Digidexo.com

transkraniell magnetisk stimulering

Hvordan bruke Transkraniell magnetisk stimulering for depresjon

Hvordan bruke Transkraniell magnetisk stimulering for depresjon


Transcranial magnetisk stimulering, noe som innebærer å sende et relativt svakt elektrisk strøm til å eksitere elektroner i hjernen, er blitt funnet i de senere studier for å være en effektiv behandling for depresjon. Ved å konsultere med din mentale helse profesjonell, kan du finne ut om transkranial magnetisk stimulering, en relativt ny, men likevel spennende teknologi, er et levedyktig alternativ for å behandle bestemte typer depresjon.

Bruksanvisning

Bruk Transkraniell magnetisk stimulering for depresjon

•  Spør din lege eller mental helse profesjonell hvis du er en levedyktig kandidat for transkranial magnetisk stimulering til å behandle depresjon. TMS er ofte reservert for pasienter som ikke har respondert godt på reseptbelagte medisiner som antidepressiva eller psykoterapi. Siden dette er et relativt nytt forskningsområde, helsepersonell kan eller ikke kan være kjent med TMS.

Ha en lege forklare TMS prosedyren til du fullt ut før du forplikte seg til å ha det gjort. I TMS, er en stor magnetisk felt rettet mot venstre prefrontale cortex i hjernen for å stimulere elektron aktivitet. Mennesker som lider av depresjon har ofte en redusert mengde av aktivitet i den del av hjernen.

•  Finn ut forskjellene mellom enkelt TMS behandlinger, hvor magnetisk stimulering generelt påvirker ikke hjernebølger utover behandlingsperioden, og repeterende transkranial magnetisk stimulering (kjent som rTMS), som er en mer omfattende behandling som kan gi lengre effekter på motor atferd . Nyere studier har vist at den økte hjerneaktivitet etter rTMS behandlinger kan fortsette så lenge som 8 måneder.

Gjør deg kjent med apparatet som brukes til å administrere transcranial magnetisk stimulering. Mens de ulike enhetene kan variere sterkt fra klinikk til klinikk består TMS utstyr vanligvis av en plast hjelm som inneholder en spole som kan magnetisk ladet av en stor magnet. Det skal bemerkes at pasienten merker sjelden noen effekter fra TMS apparat, og at det er helt smertefri.

Bruk transcranial magnetisk stimulering i forbindelse med en magnetisk resonans imager (MRI), som kan ta bilder av hjernen som kan dokumentere suksessen av TMS behandlinger. Denne kombinasjonen av teknologier har vist seg å fungere særlig godt med å rehabilitere slagpasienter.

Hint

  • Transkranial magnetisk stimulering blir brukt til en rekke ulike forhold, blant annet hørselshallusinasjoner, migrene, tvangslidelser, generalisert angstlidelser, tinnitus og til og med slagrehabilitering.

TMS Behandling for Migrene

Migrene referere til alvorlige, tilbakevendende hodepine. Disse hodepine kan forekomme på den ene siden av hodet og kan være ledsaget av oppkast, overfølsomhet for lys, lukter og lyd, eller kvalme. Ifølge National Migrene Association, er om lag 36 millioner amerikanere rammet av migrene. Migrene kan være vanskelig å diagnostisere, siden symptomene har en tendens til å variere fra individ. Det er mange forskjellige potensielle behandlinger for migrene, inkludert en lovende ny behandling kalt transkranial magnetisk stimulering.

Transkraniell magnetisk stimulering

Transkraniell magnetisk stimulering eller TMS, innebærer bruk av en elektromagnet. Elektromagneten er plassert på hodebunnen, og korte magnetiske pulser, omtrent den samme styrke av de følte under en MR, blir administrert til et fokusert område av hjernen. De pulser som passerer gjennom skallen og stimulere hjernen til enten å redusere hjerneaktivitet (hvis de pulser som er gitt ved en lav frekvens) eller øke hjerneaktivitet (hvis de pulser som er gitt ved en høy frekvens). Den stimulering eller økning av hjerneaktivitet kan fortsette i et tidsrom etter at pulsene har opphørt.

TMS og Migrene

En Ohio State University Medical Center studie, utført på 164 migrenepasienter, viste at TMS kan være nyttig i behandling av migrene. TMS pulser er i stand til å avbryte migrene når det er under utvikling, ved "aura fase." I denne fasen, lider migrene rapport ser lys eller stjerner, og opplever svakhet, forvirring eller tap av syn. Denne fasen inntreffer før hodepinen utvikler; hvis TMS pulser administreres på den tiden, kan de hindre hodepine fra å utvikle seg til en migrene. Omtrent 39 prosent av de pasientene som fikk TMS pulser rapportert føler ingen smerte to timer etter behandlingen, sammenlignet med 22 prosent av pasientene som ikke hadde fått TMS pulser. Dr. Yousef M. Mohammad, en nevrolog involvert i studien, sa denne behandlingen kan vise seg å være svært effektive, med langt mindre bivirkninger enn tradisjonell migrene medisiner.

Hva gjør TMS Feel Like?

TMS er relativt smertefri. Det føles som en liten peke på hodet og pasienter kan høre en tappelyd. Noen pasienter rapporterer føler ør eller å ha en mild hodepine i en kort periode etter behandling blir gitt på grunn av sammentrekning av hodebunnen eller kjeve muskler.

Bivirkninger

Det er noen potensielle bivirkninger forbundet med TMS, ifølge National Alliance for mental sykdom. I sjeldne tilfeller kan TMS indusere anfall, selv om denne bivirkningen kan overvåkes og er ekstremt sjelden hvis TMS er riktig administrert. Videre, fordi TMS stimulerer hjernens aktivitet, noen frykter at TMS kan forstyrre normal hjernefunksjon; Men National Alliance på Mental Helse sier at i studier gjennomført så langt, har ingen langsiktige eller kortsiktige bivirkninger er rapportert.

Tilgjengelighet

TMS behandling er ikke allment tilgjengelig på dette tidspunktet som det ikke har blitt godkjent av FDA. Bare de som er en del av en forskningsstudie har tilgang til TMS-behandling.

Unipolar depresjon behandling

Unipolar depresjon behandling


I juni 2005 ble "Journal of General Psychiatry" rapporterte at så mange som 6,7 prosent av folk i USA lider av unipolar depresjon lidelse. Av denne gruppen, bare to av tre faktisk søkt behandling. For de som gjorde søke hjelp, viste så mange som 80 prosent en bedring i sine symptomer.

Identifikasjon

Unipolar depresjon - også kjent som alvorlig depresjon - er en personlighetsforstyrrelse preget av lange anfall av tristhet, selv-tvil, ensomhet og fortvilelse. Intensiteten av disse stemninger er mer alvorlige enn tilfeller av generalisert depresjon. Unipolare og bipolare varianter av denne lidelsen er de to mest utbredte typer. Den bipolar versjonen skjer i sykluser, der følelser av depresjon og følelse av glede og begeistring alternativ. Fysiske symptomer som følger med disse stemningene er tretthet, angst, søvnforstyrrelser og irritabilitet.

Medisinering Behandlinger

Antidepressiva er vanligvis brukes til å behandle unipolar depresjon. Trisykliske antidepressiva, MAO-hemmere og selektive serotonin reopptakshemmere er typer medisiner som brukes i behandlingen. De er designet for å endre en persons hjerne kjemi ved å målrette spesifikke nevrotransmitter områder. Ulike nivåer av nevrotransmittere i hjernen påvirker en persons humør stater. Hver kategori av antidepressiva arbeider for å påvirke hvordan en bestemt nevrotransmitter frigjøres i hjernen. De fleste antidepressiva bære risikoen for bivirkninger, som for eksempel skjelving, tap av sexlyst, økt følelse av tristhet og kvalme.

Terapi behandlinger

Mange som opplever symptomer på depresjon søke terapi som en form for behandling før ty til medisinering. Terapi tilnærminger brukes til å behandle unipolare lidelser omfatter kognitiv atferdsmessige, atferdsmodifikasjon og interpersonlig terapi. Kognitiv atferds tilnærminger arbeide med å etablere en mer sunn oppfatning av seg selv og andre. Atferdsmodifikasjons terapier konsentrere seg om å endre en persons atferd først. Når endringen har skjedd, oppfatninger av selv endres tilsvarende. Mellommenneskelige terapi arbeide mot å avdekke hva ubevisste motivasjoner forårsaker en person til å føle seg deprimert.

Naturlige kosttilskudd

Bruken av naturlige kosttilskudd blir et stadig mer populært alternativ til antidepressive medikamenter, delvis på grunn av bivirkninger forbundet med antidepressiva. Kosttilskudd er laget av planter som finnes i naturen. Deres terapeutiske effekter er ment å være helhetlig, i motsetning til målrettet mekanisme av reseptbelagte legemidler. Holistiske behandlinger arbeide for å behandle hele kroppen systemet, mens reseptbelagte medisiner er formulert for å målrette bestemte områder i hjernen. Kosttilskudd som brukes til å behandle unipolar depresjon blant annet. Johannesurt, Sam-E og omega fiskeoljer.

Alternative behandlinger

Alternative behandlinger for unipolar depresjon varierer fra elektrokonvulsiv terapi til meditasjonsmetoder. Disse er ikke-tradisjonelle fremgangsmåter og mange er fremdeles i den eksperimentelle stadium. Elektrokonvulsiv terapi er den mest invasiv teknikk der strømstøt blir tilført en persons hjernen. Denne tilnærmingen brukes vanligvis som en siste utvei i tilfeller av alvorlig depresjon der ingen andre behandlinger har jobbet. En annen ganske ny behandlingsmetode kalt Transkraniell magnetisk stimulering bruker magneter til å endre en persons hjerne-bølge mønstre.

Om Magnet Therapy for Depression

Om Magnet Therapy for Depression


Hvis du er en av de millioner av mennesker som lever med depresjon, så vet du hvor vanskelig denne invalidiserende sykdommen kan være på din emosjonelle og fysiske helse. Depresjon påvirker ikke bare ditt personlige liv, men det påvirker også din evne til å holde en stabil jobb og støtte deg selv. Heldigvis er det en relativt ny prosedyre som kalles magnetisk terapi som tilbyr en annerledes måte å administrere, og muligens eliminere, denne sykdommen.

Teorier / Spekulasjoner

Magnetisk behandling for depresjon er basert på teorien om at hver eneste celle i kroppen er en del av et elektromagnetisk felt. Når disse felter ikke er på linje, problemer i kroppen, slik som depresjon, forekommer. Magnetisk terapi lindrer depresjoner ved omstilling av de elektromagnetiske feltene i hjernen, som i sin tur eliminerer symptomene på depresjon.

Typer

Repetitive Transkraniell magnetisk stimulering, eller rTMS, er en form for magnet terapi som bruker en håndholdt enhet for å stimulere bestemte områder av hjernen antas å være årsaken til depressiv episode i den personen. Den rTMS utøver holder den magnetiske anordning nær den defekte kraniale området for å akselerere humør regulering i pasienten. En annen magnetisk terapi, TMS, eller Transkraniell magnetisk stimulering, bruker en kveilet hode-enheten til å overføre den elektriske energi inn i pasientens hjerne. Begge disse teknikkene blir utført på fullt våkne, ikke-medisinerte individer.

Fordeler

En av de mest forlokkende fordelene med magnetisk terapi for depresjon er dens preciseness. Magnetisk terapi utøvere er i stand til å målrette og behandle svært spesifikke hjerneområder som er direkte forårsaker depresjon, i motsetning til antidepressiva, noe som påvirker hele kroppen. Magnetisk terapi er den minst invasiv depresjon hjerne stimulering og krever ikke elektrode implantater eller kirurgi.

Potensial

Med rundt 20 millioner mennesker i USA lider av depresjon, magnetisk terapi tilbyr en ikke-kjemiske alternativ til farmasøytiske og urte depresjon behandlinger, som mange deprimerte mennesker har vokst motstandsdyktig mot. Magnetisk terapi er lokalisert behandling strekker seg også muligheten for å eliminere årsaken til pasientens depresjon og ikke bare symptomene på sykdommen.

Betraktninger

Det er noen vanlige bivirkninger til magnetisk terapi for depresjon. Noen av bivirkningene er svimmelhet, hodepine, hodebunnen ubehag ved stimulering stedet, ansikts muskel prikking, rykninger og kramper og ubehag støy. I sjeldne tilfeller har hørselsproblemer, mani og beslag er rapportert.

Nye angst behandlinger

Nye angst behandlinger


Et gitt år, ifølge National Institute of Mental Health, 40 millioner amerikanere lider av angstlidelser. Selv om effektive behandlinger finnes, er det mange pasienter ikke reagerer godt på behandlingen. Forskere BW Dunlop og J Banja notat i Journal of Medical Ethics at 40 til 70 prosent av pasientene rapporterer lindring av symptomer, og bare 20 til 47 prosent rapport totalt fravær av symptomer. Nye behandlingstilbud kunne avhjelpe de ofte ødeleggende virkningene av angstlidelser.

Transkraniell magnetisk stimulering

Transkraniell magnetisk stimulering (TMS) er en metode for stimulering av hjernenerveceller ved hjelp av magnetfelter. Tidlig resultater viser redusert symptomer hos pasienter med post-traumatisk stress lidelse sammenlignet med behandling uten TMS. TMS, fortsatt uprøvd, holder løftet ettersom det innebærer ingen kirurgi eller elektrode implantat, og få bivirkninger.

Guidet Internet Therapy

Guidet internett terapi (GIT) bruker internett-assistert kommunikasjon og oppgaver å gjøre på nettet hva som hadde vært en i personen som bruker kognitiv-atferdsterapi (teknikker for å identifisere negative tanker, eller kognisjoner og atferd og erstatte dem med positive). GIT vises like effektive som ansikt-til-ansikt behandling for panikklidelse og posttraumatisk stresslidelse.

Virtual Reality Therapy

Virtuell virkelighet terapi, et middel til datasimulering, tilbyr en ny vri på metoder for "eksponeringsterapi." Eksponeringsterapi innebærer gradvis utsette en pasient til objektet eller situasjonen som induserer angst i et kontrollert miljø. Virtuell virkelighet terapi, noen ganger med en hodemontert display og databilder som reagerer på kroppsbevegelser, har vist seg å være minst like effektivt som andre eksponeringsterapi for panikklidelser og spesifikke fobier. Det har fordeler fremfor eksponeringsterapi der forholdene eller kostnads ​​ta direkte eksponering dyrt eller upraktisk (for eksempel behandling av soldater tilbake fra krigen, eller flight angst).

Metakognitiv terapi

Metakognitiv terapi, i motsetning til tradisjonell kognitiv-atferdsterapi (CBT), mål tanker om angst i seg selv heller enn ytre hendelser eller fysiske symptomer hos pasienter med generalisert angstlidelse. Som denne lidelsen utvikler, to typer negative synspunkter om bekymring (metacognitions) utvikle: om uncontrollability av bekymring, og om farlige fysiske, psykiske eller sosiale konsekvenser av bekymring (virkelige eller innbilte). Metakognitiv terapi kombinert med CBT kan bedre lindre symptomer og hjelpe utvinning enn CBT alene.

Utryddelse Retention

Utryddelse oppbevaring i denne sammenheng refererer til gevinster fra behandling som er beholdt fra hver eksponering under eksponeringsterapi. Eksponeringsterapi kan forsterkes dersom utryddelse oppbevaring kan maksimeres. D-cykloserin, en kjemisk antatt å hjelpe til utryddelse retensjon, har vist seg å være effektive for behandling av obsessive-compulsive disorder, og spesifikke fobier i forbindelse med kognitiv terapi.

Nye medisiner

Den anti-konvulsiv Neurontin (gabapentin) har noen påvist effekt for behandling av panikklidelse og sosial angst lidelse; men manipulering av forskning av produsenten kaller resultatene på spørsmålet. Også har Food and Drug Administration utstedt en advarsel for Neurontin for mulig økning i selvmordstanker.

Pregabalin, markedsført som Lyrica, har blitt godkjent av Euroean Union Licensing for behandling av generalisert angstlidelse. Likevel er det ikke ansett som et førstevalg for behandling og anbefales kun i tilfeller av pasienter som ikke responderer på andre medisiner.

Pinoldol, en betablokker, viser effektiviteten behandling av panikklidelse hos pasienter som ikke responderer på SSRI.

Behandling av akutt migrene Hodepine

Behandling av akutt migrene Hodepine


To tilnærminger er brukt i behandling av migrene: Den første, som er forebyggende eller profylaktisk, forsøk på å hindre at hodepine fra å utvikle seg i første omgang, og den andre er mislykket, fordi den søker å forkorte, redusere eller eliminere symptomene når de begynner. Denne artikkelen fokuserer på den andre tilnærming, ved behandling av smerte av akutt migrene når de har begynt.

Symptomer

Symptomer på typiske migrene hodepine er bankende eller pulserende smerter på den ene siden av hodet, noen ganger bak øyet eller i nærheten av øret, smerte gjort verre av fysisk anstrengelse, kvalme og noen ganger oppkast, synsforstyrrelser som blinkende lys, ansikts kribling eller nummenhet og følsomhet for lys og støy.

Medisiner

Tre typer medisiner har blitt godkjent for behandling av smerten av migrene hodepine: over-the-counter smertestillende, triptaner og ergots (legemidler som inneholder ergotamin). Reseptfrie smertestillende arbeid ved å lindre smerter, triptaner arbeid ved å regulere serotoninnivået i hjernen, og ergots arbeid ved å begrense blodårene i hjernen. Triptaner og ergots er tilgjengelig kun på resept.

Analgetika er tilgjengelig over disk, og inkluderer aspirin, paracetamol, ibuprofen og naproksen. Reseptfrie smertestillende formulert spesielt for migrene inkluderer Excedrin migrene, Advil migrene og Motrin migrene smerte. Noen inneholder koffein.

Triptaner er de mest brukte legemidlene tilgjengelig for øyeblikket. Når analgetika ikke er effektive, er triptaner foreskrevet, fordi de er effektive for de fleste lider av migrene. De vanligste triptaner tilgjengelig inkluderer Imitrex, Treximet, Axert, Zomig, Amerge, Frova, Maxalt og Relpax.

Ergotamin var det første stoffet brukt med hell for migrene. Det er ikke brukt så ofte som følge av utviklingen av triptaner fordi det gir ingen spesiell fordel og har flere bivirkninger. Ergotamin er tilgjengelig på resept bare som en nesespray, selvadministrert injeksjon, tabletter og rektal stikkpiller.

Alternative behandlinger

Mange migrenepasienter har funnet lindring fra migrene smerte med andre behandlinger, som brukes alene eller i forbindelse med narkotika. Disse omfatter anvendelse av kjøleelementer til hodet, chiropractic manipulering og akupunktur.

Lovende Utviklingen

Forskere undersøker flere nye medisinsk behandling som forstyrrer ulike migrene hodepine prosesser i hjernen. I tillegg kalles en enhet en transkranial magnetisk stimulator, eller "migrene zapper," nærmer FDA-godkjenning.

Advarsler

Legemidler foreskrevet for behandling av migrene har ofte bivirkninger. Sørg for å diskutere dem med din behandlende lege og apotek. Hvis hodepine smertene vedvarer, ikke øke dosene uten å kontakte legen din. Hvis stoffet ikke virker, vil legen forskrive et alternativ.

Typer Motor Sykdommer

Typer Motor Sykdommer


Motor neuron sykdommer er progressive nevrologiske lidelser som kan være arvelig eller ervervet i løpet av en persons liv. Alle aldersgrupper er utsatt for motor neuron sykdommer, men de som oftest rammes er eldre enn 40. Motor neuron sykdommer har ingen kurer eller enkelt årsak. Forskning er å se på vekstfaktorer, stamceller og medikamenter som kan brukes for å behandle motor neuron sykdommer og deres symptomer.

Definisjon

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, motoriske sykdommer ødelegge celler som styrer muskelbevegelser og påvirke handlinger som å gå, snakke, puste og svelge. The Motor Neuron Disease Association sier at motor neuron sykdommer føre til tap av tale, problemer med å svelge og puste, og tap av mobilitet i en persons lemmer.

Typer

De vanligste typer motor sykdommen er amyotrofisk lateral sklerose (også kjent som Lou Gehrig sykdom), progressiv bulbar parese, progressiv muskelatrofi og primær lateral sklerose, ifølge Motor Neuron Disease Association.

Symptomer

Symptomer på motor neuron sykdommer inkluderer smerte, ubehag, muskelkramper, muskelkramper, muskelrykninger, stive ledd, forstoppelse, problemer med å svelge spytt, hoste, pusteproblemer og depresjon, ifølge helse nettside Bupa.

Behandling

Mens motor neuron sykdommer har ingen kur, er RILUTEK ett stoff som ofte brukes til å forlenge en berørt persons liv etter to til tre måneder. Iført en maske ventilator kan også bidra til å forlenge levetiden for en pasient med en motor neuron sykdom. Pasienter kan også ha nytte av fysioterapi eller tale terapi eller enheter som rullestoler, bukseseler eller støtter for å hjelpe når du flytter.

Diagnose

Ifølge Bupa, kan ingen enkelt medisinsk test oppdage motor neuron sykdommer. Diagnosen er vanligvis basert på de symptomene en pasient skjermer samt på hva en nevrolog finner under eksamen. Noen tester leger bruker i kombinasjon for å lete etter tegn til motornevronsykdommer inkluderer electromyograms (for å se etter unormal muskel elektrisk aktivitet), nerveledningstester, transcranial magnetisk stimulering og magnetic resonance imaging skanner (MRI).

Prognose

Prognosen for motor neuron sykdommer avhenger av alder hvor en person er diagnostisert og hva slags Motonevronsykdom hun har, ifølge National Institutes of Health. For eksempel er en primær lateral sklerose type motor neuron sykdommen som utvikler seg langsomt og ikke er dødelig. Andre typer av motor neuron sykdommer, for eksempel spinal muskulær atrofi, føre til døden.

Stroke Cures

Et hjerneslag oppstår når blodet slutter å strømme gjennom hjernen som kan forårsake permanent celleskader. Som i 2009, er det ikke en enkelt bestemt kur for hjerneslag, selv om ulike metoder blir undersøkt. Det finnes måter å bidra til å forhindre utbruddet av et slag, samt ulike behandlinger under og etter et slag som kan bidra til å redusere hjernen og kroppslige skader.

Behandling

Ring 911 umiddelbart hvis du mistenker at du har et hjerneslag. Hvert sekund teller, som hjerneceller er skadet med utbruddet av et slag. Symptomer kan inkludere syn og tale inabilities, en lammende følelse på siden av kroppen, svimmelhet, en manglende evne til å gå rett og koordineringsproblemer. En gang på sykehuset, kan du gå gjennom en rekke MR, blodprøver og CAT skanner for å finne ut om du hadde et hjerneslag, og hvor alvorlig skaden er til hjernen. En medisin som byster gjennom propper som startet slaget, eller vev plasminogenaktivatorer vil trolig bli administrert. Med rask diagnostisering og behandling, kan enkelte hjerneceller faktisk bli frelst gjennom kirurgi, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds).

Rehabilitering

Dessverre, kan et hjerneslag skade hjernecellene så alvorlig at du må gå gjennom en rekke rehabiliterende behandling. Ergoterapi er den vanligste, og innebærer å lære hvordan du gjør dagligdagse oppgaver igjen, for eksempel toalettbesøk, matlaging, spising, drikking, bading, dressing, skriving og lesing. Noen mennesker kan også kreve tale terapi som følge av skade på hjernen fra et slag.

Medisiner

Ifølge wrongdiagnosis.com, er det tre typer medisiner som kan være foreskrevet av lege for å hindre slag, hvis du er utsatt for dem. Fosinopril er et medikament som er for personer med diabetes eller høyt blodtrykk. Indapamide er foreskrevet sammen med Aceon. Ramipril er en annen type medisin som bidrar til å hindre slag, og er foreskrevet med tiaziddiuretika.

Alternative løsninger

Healthguidance.org sier at visse vitaminer og mineraler kan forhindre slag oppstår, eller kan redusere sjansen for en dødsulykke i et slag offer. Beta-karoten, som er vitamin A i form av planteføde, er rik på antioksidanter som kan redusere sjansen for slag. Spis matvarer som gulrøtter, melon, appelsiner, gresskar, spinat, søtpoteter og tomater. Ifølge healthguidance.org, spise ekstra matvarer som er rike på kalium daglig kan redusere risikoen for slag med så mye som 40 prosent. Spis frukt, for eksempel bananer, og drikke melk og appelsinjuice for å få kalium.

Forskning

Strokes kan være arvelig, så noen undersøkelser blir gjort på mulige genterapi, ifølge ninds. Dessuten er medisiner som kalles vasodilatorer det forskes for å øke blodgjennomstrømningen i hjernen. Disse kan hindre slag fordi blodkarene vil bli utvidet, for derved å hindre clot formasjoner. Det er også forskning som blir gjort på å hindre ytterligere skade på hjernen etter en innledende slag. Ninds sier at det er noen bevis som viser at en prosess som kalles transcranial magnetisk stimulering kan hjelpe fart på utvinningen post-takter.

Ildfast Depresjon Beskrivelse

Ildfast depresjon er også kjent som behandlingsresistent depresjon; begge er psykiatri begreper som brukes for å beskrive tilfeller av alvorlig depresjon som ikke responderer på bruk av minst to antidepressiva. Det har blitt rapportert at mange som lider av depressive lidelser ikke opplever den fulle effekten av antidepressiv behandling. Som blir sagt, de fleste pasientene etter hvert føle den fulle effekten av behandlingen, selv om tiden det tok sine organer for å svare ble betydelig forsinket.

Betydning

Mange som opplever depresjon har stor suksess med en kombinasjon av medisiner eller langvarig bruk av en medisin spesielt. De som opplever ildfast depresjon, derimot, har blitt tvunget til å oppsøke andre alternativer for sin lidelse. Noen metoder, som for eksempel å kombinere ulike typer narkotika, har vist seg å fungere. En kombinasjon av et SSRI og TCA stoffet kan hjelpe, som studier har vist at 50 prosent av pasienter som ikke klarer å svare på desipramin eller lignende TCA vil svare på en SSRI, og vice versa. Mye av behandlingen er også avhengig av graden av ildfast depresjon og hvis respons til medisineringen er partielle eller ikke-partialt.

Effekter

De som ikke svare på eksisterende depresjon behandlinger, for eksempel medisinering og psykoterapi, kan oppleve enda verre depresjon som etterlater dem følelsen hjelpeløs. Denne typen depresjon kan bli ødeleggende, og det er derfor oppsøke andre behandlinger blir så nødvendig, selv om det er mer ekstreme.

Noen folk som ikke har nytte av mer tradisjonelle behandlinger ofte gjennomgå elektrokonvulsiv terapi, som er mer kjent som elektrosjokk terapi. Denne typen terapi er godt etablert, men likevel kontroversielt. Det innebærer elektronisk indusere anfall i bedøvede pasienter for terapeutisk effekt. Denne formen for terapi er kun brukt i ildfast depresjon, mani, bipolar lidelse, catatonia og schizofreni.

Betraktninger

Det har nylig kommet frem i lyset at bruk medisiner oftere brukes til ulike hjernesykdommer kan være svært nyttig i tilfeller av ildfaste depresjon. Hvis du eller noen du kjenner lider av ildfast depresjon, vurdere å diskutere med legen din bruk av beslaget medisiner for behandling av stemningslidelser og borderline personlighetsforstyrrelser.

Misforståelse

Mange misforståelser og arr er knyttet til å bruke elektrosjokkbehandling (ECT). Selv om det er sant at det ikke kan være riktig for alle som lider av ildfast depresjon, har det vist seg å arbeide. ECT er vanligvis betraktet som en behandling av siste utvei, men det er allment ansett som den mest kraftfulle verktøyet tilgjengelig for å behandle depresjon. Som blir sagt, det er ikke brukt veldig ofte, men dette er mer sannsynlig på grunn av misforståelser og stigma om ECT enn for effektene.

Forebygging / løsning

Bortsett fra de tradisjonelle medisiner, elektrosjokk terapi, og bruk av ikke-standard medisiner allerede diskutert, er nye teknologier som transkranial magnetisk stimulering blir studert som et tryggere alternativ til ECT. Andre nye behandlinger for ildfaste depresjon inkluderer også mer invasive intervensjoner, for eksempel nervestimulering. Antipsykotika har også vist store løftet i behandling av behandlingsresistent depresjon, men dessverre disse medikamentene kommer ofte med alvorlige bivirkninger.

Depresjon behandlinger uten rusmidler

Antidepressiva er nyttige ved behandling av depresjon, men bivirkningene kan oppveie de produserer sine fordeler, eller de kan ikke fullt ut behandle alvorlig depresjon eller resistente. Heldigvis, antidepressiva er ikke den eneste måten å behandle depresjon. Det er flere måter å bekjempe depresjon som ikke involverer medisiner, alt fra en tur i solskinnet til bruk av nye eksperimentelle hjernestimuleringsmetoder. Noen av disse lettelser depresjon-behandlinger kan også brukes i forbindelse med antidepressive midler og kan bidra til å avslutte en depressiv episode eller forhindre en annen oppstår.

Kortsiktig Psykoterapi

Kortsiktig psykoterapi konsentrerer seg om å endre på dine tanker og atferd for å unngå fremtidige anfall av depresjon. En vanlig type kortsiktig psykoterapi er kognitiv-atferds psykoterapi, som kan vare i noen måneder. Under kognitiv-atferdsterapi, er pasienter gitt "hjemmelekse" av en terapeut - de holder dagbøker for å se hvilke hendelser utløser angst eller depresjon, konfronterer hendelser som gjør dem nervøs eller ulykkelig, og så videre. Dette hjelper pasienten endrer usanne negative oppfatninger om seg selv og verden, som i sin tur bidrar til å forebygge depresjon.

Langsiktig Psykoterapi

I motsetning til kortsiktige psykoterapi teknikker som kognitiv-atferdsterapi, er langsiktig psykoterapi åpent. Denne "tradisjonelle" psykoterapi konsentrerer seg om hendelser i pasientens liv, ser bakover for å se hvordan siste mellommenneskelige dynamikk produsert en tendens til depresjon. (Mens langsiktig psykoterapi kan konsentrere seg om pasientens familielivet, de fleste psykoterapeuter ikke direkte bruke Freudian prinsipper i sitt arbeid med pasienter - så ikke bekymre deg for å diskutere ønsker å drepe din far og gifte seg med din mor.) Familie eller ekteskap rådgivning kan også hjelpe folk som lever med en deprimert person lære å hjelpe deres familiemedlem avtale med depresjon.

Komplementær behandling

Trening har vist seg å lette depresjoner, som gjør sollys. Meditasjon og massasje kan også hjelpe mot depresjon symptomer. Urten Johannesurt kan hjelpe behandle mild og moderat depresjon. Fortell legen din hvis du tar Johannesurt, som supplement kan samhandle med andre medisiner, for eksempel hjertesykdom medisiner og p-piller.

ECT

Elektrosjokk terapi (ECT) "støt" hjernen til en pågripelse, en prosess som kan påvirke nivåene av nevrotransmittere i hjernen. Mens denne behandlingen er assosiert med den arketypiske "sinnsyk asyl," det er faktisk en effektiv måte å lette vanskelige å behandle depresjon. Men på grunn av bivirkninger som hukommelsestap, ECT er vanligvis brukes på folk som ikke har funnet suksess med annen behandling eller på personer med høy risiko for selvmord. Det kan også være et behandlingsalternativ for personer som av medisinske grunner, ikke kan bruke antidepressiva.

Andre alternativer

Når alt annet svikter, kan neurotheraputic behandlinger brukes til å behandle depresjon. Disse svært eksperimentelle behandlingsformer innebærer å stimulere hjernen gjennom ulike metoder. Det mest kjente neurotheraputic behandling er vagus nerve stimulering. FDA-godkjent prosedyre sender elektriske impulser til en nerve i hjernen og ble opprinnelig brukt til å behandle mennesker med epilepsi. Andre neurotheraputic behandlinger inkluderer transcranial magnetisk stimulering (TMS), hvor magnetene er holdt mot hodeskallen, og implantere elektroder direkte inn i hjernen.

Magnet Therapy & the Brain

Magnet terapi (også kjent som magnetisk eller magnotherapy) er en alternativ medisin praksis som utsetter en skrantende kroppsdel ​​for statiske magnetfelt. Klassifisert som en pseudovitenskap på grunn av mangelfullt dokumenterte positive helseeffekter, har magnetterapi sine støttespillere og noen nyere studier er i ferd med å lage en sak for praksis, spesielt dens effekt på hjernen.

Funksjon

Prinsippet er at hurtig sykling magnetfelt induserer svake elektriske strømmer i hjernen vev. Hjerneceller blir deretter påkalles eller inhibert, som påvirker hvordan disse hjerneceller kommuniserer med hverandre. Det har vært antatt at hjernen er elektrokjemisk i funksjon og at stimulere elektrisk komponent riktig kan hjelpe ulike psykologiske og nevrologiske plager.

Historie

Den eldste og mest brukte anvendelsen av dette prinsippet er sjokkbehandling eller elektrokonvulsiv terapi (ECT). ECT har en historie som brukes for mye eller dårlig råd, og har et rykte som en barsk resept, selv om mange tror ECT har blitt mer riktig regulert siden starten. Et alternativ, repetitive transcranial magnetisk stimulering (rTMS) begrenser behandlinger til 20 til 30 minutter på mye mindre pulser enn ECT (se lenke i Referanser). Fremskritt i de magnetiske spoler seg aktiver mer spesifikk målretting og frekvens. Dette har angivelig reduserte forekomster av hukommelsestap og beslag likevel etterlater pasienten med bivirkninger langs linjene av mild hodepine og ubehag.

Andre programmer

Magnet terapi har blitt foreslått som en mulig behandling for migrene. Hjerneslag, epilepsi, Parkinsons sykdom og slitasjegikt pasienter har blitt behandlet med varierende resultater.

Hjernen og ryggmargen

En preliminær test i 2009 forsøkte å måle om magnetisk terapi til hjernen kan hjelpe dem med delvis ryggmargsskade, selv om mange flere studier vil måtte bli utført for å gjøre denne allment akseptert (se lenke i referanser). Studien fant at noen pasienter opplevde en nedgang i intracortical hemming, noe som gjorde det vanskelig for hjernebølgene til å bevege seg langs ryggmargen og nå resten av kroppen og forlot dem med økt motorisk og sensorisk funksjon.

Behandling av depresjon

Legitimiteten til magnet terapi fikk sin største økning i 2007 da den amerikanske Food and Drugs Administration (FDA) godkjente transcranial magnetisk stimulering (TMS) til å behandle depresjon hos voksne som ikke responderer på tradisjonelle anti-depressiva. For å stimulere hjernevevet, er elektromagnetiske spoler holdt over hodet og konsentrert mot de delene av hjernen som styrer humøret regulering. En studie i Pennsylvania resulterte i mer enn halvparten av depresjon-lidelse pasienter som viser en nedgang i symptomer etter under fem 40-minutters behandlinger i uken over en periode på seks uker (se lenke i Referanser). Denne godkjenningen ble møtt med en del kritikk, som siterer et behov for å konfigurere den ideelle dosen og identifisere pasienter som er best egnet for behandling.

Magnetic Healing Informasjon

Magneter har blitt brukt i århundrer for å helbrede en rekke plager. Både statiske magneter og elektromagneter er mye brukt i dag med det meste av forskningen som gjøres ved hjelp av elektromagneter.

Hvordan Magnetic Healing Works

Ifølge Mayo Clinic, er en teori som statiske magneter virker ved å endre hvordan cellene i kroppen til å fungere. En annen teori er at fordi magneter inneholder jern, kan blodet være en dirigent av magnetisk energi.

Typer magneter

Det er to typer av magneter som benyttes. Statiske magneter er slitt som armbånd, sko inserts, hodeplagg, madrass pad dekker og mer; elektromagneter er oftest brukt i kronisk smerteforskning.

Bruksområder

Magneter brukes til å behandle fibromyalgi, luftveisproblemer, stress, høyt blodtrykk og andre forhold.

For kroniske smerter

Elektromagnetisk terapi har vært brukt med hell i over 25 år for å behandle benbrudd som ikke leges bra. En Mayo Clinic studie viser at transkranial magnetisk stimulering (TMS) kan være fordelaktig for fibromyalgi smerter.

Klinisk Opinion

Ifølge Mayo Clinic, kan elektromagneter har potensial til å behandle depresjon. Transkranial magnetisk stimulering (TMS) blir studert for å behandle mennesker som standard behandling har sviktet.

FDA godkjenning

I 1979, Food and Drug Administration (FDA) godkjente bruken av elektromagnetisk terapi for behandling av enkelte typer benbrudd.

Magnet behandling for depresjon

Magnet behandling for depresjon


Transkranial magnetisk stimulering (TMS) er en behandling for depresjon for personer som ikke klarer å dra nytte av tradisjonelle anti-depresjon narkotika. TMS innebærer modifisering av elektrisk aktivitet i deler av hjernen som er ansvarlig for lidelser som depresjon og angst.

Slik fungerer det

Ifølge New Scientist, er TMS levert gjennom magnetiske spoler ligger over pasientens hode. Anvendelsen av det magnetiske felt genererer lavnivå elektriske strømmer i hjernen. Behandlingen virker ved å reparere defekte nevrale nettverk. Katalysatoren for TMS effektivitet er i den konstante endring av intensiteten av magnetiske felt. Som et resultat inaktive hjerneceller stimuleres, potensielt bidrar til rehabilitering.

Sessions

For at TMS å være effektive pasienter, må gjennomgå 3,5 timer med eksponering per uke delt opp i fem separate økter i fire til seks uker. En så høy mengde eksponering for magnetiske bølger kan virke som mye, men prosedyren har fått grønt lys fra FDA, og er ansett som ufarlig. Bivirkningene er sagt å være svært mild, med bare mindre hodepine og fleksing i ansiktsmusklene.

Klage

Selv om prinsippet bak TMS er lik den for elektrosjokk terapi (ECT), er TMS mye mindre invasiv og gir færre bivirkninger. For eksempel er med TMS pasienter som ikke er nødvendig for å motta en bedøvelse før påføring. Selv om øktene tåle i over fire uker, er dette fortsatt et mye mer hensiktsmessig alternativ til å ta medisiner i flere måneder.

Testimonial

I en desember 2006 Newsweek artikkelen, formidler Michael Miller historien om Mark, en tenåring med en historie med selvmordstendenser, som hevder å ha dratt nytte uhyre fra TMS. Pasienten hadde tatt medikamenter, så vel som gjennomgått psykoterapi, men heller ikke var så effektiv. Siden gjennomgår TMS, har Mark vært i stand til å få en høyskole utdanning og er i dag leder et svært produktivt liv.

Last Resort

Miller understreker i sin artikkel at pasienter som har hatt nytte av TMS er blant dem klassifisert som "vanskelig å behandle." De fleste av dem har gjennomgått omfattende tradisjonell behandling med minimale resultater. I dag, i hvert fall i USA, er TMS ikke på listen over standardbehandling som videre forskning er nødvendig for å teste metodens potensial effektivitet hos pasienter som responderer positivt på narkotika og psykoterapi.

Alternative behandlinger for depresjon

Depresjon er vanligvis behandles med profesjonell terapi, som kan identifisere roten av negative følelser og lære deg sunne måter å håndtere det. I noen tilfeller kan medisiner være nyttig også, slik at du kan sette dine følelser på rett kjøl og gi behandlingen tid til å gjøre jobben sin. Avhengig av omstendighetene, kan du imidlertid ønsker å vurdere alternative metoder for behandling, hvorav noen er rimelig effektive i sin egen rett.

Stimuleringsteknikker

The Mayo Clinic skisserer flere terapeutiske teknikker som stimulerer hjernen direkte. De anbefales kun for de tilfellene der andre behandlinger har mislyktes. Deres rekker inkluderer vagus nerve stimulering, som implantater en puls maskin inn i hjernen til å justere stemningen center; transcranial magnetisk stimulering, som genererer elektrisk strøm ved å plassere en elektromagnet mot pasientens hode; og dyp hjernestimulering, som bruker elektroder plantet inne i hjernen for å stimulere bestemte områder. Mange av disse behandlingene er svært eksperimentell og krever nøye samråd med en lege før du tar dem.

Nutritional Supplements

Antidepressiva som Prozac er ofte effektive i behandling av depresjon, men så er også en rekke utradisjonell medisiner - tilgjengelig uten resept og anvende helhetlig metoder til problemet. De fleste av dem er solgt som kosttilskudd, og regjeringen ikke anbefale dem for formell behandling. Men folk som lider av depresjon som kan være skeptisk til mer raffinerte legemidler kan se på dem som et alternativ. Den mest kjente er Johannesurt - en urt som serverer en rekke medisinske formål og kan tas for mild depresjon. Et annet populært supplement er SAM-e (eller S-adenosyl-metionin), som replikerer en naturlig forekommende biokjemiske, og er tilgjengelig som en ernæringsmessig hjelpemiddel her.

Yoga, meditasjon og trening

Yoga lærer pasientene å være klar over deres fysiske og følelsesmessige tilstand, som ofte viser seg effektive i å ta depresjon. Meditasjon og pusteøvelser ikke bare roe ånd, men bidra til å etablere et mer positivt syn på livet, og dermed forbedre pasientens velbefinnende. Både yoga og meditasjon er enkel å bruke: når du kjenner teknikkene, kan du bruke bare noen få minutter om dagen på dem. Hvis du ikke er interessert i en yoga diett, vedta en øvelse rutine - løping, jogging, svømming eller trene på det lokale treningssenteret. Enkel trening har vært kjent for å heve energinivå og bedre humør, noe som gir deg bedre i stand til å takle depresjonen. Hvis mulig, finne en venn som du kan trene eller ta en yogatime. Det reduserer isolasjon og hjelper deg å holde motivasjonen oppe.

Behandling for Ildfast depresjon

Dealing med ildfast depresjon kan være utrolig tøft. Refraktær depresjon er alvorlig depresjonsforstyrrelse som ikke svarer til minst to forskjellige typer av antidepressent medisinering. Ildfast depresjon er forskjellig fra dystymi, som er en vedvarende lav stemning som ikke påvirker daglig fungering. Det kan virke som om det er ingen hjelp for tilstanden, men tar seg tid til å prøve - og feste med - ulike medisiner og typer terapi kan betale seg til slutt med bedre humør og fungering.

Medisiner

Selv om antidepressiva ikke har fungert for deg i det siste, er det en rekke forskjellige antidepressiva for å prøve og også måter å kombinere disse og andre rusmidler for bedre effekter. Ulike typer antidepressiva påvirker nivåene av de tre store nevrotransmittere - dopamin, noradrenalin og serotonin - i hjernen. Non-antidepressiva kan også bidra til å høyne effekten av antidepressiva ved å øke nevrotransmitter nivåer eller absorpsjon. Holde strengt til din foreskrevet diett av antidepressiva sørger for at antidepressiva du allerede tar ha best mulig effekt.

Genetisk testing

Kroppen din kan reagere forskjellig på forskjellige antidepressiva, avhengig av din genetiske makeup.The cytokrom P450 (CYP450) genetisk test kan måle hvor godt kroppen kan forbrenne rusmidler, inkludert antidepressive medisiner. Denne testen kan hjelpe deg å plukke et antidepressivum som fungerer best med kroppen din type, og hvilken dose som stoffet du trenger. Vær oppmerksom på at CYP450 testen er ikke omfattende, og kan være kostbart, ettersom det ikke er dekket av forsikringen. Det finnes også tester tilgjengelig for å sjekke kroppens respons på signalstoffet serotonin.

Psykoterapi

Terapi kan ikke har fungert for deg i det siste - du kan ha hatt et dårlig forhold til din terapeut eller følt at siden en viss type terapi hjalp ikke din situasjon, er ubrukelig all terapi. Imidlertid er det flere forskjellige typer av behandling, med noen terapeuter som spesialiserer seg på behandling av pasienter med ildfast depresjon. Se inn ulike typer av kortsiktig og langsiktig psykoterapi, og sørg for at du arbeider med en terapeut som du stoler på.

Andre betingelser

Noen ganger har det virket som depresjon er faktisk en annen stemning lidelse. For eksempel kan bipolar lidelse være feildiagnostisert som depresjon dersom maniske eller "opp" episoder er sjeldne eller herdet av depressive tendenser. Fysiske forhold som skjoldbrusk lidelser, kroniske smerter, hjerteproblemer og anemi kan også forverre depresjon. Behandling av disse fysiske problemer kan bedre din mentale tilstand. Ikke rabatt livssituasjon, heller. Hvis det er noe som plager deg i ditt utenfor livet, som for eksempel dårlig økonomi eller misnøye med noen aspekter av din familie eller arbeidslivet, som arbeider med å løse problemet kan hjelpe fikse humøret.

Andre behandlinger

Det er ikke-medisinering behandlinger for alvorlig depresjon. Moderne elektrokonvulsiv terapi (ECT) er en effektiv måte å lettelser alvorlig depresjon - fordi det fungerer så raskt, er det et godt valg for folk som har høy risiko for å skade seg selv uten umiddelbar inngripen. Andre eksperimentelle behandlingsmetoder er tilgjengelige for ildfaste depresjon. Disse behandlingene er avhengige av å stimulere hjernen eller nervesystemet og inkluderer vagus nerve stimulering, transcranial magnetisk stimulering, og dyp hjernestimulering.

Hjelp med alvorlig depresjon

Ifølge The Mayo Clinic, er kronisk langvarig depresjon en av de vanligste helsemessige forhold i verden. Major depresjon blir ofte referert til som klinisk depresjon. Tegn og symptomer inkluderer tap av interesse for hver dag aktiviteter, følelse av håpløshet, gråt og tap av søvn. Symptomene vil variere sterkt fra person til person. Selv om det ikke er noen spesifikk årsak til depresjon, viser Mayo Clinic biokjemiske, gener og miljø som viktige faktorer. Søker støtte og hjelp når du lider av alvorlig depresjon er kritisk --- symptomer ofte ikke løser seg selv, og behandling er vanligvis nødvendig.

Rådgiving

Søk profesjonell mental helse rådgivning. Snakk med legen din først for anbefalinger om hvem du skal snakke med. En rekke rådgivere er spesialister på ulike områder, inkludert skilsmisse, sysselsetting og familieforhold. Intervjuet flere rådgivere før du velger en å møte på en jevnlig basis. Du vil snakke om veldig personlige problemer, og det er ekstremt viktig å føle seg komfortabel med din rådgiver. Spørre om mental helse rådgivning er dekket av forsikringsselskapet. Offentlige rådgivning og krisesentre er rimelige eller gratis alternativer tilgjengelig for folk som ikke har forsikring, eller hvis forsikringen ikke dekker besøkene.

Medisinering og behandling

En rekke muntlige medisiner er foreskrevet for å behandle depresjon. Husk å alltid ta medisiner som anvist, og aldri brått avslutte medisinering. Forstå at medisiner ikke vil umiddelbart løse depresjon. Små forbedringer vil bli gjort hver dag. Flere behandlinger kan omfatte lysterapi, transcranial magnetisk stimulering og elektrokonvulsiv terapi er også hensyn.

Venner og Family Support

Snakk med noen du stoler på om dine bekymringer. Forstå at støtte fra venner og familie er kritisk. Ikke føl deg som om du vil bli dømt, er det viktig å søke støtte utenfra og veiledning. Snakk med et nært familiemedlem eller en religiøs leder.

Crisis Linje

Skriv ned en depresjon krise linjenummer og bære nummeret med deg. Plasser nummer i lommeboka, bilen eller på kjøleskapet. Ring en krise linje, 911 eller gå til din lokale legevakten hvis tanker om selvmord er til stede. Ytterligere tegn til å søke behandling umiddelbart inkludere å høre stemmer, hyppige uprovoserte gråteepisoder, følelsen deprimert i mer enn to til tre uker, og har jobb, skole eller vanlige liv berørt av depresjon episoder.

Sunn Livsstil

Fortsette å opprettholde en sunn livsstil. Ikke konsumerer store mengder alkohol. Inkludere øvelsen i din daglige timeplan --- vandre rundt blokken eller bli en øvelse klasse er alle storheter måte å holde seg aktiv. Spis ernæringsmessige, helsemessige måltider. Ta med en rekke av frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Fortsette å søke støtte utenfra og relasjoner antyder The National Institutes of Health. Bli med grupper i samfunnet eller tenne gamle vennskap.

Måter å bekjempe depresjon uten piller

Hypotyreose, traumer, fødsel, de korte dager på vinteren --- disse kan alle utløse depresjon. Med så mange årsaker, depresjon er best forvaltede og selv kurert ved hjelp av en medisinsk faglig, spesielt en godt kjent med depresjon behandlinger. En familie lege kan bare foreskrive en pasient piller, men de fungerer ikke alltid for alle mennesker. Selv i mennesker for hvem medisinering gjør jobben, andre behandlinger som brukes i forbindelse med medisinering kan være aktuelt.

Talk Therapy

Samtaleterapi er også kjent som psykoterapi. Denne metoden for å bekjempe depresjon er noen ganger nødvendig å få på de underliggende årsakene til depresjon og gjøre konstruktive forandringer i livet å muliggjør gjenvinning og bygge en bedre fremtid. Det er noen ganger brukt i stedet for medisinering.

Livsstil endringer

Lifestyle har en innvirkning på depresjon og symptomer. Redusere og takle stress; å være i stand til å snakke med noen støttende, kanskje på en støttegruppe; gjøre tid for avslapning og rekreasjon; å ta vare på din fysiske kropp - alle disse og flere er med på å skape en livsstil som støtter utvinning av depresjon. Livsstilsendringer er best gjennomføres i tandem med andre depresjon behandlinger, spesielt psykoterapi.

Johannesurt

Johannesurt er brukt på resept i Europa for depresjon behandling. Noen studier har vist det hjelper, andre har ikke vist fordeler. Johannesurt interagerer med enkelte andre medisiner. Kontroller at du sjekke med din lege og apotek.

SAM-e

SAM-e, som står for S-adenosyl-L-metionin, er også brukt i Europa for depresjon. Den er produsert i det menneskelige legeme, og bidrar til å regulere den to-humør påvirke kjemikalier dopamin og serotonin. Noen studier viser løfte, men du bør ta det bare etter å ha snakket med legen din.

Omega-3

Akkurat nå omega-3 fettsyrer, som allerede blir spioneringen som er bra for hjertet ditt, blir undersøkt for å se om de kan være nyttig i behandling av depresjon. Disse oljer er funnet i fisk, raps og valnøtter, så vel som i andre næringsmiddelkilder. Det finnes også omega-3 pille kosttilskudd tilgjengelig over disk.

VNS

VNS står for vagus nerve stimulering. En liten generator plassert i legemet leverer vanlige elektriske pulser til visse steder i hjernen. Fordeler øke over tid. Behandlingen blir brukt for dem som ikke har respondert på andre former for behandling.

TMS

Transkranial magnetisk stimulering eller TMS er en 30- til 40-minutters behandling som innebærer å sende elektromagnetiske pulser inn i hjernen via en enhet satt på hodebunnen. Behandlinger foregår i løpet av fire til seks uker, med fem behandlinger i uken. TMS er effektiv og vanligvis brukes til å behandle de som ikke svarer til andre behandlinger.

Lys

Selv om ikke godkjent av FDA, er lyset ofte brukt til å behandle værsyke eller SAD. Behandlingen bruker en spesiell lysboks eller visir som produserer lys med bølgelengder av sollys. (Lyspærer ikke gi denne typen lys.) Du sitter i nærheten av dette lyset eller slitasje visiret, og lyset skaper en endring i hjernen kjemikalier, redusere symptomer.

Trening

Trening har vist seg å ha en betydelig innvirkning på mild til moderat depresjon --- så mye som behandling med medisiner. Bedre ennå, det tar bare moderat trening som gåing. Anbefalingen er 20 til 30 minutter per økt, tre til fem ganger per uke. De som trener fem ganger i uken i tre måneder ble vist å ha en 47 prosent reduksjon i depresjon. Du må sjekke med legen din før du starter.

Behandling Resistant Depresjon

Kronisk, ikke svarer depresjon forstyrrer lidende liv hvert øyeblikk av hver dag. Når antidepressiva og off-label bruk av andre rusmidler mislykkes, er det ødeleggende for pasienten. Å vite at hver dag bringer lidelse og hver morgen bringer frykt er et liv ikke mange mennesker ønsker å leve. Men nye rutiner eksisterer som kan forandre denne tankegangen. Noen er fremdeles i eksperimentelle faser, men de kan forandre behandling av depresjon som mange nå kjenner den.

Elektrokonvulsiv terapi (ECT)

Elektrokonvulsiv terapi (ECT) oppstår når elektrisk strøm går direkte gjennom hjernen, forårsaker et anfall. ECT blir husket for sin brutale søknad til psykiatriske pasienter mer enn 70 år siden, da høye doser av elektrisitet ble brukt på emner i dagevis. Den elektriske strømmen gnister endringer i hjernens funksjon, humør og reaksjoner. Imidlertid er visningen av ECT fortsatt delt på midten; noen rapporterer at det hjelper kur resistent depresjon, mens andre ser det som rett og slett en barbarisk ødeleggelse av hjernen fungerer. ECT er reservert for bruk hos personer med alvorlig depresjon som har en høy risiko for dødsfall.

Vagus nerve stimulering (VNS)

I 2005, Food and Drug Administration godkjent vagus nerve stimulering (VNS) for behandling av kronisk eller resistens depresjon. Vagusnerven er en stor kommunikasjon mellom vitale organer til hjernen. En tynn, fleksibel pulsgenerator implanteres i brystet, med ledninger som er koblet til vagusnerven. Pulsgeneratoren sender pulser til ledningen og vagusnerven, som deretter føres til områder av hjernen som regulerer humør. Ifølge VNS nettside (vnstherapy.com), er prosedyren for voksne starter på 18 år som har opplevd kronisk depresjon som ikke kan behandles, selv med mange antidepressiva foreskrevet. Nettstedet sier også at VNS forbedrer livskvalitet, relasjoner og evnen til å fungere og gir pasientene mer energi. Det hevder også at VNS behandlingen godkjenner med tiden.

Transkranial magnetisk stimulering (TMS)

Transkranial magnetisk stimulering (TMS) er en svært eksperimentell metode som brukes til å behandle depresjon ved hjelp av magnetiske felt for å stimulere nerveceller i hjernen. Det er som skal brukes ved alle andre alternativer mislykkes. Store spoler holdes over aktuelle delen av hjernen til å indusere en elektrisk strøm i hjernen. Montert spoler og hodestøtter kan spille en rolle i å skape bedre resultater i et fag depresjon. Det er få rapporter tilgjengelig på TMS tiden.

Dyp hjernestimulering

Dyp hjernestimulering er en annen svært eksperimentell teknikk som brukes til å kurere depresjon. En wire med fire elektroder blir introdusert til det berørte området av hjernen. Den kobles til en batteridrevet generator implantert ved kragebeinet, som tillater brukeren å slå den av eller på. Operasjonen er gjort mens pasienten er våken for å sikre riktig region av hjernen er målrettet. Dyp hjernestimulering er ment å bidra til å behandle depresjon ved å sende elektriske pulser gjennom ledningen til den delen av hjernen elektrodene er festet til, og i teorien, eventuelt korrigere feil i hjernen som forsterke depresjon. I sin 31 juli 2008, artikkel "Deep Brain Stimulation," Mayo Clinic anser denne behandlingen som svært eksperimentell i forhold til depresjon som det er vanligvis brukt til å bidra til å stabil risting fra Parkinsons sykdom.

Konklusjon

Noen av de nye teknikkene ser og høres lovende ut. Forhåpentligvis i løpet av de neste årene, vil de være finjustert og testet og i stand til å hjelpe noen i desperat behov som lider i mørket og dyster verden av depresjon.

Behandling av klinisk depresjon

Klinisk depresjon også er referert til som store depresjoner, og er en alvorlig helsetilstand som påvirker sinnet så vel som kroppen din. Du kan oppleve symptomer på klinisk depresjon som søvnproblemer, tretthet, tristhet og tap av interesse for aktiviteter og kjære, men disse symptomene kan behandles effektivt for å hjelpe deg å leve livet ditt. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, behandlinger for klinisk depresjon blant annet medisiner, psykoterapi og kirurgiske behandlinger, som kan kombineres for å gi deg de beste resultatene.

Psykoterapi

Psykoterapi er en form for behandling av klinisk depresjon som kan anvendes alene for mild depresjon eller i kombinasjon med andre behandlinger for moderat til alvorlig depresjon. Din psykoterapi kan utføres av en lisensiert psykisk helsevern utøveren som en rådgiver eller psykolog. Målet med psykoterapi i behandling av din klinisk depresjon er for deg å lære å takle, sette mål og løse problemer.

Antidepressiva

Antidepressiva er medisiner foreskrevet av legen din for å behandle klinisk depresjon. Det finnes mange typer antidepressiva, inkludert selektive serotonin reopptakshemmere (Zoloft), trisykliske antidepressiva (Elavil), monoaminoksidasehemmere (Nardil), og serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (Effexor). Du må kanskje ta disse medisiner i flere måneder, og bivirkninger som seksuelle problemer og vektøkning er mulig.

Elektrokonvulsiv terapi

Elektrokonvulsiv terapi er en behandling for klinisk depresjon som utføres av legen din i en medisinsk kontor eller sykehus. Legen din vil sette elektroder på hodet, som bærer en strøm inn i hjernen din, og få deg til å få et anfall. Denne behandlingen kan gi umiddelbar reduksjon av kliniske depresjon symptomer, men kan føre til hukommelsestap.

Magnetisk stimulering

Magnetisk stimulering er en eksperimentell behandling som legen kan anbefale for å behandle dine kliniske depresjon symptomer. Denne terapien er utført av lege i en medisinsk kontor og bruker en magnetisk spole til å lede elektrisk strøm inn i hjernen din. Stimuleringen til hjernen kan forandre hjernens aktivitet og redusere symptomene på depresjon.

Neurotherapeutic Behandlinger

Neurotherapeutic behandlinger innebærer kirurgisk implantering av elektroder i hjernen din av legen din. Denne behandlingen utføres i et medisinsk miljø. I 2005, Food and Drug Administration godkjent vagus nerve stimulering for å behandle alvorlig depresjon. Dyp hjernestimulasjon er en annen type behandling som involverer elektrisk strøm for å endre hjerneaktivitet.

Sykehusinnleggelse

Legen kan anbefale sykehusinnleggelse i et spesialisert psykiatrisk behandlingsenhet hvis klinisk depresjon gjør deg til en trussel mot deg selv. Sykehusinnleggelse kan vare i flere uker eller lenger, og kan innebære spesialister innen rådgivning, psykiatri, psykologi og andre psykiske utøvere. Du kan også få medisiner og psykoterapi mens innlagt på sykehus.

Alternativ medisin

Johannesurt er et kosttilskudd som kan behandle symptomene på angst og milde depresjoner. Du kan få Johannesurt over disk på apotek og helsekostbutikker, og det kommer i kapsler, flytende ekstrakter og te. Johannesurt kan gi bivirkninger som kvalme og svimmelhet, og kan redusere effekten av p-piller.

Om Konvertering Disorder døgnbehandling

Konvertering lidelse er en kompleks mental sykdom som kan være vanskelig å diagnostisere og behandle på grunn av sitt engasjement med fysiske symptomer. Behandling av denne lidelsen ved innleggelse nivå krever utelukker andre fysiske forhold og gi bevis for at symptomene plassere pasienten eller andre i overhengende fare. Forstå hva konvertering lidelse er og hvordan det manifesterer hjelper matche riktig form for behandling til den enkelte opplever symptomene.

Definisjon

Konvertering lidelse er definert gjennom Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV-TR, 2000) som en somatisk lidelse. Somatiske lidelser innebære manifestasjon av fysiske symptomer som kroppens svar på en mental eller følelsesmessig stressor.

Konkret innebærer konvertering lidelse symptomer som vises som en nevrologisk tilstand, som oftest tar form av lammelse av en bestemt kroppsdel. Andre måter disse symptomene kan dukke mister følelsen i store deler av kroppen (f.eks, nummenhet på den ene siden), tap av andre sanser som syn og hørsel, og beslag.

Historie og betydning

Konvertering lidelse i sin tidlige definisjon var kjent som hysteri. Encyclopedia of Mental Disorders gir informasjon om sin opprinnelse. To 19. -entury nevrologer var å studere hva på tider var kjent som hysteri og konkluderte med at symptomene var forankret i psykologiske traumer eller stress.

En tilsvarende undersøkelse av konvertering lidelse symptomer ble født ut av første verdenskrig soldatar som var presenterer med lammelser og tap av sanser. Merket "bekjempe nevrose," behandlingen gitt var den samme som gis til kvinner med "hysteri" - hypnose og narkotika.

Erkjennelsen av fysiske symptomer som blir forankret i psykologisk stress er viktig, som ellers konvertering lidelse er vanskelig å gjenkjenne. The Encyclopedia of Mental Disorders rapporterte opplysninger fra en studie på helsevesenet utnyttelse siterer at opp til 72 prosent av kontor besøk til en lege er resultatet av somatiske symptomer.

Diagnostiske kriterier

DSM-IV-TR gir spesifikke kriterier for diagnostisering konvertering lidelse:

Minst ett symptom som påvirker frivillig bevegelse eller sansene, som vises som en nevrologisk tilstand. Begynnelsen eller forverring av de fysiske symptomer skjer etter en stor stressfaktor. Symptomet er ikke produsert med vilje eller forfalsket. Den fysiske symptom kan ikke forklares med en generell medisinsk tilstand, bruk substans eller atferd relatert til den enkeltes kultur. Symptomet er alvorlig nok til å påvirke den enkeltes daglige fungering (f.eks skole, sosiale arrangementer eller arbeid, som krever hyppige legehjelp). Symptomet er ikke begrenset til smerter eller bedre forklart av en annen psykisk lidelse.

Fordi noen medisinsk tilstand må utelukkes, kan konvertering lidelse være vanskelig å diagnostisere.

Behandling Alternativer

Merck Online Medical Dictionary rapporterer at innleggelse på sykehus (i en medisinsk sykehus) ofte resulterer i symptomer som går bort i to uker. Men i opp til 25 prosent av tilfellene, symptomene kommer tilbake innen et år og kan bli kroniske uten langtidsbehandling.

Innleggelse psykiatriske sykehus oppstår bare når personen er i overhengende fare for seg selv eller andre mennesker; mesteparten av tiden konvertering lidelse kan behandles på poliklinisk basis.

Poliklinisk rådgivning vil hjelpe utforske de underliggende årsakene til utvikling av konvertering lidelse, inkludert andre potensielle problemer som angst eller depresjon. Rådgivere eller leger kan henvise pasienten til en psykiater som kan hjelpe utforske psykotrope medisiner for å bidra til å regulere humøret og angst.

Hypnose har også vist seg å være nyttig. Hypnose er utført av lisensiert hypnotherapists og vil hjelpe en person gjennom bilder og tidligere hendelser med det formål å identifisere og løse stressende situasjoner som kan være årsaken til konvertering lidelse symptomer.

Nevrologiske Tilkoblinger og behandling

The Mayo Clinic rapporterer at det er en sammenheng mellom konvertering lidelse symptomer og nevrologiske mønstre i hjernen. Mennesker som opplever noen av de fire typer symptomer har hjerneaktivitet som etterligner økt opphisselse eller den virtuelle nedleggelse av visse deler av hjernen. Teorien er at hjernen forsøker å beskytte kroppen mot potensiell skade; hjernen er å konvertere psykiske stressfaktorer i fysisk nød.

Som et resultat, identifiseres en mer ukonvensjonell form for behandling det transcranial magnetisk stimulering. Svake elektriske strømmer blir drevet gjennom magneter festet til en persons hode i den hensikt å forandre hjernens kjemi. Tanken er at denne endringen i kjemi vil lure hjernen til å stanse signal å lamme en arm eller utløse anfall.