Digidexo.com

hvitt og rød stripete sukkertøy

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen


En rekke mulige årsaker finnes for hvit film som kan forekomme på tungen. Den hvite belegg består generelt av millioner av små bakterier som lever i tungen. Selv om dette er en godartet tilstand, er det skjemmende og sjenerende. Det er relativt lett å fjerne denne hvite film fra tungen; imidlertid er forebygging nøkkel. Tar de nødvendige skritt for å fjerne filmen krever endre noen daglige vaner og å være proaktiv. Finne årsaken til den hvite filmen er et viktig skritt i å fjerne den fra tungen.

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen

•  Besøk din helsepersonell for å utelukke eventuelle underliggende sykdommer som kan være årsaken til hvitt belegg på tungen, som for eksempel soppinfeksjon kalt trost.

Kjøp en tunge renere å skrape belegget ut av tungen. Bruk renere hver gang du pusser tennene.

Fukt tungen renere. Stikke tungen ut så langt det går. Plasser renere på baksiden av tungen og forsiktig dra den frem, skraping filmen frem som du går.

Skyll tungen renere i varmt vann og gjenta flere ganger til det hvite belegget har gått ned eller forsvunnet. Skyll munnen med varmt vann når du er ferdig.

Drikk rikelig med væske i løpet av dagen for å unngå dehydrering, som kan resultere i utvikling av en klebrig, hvitt belegg på tungen.

Bruk en saltvannsnesespray for å fjerne blokkerte nesegangene, som kan føre til ytterligere akkumulering av bakterier i munnen og på tungen.

Bruk en neti pott, en form for nasal vanning, tilgjengelig på apotek og helsekostbutikker, for å rense nesegangene og sinus hulrom. Dette vil bidra til å eliminere bakterier som dannes i nese og bihuler slimete, som renner inn i munnen og legger seg på tungen.

Avstå fra røyking, noe som fører til at overflaten av tungen til å bli betent. Betennelsen gjør at rusk og bakterier å bli fanget i tungen overflate, forårsaker filmen å utvikle.

Spis mye frisk frukt og grønnsaker, som vil bidra til å skrape rusk fra tungen, eliminerer den hvite filmen.

Hvordan å miste vekt med Brown Bread eller hvitt brød

Hvordan å miste vekt med Brown Bread eller hvitt brød


For å gå ned i vekt med brunt brød eller hvitt brød bør du sammenligne den ernæringsmessige verdien av begge. Hvitt brød ble fremstilt med hvetemel hvorfra kli og hvetekim er fjernet. Dette svekker brødet sin næringsverdi. Hvitt brød er lavere i sink, fiber, tiamin, og niacin. Grovt brød er noen ganger farget kunstig og ikke alltid henvise til hel hvete eller hel-korn brød. Ifølge Nutri-Health, helkorn inneholder fiber, antioksidanter som vitamin E og selen, jern, magnesium, sink og B-vitaminer. Velg brød som gir deg den beste ernæringsmessige verdi å gå ned i vekt.

Hvordan å miste vekt med Brown Bread eller hvitt brød

•  Begrens mengden brød du spiser samlet. USDA anbefaler at du spiser 1 oz. per dag, noe som tilsvarer ett stykke. Resten av ernæring bør komme fra en balanse av å spise, frukt, grønnsaker, melkeprodukter, hele korn, belgfrukter og kjøtt. Ifølge Help Guide, "Din mat valg kan redusere risikoen for sykdommer som hjertesykdommer, kreft og diabetes, samt forsvare seg mot depresjon."

Velg brød som har en høy ernæringsmessig verdi. Personer som er overvektige har energitette dietter. Brune brød som hele korn, sammalt hvete og rug øke energinivået, noe som resulterer i vekttap. Disse brød tar lengre tid å fordøye, noe som gir deg en full følelse for en lengre periode. Hvis du ikke er sulten, vil du ikke overspise.

Spis brød som inneholder mye fiber. Hel-korn, brune brød har mer fiber, noe som øker avføring ved å bevege maten gjennom fordøyelseskanalen oftere. Velg brød som tilbyr 3 g. eller mer per skive, for å oppfylle din daglige fiber ernæringsmessige behov (se ressurs 2). Velg fiberrike frukter og grønnsaker som alternative kilder til fiber. Bær, melon, og greener, er høy i fiber. Menn bør spise 30 gram fiber per dag, og kvinner bør spise 20 gram per dag.

Hint

  • Begrens brød og spise alternative helkornprodukter som korn og pasta.

Hvordan unngå hvitt sukker

Hvordan unngå hvitt sukker


I gjennomsnitt spiser hver person som bor i USA £ 29 av hvitt sukker årlig. Hvitt sukker en raffinert søtningsmiddel, og legger noe annet enn kalorier og smak til matvarer. Du kan unngå hvitt sukker samtidig som du nyter søte matvarer, kutte tomme kalorier og forbedre din ernæring.

Hvordan unngå hvitt sukker

Skift hvitt sukker i pantry. I stedet for bearbeidet hvitt sukker, lager din pantry med dato sukker. Det er nesten like søt som sukker, men inneholder næringsstoffer og fiber. Bruk flytende søtningsmidler, også. Byggmalt, brun ris sirup og blacks melasse er alle næringsrike tilføyelser til din matlaging. Hele datoer kan også blidbakevarer, sauser og puddinger når blandet.

Konverter dine favorittoppskrifter. Dato sukker kan erstatte hvitt sukker en til en, og brun ris sirup kan erstatte honning 12:59. Å erstatte en kopp sukker med en kopp flytende søtningsmiddel, redusere den totale væske i oppskriften med 1/3. Alternativt kan du legge til 4 eller 5 ss. mel.

•  Gjenoppdag den naturlige sødme av mat. Når du ønsker noe søtt, slå til søte grønnsaker som yams, gulrøtter, vinter squash, mais og vine råtne tomater. Serve søte frukter, alene eller sammen med yoghurt og frukt sorbeter til dessert.

Les etikettene nøye. Et produkt som viser "sukker" som en ingrediens generelt inneholder hvitt sukker, så du bør unngå det. De fleste kommersielt produsert desserter inneholder hvitt sukker og mange inneholder også maissirup, en annen ikke-næringsverdi søtningsmiddel. Les alle etiketter, selv for produkter du ikke tror inneholde søtstoffer. Mange kjeks, sauser, supper og andre bearbeidede matvarer inneholder hvitt sukker.

Lag dine egne brus. Brus og fontenen drinker står for mye sukker forbruk, og diett drikker er ikke spesielt næringsrike alternativer. Kombiner club soda og frukt juice for en forfriskende brus uten alt sukkeret.

Shop til dessert på naturlig mat butikker. Hvis du trenger en forberedt dessert, kan du vanligvis finne noe søtet uten hvitt sukker i en naturlig mat butikk. Se spesielt for bakevarer søtet med melasse.

Bruk stevia å blid drikker. Det er søtere enn sukker, legger ingen kalorier og er en uraffinert produkt. Du kan bære en liten flaske med flytende stevia å blid kaffe og te når du ikke er hjemme.

Hint

  • Hvis du er vant til hvitt sukker, kan naturlig mat ikke synes spesielt søt på først. Men når du slutter å spise så mye hvitt sukker, smaksløkene bli mer følsomme og maten begynner å smake søtt.
  • Prøv gradvis redusere inntaket av hvitt sukker hvis du spiser mye av det hver dag. En gradvis reduksjon gjør at smaksløkene og kroppen til å foreta skiftet lettere.

Hvitt sukker Vs. Evaporated Cane Juice

Det er flere måter å blidgjøre et måltid eller en matbit å tilfredsstille en søt tann. Hvitt sukker og fordampet stokk juice er to av de mest kjente måter å gjøre det. Før du kommer for en, bør du forstår hvilken av de to er bedre for kosthold og helse.

Definisjon

Hvitt sukker, er den mest vanlige type sukker. Det har blitt raffinert og redusert i størrelse, og er generelt referert til som bare "sukker". Evaporated stokk juice er laget av stokk juice. Det raffinerte så mye som hvitt sukker.

Fordeler

Evaporated stokk juice regnes mer helsebringende enn hvitt sukker på grunn av mangel på behandling. Den mindre mengde av behandlingen fremdeles etterlater noen næringsstoffer, slik som vitamin B2, i sluttproduktet.

Betraktninger

Hvitt sukker, kjent som sukker, er kjent for å være i stand til å oppløse lett. Dette er gunstig for de som er ute etter en rask søtningsmiddel for kaffe eller te.

Funksjon

Hvitt sukker er også kjent for å være best for baking og matlaging. Granulert sukker er brukt i bakervarer, fordi, i henhold til nettstedet fine matlaging, krystallene faktisk rive gjennom deigen, bidrar til å lufte den.

Advarsel

Den over-prosessering av hvitt sukker kan føre til helseproblemer. Ifølge nettstedet Verdens sunneste Foods, kan hvitt sukker forårsake helseproblemer som "voksen-utbruddet diabetes og tykktarmskreft". WHF peker også på det faktum at i dag er det ingen helsemessige problemstillinger knyttet til fordampet stokk juice.

Forskjellen mellom hvitt Honey & Clover Honey

Forskjellen mellom hvitt Honey & Clover Honey


Ordet "honning" utløser bilder av en lys gul sirup, men den klebrige søtningsmiddel faktisk kommer i en rekke farger og smaker, inkludert hvitt og kløver honning. Honning varietals er oppkalt etter anlegget som bier samlet nektar, sukkerholdig forløper til honning.

Hvit Honning

Hvit honning beskriver fargen på sirup og omfatter en rekke varietals som kløver, alfalfa, basswood, Geitrams, appelsinblomst, salvie og Tupelo. Den letteste-farget honning blir referert til som "vann hvitt". Hvit honning vanligvis har en delikat smak. Hvor biene samler nektar kan påvirke næringsinnholdet i honning. En studie publisert av "Journal of Egyptian Public Health Service" i 2009 fant at flavonoid og fenoliske syreinnhold varieres i prøver av bomull, sitrus og kløver honning.

Clover Honey

Clover honning er den vanligste tabellen honning. Biene samler nektar fra hvit, eller alsike, kløver og de hvite og gule søte kløver planter. Andre kilder til kløver honning hvitt i nederlandsk kløver, søt kløver, hvit søt kløver og rødkløver. Avhengig varietal, kan kløver honning være et vann-hvit eller en lys gul farge.

Helseforskjellene mellom Raw Sugar Cane og raffinert hvitt sukker

Helseforskjellene mellom Raw Sugar Cane og raffinert hvitt sukker


I sin rapport "The Raw Fakta om Sugar," ABC John Stossel funnet at det er liten ernæringsmessig forskjell mellom rå og raffinert sukker. De viktigste forskjellene ligger i hvordan hver er laget og markedsført.

Hvordan Raw Sugar er Made

Ifølge Michele Foley, en mat og matlaging ekspert på Chow.com, er begge typer laget av sukkerrør. Stokk juice blir trukket ut og deretter kokt til all væsken fordamper, forlater melasse rike krystaller bak. Disse krystallene blir solgt som rå sukker.

Hvordan raffinert sukker er Made

For å gjøre raffinert sukker, Foley skriver, er disse krystaller oppløst i varmt vann for å gjøre sirup, som blir filtrert overflødig plantematerialer, eller melasse, for å fjerne dreie klar sirup. Deretter blir det kokt, inndampet på nytt og sentrifugeres tørr. Resultatet er mindre, hvite krystaller, eller granulert sukker.

Helsemessige fordeler av melasse

Råsukker inneholder melasse, som har jern, kalium, magnesium og kalsium, men ikke i betydelige mengder, i henhold til Stossel. Han skriver at vi ville ha å spise ni ts av rå sukker for å få så mye jern som vi ville få fra en bit av hel-hvete brød.

Caloric Forskjeller

Calorically, begge sukkertypene er omtrent det samme. I en New York Times artikkel, skriver Anahad O'Connor at rå og brunt sukker inneholder 17 kalorier per teskje, og hvitt sukker inneholder 16 kalorier per teskje.

Miljøfordeler

Råsukker kan være sunnere for jorden, som følge av mindre prosess betyr mindre energi benyttes færre avfallsprodukter og færre kjemikalier returneres til omgivelsene.

Whole Grain Vs. Hvitt mel

Whole Grain Vs.  Hvitt mel


Helkornbrød er å utvikle en følge blant helse og vitenskap industrien. Selv om ikke alle foretrekker hele korn til hvitt brød, kan det være bedre helse alternativ når forberede smørbrød og andre matvarer.

Helse Fordeler

Ifølge forskere ved Wake Forest University, en diett som inneholder 2,5 porsjoner av hele korn hver dag er assosiert med en 21 prosent nedgang i hjerte-og karsykdommer, sammenlignet med en diett som inneholder 0,2 porsjoner med hele korn. Det er også dokumentert at hele korn forbruk forebygger diabetes og andre kroniske sykdommer. Helkornbrød tilbyr også mer fiber enn hvitt brød. I tillegg er hvetemel også sterkt bearbeidet.

Smak

Til tross for de helsemessige fordelene av fullkorn, er hvitt mel den tradisjonelle valg blant forbrukerne. Frø og korn i hele korn brødet økning fiber, men legger til en grovere tekstur til produktet. Smaken av hvert produkt er også et spørsmål om preferanse, men hvetemel tendens til å bli brukt for bakevarer på grunn av en mer behagelig og jevn smak.

Kostnader og Popularitet

Fullkorn mel er dyrere enn hvitt mel i markeder fordi det er en spesialitet produkt i forhold til hvitt mel og er produsert i mindre mengder. Til tross for en økning i helsebevisste forbrukere, er det færre fullkorn produsenter enn produsenter av hvitt mel.

Hvordan å sparke raffinert hvitt sukker Habit

Overforbruk av raffinert hvitt sukker øker risikoen for fedme, type 2 diabetes, beintap candidaiasis (gjær vekst), hypertensjon, nyrestein, menstruasjonsproblemer og redusert immunitet. Som raffinert sukker er funnet i brus, kjeks og kaker, spise disse matvarene kan fortrenge rom for næringsrike matvarer som støtter din health.Refined hvitt sukker er et enkelt karbohydrat som gir en umiddelbar energikick og slipp. Mindre raffinerte søtningsmidler, slik som ekte lønnesirup, melasse, honning, brun ris sirup og stevia rot, vil holde pakke en søt slag uten knockout på slutten.

Hvordan å sparke raffinert hvitt sukker Habit

•  Bli en ekspert mat etikett leser. Sukker har mange navn, og det er derfor det er "skjult" i mange matvarer du ikke forventer å finne det i Kontroller alle mat etiketter selv om spaghetti saus eller hermetikk som sauser eller grønnsaker -. Mange vil inneholde noen form for sukker . Erstatt dem alle med ikke-søtet versjoner. (Se tips nedenfor for en liste med navn på tilsetningsstoffer som er virkelig sukker.)

•  Fjern ut alle matvarer og drikkevarer hjemme som inneholder raffinert hvitt sukker og dets fettere (se tips). Disse matvarer vil omfatte kommersielt bakt kjeks, kaker, brød, syltetøy, gelé og brus, men også salatdressinger, ketchup og andre bearbeidede eller hermetisert mat som liste sukker på ingrediensene etikettene. Gi mat til naboer som ikke er uvillig til hvitt sukker eller finn et lokalt suppekjøkken for å donere de sukkerholdige varer.

Shop for sukker erstatninger som honning, lønnesirup, brun ris sirup, melasse, stevia rot og konsentrert fruktjuice. Selv om hver av disse inneholder enkle karbohydrater, har de ikke pigg blodsukkeret slik som raffinert hvitt sukker gjør. Honning bør ikke bakes så det blir ufordøyelig. Kjøpe lønnesirup som er 100 prosent ekte sirup og ikke "lønnesirup-flavored" mais sirup. Brun ris sirup kan finnes i helsekostbutikker og er ganske tykk. Melasse er lett kjøpt i de fleste dagligvarebutikker. Les alle mat etiketter for å være sikker på at det ikke er hvite sukker eller mais syrup.Stevia rot pulver passer for diabetikere å bruke som det har ingen kalorier, og vil ikke endre blod sugar.Fruit juice kan ferskpresset, hermetikk og frosne konsentrert som i oransje, ananas eller eplejuice. Dette er spesielt bra for baker kaker, kaker og rask brød.

Lær hvordan du bruker dine ikke-raffinerte søtningsmidler. Honning er lett virvles enn korn og havregryn. Stevia kan oppløses i kaffe eller te. Lage mat og bake med lønnesirup, brun ris sirup og melasse. Bruk frossen frukt juice konsentrat som har vært tint eller virvel gjennom en blender å tine for bruk.

Spis hele matvarer som er søt. Kjøpe søte og saftige frukter som du virkelig liker: appelsiner, mango, jordbær, ananas og bananer er vanskelig å motstå. Søte grønnsaker som yams, søtpoteter, saft og gulrøtter er overraskende søt på egenhånd.

Gi deg selv tid til å tilpasse seg. Hvis du vanligvis spiser mainstream brus, smultringer og kaker, er du vant til en ganske høy mengde av raffinert sukker. Hodepine og andre symptomer på abstinens er vanlig.

Se legen din hvis du føler at du bare ikke kan leve uten raffinert sukker. Du er ikke den eneste hekta. En lege eller en ernæringsfysiolog kan skreddersy en diett for deg å hjelpe avvenne deg av hvitt sukker.

Hint

  • Dette er tilsetningsstoffer som finnes i mange kommersielle matvarer og er former for raffinert sukker: brunt sukker, karamell, sirup, Demerara sukker, druesukker, fruktose, galaktose, glukose, høy fruktose mais sirup, invertsukker, laktose, malt, maltodekstrin, maltose , muscovado eller Barbados sukker, Panocha, pulverisert eller konditori sukker, rå sukker, sukrose, sirup, turbinado sukker, Florida krystaller, hydrolysert stivelse, polydekstrose, fordampet stokk juice, sukkerrør, mono-, di- og / eller poly-saccarides.
  • Hvis du er har noen kronisk sykdom, er overvektige, har diabetes eller har en spiseforstyrrelse, se legen din først.

De dårlige tingene om hvitt brød

De dårlige tingene om hvitt brød


The Center for Disease Control and Prevention råder folk til å velge fullkorn i minst halvparten av de daglige korn valg. Brød laget med hele hvetemel har mer næringsstoffer enn brød bakt hjelp behandlet hvetemel. Prosessen med raffinering mel å gjøre melet som brukes i baking hvitt brød fjerner hvetekorn er kli og bakterie som inneholder hele hvete verdifulle næringsstoffer.

Raffinering Process

Den viktigste ingrediensen i hvitt brød er behandlet hvitt mel. Behandler hvetemel innebærer å fjerne deler av en hel hvete kjerne som inneholder mange viktige næringsstoffer, inkludert tryptofan, selen, kalium, sink, folsyre, vitamin E krom og magnesium. I tillegg, selv om hvetemel mottar "berikelse", inkludert jern og vitamin B1, B2, B3, utskifting nivåer ikke tilsvare beløpet av vitaminer og jern som melet mister i løpet av utviklingsprosessen. Dette skaper et mel som mangler det meste av næringsstoffer som var tilstede i det opprinnelige hele hvetemel.

Protein og Fiber

Mangelen på fiber i hvitt brød bidrar til en økt forekomst av hjertesykdom blant folk som spiser det. Stykker av hvitt og grovbrød som veier det samme inneholde ulike mengder fiber. En gjennomsnittlig størrelse skive grovbrød inneholder 1,9 gram fiber, mens en tilsvarende størrelse skive hvitt brød inneholder kun 0,6 gram fiber. En 2011 studie fra Feinberg School of Medicine ved Northwestern University viste at unge og middelaldrende voksne som spiste lav-fiber dietter hadde en betydelig høyere estimert levetid risiko for hjerte- og karsykdom sammenlignet med personer som spiste høy-fiber dietter.

Redusere Hunger for Weight Loss

Hvitt brød mangel på fiber fremmer vektøkning. Personer som spiser hvitt brød ofte spise flere deler av brød for å føle seg mett. Når enkeltpersoner spiser hvitt brød de produserer høyere nivåer av insulin. Insulin fremmer fettlagring, banet vei til vektøkning. En skive grovbrød har bare tre kalorier mer enn en tilsvarende vektet skive loff.

Glykemisk indeks

Hvitt brød er høy på glykemisk indeks. De slipper glukose raskt inn i blodstrømmen, provoserte en umiddelbar respons i eater blod sukker nivå. Dette reduserer kroppens sukkernivå, og gjør det vanskelig for den som spiser for å opprettholde energinivået for en lang tidsperiode. Mange vekttap fagfolk råder pasienter til å holde seg borte fra hvitt brød for å gå ned i vekt.

Hva er årsaken til Proteser å slå hvitt?

Hva er årsaken til Proteser å slå hvitt?


Proteser er skreddersydd protese apparater for å erstatte manglende tenner. De er laget av en tannlege i forbindelse med et tannlaboratorium og er laget utelukkende av akryl. Protesene er laget for å vare. Men fordi de er laget av akryl de trenger å være godt ivaretatt. Av en person er sett med hvitaktig tannkjøtt vev. Det er flere grunner til en protese kan slå hvit.

Soaking protese i Bleach

Det pleide å være trodde at protesene må være gjennomvåt i rengjøringsoppløsning hele natten for å opprettholde hygiene og hindre oppbygging av bakterier på proteser. Folk dynket dem i alt fra saltvann, til natron, til blekemiddel. Mens saltvann og natron ikke vondt protese, bleke absolutt gjør. Det skjer ikke over natten, men kronisk over soaking av proteser i blekemiddel vannet begynner å bleke rosa ut av akryl og gjør akryl mer porøs, dermed mer utsatt for vekst av bakterier.

Proteser og Thrush

Thrush er oral candidainfeksjon eller en soppinfeksjon i munnen. Thrush er vanligvis forårsaket av oral antibiotika som oppveier for de gode bakteriene i kroppen bærer, slik at enkelte områder, som for eksempel munn til å bli overkjørt med dårlige bakterier. Resultatet er en tykk hvit film som dekker alt i munnen - tungen, på taket av munnen, selv protesen i seg selv. Selv om det kan se skremmende og skummelt for noen som aldri har hatt det, eller ikke forventer det, er lett å vedlikeholde med en muntlig soppdrepende tannlege eller lege kan forskrive trost. Det børster også eller vasker off av protese uten altfor store anstrengelser.

Børsting protese med Cleanser

Børsting en protese er en ting, bør de bli børstet. De bør imidlertid børstes med tannkrem, eller enkel såpe og vann. Noen mennesker er overbevist om at å pusse gebiss med rensemiddel, som Comet eller Ajax, er måten å rengjøre proteser. Jada, det fjerner flekken, men cleanser inneholder blekemiddel, og blekemiddel slår akryl på en protese hvit over tid. Cleanser er også mye for slitende å være bra for protesen. Det bryter glansen på tennene og tannkjøttet av protesen, gir det en pusset og matt utseende i stedet for et polert utseende.

Plakkakkumulering

For alle de menneskene som trodde med proteser de aldri ville ha til å rengjøre tennene igjen, her er mat for tanken, no pun intended. En protese, uansett hvor bra det ser ut, er et fremmedlegeme i munnen. Materia alba eller plakk, som gooey, cheesy hvitt stoff som hilser hver munn når han våkner, fortsatt bygger seg opp dersom de ikke fjernes daglig. Det er uheldig at folk som mistet sine egne tenner på grunn av dårlig munnhygiene ikke tar noe bedre vare på sin protese enn de gjorde sine tenner. Proteser ikke renset for dager om gangen vil utvikle en grungy hvit film av plakk som snart vil stivne og slå til tartar eller kalkulus.

Hvordan få et hvitt smil hjemme

Hvordan få et hvitt smil hjemme


Et hvitt smil er ønsket av mange. Hvis du ofte drikker mørke drikker som vin, kaffe og te, kan tennene bli misfarget. Andre årsaker til misfargede tenner inkluderer røyking, visse medisiner som de for høyt blodtrykk, dårlig tannhygiene og sykdom. I stedet for å betale for en dyr tannlege kontoret Whitening behandling, kan du bruke din egen bleking behandling hjemme. Noen av produktene som trengs er lett tilgjengelig i pantry.

Bruksanvisning

Bruk tannlege-dispensed tannbleking skuffer. Gelen som følger med bleking skuffen kit inneholder en høyere blekeprosent enn over-the-counter tannbleking rettsmidler. En to-ukers behandling og to touch-ups er alt du trenger i et år for å bleke tennene.

Påfør over-the-counter Whitening strips til tennene. De fleste whitening strips bruke en peroxide-basert gel å løfte overflate flekker av tennene. Strimlene kommer i ulike styrker. Noen jobber i løpet av timer, mens andre ta dager til uker for resultater å bli merkbar.

Bruk en whitening tannkrem i stedet for din vanlige tannkrem. Whitening tannkremer inneholder milde slipemidler som hjelper forbedre tennene, fjerne rusk og plakk. Ifølge WebMD, kan de bleke tennene opp til en nyanse og kan brukes i tillegg til andre tannblekingsmetoder.

Bland saften fra en halv sitron med 1/4 kopp natron. Dypp en bomullsdott i blandingen og bruke den til tennene. La den stå på i ett minutt. Skyll tennene med vann og pensle dem med tannkrem som inneholder fluor. Bruk denne blandingen til tennene ikke mer enn en gang i uken fordi syre fra sitron juice kan skade emaljen på tennene.

Mos opp et jordbær med en gaffel. Sett massen av jordbær på tannbørste og pusser tennene med blandingen. Skyll massen av tennene og børste med en fluortannkrem. Jordbær inneholder eplesyre, som fremmer tannbleking. Alltid børste tennene etterpå, fordi sukker i jordbær kan forårsake hull i tennene.

Hint

  • Spør tannlegen din som whitening metoden er best for deg.

Hvorfor bære hvitt i sommer & Black i vinter?

Som årstider endre, kan du merke moter tilgjengelig i butikkene lener tungt mot visse farger. Hvit dominerer sommermånedene og svart utgjør mange vinter garderober. Disse fargevalg er ikke alltid basert på trender, men heller på langvarige vitenskapelige observasjoner.

Fargespekteret

Det menneskelige øyet oppfatter farger basert på hvor mye lys som er reflektert og absorbert av et objekt. Noen farger gå videre raskere bølger av lys enn andre. Verken hvit eller svart er bølge fargene selv-hvitt er alle fargene i lyset kombinert og svart er en farge ugyldig.

Hvitt er kult

Hvitt stoff brukes i sommer klær fordi hvitt reflekterer alle bølgelengder av lys i stedet for å absorbere dem. Solens varme, rask bevegelse ultrafiolett lys overføres også i bølger. Hvitt reflekterer lyset varme og holder et stoff kult.

Svart er hot

Svart stoff er ofte brukt i vinterklær, fordi de sorte stoffer absorberer alle bølgelengder av lys i stedet for å reflektere dem. Mer lys absorbert settes til mer varme tiltrukket av stoffet.

Praktisk bruk

Gamle folk som bor i tørre, varme klima før oppfinnelsen av air condition ville ha slitt hvit eller lys klær for å holde seg kjølig. Omvendt, folk som bor i skyet, snørike regioner lært å bruke mørke klær for å høste varmen fra lite sollys.

Moderne mote

Personer som er utsatt for utendørs over lengre tid bør bruke riktige farger til hep opprettholde normal kroppstemperatur. Folk som bor og arbeider for det meste i klimakontrollerte bygninger trenger ikke å være så opptatt av farge. Selv tilsynelatende anakronistisk, er mote fargetrender fortsatt nært knyttet til de opprinnelige praktiske formål, og tilgjengeligheten av off-season farger er knappe.

Hvordan bli kvitt av hvitt belegg på tungen

Hvordan bli kvitt av hvitt belegg på tungen


Tungen er et komplekst organ, bestående av flere muskler som utfører en rekke funksjoner. En hvit belegg på tungen kan ofte være lett løses ved å utføre god tannhygiene og reexamining tannhygieneprodukter. En hvit tungen belegg kan også være forårsaket av dårlig kosthold og dehydrering, så før du utfører tiltak for å fjerne belegget, kan det være lurt å være sikker på at du drikker nok vann og spise sunn mat.

Bruksanvisning

•  Sjekk dine tannhygieneprodukter for sterke kjemikalier. Noen ganger kjemikalier i munnvann og tannkrem kan skade huden på tungen og få den til å danne et belegg. Prøv å bruke et munnvann uten alkohol og en tannkrem uten natriumlaurylsulfat, et skumningsmiddel.

forsiktig skrape tungen med en tunge skraper. Å gjøre dette regelmessig kan bidra til å redusere hvitt belegg på tungen og kan også hjelpe med dårlig ånde.

Ta en acidophilus supplement. En hvit tungen belegg kan være et symptom på trøske, en gjær infeksjon i munnen. En måte å bekjempe en mild gjær infeksjon er å ta acidophilus kosttilskudd. Acidophilus kan også bli funnet i noen yoghurt, men du bør sjekke etikettene for å være sikker.

Ta grapefruktkjerneekstrakt. Hvis hvitt belegg er forårsaket av trost, bidrar dette også til å avhjelpe situasjonen.

Hvis belegget vedvarer eller forverres, snakk med din lege eller tannlege som det kunne være et tegn på en mer alvorlig helseproblem.

Hvordan erstatte raffinert hvitt sukker

Hvordan erstatte raffinert hvitt sukker


Raffinert hvitt sukker er laget av sukkerrør eller sukkerroer. Under behandlingen, spormineraler og næringsstoffer er fjernet. Melasse er også vasket ut, og skaper den hvite fargen. Noen helsepersonell og ernæringseksperter mener behandlingen kan føre til raffinert hvitt sukker for å ha skadelige helseeffekter, og fraråder regelmessig bruk. Hvis du vurderer å bytte ut hvitt sukker i kosten, er det mange alternative søtstoffer som kan kjøpes hos din lokale dagligvarebutikk eller helsekost butikk.

Hvordan erstatte raffinert hvitt sukker

Bruk flytende søtningsmidler som lønnesirup, honning eller brun ris sirup. Hver av disse kan benyttes for å søte drikker, eller som et pålegg. Honning kan også brukes til å erstatte sukker når bakervarer, tilsetning av fuktighet og et unikt smak til oppskrifter. Bruk 1/2 kopp honning for hver kopp sukker når du bruker den som innbytter og redusere den totale væske i oppskriften med 1/4 kopp. Hvis det ikke er væske i oppskriften, tilsett 3-5 ss. mel for hver 3/4 kopp flytende søtningsmiddel som brukes.

Erstatt raffinert sukker med granulert søtstoffer som dato sukker eller fordampet stokk juice. Begge har en tekstur som ligner raffinert sukker, og kan bli erstattet i like mengder når du baker.

Bruk stevia, et plantebasert søtningsmiddel, som en naturlig erstatning for raffinert hvitt sukker. Fordi stevia er mye søtere enn sukker, er det ikke et godt alternativ når du baker. Det er vanlig å bliddrikkevarer.

Bruk en rå uraffinert sukker som turbinado. Som hvitt sukker, er turbinado laget av sukkerrør. Imidlertid rå sukker ikke gjennomgår den fulle raffineringsbehandling som brukes til å lage hvitt sukker. Turbinado beholder melasse og har en rik smak.

Er Brown Sugar Like ille som hvitt for diabetikere?

Er Brown Sugar Like ille som hvitt for diabetikere?


Når noen eter sukker, metaboliserer kroppen hurtig sukker og konverterer den til essensielle fettsyrer og kolesterol. Fordøye sukker fører også til en kraftig økning i blodsukkernivået. Hos ikke-diabetikere, utgivelser bukspyttkjertelen nok insulin for å motvirke glukose, men diabetikere vanligvis produserer for lite eller ingen insulin. Brun sukker er like ille som hvitt sukker for diabetikere.

Hvitt sukker

Under behandling av hvitt sukker, melasse blir strippet fra sukker, og den er bleket hvitt ved bruk av svoveldioksyd.

Brown Sugar

Brunt sukker er laget i det vesentlige på samme måte som hvitt sukker, bortsett fra produsenten tilfører de sirup tilbake til hvitt sukker ved slutten av prosessen for å gi brunt sukker sin farge.

Funksjoner

Ifølge kostholdseksperter tilknyttet HealthCastle.com, har brunt sukker en liten mengde mineraler mangler i hvitt sukker, men du ville ha å spise enorme mengder for at det skal være til noen nytte.

Betraktninger

Mange diabetikere følge glykemisk indeks (GI) for å gjøre matvalg. GI tildeler et nummer til matvarer basert på hvor raskt og hvor høyt de heve blodsukkernivået. En 25 g servering av sukker har en rating på 65; glykemisk indeks skiller ikke mellom hvit, brun eller rå sukker, fordi alle føre til det samme svaret.

Misforståelse

Diabetikere er ofte anbefales å bruke agave sirup eller honning i stedet for brune eller hvitt sukker, men begge blir behandlet på en lignende måte til sukker og fremkalle en økning i glukosenivåer.

Karbohydrater i Wheat Vs. Hvitt brød

Karbohydrater i Wheat Vs.  Hvitt brød


Processing endrer den biologiske struktur av karbohydrater, tydelig i produkter som hvete brød og hvitt brød. Essensielle næringsstoffer som tilbys av naturen er strippet vekk endrer hele korn (komplekse karbohydrater) som gir ernæringsmessige og helsemessige fordeler til enkle sukkerarter (enkle karbohydrater) som gir kun rask energi.

Sammensetning

Ifølge ShapeFitâ € ™ s nettside, fullkorn karbohydrater, som de fant i hvete brød, inneholder kli, spiren og stivelse, som gir antioksidanter, jern, vitamin A, B og E, protein, karbohydrater (stivelse), og umettet fett. På sin nettside, William Sears, MD, sier kli (fiber) og bakterie er fjernet fra raffinerte kornprodukter som hvitt brød, slik at bare stivelse, den største delen av hvete-kjernen, som gir proteiner og karbohydrater.

Glykemisk indeks

Ifølge Andrew Weil, MD, er glykemisk indeks (GI) og glykemisk belastning (GL) karakterer brukt for å bestemme hastigheten som karbohydrater er absorbert (spaltet). Fordi hvete Breada € ™ s GI rating på 68 til 70 og hvit Breada € ™ s GI rating på 70 er like høy, er et fiberinnhold på 3 gram eller høyere per porsjon de beste kriteriene for å bruke når du skal velge brød, så det er indikerer en mer ernæringsmessig tett hele korn produkt med en langsommere absorpsjon hastighet for å unngå blod sukker toppene.

Digestive Aid

Fullkorn karbohydrater inneholder løselig fiber som danner en gel når oppløst i vann, og legger bulk i fordøyelsessystemet og bremse fordøyelsen av stivelse (sukker). Hovedtyngden lagt til av uløselig fiber bistår i raskere eliminering av avfall.

Komplekse karbohydrater Fordel Diabetikere

High-fiber (3 gram eller mer per porsjon) fullkorn hvete brød hjelpemidler blodsukker kontroll ved å bremse ned fordøyelsen av stivelsesholdige karbohydrater. De enkle stivelse i raffinert hvitt brød er raskt absorbert, noe som resulterer i rask overspenning i blodsukkeret, som kan være et problem for diabetikere.

Komplekse karbohydrater for Cardiac Helse

Forhøyede kolesterolnivåer er kjent for å øke risikoen for koronar hjertesykdom. Løselig fiber, en del av karbohydrat pakken i hele kornprodukter som hvete brød, kan bidra til lavere kolesterol, som det fremgår av Harvard School of Public Health.

Stripete Salamander Arter i Washington

Stripete Salamander Arter i Washington


Det finnes 13 arter av salamandere i Washington som faller inn i to familier: muldvarp salamandere (Ambystomatidae) og lungless salamandere (Plethodontidae). Stripete salaman eksisterer i begge familier. Som navnet antyder, liker føflekken salamander til å leve under stokker eller skog rusk eller i de forlatte Burrows av andre dyr. Seks arter av muldvarp salaman bor i Washington. Den Lungeløse salamandere slektsnavn, Plethodontidae, refererer til artens særegne tenner. Plethodontidae betyr "mange tenner."

Stripete Mole Salamander

Stripete salamandere som er funnet ved å slå over loggene (om natten med en lommelykt) er svært sannsynlig av føflekken familien. Den lenge toed salamander er svært utbredt i Washingtons skog og skog. De er ofte under råtnende avfall som logger, blader, furu og andre rotne løvverk. Mole salamandere er større enn lungless salamandere, men de er vanskeligere å få øye på grunn av sine sjenerte eller hemmelighets naturer. Den mørk, lang-toed salamander har en stripe som går langs ryggen og halen. Det er vanligvis mer enn tre inches lang og bygget tappert.

Stripete Lungeløse salamandere

Voksne medlemmer av Lungeløse salamandere familien ikke har lunger, men pust gjennom deres fuktig hud. De fleste av dem er ikke vann og foretrekker land habitater. Dunn salamander, en lungless arter, er funnet i kystområdene fra sørspissen av Washington til nordspissen av California. Det er ca 2 eller 3 inches lang og svært slank. Fargen på sin stripe er brunfargen til grønt.

Stripete salamandere med Uvanlige Forskjeller

Stripete salamandere med uvanlige distinksjoner gjør dem enkle å identifisere. Den lange trippet Lungeløse salamandere er identifisert av sin lange fjerde tå på bakbena. En annen salamander med uvanlig utmerkelse, også av den lungless familien, er den vestlige rød-støttet salamander. Sin uvanlige skillet er den stripe som går nedover ryggen. Fargen på stripe varierer merkbart fra rød til rødbrun. Dette er en veldig liten salamander og uvanlig rask til å løpe vekk når den blir forstyrret.

Truede Stripete salaman

Washingtons Van Dyke salamander, en av de få endemisk til staten, er i fare på grunn av sin begrensede distribusjonen og små isolerte befolkningen. Det er en Lungeløse salamandere som er identifisert av sin rygg stripe, som synes å ha drips kjører ned sidene. Arten lever vanligvis i den nordvestlige kysten og vestlige Cascades. Det er også tre isolerte bestander i Olympic Peninsula, den Willapa Hills og Cascade Range.

Hvordan lage din egen tannkrem med peppermynte-hvitt Bark Pulver

Hvordan lage din egen tannkrem med peppermynte-hvitt Bark Pulver


Lage dine egne tannkrem fordeler helsen til tennene og tannkjøttet. Peppermint er kjent for frisket pusten, og hvit eik bark er en snerpende antiseptisk som forsvarer munnen mot bakterier. Natron, en annen viktig ingrediens i mange hjemmelagde tannkrem oppskrifter, vil merkbart bleke tennene dine. Alle disse materialene, når de blandes sammen, er en del av et effektivt hjemmelaget tannkrem oppskrift.

Bruksanvisning

Kombiner fem ts natron med en fjerdedel teskje hvit eik bark ekstrakt, og fem teskjeer vegetabilsk glyserin, i en bolle. Legg dråper peppermynte ekstrakt og rør til ingrediensene danner en tykk pasta.

•  Tilsett mer vegetabilsk glyserin om nødvendig, for å oppnå en mer pastalignende konsistens. Pass på at det ikke er noen klumper eller grus i tannkrem, da dette potensielt kan skade tannemaljen, i stedet for rengjøring og styrke den.

Spoon tannkrem blandingen i en bred åpning flaske, og lukk lokket tett. Tannkrem er gjort. Bare skru av lokket og dyppe tannbørsten i flasken hver gang du pusser tennene.

Hva er hvitt belegg på huden forårsaket av?

Calcinosis er dannelsen av harde kalkavleiringer på huden og andre myke vev. Denne tilstanden er vanligvis ikke smertefullt, bortsett fra når store kalsium lesjoner dannes rundt organer. Det finnes fire typer calcinosis.

Dystrofe kalsinose

Den vanligste typen av calcinosis, er dystrofiske calcinosis forårsaket av mykt vev skader på grunn av artritt, et sår eller kirurgi. Imidlertid kan akne eller mindre kutt også føre til denne tilstanden.

Metastatisk kalsinose

Metastatisk calcinosis er forårsaket av et overskudd av kalsium og / eller fosfat i blod, ofte på grunn av nyresvikt.

Iatrogen kalsinose

Iatrogen calcinosis innebærer kalkavleiringer på steder der vevet har blitt skadet gjennom kirurgi eller gjentatte medisinske prosedyrer, for eksempel hyppige nålestikk på hælen for å trekke blod.

Idiopatisk kalsinose

Idiopatisk calcinosis oppstår hos barn født med misdannelser i bløtvev og er mest vanlig på pungen, vagina og ansikt. Personer med Downs syndrom er mer sårbare for disse kalsium lesjoner.

Kalsinose Behandlinger

Calcinosis er vanskelig å behandle. Oral antikoagulerende terapi har tidvis vært effektiv i å forebygge og reversere tilstanden. Anti-inflammatoriske legemidler har vært nyttig for å redusere bløtvev betennelse rundt kalkavleiringer. Kirurgi for å fjerne store kalsium massene er noen ganger nødvendig.

Farger som stimulerer babyer

Farger som stimulerer babyer


En baby miljø stor grad kan forbedre sin utvikling, selv ved barndom, ifølge barnelege Dr. William Sears. Hver av de fem sansene kan fremme læring, inkludert syn. Faktisk kan visuell stimulering utgjøre den mest betydelig innflytelse på babyens utvikle nervesystemet. Så det er viktig at foreldre velger farger og mønstre som stimulerer vekst og skape den rette blandingen av komfort og stimulering.

Svart-hvitt Stripes

I motsetning til en voksen, er en baby netthinne ikke fullt utviklet ved fødselen. Pastell eller dempede farger er derfor sannsynlig å dimme til netthinnen er modnet. Det er fortsatt viktig, men for foreldre å gi babyer med visuell stimulering som støtter hjernecelle helse, syn og læring. Kontrasterende farger leverer de sterkeste visuelle signaler til en babyens hjerne, hjelper hjernen og øynene til å utvikle raskere. De fargene som vises mest frimodig til en baby er svart og hvit, og stripete mønstre gir størst kontrast. Tepper, sengetøy og leker som har svart-hvite striper er ideelle for en baby soverom. Bøker, leker og lekematter i kontrastfarger av lys og mørke kan også brukes for ekstra stimulering.

Dristige farger

I tillegg til tilbehør i sort og hvitt, bør foreldrene også bruke sterke farger for å stimulere babyens hjernens utvikling. Orange er angivelig en farge som fremmer følelser av optimisme, mens gul antas å stimulere tenkning. På samme måte kan rød fremkalle entusiasme, og leker i disse lyse fargetoner vil bidra til å trekke en baby oppmerksomhet. Mens dristige farger er ikke anbefalt for soverommet vegger, kan de bli innarbeidet i en dekorere ordningen med aksenter. Lekerom kan også lyse farger, og ett alternativ for foreldre er å male en vegg i en dristig nyanse av rødt samtidig som de tre andre mer nøytrale.

Pasteller og Nøytrale

Overstimulering kan oppstå med babyer som er overdrevent utsatt for striper og lyse farger. Fordi resten er nødvendig for optimal utvikling, bør soverom gi den rette blandingen av stimulering og komfort. Pastell veggen farger med lyse aksenter kan hjelpe foreldre oppnå dette delikat kombinasjon. Blå og grønne pasteller, for eksempel, er ofte forbundet med følelser av ro og stillhet. Kan brukes nøytrale farger som krem ​​og beige for vegger og tepper. Disse fargene kan da bli modigere med røde, gule og oransje grense eller møbler for å gi stimulering når babyen er våken.

Anbefalte Colors

Dave Munger, en forfatter av "Cognition Daily," rapporterer at babyer har preferanser for bestemte farger. Selv spedbarn ikke kan skille mellom farger, kan babyer på 2 måneders alder normalt skille mellom de fleste farger. Som sådan, Munger indikerer at blå og lilla er vanligvis babyer favoritter, med greener, gult og rødt blir mindre foretrukket. Dette kan være viktig når foreldre velger barnehage dekorere ordninger, som foretrukne farger vil trekke en baby øye, mens andre kan føre til en baby å bli masete eller grinete.