Digidexo.com

Medisin planter i regnskogen

Medisin planter fra regnskogen i Amazonas

Medisin planter fra regnskogen i Amazonas


Naturlige urter og planter har blitt brukt til medisinske formål i tusenvis av år. Mens hvert geografiske område i verden har plantearter som kan brukes som medisin, inneholder regnskogen i Amazonas mer enn to tredjedeler av jordas vegetasjon, i henhold til California Institute of Technology. Ikke alle planter i regnskogen kan bli brukt medisinsk; noen arter er dødelig ved svelging. Imidlertid gir regnskogen i Amazonas flere plantearter som kan brukes som en aktuell krem ​​eller internt for å kurere en sykdom.

Cocoa Tree

Kakao treet er funnet i regnskogen i Amazonas på grunn av det faktum at det er behov for et minimum av 80 inches av regn årlig, høy luftfuktighet og en gjennomsnittlig temperatur på minst 65 grader Fahrenheit, ifølge Chocolate Manufacturers Association. Frukt, frø, bark og blader av kakaotreet blir brukt som et naturlig middel for ulike plager. Noen av de vanligste medisinske bruksområder for kakaotreet inkludere behandling av eksem, tørr leppe og brannskader. Interne bruksområder for kakaotreet inkluderer lindrende hoste, redusere høyt blodtrykk og behandling av hodepine, ifølge Linus Pauling Institute.

Trumpet treet

The Trumpet treet, som også er kjent som Cecropia peltata, har blitt brukt av urbefolkningen i regnskogen i Amazonas i århundrer på grunn av sine medisinske egenskaper. Røttene inneholder et kjemikalie som brukes på sår for å fremskynde helbredelsesprosessen. Ikke bare kan kjemikalier ekstraheres fra dette anlegget, men bladene i sin rå form kan påføres på en slitasje som omslag for å redusere inflammasjon. Bladene kan også brukes til å behandle huden vorter og hard hud og te laget av bladene er kjent for å bidra til behandling av astma og andre luftveisinfeksjoner.

Wild Yam

Wild Yam funnet i regnskogen i Amazonas blir brukt av kvinner over hele verden på grunn av sin reproduktive-systemet fordeler. Den kjemiske diosgenin, som er hentet fra den underjordiske stammen og rotsystem, er brukt som en naturlig fødsel kontroll og er grunnlaget for de fleste moderne fødselskontroller. Den mest vanlige bruken av denne regnskogen anlegget er å behandle menopause på grunn av sin hormonbalansering kvaliteter. Andre utdrag fra wild yam brukes til å redusere smerter og betennelser.

Medisinplanter og dyr fra regnskogen

Medisinplanter og dyr fra regnskogen


For mange tusen år urfolk over hele verden har brukt lokalt innsamlede planter til medisinske formål. Vanligvis kunnskap om slike anlegg er gått fra generasjon til generasjon, ofte gjennom en sjaman eller witchdoctor - en spesialist på urfolks botemidler. En viktig kilde til slike medisinske planter er regnskogen, hvor urfolk er sagt å gjøre bruk av rundt 5000 forskjellige planter. En liten del av disse botemidler er testet og gjengitt i første verdens land som narkotika og medisiner. Mye mindre forskning har blitt gjort i den medisinske bruken av dyr.

Cinchona og Coca

Barken av cinchona treet er verdens beste kilden til naturlig kinin, som er hentet fra barken på treet. Dette ble først dokumentert av en jesuitt misjonær i 1633 som en anti-malaria middel.

Kanskje den mest beryktede anlegget er coca, en eviggrønn busk som vokser opp til 9 meter høye. Planten har vært brukt av urfolk i århundrer for tannverk og som en generell smertestillende. Forskning på planten har gitt stoffet industrien Novocaine, et lokalanestetikum, og en rekke andre mindre vanedannende anestetika.

Ipecacuanha og Mate

Ipecacuanha er ofte funnet i over-the-counter hoste preparater, og brasilianske innfødte tar det å behandle amøbedysenteri. Den er laget av røttene av busk og ble først tatt til Europa i 1672. Ipecacuanha er en sterk brekkmiddel og er spesielt nyttig som en behandling for en overdose. Forsiktighet bør utvises ved bruk av denne urten.

Mate er et eviggrønt tre som vokser til 20 meter høy. Bladene brukes mye i Sør-Amerika på akkurat samme måte som te, og brukes til å behandle hodepine, migrene, tretthet, depresjon og revmatiske smerter.

Pareira og Lapacho

Røttene og stammen av Pareira vintreet er kilden til curare. Rainforest stammene bruker curare som en lammende pil gift. Forskning på dette anlegget i Vesten har produsert tubokurarinklorid, en bedøvelse mye brukt til å lamme musklene under operasjoner. Anlegget kan tas oralt gir det ingen kutt eller sår i munnen og blir brukt som et avføringsmiddel, vanndrivende og for å indusere menstruasjon.

Det har vært en stor del av forskningen utført på bruk av Lapacho. Barken av dette treet har vært brukt i århundrer som en anti-inflammatorisk og som en kur-all urtemedisin. Det er tenkt å være nyttig i behandling av kreft.

Smertestillende Frog

Det er en regnskog frosk, epibpedobates tricolor, som har en giftig hud for å beskytte seg mot rovdyr. Forskning på denne giften av National Institutes of Health har ført til utviklingen av et nytt smertestillende som er 200 ganger kraftigere enn morfin. Denne smertestillende, ABT-594, er i produksjon. Forskning pågår på grunn av gastrointestinale bivirkninger av denne nye smertestillende.

Hvordan er Legemidler Laget fra Rain Forest planter?

Verdien av regnskog planter i Drug Development

Mange av våre moderne medisiner har blitt avledet fra planter i tropiske regnskoger rundt om i verden. Halvparten av alle plantebaserte legemidler er utledet fra våre regnskoger og er en verdifull kilde til nye legemidler. De er verdifulle ved at de er sammensatt av spesielle kjemikalier som er blitt syntetisert i løpet av millioner av år. Det store mangfoldet av plantearter som finnes i regnskogene, kombinert med over 1000 unike kjemiske enheter som finnes i disse plantene, gir forskerne en stor ressurs for mange nye terapeutiske agenter.

Hvordan Planter i regnskogen brukes til å lage narkotika

Når en plante med muligheter oppdages i regn skogen, er det høstet og deretter analysert med hensyn til dets kjemiske struktur. Anlegget er bokstavelig bakken opp, og kjemiske forbindelser er trukket ut og brutt ned i komponenter som er vitenskapelig undersøkt for deres potensielle bruk. Kjemikere sammenligne molekylene i den tropiske planten forbindelsen til den molekylære strukturen til andre kjente kjemikalier. Plante molekyler kan endres for å frembringe den ønskede virkning. Hvis det da har potensial som et legemiddel, vil den bli testet for sikkerhet og effektivitet, og gå gjennom kliniske forsøk før du får endelig godkjenning gjennom Food and Drug Administration (FDA). Et par av de mer kjente droger fra regnskogene inkluderer kinin, novocaine og kortison.

Syntetisk Support i laboratoriet

Når et tropisk plante produkt blir oppdaget som har potensiale for et terapeutisk medikament, kan det ikke foreligge i mengder som er tilstrekkelige til å produsere nok av de nødvendige kjemikalier for å gjøre en medisin. Eller i noen tilfeller, er en spesiell forbindelse i tilstrekkelige mengder, men har noen toksiske bivirkninger. I dette tilfellet, er narkotika utvikling selskaper bruker syntetisk støtte til å produsere kjemikaliene de trenger fra regnskogen anlegget. Det naturlige produkt fra regn skogplante brukes som en mal og deretter modifisert for å redusere toksisiteten og / eller forbedre styrken av forbindelsen. Som et resultat av denne prosessen, kan nye kjemikalier bli utviklet til bruk i stoffet utviklingsprosessen.

Long Road fra Rain Forest til Pharmacy

Prosessen med å få en plante fra regnskogen til markedet som en trygg og effektiv narkotika er lange, kjedelige og kostbare. Det kan koste et selskap oppover på $ 800 millioner, og ta så mange som 12 år å produsere en vellykket narkotika. Ifølge Global Bioscience Development Institute, for hver 10.000 til 20.000 tropiske plantesammensetninger oppdaget og testet, bare ca 250 gjøre det til testing. Av disse er bare fem gjøre det til den kliniske forsøksstadiet, og bare én er godkjent av FDA, og gjør det til markedet. Men risikoen er noen ganger verdt innsatsen for farmasøytiske selskaper. En vellykket stoffet kan få inn så mye som $ 160 millioner i året i USA alene.

Hvorfor er Tropical Rain Forest Animals viktig for folk?

Hvorfor er Tropical Rain Forest Animals viktig for folk?


Regnskog utgjør om lag 7 prosent av jordas overflate, men inneholder halvparten av alle dyrearter. Ifølge Nature Conservancy, fire square miles av regnskog inneholde 60 arter av amfibier, 150 arter av sommerfugler, 125 arter av pattedyr, 400 fuglearter og 100 arter av reptiler. Dyr er viktig å balansere økologien i regnskogen, som gir 20 prosent av oksygen til Jorden --- ikke å nevne medisiner, mat og andre varer.

Pollinering

Planter av regnskogen genererer 20 prosent av jordas oksygen, og dyr spiller en nøkkelrolle i å hjelpe balanse planteøkologi. Ifølge Regnskog Conservation Fund, flaggermus i Sørøst-Asia pollinere skog frukt som durian, banan og mango. Fugler som lever av nektar og insekter som biller, bier og veps er også viktig å pollinerende planter.

Frøspredning

Dyr som fugler og aper hjelpe disperse frø av planter som produserer frukt ønsket av mennesker for mat. Tukaner av de søramerikanske og mellomamerikanske regnskog, for eksempel bidra til å spre frø fra frukt og bær den spiser. I tillegg er frøene av mer enn 26 arter av trær spredt av fisk, sier Regnskog Conservation Fund.

Balansering Økologi

Dyr som lever i regnskogen er koblet sammen i å bidra til å balansere hele økologien i skogen. For eksempel giften dart frosk av Sør-Amerika spiser termitter, sirisser, fluer og maur. Dietten av anakonda slange, som hovedsakelig finnes i Amazonas River Basin, består av gnagere, fisk, fugler, caiman, skilpadder og andre pattedyr. Sjimpansen --- funnet i Vest- og Sentral-Ekvatorial Afrika --- er altetende, fôring på frø, frukt, blader, bark, insekter og små byttedyr. Hvert dyr og insekt har sin egen rolle i å opprettholde økosystemet, som er viktig for folk å kunne få fordeler av det, slik som mat, medisin og materialer for ly.

Støtte av lokale bestander

Regnskog dyr er viktig for dag-til-dag overlevelse av lokale nybyggere i områder hvor regnskoger dominerer landskapet. Det er anslagsvis 60 millioner stammefolk som lever i verdens regnskoger. Ikke bare gjøre stammefolk avhenger av regnskog trær og planter for husly, avlinger og medisiner, men de også jakte på dyr og fisk for mat og klær.

Om medisinplanter

Anvendelsen av medisinske planter kan bli funnet i de alternative terapier botanisk medisin og Borago, så vel som i konvensjonell medisin. Medisin planter inneholder kjemiske stoffer som har fordelaktige egenskaper i forhold til kroppen. Mens alternativ medisin utøvere bruker bare blader, stengler, røtter og bær ekstrakter å behandle sykdom, konvensjonell medisin utøvere isolere og trekke medisinske plantenes helbredende egenskaper og bruke dem som resept narkotika ingredienser.

Historie

Medisinplanter funnet begravet med bein av en steinalder irakisk mann antyder at deres bruksområder har predated skrevet historie. Tidlig registrert bruk av medisinplanter inkluderer et essay av kinesiske keiseren Shen Nong i 2735 BC på efedrin som en respiratorisk sykdom stillende, samt det gamle Babylon kong Hammurabi mint resept for fordøyelses plager. Middel østerlendingene har brukt urter i århundrer, og deres attester etter hvert spredt til Europa av det 17. århundre. USA begynte å akseptere bruk av medisinske planter i begynnelsen av det 19. århundre, men legemidler raskt tok over som den foretrukne måten å behandle sykdom og sykdom.

Medisinsk urt Kategorier

De to typene medisinsk urt kategorier er gården vokst og vill vokst. Kommersielt gården vokst - spesielt økologisk gård vokst - tilby de største fordelene for forbruker. Organisk medisinsk plante bønder er svært kunnskapsrik i planting, dyrking og høsting av sine avlinger. Derfor er økologiske gården dyrket medisinplanter vanligvis plukket på deres mest fordelaktige primtall, men også en tendens til å være plantevernmidler og kjemisk fri. Ville dyrket medisinske urter finnes vanligvis vokser på steder som naturlig støtter deres vekst. Men fordi deres birthing steder kan være hvor som helst, det kan aldri bli kjent om plantene ble forurenset av nærliggende vind, kjemiske eller vann forurensning.

Medisinsk plante Administrasjon

Medisinske planteekstrakter kommer i mange ulike formasjoner. Disse inkluderer pastiller, urtete, tabletter, kapsler, salver, gnir, salver, tinkturer og ekstrakter. Ekstrakter og tinkturer inneholder de mest kondenserte konsentrasjoner av alle medisinsk plante preparater, og er rimelig billigere enn de andre medisinske planteformer. Men de har de sterke, ubehagelige smaker som de andre formene vanligvis ikke har.

Medisinplanter i USA

Ifølge medisinsk plante Working Group, godt over 60 millioner amerikanere får i medisinplanter i ulike former for naturmidler og den amerikanske medisinsk plante markedet har overgått 3 milliarder dollar.

Medisinsk urt Fordeler

Noen vanlige medisinske urter er johannesurt, som avlaster mild depresjon; hvitløk, noe som senker blodtrykket, har naturlige antibakterielle egenskaper og senker kolesterolnivået i blodet; og peppermynte, som bidrar med irritabel tarm-syndrom, så vel som kvalme. Andre populære urter er Echinacea, som brukes til å behandle kaldt symptomer, og hellig basilikum, noe som letter hals betennelser.

Medisinplanter av Rain Forest

Mange planter fra regnskogen har medisinsk verdi. Det finnes mer enn 5000 planter som brukes til medisinske formål. Sjamaner, healere og folk som har bebodd landet i århundrer bruke disse plantene. Moderne leger har begynt å lære om fordelene ved de medisinske planter i regnskogen.

Uncaria tomentose

Uncaria tomentose, vanligvis kjent som Cata € ™ s Klo, har anti-inflammatorisk egenskaper, og i henhold til University of Maryland Medical Center, er kattens klo antatt å hjelpe mennesker som lider av revmatoid artritt. Kattens klo vokser som en vinranke i regnskogen i Amazonas, og i Sør- og Mellom-Amerika. Cata € ™ s Klo vintreet fikk sitt navn på grunn av de klo-lignende torner vokser på stammen sin. Med disse torner, er anlegget i stand til å feste seg til trær og klatre 150 meter. For medisinske formål, det er barken og roten av denne planten som brukes.

Quebra Pedra

Quebra pedra, ellers kjent som steinen breaker, eller Chanca piedra, er en liten plante som vokser om en fot høy. Du finner dette anlegget i regnskogen i Amazonas og andre tropiske områder over hele verden. I Brasil er anlegget en hage luke. Urfolk som lever i Amazonas-området har brukt det i århundrer. Ifølge Raintree Nutrition, er Chanca piedra antatt å hjelpe nyrene og galleblæren funksjon og for å støtte helsen til urinveiene. Noen andre helseproblemer det er brukt for å lindre smerte, redusere blodsukkeret og lavere blodtrykk, kolesterol og feber. Hele planten brukes til medisinske formål.

Myrcia Salicifolia

Myrcia salicifolia, vanligvis kjent som pedra hume CAA, pedra-ume-CAA og insulina vegetal, vokser i de tørre områdene i regnskogen i Amazonas. Det er en middels stor busk med små grønne blader og oransje-røde blomster. For medisinske formål, er bladene som brukes til å lage te. Det selger også i kapselform. Ifølge Raintree Nutrition, er pedra hume CAA antas å bidra til å senke blodsukkeret, forbedre diabetes, beskytte nerver og øke vannlating.

Mirabilis Jalapa

Mirabilis jalapa, vanligvis kjent som clavillia, vokser i Sør-Amerika, Latin-Amerika, Frankrike og India. Den clavillia er en flerårig urt som vokser fra en tuberous roten. Den vokser til en høyde på 1-1 / 2 til 3 meter. Den clavillia har blomster som åpner rundt 16:00 Ifølge Raintree Nutrition, Clavillia, er en medisinsk plante tatt for å drepe virus, bakterier, parasitter og sopp. Det kan også fungere som et avføringsmiddel og hjelp hjelper fordøyelsen. De blader, røtter og blomster brukes som infusjoner og tinkturer eller slipes opp og satt i kapsler.

Medisin Tropical Plants

Medisin Tropical Plants


Opptil 80 prosent av verdens befolkning er avhengig av medisinske planter for primærhelsetjenesten, ifølge Verdens helseorganisasjon. Innfødte kulturer i Latin-og Sør-Amerika har brukt tropiske planter for helbredende formål siden 8000 f.Kr. Farmasøytiske selskaper bruker medisinplanter i reseptbelagte medisiner i tillegg. Det finnes mange forskjellige typer av tropiske planter som kan brukes som helbredende midler.

Aloe Vera

Den første kjente medisinsk bruk av aloe vera skjedde i 333 fvt av Aleksander den store. Det er ca 180 arter av Aloe, og dets primære medisinsk bruk er til behandling for brannskader, solbrenthet, insektbitt og skraper. Det ble også benyttet i testingen ved stråleskader, så vel som behandling av kronisk forstoppelse. Den helbredende gel fra bladene til planten er den primære kilden til healing materialer.

Cocoa Plant

Kakao planter og trær produserer mer enn 150 helbredende kjemikalier fra alle deler av anlegget, inkludert blader, frukt, frø og bjeffer. De Olmecs, aztekerne og mayaene brukte først medisinsk plante for helbredelse. Det er kjent å behandle angst, tretthet, feber, hoste og nyrestein. Sjokolade er produsert fra dette anlegget, og det har polyfenoler, som kan bidra til å forebygge hjertesykdom også.

Curare

Denne giftige vintreet brukes for pil gift med innfødte kulturer i Sør-Amerika har også mange medisinske egenskaper. Det er rik på alkaloider, som brukes til å slappe av musklene. Det har vært brukt for anestesi, så vel som til behandling av feber, ødem, nyrestein og sår.

Guarana

Brukes av innfødte stammene i Brasil, er dette tropiske medisinsk plante frø brukes til mange formål. Anlegget har en av de høyeste innholdet av koffein av alle planter, inkludert to og en halv ganger så mye koffein i kaffe. Dette gjør det svært effektiv i behandling av migrene og nervøse hodepine, lammelser, urinveisinfeksjoner og nervesmerter. Det har også store mengder tanniner, som hjelper med diaré.

Periwinkle

Periwinkle er en tropisk plante som har vært brukt til behandling av hyperglykemi og diabetes. Det er også base planten brukes til å lage kreft narkotika vinblastin og vinkristin. Vinblastin (VLB) er kjent for å være en effektiv behandling av Hodgkins sykdom, mens vincristin (VCR) brukes til å behandle leukemier barndommen.

Yerba Mate

Bladene av den tropiske planten yerba mate brukes i te og medisiner for en rekke plager. Dette anlegget blir brukt til å øke energi, undertrykke appetitt, forbedre hukommelsen og stimulerer fordøyelsen. Det er også brukt som et smertestillende og immunitet booster.

Medisin Desert Plants

Det er lett å tenke i ørkenen som et tørt sted der ingenting vokser, men det er mange planter som har tilpasset seg de tørre forhold. Dette inkluderer mange medisinske planter med en lang historie med bruk i urte og alternativ medisin. Noen av disse planter inneholder kjemiske forbindelser som benyttes i kommersielle legemidler, slik som hoste siruper og dekongestanter.

Butterfly Weed (Asclepias tuberosa)

Butterfly luke er medlem av milkweed familien, selv om den ikke har den melkeaktig saft som normalt forbindes med milkweed. Den vokser vilt i bunnen av canyons eller på prærien felt, og er også en populær hageplante fordi dens lyse oransje blomster tiltrekker sommerfugler. Indianere tygget roten til å behandle lungesykdommer, noe som gir anlegget sitt andre kallenavn: pleuritt-roten. Selv om det ikke er ofte brukt i alternativ medisin i dag, er det en krampeløsende, slimløsende og vasodilator. Det har blitt brukt til å behandle ikke bare lungelidelse, men også for å behandle diaré og dysenteri.

Mormon Tea (Ephedra viridis)

Mormon te fikk sitt kallenavn når tidlig Mormon bosettere i Vesten oppdaget dens nytte i behandling av forkjølelse. De samlet stilkene for bruk i en urte urter, brukes til å behandle tett nese og luftveissykdommer, samt urinveisinfeksjoner. Den aktive ingrediensen i Mormon te er efedrin, så forsiktighet anbefales. Efedrin kan ha kardiale bivirkninger, inkludert rask puls og forhøyet blodtrykk, så vel som forvirring, konvulsjoner, og i noen tilfeller død. Ikke bruk Mormon te eller andre efedrin inneholder urter, uten først å rådføre deg med legen din.

Gumweed (Grindelia fastigiata)

Et medlem av solsikkefamilien, har gumweed en klebrig floral hode, gir det sitt vanlige navn. Anlegget inneholder grindelia, som er en krampeløsende og slimløsende, så vel som et anti-inflammatorisk. Det hjelper tynne slim og reduserer muskelspasmer involvert i hoste, noe som gjør det nyttig å behandle bronkitt, emfysem og andre lungesykdommer. Gumweed har også blitt brukt til å behandle hudirritasjoner og mindre brannskader.

Wild Lakris (Glycyrrhiza lepidota)

Lakris har et intenst søt smak - kjent for de fleste fra sin bruk i godteri - men dens røtter er også brukt i urtemedisin. Det er en anti-inflammatorisk og slimløsende, så vel som et avføringsmiddel og lindrende middel, og det er mest vanlig å behandle fordøyelses plager. Som et lindrende middel, lindrer det slimhinnen i magen og regnes nyttig for magesår og fordøyelsesbesvær. Det tynner også slim, og er ofte funnet i kommersielle pastiller og sirup.

Vanlige Sage Plant Medisiner

Vanlige Sage Plant Medisiner


Felles salvie (Salvia officinalis) er ofte brukt i urte plante medisiner i stedet for sin mer potent fetter, lilla salvie. Ifølge Herb Wisdom har salvie blitt brukt i århundrer for å bidra til å øke fruktbarheten, stoppe blødninger og behandle sår og betent hals. Sage er brukt i tre hovedformer i plante medisiner, og mens noen av bruken av disse formene overlapper hverandre, ved hjelp av riktig type salvie medisin kan hjelpe deg å få de beste resultatene fra behandlingen. Ikke bruk salvie hvis du er gravid.

Sage Tea

Salvie te er laget ved å varme vann, deretter bløtlegging salvie blader i varmt vann. Jo lenger du lar bladene i vannet, jo sterkere te. Du kan bratt dem i en te ball eller la dem flyte fritt og sil dem ut før du drikker. Salvie te kan drikkes eller gurglet å helbrede en sår hals eller stoppe overdreven hoste. Det hjelper også tørke opp morsmelk når du er avvenning og er tenkt å skjerpe hukommelse og lette fordøyelsesprosesser. Mange naturmedisinere også bruke salvie te å lette menstruasjonskramper. Brukes eksternt som en skylling eller komprimere, salvie te brukes til å behandle hevelse, rense sår og stoppe blødninger.

Sage Infusion

En vismann infusjon er lik en salvie te, men det er sterkere og laget med litt strengere krav. Hell en kopp nesten kokende - men ikke helt - vann over 2 ts. av fersk salvie og la blandingen bratt i 10 minutter før strai ut planteavfall.

Du kan bruke salvie infusjon i badevannet for å bidra til å helbrede kløende, sår, betent hud. Noen naturmedisinere anbefaler infusjon av salvie for å lindre nervøse lidelser og angst. Det kan også arbeide med nervøse hodepine og kan, i enkelte tilfeller, lindre overdreven svette.

Sage Inhalant

Akkurat som salvie te er bra for halsen, kan en inhalert salvie bøte hjelpe lungene og luftveiene. Kok 3 ts. av fersk salvie i 2 kopper vann. Da væsken koker, inhalerer dampen. Denne dampen rette vil ikke bare berolige betent bronkial passasjer for å lette hoste, men det kan også lindre sår hals og klare nesegangene. Noen mennesker også brenne salvie å inhalere det, men ta kontakt med legen din før du prøver dette.

Regnskog planter som brukes i medisin

Regnskog planter som brukes i medisin


Mange av de viktigste legemidler for folkehelsen kommer fra planter som finnes i regnskoger rundt om i verden. Det er en stor satsing for å eliminere regnskog ødeleggelse som realiseringen vokser at mange potensielt nyttige planter blir utryddet. Noen planter har vært brukt som urtemedisiner av urfolk i århundrer, mens andre har nylig oppdaget kjemikalier som kan bekjempe nyere sykdommer.

Cacao

Cacao treet er der kakao og sjokolade kommer fra. Det er et tre mindre enn 20 meter høy med lyse grønne blader og lyse gule frukter. Alle de deler av treet er blitt anvendt medisinsk, men frøene er hoveddelen som er brukt gjennomgående. De har en kjemisk i dem kalles teobromin, som er en lignende kjemisk for koffein. Det har vist seg å ha fordelaktige virkninger mot hjertesykdommer, fordi det er en vasodilator og et diuretikum. Polyfenoler er også funnet i kakao frø, som er kraftige antioksidanter som teoretisk kan beskytte mot hjertesykdom og kreft, ifølge The American Journal of Clinical Nutrition. Andre bruksområder for kakao inneholder sunn fordøyelse og antidepressive evner.

Calophyllum Genus

Denne gruppen av trær er relatert til mangostan, og det er flere som har vist anti-HIV-effekter i laboratorier. Det var opprinnelig noen problemer med å få tak i trærne for å studere, siden så mye regnskog habitat har blitt ødelagt. De viktigste treslag blir studert kalles Calophyllum lanigerum Var austrocoriaceum, og den forbindelsen i det kalles calanolid A. Det er visstnok effektiv mot stammer av HIV som ikke er lydhør overfor nukleosid reverstranskriptasehemmere legemidler som er den mest effektive så langt . Annet tre innenfor denne slekten har et stoff som heter calanolid B som også kan være lovende mot HIV.

Solanaceae Family

Det finnes en liste over planter fra denne familien som er dødelig hvis spist. Mange kommer fra regnskogen opprinnelig, men også nå lever i mange folks meter. Noen av disse plantene inkluderer Angels Trumpet, Deadly Nightshade og Mandrake. Den kjemiske atropin kommer fra disse plantene også, skjønt, og brukes over hele verden til å behandle en rekke medisinske tilstander. Det senker mengden av bronkial slim under et astmaanfall, hjelpe astma puste lettere. Under anestesi, og til pasientens hjertefrekvens vil slippe farlig, og atropin har blitt brukt til å bringe den tilbake til et normalt nivå. Det er også ofte brukt som en motgift til muscarine forgiftning, som kommer fra å spise visse sopp. Stoffet er i Verdens helseorganisasjons Essential Medicine bibliotek på grunn av sin effektivitet og lang liste av bruksområder.

Medisin blomster eller planter på trær

Medisin blomster eller planter på trær


Med den nylige fornyet interesse for holistisk og naturlige medisiner, er det ikke rart flere personer søker ut løsninger for sine smerter og plager i sin egen bakgård. Blomstrende trær har vært en prøvd-og-sann kilde til effektive medisiner siden mennesket først begynte å forstå de rike gaver av mor natur, og med de områdene av uutforsket villmark fortsatt checke planeten vår er det ikke godt å si hva som venter på å bli oppdaget. Mens mange naturlige droger fra blomstrende trær har blitt erstattet av mer potente, syntetiske påfunn, trær forbli en hovedkilde for flere løsninger.

Balsam Poplar

Te fra den indre bark og balsamer laget av gooey, duftende stoff som finnes på knoppene av blomstrende balsam poplene ble brukt av indianere for å lindre sår hals, hoste, lungesmerter og revmatisme lenge før europeiske nybyggere begynte sine reiser over Atlanterhavet. Dyrkes mye over de kjøligere delene av Nord-Amerika, blader og bark av balsam poppeltre utbyttet flere gode egenskaper når det forbrukes eller brukes eksternt. Den desinfiserende salve laget av voksaktig harpiks av spirende Balsam trær ble kalt "balsam fra Gilead" av stoffet industrien, og fungerer som et effektivt slimløsende i kalde medisiner for å lindre lunger og hoste. Bladene av balsamer har vist seg å hjelpe sår og blåmerker helbrede når det påføres direkte på såret, og en tykk sirup laget av kokte te bark te har blitt brukt til å støtte brukket bein av stammesamfunn i hundrevis av år.

Birch

Rikelig over hele den nordlige og østlige deler av Nord-Amerika, bjørketrær har høye konsentrasjoner av salisylsyre, som hjelpemidler i å senke feber, lindre hodepine, og lindrende smerter og plager. Denne smerten reduserende syre, også funnet i piletrær, kan raffineres til aspirin og brukes i flere hud behandling og akne medisiner. Nesten hver del av et bjørketre har blitt brukt til en medisinsk bruk eller en annen, men bladene i særdeleshet har en behagelig, aromatisk lukt og bitter smak som er lett å kjenne igjen. Te laget av bladene av bjørketrær har blitt brukt som en pålitelig løsemiddel av nyrestein og for å behandle gikt, revmatisme og dropsy. Muligheter, te, og salver kan også fremstilles fra de indre og ytre bark for en rekke hudtilstander, fordøyelsesproblemer, og sta feber.

Kamfer

Native til Asia, eviggrønne kamfer trær vokser til store høyder og har en lang historie som brukes for sine medisinske egenskaper. Lett identifiseres ved sin gjennomtrengende lukt og bitter smak, er kamfer litt kaldt å ta på og dets ekstrakter blir ofte brukt som smaksstoffer som eukalyptus og mint trær. Den voksaktig saft av kamfer treet har vært brukt i århundrer for lindring av hoste anfall, forkjølelse, eller brystsmerter som en forfriskende balsam løsning gnidd over brystet og strupen på dem som er rammet til å åpne luftveiene. Når svelget, har kamfer vist seg å stimulere intellektuelle sentre og hindre narkotika fra å ta effekt, men i tilfeller av hysteri, nervøsitet, eller nervesmerter, det har en beroligende effekt på dem som er rammet. Det hjelper også lindre symptomer på alvorlig diaré. Ekstrakter av kamfer bark brukes i salver for å lindre muskelsmerter fordi den fungerer som en counter-irritant i revmatisme, forstuinger bronkitt, og de fleste andre inflammatoriske tilstander, inkludert hjertesvikt.

Dogwood

I hundrevis av år indianere over hele det østlige USA brukte frukt, kvister og bark av blomstrende Dogwood trær for å gjøre medisinske teer for en rekke sykdommer og plager. Effektiv som en snerpende, en erstatning for kinin og et middel for kolikk, kornell te redusere feber, fremkalle brekninger, og avlaste kroppen chille smerter samtidig hjelpe de syke slappe av. Confederate leger selv brukt kornell å behandle malaria under borgerkrigen, så prøv og identifisere denne holistisk rette deg selv neste gang du er ute å nyte utendørs.

Sassafras

Folklore sier enger laget av sassafras skremme bort onde ånder, og det er lett å forstå hvordan en slik historie ble inspirert. Aromatisk og tiltalende, den blomstrende sassafras treet til det sørøstlige USA tilbyr en mengde healing og medisinske egenskaper i tillegg til sin herlige duft, smak, og bruker for tømmer. Brukt medisinsk av indianere lenge før nybyggerne begynte å eksportere den, der europeerne brukte den til å kurere syfilis, har sassafras lenge vært servert som en forfriskende tonic og vanndrivende. Laget av kokte røtter, er tonic effektive i å lindre tarmgass, redusere feber, behandle kaldt symptomer og nyre- eller lever aliments. Når brukes eksternt, essensielle oljer gi avlastning for en rekke hudsykdommer og sår, blant annet eksem, psoriasis og revmatisme. Også effektiv i behandling av gikt, leddgikt smerte, drepe hodelus, og en rekke tannpleie prosedyrer.

Tea Tree

Tea tree of Australia og det sørlige Stillehavet Islands er egentlig mer en høy grønn busk som myk, hvit bark og blomster ble brukt av nybyggere og reisende som en te erstatning. Tea tree olje, en lys gul væske med en duftende, muskat-lignende lukt, er hentet ved å dampe og knusing treets furu nål-lignende blader og har blitt rost for år av hudleger og kosmetikk eksperter for sin effektivitet i behandling av akne, rosacea, og andre hudproblemer. Tea tree olje har flere antiseptisk, anti-inflammatorisk og smertedempende egenskaper når den brukes eksternt til infiserte eller irriterte områder i ansiktet eller kroppen. Flott for behandling av insektbitt, solbrenthet og andre hudsykdommer, har tea tree olje også vist seg å behandle nese, svelg og vaginale infeksjoner. Det er også effektiv i å drepe stammer som er resistente overfor antibiotika, for eksempel fotsopp, oral candidiasis eller andre bakterielle infeksjoner.

Hvordan bruke Mint Plant som medisin

Hvordan bruke Mint Plant som medisin


Mint er en middelhavs urt som ble historisk handlet og dyrkes over hele Europa. Tidlige kolonister førte mint med dem til Amerika hvor det nå vokser vilt og i hager. Mint er en flerårig plante som foretrekker kjølig, fuktig jord. De mest populære formene er peppermynte og peppermynte. Imidlertid er peppermynte mest vanlig brukt medisinsk i henhold til Hamilton College. Peppermynte inneholder mentol, som skaper den kule følelsen opplevd når du spiser mynte. Luftig deler av anlegget er medisinske og har anti-krampaktig, aromatiske og nerve tonic handlinger, ifølge David Hoffmann i sin bok "The New Holistisk Herbal."

Bruksanvisning

•  Knus bladene av frisk peppermynte med en morter og gjelder for smertefulle ledd. Dette mos av bladene bidrar til å lindre smerter og plager, og bør bare brukes på lukket hud og ikke åpne sår.

Påfør en knust mynte blad mos til brystet for å lindre lungebetennelse. Denne praksisen ble brukt av Menominee nasjon, ifølge University of Wisconsin.

Drikk peppermynte-te som en fordøyelseskanal hjelpemiddel. De oljer som finnes i bladene stimulere fordøyelsesprosessen. Mint te ble brukt av Pawnee, Omaha og andre nasjoner for å bedre fordøyelsen problemer som halsbrann og gass.

Bruk myntete som et mildt beroligende. Mint te kan bidra til å redusere søvnløshet da tatt like før du går til sengs.

Bruk eterisk olje av mint lokalt. Har vært brukt peppermynte olje til å behandle muskelsmerter, ifølge Hamilton College. Den medisinske virkningen av mint olje er på grunn av sin anti-krampaktig handlinger som bidrar til å lindre smerte.

Bruk urten sitronmelisse for å redusere angst. Sitronmelisse (Melissa officinalis) er inkludert i mint familien og har blitt brukt til å redusere symptomer på angst, ifølge University of Maryland Medical Center. Voksen doser fra 300 til 500 mg, som ble tatt tre ganger om dagen.

Tips og advarsler

  • Bruk av høy kvalitet essensielle oljeprodukter for å sikre renheten av oljen.
  • For å bruke mynte essensielle oljen lokalt, fortynne oljen i en transportør olje som mandel olje eller jojobaolje.
  • Helsekostbutikker ofte bære frisk mynte i produserer delen, tørr mynte i bulk urt seksjoner og bære mynte-te og eteriske oljer.
  • Ikke stol på mint å kurere sykdommer som lungebetennelse. Det bør brukes i forbindelse med andre medikamenter.

Medisinske planter i Amazonas

Medisinske planter i Amazonas


Amazonas regnskogen utgjør bare seks prosent av jordas overflate, men er hjem til flere arter enn noe annet sted på tørt land. Den støtter en overflod av plantelivet i dag blir utforsket for ytelser til moderne medisin. I økende grad er planter som finnes i Amazonas blir testet og brukt medisinsk. The National Cancer Institute (NCI) anslår at 70 prosent av kjente anti-kreft planter er fra dette området. Forskere tester også planter for potensielle HIV-behandlinger. Planter fra Amazonas er også brukt i urte kosttilskudd.

Yerba Mate

Siden antikken, har indianerne i Brasil og Paraguay konsumert yerba kompis, typisk i form av en te. Selv i dag, er yerba mate en populær drikk i Sør-Amerika, og er også brukt medisinsk som en tonic, vanndrivende, et sentralstimulerende for å redusere tretthet og undertrykke appetitt og som en fordøyelseskanal hjelpemiddel. Det er også brukt for å fremme rensing og utskillelse av avfall. Stimulering av nervesystemet og muskuløs systemer er også blant yerba kompis påståtte bruksområder, og noen hevder det letter nerve smerte, depresjon, trøtthet og fedme. Dr. James Balch, MD, forfatter av Resept for Nutritional Healing, anbefaler yerba kompis for leddgikt, hodepine, hemorroider, væskeretensjon, fedme, tretthet, stress, forstoppelse, allergier og høysnue.

Annatto

Annatto eksporteres fra Sør-Amerika og populært brukt i Nord-Amerika og Europa som gult eller oransje konditorfarge for margarin, ost, mikrobølgeovn popcorn og andre produkter. I Brasil er Annatto blader tatt to eller tre ganger daglig i prostata og urin vansker i tillegg til høyt kolesterol og høyt blodtrykk. Den Piura stamme bruke en te laget av Annatto blader som en snerpende, og til å behandle hudproblemer, leversykdom, feber, dysenteri og hepatitt. Annatto brukes også til å stimulere fordøyelsessystemet. Den Cojedes stamme bruker blomstene fra en annatto anlegget for å stimulere tarmen og hjelpe i eliminering. Tradisjonelle healere i Sør-Amerika har også brukt annatto som en antivenin for slangebitt, en slimløsende og hoste. Annatto er også stadig varsel som en ingrediens i kroppspleieprodukter. Oljen fra Annatto frø er en mykgjørende, og dets høye karotenoid innhold forsyninger gunstige antioksidanter til hudpleieprodukter.

Bitter Melon

Urbefolkningen i Amazonas har brukt bitter melon medisinsk som en behandling for diabetes, for å fordrive tarmgass, for å fremme menstruasjon, og som en anti-virus medisiner for meslinger, hepatitt og feber. Topisk, bitter melon er brukt for sår, sår og infeksjoner, så vel som hemorroider, skabb, kløende utslett, eksem, lepra og andre hudproblemer. Ormer og parasitter er også behandlet internt og eksternt med bitter melon. I Sør-Amerika, har tradisjonelle healere brukt bitter melon til å behandle svulster, revmatisme, malaria, betennelser, menstruasjonsproblemer, diabetes og kolikk. Bitter melon inneholder mange kjemikalier som blir undersøkt. Ifølge omfattende forskning sitert av Rain Tree, flere kjemikalier og proteiner som finnes i bitter melon har anti-kreft effekt og har klart hemmet HIV-viruset i test-tube studier. Tallrike studier viser også hypoglycemic (blod-sukker senking) eiendommer og andre fordeler for pasienter med type 2 diabetes.

Hurtig Relief fra Migrene uten medisiner

En migrene hodepine oppstår vanligvis som et bankende smerte i pannen eller tinn og ofte er på den ene siden av hodet. Det inkluderer følelse av kvalme, depresjon og følsomhet for lys eller andre synsforstyrrelser. Mange ting kan utløse migrene, inkludert visse typer mat eller drikke og stress og belastning av dagen. Kontrollere din diett og administrere en fleksibel timeplan hjelper mye i å forebygge migrene.

Bakgrunn.

Migrene er en kronisk sykdom som er knyttet til visse endringer i hjernen. Det er forårsaket av utvidelse av blodårene og utslipp av kjemikalier fra nervefibrene som rull rundt blodkar. Ifølge National Headache Foundation, er migrene mer vanlig enn sykdommer som diabetes og hjerte svikt. Studier viser at migrene er arvelig.

Behandling

Selv om mange medisiner er tilgjengelig over disk og foreskrevet av leger for å behandle migrene, mange mennesker prøver å unngå narkotika og ønsker noen raske løsninger for å bli kvitt migrene. Studier viser at kosttilskudd, vitaminer og urter også hjelpe i healing migrene. Kosttilskudd ligge et sted mellom tradisjonelle og ikke tradisjonelle hodepine terapi. De fleste er vitaminer, urte og botaniske forberedelser. Flere vitamintilskudd som vitamin C, vitamin B6, kolin, tryptofan og niacin eller magnesium har blitt studert og funnet å være nyttig i å håndtere hodepine. Men vitaminer kan være skadelig hvis dosen som gis er for høy. Urter og planter som Feverfew, ingefær og ginko ikke bare kurere migrene men slappe kroppen din.

Metoder for rask lindring

Enkelte luktene er beroligende og kan hjelpe i lettelser migrene. Ta et bad ved hjelp av disse peppermynte og kamille, eller kan tenne lys med disse parfymer i huset. Masser hodet med oliven, kokos og sennepsolje. For best resultat, varm opp oljen litt og få noen til å massere den på hodet. Massasje slapper musklene, utgivelser spenninger i sener og andre myke vev, forbedrer blodsirkulasjonen og øker opptaket av oksygen. Varme bad med eucalyptus, vintergrønne og peppermynte også hjelpe.

Andre behandlinger som anbefales for rask lindring er fotbad; bare lene deg tilbake i en komfortabel posisjon og sette føttene i en bøtte med varmt vann. Etterpå bruke en kald pakke på baksiden av halsen og på pannen og deretter har en varm dusj.

Andre ting som hjelper migrene blir liggende nede i et mørkt, stille rom, med en sterk kopp te eller kaffe og drikker mye vann. Akupunktur og øvelser som yoga også hjelpe lindre migrene.

The Healing Power of Plants

The Healing Power of Plants


Aromaterapi og urter har re-fokusert oppmerksomhet på den helbredende potensial av planter og blomster. Faktisk ble sine helbredende fordeler først oppdaget og spredd tusenvis av år siden i gamle sivilisasjoner. De har vært tilgjengelig og i bruk i ulike deler av verden gjennom århundrer, lenge før advent av moderne medisin.

Lavendel

Gamle romerske opptegnelser forteller om soldater som tar lavendel med dem på militære kampanjer for å rense og bandasjere. Den helbredende egenskaper av lavendel er i blomster, som lavendel olje er hentet som en urtemedisin. Lavendel olje inneholder en antiseptisk kalt linalool, som lindrer brannsår og akne. Lavendel har en lang historie som en motgift til mange andre onder, fra angst til søvnløshet til depresjon. En bestanddel i lavendel kalt ketoner er kjent for å fremme søvn og redusere inflammasjon. Det sies at lavendel ingrediensene i en sjampo løsning kan bidra til å dempe flass.

Chrysanthemum Tea

Chrysanthemum te har vært en kinesisk medisinsk middel i århundrer. Det sies å avgifte systemet, og slappe av kroppen for å oppmuntre en god natts søvn. Ifølge kinesiske urtekyndige, kan kroppen bli "overopphetet" og krysantemum te er en motgift. Det er også sagt å forebygge sår hals. En vanlig diett av krysantemum te er ofte foreskrevet for å lette høyt blodtrykk og høyt kolesterol, for å opprettholde god visjon, og for å fjerne sinus lunger.

Aloe Vera

Egyptiske dokumenter skrevet rundt 1550 f.Kr., beskriver 12 formler for å blande aloe vera med andre ingredienser for å behandle eksterne og interne sykdommer. Aloe vera-planten har et rykte som et "mirakel" hjelpemiddel for kutt og brannsår. Det er lett å vokse og opprettholde i en vinduskarm potten, eller utendørs. Gel fra en aloe vera blad fungerer som et antibiotikum og fører kan også brukes til å berolige solbrenthet, blemmer, hevelse og insektbitt eller klippet den brenne å helbrede speedily.Aloe gel.

Kamille

I oldtidens Egypt ble blomster og blader av kamille anlegg dedikert til solen i anerkjennelse av deres medisinske krefter. Kamille te sies å være en effektiv avskrekkende for forkjølelse, fordøyelsesproblemer og menstruasjonssmerter. Nyere undersøkelser tyder også på dens effektivitet i å senke blodsukkernivået, og muligheten for at kamille kan utvikles som en del av et medikament diett for å motvirke diabetes.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba treet dateres tilbake hundrevis av millioner av år, og på et tidspunkt ble det antatt å ha dødd ut, før det ble oppdaget vokser i Japan og Kina. Det er tidlig omtale av fortjeneste av bladene i kinesiske dokumenter skrevet rundt det tredje århundre. Ginkgo biloba sies å være en kraftig antioksidant. Det sies å være av spesiell fordel for personer som lider av Alzheimers sykdom og makulær degenerasjon, på grunn av sin evne til å forbedre strømmen av blod til hjernen og i øynene. Det er også brukt til å lette astmaanfall.

Kinesisk medisin for nyre smerte

Smerter fra nyrestein eller andre lidelser kan være uutholdelig, og mens vestlig medisin har noen gode behandlingstilbud, andre velger tilnærminger i favør i øst. For eksempel har kinesisk medisin sin egen unike, effektive måte å behandle lidelser og sykdommer.

Qi Stagnasjon Type

Dette alternativet en behandling for smerter forårsaket av små nyrestein. Dens mål er å fremme sirkulasjon av qi (livskraft) og indusere diurese, som er økningen av urinproduksjonen i nyrene. Ved hjelp av ulike urter og planter, for eksempel rabarbra, reddik frø og pyrrosia blad, kroppen er renset og steinene løsner.

Damp Heat Type

Denne metoden innebærer utvannings Lysimachia, prostata knotweed, kinesisk rosa urt, talkum, Phellodendron bark, Cape jasmin frukt, plantago frø, rabarbra og lakris rot tips i vann og drikker den. Denne metode som er best for behandling av mer alvorlige tilfeller, hvor pasienten ser blod eller puss i sin urin eller har feber.

Nyre mangel Treatment

For svekkede nyrer, kan drikke en blanding av forberedt Rehmannia rot, wolfberry frukt, kornell frukt, achyranthine rot, Bighead atractylodes rhizome, Eucommia bark, kanel bark, pilose Asiabell rot, Lysimachia og klatring bregne spore hjelpe ren og gjenopprette styrke til nyrene.

Akupunkturbehandling

Akupunktur terapi kan også hjelpe til med å lindre nyre smerte, da denne prosessen utgivelser smertestillende endorfiner som angriper kilden til ubehag.

Elektroterapi

Elektroterapi er også en effektiv form for kinesisk medisin nyttig i lettelser nyre smerte. De samme akupunkturpunkter benyttes, selv om en elektrode blir brukt til å stimulerer kroppen til å hastighet helbredelse.

Antiviral Planter

Antiviral Planter


Planter er blitt benyttet i tradisjonelle medisiner for behandling av bakterielle, virale og soppinfeksjoner. Noen har vist seg lovende for å hindre og behandle virale infeksjoner ved å aktivere immunsystemet for å målrette virusinfiserte celler. Men alltid konsultere en helse-omsorg leverandøren før selv-medisinering med urte kosttilskudd som de ikke er regulert av US Food and Drug Administration.

Allium sativum og Allium cepa

Hvitløk (Allium sativum) og løk (Allium cepa) kan spises rå eller delvis tilberedt som et forebyggende tiltak mot virusinfeksjoner. Den biologisk aktive ingrediens, allicin, nedbrytes i sine enkelte bestanddeler, som forbedrer vertens respons til virale patogener. En undersøkelse publisert i desember 2010 utgaven av "Animal Science Journal" dokumentert effekten av hvitløk og løk på immun funksjoner av kyllinger. Forskerne fant at doser av Alliums på 10 g per kg kroppsvekt økt antistoffproduksjon og immun celleproliferasjon mot flere viruspatogener spesifikke for fugler.

Eupatorium perfoliatum

Et vanlig middel som brukes i den spanske influensa utbrudd av 1918 inneholdt boneset --- Eupatorium perfoliatum --- å behandle de øvre luftveissymptomer forårsaket av viruset. En november 2003 artikkelen vises i "Phytotherapy Research" undersøkte effekten av boneset mot herpes simplex-virus type 1 (HSV-1), Junin virus (JUNV) og denguevirus type 2 (DEN-2). Undersøkelsens Forfatterne fant at boneset var effektivt mot HSV-1 ved en dosering på 65 til 125 ppm, men hadde ingen merkbar effekt mot JUNV eller DEN-2.

Andrographis paniculata

Andrographis paniculata er ofte brukt i tradisjonell kinesisk medisin for å behandle kronisk betennelse og multippel sklerose forårsaket av virusinfeksjoner. The September 2006 utgaven av "Journal of Ethnopharmacology" dokumentert en studie designet for å undersøke effekten av dette anlegget for å bekjempe influensa A-viruset (H1N1) ved hjelp av humane bronkial celler. Undersøkelsen konkluderte med at dette legemiddel anlegget har et stort potensiale for en alternativ behandling for influensa-virus som indikert av dets evne til å øke antistoffproduksjonen.

Lomatium dissectum

Lomatium dissectum er en plantearter som tradisjonelt er brukt av amerikanske indianere til å behandle øvre luftveisvirusinfeksjoner gjennom innånding av damp fra kokende anlegget i vann. En klinisk studie beskrevet i desember 1995 utgaven av "Journal of Ethnopharmacology" viste at et ekstrakt av Lomatium var effektive i kampen mot stammer av rotavirus selv ineffektive mot seks andre stammer av virus som ble testet i studien. Forfatterne konkluderte med at et slimløsende produsert fra anlegget stimulerer antistoffene i slimete mot utvalgte virusstammer.

Eleutherococcus senticosus

Sibirsk ginseng, Eleutherococcus senticosus, har vist seg å fremme immunsystemets funksjon mot RNA-type virusinfeksjoner. En juni 2001 studie publisert i "Antiviral Research" undersøkte effekten av et ekstrakt av plantens røtter mot flere RNA-type virus, inkludert den menneskelige neshorn virus (HRV), respiratorisk syncytialt virus (RSV) og influensa A virus (IAV) . Forskerne fant at ekstraktet var effektive i å hindre replikasjon av hver RNA-type virus testet, men det var ineffektivt mot DNA-type virus, inkludert adenovirus og HSV-1.

Malaria og planter

Malaria og planter


Malaria er en alvorlig sykdom som er forårsaket av Plasmodium parasitt, en blod-båret organisme. Det er i hovedsak overføres gjennom mygg og er spesielt utbredt i Afrika, Sørøst-Asia og det indiske subkontinentet. Symptomer er oppkast, feber og hodepine, og hvis den ikke behandles i noen pasienter, død. Selv farmasøytiske behandlinger for malaria finnes, er de ikke alltid tilgjengelig i områder der de trengs mest. Imidlertid er det noen naturlige løsninger for sykdommen som er både billig og effektivt.

Behandling av malaria

En rekke medikamenter blir brukt for å behandle malaria. Den spesifikke stoffet avhenger av alvorligheten av infeksjonen. Kinin benyttes som både en forebyggende og en behandling. Den finnes i dag i alkohol miksere som tonic vann, som igjen ga navn til gin og tonic cocktail nytes av britene under koloniseringen av India. Behandlingen er fortsatt brukes i dag, om enn i tablettform. Andre behandlinger inkluderer klorokin, klindamycin, doksycyklin og meflokin.

Tradisjonelle behandlinger i Madagacar

De gassiske folk har lenge brukt en rekke planter for å behandle malaria. Disse inkluderer Agavaceae, hvori både bark og bladene blir blandet inn i en drikk, sammen med deler av andre planter inkludert nymphaea Lotus og Vepris ampody. Dette behandler symptomene på malaria, inkludert muskelsmerter og tretthet. Denne behandlingen er ikke bare brukes for malaria, men også andre plager som diaré, feber og dysenteri. Andre trær som brukes til dette formålet inkluderer canallaceae, thymelaeaceae, leguminosae og Rutaceae.

Søt Wormwood

Dette anlegget, også kjent som Aremisisia annua, har tradisjonelt blitt brukt i Kina for behandling av malaria, og har bare nylig kommet for å bli sett på som en ekte behandling av malaria på verdensbasis. Nylig anlegget har blitt importert til Afrika hvor det nå vokser innenlands. Ekstraktet, som kalles ACT, brukes nå i kombinasjon med farmasøytiske midler for å behandle pasienter i regionen.

Outlook

Selv om lite er kjent om effektiviteten av tradisjonelle gassiske behandlinger, har ekstrakt fra søt malurt planten vist seg å produsere noen betydelige resultater i behandling av malaria. Etterspørselen etter den søte malurt planten har løpt ifra forsyning. Anlegget har dermed blitt sett på som et potensielt vellykket metode i jump-start afrikanske økonomier ved å gi bøndene en lønnsom avling. Innsatsen blir nå satt ut for å produsere en høy avkastning versjon av anlegget. Den søte malurt er også sett på som et alternativ til de dyrere malaria medisiner produsert av farmasøytiske selskaper.

Natural Vekttap medisiner

Det er hundrevis av piller i en typisk medisinering gangen som hevder å være "alle naturlige", "appetittdempende" og vekttap mirakel piller. Men hvilke uttalelser er å bli trodd? Og, enda viktigere, som ikke er til å stole på, eller til og med prøvd ut på grunn av de helsemessige risikoene som er involvert? Nedenfor finner du beskrivelser og vurderinger av noen av de mest kjente "naturlige" vekttap medisiner: efedrin, johannesurt og grønn te ekstrakt.

Efedrin

Efedrin (også kjent som epitonin og Ma Huang), er et stoff en gang vanligvis brukes i vekttap piller, sies å være i stand til å undertrykke appetitten, øke metabolismen, og behandle hoste og astma, men det er lite som tyder på at det i stor grad bidrar til å redusere vekt. Faktisk er efedrin mer kjent som en farlig kjemikalie som også kan brukes til å lage metamfetamin (mer kjent som den ulovlige medikamenthastigheten). Negative bivirkninger av efedrin spenner fra høyt blodtrykk til hjerneslag og død. På grunn av disse bivirkningene, Food and Drug Administration forbudt salg av efedrin i februar 2004.

Johannesurt

Oppkalt etter St. John the Baptist, kommer johannesurt fra vill plante Hypericum perforatum. Vokser i varmt klima slik som Northern California, er anlegget tørket og bearbeidet til et pulver som kan gjøres om til enten en pille eller te-format. Johannesurt har vært brukt i mer enn 2000 år som en naturlig smertestillende, gir lindring til dem som lider av leddgikt og menstruasjonssmerter. I dag er johannesurt primært brukes som en antidepressant. Mens det er mange påstander om at dette anlegget bidrar til å fremme vekttap, har det ikke vært noen kliniske studier som underbygger disse påstandene.

Før du tar Johannesurt, vurdere sine bivirkninger og mulige interaksjoner med andre medisiner. Det kan samhandle med eller blokkere effekten av prevensjon eller reseptbelagte legemidler, og bør ikke kombineres med andre antidepressiva.

Som alltid er det viktig å konsultere legen din før du starter en ny medisin, naturlig eller på annen måte.

Grønn te ekstrakt

Grønn te ekstrakt er et naturlig supplement som er i ingrediens oversikten over nesten hver vekttap pille og produktet på markedet. Listen over fordeler avledet fra grønn te er omfattende, og noen av de mest kjente er å fremme antioksidanter og kognitiv utvikling, så vel som til regulering av blodsukkernivået; I tillegg, er forskning under måte å teste dets evne til å bidra til å forebygge kreft. Såvidt vekttap er opptatt, har blitt gjort krav på at grønn te fremmer fettforbrenningen, da det er en kilde for koffein.

I motsetning til andre naturlige kosttilskudd, har de positive effektene av grønn te blitt studert og underbygget av The American Journal of Clinical Nutrition. Grønn te er blitt funnet å bidra til å øke forbrenningen og lavere kroppsfett og kolesterolnivåer, mens produserer liten eller ingen uønskede bivirkninger.

Enten tatt det i te eller pille format, grønn te er et utmerket tillegg til din daglige rutine som vil hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

Hvilken virkning har Graviola Ha på blodtrykk medisiner?

Hvilken virkning har Graviola Ha på blodtrykk medisiner?


Graviola er en naturlig forekommende plante ekstrakt som kan være svært gunstig for folk som lider av høyt blodtrykk.

Funksjon

Graviola er ofte funnet i høyt blodtrykk medisiner på grunn av sin evne til i det vesentlige å senke en persons blodtrykket.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er at graviola liksom "påvirker" blodtrykksmedisin. I virkeligheten er det faktisk en viktig ingrediens i blodtrykket medisinering.

Andre bruksområder

Graviola er også brukt til å behandle kroppslige infeksjoner fra sopp og bakterier.

Depresjon

På grunn av graviola evne til å senke blodtrykket er det ofte brukes i behandling av pasienter med nervøse lidelser, så vel som tilstander som stress og generell depresjon.

Advarsel

Fordi graviola har evnen til å senke en persons høyt blodtrykk, det bør ikke bli brukt av noen som allerede har lavt blodtrykk. I enkelte tilfeller vil det være anbefalt til folk av leger, men det vil alltid bli nøye overvåket og under deres tilsyn.