Digidexo.com

overdose insulin

Hva skjer under en overdose med insulin?

Hva skjer under en overdose med insulin?


Diabetes er en tilstand der kroppen ikke produserer nok insulin eller cellene ikke bruke insulin riktig. Insulin er viktig for kroppens funksjon, men for mye insulin kan være farlig.

Funksjon

Insulin fremstilles i bukspyttkjertelen. Insulin beveger glukose fra kroppens blodstrømmen inn i cellene, hvor den kan brukes til energi. Sammen med et sunt kosthold og mosjon, kan insulin hjelpe personer med diabetes leve et fullverdig og aktivt liv.

Typer

Ifølge American Diabetes Association, er det fire hovedtyper av insulin. Hurtigvirkende insulin begynner å jobbe i løpet av 15 minutter og varer i fire til fem timer. Korttidsvirkende insulin begynner å jobbe i 30 til 45 minutter og varer i seks timer. Middels langtidsvirkende insulin begynner å jobbe i to til fire timer, og varer fra 12 til 18 timer. Langtidsvirkende insulin begynner å jobbe i én time og varer i opptil 24 timer.

Betydning

Insulin er viktig for kroppens funksjon. Insulin dosering kan føre til alvorlige og potensielt dødelige bivirkninger.

Bivirkninger

Symptomer på insulin overdose inkluderer ekstrem svakhet, magesmerter, tåkesyn, svetting, talevansker, skjelving, forvirring, kramper, koma og muligens død.

Betraktninger

Glukose bør kontrolleres regelmessig. Insulin bør tas på riktige tidspunkt og i riktig dosering, som foreskrevet av legen din.

Advarsel

Ifølge Drugs.com, kan visse legemidler maskere symptomene på overdose med insulin. Sørg for å fortelle legen din om alle reseptbelagte og over-the-counter narkotika du tar. Inkluder vitaminer, mineraler og urter i listen.

Behandling for en overdose med insulin

Insulin er tatt for å senke blodsukkeret hos diabetikere. Imidlertid, hvis en diabetiker tar for mye insulin, lavt blodsukker resultater. Insulin overdose og lavt blodsukker har de samme symptomene: blek blekhet, svette hender, forvirring, skjelving og intens angst. Iverksette tiltak på gang for å hindre ytterligere komplikasjoner.

Drikke

Det første trinnet i å motvirke en overdose med insulin er å øke blodsukkeret raskt. Hvis du lider av en overdose med insulin, drikke en brus produkt med sukker i det å få sukkeret inn i systemet så raskt som mulig. Drinker gjøre det i blodet mye raskere enn mat. Diabetikere bør holde sukker brus på hånden i tilfelle av en lavt blodsukker episode. Hvis du ikke har sukker brus på hånden, spise noe høy i sukker, for eksempel et stykke godteri eller en cookie.

Monitor

Etter å ha drukket, sjekk blodsukkeret med en hjem-skjerm enhet (se Ressurser nedenfor). Hvis det er fortsatt lav, drikke litt mer brus. Spis noe høy i sukker, for eksempel en frukt eller en annen cookie. Ikke bli bekymret på dette punktet med høyt blodsukker; spise og drikke før hjem monitor sier du er i sikker sone eller høyere.

Oppmerksomhet

Ta hensyn til kroppen din for minst de neste to timer etter overdose med insulin episode. Ikke gå til sengs. Du må kanskje spise mer eller drikke mer for å opprettholde akseptable blodsukkermålinger. Hvis du føler at du ikke kan opprettholde bevisstheten samtale om krisehjelp umiddelbart.

Medisinsk assistanse

Hvis hjem behandlinger ikke fungerer, og blodsukkeret forblir uakseptabel lav to timer etter overdose med insulin, ring din lege eller gå til legevakten. Ikke kjør. Ring 911 og be om en ambulanse ta deg til nærmeste sykehus.

Insulin Antidote

Hvis du er utsatt for lavt blodsukker generelt, bør du spørre legen din om du kan holde glukagon for en nødsituasjon. Sykehuset bruker denne insulin motgift hvis du trenger å gå til legevakten. Injisering glukagon inn i kroppen vil øke blodsukkeret umiddelbart.

Utdanning

Hvis du bor sammen med andre sørge for at de vet at de behandlinger du trenger i tilfelle av utilsiktet overdose med insulin. Du kan ikke være i stand til å hjelpe deg selv fordi du kan bli forvirret eller til og med besvime. Skriv ut instruksjoner og kjører praksis øvelser slik at alle familiemedlemmer vet hva de skal gjøre i tilfelle av overdose med insulin.

Hva du skal gjøre hvis noen overdoser på Insulin

Å vite hva du skal gjøre for en insulindosering kan bety forskjellen mellom liv og død for noen med diabetes. Noen av symptomene på en overdose med insulin er kald svette, hender som skjelver, høy angst og en tilstand av forvirring. Disse kan også være forårsaket av lavt blodsukker, eller hypoglykemi.

Too Much Insulin

Det er noen forskjellige måter å få for mye insulin i systemet.

Hvis du har vanskeligheter å lese merkingen på de sprøyter eller hetteglass med insulin, eller ikke er kjent med et nytt produkt, kan du injiserer feil beløp.

Du kan også injisere riktig mengde insulin, men fra feil hetteglass hvis du bruker to forskjellige typer, som for eksempel korttidsvirkende eller langtidsvirkende insulin.

Du tar bildene dine som alltid, men ikke klarer å spise på riktig tidspunkt. Insulin skudd bør være tidsbestemt med måltider. Uten å spise riktig mengde mat for å motvirke insulin, kan blodsukkernivå lavere til farlige nivåer.

Lavt blodsukker

Lavt blodsukker er preget av angst, forvirring, ekstrem sult, tretthet, blir grinete, svett hud og skjelvende hender. Hvis blod-sukker nivå fortsetter å falle i løpet av en overdose av insulin, kan sykehusinnleggelse være nødvendig. Diabetikere kan skli inn i bevisstløshet eller koma hvis blodsukkernivå nå farlige lows. Å ha blod-sukker nivåer som er mindre enn 70 mg / dL anses som lav.

Behandling

Hvis du er bevisst og i stand til å behandle deg selv, gjør du følgende for å behandle en overdose med insulin. Test blodsukkeret. Drikk minst en halv kopp av vanlig soda søtet eller fruktsaft. Spis noe hvis du har hoppet over et måltid. Karbohydrater vil heve blodsukkernivået. Sett deg ned og hvile. Re-kontrollere blodsukkeret nivå etter 15 til 20 minutter. Hvis sukker er fortsatt lav, fortsetter snacking og re-test igjen før nivået er normalt. Hvis to timer har gått og blod-sukker nivå er fortsatt lav, ta kontakt med medisinsk personell.

Emergency Treatment

Sørg for at din familie og kjære vet hvordan du går frem hvis du mister bevisstheten eller har et anfall under en overdose med insulin. De må ringe 911 for øyeblikkelig hjelp hvis du blir bevisstløs. De kan også injisere man med noe som kalles Glukagon, som er en insulin motgift. Hvis du ofte har lave blodsukkernivå, er det en god idé å holde noe av dette i ditt hjem.

Hvis du er i stand til å følge retninger, har familien din gi deg litt appelsinjuice eller andre søte juice å øke blodsukkeret. De bør ringe 911 hvis symptomene ikke bedre innen en time.

Effekten av en overdose med insulin

Effekten av en overdose med insulin


Type 1-diabetikere trenger insulin for å overleve. Deres kropper ikke produserer insulin som trengs for å bringe deres blod sukker ned igjen til et normalt nivå som personer uten diabetes. Ifølge American Diabetes Association, er det mer enn 23,6 millioner diabetikere i USA alene. Av disse millionene, kan du forestille deg hvor mange uhell injiserer for mye insulin på anledningen. Kjenne symptomer på overdose med insulin kan holde deg selv eller andre i live under en farlig tid.

Tidlige symptomer

Legemet først begynner å reagere på en dyppe blodsukker, et tegn på for mye insulin i kroppen, ved svetting og risting. Disse rystelser kan føles som frysninger. Det er også svimmelhet, en følelse av svimmelhet, og kald svette. Det kan være sult smerter og tåkete syn i tillegg. Ved første tegn til disse symptomene, begynne å behandle deg selv for lavt blodsukker ved å spise karbohydrater, protein eller (worst-case scenario) sukker.

Alvorlige symptomer

Etter at blodsukkeret har dyppet langt nok, vil en person begynner å oppleve forvirring og agitasjon. Det kan være problemer med å snakke eller forstå tale og tap av koordinasjon. Hvis blodsukkeret dips enda mer, kan det være kramper, bevisstløshet og død. En kropp kan ikke leve med blod-sukker varierer for lavt.

Tilpassing

Ifølge Drugs.com, er det noen mennesker som har sine egne symptomer og tegn på lavt blodsukker (hypoglykemi). Du har kanskje ikke de klassiske tegnene, eller har noen "klassiske tegn" med noen symptomer som ikke er typiske for hypoglykemi. Du må innse hvor å fortelle når kroppen din er nå et kritisk lavt blodsukkernivå hvis dette er tilfelle. Riktig overvåking og teste blodsukkeret regelmessig kan få deg til å ta en dukkert i blodsukkeret før det kommer ut av kontroll.

Advarsel

En overdose av hurtigvirkende insulin eller korttidsvirkende insulin kommer til å være mer alvorlig enn for en mer langvarig insulin. Rapid virkende og korttidsvirkende insulin både er designet for å få ned blodsukkernivå raskt og derfor kan du gå inn i en farlig tilstand av hypoglykemi raskere med å ta for mye av disse typer insulin.

Behandling

Det er flere ting som kan gjøres for å rette opp en overdose med insulin - etter å ha allerede kalt 911 og få medisinsk hjelp på veien. Tidlig behandling kan være å drikke juice eller andre raske glukose-raising væsker. En injeksjon med glukagon kan bringe blod-sukker nivåer opp 30 poeng med en enkelt injeksjon, men det er bare en midlertidig løsning, og du må spise og drikke for å holde blodsukkeret dyppe igjen. Medisinsk personell kan gi deg IV glukose hvis du ikke lykkes i å øke sukker nivåer, og vil se om du har tegn på diabetisk koma.

Hva skjer når du Overdose på insulin?

Insulin

Insulin har en viktig funksjon i kroppen. Når maten er fortært, blir omdannet til glukose karbohydrater, og settes i blodstrømmen for å gi energi til kroppen. Når insulin frigjøres av bukspyttkjertelen, fester det til glukose i blodet, og flytter den inn i individuelle celler. Høyere nivåer av insulin i blodet vil resultere i større mengder sukker som fjernes fra blodet.

Symptomer

Når for mye insulin er tilstede, som i en overdose, er mengden av sukker fjernet fra blodet overdreven. Hjernen trenger sukker for å fungere, og overdrevent lavt blodsukker kan føre til ulike symptomer. Hodepine, svette og skjelvinger kan oppstå når blodsukkeret begynner å bli lavt, samt svimmelhet, forvirring, og hjertebank. Andre symptomer som kan oppstå i noen som har overdose på insulin er humørproblemer, og selv koma eller død.

Handling

Alle som har tatt for mye insulin bør umiddelbart spise en enkel karbohydrat, som vil bli absorbert i blodet raskt. Diabetikere ofte bære glukosetabletter for dette formål, i tilfelle av en tilfeldig overdose. I tilfelle av en alvorlig reaksjon, vil medisinsk personell administrere en glukoseoppløsning intravenøst, samtidig oppmuntrer pasienten til å drikke juice eller andre søte drikker for å lette umiddelbar absorpsjon.

Tegn og symptomer på en Sugar Overdose

Tegn og symptomer på en Sugar Overdose


Sukker er en av de mest utbredte matvarer som finnes i våre kjøleskap og pantry hyller. Den kommer i mange forskjellige former, alt fra komplekse karbohydrater fullkorn til enkle karbohydrater finnes som hvitt sukker og i svært bearbeidet mat. Kroppen din trenger små mengder sukker daglig for å fungere normalt, men for mye på en gang kan føre til at du opplever bivirkninger assosiert med en sukker overdose.

Sugar High

Når du opplever en sukker høyt fra sukker overdose, vil du føle at du er "summet" eller amped opp. Hendene kan riste og kroppen din kan oppleve skjelvinger. Sitter fremdeles under et høyt sukker kan vise seg å være ganske vanskelig.

Sugar Crash

Når det er for mye sukker i blodet, vil bukspyttkjertelen frigjør insulin, som sirkulerer gjennom kroppen din og forteller cellene å fjerne sukker fra blodet. Bukspyttkjertelen går inn i overdrive for å løse denne ubalansen. Til slutt går deg fra høy til lav blodsukker-blodsukker raskt som bukspyttkjertelen holder signalisere insulin til å ta opp sukkeret langt forbi balansepunktet. Dette fører til trøtthet, svakhet, irritabilitet og sult som du angir lavt blodsukker tilstand. Ironisk nok når du får sult cravings er det vanligvis for noe søtt.

Lagring

Etter at cellene tar sukkeret fra cellene, de trenger å gjøre noe med den. Normalt små sukkermengder brukes til drivstoff, men hvis det er en overdreven mengde det blir lagret i fettceller for senere bruk. Så gjentatte sukkerdoser føre til ekstra fettlagring.

Immunsystem fungerer

Overdreven sukker i kroppen din til enhver tid senker funksjon av immunsystemet. Hvite blodlegemer ikke bekjempe bakterier som effektivt når enkle sukker forbrukes i store mengder. Det er mest bemerkelsesverdige 30 minutter til 5 timer etter inntak. Hvis du binging på søtsaker mens stresset, vil dette øke sannsynligheten for å bli syk. Kombinasjonen av stress og enkle sukker vil bringe ditt immun funksjon ned drastisk. Unntaket fra dette er hvis sukker kommer i form av komplekse karbohydrater og stivelse. Disse skjemaene har ikke denne effekten på immunsystemet.

Anbefalt mengde

Du bør spise rundt 40 gram sukker om dagen for normal funksjon. Dette bør være spredt utover dagen. De anbefalte skjemaer bør være komplekse karbohydrater som grønnsaker, frukt, lettmelk, hele korn og belgfrukter. Komplekse karbohydrater tar lengre tid å bryte ned og tillate deg å føle deg mett lenger. De enkle sukkerarter som finnes i godteri og brus bør unngås, da disse som regel ikke har noen næringsverdi.

Insulin Fakta

Insulin er et polypeptid-hormon som utskilles fra bukspyttkjertelen som hjelper kroppen i bruk og syntese av glukose. Det er et vesentlig element i riktig funksjon av det vaskulære system, lever-system, muskelsystem og hjerne. Noen mennesker lider av en mangel på insulin regulering kalt diabetes, noe som er mulig å behandle med klarte insulin omsorg gjennom piller, daglige skudd, eller endringer i livsstil.

Funksjon

Insulin regulering er en funksjon av det endokrine system, en gruppe av nipler som styrer hormoner, vevsvekst, metabolisme og celleutvikling. Det er ansvarlig for styringen av glukose, eller sukker, i cellene i kroppen. Glukose er en viktig kilde til energi, og er brakt inn i kroppen gjennom inntak av mat. Etter glukose brytes ned og absorberes i blodstrømmen fra fordøyelsessystemet, er insulin frigjøres fra bukspyttkjertelen og letter sin konvertering til cellulær energi. Når insulin er lav, er glukose ikke absorberes av cellene, og sukkeret forblir i blodstrømmen, hvor den kan forårsake alvorlig skade over tid og kan føre til koma og død.

Sammensetning

Insulin består av to peptidkjeder som inneholder femtiett aminosyrer. Molekylvekten av insulin gjennomsnitt seks tusen dalton, og denne vekt og sammensetning er konsistente over de fleste virveldyr, noe som betyr at det er mulig å behandle mennesker med insulin høstet fra andre dyr. Mange diabetikere behandlinger bruke insulin som er høstet fra griser eller kuer. Det har også vært tilfeller der insulin samlet fra visse arter av fisk har gitt tilstrekkelig glukoseregulering hos mennesker.

Insulinbehandling

Insulin kan injiseres eller svelges for å regulere glukoseopptak når insulin er ikke produsert av kroppen, slik som i type 1 diabetes, eller legemet er blitt resistente overfor insulin, som i type 2 diabetes. Personer som lider av en av disse typer diabetes må være forsiktig når inntak behandlet sukker, karbohydrater og alkohol, da disse er vanlige kilder til glukose. Mens disse matvarene ikke er begrenset, bør de tas i moderasjon og med passende doser av insulin for å unngå ubehagelige eller farlige bivirkninger.

Advarsel

Når insulin ikke er riktig regulert av kroppen eller eksterne behandlinger, kan to ekstreme bivirkninger oppstår. Betegnelsen "hypoglykemi" brukes for å beskrive det som skjer med kroppen når cellene ikke mottar mengden glukose de trenger på grunn av lav eller ingen insulin regulering. Hypoglykemi påvirker funksjonen av det sentrale nervesystemet og fører til ørhet, koma, bremset tanke og forstyrret tale mønstre. Hvis legemet har produsert en vesentlig overskudd av insulin eller mottar en ekstremt stor dose av insulin, den motsatte tilstand, insulinoma, vil oppstå. Insulinom kan være dødelig hvis ubehandlet, med ofrene skli inn i "insulinsjokk", ligner på en hypoglycemic koma. Insulinom er sjelden, oftest oppstår som følge av utilsiktet overdose.

Historie

Insulin ble identifisert som et stoff i bukspyttkjertelen i 1869 av tyske medisinstudenten Paul Langerhans, selv om dens funksjon og egenskaper ikke var kjent. Sitt forhold til blodsukkeret ble opplyst av polske forskere i 1889, men insulin var ingen isolert og spesielt undersøkt før tidlig på 1920-tallet. Den første insulin injeksjon gitt å kunne behandle en diabetiker ble gitt i 1922 i Toronto, og intense studier og manipulasjon av proteinet har båret på siden da.

Humalog Insulin bivirkninger

Humalog insulin er et medikament som brukes i behandlingen av type I diabetes. Medisinen er vanligvis gitt i forbindelse med en annen langvarig insulin og arbeider ved raskt å senke blodsukkeret i brukerens blod. Som tilfellet er med de fleste medisiner insulin, er det en rekke av bivirkninger forbundet med bruk.

Vanlige bivirkninger

Noen av de coomon bivirkninger ved bruk av Humalog insulin inkluderer kvalme, hodepine, sult, tretthet, forvirring, tåkesyn, uregelmessig hjerterytme, svimmelhet, skjelving, svakhet, problemer med konsentrasjon, beslag og generell forvirring. Selv om disse er ansett som de mest vanlige bivirkninger forbundet med å bruke Humalog insulin, de påvirker bare et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre er det også en rekke alvorlige bivirkninger knyttet til bruk av denne medisinen. Noen av disse bivirkningene er et kløende hudutslett som dekker kroppen, problemer med å puste, tungpustethet, rask hjerterytme, svetting, ørhet, lave nivåer av kalium i blodet, økt vannlating og økt tørste. Disse bivirkninger er også sjeldne og ikke påvirker et stort antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Alltid overvåke blodsukkeret ditt for å hindre den fra å gå for lavt. Lavt blodsukker kan være livstruende brukere, med symptomer som tap av appetitt, økt tørste, økt vannlating, tretthet, kvalme, oppkast, tretthet og munntørrhet. Aldri dele en injeksjon penn eller sprøyte med en annen bruker som det kan passere på ulike smittsomme sykdommer, inkludert HIV.

Bruk

Bruk alltid Humalog insulin i direkte samsvar med legens ordre og aldri i doser som er større enn det som er anbefalt på etiketten. Medikamentet administreres gjennom injeksjon, og bør administreres i forskjellige deler av kroppen hver gang. Humalog er en hurtigvirkende insulin og bør tas enten 15 minutter før eller etter å ha spist et måltid. Bare selv injisere insulin hvis du er kjent med retningslinjer for hvordan man skal gjøre det trygt.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de nevnte bivirkninger, kontakt lege umiddelbart.

Ved mistanke om overdose, kontakt Giftinformasjonen på 1-800-222-1222 og leder direkte til nærmeste legevakten.

Humalog insulin er ment å behandle type I diabetes og bør aldri brukes til annen medisinsk tilstand med mindre spesifikt foreskrevet av lege.

Hvordan kjøpe Insulin sprøyter på apotek

Kjøp av insulinsprøyter på apotek er regulert lover og forskrifter, samt politikken til apoteket. Flere stater har avkriminalisert besittelse av sprøyter (se ressurser), og ingen resept eller bevis for diabetes er nødvendig i disse jurisdiksjonene.

Mer vanlig er statlige og lokale lover som søker å hindre sprøyter fra å bli kjøpt av narkotikabrukere. Mange kjeden apoteker har også retningslinjer for å nekte sprøyte kjøp til kundene de er usikker på.

En resept fra helsepersonell eliminerer noe av dette usikkert.

Sprøyter er tilgjengelig i flere størrelser og dosering alternativer.

Hvordan kjøpe Insulin sprøyter på apotek

•  Bestem insulintypen du har fått foreskrevet. Insulin er mest tilgjengelige i U100, som betyr den har 100 enheter insulin per milliliter. Men insulin er også tilgjengelig i U500 og U40, selv om disse er uvanlig. U40 er ofte brukt for kjæledyr.

Insulin sprøyter må passe på insulintypen for å sikre korrekt dose. U100 sprøyter er vanligvis merket med en oransje topp.

•  Bestem din typiske insulindosen, og samsvarer med størrelsen sprøyten til det. U100 sprøyter er tilgjengelig i 25, 30, 50 og 100 enhetskapasitet. Velg den minste sprøyten som vil tillate deg å ta insulin dose i en enkelt injeksjon. Lavere kapasitet sprøyter vil tillate deg å måle mindre doser mer nøyaktig.

Bestem passende nål lengde. Den vanligste nålen er 1/2 tomme (12,7 mm), og dette er av nålens for de fleste pasienter.

Insulin er vanligvis injiseres i magen, og overmåte tynne pasienter kan bruke kortere nåler for å unngå å injisere insulin inn i musklene i stedet for kroppsfett.

Velg en nål tykkelse. De vanligste insulin sprøyte nåler er 30 gauge, men de er også tilgjengelig i 28, 29, og 31 måler. Jo høyere tallet er en mindre diameter nål.

Tynnere nåler er ikke alltid mindre smertefull, og det er litt av en individuell preferanse avhengig av huden din og injeksjonsteknikk. Det er lett å bøye 31 måle nåler under injeksjon, noe som kan føre til ubehag.

Hint

  • Sørg for at insulintype (U100, U40, U500) matcher sprøyte markeringene. Bruker feil nål kan føre til en overdose av insulin, noe som kan føre til alvorlige helsemessige konsekvenser, herunder koma og død.

Hvordan behandle Insulin Poisoning

Hvordan behandle Insulin Poisoning


Insulin blir normalt produsert av de Langerhanske øyer i bukspyttkjertelen. Men for folk med diabetes, er insulin produksjon relativt lav eller fraværende, og må få ekstra insulin fra en ekstern kilde, vanligvis ved subkutan injeksjon. Følgende trinn vil hjelpe deg å identifisere og behandle en sak av insulin forgiftning.

Bruksanvisning

•  Kjenn symptomene på en overdose med insulin. Den primære risikoen er hypoglykemi, eller lavt blodsukker. De tidlige symptomene er sult, svakhet, svetting, nervøsitet og hodepine.

Se etter senere symptomer på insulin forgiftning. Disse inkluderer eufori, konsentrasjonssvikt, uklart syn og tretthet. Hvis venstre ubehandlet, kan hypoglykemi føre til kramper, koma og død.

Gi førstehjelp. Symptomene vanligvis begynne å vises når blodsukkernivået faller under 3,5 mmol / l. Oral glukose eller 3 til 4 klumper av sukker bør gis med vann og gjentatt i 15 minutter eller tidligere hvis symptomene dukker opp igjen.

Administrer glukose samtidig hvis pasienten er bevisstløs. En 50 ml oppløsning av 50 prosent dekstrose skal gis intravenøst. Gjenta i 15 minutter hvis det ikke er noen respons.

Anta hjerneødem hvis bevisstheten er svekket, selv etter at hypoglykemi er korrigert. Behandle med 20 prosent mannitol og kortikosteroider mindre pasienten har hjerte- og karsykdommer. Opprettholde støttende behandling i flere dager for å se om de nevrologiske utfall forbedre.

Overvåk glukosenivå hvert 15. minutt, og holde den i 5 til 10 mmol / l rekkevidde. Tilveiebringe 10 mg av deksametason innledningsvis etterfulgt av 4 mg doser fire ganger per dag.

Sikker bruk av insulin penner og andre diabetesprodukter

For diabetes behandling er det flere insulin enheter som er spesielt utformet for å administrere insulin gjennom en diabetiker hud. Typer av enheter omfatter sprøyten, penn, pumpe og jet injektor. Mens disse behandlingsmetodene kan være effektiv, må sikkerhetsforanstaltninger tas for å unngå skader.

Insulin leveringsmåter

Sprøyter består av nåler som er festet til tynne rør eller fat som lagrer insulin. Trygg bruk sprøyten er avgjørende. Kontrollere at sprøyten er ren og steril; ikke gjenbruke sprøyter. Hold nålen og rør rene, og sørge for at ingen luft kommer inn i sprøyten eller tube når injisere insulinet ved å følge instruksjonene for å komprimere sprøyten får fra lege eller apotek.

Sprøyter brukes av diabetikere er mindre enn andre vanlig brukte sprøyter og er også bedre smurt for å gjøre prosessen med å injisere så utholdelig som mulig. Insulinsprøyter variere i størrelse, avhengig av det foreskrevne dosering og styrken av den spesielle typen insulin som brukes. Ikke bruk en sprøyte som er større enn foreskrevet for din dose, da dette øker sjansene for luft å komme inn i sprøyten.

For diabetikere som ønsker en mindre invasiv eller mer komfortabel behandling, insulin jet sprøytebrukere er det mest praktisk å bruke. Dette levere insulin-enheten bruker høytrykksluft for å frembringe en mikrotåke spray for å administrere insulin gjennom huden. Disse jet injektorer må også brukes i henhold til instruksjonene fra legen din. Bruk bare enheten på området der regissert og ikke administrere mer insulin anbefales da, som en stor dose kan føre til en overdose.

Insulinpumper er mini-pumping verktøy som er slitt på kroppen som en gadget. Disse enhetene er festet til et kateter som er plassert under buken hud, og er spesielt programmert til å administrere insulin avhengig diabetes insulinregime. Pumper er planlagt å frigi insulin i små doser, vanligvis etter et måltid. Insulinpumper krever minst pasientens samhandling som de fungere automatisk. For å bruke en sikker måte, sikre at ingen stramme klær eller andre enheter hemme kateter eller pumpens funksjon.

Insulinpenner

Insulin penner vanligvis ser ut som en vanlig kulepenn, men de har en innebygd kassett som lagrer insulin. Pennene har små nåler festet til sine tips. Penner enten komme med patroner som er utskiftbare eller med allerede forhåndsfylte, disponibel seg. Insulin penner er et populært valg for mange diabetikere ikke bare på grunn av sin kompakte, slanke design, men også fordi de tilbyr en nøyaktig, praktisk og forenklet form av insulintilførsel. Erstatte sprøytespisser etter insulin administreres. Gjenbruk av nåler kan føre til infeksjon. Bruken av enhver insulintilførsel enheten må gjøres mens strengt følge legens ordre.

Sikkerhetshensyn

Ifølge ConsumerMedSafety.org, rapporterte en US Army sykehus at over 2.000 innlagt på sykehus diabetikere i USA fra august 2007 til januar 2009 kan være i fare for å pådra virusinfeksjoner på grunn av feil håndtering av insulin penner. Insulin penner i sykehus er ment å bli brukt på en enkelt pasient. Selv om nåler er endret for ulike pasienter, kan gjenbruk av penner være skadelig på grunn av mulig kryssforurensning. For diabetikere besøker sykehus, ta med dine egne penner og insisterer på at bare dine penner brukes under insulintilførsel. Det er også lurt å merke pennen med ditt navn.

Uansett hvilken anordningen anvendes, er riktig opplæring avgjørende. Diabetikere må tydelig vet hva de riktige doser er, når man skal administrere dem, og hvordan du trygt og riktig bruk enhetene. Konsultere leger eller helseeksperter er et must fordi de spesifikke doserings krav og metoder for bruk varierer fra pasient til pasient.

Hvordan behandle Child Diabetes Type 1 Med et Insulin Injection Pen

Barn med type 1 diabetes, som sine voksne kolleger, må ta insulin. En av de mest populære nye leveringssystemer for barn er insulinpenn. De liker spesielt det når de må gi sine egne injeksjoner. Riktig dosering kan settes direkte på pennen for å beskytte mot overdose. Pennene er også populære fordi de er disponibel eller komme med ferdigfylte patroner som kan kastes etter bruk ..

Hvordan behandle Child Diabetes Type 1 Med et Insulin Injection Pen

sterilisere hendene grundig før du gir pennen injeksjon. Bruk sanitær gel eller krem. Du kan også bare vaske hendene med såpe og vann.

Velg og forbered injeksjonsstedet. Bruk hydrogen peroxide og en bomullsdott å pensle området rent. En antibakteriell tørk vil også gjøre. Pass på at huden er helt tørr før du gjør injeksjonen.

Hold huden av tomtearealet mellom to fingre på en skånsom - men likevel fast - klyping bevegelse. Dette vil gjøre det lettere å injisere insulin med pennen.

Sett pennen raskt inn i området med en liten vinkel. Sakte eller bevisst injeksjon kan være smertefullt.

Lever insulin, presser det gjennom pennen i et jevnt tempo. Slapp klemme på huden som du i nærheten injeksjon ferdigstillelse.

Trekk nålen ut akkurat slik det gikk det. Hold det rett som det er fjernet.

Bruk en finger til å påføre et lett trykk på injeksjonsstedet. Selv om dette ikke er et nødvendig skritt, mange mennesker tror det gjør prosessen mindre smertefull.

8. Roter injeksjonsstedet med jevne mellomrom. For eksempel bruke den nederste i morgen og armen i kveld.

Hint

  • The American Diabetes Association kaller penner nøyaktig og anbefaler dem for barn og voksne som er stadig på farten. De anbefaler også pennen for synshemmede siden systemet er lett leveransen til tross for potensielle synsproblemer. Hvis du gjør injeksjonen, forklare barnet hva som skal skje og svare på eventuelle spørsmål han har før du fortsetter med injeksjon. Barn med type 1 diabetes må ofte ta en insulin injeksjon ca 30 til 45 minutter før hvert måltid. Vanlige injeksjonsstedene finner vi arm, hofter, nederst eller lår. La injeksjonspenn nå romtemperatur før bruk. En injeksjon med en insulinpenn bør ikke ta mer enn noen få sekunder. Dra den ut ved å levere stoffet sakte vil skremme barnet og gjøre prosessen mer smertefullt enn det må være. Oppbevar insulin ved romtemperatur under 80 grader Fahrenheit.
  • Insulin penner er dyrere enn de mer tradisjonelle "skutt". Ikke lyv til et barn og si injeksjonen vil ikke skade. Hvis du gjør det, er sjansen stor for at du vil ha en mye tøffere tid med neste injeksjon. Ikke skyv injeksjon for dypt, eller det vil treffe muskler og være svært smertefullt for barnet. Ikke vri, vende, rotere, eller på annen måte flytte nålen innen injeksjonsstedet eller mens du fjerner den. Gjør som kan skade huden, føre til at nålen bøyes eller brekke, og gjøre hele prosessen mer smertefullt enn nødvendig. Ikke injisere insulin inn i noen del av kroppen som stadig blir utøvd. Aktivitet kan påvirke hvordan insulin blir absorbert og føre til problemer som hypoglykemi. Ikke injisere insulin inn i eller rundt områder som er infisert eller betent, føflekker, navlen, hudutslett, eller arr. Ikke bruk samme injeksjonssted hver gang. Bo med samme område som armer, ben eller rumpe, men flytte det nye nettstedet noen inches fra den tidligere brukt en. Unnlatelse av å rotere injeksjonsstedet kan føre til alvorlige arrdannelse. Ikke bruk for mye press eller gni injeksjonsstedet siden disse handlingene kan ha en innvirkning på hvordan stoffet absorberes av systemet. Bruk ikke insulin som er mer enn 30 dager gammel. Det kan ikke arbeide effektivt.

Hvordan Reverse Insulin Resistance Naturligvis

Insulinresistens er et helse-tilstand der kroppen blir immun mot insulin. Kroppen er ikke i stand til å svare på insulin som har blitt sluppet ut i blodet som deretter induserer bukspyttkjertelen til å lage mer insulin for å kompensere. Insulinresistens er en tilstand som er vanlig i pre-diabetes og øker risikoen for tidlig innsettende hjertesykdom. Standard behandling for insulinresistens omfatter generelt medikamenter, så vel som en diett og mosjon. Fordi reseptbelagte medikamenter kan føre til ubehagelige bivirkninger, og noen velge å reversere insulinresistens naturlig.

Hvordan Reverse Insulin Resistance Naturligvis

Hvordan Reverse Insulin Resistance Naturligvis

Juster kostholdet ditt. Ved å følge en lav-glykemisk diett, kan du være i stand til å reversere insulinresistens. En lav glykemisk diett er en som inkluderer betydelig protein, grønnsaker, og moderate porsjoner av hele korn karbohydrater samt frukt og grønnsaker. The South Beach Diet er en lavere-karbohydrat diett plan som er godt balansert. Bearbeidede karbohydrater som hvitt brød og pasta vil gjøre insulinresistens verre. Erstatt dem med hvete brød og pasta i kostholdet ditt.

Suppler kosthold med vitaminer og mineraler. En omfattende multivitamin bør tas daglig. En supplement som er anbefalt å behandle insulinresistens er krom picolinate. Ifølge Dr. Barry Mennen, styrer krompikolinat insulin nivåer samt blodsukker. Det kan hjelpe i vekttap og redusere karbohydrat cravings. Den anbefalte dosering for voksne er mellom 50 og 200 mcg per dag.

Beveg kroppen din regelmessig. Kosthold og mosjon arbeide sammen for å reversere insulinresistens. Det er integrert å trene minst fire til fem dager per uke for å ha en innvirkning på insulinnivået. Hver treningsøkt kan være så lite som 30 minutter eller så lenge som 60 minutter. Prøv noen form for lav-effekt aerobic trening, som svømming og rask gange, tre til fire ganger per uke. Legg i styrketrening to dager per uke. To eksempler på styrketrening er vekttrening og pilates.

Reduser inntak av koffein. Koffein trenger ikke å være fullstendig eliminert fra kostholdet ditt, men for mye kan redusere insulinfølsomheten og påvirker blodsukkernivået. Fordi det er viktig å stabilisere blodsukkeret, forbruker store mengder koffein er mot sin hensikt.

praktisere yoga regelmessig. Vekttap bidrar til å reversere insulinresistens. Yoga bistår i vekttap ved å redusere mengden av kortisol som produseres av kroppen ved fremmer avslapning. Kortisol er vanligvis forårsaket av stress; for mye kortisol i kroppen ofte fører til vektøkning, spesielt i magen.

Hint

  • Møte med en ernæringsfysiolog for å konstruere den mest effektive diett plan for dine individuelle behov.
  • Før du starter en diett og treningsprogram, sørg for å snakke med helsepersonell. Ikke alle tilfeller av insulinresistens kan administreres gjennom kosthold og mosjon alene; noen mennesker kan også kreve medisiner for å kontrollere tilstanden.

Hvorfor Høy insulin fører hjertesykdom

Insulin er et hormon som produseres av bukspyttkjertelen som svar på blod sukker eller glucose. Hvis du har høyt insulin, er det viktig å forstå at den forblir ubehandlet, høye insulinnivåer kan føre til hjertesykdom.

Statistikk

Ifølge American Heart Association, cirka 50 millioner amerikanere lider av en metabolsk syndrom, som ofte er preget av høye insulinnivået.

Symptomer

Høye insulin nivåer kan påvirke måten kroppen behandler glukose, slik at det lagres som fett i stedet for energi. Insulinresistens kan føre til mørke hudområder, også kalt acanthosis nigricans, og kan vises under armene, på baksiden av halsen eller på andre områder av kroppen. Men mange med høy insulinnivået ikke har symptomer.

Signs

Det er flere tegn på insulinresistens eller høye insulinnivåer, inkludert fedme, høyt blodsukkernivå, høye triglyserider, høy low-density lipoprotein, lav high-density lipoprotein og høyt blodtrykk; disse kan sette stress på kardiovaskulær funksjon og øke risikoen for hjertesykdom.

Betydning

Høye insulin nivåer kan også føre til artherosclerosis, som er når fettlagre eller plakk klynger seg til veggene i blodårene og fører til blokkeringer. Disse blokkeringer kan føre til at du blir mer utsatt for hjerteinfarkt og slag fordi kroppen ikke får nok blod.

Behandling

I tillegg til en lav-karbohydrat diett, er det viktig å holde vekten eller redusere vekten din så det er innenfor akseptable områder. Regelmessig mosjon er avgjørende for å opprettholde riktig insulin nivåer. I tillegg til livsstil endring, kan medisiner være foreskrevet for å hjelpe deg å miste vekt og forebygge eller kontrollere type 2 diabetes, blodtrykk og andre problemer.

Hvordan virker Insulin Arbeid i kroppen?

Sammenbrudd

Insulin er den primære hormon i legemet som benyttes til sammenbrudd glukose. Glukose er hva karbohydrater slå inn når de er fortært. De er enten brukes til energi med en gang eller lagres i leveren og musklene i form av glykogen. Når kroppens glykogenlagrene er fulle, kan noen karbohydrater spises etter som fører til vektøkning.

Fast År

Insulin frigjøres av bukspyttkjertelen etter inntak av karbohydrater for å stabilisere blodsukkernivået. Hvis karbohydrater som ble inntatt er det som kalles "enkle karbohydrater," de vil pigg blodsukkeret raskt. I sin tur vil dette føre til insulin for å bli sluppet raskt, så vel. Dette kan føre til topper og daler i daglige energinivå. På den annen side, når komplekse karbohydrater er spist, motsatt innvirkning skjer. Blodsukker ikke blir tilsatt så raskt og insulin frigjøres i et langsommere tempo. Dette fører til mer vedvarende energi.

Insulin Reisitance

Ofte, folk utvikle en tilstand som kalles insulinresistens. Dette er en tilstand der vev i kroppen din slutter å reagere på frigjøring av insulin. Diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol noen ganger alt skje samtidig. Når disse kumulative lidelser alt finne sted på samme tid, er den kalt insulinresistens-syndrom.

Diabetes

Diabetes er en svært snakket om tilstand som holder får mer beryktet hver dag. Det er to typer av diabetes som kan forekomme. De er type I og type II. Grunnen til diabetes ligger hos pancreas. I type I diabetes, som er mer alvorlige form, betyr bukspyttkjertelen ikke frigi insulin i det hele tatt. Av denne grunn, insulin må tas for å regulere glukosemolekyler som strømmer gjennom blodet. I type II diabetes, bukspyttkjertelen fortsatt frigir insulin, men det er ikke på optimalt nivå. I dette tilfellet, kan medikamenter bli tatt. Begge disse situasjoner kan oppstå ved fødselen, eller de kan forekomme i løpet av tiden. Livsstil og kosttilskudd endringer er også anbefalt for både som carb telling og unngå store mengder alkohol og søtsaker.

Insulin Resistance Definition

Insulin Resistance Definition


Insulinresistens er en tilstand der kroppens celler ikke reagerer normalt på insulin. Insulin er et hormon som produseres av bukspyttkjertelen, et organ som ligger like bak magen. Insulin transporterer blodsukker til alle kroppens celler. Når muskler, fett og leverceller slutter å reagere normalt på insulin, blodsukkernivået holder seg høy. Bukspyttkjertelen begynner å lage mer insulin for å kompensere, men det er som om cellene er døve til samtalen av insulin; de bare ikke svare på det. Hvis venstre ubehandlet, kan type 2 eller voksen-utbruddet diabetes føre til. Heldigvis, endringer i kostholdet, økt mosjon og miste vekt ofte stoppe eller reversere insulinresistens.

Årsaker

Legene er ikke sikker på hva som forårsaker insulinresistens, men de tror flere faktorer føre til denne tilstanden. Genetisk disposisjon, overvekt, spise en dårlig diett høy på sukker og fett og fører en stillesittende liv ser ut til å følge med insulinresistens.

Funksjoner

Leger diagnostisere insulinresistens etter gjennomgang laboratorieresultater. Funksjoner av insulinresistens inkluderer høyt fastende blodsukker, høyt blodtrykk og høye triglyserider. Hvis pasienten er også overvektig eller har en familiehistorie med voksen alder (type 2) diabetes, legen kan vurdere disse faktorene også når du gjør en diagnose.

Time Frame

Insulinresistens tar vanligvis mange år å utvikle. Når det ikke utvikles, men det kan utvikle seg raskt til diabetes, en meget alvorlig medisinsk tilstand.

Forebygging / løsning

Mens det er lite som kan gjøres om ens genetiske makeup, kan mye gjøres for å forebygge og reversere insulinresistens. Spise en balansert diett lav på sukker og bearbeidet mat, får moderat mosjon og å holde vekten og Body Mass Index (BMI) nivåer innenfor en sunn / normal rekkevidde kan stoppe eller reversere insulinresistens.

Expert Insight

Ifølge American Diabetes Association, 57 millioner mennesker har pre-diabetes forhold. Oven normal blodsukkernivået, ett symptom på pre-diabetes, er en advarsel tegn på at diabetes kan være under oppseiling. Ved å ta skritt for å redusere vekt, forbedre kostholdet, og øke mosjon, kan enkeltpersoner være i stand til å forhindre eller forsinke utviklingen av diabetes.

En mineralolje Overdose Årsaker Hva næringsmangel?

Mange har opplevd problemer med forstoppelse. Det er en ubehagelig følelse, og mineralolje brukes som et hjelpemiddel for mild til moderat ubehag i magen, oppblåsthet og forstoppelse. Det er en helt naturlig produkt som vanligvis ikke forårsaker bivirkninger eller skape flere problemer for mageproblemer. Mineralolje, selv ansett som trygt, blir problematisk hvis tatt i for høy for en mengde. En næringsmangel kan føre fra en mineralolje overdose.

Hva er Mineral Oil?

Mineralolje er en helt naturlig produkt som, når det tas oralt, lindrer milde tilfeller av forstoppelse. Det smører tarmer og strøk tarmen for å hjelpe fordøyelsessystemet fungerer sikkert igjen. Selv mineralolje ligner babyolje, er det ment å inntas, snarere enn gnidd på kroppen.

Hvor er Mineral Oil funnet?

Mineralolje er vanligvis finner i slike produkter som bleie utslett krem, visse kosmetiske produkter, rengjøring forsyninger, og bil-og matlaging produkter. Du kan kjøpe den i sin naturlige tilstand i apotek.

Hvordan Mineral Oil Works

Mineralolje fungerer på to måter: det stimulerer tarmer å bli aktiv igjen og smører avføring. Det er nyttig spesielt for folk som lider av forstoppelse, som oppstår når avføringen stivner i tarmen, noe som skaper smertefulle avføringer. Smøring tarmer kan lindre smerte og ubehag forbundet med forstoppelse og forstoppelse.

Hva er en mineralolje Overdose?

En mineralolje overdose oppstår når for mye mineralolje har blitt inntatt. En indikasjon på en mineralolje overdose er mage kramper. Det kan være noen oppblåsthet, kvalme og diaré. Ved en ekstrem mengde er tatt, kan en mineralolje dosering være farlig for helsen.

Hva næringsmangel Does Mineral Oil Overdose Årsak?

Når diaré resultater fra en overdose av mineral-olje, vil det være en elektrolyttubalanse. Noen av disse elektrolytter er natrium, klorid og kalium. Diaré spyler dem ut i store mengder, og legemet blir dehydrert. Disse næringsstoffene er nødvendig for å holde systemet fungerer riktig, spesielt hjertet. Når deres nivåer blir ubalansert, kan hjertet begynne å ha problemer og slo raskt eller uregelmessig. For noen mennesker, kan det også være verre symptomer og problemer.

Påfyll av elektrolyttforstyrrelser

Når du får diaré, fylle på elektrolytter. En måte å gjøre dette på er å drikke sportsdrikk som inneholder natrium, kalium og klorid, som Gatorade. Sportsdrikker er fulle av elektrolytter og er rettet mot å hjelpe idrettsutøvere holde seg hydrert når de spiller. Hvis dehydrering er alvorlig, og til en intravenøs linje er nødvendig for å få alt tilbake i balanse. Hvis det er en overdose av mineralolje, er det best hvis du begynner å etterfylle elektrolytter med en gang.

Virkninger av Tylenol Overdose

Tylenol er en over-the-counter legemiddel som inneholder forbindelsen acetaminofen, en vanlig bestanddel av legemidler for behandling av feber og kronisk smerte.
Selv Tylenol selges over disk, en rapport fra det amerikanske Food and Drug Administration sier, "overskridelse av maksimal anbefalt dose av paracetamol, er at fire gram per dag, kan føre til alvorlig leverskade og død." I tillegg, en overdose av Tylenol påvirker kalsiumbalansen i cellene, noe som kunne forringe de normale kroppsfunksjoner.

Definisjon

Tylenol dosering er en legemiddeltoksisitet tilstand som følge av forbruk av store mengder av det terapeutiske stoffet, Tylenol.
Overdose er ofte et resultat av bevisst inntak eller utilsiktet inntak av narkotika til et beløp høyere enn akseptert eller foreskrevet verdi.

Tylenol Metabolism

Den metabolske eller nedbrytningsprosess av Tylenol produserer et giftig stoff som heter N-Acetylbenzoquinoneimine. Ved normal dosering, er det giftig forbindelse utskilt uten skade.
Med andre ord, kan de kropps molekyler håndtere og eliminere giftige forbindelse som Tylenol produserer ved normal dosering.

Levertoksisitet

Et enzym kalt cytokrom P450 hjelpemidler i metabolizing Tylenol. Enzymet er rikelig i leveren.
Leveren, ifølge Eugene C. Toy, MD i boken Case Files: Biokjemi, har "den høyeste konsentrasjonen av cytokrom P450, [og] sammen med nyrene, er den viktigste organ påvirket eller skadet ved høye doser av paracetamol."

Kalsium Ubalanse

En overdose av Tylenol kan også forstyrre elektrolyttbalansen, spesielt, kalsiumkonsentrasjonen inne i cellene. Siden leveren er det primære organet som Tylenol overdose påvirker, følger det at kalsium ubalanse skjer på levercellene først.
Ubalansen i hepatocytter kan forårsake endring av normale celleprosesser, for eksempel, forsinkelse i levercellen regenerering, eller i leveren produksjon av galle som er nødvendig i fordøyelsen.

Kliniske manifestasjoner

De vanligste kliniske manifestasjoner av en levertoksisitet som er forårsaket av Tylenol overdose er kvalme og oppkast, magesmerter, diaré, lindres blod enzym (målt ved blodprøver) og influensalignende forhold.

Insulin Resistance & Progressive nærsynthet hos barn

Insulin er et hormon som forårsaker celler til å ta opp glukose i blodet. Nærsynthet (også kjent som nærsynthet) har anslagsvis 20 prosent utbredelse i USA. Det har vært foreslått en forbindelse mellom insulinresistens og myopi hos barn.

Nærsynthet

Nærsynthet oppstår vanligvis når øyeeplet er litt lengre enn normalt. Som et resultat av lysstråler fokus i et punkt foran det netthinnen, forårsaker nærsynthet. Det finnes to typer av nærsynthet, ungdom utbruddet og voksen angrep.

Insulinresistens

Når den frivillige muskel i kroppen, skjelettmuskel, ikke tar glukose ut av blodet dette kalles insulinresistens. Jobben til insulin er å legge til rette for denne samlingen av glukose. Insulinresistens skjer for det meste i skjelettmuskel, men også i leveren og fettvev

Forbindelse mellom nærsynthet og Blood Sugar

Dietter høy i sukker, noe som fører til høyere blodsukker, produsert endringer som fører til en nærsynt stat i lab rotter og kaniner. Studier har også vist nærsynte pasienter som har flere hulrom (som er forårsaket av overskytende sukker) enn ikke-nærsynte pasienter.

Insulinresistens hos barn og nærsynthet

Nærsynt barn har en større kroppsmasseindeks enn ikke-nærsynte barn. Barn i gjennomsnitt har høye sukker dietter som kan føre til insulinresistens og fedme. Studier har også vist at stivelse kan forårsake ujevn utvikling av øyeeplet som fører til nærsynthet.

Tips

Har barn unngå et høyt sukker diett, spesielt overdreven godteri forbruk og brus. De fleste soda inneholder høy fruktose maissirup som i sin vanlige form utløser en høy insulinrespons forårsaker cellene til å bli mer motstandsdyktig mot insulin.

Om Tylenol overdoser i babyer

Om Tylenol overdoser i babyer


Tylenol, en populær amerikansk merkevare-navnet på over-the-counter narkotika paracetamol, brukes i spedbarn for en rekke plager. Feber, tannpine, hodepine, muskelskader og skudd er alle grunner for å gi babyen Tylenol. Selv Tylenol er utmerket for behandling av smerterelaterte babyen plager, kan for mye Tylenol være giftig og med dødelig.

Symptomer

Babyer som er overdose med Tylenol kan vise symptomer som oppkast, diaré, svetting, irritabilitet, appetitt tap, overdreven svetting, magesmerter i øvre høyre delen av magen og gule øyne eller hud. Mer alvorlige, livstruende overdose symptomer inkluderer anfall, koma, nyresvikt, leversvikt og hjerteproblemer. Tylenol overdose kan også føre til døden.

Hindre en Overdose

Sørg for at du gir babyen spedbarn Tylenol dråper i stedet for barnas Tylenol væske. Sjekk at du er også å gi riktig dosering beløp. Skriv ned tiden og mengden av dosen for å sikre at alle omsorg for barnet vet når doseringen skjedde og hva Doseringen. Sjekk alle medisiner som skal brukes for å behandle barnet ditt å være sikker på at du ikke gir mer enn en medisiner på et tidspunkt som inneholder paracetamol. Hold alle medisiner utilgjengelig for alle babyer og barn i husstanden. Bruk kun originale sprøyte eller dropper som fulgte medisiner for å sikre at du administrere riktig dose av medisiner.

Effekter

Tylenol overdosering påvirker funksjonene til babyens leveren. Hvis du gi barnet ditt for mye Tylenol, er deres leveren ikke behandle medisiner som igjen skaper et giftstoff i leveren som kan permanent skade leveren og med være dødelig. Babyen kan også lider langsiktige nyreskader og hjerteproblemer skapt av giftstoffer av en Tylenol overdose.

Betraktninger

Hvis barnet ditt har problemer spytter opp, gi riktig dosering beløp før fôring. Ved å gjøre dette, vil du sikre at medisinen forblir i babyens mage og unngå å måtte medisinere etter en fôring, og skaper en mulighet for overdosering babyen med Tylenol.

Advarsel

Forskjellen mellom en vanlig spedbarn dose og en dødelig dose er relativt liten og bør ikke overses. Doseringen for Tylenol for babyer er basert på vekt, ikke alder. Blanding Tylenol spedbarn dråper og Tylenol barne væske kan være dødelig, og bør unngås. Hvis du mistenker at barnet ditt lider av en overdose av Tylenol, gå til legevakten umiddelbart.