Digidexo.com

ear ant

Slik fjerner en Ant Fra Ear Canal

Slik fjerner en Ant Fra Ear Canal


Prosedyren for å fjerne en maur fra øregangen bør være ferdig innen en lege, men du kan avlaste deg av noen av ubehag til insektet er fjernet. Fjerning instruksjonene er for en lege bare.

Bruksanvisning

•  Legg pasienten på sin side med problemet øret opp. Dette vil gi rom for enkel tilgang til pasientens øre og gir den riktige flyten av væske til pasientens øregangen.

Hell mineralolje inn i øret, fylling i ørekanalen. Dette vil drepe mauren gjennom kvelning og redusere ubehag for pasienten.

Sett poenget med sugespissen inn i ørekanalen.

Klem sugespissen å gripe mauren med sug. Dette er sikrere enn å bruke krokodille tang, men kanskje ikke fungerer så bra.

Hvis suge metoden ikke fungerer, bruker alligator pinsett for å fjerne maur. Alligator tang er i stand til å plukke opp små, myke gjenstander som for eksempel maur.

Ear Lukt & Kløe i et barn

Ear Lukt & Kløe i et barn


Ear lukt kommer ikke fra selve øret. I stedet kommer den fra væsken og drenering i øret. Foreldre med små barn bør utdanne seg om tegn og symptomer på ørebetennelse, siden de pleier å være ganske vanlig i ungdommene.

Årsak

Lukt og kløe i et barns øre vanligvis resulterer fra en øreinfeksjon, ifølge Barnesykehuset på Westmead i Sydney, Australia.

Symptomer

Lukt kommer vanligvis fra øreinfeksjon drenering, som kan vises hvitaktig og muligens blod-farget, sier American Academy of Pediatrics.

Skjerpende faktorer

Noen ganger, ørebetennelser med lukt og kløe oppstår etter bading eller kraftig svetting.

Misforståelse

Ofte forsvinner øresmerte når utløps og fluid rømming. Men dette betyr ikke alltid infeksjonen er leget.

Behandling

En ørebetennelse med lukt og kløe er vanligvis ikke en alvorlig tilstand. Vanligvis foreskriver legen oral antibiotika eller øredråper.

Ear Stifting dietter

Konseptet bak øret stifting kommer fra en meget gammel teknikk. Akupunktur har en aktet sted i holistisk healing og medisinske teknikker av Orienten. Brusken i øret er akupunktur spot for kontroll sult. Ved hjelp av en stift tillater kontakt med trykkpunkt for å forbli i øret i flere uker i stedet for bare på behandlingstiden. Å vite hva tro og teknologi er bak øret stifting fortsatt etterlater spørsmål: Har øret stifting virkelig fungerer, og hva er den potensielle risikoen?

Akupunktur vs Ear Staples

Akupunktur involverer mange fine nåler plassert i strategiske områder. Disse nålene bare forblir i pasienten for en kort tid under en kontor besøk. En stift er et tykkere stykke av metall som er lagt inn i øret, med et stiftepistol. Det er lettere å plassere enn akupunktur nåler, men fortsatt krever en lisensiert lege. Færre kontaktpunkter med øret brusk gjør stifter mindre effektive enn ekte akupunktur.

Bivirkninger

Den mest alvorlige bivirkningen av øret stifting er muligheten for smitte. Infeksjoner er sjeldne, men fordi øret brusk er ikke i stand til å bekjempe infeksjoner, er farlig noen infeksjon. Mindre alvorlige bivirkninger er mer kosmetisk natur. Fjerning av stifter etterlater ofte alvorlige arr. Hullene etterlatt kan også nekte å lukke. Ørebrusken ikke forynge raskt, slik at hullene kan forbli i en mannsalder.

Resultater

Ifølge EarStapling.org, er prosedyren vellykket 95 prosent av tiden, med mange pasienter som har tapt mellom 9 og 30 pounds. Ifølge Mayo Clinic, er konseptet en god del mindre vellykket. Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky siterer forskjellene mellom akupunktur og øre stifter for mangelen på ekte suksess med denne formen for diett.

Finne ut om Ear Tube kirurgi er riktig for et barn

Finne ut om Ear Tube kirurgi er riktig for et barn


Mange småbarnsforeldre har opplevd frustrasjonen av å se barnet sitt lide en mellomøret infeksjon, ellers kjent som mellomørebetennelse. Dessverre er mange av disse barna krever gjentatte antibiotikabehandling og står i fare for hørselstap. Ear rør kan gi lindring, men du vil ønske å vurdere et par ting før de bestemmer seg for denne behandlingen for barnet ditt.

Finne ut om Ear Tube kirurgi er riktig for et barn

•  Prøv å bruke antibiotika for å behandle bakterielle ørebetennelser. Hvis ørebetennelser ikke svare på antibiotikabehandling, eller ørebetennelse blitt for vanlig og krever gjentatte antibiotikabehandling, deretter øret rør kan være et godt valg.

Få en henvisning til en øre, nese og hals lege (ØNH). Legen bør undersøke barnets ører over en tidsperiode for å bestemme tilstedeværelsen av væske i øret. Vedvarende fluid, for mer enn fire måneder er en faktor i favør av øre-rør.

Spør en audiograf for å undersøke barnets hørsel. Væske i øret kan føre til hørselsproblemer, noe som kan negativt påvirke tale. Hvis barnet ditt har hørselstap, øre rør vurdere øret rør.

Tenk på barnets komfort. Hvis infeksjoner påvirker barnets evne til å delta i daglige gjøremål, så øret rør kan være et godt alternativ.

•  Vurder risikoen ved øret tube kirurgi, inkludert trommehinne perforasjon eller skremmer, infeksjon, drenering fra ørene og noen vanlige risikoer som følger med bruk av anestesi.

Forvent øret rør for å falle ut selv etter flere måneder eller år og andre kirurgi er vanligvis ikke nødvendig.

Hint

  • Besøke mer enn én ENT for en second opinion.
  • Ikke anta at øret rør hindre smitte. Barn med øret rør kan fortsatt få ørebetennelser; men vil de ikke få så mange infeksjoner.
  • Ikke anta at en operasjon vil være tilstrekkelig til å løse problemet. Barnet ditt kan kreve en ytterligere kirurgi for et annet sett av øret rør.

Hvordan avlaste Ear Pressure

Hvordan avlaste Ear Pressure


En endring i lufttrykket, som når de flyr i et fly, kan føre til en trykkforskjell mellom omgivelsene og i mellomøret. Denne trykkforskjell kan resultere i hørselsproblemer og ubehag. Ear press kan også være forårsaket av hovne, tette eller ødelagte Eustachian rør. Avlaste trykket i ørene er mulig ved å følge noen enkle trinn.

Hvordan avlaste Ear Pressure

•  Prøv gjesping. Dette vil tvinge åpne Eustachian rør, som går fra øret til baksiden av nesen, slik at trykket i mellomøret å utjevne med lufttrykket i ditt miljø.

Tygg litt tyggegummi eller suge på et stykke hardt godteri. Foreldre som flyr med sine babyer vet at det å gi dem en flaske eller smokk bidrar til å hindre ubehag forårsaket ved å endre lufttrykket inne i flyet hytta.

Hold nesen og blåse forsiktig.

Hell litt kokende vann på papirhåndklær som har blitt brettet og plassert i bunnen av små kopper. Plasser kopper over ørene for å la varmen fra papirhåndklær tvinge ørene til å åpne opp.

Ta et antihistamin eller decongestant før du får på et fly. Disse vil holde bihulene klart, noe som burde hjelpe Eustachian rør utføre jobbene sine.

Hint

  • Den ubehag forårsaket av lufttrykket i ørene kalles barotraume.
  • Du kan også oppleve problemer med øret press når dykking eller reiser i fjellområdene.
  • Prøv ikke å sove på et fly mens det er synkende. Hold deg våken og ta skritt for å avlaste øret press så snart den begynner.
  • Hvis mulig, ikke fly hvis du har en kald eller annen sykdom som forårsaker bihulene å være tett. Spør legen din før du flyr hvis du nylig har hatt øre kirurgi.
  • Hvis ikke er løst, kan øret press føre til sprukket trommehinnene eller neseblod. Hvis du ikke kan avlaste trykket selv, se en lege.

Ear Drenering hos barn

Ear Drenering hos barn


En drenering øret er smertefullt og skremmende å se. Det er ofte resultatet av en traumatisk begivenhet eller en kronisk tilstand, og bør medisinsk behandlet så snart som mulig.

Identifikasjon

Ear drenering er væske som renner ut av øregangen. Oftest drenering er fra væskeansamling bak trommehinne forårsaket av en øreinfeksjon. I noen tilfeller er drenering blod fra en slitasje til øregangen veggen forårsaket av en skarp gjenstand, for eksempel en bomullsdott eller Q-tips.

Anatomy

Øregangen er et rør 26 millimeter lang som går fra det ytre øret til trommehinnen. På den andre siden av trommehinnen er mellomøret, som inneholder et luftrom, og tre små ben kalt ossicles. Den midterste åpner til øretuben som går på baksiden av nesen eller halsen.

Årsaker

Når barnet ditt får en ørebetennelse det kalles mellomørebetennelse. Dette er en betennelse i mellomøret forårsaket av en viral infeksjon (vanlig forkjølelse) eller bakteriell infeksjon.

Når mellomøret blir betent, kan væske etter hvert bygge opp. I noen tilfeller, fortsetter fluidet å bygge seg opp til et punkt hvor trykket bevirker at trommehinnen til å briste, og slipper væske inn i ørekanalen.

Symptomer

Smerter og hørselstap er de vanligste symptomene på mellomørebetennelse med effusjon (væske). Hvis infeksjonen er bakteriell da barnet ditt vil også ha en feber og væsken som renner ut kan lukte.

Behandling

Ofte en antibiotika er foreskrevet og et analgetikum for smerte som Barnas Tylenol anbefales. Ditt barns barnelege vil sjekke ørene i to til tre uker for å se om infeksjonen har ryddet og om hullet er leget.
Hvis dette blir en kronisk tilstand eller hullet i trommehinnen helbreder ikke, vil barnelege sende deg til en otolaryngologist som er og øre, nese og hals spesialist (ØNH) og en audiograf for å sjekke ditt barns hørsel.

Sinus Ear Pressure Symptomer

Sinus trykket i ørene er preget av smerter og andre symptomer som gjør ørene føles som om de er blokkert. Vanligvis vil ørene og andre områder av bihulene bli betent og full av slim.

Pain

Sinus øret press vil nesten alltid føre til smerter i øret, alt fra skarpe, stikkende smerter til en mer lavgradig, kroniske smerter.

Dempet Hearing

Ofte vil du oppleve dempet hørsel i øret som er berørt, og kanskje til og med et midlertidig tap av hørsel.

Ringelyd

Ear press kan føre til en ringelyd i øret som er berørt. Den ringing kan enten være intermitterende eller konstant.

Full av væske

Mange mennesker som lider av sinus øre press klager over følelse som om øret er full av væske. Dette er et resultat av en blokkering i lomme passasjer, så vel som en økning i slimproduksjon.

Ear Popping

Ear popping er en irriterende og noen ganger smertefulle symptom på sinus øre press. Et øre kan pop fra gjesping, fra tyggegummi eller på egen hånd.

Behandling

Konsultere legen din for en behandlingsplan i tilfelle du trenger antibiotika for å bekjempe infeksjonen. Prøv decongestants hjemme samt en varm komprimere for å hjelpe med smerte. Prøv å sove med hodet hevet og drikke rikelig med væske.

Botemidler for tilstoppet Ears

Botemidler for tilstoppet Ears


Etter å ha plugget ørene er vanligvis et midlertidig problem og kan bli løst med bare noen få enkle trinn. Mesteparten av tiden, er det forårsaket av forkjølelse, allergier eller noen form for infeksjon. Plugget ører er ofte et resultat av en blokkert øretrompeten, for å utligne trykket i øret. Det finnes midler du kan hjemmefra for å kurere plugget ører, men hvis problemet vedvarer, kan det være best å kontakte legen din eller en spesialist.

Allergier og plugget Ears

Allergi kan forårsake et øre for å plugge. Personer med plugget ørene kan du prøve å bruke decongestants, allergi lettelse medisin eller helle en liten mengde hydrogen peroxide blandet med eddik i et øre for å klare det opp.

Ørevoks bygge opp

Det menneskelige øre kan bygge opp en stor mengde voks over tid og føre til øret for å føle plugget. Etter en stund, kan bygget opp ørevoks være vanskelig å fjerne. Prøv å bruke mineralolje eller søt olje for å fjerne gammel voks.

Rettsmidler for bebygd Trykk

Noen ganger kan en øre bygge opp trykk. Prøv tyggegummi, svelger ofte eller gjesper. En annen metode du kan prøve er dette: Mens du tar en dyp pust, klype neseborene lukket. Deretter lukker munnen. Begynne å prøve å blåse ut Trange nesebor, men vær forsiktig med å bruke for mye kraft.

Muskelspenninger

Spenninger i musklene kan føre til øret for å plugge. Noen ganger øvelser eller enkle former for yoga kan bidra til å løse problemet. Prøv å unngå alle typer daglige aktiviteter som kan sette press på hodet eller nakken muskler. Prøv å ikke forfalte hobbyer som inkluderer langvarig sitting, som for eksempel å brodere og skriving.

Hvis Ørene er plugget for en lengre periode

Hvis dine ører fortsetter å føle plugget i flere uker, gå se en lege eller en spesialist som en otolaryngologist (en nese, svelg og øre lege). Mens noen årsaker kan være fra en kald, allergi eller en infeksjon, kan det være andre komplikasjoner. Hvis dine ører ikke blir sjekket ordentlig, hørselen, og trommehinnene dine, kan bli påvirket. En spesialist kan være nødvendig å sette inn et ventilasjonsrør, slik at væsken kan dreneres for å avlaste trykket.

Hvordan Clean Out Your Ear

Hvordan Clean Out Your Ear


Selv om de fleste prøver å fjerne ørevoks fra ørene, hvis du ikke føler smerte, kløe eller har problemer med hørsel, er ørevoks sannsynlig å hjelpe i stedet for å skade. Hvis dine ører føle seg normal, ren svært nøye inni ørene for ikke å forstyrre ørevoks. Ifølge Mayo Clinic, er det spesifikke trinn som du eller legen din må ta for å fjerne overflødig ørevoks, om nødvendig.

Hvordan Clean Out Your Ear

Bruk bomullspinner nøye for å rengjøre utsiden av øret daglig. Ifølge Dr. Douglas Hoffman, "Ear vattpinner er trygge hvis de brukes riktig." Ved hjelp av en tørr bomullspinne eller en som er dyppet i antibakteriell såpe, gni forsiktig rundt foldene av øret. Skyll øret med en våt vaskeklut.

bruker forsiktig bomullspinner for å rengjøre ved åpningen av øregangen daglig. Sakte og forsiktig DAB en tørr bomullspinne helt på åpningen av øregangen for å fjerne overflødig ørevoks. Ikke gå noe dypere enn selve utsiden av kanalen.

Skyll med hydrogen peroxide dersom du opplever problemer. Hvis du har et hørselstap, kløe eller smerte i øret, du sannsynligvis har ørevoks blokkering. Du kan kjøpe et hjem øret vanning kit på ditt lokale apotek eller matbutikk. Fyll stempelet med hydrogenperoksyd, eller løsningen som leveres med settet. Plasser upåvirket øret mot skulderen slik at berørte øret er vendt mot taket. Plasser stempelet i øret og trykke sprøyten. La oppløsningen i omtrent ett minutt, og slå hodet til motsatt side så løsningen strømmer inn i vasken.

Se en lege. De fleste leger vil vanne øret med en sprøyte fylt med varmt vann for å løsne voks, deretter rense ut øret med en curette. Curettes kan kjøpes over-the-counter og på nettet, men ifølge Dr. Hoffman, "The curette teknikken kan være svært effektiv i dyktige hender, men kan være smertefullt (og potensielt skadelig) i mindre enn dyktige hender." En lege vil fjerne blokkeringen og foreskrive smertestillende medikamenter dersom blokkeringen er alvorlig.

Hint

  • At hjemmet vanning teknikker kan gjøre blokkeringen verre, så se en lege hvis du ikke klart voks ut ved hjelp av en hjemme-vanning kit. Unngå øret candling, som innebærer å plassere et tent stearinlys i øret; De fleste leger anbefaler ikke øret candling fordi det er en brannskade, og det er ikke bevist å fungere.

Ear Pain Relief

Øresmerter eller otalgia kan være forårsaket av flere forhold. Det er en felles klage for barn og voksne. Primær otalgia er smerte som begynner inne i øret, mens henvist otalgia stammer fra utsiden. Referert smerte er ansvarlig for mer enn 50 prosent av rapporterte øret ubehag tilfeller. Det er viktig å identifisere årsaken til vedvarende øresmerter. Andre tilstander, alt fra mild til alvorlig, kan være årsaken. Hjem rettsmidler og over-the-counter medisiner kan gi lindring fra øresmerter. Sterke smerter kan kreve en lege besøk og foreskrevne medisiner.

Foreskrevet medisiner for Ear Pain Relief

Lege-foreskrevne medisiner for å lindre smerte i øret er avhengig av årsaken. Hvis du lider av øresmerter ikke skyldes en infeksjon, kan legen forskrive steroide øredråper å redusere betennelse. Legen vil forskrive antibiotika, antibiotika eller steroide øredråper for behandling av øret smerter på grunn av infeksjon.

OTC medisiner for Ear Pain Relief

Alle apotek eller supermarked selger over-the-counter medisiner for øret smertelindring. Du kan kjøpe paracetamol, ibuprofen eller NSAIDs-baserte medisiner for å lindre smerten. Det finnes også forskjellige merker av antiseptisk øredråper som er tilgjengelige for å gi rask lindring. Hvis du ikke får noen øre smertelindring etter 24 timer, og øret er hovent, planlegge en lege besøk for å utelukke en infeksjon.

Hjem Utbedring Ear Pain Relief

Det er ganske mange populære hjem rettsmidler for øret smertelindring. Først bør du sove med de berørte øret vendt opp for å lindre noe press. Ett middel er å trekke ut saften av bakken hellig basilikum blader og plassere dem inne i øret. En annen er å bruke knust og kokte hvitløk fedd med en klype salt inne i øregangen. Antibiotika egenskaper av hvitløk bidra til å redusere betennelse som forårsaker smerte. Hydrogenperoksyd plassert i en dråpe forårsaker noen lettelse. Varm opp litt sennep frø olje, kjøle den av og deretter filtrere olje før du legger til ørene. Så lite som 4 til 5 dråper i hvert øre vil være effektiv i å redusere smerte.

Øresmerter Forebyggende tiltak

Det er ingen definitiv måte å forhindre øre smerte. Men de er forebyggende tiltak du kan ta for å redusere forekomsten av det. Hold objekter, inkludert bomullspinner, ut av øregangen. Unngå konstant eksponering for passiv røyking og støyende omgivelser. Arbeidere som er utsatt for høy lyd skal bruke passende ørebeskyttelse daglig. Pass på å vaske hendene grundig og ofte, spesielt i kalde og influensasesongen. Få behandling for allergi som kan være en underliggende årsak til smerte i øret.

Botemidler for Swimmers Ear Pain

Svømmer øre er en infeksjon i det ytre øret. Det er ofte forårsaket av svømming eller overeksponering for vann. Når øregangen gjentatte ganger blir våt, vev og slimhinnen i kanalen som beskytter øret fra bakteriene begynner å bryte ned. Bakteriene så komme inn i øret og forårsake smerte og / eller hevelse. Smerten forbundet med svømmer øre noen ganger kan det bli alvorlig, spesielt hvis den forblir ubehandlet.

Rengjøring av Ear

Mens det er visse hjem rettsmidler for å behandle svømmer øre smerte, som å bruke en hårføner på varme for å fjerne fuktighet fra øret eller rense øret med borsyre og etylalkohol, svømmer øre vanligvis bør behandles av lege. På legetimen, kan legen begynne med å rense øret ved hjelp av en øre curette eller en spesiell sugeenhet. Rengjøring noen langvarig skitt i øret kan være nødvendig å fjerne hindringer som ville blokkere medisin kommer inn i ørekanalen der svømmer øre infeksjon er. Det kan også bidra til å avlaste smerter i øret.

Medisinering

Over-the-counter smertestillende midler kan brukes til å behandle smerter forbundet med svømmer øre, men disse medikamentene vil ikke kurere infeksjonen i seg selv. Legen din kan forskrive medikamenter som vil hjelpe kurere infeksjonen og gjenopprette helsen til øret, mer permanent herding svømmer øre smerte. Vanligvis foreskrevne medikamenter omfatter anti-fungal medisiner, steroidbehandling, antibiotika og en sur løsning som er utformet for å gjenopprette pH på øret. Disse medikamentene er vanligvis aktuell, og kommer i øret dråpe skjema.

Andre behandlinger

Du vil ønske å unngå å få vann i øret, noe som kan forverre smerten forbundet med svømmer øre. Bruk en bomullsdott belagt i vaselin som en ørepropp når du bader eller er i nærheten av vann. Unngå bading, noe som kan gjøre svømmer øre verre. Til slutt, avstå fra å fly på et fly før du har ryddet opp infeksjonen, fordi flying gjør svømmer øre smerte mye verre.

Hjem Løsning for Ear påvirket Wax fjerning

Hjem Løsning for Ear påvirket Wax fjerning


Ørevoks, til tross for noen ganger være irriterende hvis den plugges øret eller blokker trommehinnen, er faktisk gunstig for ørene. Den blokkerer utenlandske gjenstander kommer inn i øret og kan hindre ørebetennelse. Påvirket ørevoks kan være farlig hvis den når trommehinnen og kan føre til væske buildup i øret. Du må da se din lege for å få øret drenert. Dersom øret ikke er infisert, men du kan fjerne ørevoks buildup fra øret hjemme, med noen elementer fra rundt huset og ditt lokale apotek.

Hydrogenperoksid og destillert vann

Gjør en løsning av 1 del hydrogenperoksid og en del destillert vann i et drikkeglass. Gjør om en kopp total løsningen. Ved hjelp av en trakt, forsiktig helle en liten mengde av løsningen i øret. Hold andre øret til skulderen din for å holde den elendige øret i oppreist stilling. Bo i denne posisjonen i 1 minutt, og deretter helle ut løsningen ved å holde øret opp-ned over vasken. Noen ørevoks bør komme ut med løsningen. Fortsett å lede løsningen inn i øret til det ikke er mer overflødig ørevoks kommer ut med løsningen, eller det ikke er mer løsning igjen. Hvis dette midlet ikke fungerer for deg, prøv den ekstra middel under.

At-Home Ear vanning Kit

Du kan kjøpe en hjemme-øret vanning kit på ditt lokale apotek eller matbutikk. Vanligvis vil settet inneholde ørevoks clearing-løsning, vanligvis inneholdende hydrogenperoksyd, og et øre stempelet som vanligvis er laget av plast. Stempelet kan være fylt med løsning, og deretter presset for å frigjøre løsningen inn i øret i en høytrykksstrøm. Følg instruksjonene på siden av kit, som vanligvis vil be deg om å forlate løsningen i øret i minst 1 minutt. Deretter helle løsningen ut ved å riste øret opp-ned over vasken. Gjenta til all ørevoksen er fjernet. Hvis ørevoks ikke kan forskyves, kontakt legen din, som vil presse en sprøyte med varmt vann inn i øret for å fjerne den.

Otex Ear Drops Instruksjoner

Otex Ear Drops Instruksjoner


Hvis du har en opphopning av voks i ørene, kan du begynne å ha problemer med å høre. Problemet kan lett løses ved hjelp av Otex øredråper. Otex øredråper arbeid for å myke opp voksen dele det opp i små biter, slik at den lett kan fjernes fra øret. Det er viktig at du bruker øredråper som instruert.

Klargjøring

Før du begynner må du ha alt klart slik at det er noe søl. Få ut Otex øredråper først. Vri lokket mot klokken, slik at hetten vil åpne. Still øredråper på bordet. Du vil også trenge en liten kum, en pære sprøyte og et håndkle.

Søknad

Bøy hodet slik at øret med voks i det vender opp. Klem fem dråper av Otex øre løsningen inn i øret ditt. Vent i tre til fire minutter, og deretter bringe hodet opp igjen. Kontroller at du har et håndkle hendig fordi noen av øredråper kan kjøre ut igjen. Gjenta dette en gang per dag i tre til fire dager. Hvis du har en stor mengde voks bygge opp, kan det være lurt å bruke dråpene to ganger per dag.

Tips: Vask alltid hendene før og etter at du installerer Otex øredråper til øret.

Skylling Out the Ear

På den tredje eller fjerde dag bør du skylle ut voksen. Dråpene har nå myknet voks. Fyll en pære sprøyte med lunkent vann. Sakte sprute det inn i øret ved å holde en bøtte under øret. Vannet vil vaske voks rett ut i bassenget. Tørk øret med håndkle. Gjenta en gang til hvis du føler at du fortsatt har voks igjen i øret.

Ear-Rengjøring Verktøy

Du har kanskje hørt ordtaket at det ikke er trygt å sette noe mindre enn albuen i øret. Gjenstander som bomullspinner og Bobby pins bare skyve ørevoks dypere inn i ørekanalen. Og siden øregangen er veldig delikat, det kan lett bli skadet. Det er trygge og effektive egenomsorg og profesjonelle metoder for å frigjøre overflødig voks fra ørene.

Oppmykning ørevoks

Sette inn to eller tre dråper mineralolje, hydrogen peroxide eller babyolje vil hjelpe myke voks i øret. Du bør gjenta mykgjørende behandling to ganger om dagen i en periode ikke lenger enn fem dager.

Vanning Canal

Når ørevoks har myknet, bør du lett vanne ørene med vann. Lener hodet og løft det ytre øret opp og tilbake til flate øregangen. Bruk en gummi-bulb sprøyte for å sette inn et par dråper vann i hvert øre. Tillate overflødig vann kan renne ut av ørene ved å lene hodet til den ene siden. Deretter kan du tørke øregangen med et håndkle eller hårføner.

Mulige komplikasjoner

Det kan ta flere behandlinger før overflødig voks er tilstrekkelig myknet og avslutter ørene. I noen tilfeller kan de mykgjørende substanser bare slapp det ytre lag av voks; Kontakt legen din hvis symptomene vedvarer.

Ear Candling

En teknikk kjent som øret candling er noen ganger brukt til å fjerne voks. Behandlingen innebærer å plassere en tent, hul stearinlys inn i øret. Tanken er at flammene vil produsere varme som konstruerer et vakuum segl, forårsaker ørevoks å holde seg til lyset. Ifølge Mayo Clinic, er øret candling ikke anbefalt å fjerne ørevoks, fordi det kan føre til brannskader, øre-kanal hindringer og andre skader.

Ørevoks fjerning Kits

Det finnes en rekke effektive ørevoks fjerningssett som kan kjøpes over disk. Disse pakkene vil gi detaljerte steg-for-steg-instruksjoner. I tillegg kan legen din gi veiledning om hvordan du skal bruke andre ørevoks-fjerning teknikker.

Professional eksamen

Den eneste måten å være sikker på at du har overdreven voks som trenger fjerning er å få legen din undersøke ørene. Smerter i ørene eller tap av hørsel betyr ikke nødvendigvis voks buildup er den skyldige. Andre medisinske tilstander kan være å klandre for dine symptomer.

Profesional Fjerning

Hvis legen finner overflødig voks i ørene, kan han fjerne det med en liten, buet verktøy kalt en curette. Han kan også bruke en vann-sprøyting verktøyet eller vannfylt gummi-bulb sprøyte. Av og til voksen er fjernet ved hjelp av sugekraft ved hjelp av et mikroskop.

Er Ear Coning trygt?Ear koning kalles også øret candling og gjøres ved å sette en hul stearinlys laget av lin eller bomull og bivoks inn i ørene og la røyken fra stearinlys til å reise inn i ørene og ut igjen. Troen er at røyken trekker giftstoffer samt overflødig voks ut av ørene og bedrer helsen og hørsel. Uttalelsen av øret koning sikkerhet og effektivitet varierer.

Prosedyre

Utøvere av øret koning si prosessen fjerner overflødig voks fra ørene og Eustachian rør, som er kanaler som lenker svelget til mellomøret. Under Coning, blir du bedt om å legge på din side mens en lang, kjegleformet bivoks stearinlys er satt inn i oppadgående vender øret og deretter tent Som lyset brenner, gir det en klebrig, pulveraktig røyk som reiser inn i øret. Talsmenn føler behandlingen er rensing, terapeutisk og hygienisk.

Øret Coning Advocacy

De som støtter øret koning og candling sier prosedyren er trygt og effektivt når det gjøres riktig. De insisterer koning å være en naturlig alternativ til kjemiske løsninger og andre konvensjonelle fremgangsmåter for rensing, slik som metallskrapeverktøy.

Talsmenn også hevde at den tradisjonelle prosedyren for å skylle ørene med saltvann eller vann kan være skadelig. De sier at det kan føre til problemer som stammer fra bakteriell infeksjon fra fanget fluid.

Sikkerhets Bekymringer av Ear Coning av konvensjonell medisin

Mange som har øre koning sier de får lindring fra hørsel og øre problemer, samt en følelse av generell velvære etter en behandling. Men det er også rapportert om skader eller problemer som følge av å ha øret candling gjort.

Det finnes ingen kontrollerte studier som indikerer øret koning er sikker eller effektiv, ifølge American Academy of Øre. Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har fordømt praksisen og har utestengt fire kanadiske selskaper fra å importere lysene til USA

En studie gjort av Spokane Øre, nese og hals-klinikken i 1996 viste at ingen voks ble fjernet i løpet av en begrenset klinisk studie av åtte pasienter. I tillegg noen av de åtte forsøksdeltakerne hadde egentlig voks deponert i ørene fra lysene. Studien også kartlagt 122 øre leger som rapporterte 21 øre skader som følge av øret candling. Studien konkluderte med at øret koning hadde ingen nytte og var farlig.

Sikker Ear Rengjøring

Den eksterne delen av ørene kan rengjøres med en myk vaske tøy, men du må aldri stikke noe inn i ørekanalen.

Voks kan fjernes med babyolje eller hydrogenperoxyd. Putting noen dråper enten kan mildne ørevoks og bidra til å fjerne den.

Vanning kan gjøres hjemme eller i en lege kontor. Vanligvis en sprøyte fylt med oppvarmet saltvann brukes, men er aldri brukt på diabetikere eller noen med en perforert trommehinne.

Voks kan fjernes manuelt av en otolaryngologist, øre, nese eller hals spesialist. Legen bruker spesialverktøy og sug for å fjerne voks.

Advarsel

Ear koning bør bare gjøres når du lære hvordan du skal kjegle eller stearinlys ører. Noen naturlige og holistiske leger, velvære og alternative behandlingssentre utføre Coning, men prosedyren kan gjøres hjemme.

Mest koning innebærer stearinlys blir brent ned for å tillate 4 til 6 inches av lengde igjen på lyset. Sunn fornuft og forsiktighet bør brukes helst brann eller stearinlys brukes nær hodet eller kroppen.

Ear Surgery Informasjon

Ear Surgery Informasjon


Ear kirurgi kan utføres for en medisinsk tilstand eller det kan innebære plastisk kirurgi for å forbedre utseendet. Kirurgiske prosedyrer er gjort for å forbedre eller gjenopprette hørsel, reparere en skade eller som et forebyggende tiltak.

Otologic Surgery

Otologic kirurgi er mikro-kirurgi som innebærer bruk av et mikroskop under operasjonen for å se øret struktur. Mikroskopet tillater kirurgen å full ømfintlige prosedyrer. Et eksempel på otologic kirurgi er en stapedectomy, hvor en del av stigbøylen benet i mellomøret er fjernet og erstattet med en protese (et kunstig ben) for å forbedre høre. Mange øre operasjoner utføres mikroskopisk.

Laser Surgery

Laser operasjonen er utført ved hjelp av en karbondioksyd, KTP eller Argon-laser. Det gjør at kirurgen å utføre en operasjon på den delikate øret strukturer uten blødning. Lasere kan fordampe vev og stoppe blødninger. Lasere brukes i slike fremgangsmåter som stapedectomy og for å fjerne betent vev fra øret.

Mastoidectomy

Mastoidectomy er prosedyren for å fjerne cholesteatomas (svulster) fra øregangen. Hvis svulsten er svært liten, kan kirurgen være i stand til å fjerne den gjennom ørekanalen. Imidlertid, i mange tilfeller av cholesteatomas, må kirurgen å gjøre et snitt bak øret for å se svulsten. I noen tilfeller tumoren kan strekke seg gjennom veggen mellom bony mastoid og mellomøret. I disse situasjoner kan det være nødvendig å fjerne veggen, som er en mer alvorlig operasjon.

Tympanoplasty

Perforeringer kan forekomme i trommehinnen som et resultat av infeksjon eller skade, noe som forårsaker tap av hørsel. Hos barn forekommer perforeringer svært vanlig fra ørebetennelser. Voksne og barn kan forårsake en skade på øret sitt ved å sette inn en bomullspinne eller en annen gjenstand for langt inn i øregangen. I begge tilfeller er disse perforeringer typisk vil gro av seg selv. Imidlertid kan kalkavleiringer dannes innenfor trommehinnen som ikke la det gro. I disse tilfellene kan en mikro-kirurgisk prosedyre kalles en tympanoplasty må utføres. Tympanoplasty er rekonstruksjon av trommehinnen, som er trommehinnen.

Cochlea-implantater

Cochlea-implantater er enheter som er implantert inn i mellomøret, med en ytre del som behandler lyden og sender signalene via hørselsnerven til hjernen for tolkning. Det finnes flere typer av disse implantater som kan gjenopprette hørselen til de som har mistet den fra traume eller sykdom, og for personer som er født døve. Operasjonen i de fleste tilfeller innebærer bor bare en natt på sykehuset etter inngrepet.

Myringotomy

En myringotomy er en kirurgisk prosedyre som brukes når barn har hyppige ørebetennelser. En tympanostomy rør (en liten tube om tykkelsen av et tråd) føres inn i trommehinnen for å tillate fluid å renne fra mellomøret, noe som reduserer kroniske infeksjoner, og for å utjevne trykk i øret. De fleste rør vanligvis forbli i øret i seks til 18 måneder, men kan være nødvendig lenger. Som trommehinne helbreder, bør røret til slutt faller ut av seg selv. Et rør som holder seg på plass i to til tre år eller lenger kan måtte fjernes kirurgisk.

Plastic Surgery

Andre øre operasjoner inkluderer otoplasty, et korrektiv prosedyre for ører som stikker ut fra hodet, rettelser av deformiteter og revet øreflippene. Forsikringsselskapene vanligvis ikke dekke noen form for kosmetisk kirurgi, men de kan betale for korreksjoner på grunn av medfødte defekter eller skader.

Ear Smerter i Voksne

Ear aches er ubehagelig og til tider smertefull. Kroppen din er å fortelle deg det er noen form for problem som må repareres når du opplever en øre verke. Mange øret smerter er et resultat av infeksjonen. Men du kan også oppleve øret aches fra voks blokkering, endringer i øret press og øresus. Din hørsel er viktig, og hvis du er i tvil om årsaken til øreverk, søke råd fra helsepersonell.

Otitis Media

Mellomørebetennelse er en ørebetennelse dypt i øregangen. Denne type øre verke er kjent som en av mellomøret infeksjon og kan være svært smertefullt. Det er ikke knyttet med tett nese, feber eller symptomer på forkjølelse eller allergi. Napp litt på øreflippen. Hvis du opplever smerte, kan du ha mellomørebetennelse. Denne typen infeksjon forårsaker øret smerter hos voksne og må behandles av lege.

Otitis externa

Otitis externa er også kjent som svømmer øre og er vanlig hos både voksne og barn. En vanlig myte med svømmer øre er at det forekommer bare hos mennesker som svømmer. Høyere luftfuktighet i sommermånedene kan også forårsake Otitis externa infeksjoner. Bakterier og sopp vokse i øregangen for å forårsake infeksjon. Dette er som oftest forårsaket av fuktighet i øret.
Du vil oppleve øret smerter, kløe i øret, rødhet på utsiden av øret, øret drenering og smerte når du svelger eller beveger kjeven din. Denne typen infeksjon bør behandles av helsepersonell siden det er bakterier og sopp i øret.

Wax Blokkering

Voks blokkering kan føre til øret smerter hos voksne. Heldigvis kan du behandle voks blokkering hjemme med en over-the-counter øret vask. Øret naturlig produserer små mengder voks for å blokkere skitt, støv og vann kommer inn i mellomøret og skade trommehinnen. Når for mye voks former, kan det ikke tørke og flasse, men bygger seg opp i øregangen.

Bruk aldri en vattpinne for å rense ørene. Fyll en pære med varmt vann eller en over-the-counter øret vask renere. Vippe hodet litt til motsatt side. For eksempel, for å rense venstre øre, tilt hodet litt til høyre. Fyll øret med vask. La vaske å sitte i flere minutter. Bøy hodet i motsatt retning for å la øret til helt renne.

Symptomer på voks blokkering inkluderer en kjedelig øreverk, problemer med hørsel og følelse som om ørene dine er fulle. Øresus er ofte forbundet med voks blokkering.

Ear barotraume

Det indre øre er forbundet med munn og kjeve av en tynn slange. Det er en liten lomme av luft mellom røret og det indre øret. Kroppen er fantastisk og holder en jevn mengde press på dette området for å beskytte det indre øret, og for å gjøre deg i stand til å høre godt. Ear barotraume oppstår når dette trykket blir ubalansert, og resultatet er øret smerter hos voksne. Landing i et fly, endre økninger i en bil eller dykking kan føre til øre barotraumas.

Hold nesen. Svelge. Gjenta flere ganger. Tygge tyggegummi i fem minutter. Hvis disse ikke lindre symptomene og øreverk, og trykket på innsiden av ørene ikke flate ut, er det viktig å oppsøke lege umiddelbart fordi trommehinnene kan sprekke.

Øresus

Øresus er også kjent som tinnitus. Ringelyden kan forårsake øret smerter hos voksne. Tinnitus kan være et resultat av allergi, lunger eller voks blokkering. En underliggende infeksjon kan også føre til tinnitus i ørene. Hvis du opplever en øre verke eller øresus i mer enn én dag, bør du oppsøke lege for å sjekke om den underliggende årsaken og få riktig behandling.

Hvordan Drain Ears

Hvordan Drain Ears


Ear utflod er vanligvis forårsaket av overdreven ørevoks eller vann buildup fra svømming. Hvis du trenger å drenere ørene, prøv å bruke hjemme rettsmidler som rubbing alkohol og varmt vann for å fjerne dem. Men hvis du begynner å føle sterke smerter eller erfaring hørselstap, bør du søke legehjelp så snart som mulig.

Hvordan Drain Ears

Hvordan drenere vann fra øret

•  Bland like deler av rubbing alkohol og hvit eddik i en liten kopp eller skål. Denne blandingen vil drepe bakterier og tørke ut øret.

Bøy hodet til den ene siden med de berørte øret mot taket.

Klem 4 til 6 dråper av blandingen inn i den berørte øret ved hjelp av en medisindråpeteller.

Hold hodet på skrå i 20 sekunder for å la blandingen reise ned øregangen.

Drain øret. Bøy hodet til den andre siden slik at berørte øret vender nå nedover. Bruk et håndkle til å fange noen væske som siver ut.

Hvordan Drain Ørevoks fra øret

Bøy hodet til den ene siden med de berørte øret mot taket. Plasser 3 til 5 dråper babyolje i øret. Gjenta denne prosessen for en uke for å myke opp voksen.

Fyll en gummi pære sprøyte med varmt vann.

Tips hodet til den ene siden med de berørte øret mot taket. Bruk sprøyten til å presse litt vann inn i øret ditt.

Drain øret ved å vippe hodet over vasken. Se etter klumper av ørevoks i vasken.

Fortsett sprut og dreneringsprosess inntil alt av ørevoks er fjernet.

Place 3 til 4 dråper rensevæske inn i øret for å tørke den. La rubbing alkohol sitte i øret i 3 sekunder før du tapper det ut.

Hint

  • Se en medisinsk faglig umiddelbart hvis øret utslippet er hvit, gul eller blodig. Du bør også oppsøke lege hvis utflod varer mer enn fem dager. Ikke stikke bomullspinner, Bobby pins eller andre fremmedlegemer i øret.

Ear Pressure Pain

Ear press smerte er noen ganger referert til som fly øre, men det er andre navn for det også. Hvis du lider av øret barotraume, barotitis media eller aerotitis media, dette betyr bare at du har smerter i ørene på grunn av lufttrykket.

Symptomer

I tillegg til den generelle smerten du føler fra trykket, kan du også ha en liten hørselstap, eller de tingene du hører kan høres litt dempet. Hvis du har øret press smerter som varer i noen timer, kan du også oppleve en ringelyd i øret eller føler deg svimmel eller kvalm.

Årsaker

Ear press smerte er forårsaket når en trommehinne strekker og vibrerer ikke som det skal. Dette resulterer i nedsatt hørsel. Det er strekking av trommehinnen som forårsaker den lidende til å føle smerte. I de tilfeller hvor den ubalanse i trykket i øret varer i en betydelig tid, kan fluid fra mellomøret fylle opp dette rommet for å redusere trykket. Den trommehinnen kunne briste dersom trykket varer i en betydelig tidsperiode.

Bidragsytere

Det er et par ting som du gjør eller som kan skje med deg som vil bidra til øre press smerte. For eksempel, hvis du sover under avgang eller landing på et fly, er risikoen for å ha øret trykk smertene øker. Forkjølelse og sinus press kan også bidra til øre press smerte.

Behandlinger

Metodene som brukes for å behandle øret press smerte varierer fra enkle til alvorlig. En av de enkleste måtene å behandle øret press smerte er å gjespe eller tygge tyggegummi, noe som kan føre til press for å avta. Slimhinneavsvellende nesespray og orale slimhinneavsvellende midler også kan lindre smerte. Hvis disse behandlingene ikke virker, kan kirurgi være nødvendig, selv om det er sjelden hos personer som lider av øret press smerte. Operasjonen innebærer en lege å gjøre et snitt i trommehinnen for å drenere væske.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke enkle ting du kan gjøre for å minimere risikoen for øret trykksmerter. Hvis du er på et fly, gjespe eller tygge tyggegummi under stigning eller fall - ikke gå i dvale. Generelt bør du holde deg hydrert ved å drikke mye vann. Bor hydrert bidrar til å hindre irritasjon i nesegangene, slik at Eustachian rør i øret kan fungere godt. Fordi alkohol og koffein kan gjøre deg dehydrert, bør du unngå dem.

Inner Ear Infeksjoner

Når det er en infeksjon eller en lidelse som påvirker det indre øret, kalles det labyrinthitis. En indre øret infeksjon kan føre til balanse og hørselsproblemer. Det kan påvirke den ene eller begge ører, og årsaken kan være enten viral eller bakteriell. Bakterietypen kan behandles effektivt med antibiotika, men viral typen har å gå sin gang. Det er viktig å forstå noen ting om funksjonene i øret, hvorfor ørebetennelser oppstår og hvordan du behandler dem.

Anatomy of the Ear

Når en person utvikler en indre øre-infeksjon, er det viktig å merke seg at det indre øret infeksjoner er i motsetning til andre typer av øreinfeksjoner. Den indre øret består av en rekke små kanaler og forskjellige rør. Den tekniske termen for dette er labyrinten, og den har to jobber: tolke lyd og finne ut bevegelse og posisjon av hodet ditt. Noen ganger labyrinten kan utvikle en infeksjon.

Symptomer

Når en infeksjon i det indre øret utvikler, kan symptomer inkluderer en følelse av at rommet er spinning, som kalles vertigo. Noen mennesker vil bli kvalm og kaste opp, vanligvis fra vertigo. Andre symptomer inkluderer en ustøhet, hodepine, en øresus og muligens endret hørsel eller hørselstap, som er midlertidig. Disse symptomene blir ofte verre med hodebevegelser som for eksempel å rulle over i sengen, sitte opp eller ser opp.

Behandling

Leger behandler indre øret infeksjoner annerledes. Noen leger foretrekker å vente og se om infeksjonen går bort av seg selv før de foreskrive en antibiotika. Det er vanlig for legen å vente mer enn 72 timer før han prøver neste tilnærming. Grunnen til dette er fordi antibiotika gjør ingenting for infeksjoner som er viral, som utgjør den største andelen av indre øret infeksjoner, ifølge Mayo Clinic. Slike infeksjoner vanligvis klare seg på egenhånd.

Medisinering

Når leger forskrive antibiotika for en indre øret infeksjon, de vanligvis foreskrive amoxicillin først. Hvis dette er tilfelle, så de fleste symptomene vil avta i løpet av få dager. Det er viktig å fullføre full runde med medisiner slik at infeksjonen ikke kommer tilbake. Hvis infeksjonen er forårsaket av en oppbygging av indre øret væske, vil antibiotika ikke hjelpe. Den neste tilnærming kan være å sette avløpsrørene i ørene gjennom et mindre kirurgisk inngrep.

Selvhjelp

Det er noen ting som du kan gjøre hjemme hvis du eller et barn er å ha ubehag fra en indre øret infeksjon. Over-the-counter smertestillende midler kan redusere smerter eller feber i forbindelse med infeksjon. Varme hjelper vanligvis avlaste en indre øret infeksjon, så mange mennesker finner trøst i enten en varm komprimere eller en varmepute. Voksne ofte finner trøst i antihistaminer som allergi medisiner eller slimhinneavsvellende midler hvis det indre øret infeksjon er et resultat av en sinus problem.