Digidexo.com

slapp hud halsen etter lipo

Hvordan unngå slapp hud etter vekttap

Folk som slanker seg kan noen ganger utvikle pløsete hud. Dette skjer vanligvis når en person har gått ned i vekt for fort. Når folk ned i vekt for raskt, er ikke bare fettet brennes, men muskelen er brent også. Som et resultat av mindre muskler fører til at huden din til å se pløsete. Hvis du startet en øvelse diett, er det noen enkle tips som vil holde flabbiness oppstår.

Hvordan unngå slapp hud etter vekttap

•  Sett et mål å miste 02:58 pounds per uke. To til tre pounds er en sunn mengde å tape, og å gjøre det på denne frekvensen vil holde huden din fra å bli slapp. Prøv å unngå ekstreme dietter og kosttilskudd som hevder å gi uvanlig vekttap. Vekttap er en prosess, så ta deg tid --- vil du faktisk gå ned i vekt raskere, ved å ta en gradvis tilnærming.

Spis små måltider gjennom dagen i motsetning til tre store måltider. Når du spiser små måltider hver tredje time, vil stoffskiftet øke og brenne fett i stedet for muskler. Sørg for at måltidene er sunt og inneholder magert kjøttpålegg, fersk frukt og grønnsaker. Prøv å unngå junk food, brus og alkohol.

Spis mørk leafy grønne grønnsaker, mat som er høy i vitamin C, sjømat, og soyaprodukter som øker kollagen. Kollagen er ansvarlig for elastisiteten i huden vår. Matvarer som inneholder lykopen også bistå i å øke produksjonen av kollagen. Tomater, rødbeter og bjørnebær er eksempler på matvarer som inneholder lykopen. Også visse aminosyrer som leucin hjelper med toning kroppen din for å forhindre slapp hud. Du kan finne leucine i magert kjøtt som kylling, kalkun bryst og tunfisk. Cottage cheese og nøtter inneholder også leucine.

Start en vekt treningsprogram før du starter noen slanking. Vekt trening vil tillate kroppen å tone, og hindre slapp hud. Også musklene vil begynne å utvikle, noe som også vil bistå i fettforbrenning og ikke muskler. Aerob trening er viktig at det øker blodsirkulasjonen, noe som vil øke stoffskiftet. En høyere metabolisme vil føre til din generelle hud tilstand å bedre også.

Hint

  • Noen ganger er det best å søke hjelp av en personlig trener som kan utvikle en øvelse diett og ernæring plan som vil hindre pløsete hud og sørge for generell helse. Også søke bistand av helsepersonell utøveren før du starter noen dietter og vekttap programmer. Også når vi blir eldre, synes slapp hud til å være uunngåelig. Opprettholde sunne matvaner og regelmessig trening vil redusere forekomsten av slapp hud.

Hvordan å miste slapp hud etter vekttap kirurgi

Du kan ha slått til fedmekirurgi for å bidra til å starte prosessen med vekttap, men operasjonen forlatt deg med dilemmaet om hvordan å bli kvitt den resulterende slapp hud. Fortsett å spise en balansert diett og utvikle en øvelse plan som inkluderer øvelser for å miste den løse huden.

Bruksanvisning

Fukte og eksfoliere huden din hver dag for å stimulere blodsirkulasjonen, stramme huden og fremme hudens elastisitet. Bruke en kroppsskrubb eller loofah.

Ta et varmt bad med havsalt flere ganger ukentlig. Varmt vann og havsalt trekker ut hudens giftstoffer, forbedrer hudens tone og stimulerer hudens elastisitet.

Bli med på et treningsstudio eller utvikle et treningsprogram hjemme. Inkluder øvelser som spesifikt retter slapp hud inkludert sit ups, crunches, magedans, aerobic, vektløfting og pilates. Disse øvelsene tone og stramme musklene dine.

Hvordan bli kvitt slapp hud uten plastisk kirurgi

Huden vår er en fantastisk spenstig organ.It strekker seg så kroppen vår vokser, og er i stand til å krympe når vi blir mindre eller gå ned i vekt. Etter store mengder vekttap, kan huden bli strukket så langt at det blir vanskelig å bringe det tilbake til sin normale form. Heldigvis kan huden strammes uten kirurgi. Selv om det vil ta tid, vil det være verdt innsatsen til slutt.

Hvordan bli kvitt slapp hud uten plastisk kirurgi

•  Start en daglig mosjon rutine. Aerobic øvelser er best for å stramme huden, og cardio øvelser bør gjøres daglig samt for å holde hjertet sunt. Trening hjelper til å bygge tone i muskler og fjerne fett fra under huden.

drikke 8 til 10 glass vann daglig. Vann er en fantastisk hydrater, og hydrert hud er den mest elastisk. Tørr hud kan føre til at huden mister elastisitet, forårsaker løs, slapp hud.

Påfør en oppstrammende gel eller lotion på huden din på en daglig basis. Noen kremer inneholder ingredienser som bidrar til å reparere huden og tilføre fuktighet, øke elastisiteten.

Gjør push-ups hvis huden din er sagging rundt brystområdet. Push-ups vil hjelpe til firmaet brystmusklene, slik at brystene fyldigere ut og føler seg mer fast.

Komplette to sett med tre ulike hals ruller hver dag hvis halsen hud er sagging. Har 15 "ja" bevegelser, hvor du nikke hodet som om i avtalen. Har 15 "ingen" bevegelser som om du riste på hodet "nei", og deretter gjøre 15 nakke ruller der du ruller hodet i sirkulære bevegelser. Gjør disse sakte når du våkner opp om morgenen og før du går å sove om natten.

Exfoliate daglig. Exfoliating fjerner døde hudceller og gjør huden å reparere seg selv naturlig og lettere.

Bruk en kollagen krem på kroppen din. Kollagen kremer vil hjelpe "fylle" huden, slik at det vises mer fast, og vil også øke elastisiteten i huden din.

Tenk laser skin innstramming. Denne prosedyren er ikke-invasiv og kan fjerne arrvev, fikse ujevn hudtone, og katalysere kollagen byggeprosessen, og skaper fastere hud.

Hva er behandlingen for slapp hud?

År med beskyttelse mot sol eksponering, har miljøgifter i miljøet, og tyngdekraften tatt sitt toll: huden rynker og sags. Med alder, hudens støttende vev av kollagen og elastin bryte ned og cellefornyelsen begynner å avta. Resultatet er stygge jowls rundt haken, bretter under øynene og hudfolder under haken eller på halsen. Men det finnes måter å løse slapp hud, fra aktuelle programmer til å gå under kniven.

Aktuelt Application

Den enkleste måten å løse slapp hud er å stramme det, logisk sett. En god fuktighetskrem kan plumpe opp huden og lette sagging linjer i ansiktet. Se etter effektive aktive ingredienser for å bidra til å gjenopprette ungdommelighet:

Retinol: A vitamin A sammensatt, er det vel kjent for peeling døde celler slik at nye kan vokse til å avsløre glattere hud. Det kan også stoppe celleskader, og dermed bevare hudens elastisitet.

Kobber Peptide: Siden det er et spor element som finnes i hver eneste celle, når det brukes i et produkt hjelper det å stimulere produksjonen av kollagen.

Alfa- og beta hydroxy syrer (AHA og BHAs): Avledet fra frukt og melk sukker, de fungerer som exfoliants, fjerne døde celler for å gjøre plass til nye. Du kan også klikke på godheten av disse syrer ved å bruke frukt som jordbær, epler, pærer, druer eller melkeprodukter som yoghurt direkte på huden.

Vitamin C og serumer: Antioksidant eiendommer i vitamin C stimulerer kollagenproduksjonen og styrke hudens beskyttende barriere. Andre effektive antioksidanter er koenzym Q10 og alpha-lipoic syre.

Thermage

Thermage bruker radiofrekvens energi til å tone og stramme sagging ansikts og nakke hud. Det krever ingen inngrep eller utvinning tid, og resultatene kan vare alt fra seks måneder til et par år, avhengig av huden din helse.

Titan Tissue Stramming

Dette nonsurgical prosedyren bruker trygg, infrarødt lys til å stimulere kollagen i hudens dermis til kontrakt og stram, indusere dyp-hud innstramming. Den kan brukes på alle områder av kroppen og resultatene er gradvis over en tre-til seks-måneders periode.

Face-lift (Rhytidectomy)

Som ordet tilsier, bruker denne prosedyren kirurgi for å fjerne overflødig fett, stramme underliggende muskel og re-drapere ansikts og nakke hud for å gjenopprette et yngre utseende. Denne fremgangsmåten er ofte kostbart, og det kan også være bivirkninger som nerveskade, synlige arr, hevelse, hevelse og smerte.

Tråd-lift

En tråd-lift prosedyren gir alle fordelene med face-lift, men uten en større operasjon. Ved hjelp av lokalbedøvelse, heiser en spesiell tråd slapp hud og vev, og er forankret under hårfestet. Dette timelange kirurgi kan indusere blåmerker og hevelser i en uke. Resultater varer vanligvis mellom to og tre år.

Hvilken type plastisk kirurgi kan gjøres for slapp hud?

Hvilken type plastisk kirurgi kan gjøres for slapp hud?


Det finnes flere typer plastisk kirurgi som kan gjøres for slapp hud. Hud innstramming teknikker er vanligvis bestemt av en lege og hans pasient på et sak-til-sak basis. Med alle medisinske prosedyrer, er det risiko med fordelene av hver prosedyre. Sørg for å snakke med legen din om dine forventninger til å finne ut hvilke prosedyrer har fordeler som oppveier risikoen.

Dermal fyllstoffer

Dermal fyllstoffer er svært populær som en poliklinisk prosedyre. Pasienter har en tendens til å prøve fyllstoff først for å unngå invasiv kirurgi. Dermal fyllstoffer som Juvederm, Radiesse og Restylane kan mildne skygging og rynker i ansiktet ditt. De har muligheten til å gjøre kjever og kinn kaster mye mindre merkbar, men ikke reversere dem helt.

Dermal fyllstoffer arbeide for å gjenopprette volum til kinnene eller andre områder i ansiktet for å minske forekomsten av problemområder på huden. Prosedyren er heller ikke permanent, og må kanskje bli gjen gjøres hvert 3 til 5 år.

Skin Innstramming Enheter og maskiner

Noen pasienter foretrekker hud-innstramming enheter eller maskiner som strammer huden. Maskiner som TITAN, som bruker infrarødt lys til å stramme opp huden, eller Thermage, som bruker unipolar radio-frekvens, har svært positive resultater ved å stimulere kroppen til å produsere kollagen, som deretter jevner og strammer huden naturlig.

Det er ingen dødtid med denne metoden, men det er heller ikke en engangs skudd. Være forberedt på å gjøre en rekke behandlinger for optimale resultater.

Laser Skin Innstramming & Resurfacing

Laser hud innstramming og resurfacing er en svært effektiv måte å stramme huden og hjelpe med misfarging. Som TITAN og Thermage, bruker laser hud innstramming infrarød og radioaktivt varme for å utstråle dypt inn i lavere nivåer av dermis. Varmen fører mykt vev i de lavere nivåene av huden til å koagulere, noe som hjelper dem synes å være mer lubben og ungdommelig utseende. Det hjelper også å redusere fremkomsten av både dype rynker og fine linjer. Mens huden varmes opp, blir den avkjølt samtidig å sørge for at huden brenner ikke.

Laser hud innstramming har en ekstra bonus for å stimulere kroppen til å produsere kollagen i behandlede områdene, noe som gir pasienter umiddelbar tilfredsstillelse av å se mykere og mer ungdommelig hud.

Denne fremgangsmåten er også gjort i en serie.

Facelift / Rhytidectomy

Hvis du og legen din anser at huden din vil gjøre det bedre med noe utover en ikke-invasiv prosedyre, så mange alternativer vil være tilgjengelig for deg å velge fra. En ansiktsløftning, eller rhytidectomy, vil gi deg en fornyet og mer ungdommelig utseende både i ansiktet og på halsen.

I en tradisjonell ansiktsløftning, er snittet vanligvis gjøres i hårfestet ved templet, ned til øret, og ender i den nedre hodebunnen. Noen ganger fett kan videreformidles fra kjever og nakke. Underliggende vev er trukket tilbake og dypere lag av muskler er løftet.

Huden blir satt over løftet muskler. Det overskytende vil bli trimmet bort. Suturer og andre hud lim lukke snittene, som hvis de gro skikkelig, ikke vil være merkbar etter full gjenoppretting. Fullstendig gjenvinning kan forventes 3 til 4 uker etter inngrepet.

Panniculectomy

For slapp hud over hele kroppen, kan legen anbefale en panniculectomy, som fjerner overflødig hud og fett fra kroppen. Mange mennesker som har mistet en massiv mengde vekt foretrekker dette, fordi i løpet av prosessen, leger er i stand til å re-kontur kroppen, spesielt midtpartiet.

Gjør denne operasjonen, kan snittet bli gjort fra sternum til skambeinet eller horisontalt, rundt kjønnshår området hvor overflødig fett kan fjernes.

Gjennomsnittlig tid til å komme til denne fremgangsmåten er mellom 4 til 6 uker

Hvordan å miste vekt uten å utvikle slapp hud

Hvordan å miste vekt uten å utvikle slapp hud


I løpet av å miste vekt mange mennesker utvikler slapp hud. Den hengende, slapp utseende av huden er ofte forårsaket av å miste vekt for raskt. Når folk mister vekt raskt kroppen sin tendens til å brenne mer muskler enn fett. Mindre muskler fører til at huden til å se ustø og slapp. Siden fett tar opp mer volum enn muskel, fett har en tendens til å presse seg mot huden svulmende og henger i foldene, noe som gir huden en slapp utseende. Som mennesker alder, har huden også en tendens til å miste sin elastisitet, noe som gjør det enda vanskeligere for folk å bo tonet mens miste vekt. Hvis du planlegger å gå på en diett, men frykter tanken på ikke ser tonet, følger du fremgangsmåten nedenfor for å gå ned i vekt uten å utvikle pløsete hud.

Hvordan å miste vekt uten å utvikle slapp hud

For å gå ned i vekt uten å utvikle pløsete hud, ikke har tenkt å tape mer enn 2 til 3 pounds en uke. Å miste vekt for raskt fører til at kroppen til å gå inn i sult-modus. Når kroppen er i sult-modus, det brenner mer muskler enn fett.

Start en vekt treningsprogram før du starter en diett. Siden muskler forbrenner mer kalorier enn fett, løfte vekter og bygge muskler før en diett vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt raskere, vil det også hjelpe tone kroppen din og hindre pløsete hud etter at du starter en diett.

Legg ved aerobic i ditt treningsprogram for å gå ned i vekt uten å utvikle pløsete hud. Aerobic aktiviteter hjelpe tone kroppen din og redusere kortisolnivåer, som øker fett tap.

Spis flere små måltider gjennom dagen i stedet for tre store måltider for å unngå slapp hud. Spise små måltider med få timers bidrar til å holde blodsukkeret fra varierende og øker stoffskiftet ved å hjelpe kroppen forbrenne fett i stedet for muskler.

Velg sunne ferske matvarer, spesielt de som øker kollagen nivåer som soya, mørkegrønne grønnsaker, høye C-vitamin mat, sjømat og saltfrie nøtter. Disse matvarer inneholder mye vitaminer og mineraler som bidrar til å styrke elastisiteten i huden ved å øke kollagen nivåer.

Spis røde frukter og grønnsaker som rødbeter og mørke bær. De inneholder lycopenes, som fungerer som antioksidanter øker kollagenproduksjonen og forebygge slapp hud.

Hold deg hydrert med vann for å gå ned i vekt uten å utvikle pløsete hud. Dehydrering kan hindre fett tap.

Spis mer leucine-rik proteinrik mat som magert kjøtt, cottage cheese og nøtter. Ta leucine aminosyre kosttilskudd, spesielt hvis du er over 40. Økende leucine aminosyren sammen med diett og mosjon hjelper folk få tonet raskere og stramme pløsete hud.

Hint

  • Unngå bearbeidet mat. Eliminer diett drikker, spesielt diett brus.
  • Sjekk alltid med legen din før du starter en diett og treningsprogram.

Hvordan forebygge og stramme løs slapp hud Fra vekttap, unngå kirurgi for å reparere løs hud

Hvordan forebygge og stramme løs slapp hud Fra vekttap, unngå kirurgi for å reparere løs hud


Å miste vekt er en fantastisk prestasjon. Vekttap forbedrer din generelle helse og livskvalitet. Men om du ikke ønsker å ende opp med irriterende løs hud etter at du har jobbet så hardt for å komme frem til målet ditt i vekt. Den gode nyheten er at det er skritt du kan ta under vekttap å unngå slapp hud. Nedenfor er noen tips som du kan finne nyttig.

Hvordan forebygge og stramme løs slapp hud Fra vekttap, unngå kirurgi for å reparere løs hud

Først gå ned i vekt sakte. Huden din er laget for å strekke og å trekke som du enten vinne eller tape vekt. Men hvis du mister vekt for raskt hudens elastisitet ikke har plass til en slik rask endring, og dermed forlate deg løs, slapp hud. Prøv å gå ned i vekt på tempo nivå. Det er tross alt mer sunt å gå ned i vekt sakte og du vil ha en økt sjanse for å holde vekten nede.

Drikk mye vann! Minst åtte glass om dagen. Vann forhindrer dehydrering og tilfører fuktighet til huden vev gjør huden mer elastisk. Resilient hud vil sprette tilbake til sin rettmessige plass enklere.

Bruk Moisturizer morgen og kveld. Moisturiser legger til skins elastisitet også. Holde huden godt fuktet vil gi den en ekstra boost av "sprette tilbake", slik at det kan krympe som kroppsvekten avtar.

Sist, men absolutt ikke minst, må du trene regelmessig. Trene minst 30 minutter per dag fem dager i uken. Trening bygger muskler og muskel fungerer som et støttesystem for huden. Det faktisk øke huden din og hindrer den fra sagging. Hvis du vil ha en flat mage du trenger sterke magemuskler, hvis du ønsker å fjerne løs under armen hud du trenger sterke arm muskler og så videre. Det er verdt innsatsen. Du ønsker ikke å ende opp som ser ut som en Sharpe valp.

Hvordan unngå slapp hud

Folk opplever slapp hud av ulike grunner, noen på grunn av aldring og andre som et resultat av dramatiske vekttap. For å unngå det, må du behandle både innsiden og utsiden av kroppen din begynner når du er ung. Selv om det ikke er noen måte å unngå slapp hud helt, kan årvåken innsats gi positive resultater.

Bruksanvisning

•  Bruk en god fuktighetskrem eller oppstrammende krem som inneholder vitamin C og A, alfa- og beta-hydroxy syrer, og andre antioksidanter for å stramme og lubben hud. Pass på at fuktighetskrem eller oppstrammende krem ​​du søke om morgenen inneholder sunblock. Heldigvis, disse produktene er lett tilgjengelig for en rimelig pris på stoff butikker.

Legg toning og vekt-trening aktiviteter til ditt treningsprogram. Selv aerobic er bra for fettforbrenning og kardiovaskulær helse, har disse aktivitetene ikke stram og fast slapp hud. For best resultat, kombinere aerobic og ansiktsvann i en krets-trening trening, som alternerer mellom de to disiplinene vil sjokkere musklene.

Opprettholde en sunn vekt. Stadig få og å miste vekt tar sin toll på huden, reduserer dens evne til å sprette tilbake og øke sannsynligheten for slapp hud. Folk som slanker seg og opprettholde det har færre problemer med slapp hud enn yo-yo slankere.

Drikk mye vann og unngå drikker som dehydrerer kroppen. Tørr hud fører til slapp hud, så drikkevann holder huden smidig. Også begrense forbruket av kaffe, brus og te, som fungerer som diuretika. Et unntak fra denne regelen er urtete, som antioksidant effekter forbedre huden.

Spis en balansert diett full av næringsrike matvarer som inneholder vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer, slik som de som finnes i laks, avokado og olivenolje. Unngå sukker og mettet fett som tapper næringsstoffer fra kroppen.

Ikke røyk. De fleste vet hvordan røyking påvirker innsiden av kroppen, men det kan også føre til slapp hud rundt munnen og kjeven området.

Slapp av og få nok søvn. Manglende evne til å slappe av etter en stressende dag skatter kroppens største organ, huden. Inkludere noen form for avspenningsteknikk, for eksempel meditasjon eller en boble bad, inn i livet ditt hjelper kroppen gjenopprette fra en stress-fylt dag.

Invester i spa-behandlinger. Kroppsinnpakning, ansiktsbehandlinger og laser behandlinger er spesielt effektive teknikker som brukes til å stramme og jevner ut hudens overflate.

Tips og advarsler

  • For at fremgangsmåten skal virke, må de gjøres i forbindelse med hverandre.

Hjem Cure for Loose og slapp hud

Løs og slapp hud kan være forårsaket av en rekke ting, den mest vanlige av dem er ekstremt vekttap. Hudens elastisitet kan strekkes når du får en masse vekt og deretter mister den. Det kan virke som du ikke vil være i stand til å få huden din til å skru, men hvis du følger noen generelle tips, kan du hjelpe den stramme og tone.

Trening

Trening, spesielt cardio øvelser, bidrar til å bringe mer oksygen til cellene så vel som oss oksygen mer effektivt. Viktige næringsstoffer vil også komme til hudcellene når du trener regelmessig, som vil hjelpe stramme løs og slapp hud. Hvis du er ny til å utøve, ikke hoppe i det for fort og gjøre for mye. Velg øvelser du liker, men ikke overdriv treningen. Anstrengelse kan forårsake skader og føre til mer problemer i det lange løp. Du bør trene minst 30 minutter om dagen og ca fem ganger i uken for å få mest mulig nytte.

Body Wraps

For å få de beste fordelene med en kroppsinnpakning, gjøre to wraps i uken. Den mest fordelaktige vikle for å stramme løs og slapp hud er bruken av Rhassoul leire, som inneholder høye prosenter av silika, magnesium, kalsium og kalium. Disse er ansvarlig for å øke produksjonen av kollagen. Den mest fordelaktige egenskap av Rhassoul leire er dens evne til å absorbere negative påvirkninger på kroppen slik som kjemikalier og skadelige stoffer.

Ifølge Sheryl Walters en erfaren holistisk helse ekspert, har Rhassoul leire blitt testet og med ett bruk, har det vist seg å stramme huden over 25 prosent. Resultatene viste seg å være varig. Og jo mer du bruker leire, jo bedre resultatene. Du kan bruke leire på flere områder på kroppen, inkludert brystene, knær, albuer, ryggen av armer, lår, mage og rumpe, selv i nakken. Halsen er sagt å vise gode resultater med leire. Du kan utføre leire behandlinger i personvernet ditt eget hjem. Sheryl Walters skriver om Rhassoul leire og alle dens fordeler for hud behandling.

Vitamin A

Vitamin A er en av de beste at-home behandlinger for sagging hud, ifølge Ranella Hirsch, MD, talsperson for American Society of dermatologiske kirurgi. Vitamin er solgt under navnet Retinol. Det er også vitamin C serum, og alfa eller beta hydroxy syrer (AHA eller BHAs). Du vanligvis bruke disse kremer om natten for å hjelpe huden å fornye seg og ser fastere.

Også i henhold til Ranella Hirsch, MD, kan du få en midlertidig lubben av huden din, men hvis kremen du bruker er for tung, kan det føre til andre problemer som for eksempel tilstoppede porer. De fleste drugstores bære kremer som inneholder vitamin A.

Hvordan bli kvitt slapp hud under haken

Hvis du nylig har gjennomgått betydelig vekttap, enten fra kosthold og mosjon eller en annen medisinsk prosedyre helt, du har kanskje lagt merke slapp hud under haken. Synet kan være litt nedslående, spesielt etter å ha mistet en stor mengde vekt, men det finnes måter å fjerne eller firma huden under haken din og gi deg det utseendet du ønsker.

Bruksanvisning

•  Prøv å unngå direkte sollys. Solstråler kan faktisk bidra til å løsne huden din, noe som kan øke mengden av slapp hud du allerede har under haken.

Plukk opp en ansikts hud oppstrammende serum. Disse produktene redusere forekomsten av slapp hud under haken din og kan stramme huden også. Ulempen med disse serumer er at du må bruke serum hver dag eller huden din vil gå tilbake til sin sagging naturen.

til legen din eller en plastisk kirurg som har spesialisert seg på ansiktsbehandlinger. Spør om en face-lift. En ansiktsløftning kan stramme sagging huden under haken. En eller to prosedyrene produsere gode resultater, men prøver å holde seg borte fra over-arbeider haken område med kirurgiske prosedyrer fordi du ikke vil ha en plast ser haken.

Se inn injiseres eller implanteres materialer hvis du ikke ønsker å strekke huden på haken. Injeksjoner eller implantater kan fylle i området under haken. Dette kan enten gi deg et mer ungdommelig utseende, eller du kan slå ut på jakt lubben. Dette er noe du må ta hensyn til og snakke med legen din om.

Hvordan unngå å bli slapp hud Fra Vekttap

Hvis du revamping din trening og diett plan for å miste vekt, er slapp hud en naturlig bekymring. Løs hud oppstår når fettet bak den krymper i et hurtig tempo. Heldigvis, bekjempe slapp hud ikke trenger å gjøres ved å bremse vekttap innsats, heller ikke du trenger å kjøpe dyre kremer og produkter. Noen endring i kosthold og mosjon kan forebygge løs hud fra forming.

Hvordan unngå å bli slapp hud Fra Vekttap

•  Spis hud-sunn mat. For å holde huden fin og fast, må hudlaget være hydrert og elastisk. Noen matvarer hjelpe med dette målet, mens andre skadelige kjemikalier kan bidra til hengende hud.

Spis frukt og grønnsaker, som er høy i antioksidanter og vann. Disse to egenskapene i stor grad hjelpe huden elastisitet. Vann hydrater cellene, slik at de kan reprodusere og skylle ut giftstoffer. Antioksidanter hindrer frie radikaler fra denaturering cellene dine. Jo mørkere frukt, jo mer antioksidanter den inneholder. Derfor velger matvarer som mørke bær og granatepler for å forbedre huden din.

Foods høy i omega fettsyrer er også bra for huden helse. Valnøtter, paranøtter, linfrø, kokos smør eller olje, og avokado alle inneholder store mengder fettsyrer. Disse fettsyrene kan ikke produseres av kroppen, så du må få dem gjennom kosten. I "Naturlig sunn hud," Stephanie Tourles utdyper at mangel på fettsyrer bidrar til hudproblemer som eksem og psoriasis.

Tone problemområder. Skin utvider seg under vektøkning å imøtekomme fettceller. Som du krympe fettceller, hud kontrakter i respons, noe som fører til løs hud. Selv krymper fettcellene er en god ting, er huden din best tjent ved å erstatte fett med muskler.

Treffe gym å tone områder av interesse. Hvis du er bekymret for løs hud forming i magen, gjør crunches og vekter som er rettet mot abs. I "The Abs Diet," David Zinczenko og Ted Spiker forklare at ab øvelser kan hjelpe tidligere gravide stramme løs hud i sin tidligere form. Holde abs tonet under vekttap kan hjelpe deg å unngå løs hud.

kom i gang med kardiovaskulær trening. Boken "The Complete Idiot guide til vekttap" forklarer at løs hud er helt unngått ved å inkludere kardiovaskulær trening i vekttap prosessen. Boken peker på flere fordeler med kardiovaskulær trening, blant annet økt humør og energi.

Sørg for pulsen er forhøyet for best resultat under treningen. Hvis du kjører en kilometer ikke er mulig, jogge så lenge du kan, og deretter gå, og deretter jogge igjen. Slike intervaller med høy intensitet økter med gang vil gi positive resultater. Hvis du foretrekker å ikke løpe eller jogge, vurdere skøyter, spille sport, eller kampsport som gode alternativer.

Hint

  • Integrere alle disse forslagene samtidig for best resultat. En øvelse regime på et dårlig kosthold vil ikke hjelpe løs hud, vil heller ikke en god diett med ingen trening.

Slik unngår du slapp hud når kosten

Slik unngår du slapp hud når kosten


Å miste vekt og bli en sunnere person er et positivt valg. Den slapp hud som ofte følger med vekttap, er imidlertid mindre enn ønskelig. Som du gå ned i vekt, krymper kroppen din, men huden ikke alltid krympe med det. Men det finnes måter å hindre at dette skjer mens du taper vekt.

Slik unngår du slapp hud når kosten

Gjør styrketrening, som bygger muskler under huden. Styrketrening inkluderer vektløfting, calisthenics og bruk av motstand utstyr, for eksempel band og spoler. Den muskler du bygger tar plassen til fettet som er tapt. Prøv å gjøre lett vekt trening om fire dager i uken.

Gå ned i vekt i sakte tempo. Hvis du mister de pounds for fort, vil du sitte igjen med en langsommere metabolisme, muskel tap og løs hud. Reduser kaloriinntaket en liten mengde hver uke i stedet for å gå fra et kaloriinntak på 1500 til 1000 i dag for å unngå disse problemene.

Hold huden hydrert ved å bruke kremer med sheasmør, kakaosmør, aloe og vitamin E. Hud som er hydrert vil trolig forbli mer stram og fast.

Hvordan unngå slapp hud når kosten

Mange unngår å miste vekt fordi de vet at sagging hud ofte følger med vekttap. Slapp hud er overflødig hud som brukes til å dekke kroppen. Som du kosthold og gå ned i vekt, krymper kroppen din, men huden ikke alltid krympe med det. Heldigvis kan en rekke teknikker benyttes for å redusere eller eliminere slapp hud, så det er ingen grunn til å utsette å gjøre sunne livsstil endringer som vil føre til vekttap. Nøkkelen til å opprettholde tett, fast hud vil være å holde huden sunn.

Bruksanvisning

Utfør styrke-øvelser i minst 30 minutter per dag, minst to til tre ganger per uke. Styrke-trening øvelsen inkluderer vektløfting, calisthenics og bruk av motstand utstyr som band og spoler. Disse øvelsene fast hud og tone muskel. Mange unngår styrke-øvelser i frykt for at de vil bli klumpete som en bodybuilder. Men de fleste mennesker, spesielt kvinner, vil ikke naturlig bli svært muskuløs ved å delta i vanlig styrke-øvelse.

Opprettholde hudens fuktighet. Hydrert hud er i stand til å holde seg stramt og fast. Lotions med shea smør, kakaosmør, aloe og vitamin E er de beste valgene for å holde huden fuktig.

Spis minst 15 mg vitamin E hver dag for å holde huden sunn, slik at det å holde seg fast og unngå sagging. Vegetabilske oljer, frø, nøtter og grønne grønnsaker er de beste kildene til vitamin E. Bruk en vitamin E supplement hvis du ikke klarer å konsumere nok naturlige kilder til vitamin E.

Påfør vitamin E direkte på huden hvis strekkmerker begynner å vises. Vitamin E kapsler kan punkteres med en steril nål og tappet for deres væske. Væsken kan deretter bli massert inn i området med strekkmerker. Dette vil gi huden en ekstra dose av vitamin E for å bistå den i å gjenvinne og opprettholde sin helse og elastisitet.

Hud Nekrose Etter en Mageplastikk

Hud Nekrose Etter en Mageplastikk


En Mageplastikk kan gi deg slank, flat torso av en bikini babe, eller det kan føre til en komplikasjon som kalles nekrose, eller celledød. Nekrose er ofte alvorlige, avhengig av typen og omfanget av problemet. Problemer knyttet til nekrose omfatter svart, crusty hud; klumper under overflaten av huden; og arr som river åpen og lekkasjevæske.

Omtrent

FDA definerer nekrose som når "hud eller underliggende vevet dør og faller av." Nekrose oppstår når blodtilførselen til navlen, eller til underliggende fett eller hud, utsettes for skade under den kirurgiske prosedyren.

Ifølge "Skin and Aging", en publikasjon undersøke problemstillinger i dermatologi, er denne type komplikasjon relativt vanlig etter en mageplastikk. Trettito prosent av ikke-røykerne og 52 prosent av røykerne opplever nekrose eller andre typer lokaliserte komplikasjoner etter operasjonen.

Typer

De tre hovedtyper av nekrose er umbilical, klaff og fett nekrose. Umbilical nekrose anses ganske vanlig, forekommer primært hos røykere. Med navle nekrose, slår navlen svart, og til slutt ender opp som et arr.

Klaff nekrose er både den minst vanlige og mest alvorlige. Denne typen nekrose kan kreve konsekvent og forsiktig dressing av formørket hud inntil det berørte området faller av, eller det kan føre til hud grafts og kirurgi.

Fat nekrose er i utgangspunktet en ball av død fett under huden. Denne typen nekrose vil vanligvis gå bort av seg selv, men du vil sannsynligvis trenger for å holde det bandasjert å absorbere utladet væsker.

Symptomer

Hvis du nylig har gjennomgått en mageplastikk prosedyre, må du se etter tegn på nekrose. Det tar mellom to og fire uker for fett nekrose å utvikle. Du bør se etter klumper som utvikler under berørte området. Disse klumpene er generelt fast og vondt å ta på.

Ifølge plastisk kirurg, Dr. Peter Aldea, vises nekrose som en "... blålig misfarging som begynner å se spettet og til slutt blir svært forslått og mørke." Hvis nekrose ikke behandles, kan koldbrann satt i, og hvis det skjer, kan du bli veldig syk, eller kanskje til og med dø.

Røyking

Du må slutte å røyke helt hvis du vil ha en mageplastikk. Nikotin constricts blodkar, som deretter forårsaker snittene å bryte ned i en prosess som resulterer i nekrose.

Leger er helt overbevist om at pasientene unngå alle former for nikotin før og etter en mageplastikk. Som Dr. Aldea sier: "Grunnen til at de fleste plastiske kirurger føler meg så lidenskapelig om dette er at mens noen komplikasjoner ikke kan forebygges, er dette en helt forebygges."

Advarsel

Menn har en større risiko for hud nekrose etter en mageplastikk prosedyre enn kvinner. I en studie utført av leger ved University Medical Center Utrecht, skjedde nekrose i 64,3 prosent av mannlige pasienter, sammenlignet med 15,3 prosent av kvinnelige pasienter.

Det er viktig å sette seg ned med plastisk kirurg og diskutere de mulige komplikasjoner av en mageplastikk før under operasjonen. Denne artikkelen er ment som en generell oversikt, og skal ikke erstatte råd fra en kvalifisert medisinsk faglig.

Hvordan stramme huden etter vekttap og eliminere slapp hudLeter du etter en måte å stramme huden etter vekttap? Det er et irriterende problem. Du endelig kaste de pounds, men nå du arbeider med jiggly arm hud eller hudfolder på magen. For å virkelig nyte din vekttap suksess, her er noen trinn for å hjelpe stramme huden etter vekttap.

Hvordan stramme huden etter vekttap og eliminere slapp hud

•  Legg styrketrening til treningen. Utvikle en solid base av muskel kan bidra til å redusere sagging flab. Toning øvelser skape muskelmasse og hjelp anker hengende fett til kroppen. Muskel hjelper også dine problemområder vises mer fast.

Endre din diett. Redusere karbohydrater og legge til mer magre proteiner. Kyllingbryst, ekstra magert svinekjøtt eller biff kan bygge muskelmasse og hjelpe stramme huden etter vekttap.

Påfør naturlige kremer til huden din daglig med viktige ingredienser som kan øke hudens elastisitet og fasthet. Se etter kremer med vitamin E, vitamin D, kollagen eller shea smør. Gni disse lotions inn dine problemområder to ganger om dagen for å hjelpe stramme huden.

Hold hydrert og drikke mye vann. Hydrert vev er mer spenstig. Spis mat som fremmer kollagen produksjonen som laks, blåbær og jordbær. Kollagen i kroppen din er en naturlig måte å hjelpe stramme huden.

Tenk kirurgi for å fjerne overflødig hud, Hvis du har mistet en stor mengde vekt, vil ingen mengde diett endringer eller trening eliminere hudfolder. Dessverre, kan plastisk kirurgi være det eneste alternativet for å stramme permanent hud etter vekttap.

Hvorfor hud skreller Etter en solbrenthet

Hvorfor hud skreller Etter en solbrenthet

Årsaker

Peeling huden er kroppens måte å vise at en solbrenthet er healing. Solbrenthet bokstavelig fries hudceller, stripping dem av fuktighet og etterlater røde flekker og til og med blemmer. Den døde huden holder seg på plass for et par dager mens nye hudceller vokse under. Når de nye cellene modnes, døde hudceller - nå helt dehydrert - slough bort for å avsløre flekker av øm, rød hud.

Behandling

Ikke prøv å gni eller skrelle av store deler av død hud. Det er bedre å la de døde cellene faller av naturlig heller enn å risikere smitte ved å gjøre huden din enda mer rød og rå. Du kan bruke en antibiotisk krem ​​til de nye flekker av hud. Du bør oppsøke lege dersom solbrent området er ekstremt smertefull eller blemmer, eller hvis du lider av hodepine, feber, forvirring, kvalme, oppkast og svimmelhet etter en solbrenthet.

Tips

Selv om du ikke kan stoppe peeling, er det noen grep du kan ta for å redusere sine stygge effekter. Vask området med lunkent vann og en mild såpe, så klapp (ikke gni) tørr med et mykt håndkle. Etterpå, bruk en god, nongreasy fuktighetskrem på de peeling områder. Expose peeling hud og de nye cellene til luft, men husk å bruke solkrem og dekke opp når du er i solen.

Konsekvenser

Solbrenthet kan permanent skade huden, føre til for tidlig aldring, og selv øke sjansene for hudkreft. The Skin Cancer Foundation sier at en alvorlig solbrenthet i barndommen eller ungdomsårene mer enn dobler en persons sjansene for å få hudkreft. Fem alvorlige brannskader i alle aldre kan også doble hudkreft risiko.

Forebygging

For å unngå solbrenthet og dens konsekvens - peeling hud - begrense eksponering for sollys. Bruk en bredspektret solkrem med minst faktor 15 på eksponert hud når du er utenfor. Fordi den helbredende prosessen kan ta flere uker, er det best å beskytte delikat nye hudceller fra solen.

Negative effekter etter Lipo

Negative effekter etter Lipo


Fettsuging er en populær fremgangsmåte som omfatter fjerning av fettvev fra kroppen. Områdene kirurgi kan være hvor som helst: magen, ansiktet, halsen, indre lår, ben, og så videre. Fettsuging er ikke en perfekt prosedyre, og den kommer med noen mulige komplikasjoner. Kjenner disse bivirkningene kan hjelpe deg med din beslutning bør du legge ut på en body-altering drift.

Hemosiderin

Hemosiderin vises i fire prosent av pasientene som et brunt pigment på huden. Det er fra en produksjon av jernmateriale i cellene på grunn av nedbrytning av røde blodceller. Økningen i pigmentet er også på grunn av inflammasjon i området. Dette er en langsiktig bivirkning av fettsuging i det indre lår området.

Nerve Damage

Nerveskader oppstår i seks prosent av pasientene på grunn av fjerning av den ytre kappe av nerveceller som holder en fettsjikt som kalles myelin. Som en følge av skaden, sensoriske nerver gi pasientene en følelse av pins og nåler samt verkende. Nerveskader kan oppstå når utsuging nedre ansikts-området, noe som påvirker ansiktsmusklene. Det har blitt rapportert at pasientene kommer seg normalt uten behandling og ingen langsiktige bivirkninger.

Fat fibrose

Fat fibrose, som forekommer i 4 prosent av pasientene, er identifisert som små klumper og endringer i hudens tekstur. Pasienten rapporterer en følelse av "små pølseformede områder" som opptrer under huden og rett over muskelen. I tillegg kan smerte og ubehag merkes på områder som berøres fra fett fibrose.

Blodpropper

Blodpropp, også kjent som dyp venetrombose, dannes i de dype venene i bekkenet eller ben etter en prosedyre. Dette vises på grunn av overdreven perioder med immobilitet, slik at blod bassenger å danne og til slutt resulterer i blodpropper. Står ofte og bøye føttene kan hjelpe blodsirkulasjonen gjennom beina og nedre ekstremiteter.

Nekrose

Nekrose er død eller råtnende av det berørte hudområdet. Dette kommer fra overdreven og overfladisk fettsuging, for eksempel fra en ultralyd probe, skade blodtilførselen eller brenner den kirurgiske området. Den skade kan føre til delvis eller full-tykkelse nekrose på fettsuging områder, og kan føre til andre komplikasjoner, som infeksjoner, blodkarskade, blodåre betennelse og så videre.

Hud Fjerning etter vekttap kirurgi

Vekttap kirurgi er et alvorlig inngrep som har dramatiske resultater. De fleste pasienter opplever bemerkelsesverdig vekttap som forvandler kroppen deres og hjelper dem til å oppnå en fysikk de kanskje aldri har tenkt var mulig. Det er en bivirkning av kirurgi og raske vekttap som tar bort fra de positive følelsene som genereres av resultatene - den løse huden som er igjen. Hva er noen av teknikkene tilgjengelig for å bidra til å fjerne det løs hud og fullføre forvandlingen?

Hud og kropp Rekondisjonering

Huden og kroppen rekondisjonering kreves etter vekttap kirurgi er ikke noe som kan håndteres hjemme. Trening kan hjelpe stramme musklene under huden og forbedre kroppens form og tone, men det kan ikke tone opp huden. Huden har vært under så mye stress at ingenting kan gjøre det sprette tilbake. Når målvekten er nådd, og er stabil i omtrent et år, så det er tid for en kvalifisert kirurg for å hjelpe deg å fullføre reisen som startet med vekttap kirurgi.

Kirurgi

Kirurgi for å fjerne overflødig hud kan være nesten like stor som vekttap kirurgi selv. Det avhenger av mengden av vekt som er gått tapt, og mengden av løs hud som har samlet seg, samt hvor det er på kroppen. Noen pasienter kan ha mindre operasjon som etterlater små, uanselige arr. Andre kan trenge en større operasjon som resulterer i store eller merkbare arr. Atter andre kan kreve flere operasjoner som fjerner overflødig hud og fett i etapper, for å garantere sikkerheten og helsen til pasienten. Hele prosessen kan ta fra måneder til år.

Typer kirurgi

Noen av de vanligste operasjoner utført for å fjerne overflødig hud er ansikt og nakke lift, overarm løft, brystløft, lår og rumpeballe heis, mageplastikk, underkroppen løft og fjerning av rygg ruller. Ulike pasienter vil ha ulike bekymringer og ikke alle pasienter vil trenge de samme operasjoner. Noen kan bare trenger én eller to operasjoner og noen ekstra fettsuging eller fettsuging fordi deres vekttap ble mer kontrollert og huden justert bedre. Andre kan trenge de fleste eller alle av disse operasjoner, som kirurger refererer til som en total body lift.

Utvinning

Oppgangen for disse surgeries kan ta flere uker, og kan være intenst smertefullt. Det er bivirkninger, som kan variere fra blødning, hevelse og infeksjon til skjemmende arr og væskeansamlinger langs snittene. Men når huden fjerning operasjoner er fullført, kan pasientene få en ekte følelse av hvor dramatisk deres vekttap har vært og hvor mye kroppen deres har endret seg. Det er som å se en helt ny du dukke opp fra under bandasjene.

Almond Oil Cure for slapp hud under øynene

Siging av huden under øynene er på grunn av et tap av elastisitet og kollagen. Dette er en naturlig bivirkning av aldring, når tyngdekraften fører til tap av kollagen og elastin. Andre faktorer er røyking, graviditet eller vektøkning eller tap. Heldigvis finnes det ting du kan gjøre for å hjelpe avverge den naturlige prosessen eller å endre den.

Almond Oil Ingredienser

Mandelolje er en utmerket kilde for ombygging og nærende hud som har mistet sin tekstur og elastisitet. Den har en rikelig tilførsel av vitamin E og D, kalsium og magnesium. I tillegg, mandler har høye nivåer av fett. Mandelolje er fjernet fra mandelkjerner. Fargen mandelolje er lys gul.

Fordelene ved Almond Oil

Pure mandelolje er et utmerket hjelpemiddel i å reparere sagging hud som har mistet sin fuktighet. Den regulerer fuktighetsabsorberende prosessen mens kontrollere vanntapet, samtidig som porene tettes til. I tillegg kan mandelolje minske mørke sirkler under øynene, redusere virkningene av kløen tørr hud og utslett, sprukne lepper helbrede, lindre muskelsmerter og hindre den generelle aldringsprosess av huden.

Almond Oil Recipe For Sagging huden under øynene

Det er en effektiv hjemmelaget mandelolje oppskrift for å hjelpe sig under øynene og forsyne fuktighet til huden. Ingrediensene er: 2 ts. søt mandelolje, 2 ts. tran, 2 ts. vann, 1 ss. lanolin, 1 ss. Comfrey blader eller røtter. Smelt mandelolje og lanolin i et vannbad. Tilsett vann. La den avkjøles før blanding i comfrey og tran. Glatt 1/2 ts. av blandingen over ansiktet i jevnt, tynt lag. Gni i godt nok slik at det ikke er visuelt bevis for rester. La det stå i fem til ti minutter. I stedet for å gni den av med en vaskeklut, forsiktig skylle med hendene for å oppmuntre glatthet og aktiverer fuktighetsgivende agent for å bli mer effektive.

Hvordan bli kvitt fett Fikk Etter Lipo

Hvordan bli kvitt fett Fikk Etter Lipo


Etter smerte, stress, gjenopprettingsprosessen og kostnadene for fettsuging, få tilbake de pounds kan være nedslående. Men ifølge Dr. Yates, en bord-sertifisert plastisk kirurg fra Utah, den forbedrede formen på kroppen vil fortsatt være etter fettsuging, selv om de pounds komme tilbake eller du veier mer enn før. I tillegg, sier han, kan den vekten gå tapt lett med et godt kosthold og mosjon plan.

Hvordan bli kvitt fett Fikk Etter Lipo

•  Start dagen med en sunn frokost for å få stoffskiftet i gang og føle energi. Gode ​​valg er hele hvete toast, eggerøre, en bolle med kli flak med hakket frukt eller en frukt shake.

Trening rett etter frokost, hvis arbeidsdagen tillater det, for å brenne kalorier og fett. Den optimale treningen tid er mellom 30 og 60 minutter med kardio for å brenne fett.

Drikk mye vann hele dagen. Bor hydra holder deg fra overspising og energi til kroppen, slik at det å bli mer produktive og aktive.

Snack på sunn, fettfattig mat, for eksempel vegetabilske pinner, frukt, en liten håndfull nøtter, noen fullkorn frokostblanding eller en yoghurt.

Spis en lett lunsj, for eksempel en stor, grønn salat, en grønnsakssuppe eller en grillet veggie wrap.

Lag middager som er mest grønnsaker, med en lav-fett protein, som kylling eller laks, og en hel korn stivelse, som pasta. Grønnsakene bør ta opp en halvdel av platen mens proteinet og stivelsen bør hver være en fjerdedel på det meste.