Digidexo.com

asthmaspray lila

Gerber Mat Flavors

Gerber Products Company er ordet største babyprodukter leverandør i verden, ifølge investere og entreprenør ressurs Funding Universe. Selskapet spesialiserer seg på å produsere mat for babyer og små barn, alt fra nyfødte til småbarn til preschoolers. Deres mange linjer av babyvennlige måltider og snacks kommer i et variert utvalg av smaker.

Første Foods Grønnsaker

Gerber anbefaler sin første Foods Grønnsaker linje med mat for små babyer som fremdeles krever hjelp, eller støtte, for å sitte opp. Most måltider, som bruker USDA (United States Department of Agriculture) -sertifiserte økologiske ingredienser, kommer i tre smaksvarianter: søtpotet, gulrot og erter.

Andre Foods Dinners

Andre Foods Middager er ment for babyer som kan sitte opp un støttes. I stedet for å stole på en enkelt grønnsak som hovedingrediens, disse måltidene inkluderer biff, fjærfe, pasta og frukt, og kombinere flere ingredienser for et bredt spekter av vitaminer og smaker. Smaken alternativer for andre Foods Middager inkluderer kylling og ris, kylling noodle, vegetabilsk kylling, epler og kylling, kalkun og ris, søtpoteter og kalkun, biff vegetabilske, og makaroni og ost.

Nyutdannede Puffs

Nyutdannede Puffs er luftige snacks, i likhet med ost puffs, som består av oppblåste korn, frukt og grønnsaker. Gerber anbefaler snacks, som er høy i vitamin E, sink og jern, for babyer som er gamle nok til å krype. Smaken alternativer for nyutdannede Puffs inkluderer kirsebær, fersken, banan, mais, søtpotet, jordbær eple og eple kanel.

Nyutdannede Yoghurt Melts

Et annet Gerber snack alternativ for "crawlere" er Nyutdannede Yoghurt Melts, som inneholder nyttige pro-biotiske ingredienser akkurat som voksen opp yoghurt. Men i stedet for å måtte spise hengende yoghurt med skjeer, babyer kan bare pop smelter i munnen som godteri. Nyutdannede Yoghurt Melts kommer i tre smaksvarianter: blandet bær, jordbær og fersken.

Nyutdannede Lil 'Forrettene

For småbarn, anbefaler Gerber sin linje av pre-laget måltider kjent som Nyutdannede Lil 'Forrettene. Lil 'Forrettene i forhold til de andre Foods Middager, tilbyr mer komplekse smakskombinasjoner, inkludert potetmos og saus med stekt kylling; biff ravioli i tomatsaus med grønne bønner; ris og kalkun i saus med grønne bønner og gulrøtter; og makaroni og ost med erter og gulrøtter.

Frukt Twists

Frukt vendinger er Twizzler- eller lakris-stil snacks som inneholder 99 prosent ekte frukt. De snacks, som Gerber anbefaler for preschoolers, kommer i to varianter: eple og jordbær; og jordbær og drue.

Frokostblanding Twists

Nyutdannede Cereal Twists er en annen snack som Gerber gjør for preschoolers. Snacksen består av hele korn ytre skall og flavored-yoghurt fyllinger. Smaken alternativer til fyllet inkluderer bringebær vanilje, banan fersken og jordbær blåbær.

Hvordan å bekjempe sukker cravings

Føler du deg som en slave til iskrem kartong? Har M & M automatisk finne seg i handlevogna når du føler deg stresset? Jeg vil lære deg hvordan å omprogrammere deg selv, danne nye vaner, og unngå matvarer som bidrar ingenting ernæringsmessig til kosthold.

Hvordan å bekjempe sukker cravings

1 aksje dine hyller og kjøleskap. Hvis du bor sammen med en familie, (som meg) som elsker junk food, må du ha alternativer på klar når sultestreiker.

Gjør et bevisst valg aldri å plukke opp en sukker-fylt, tom kalori junk food, og selvfølgelig aldri å la det nær munnen. Planlegge for gangene du vil være omgitt av søtsaker, (for eksempel en fest) og bestemme på forhånd hva du skal spise og hva du ikke vil.

Prøv å drikke vann eller en diett brus først, og deretter, hvis du fortsatt vil ha noe, plukke opp en av punktene på listen nedenfor, og spiser den sakte.

Hint

 • Husk at hvis du spiser en sukkerholdig ting, vil du pigg blodsukkeret, og deretter vil det falle, sette av en grusom syklus av craving og spise dårlig for dager.
 • Lover deg selv at du vil betale oppmerksomhet når tider med stress føre til at du ønsker å nå for at sjokolade bar. Mange ganger er vi ikke sulten i det hele tatt, vi bare finne trøst i maten vår.
 • Fortell deg selv at du ikke vil jukse, selv når ingen ser, fordi den eneste personen du til slutt sårer er deg.
 • Sunne alternativer til lil 'Debbies som vil redusere sukker cravings:
 • OST pinner
 • Pepperoni
 • Slim Jims
 • En håndfull nøtter
 • Noen få jordbær
 • Peanøttsmør
 • Beef Jerky
 • Kokt egg
 • 1/2 kopp tunfisk salat
 • Oliven
 • Pickles
 • Sugar Free Hersheys candy bar (disse kan være vanedannende, så watch out)
 • Diett grønn te
 • Prøv å feste med hele, naturlig mat så mye som mulig. Sjekk alltid etiketter for sukker (karbohydrater) innhold.
 • Lykke til!
 • Alltid konsultere en lege før du begynner noen diett, for vekttap eller på annen måte.

Hvordan få Hot over femtiDu er femti pluss og følelsen fett og frumpy. Les videre for noen trinnvis retninger for å hjelpe deg til å føle varme over femti!

Hvordan få Hot over femti

•  Tro. Du må tro at du kan være varm. Lær å sette pris på og nyte deg selv. Fake det før du tror. Opptre som om.

Få kroppen i form. Spise riktig mat og trening. Også ta en multivitamin. Les min eHow på "Hvordan få en varm kropp på den enkle måten". Se ressurser for et raskt vekttap plan.

Skjem deg selv. Unn deg til Lil 'luksus som gjør at du føler deg bra. Hold huden din ser vakker ved eksfolierende og fuktighetsgivende. Se mine eHows på vakker hud.

Ikke sammenlign. Ikke sammenlign deg selv til yngre menn og kvinner. Jobbe med deg selv for å være din aller beste selv. Ikke prøv å kle yngre. Men kle med glede og appell. Pakk deg inn i fine klær som passer godt og gjør at du føler deg bra.

Hold deg aktiv og prøve nye ting. Bli med i en gruppe, bli involvert i samfunnet, ta opp en ny hobby, eller gå tilbake til skolen og lære en ny ferdighet.

Ta litt tid hver morgen for å gjøre deg vakker eller stelle deg selv. Ta på leppestift og parfyme hvis du er en kvinne. Bruk cologne hvis du er en mann. Presentere ditt beste selv til verden!

Arbonne Kolon Renset Farene

Arbonne Kolon Renset Farene


Kolon er et langt rør forbinder tarmen til anus for eliminering av avfall. Tilhengere av kolon rensing tror at all sykdom er forårsaket av et urent kolon og at mer enn 90 prosent av sykdommer bor der. Forutsetningen er at giftstoffer som tungmetaller bygge opp i tykktarmen, men er ikke eliminert, og at mye av avfallet fra maten vi spiser bygger opp og råtner i tykktarmen, forårsaker oss til å føle seg trøtt og generelt uvel. Hvis vi oppdatere våre kolon ved bruk av kosttilskudd utviklet for å rense ut fordøyelseskanalen, vil vi snart føle deg mye bedre og bo på den måten, hvis vi gjør de riktige endringer i livsstil som et fiberrikt kosthold og mer mosjon.

Hva er Colon Cleanse?

Som alle andre kolon rensing supplement, er Arbonne BioNutria Colon Cleanse et kosttilskudd laget for å stimulere kroppens naturlige prosessen med å fjerne giftstoffer og matavfall mens absorbere næringsstoffer. Ingrediensene et kolon rens inneholder-en blanding av urter og andre ingredienser som er sagt å støtte fordøyelsen helse-variere betydelig, men hensikten er å tømme ut påvirket avfall, og dermed gir tykktarmen for å gå tilbake til sin naturlige tilstand og gå om virksomheten til å holde hele kroppen ren fra innsiden og ut. Arbonne BioNutria Colon Cleanse kommer i pilleform.

Arbonne Colon Cleanse

Arbonne BioNutria Colon Cleanse er en "proprietær blanding" som inkluderer urter Cascara Sagrada, Senna, aloe vera, rabarbra, Buckthorn, Mjødurt, Marshmallow og Slippery Elm, sammen med Lactospore, som er mikroinnkapslede Lactobacillus sporogenes; Fruktooligosakkarid (FOS), en kompleks sukker avledet fra planter og Psyllium, en plante frø verdsatt som en kostfiber.

Pros

Noen nettsteder dedikert til å gjennomgå og sammenligne kolon rens produkter har attester som beskriver hvordan skånsom men "effektiv" Arbonne er (som betyr det ikke forårsake fordøyelsessystemet for å eliminere en god del avfall), og at noen brukere oppnå gode resultater med én daglig dose ( produsenten anbefaler to tabletter daglig). Dette er forskjellig fra mange kolon rensing kosttilskudd som produsenter anbefaler seks til åtte tabletter om dagen for å arbeide. Arbonne Colon Cleanse er også relativt billig, med en 60-tablett flaske koster $ 15 til $ 20.

Cons

Noen forskere protesterer mot kolon rensing kosttilskudd fordi de ikke kan være effektive. Ifølge Dr. Stephen Barrett skriver for Quackwatch.com, "'rense' med produkter sammensatt av urter og kostfiber er usannsynlig å være fysisk skadelig .... Noen mennesker har rapportert utvise store mengder hva de hevder å være avføring som har akkumulert på han tarmveggen. Men eksperter mener disse er bare "kaster" dannet av fiber som finnes i 'rense' produkter. "Enda viktigere, det er noen tvil om kvaliteten på ingrediensene og riktig dosering med kosttilskudd . "Som med alle kosttilskudd, vil du ikke vet hva du får. The Food and Drug Administration regulerer ikke colonics, så produsentene kan gjøre helsepåstander som ikke støttes av solide bevis. Sjansene er, vil du være å kaste bort pengene dine på noe du ikke trenger uansett, »skriver Lila Havens på myOptumHealth.com.

Hva å gjøre?

De potensielle farene ved Arbonne BioNutria Colon Cleanse er omtrent det samme som alle andre kolon rens. Når du søker på nettet etter kolon rens kosttilskudd, sammenligne ingrediensene i Arbonne BiNutria med andre du finner. Du kan finne at mange av disse produktene inneholder lignende ingredienser. I dette tilfelle sammenligner doser. Hvis du er villig til å ta flere doser eller selv blande et pulver inn i mat eller drikke, kan du velge et annet produkt. Til slutt, prisen kan være et problem. Innse at hvis du tar flere doser, kan et produkt med en lavere pris per flaske til slutt koste deg mer enn 60-tablett diett av Arbonne BioNutria. Noen programmer kan virke bedre basert på purveyor beskrivelse, men hvis de ikke liste ingrediensene eller du finner negative vurderinger, kan de ikke være verdt den høyere prisen.

Sunn Menyer for førskolebarn

Sunn Menyer for førskolebarn


Forberede sunne måltider for preschoolers kan være en utfordring. Kresne barn kan forpurre planene for en perfekt god frokost eller lunsj. Tjene enkle, ukompliserte retter.

Frokost

Enkle frokoster gjøre triks for preschoolers som er mer interessert i Barney enn frokost. Lage frokost moro, men enkel. Følg disse enkle og sunne frokostmenyer.

Sjokolade Monkey
1 kopp lettmelk
Isbiter
1 ss. peanøttsmør
En banan
1 pakke sukker gratis varm kakao mix eller 1 ss. sjokolade sirup.

Sette melk i blender. Plassere isbiter i blenderen. Isbiter tykne opp shaken. Bruk mengden av isbiter til lignelse tykkelse. Sette alle andre ingredienser i blender. Kjør til en glatt.

Cinnamon Banana French Toast
En stor ekstremt moden banan
2 egg
1/2 kopp lettmelk
1/2 ts malt kanel
3 ss. smør

Bland banan, egg, melk og kanel. Sett blandingen i pannen. Plasser brød i pannen og la brød til å suge opp blandingen på begge sider. Tillat 20 minutter for brød å suge opp all blanding. Smelt smør i varm stekepanne. Stek brødet i 3 minutter på hver side eller til de er gyllenbrune. Serveres med frukt av valg av sirup pålegg.

Lunsj

Ingen flere tigge din preschooler å spise lunsj. Plassere disse morsomme og sunne lunsjmenyer før tot og se på maten forsvinner.

Bagel Pizza
6 split bagels
En krukke pizza saus
1 pakke mozzarella ost

Plasser bagels på en stekeplate. Spoon ønsket mengde pizza saus på bagels. Plassere ost på toppen. Sett i ovnen på 350 grader C til osten smelter. Serveres varm.

Pizza Soup
1 boks Campbell Tomatsuppe
6 til 8 kalkun pepperoni skiver
1/4 kopp revet cheddar ost

Varme suppe. Legg varme pepperoni skiver og revet ost.

Prøv Gerber Nyutdannede

Nå lunsj og snack tid er plunder og preschooler vennlig med Gerber Nyutdannede måltider. Bruk disse praktiske og sunne lunsj entrees og snacks for preschoolers. Graduate måltider tjene som en enkel sunn middag også. Noen Gerber Graduate produkter for preschoolers og småbarn er Gerber Lil Forrettene, frukt og grønnsaker terninger og yoghurt biter.

Hvordan du føler godt om deg selv

Hvordan du føler godt om deg selv


Det er ikke vanskelig å føle seg ned med lifes hverdagens stress. Her er noen måter å begynne å føle seg godt om deg selv.

Bruksanvisning

•  Spis riktig. Tomme kalorier, mye sukker, for mye koffein at du skal føle kjedelig og svak. Ja, har noen godbiter, men alt med måte vil hjelpe deg til å føle deg godt om deg selv. Spis ekte mat og drikke mye vann.

Exercise. Ta en rask spasertur hver dag, eller gjøre en annen aktivitet. Gjør ting du liker som vil få pulsen går flere ganger i uken, og veksler med å løfte vekter. Hvis du trenger å gå ned i vekt se min artikkel "Hvordan få en varm kropp på den enkle måten".

hjelpe andre. Frivillig på skolen. Samle hermetikk for maten bank. Ved å bli involvert i noe for å hjelpe andre vil du fokusere oppmerksomheten hjelpe på dem og føle seg bra.

Prøv nye ting. Bli med i en Garden Club. Ta en ferie. Spise på en ny restaurant. Bryte ut av den vanlige rutinen.

Skjem deg selv. Unn deg selv som en prins eller prinsesse. Unn deg lil 'ting du liker!

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke føler deg bedre i løpet av noen dager, bør du kontakte lege for underliggende depresjon.

Phytochemical Egenskaper av medisinplanter

Phytochemical Egenskaper av medisinplanter


Dr. Mary Ann Lila rapporterer at når plantene er under stress, de noen ganger skape kjemikalier utformet for å beskytte dem. Mange av disse kjemikaliene kan ha medisinske egenskaper som kan bidra til å behandle sykdommer og tilstander i menneskekroppen. Mer enn 25 prosent av legemidler er avledet fra plante fytokjemikalier som finnes i planter, og tradisjonelle medisinske behandlinger har utnyttet disse plantene til å kurere sykdommer i tusenvis av år.

Sirkulasjons Helse

Cayenne pepper har capsaicin, et phytochemical som kan stoppe eller hindre hjerteinfarkt ved å øke hjerte handling uten å øke blodtrykket. De phytochemical egenskaper capsaicin tynne ut blodet naturlig, noe som reduserer risikoen for hjerneslag. Kapsaicin har også desinfiserende egenskaper, noe som kan drepe skadelige mikroorganismer i kroppen. Capsaicin kan lindre magesår, og vil også bidra til kutt stoppe blødninger.

Immunitet

Noen planter inneholder vitamin C, noe som bidrar til å styrke immunforsvaret og kan også kjempe luftveisinfeksjoner. Apigenin funnet i mesquite har antibakteriell og anti-allergifremkallende egenskaper. Dette stoffet er også anti-inflammatorisk og antiviral. En lignende kjemisk quercetin har alle disse egenskapene, og også er et smertestillende og et antidiabetisk. Terpener kan kjempe både malaria og kreft. Neem trær brukes til å hjelpe kurere malaria og Paclitaxol funnet i barlind kan hindre mikrotubuli fra skille kromosomer, som bekjemper kreft.

Depresjon og angst

Den Hydroxytryptamine funnet i mesquite har en antidepressiv eiendom som kan hjelpe de kjemper depresjon. Kava-Kava kan kjempe angst. De kavapyrones som finnes i røttene fungere som beroligende midler. Dette anlegget kan også fungere som et lokalt bedøvelsesmiddel. Saint Johna € ™ s wort kan fungere som en anti-depressive takk til kjemikalier som de hypericins og hyperforins. Dette anlegget fungerer som en monoaminooksidasehemmer og en selektiv serotoninreopptakshemmere hemmer. Anlegget effekter også serotoninreseptorer.

Diabetes

Den hypoglykemiske narkotika Glucophage (metformin) kommer fra Galega officinalis. Diverse andre plantesammensetninger som glykosider, galactomannan tyggegummi, polysakkarider, hypoglycans og alkaloider hjelpe mot hyperglykemi. Isorhamnetin-3-Diglucoside i noen planter har hepatoprotective aktivitet, noe som betyr at det beskytter leveren. Diabetes kan øke risikoen for leversykdom.

Sentralstimulerende

Kaffeplanter inneholder koffein, et sentralstimulerende. Koffein bidrar til å redusere mental tretthet og øke hastigheten på kognitiv behandling. Koffein kan fungere som et smertestillende. Koffein kan også ha en positiv effekt på blodtrykket. En medisinsk plante som heter Plantago major inneholder Banan, et kjemikalie som brukes til å hindre røyking. Dette stoffet stimulerer også hjertet.

Smertestillende og Beroligende

Medisinplanter inneholder ofte alkaloider, som kan ha fysiologiske effekter på dyr. Alkaloider påvirke hovedsakelig sentralnervesystemet. Mange kan påvirke sentralnervesystemet og lindre smerte. Morfin og qunine er utledet fra alkaloider.

Natural Cures for sesongmessige depresjon

Sesongmessige depresjon, eller Seasonal Affective Disorder (SAD), påvirker mange mennesker som bor i områder med lange vintre. Forstyrrelsen er forårsaket av fravær av lys, og å tilveiebringe en erstatning for den manglende naturlig sollys er en av måtene å behandle SAD. Andre naturlige botemidler er lett tilgjengelig, men noen innebære å reise til et varmere, lettere klima, om bare for noen få dager.

Hva er trist og Hvem er i faresonen?

De fleste som opplever SAD utvikle symptomer i sen høst eller tidlig vinter. Noen mennesker opplever SAD symptomer i sommer, men for de fleste, er det en lidelse som kommer med de lange vinterdager, overskyet himmel og mangel på sollys. SAD er ikke bare et forbigående dårlig dag, men en medisinsk anerkjent lidelse som vedvarer over tid og gjør det vanskelig for personen å fungere normalt. Ikke overraskende, de som bor i områder med lange, mørke vintre er mer utsatt for SAD. Kvinner, er også større risiko, og så er de som har en nær slektning med sykdommen. Mennesker i alderen mellom 15 og 55 er mer sannsynlig å ha SAD enn barn eller eldre.

Symptomer

The Mayo Clinic lister følgende som symptomer på SAD: depresjon; håpløshet; angst; tap av energi; sosial tilbaketrekning; forsove; tap av interesse for aktiviteter du en gang likte; appetitt endringer, spesielt en craving for mat med høyt innhold av karbohydrater; vektøkning; og konsentrasjonsvansker og bearbeiding av informasjon.

SAD Lamper og naturlig lys.

Mange SAD lider sverger til SAD lamper, eller lyskasser. Disse lamper gir ca 10 ganger mer lys enn en gjennomsnittlig stue lampe. Folk sitte ved lampen eller lyskasse i 30 minutter eller mer hver dag. Lampene kan utløse kjemiske reaksjoner i hjernen som bidra til å lindre SAD. Det er enda bedre å komme utenfor og nyte de sjeldne solfylte vinterdager. En studie fant at en time brukt ute i solskinnet var verdt 2 1/2 timer med SAD lampe. Og hvis det er mulig, tilbringe deler av vinteren i et sunnier klima.

Kosttilskudd endringer

SAD utløser et ønske om karbohydrater, noe som kan føre til vektøkning. Vektøkningen kan øke depresjonen. Phylameana lila Desy, som ofte skriver om holistisk helbredende praksis, anbefaler folk å gjøre noen alvorlige endringer i sine dietter for å bekjempe SAD: en lav-fett diett uten for mye protein; eliminere koffein, raffinert sukker og mel, og ta et daglig vitamin med magnesium, B-kompleks og mineraler. Andre studier tyder på at kaffe bidrar til å unngå depresjon.

Andre rettsmidler

Phylameana lila Desy anbefaler en helhetlig tilnærming til å håndtere SAD. I tillegg til lysterapi, hun råder folk til å gjøre noen form for aerobic trening og å tilbringe 30 minutter en dag ute hvis det er mulig. Hun anbefaler også Saint johannesurt, andre urtemedisin og aromaterapi - spesifikt, sennep blomsteressenser. Det er viktig å diskutere eventuelle naturmidler med legen din, som de kan reagere negativt med reseptbelagte medisiner.