Digidexo.com

CEREBROVASCULÆR HENDELSE

Hvordan komme seg etter en traumatisk hendelse

Etter dødsfallet av noen nær deg, kan du oppleve mange forskjellige fysiske og følelsesmessige reaksjoner, fra søvnforstyrrelser som søvnløshet, vanskeligheter med å falle eller forbli sovende, tilbakevendende drømmer og mareritt, til generelle følelser av angst, for eksempel konstant bekymring og frykt om hva som vil skje neste, en manglende evne slappe av, eller føler seg trygge, og et behov for å føle seg mer i kontroll over dine omgivelser og miljø. Etter dødsfall, er det to typer reaksjoner kan oppstå. I mange tilfeller vil du oppleve sorg, som er identifisert av en underliggende følelse av tristhet og sorg. I noen tilfeller kan du imidlertid oppleve traumatisk stress. Trauma reaksjoner kan være den samme som sorgreaksjoner. De kan inneholde tristhet, sorg og en dyp følelse av tap. Den underliggende følelser, derimot, er frykt. Nesten alle typer tap, eller truet tap kan føre traumereaksjoner, samt sorg reactions.In for å komme seg etter en traumatisk hendelse er det mange ting du kan gjøre. Mens healing og utvinning er en prosess som tar tid, hvordan du tar vare på deg selv, og hvordan du ser på arrangementet, kan gjøre en forskjell for din generelle utvinning. Her er noen enkle trinn som du kan ta, akkurat nå, for å hjelpe deg som beveger deg gjennom denne prosessen.

Hvordan komme seg etter en traumatisk hendelse

•  Utdanne deg selv. Å vite hva du kan forvente etter en traumatisk tap kan gjøre reaksjonene mindre skremmende. Noen av de tingene som kan oppstå er: levende minner om hendelsen, inkludert bilder, lyder, lukter og andre former for sanse minner; marerittene som enten direkte reflekterer traumer, eller oppstår i lignende steder, har de samme personene, eller gjenta de samme følelsene som du opplevde under arrangementet; en følelse av angst og rastløshet, inkludert problemer med å konsentrere seg, sitte stille, eller å gjøre de tingene du vanligvis ville gjøre; en vag følelse av bekymring - lurer på hva som vil skje videre, har en følelse av forestående undergang; følelsen redd og engstelig, har problemer med å føle seg trygg, uavhengig av omgivelsene; et generelt tap av gode følelser, en manglende evne til å nyte de tingene du en gang gjorde, kan det virke som om du er i stand til å føle seg lykkelig, eller for å oppleve glede.

Innse at det du opplever er normalt. Mange mennesker uttrykker frykt for at de er "å miste deres sinn" etter et traume. Du trenger å vite at dine reaksjoner er felles for alle mennesker. Du er ikke gal. Du er ikke alene om det du opplever. Folk over hele verden har lignende reaksjoner etter en traumatisk hendelse.

Vet at denne smerten varer ikke evig. Akutte traumer reaksjoner forekommer i ca 6 til 8 uker, etter en traumatisk hendelse. Over den tiden bør du begynne å oppleve disse reaksjonene mindre og sjeldnere. Hvis det har gått mer enn åtte uker siden tapet, og du ikke føler deg noe bedre, kan det være på tide å vurdere å konsultere med en rådgiver som er opplært i sorg og traumebehandling. Det er som regel etter 8 uker som akutte traumer begynner å bli vurdert Post Traumatisk Stress. Hva dette betyr er at du kanskje trenger noen til å hjelpe deg å fullføre den normale helbredelsesprosessen. Selv om det har vært år siden din traumer og du fortsatt føler deg som om det var i går, kan et traume intervensjon rådgiveren hjelpe du endelig flytte foward. Mens minnet vil aldri helt forsvinne, vil smertene avta. Du vil være i stand til å oppleve glede og lykke igjen.

Ta godt vare på deg selv. Etter et traume er det viktig at du tar vare på kroppen din. Selv om du kanskje ikke føler deg sulten, kan du prøve å spise tre ganger om dagen. Få rikelig med væske. Hvis du har problemer med å sove ta naps i løpet av dagen. Hvile når du kan. Gi deg selv tillatelse til å ta det med ro.

Lytt til deg selv. Gjøre hva det er du trenger å gjøre for å, for å føle seg bedre. Mens velmenende venner og familie kan ønske deg å "komme seg ut av huset" eller å engasjere seg i andre aktiviteter som du ikke føler deg opp til å gjøre, er det ok å si nei. Motstå utenfor press. Ingen vet hva du trenger å gjøre, for å helbrede, bortsett fra deg. Hva jobbet for noen andre, kanskje ikke fungerer for deg. Ditt sinn og kroppen din vil veilede deg gjennom prosessen. Stol på dine egne instinkter, og ta hensyn til tegn på at kroppen din gir.

Hint

 • Ubehandlet Post Traumatisk Stress kan føre til følelser av håpløshet, og kan bli til alvorlig depresjon. Hvis du har vært plaget av traumereaksjoner for flere 6 måneder, må du søke hjelp fra en Trauma Intervention Specialist.

Hvordan lage en minne hendelse for en kjær

Hvordan lage en minne hendelse for en kjær

Mye mindre formell enn en begravelsesseremoni, er et minnesmerke arrangementet en sjanse for venner og familie for å feire livet til en nylig avdød kjær. Arrangere en passende minnegudstjeneste for noen nær deg er ikke lett, spesielt når du sliter med å komme med enighet med tapet. Du kan imidlertid holde en minne hendelse som helst etter begravelsen, som betyr at du kan gi deg selv en sjanse til å justere, og gjøre forberedelser i din egen tid.

Hvordan lage en minne hendelse for en kjær

•  Velg et egnet sted for minnesmerket. Du trenger ikke å begrense dine valg til rent religiøse innstillinger. La din avdøde kjære ens personlighet innflytelse der minnesmerket holdes ved å velge et sted som betydde mye for ham. Dette kan være alt fra familiehjemmet til den lokale parken.

Skriv ned en liste over personer du vil invitere minnestunden. Ideelt sett så snart du vet hvor du bør sende invitasjoner til de personene du ønsker å delta. Dette vil gi folk så mye tid som mulig til å gjøre reiser og andre viktige ordninger. Hvis plasseringen er i et mørkt sted eller et sted folk kan slite med å finne, inkluderer et kart og veibeskrivelser for å hjelpe folk med å finne sin måte.

Organiser en bestilling av service. Hvis du har valgt en religiøs minnegudstjeneste, vil dette bestå av opplesninger fra din valgte religiøs bok. Du kan også arrangere nære familiemedlemmer og venner til å bidra til tjenesten ved å gi en lesning. For minnegudstjeneste holdt andre steder, kan du velge hvem du vil dele minner og bilder av din kjære, eller lese utdrag fra den avdødes favoritt sanger eller dikt. Gå med hva du føler den avdøde ville ha likt og hva du tror er den mest passende hyllest. Ikke vær redd for å ha latter under minnestunden, hvis det er passende til din kjære minne.

Ordne en liten resepsjon. Å ha mat og drikke etter et minnesmerke er ofte en sjanse for folk til å snakke og mimre om den avdøde i en mer avslappet setting. Du kan holde en offisiell mottakelse på et hotell festsal eller bar, eller du kan avtale å ha det i et familiemedlem hjem.

Lag en minnebok. Dette innebærer passerer rundt en tom notisbok og ber gjester til å signere den, inkludert deres favoritt minne om den avdøde. Dette er et godt utløp for folks sorg og betyr også at du vil ha en varig minnesmerke av din kjære. En annen idé for en permanent minnesmerke er å plante et tre etter minnestunden.

Hvordan å miste vekt for en hendelse

Spesielle begivenheter kan være en stor grunn til engstelse i form av å se ditt beste. Utseende betyr noe, for å gjøre et godt inntrykk og vise selvtillit. Vekttap utfordringer knyttet til kunnskap, disiplin og motivasjon. Det ultimate målet er å forplikte seg til en fitness diett på lang sikt, snarere enn aggressivt slippe pounds for ett enkelt øyeblikk i tid.

Hvordan å miste vekt for en hendelse

•  Prioriter dine kroppsdeler etter funksjon og utstilt på bestemt hendelse. For eksempel kan kvinner som forbereder seg til å bære badedrakter på varme-vær klima eller aftenkjoler til formelle begivenheter ser å utvikle velskapt armer, ben, midsections og cleavage. I mellomtiden vil idrettsutøvere trening for en kommende sesongen vil slippe vekt, uten å miste styrke.

Sett realistiske mål. Målsetting er knyttet til alle faser av vekt-tap plan, som inkluderer utseende, kosthold og mosjon. Realistiske mål motivere deg til å begå full innsats, uten å bli motløs av å streve for uoppnåelig perfeksjon. Det første målet bør være ganske enkelt å jobbe hardt for å gjennomføre en plan. Ikke besette over sluttresultatet når du begynner regimet. Fokus på klisjeen om "prøver ditt beste," før innsnevring ned disse målene til spesifikke kroppsvekt, matinntak og mosjon repetisjon teller.

Sjekk din diett. Innse at vekt-tap knyttet til å bruke mer kalorier for energi enn du tar inn. Begrense eksponeringen mot mettet fett og sukker som konverterer seg til fett når ubrukt for fysisk aktivitet. Balansert diett bør være høy på proteiner og vitaminer for å tjene som materiale for å bygge muskler. Fisk, magre kyllingbryst, frukt og grønnsaker er matvarer som er høy i protein og energi-innhold, uten store mengder kalorier og fett.

Trening for å gå ned i vekt og forme kroppen din. Isolere og styrke-trene prioriterte kroppsdeler to ganger per uke. Du vil fullføre en trening for hele kroppen ved å integrere kardiovaskulær trening og separate muskelgrupper inn i rutinen. Vekt-toget i minst 45 minutter tre til fem dager i uken, jobber forskjellige muskler hver økt. I tillegg bør du delta i lett til moderat kardiovaskulær trening i 20 minutter hver dag.

overvåke framgangen. Skape og opprettholde en journal notering detaljene knyttet til inntak, kroppsvekt og trening posten. Tidsskriftet fungerer som en baseline for å sammenligne historiske resultater. Arbeide for å øke intensiteten på bestemt plan som arrangementet nærmer seg. Opprettholde og videre din fremgang etter hendelsen er fullført.

Hint

 • Informere nære venner, familie og bekjente av dine mål å gå ned i vekt. Justere selv med støttende mennesker som deler de samme verdier. Disse personene skal skape tillit og bidra til å håndheve parametere knyttet til vekt-tap plan. Du kan selv finne en trening kompis å holde motivasjonen oppe. Sette avtaler å trene sammen.
 • Det er en viss risiko forbundet med eksponering for overdreven trening og typer mat forbindelser. Hvile, og selv fettinntak i moderate mengder er viktig for kroppen funksjon. Lær å være fornøyd med din kroppstype og den innsatsen som er lagt frem, i stedet for å idealisere bilder. Tillit alltid ser bra ut.

Hvordan Statiner redusere koronare hendelser?

Statiner er klassifisert som en kolesterolsenkende medisiner. Tilgjengelig på resept, de er en HMG-CoA reduktase hemmere som reduserer kolesterolet og reduserer risikoen for koronare hendelser.

Funksjon

Statiner funksjon ved å inhibere HMG-CoA-reduktase-enzym, noe som fører til leveren for å produsere mindre kolesterol. Det øker også leverens evne til å eliminere low-density lipoprotein (LDL) kolesterol, øker high-density lipoprotein (HDL) kolesterol og reduserer triglyseridnivåer.

Livsstilsendringer

Statiner skal brukes i kombinasjon med livsstilsendringer for å inkludere kosthold, mosjon og vektkontroll. En lav-kolesterol diett er foreslått sammen med 30 minutters trening omtrent tre til fem ganger ukentlig.

Typer

Lipitor, Lescol, Mevacor, Pravachol, Crestor og Zocor er dagens statiner tilgjengelige i USA.

Bivirkninger

Som med alle medikamenter, kan statiner forårsake bivirkninger. De fleste bivirkningene vil avta etter hvert som kroppen justerer til medisinering. Vanlige bivirkninger rapportert inkluderte urolig mage, tretthet, forstoppelse og gass. Dette er ikke en komplett liste, så ta kontakt med en lege hvis du merker noen andre abnormiteter.

Fakta

Ifølge StatinAnswers.com, statin medisiner senket LDL nivåer fra hvor som helst mellom 18 og 55 prosent, mens heve HDL nivå 5 til 15 prosent. The Mayo Clinic rapporterer også at å øke HDL nivå 1 milligram per desiliter (mg / dl) kan redusere risikoen for hjerteinfarkt med 3 prosent.

Hvordan delta AIDS HIV Awareness Month Hendelser

Hvordan delta AIDS HIV Awareness Month Hendelser


Desember måned har vært AIDS HIV Awareness Month for det siste tiåret. Arrangementer utheving personlige og sosiale problemer involvert med AIDS begynne med Verdens aidsdag på den første dagen i måneden. Det finnes en rekke lokale arrangementer du kan delta på å observere AIDS HIV Awareness Month hvert år.

Hvordan delta AIDS HIV Awareness Month Hendelser

Planlegg din deltakelse i AIDS HIV bevissthet aktiviteter

•  Sjekk timeplanen av forelesninger og presentasjoner som er holdt på lokale høyskoler om AIDS HIV problemet. De fleste skoler vil ha spesielle arrangementer gjennom hele desember måned inkludert gjesteforelesninger av akademikere som er kjent med de økonomiske og sosiale virkningene av AIDS og HIV.

samle inn penger til AIDS HIV bevissthet mens du får litt mosjon i løpet av en AIDS HIV Awareness Month gange. Disse turer er vanligvis 2 til 5 miles, og tillate deg å tjene penger fra venner for hver kilometer du går.

Lytt til levende musikk og lære om lokale påvirkninger av hiv og aids ved å delta veldedighet festivaler. Arrangørene vil vanligvis be om donasjoner fra deltakere eller bruk billettkontoret fortsetter som donasjoner til grupper spre bevissthet året.

omfang ut bevissthet hendelser i ditt område mens du planlegger en helgetur i løpet av desember måned. Du kan finne konserter, fundraisers og andre arrangementer i nabobyene som gjør en verdig tur med vennene dine.

måle interessen for venner, familie og kolleger i går til hendelser som øker bevisstheten om hiv og aids. Du bør oppfordre folk som ikke er kjent med problemene til å delta på arrangementer med deg å lette seg inn i følelsesmessig vanskelige forhandlingene.

Skriv ned en kort erindring av din erfaring med hiv og aids for mindre arrangementer som oppfordrer publikum deltakelse. Deltakerne kan snakke om sin personlige kamp med AIDS, deres beundring for en venn å kjempe mot sykdommen eller hvordan de har kommet til en forståelse av HIV.

Husk hver hendelse som du har deltatt i løpet av AIDS HIV Awareness Month ved å opprette en utklippsbok. Du kan samle brosjyrer, publikasjoner og plakater på hvert arrangement, så vel som å ta bilder med andre deltakere.

Hint

 • Tilby dine tjenester som en tabell ledsager på en AIDS HIV Awareness Month hendelse som du delta. Du kan dele ut brosjyrer eller registrer andre deltakere seg for et nyhetsbrev fra sponse organisasjoner mens høre høyttalere og band på scenen. Denne korte mengden arbeid kan hjelpe deg å få innsideinformasjon om andre begivenheter i ditt område.

Hvordan å frivillig for AIDS HIV Awareness Month Hendelser

Hvordan å frivillig for AIDS HIV Awareness Month Hendelser


Hver frivillig involvert i AIDS HIV Awareness Month hendelser er fullstendig klar over behovet for ytterligere offentlig utdanning. Mange frivillige har en venn, familiemedlem eller kollega som arbeider med AIDS eller HIV. Du kan bruke ledig tid og ressurser til å bidra til å øke bevisstheten for AIDS og HIV i løpet av desember måned.

Hvordan å frivillig for AIDS HIV Awareness Month Hendelser

Tilbring tid å skape innsikt i AIDS HIV Issues

Call studentgrupper ved lokale universiteter å bestemme hendelser de planlegger for AIDS HIV Awareness Month. Helse advocacy og studentspørsmål grupper holde offentlige arrangementer rundt om i landet med massevis av frivillige muligheter.

Tilby din tid og energi til menneskerettigheter og helse problemet organisasjoner i din region i løpet av AIDS HIV Awareness Month. Lokale klinikker, interessegrupper og tenketanker holde arrangementer for å demonstrere samfunnet bekymringer over aids-epidemien. Du kan frivillig til å finne flere frivillige eller oppsøke støtte fra lokale bedrifter.

Fortell deltakerne til en AIDS HIV Awareness Month hendelse om din erfaring med sykdommen. Mindre arrangementer normalt for at frivillige til å tilby sine historier og minner om mestring med aids og hiv i deres liv.

Gi andre frivillige og medlemmer med utdanning på AIDS og HIV problemer etter bemannings et bord på et arrangement. Du bør gå gjennom brosjyrer og publikasjoner ved bordet og utføre din egen forskning på AIDS-relaterte problemer å legge til noen detaljer for interesserte.

Lend lokale grupper kontorplassen eller hjemme for å holde pengeinnsamling hendelser og middager under AIDS HIV Awareness Month. Du kan gi givere de bekvemmeligheter og ressurser i hjemmet eller på kontoret på en måte som ikke er mulig i et kongressenter.

6. Påfør din grafisk design erfaring og kreativitet når du frivillig å fremme AIDS HIV hendelser i ditt område. Du kan lage provoserende plakater med oppdatert informasjon for å hjelpe guide samfunnsmedlemmer til et kommende arrangement. Din evne til forskning og format informasjonen vil bidra til å trekke deltakere til informasjonskontorer for å lære mer om AIDS og HIV.

Informer deg selv på den internasjonale omfanget av AIDS og HIV før du deltar i arrangementer. FNs Joint Programme on AIDS og Verdens helseorganisasjon offentliggjøre en internasjonal vurdering av sykdommen årlig (se Ressurser nedenfor).

Hint

 • Tidsplan frivillige muligheter for AIDS HIV Awareness Month basert på pendlingen. Ta en avstikker på vei til jobb for å slippe av donasjoner til en organisasjon og plukke opp frivillige som bor i nærheten av kontoret for et møte etter jobb. Denne tilnærmingen gjør at du frivillig din tid på en effektiv måte.

Hvordan behandle den Loss of Balance Grunnet en cerebrovaskulær hendelse

Hvordan behandle den Loss of Balance Grunnet en cerebrovaskulær hendelse


En cerebrovaskulær hendelse, også kalt en CVA eller slag, er en mangel på oksygen til hjernen, noe som resulterer i milde til alvorlige lammelser på en side av kroppen. Det påvirker vanligvis armer og ben, som forårsaker tap av balanse og potensialet for fall. Behandling av denne tilstanden krever at du bruker de berørte områdene minst 10 ganger om dagen for å gjenvinne bevegelse, styrke, koordinasjon og balanse. Øvelser som turgåing, bading, stretching og styrking er alle måter å få balanse og stabilitet.

Bruksanvisning

•  Gå en kort avstand hver dag. Walking forbedrer styrke og utholdenhet, og gir deg mer balanse. Hvis du trenger hjelp, kan du bruke en stokk, en rullator, en venn eller familiemedlem til å hjelpe deg. Bruk komfortable klær og sklisikre sko. Gå opp trapper eller i et svømmebasseng er alternativer hvis du trenger noe slikt som et rekkverk å holde på.

Ligg på ryggen med den berørte beinet bøyd i kneet og upåvirket beinet flatt på gulvet. Løft bøyd til venstre opp og plassere den på utsiden av beinet ligger flatt. Uncross bena, og gjenta prosessen 10 ganger. Denne øvelsen forbedrer hip kontroll for bedre balanse mens du går og står.

Ligg på ryggen med begge knærne bøyd og tett sammen, og føttene flatt på gulvet. Løft hoftene opp fra gulvet, vri side til side hvis du klarer, senk hoftene og gjenta 10 ganger. Denne øvelsen styrker hofter, hamstrings og quadriceps, bedre vektskifte og kontroll for bedre balanse.

Stå med upåvirket side ved siden av en benkeplate for stabilitet. Løft upåvirket fot på gulvet, slik at alle vekten er på den berørte beinet. Mens du står på den berørte beinet, sakte og jevnt bøy i kneet. Prøv å ikke spenne deg kneet eller flytte for raskt for å unngå skade. Gjenta 10 ganger. Denne øvelsen forbedrer vektskifte og styrker kneet, gir det mer kontroll.

Face the benkeplate bruke begge armene for støtte. Alternative side leg heiser Ved å fordele vekten på venstre ben og løfte høyre ben opp fra bakken, og deretter ved å flytte vekten til høyre ben og løfte venstre ben opp fra bakken. Denne øvelsen forbedrer vektskifte og styrker hoftene og bekkenet for bedre balanse.

Tips og advarsler

 • Alltid konsultere med legen din før du begynner på et treningsprogram.

Fem måter å lære å snakke med barna om hendelser

Fem måter å lære å snakke med barna om hendelser


Vårt samfunn utsetter barn for lyder og at de er for unge til å fullt ut forstå. Enten de er seksualiserte musikkvideoer eller voldelige filmer, er barn tolke disse mediebilder på sin egen måte. Oftere enn ikke, er barn også tvunget til å oppleve traumatiske hendelser de ser på nyhetene eller gå gjennom i det virkelige liv. Å snakke med barn om disse hendelsene er ikke en lett oppgave, som de kanskje tror disse tragediene vil bli en del av deres daglige liv. Derfor må du øve ekstrem forsiktighet og sunn fornuft når du gjør det.

Begrenset informasjon

Fortell dine yngre barn begrenset informasjon om hendelsen. For eksempel, hvis deres bestefar har nettopp gått bort fra kreft, fortelle dem at bestefar har flyttet til et bedre sted. La ut noen informasjon om kreft, da dette kan føre til at de tror de vil kontrakt sykdommen. Fortell dem bare så mye som de trenger å vite for tiden. Snakk om hva som egentlig skjedde når de blir eldre og mer i stand til å forstå disse hendelsene. Psykologer kaller dette "utvetydig informasjon," designet for å svare på et barns spørsmål om tragiske hendelser uten å gå inn i eksplisitt detalj.

Programmer

Gi dine barn med aviser og magasiner som er spesielt laget for deres alder. Søk etter en barneversjon av en verdensnyhetsmagasinet og abonnere på den. Disse tidsskrifter konfrontere tragiske katastrofer og andre arrangementer på måter som barn lett kan forstå. Les disse elementene med dine barn og hold diskusjoner om hva du har lest. Dette gir dem en mindre oppsiktsvekkende alternativ til vanlige aviser.

Kontekst

Kontekstualisere arrangementet for dine barn. Hvis barna dine kommer til deg med spørsmål om en tragisk hendelse de så på nyhetene, koble den til et større tema. Snakk om å overvinne vanskeligheter hvis de ber om et jordskjelv som nylig skjedde i et utviklingsland. Fortelle dem om hvordan berørte mennesker kommer sammen for å hjelpe klare steinsprut i skjelvets etterkant eller hvordan Røde Kors jobber hardt for å sikre at de har ren mat og husly. Snakk om hvordan deres styrke skinner gjennom i å prøve ganger. Dette bidrar til å snu en uheldig nyhetsartikkel i en positiv diskusjon om menneskets evne til å takle tragedien.

Kommunikasjon

Snakk om aktuelle hendelser med barnet ditt ofte. Spør dem hva de synes om hendelsene og hvorfor de tror disse hendelsene skje. Dette tvinger barn til å tenke på hendelsene og analysere årsakene bak dem, og hjelpe dem til å forstå bedre.

Eldre barn

Holde mer informative diskusjoner med ungdommer, fortrinnsvis de i sin tidlig til midten av tenårene. Eldre barn er mer sannsynlig å være skeptisk til nyhetssaker, velger å skjule sine bekymringer om dem i stedet for deling. Oppmuntre barnet til å snakke åpent om sin frykt. Være så sannferdig om hendelsene som mulig, siden du ikke trenger å holde tilbake på grunn av sin alder. La dem vite at du er der for dem å snakke med når som helst om hva som helst.

Hva kan du gjøre for å helseforsikring med et liv endre hendelse?

Mange bedrifter annonserer til sine ansatte en åpen påmelding periode hvor endringer kan gjøres til din helse, tannlege og visjon forsikring valg. Når denne åpen påmelding perioden lukkes, er ingen endringer tillatt før neste års åpen påmelding periode. Av og til en livsforvandlende hendelse kan inntreffe, som vil tillate en ansatt til å legge til eller slette dekning alternativer eller å delta i en arbeidsgivers gruppe helseprogram.

Liv i endring

Det er ulike faktorer eller endringer i livet ditt som vil åpne døren til dekning eller ikke dekning utenfor åpen påmelding periode. Skilsmisse fra eller død av en ektefelle som bar deg på deres helse forsikring kan kvalifisere deg til å kjøpe eller avbestille dekning med din arbeidsgiver. Ekteskap kvalifiserer også, slik at du kan legge til en ektefelle eller å avbryte dekning hvis du foretrekker å flytte til ektefellens transportør. Hvis du har et nytt barn gjennom naturlig fødsel eller adopsjon, kan dette barnet legges til en eksisterende politikk. En graviditet kvalifiserer ikke som en livsforvandlende hendelse fordi det er ennå ikke en egen person.

Hvis en livsforvandlende hendelsen kvalifiserer, vil du være i stand til å endre dekning alternativer i midten av året. Alle endringer må skje innen en gitt tidsperiode, for eksempel 30 til 60 dager, etter hendelsen for å kvalifisere, som bestemmes av din individuelle helseforsikring transportør eller arbeidsgiver. Dine rettigheter til helseforsikring er beskyttet i henhold HIPAA - helseforsikring bærbarhet og Accountability Act, ifølge Department of Labor. Hvis du føler at du har opplevd diskriminering eller ble urettferdig nektet en endring av dekning, kan du sende en klage til Department of Health & Human Services ved hhs.gov.

Ta kontakt med din personalavdelingen så snart du er klar over at en livsforvandlende hendelse har eller er i ferd med å skje. Sørg for at du er klar over bedriftens retningslinjer og tidsfrister, og ikke vær redd for å be om hjelp eller ytterligere forklaring. God kommunikasjon er nøkkelen til løsninger og ønskede resultater for begge parter.

Hvordan spore Bipolare Hendelser

Bipolar lidelse eller manisk depresjon som det ofte kalles, påvirker nesten 6 millioner voksne i USA, i henhold til depresjonen og Bipolar Support Alliance. Denne psykisk lidelse er preget av intens skift i energi, humør, atferd og tenkning. Lider av bipolar lidelse ofte veksler mellom mani ("høy" tilstand) og depresjon ("lav"). En viktig strategi for både å forstå sykdommen din og administrerende det er å spore dine stemninger og bipolare hendelser.

Bruksanvisning

Kartlegging Dine Moods

•  Bestem deg på en metode. Du kan kartlegge hånd eller du kan holde oversikt over dine stemninger online. Det er flere nettsteder som tilbyr en utskriftsvennlig stemning diagram, mens andre tilbyr bekvemmeligheten av å kartlegge online. Bestemme i henhold til hva som vil være mest komfortabel og praktisk for deg.

Opprett en stemning diagram for å spore dine bipolare hendelser og fylle det ut hver dag. Dette bør identifisere måneden sammen med en liste over dager (nummerert fra 1 til 31) sammen med kategorier for å identifisere og spore dine stemninger (som alvorlig depresjon, moderat depresjon, mild depresjon, stabil, mild mani, moderat mani, alvorlig mani, angst , irritabilitet). Også indikere hvor mye søvn du har fått og hva medisiner du har tatt. Forbeholder oss et område for å skrive notater om spesifikke stressende hendelser (for eksempel en kamp eller starter en ny jobb), problemer eller bivirkninger som du opplever fra din medisinering.

Gjennomgå diagrammet med jevne mellomrom. Ved å holde en skriftlig oversikt over dine stemninger, følelser og hendelser i livet ditt, vil du kunne tydelig se hvordan livet ditt påvirker din lidelse (og vice versa). Dette kommer til å være et nyttig verktøy for å forstå din sykdom og eventuelle triggere som forverrer dine humørsvingninger.

Ta kartet med deg til neste lege avtale. Dette er et flott verktøy for å du er legen din måle fremgangen din, evaluere effekten av medisinen din (eller problemer med din medisinering). Det vil også hjelpe deg å holde styr på alle spørsmål som du trenger å ta med legen din. Dette vil også gi legen din en detaljert oversikt som vil hjelpe ham å se om medisinen du tar er effektiv, samt hva slags fremgang du gjør.

Tips og advarsler

 • Maniske symptomer inkluderer økt tillit, oppblåst optimisme, forhøyet stemning, økt energi, redusert behov for søvn, aggresjon, irritabilitet, racing tanker, rask tale, delta i hensynsløs atferd, økt impulsivitet, trene dårlig dømmekraft og opplever en unormal følelse av selvtillit betydning .
 • Depresjon symptomer inkluderer endringer i søvnmønster, endret appetitt, uforklarlig gråt, dvelende tristhet, sinne, uro, angst, pessimisme, bekymring, likegyldighet, tretthet, redusert energi, følelsen verdiløs, problemer med konsentrasjon, trekker seg fra sosiale kontakter og opplever uforklarlige smerter / smerter .

Hvordan å ikke la negative hendelser påvirke deg

Uunngåelig i livet, dårlige ting skje, som påvirker oss og folk rundt oss. Avhenging av disse negative hendelser, kan vi finne at håndteringen av dem er spesielt vanskelig. De fleste foretrekker å håndtere raskt med disse hendelsene og komme tilbake til livet, med tilbørlig hensyn til alvorlighetsgraden av hendelsen. Måten vi gjør dette på er ved å bruke mestringsstrategier, som demper effekten av situasjoner utenfor vår kontroll.

Tilordne Blame

Del av hvordan folk dempe negative hendelser som påvirker deres liv er å tildele skylden i et forsøk på å redusere belastningen av stress. Dette er også gjort for å få orden på disse hendelsene, slik at de kan forsones med normal status quo. Men bolig på skyld og ansvar kan hindre deg fra å håndtere konsekvensene av disse hendelsene.

Ikke ta det personlig

Mange mennesker føler at negative hendelser bekrefte sine dypt holdte mistanker om at de er uheldig, eller at verden er mot dem. Å holde ting i perspektiv er måten å minimalisere virkningene av negative hendelser. Bekymre deg for hendelser kan du ha liten eller ingen kontroll over gevinster du ingenting, og det er best å konsentrere innsatsen om hendelser du kan kontrollere.

Holde en positiv holdning

Det viktigste mestringsstrategi er å gi deg selv grunner til å forbli håpefull og optimistisk. Opprettholde en positiv holdning er så enkelt som å være realistisk om ditt liv og dine mål, forstå at ikke alt vil gå din vei. Å ha gode vaner, som å trene, spise sunn mat og omgir deg med positive, aktive venner, vil hjelpe utrolig.

Moving On

Til syvende og sist, ved hjelp av mestringsstrategier for å håndtere negative hendelser skal lede deg til å flytte på, fortsetter din videre fremdriften eller ser frem til fremtiden. Jo før du går videre, jo mindre vil du bli påvirket av effekten av negative hendelser. Det er sunt å ha en følelsesmessig reaksjon på disse typer hendelser, men rester roter seg inn i en negativ tankeprosess kan forsinke din personlige vekst.

Hva som regnes som en endring av hendelser i Health Insurance

Hva som regnes som en endring av hendelser i Health Insurance


Helseforsikring er forsikring ment å dekke alle eller de fleste av dine utgifter i løpet av medisinske hendelser. Under åpen påmelding, du velger en plan og fordeler som best passer din økonomiske situasjon og din situasjon, så den planen er i kraft - som regel for et år - frem til neste måleperioden. Forandringer i livet i løpet av det året kan endre dine forsikringsbehov. Visse kvalifiserende livshendelser gjør deg kvalifisert til å endre trygdeytelser før neste måleperioden.

Familie Status

En endring i familiestatus er et kvalifiseringsløp. Hvis du blir gift eller skilt, eller hvis du blir lovlig skilt, kan du endre din helseforsikring utenfor måleperioden. Fødselen av barnet ditt eller adopsjon av et barn er også et kvalifiseringsløp. En endring i barnefordeling eller en rettskjennelse for å gi dekning for et barn vil tillate deg å forandre din helseforsikring utenfor måleperioden. Død av din ektefelle eller død av en avhengig er også et kvalifiseringsløp.

Sysselsetting

Hvis din arbeidsstatus endres for eksempel fra deltid til heltid, kan du endre din helseforsikring utenfor måleperioden.

Valgbarhet

Hvis din ektefelle taper eller vinner forsikring valgbarhet eller det er en betydelig endring til sin forsikring, som kvalifiserer deg til å endre trygdeytelser for å inkludere ham eller ta ham av din forsikring mellom innmelding perioder. Hvis du eller en kvalifisert familiemedlem blir kvalifisert for Medicare, Medicaid eller en lignende statsstøttet program, kan du endre din forsikring før neste måleperioden.

Hvis du ikke valgte å ta helseforsikring under åpen påmelding og du gjennomgå en kvalifiserende liv hendelse før neste måleperioden, kan du være i stand til å registrere deg selv og din nye avhengige eller ny ektefelle. Informer din leverandør innen vindu av muligheter til å sjekke om du er kvalifisert.

Varsling

Sjekk med ditt forsikringsselskap for å finne ut hva det vindu av muligheter er for å gjøre endringer i dine fordeler etter at det oppstår et kvalifiseringsløp. Du har kanskje bare 30 eller 60 dager for å varsle operatøren din og gi dokumentasjon for å støtte din kvalifiseringsløp. Enkelte leverandører kan kreve så lite som sju dagers varsel.

Hvordan gjennomføre en Feltet Gjennomgang Etter en traumatisk hendelse i Wilderness

Hvordan gjennomføre en Feltet Gjennomgang Etter en traumatisk hendelse i Wilderness


En av de beste måtene å forebygge posttraumatisk stresslidelse er å lade ut og bearbeide de negative og varierte følelser utløst av arrangementet så snart som mulig.

Bruksanvisning

•  Se til fysisk komfort av alle involverte i en villmark nødsituasjon umiddelbart etter redning. Sørg for at de har rene, tørre klær, tilstrekkelig mat og vann, og et behagelig sted å sove.

Gjør en emosjonell debrief av hendelsen obligatorisk for alle involverte, uavhengig av hvorvidt de tror de opplever stressreaksjoner.

Gjennomfør debrief innen 24 timer etter redning, og pass på at folks fysiske behov blir ivaretatt før samle for debrief.

Sett av minst en time for debrief, men mer vil trolig være nødvendig.

Oppnevne en tilrettelegger før debrief. I spesielt traumatiske hendelser kan det være nyttig å utnevne noen erfarne på kritiske hendelsen stresset debriefing som ikke var direkte involvert i hendelsen.

Samle gruppen sammen i et rolig og privat sted.

Kommuniser klare mål for debrief. Disse bør være å tilby en innstilling for hver enkelt person til å kommunisere sine følelser og opplevelser under og umiddelbart etter hendelsen, lufting frustrasjoner, validere hverandres erfaringer og følelser, og måle trivsel for hver person involvert.

Sett klare retningslinjer for respektfull og støttende diskusjon. Alle bør ha en mulighet til å snakke og bli hørt uten å bli avbrutt av andre. Den debrief bør ikke brukes som et forum for kritikk eller uttrykk for fordømmende følelser.

Sikre konfidensialitet av alt diskutert, og holde ingen registreringer av debrief.

Start med konkrete spørsmål for å hjelpe kanal diskusjon. Noen nyttige spørsmål er: "Hva var din første reaksjon eller følelse etter at hendelsen inntraff?", "Hva var din første tanke etter redningen var over?", "Hvem tror du ønske du kunne snakke med akkurat nå, og hva ville du fortelle dem? "," Hva er en ting du vil at andre skal vite at du gjorde det bra på scenen? ".

Pass på at alle oppfordres til å snakke, men ikke tvinge noen til å snakke om de ikke vil.

Approach tause gruppemedlemmer etter debrief er fullført og oppmuntre dem til å snakke en-mot-en.

Tips og advarsler

 • Ikke delta i saklige kritikk av en rescue team før etter redningsmenn har helt restituert fysisk og følelsesmessig fra hendelsen. Konstruktiv kritikk, når timet riktig, kan være nyttig for å validere redningsmenn handlinger på scenen, og kan hjelpe dem å lære av feil og være mer effektiv i fremtiden.
 • For mer informasjon om hvordan du kan takle stress umiddelbart etter en traumatisk hendelse se "Hvordan vurdere stressreaksjoner til Wilderness nødhjelp."
 • Søke øyeblikkelig hjelp fra en utdannet terapeut hvis du opplever noen av de langsiktige effektene av stress eller traumer. Disse inkluderer: vanskeligheter med å sove, drømmer eller mentale bilder om hendelsen, depresjon, sinne eller sorg, følelser av isolasjon, blir lett skremt, løsrivelse eller tilbaketrekning fra aktiviteter, skyldfølelse ved å ha overlevd hendelsen.
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Mål av hendelser og ulykker Undersøkelser

Mål av hendelser og ulykker Undersøkelser


Ulykker skjer. Når en ulykke eller hendelse har inntruffet det er vanligvis undersøkt av en spesialetterforsker. Enten det er en arbeidsplass hendelse, bilulykke eller brann, er disse trente eksperter brakt inn for å ikke bare finne årsaken, men å bidra til å sikre at det ikke skjer igjen.

Forebygging og Problem Correction

En ulykke eller hendelse etterforsker trenger å forstå hva årsaken til hendelsen var til å begynne med. Hvis det var på grunn av defekt utstyr eller sikkerhets instrumenter, kan en etterforsker varsle produsenten eller selskapet for å sikre at problemet er løst. Etterforskere også se etter måter å hindre denne hendelsen skjer igjen som å lage spesialisert trening, modifisere utstyr for å være tryggere eller opprette nye prosedyrer for hvordan noe blir brukt til å forebygge fremtidige hendelser.

Trend Reporting

Trend rapportering er viktige data for produsenter, firma forsikringsselskaper og menneskelige ressurser fagfolk. Rapportering trender på ulykker eller hendelser innenfor en bestemt innstilling, tid på døgnet eller type utstyr være bevis for at et system eller del av utstyret er i behov for endring.

Årsak, feil og Ansvar

Ulykker og hendelser etterforskerne trenger for å finne årsaken til hendelsen. I tilfeller av brann, for eksempel, må en hendelse etterforsker bestemme hva som forårsaket brannen å begynne eller spredning. Denne feilen kan brukes til ansvar (for å finne ut om forsikringsselskapet må betale for reparasjoner) eller for å avgjøre hvorvidt brannen ble forårsaket ved hjelp av brannstiftelse. I tilfelle av en bilulykke, må etterforskerne finne ut hvilket parti som var årsaken til ulykken for å finne ut feil.

Samsvar med gjeldende sikkerhetsregler

Det er sikkerhetsforskrifter som må følges omtrent hvor som helst du går. Dette kan brukes på arbeidsplassen, kjører bilen din eller drift av et apparat hjemme. En hendelse etterforsker vil avgjøre om personen er involvert i ulykken ble overholde alle sikkerhetsregler og forskrifter da ulykken inntraff eller om den enkelte var å være uforsiktig. Dette kan også brukes til hvorvidt et selskap samlet var trening ansatte til å overholde sikkerhetsforskrifter.

Arbeiderens kompensasjon

Før en ansatt kan motta arbeiderens kompensasjon fordeler det må være bestemt om ulykken eller hendelsen var feil av arbeidsgiver. En etterforsker vil avgjøre elementer som sikkerhetsforskrifter, den ansattes atferd og andre forhold rundt selve ulykken. Hvis etterforskeren bestemmer at ulykken var legitim da den ansatte vil motta hans arbeiderens kompensasjon fordel.

Hvilken type hendelser må rapporteres til OSHA?

Occupational Safety and Health Administration er et føderalt byrå dannet for å løse sikkerhetsproblemer på arbeidsplassen. OSHA setter regler i mange spesifikke emner for å bidra til å forhindre arbeidstaker skader, sykdommer og død. Rapportering er en viktig del av reguleringsprosessen. Mens noen hendelser kreve umiddelbar rapportering, andre krever journalføring. OSHA inspektører vil sjekke skade- og sykdoms poster hvis de gjør en inspeksjon av din bedrift.

Recordable hendelser

OSHA sier at en arbeidsplass skade eller sykdom skal registreres hvis det oppfyller visse kriterier. Hvis døden inntreffer eller en arbeidstaker må holde seg borte fra jobben i en periode, må hendelsene registreres i OSHA Log. Begge disse typer hendelser må også meldes umiddelbart til OSHA. Når en ansatt er begrenset i den type arbeid kan han utføre, eller hvis skaden eller sykdommen krever ham til å overføre til en annen jobb, må disse tas opp på OSHA Log.

Andre skriv hendelser inkluderer de som krever medisinsk behandling og enhver hendelse som fører til bevisstløshet. Det er også en betingelse at arbeidsgivere må registrere hendelser når helsepersonell mener at en arbeidstaker har lidd en arbeidsrelatert skade eller sykdom, selv om det ikke ble rapportert da det skjedde.

The Eight-timersregelen

Når en dødsulykker skjer på jobb eller når tre eller flere ansatte er innlagt på sykehus som følge av en arbeidsplass hendelse, OSHA mandater at hendelsen rapporteres muntlig innen åtte timer. Det er viktig at selskapet rapportere disse hendelsene innen åtte timers tidsramme. Etter ringer OSHA, må arbeidsgiveren fylle ut alle nødvendige papirer, som en OSHA etterforsker bør komme til arbeidsplassen i løpet av få timer. Rapporter, bilder og andre elementer som vitneforklaringer eller deres navn og kontaktinfo skal være klar for den OSHA representant når han kommer. En død som følge av et hjerteinfarkt på jobben også må rapporteres umiddelbart.

OSHA 300 Logger

OSHA har to former som arbeidsgivere bør holde poster av arbeidsrelaterte skader og sykdommer som de oppstår. OSHA 300 Log er en liste-type skjema som arbeidsgivere bør sette informasjon om hver skrivbar hendelsen. I tillegg må 301 skjema fylles ut. Dette skjemaet er for arbeidsgiver å gi inngående informasjon om hver hendelse.

.

Hva skal sendes til OSHA

Etter utgangen av hvert år, er du pålagt å fylle ut og sende en 300 En form til OSHA. 300 A er en summarisk form på hvilke arbeidsgivere registrerer opplysninger fra de 300 og 301 stokker. Sammendraget vil gi OSHA med en registrering av antall tilfeller av dødsfall, skader og sykdommer i løpet av året. Skjemaet bør også inneholde informasjon om antall fraværs arbeidsdager og hvilke typer sykdommer og skader som har oppstått. OSHA vil vurdere dette sammendraget. Du trenger bare sende 300 Oppsummering til OSHA og holde de enkelte 300 og 301 loggsidene i filene dine.

Hvordan å bo trygt under en snikskytter eller Skyting hendelse

Hvordan å bo trygt under en snikskytter eller Skyting hendelse


Dramatisk offentlige skyte hendelser, for eksempel massakren ved Columbine High School, attentatforsøket of Arizona Rep. Gabrielle "Gabby" Giffords eller vold av en misfornøyd ansatt, markere muligheten for at du tilfeldig kan finne deg selv i midten av en dødelig situasjon . Skyttere generelt gjøre det meste av sine skader før politiet ankommer, slik at du kan ikke stole på innsatspersonell for å holde deg trygg fra vold. Department of Homeland Security utsteder retningslinjer for hvordan å minimere fare for deg selv og andre hvis du er involvert i en "aktiv skytter" hendelse i en offentlig bygning, et kjøpesenter, en skole, din arbeidsplass eller et annet sted.

Bruksanvisning

•  Gjør deg kjent med dine omgivelser. Gjør det til en vane å vite hvor nærmeste utgangene er til enhver tid, og for å lære plasseringen av potensielle sikre skjulesteder, som for eksempel et kontor eller klasserom med en dør som låser. Bli kjent med hvordan dører låse i din skole eller arbeidsplass.

Se til din egen sikkerhet før du ringer 9-1-1 hvis du er i overhengende fare eller bli klar over at en skyteepisode er i gang.

Evakuer så raskt som mulig. Hvis du kan få ut av et trangt sted, for eksempel en skole eller kontor der noen skyter, så gjør det. Oppfordre andre til å gjøre det samme, men ikke vent rundt for å overtale dem hvis de ikke ønsker å forlate. Abandon dine eiendeler og redde deg selv.

Hide ut om evakuering er ikke mulig. Bestem deg raskt på din beste alternativet. Et gjemmested bør være ut av visningen av skytteren og gir betydelig beskyttelse med en dør som låser. Det ville være best å ha muligheter for bevegelse i rommet, for eksempel et vindu for å flykte eller signal om hjelp, eller andre utgangsdører. Låse døren, hvis mulig, eller barrikadere den med tilgjengelige møbler eller andre tunge gjenstander. Hvis du skjuler i et rom som gir flere muligheter for fortielse, for eksempel bak et skrivebord eller i et skap, dra nytte av disse gjemmesteder.

Hold stille. Slå av mobiltelefonen eller andre mulige støykilder, som for eksempel en radio eller fjernsyn.

Dial 9-1-1 når det er trygt å gjøre det, eller hvis evakuering eller skjule er ikke alternativer. Gi operatøren din posisjon. Gi andre detaljer, hvis mulig, inkludert antall skyttere, beskrivelse av skytteren, type våpen han bruker og antall ofre. Hvis du ikke kan snakke, la linjen åpen for sentralen å høre hendelser som de utvikler seg.

Ta aggressiv handling. Som en siste utvei, når det ikke er noen andre sikkerhetsalternativer, angripe aktiv skytter. Vær så høyt og aggressivt som du kan for å hjelpe desorientere angriperen. Kaste ting og bruke improviserte våpen. Forplikte deg fullt ut til fysisk kamp.

Tips og advarsler

 • Husk, rettshåndhevelse personell vet ikke om du er et uskyldig offer, en væpnet og farlig skytespill eller et bestemt terrorist. Hold deg hender tom og synlig og din oppførsel under kontroll når du først møter politiet under en aktiv-shooter situasjon.

Sekvens av hendelser i celleåndingen

Sekvens av hendelser i celleåndingen


Celleånding er prosessen der kroppens celler bryte ned maten som skal brukes til energi. Denne glukose, som lagrer energien, blir brukt til å produsere adenosin trifosfat, eller ATP, som i sin tur, driver kroppens celler. Celleånding, derfor er produksjonen av ATP for cellulær drivstoff. Alle planter og dyr utføre celleånding, som er avgjørende for å opprettholde livet. Celleånding har tre hovedtrinn, og hver har sub-trinn.

Glykolyse

Det første trinn av cellulær respirasjon er glykolyse, hvori glukose fra mat karbohydrater er brutt ned, eller delt, i molekyler av pyrodruesyre. Energi fra sukker som fruktose er samlet i glykolyse. Dette trinnet oppstår i cellens cytoplasma, og krever ikke noe oksygen: Det forekommer i både aerobe (med oksygen) og anaerob (uten oksygen) reaksjoner. Når glukose er blitt brutt ned av forskjellige enzymer, blir resultatet den pyrodruesyre eller pyruvat, og en forsterkning av to ATP-molekyler og to NADH-molekyler. NADH er nikotinamid-adenin-dinukleotid, en energi-rik molekyl. Den pyruvat går deretter videre til neste trinn.

Krebs Syklus

Den Krebs syklus er en kompleks rekke av kjemiske reaksjoner i cellen som produserer mer energi. I denne syklus (en aerob prosess), beveger pyruvat fra cellens cytoplasma (den delen av cellen inne i membranen), inn i mitokondrie, en membran-omsluttet organeller finnes inne i cellen. Igjen, enzymer gå på jobb på disse molekylene. En karbon og to oksygenatomer er fjernet fra hver, og en to-karbonsukkeret er produsert, kalt acetyl CoA, eller acetyl koenzym A. Denne sukkeret går gjennom Krebs syklus flere ganger inntil den er fullstendig oksidert. Resultatet av denne syklus er en gevinst på åtte NADH molekyler, to FADH2 molekyler, fire karbondioksid molekyler og to ATP-molekyler. NADH og FADH2 er energiproduserende molekyler, og FADH2 står for flavin adenindinukleotid.

Elektrontransportkjeden

Mesteparten av ATP energi produsert i cellulær respirasjon skjer i elektrontransportkjeden, som er en sekvens av proteiner som er i mitokondrie. Disse proteinene produserer vann ved å føre elektronene ned i kjeden. Når hydrogenet i vannet passerer langs kjeden, det kommer i kontakt med membranen i mitokondrie; denne friksjonen produserer ATP. Dette trinnet produserer rundt 34 molekyler av ATP. Noe energi blir benyttet i denne prosessen på samme tid, slik at den netto gevinst av ATP i cellulær respirasjon er 36 molekyler av ATP per molekyl av glukose. Ved utgangen av cellulær respirasjon, da får cellen 36 molekyler ATP per molekyl av glukose for å bruke for energi.

Helse Hendelser i McAllen, Texas

Helse Hendelser i McAllen, Texas


I 1904, ranch eier John McAllen etablert byen West McAllen i Texas. McAllen gått sammen med en gruppe utviklere som ble dyrke et nærliggende område av landet som kalles East McAllen og med 1910 flere bedrifter hadde blitt bygget i byen. I løpet av de neste tiårene, vokste McAllen befolkning, nå mer enn 32.000 innbyggere i 1960. I 2011 ble befolkningen anslått til å være 130 831 på byen McAllen hjemmeside.

Winter Texan Expo og Helse Fair

Held hver januar, Winter Texan Expo og Helse messe utdanner besøkende på helsetjenester. På 2011 rettferdig, det var råd for diabetikere ved Diabetiker Solutions stå, veiledning for hørselshemmede, et senter for smertebehandling og en medisinsk klinikk. Helsetjenester spesialister er tilgjengelig for å diskutere helseproblemer samt massasjeterapeuter for å lette bort eventuelle smerter eller smerter. Som varer i to dager, tar rettferdig sted på McAllen Convention Center ligger på Expressway 83.

Texas kvinner Expo

De Texan kvinner Expo tilbyr gratis helseundersøkelser og medisinske seminarer for å gi råd og utdanne kvinner på trivsel. Arrangementet går over to dager og holdes på McAllen Convention Center i løpet av den siste helgen i mars. Råd på tann problemer med tann screenings er tilgjengelig, samt kostholdsveiledning og vektkontroll råd med kroppsmasseindeks opplesninger. Skjønnhets utstillinger gi gratis makeovers og hårklipp, og behandlinger som voksing og threading er også tilgjengelig.

Jalapeño 100 Ride, Run & Walk

Finner sted over to dager i februar, den ordinære Jalapeño 100 Ride, Run & Walk tillater innbyggere i varierende fitness nivåer for å utfordre seg selv. Fem ruter er tilgjengelig for deltakerne å gå, løpe eller sykle: 100 mil, 62,5 kilometer, 50 kilometer, 25 kilometer og 12 kilometer. Hver rute starter og slutter på Old Mill Pavilion, Park Fair Boulevard. Den første dagen av arrangementet er for de som ønsker å sykle kurset, som begynner på 6:30 med registrering på paviljongen. Dagen etter, kan deltakerne velge om de går eller kjører de samme rutene. Registrering er på 7 am

Golden Age-OL

The Golden Age OL gir menn og kvinner over 50 år muligheten til å teste deres egnethet nivåer med en rekke sportslige aktiviteter. Over 30 arrangementer er på tilbud inkludert friidrett, biljard, volleyball, minigolf og bading. OL foregå over januar og februar. I 2011 arrangementet varte 41 dager. . Deltakerne må forhåndsregistrere en uke før OL om hvilke aktiviteter de ønsker å delta i tar Arrangementet sted på ulike parker og samfunnshus rundt McAllen, inkludert: Las Palma Community Center, Anchor Park, Palm View Community Center og Lark Community Center.

Hvordan å være positiv midt i tøffe hendelser

Hvordan å være positiv midt i tøffe hendelser


Når du føler deg ned og tilsynelatende kan ikke plukke deg opp, er det en rekke måter å slå din negativ stemning til en positiv en. Du kan gjøre det ved å praktisere takknemlighet revisjon foreslått av Dr. Dan Baker, direktør for atferdsmedisin ved Nasjonalt senter for forebyggende og Stress Medisin og forfatter av boken "Hva Happy People Know". En styrking revisjon gjør at du kan lære hva psykologer kaller et "perseptuelle skift."

Bruksanvisning

Sett gule lapper med sitater eller setninger som gjør deg positiv sted du ofte ser, for eksempel kjøleskapsdøren, kjøkkenskap, skrivebordet eller datamaskinen. Det er gratis programvare tilgjengelig for nedlasting som lar deg sette digitale gule lapper på datamaskinens skrivebord.

Skriv motiverende og inspirerende sitater som du kan finne på slike nettsteder som sitat Page, sitat Land, motivere oss og Happy Publishing. Registrere eventuelle sitater eller setninger du vil huske.

Finn minst én ting som gjør deg smile hver dag.

Reserve tre til fem minutter, helst tre ganger hver dag, for å tenke på noe som du setter pris på. Spre denne øvelsen i løpet av dagen, kanskje morgen, middag og kveld.

Hold en journal etter hver takknemlighet revisjon økt. Skriv hva du innser at du setter pris på og hvordan det kan spille en positiv rolle i dagliglivet når ting er tøft. Hold tidsskriftet hendig slik at du kan se det når det trengs. Registrerer dine tanker som de oppstår er den beste måten å huske dem. Også, skrive dine tanker kan hjelpe deg med å organisere dem.

Hodeskade & Coma Recovery

Hodetraume er noen skade i hodet. Resultatene kan variere fra en mindre bump til koma. Mens komplikasjoner og unntakene er alltid mulig, er full utvinning fra både ofte forventet og oppnåelig.

Årsaker

Hodeskade kan være forårsaket av en hit til hodet, høst, sports-relaterte skader, slåss, eller trafikkulykke. En koma kan også resultere fra de nevnte hendelser så vel som fra en overdose, hjerneinfeksjon eller tumor, eller noe som fører til en mangel på oksygen for å nå hjernen i en lang periode.

Betydning

De fleste hodeskader og traumer er mindre på grunn av den harde beskyttelsen som skallen. Comas er alltid alvorlig fordi hjernen er igjen fungerer på sitt laveste nivå.

Effekter

Hodeskade kan føre til alvorlig hjerneskade eller koma. Selv om ingen synlige tegn på skade kan være til stede, kan indre skader resultere i langvarig og irreversibel hjerneskade og / eller koma.

Time Frame

Symptomer fra en hodeskade kan bli forsinket. Den skadde bør overvåkes nøye for de første 24 timene. Recovery fra mange hodeskade skader krever ingen behandling. En koma krever sykehusinnleggelse, forsiktig lege overvåking, og vanligvis varer i et par uker. Noen tåle årevis.

Betraktninger

Hodeskade utvinning kan være rask med få symptomer. Hodepine, kvalme, syns og talevansker og mangel på konsentrasjon kan være belastende for en kort tid. Når en person våkner fra koma, han / hun vil være desorientert, forvirret, og treg. Fysiske og ergoterapi kan være nødvendig.

Forebygging / løsning

På seg bilbelte og hjelm, blir klar over omgivelsene, og få hjelp raskt til en skadet person kan hindre hodeskader og traumer.