Digidexo.com

nerver i klem i bekkenet

Pain Relief Fra nerve i klem

En klemt nerve oppstår når noe, slik som et ben, vev, muskel, brusk eller sener, steder trykket på nerve, avbryte sin normale funksjon. Resultatet kan være svært smertefullt og forårsake en kriblende følelse, nummenhet og svakhet. En vanlig plasseringen av en klemt nerve er i ryggen. Smertelindring fokuserer på hvile og medisinering.

Årsaker og symptomer

Den primære årsaken til en klemt nerve i ryggen er en herniated ryggrad plassere utilbørlig press på roten av en nerve, men det kan forekomme i en rekke måter. Symptomer på en klemt nerve i ryggen typisk omfatte smerte eller nummenhet, spesielt når det berørte området er forverret, for eksempel gjennom hoste eller nysing. Smerten kan stråle fra episenteret av klemt nerve, og blir beskrevet som en brennende følelse.

Pain Relief

Den beste måten å lindre smerter fra en klemt nerve i ryggen er gjennom sengeleie. Dette hindrer forverring av det berørte området, slik at det tid til å gro. For kortsiktig lindring av smerter og betennelser, kan over-the-counter-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen og naproksen brukes. I tilfeller av alvorlige smerter, kan legen forskrive en sterkere smertestillende. Smertelindring kan også bli funnet gjennom kortikosteroid injeksjoner direkte i det berørte området. For lavere ryggsmerter forårsaket av en klemt nerve, lette øvelser --- som å gå for å holde muskler og ledd løs --- kan gi en viss lettelse. Vekslende is og varme for smerter og betennelser kan lindre smerte også.

I tilfeller av ekstrem smerte eller når konvensjonell behandling ikke gir lindring, er kirurgi ofte betraktet. I tilfelle av en klemt nerve i ryggen, om den er forårsaket av en herniated plate, en del av skiven kan fjernes.

Hva er en klemt nerve i kneet?

Hva er en klemt nerve i kneet?


En klemt nerve kan oppstå der det er en nerve hvis det nerve, eller en gruppe av nerver, blir liksom klemt av et bein eller omliggende vev. Dette kan skje under svangerskapet, eller som et resultat av overforbruk av kneet, traumer eller sykdom, ifølge Merck.com.

Årsak

En klemt nerve i kneet kan være et resultat av press blir satt på peroneal nerve, noe som kan resultere i peroneal nerve parese. Denne tilstanden er egnet til å skje hvis du er sengeliggende, hvis du er tynn og alltid krysse bena når du sitter, eller hvis du er fastspent i en rullestol feil.

Identifikasjon

Ifølge University of Pennsylvania Medical Center, er peroneal nerve som ligger på utsiden av lavere kneet. Dens oppgave er å sende impulser til og fra, beinet til tærne og føttene. Hvis dette nerve er i klem eller skadet på annen måte, kan droppfot forekomme, noe som betyr at du ikke kan heve foten oppover.

At Risk

Sjansene dine lider av en klemt kneet nerve økning hvis du har diabetes, nylig har gått ned i vekt, har betennelse i blodårene, som kalles polyarteritis nodosa, eller har påført en skade i kneet.

Referert smerte

Hvis du har en nerve i klem et annet språk enn kneet, området som i baken, kan du føle referert smerte i kneet. Symptomer kan reise "nedstrøms" fra det berørte området.

Behandling

Behandling for en klemt nerve i kneet kan inkludere å ta ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs); bruke varme på plagede området og hvile og / eller ikke å legge press på nerven for en stund.

Hvordan Heal en klemt nerve med yoga

En klemt nerve er en perifer nerve som er blitt blokkert, slik at lite eller ingen tilbakemelding til hjernen. En nerve kan bli klemt av slike ting som en herniated plate i rygg eller carpal tunnel syndrom i håndleddet. Symptomene på en klemt nerve spenner fra en liten kribling i ekstremiteter koblet til klemt nerve til nummenhet, varm eller kald følelse eller kjedelig til akutt smerte. Yoga øvelser kan være effektive i lettelser symptomene på en klemt nerve, men bør alltid gjøres med forsiktighet.

Bruksanvisning

Støttet Bridge Pose for klemt nerve i Neck

•  Legg ut en yogamatte, eller finne en myk, teppebelagt plass.

Legg langsidene på to yoga blokker ved siden av hverandre og plassere ytterligere to blokker på toppen i midten av matten.

Sitt på blokkene og sakte lene tilbake på albuene.

Slipp øvre del av ryggen og skuldrene ned til matten / gulvet.

Plasser føttene flatt på gulvet og bøy knærne mot taket.

sacrum og rumpe hvile på blokkene, mens den øvre rygg, skuldre og hode hvile på matten / gulvet.

Bo i denne posisjonen i fem minutter, 3-4 ganger per uke.

For å komme ut av positur, stige opp på albuene og sitte opp på blokkene.

Støttet Barnets Pose for nerve i klem

9. Legg ut en yogamatte, eller finne et teppebelagt plass.

Plasser en yoga styrke eller seks faste puter (i lengderetningen, parallelt med matte i en rad av tre, med de resterende tre puter stablet oppå) nær toppen av matten.

knelende på midten av matten, fører til knærne til enden av bolster eller pute stable nærmest midten av matten.

Sitter tilbake mot hælene, slipper hodet og overkroppen ned på styrke eller pute stabelen. Utvid og nå armene ut på gulvet foran deg.

Bo i denne posisjonen i fem minutter, tre til fire ganger per uke. Hvis du føler smerte eller ubehag i anklene, plassere en opprullet, tynt teppe under begge anklene. For ubehag i knærne, plassere en opprullet, tynt teppe bak knærne.

Tips og advarsler

  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for medisinske råd. Ta kontakt med legen din før du starter en yoga rutine.

Klemt nerve i Elbow Treatment

En nerve i klem på baksiden av albuen er kjent som cubital tunnel syndrom. Denne tilstanden oppstår når en person bøyer armen og ulnar nerve strekker eller kommer i kontakt med den mediale epikondyl (benete projeksjon på innsiden av albuen). Det føles akkurat som "funny bone" sensasjon at noen ganger skjer når du treffer albuen på noe. Personer som har denne type klemt nerve i albuen trenger å hvile, bruke is og medisiner og begrense visse arm-bøying bevegelser. Kirurgi kan være nødvendig for å full lindre smerter og betennelser forårsaket av denne tilstanden.

Effekter av Rest and Ice

Personer som har en klemt nerve i sin albue trenger å hvile albuen så mye som mulig. Dette inkluderer å endre visse daglige bevegelser for å unngå irriterende ulnar nerve. Ice kan bidra til å redusere betennelse i nerve og lindre smerter og nummenhet, som også kan være et symptom. Ice er mest effektiv hvis den er komprimert mot baksiden av albuen i 20-minutters intervaller. Ice forårsaker vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer) og reduserer hevelser ved å begrense blodtilførselen til ulnar nerve.

Medisiner og tilskudd

Anti-inflammatoriske medisiner som naproxen og ibuprofen kan lindre en klemt nerve i albuen. Disse medikamentene tjene som Cox-2-hemmere. De reduserer betennelser og smerte ved å begrense effektene av Cox-2 enzymer og prostaglandiner (kjemikalier), kroppens betennelse-produserende reaksjon på skader. En lege kan forskrive kortison (steroider) for mer alvorlig smerte og hevelse. Vitamin B6 (100 mg) kan også være effektive i behandling av en klemt ulnar nerve i albuen.

Fordeler med splinter eller bukseseler

På grunn av viktigheten av å begrense albuen bøyd, er en spenne eller splint ofte anbefalt for cubital tunnel syndrom. Dette holder komprimering av ulnar nerve. Bukseseler eller hockey pads kan være effektive i å begrense bøyebevegelser til om en 30-graders vinkel. Tannregulering kan også tjene som en påminnelse om ikke å bøye albuen for ofte. Disse tannregulering eller enda mer restriktive splinter bør brukes mens du sover om natten, også.

Betraktninger

En lege kan avgjøre om kirurgi er nødvendig for en persons klemt albue nerve. Barbering ned den mediale epikondyl bein kan bidra til å lindre press på ulnar nerve. Ulnar nerve er normalt flyttet så godt under prosedyren. Ifølge Dr. Michael Bermant, hånd plastisk kirurg, "plassere nerve under en muskel lag hindrer den fra å skli tilbake i benete groove og gir en økt blodtilførsel til å helbrede nerve. Plasseringen under muskelen også beskytter nerve fra skade. "

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å overvinne en klemt nerve i albuen uten kirurgi. De som er mer proaktive i sin behandling kan vanligvis komme seg mye raskere. Hvis kirurgi er nødvendig, en rehabiliteringsprosess, herunder fysioterapi eller trening, vil bli foreskrevet. Etter operasjonen, kan det ta en person opp til fem måneder å få tilbake sin fulle gripende styrke. Mindre muskler kan ikke være helt funksjonell for opp til 18 måneder.

Symptomer på en klemt nerve i skulderen

Skulderen er en kompleks felles som har et utvalg av nerver og blodkar som går gjennom den. På grunn av fleksibiliteten av skjøten, er det mulig for noen av disse strukturer for å bli komprimert og "klemt". Når nerver blir klemt, de ikke lenger er i stand til å gi innervasjon til de deler av kroppen som de betjente. Som et resultat, vil deler av kroppen blir nummen og enkelte muskler vil ikke lenger fungere.

Cervical Nerver

Skulderen har nerver som kommer fra mange forskjellige deler av ryggmargen. Nerver kalles vanligvis basert på hvor de kommer fra ryggraden. Fordi det er åtte forskjellige ryggvirvler i nakken (cervical vertebrae), det er åtte livmorhals nerver (ofte kalt C1-8). C5, 6, 7, og 8 alle koble til deler av skulderen og kan bli klemt.

C5 klemt nerve

En av de nervene som kan bli klemt i skulderen er C5 nerve. Klemming av denne nerven kan føre til smerter i skulderen, nummenhet i skulderen og lammelse av deltamuskelen. Fordi deltamuskelen er ansvarlig for å løfte armen rett opp fra siden, kan det være vanskelig eller umulig å bevege armen på denne måten.

C6 klemt nerve

Den primære symptom på C6 nerve i klem i skulderen er smerte og prikking som går nedover armen og slutten i tommelen. Dette er fordi C6 nerve leverer følelse til en del av armen, og tommelen. Dette nerve leverer også biceps og noen av håndleddet, så en klem C6 nerve kan gjøre det vanskelig å bøye armen og flytte håndleddet.

C7 klemt nerve

C7 nerve ikke leverer noen muskler, men det leverer visse deler av armen, spesielt underarmen og indeksen og langfinger. Som et resultat, kan en C7-nerve som har blitt klemt av skulderen forårsake nummenhet til de deler av armen og hånden.

C8 klemt nerve

Den C8 nerven er den siste nerve å komme ut av halsen, og det gir følelse til det laterale parti av underarmen og den ring- og lillefinger. Som et resultat, dersom C8 nerve blir klemt, vil disse områdene enten prikke eller føler klemt, avhengig av alvorligheten av skaden.

Årsaker til vedvarende hodepine

Hodepine

Selv om de fleste mennesker har hodepine fra tid til annen, 3 til 5 prosent av voksne over hele verden opplever dem på en daglig basis, i henhold til de Mayo Clinic. Kronisk hodepine er delt inn i fire ulike kategorier: migrene, spenning, daglig vedvarende og hemicrania continua. Dessverre har medisinske forskere ikke forstå hvorfor folk flest får hodepine. I noen tilfeller er hodepine forårsaket av andre sykdommer eller tilstander slik som inflammasjon i hjernen, nerver i klem, hjernetumorer, skader og infeksjon som meningitt. Men de fleste hodepine ikke ut til å ha en årsak. I noen tilfeller, til folk som misbruker smertestillende medikamenter stoppe hodepine kan oppleve uttak eller rebound hodepine.

Migrene og spenningshodepine

Migrene er klassifisert som hodepine som forårsaker betydelig smerte for timer eller dager på slutten. Vanligvis er de innledes med andre symptomer som visuelle auraer eller blinde flekker. Forskere mener at genetikk og miljømessige utløsere spille en rolle for de med migrene. Andre teorier omfatter endringer i nervene i hodet eller en kjemisk ubalanse i hjernen. Faktorer som stress, mat og hormonelle forandringer er alle tenkt å være triggere for migrene.

Spenningshodepine, klassifisert som følelsen av å ha et stramt bånd rundt hodet, er de mest vanlige typer hodepine. Dessverre er ingen av en sikker av årsaken til disse hodepine. Ifølge Mayo Clinic, noen leger mener spenningshodepine kommer fra spente muskler rundt halsen og ansiktet utløst av stress.

Nye Daily vedvarende hodepine og Hemicrania continua

Nye Daily vedvarende hodepine er klassifisert som hodepine der en ny underliggende årsaken er identifisert. Disse type hodepine er frustrerende siden legen din ikke kan være i stand til å tilby mye hjelp utover smertelindring piller. Vanligvis disse hodepine er mer mild enn migrene, men ikke mindre irriterende.

Hemicrania continua også synes å dukke opp uten en underliggende årsak, men disse hodepine er ganske sjeldne og lar seg behandle. Disse bare påvirker den ene siden av hodet, er moderat med utbrudd av alvorlig smerte og fortsette i flere dager uten en periode av pusterom.

Femoral Nevropati Årsaker

Femoral Nevropati Årsaker

Hva er Femoral nevropati?

Femoral nevropati er også kjent som femoral mononevropati. Det er en tilstand hvor lårbens nerve, som passerer gjennom bekkenet, over hver av hoftene, og nedover låret til kneet, blir klemt. I disse tilfellene kan den lidende opplever flere faller som følge av dårligere kontroll i gang. Smerter i lysken eller hofte kan bemerkes, spesielt i full forlengelse av benet fra hoften. Vanligvis er nummenhet eller prikking følte i leggen, kne og fot. Langsiktige problemer som kan oppstå inkluderer atrofi av quadriceps muskel som klemt nerve er ikke lenger i stand til å kontrollere.

Årsaker

Diabetikere er disponert for femoral nevropati - det antas at det er et resultat å bremse vaskulær degenerasjon forårsaket av kronisk høyt blodsukker. Bortsett fra det, kreft, traumer og medisinske prosedyrer kan være årsaken. Skarpe støt mot psoas muskel som forbinder innsiden av bekkenet til ryggvirvlene kan resultere i blødning, forårsaker et hematom som legger press på den femorale nerve. Iliopsoas kan også bli påvirket hvis pasienten er en hemophiliac eller er på blodfortynnende medisiner. Aneurismer eller svulster i bekken eller aorta vener kan også forårsake femoral nevropatier ved kontakt komprimering. Endelig kan direkte skade på hofter eller bekken, slik som et brukket bein eller brudd, fysisk pierce eller kutte femoral nerve.

Behandling

Behandlingen er avhengig av årsaken til den femorale nevropati. Hvis det er på grunn av enkel kompresjon på hofte fra vinkelen ved hvilken man sitter eller står fysisk terapi er foreskrevet med bruk av en knestøtte for å hindre kollaps eller knekking. Hvis det er et resultat av blødning, må blodet som presser mot nerve bli suget ut. Blodfortynnende medisiner er stoppet og koaguleringsmidler kan være nødvendig i tilfelle av blødere. Kirurgi og kjemoterapi er utført for aneurismer og kreft henholdsvis med kirurgisk rekonstruksjon være det eneste valget i situasjoner der nerven har blitt kuttet eller skadet på noen måte.

Botemidler for Nummenhet skyldes lavere ryggproblemer

Personer med lavere ryggsmerter kan oppleve nummenhet i forskjellige deler av kroppen. Bestemme kilden til ryggsmerter kan bidra til å eliminere nummenhet.

Klem Nerve

Klemming en nerve er en av de vanligste årsakene til ryggsmerter, prikking og nummenhet.
En klemt nerve kan være ubehagelig, men det er ikke ansett for å være en alvorlig tilstand, og de fleste leger ikke forsøke å behandle problemet, som det vil mest sannsynlig gå bort av seg selv.
I tilfeller der klemt nerve blir en kronisk tilstand, flere behandlingsalternativer er tilgjengelige. Smertebehandling medikamenter kan brukes, og kan kombineres med fysioterapi, injeksjoner, is eller varme terapi, eller ryggoperasjon.

Muskuløse Skader og Tension

En muskel skader kan constrict sirkulasjon, forårsaker hevelse og en lammende følelse.
Muskelskade er trolig den vanligste årsaken til ryggsmerter og spasmer. Ifølge en artikkel på leddgikt dag nettside, vil 50 til 80 prosent av voksne opplever moderat til alvorlig ryggsmerter forbundet med muskelsmerter på et tidspunkt i livet sitt.

Både fysisk og følelsesmessig stress kan føre til muskelspenninger i ryggen. Mange mennesker opplever det som beskrives som en stram følelse i ryggen når dette skjer. Noen mennesker opplever både en ryggskade i kombinasjon med indre stress og spenninger, som kan gjøre skaden verre. Når dette skjer, vil mange leger anbefaler fysioterapi og avslapping teknikker for å destress kroppen. Emosjonell støtte og dype vev massasje kan være en del av behandlingen.
I enkelte alvorlige tilfeller, medisiner, som for eksempel smertestillende og / eller en muskel relaxer, kan være foreskrevet.

Kreft og Stroke

I noen tilfeller er det en mer alvorlig årsak til ryggsmerter, prikking og nummenhet. Kreft og slagpasienter kan oppleve ryggsmerter. Av denne grunn er det viktig at noen får en medisinsk vurdering og behandling hvis de opplever pågående smerte og ubehag i ryggen til å sørge for at deres smerte ikke er relatert til en mer alvorlig problem, som kreft eller slag. I disse tilfellene er tilstanden behandles på riktig måte, og deretter noen langsiktig eller flere symptomer, slik som nummenhet og smerte, behandles separat, og som regel etter den første problemet har blitt riktig behandlet.

Carpal Tunnel Syndrome

Selv vanligvis antatt å være forårsaket av repeterende bevegelser som for eksempel å skrive og monteringsarbeid, er det en rekke andre overraskende grunner enkeltpersoner kan lide av carpal tunnel syndrom --- eller predisponere for å oppleve carpal tunnel syndrom.

Definisjon

Den carpal tunnel er en tynn, stiv passasje konstruert av ben og ligamenter på basis av hånden, der det slutter seg til håndleddet. En viktig nerve --- kalles median nerve --- som går fra underarmen ned i hånden din, går gjennom denne passasjen, sender impulser fra hjernen til hånden --- spesielt, tommelen, indeksen og midtre fingrene. Når noe skjer for å begrense carpal tunnel passasje videre --- generelt hevelse i området --- blir median nerve i klem eller komprimert og slutter å fungere skikkelig. Denne innsnevring og nervekompresjons er referert til som carpal tunnelsyndrom.

Symptomer

De første symptomene på carpal tunnel syndrom kan omfatte hånd "sovner" i løpet av natten når du sover, slik at du må "riste det ut" for å få full følelsen tilbake. I løpet våkne timer, prikking i hånden blir mer vanlig og hånden kan føle klønete eller hovne, selv om det ikke ser ut til å være hoven på eksamen. Nummenhet, prikking, kløe og / eller svie i fingrene eller håndflaten er også vanlig. Venstre ubehandlet, carpal tunnel syndrom symptomer kan utvikle seg til der det er vanskelig å bruke hånden, og hånden taper styrke.

Behandling

Hvile og immobilisering av håndleddet slik at det ikke blir flyttet på en slik måte at den komprimerer median nerve er vanligvis det første kurset av behandling for carpal tunnel syndrom, sammen med over-the-counter smertestillende medikamenter med anti-inflammatoriske egenskaper. Is eller kalde omslag kan også bidra til å redusere hevelse. Hvis mislykket, kan reseptbelagte legemidler gi lindring av smerte og hevelse, og noen pasienter få lindring med yoga, akupunktur eller kiropraktikk omsorg. Hvis disse behandlingene ikke fører til betydelig forbedring, til kirurgi utvide carpal tunnel kan være nødvendig --- og er ganske vanlig i USA.

Årsaker

Genetisk, noen mennesker rett og slett har en mindre carpal tunnel enn andre, og disse personene vil ha en økt sannsynlighet for å oppleve carpal tunnel syndrom, spesielt hvis andre faktorer bidrar også. Kvinner har høyere risiko enn menn, og folk med metabolske forstyrrelser som påvirker nerver eller diabetes eller leddgikt har økt risiko for å oppleve tilstanden. Andre tilstander som hypotyreose, en overaktiv hypofysen eller en cyste eller svulst i carpal tunnel kan også føre til carpal tunnel syndrom. Enhver tilstand som forårsaker vannretensjon eller hevelse --- slik som fedme eller graviditet --- kan også bidra til carpal tunnel syndrom. I tillegg har folk som utfører repeterende bevegelser i samlebånds arbeidsplasser har en høyere risiko for skade på dette området og en høyere risiko for å utvikle carpal tunnel syndrom.

Diagnose

En lege vil utføre en pasient historie og muligens blodprøver og / eller røntgen for å utelukke eventuelle underliggende årsaken til carpal tunnel syndrom. Hånd, håndledd og fingre vil bli nøye undersøkt. Til syvende og sist, har nerveledningsstudier og ultralyd vært de avgjørende hjelp av positivt identifisere carpal tunnel syndrom.

Note

Hvis det er en underliggende årsak til carpal tunnel syndrom --- som for eksempel leddgikt eller diabetes - en lege vil behandle årsaks sykdommen først og deretter behandle carpal tunnel syndrom symptomer.

Om Nedre ryggsmerter

Nedre ryggsmerter er en av de vanligste smerter klaget på av voksne. Det resulterer ofte i å misbruke eller overusing ryggmuskulaturen i kroppen. Det finnes ulike behandlinger som kan foretas for å lindre smerter i korsryggen. Valget avhenger av årsaken og alvorlighetsgraden av problemet.

Årsaker

Nedre ryggsmerter kan være forårsaket av å belaste musklene i ryggen. Dette skjer når muskelen er revet eller altfor strukket på grunn av anstrengende fysisk aktivitet som løfting eller plutselige bevegelser. Oftere enn ikke, ubehag i konsentrert på et bestemt område. En annen mulig årsak til smerter i korsryggen er en herniated plate. Baksiden består av plater som kalles herniates. Herniates har en myk, indre kjerne som noen ganger kan lekke ut på grunn av skade. Når dette skjer, er press på rygg nerve og forårsake smerte og en kriblende følelse som kan kjennes helt ned til beina. Frakturer eller alderdom kan også påvirke leddene som fester ryggvirvlene i ryggen. Når ryggvirvlene slip mot hverandre, kan nerver bli klemt og forårsake smerter i korsryggen.

Symptomer

Symptomer på smerte i korsryggen er avhengig av typen av skade som forårsaker den. Omfanget, beliggenhet og type smerte kan være nyttig i diagnostisering årsaken til smerter i korsryggen. Det bør bemerkes at korsryggen er forskjellig fra andre medisinske tilstander i at alvorlighetsgraden av smerte ofte har lite å gjøre med alvoret av årsaken. Selv de mest enkle muskel belastning kan føre til ekstrem smerte. En av de vanligste symptomene på problemer i korsryggen er muskelkramper og smerter som kan bli følt i nedre rygg og rumpe området. Det kan også være vanskelig for personen å flytte. Denne spesielle vanskeligheter kan variere fra stivhet til ikke å være i stand til å bevege seg i det hele tatt. Med mildere tilfeller av korsryggen forhold, avtar smertene vanligvis innen to til tre dager som området naturlig helbreder. Men hvis smertene er følger av blære eller tarm dysfunksjoner eller alvorlige smerter i magen, så det kan bety en mer alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig legehjelp.

Kirurgi

En av måtene å lindre smerter i korsryggen er å gjennomgå en operasjon. Kirurgi er ikke anbefalt for alle typer ryggsmerter. Det er bare i alvorlige tilfeller at noen mennesker er pålagt å ha en operasjon for å redusere smerte og gjenvinne riktige motoriske funksjoner under normale aktiviteter. Kirurgi er ansett som et levedyktig alternativ for de som har nerver i klem og dermed forårsake smerte for å skyte ned sine lavere organer. De med komprimerte ryggmargen er også kandidater til ryggoperasjon. Ofte er kirurgi kun gitt som et alternativ etter fysioterapi og medisinering er bevist å være ineffektiv.

Andre behandlinger

For de som velger å ha en mer ikke-invasiv behandlingsforløp, det finnes andre alternativer for å behandle ryggsmerter. Kiropraktisk behandling innebærer justering av ryggraden for å justere ryggraden og redusere smerte. Ideen bak praksis er at spinal dysfunksjoner forårsake andre deler av kroppen for å skade slik at det er et behov for å justere den. En annen metode for å lindre smerter i korsryggen er gjennom fysioterapi. Målet for fysisk terapi er å øke evnen for bevegelse ved å gjøre øvelser formulert for å redusere smerte. Endelig kan medisiner som en epidural steroid bli injisert for å redusere betennelse på baksiden og dermed lindre smerte.

Forebygging

Nøkkelen til å holde korsryggen sunt er å sørge for at det utvikler den nødvendige styrke. Dette kan gjøres ved å gjøre øvelser og strekninger som er spesielt rettet ryggen og magemusklene. Ved å utvikle kroppens kjerne styrke, er den nedre del av ryggen mindre sannsynlig å bli skadet. En annen måte å unngå smerter i korsryggen, er å sørge for at riktig holdning er utviklet, spesielt når løfte tunge gjenstander.

Artrose Tilstand Symptomer

Artrose (OA) rammer millioner av mennesker, både menn og kvinner, men kvinner er uforholdsmessig påvirket av det, i henhold til Amerika Academy of Orthopaedic Surgeons. Nesten halvparten av alle amerikanere over 65 år har noen form for slitasjegikt, i hvert fall i ett felles, ifølge organisasjonen. Artrose er ansett slitasje versjon av leddgikt fordi det skjer som vi blir eldre, og som våre ledd fizzle ut fra overforbruk.

Effekter

OA oftest påvirker knær, hender og hofter, men kan også målrette ryggrad, føtter, ankler og skuldre. Når leddene er plaget med OA, vil du oppleve stivhet og hevelse. Du kan finne deg selv stønn som du prøver å komme ut av en stol. Du kan merke at du har mistet din spekter av bevegelse og ikke kan nå så langt som du brukte til eller bøye som enkelt. Leddene kan bli betent. Noen ganger fragmenter av brusk, samt andre vev, kan gjøre leddene føles som om de er låst eller sitter fast. Som et resultat, kan du høre en skrapende lyd, klikke, knipser eller knirkende.

Deaktivering

For noen er OA helt invalidiserende, mens det er bare mildt problematisk for andre. Din smerte vil trolig være på sitt verste i morgen når du kommer ut av sengen. Hele kroppen kan føle verkende. Noen av leddene blir så svellet at de er synlige for det blotte øye. Hvis du deltar i en fysisk aktivitet, kan dette gjøre OA virkelig blusse opp.

Catch-22 av Exercise

Smerten av OA er forårsaket av en svekkelse av musklene som omgir leddet. Dette kan være forårsaket ved å være altfor stillesittende og inaktiv. Men det er en Catch-22 fordi OA kan gjøre fysisk aktivitet til en mindre enn ønskelig jakten, men du må være i bevegelse eller stivhet vil bli verre. Vanligvis er leddsmerter på sitt verre i morgen, og vil avta mot kvelden, ifølge 2arthritis.org.

Hips

Hvis OA har utviklet seg i hoftene, kan du ha problemer med å gå og finne deg selv halter. Du kan oppleve indre lår, setet og lyskesmerter. Noen ganger smertene vil gå ned på kne og inn i siden av låret, som regnes som "henvist" smerte. Du kan oppleve at din holdning blir verre og koordinering blir dårlig på grunn av de begrensningene som leddsmerter er foisting på kroppen din.

Spine

Da OA bosetter seg i ryggraden, kan du føle nummenhet eller svakhet i bena og armene på grunn av en klemt nerve. Du kan også føle press på nervene i ryggmargen, som er din nerve i klem. Du kan ha smerter i skulder, arm, ben og rygg og i halsen når spinal OA er til stede. Når rotere plater bryte ned, kan dette resultere i spiny overgrowths, som kan bidra til smerte.

Knær og Fingers

Når OA oppstår i knærne, kan du oppleve at dine store lårmusklene har blitt svak, og at du får smerter når du går opp og ned trapper. Du kan merke at kneet fangst eller ristene når du beveger deg.
Når OA slår fingrene, kan du oppdage at du ikke lenger kan bære din ringer fordi leddene er blitt hovent og er smertefullt. Leddene kan bli forstørret, og du kan legge merke ømhet og rødhet i leddene. Du er ikke lenger i stand til å utføre oppgaver som krever bruk av fingrene, som kan være frustrerende.

Dine Feet

Hvis føttene er ømme på det store felles ligger ved foten av stortåen, kan dette tyde på at du har OA i føttene.

Klem Nerve Utbedring

En klemt nerve er kompresjon, innsnevring eller strekking av en nerve. Dette skjer når for mye trykk påføres en nerve ved omgivende muskler og blodkar. Denne type skade har en tendens til å interferere med nervefunksjon. Resultatet er en smerte som stråler ut fra skadestedet. Nummenhet, prikking, svie og svakhet er noen av symptomene på en klemt nerve. Denne typen skader kan føre til nevropati, carpal tunnel syndrom og senebetennelse. De fleste blir med egenomsorg. Hvis symptomene ikke bedrer seg etter flere dager med egenomsorg, ta kontakt med helsepersonell.

Self-Care

Etter å knipe en nerve, først stoppe den aktiviteten som forårsaket skaden. Fortsetter aktiviteten vil bare forverre skaden. Hvil i området der klemt nerve ligger. Noe som svulmet sener på grunn av overforbruk kan føre til en klemt nerve. Det er godt å gi noen hevelse, sett og usett, en sjanse til å gå ned. Området kan bli immobilisert så godt med en skinne eller en krage. For å lindre smerte og hevelse rundt nerve området, ta ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen og naproksen.

Legehjelp

En omsorgsperson kan bruke kortikosteroid injeksjoner for å redusere smerter og betennelser. Fysioterapi øvelser brukes til å styrke og strekke musklene å tilby lettelse fra press på nervene. En fysioterapeut kan også foreslå endringer i aktiviteter som påvirker klemt nerve området. Hvis en klemt nerve ikke svarer etter noen uker med egenomsorg rettsmidler så kirurgi kan være et alternativ. Den type kirurgi er avhengig av skadestedet. Kirurgi kan innebære fjerning av bein spurs eller biter av bein for å ta presset av nerve nettstedet.

Forebygging

Det finnes måter å forsøke å hindre en klemt nerve. Prøv å nå en sunn vekt. Ekstra vekt legger press på muskler og nerver. Opprettholde god holdning vil bidra til å holde presset på nerver i ryggen og skuldrene. Trening for å styrke musklene og holde sin fleksibilitet. En sterk muskelen er mindre sannsynlig å bli skadet og hovne opp knipe nerver. Mens du er på jobb eller hjemme, begrense eksponeringen for repeterende aktiviteter. Ta mange pauser eller bytte til en annen aktivitet en stund. Dette vil bidra til å forhindre klem nerver samt tilby noen lettelse for de som allerede er i klem.

Klem Nerve Pain

Klemte nerver er en relativt vanlig; de vanligvis leges på egen hånd. I mange tilfeller, symptomer er mindre. Hvile er ofte alt som skal til for å helbrede en klemt nerve. Men noen klemte nerver føre til smerter så alvorlig at større metoder er nødvendig for å lindre smerten.

Nerve Basics

Nerver bestå av tre typer. Sensoriske nerver er utformet for å bære stimuli innsamlet fra sanseorganer til hjernen. Motoriske nerver spille en rolle i forskjellige bevegelser i hele kroppen. Autonome nervene styrer automatiske bevegelser som kroppen din engasjerer seg i, slik som den ufrivillige blinker som oppstår når noe beveger seg nær øyet.

Symptomer

Klemte nerver er mest merkbar når de resulterer i intens, brennende smerte. Imidlertid kan klemte nerver også føre til nummenhet, prikking, muskelsvakhet, og følelsen at det området av kroppen med klemt nerve er å sovne.

Klem Nerve

Til tider kan bein eller muskler trykk ned på nervene, komprimere dem eller for å hindre strømmen av næringsstoffer til at nerven. Disse klemte nerver kan sende unødvendige signaler av smerte, og de er også ofte ute av stand til å utføre sine normale funksjoner.

Årsaker

Bein og brusk er oftest å trykke mot klemt nerve. Dette skjer oftest på ryggrad. Hendelser som kan øke sannsynligheten for en klemt nerve som oppstår er dårlig holdning, skader, overvekt og stress. I noen tilfeller, klemte nerver er uunngåelig.

Forebygging / løsning

Klemte nerver meste leges på egen hånd. Hvile er den raskeste måten å helbrede en klemt nerve, men noen leger anbefaler at området med klemt nerve bli immobilisert. I noen tilfeller er fysioterapi, medisiner og kirurgi nødvendig.

Klemte nerver kan forebygges ved å unngå mange av de tingene som er oppført i årsakene delen. Enkeltpersoner er også rådet til å unngå lange, repeterende oppgaver når det er mulig.

Behandling for en klem Sakral Nerve

Behandling for en klem Sakral Nerve


Sacrum er en trekantet formede ben med fem segmenter som befinner seg nær bunnen av ryggraden. Noen ganger kan en disk mellom sakralvirvler herniate og klemme en eller flere av de fem sakrale nerverøtter, ifølge Spine-Health.com. Behandlinger for sakral nervesmerter er vanligvis fokusert på å lindre den underliggende årsaken til klemt nerve.

Betydning

Klemte nerver kan føre til en betydelig mengde av smerte så vel som svakhet og nummenhet i ben og føtter, spesielt hvis isjiasnerven er berørt. Personer med sakral nervesmerter trenger å hvile og stoppe all fysisk aktivitet for en stund.

Typer behandling

Ice skal brukes i løpet av de første 48 timer for å redusere innledende smerter og betennelse av platen. Etter det, kan en varmepute bidra til å slappe nerver og muskler og øke blodstrømmen for helbredelse.

Andre typer behandling

Anti-inflammatoriske behandlinger som ibuprofen, naproksen eller acetylsalisylsyre kan også bidra til å redusere betennelser og smerter i den sakrale regionen. En lege kan forskrive medikamenter som amitriptylin for mer alvorlige smerter.

Effekter av Exercise

Visse stretching og styrketrening kan bidra til å øke fleksibilitet og stabilitet i sacrum området. Dette kan bidra til å avlaste presset av sakrale nerver.

Forebygging / løsning

Herniated plater eller skader som forårsaker sakrale klem nerver kan forebygges gjennom trening, opprettholde riktig holdning og løfte gjenstander skal, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Pudendal Nerve Treatment

Nerve smerte kan være en ødeleggende medisinsk tilstand. Nerven, som ligger i bekkenet, har potensial til å føre til store smerter og bør behandles hvis smerter oppstår hvor som helst i bekkenet. Nerven er ansvarlig for store funksjoner i kroppen, slik som urinering og avføring, og selv for orgasmer i begge kjønn. Det finnes flere ulike former for behandling for å hjelpe riktige pudendal nerveproblemer og tilhørende smerter. Behandling valget avhenger av alvorlighetsgraden av saken og symptomer.

Nerve Block

Fordi alles kropp er annerledes, akkurat der pudendal nerve ligger og banen som går det varierer. En nerve blokk er en injeksjon gitt ved en presis område i nærheten av nerve til å blokkere smerte. Vanligvis er tre steder injiseres etter skanninger har blitt beordret til å se hvor injeksjoner bør gis. De injeksjoner er vanligvis en lokalbedøvelse eller en langsom-releasing steroid gitt av enten lege eller en utløser-punkt terapeut. Mer enn en behandling kan være nødvendig for å få den smerte under kontroll.

Fysioterapi

Noen ganger fysisk terapi kan hjelpe en pasient. Målet med fysioterapi er å lindre ikke bare pudendal nerve smerter, men problemet som skaper smerten. Den tilstand som er mest utbredt blant personer med pudendal nerveproblemer er at deres bekkenbunnen er for stram. Når bekkenbunnen er for stram eller liten, er det en økt risiko for pudendal nerve komprimering. En terapeut må forlenge etasje i bekkenet, noe som innebærer å bruke vaginal eller rektal manuell manipulering terapi. Da terapeuten kan bruke myofascial utgivelsen behandlinger for å bidra til å forlenge bekkenbunnen. Myofascial utgivelsen bruker massasjeteknikker for å løsne og slipp band av huden som omfatter muskel rundt bekkenbunnen. Dette bidrar til å løsne området der pudendal nerve er i klem eller blokkert. Fysioterapeut kan også bli nødt til å sette en finger inn i endetarmen eller vagina å vurdere smerte samt muskel tone rundt pudendal nerve. Han vil da bruke fingeren for å få muskelen til kontrakt, frigjøring og strekke seg, og for å normalisere muskeltonus sammen med sjekker motorstyring.

Hvile og hjem rettsmidler

En av de mest anbefalte former for behandling for en nerve pudendal problemet er resten. Legen din vil fortelle deg at du trenger å stoppe fysiske aktiviteter som forverre situasjonen, slik som du sykler, jogger og trener med vekter. Uansett hva det er du gjør som kan forverre problemet, stoppe og la nerve resten.

Du bør også bruke en smultring-formet pute. Sittende på denne type pute, der den midtre delen er kuttet ut, hjelper bunn, ben og rygg fordi putens hull tar rak rygg, hofter og ben.

Prognose av en klemt Livmorhals Nerve

Prognose av en klemt Livmorhals Nerve


En klem cervical nerve, også kjent som cervical radikulopati, kan påvirke flere deler av de øvre ekstremiteter, fra skuldrene ned til fingrene. Smerter, nummenhet, svakhet og prikking kan alle følge av denne tilstanden.

Hva er Cervical radikulopati?

Cervical radikulopati er en entrapment eller klemming av nerve som strekker seg ut fra mellom nakkevirvler, som reiser fra halsen og ned en hel arm.

Symptomer

Pasienter med cervikal radikulopati opplever smerte reiser nedover hele armen, med opprinnelse i nakken. Noen ganger vil prikking og nummenhet være til stede også.

Behandling

Bortsett fra resultatene av en cervikal foraminotomy, hvor åpningen av den cervikale plass er forstørret for å tillate frigjøring av en klemt cervical nerve, foretrekker mange pasienter ikke-kirurgiske tilnærminger først. Noen av disse metodene er kiropraktikk, epidural injeksjoner og fysioterapi.

Prognose

Når klem eller fanget nerve slippes, symptomene har en tendens til å forsvinne. Derfor, hvis man gjennomgår noen form for behandling, enten kirurgisk eller ikke, er prognosen generelt ganske bra.

Expert Insight

Ifølge Jenice Robinson, MD, assisterende professor i nevrologi ved Penn State School of Medicine, 90 prosent av pasienter som gjennomgår noen form behandling for livmorhals radikulopati er asymptomatiske ved sin oppfølging avtale.

Hvordan Spot klemt nerve Symptomer

En klemt nerve kan være forårsaket av traumer, stamme eller sykdom. En klemt nerve kan være ganske smertefull og kan forårsake tap av bevegelse. Symptomer kan oppstå i et annet område enn der nerven kommer i klem så det er viktig å vite hvordan å gjenkjenne en klemt nerve. Siden nerver kjøre gjennom kroppen en klemt nerve kan oppstå hvor som helst. Behandling av en klemt nerve kan inkludere anti-inflammatoriske legemidler, is for hevelse og hvile. I noen tilfeller kan det være nødvendig fysisk behandling eller kirurgi.

Hvordan Spot klemt nerve Symptomer

•  Smerte er vanligvis den mest lett gjenkjennelige og kjente symptom. Det er ofte en skyting smerte. En brennende følelse ofte følger med smerte.

Nummenhet og en kriblende følelse også forekomme. Den kriblende følelse føles litt som stikking følelse som føles når et lem sovner, så å si.

Tap av bevegelse eller muskelfunksjon, svakhet og muskelkramper kan skyldes en klemt nerve.

Hint

  • Hvis du opplever symptomer på en klemt nerve, kontakt lege for riktig diagnose og behandling.

Klemt occipital nerve Symptomer

Klemt occipital nerve Symptomer


En klemt nerve oppstår når for mye press er brukt til nerve og bein, muskler eller sener som omgir området.

Pain

Smerte er ofte beskrevet som å være skarp, brennende og kortfattet. Du kan føle svie rundt området av hodeskallen som kan stråle utover mot andre deler av hodeskallen og ansiktet.

Nummenhet

En nummenhet følelse kan også bli følt i området av hodeskallen etter en periode med verkende eller bankende smerte.

Kvalme og oppkast

Den intense smerter forårsaket fra en klemt occipital nerve kan føre til at du føler deg kvalm og kan fremkalle brekninger.

Pain Movement

Smerten kan begynne i det nedre området av nakken, og utstråle eller spre seg, langs siden av hodet. Hele hodebunnen og pannen kan være smertefullt og hodebunnen kan bli øm å ta på.

Redusert mobilitet

De med en klem occipital nerve kan ha redusert mobilitet i nakken, spesielt roterende og bøye nakken.

Symptomer på Thoracic klemt nerve

Symptomer på en klem thorax nerve kan føre til smerter og unormale sensasjoner i rygg og nakke, og kan forverres hvis venstre ubehandlet. Heldigvis disse symptomene kan forebygges og behandles enkelt med medisinsk behandling.

Funksjoner

Symptomer på en klemt thorax nerve inkluderer følelsen en pins-og-nåler følelse, nummenhet eller prikking, skarpe smerter og rykninger eller kramper i musklene i øvre rygg og nakke.

Identifikasjon

Leger identifisere en klem thorax nerve ved å utføre en fysisk vurdering og bestiller tester for eksempel nerveledningsstudier, electromyelography, magnetisk resonans imaging (MRI) og X-ray.

Årsaker

Klemt thorax nerver skyldes forhold, inkludert osteoarthritis, fedme, dårlig holdning, repetitive oppgaver og yrkesmessig og fysiske skader.

Effekter

En klem thorax nerve kan føre til vanskeligheter med normale daglige aktiviteter som kjører eller arbeider på en jobb, samt ubehag når jeg prøver å sove eller hvile.

Behandlinger

Symptomer på en klemt thorax nerve behandles med hvile, fysioterapi, non-steroide anti-inflammatoriske smertestillende midler, steroidinjeksjoner og kirurgi for alvorlige tilfeller.

Forebygging / løsning

For å hindre at symptomer på en klem thorax nerve: opprettholde en sunn vekt; ha god holdning; ta hyppige pauser under repeterende oppgaver; bruker avspenningsteknikker; unngå å bære tunge skuldervesker; og utføre tøyningsøvelser.

Tegn og symptomer på en klemt Tilbake Nerve

Tegn og symptomer på en klemt Tilbake Nerve


Ifølge The Spine Universe nettsted, kan en klemt nerve forårsake alvorlige ryggsmerter og andre problemer. Klemte nerver er ofte et resultat av en skade fra et fall eller bilulykke. Fysioterapi og andre behandlinger kan løse problemet, men noen mennesker lider med smerter i mange år før du finner lettelse. Omfanget av behandling avhenger av omfanget av skaden.

Nummenhet

En klemt nerve i ryggen kan forstyrre normal følelse, noe som resulterer i nummenhet og prikking i armer eller ben, avhengig av plasseringen av nerver. Hvis skaden er lavere langs ryggraden, nummenhet utstråler vanligvis nedover beina, og hvis skaden er høyere opp, kan armer og hender bli berørt.

Dette fører til en person til å ha en pins og nåler type følelse i ekstremiteter, som om deres armer eller ben kommer til å sove. Dette kan også føre til svakhet i armer og ben. Dette forstyrrer sirkulasjonen. Som nervene helbrede dette symptomet kan leksjon eller gå bort, spesielt med rask behandling.

Muskelkramper

Ifølge The Spine Universe nettsted, muskelspasmer er et symptom på en klemt nerve eller flere klemte nerver i ryggen og nakken. Musklene vil nappe i respons til trykket settes på nerver. Krampene kan være ganske smertefullt og langvarig avhengig av hvor mange nerver som er berørt.

Hvis en person lider av en klemt nerve og svulmende plate, kan han ha en problemer med å komme opp om morgenen, og dette kan påvirke hans evne til å arbeide og utføre daglige oppgaver. Kortison skudd kan hjelpe med smerte, men ofte fysioterapi og kiropraktikk omsorg er nødvendig for å løse problemet.

Varme og kalde Sensations

En klemt nerve i ryggen forstyrrer blodsirkulasjonen og normal nervefunksjon. Dette kan føre til en følelse av varme og kalde sensasjoner i armer, rygg og ben. For noen mennesker, kan dette være ekstreme mens andre bekymre seg mer om smerten. Varmen kan føles som om huden brenner. Medisinert gnir eller medisiner kan brukes til å løse problemet, avhengig av hvor alvorlige symptomene er. Graden av ubehag avhenger av hvor alvorlig skaden er.

Shooting Pains

Laser Spine Institute sier et annet symptom på en klemt nerve i ryggen er skyting smerter nedover beinet og baken samt andre områder som armer og fingre. Fordi alt i kroppen vår er koblet til, kan en klemt nerve føre referert smerte på andre områder bort fra de faktiske klem nerver. Nerver er store baner i kroppen og ryggraden er hjørnesteinen i mobilitet. Hvis noe er galt med ryggen, kan det påvirke nakke, armer og ben også. Nervene er bunter av millioner av fiber, så når de er skadet resultatet kan være alvorlige.