Digidexo.com

crohns forstoppelse

Diagnostisering av Crohns sykdom og forstoppelse

Diagnostisering av Crohns sykdom og forstoppelse


Crohns sykdom er en tilstand som kjennetegnes ved alvorlig betennelse av fordøyelseskanalen sin foring. Crohns sykdom varierer i alvorlighetsgrad og kan selv gå inn i remisjon med jevne mellomrom, ifølge Mayo Clinic.

Vanlige symptomer

Crohns sykdom forårsaker symptomer som diaré, magesmerter, blodig avføring, magesår og vekttap.

Forstoppelse

Selv om det er karakterisert Crohns sykdom vanligvis ved diaré, forstoppelse kan oppstå når tarmen svelle og hindre avfall fra å bli utskilt.

Alvorlige symptomer

Personer med alvorlig Crohns sykdom også kan ha intermitterende feber, øyebetennelse, tretthet, leddgikt, hudproblemer og betente galle og lever kanaler, ifølge Mayo Clinic.

Diagnose

Før en diagnose av Crohns sykdom, vil leger sannsynlig utelukke andre fordøyelsessykdommer. Diagnostiske verktøy kan inkludere blodprøver, avføringsprøver, koloskopi, røntgen, CT og magnetic resonance imaging (MRI).

Behandlinger

Crohns sykdom er behandlet med reseptbelagte anti-inflammatoriske medisiner, antibiotika, kortikosteroider og medisiner som demper immunsystemet, ifølge Crohns & kolitt Foundation of America. Symptomer kan lindres med anti-diaré medisiner, avføringsmidler og smertestillende.

Bekhterevs sykdom og Crohns sykdom

Bekhterevs sykdom og Crohns sykdom


Bekhterevs sykdom er en sykdom som innebærer smerte og betennelse i leddene mellom ryggvirvlene, og leddene mellom ryggraden og bekkenet. Crohns sykdom er en inflammatorisk tarmsykdom. Lignende tarm symptomer kan oppstå med begge sykdommene.

Tarmbetennelse

Ifølge Mayo Clinic, kan folk med avansert ankyloserende spondylitt utvikle tarmbetennelse. Pasienter med Crohns sykdom kan oppleve hevelse og betennelse i veggene i tarmen og arrdannelse.

Bekhterevs sykdom Symptomer

Personer med Bekhterevs sykdom kan merke smerter og stivhet i korsryggen som kan begrense mobiliteten av ryggraden og brystet, tretthet og øyebetennelse, ifølge US National Library of Medicine. Et tap av matlyst, vekttap og en svak feber kan forekomme med denne tilstanden.

Bekhterevs sykdom Behandling

Leger kan foreskrive anti-inflammatoriske medisiner for å lindre smerter og betennelser. Personer med alvorlig smerte eller skader på ledd kan kreve kirurgi.

Crohns sykdom Symptomer

Crohns sykdom syke kan utvikle magesmerter, smertefulle avføringer og vandig diaré. Forstoppelse, leddsmerter og fistler rundt endetarmen kan oppstå med denne tilstanden.

Crohns sykdom behandling

Leger kan anbefale aminosalicylate legemidler til å behandle betennelse eller kortikosteroider.

Hvordan behandle Crohns sykdom med anti Diarrheals

Hvordan behandle Crohns sykdom med anti Diarrheals


Diaré er et vanlig problem i forbindelse med Crohns sykdom. Komplikasjoner kan oppstå på grunn av opptak av proteiner, vitaminer og kalorier i kroppen når diaré er aktiv. Kompleksiteten av Crohns sykdom krever kompetanse av en gastroenterologi spesialist for å unngå å forårsake forstoppelse og ytterligere komplikasjoner ved behandling med anti-diarrheals.

Hvordan behandle Crohns sykdom med anti Diarrheals

Få informasjon om anti-Diarrheals å behandle Crohns sykdom

Styr mild til moderat diaré med anti-diarrheals som loperamid (Imodium), som har antikolinerge effekter. Antikolinergika blokkere bestemte veier i nervesystemet som utløser intestinal muskelaktivitet.

Bruk en fiber supplement som Metamucil (psyllium pulver) eller citrucel (metylcellulose). Legge bulk å gjøre avføringen fastere kan resultere i reduksjon av diaré episoder.

Spør legen din om bruk av Lomotil (en kombinasjon av diphenoxylate hydroklorid og atropin sulfat) som en antikolinerge legemiddel mot diaré. Den atropin brukes til å redusere kramper i mage-tarmkanalen som fungerer med Antidiarrheal effekter av diphenoxylate å kontrollere diaré.

Sjekk med legen din om muligheten for å bruke opiater for kontroll av smerte og diaré i alvorlige tilfeller av Crohns sykdom. Opiater virker ved å redusere spasmer i tarmen relatert til diaré.

vurdere bruken av kolestyramin (questran) som en av de anti-diarrheals for behandling av Crohns sykdom. Den er særlig effektiv i tilfelle av en ileal reseksjon.

Support behandling med anti Diarrheals for Crohns sykdom

Velg matvarer som ikke har en lakserende effekt. Dette inkluderer rå frukt og grønnsaker.

Gi tarmen en pause fra å fordøye faste stoffer ved å forbruke væsker bare for noen få dager. Inkludert væsker som er rike på elektrolytter og rehydrerende ingredienser vil bidra til å holde systemet i balanse og samtidig redusere belastningen på tarmen.

Hold deg unna sentralstimulerende midler som koffein mens du arbeider for å få diaré under kontroll.

Vurdere å ta enzym kosttilskudd for en intoleranse overfor laktose i kosten.

Vurder å redusere mengden av grovfôr i kosten når du behandler en episode av diaré relatert til Crohns sykdom.

Hint

 • Anti-diarrheals kan føre til en livstruende tilstand i tykktarmen kalles toksisk megacolon.
 • Bivirkninger av loperamid kan omfatte svimmelhet, tretthet, oppkast og forstoppelse.
 • Alvorlige bivirkninger av Metamucil er utslett, pustevansker og alvorlig svimmelhet.
 • Lomotil bivirkninger kan mentale forandringer som forvirring eller rastløshet, samt nummenhet i ekstremiteter.
 • Opiater kan være vanedannende og bør bare brukes under spesifikk veiledning fra din lege.
 • Kolestyramin kan forstyrre andre medisiner, så bruk bare som legen dirigerer.

Hvordan behandle Crohns sykdom med Laxatives

Hvordan behandle Crohns sykdom med Laxatives


Forstoppelse er et av resultatene av Crohns sykdom når de svellede tarmen begrenser den normale fordøyelsesstrømmen. Hvis en endring i dietten og øket væskeinntak ikke lindre ubehaget, kan avføringsmidler bli brukt til å behandle forstoppelse. De fleste avføringsmidler selges som over-the-counter medisiner, slik at ingen resept er nødvendig.

Hvordan behandle Crohns sykdom med Laxatives

Bestemme hva slags avføringsmiddel for å behandle Crohns sykdom

1 Gå gjennom måten muntlige hyperosmotics jobbe som avføringsmiddel. Hyperosmotics som Epsom salter og Phillips 'Milk av Magnesia arbeid ved å tegne vann inn i tykktarmen fra kroppsvev rundt tykktarmen.

•  Vurder muntlige bulk formers som citrucel og Metamucil avføringsmidler som gjør at avføringen til å bli klumpete og myk ved å absorbere vann. Normal intestinal muskelkontraksjon er initiert av voluminøse avføring.

Bruk avføring myknere som Colace og Surfak å legge fuktighet til avføring. Jo mykere avføring gjør det enklere å passere uten å anstrenge med avføring.

Stimulere sammentrekningene i tarmmusklene med avføringsmidler som Ex-lax og senokot.

Velg endetarms stimulerende midler som Fleet Bisacodyl og Dulcolax å starte sammentrekninger i tarmmusklene stedet for å ta en muntlig avføringsmiddel.

Be legen din om å ta mineralolje som smøremiddel avføringsmiddel for å behandle forstoppelse forbundet med Crohns sykdom. Mineralolje virker ved smøring av avføring og tarmslimhinnen, og begrenser mengden av vann som finnes i avføring.

Hint

 • Hvis mineraloljen er lakser av valget, blande den aktuelle dosering med appelsinjuice for å forbedre smak og konsistens. Dette er spesielt viktig hvis Crohns pasienten er et barn.
 • Drikk den anbefalte mengde vann daglig for alder og vekt for å øke fuktigheten i tarmkanalen.
 • Snakk med legen din før du tar noen avføringsmidler for å behandle Crohns sykdom. Mange leger vurdere avføringsmidler for harde.
 • Muntlige hyperosmotics kan føre til ytterligere ubehag for pasienter med Crohns sykdom ved å øke kramper og oppblåsthet.
 • Oral bulk formers kan forårsake økt forstoppelse hvis de tas uten tilstrekkelig vann.
 • Intestinal kramper eller halsirritasjon kan være et resultat av å ta muntlig avføring myknere som avføringsmidler brukes til å behandle Crohns sykdom.
 • Muntlige sentralstimulerende midler kan forårsake uønskede bivirkninger som diaré, kvalme og besvimelse.
 • Pasienter med Crohns sykdom bør bruke endetarms stimulerende midler med forsiktighet. Rektal irritasjon fra avføringsmiddel kan legge til komplikasjoner til en allerede smertefull sykdom.
 • Kun legen kan avgjøre om mineralolje er trygt for deg å bruke som et avføringsmiddel.

Tidlige tegn på Crohns sykdom

Crohns sykdom er oppført som en inflammatorisk tarmsykdom (IBD). Denne sykdommen vil angripe forskjellige deler av tarmkanalen, og er vanligvis uhelbredelig. Det kan imidlertid gå inn i remisjon med riktig terapi. Det er anslått at over 1 million pasienter lider av Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt, en annen form for IBD (se Ressurser).

Betraktninger

Det antas at Crohns sykdom har en tendens til å kjøre i familier, selv om et mønster som kommer ut fra dette forblir under studien. Så langt, 20 til 25 prosent av pasientene har mer enn ett familiemedlem med enten Crohns eller ulcerøs kolitt. Crohns sykdom rammer oftest unge voksne under 30 år; har det imidlertid blitt diagnostisert hos personer like gammel som 70.

Tidlige tegn

Tidlige tegn på sykdommen kan inkludere magesmerter, blødninger fra endetarmen, forstoppelse og diaré, leddsmerter og feber. Magesmerter etterfulgt av diaré vil vanligvis oppstå etter å ha spist et måltid. Trøtthet er også et tidlig symptom, sammen med anal sår, sprekker eller sprekker og hud koder. De fleste av de tidlige faresignaler kan bli feildiagnostisert som andre plager siden de tidlige tegnene er mye som andre forhold. Dette kan føre til en forsinkelse på en skikkelig diagnose.

Diagnose

Påvisning av Crohns sykdom er bestemt av en koloskopi, sigmoidoskopi, blodprøver og røntgen av mage-tarmkanalen. De mest effektive testene er koloskopi og sigmoidoskopi siden disse testene faktisk sette inn et lite kamera inn i endetarmen slik at legen kan se slimhinnen i tarmen. I løpet av disse testene, er biopsier ofte tatt av slimhinnen for en mer komplett test.

Behandling

Behandling av Crohns sykdom vil variere med individet og alvorlighetsgraden av sykdommen. Noen pasienter gjør det svært bra på anti-inflammatoriske legemidler som i sulfasalazin. Andre pasienter kan reagere bedre med kortikosteroider som prednison. Visse antibiotika brukes også for noen pasienter. Siden Crohns er kronisk og ingen kur er tilgjengelig på dette tidspunktet, i ekstreme tilfeller, er operasjonen som kreves for å fjerne den syke delen av tarmen.

Å leve med Crohns

Ledende et produktivt liv mens leve med Crohns sykdom er enda mer mulig i dag, og forskning pågår. Etter et medikament regime, riktig kosthold og kontrollere stress alle spille en viktig rolle i det daglige livet til pasienter som lider av Crohns sykdom. For mer informasjon om Crohns sykdom, se Resources.

Hva er homeopatisk behandling for Crohns sykdom?

Crohns sykdom er en inflammatorisk tarmsykdom som varierer i symptomer og alvorlighetsgrad fra én person til en annen. Vanlige symptomer er: magekramper; øyebetennelse; betennelse i leddene; anal fistel; løs avføring; blodig avføring; anal sprekker; hevelse av anal sfinkter. Fordi det er forskjellige symptomer på Crohns sykdom, er det en rekke behandlinger i homøopatisk use.These behandlinger som vanligvis kommer i form av sublinguale tabletter, som er plassert under tungen for rask absorpsjon. De kan kjøpes på helsekostbutikker, vitamin / supplement butikker og via internett.

Belladonna

Belladonna er avledet fra søtvier anlegget. Den brukes til å behandle flere vanligste symptomene på Crohns sykdom, og vil være et godt valg for noen som har det meste av disse symptomene: hovne øyelokk; skyting smerte langs lemmer; hovne, røde ledd; revmatiske smerter; ufrivillig halting; kalde ekstremiteter.

Cuprum METALLICUM

Cuprum METALLICUM er avledet fra kobber. Det behandler: sterk metallisk, slimete smak i munnen med en strøm av spytt; magesmerter bak nedre ribben; magen gurgling; vandig avføring; sløvhet eller ekstrem tretthet.

Kreosotum

Kreosotum er avledet fra en destillasjon av tretjære. Det behandler: røde og hovne øyelokk; dårlig ånde; betennelse i tannkjøttet; smertefulle, harde flekker i magen; bitter smak etter å svelge vann; oppblåst mage; brennende hemorroider; diaré; blodig, illeluktende avføring.

Kali Bromatum

Kali Bromatum er avledet fra kaliumbromid. Det behandler: oppkast med intens tørste, spesielt etter hvert måltid; vedvarende hikk; ekstrem tarm ubehag; diaré med blod; grønn, vannaktig avføring; og tilbaketrekking av magen.

Causticum

Causticum er en kalium sammensatte. Det behandler: anal fistel; endetarms abscesser; magesmerter og kramper; smertefulle oppblåsthet; gnaget følelse i endetarmen hud og fôr; endetarm press; forstoppelse; endetarm smerte og sårhet mens du går og / eller sittende; hemorroider; flatulens.

Sulphur

Sulphur, et naturlig grunnstoff, brukes til å behandle: blodig avføring; anal sprekker; sår i tarmen; hemorroider; øyelokk betennelse; kløe og svie i anus; diaré; skjærende smerter under avføring passasje; skarp rektum smerte; stivhet i knær og ankler; blodige striper i avføringen; betennelse i ledd; synovitt.

Advarsel

Hvis du tar en reseptbelagte medisiner for Crohns eller andre tilstander, kontakt legen din før du tar et homøopatisk middel for å sørge for at det ikke vil ha negativ samhandle med andre medications.Also, er mange homeopatiske medisiner stammer fra giftige planter eller urter, som bør være fint tatt i ekstremt fortynnede mengder i doser som selges som behandlinger. Men over doser eller personlige overfølsomhet for visse ingredienser kan føre til alvorlige bivirkninger.

Metamucil og Crohns sykdom

Crohns sykdom er en type av inflammatorisk tarmsykdom (IBD). Vanlige symptomer er magekramper, betennelse i leddene, løs avføring og blodig avføring. Dietary endringer og tillegg brukes for å styre noen av symptomene.

Metamucil

Metamucil er en psyllium fiber supplement. Hver porsjon inneholder tre gram fiber. Psyllium består av både oppløselig og uoppløselig fiber, slik at den kan bidra til å behandle forstoppelse eller diaré.

Funksjon

Fiber kan bidra til å lindre forårsaket av Crohns sykdom løs avføring ved å absorbere vann i tarmen og reduserer transittiden for avføring. Dette reduserer kramper og diaré.

PH-verdier

Den uløselige fiberen i Metamucil hjelper å opprettholde en optimal pH i tarmen. Dette senker surhetsgraden i området, noe som bidrar til å redusere betennelse som er felles med Crohns sykdom.

Fordøyelse

Siden personer med Crohns sykdom har ofte løs avføring, de har også problemer med å absorbere næringsstoffer fra maten på grunn av tarmen ikke er fullt bryte ned maten. Metamucil hjelper sakte transitt-tid, slik at flere næringsstoffer til å bli absorbert inn i kroppen.

Advarsel

Rådfør deg med din lege før du legger Metamucil eller eventuelle tillegg til kosthold.

Typiske behandlinger for Crohns sykdom

Crohns sykdom er en inflammatorisk tarmsykdom, også kalt IBD. IBD kan forårsake en betennelse i slimhinnen i fordøyelseskanalen og føre til komplikasjoner som magesmerter, diaré og noen ganger feilernæring i ekstreme tilfeller. Crohns sykdom sprer seg ofte dypt inn i lag av tarmen vev og kan føre til alvorlige og livstruende komplikasjoner hvis den ikke behandles. Mens det ikke er noen strøm kur for Crohns sykdom, behandling og behandling kan føre til langvarig remisjon og avlastning.

Anti-inflammatoriske legemidler

Det første trinnet i behandlingen av Crohns sykdom er ofte et antiinflammatorisk middel, slik som sulfasalazin, Mesalamine eller kortikosteroider. Disse medikamentene er ikke ment for langvarig bruk, men kan bidra til å forbedre symptomer og indusere remisjon. Anti-inflammatoriske legemidler brukes vanligvis for en periode på tre eller fire måneder.

Immun-System Dempere

Immunsystem demper også bidra til å redusere betennelse, men de er forskjellige fra anti-inflammatoriske ved at de direkte rettet mot ditt immunsystem. Dette motvirker at kilden til problemet, og ikke bare et resultat av problemet, selv om reduksjon av betennelse oppstår også. Noen ganger tar det måneder for immunsuppressive å arbeide. Vanlige immunsuppressive er azatioprin, infliksimab og adalimumab.

Antibiotika

Ifølge Mayo Clinic, forskere tror at antibiotika kan bidra til å redusere skadelige tarmbakterier og undertrykke tarmen immunsystem. Antibiotika kan også bidra til å helbrede fistler (en unormal forbindelse mellom to deler av kroppen) og abscesser (en samling av puss) hos pasienter. Vanlige antibiotika brukt er metronidazol og ciprofloxacin.

Andre behandlinger

Andre former for medisiner er også brukt til å behandle symptomene på Crohns sykdom og lindre ubehag og smerte. Legemidler foreskrevet kan avhenge av alvorlighetsgraden av din sak. Ofte brukte medisiner er anti-diarrheals å bekjempe diaré; avføringsmiddel for å hjelpe til forstoppelse; smertestillende; jerntilskudd, hvis intestinal blødning har skjedd; Vitamin B-12 skudd; kalsium; og vitamin D-tilskudd. Leger kan også gi ernæringsmessige og livsstil rådgivning for pasienter.

Kirurgi

Hvis medikamentell behandling, kosthold og livsstil endringer ikke lindre Crohns sykdom symptomer, kirurgi kan være nødvendig. Leger kan anbefale operasjon for å fjerne en skadet del av fordøyelseskanalen, nære fistler, fjerne arrvev eller avløp abscesser. Kirurgi kan gi år med remisjon i noen tilfeller. Ifølge Mayo Clinic, vil tre av fire personer med Crohns sykdom trenger kirurgi.

Immunrespons hos Crohns sykdom

Immunrespons hos Crohns sykdom


Crohns er en smertefull, noen ganger ødeleggende sykdom med en unormal immunsystem respons som ikke har noen kjent årsak eller kur. Crohns påvirker alle lag av tarmen og kan infiltrere i fordøyelseskanalen fra anus til munnen.

Immunrespons hos Crohns sykdom

Den unormale immunsystem respons i en Crohns pasient angrep normale tarmfloraen. Ifølge Crohns.net, kjemper immunsystemet mot mat, normale bakterier og andre stoffer.

Kronisk betennelse

Hvite blodlegemer samles i slimhinnen i tarmen; og sår, kan kronisk betennelse og tarm skader oppstå. Høye nivåer av et protein kalt tumor nekrose faktor produsert av overaktiv immunsystemet har blitt funnet i pasienter med Crohns.

Symptomer

Immunsystemet angriper forårsaker at tarmene evakuere mat og væske. Pasienten tåler utbrudd av diaré, gass, oppkast, forstoppelse og kroniske smerter.

Symptomlindring

Immunsystemet unormalt av Crohns sykdom kan føre til problemer som skaper ødeleggende symptomer. Disse symptomene er undertrykt med flere medisiner, inkludert aminosalisylater, kortikosteroider, immun modifikatorer, antibiotika og biologisk behandling.

Komplikasjoner

Den overaktiv immunsystemet og resulterer Crohns sykdom symptomer kan inkludere leddgikt-lignende symptomer, intestinal blokkering, anemi, sprekker, stress og lesjoner.

Pasient Insight

Crohns sykdom er en utfordring å leve med, men pasienten kan leve et ganske normalt liv med medisinsk tilsyn og medisiner.

Crohns sykdom og glutenfri diett

Crohns sykdom er en irritabel tarm lidelse som forårsaker betennelse i fordøyelseskanalen, som manifesterer seg som diaré, blodig avføring, magesmerter og kramper, samt magesår. Andre vanlige symptomer inkluderer tap av appetitt og vekttap, ifølge Mayo Clinic. Tar betennelsesdempende og immunsystem suppressants, eller justere kostholdet kan redusere symptomene. Av de mange IBS dietter, kan en glutenfri diett redusere hyppigheten av inflammasjon og andre symptomer forbundet med sykdommen. Ta kontakt med din kostholdsekspert for å fastslå sikkerheten av en glutenfri diett.

Karbohydrater

Et sunt kosthold må inneholde komplekse karbohydrater, som de gir fiber og næringsstoffer som hindrer forstoppelse og redusere kolesterolet. Dessverre proteinet gluten er funnet i mat som inneholder hvete, rug eller bygg, i henhold til "Kontrollere IBS Drug-Free Way." Bytt til glutenfritt brød og pasta, og sørg for å sjekk mat etiketter for å avgjøre om gluten er en ingrediens. Gluten finnes også i informasjonskapsler, kaker, supper, saus, sauser, salatdressinger, øl, bearbeidet kjøtt og godteri. Du kan finne komplekse karbohydrater i bønner og grønnsaker, inkludert korn, poteter og yams.

Kjøtt

Med mindre du er forbruker bearbeidet kjøtt eller imitasjon sjømat, er det trygt å spise kjøtt. Ferskt kjøtt som er lav i mettet fett er å foretrekke fremfor fett kjøtt som vanlig kjøttdeig og bacon. Reduser mettet fett ved å fjerne hud fra kylling, og spiser laks, makrell, ørret eller albacore tunfisk, som de er høy kilder til flerumettet fett og protein.

Produkter for å unngå

Leppestift, tannkrem, vitaminer og selv frimerker inneholder gluten, og bør unngås for å hindre Crohns sykdom symptomer. Kosttilskudd som inneholder gluten inkluderer malt aroma, modifisert maisstivelse og ølgjær. Se etter make-up linjer som er merket som gluten-fri, og unngå å ta vitamintilskudd med mindre de er merket som glutenfri.

Måltid porsjone

Redusere størrelsen på måltidene dine og bryte dine måltider fra tre store måltider til fem på seks små seg, ifølge Mayo Clinic. Dette hjelper magen å fordøye maten lettere ved å sette mindre stress på fordøyelseskanalen.

Krysskontaminering

Unngå krysskontaminering, noe som kan skje hvis du plasserer maten på en overflate som tidligere hadde gluten på den, eller hvis du trykker på en gluten mat etterfulgt av å røre glutenfri mat. Vask hendene ved å gni dem med såpe i 15 til 20 sekunder, etterfulgt ved å vaske dem med varmt vann. Vaske en overflate som hadde en gluten produktet på den før du bruker den for glutenfri mat.

Hvordan Crohns sykdom Påvirker Mind & Body

Depresjon

Crohns sykdom er en autoimmun sykdom uten kur. Selv om behandlinger er tilgjengelig for å lindre symptomene på Crohns, er det en kronisk sykdom. Å vite at du har en uhelbredelig sykdom samt å måtte leve med alle sine symptomer kan føre til depresjon.

Vekttap

Hvis du har Crohns sykdom kan du lider betydelig vekttap på grunn av dårlig opptak av næringsstoffer. Ernæring er avgjørende for Crohns pasienter og ofte kosttilskudd er nødvendig for å sikre god helse.

Diaré og forstoppelse

Crohns sykdom kan føre til at du har diaré, forstoppelse eller begge deler. I en autoimmun sykdom, er kroppen din å angripe sine egne organer som om de er fremmedlegemer. Dette fører til betennelse og en ubalanse i tarmen som kan føre til uregelmessig avføring, primært diaré.

Strikturer

Over tid, den konstante ucleration og helbredelse i tarmen skape arrdannelse. Som vevet arr, vokser den tykkere og smalere. Disse strukturer kan føre til en hindring i tarmer, noen ganger krever akutt kirurgi.

Sprekker og blødninger fra endetarmen

Noen ganger sprekker eller rifter dannes i anus fra hyppig avføring eller forstoppelse. Disse er kalt sprekker. De er ofte ledsaget av rektal blødning. Du kan behandle dem med kortison eller smertedempende salve og de vanligvis leges på egen hånd.

Fistler

Fistler er "tunneler" som danner fra kolon til overflaten av huden din, eller mellom organer i Crohns pasienter. For eksempel kan du ha en fistel som danner mellom tykktarmen og blæren. Dette kan føre til urinveisinfeksjoner.

Anemi

Betennelse i tarmer kan skape treg blodtap som du kanskje ikke legge merke til. Dette kan føre til anemi. Anemi kan være kronisk og til tider må du kanskje blodoverføringer eller jern infusjoner for å hjelpe din blodprosent.

Andre helseplager

Crohns sykdom kan påvirke fordøyelsessystemet alt fra munnen til anus. Det kan også påvirke andre områder av kroppen din. Du kan ha leddsmerter, utslett, gallestein og øyeproblemer.

Hvordan behandle forstoppelse

Hvordan behandle forstoppelse


Hvis du bare flytte tarmer gang hver tre eller fire dager, føler deg oppblåst, eller passerer små, hard avføring, kan du bli forstoppet. Endre noen av dine daglige vaner kan hjelpe.

Hvordan behandle forstoppelse

•  Drikk mye væske hver dag. Åtte glass vann anbefales. Når tarmen mangler riktig fuktighet, kan avføring slå hardt og tørt og bli mye mer vanskelig å passere.

Legg til flere porsjoner med fiber hele korn, frukt (for eksempel svisker eller sviske juice) og grønnsaker i kostholdet ditt hver dag eller velge en fiber supplement. Fiber legger bulk til tarmen og skaper velformede avføring som er enklere å passere.

Drikk varmt vann, te eller kaffe. Varme drikker, spesielt de som inneholder koffein, kan bidra til å stimulere tarmene.

Innlemme en vanlig øvelse diett inn i din livsstil. Fordøyelse forsterkes når bukmusklene blir brukt. Den sammentrekning og avslapping av musklene hjelper tarmen for mer effektivt å bevege avføring gjennom fordøyelseskanalen. Aerob trening som jogging, tennis og rask gange er spesielt nyttig.

Sjekk medisiner du tar. Antacida (spesielt de som inneholder kalsium) og jerntilskudd kan føre til forstoppelse, så kan noen andre over-the-counter og reseptbelagte legemidler, særlig smertestillende som inneholder narkotika.

Husk at forstoppelse kan være forårsaket av fordøyelsesproblemer som irritabel tarm syndrom, tykktarmskreft, kolitt, Crohns sykdom eller divertikulitt. Stress, graviditet og enda en ny rutine kan midlertidig føre til en nedgang i tarmer.

Ta en avføringsmiddel hvis forstoppelse fortsetter, men unngå regelmessig bruk.

Hvis du har feber, kraftige magesmerter, kontinuerlig oppkast, pro-lengtet oppblåsthet, svært tynne avføring, blod i avføring eller hyppige anfall av forstoppelse, se en lege.

Hint

 • Det er ingen bevis for at forstoppelse må skje med aldring. Hvis du har et problem som du blir eldre, legge til mer fiber, væske og trening til din daglige diett.
 • Bruke klyster med ekstrem forsiktighet. Hos personer med hjertesykdom, kan klyster forårsake alvorlige hjerte dysrhythmias. Gi aldri en klyster til et barn med mindre det er bestilt av barnelege.
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Crohns Diet Anbefalinger

Crohns sykdom fører til kronisk betennelse i mage-og fordøyelseskanalen, noe som kan gi magesmerter og hyppige diaré. Fordi Crohns sykdom påvirker fordøyelsessystemet og evne til å fordøye og utvise matvarer kan symptomene bli noe styres av de typer og hyppigheten av matvarene spises.

Spis små måltider

Mange Crohns pasienter opplever innsnevring av de små eller store tarmen, så spiser små måltider kan hjelpe kroppen fordøye mat lettere. Små måltider bør innlemme en mager proteinkilde, som egg, kylling eller fisk.

Unngå visse matvarer

Matvarer som de i kål familien (brokkoli, blomkål, rosenkål, og andre), tørkede erter eller bønner, løk, gressløk, paprika og kullsyreholdige drikker er alle kjent for å føre til at gass, som kan alvorlig forverre Crohns-relaterte symptomer. Pasienter med Crohns sykdom bør unngå disse elementene.

High-fiber matvarer er generelt en god idé for en Crohns pasient å spise for å holde matvarer som beveger seg gjennom tarmen. Imidlertid kan Crohns pasienter opplever flare-ups, som kan resultere i smerte eller hyppig diaré. I løpet av disse flare-ups, unngå høy-fiber matvarer, slik som hele korn, bringebær, pærer, erter, bønner i tomatsaus og sukkermais.

Krydret mat også stimulere tarmaktivitet, noe som resulterer i diaré og forstoppelse.

Drikk rikelig med væske

Den hyppige diaré og forstoppelse forbundet med Crohns har vist seg å føre til dehydrering. Derfor, drikke minst åtte til ti glass vann om dagen. Unngå dehydrerende drikkevarer, slik som de som inneholder alkohol, koffein eller kunstige søtningsmidler. Drinker, for eksempel melk, som inneholder laktose også kan forårsake betennelse i fordøyelseskanalen, og bør unngås eller tatt med medisiner for å lindre laktose intoleranse.

Crohns sykdom Nutrition Therapy Diet

Crohns sykdom er en kronisk tilstand som forårsaker betennelse i fordøyelseskanalen, noe som kan resultere i hyppige forstoppelse, diaré, kvalme og smerte. På grunn av at sykdommen er relatert til fordøyelseskanalen, kan noen av de negative symptomer assosiert med Crohns sykdom styres gjennom forbruker en riktig diett.

Mat å spise

Som med alle diett for god helse, balanse og porsjonskontroll er nøkkelen til en diett for pasienter med Crohns sykdom. Innlemming sunne proteinkilder - som for eksempel soyaprodukter eller egg kylling, kalkun, fisk, - med frukt og grønnsaker og magre meieriprodukter (for de som ikke er laktoseintolerante) er kosten taster for pasienter med Crohns.

For å sikre best mulig fordøyelse for disse matvarene, bør de med Crohns sykdom sikte på å spise små måltider gjennom dagen, for eksempel grillet kyllingbryst og en søt potet til lunsj eller en fettfattig yoghurt med frukt for en sunn snack som inneholder protein og kalsium.

Pasienter med Crohns sykdom kan ha en redusert appetitt på grunn av kvalme-relaterte symptomer. Forbruker disse typer sunn mat gjør at Crohns pasienten til å motta nødvendige næringsstoffer samtidig ikke forstyrre fordøyelsessystem.

Matvarer for å unngå

Mange pasienter med Crohns sykdom har problemer med å absorbere fett. Av denne grunn bør pasienter unngå mye fett matvarer, for eksempel krem-baserte sauser, stekt mat, desserter eller smør. Disse matvarer kan forårsake diaré hos Crohns pasienter.

I tillegg matvarer kjent for å føre til at gass, som bønner, kål, brokkoli, rå frukt eller krydret mat, bør unngås. Fordi kullsyreholdige drikker kan også gjøre gass symptomer mer alvorlig, unngå disse også.

Føl ut Fiber

Mens mat høy i fiber kan være nyttig i å skyve mat gjennom fordøyelseskanalen, det kan også ha en inflammatorisk effekt på fordøyelseskanalen. Hvis symptomene synes å forverres når du spiser matvarer som frisk frukt, grønnsaker, nøtter, frø og hele korn, unngå dem. Disse typer matvarer bør spesielt ikke forbrukes når du opplever en Crohns blusse opp, noe som kan innebære diaré, forstoppelse eller kvalme (se MayoClinic.com).

High-fiber matvarer kan gjøres mer spiselig ved å dampe eller matlaging frukt og grønnsaker før du spiser dem.

Ikke glem Fluids

Å drikke mye vann er avgjørende for å sikre mat spyles gjennom fordøyelseskanalen. Mens du bør unngå gass-induserende kullsyreholdige drikker, lettmelk, vann og koffein-fri te er egnede alternativer for forbruk. Mål å drikke minst 8 til 10 8-unse glass per dag, ifølge Healthcastle.com.

Botemidler for forstoppelse

Forstoppelse er ikke en av de fagene de fleste mennesker elsker å diskutere, men det skjer med flere mennesker enn de fleste innser. Faktisk vil alle lide forstoppelse en gang eller det andre i livet. Tilstanden kan være smertefullt, så vel som frustrerende. Heldigvis finnes det mange kurer der ute for folk som lider av tilstanden.

Hva er forstoppelse?

Forstoppelse skjer når det er vanskelig å ha avføring eller det oppstår sjeldnere enn normalt. Hva som er normalt for en person kan være helt annerledes for en annen. Noen mennesker har avføring flere ganger om dagen, mens andre kan oppleve en flere ganger i uken. Noe lenger enn tre dager er for lenge, fordi avføringen blir vanskelig å gjøre det vanskeligere å bli kvitt.
En person regnes som forstoppet hvis etter tre måneder de er fortsatt enten straining under avføring, deres avføring er vanskelig 25% av tiden, har de ikke helt passere alle deres avføring 25% av tiden, og har to eller mindre tarmen bevegelser innen en ukes tid.

Årsaker

Mange ting kan føre til forstoppelse som ikke drikker nok vann, mangel på fiber, forstyrre din vanlige rutine, stress, meieriprodukter, ikke å gå på do når du må, over ved hjelp av avføringsmidler, noen medisiner, samt noen spiseforstyrrelser. Noen ganger forstoppelse kan knyttes til en mer alvorlige problemer som irritabel tarm syndrom, hypotyreose, tykktarmskreft, Crohns sykdom, divertikulitt og iskemi. Så vidt forskerne er bekymret, ikke alder ikke føre en person til å bli forstoppet. Fordøyelseskanalen er designet for å fungere for livet.

Behandling

Hvis du befinner deg forstoppet kan du prøve å legge til ekstra fiber til kosthold finnes i helkornprodukter, frukt og grønnsaker. Du bør prøve å få minst 25 gram fiber hver dag. Hvis du ikke lyst til å spise fiber, kan du få det gjennom kosttilskudd. Sørg for å drikke rikelig med væske, og drikke varm væske i morgen. Spise svisker eller drikke sviske juice, har hjulpet mange mennesker gjenoppleve sine symptomer på forstoppelse. Du kan også ta en mild krakk mykner eller avføringsmiddel for å gjenoppleve dine symptomer. Det er ikke anbefalt å ta disse medikamentene over en lang periode. Bevis har vist at de kan skade din kolon, og du kan bli avhengig av dem for avføring. Hvis ingenting ser ut til å lindre forstoppelse, kan du prøve et klyster.

Forebygging / løsning

Mange mennesker trenger bare å endre sin livsstil og kosthold for å få lindring fra sine symptomer på forstoppelse. Det er viktig å trene regelmessig og drikke 1,5 til 2 liter væske hver dag. Hvis du lider av forstoppelse, unngå koffeinholdige væsker som de har en tendens til å dehydrere systemet og kan gjøre din forstoppelse verre. Sørg for å spise en balansert diett som inneholder rikelig med fiber, frukt og grønnsaker. Når du føler behov for å ha avføring, ikke hold det, gå på do.

Risiko

Mesteparten av tiden forstoppelse er ikke knyttet til en annen sykdom og kan behandles hjemme. Du må sjekke med legen din hvis du plutselig blir forstoppet, og det varer i mer enn et par uker, eller det er blod i avføringen. Du bør også sjekke med legen din hvis du plutselig begynner å miste vekt, eller har sterke smerter når du har avføring. Dette kan være tegn på noe mer alvorlig skjer.

Skadelige effektene av kronisk Long-Term Forstoppelse

Forstoppelse er et medisinsk begrep for å beskrive sjeldne og hard avføring, noe som kan føre til at du har smerter og press magemusklene. Selv om det er et område i normalt at hyppigheten av avføring, ha færre enn tre per uke regnes som forstoppelse, og hvis dette varer i flere uker eller lenger, kan forstoppelse bli kronisk. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, kan forstoppelse ha skadelige effekter som hemorroider og avføringsblokkering.

Symptomer

Symptomer på kronisk eller langvarig forstoppelse inkluderer lyse rødt blod i avføringen, har avføring som er vanskelig å fjerne, og følelsen som om du ikke har eliminert alle avføringen i mer enn fire uker.

Funksjoner

Barn er mer sannsynlig å ha kronisk forstoppelse som voksne eller eldre, og kvinner har mer kronisk forstoppelse enn menn, noe som kan være relatert til hyppige hormonelle endringer.

Årsaker

Årsaker til kronisk forstoppelse inkluderer en mangel på mosjon, hydrering og kostfiber; stress eller angst; og medisinske tilstander som Crohns sykdom eller irritabel tarm syndrom.

Effekter

Langsiktig forstoppelse kan føre til at du utvikler vedvarende store hemorroider som kan blø under avføring; intense magesmerter, gass og oppblåsthet; og underernæring.

Hjem Rettsmidler

Du kan utføre handlinger som for eksempel å drikke rikelig med vann, får regelmessig mosjon som gåing, ved hjelp av mineralolje å smøre rektum og tar kosttilskudd fiber og urte bryonia å redusere forstoppelse.

Medisinske behandlinger

Avhengig av alvorlighetsgraden av din forstoppelse, kan det hende du trenger medisiner som lubiprostone (Amitiza) for å legge vann til avføringen. I alvorlige tilfeller kan medisinske prosedyrer som for eksempel kirurgisk fjerning av avføring være nødvendig.

Mat for Crohns sykdom

Mat for Crohns sykdom


Enten du er nylig diagnostisert med Crohns sykdom eller har jobbet med betennelsestilstand i noen tid, har du kanskje oppdaget fordelene med å støtte din helse gjennom kosten. Det finnes måter å sikre maksimal ernæringsmessig støtte som reduserer belastningen på fordøyelsessystemet. Prøv disse nyttige tips for å administrere din helse.

Blusse opp Foods

I løpet av en periode på blusse opp, vil personer med Crohns sykdom finne at deres fordøyelseskanalen reagerer bedre på matvarer med mindre fiber. Foods å innlemme inkluderer ris, kjeks, barnegrøt, havregryn, kokte skinnfrie poteter, selleri, yams, squash, aubergine og andre milde kokte grønnsaker, eplejuice, druejuice, eller andre fruktjuicer (unntatt for sviske), kokte usøtet frukt, ferske meloner og papaya (inkludert frøene).

Matvarer for å unngå er brokkoli, kål, grønnkål eller andre cruciferous grønnsaker, bønner (av noe slag), linser, hele korn og frø. Rå frukt og grønnsaker bør unngås under en blusse opp, med unntak av små porsjoner av banan eller eple. Andre matvarer for å unngå å inkludere meieriprodukter, stekt mat, bearbeidet mat og raffinerte karbohydrater.

Andre hensyn

Drikk ditt anbefalte daglige behovet for vann. Staying hydratiserte er et viktig skritt i å forebygge forstoppelse. Sørg for å spørre legen din om vitamin-og mineraltilskudd, som ofte er nødvendig for personer med Crohns sykdom. Også spiser omtrent seks små måltider gjennom dagen for å støtte fordøyelseskanalen.

Aloe Vera er også anbefalt for personer med Crohns sykdom. Det er et hjelpemiddel for å mykne avføring og fordøyelses healing. I tillegg kan ta papaya kosttilskudd hjelpe kroppen i bedre fordøyelse.

Mild Crohns sykdom

Mild Crohns sykdom


Crohns sykdom er en lidelse som påvirker fordøyelsessystemet. Tilstanden er kronisk og involverer smerte betennelse i visse deler av mage-tarmkanalen, særlig den lille og store tarmen. Selv om symptomer på Crohns sykdom kan være alvorlige eller forholdsvis milde, en av karakteristikkene av lidelsen er tendensen av symptomene til å rotere mellom perioder med økt alvorlighetsgrad og remisjon.

Symptomer

Personer med mild Crohns sykdom vil oppleve perioder med uventet vekttap, diaré, nedsatt appetitt, mild feber, blodig avføring, magesmerter og en generell følelse av sykdom og utmattelse. Symptomene på mild Crohns sykdom er svært forskjellig fra mer avanserte stadier av Crohns sykdom, der den enkelte vil oppleve dehydrering, høy feber, ekstrem vekttap og sterke mage ømhet og smerte.

Årsaker

Den eksakte årsaken til Crohns sykdom er ukjent. Enkelte grupper har imidlertid blitt identifisert som å kjøre en større risiko for å utvikle tilstanden. Disse inkluderer hvite kvinner med en jødisk bakgrunn. Crohns sykdom synes også å ha en sterk genetisk komponent, og er mer sannsynlig å skje i familier med en tidligere historie av tilstanden.

Diagnose

Ved mistanke om Crohns sykdom, vil det første skrittet mot en positiv diagnose være en serie av blod og avføringsprøver. Hvis disse testene indikerer inflammasjon, en vitamin-mangel eller anemi, vil neste trinn være et røntgen eller en endoskopi, ledsaget av en biopsi av vev. En endoskopi er en spesiell prosedyre der en omfang er satt inn i mage-tarmkanalen, og som brukes for å søke etter de karakteristiske sår som oppstår på fordøyelseskanalen vegger ved Crohns sykdom lider.

Behandling

Milde tilfeller av Crohns sykdom er vanligvis behandles på en av to måter: med antibiotika eller salisylater. Selv om ingen av dem kan helt kurere tilstand, de er begge effektive metoder for å redusere symptomene og betennelse som vanligvis forekommer med tilstanden.

Mulige komplikasjoner

Ved mild Crohns sykdom forblir ubehandlet, kan den ikke bare utvikle seg til en mer alvorlig form av sykdommen, men det kan resultere i en rekke alvorlige medisinske tilstander. Disse inkluderer anemi, indre blødninger, perforerte tarmen, leverbetennelse, kroniske fordøyelsesproblemer og forstoppelse.

Symptomer Crohns sykdom

Crohns sykdom kan være komplisert ved at symptomene er ofte feildiagnostisert som mindre, mer vanlige sykdommer. Fordi andre fordøyelsesbetingelser har mange av de samme symptomene som Crohns sykdom, kan den mest nøyaktig diagnose oppnås gjennom en intestinal vevsprøve biopsi. På grunn av alvorligheten av Crohns sykdom, og ved fravær av en kur, bør symptomer på Crohns sykdom ikke kan ignoreres.

Fatigue

Før han ble diagnostisert med Crohns, enkeltpersoner vanligvis oppleve en kronisk form av trøtthet ofte skylden på travle tidsplaner eller mangel på hvile. Ved å bli diagnostisert med Crohns, kan man realisere trøtthet opplevde i begynnelsen var faktisk kroppen prøver å formidle at helsen til kroppen ble kompromittert. Nivået av tretthet øker ofte med varigheten av aktiv Crohns og fakler og er ledsaget av hodepine og en manglende evne til å konsentrere seg.

Kvalme / magesmerter

Ikke bare er kvalme et symptom på Crohns sykdom, det er også et symptom på andre sykdommer, inkludert influensa, virus, matforgiftning og graviditet; som gjør det vanskelig å bestemme årsaken mindre andre symptomer er til stede i tillegg. I tillegg, magesmerter og magekramper er ofte symptomer som forekommer hyppig. Graden av smerte kan variere fra mild til uutholdelige og kan bli fulgt med spasmer i tykktarmen.

Diaré / hyppig avføring

Mens Crohns pasientenes symptomer svinge med hver person, ett symptom nesten alle har til felles er diaré. Vanligvis, i et sunt fordøyelsessystem, i tolv til 24 timer tiden matrester i fordøyelseskanalen før de blir eliminert. Næringsstoffer som finnes i maten kan ikke være tilstrekkelig absorbert av kroppen når de forlater fordøyelseskanalen tidligere enn tolv timer. Diaré er et tilbakevendende symptom som fører til ernæringsmessige mangler, vekttap, anemi og dehydrering.

Betennelse / leddsmerter

Crohns sykdom begrenser ikke betennelse i tykktarmen. Betennelse er ansvarlig for en rekke symptomer som: hodepine, influensalignende symptomer, leddsmerter, ryggsmerter, leddgikt, hevelse, feber og søvnforstyrrelser. Mens inflammasjon kan behandles med medikamenter, kan eliminere raffinerte karbohydrater fra kosten forbedre nivået av inflammasjon.

Muntlige Symptomer

Selv om Crohns sykdom er en fordøyelsesforstyrrelser, kan det påvirke alle områder av kroppen. Munnen er døra til fordøyelsessystemet og kan være plaget med magesår, canker sår og candidiasis når Crohns er aktiv. Candidiasis er en systemisk fungal infeksjon som skyldes et svekket immunsystem som kan være mild eller alvorlig og problematisk å behandle.

Blodig avføring

En av de mest forstyrrende symptomer på Crohns sykdom er blodig avføring. Avhengig av hvilken del av kolon er blødning, og i tilfelle blødning er mild, kan blodig avføring i utgangspunktet gå ubemerket hen. Men når andre symptomer noteres, leger ofte be om avføringsprøve tester for å fastslå hvorvidt blod er til stede. Blodig avføring er en indikasjon på at kroppen opplever alvorlige misdannelser og bør aldri bli neglisjert eller venstre ubehandlet.

Stress

Stress er en vanlig del av dag-til-dag lever; imidlertid betydelige mengder stress alter nerveimpulser og hormoner i kroppen. Dette får en kjedereaksjon som skaper en rekke symptomer for å inkludere forstoppelse, halsbrann, irritabel tarm, magesår, høyt blodtrykk, migrene og søvnforstyrrelser. Mestring av symptomer og flares av Crohns sykdom kan være svært stressende, som igjen kan utløse andre symptomer.

Coconut & Crohns sykdom

Coconut & Crohns sykdom


Crohns sykdom er en kronisk fordøyelsessykdom som forårsaker betennelse i fordøyelseskanalen, diaré og magesmerter. Å spise kokos eller kokosolje kan gi lindring fra symptomene hos noen individer.

Typer

Kokos kjøtt bør spises rå og frisk og olje forbrukes i sin jomfru tilstand - uraffinert, ubleket og fri for kjemisk behandling - For å oppnå full ernæringsmessige fordeler.

Fordeler

Kokos inneholder fordelaktig middels fettsyrer (MCFA) og laurinsyre, også finnes i brystmelk, som er tenkt å inhibere virus, bakterier og protozoas. Kokos kjøtt er høy i fiber og er dermed bra for generelle fordøyelseskanal helse.

Misforståelse

Kokos kjøtt og olje ble antatt å være usunn på grunn av innholdet av mettet fett, men mange studier har vist at MCFA er faktisk sunt fordi de kan bli behandlet av kroppen og ikke lagret som overflødig som standard langkjedede fettsyrer.

Effekter

Næringsstoffene i kokos fremme fordøyelsen og absorpsjon av næringsstoffer som personer med Crohns sykdom ellers har problemer med å trekke ut. Coconut forårsaker avføring å bulk opp, gi lindring fra forstoppelse og diaré.

Betraktninger

Det finnes ingen kur for Crohns sykdom; det beste som legene kan gjøre er å gi lindring av symptomer. Kokos er et naturlig stoff uten bivirkninger som kan gi risikofri lettelse.