Digidexo.com

cyste inne i øret

Hjem rette for øre Cyster

Hjem rette for øre Cyster


Øret cyster, også kjent som talgcyster, er ikke-cancerous klumper som vokser i eller på øret. Talg cyster er den vanligste form for cyster som forekommer i øret. De er en lukket sekk som vokser under huden, vanligvis fylt med en oljeaktig eller tykke ostelignende materiale. Symptomer inkluderer smerter i eller rundt øret og små klumper av hud bak eller foran øret. Hvis du har en cyste på innsiden av øret, kan det føre til at ørevoks blokkering, og du kan ha problemer med å høre.

Tea Tree Oil

Å kurere talgcyster i øret, mette en bomullsdott med tea tree olje. Du kan kjøpe tea tree olje på en helsekost butikk eller apotek. Hold bomullsdott på cyste i ca 5 minutter. Deretter vaske og tørke den plagede området med en oljefri akne såpe som Neutrogena Clear Pore Cleanser. Tea tree olje vil bidra til å tørke opp væsker i talgkjertlene og reduserer hevelser.

Varmt vann

Hold en vaskeklut under en varm kranen i flere sekunder, før det er gjennomvåt. Plasser vaskeklut over det berørte området av øret. Selv om du ikke får tak i vaskeklut hele veien inn i øret, vil dampen komme til cyste. La vaskeklut på 10 til 15 minutter. Gjenta flere ganger daglig i 2 uker. Det varme vann bidrar til å tømme fluider i cyste, og løs olje fra området.

Gurkemeie

Rist en liten mengde av ren bakken gurkemeie i en plast fatet. Med dråpeteller eller fingrene, legger du et par dråper vann i gurkemeie. Rør rundt med fingeren før du har gjort en lime. Påfør lim til cyste med fingrene og la den på i 15 minutter om dagen. Rengjør den grundig med olje-fri akne såpe, og tørr. Påfør en gang om dagen i flere uker før cyste har forsvunnet.

Clay Mask

Påfør en skvett av en leire maske, for eksempel St. Ives Mineral Clay Firming Mask, på cyste. La masken tørke over natten, skyll av området og vaske den med en oljefri cleanser i morgen. Plasser masken på cyste hver kveld. Leiren vil trekke ut oljer i cyste og helbrede det innen flere ukers bruk.

Tran

Ta to tran caplets PR 2 ss. tran, en gang om dagen. Tran har vært kjent for å hjelpe symptomene på polycystisk ovariesyndrom lidelse, så det kan være verdt et forsøk hvis du lider av talgcyster i øret. Ta tran ved sengetid med et fullt glass vann, eller med middag.

Hva du skal gjøre hvis et insekt flyr inn øret

Hva du skal gjøre hvis et insekt flyr inn øret


Få ting er mer irriterende enn at summende lyd når et insekt flyr nær øret. Og irritasjonen kan slå til noe mer alvorlig hvis det insekt bestemmer seg for å fly inn i øret. Når insektet flyr i øregangen, kan det være litt ubehagelig eller svært smertefullt og det setter deg i fare for en infeksjon. Det er et par ting du kan prøve å fjerne insekt, men det er best hvis du søke legehjelp umiddelbart.

Hvordan vite?

De fleste tilfeller av insekter flyr inn i øret oppstår når camping. Du kan enten være å sove på bakken eller bare tilbringe mer tid utendørs når en flue bestemmer seg for å gå rett inn i øret. Den summende bør vekke deg hvis du sover, og mest sannsynlig vil du være i stand til å identifisere at det er faktisk et insekt i øret. Barn har en mye vanskeligere tid verbalizing deres smerte og ubehag. Det vil være vanskeligere for dem å skille følelsen fra noe annet, så det er best å ikke prøve noen fjerning teknikker på barn. Oppsøk lege for dem med en gang.

Ligg ned

Ikke putt fingrene inn i øret ditt. Dytter en finger inn i øret kan føre til at insektet til å bite eller stikke, som bare vil gjøre deg mer ubehagelig. Prøv først å ligge på siden med øret vendt opp. Vent rolig i et par minutter, og spør en venn til å overvåke om insektet flyr ut av seg selv.

Oljer

Hvis insekt ikke klarer å komme ut, kan du prøve å bruke olje. Mineralolje, olivenolje eller babyolje er alle trygge å bruke. Ikke bruk noe annet, og være sikker på at objektet i øret er et insekt. Oljen kan forårsake andre objekter for å reagere forskjellig forårsaker flere problemer. Spør en venn til å helle olje (romtemperatur) inn i øret. Trekk flik av øret bakover og oppover. Oljen skal drepe insekt. Det vil drukne i olje og flyte til toppen. Pakk insekt og kontakt lege bare for å sikre at det er ingen sjanse for en infeksjon. Hvis insektet ikke kommer ut, gå til legevakten.

Hva legen vil gjøre?

Legen vil undersøke øregangen med en otoskop. Denne enheten vil hjelpe legen undersøke den interne strukturen i øret og identifisere objektet som forårsaker smerte. Legen vil da bruke enten mineralolje eller lidokain å drepe insekt og deretter skylle ut øret med et varmt vann vanning. Etter insektet er fjernet, vil legen gi deg antibiotika dråper for å redusere sjansen for infeksjon.

Hjem rette for Barnas Earache

Hjem rette for Barnas Earache

Øreverk er svært vanlig hos barn. De kan være forårsaket av allergi, ørebetennelser, kaldt og vindfullt vær eller atmosfærisk trykk. Selv om alvorlige infeksjoner ofte kreve behandling med antibiotika eller med kirurgi, er det en rekke hjem rettsmidler som kan bidra til å avlaste øreverk smerte naturlig.

Behandling med varme eller kulde

Å sette en varmepute varm kompress over øret kan hjelpe til å lindre smerte. En enkel måte å gjøre en slik komprimere er å sette en håndfull ris inne i en gammel, ren sokk, bind den stengt, og varme den i mikrobølgeovnen. Du kan også bruke en hårføner til å blåse varm (men ikke varm) luft direkte inn i øret. I noen tilfeller kaldt er også effektiv for øreverk smerte --- kan du prøve å sette en kald pakke eller kald vaskeklut over øret og holder det på plass i ca 20 minutter hvis det ser ut til å lindre smerten.

Oil Treatment

Olje kan være veldig beroligende å en betent trommehinne. Legg noen dråper olivenolje, lakserolje eller mineralolje inn i barnets øre. Hvis du ønsker å kombinere varmebehandlingen med olje behandling kan du forsiktig varme opp oljen først, men vær veldig forsiktig for ikke å gjøre det for varmt fordi det kan skade trommehinnen.

Over-the-counter og reseptbelagte medisiner

Paracetamol, ibuprofen eller naproxen kan bidra til å lindre barnets øreverk smerte. Ikke gi aspirin til et barn eller unge voksne under 20 år, fordi aspirin har vært knyttet til Reyes syndrom, en sjelden, men dødelig sykdom som påvirker leveren og hjernen. Over-the-counter eardrops kan også være effektive, som er reseptbelagte dråper som Auralgan.

Chewing Gum

Hvis barnet er gammelt nok til å tygge tyggegummi trygt kan gjøre det bidra til å avlaste noe av presset på hans indre øret. Tyggegummi anbefales spesielt i tilfelle av øreverk forårsaket ved å ri på et fly. Suger på godteri, gjesper, og drikke væske også bidra til å avlaste trykket og kan lette øresmerter noe.

Å se en Doctor

Hvis ditt barns øreverk er alvorlig eller vedvarer i mer enn to dager, eller hvis andre symptomer, som svimmelhet eller alvorlig hodepine er til stede, bør du rådføre deg med barnets lege med en gang. Legen vil forsøke å finne årsaken til øreverk, og hvis det er fastslått at øreverk skyldes en infeksjon, er et kurs av antibiotika ofte foreskrevet. Hvis øreverk er tilbakevendende, noen ganger utfører legen en enkelt kirurgisk prosedyre som innebærer innsetting av små rør inn i trommehinnene.

Hvordan å lindre smerter fra vann i øret for barn

Vann i øret, også kjent som "svømmer øre», kan være svært smertefullt for barn. Den er forårsaket av en infeksjon som oppstår når vann kommer inn i øret når barnets hode er neddykket under vann, for eksempel under et bad. Det finnes flere teknikker du kan bruke for å lindre smerten fra vann i øret og for å behandle infeksjonen.

Hvordan å lindre smerter fra vann i øret for barn

En forsiktig rense det ytre øret før behandling av svømmer øre. Du kan gjøre dette med en varm, fuktig vaskeklut.

For et mildt tilfelle av svømmer øre, lage en løsning ved å blande en kopp hvit eddik med en kopp vann. Sett flere dråper av oppløsningen inn i det berørte øret to ganger om dagen.

Hvis smertene vedvarer, be legen om å forskrive antibiotika øredråper å rydde opp infeksjonen. Spør også om barnets øre er hovent nok til å rettferdiggjøre et øre veke. Et øre veken er fremstilt av et absorberende materiale, som sveller når øredråper er anvendt for å sikre at de øredråper når infeksjonen side.

Hvis øredråper forårsake brennende, spør legen din om forskrivning mindre sure øredråper. Disse er mindre sannsynlig å irritere barnets øre, men kanskje ikke har den samme effektiviteten.

Hint

 • Hvis barnet ditt konsekvent lider vann i øret, spør legen din om det kan være en underliggende hud problem, for eksempel ezcema eller en soppinfeksjon.
 • Ikke bruk antibiotika øredråper, eller noen antibiotika, uten resept fra lege.

Hvordan å få vann ut av øret for Kids

Hvordan å få vann ut av øret for Kids


Når vannet blir sittende fast i et barns øregangen kan det føre til store ubehag, eller til og med alvorlig infeksjon. Overdreven fuktighet i øregangen kan irritere huden også. Når huden blir irritert, bakterier kan invadere den. I noen tilfeller kan en alvorlig infeksjon utvikler, slik som svømmer øre. Fordi mye fuktighet er et kjent irritatant og en mulig årsak til infeksjon, er det et godt forebyggende tiltak for å fjerne vann som har blitt fanget i ditt barns øregangen, så snart som mulig.

Hvordan å få vann ut av øret for Kids

•  Samle og forberede materialer, inkludert et håndkle, en dropper, en hårføner og en antiseptisk øret dråpe løsning eller isopropanol.

Slå barnets hode slik at de berørte øret vender oppover. Ved hjelp av en dropper, legger du et par dråper av antiseptisk løsning eller rubbing alkohol inn i øret. Vrikker utsiden av øregangen ved å forsiktig masserer klaff på huden rundt ytterkanten av øregangen. Tillat løsningen å stå i noen få minutter for å fordampe vannet.

Hold håndkle i hånden og få barnet tilt deres berørte øret ned, mot håndkleet.

Trekk ned på øreflippen for å åpne kanalen og ha dem rist forsiktig hodet, for å hjelpe vannet renne ut.

Tørk ytterkanten av øregangen forsiktig med hjørnet av håndkle. Bruk en hårføner på sitt laveste innstillingen for å tørke ut øret.

Kontakt ditt barns barnelege, hvis du ikke klarer å effektivt fjerne alt vannet på egen hånd.

Hint

 • Ikke plasser desinfeksjons dråper, inkludert alkohol i en allerede sår eller infiserte øret. Dette vil være svært smertefullt for barnet.

Hvordan du rengjør mellomøret

Ved rengjøring av mellomøret må du være forsiktig. Unngå å stikke gjenstander som q-tips eller bomullspinner inni den. Bomullen kan sette seg fast i øret og forårsake skade på mellomøret. Mellomøret er følsom og krever væsker bare å rense den. Følgende trinn vil hjelpe deg ordentlig og trygt utføre denne prosessen.

Hvordan du rengjør mellomøret

Hvordan du rengjør mellomøret

•  Få et øre sprøyte og hydrogen peroxide. Du vil helle peroxide inn i sprøyten. Du trenger ikke mye peroxide i det hele tatt for at den skal være effektiv. Fyll sprøyten inntil en tredjedel. Før squirting den inn i øret, sørg for å ha en tørr og våt klut i nærheten.

Bøy hodet å la væsken bo i øret uten drypper ut. Ta tørr fille og holde den under øret i tilfelle løsningen bobler ut.

Squirt hydrogen peroxide inn i øret ditt. La den sitte i 5-10 minutter eller til løsningen slutter å boble. Det vil gjøre en popping eller fizzing lyd, men det er fra hydrogen peroxide arbeider med rengjøring av din mellomøret.

Bøy hodet til motsatt retning for å tømme ut hydrogen peroxide. Du vil bruke tørr fille for å fange all væsken. Du ønsker å holde hodet på skrå med fille opp til øret før du føler all væsken er ute. Dette kan ta noen minutter.

Rengjør øret med en våt klut.

6. Gjenta fremgangsmåten med det motsatte øre.

Hint

 • Ikke bruk hydrogen peroxide mer enn to ganger i uken siden det kan tørke ut kanalen din.
 • Hvis kanalen din blir tørr, kan du bruke noen dråper babyolje i øret for å hjelpe tørrhet.
 • Du kan bruke skirens hvis voks i øret er egentlig bygget opp. Du kan si dette med ikke å kunne høre så vel som vanlig.
 • Hvis mellomøret fortsetter å ha problemer med voks bygge opp, bør du kontakte lege.

Hvordan du skal rense voks ut av øret

Hvordan du skal rense voks ut av øret


Ørene våre er designet for å være selvrensende, så alt du trenger å gjøre er å bruke en vaskeklut til å tørke det ytre øret og inngangen til øregangen. Den selvrensende mekanismen bruker kjeve bevegelse fra å snakke og tygge til sakte transportere ørevoks, gammel hud og rusk mot åpningen av øret vårt.
I noen tilfeller har øregangen ikke lykkes rense seg selv, og øret kan føle deg mett eller plugget. Øret kan også verke, kløe eller produsere en lukt. Du kan miste hørselen din og få en ringing støy.
Hvis dette skjer, må fastlegen din eller fastlegen kontrollere og rense ørene. Noen ganger kan legen finne at voksen er hard og påvirket, så vil du bli sendt hjem med beskjed om å myke opp voksen.

Hvordan du skal rense voks ut av øret

Legg et håndkle rundt halsen. Dette kan bli litt rotete.

Plasser ett femtinitti drop av babyolje, olivenolje eller mineralolje i en liten kopp. Varm opp oljen ved å plassere koppen i en kjele med varmt vann. Kroppstemperatur (ca 98,6 grader F) er ideell, men ikke nødvendig. Ikke la oljen blir varm.

Klargjør for prosedyren ved å plassere kopp olje og pipette på et bord foran deg. Du trenger enkel tilgang til dem.

Fyll pipetten med varm olje, deretter bøye hodet mot skulderen din. Lene slik at øret er vendt mot taket.

Plasser 2 til 3 dråper av varm olje inn i øret ditt og holde hodet på plass, slik at du føler dråpene reise inn i øregangen.

forbli i den posisjonen i noen minutter, og deretter sitte oppreist. Tørk øret som noen væske renner ut.

Gjenta trinn 1 til 6 ganger daglig i to dager for å myke opp voksen.

Skyll øret på den tredje dagen ved å blande 1/4 kopp hydrogen peroxide og 1/4 kopp vann. Varm løsningen som beskrevet i trinn 2.

9. Forbered for vanning ved å plassere varm kopp og gummi pære sprøyte på bordet. Deretter plasserer et håndkle rundt halsen.

Fyll gummi pære sprøyten med løsningen, deretter rette øregangen ved å trekke øret oppover og bakover. Bøy hodet mot skulderen din.

Squirt den varme løsningen forsiktig inn i øret med gummi pære sprøyten.

Bøy hodet til den andre siden for å la løsningen renne ut. Tørk øret med håndkle. Hvis ørevoks fortsatt i øret, følger du trinn 1 til 6 for å myke opp voksen.

Gjenta vanning og mykgjørende prosessen om kvelden den tredje dagen. Gjenta den samme prosessen to ganger om dagen for dag 4 og 5 hvis ørevoks fortsatt gjenstår.

Hint

 • Få hjelp av noen til å hjelpe deg bruke dråpene og vanning. Du kan tørke øret med et håndkle eller hårføner på lav varme. Du kan bruke en dråpe rensevæske til å tørke øret, men rådføre seg med legen din først, fordi i noen tilfeller kan bli smertefullt.
 • Ikke prøv noen flere søknader etter dag 5. Hvis dine ører er ikke klart innen den tid, bør du oppsøke fastlegen din eller fastlegen. Mange tror at de trenger å rense ørene med en bomullspinne (ofte kalt en Q-tips). Dette kan være farlig, siden det meste av ørevoks skyves dypere inn i ørekanalen. Hvis du har en perforasjon eller hull i trommehinnen, eller hvis du har trykkutjevning (PE) rør, ikke sette noe væske i øret mindre regissert av legen din. Sørg for at dråpene er varme. Kald væske vil gjøre deg veldig svimmel og varm væske kan brenne øret. Hvis du opplever noen smerter, stoppe programmet umiddelbart og kontakte legen din. Ikke bruk saltløsning mindre regissert av legen din.

Hvordan bli kvitt of Wax i øret etter bading

Etter bading, voks buildup feller vann i øret. Denne stillestående vann i øret fører til smertefulle og potensielt farlige øreinfeksjoner. En hjemmelaget løsning slik som den som er anbefalt av Holly Hosford-Dunn i læreboka "Audiologi" koster bare en brøkdel av hva en lege besøk kostnader. Løsningen tar omtrent fem minutter for å gjøre, kan bli lagret for senere bruk, og er laget av materialer som allerede er tilstede i de fleste husholdninger. Hvis voks buildup vedvarer og du fremdeles føler smerte, kan du se en øre, nese og hals spesialist umiddelbart.

Hvordan bli kvitt of Wax i øret etter bading

•  Sett av en steril beholder. Løsningen vil være blandet i denne beholderen, så sørg for at det er en beholder som kan lagres enkelt.

Flyte like deler hvit eddik og rensevæske i beholderen. Bland godt.

Bøy hodet slik at det ene øret vender opp. Bruk en vann dropper å helle noen dråper inn i øret som vender opp. Riste på hodet og la løsningen å bosette seg i øret. La oppløsningen i øret 30 til 60 sekunder.

Bøy hodet slik at løsningen later øregangen. Håndkle tørke øret forsiktig og grundig.

Gjenta trinn 3 og 4 med de resterende øret. Hold ørene tørre i flere timer etter rengjøring med løsningen.

Oppbevar løsningen på et kjølig og tørt sted. Bruk denne løsningen etter bading til voksen buildup opphører.

Hint

 • Alltid være forsiktig når du setter løsninger i øret. Hvis du føler smerter etter bruk av løsningen, stoppe og se en øre lege umiddelbart. Bruk aldri en vattpinne til å rengjøre øret. Dette kan skade trommehinnen og forårsake permanent hørselsskade. Hvis du føler smerte i det hele tatt, se en lege før du setter noen løsning, selv over-the-counter, inn i øret. Hvis du setter løsningen i et øre med perforeringer, risikerer du å skade det indre øret.

Hvordan sette inn et høreapparat

Hvis du nettopp har kjøpt et høreapparat, kan du være veldig spent. Men, først, kan det virke forvirrende, for å sette det inn i øret ditt. Mange er veldig begeistret for å sette den i for første gang, og kan ikke gjøre det på riktig måte. Du ønsker alltid å sørge for at du ikke skade deg selv eller skade høreapparatet.

Hvordan sette inn et høreapparat

•  Sjekk at høreapparatet er intakt og at gevinsten er skrudd helt ned til det laveste nivået. Dette er et svært viktig skritt når du setter inn et høreapparat, slik at du ikke opplever støyende tilbakemeldinger mens du setter den inn.

Hold høreapparatet mellom tommel og pekefinger. Vær forsiktig så du ikke å gjøre noen skade til høreapparatet.

Skyv høreapparatet inn i øret forsiktig med gevinst vendt opp. Begynn på nytt hvis det blir ubehagelig. Vær forsiktig med dette trinnet og går sakte. Høreapparatet må være intakt for at den skal bli plassert riktig i øret.

Finish setter det inn i øret ditt og justere for komfort.

Test høreapparatet ved å trykke på "Power"-knappen for å slå den på. Juster volumknappen på enheten. Sørg for at alt fungerer riktig.

Symptomer på en indre øret infeksjon

Øret infeksjoner er oftere diagnostisert hos barn, men kan fortsatt være et problem for voksne. Vanligvis indre øret infeksjoner er mer en plage, men noen ganger kan signalisere et problem. Imidlertid behandlinger er generelt enkle og kan lindre problemer i en kort tidsperiode. Forebygging er like enkel og innebærer handlinger som mange mennesker har allerede innlemmet i deres daglige liv.

Årsaker

De fleste øreinfeksjoner begynne med bakterier kommer inn i øret gjennom øretuben, som regulerer lufttrykket inne i øret samt drenering av slim. Den resulterende infeksjon forårsaker det indre øret fôr for å hovne opp og blokkerer røret, og tvinger en opphoping av slim. Mange ganger, vil ørebetennelser ledsage en forkjølelse eller influensa, selv om den lidende trenger ikke å være syk for å utvikle en infeksjon.

Øreverk

Øret infeksjoner er vanlig hos barn, hovedsakelig fordi deres rør er mindre og ikke ta så mye som skal blokkeres. Vær oppmerksom på barn klaget over en øreverk eller trekke på ørene ofte. Små barn vil være grinete og kan ha problemer med å sove.

Hørselstap

Voksne som lider av en øreinfeksjon vil merke et midlertidig tap av hørsel på grunn av en blokkering i øret. Det kan være en ringing sensasjon i ørene, også kjent som tinnitus. Hos barn, vil slike symptomer føre til ikke å svare på myke lyder, skru opp volumet på TV eller radio og snakker høyere. Barn kan også synes å være uoppmerksom i skolen.

Fever

Siden mange ørebetennelser utvikles som et resultat av et anfall med en forkjølelse eller influensa, kan symptomene også være ledsaget av feber. Dette kan enkelt behandles med paracetamol.

Vertigo

Fordi øretrompeten hjelper også med likevekt, kan lider oppleve svimmelhet eller vertigo når rørene er blokkert. En lidende kan ha følelsen at rommet er stadig spinner eller flytting. I tillegg kan de bevege øynene feil - drivende til den ene siden før festing tilbake i fokus. Disse forholdene er ofte ledsaget av kvalme og oppkast.

Sprukket trommehinne

Det kan også være en tykk, gul fluid som kommer fra øret. Dette betyr at trykket på innsiden av øret har bygget seg opp tilstrekkelig til å forårsake at trommehinnen til å briste, og at væsken renner av seg selv. Det er vanligvis ufarlig og trommehinnen vil helbrede seg selv.

Et hjem rette for en Earache

Årsaken til de fleste øreverk er en infeksjon som ligger i mellomøret. Den spesifikke beliggenhet av smerte er et lite kammer på den andre siden av trommehinnen. Det vitenskapelige navnet for øreverk er mellomørebetennelse. En rekke hjem rettsmidler eksisterer for behandling av øreverk, men ikke alle av dem fungere for alle. Prøv en av disse at-home rettsmidler før de søker medisinsk hjelp, men alltid huske på at alvorlige smerter og langvarige øreverk kan være et tegn på en perforert trommehinne, som krever øyeblikkelig legehjelp.

Aromaterapi

Den aromatherapeutic strategi for å bekjempe en øreverk innebærer eteriske oljer og en Q-Tip. Bland en dråpe merian eller fedd olje med en teskje varm mandelolje. Kontroller at mandelolje er varmt og ikke for varmt, ellers kan du brenne øret. Dypp Q-Tip inn i denne blandingen og massere veldig forsiktig ytre øret rundt hullet. Putt aldri noe direkte inn i øret ditt, men du kan massere åpningen av earhole.

Naturmedisin

Uttørking av det indre øret kan gjøre øreverk verre. Dette er sjelden i fuktige områder, men hvis du bor i et tørt område som sørvestre USA, prøv en naturopathic behandling. En luftfukter er en svært god investering for de som konsekvent opplever øreverk i tørre deler av landet, særlig de som har begynt å ha øreverk bare etter flytting fra et mer fuktig område. Hvis du ikke ønsker å investere i en luftfukter, stå over en kokende kjele med vann en inhalerer dampen. Dette vil avlaste betennelse i slimhinnene og bidra til å lindre den trykkende-head følelsen som følger en øreverk.

Herbal Treatment

Som med så mange andre tilstander og sykdommer, kan du bruke urter for å behandle øreverk. Begynn ved å angripe kilden til øreverk, som er en mangel i immunsystemet. Øke din immunitet vil hjelpe avverge øreverk, eliminerer behovet for behandling. Echinacea, alfalfa og kattens klo er gode urter for å gi immunforsvaret en liten booster skudd.

Et godt middel for å prøve hjemme er å gjøre litt kamille te og soaking en bomullsdott i det mens te er fortsatt varm. Vri ut overflødig fuktighet og deretter plassere ballen direkte inn i øret, stuffing det slik at det ikke vil falle ut, men pass på at det ikke er så våt at store dråper av te kan dryppe inn din earhole.

Hvordan er Fluid fra øret Drenert?

Bihulene er Koblet

De fleste av de større åpninger i det menneskelige hodet er innbyrdes forbundet ved en serie av skjulte passasjer kollektivt kjent som bihulene. Under normal drift er disse rørene lette bevegelsen av forskjellige fluider rundt hodet, slik at naturlig forekommende slim renne fra nese og ører inn i halsen. Hvis bihulene blir irritert, kan strømmen av væske bli hemmet, og skaper en følelse av trykk i hodet, hodepine, vondt i halsen, eller infeksjoner i ører, nese og svelg.

Mellomøret væske renner Gjennom Sinus

Mens et utvalg av rør inne i hodet arbeide sammen for å oppnå sine dreneringsformål, er den spesifikke rør som tjener øret kalt øretrompeten. I normal drift, ventilerer øretrompeten den midtre og indre øret og gir naturlige slim og væske for å renne ned i halsen. Fra tid til annen, men blir øretrompeten betent eller blokkert, og denne væsken blir fanget inne i øret som resulterer i en følelse av fylde, tap av hørsel, og øresmerter. Hvis øretrompeten blir betent eller blokkert, og øret blir infisert, kan leger foreskrive antihistaminer, antibiotika og allergi medisiner for å redusere trykket og blokkering i øretrompet; Disse legemidler vanligvis gjenopprette røret til normal drift, slik at trykket fluid å renne inn i halsen.

Ytre øret væske renner Utvendige

Væske i den ytre delen av øret vanligvis ikke renne ned øretrompeten. I stedet blir fluider i øregangen blokkert av trommehinnen og kan bare unnslippe på samme måte som de kom inn i øret: gjennom øregangen og det ytre øret. I motsetning til mellomøret, betyr det ytre øret produserer naturlige væsker som kan settes fast. I stedet er i ørekanalen belagt med et mye tykkere slim vanligvis anerkjent som ørevoks; Hvis væske, som de fra en dusj eller et svømmebasseng, inn i øregangen når en stor samling av voks er til stede, kan væsker blir fanget og ute av stand til å flykte. I denne tilstand, kjent som svømmer øre, kan noen svelling ytterligere begrense muligheten av fluidet til avløp. En lege kan forskrive antibiotika øredråper som løsner fanget væske og la det renne, eller helsepersonell kan administrere en smertefri prosedyre som kalles en "vanning" for å rengjøre det ytre øret. I noen svært sjeldne tilfeller kan væske fra det ytre øret og øregangen reise gjennom en ødelagt trommehinnen og inn i mellomøret; i disse tilfeller, fortsetter fluidet videre inn i bihulene, til slutt trenger inn i halsen. Personer som opplever en drenering følelse i halsen mens svømming eller dusjing bør oppsøke lege, da denne tilstanden er vanligvis forbundet med en alvorlig skadet trommehinnen som kan føre til permanent hørselstap.

Hjelp for klør i øret

Hjelp for klør i øret


Det er svært få ting mer irriterende enn å ha det klør i øret. Mens alle opplever denne irritasjonen til tider, behandlinger varierer så mye som årsakene til tilstanden. Gjerningsmannen kan være alt fra allergi, til rusk til mye mer alvorlige medisinske tilstander som krever tilsyn av lege. I alle fall bør det utvises forsiktighet når du arbeider med klør i ørene.

Sjekk for ørevoks

Feil diagnose definerer ørevoks som "et klebrig stoff som skilles ut av ørevoks kjertler i huden av øregangene." Ørevoks på et normalt nivå beskytter det indre øret ved å skape en barriere mot fremmedlegemer. Når ørevoks får for store mengder det kan ikke bare føre til kløe, men hørselstap. Interessant nok kan for lite ørevoks også forårsake kløe av ørene, som den beskyttende barriere danner er under utvikling. Som et middel, lett å bruke øret voks fjerning kits er tilgjengelig til enhver stoffet butikken.

Undersøke Allergi

Allergolog Dr. Donald J. Dvorin, MD, skrev i en artikkel for The Weather Channel at store mengder histamin, støvmidd eller mugg er vanlige irritanter for ørene. Spør deg selv om du har andre symptomer som kan være allergi, som for eksempel rennende nese og kløende øyne. Hvis du gjør det, kan du prøve over-the-counter medisiner som blokkerer histamin å avhjelpe problemet. Leger vil ofte anbefale øre dråper eddik og vann.

Sjekk for fremmede stoffer

Hvis du forsøker å fjerne et fremmedlegeme, sørg for at du er i et godt opplyst område og aldri grave for dypt inn i øret. Ved hjelp av pinsett er tilrådelig over en bomullspinne.

Den medisinsk nettsted Everyday Health sier at de fleste fremmedlegemer i øret la ingen problemer etter at de er fjernet. Imidlertid bør forsiktighet alltid utvises når du prøver å fjerne gjenstander fra øret. Det er vanlig at skade gjøres ved hjelp av hjemme fjerning prosedyrer.

Mens trommehinnene vil vanligvis leges i ca åtte uker, kan kirurgi være nødvendig hvis skaden er alvorlig nok. For å være sikker, er fjerning av et objekt fra øret vanligvis best overlatt til helsepersonell.

Skanne etter Hudproblemer

Mother Nature, et nettsted dedikert til naturlige behandlinger og medisinsk råd, nettsider hudsykdommer, som eksem, psoriasis og seboreisk eksem, som årsak til noen øre kløe. Søk etter noen av disse dukker opp hvor som helst på kroppen din, så det kan være en indikasjon på at øret kløe er relaterte. I dette tilfellet kan en lege gi råd til pasientene av de beste behandlingene.

Mellomøret Disorders

Den mellomøret, som kobles til det indre øre, er der trommehinnen er plassert. Den trommehinnen er koblet til et luftfylt kammer med tre små bein. Hovedformålet med mellomøret er å forsterke lyder. Mellomøret og det indre øret lidelser er ofte lik. Ofte en lidelse i mellomøret vil føre til problemer med det indre øret. Hørselstap er forårsaket av problemer i mellomøret.

Hørselstap

Bidrar hørselstap er forbundet med mellomøret. Alt som blokker eller forårsaker problemer med mellomøret overfører lyd produserer hørselstap. Ofte problemet er forårsaket av ørevoks som bygger seg opp og blir ikke fjernet. Hørselstap er forårsaket av bein i mellomøret som blir smittet. Dette fører til blokkering og nye bein vekst. Arr og punkteringer i mellomøret kan føre til hørselstap også.

To flere årsaker til hørselstap forbundet med mellomøret er væske buildup og fusjon eller erosjon i mellomøret bein. Hørselstap er behandlet av kirurgi og ved medisiner som kan hjelpe infeksjon. Noen ganger høreapparater er foreskrevet for å hjelpe med skadet hørsel.

Lufttrykk Skader på mellomøret

Barotraume er forårsaket av ulik lufttrykket i mellomøret. Lufttrykket som utøves på begge sider av trommehinnen. Øretrompeten som forbinder trommehinnen og baksiden av nesen opprettholder samme trykk. Den regulerer uteluft som kommer inn i mellomøret i visse situasjoner. For eksempel, når du er i et fly, og det tar av eller ned til land, ofte presset påvirker ørene. Hvis røret er blokkert eller ødelagt, buler trommehinnen innover, forårsaker smerte og problemer for personen. Det sprekker ofte, forårsaker skade på midtre og indre øret.

Forebygging for denne tilstanden er så enkelt som tyggegummi, puste gjennom munnen eller svelge når flyet tar av. I tillegg medisiner som kan være foreskrevet for barotraumas er decongestants, nesedråper eller spray som lindrer lunger.

Ear Drum Preforations

Trommehinnen perforeringer er forårsaket av mellomøret infeksjoner. Hullet fører til smerte, noen ganger blødning, hørselstap eller lyder i ørene. Infeksjoner i mellomøret og endringer i lufttrykk forårsake problemet. De er forårsaket av endringer i trykk, et slag i ansiktet eller hodet, eller kjemikalier. Noen ganger hullet er forårsaket av noe noen setter i øret som bomullspinner eller skarpe gjenstander som brukes til å rense ørene. Symptomer er smerter, svimmelhet, blødning og hørselstap. En lege kan oppdage problemet ved hjelp av en spesiell del av utstyret kjent som en otoskop. Behandlingen av øret innebærer å holde det tørt og preparat et antibiotikum for behandling av infeksjonen. Øredråper er noen ganger administreres og kirurgi er foreskrevet når skaden ikke leges.

Mastodis

Dette er en infeksjon som spres fra mellomøret til benet. Pus kan danne rundt bein i øret. Infeksjonen former i mastoid, den prominente benet bak øret. Symptomer er smerter, feber og hvit utflod fra øret. Smerten har en tendens til å være vedvarende og bankende. Hvis det ikke behandles, kan det føre til døvhet, blodforgiftning og infeksjon i hjernen. Behandling er ofte av antibiotika. En prøve av øret utslippet er undersøkt av lege for å foreskrive riktig antibiotika. Oral antibiotika er foreskrevet når personen begynner å komme seg.

Akutt og Kronisk Otitis Media

Akutt mellomørebetennelse er resultatet hvis alvorlig infeksjon eller virus i det indre øret. Det fører til en infeksjon og rød trommehinnen. Det er vanlig hos barn og voksne med forkjølelse og influensa. Infeksjonen er ofte behandlet med en antibiotika som amoxicillin. Smertestillende midler er noen ganger foreskrevet for visse symptomer. Noen ganger operasjonen er utført i de tilfeller hvor øret er behov for å drenere. Infeksjon i mellomøret er den vanligste årsaken til smerte. Kronisk mellomørebetennelse ofte er forårsaket av trommehinne perforasjon som aldri helbredet riktig. En oppblussing oppstår under bading når vann kommer inn i øret eller personen har utflod.

Hvordan fjerne vann i øret

Hvordan fjerne vann i øret


Etter en lang dag på stranden eller bassenget, kan ørene bli tett med vann. Det er viktig å fjerne denne væsken fra ørene fordi fuktighet kan føre til bakterievekst. I sin tur, kan denne bakterien føre til en infeksjon kalt svømmer øre. Å drenere vannet fra øret, kan du bruke hjemme behandlinger som isopropanol. Hvis du utvikler en ørebetennelse, men vil du ha å oppsøke lege for antibiotikabehandling.

Hvordan fjerne vann i øret

•  Tøm ut ørene etter bading. Når du kommer ut av vannet, tilt hodet til den ene siden og rist det forsiktig. Bøy hodet til den andre siden og rist den igjen. Dette bør fjerne det meste av vannet fra ørene.

Bruk en hårføner. Sett tørketrommel på laveste innstilling og hold den minst 6 inches fra øret. Føn hvert øre i ca 20 sekunder.

Plasser rubbing alkohol inn i ørene. Hvis du fortsatt har vann fast i ørene, bruke rubbing alkohol for å tørke ut væsken. Bøy hodet til den ene siden med de berørte øret vendt oppover. Deretter bruker en medisin dropper å sette 4 til 5 dråper rensevæske inn i øret.

La rubbing alkohol for å reise ned øregangen. Trekk på øreflippen og gjespe å la rensevæske spredt over hele kanalen. Hold hodet på skrå i minst 30 sekunder.

Drain øret. Snu hodet over slik at den berørte øret vender nå bakken. Bruk et håndkle til å fange noen rensevæske som kommer ut.

Hint

 • Ikke stikk fremmedlegemer som Bobby pins, bomullspinner eller nøkler i øret. Disse objektene kan forårsake skade på øret.

Hvitløk Juice i øret for infeksjon

Hvitløk Juice i øret for infeksjon


I hundrevis av år har hvitløk vært kjent for sine helbredende tiltak. Bortsett fra å gi et løft i smaken til våre måltider, hvitløk er sagt å stimulere appetitten, har en vanndrivende effekt, øke immunsystem, og drepe bakterier. Hvitløk juice er ofte anbefalt for en ørebetennelse og er en effektiv erstatning for de foreldre som foretrekker å ikke gi for mye antibiotika til sine barn.

Øreinfeksjoner

Det finnes to hovedtyper av ørebetennelse: mellomørebetennelse (mellomøret), som er forårsaket av sopp eller bakterier, og otitis externa (ytre øret eller svømmer øre), som er forårsaket av en blokkering i øretrompeten som resulterer i en bygnings opp med væske. Begge typer vil forårsake smerte, irritasjon og kløe. Fordi hvitløk inneholder det naturlige antibiotikum allicin, kan det fungere som et naturlig antibiotika, og kan brukes til å bekjempe begge typer infeksjoner.

Skjemaer

Annet enn det naturlige, rå form som vi er vant til, kan hvitløk også kjøpes som en essensiell olje eller et supplement som kommer i flytende kapselform.

Behandling

Hvis du bruker den essensielle oljen, varme den opp til en varm temperatur. Påfør noen dråper, enten med fingertuppen eller en bomullspinne. Ikke bruk mer enn noen få dråper.

Hvis du har kapseltilskudd, varme kapselen ved å slippe den i varmt vann i et minutt eller to. Ved hjelp av en nål, trekke ut noen dråper fra den varme kapsel, og slippe hvitløk saften inn i den infiserte øret. Ligg på motsatt side av øret slik at saften lett flyter inn i øret. Du kan bruke en hårføner --- holdt på trygg avstand fra øret --- bidra til å tørke noen ekstra væske. Dersom smertene vedvarer eller forverres etter et par dager, bør du oppsøke lege.

Best hjemme rette for Ear Congestion & Pain

Øreverk kan være en svært smertefull tilstand. De er forårsaket av en rekke problemer, inkludert sinus lunger, bakteriell infeksjon, for mye trykk i øret og skade. Barn kan få øreverk ofte fordi deres øretrompet, røret som forbinder den bakre delen av halsen til mellomøret, er ikke alltid i stand til å utjevne trykket riktig ennå. Hvis du eller barnet ditt utvikler en øreverk, det er hjemme rettsmidler du kan prøve å lindre smerter, lunger og press.

Congestion

Congestion grunn sinus problemer eller allergier kan skape mye øresmerter. Tømme ut bihulene kan bidra til å avlaste øresmerter. Sinus renser er en god måte å få slim som har samlet inn i bihulene ut. Sinus rensemidler hjelpe krympe betent membran som kan hindre riktig drenering. Når sinus vev bli betent og hindre drenering, kan dreneringen tilbake opp i øret. Hvis det er en bihulebetennelse, kan infeksjonen også spre seg til ørene.

De fleste sinus rensemidler bruke en enkel, naturlig ingrediens kalt saltvann. Fysiologisk saltvann arbeider for å skylle ut bihulene og krympe hovne membraner.

Hvis dine ører er blokkert av voks bygge opp, kan dette føre til øre trykk og smerte. Du kan fjerne voks hjemme ved å varme litt babyolje. Med det ene øret ligger på et bord, og den andre peker opp, slipp et par dråper av varm olje inn i øret. Gi oljen et par minutter å smelte voksen, deretter vippe nedover for å la voksavløpskob-. Det kan ta et par behandlinger, spesielt hvis det er mye voks.

Øretrompeten Trykk

Komprimerer er en god måte å lindre smerter i øret. De komprimerer kan være kjølig eller varm; dette strengt avhenger preferanse. Fukt en klut og enten kjøle det ned i fryseren i noen minutter eller varme den med varmt vann. Hold komprimere til det ytre øret bare, i 15 til 20 minutter. Gjenta denne behandlingen så ofte du trenger.

Trykkoppbygging på grunn av barometer endringer kan skje på et fly, en lang tur i en heis, klatring et fjell eller dykking. På et fly, hytta endringer presse et par ganger, først og fremst når flyet tar av og lander. Dette kan føre til trykkoppbygging i øretrompet på grunn av øretrompeten bli trukket innover svært stramt. Et vakuum effekten er skapt i øret og skaper smerte. Med mindre trykket er fjernet, vil trykket fortsette å bygge, og øret vil fortsette å gjøre vondt.

Svelging er en fin måte å åpne øretrompeten. På et fly, for å skape en kontinuerlig svelge mønster, tygge tyggegummi eller suge på et drops. Du kan også drikke regelmessig. For barn, har dem suge på en lollipop eller drikke fra sin flaske.

Infeksjoner

Mellomørebetennelse, infeksjon i mellomøret, kan føre til mye smerte for voksne og barn. Det er hjemme rettsmidler som kan hjelpe bli kvitt væske fanget i mellomøret på grunn av infeksjon og bidra til å rydde opp infeksjonen.

Hvitløk er en naturlig antibiotika. Satt noen få dråper av hvitløksaft i en liten mengde sesamolje og varme den opp. Sette et par dråper i de berørte øret et par ganger om dagen for å rydde opp infeksjonen.

Bruke en hårføner på varme ca 12-15 inches fra hodet. Dette vil bidra til å fjerne væske som kan være fanget i øretrompet på grunn av infeksjon.

Kolloidalt sølv er ansett for å ha naturlige antibiotiske egenskaper. Vaske øret ved hjelp av kolloidalt sølv hjelper dreper de dårlige bakteriene som forårsaker infeksjonen, i motsetning til antibiotika, som dreper gode og dårlige bakterier.

Du kan også prøve å varme 1 ts. mango blad juice og slippe den, dråpe for dråpe, i det berørte øret.

Hvordan du rengjør en øret med en vannoppsug

Avhengig av person, er det ikke uvanlig for voks innskudd til å bygge opp i øregangen. Disse clogging innskudd kan føre til redusert hørsel kapasitet, press hodepine, og selv gi grobunn for bakterier som igjen vil føre til ørebetennelse. For å redusere nivåene av voksaktig oppbygging, en mulighet som kan gjennomføres er bruken av en vann-pick-enhet.

Hvordan du rengjør en øret med en vannoppsug

Hvordan du rengjør en Ear med en vannoppsug

Koke flere kopper med vann og deretter la den stå inntil vannet er romtemperatur. Kokende vann - eller ved hjelp av renset vann - vil redusere mengden av bakterier som er tilstede i vannet og dermed redusere sjansen for infeksjon.

Plasser en kopp romtemperert vann i en av de to boller. Tilsett en halv kopp av hydrogenperoksid til bollen med vann, og blande de to sammen.

•  Fyll vannoppsug enhetens reservoar med vann og hydrogenperoksid-blandingen.

Snu vannoppsug enhet på sitt laveste innstillingen og plassere munnstykket ved inngangen til øret som skal renses først. Plasser håndkle på skulderen av samme side og hold den tomme bollen under øret for å fange avrenning.

Spray blandingen fra vann plukke enhet inn i øret forsiktig.

6. Når ferdig med det første øret, gjenta prosessen på den andre øret.

Hint

 • Hvis det er noe ubehag eller smerte, avbryte prosedyren og søker en legens hjelp.

Godt hjem rette for å rense en Stoppet opp Ear

Mange mennesker lider av sporadisk buildup i ørene som kan forårsake mindre hørselstap, balanse problemer, en ringing sensasjon i øret og ubehag. Tette ører kan skyldes eksterne årsaker som ørevoks eller vann fra svømming eller bading og fra interne årsaker som sinus drenering. Hvis den tette ikke kan fjernes i løpet av få timer eller dager eller er ledsaget av sterke smerter, feber, kvalme eller merkede balanse problemer, er det lurt å søke profesjonell medisinsk hjelp.

Fjerne en ekstern Clog

Tette ører som følge av ytre forhold som ørevoks buildup eller vann fra svømming eller bading kan vanligvis fjernes med enkle hjem rettsmidler. Den enkleste måten å fjerne et øre som er tilstoppet med vann er til å bøye hodet mot siden av den tette øret og ristes forsiktig. Dette vil generelt bevege seg i vannet rundt nok til å bryte forseglingen, og tømme vannet. En dråpe eller to av søt olje (tilgjengelig i drugstores, apotek og dagligvarebutikker) som sitter i øret kan også bryte opp vannet og la det renne. Noen anbefaler også teknisk sprit eller eddik, som har samme effekt.

Ører som er tilstoppet med ørevoks kan generelt bli klarert med hydrogen peroxide (tilgjengelig i butikkene). Å fjerne en voks tresko, ligge med de berørte øret vendt oppover. Forsiktig helle noen dråper av en oppløsning av halv peroksyd og halvparten varmt vann inn i de berørte øret. Tillat peroksydet å boble i 3 til 5 minutter. Som peroxide bobler, vil det bryte opp ørevoks og flyte den oppover. Å renne, bare plassere et håndkle over det berørte øret og vri hodet over.

Fjerne en intern Clog

For å fjerne et øre som er tett internt --- er væsken fast i det indre øret --- må sinus drenering som slipper væske inn i øret bli kontrollert. Ved hjelp av over-the-counter decongestants vil vanligvis oppnå dette målet.

En nonmedicinal metode for å fjerne det indre øret, og en som spesielt hjelper hvis væsken ubalansen ikke er relatert til sinus drenering, er å "pop" i øret. For å gjøre dette, klype neseborene lukket og puste sterkt utover gjennom nesen. Den resulterende luft som ikke kan unnslippe vil bli tvunget bakover og kan løsne fluidet fanget i øret, og få den til å renne.

Tyggegummi eller annen aktivitet som forårsaker gjentatt svelging kan også hjelpe rense ørene ved gjentatte ganger å flytte passasjer, slik at en blokkering i væske for å bryte opp og avløp.

En Remedy som ikke fungerer

Noen alternative helse utøvere anbefaler en prosess som kalles øret candling å fjernet blokkeringer fra tette ører. Ear candling innebærer å plassere den ene ende av en voks-belagt membran av papir eller stoff inn i øret og belysning den andre enden. Dette er ment å smelte og myker det som er clogging øret og trekke det utover, slik at det å renne. Gjentatte studier har imidlertid vist at øret candling ikke fungerer å rense øret og at muligheten for skade ved å brenne eller forurensning av øret ved rusk faller av øret stearinlys er en svært reell fare.

Funksjoner i det indre øret

Det indre øret er et lite, væskefylt plass som har to hovedfunksjoner: hørsel og balanse. Den indre øret inneholder mange strukturer, og har en kompleks anatomi som gir disse viktige funksjoner.

Grunnleggende Inner Ear Anatomy

Det indre øret, også kalt labyrinten, har en benete labyrinten og en membran labyrinten. Den bony labyrint er en serie av kanaler i benet. Den benete labyrinten inneholder en væske som kalles perilymph og membran labyrinten. Den membran labyrinten er en samling av sammenhengende sekker og kanaler som inneholder en væske som kalles endolymph.

De tre regionene i labyrinten som gir funksjonene i det indre øret er sneglehuset, vestibyle og halvsirkelformede kanaler.

Hørsel

Sneglehuset er ansvarlig for hørsel. Sneglehuset inneholder nerver som endrer energi vibrasjoner i det indre øret væske til nerveimpulser som sendes til hjernen for å bli lyd. Skade på sneglehuset kan komme fra å bli truffet i hodet; nese, dental eller hode kirurgi; gjentatt eksponering for høy lyd (maskiner, skudd, musikk, etc.); eller sette inn skarpe gjenstander inn i øret for å fjerne voks.

Balanse

Vestibylen og halvsirkelformede kanaler opprettholde kroppens balanse eller likevekt. Vestibylen har to segmenter som kalles utricle og saccule, som avgjør din orientering til tyngdekraften ved å oppdage lineære akselerasjoner. I kontrast til den halvsirkelformede kanaler gir informasjon om dreiing, for eksempel å detektere rotasjons-bevegelser av hodet.

Med andre ord, disse strukturene oppdage bevegelse av kroppen din og sende signaler til hjernen som forteller det hvis du går fremover, tilbake, opp eller ned, eller hvis du er å snu og hvor fort du beveger deg. Hjernen bruker denne informasjonen til å holde deg i en balansert posisjon.

Inner Ear Dysfunction

Problemer med sneglehuset kan føre til hørselstap eller døvhet. Problemer med vestibyle eller halvsirkelformede kanaler kan føre til balanseproblemer, svimmelhet eller vertigo (falsk følelse av bevegelse eller rotere). Ifølge NIH Senior Health, balanse lidelser er en av grunnene til eldre mennesker faller.

Balanse lidelser

Ifølge Massachusetts Eye and Ear Infirmary, kan balanseproblemer være forårsaket av en lang liste over indre øret lidelser, inkludert Ménières sykdom, godartet paroksysmal posisjonsvertigo (BPPV), degenerative sykdommer i balanseorganene, narkotika toksisitet, indre øret traumer fra hodet skade eller plutselige trykkendringer, og viral betennelse. Hvis du opplever balanseproblemer, svimmelhet eller vertigo, er det viktig å være riktig diagnostisert og behandlet.