Digidexo.com

helbrede hudproblemer

Retin-A Stretch Mark fjerning

Retin-A er en aktuell krem ​​eller gel som er et derivat av vitamin A. Leger fore Retin-A for å behandle ulike hudsykdommer som akne eller for strekkmerker i ikke-gravide pasienter. Kroppen utvikler strekkmerker når det gevinster vekt på en rask måte, forlater stripey merker på huden. Forstå hvordan du bruker Retin-A for fjerning stretch mark er relativt enkelt, forutsatt at du forstår hvordan stoffet fungerer på strekkmerker og hensyn for å bruke stoffet.

Hvordan Retin-A Works

Retin-A arbeider for å helbrede hudproblemer ved å øke mengden av cellefornyelsen på skadet hud. Dets aktive ingredienser irritere huden, forårsaker hudceller til å dø, og nye til å dukke opp igjen; det også hastigheter opp prosessen som hudceller dør og nye ta deres plass. Retin-A kan bidra til ikke-gravide pasienter redusere fremkomsten av strekkmerker ved å senke sin rødhet (fra innsnevring av blodårer) og ved å helbrede skadet hud. Legene påpeker imidlertid at strekkmerker ofte løse seg selv på egen hånd, når årsaken til huden strekker er borte. The National Institutes of Health holder at det ikke aktuell krem ​​vil kurere strekkmerker (se lenke i Referanser).

Hensyn for Retin-A

Primære ta vanlige hensyn Retin-A for å redusere strekkmerker bære årsaken til Trekk: Gravide kvinner, som vanligvis får strekkmerker fra rask vektøkning i forbindelse med svangerskapet, kan ikke bruke Retin-A, mens de er gravide eller ammer. Strekkmerker forårsaket av rask vektøkning tilskrives fedme eller andre sykdommer kan kvalifisere for Retin-A behandling; spør familien din lege eller hudlege. Retin-A interagerer også negativt med en rekke medikamenter; dersom du bruker visse typer antidepressiva, allergi medisiner, prednison eller bruke produkter som inneholder benzoylperoksid, er Retin-A er ikke for deg.

Retin-A kan forårsake rødhet, flassing og varme på applikasjonsstedet. Det kan også føre til at huden til å være svært følsom for lys og andre hudprodukter. Hvis du ønsker å bruke Retin-A for strekkmerker, snakk med legen din om mulige strategier for å håndtere noen av stoffets bivirkninger.

Hvordan bruke medisinplanter i Hawaii

Gamle Hawaiians gjort bruk av alle plantene i deres hjemland. Noen ble brukt som mat, noen som medisin, noen for å bygge, tauverk og fiber. Plantene de brukte for medisin kalles La'au, eller helbredende planter. Spesielle utøvere kalt kahuna La'au lapa'au, ble opplært fra tidlig alder til å møte med pasienter, diagnostisere sine vilkår og forberede og administrere medisiner de laget av mange spesielle planter. De fleste av disse plantene eksisterer fortsatt, og - som kahunas - du kan lage enkle, trygge, effektive medisiner for deg selv, din familie eller venner. Mange av disse Hawaiian planter har ekvivalenter i andre steder, så hvis du ikke bor i Hawaii, og du har Banan vokser i hagen din, for eksempel, kan du også lage en enkel medisin med lignende anlegg.

Bruksanvisning

•  Lag en grøtomslag med plantain å bidra til å helbrede huden. Hvis du har en bug bite, mindre brannskader eller andre mindre hud sykdom, kan en plantain grøtomslag fremskynde helbredelsesprosessen. I en nonmetal panne, kok 3 til 4 kopper vann. Vask 1/2 kopp plantain blader, stilker og blomsterakser og hogge dem i ½-tommers biter. Legg dem til kokende vann og la det småkoke i 20 minutter. Når det er nedkjølt, ta en håndfull av plantematerialet, klem det ut og limer det til forbrenning eller bug bite. La den stå på over natten hvis du kan. Gjenta om nødvendig.

Lag en te med mamaki. Et medlem av stikkende brennesler familien, har mamaki ingen stikkende hår, så det er trygt og enkelt å håndtere. Mamaki er en tonic og rengjøringsmiddel (det er et vanndrivende). Det kan også brukes når du bare generelt føler nedslitt. Kok vann i en panne eller kjele, legg ca 2 ss. hakket mamaki blader i en kopp og fyll den med kokt vann. Vent i omtrent 10 minutter, sil, blid hvis du liker og nyte.

Gjør et skjær med noni frukt. Noni (Morinda citrifolia) er populær som en kur-all. Vask og kutt ett femtinitti veldig moden, stinky noni frukt, avhengig av størrelse og størrelsen på glasset. Plassere brikkene i en halvliter eller Quart krukke og fyll den med vodka eller brandy. Cap det tett og rist den opp hver dag i 30 dager. Deretter press det og ta 03:57 droppers av blandingen hver dag, blandet med fruktjuice å forbedre smaken. Dette er noe du kan ta i lengre perioder; det sies å bidra til å opprettholde god helse. Hvis du behandler en bestemt sykdom, ta mer. Du kan enkelt lage alkoholfri skjær med eple cider eddik.

•  Lag en hud-helbredende olje. Du kan bruke noni frukt, plantain, Comfrey, tea tree blader og blomster og andre planter for å gjøre en olje som vil bidra til å helbrede hudproblemer av mange slag. Bruk noen av de plantene du har tilgjengelig. Samle dine plantematerialer, vaske dem, klapp dem tørre og hogge dem i 1/2-tommers biter. Sett dem i en glasskrukke før det er omtrent halvfull, og deretter fylle glasset med olivenolje. Sett den i et solrikt sted i en uke, og deretter press. Flaske det i mindre Vippeplastflasker og bruke rikelig til berørte hudområder å lindre tørr, sprukken hud, helbrede solbrenthet raskere og hjelpe med mindre insektbitt og brannsår.

Tips og advarsler

  • For langtidslagring, kjøle urte oljer og omslag.
  • Det er greit å behandle slike ting som bug biter, mindre brannskader og enkle hoster selv, men hvis tilstanden ikke blir bedre snart, eller om det er alvorlig, kan du gå til legen din.

Hjem rette for blåmerke Pain

Hjem rette for blåmerke Pain


Når du får et blåmerke, til små blodkar brekke under huden og blod dine lekker ut til vev rundt det. Som et resultat, er de hvite blodcellene frigitt, forårsaker betennelse og hevelse, noe som forårsaker smerte. The Mayo Clinic foreslår å ta over-the-counter medisiner for smerter og hevelse av blåmerker, for eksempel ibuprofen (Motrin eller advil) og paracetamol (Paracet). Hjem rettsmidler effektivt kan redusere smerte også.

Apple Cider Eddik

Påfør eple cider eddik til blåmerke med en bomullsdott. Den eddik vil fremskynde healing, lindrende blåmerke smerte. Du kan også suge gasbind eller en bomullsdott i eple cider eddik, deretter tape den til blåmerke, og legger mer eddik når den tørker ut. Bruk vanlig eple cider eddik fra matbutikk eller kjøpe økologisk variasjon fra en helsekostbutikk.

Påfør Herbal Komprimerer

Bruk Arnica (Solblom), som et hjem rette for skramme smerte. Gjør omslag og komprimerer med arnica ved å tilsette 1 ts. av tørket Arnica blomster til en kopp kokende vann. Arnica lindrer smerten av blåmerker, redusere betennelse og hevelse. Unngå å bruke arnica på skadet hud. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan ta arnica internt uten direkte medisinsk tilsyn føre til hjerte uregelmessigheter og til og med død. Trygt ta arnica internt som et homøopatisk middel, en ekstremt fortynnede løsningen.

Comfrey (Valurt), som brukes i antikkens Hellas for å bidra til å helbrede hudproblemer, inneholder et kjemikalie som kalles allantoin som reparerer huden din. I en 2002 studie ved Merck Selbstmedikation GmbH i Darmstadt, Tyskland, pasienter med blåmerker eller leddsmerter mottatt 02:59 eksterne Comfrey forberedelser daglig i to uker. Pain forbedret 45-47 prosent og over to tredjedeler av pasientene redusert eller sluttet å ta anti-inflammatoriske medisiner og medisinering. Mash Comfrey røtter og blader for å lage en kompress og bruke det til din blåmerke eller kjøpe en salve som inneholder Comfrey. Du kan kjøpe tørket comfrey på helsekostbutikker og på nettet. Finn salver som inneholder comfrey i drugstores eller helsekostbutikker. Unngå å drikke comfrey te som det kan føre til leverproblemer.

Lupus hudproblemer

Lupus er en kronisk autoimmune sykdommer som kan påvirke mange deler av kroppen. Hudproblemer er vanlige, og er avhengig av hvilken type lupus et individ har. De fleste lupus hudproblemer ikke etterlate arr. En generell anbefaling er å unngå eksponering for solen.

Butterfly Rash

I den systemiske formen for lupus, oppstår et rødt utslett på broen på en persons nese og kinn. Det kalles en "sommerfugl utslett", og har en tendens til å forsvinne og komme tilbake.

Skjellende flekker

Discoid lupus, som vanligvis bare påvirker huden, forårsaker tykke, skjellete, kløende flekker hvor som helst på kroppen. Disse flekkene har en tendens til å forårsake arr. Hår kan bli tapt for alltid når de patcher påvirker hodebunnen.

Sun Issues

Et annet utslett vanligvis påvirker soleksponerte områder på kroppen, og fremstår som store skjellende flekker som til slutt helbrede. Dette utslett oppstår i subakutt kutan lupus, som ikke er så alvorlig som det systemiske formen.

Vaskulitt

Betente blodkar, kalt vaskulitt, kan brekke og forårsake blødninger under huden, og skaper små lilla flekker på huden, eller større flekker som ser ut som blåmerker.

Elveblest

Elveblest kan oppstå, noe som resulterer i et kløende hevet utslett som til slutt helbreder.

Kan Stevia Hjelp hudproblemer?

Stevia rebaudiana er en urt i Chrysanthemum familien. Det oppsto i Søramerikansk i landene i Paraguay og Brasil som en vill busk. Den første kjente bruken av stevia i gang med de innfødte indianere av Guarani-stammen i Paraguay mer enn 1500 år siden. Det var og fortsatt anvendes som et søtningsmiddel, til medisinske formål og for å behandle hudproblemer.

Sammensetning

Stevia er laget av organiske forbindelser kaller glykosider som er ansvarlig for sødme. Den inneholder også protein, fiber, karbohydrater, fosfor, jern, kalsium, kalium, natrium, magnesium, rutin (flavonoid), jern, sink, vitamin C, vitamin A, og klorofyll. Hvis du bruker stevia for hudproblemer, bruker hele blad stevia eller dets biprodukter.

Typer

Det finnes fire typer Stevia: hele blader, en grønn pulver laget av bladene, en ikke-for-raffinert hvitt pulver --- som inneholder kun stevioside, den komponenten som gjør stevia søt --- og flytende stevia ekstrakt.

Betydning

Ifølge en Solmaten artikkel av Barbara Simonsohn, "Stevia er fortsatt brukes i dag i Sør-Amerika, ikke bare i te og oppskrifter, men også forskrives og administreres som en tonic for å bedre fordøyelsen, harmonisere blodtrykk, overvinne tretthet og tretthet, løs vekt får kvitt sopp, og normalisere blodsukkeret av diabetikere. Stevia er også brukt til å holde huden og håret ung og vakker. Det er tradisjonelt brukt i Sør-Amerika for å helbrede sår [og] behandle eksem, kviser, flass, og andre hudsykdommer. Angivelig, enzymer og klorofyll er ansvarlig for denne helbredende effekt på huden. "

Hudpleieprodukter

Sun Mat viser at i USA og Japan kan du finne mange kosmetikk som bruker stevia i sine hudpleieprodukter. Den kosmetiske database Skin Deep inneholder en liste av hudpleieprodukter som bruker stevia som en av de viktigste ingrediensene, inkludert ansiktsmasker, ansikts kremer, baby shampoo og lipgloss.

Hjem Rettsmidler

Nutraceutical gir følgende forslag til hjem rettsmidler for hudproblemer, tannkjøttsykdom og tannråte. Du kan bruke stevia konsentrat i form av dråper direkte på sår eller blemmer. Stevia teposer kan plasseres over øynene for å hjelpe med tretthet og å tone huden. Du kan anvende flytende ekstrakter direkte på huden. Ansiktsmasker kan gjøres ved tilsetning av væsken til pulveret, og å sette den på ansiktet i 30 til 60 minutter for å bidra til å stramme huden. Bland stevia dråper i tannpasta og bruke stevia som et munnvann ved fortynning i vann. Det har blitt vist å hemme veksten og reproduksjonen av bakterier som forårsaker tannkjøttsykdom og tannråte. (Se referanser, Neutraceutical.)

Sun Mat antyder at en blanding av stevia blader, krysantemum blader, og healing leire blandet med vann kan hjelpe med solflekker, leverflekker, insektbitt, og rynker.

Hudproblemer på Fingers

Hudproblemer på Fingers


Vi bruker våre fingre for å takle tusenvis av store og små oppgaver hver dag. Fra å skrive ut en e-post til å helle en kopp te å suse opp jakker, våre fingre aldri slutter å virke for oss. Og når hudproblemer oppdra sine stygge hoder, er det alt for opplagt, og ofte pinlig, ubehagelig og downright smertefullt.

Tørrhet og cracking

Tørrhet og cracking er de to mest vanlige klagene når det kommer til fingre og hender. Vanligvis dette skjer på grunn av irritasjon kombinert med hud følsomhet. Ta en titt på kroppen og hudpleieprodukter i ditt hjem. Du kan være allergisk mot en eller flere av ingrediensene i dem.

Hyppig håndvask og eksponering for vann kan også føre til at huden på fingrene og hender til å knekke. Hvis du er ute mye, spesielt i kalde temperaturer, også dette kan også være en årsak.

Peeling

Avskallende hud på fingrene kan også være forårsaket av en følsomhet for et bestemt produkt. Det kan også være et resultat av å jobbe med vann eller sterke rensemidler. I noen tilfeller kan avskalling også være forårsaket av en vanlig og godartet form av eksem referert til som dyshidrotic. Minor hud peeling er ikke skadelig, men hvis det er kramper din stil, kan en resept av kortison-basert aktuell krem ​​lindre noen av peeling.

Behandling

Hvis du arbeider med en hud problem, er det første du vil ønske å gjøre fjerne eventuelle potensielle irritanter fra miljøet. Slutt å bruke spesielle kremer, lotion og duftende såper. Se etter produkter med SLS (natriumlaurylsulfat) i dem, og slutte å bruke dem umiddelbart. Sats på duftfrie såper, og alltid bruke hansker når du rengjør retter eller ved hjelp av husholdningsrensemidler og vaskemidler, ifølge Squidoo.com. Begrense eksponering for kulde, vind og ekstrem varmt og kaldt vann. Medisinert kremer kan bidra til å lindre og helbrede irritert hud.

Forebygging

Den beste måten å forebygge hudproblemer, som irritasjon, utslett, sprekker og peeling er å finne ut hva det er i miljøet som er irriterende på sensitiv hud på fingrene. Noen ganger endrer vaskemiddel eller bruke en annen type såpe er alt som det tar å hindre fremtidige hudproblemer. Redusere bruk av rensemiddel kan også være effektivt. I noen tilfeller kan det imidlertid hende at du må bruke spesielle kremer eller foreskrevet medisiner for å bekjempe og forebygge hudproblemer.

Når skal man oppsøke lege

Hvis du arbeider med hudproblemer på fingrene som ikke svarer til standard behandling, eller hvis din hud problemer er blitt verre, vil du ønsker å gjøre en avtale med legen din. Foruten å spørre deg om varigheten og intensiteten av problemet, kan en lege også ta en vattpinne av det berørte området, bare for å utelukke muligheten for en sopp eller infeksjon. Derfra en nøyaktig diagnose kan stilles, og en behandlingsplan kan gjøres opp.

Homeopati rettsmidler for stress relatert Hudproblemer

Når du er stresset, blir immunceller i huden din påvirkes. Det kan føre til hudsykdommer så som eksem, dermatitt og psoriasis. Dette er et resultat av en direkte mind-hud-tilkobling er kjent som psychodermatology. En måte å behandle stressrelatert hudsykdom er med homeopati, som trygt behandler sykdom med små mengder av naturlige stoffer som kan stimulere kroppen til å helbrede.

Svovel

Ta Sulphur 30 C 1 oz pellets for å hjelpe med utslett og kløe. Tyske legen Samuel Hahnemann (1755-1843), far til homeopati, sa svovel er flott hud bøte fordi det er naturlig i alle cellene dine. Ta tre pellets, tre ganger daglig og mindre som huden leges.

Calelndula

Påfør Calendula 3,5 oz salve til raskt å lindre eksem og eksem. Disse er hud betennelser som kan påvirke noen del av kroppen, forårsaker skjellete, kløende, rød hud. Calendula er antimikrobiell, drepe virus og skadelige bakterier, pluss det er veldig beroligende på huden din. Bruk denne aktuelle Calendula å bidra til å helbrede akne også.

Arsenicum Album

Ta Arsenicum Album 30C 1 oz pellets for psoriasis, inkludert flassende hodebunn og tørr eksem. Ta tre pellets, tre ganger om dagen. Ta mindre pellets som huden din blir bedre.

Kali Mur og Juglans Regia

Bruk Kali Mur, nei. 5 for stress og angst. Kali Mur behandler også hudsykdommer forårsaket av stress. Ta tre tabletter rett før måltider. Det kalles også, Kali Muriaticum eller Kaliumklorid.
Ta Juglans Regia 3X, tre tabletter, tre ganger daglig eller etter behov for akne og andre hudproblemer.

Rhus Gift og mezereum

Ta Rhus Gift (Rhus tox) for kløende, flassende, hovne hudsykdommer som eksem, elveblest, herpes, blemmer, psoriasis og eksem. Rhus tox er faktisk giftsumak, som frembringer alvorlige dermatitt når kontaktet direkte eller indirekte. Dr. Hahnemann forklarte at homøopati fungerer på prinsippet om "likt kurerer likt". Rhus tox matcher Poison Ivy det er gjort fra å kurere Poison Ivy eksem og andre lignende hudsykdommer.
Ta mezereum for tykk, skjellende sprø hud. Ta en lavere potens 6X for både mezereum og Rhus tox mindre legen din antyder et høyere. Ta tre tabletter, tre ganger daglig.

Tar homøopatiske midler

Plasser homeopatiske tabletter eller piller under tungen. Pillene vil begynne å oppløse en gang, selv om tablettene ta lengre tid. Ikke drikk vann eller ta rette med væske. Ta hvert middel på tom mage. Hvis du hadde et måltid, vent 20 til 30 minutter før du tar din rette.
Reduser mengden piller eller tabletter du bruker eller stoppe dosen så snart du ser forbedring av hudens tilstand. Noen forhold bedre etter 24 timer, mens andre tar lengre tid. Kjøp homøopatiske midler på naturlige helsekostbutikker eller på nettet.

Advarsler

Spør legen din om å ta homeopatiske midler først hvis du er gravid eller ammer.

Rådfør deg med legen din om din hud forhold, og at du tar homøopatiske midler. FDA anser de fleste homøopatiske produkter for å være trygg.

Unngå å drikke kaffe og puste inn lukter som sterk cologne eller parfyme. Også unngå medisinske lukter som Vicks Vapor Rub, kamfer og eukalyptus. Disse motvirke påvirker av dine homøopatiske behandlinger.

Diabetes Hudproblemer

Diabetes Hudproblemer


Personer med diabetes har en spesiell sett med omstendigheter som kan føre til hudproblemer andre mennesker kan ikke oppleve. Spesielt er de mer utsatt for infeksjoner som kan slå dødelig eller føre til amputasjon. Det er viktig for personer med diabetes å opprettholde god generell helse for å forebygge hudproblemer.

Tørr hud

Personer med diabetes som ikke kontrollerer blodsukkeret og har høyt blodsukkernivå er utsatt for å utvikle tørr hud på grunn av redusert væske i kroppen. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, kan høyt blodsukker også føre til nerveskader som kan føre til redusert svette. Redusert svette bidrar til tørr hud problemer for personer med diabetes. Skrape tørr hud som er kløende kan lage små kutt i huden, noe som gjør huden mer utsatt for infeksjoner.

Infeksjon

Når en person med diabetes har høyt blodsukker, hun har en økt risiko for hudinfeksjoner. Dette er forårsaket av blodsukkeret mate bakterier og bakterier som kan gå inn kutt eller skraper på huden. Selv om blodet leverer blodsukkeret som strømmer infeksjonen, den leverer også hvite blodceller og medisiner som bekjemper infeksjonen. Føttene til en person med diabetes er spesielt utsatt for infeksjoner som er vanskelige å helbrede, på grunn av redusert blodtilførsel til bena og føttene.

Koldbrann

Koldbrann er en tilstand der hud og muskelvev rundt et sår eller infeksjon dør. Personer med diabetes er spesielt utsatt for koldbrann infeksjoner på bena og føttene på grunn av redusert blodtilførsel til disse områdene, og fordi nerveskader kan hindre dem fra å føle smerten forbundet med koldbrann. Ifølge National Institutes of Health, må dødt vev forårsaket av koldbrann fjernes for å fremme helbredelse av gjenværende vev. I alvorlige tilfeller kan dette innebære amputasjon av et lem eller, hvis venstre ubehandlet, kan føre til dødsfall.

Forebygging

Den beste måten for en person med diabetes for å forebygge hudproblemer er å opprettholde gode blodsukkernivået. Han bør også ta spesiell omsorg for å beskytte føttene hans for å forhindre skade eller infeksjon. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, bør personer med diabetes inspisere føttene daglig for å se etter eventuelle blemmer, kutt eller andre skader. De bør også fukte tørr hud for å redusere risikoen for infeksjon forårsaket ved å skrape eller sprukket hud.

Behandling

Det er viktig for personer med diabetes til å søke behandling umiddelbart for eventuelle kutt, skrubbsår, blemmer eller sår på huden, spesielt i bena og føttene. Legen din kan foreskrive muntlig eller aktuelle antibiotika for å behandle infeksjonen. Noen infeksjoner kan kreve sykehusinnleggelse for å behandle og forebygge koldbrann oppstår.

Asbest hudproblemer

Asbest er et materiale som en gang ble brukt i nesten alle bransjer. Men i dag vet vi at asbestfibre kan forårsake svært alvorlige problemer, inkludert kreft. Selv om asbest som oftest fører til problemer i lungene, kan det også føre til både mindre og alvorlige dermatologiske problemer. Hvis du har vært utsatt for asbest, er det viktig å snakke med en lege umiddelbart om potensielle risikoer.

Asbest Vorter

Når fibrene av asbest seg fast i huden, vil kroppen prøve å helbrede ved å vokse over fiber, fangst det under huden. Disse ufølsom lignende vorter fortsette å vokse inntil behandlet.

Kløe

En av de første tegn på at huden din kan ha kommet i kontakt med asbest er kløe. Asbest fører til at huden blir irritert på grunn av sine skarpe, tynne fibre.

Utslett

Hvis asbest ikke vaskes av huden raskt, kan det forårsake utslett på grunn av kløe. Utslettet vanligvis vil forsvinne uten behandling så lenge asbest eksponering slutter.

Hudproblemer rundt Organs

Asbest vorter som danner rundt viktige organer kan ha alvorlige bivirkninger. Som disse massene vokse, de presser på organer og kan klemme nerver og forstyrre blodstrømmen.

Skin Transfer

Når huden er eksponert for asbest, kan du enkelt overføre disse fibrene til luft, andre overflater og maten. Dette øker risikoen for at du eller de rundt deg vil du pusten i eller svelge asbest, som kan forårsake alvorlige lunge, hjerte og fordøyelsesproblemer, blant annet kreft.

Genital hudproblemer

Det finnes mange typer problemer som kan forårsake kjønns hudproblemer. Noen er knyttet til dermatitt, ikke -venereal infeksjoner, veneriske infeksjoner og soppinfeksjoner. Disse problemene kan være svært ubehagelig for den enkelte og pinlig. Noen av disse hud problemer kan påvirke sexlivet ditt liv, relasjoner, selvbilde og selvfølelse.

Dermatitis

Dermatitis er en genital hudproblemer preget av en raskt voksende utslett som kan bli blemmer og hovne. Dermatitt kan fjerne raskt eller vare i lang tid. Det er ofte tykk, mørk og kløende. Noen typer betennelse påvirker kjønnsorganene er lichen simplex at resultatene fra rubbing og skrape, atopisk dermatitt som er relatert til høysnue allergier, irriterende kontakteksem som skyldes fuktighet og urin og allergisk kontakteksem forårsaket av parfyme eller gummi allergier.

Ikke-veneriske hudproblemer

Noen av de ikke-veneriske problemer ofte sett i underlivet er koker som er dype, hår brak infeksjoner og follikulitt, som er overflate hår brak infeksjoner. Også sett er impetigo, som er skole sår, og erythrasma, som er mørke brune flekker. Hos kvinner er bakteriell vaginose sett der det er en overvekst av normal bakterie. Også jock kløe er vanligvis sett i underlivet hos menn og preget av et utslett som klør.

Veneriske hudproblemer

Noen ofte sett veneriske hudproblemer er herpes, preget av sår som lesjoner, og kjønnsvorter som kan se ut som blomkål. Disse er virus-infeksjoner. Noen andre seksuelt overfør veneriske problemer er gonoré, som har en grønn puss; trichomoniasis, som har en gul pus og stygg luktende utslipp; og syfilis, som har en smertefull sår når det først ser ut. Parasittiske infeksjoner som kjønnshår lus og skabb er også sett ofte.

Behandlinger

De behandlinger for disse hudproblemer vil avhenge av hva som forårsaker irritasjon eller infeksjon. Hvis det er et utslett med kløe, så kremer kan brukes. Infeksjoner behandles med antibiotika og ting som vorter kan trenge å bli frosset ut eller fjernes kirurgisk. Avhengig av problemet, kan noen hjemme behandlinger som is hjelpe med smerter og betennelser.

Forebygging / løsning

Forebygging kan beskytte mot mange genital hudproblemer. Holde huden fuktig med allergivennlige lotions kan hjelpe. For å forhindre at enkelte typer genital hudproblemer, ikke ha ubeskyttet sex, praktisere god hygiene, tørk deg godt og la underlivet for å få luft.

Hvordan helbrede fra å miste en Pet

Hvordan helbrede fra å miste en Pet

Når du mister et kjæledyr i hjel, du mister en kjær. Du vil oppleve følelsesmessig smerte og tap i denne vanskelige tiden. Du må være enkelt for deg selv og tillate deg selv å sørge. Hver persons sorg er forskjellig og følger sin egen vei. Ikke tving deg selv til å komme over smerten; la det skje naturlig. Du vil etter hvert gro fra smerten ved å miste kjæledyret ditt, selv om du aldri vil slutte å elske ham.

Hvordan helbrede fra å miste en Pet

Uttrykke dine følelser. Tillat deg selv å gråte. Du kan ikke helbrede fra smerte hvis du flaske det opp. Når du føler deg trist, la den ut. Ikke bry deg om hva andre mener. Husk at kjæledyret var en del av familien din.

Snakk med venner eller familiemedlemmer som har kjæledyr. Du trenger støtte fra folk som forstår hvordan det er å være nær en elskede kjæledyr. Fortell dem hvor vondt du har det. Spør om råd. Du kan ha en venn som opplevde tapet av et kjæledyr som kan hjelpe deg å takle.

Ha en minnegudstjeneste for kjæledyret ditt. Dette gir deg en sjanse til å uttrykke dine følelser og og for å gi kjæledyret den hyllest hun fortjener. Du kan synge sanger eller lese en spesiell dikt for kjæledyret ditt. Inviter venner eller familiemedlemmer, hvis du velger.

Lag en utklippsbok som inneholder bilder av din kjære kjæledyr. Dette sikrer at du holde kjæledyret i minnet for alltid. Du kan se på denne boken når du trenger et smil eller en påminnelse om de lykkelige tider du brukt sammen.

Snakk med en rådgiver. Mange har behov for ekstra hjelp til å takle pet tap. Ring den nasjonale ASPCA Pet tap Hotline på 877-474-3310, eller ringe Iams Pet tap Support Hotline på 888-332-7738. Begge krisetelefon tilby emosjonell støtte til mennesker som lider av tapet av en elskede kjæledyr.

Lag en donasjon til et dyr ly. Gjør dette som en måte å hedre din pet. Du vil utlede noen trøst å vite at du hjelper dyr i nød.

Vanlige hudproblemer i småbarn

Vanlige hudproblemer i småbarn oppstå på grunn av deres unge hudens følsomhet eller deres manglende evne til å være proaktive i å unngå visse elementer som forårsaker hudproblemer. Mange av disse hudproblemer gå bort når småbarn mottar de nødvendige behandlinger for å redusere irritasjon forårsaket av disse forhold. I tillegg til midlertidige felles hudproblemer, noen ganger disse forholdene tjene som en fysisk manifestasjon at barn utvikler allergi mot ting i deres miljø. De fleste av de vanlige hudproblemer hos småbarn ikke er livstruende med raske behandlinger.

Eksem

Eksem, kalt atopisk dermatitt, er en vanlig hud problem i småbarn. The American Academy of Dermatology sier at 65 prosent av eksem tilfeller vanligvis vises i de to første årene av et barns liv. Denne huden forårsaker rødhet, hevelse, sprekker og skalering hud. Den utslett kan vises på området av kroppen eller på forskjellige områder av huden. I mange tilfeller blir eksem løst mellom en alder av 2 og 5. Tørr, kløende hud kan bli løst ved hjelp av vaselin, Eucerin og Aquaphilic.

Psoriasis

US National Library of Medicine definerer psoriasis som en autoimmun hudsykdom som forårsaker kløende, røde flekker primært på albuer, knær, hodebunn, ansikt, håndflatene og føttene. Psoriasis selv endrer utseendet på neglene. Dette vanlig hud problem i småbarn vanligvis kjører i familier og leger har ikke isolert spesielle årsaker. Behandlinger av denne hud tilstand hos barn er vanligvis behandles med aktuelle lotions og kremer.

Insektbitt

Insektbitt er vanlig hos småbarn. Disse biter oppstå fordi småbarn ofte tilbringe tid ute, og i motsetning til voksne, har de ikke proaktivt unngå bug biter. The University of Iowa Sykehus og klinikker sier at barn har ofte sterkere reaksjoner på bitt og humper virke større. Foreldre beskytte småbarn huden ved hjelp av insektmidler. Når bug biter oppstår, medisinert kremer og kjølig bad lindre smerte og kløe forbundet med biter.

Impetigo

Brennkopper er en vanlig hud problem i småbarn og små barn mellom 2 og 6 år gamle. US National Library of Medicine sier at impetigo, en bakteriell infeksjon, vanligvis oppstår på grunn av stafylokokk og streptokokker. De vises på huden som små røde eller pimply sår i ansiktet, armer og ben. De utvikler pus over tid og til slutt bli sprø og kløende. Brennkopper oppstår vanligvis i løpet av sommeren og kan behandles med antibiotika og kremer for å redusere kløe og hudirritasjon.

Utslett

Forskjellige utslett er vanlig hos småbarn, inkludert bleie utslett og utslett forårsaket av allergiske reaksjoner. The American Academy of Family Physicians sier bleie utslett irritere småbarn huden når barna er i bleier for lange eller på grunn av varme og fuktighet i området. Disse forholdene kan behandles med aktuell kremer og vanligvis forsvinne når småbarn blir potty trent. Andre utslett kan være forårsaket av allergi mot såper, vaskemidler og parfymer. Leger utføre hud patch tester for å fastslå hva som allergener forårsaket utslett.

Barn hudproblemer

Mange hudproblemer plage barn. De fleste forholdene er mild og lett behandles hjemme eller med over-the-counter medisiner. Ringorm, vorter, utslett, rosella infantum, vannkopper og brennkopper er alle vanlige hud aliments. De fleste hudproblemer kan unngås ved å holde huden ren og hyppig håndvask. Lær barna riktig håndvask teknikker. Se opp for feber. Aldri behandle et barns feber med aspirin. Hold neglene trimmet for å hindre kutt når skrape. Hold infiserte områder dekket opp.

Ringorm

En rød sirkel på huden er ringorm. Ringorm er en soppinfeksjon forårsaket av dermatofytter. Soppen lever av død hud, hår og negler. Inntrengning i slimhinnene er umulig. Blemmer eller flassende hud skaper ringen. Kløe er den viktigste effekten. Overføring skjer ved håndklær eller hud-mot-hud kontakt. Soppdrepende kremer behandle de fleste tilfeller.

Vorter

Hvite humper er ofte vorter. Humant papilloma virus forårsaker vorter. Warts vokse i fuktige steder, og kan ta lang tid å være visible.Treatment inkluderer frysing, tørking, lasere, kjemikalier eller tid. Vorter kan gå tilbake over tid. Gå barbeint, berøre en infisert person eller berøre en infisert element forårsaker vorter. Vorter er mer vanlig med barn.

Utslett

Utslett eller eksem, forårsaker hevelse, støt og kløe på huden. Et utslett med feber kan være et tegn på sykdom. Elveblest varsling av en allergisk reaksjon. Elveblest oppstår når legemet frigjør histamin i respons til et allergen. Eksem, irriterende kontakteksem og allergisk kontakteksem er de vanligste formene for utslett. Solforbrenning er en type eller irriterende kontakteksem. Poison Ivy er en type allergisk kontakteksem. Salver, kan kremer og medisiner kurere et utslett.

Roseola infantum

Roseola infantum er vanlig hos små barn fra seks måneder til to år. Et utslett, luftveissykdom og høy feber er symptomene. Ikke bruk aspirin å behandle. Små flate humper utgjør utslett. Utslettet ser ut etter at feberen blader og er ikke kløende.

Chicken Pox

Svært smittsom og spres lett, vannkopper rammer de fleste barn. Viruset varicella zoster forårsaker væskefylte blærer i hele kroppen. Vabler skorpe over etter to til fire dager. Det kan ta opptil to uker å komme seg fra vannkopper. Vabler er kløende. Kløe forårsaker arr. Ta havremel poser og bruke Calamine fuktighetskrem for å berolige. Oppbevares kjølig for å unngå mer kløe. Når alle blemmer har scabbed over, er sykdommen ikke lenger smittsom.

Impetigo

Når bakterier kommer inn i et barns ødelagt hud, kan impetigo skje. Bakterier forårsaker blemmer. Væsken oser ut av blisterpakningen og skorper over. Skare er gulaktig er farge. Blemmer som danner hos yngre barn kan ta lengre tid å sprekke. Antibiotisk salve eller medisiner behandler det. Berøring kan føre til at impetigo å spre seg. Den beste forebygging er å holde huden ren.

Crohns sykdom og hudproblemer

Crohns sykdom er en kronisk, uhelbredelig sykdom der immunforsvaret angriper kroppens fordøyelseskanalen, forårsaker magesmerter, diaré, blødning, vekttap, tretthet og andre problemer. Crohns sykdom er kjent som en systemisk sykdom, hvilket betyr at de sykdomsprosesser kan påvirke deler av kroppen utenfor fordøyelseskanalen, og det er flere måter som Crohns sykdom påvirker huden.

Erythema nodosum

Erythema nodosum er en latinsk / medisinsk begrep som betyr, bokstavelig talt, "røde nupper" eller "røde knuter." Disse smertefulle små røde nupper er kjent for å dukke opp på armer og ben (vanligvis shin og ankel regioner) av personer med Crohns sykdom. De vanligvis bare dukke opp i løpet av fakkel-ups i sykdomsaktivitet og er mer vanlig blant kvinner enn menn.

Pyoderma gangrenosum

Pyoderma gangrenosum er smertefulle, pus-fylt sår eller sår som danner på bena (igjen hovedsakelig shin og ankel områder) og armer av pasienter med Crohns sykdom. De kan starte som små blemmer, men de kan til slutt klynge sammen forårsaker større ulcerøse sår. Som erythema nodosum, sammenfaller deres utseende vanligvis med sykdomsaktivitet. Pyoderma gangrenosum behandles med antibiotika, aktuelle medikamenter, og noen medisiner må injiseres direkte inn i sår.

Enterocutaneous Fistulas

Enterocutaneous fistler er små kanaler eller tunneler som danner grunn av den pågående betennelse i fordøyelseskanalen og deretter opprette en forbindelse mellom ledd av tarmen og huden, vanligvis i endetarms området. Fordi de vanligvis kommer fra tarmen, kan enterocutaneous fistler forårsake krakk og bakterier å lekke inn i kroppen, eller utenfor også, når fistler åpne ut fra huden. Behandlinger inkluderer antibiotika, noen kirurgiske prosedyrer og de nye biologiske legemidler viser mye løftet her også.

Skin Tags

Skin tags er en mindre alvorlig manifestasjon av Crohns sykdom på huden. Vanligst, disse små, ekstra-tykkere flaps av huden (ufølsom-aktig) form rundt betente områder av anus, spesielt hemorroider. God hygiene og hudpleie vanligvis unngå komplikasjoner til huden kodene og kirurgi er vanligvis sett på som for risikabelt for en ganske godartet problem.

Anal sprekker

Anal sprekker er i hovedsak tårer i huden rundt anus fra hyppig diaré og tørke. De kan være svært smertefulle, men mange rektale kremer inkluderer både antibiotika for å forhindre infeksjon og et smertestillende middel i tillegg, i tillegg til beroligende hudbalsam.

Aphthous Stomatitt

Aftøs stomatitt er mer kjent som canker sår. Men i mennesker med Crohns sykdom disse er forårsaket av immunsystemet angriper huden, mens de ellers er forårsaket av virale eller bakterielle infeksjoner. Det er ingen måte å hindre deres dannelse rundt munnen, lepper og tannkjøtt og selv ned i halsen. Behandling kan inkludere antibiotika skyllinger og smertestillende munnskyllevann.

Konklusjon

Fordi Crohns sykdom kan forlate sine lider alvorlig underernært, mange andre hudsykdommer, vanligvis stammer fra vitamin og mineral mangler, kan utvikle seg. De ovennevnte forhold er de ofte sett hudproblemer i Crohns sykdom.

Hvordan behandle Infant hudproblemer

Babyer, særlig nyfødte, er svært utsatt for hudproblemer. Typiske hudproblemer for babyer er utslett, dermatitt, tørr hud, vugge cap og selv baby akne. De fleste av disse kan behandles med hell hjemme med noen få enkle remedier.

Hvordan behandle Infant hudproblemer

•  Hold babyens bleie så løs som du kan. Fordi mange utslett i bleieområdet oppstå fordi bleien er for stram eller området er vått, prøve å holde bleien løs for å la huden puster.

Påfør en sink oksid krem til bleieområdet etter at du har vasket området. Dette vil berolige huden og hindre en større utslett fra utviklingsland.

Vask eventuelle områder som er berørt med en tørr, flassende eller rødt utslett med varmt vann og en mild babyen såpe laget for sensitiv hud. Denne typen utslett er vanligvis et tegn på atopisk dermatitt eller eksem og ofte dukker opp i babyer som har en familiehistorie med disse sykdommer og allergier. Ikke overmoisturize huden --- bare bruke en liten mengde fuktighetskrem eller eksem krem ​​som er anbefalt av babyens lege.

Vask babyens hode med en spesiell sjampo eller olje som er anbefalt av babyens lege hvis barnet viser tegn til vugge cap. Cradle cap er forårsaket av en opphoping av olje på huden. Symptomer for vugge cap, ifølge WebMD.com, inkludere en "skjellete, voksaktig, rødt utslett i hodebunnen, øyenbryn, øyelokk, sidene av nesen, eller bak ørene."

Kle barnet ditt i lag. Babyer kan utvikle røde nupper (kalt stikkende varme) de har våt, svett hud som ikke er i stand til å tørke. Hvis dette er tilfelle med babyen din, kle henne i lag, slik at du kan fjerne visse elementer som hun blir varm.

Vask babyens klær i et mildt vaskemiddel laget spesielt for babyer. Normale vaskemidler kan være for tøffe for en baby sart hud, så velg et vaskemiddel som er spesielt sammensatt for babyklær.

Beskytt babyens hud fra solen ved å bruke solkrem spesielt utviklet for babyer (du kan også bruke noe så sterk som sink oksid for nese og kinn). Husk at babyens hud er svært delikat, så det er viktig å beskytte huden mot de skadelige UV-stråler fra solen.

Hint

  • Unngå å bruke baby pulver --- de fleste pulver består av ørsmå partikler av talkum. Babyer kan puste i disse pulver og kanskje også utvikle lungeproblemer.
  • Hvis barnet ditt utvikler en hud tilstand som ikke går bort med at-home behandlinger, eller hvis huden tilstanden er ledsaget av symptomer som feber, diaré eller oppkast, bør du umiddelbart ringe barnets lege for videre behandling. Dette kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand.

Hvordan helbrede en infeksjon i en navle piercing

Hvordan helbrede en infeksjon i en navle piercing


En navle piercing, også referert til som en navle piercing, er en populær type kropp ornamenter. Kroppen piercing leges relativt raskt, kan sammenlignes med den tiden det tar for et øre piercing å gro. Men hvis du ikke klarer å rense piercing riktig eller fordype kroppen i vannet snart etter å få en piercing, kan din navle piercing bli infisert. Infeksjon er preget av hevelse, rødhet og noen ganger gul-grønnaktig puss.

Hvordan helbrede en infeksjon i en navle piercing

Hvordan helbrede en infeksjon i en navle piercing

•  Hold smykker i. Uansett hvor sår den infiserte navle piercing er, bør du aldri fjerne ringen. Piercinger som ikke klarer å helbrede lukke opp ekstremt raskt, og du kan ikke være i stand til å sette ringen inn igjen. Hvis piercing lukkes, kan det resultere i en under-hudinfeksjon kalt en abscess.

Lag en saltvannsløsning og tilsett to dråper peroxide. Skyve opp din navle piercing, rengjøre ringen med en Q-tip med saltvannsløsning. Husk å unngå å få løsningen inn i piercing fordi saltvann vil tørke ut piercing.

Ta en varm dusj og roter ringen side til side og opp og ned for å fjerne eventuelle bakterier buildup. Mens han fortsatt i dusjen, rengjør du forsiktig boret området med mild såpe.

Tørk piercing ved å forsiktig klappe den med et papirhåndkle. Lett bruke antibiotisk salve til det infiserte området og la det trekke inn.

Hint

  • Husk å vaske hendene grundig før rengjøring eller tar på piercing.
  • Unngå klut materiale ved rengjøring av piercing. Klut kan havnen bakterier og ulempe på smykker, forårsaker skade.

Slik unngår, eller helbrede, forkjølelsessår og munnherpes

Masse folk få dem. Disse irriterende røde sår på leppene. Du kan ikke skjule dem heller! Forkjølelsessår og munnherpes, er vanlig som kaldere vær kommer rundt og er ofte forårsaket av stress eller mild til alvorlig immunsystem dysfunksjon. Det finnes måter å behandle dem effektivt. Her ser du hvordan.

Slik unngår, eller helbrede, forkjølelsessår og munnherpes

hindre dem til å begynne med: Munnherpes ofte oppstår når leppene er overeksponert til vær elementer som tørker, chap, eller brenne, dem. Forhindre munnherpes eller forkjølelsessår, ved å ta aktiv vare på leppene dine. Peeling teknikker og naturbaserte, ikke-petroleums leppepomader vil bidra til å forhindre deres dannelse. Også vurdere å ta lysin hvis du har hyppige problemer med forkjølelsessår eller munnherpes.

hvis du får DEM: Ikke plukk eller pop noen kalde sår blemme. Ja, det er rett der, jeg vet. La den være alene eller du vil sannsynligvis gjøre den større eller spre den til motsatt leppe!

TRY over skranke rettsmidler: Abreva, Blistex, og mange andre aktuelle kremer er tilgjengelige for å kvele den kalde sår forstyrrelse.

BRUK ICE: Ved første tegn på en kald sår, bruke isen i noen minutter om gangen. Ta ut og gjenta. Dette vil ofte deaden nerve "prikking" følelse som betyr den kalde sår er aktiv.

GJELDER Eteriske oljer: Geranium essensiell olje er ofte anbefalt av aromatherapists som skal anvendes direkte (ikke utvannet) til den kalde sår eller feber blemme. Jo tidligere den er brukt, jo mer effektiv er den. Lukten av floral på leppene er en avskrekkende for mange mennesker.

KEEP STRESS i sjakk: Forkjølelsessår kan være det første merkbare tegn på stress i livet ditt. La oss innse det, noen ganger å ha for mye "gjøre" på to-do liste skaper stress vi ikke er klar over; ennå, ser det stygge sår på leppen gjør seg ganske opplagt! Få stressnivået i sjakk, og du kan forebygge, eller skape forutsetninger for å helbrede, forkjølelsessår og munnherpes.

Raskeste måten å helbrede en kald sår

Når du har blitt infisert med Human Papilloma virus, er du utsatt for å få munnsår. På grunn av sin skjemmende utseende, kan en kald sår komme i veien for en god tid, og ikke engang prøve å dekke over det - som bare gjør det verre. I stedet er det best å finne måter å gjøre det forsvinne - jo før jo bedre.

Medisinering

Kjøpe over-the-counter medisiner, som Blistex og Carmex. De er designet for å minimere smerte og redusere tørrhet og sprekker i det berørte området. Eller gå til lege som kan foreskrive en antiviral medisin, for eksempel Denavir eller Zovirax. Disse medikamentene bidra til å stoppe contagiousness, og vil redusere størrelsen og helbredelse tiden av utbruddet.

Hvitløk

Hvitløk er en kjent naturlig hjemme bøte for mange plager, og en kald sår er en av dem. Du kan bruke hvitløk olje, men for raskere resultater bruk knust fersk hvitløk. Påfør knust hvitløk eller hvitløk olje til kald sår, og husk å vaske hendene etterpå. Dette vil i stor grad redusere kaldt sår helbredelse tid.

Andre vinnere

Du vet en kald sår utbrudd er nært forestående når du føler en brennende kriblende følelse i det berørte området. For å bidra til å stoppe det, plassere en liten is-pack på det berørte området for korte perioder av gangen. Hvis et utbrudd bryter ut, fortsatt bruke is til å bremse den helbredende tid. Bruke Vicks VapoRub er en annen god måte å helbrede en kald sår raskt. Bare bruke et snev av salven til det berørte området, og dette vil kutte den helbredende tid i nesten halvparten.

Hvor lang tid tar Acid Reflux ta å helbrede?

Varighet

Sporadisk halsbrann eller sure oppstøt er vanlig. Hvis du får symptomer to eller tre ganger i uken for mer enn to uker på rad, bør du oppsøke lege. Ubehandlet syre refluks kan skade spiserøret og forårsaker sår eller øke risikoen for kreft. Medisiner er tilgjengelig som vil kontrollere symptomer i flere timer. Men med mindre endringer i livsstil er gjort, er tilstanden livslang. Helbredelse av den skadede spiserøret kan ta uker eller måneder, avhengig av omfanget av de skader spiserøret, og den enkelte.

Livsstilsendringer

Fordøyelsesvæsker blir normalt holdt i magen av en ring-formet muskel i bunnen av spiserøret, som åpner for å la maten til å passere inn i magen og lukkes for å hindre at maten og syrer fra nytt inn i spiserøret. En rekke faktorer kan forårsake denne muskelen for å lukke feil. Disse faktorene omfatter krydret eller fet mat, overspising, fedme, spise mindre enn tre timer før sengetid, røyking, alkoholbruk, koffein, sitrusfrukter, tomater og tomat-baserte matvarer, og hvitløk og løk. Kontroll av disse faktorene kan hindre tilbakefall av acid reflux.

Medisiner

En rekke medisiner er tilgjengelige over-the-counter og på resept til midlertidig kontrollere acid reflux symptomer. Du vil sannsynligvis begynne å føle lettelse innen en time og lettelse kan vare opptil seks timer. Antacida (for eksempel, tums, Alka-Selzer, Maalox eller rolaids) nøytralisere overskytende magesyre og er mest effektive for milde tilfeller. Ved hjelp av antacida for ofte, kan imidlertid stimulere overproduksjon av syre. H2-blokkere, som Tagamet, Pepcid eller Zantac, kan gi midlertidig lindring, men ikke klarer å jobbe i mange mennesker. Protonpumpehemmere, som Prevacid, Nexium, prilosec og Protonix, er mer effektive enn H2-blokkere for mer alvorlige acid reflux. I tillegg hjelper de helbrede slimhinnen i spiserøret. Hvis acid reflux ikke kan kontrolleres med livsstilsendringer og medisiner, kirurgi kan være nødvendig å styrke den nedre esophageal muskler.

Hvordan helbrede en Hodepine

Hodepine kan opptre for et bredt utvalg av årsaker, slik som spenning, sinus problemer, og stress. Hvis du opplever kroniske eller intens hodepine, bør du oppsøke lege fordi de kan være på grunn av en underliggende problemet. I de fleste tilfeller kan hodepine lett behandles ved hjelp av en rekke hjemmebehandlinger. Med noen enkle hjelp, kan du effektivt helbrede hodepine, lindre smerter forbundet med det.

Hvordan helbrede en Hodepine

•  Ta over-the-counter smertestillende. Paracetamol, aspirin eller ibuprofen kan alle brukes til å helbrede hodepine. Sørg for å følge den aktuelle smertestillende instruksjoner om dosering beløp.

•  Drikk vann. Hodepine er ofte på grunn av dehydrering. Drikk minst åtte gram vann ved første tegn på en hodepine. Drikk 64 gram vann daglig for å holde hodepinen i sjakk.

Plasser en kjølig kompress på hodet. Pakk en ispose i et mykt håndkle eller suge en vaskeklut i kaldt vann og bruke den til hodet. Den kalde temperaturen vil bidra til å redusere hevelse i sinus hulrom som kan ha forårsaket hodepinen. Det vil også hjelpe til å lindre smerte.

massasjen templer. Bruk jevnt trykk og sirkulære bevegelser å massere hodet. Denne handlingen kan avlaste presset på hodet og redusere smerte, bidrar til å helbrede din hodepine. Hvis du kan, spør en venn til å massere hodet for mer komplett dekning.

Prøv aromaterapi. Ulike eteriske oljer, for eksempel peppermynte og lavendel oljer, fremme muskelavslapning og blir ofte brukt til å behandle hodepine. Du kan finne eteriske oljer i mest helhetlige butikker.

Rest. Du kan oppleve en hodepine på grunn av mangel på søvn. Lukk øynene og forsøk å sove. Selv om du ikke klarer å sovne, kan rett og slett hvile være nok til å helbrede din hodepine.

bruker koffein. Koffein kan bidra til å helbrede hodepine. Drikk en kopp kaffe, te eller andre koffeinholdige drikke. Noen over-the-counter hodepine medisiner inneholder koffein.

Hint

  • Se en lege hvis du opplever kronisk hodepine. Kronisk hodepine er vanlig hodepine som kan oppstå fire eller flere ganger per uke. Du må kanskje reseptbelagte medisiner for å håndtere dem.