Digidexo.com

tatovering og sopp i huden

Hvordan behandle Flaky, Shiny Skin & sopp

Hvordan behandle Flaky, Shiny Skin & sopp


Eksentrisk, skinnende hud og sopp kan være psoriasis, eksem eller sopp i huden. Eller, det kunne en kombinasjon av disse hudsykdommer. Psoriasis og eksem bære tørr, kløende, flassende og betent hud. Soppinfeksjoner, på den annen side, har ringorm, skrittsopp, fotsopp og Candida hudinfeksjoner. Mange over-the-counter medisiner og alternative behandlinger tilbyr måter å behandle disse hudsykdommer. Men, bør du oppsøke legen din for å oppdage og behandle tilstanden din ordentlig.

Bruksanvisning

•  Reduser fakkel-ups og kløe med over-the-counter (reseptfrie) anti-klø kremer. Et eksempel er en lotion som inneholder melkesyre eller urea. Se etter de rettet til eksem, psoriasis eller soppinfeksjoner.

Fjern varer i hus som fange støv. Dette kan omfatte fjær puter, dundyner, madrasser og gardiner. Å ha disse elementene i ditt hjem kan forverre tilstanden din fordi hudsykdommer som eksem forholde seg til allergi.

Påfør fuktighetskremer regelmessig. Finn en fuktighetskrem som behandler tørr hud forhold. Bruk den to til tre ganger om dagen, eller som anbefalt av legen din.

Exercise, meditere eller vent til en venn. Å ha en sunn livsstil bidrar til å redusere stress. Fakkel-ups knyttet til disse hudsykdommer typisk relatere seg til stress, ifølge Skin Treat nettstedet.

Bruk kremer, skrubber og salver med tree olje. Det dreper har blitt brukt til å behandle alle tre hudsykdommer, ifølge Skin Treat nettstedet. Det dreper smittestoffer, bakterier og virus som forårsaker disse forholdene.

6. Påfør en resept styrke aktuell lotion, krem eller salve. Bruk Mentax, Loprox eller Econazole å behandle ringorm eller soppinfeksjoner.

Ta medisiner som foreskrevet av legen din. Dette er spesielt viktig hvis fakkel-ups og kløe forverres. Du må kanskje ta orale kortikosteroider, muntlig antihistaminer, antibiotika, injeksjoner eller en kombinasjon av dem, avhengig av hvor ille tilstanden er.

Tips og advarsler

  • Varsle deg om mulige bivirkninger forbundet med orale medisiner. Spør legen din med noen bekymringer eller spørsmål du har.

Hvordan søke midlertidig tatovering klistremerker

Hvordan søke midlertidig tatovering klistremerker


Mens barna har vært ivrig på midlertidige tatoveringer i mange år, å bruke disse små dekorasjoner på armer og ben, er en verden av midlertidige tatoveringer ekspandere inn i de eldre generasjoner flere og flere. Noen midlertidige tatoveringer er av så høy kvalitet og har en slik detalj at de ligner ekte tatoveringer etter at du fester dem til huden din. Påfør midlertidige tatovering klistremerker til huden din nøye. De bør vare i flere dager, avhengig av huden din og hvordan du opprettholder tatoveringen.

Bruksanvisning

Shave huden området der du vil påføre tatoveringen hvis du har overflødig hår som dekker denne hud. En nominell mengde hår skal ikke påvirke tatovering, men en manns hårete arm, for eksempel, kan ikke være et egnet underlag for en tatovering. Fjern bare håret som kan forstyrre med tatovering.

Vask huden området hvor du vil påføre tatoveringen med håndsåpe. (Hvis du nettopp barbert dette området, hoppe over dette trinnet.) Tørk huden grundig. Ikke gå videre med feste tatovering til huden er helt tørr.

Skrell bort den klare lag av plast som dekker tatovering og kast dette.

Mett vaskeklut med vann og vri den ut.

Plasser tatovering på huden din i ønsket posisjon. Pass på at det er rett og vendt slik du ønsker før du går videre.

Hold tatoveringen på plass og legge våt vaskeklut over tatoveringen. Sørg for at du dekker hele tatovering med vaskeklut til å mette papiret backing av tatoveringen klistremerke.

La vaskeklut over tatoveringen i minst 40 sekunder.

Ta ut vaskeklut og titte under ett hjørne av tatovering for å se om tatovering er på huden din eller om det fortsatt er på papiret. Hvis du ser tatoveringen helt på huden din, løft forsiktig papiret fra huden din. Hvis du ser tatoveringen fortsatt på papir, trykk den ned igjen og dekke det opp igjen med vaskeklut i ytterligere 30 sekunder.

Fjern tatovering backing når tatoveringen er på huden din helt. La tatovering tørke i omtrent 10 minutter før du berører den.

Tips og advarsler

  • Ifølge Body Graphics, er gjennomsnittlig varighet for en midlertidig tatovering til å vare på huden ca en uke, men tatoveringer kan vare så lenge som tre uker eller så lite som to dager.
  • Ved hjelp av noen såper på tatoveringen området kan redusere levetiden til dekorasjon.

Hvorfor negl sopp Itch?

Hvorfor negl sopp Itch?


En infeksjon i negl sopp oppstår når en sopporganisme koloniserer negl. Denne form for infeksjon begynner vanligvis som en hvit eller gul flekk under spissen på spikeren. Som soppen vokser, kan neglen bli fortykket og misfarget med smuldrer kanter, ifølge Mayo Clinic. Nail soppinfeksjoner kan forårsake moderat til alvorlig smerte og vanligvis vil ikke løse uten behandling. Kløe eller kløe er en vanlig hud reaksjon på soppinfeksjon.

Symptomer

Symptomer på negl soppinfeksjon inkluderer tørrhet, skjørhet, smuldrer i kantene av neglen, misfarging og smerter. Misfarging kan vises som hvite, gule eller sorte flekker på eller under neglen. Kløe er felles for de fleste av soppinfeksjoner, ifølge Mayo Clinic. Soppinfeksjoner kan også forårsake en stygg lukt.

Årsaker

Soppinfeksjoner vanligvis er forårsaket av en gruppe av sopp kalles dermatofytter, gjær og muggsopp skjønt også kan forårsake soppinfeksjon. Sopp trives i varme, fuktige omgivelser, og kan fylle området mellom spiker og spiker bed. Når sopp irriterer huden, en innebygd forsvarsmekanisme, kløe, varsler organismen på problemet.

Risikofaktorer

Ifølge Mayo Clinic, risikofaktorer for å anskaffe en soppinfeksjon inkluderer kraftig svette, iført dårlig ventilert klær, har en mindre skade på huden eller spiker og å ha diabetes, sirkulasjonsproblemer eller immunsykdommer. De fleste som kjøper en soppinfeksjon vil oppleve kløe, kroppens forsøk på å kvitte seg med de irriterende. Ifølge American Academy of Dermatology, Fungal spiker infeksjoner påvirke om lag 12 prosent av den amerikanske befolkningen.

Behandling

Behandling mot soppinfeksjoner inkluderer muntlig og aktuell anti-fungal medisiner. Neglesopp kan være vanskelig å behandle og kan ta flere uker å rydde opp, ifølge American Academy of Dermatology. I løpet av helbredelsesprosessen, kan anti-klø kremer og anti-histaminer hjelpe lindre kløe.

Betraktninger

Mens pruritis er en av de mest vanlige symptomer på flere sykdommer, er kløe mekanismen ikke er fullt ut forstått. I en europeisk studie publisert i Journal of Clinical Investigation i 2006, fant forskerne at hjernen utløser ulike typer klør i respons til ulike typer irritanter. Selv om dette er felles kunnskap til alle som har følt rekke klør hjernen har å tilby, for forskere har det vist seg å være en vanskelig gåte. Forskning for å bestemme molekyl, strukturelle og nevrofysiologiske trasé for det mangfoldet av menneskelige klør pågår.

Gode ​​Cures for fot sopp

Gode ​​Cures for fot sopp


Fot sopp faller vanligvis inn i to kategorier - hudinfeksjoner, for eksempel fotsopp og negleinfeksjoner. Behandling for begge typer fot sopp er like og varierer fra hjem rettsmidler til lege intervensjon. Tålmodighet er nøkkelen, men som behandling kan ta flere uker, avhengig av alvorligheten av infeksjonen.

Foreløpige behandling for fot sopp

Fotsopp og spiker sopp er forårsaket av organismer som trives i varme fuktige miljøer. Det første trinnet i å bli kvitt fot sopp er å gjøre livet ubehagelig for soppen ved å holde føttene rene og tørre. Ved hjelp av pustende sko som skinn samt bomull sokker vil bidra til å skape et tørt miljø. Sko laget av vinyl felle fuktighet og bør unngås.

Kremer til fot sopp

Fot sopp på huden kan reagere på pulver og kremer. Dessverre er spiker sopp mindre lydhør overfor aktuelle behandlinger. Den beste kur for spiker sopp er oral medisin. Likevel, kan ved hjelp av kremer hjelpe. Anti-fungal kremer kan enkelt kjøpes over disk ved hjelp av en farmasøyt. Kremer bør omfatte mikonazol, klotrimazol eller terbinafin. Følg instruksjonene som følger med kremen. Det vil sannsynligvis be deg om å sette et tynt lag med krem ​​på det infiserte området en gang om dagen i ca fire uker. Behandlingen bør fortsette i en uke etter at symptomene har forsvunnet.

Hjem rettsmidler for fot sopp

Hjem rettsmidler er mindre studert i form av effektivitet, men masse folk stå ved dem. En behandling leger foreslår er å suge føttene i fortynnet hvit eddik. Bruk en del eddik til fire deler vann og suge føttene i 10 minutter en eller to ganger om dagen. Et annet forslag er å gni den infiserte fot med natron eller å suge foten i saltvann. Andre forslag inkluderer å behandle soppen med tree olje og lavendel olje ved å tilsette noen dråper til en bomullsdott og swabbing det infiserte området. Soaking den infiserte fot i munnvann er en annen foreslått hjem rette.

Søker Medisinsk Cures for Foot Fungus

De medisinske alternativer for fotsopp og spiker sopp er like. En lege kan forskrive piller skal tas oralt som tSporonox, Diflucan eller Lamisil. Neglesopp kan også behandles med en resept neglelakk som heter Penlac, som inneholder stoffet ciclopirox. Men studier viser neglelakk alene er usannsynlig å kurere fot sopp. En lege kan foreslå å fjerne en spiker med sopp som en del av behandlingen. Det kan ta et år for neglen til å vokse helt tilbake.

Foot & tånegl sopp Cures

Fotsopp og tånegl sopp er svært vanlige infeksjoner i føttene. Begge er forårsaket når sopp angriper huden eller spiker lag, fôring av av keratin proteiner. Disse soppinfeksjoner er ubehagelig, men kureres. Imidlertid er tånegl sopp mye vanskeligere å kurere enn fotsopp.

Identifikasjon

Når soppen infiserer huden på føttene, er tilstanden kjent som fotsopp. De fleste som lider av fotsopp opplever kløe og svie på såler på føttene. Huden kan også flasse, sprekker eller flasser. Disse symptomene kan føre til smerte. Blemmer og utslett kan også forekomme.

Tånegl sopp, eller onychomycosis, trives på keratin protein i neglene. Symptomer på tånegl sopp inkluderer sprø eller fillete negler, mørk farge på neglen, fortykkede negler, og forvrengt negler. Smerte og en stygg lukt er også vanlig.

Behandling

Fotsopp er generelt lett å fjerne. Målet er å gjøre huden mindre beboelig for soppen. Føttene må holdes så rent og tørt som mulig, siden sopp trives på fuktighet og gjær. Pulver inneholder mikonazol kan holde huden tørr. En hjem middel av en-del hvit eddik og fire deler vann kan anvendes. Lider bør suge føttene i ti minutter daglig i løsningen. Den gjenværende soppen må også bli drept. Soppdrepende kremer bør brukes så lenge det er symptomer, og deretter en uke etter at symptomene har ryddet. Hardy eller vedvarende tilfeller av fotsopp kan kreve muntlig soppdrepende piller, foreskrevet av en lege.

Tånegl sopp er mye vanskeligere å bli kvitt enn hud sopp. En fortynnet eddik-bad kan bidra til å holde spikrene tørr, og kan redusere spredningen av soppen. Imidlertid bør en lege ses så snart tånegl sopp er til stede. Jo lengre tånegl sopp går ubehandlet, jo vanskeligere er det å kurere. Leger vil foreskrive muntlig medisiner, sammen med flere aktuelle medisiner for å drepe soppen mens påskynde absorpsjon. I ekstreme tilfeller kan legen velge å kirurgisk fjerne spiker og overvåke den nye neglen som vokser på sin plass.

Forebygging

Foot og tånegl sopp trives i varme, fuktige omgivelser. For å hindre soppen i å vokse, er pustende sko foreslått. Løpere bør også fjerne sine sko etter en treningsøkt. Iført svett eller fuktige sko anbefales ikke. Flip-flops bør brukes inne offentlige dusjer, som fot sopp kan overføres mellom mennesker. Negler bør klippes regelmessig, og alle negleklipper bør desinfiseres etter bruk.

Advarsler

Fotsopp bør behandles så snart symptomene er tydelig. Soppen kan spre seg til andre områder av kroppen.

Ikke behandle fotsopp eller en tånegl sopp med et antihistamin. Det vil ikke produsere resultater. Kortikosteroid kremer bør unngås. De kan virke som et gjødsel for soppen, forårsaker den til å spre seg.

Eddik for å kurere spiker sopp

Eddik for å kurere spiker sopp


Du kan behandle sopp på tåneglene, også kalt onychomycosis, med medisiner eller hjemme rettsmidler. Noen spiker sopp er svært vanskelig å bli kvitt. Ved hjelp av eddik å drepe av spiker sopp er en populær hjemme bøte behandling.

Funksjoner

Tånegl sopp vanligvis begynner med små flekker på neglen, vanligvis hvit eller gul i fargen. Som soppen vokser, blir flekken større, og spikeren kan fortykkes eller blir sprø. Spikeren kan bli mørk og selv atskilt fra neglesengen.

Årsaker

Neglesopp er vanlig, ca 1 av 10 personer får sopp på tåneglene, ifølge toenailfungus.org. Denne type sopp blir vanligvis forårsaket av sopp på huden, kalt dermatofytter, eller fra gjær, som er et mikroflora som vokser i kroppen. De fleste tilfeller av spiker sopp oppstå etter skader på en spiker eller fra å ha føttene i et varmt, fuktig miljø for ofte.

Apple Cider Eddik

Ifølge Earthclinic.com, soaking en infisert tå i ren eple cider eddik to ganger om dagen i 30 minutter hver gang bør bidra til å kvitte seg med spiker sopp. I tillegg mette en liten klut eller tørkepapir i eddik og legge den inn på spikeren så ofte som mulig for å hjelpe fremskynde utvinning. Hvor lang tid å bli kvitt sopp varierer; du kan se resultater raskt, eller det kan ta måneder. Tålmodighet er viktig når du prøver å bli kvitt eventuelle soppinfeksjoner.

Destillert Eddik

I stedet for eple cider eddik, noen mennesker foretrekker å bruke destillert, eller hvit, eddik for å behandle nail sopp. Hvis du ikke får resultater med en type, kan du prøve den andre. Når du bruker destillert eddik, bland en løsning av halvparten vann og halvparten eddik og suge neglene i minst 10 minutter om dagen, ifølge Nailfunguscure.org. Du kan suge lenger hvis du liker, som med eple cider eddik. Du kan også blande løsningen i en sprayflaske og spray spikeren flere ganger i løpet av dagen.

Andre rettsmidler og løsninger

De fleste leger foresoppdrepende medisiner til å behandle nail sopp. Du kan ta resepter som terbinafin (Lamisil) og itrakonazol (Sporanox) muntlig, eller bruke en soppdrepende neglelakk som inneholder ciclopirox (Loprox eller Penlac). Av grunner ikke forstått, er Vicks Vaporub effektive i å hjelpe kvitte seg med spiker sopp, ifølge Mayoclinic.com.

Hvordan å bekjempe sopp

Selv om sopp er en integrert del av sirkelen av liv, fordi det bidrar til organisk materiale brytes ned, sopp i luften og på menneskekroppen kan føre til alvorlige helseproblemer. Ifølge Environmental Protection Agency (EPA), kan inhaling mikroskopiske sporer av sopp indusere et astmaanfall. Disse samme sporer som flyter gjennom luften kan lande på huden og forårsake dine infeksjoner, sier Merck Manuals.

Bruksanvisning

Unngå Fungus in the Air

Styr klar av de store hauger av blader som samler i meter i løpet av høsten, da disse hauger er den perfekte grobunn for sopp, ifølge astma Treatment nettsted.

Bli kvitt overflødig fuktighet ved å bruke en avfukter i de områder av ditt hjem som har fuktig luft, som for eksempel vaskerommet eller kjelleren. Wanda Eubank og Betty Feather ved University of Missouri si mold, en type sopp, trives i fuktige miljøer.

sirkulere luften ved å åpne vinduer og kjører fans å holde luften blir for fuktig og blir gjestfri for sopp.

Unngå sopp på huden din

Ikke legg på fuktige klær eller sko som soppsporer i luften bevege til dem.

Unngå å dele ting som kommer i jevnlig kontakt med hud, for eksempel håndklær, fordi Bupa Health Information teamet advarer om at den andre personen kunne dele sin soppinfeksjon med deg.

Ikke gå rundt barbeint fordi sopp har en tendens til å bosette seg på gulv og tepper, sier den amerikanske Osteopathic College of Dermatology.

Fungal spiker infeksjoner hos barn

Fungal spiker infeksjoner, en tilstand kjent som onychomycosis, er vanlig i befolkningen generelt, men sjelden hos barn. Så mange som 45% av alle voksne lider av tilstanden, men bare 1% av barn gjør. En infeksjon kan forekomme i alle spiker, men det er mer vanlig i tåneglene enn fingerneglene.

Årsaker

Sopp vokser i varme, fuktige områder, og det er spesielt vanlig for sopp å infisere huden på føttene. Spiker infeksjoner kan oppstå hvis soppen er ubehandlet og sprer seg fra huden til spiker. Spiker infeksjoner hos barn er ofte spres fra familiemedlemmer ved å dele elementer der soppen kan overleve som håndklær eller spiker clippers. Barn kan også få sopp fra å gå barbent på varme, våte gulv der soppen kan vokse. Fordi barnas immunforsvar er mindre moden, de kan ha mer problemer med bekjempelse av infeksjonen.

Typer

Tre typer sopp kan smitte negler: dermatofytter, gjær og ikke-dermatofytter muggsopp. De fleste neglesoppinfeksjoner er forårsaket av dermatofytter. Noen Fungal spiker infeksjoner har en genetisk komponent; det er en arvelig tendens til spiker infeksjoner som forårsaker dem til å bli mer vanlig i enkelte familier.

Identifikasjon

Symptomer på Fungal spiker infeksjon er ikke synlige før en tid etter at infeksjonen har vært til stede. Indikasjoner på en spiker infeksjon inkluderer fortykkelse eller misfarging av neglen, hvite flekker på neglen og separasjon av neglen fra neglesengen. En lege vil bekrefte identifikasjon av en spiker-infeksjon ved å skrape en liten prøve av spiker, og sender den til et laboratorium for testing. Det er best å bekrefte diagnosen av denne lab test, siden det er andre forhold som ligner, men krever forskjellig behandling.

Forebygging / løsning

Du kan forhindre Fungal spiker infeksjoner ved å holde neglene rene og tørre. Har barn slitasje løse, behagelige sko som tillater luftstrømmen, sammen med rene, tørre bomullssokker. Aldri la et barn gå barbent i et offentlig bad eller basseng, og ikke klippe en voksens negler med samme hårklipperen du bruker for barn.

Neglesopp er vanskelig å kurere. Det er flere aktuelle behandlinger for spiker sopp, men de er ikke alltid vellykket. Oral medisinering er ofte nødvendig, men griseofulvin, bare oral medisinering lisensiert for bruk på barn, har en relativt lav suksessrate. Alternative behandlinger som for eksempel anti-sopp essensielle oljer (olje av oregano og tea tree olje er to av de vanligste) og soaking i eddik er trygge for barn og er noen ganger effektive. Alle behandlinger krever at bruke dem meget regelmessig, vanligvis for en lang tidsperiode, for å kurere infeksjonen.

Betraktninger

Ulike typer sopp reagerer på ulike behandlinger, så hvis ditt første forsøk på en kur er mislykket, er det verdt å prøve en annen behandlingsmetode. Mange folk ikke behandle nail sopp, men det er viktig å behandle så tidlig som mulig. Jo tidligere infeksjonen er behandlet, jo lettere er det å kurere, og etterlot seg en sopp ubehandlet kan føre til permanent skade på neglen.

Fordeler med juicing reddiker

Fordeler med juicing reddiker


En reddik, også kjent som Raphanus sativus, er fra Brassicaceae familien av grønnsaker. Røde reddiker er den vanligste varianten. Reddiker er grønnsaker som inneholder mange vitaminer og mineraler, og det er mange helsemessige fordeler i juicing reddiker. Juicing tillater en person å bedre absorbere reddik næringsstoffer og nytte raskere fra sine helbredende egenskaper. Saften fra reddiker kan hjelpe behandle eksterne så vel som interne sykdommer.

Betraktninger

Før du juice reddiker, er det best å fjerne eventuelle grønne blader. Dette er for å sikre at ingen næringsstoffer unnslippe til dette området. Også vaske reddiker grundig for å bli kvitt dem om eventuelle sprøytemidler eller parasitter. Spray dem med en blanding av eddik og vann. Den ytre rød hud er det som gir reddik sin stikking, krydret smak. Fjern den ytre hud eller skrell hvis du foretrekker en mindre krydret reddik cocktail.

Interne fordeler

Helsemessige fordeler av reddik juicing kjøre gamut. Reddiker har enzymer (myrosinase, diastase, esterases og amylase) som kan drepe av eventuelle candida albicans sopp overvekst i kroppen. Denne sopp tilstanden er en kjent skyldige av mange autoimmune sykdommer, for eksempel fibromyalgi. Reddik juicing er svært effektive i å avgifte kroppen for å fjerne giftstoffer, virus og parasitter. Reddiker er også bra for leveren og magen. De er rike på grovfôr, som fremmer sunn fordøyelse og utskillelse. Personer med urinveisproblemer kan bruke reddik juice å lindre nesten enhver betennelse i urinveiene. Reddik juicing kan også hindre nyre infeksjoner og bidra til å kurere luftveisproblemer fra forkjølelse som astma og bronkitt. Reddiker har anti-kongestiv egenskaper som kan eliminere slim fra lungene.

Eksterne Fordeler

Mange næringsstoffer som finnes i reddiker, som vitamin A, C, fosfor og sink, er bra for huden. Reddik juice kan hjelpe klare opp utslett og ulike hudsykdommer. Reddiker inneholder antioksidanter som kan beskytte hudcellene mot ultrafiolett lys og andre kreftfremkallende. Noen hudsykdommer, for eksempel skrittsopp og fotsopp er forårsaket av en overvekst av candida albicans og dermatofytter, henholdsvis. Reddik juice har desinfiserende egenskaper som hjelper drepe eventuelle overskytende sopp på huden. De kan også forhindre tilbakevendende episoder av de fleste hudsykdommer.

Andre positive effekter

Reddik juicing fungerer som en naturlig avføringsmiddel. Drikker reddik juice kan bidra til å rydde opp fecal forstoppelser i kolon. Det hjelper også regulere kroppens stoffskifte, forbedrer blodsirkulasjonen, lindrer hodepine og reduserer syre i magen. Juicing med reddiker lindrer også kvalme og sår hals.

Time Frame

Det er ingen tidsramme for bruk av reddik juicing å kurere visse plager. De fleste fortsetter juicing inntil deres symptomene forsvinner. Noen hudsykdommer som skrittsopp kan forbedre i løpet av få dager. Imidlertid kan mer alvorlige indre tilstander eller sykdommer forårsaket av Candida overvekst ta mange måneder å helbrede gjennom reddik juicing.

Bruker for Tolnaftate

Bruker for Tolnaftate


Tolnaftate er en soppdrepende reseptbelagte medisiner som brukes til å stoppe veksten av sopp på huden. Tolnaftate er en aktuell medisin som er syntetisk. Den kommer i ulike former som inkluderer krem, spray pulver, pulver, gel og flytende aerosol. Tolnaftate er i stand til å behandle flere forskjellige medisinske tilstander, inkludert ringorm, fotsopp og jock kløe.

Ringorm

Ringorm (også kjent som tinea) er faktisk ikke en orm, men heller en soppinfeksjon. Tolnaftate brukes vanligvis til å behandle denne hudinfeksjon. Disse infeksjonene oppstår på hudens overflate og er preget av utseendet på runde flekker. Ringorm oppstår på grunn av hud sopp, som kalles dermatofytter, som kan ligge utelukkende på lag med keratin protein som ligger på toppen av huden. Tolnafate bør påføres lokalt i ca to uker for å riktig behandle denne medisinske tilstanden.

Fotsopp

Fotsopp (tinea pedis) er en vanlig hud infeksjon som kan behandles med bruk av Tolnaftate. Denne infeksjonen oppstår på føttene på grunn av sopp. Fotsopp manifesterer seg med ubehagelige symptomer som svie, kløe, flassing, smerte, sprekker og noen ganger også blødning. Det ser ut som tørr, peeling og røde flekker på fotsålene, og noen ganger også som tørre flak. Tolnaftate pulver er ofte brukt til å behandle fotsopp.

Jock Itch

Skrittsopp (Tinea curis) blir ofte referert til som ringorm i lysken, og er en annen medisinsk tilstand som ofte behandlet ved Tolnaftate. Soppinfeksjon er et kløende utslett som dukker opp i mannlige lyske områder. Det påvirker også huden på noen andre kroppsdeler, slik som baken og innsiden av lårene. Tegn på skrittsopp inkluderer røde, kløende utslett (formet som ringer) som forekommer i fuktige og varme områder av kroppen. Som navnet indikerer, skrittsopp ofte påvirker enkeltpersoner som ofte svetter, for eksempel idrettsutøvere. Tolnaftate (i krem ​​form) er en vanlig behandling for skrittsopp.

Hjem rette for Jock Irritasjon

Working ut har sine fordeler. Trening kan hjelpe deg å ha en sunnere kropp og bedre kroppsbygning, men når du trener hardt, svetter du. I områder av kroppen der svette synes å somle, som lysken, kan økningen i fuktighet føre til en eskalering i veksten av sopp. Denne soppen forårsaker en brennende følelse etterfulgt av utviklingen av et rødt, kløende utslett. Hvis venstre ubehandlet, kan utslett føre til peeling og sprekkdannelse i huden. Ved å reagere på de første tegn på irritasjon, du kan benk denne infeksjonen før den kommer ut av kontroll.

Hygiene

Når du er ferdig med arbeidet ditt ut, traff dusjer umiddelbart heller enn å sitte rundt i svett klær og sørg for å hvitvaske alle plagg før du setter dem på igjen. Når du er i dusjen, vask med en antibakteriell såpe, med særlig vekt på områder hvor svette synes å samle. Etter dusjing, tørke hele kroppen. Briskly gni håndkleet over noen faresonene flere ganger for å sikre at alle områder er helt tørre. Deretter kaste håndkleet inn i vask og grip din hårføner. Bruke laveste tilgjengelige innstillingen, føn noen områder av dagens hudirritasjon og deretter påføres med et lag av talkum. Hvis pulveret ikke er din greie, bør du vurdere å kjøpe en soppdrepende fotkrem, for eksempel Lotrimin, og bruke det til det berørte området minst en gang om dagen.

Hvitløk

Å spise mat med mye hvitløk eller ta hvitløk kapsler har vist seg å bidra til å hindre vekst av sopp på huden, så hvis jock irritasjon er et tilbakevendende problem for deg, bør du vurdere en liten endring i kostholdet. Hvis du ikke liker å spise hvitløk, dra nytte av sin naturlige soppdrepende egenskaper ved å trykke på et par fedd og pålegging av masse infiserte områder av huden. Alternativt kan du blande hakket hvitløk med honning og spre det over hudirritasjoner. De soppmidler i hvitløk fungere godt med antibakterielle og antiseptiske stoffer som forekommer naturlig i honning.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en av disse mirakel forbindelser som synes å være bra for alt hud relatert. Jock irritasjon og soppinfeksjoner er intet unntak. En naturlig soppdreper, er ren tea tree olje giftfri så det kan bli brukt direkte til noen områder eller irritasjon eller det kan fortynnes med eple cider eddik og dytter på med en bomullsdott. Oljen bør brukes minst to ganger om dagen i to uker for å sikre at infeksjonen er helt borte.

Hva er årsaken til de mørke Fungus Flekker på My Skin?

Hva er årsaken til de mørke Fungus Flekker på My Skin?


Tinea versicolor er en soppinfeksjon som er vanlig blant ungdom og unge voksne. I henhold til den medisin-nettverket, "Begrepet versicolor refererer til det faktum at det fører til at det berørte huden til å endre farge og blir enten lysere eller mørkere enn omkringliggende hud." Tinea versicolor kan føre til ekstrem kløe og pinlig misfarging av berørte huden området. For behandling, bør du gå til en hudlege.

Årsaker til Fungus Spots

Sopp på huden er et symptom på tineas versicolor. De vanligste områdene som berøres er skuldre, bryst og rygg for ungdom eller unge voksne. Tinea versicolor er vanligvis forårsaket av en over-utvikling av gjær "Malassezia furfur", som kan finnes på huden til voksne. I henhold til Fungal Guide ", hvis huden er fet, varm og fuktig nok, begynner det å vokse inn i små" kolonier "på overflaten av huden. I disse koloniene, gjæren vokser raskt og lekker ut et surt blekemiddel, som forandrer hudens farge. "

Andre Fungus Plager

Pityriasis alba er ofte forvekslet med tineas versicolor, ifølge Medicine Net. Selv om det er litt hud misfarging involvert, lysere hud vanligvis heller enn mørkere. Mørke flekker sopp, utelukkende, blir vanligvis tilskrevet tineas versicolor.

Behandling av sopp

Et besøk til en hudlege for forskrivning av en anti-sopp, er aktuell hudkrem anbefalt. Kremene blir brukt daglig inntil infeksjonen har ryddet. Den arrdannelse etterlatt bør behandles separat.

Fungal Scalp Hjem Utbedring

Tinea capitis, eller sopp i hodebunnen, påvirker varme, fuktige områder av hodebunnen, spesielt soner som har påført noen skade, har vært våt i lang tid eller har ikke blitt renset godt. Ringorm er en vanlig eksempel på en sopp til stede i scalp.This sopp infiserer hårsekkene og sjakter, ofte fører til tap av hår i patcher og kløende hodebunn. Mens det er over-the-counter medisiner som kan tilby lettelse fra tilstanden, kan mange sopp skalp hjem rettsmidler være like effektive.

Herbal rettsmidler

Tea tree olje og grønn eller svart valnøtt, sammen med utdrag av druekjerne utgjør effektiv hjem kur for sopp rammede hodebunn. Tilgjengelig på spesialitet helse butikker, kan disse oljer og ekstrakter brukes direkte til hodebunnen på en jevnlig basis for å redusere smitte. La hodebunnen uforstyrret i åtte timer eller over natten etter påføring og deretter vaske bort med lunkent vann. Følg denne diett daglig i noen uker inntil hodebunnen irritasjon eller hevelse på grunn av soppangrep forsvinner. Også prøve sliping noen fig blader og påføring av saften til hodebunnen på en lignende måte til å redusere infeksjon.

Disse rettsmidler påvirker sopp under huden, bidrar til å kurere tilstanden, hvor mange butikk-kjøpte kremer vil behandle kun aktuell infeksjon, ifølge TreatNailFungus.org.

Hodebunnen Hygiene

En av de mest potente grunner for sopp infeksjon av hodebunnen er en uren hode. Sørg for å ta regelmessige hode bad, fortrinnsvis med sjampoer som inneholder selen sulfid. Masser hodet godt for å fjerne partikler og deretter vaske håret og hodebunnen grundig, ta vare å fjerne sjampo helt. Viktigst, gjør det et poeng å tørke hodebunnen skikkelig. Ikke bind håret mens det fortsatt er fuktig, da dette vil holde håret våt for en lengre periode. Bruk en hårføner hvis mulig, som en tørr hodebunn vil hindre videre smitte og redusere symptomer som kløende hodebunn.

Ikke skrap

Som det infiserte området vil ha en tendens til å klø, vil du bli fristet til å klø den ofte. Dette vil forverre tilstanden. Gjør det et poeng å holde seg borte fra skrape så mye som mulig. Minn barna eller distrahere dem med andre engasjementer når de prøver å skrape det berørte området.

Kammer, Hatter og børster

Bruk sløve kammer og børster. Skarpe kanter tennene av visse hår redskaper kan skade hodebunnen huden og føre til en yngleplass for soppinfeksjon. En av de viktigste hjem behandlinger for hodebunnen sopp er å hindre videre smitte til andre medlemmer i familien, inkludert kjæledyr. Hold børster, luer, caps og kammer separat. Iført en cap eller lue ikke bare gir deg lindring fra forlegenhet av en usammenhengende hodebunnen, det hjelper også inneholde forurensning og avskrekker deg fra konstant skrape.

Juice for Skin Disease

Juice for Skin Disease


Det finnes mange typer juice som en person kan drikke for hudsykdommer, som ofte er forårsaket av en overvekst av candida albicans på huden. Denne soppen kan kjøre forbi hudens naturlige bakterier og føre til betennelse og infeksjon. Juice inneholder grønnsaker og frukt kan stoppe denne gjengroing og gi ernæring for healing disse hudsykdommer.

Betraktninger

Juice kan være effektive i holdig og drepe overflødig hud candida. Dette er fordi candida soppen ligger også i fordøyelseskanalen og tykktarm. Egentlig kan systemisk candida anspore overvekst av candida albicans på huden. Mange grønnsaker og frukt juice har gjær-drapet egenskaper. Drikking disse juice kan stoppe spredning av intern candida overvekst før det påvirker sopp på huden.

Fordeler med grønnsaker og frukt juice

Frukt og grønnsaker inneholder fordøyelsesenzymer i motsetning til andre matvarer som kjøtt og korn. Disse fordøyelsesenzymer faktisk drepe candida overvekst i tykktarmen og fordøyelsessystemet før de skape kaos på hudceller. De også fremme fagocytose der friske hvite blodceller sluker dårlige bakterier, i alderen røde blodceller og til og med kreftceller (dvs. melanom) før de påvirker huden. Grønnsaker og frukt inneholder også antioksidanter (dvs. vitamin A) som kan forebygge hudsykdommer som eksem og eksem. Å drikke juice fra frukt og grønnsaker øker absorpsjonshastigheten av vitaminer og mineraler. Dette minimaliserer muligheten for at noen av disse næringsstoffer vil gå tapt i løpet av fordøyelsesprosessen.

Typer grønnsaksjuice

Det finnes mange typer juice du kan bruke for å forebygge hudsykdom. Du kan drikke juice fra en grønnsak eller flere grønnsaker. Selv om kommersielle juice er sunt for deg, er det bedre å blande friske grønnsaker i en blender og drikke dem. Noen grønnsaker du kan bruke inkluderer gulrøtter, agurker, reddiker, grønnkål, løk, persille, selleri, rødbeter, kål, hvitløk, brokkoli og hvetegress. Ifølge Sheryl Walters av Naturalnews.com, "brokkoli juice inneholder stoffer som beskytter cellene mot ultrafiolett lys." Ultrafiolett lys er en vanlig skyldige av hudkreft.

Typer av fruktjuicer

Det er mange frukter som du kan bruke for å bekjempe hudsykdom. Noen av disse inkluderer ananas, melon, kiwi, jordbær, blåbær, appelsiner, grapefrukt, bananer, epler, pærer og druer. En påminnelse til pressing med frukt er at alle av dem inneholder sukker. Hvis huden din problemet stammer fra candida overvekst, kan for mye sukker forverre tilstanden din. Prøv å begrense dine fruktjuice til en eller to. Ananas juice er ofte brukt for behandling av hudproblemer, selv muntlige forhold som periodontal sykdom.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å bruke juice for å behandle hudsykdommer. Du bør fortsette å drikke juice fra grønnsaker, frukt, eller en kombinasjon, til huden problemet klarner opp. Disse concoctions kan også bidra til å forhindre tilbakevendende hudproblemer. Dermed kan du bruke dem regelmessig, også.

Menneske hudlidelser

Huden er utformet for å beskytte kroppen mot skadelige mikroorganismer og solen. Men huden er også den største målet for levende og ikke-levende kreftene som har evnen til å angripe og skade huden. Enkeltpersoner kan ta ekstra forholdsregler for å beskytte huden mot sykdommer, men noen individer er født med arvelige forhold som fører til hudproblemer.

Bakteriell, viral, parasittiske og Fungal

Mange bakterier, virus, parasitter og sopp angriper huden. Bakterielle inntrengere kan ofte unngås ved å holde huden grundig rengjort. Men noen sopp som ringorm er vanskelige å bli kvitt. Virus ofte infisere huden midlertidig og må ventet ut til kroppens immun er i stand til å bekjempe viruset. Parasitter kan graver seg inn i huden og forårsake kløe.

Blemmer

Blemmer er bobler av væske som kan være forårsaket av brannskader og irritasjon. Blemmer kan være smertefull eller smertefri. Blemmer lenger under hudoverflaten er vanskelig å helbrede og ofte etterlate arr. Noen ganger er blemmer popped for å la væsken renne ut. Men dette kan forårsake infeksjon.

Pigment

Pigmentforstyrrelser er forårsaket av problemer med melanin, kjemikalie som fører til pigment i huden. Denne lidelsen er ofte arvelig og kan føre til alvorlige problemer når den lidende er eksponert for sollys. Huden får blemmer, brannskader og blir smittet under solen. Også denne type hud ofte lider av betennelse.

Kløe

Klør er forårsaket av irritasjon, utslett og reaksjoner i immunsystemet. Noen klør er veldig små og kan bli løst ved å skrape, mens klør som følge av et utslett kan kreve medisinering i form av kremer. Svært alvorlige utslett må kanskje testes med en hud biopsi.

Hud vekster

Hud vekster er klynger av hud vekst som starter off godartet. Mens disse svulstene er ufarlig hvis kontrollert, kan de slå cancerous. Denne hudkreft er en av de mest vanlige former for kreft og er ofte behandlet med kirurgisk fjerning. Alvorlig hudkreft kan være dødelig.

Sår

Trykksår er sår som ofte oppstår når en del av kroppen blir presset mot en gjenstand for en periode av tid. Dette skjer ofte når en person er sengeliggende. Disse sårene er forårsaket av blod som blir avskåret fra området, noe som fører til at celler dør. Enkeltpersoner kan også utvikle sår fra overdreven fuktighet og fra underernæring.

Sun Damage

Solbrenthet er en vanlig skade forårsaket av overdreven soling. I moderate doser, kan solstråler fremskynde aldring, rynker og forårsake hudkreft. I svært høye doser, solen kan forårsake smertefulle brannsår på områder der huden ble utsatt for langvarig sollys.

Slik unngår du at Fungal hudinfeksjoner

Slik unngår du at Fungal hudinfeksjoner


Sopp er alle rundt oss, på jorda, gulvene, eller områder rundt huset. Deres tilstedeværelse overalt øker vår sjanse for å bli et offer for sine angrep; og den mest sårbare del av menneskekroppen er huden. Dette er fordi huden vår har en varm fuktig tekstur, noe som gjør det til et ideelt sted for sopp å avgjøre, formere, og forårsake en infection.When sopp angriper huden, de bare føre til overfladiske hudproblemer, og kan lett bli behandlet. Men når dette er sagt betyr ikke at sopp infeksjoner er lett å håndtere. Skalering, utslett, brennende følelse, og mest av alt den uutholdelig kløe av det berørte området - brytes opp tormenting øyeblikkene med å ha dem (sopp) på huden. For å forhindre sopp hud angrep, her er noen nyttige måter å beskytte deg mot det.

Bruksanvisning

Slik unngår du at soppinfeksjon i hodebunnen (tinea capitis) og Skin (Ringorm)

•  Hold huden ren og tørr. Shampoo håret og skrubbe huden din jevnlig, tørk dem grundig.

Observer skikkelig vask av hender når du er i kontakt med jord, husdyr, rørende regninger eller mynter, eller når han rister hender med andre mennesker.

Unngå å dele stuffs som kam eller børster, hatter eller noen form for hodeplagg, klær og håndklær.

Vask klær og håndklær regelmessig for å hindre muligheten for å anskaffe eller spre smitte.

Endre fuktig trening eller vanlige klær umiddelbart. Det samme gjelder med vått svømme bærer, spesielt når du svømmer i offentlige bassenger.

Unngå iført trange klær og hatter i lange perioder av gangen. Dette vil bare gi fuktighet på de områdene og gjøre det til et attraktivt sted for sopp.

Sjekk din diett. Spis mer fiber og yoghurt for å øke immunsystem.

Unngå å spise mat med høyt sukker, meieriprodukter, koffein, hvete og gjær - som alle av disse vil forbedre soppvekst.

Trening for å holde kroppen slank. Hudfolder eller flaps er en av favoritt områder av sopp. Så slankere du er, jo færre folder du har, og jo sikrere du vil være fra soppinfeksjoner.

Denne tilstanden kan være kjøpt fra kjæledyr. Så hvis noen av kjæledyrene utvikler utslett, fortsett med din veterinær for behandling.

Slik unngår du at Soppinfeksjon på lysken (Jock Itch) og Feet (Idrettsutøvere fots)

Vask lysken og føtter riktig (skrubb mer på rygger), spesielt etter svømming i et offentlig basseng.

Tørr lyske og føtter grundig. Når du tørker med et håndkle, sørg for å tørke lysken først før føttene.

Endre undertøy og sokker daglig.

Vask håndklær, bukser, sokker og badematter med varmt vann. Og som for skoene dine, plasserer noen anti-sopp pulver på den for å holde føttene trygt.

Når du gjør øvelsen - endre dempet joggebukser, shorts, undertøy eller sokker med en gang.

Unngå iført bukser, undertøy, strømper eller sokker som er for tykk og tett. Denne type materialer vil bare få inn mer fuktighet som ville tiltrekke seg sopp. Bære noen løse plagg og bomullsstoff for å la huden puste.

Ikke del personlige stuffs som undertøy, sokker, eller sko med andre for å unngå forurensning.

Rengjør dine omgivelser, spesielt i områder der sopp er mest sannsynlig å bosette (badekar og badegulv).

Unngå lånemidler som brukes av andre mennesker når du gjør dine negler eller å ha en fot spa.

Hold tåneglene ren og kort; og unngå å gå barbent på områder som garderober og offentlige dusjer.

Over the Counter Ringorm Behandling

Ringorm er ikke forårsaket av en orm i det hele tatt, men av en sopp. Ringorm skjer på alle deler av huden, men er kjent som skrittsopp når den infiserer lysken og som fotsopp når den vises på føttene. Det er ofte flere oppdateringer av ringorm på huden med en gang, men i de fleste tilfeller kan det behandles med over-the-counter-produkter uten å kreve en lege omsorg.

Symptomer

Ringorm vises som kløende, hevet flekker av skjellende hud. Disse oppdateringene, som har skarpe kanter, kan få blemmer og slam. Huden er ofte røde rundt utsiden og vises som en normal farge inne i ringen. Ringorm kan også infisere hodebunnen eller i skjegget, der det etterlater bare flekker. Når det infiserer huden under neglene, vil neglene misfarges, tykkere og selv forvitre.

Årsaker

Ringorm er vanlig blant barn, men infiserer folk i alle aldre. Det oppstår når en viss type sopp infiserer huden, hodebunnen eller negler. Det er smittsomt og går fra person til person ved direkte hud-til-hud kontakt eller ved kontakt med forurensede elementer som kammer, klær, dusj eller basseng overflater eller infiserte dyr. Soppen trives og vokser i varme, fuktige områder.

Diagnose

En lege vil vanligvis diagnostisere ringorm av dens utseende på huden. Mer definitive tester utnytte et blått lys for å undersøke det infiserte området. Huden vil vises fluorescerende hvis ringorm er til stede. Diagnose kan også bestemmes ved å ta en skraping fra det infiserte området, og eksamineres under et mikroskop.

Over-the-counter behandling

Ringorm kan oftest behandles hjemme og behandling er vanligvis vellykket innen fire uker fra begynnelsen omsorg. Hold huden ren og tørr under behandlingen. Antifungal og tørking pulvere, kremer og lotions bør brukes. Sengetøy og nattøy bør vaskes hver dag, og alle infiserte dyr bør også behandles.
Noen av de vanligste soppdrepende kremer tilgjengelig inkluderer klotrimazol, mikonazol, ketokonazol og terbinafin.

Miljø

Miljøet av den smittede bør også bli renset under behandling for å hindre ny infeksjon. En en-til-10 blekemiddel-til-vann-løsning vil drepe om lag 80 prosent av soppsporer som forårsaker ringorm med en vaskeprogrammet. Tepper bør støvsuges og damp rengjøres for å bidra til å fjerne soppsporer. Støvsugerposer skal kastes etter rengjøring.

Legens behandling

Ringorm infeksjon kan kreve en lege omsorg hvis det er alvorlig, vedvarende eller ikke svare på hjemme behandling. Hvis håret eller skjegget er infisert, vil du også trenger å se din lege, som kan forskrive soppdrepende piller og hudpleieprodukter. Reseptbelagte soppdrepende hud medisiner er sterkere enn over-the-counter-produkter, og kan være nødvendig i enkelte tilfeller. Antibiotika kan også være foreskrevet for å behandle potensielle bakterielle infeksjoner som følge av ringorm infeksjon.

Forebygging

For å hindre ringorm, holde huden og føttene rene og tørre. Shampoo håret ofte, spesielt etter å få en hårklipp. Ikke del klær, håndklær, kammer og børster eller annen personlig pleie elementer med andre mennesker. Bruk sandaler når du besøker et treningsstudio, oppbevaringsboks området eller offentlige bassenger.

Hvordan bli kvitt Ringorm i 7 dager

Til tross for navnet, er ringorm ikke er forårsaket av en orm i det hele tatt, men i stedet av en sopp på huden som fører til en ringmerket utslett. Ringorm er svært smittsom og er oftest plukket opp i varme, fuktige områder som svømmebasseng, dusjer og garderober. Med flittig behandling, er det mulig å bli kvitt alle symptomene på ringorm innen syv dager; Imidlertid fortsettes behandlingen nødvendig selv etter at huden er klarert for å hindre en ny brekke.

Bruksanvisning

Skaff en anti-sopp krem som Lotrimin, Tinactin eller Monistat.

Vask utslett med mild såpe og vann, og tørk området grundig.

Påfør et tynt lag med krem til utslett og strekker seg minst en halv tomme utover grensen sin. La kremen å fullt suge i før du dekker med klær eller berøre den.

Ikke hopp over doser eller du vil forsinke din helbredelse tid. Hvis du har glemt en dose, ta den så snart du husker det. Hvis du er for nær til neste dose tid, rett og slett bruke kremen på neste dose tid. Ikke bruk ekstra medisin for å prøve å gjøre opp for den glemte dosen.

Fortsett å behandle området selv etter at utslettet har ryddet (innen en uke). Ikke gjør det, kan føre til en gjentakelse.

Tips og advarsler

  • Unngå ringorm i første omgang ved å holde huden ren og tørr, iført løstsittende klær, holde sandaler på i felles dusj og garderober, og ved å ikke dele sportsutstyr.
  • Kjæledyret ditt kan være den skyldige av ringorm utbrudd også. Ta ditt kjæledyr til veterinæren for å bli behandlet hvis den har flekker av mangler hår.
  • Hvis utslettet ikke rydde opp med hjemmebehandling, oppsøke legen din for en sterkere resept eller annen diagnose.

Hudlidelser i Obese

Hudlidelser i Obese


Fedme er definert som en vekt tilstand der den enkelte har blitt så overvektig at hans helse er i fare. For en person til å bli ansett som overvektige av en lege, må han eller hun har en kroppsmasseindeks på minst 30 kilo per meter squared. Noen sykdommer som vanligvis forbindes med overvektige personer er hudsykdommer forårsaket av overflødig vekt som legges på huden, og skitt og olje som samler seg i foldene av hud som ikke lett kan rengjøres eller nådd. Selv om det er mange hud lidelser knyttet til den overvektige og hver kommer med sine egne forskjellige behandlingsplan, den fremste måten å bli kvitt fedme-forårsaket hudsykdommer er å miste overflødig vekt.

Typer

Typer av fedme-forårsaket hudsykdommer inkluderer hud koder, hyperandrogenism, plantar hyperkeratose, appelsinhud, trykksår, erythrasma, perineal dermatitt, acanthosis nigricans, stasis sår, strekkmerker og åreknuter. Selv om de fleste av disse sykdommene vil bli minimert hvis pasienten taper vekt, hud koder forbli et mysterium. Vanligvis hud koder forblir på kroppen, og vil fortsette å dukke opp til tross for at den enkelte ikke lenger er overvektige. Hudlidelser forbundet med fedme er ikke smittsom.

Time Frame

For å hindre hudlidelser hos overvektige, er det viktig for den enkelte å holde ren og aktiv. Når du dusjer eller bader, er det viktig å bruke antibakteriell såpe (eller annen såpe levert av en hudlege) på innsiden av hver hudfold på kroppen. Hvis ikke blir vasket disse folder, vil bakteriene vokse og produsere en lidelse som erythrasma, noe som påvirker hudfolder der bakteriene har vokst. En overvektig person bør trene daglig for å bedre blodgjennomstrømningen og vene funksjon. Hyppig, lett trening vil gagne hele kroppen samt forebygge hudsykdommer som åreknuter og stasis magesår, som er forårsaket av dårlig blodgjennomstrømning og vene funksjon.

Effekter

Noen hudsykdommer, som follikulitt og stasis dermatitt nytte av en oljefri fuktighetskrem. Ikke bruk oljebaserte kremer som de vil tette porene og føre til bakterievekst som kan føre til sykdommer som appelsinhud. Snakk med en hudlege om andre kremer og fuktighetsgivende produkter som vil hjelpe hvis du har follikulitt, en hevelse i hårsekkene, eller stasis dermatitt, røde, kløende og flassende hud på beina. Som med andre hudlidelser forbundet med fedme, holde infeksjonen områdene rene og øke bevegelse og trene for å hjelpe blodgjennomstrømningen.

Betraktninger

En kosmetikk selskap kalt BariPeutic Health har utviklet en ny linje av hudpleieprodukter med overvektige pasienter i tankene. Fordi overvektige pasienter er utsatt for bakterier og sopp på huden, er BariPeutic Health nye Dignité linje en tre-trinns system designet for å eliminere denne bakterien vokser og sprer seg på huden. Dignité inkluderer en rensekrem, en fuktighetskrem, og en beskyttende krem, som alle er laget for å hindre hudsykdommer fra verre og sprer seg. Spør din hudlege for å finne ut hvor du kan kjøpe Dignité i ditt område.

Advarsel

Hvis du opplever sterkt kløende ekstremiteter, puss-fylte legioner, mangel på sirkulasjon eller andre svært ubehagelige symptomer assosiert med huden din tilstand, se en lege umiddelbart som spesialiserer seg på overvektige hudpleie. Hvis du har helseproblemer som hindrer deg i å trene, ikke følger instruksjonene ovenfor indikerer trening. Fedme er farlig for helsen din, og kan behandles med en gastric bypass operasjon dersom legen mener at du er en kandidat. Ellers sterkt vurdere å miste vekt for å redusere fedme-relaterte hudsykdommer og andre sykdommer forbundet med fedme.

Epidermal Fungus Infeksjoner

Epidermal Fungus Infeksjoner


Som kroppens største organ, beskytter huden vår oss fra mange skadelige stoffer, herunder sopp. Fungal hudinfeksjoner som påvirker epidermis er ganske vanlig. Den ubehagelig kløe og stygge utslett forårsaket av sopp på huden er lett behandles en gang identifisert.

Årsak

Epidermal soppinfeksjoner oppstår på grunn av sopp som bor i døde øverste laget av celler på epidermis, spesielt i områder som har en tendens til å være fuktig, for eksempel mellom tærne eller fingrene, i lysken og i hudfolder.

Typer

Candidainfeksjon eller en soppinfeksjon, tinea, som inkluderer fotsopp, ringorm og jock kløe, og tinea versicolor er tre vanlige typer sopp hudinfeksjoner.

Identifikasjon

Soppinfeksjoner påvirker epidermis vil føre til usammenhengende, flassende eller skjellende sår, noen ganger forårsaker huden å skrelle eller flasse. Disse sårene vil være kløende.

Behandling

Anti-sopp kremer er den vanligste behandlingen for soppinfeksjoner på overflaten av huden. Alvorlige infeksjoner vil kreve reseptbelagte kremer, men milde infeksjoner kan behandles med over-the-counter medisiner.

Forebygging / løsning

Fungal hudinfeksjoner er forebygges ved å holde områder utsatt for infeksjon ren og tørr, iført sko i offentlige badeplasser, ikke dele luer, puter, kammer eller børster, og unngå kontakt med infisert hud på andre.