Digidexo.com

hvordan beregne hematokrit

Hvordan beregne Weight Watchers poeng for restauranter Online

Hvordan beregne Weight Watchers poeng for restauranter Online


Hvis du leter etter måter å gå ned i vekt, dietter som Weight Watchers flex plan kan gi den fleksibiliteten som du leter etter. The Weight Watchers flex plan gir deg muligheten til å bestemme hvordan du bruker dine personlige daglige poeng målrette hver dag. Du kan også spise ute på restauranter når du vil, men du må beregne Weight Watchers poeng for din restaurant servering. Så hvordan gjør du dette? Jeg har funnet en super-enkel måte å gjøre dette på som ikke koster en krone! Les videre og jeg vil dele denne enkel måte å finne din restaurant poeng online!

Hvordan beregne Weight Watchers poeng for restauranter Online

•  Bestem deg for hvor du ønsker å spise ute. For eksempel, jeg elsket å være i stand til å fortsatt gå til Panera Bread når jeg var bruker Weight Watchers flex plan vekttap programmet. Når du har plukket din restaurant, er du klar til å gå på nettet og bestemmer hva du skal bestille. Det er gunstig å bestemme hva du skal bestille før du går. På den måten kan du sørge for at du holder deg innenfor daglige poeng balanse (eller i det minste innenfor din ekstra ukentlig punkt kvote hver uke) og ikke har noen anger senere. Se "Resources" for mer informasjon om hvordan du bruker Weight Watchers flex poeng, og hvordan å beregne Weight Watchers poeng.

Klikk på linken for Dotti er nedenfor og finn din restaurant valg. Jeg bestemte meg for at jeg ønsker å gå til Panera Bread, så jeg kan klikke på "P" og se etter restaurantens navn i denne delen. Når du finner din restaurant navn, klikk på den.

Finn elementet du har tenkt å bestille. Menyelementer er generelt organisert i matvarekategorier for hver restaurant. For eksempel, jeg ønsker å bestille fransk løksuppe med ost og krutonger, så jeg synes dette elementet under "Supper" delen. Min suppen har en verdi på 4,5 vekt overvåkere punkter. Jeg har tenkt å drikke diet coke med min måltid, og jeg vet allerede at er en 0 poengverdi, men dette kan også bli funnet i Weight Watchers Complete Food Companion. Du kan også beregne noen av de restaurant poeng ved hjelp av Weight Watchers Spise ute Companion, men ikke hver restaurant er oppført i denne veiledningen. Du kan se "Ressurser" for informasjon om hvordan du gjør dette.

Legg opp poeng for din planlagte orden og sørge for at du vil være innenfor ditt daglige poeng balanse. For eksempel, ville jeg legge opp min planlagt for å nå 4,5 Weight Watchers poeng for bestillingen min. Jeg trenger å være sikker på at jeg fortsatt hadde disse punktene forlot den dagen, eller være i stand til å bruke noen av mine 35 ukentlige flex poeng. Jeg kunne også tjene Weight Watchers aktivitet poeng den dagen for å legge til min balanse. Hvis du ikke bruker det allerede, kan du finne Weight Watchers QuikTrak en praktisk måte å administrere dine Weight Watchers poeng. Se "Resources" for mer informasjon om QuikTrak. Du er nå klar til å spise ute og nyte måltidet samtidig som de vet at du fortsatt følge din vekttap programmet!

Hint

 • Du kan bruke Dotti nettsted mens du er på farten for å beregne din restaurant poeng.

Hvordan beregne Body Fat Loss

Hvis du prøver å gå ned i både vekt og fett, så vet du hvor viktig det er å overvåke både vekttap og fett tap. Moderne skalaer måle vekttap lett, men folk flest vet ikke hvordan å beregne nøyaktig fett tap. Heldigvis finnes det metoder og verktøy for beregning av fett tap som kan hjelpe deg å vite om du brenner fett samt kalorier.

Hvordan beregne Body Fat Loss

•  Prøv å måle deg selv rutinemessig. Ved hjelp av en målebånd, ta regelmessige målinger av din midje, hofter, bein, armer og rumpe. Hold et diagram for å spore målingene minst tre ganger per uke. Hvis du trener regelmessig, gjør både hjerte-og vektbærende øvelser, så vil du begynne å se en nedgang i dine målinger. Denne reduksjonen er en målbar fett tap som skjer i kroppen din. Dette kan være en enkel og rimelig måte å beregne fett tap.

Bruk fitness calipers å måle BMI, eller Body Mass Index. BMI beregning ved hjelp calipers gjøres ved å måle undersiden av armene. Kalipperne Klyp huden under armen og vil strekke seg for å vise BMI-tall for kroppen din. Over tid, hvis du trener regelmessig, bør din BMI reduseres, noe som indikerer et tap i samlede kroppsfett. De calipers brukes på undersiden av armene på grunn av dette er der fettet er tapt i legemet først.

Kjøp en BMI skala. Hvis du har økonomi til å ha råd til en BMI skala som måler BMI som en vanlig skala måler vekt, så det kan være vel verdt investeringen. Alt du gjør er inn din høyde og alder, og når du står på skalaen den beregner din Body Mass Index og gir deg nummeret ditt på skjermen. Dette er en enkel måte å holde oversikt over din fett tap over tid.

Hvordan beregne BMI i Midje

Hvordan beregne BMI i Midje


Body Mass Index, også kjent som BMI, er et forhold som kan fortelle deg, eller legen din, om din generelle helse. Den opprinnelige BMI beregning bygger utelukkende på høyde og vekt målinger. Mer informasjon om denne beregningen kan finnes på: http://www.ehow.com/how-does_5008269_how-bmi-beregnet-manually.html . En ting som standard BMI beregning tar ikke hensyn til er hva slags fett cellene du har. De to hovedtyper av fett er underhudsfett, som er fettet som er funnet like under huden, slik som vår kjærlighet håndtak, og visceralt fett, som finnes dypt inne i bukhulen. Visceralt fett har en større innvirkning på din generelle helse enn underhudsfett gjør og påvirker funksjonen av leveren (økende sannsynligheten for diabetes), hjertet (øker sannsynligheten for hjertesykdom) og lungene (økende sannsynligheten for lungeproblemer). Beregne din BMI ved hjelp av midjen metoden vil gi deg mer informasjon om hvilken type fettceller som du har.

Hvordan beregne BMI i Midje

Hvordan beregne BMI i Midje

•  Det første trinnet er å finne din naturlige midje. Uten klær eller minimal klær, stå oppreist foran et speil og deretter bøye til siden. Det press som er dannet på din side er der din naturlige midje er plassert. Markere dette med fingeren eller med en vaskbar markør. Det er mye lettere å gjøre denne stående foran et speil, men det er ikke nødvendig. En god ressurs for å hjelpe deg å finne din naturlige midje ligger på: http://www.ehow.com/how_2307504_measure-waist.html .

Ta målebåndet og vikle den rundt din naturlige midje, identifisert i trinn 1. Hold målebåndet nivå som det går rundt midjen din; det er lett for den å henge i ryggen. Trekk målebånd tett rundt midjen din. Det bør passe som en komfortabel linning på en artikkel av klær. Legg merke til denne målingen, i inches, på papiret.

Neste må du identifisere den bredeste delen av hoftene. Uten klær eller minimal klær, stå oppreist foran et speil og identifisere den bredeste delen av hoften område, vanligvis hvor som helst fra like under navlen til midten av låret. På de fleste, vil det inkludere baken. Markere dette med fingeren eller vaskbar markør. En god ressurs for å hjelpe deg å måle hoftene ligger på: http://www.ehow.com/how_2303638_measure-hips.html .

Ta målebåndet og vikle den rundt hoftene, som er identifisert i trinn 3. Hold målebåndet nivå som det går rundt hoftene; være forsiktig at det ikke henge i ryggen. Trekk målebånd tett rundt hoftene. Ikke dra målebåndet så tett at den presser inn i huden din. Legg merke til denne målingen, i inches, på papiret.

For å beregne din midje-hofte ratio, også kjent som WHR, dele midjemålet etter hoftemålet. For eksempel:
Midje: 32 "
Hofter: 38 "
BMI midje til hip ratio = 32 "/ 38".
BMI midje til hip ratio = 0,842105263
0,84 er midje til hip ratio for dette eksemplet.

Slå opp midje til hip ratio i diagrammet nedenfor for å lære mer om din generelle helse.

Mann Kvinne Helse risiko basert på WHR
.95 Eller mindre .80 eller mindre Lav risiko fra visceralt fett
0,96 til 1,0 0,81 til 0,85 Moderat risiko fra visceralt fett
Større enn 1.1 Større enn 0,86 Høy risiko fra visceralt fett

Hint

 • Hvis du er iført klær mens du tar disse målingene, sørg for at de ikke er klumpete. Det kan være nyttig å ha noen andre ta målene for å sikre at målebåndet er i vater.
 • Hvis du har helsemessige bekymringer, snakke med legen din før du starter et treningsprogram eller en diett plan.

Hvordan beregne forbrenning på en skritteller

En skritteller er en liten elektronisk enhet som måler antall skritt mens du går. Tilgjengelig i sportsutstyr deler av butikker eller via Internett-arenaer, kan prisen på dette instrumentet varierer fra $ 5 $ 40 avhengig av egenskapene og utformingen av modellen. Sporing daglige skritt kan være et verdifullt verktøy for å opprettholde en konsekvent treningsprogram. Når riktig kalibrert, kan en skritteller brukes til å beregne kalorier brent ved å gå hele dagen.

Hvordan beregne forbrenning på en skritteller

Hvordan beregne kalorier brent på en skritteller

Spor en halvannen kilometer gang selvfølgelig: Hvis det er en skole løpebane tilgjengelig, fire ganger rundt banen tilsvarer en mil. For å vandre i et trygt område langs en gate, sette bilen kilometerteller til "null" og kjøre en mil. Dette vil være den halvannen kilometer gang kurset.

Sørg skritteller er riktig festet til klær for nøyaktig skritt telling. Den skal plasseres på forsiden linning bukser eller skjørt midt mellom navlen og hofte. Plassere skrittelleren for tett til navlen vil ikke tillate det å registrere måten, som er oppdaget av hip bevegelse. Pass på skrittelleren sitter vertikalt for å registrere riktig. Iført det klipses fast en lomme eller andre deler av klær vil ikke tillate riktig skritt telling. Sjekk for optimal plassering ved å gå 25 trinn, deretter vise skrittelleren for antall skritt. Hvis trinn nummeret er feil med mer enn to eller tre trinn, fortsette å justere plassering for nøyaktighet.

Mål trinnene gikk i en mile. Gjennomsnittlig antall å forvente er ca 2000. Antallet vil være høyere for en person med kortere skrittlengde og lavere for en person med lengre skritt.

Beregn kalorier brent per én kilometer av trinnene. Den gjennomsnittlige person som veier 155 pounds forbrenner ca 80 kalorier vandre en mile. Det regner til 80 kalorier per 2000 skritt for en gjennomsnittlig 2000-trinns mile. En tyngre person vil brenne litt mer kalorier per mile.

Beregn kalorier brent per trinn. Fordel skritt per mil ved 80 kalorier (kalorier forbrent per mil) for å få kalorier forbrent per trinn.
Eksempel: 2000 skritt gikk / 80 kalorier = 0,04 kalorier per trinn

Beregn daglige kalorier brent gang: Hver dag, null skritteller i morgen. Hver kveld notat skritt gikk og multipliser med forbrente kalorier per trinn (0,04 i eksemplet ovenfor).
Eksempel: 8000 skritt gikk x 0,04 kalorier per trinn = 320 kalorier brent

Hint

 • Skritt per kilometer kan i gjennomsnitt til nærmeste 100 for letthet, og uten at det påvirker store utfallet av beregningen da alle beregninger er grovt basert på gjennomsnitt og varierer fra person til person basert på alder, kjønn og vekt.
 • Selv om vandre raskere forbrenner flere kalorier per time, betyr det ikke brenne flere kalorier per mil siden mile er dekket i en kortere tidsperiode.
 • Alle trinnene tatt i løpet av dagen bidra til forbrente kalorier.
 • Sjekk alltid med din personlige lege før du endrer eller starter en ny fysisk øvelse diett.
 • Pass på å gå i et trygt område og opprettholde avstand fra biltrafikk; Bruk lyse reflekterende klær hvis vandre i skumring eller mørke.

Hvordan beregne kalorier som trengs per dag uten en kalori kalkulator

Hvordan beregne kalorier som trengs per dag uten en kalori kalkulator


Lær hvordan å beregne kalorier trengs per dag basert på kroppsvekten din.

Hvordan beregne kalorier som trengs per dag uten en kalori kalkulator

Kalorier fra maten vi spiser tjene som drivstoff i kroppens ovn. Men, tar i for mange kalorier kan være skadelig for helsen vår ved å forårsake uønsket vektøkning. Lær hvordan å beregne kalorier trengs per dag uten å måtte bruke en kalori kalkulator.

Bestem din vekt.

Før du kan beregne ditt daglige kaloribehov, må du ha en nøyaktig vekt for å bruke for beregningen. Bruk en høy kvalitet skala hjemme for å veie deg før du går videre til neste trinn.

beregne kaloriKrav.

En generell tommelfingerregel for kalori krav er å ta i 15 kalorier for hver kilo kroppsvekt per dag. For eksempel vil en 200 kilos mann trenger ca 3000 kalorier totalt per dag, (200 pounds x 15 kalorier per pund = 3000 kalorier som kreves per dag). Tar i denne mengden kalorier vil føre til en ganske stabil vekt nivå innenfor et lite utvalg på fem pounds eller så.

Evaluere kaloribehov.

For å gå ned i vekt, må du redusere mengden kalorier forbrukes til et beløp litt lavere enn ditt daglige behov. Dette vil gjøre kroppen din til å trekke kalorier fra lagrede reserver, for eksempel magefett, og tillater deg å miste vekt sakte og naturlig.

Hvis du er ute etter å få vekten sakte, en svak økning i kaloriinntaket over krav, (200 til 300 ekstra kalorier per dag), vil føre til en langsom og naturlig vektøkning.

Hint

 • Kalorier per kilo kroppsfett: ca 3500
 • Gjennomsnittlig kalorier per dag kreves for kvinner: 1200-1500 kalorier
 • Gjennomsnittlig kalorier per dag kreves for menn: 2000-3000 kalorier
 • Tar i overflødige kalorier, over krav, fører til vektøkning.
 • Tar inn færre kalorier, i forbindelse med trening, fører til vekttap.
 • Mosjon og aktivitetsnivå vil også bestemme nødvendig kaloriinntaket.
 • Det er normalt for vekten å svinge innenfor et område fra uke til uke.
 • Ikke overdriv med kalorireduksjon. Det er greit å konsumere 300 til 500 kalorier mindre per dag enn dine krav, men for drastisk kutt i kalorier forbrukes, og kroppen din vil begynne å gå inn i krisemodus og spare energi. Dette vil føre til en nedgang i stoffskiftet og vanskeligheter med å miste vekt.

Hvordan beregne mengden av fett i matvarer

Fett er en nødvendig del av ethvert menneskets kosthold, men for mye kan sette deg i fare for overvekt og hjerte-og karsykdommer. Ifølge American Heart Association, bør fettinntaket ikke være mer enn 25 til 35 prosent av ditt daglige kaloriinntak, med sju prosent eller mindre av fettet kaloriene kommer fra mettet fett. Å vite hvordan å beregne mengden av fett i mat er et viktig verktøy for å utvikle bevisste matvaner og opprettholde en sunn vekt.

Hvordan beregne mengden av fett i matvarer

•  Lær deg å lese ernæring fakta etiketter. Se etter antall fett kalorier per porsjon. Antallet må være på toppen, til høyre for eller like under det totale antall kalorier per porsjon. Finn antallet total fett i gram per porsjon og den daglige verdi prosent. De mengder av hver type fett (mettet, trans fett, og umettet) vil bli brutt ned under totalt fett. Bli kjent med disse tallene, og bruke dem til å få et generelt bilde av hvor mye fett, og hva slags fett, er i et produkt.

Når spise ute, kan du beregne fett kalorier i et måltid ved å være kjent med servering størrelse og fettinnhold i de store matvaregrupper. En servering av frukt eller grønnsaker, omtrent på størrelse med en tennisball, er generelt lav i kalorier og fett. Vet at jo høyere vanninnhold (melon, kål, salat) jo lavere antall totale kalorier og fett. En servering fra korn gruppen, omtrent på størrelse med en hockey puck, er moderat lavt på fett. Vite at mens hele korn har litt mer fett enn raffinert korn, de inneholder også fiber som vil holde deg full og generelt hjelpe deg å spise mindre. En servering av protein, omtrent på størrelse med en kortstokk kan variere fra lav til høy i fett. Velg magert kjøtt som kalkun, hvitt kjøtt kylling og magert kjøtt, over høy fett kjøtt som svinekjøtt pølse, pølser og stekt fisk. Velg matvarer som har blitt bakt, grillet, dampet eller kokt for måltider med lavere fettinnhold. Hold porsjoner moderat og unngå ost sauser og kremet salatdressinger som kan inneholde nesten full daglig inntak av fett i en servering.

Vet at proteiner og karbohydrater har fire kalorier per gram i forhold til fett ni kalorier per gram. Spis mindre fett for å eliminere overflødige kalorier. Unngå mettet fettkilder som vegetabilske oljer, ost og matfett som er kalori-tett, og kan føre til høyt kolesterol. Velg umettet fett kilder som nøtter og olivenolje som, spises i moderate, kan øke gode kolesterolet og redusere risikoen for hjerteinfarkt.

Hint

 • Matvarer uten ernæring etiketter som frisk frukt og grønnsaker er garantert å være høy i ernæring og lite fett. Juster fettinntaket for å miste eller få vekt, men velger fett nøye og være moderat. Balansere fettrike måltider med lavt fett seg. Kontroller at du sjekke antall porsjoner per pakke. Noen ganger, det som synes å være en enkelt-serving pakke, en som du vil spise hele innholdet i en sittende, faktisk holder flere porsjoner.

Hvordan beregne totale kalori i Ones Diet

Enten du prøver å gå ned, få eller opprettholde vekten din, er det viktig å beregne det totale kaloriinntaket hver dag. The Institute of Medicine anbefaler at kaloriene ikke kommer fra mer enn 20 til 35 prosent av fett. (Ref. 2.) Ved å lære å lese ernæringsmessige etiketter og ved å følge et sunt kosthold, beregne kalorier for optimal vekt kan være enkelt og morsomt.

Hvordan beregne totale kalori i Ones Diet

Hvordan beregne total Kalorier i Ones Diet

•  Beregn mengden kalorier som kroppen din trenger. Du kan gjøre dette ved å gå til American Heart Association nettsted (www.myfatstranslator.com), som har et nyttig verktøy for å beregne ditt daglige kaloribehov. For eksempel gjennom dette verktøyet en stillesittende kvinne som er alderen 30 år gammel, 5'3 "høy, og veier £ 145., Anbefales å konsumere 1990 kalorier per dag for å opprettholde sin nåværende vekt. (Ref. 1.)

Utarbeide en diett plan basert på mengden kalorier kroppen din trenger. Du kan velge en plan basert på tre måltider per dag eller mer. Lag en liste over matvarer du ønsker å spise og finne kalorier av hver mat per servering på de ernæringsmessige etiketter. Hvis du tar sikte på å spise totalt 1800 kalorier om dagen, kan du dele disse kaloriene jevnt mellom måltider og snacks. For eksempel, frokost, lunsj og middag kan hver inneholder totalt 500 kalorier, og etterlater en 300-kalori tildeling for snacks.

Lær hvordan å lese mat etiketter. Dette er en viktig del av å holde styr på kalorier i kostholdet ditt. På baksiden av de fleste matvarepakker, vil det være en ernæringsmessig etikett som angir mengden av kalorier per porsjon. Sørg for å konsumere bare den anbefalte servering størrelse. Hvis du ønsker å spise mer enn en porsjon, multiplisere antall porsjoner du spiser med antall kalorier i hver porsjon.

Kjøp en mat skala for å veie matvarer som fisk eller kylling, som vanligvis ikke kommer med en ernæring etikett. Besøk fitday.com for en liste over matvarer og deres kalorier. Når du lære kalorier per unse av en viss mat, multiplisere dette tallet med de gram du har konsumert å finne den totale mengden kalorier i den maten.

Hint

 • Velge sunne matvarer som lav-fett protein, hele korn, grønnsaker, frukt, belgfrukter, magre meieriprodukter og sunne oljer. Disse matvarer vil ha mindre kalorier, slik at du kan konsumere mer av dem.
 • Ikke begynne en ny diett uten først å rådføre deg med legen din.
 • Ta i betraktning at alkohol og noen typer kaffe kan legge betydelige mengder kalorier i kostholdet ditt.

Hvordan beregne BMI på en Quadriplegic

Beregne din BMI (Body Mass Index) er relativt enkel, og det er den samme formelen uansett hva din alder, kjønn, funksjonshemming, etc.

Hvordan beregne BMI på en Quadriplegic

Hvordan beregne BMI på en Quadriplegic

•  Vei deg, eller har noen til å hjelpe deg veie deg selv ved å plukke deg opp og plassere deg på en skala. Et annet alternativ er veiing deg selv og din transport enhet, for eksempel rullestolen, (eller har noen andre veie deg), og deretter se opp vekten av transport-enheten i brukerhåndboken eller på internett, og trekke fra vekten av transport-enhet fra den totale vekten oppnådd; nummeret du får bør være din vekt. For å måle deg selv og din transport enhet, vil du ha tilgang til en industriell skala, for eksempel som de bruker i supermarkeder. Du kan spørre rundt for å se om du kan bruke en i butikker du kjenner, eller ring din lege for å be om å bruke deres industrielle stor skala. Måle vekten din i pounds.

Mål din høyde. Du kan vanligvis ringe din lege, som måler din høyde ved hvert besøk, for den siste målingen, eller har noen andre å måle deg med et målebånd. Få noen til å måle deg mens du legger ned, kanskje etter at du har våknet opp, eller før du har gått i dvale, slik at du blir liggende rett; Dette er en enklere måte å måle enn om du satt ned. Måle høyden din i inches.

Skriv inn din høyde og vekt - enten metriske eller i pounds og inches - i BMI kalkulator ved National Institutes of Health nettsted (se Ressurser for direkte link). Klikk deretter på "Compute BMI" for resultatet.
Eller hvis du ønsker å gjøre regnestykket selv, bruker du følgende formel: Multipliser vekten din i pounds av 703. dele resultatet med høyden din i inches kvadrat (kvadrering er bare å multiplisere høyden din i inches av seg selv). Dette bør gi deg et tall mellom 17,5 og 35, men hvis du er ganske tynn, kan det være litt lavere, og hvis du er større, kan det være høyere, men ikke med mye.

Hvordan beregne BMI Z Resultat

Hvordan beregne BMI Z Resultat


Kroppsmasseindeks, eller BMI, er en måling av kroppsfett bestemmes ved en enkel beregning ved hjelp av høyde og vekt. Z score, antall følge beregningen, viser hvor du faller i rekken av kroppsfett målinger. For personer i alderen 20 år og eldre, en Z poengsum under 18,5 betyr at du er undervektig, 18,5 til 24,9 betyr at du faller i normalområdet, 25,0 til 29,9 betyr at du er overvektig og en score på 30,0 og høyere betyr at du er overvektig.

Hvordan beregne BMI Z Resultat

Hvordan beregne BMI Z Resultat

•  Bestem deg for om du skal bruke pounds og inches eller kilo og meter for å finne ut din BMI.

Konverter din høyde fra centimeter til meter for det metriske beregning eller fra fot til inches for standard beregning. For eksempel, en høyde av 152 cm, noe som er omtrent fem meter, blir 1,52 meter eller 60 inches.

Del din vekt med høyden din kvadrat. Hvis du bruker metriske mål, dele vekten i kilo med høyden din i meter kvadrat. For eksempel: 45 kg / (1,52 m) ² = 19.5. Hvis du bruker pounds og inches, dele vekten din i pounds av høyden din i inches kvadrat, og deretter multiplisere med 703. For eksempel: £ 100 / (60 tommer) ² x 703 = 19,5. Både beregninger resultere i en BMI på 19,5, som er i det normale området.

Hint

 • Mens BMI beregning er nøyaktig for mange mennesker, betyr det ikke høyde for muskelmasse. Hvis du er veldig aktiv, kan din BMI være høy på grunn av muskel komposisjon snarere enn kroppsfett.
 • Z poengsum som følge av denne beregningen er beregnet for måling av kvinner og menn som er 20 år gammel og eldre. Det er separate score diagrammer for barn yngre enn 20 som står for alder, kjønn og varierende grad av kroppsfett under vekst.

Hvordan beregne BMI & Kalorier

Hvordan beregne BMI & Kalorier


Body mass index, BMI, er en beregning brukes for å indikere hvor mye fett i en persons kropp. Det er imidlertid ikke en direkte måling av kroppsfett. BMI brukes ofte for å vise om en person er i fare for vekt-relaterte problemer, for eksempel de som kan være forårsaket av overvekt eller fedme. En BMI henhold 18.5 regnes som undervektig; mellom 18,5 og 24,9 er normalt; 25 til 29,9 er overvektig; og over 30 er overvektige. Daglige kaloriinntaket er basert på alder, kjønn og fysisk aktivitetsnivå. Moderat aktive menn i alderen 26-45 krever 2600 kalorier hver dag, og kvinner på samme alder og aktivitetsnivå krever 2000 kalorier hver dag for å opprettholde sin nåværende vekt.

Hvordan beregne BMI & Kalorier

Hvordan beregne BMI

•  Vei deg i pounds.

Mål høyden din i inches.

Del din vekt med høyden din kvadrat.

Multipliser tallet med 703. Den resulterende tallet er din BMI.

Hvordan beregne kaloriene

Gå til American Cancer Society hjemmeside, cancer.org. Klikk på "holde seg frisk" og deretter på "Verktøy og kalkulatorer." Klikk på "Les mer" under "kalkulatorer" og deretter på "Les mer" under "daglige kaloribehov kalkulator."

Skriv inn din vekt i pounds i det aktuelle området. Velg også riktig kjønn.

Velg ditt nåværende aktivitetsnivå fra de som er oppført. Du vil bli gitt omtrentlig daglig kaloribehov for å opprettholde din nåværende vekt.

Hvordan beregne en QT-intervall

Hvordan beregne en QT-intervall


Den elektro eller EKG, er en av de mest vanlige og utbredte teknikker for medisinsk undersøkelse av hjertefunksjonen. En normal EKG er delt inn i flere bølger for hvert hjerteslag. Den første positive utslag på EKG kalles P bølge. Den etterfølges av tre bølger ofte referert til som QRS-komplekset. Den endelige avbøyning blir kalt T-bølgen. QT-intervallet er viktig for diagnostiske formål, og er definert som tiden fra starten av QRS-komplekset til enden av T-bølgen.

Hvordan beregne en QT-intervall

Hvordan beregne en QT-intervall

•  Tell antall små bokser på standard EKG utskriften (med 5 mm-bokser) mellom begynnelsen av QRS-komplekset og enden av T-bølgen.

Multipliser antall bokser du telles ved den hastigheten som EKG papir ble kjørt (i mm / sek). Vanligvis er dette 25 mm / sek, men det er noen ganger drives ved 50 mm / sek i tilfeller med unormalt hurtig puls.

Multipliser dette tallet med 8 for å få QT-intervallet i millisekunder. Dette er den ukorrigerte QT-intervall.

Hint

 • Leger må bruke svært presis utstyr for å stille diagnoser; ofte foreløpige EKG utskrifter fra mobil EKG enheter som de i ambulansene ikke anses nøyaktig nok.

Hvordan beregne kalorier fra fett gram

Hvordan beregne kalorier fra fett gram


En kalori er den vanligste enheten brukes til å måle hvor mye energi maten gir til kroppen din. Enten du ønsker å få, opprettholde eller gå ned i vekt, telle kaloriinntaket ditt kan hjelpe deg med å finne ut hvor mye mat du bør ta i. Protein, karbohydrater og fett alle krever en forskjellig mengde energi for å bli brent av kroppen din, derfor læring hvordan å beregne kalorier fra fett gram kan hjelpe deg med dine mål diett.

Hvordan beregne kalorier fra fett gram

•  Beregn kalorier fra fett gram ved å multiplisere hvert gram fett ved ni. Den resulterende tallet vil være lik antall kalorier kroppen din tar inn fra fett gram. Kalorier i mat er utledet fra protein og karbohydrater, som gir fire kalorier hver, og fett som gir mer enn det dobbelte av kalorier av protein og karbohydrater med 9 kalorier.

•  Beregn prosentandelen av fett kalorier i mat, som de fleste etiketter bare inneholde fett gram. 2005 US Dietary Retningslinjene slår fast at 20 til 30 prosent av kaloriene bør komme fra fett. For å bestemme hvor stor prosentandel av kalorier fra fett gram i en gitt mat, først beregne antall fett kalorier ved å multiplisere fett gram av ni. Dele det tallet med det totale antall kalorier og multipliser med 100 for den endelige prosentandel.

Reduser inntaket av mettet fett og transfett, da disse endrede produkter kan øke risikoen for hjertesykdom. Ved beregning av kalorier fra fett gram, ta hensyn til hvor stor del av fettet er mettede og trans fett og hvor mye som er umettet fett. Prøv å ta på ikke mer enn 10 prosent av fett fra mettet eller transfett.

Spis fett i moderate; imidlertid ikke eliminere dem fra kosten helt som kroppen din trenger dem til sammenbrudd fettløselige vitaminer og mineraler.

Hvordan beregne mat porsjoner

Vet du hvordan du finner riktig porsjonsstørrelser for ulike matvarer? Ikke anta at mengden mat stablet på tallerkenen din i en restaurant er riktig serveringsstørrelse. Folk som ignorerer riktig porsjonsstørrelser kan finne seg selv med helse og vekt problemer. Trikset er å vite hva slags mat å spise og riktig mat servering størrelse.

Hvordan beregne mat porsjoner

Hvordan beregne mat porsjoner

•  Se på næringspyramiden tabellen på mypyramid.gov å bestemme antall porsjoner anbefalt av US Department of Agriculture for hver matvaregruppe for å opprettholde et sunt kosthold. Dette vil hjelpe deg å planlegge dagens måltider.

•  Beregn størrelsen på hver servering når du vet det anbefalte antall porsjoner. Serverer størrelser variere innenfor samme matvaregruppe fordi ulike matvarer varierer i ernæringsmessig verdi. Se på etiketten på matvaren du ønsker å spise for å se den foreslåtte servering størrelse.

•  Noen produkter vil komme i enheter og servering størrelse kan lett velges ved å velge det angitte antall enheter. Egg er et eksempel på dette. Hvis den foreslåtte servering størrelse på etiketten er ett egg, bare velge ett egg ut av esken. Andre produkter har anbefalt porsjonsstørrelser i kopp eller skje trinn. Velg riktig måleinstrument og fylle det med maten element for å nøyaktig beregne dine mat porsjoner.

Hvordan beregne Næringsinnhold

Folk beregne ernæring informasjon for en rekke årsaker: vekttap, vektøkning, vedlikehold. Det er en enkel ferdighet som kan gjøres med en ernæring etikett og, i noen tilfeller, en kalkulator.

Hvordan beregne Næringsinnhold

Hvordan beregne Næringsinnhold

•  Kjenn konverteringer. Ett gram av karbohydrater har fire kalorier. Ett gram protein har fire kalorier. Ett gram fett har ni kalorier. Ett gram alkohol har syv kalorier.

Bruk etiketten. Ernæring etiketter liste de totale kalorier og kalorier fra fett, men ved hjelp av konverter lar deg beregne antall kalorier fra proteiner og karbohydrater. For eksempel, hvis en vare har 49 gram karbohydrater, multiplisere 49 med 4 kalorier for å få 196 kalorier fra karbohydrater.

Finn andel av kaloriene fra et næringsstoff. For å gjøre dette, dele kaloriene fra et næringsstoff (fett, for eksempel) ved den totale kalorier og multipliser med 100. For eksempel, hvis din favoritt snack har 200 kalorier, med 50 kalorier fra fett, deler du 50 med 200 for å få. 25; multiplisere dette med 100 for å få 25. Det snack har 25 prosent kalorier fra fett.

Hvordan å beregne kalori energibehov

Kjenne dine caloric energibehov er den beste måten å vedlikeholde, få eller miste vekt. Det er flere måter å beregne caloric energibehov, men det er alltid slingringsmonn fordi disse beregninger og formler ikke tar hensyn til visse faktorer som alder eller graviditet.

Hvordan å beregne kalori energibehov

Hvordan å beregne kalori energibehov

•  Beregn din basal metabolic rate. For å bruke enkel ligning for å beregne det daglige energibehovet, må du finne din BMR. BMR er den minste mengden kalorier kroppen din trenger for å utføre livsfunksjoner, som for eksempel pust og fordøye. Se avsnittet for BMR formel.

Bruk Harris-Benedict ligningen. Som andre beregninger, har en slik kroppsmasseindeks og BMR, er Harris-Benedict ligningen et grovt anslag på hva kroppen din trenger hver dag. Multiplisere din BMR med en Harris-Benedict aktivitet faktor, oppført i tips delen.

Juster beregnet rekkevidde for livsstil. Dette estimert rekkevidde tar ikke hensyn til lean body muskel, som krever mer kalorier, graviditet eller alder. Hvis du prøver å gå ned i vekt, trekke fra 500 til 1000 kalorier per dag for en-til to-kilos vekttap per uke. Hvis du prøver å få vekt, legge til 500 til 1000 kalorier per dag.

Les ernæring etiketter. Når du vet om hvor mange kalorier du trenger per dag, kan du bruke denne informasjonen når du matbutikk. Ta notater av det du forbruker ved å lese kaloriinnhold på boksene eller bokser.

Hint

 • Harris Benedict aktivitet faktorer:
 • Stillesittende (lite eller ingen trening) 1.2
 • Lett aktiv (lett trening eller sport én til tre dager per uke): 1,375
 • Moderat aktiv (moderat mosjon eller idrett tre til fem dager per uke): 1,55
 • Veldig aktiv (hard trening / sport seks til sju dager per uke): 1.725
 • Ekstra aktiv (veldig hard trening / idrett, fysisk jobb eller trening): 1,9
 • Dette nummeret er bare et anslag. Konsultere lege før drastisk endre på dine matvaner basert på dette nummeret.

Hvordan beregne Health Risk Assessment

Hvordan beregne Health Risk Assessment


Mange faktorer bidrar til helse, inkludert kosthold, vekt, andel kroppen, og genetikk. Det er viktig å forstå risikoen for helseproblemer mens du har tid til å ta forebyggende tiltak. Det finnes en rekke elektroniske helse kalkulatorer du kan bruke til å finne ut hva dine mulige risikoforhold kan være.

Hvordan beregne Health Risk Assessment

Hvordan beregne Health Risk Assessment

•  Vei deg på en skala for å få base vekt. Rund vekten din til nærmeste 10th av en halvkilo å være så nøyaktig som mulig.

Bruk et målebånd for å finne din høyde til nærmeste kvart tomme. Mens du måler, bør du også måle omkretsen av låret, midje, mage, biceps og bryst. Disse målingene vil bli brukt til å beregne mengde vekt tapt i inches.

Beregn din høyde i inches og din kroppsvekt i pounds. Finn din Body Mass Index, eller BMI, ved å kvadrere din høyde og dele kroppsvekten din med nummeret som ble funnet. Multiplisere resultatet med 703. Det endelige antallet er din BMI. En sunn BMI bør være mellom 18,5 og 24,9. Noe under 18,5 regnes som undervektig; 25 til 29,9 er overvektig; og over 30 er overvektige.

Bruk High Blood Pressure Calculator på det amerikanske Røde Kors nettsted for å finne ut om du er i faresonen for høyt blodtrykk. Du trenger å vite din høyde og vekt for å gjøre dette, samt familiens historie med høyt blodtrykk og hjertesykdom.

Bruke elektroniske helse-kalkulatorer er oppført nedenfor, avgjør hva tilstander eller sykdommer som du er på mulig risiko. Snakk med legen din om disse forholdene og finn ut hva du kan gjøre (endring av ernæring, mosjon, redusere eller eliminere alkoholforbruk, etc.) for å redusere risikoen.

Hint

 • Bruke et nettsted for å holde oversikt over dine helserisiko. Du vil kunne se en reduksjon i helserisiko når du øker treningen din og forbedre din ernæring.
 • Ikke lyv eller strekke sannheten når du svarer på spørsmål om din helse. Dette vil bare føre til problemer og gi deg falske resultater til slutt. Jo mer ærlig du svarer på spørsmålene, vil de mer nøyaktige resultatene være.

Hvordan beregne en lav glykemisk indeks

Glykemisk indeks, som brukes av kjente diett programmer som South Beach dietten og Kimkins kosthold, er et system som rangerer matvarer og deres effekt på blodsukkeret. Matvarer som raskt Spike og slippe blodsukkernivået anses å være høy på glykemisk indeks, mens mat som fremmer jevn blodsukkernivået er lavere på indeksen. Ved å lære de generelle typer mat på hver ende av spekteret, kan du skille de "gode" karbohydrater fra "dårlig", noe som resulterer i en mer næringsrik, hjerte-sunt kosthold så godt som mulig vekttap.

Hvordan beregne en lav glykemisk indeks

Hvordan beregne en lav glykemisk indeks

•  Lær den grunnleggende ideen bak glykemisk indeks. Den ble utviklet for å hjelpe folk å måle mengden glukose tas i sine dietter, for å hjelpe kontroll helseproblemer som diabetes eller fedme. Husk at jo høyere tall på glykemisk indeks, jo mer glukose i maten.

Ikke bli for fanget opp i tallene. Snarere enn å forsøke å huske hver og matens GI ranking, gå over listen og få et generelt bilde av hvor bestemte typer matvarer stå. All mat som har en GI på 55 eller mindre regnes som lav. Matvarer med en GI på 70 eller mer regnes som høy. For eksempel bakervarer som kaker og donuts tendens til å være svært høyt på listen, i 60 og 70-serien, mens grønne grønnsaker som brokkoli og spinat hastigheten betraktelig lavere på indeksen, på rundt 10. Alt i 100s rekkevidde tendens å være 100 prosent glukose (sukker) eller er en høy kompleks karbohydrat som hvitt brød.

•  Være praktisk. De sunneste matvarer også en tendens til å være de samme mat som er lav på glykemisk indeks. Hele korn (quinoa, fullkorn ris, brød og frokostblandinger), bønner, grønnsaker og andre fiberrik mat alle rangerer svært lavt på indeksen, som gjør hjerte-sunne oljer som oliven og raps. Contrastingly, svært bearbeidet mat som godteri (cookies, godteri, iskrem) er for det meste ansett usunn og rangeres høyere på indeksen.

Se en pålitelig kilde når du har et spørsmål om spesiell mat. Mens du følger en diett lav på glykemisk indeks, kan det være nyttig å bære med deg en guide som inneholder en komplett liste over matvarer og deres GI nivåer før du føler deg helt komfortabel måle en matens GI på egen hånd. En grundig liste over matvarer og deres soldater kan bli funnet i Arthur Agatston bok, "The South Beach Diet:. Good Fett / gode karbohydrater Guide"

Hint

 • Sjekk alltid med legen din før du starter en ny diett regime.

Hvordan beregne fett gram

Fett er en viktig del av vårt kosthold; de kan ernære våre organer eller forårsake helseproblemer når spist for mye. Ifølge United States Department of Agriculture, et inntak av mer enn 35 prosent av kaloriene i fett kan føre til helseproblemer, og kan bidra til å øke kolesterolet og triglyserider. Forstå hvordan å beregne fett gram og ditt daglige fettprosent inntak kan positivt påvirke din helse.

Bruksanvisning

Finn antall kalorier fra fett. Hvis du ser på en ernæring etiketten, vil du se to tall: den totale kalorier og kalorier fra fett. Skriv ned mengden kalorier fra fett på et stykke papir.

Finn ut hvor mye fett et objekt har ved å dele den totale fett kalorier ved 9, som hvert gram fett inneholder 9 kalorier. For eksempel, hvis det er 100 kalorier fra fett, så er det 11,11 gram fett i hver servering.

Bestem fettprosent. Hvis du prøver å gå ned i vekt, må du holde den daglige prosentandel av fettinntaket til 30 prosent eller mindre av den totale kaloriinntaket. For eksempel, hvis du spiser et element som har 300 kalorier totalt og 100 kalorier fra fett, vil du finne at 33 prosent av produktet er fett. Du finner dette nummeret ved å dele 100 fett kalorier med 300 kalorier totalt.

Tips og advarsler

 • Vær oppmerksom på de typer fett du spiser. Dessverre er alt fett ikke skapt like. Avtagende mettet og trans fett vil bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom. Ikke bekymre deg hvis noen av dine matvalg stige 30 prosent fett. Bare sørg for å velge andre elementer som er lavere enn 30 prosent for å kompensere for forskjellen.

Hvordan beregne Cardiac Risk

Hjerte- og karsykdommer er nr 1 morder av både menn og kvinner i USA. Hjerterisiko bestemmes av mange faktorer, noen ukontrollerbar og andre kontrollerbare. Ukontrollerbare faktorer er en del av en persons DNA eller familie historie og kan ikke endres. Imidlertid er de fleste av risikofaktorer knyttet til medisinske tilstander og livsstil. Personer som har en familiehistorie med hjertesykdom kombinert med en eller flere kontrollerbare risikofaktorer er spesielt utsatt for hjertesykdom. Tar enkle trinn som for eksempel å opprettholde en normal vekt, spise et sunt kosthold og trener 3-5 ganger i uken kan i stor grad redusere risikoen for hjertesykdom.

Bruksanvisning

Hvordan beregne Cardiac Risk

•  Vurdere ukontrollerbare faktorer. Menn, personer over 55 år, de med en familie historie med hjertesykdom og de som bærer sin vekt i deres midsection er spesielt utsatt for hjertesykdom. Familiens historie i særdeleshet er en viktig prediktor for fremtidig risiko for hjertekomplikasjoner.

Vurdere medisinske faktorer. Høyt kolesterol, diabetes, fedme og høyt blodtrykk spiller en stor rolle i å øke en persons risiko for hjertekomplikasjoner. Jo flere medisinske tilstander en person har, jo høyere risiko for hjertekomplikasjoner.

Vurdere livsstilsfaktorer. En stillesittende livsstil og et usunt kosthold med mye fett, enkle karbohydrater og sukker både spille en rolle i å øke risiko for hjertekomplikasjoner. Stress og sinne er andre faktorer. Røyking, særlig øker en persons risiko for hjertekomplikasjoner fordi det øker blodtrykket, noe som kan føre til hjerneslag.
Treningsinstruktører, ernæringsfysiologer og terapeuter kan hjelpe folk endre livsstil valg som setter dem i en høyere risiko for kardiovaskulære lidelser.

Vit at jo flere risikofaktorer du har, er jo høyere sannsynlighet for å lide hjertesykdom.
En årlig fysisk eksamen og lab-arbeid er avgjørende for å overvåke kardiovaskulær helse, spesielt for personer med ukontrollerbare risikofaktorer. Personer med en familie historie med hjertesykdom bør rapportere alle uvanlige hjertesymptomer til sin lege, spesielt hvis risikoen er økt med en medisinsk tilstand.

Hvordan Beregn Normal Weight of a Woman

Normal vekt for en kvinne, avhenger av en rekke faktorer. Hva som anses normalt for en hvit kvinne kan ikke være normalt for en svart eller en asiatisk kvinne. Normal vekt for en ung kvinne vil variere fra det som av en eldre kvinne. Din høyde vil også påvirke hva som anses som normalt. Standarden for normale endringer hvert år, som nasjonen blir stadig tyngre. Sist, beregne en normal vekt kan ikke bety det samme som å beregne en sunn vekt.

Bruksanvisning

Hvordan Beregn

Mål høyden din. Den høyere du er, jo tyngre din normal vekt være.

Finn en vekt og høyde diagram. Det er mange gode online. Prøv å finne en som tar din rase i betraktning som Halls.md. Følg instruksjonene på hvordan du finner din normal vekt. Ifølge denne oversikten, hva som anses som normal vekt vil øke fram til du er et sted mellom 50 eller 60, så vil det gå ned igjen.

Se i speilet. Du tror kanskje at bare fordi du er på den nedre - tynnere - slutten av vekt diagram for din høyde og alder, er du også sunnere enn noen som er mye tyngre i det samme området. Dette er ikke nødvendigvis sant, som du kanskje har mye mer kroppsfett enn den tyngre en. Mengden av kroppsfett kroppen din har vil påvirke vekten din. Ifølge nettstedet Drdaveanddee.com, "The prosentandel av kroppen fett for en kvinne bør ikke overstige 22%." Jo høyere fettprosent, den flabbier du vil se.

Finn alternative måter å beregne vekten din slik som den er gitt av det amerikanske National Library of Medicine. Hvis du er en kvinne, bør du starte med 100 pounds for de første fem føtter og deretter legge til ytterligere fem pounds for hver ekstra tommer. Ifølge denne oversikten, bør en 5-meter-8-inches høy kvinne veier 140 pounds. Trekke 10 prosent hvis du er en liten innrammet kvinne og legge til 10 prosent hvis du er stor innrammet.