Digidexo.com

lysboks vinter

Multippel sklerose Symptomer og Vinter

MS-pasienter vanligvis opplever et større antall tilbakefall i de kaldeste og varmeste månedene av året. Både ekstrem kulde og ekstrem varme kan forverre eksisterende symptomer og produsere nye symptomer.

Effekter

Moderat kjøling, slik som air condition om sommeren, kan forbedre multippel sklerose symptomer. Imidlertid kan ekstremt kaldt vintervær føre til tretthet, tap av styrke, problemer med å gå, stivhet, stivhet og nummenhet.

Dual Response

Vintervær kan midlertidig forverres ett symptom samtidig forbedre et annet symptom. Denne effekten kalles en dobbel respons. Det kan også forverre nåværende symptomer mens forårsaker nye å vises.

Tilleggseffekter

En multippel sklerose pasient kan oppleve tap av blære eller tarm kontroll under vinter og sommer, men ikke på andre tider av året. I tillegg kan unormale følelse i huden forekomme, slik som brenning eller prikkende.

Forebygging / løsning

Når det er mulig, multippel sklerose pasienter bør unngå å bruke tid utendørs når været er ekstremt kaldt. Noen pasienter velger å flytte til et annet klima, men helsevesenet utøvere forsiktig at personen bør bruke litt tid på det før du går for å sikre at endringen er fordelaktig.

Betraktninger

MS-pasienter må passe på ikke å overdress i vinter og ikke å holde sine boliger og biler altfor varm. Blir for varm kan forverre eksisterende symptomer og forårsake nye skal vises.

Hvordan å holde barna friske i vinter

Hvordan å holde barna friske i vinter

Barn og vinteren går sammen som peanøttsmør og syltetøy. De fleste barna kan ikke vente på den første snøen til å bygge en snø fort eller ake ned naboens bakken. Men for foreldre, kan vinteren bringe på en ekstra porsjon bekymring. Her er noen tips for å holde barna friske og trygt i vinter.

Hvordan å holde barna friske i vinter

Ward Off Sykdom

•  Har barnet ditt vaksineres hvert fall med dagens influensavaksine.

Sørg for at barnet vasker hendene ofte for å unngå å bli syk. Han bør vaske opp før du spiser og etter bruk av toalettet, dele leker, hoste og blåser nesen.

Kontroller barnet får nok søvn for å hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner.

Serve barnet næringsrik mat for å øke sitt immunsystem.

Bruk en kul-tåke luftfukter i barnets soverom hvis han er forkjølet eller har en tendens til å få neseblod.

Hold Barn Sikker Outdoors

Gi barnet ditt en matbit før du drar utenfor. Kalori boost vil bidra til å gi kroppen energi i kaldt vær.

Vær oppmerksom på temperatur og vind chill. Holde barnet inne hvis temperaturen er under 10 grader Fahrenheit.

Kle barnet ditt i lag, med en mer lag enn du ville ha selv. Begynn med lange underbukser, en turtleneck eller skjorte og en gamasje, en genser og deretter en frakk. En vanntett øverste laget er best.

9. Ikke glem en lue som dekker ditt barns ører, men glem om et skjerf, som kan være en kvelning fare. En nakke gamasje er bedre.

Hold et ekstra tørr par hansker på hånden slik at barnet kan handle i sine våte de og bo utenfor litt lenger.

Sjekk på barna regelmessig når de er utenfor. Bedre ennå, leke ute med dem. Du vil ha førstehånds kunnskap om værforholdene og dele på moroa.

Hold Kids Safe på helligdager

Legg uknuselige elementer på de lavere grenene av juletrær.

13 Må lys og lys ut av et barns rekkevidde.

Vær ekstra forsiktig med varmeovner. Følg instruksjonene for bruk nøyaktig, og ikke la barnet ditt til å ta på den eller være alene med den.

15. Vær oppmerksom på ferie godbiter som kan være en kvelningsfare for små barn, for eksempel nøtter, hard candy, druer, popcorn, epler eller rå gulrøtter.

oppdage mulige farer ved boliger kan du besøke med barnet ditt. Din beste venn kan ikke vite for å dekke opp hennes stikkontakter eller sperre en farlig trapp. Det er opp til deg å beskytte barnet ditt, så du må kanskje ta med noen sikkerhet elementer som en baby gate bare i tilfelle.

Hint

 • Se etter tegn på hypotermi: skjelving, gåsehud, blek eller blålig hud og uregelmessig pust. Tegn kan være forskjellig for spedbarn; babyen kan ikke skjelve, men har lyse rød hud, irritabilitet og søvnighet. Ta med barnet innendørs, endre hennes til tørre klær, gi henne en varm drikke og pakker henne inn i et teppe. Ikke varm barnet foran en peis eller varmeovn. Ring 911 hvis barnets temperaturen faller under 95 grader, hvis hun ikke synes å forbedre eller virker klønete eller sløv.
 • Se etter tegn på forfrysning: hvit eller grå gul hud som vises hardt, voksaktig eller blemmer. Endre barnet i varme, tørre klær og gå rett til legevakten. Ikke varm de forfrosne området over en brann, og aldri gni frostskadet hud, som lett kan skade.

Hvordan å holde barna aktive i vinter

Hvordan å holde barna aktive i vinter


Barn er mindre aktive om vinteren, spesielt i de kalde og snørike klima. Starte når barna er små med vinteraktiviteter som holder kroppen i bevegelse, deres sinn engasjert og redusere avhengigheten av TV-og dataspill. Dette hjelper dem til å vokse inn i aktive tenåringer og voksne.

Hvordan å holde barna aktive i vinter

Plasser begrensninger på passive aktiviteter. TV-og dataspill er passive.

Få en rekreasjon guiden din kommune. Innendørs ofte koster bare noen få dollar, det er gratis drop-ins for barn og mange tilbyr lavkost eller ingen kostnader fritids idretter som basketball, volleyball, turn og karate.

•  Gå ut i snøen. Kle deg varmt lage snømenn, engler i snøen og gå på skøyter. Gi barna små spader, og gjøre dem ansvarlige for en del av fortauet.

gå til skolen, hvis du kan. Med mindre været er virkelig ille, lære barna en aktiv livsstil ved bunting opp og gå på skole. Hvis arbeidsplanen ikke alltid tillate dette, satt opp en "walking skolebuss" med andre foreldre og omsorgspersoner i nabolaget.

Dance. Selv de minste seg elsker å bevege seg til musikk. En lang vinter ettermiddag sperret inne inni kan bli gøy med litt musikk og rytmer.

Shop brukt sportsutstyr butikker og garasje salg for utstyr for å holde barna aktive. Truger, skøyter eller billig langrennski kan bli funnet på greie priser. Dette er aktiviteter som kan være selvlært og trenger ikke å være dyrt.

Hint

 • Lærere har gode ideer for å holde barna aktive i vinter. Ser på lærer nettsteder, eller spør på skolen.
 • Tenk gammeldags. Sleder, snø fort, en tur i skogen. Selv om dette skjer bare på helg, er det bedre enn ingen vinteraktivitet i det hele tatt.
 • Overvåke barnas vinteraktiviteter i barnehagen. De fleste omsorgspersoner er klar over viktigheten av å være aktiv i vinter, men ønsker du å vite hva de gjør.
 • Handle annenhånds butikker eller få en hånd-me-down ordning kommer med venner, så det er to sett med utendørs vinterklær. Dette gjør morgen og ettermiddag utendørs ganger, hvis elementer blir våt.

Hvordan lage Fresh Baby Food i vinter

Hva å mate babyen i løpet av de kalde vintermånedene? Koselig opp med disse ideene.

Hvordan lage Fresh Baby Food i vinter

Mos poteter for hele familien. Puré babyens poteter med uttrykte morsmelk eller morsmelkerstatning.

Smash en banan med en gaffel til en jevn røre. Dette er det nærmeste du kommer fast food for babyer.

Skrell squash og skjær den i biter. Steam biter til den er myk og mos dem med en gaffel. Butternut, eikenøtt og andre vinter saft er gode kilder til vitamin A.

Gjør purre-og-potet suppe ved koking hakket purre og skrelte poteter i usaltet buljong. Bland dem i foodprosessor eller blender.

Se etter ferske persimmons på markedet. Skrell og kjerne dem, deretter damp og mos massen.

Roast hele søtpoteter i ovnen. Skrell og mos dem til en jevn røre.

Simmer tørket frukt som svisker, fersken og aprikos i litt vann, deretter puré.

Hint

 • Når du kan velge økologiske produkter. Babyer vokser og utvikles, og plantevernmidler kan være spesielt skadelig for dem.
 • En food prosessor, blender, stavmikser (også kalt en nedsenking blender) eller jeksel laget spesielt for babymat kan brukes til puré tøffe eller trevlet frukt og grønnsaker.
 • Hvis puréer er veldig tykk, tynn dem med litt morsmelk, morsmelkerstatning eller matlaging væske.
 • Fryse ekstra purées i Ice Cube skuffer.
 • Når du introdusere en ny mat til babyen, holde et notat av det. Å vite hva du introdusert da gjør det lettere å oppdage årsaken hvis barnet har en negativ reaksjon på en matvare.
 • Det er OK hvis barnemat er litt klumpete. Bare sørg klumpene er ikke vanskelig eller store nok til å være choking farer.

Hvordan trene i vinter

Hvordan trene i vinter


Ikke la alt som snø holde deg innendørs og inaktive. Du kan fortsatt brenne kalorier og opprettholde en sunn vekt. Det tar ikke mye, og du en enda ha det gøy mens du gjør det. Les denne eHow å lære mer.

Hvordan trene i vinter

•  Ta opp en kampsport. Du kan brenne opptil 600 eller mer kalorier en time, avhengig av disiplin, og lære en verdifull kunst på samme tid. Det er flott trening, og om vinteren er det perfekte tidspunktet å starte.

2 Gjør pilates. Det er en god, flytende treningsøkt som hjelper deg å tone kroppen din. Du kan også brenne opp til 200 kalorier eller mer, avhengig av hvilket nivå du øver.

Skuffes din innkjørsel og fortau. Ikke bare har du nå har et middel til å unnslippe oppkjørselen din i bilen din, kan du forbrenne opptil 400 kalorier eller mer i 60 minutter.

snøre på deg støvler og gå på skøyter. Byen din kan ha en offentlig rink, men du trenger ikke nødvendigvis trenger det. Svømme en del av plenen i vinter og ha det gøy. Du kommer til å ha litt mosjon og forbrenne opptil 300 kalorier.

Klikk på noen langrennski og hodet ut. Hvis du er heldig, kan du ta av, rett fra bakdøren. Hvis ikke, leder for den nærmeste skianlegg eller golfbanen, og ha det moro. Det beste er at du holder deg aktiv mens du brenner 700 kalorier eller mer.

Hit i bakken og brenne mer enn 500 kalorier ved å gå slalåm. Noen lokale skistedene tilbyr rimelige priser. Ring fremover for å lære mer.

Ta trappen, spesielt om vinteren. Du brenner 200 eller flere kalorier, så vel som bygger opp disse muskler, som i sin tur forbrenner flere kalorier. Du kan ikke tape.

8. Hold deg i bevegelse. Svinge bena mens du sitter, trampe takten, fidget, strekke, holde i bevegelse. Selv denne lille, men kan brenne kalorier-mer enn hvis du bare sitter som en klump.

Dance! Selv gjør de flamenco kan brenne kalorier, opp til 100 eller flere kalorier i faktum. Plukk opp tempoet og polka, og brenne enda mer.

Grab din slede og hodet ned åsene med barna. Du vil ha en flott tid, og brenne over 200 kalorier-mer hvis du er den som rykke sleden tilbake opp bakken etter at du har nådd bunnen. Vinter trening blir ikke noe bedre enn dette.

Bundle opp og isfiske. Du kan brenne noen kalorier, opp til 70 eller mer, men vær forsiktig så du ikke off-set kalorier brent med mengder øl.

Gå svømming. Byen din kan ha et offentlig basseng som er åpent året rundt. Det er lav effekt trening, og du vil brenne 500 kalorier eller mer.

Walk i ditt kjøpesenter. Ofte lokale kjøpesentre tillate folk å gå inne i kjøpesentre før selve butikkene åpne. Ring kjøpesenter kontor og spørre. Ikke bare kan du gå for miles, trenger du ikke å gjøre det i snøen.

Drikk åtte kopper vann om dagen, og drikke usøtet te (grønn og svart) og kaffe. Den koffein bidrar til å forbrenne kalorier, og vannet holder deg frisk. Du trenger å drikke vann når du trener, selv i den kjølige vinteren.

Er det vanskelig å gå ned i vekt i vinter?

Er det vanskelig å gå ned i vekt i vinter?


Når de kalde vintermånedene streik, kan det være fristende å krølle seg opp i en komfortabel par svette og dvalemodus på sofaen til våren avkastning. Hoppe treningen bare fordi det er kaldt kan komme i veien for din vekt-tap innsats, og kan også føre til usunn vektøkning. Det kan være vanskelig å dra deg ut i kulden og passe i en treningsøkt i løpet av vinteren, men det er ikke umulig å gå ned i vekt.

Vekttap Basics

Når det gjelder å miste vekt, om vinteren eller på annen måte, er det viktig å brenne mer kalorier enn du forbruker. Hvis du hopper over treningen, og har en stor tallerken med pasta til middag, kan du ta i mer enn du brenner, som ikke kommer til å hjelpe deg å miste vekt. Hvis du vil slippe ekstra pounds i vinter, velge en rekke matvarer fra hver matvaregruppe og inkludere minst 30 minutter med trening i rutinen de fleste dagene i uken.

Winter Mood

Værsyke, eller SAD, ofte sett i løpet av høsten og fortsetter gjennom de dystre måneder med vinter og kan forstyrre ditt humør og dempe energinivået, ifølge MayoClinic.com. Mens det kan være vanskelig å dra deg ut, kan regelmessig mosjon i løpet av vinteren faktisk forbedre humøret og holde symptomene på SAD i sjakk. Du vil også være å brenne kalorier du trenger for å miste uønskede pounds, selv om det er for kaldt til å flaunt din nye silhuett. Utelys kan også hjelpe deg med å kjempe SAD, så velg økter du kan gjøre i naturen for de fleste fordeler.

Vinter utøve opsjoner

Noen ganger er det litt for kaldt til å trene utendørs, men på mange dager kan du fortsatt komme ut der og passer i en treningsøkt. Ski, skøyter, truger eller aking brenne kalorier og legge til en ny vri på den typiske treningsprogram. Så lenge løypene ikke er isete eller glatt, er din vanlige spasertur eller joggetur fortsatt mulig når det er kaldt ute. Hvis du ikke kan ta deg selv til å trosse de iskalde temperaturer, løfter frivekter hjemme, dra til treningsstudioet og jogge på tredemølle, eller bruke en mini trapp klatrer mens du ser på TV i kveld.

Comfort Foods

Vinteren er en ideell tid å kose deg med dine favoritt trøstemat. Mange er høy i fett og kalorier, men som kan komme i veien for vinteren vekttap. Du trenger ikke å gi opp dine favoritter, men modifisere dem kan holde fett og kaloriinntaket under kontroll, ifølge "Fitness" magasinet. Bruk fettfattig ost og melk når du gjør makaroni og ost, velger magert kjøtt for lapskaus, og oksekjøtt opp dine måltider med hele korn, frukt og grønnsaker. Kaste brun ris i suppe eller tjene din favoritt pasta måltid med en frisk grønnsakssalat. Dette vil tilfredsstille dine behov for solide vinter retter uten at det hindrer deg fra å miste overflødig vekt.

Hvordan spise frisk frukt i vinter

Hvordan spise frisk frukt i vinter


Ernæring guider understreke behovet for å sikre at det er frisk frukt og grønnsaker i det daglige kostholdet, uansett tid på året. Spise frisk frukt i vinter er en utfordring, siden mye av hva som er tilgjengelig er importert og kostbar, men det er fortsatt mulig å få fordelene uten at det påvirker din lommebok.

Hvordan spise frisk frukt i vinter

Bli kjent med vinter fersk frukt. Eventuelle frukt i sesongen er rimeligere enn noe ut av sesongen importert fra et annet land. Appelsiner og grapefrukt er i sesong fra januar til mai og ofte på spesielle på dagligvarebutikker.

•  Husk bananer. Mens en importert frukt, bananer er ofte billig og en utmerket kilde til kalium og vitaminer.

Se etter jordbær i slutten av januar og begynnelsen av februar. The Florida avling treffer nord butikker i det nye året og treffer sitt høydepunkt, med anstendig priser og smak, i løpet av disse månedene.

Prøv å flash-frosset frisk frukt i vinter. Nye teknikker for å bevare frukt beholde smak og tekstur i tradisjonelle sommer frukt som jordbær, sammen med sin rike vitamin C.

Sjekk ut tørket frukt. De har vitaminer og fiber av frisk frukt og gjøre en god vinter alternativ. Sukkerinnholdet er litt høyere, så vær klar over kalorier, hvis det er nødvendig.

Se flygeblad fra dagligvarebutikker og lokale fruktutsalg. En støtfanger avling av importert frukt presser prisene ned, og dette er tiden for å snappe opp av sesongen frisk frukt til en rimelig pris.

Forbered fersk frukt under innhøstingen på sensommeren og høsten for forbruk i vinter. Det er enkle teknikker for frysing og hermetisering som holder stor bare plukket smak og alle næringsstoffene.

Hint

 • Kjøp bare de friske frukter du trenger for et par dager i vinter, deretter etterfylle. Dette bidrar til å unngå å kaste bort penger på noe som ødelegger.
 • Få fordelen av frisk frukt i vinter med fruktjuice også. Kontroller at produktet er ekte juice.

Vinter dietter for barn

Vinter dietter for barn


Ditt barns ernæring er viktig, fordi det hjelper ham med hans vekst og ytelse på en daglig basis. Det er spesielt viktig å fokusere på hva barnet spiser i løpet av de kalde, vintermånedene. En næringsrik diett kan styrke sitt immunforsvar, noe som gir ham beskyttelse under kalde og influensasesongen.

Vitamin C

Vitamin C er på toppen av listen når det gjelder vinter dietter for barn. Ifølge Ask Dr. Sears hjemmeside, hjelper denne toppen immun booster produksjonen av hvite "smitte-kampene" blodceller og bidrar til å hindre virus oppføring av belegg celleoverflater. Matvarer med vitamin C som du kan tjene barnet ditt inkluderer appelsiner, jordbær, grapefrukt, paprika, brokkoli, grønnsaker, rosenkål og blomkål.

Vitamin E og sink

Legg mat rik på vitamin E til ditt barns vinter kosthold. Korn, frø og vegetabilsk olje forsyning vitamin E, som bidrar til å produsere celler som ødelegger bakterier, bakterier og kreftceller. Serve barnet ditt mat som forsterkede frokostblandinger, en peanut butter sandwich, avokado, tomater og nøtter for å gi ham med vitamin E. gi barnet ditt med sink ved å servere matvarer som østers, mørk kalkun kjøtt, biff, bønner og krabbe. Sink er et anti-infeksjon næringsstoff som stimulerer produksjonen av kreft kampene celler og smitte-kampene hvite blodlegemer. Spør Dr. Sears sier at sink-forsterkede frokostblandinger er den beste kilden til sink for å mate små barn.

Omega-3 fettsyrer og probiotika

Linfrøolje, tunfisk, laks og makrell inneholder omega-3 fettsyrer. Disse syrer stimulere aktiviteten av bakterier spisende hvite blodceller i kroppen. Spør Dr. Sears rapporterer at det å ta 1 ts. av linfrøolje daglig hindrer barn fra å få alvorlige luftveisinfeksjoner og holder dem fra mangler skolen på grunn av sykdom. Probiotika er gode, immunstyrkende bakterier som lever i tarmen. De forhindrer salmonella og E. coli, og derfor fremme immunsystemet helse. Mange forskjellige typer yoghurt inneholder probiotika.

Karbohydrater, fett og protein

Bortsett fra supplerende næringsstoffer, bør barnets vinter diett også inneholde en rekke sunne karbohydrater, fett og protein. Serve fylling, komplekse karbohydrater som havregryn, grovt brød og brun ris i stedet for enkle karbohydrater. Limit mettet fett og transfett finnes i fettholdig kjøtt, stekt mat og kaker og cookies, og satse på umettede fettkilder som for eksempel rå nøtter og raps og olivenolje. Unngå fet protein som svinekjøtt og oksekjøtt, og tjene barnet kylling, kalkun og fisk i stedet. Serve barnet ditt et lite måltid hver 3 timer, slik at han føler aldri sulten og har konstant energi tilgjengelig for ham.

Hvordan du spiser sunt Vinter Desserter

Hvordan du spiser sunt Vinter Desserter


Cooped opp gjennom de kalde vintermånedene, er det lett å overgi seg til cravings for rike varme desserter. Dessverre er mange av disse desserter er ikke bra for deg. Her er noen sunne alternativer for å blidgjøre dine vinterdepresjon.

Hvordan du spiser sunt Vinter Desserter

Gjør frukt i sentrum av oppmerksomheten når du baker. Varme paier, skomakere og potetgull vil treffer spot din søt tann craves samtidig som det gir næringsstoffer i tillegg. Epler og pærer er gode frukter å inkludere i vinter baking.

Nyt en sunn versjon av pepperkaker eller shortbread cookies. Velg fiber fulle havremel rosin cookies enn sjokolade chip.

Stek en angelfood kake for et sunt alternativ. Topp med lite sukker eller sukkerfri sjokoladesaus eller karamell, eller frukt påfyll.

Sip varme godbiter som varm kakao, krydret te, cappuccino og andre kaffebaserte drikker.

Lag smoothies med frosne bær og yoghurt, frossen yoghurt eller melk. Disse sunne desserter kan også brukes som en god-for-deg frokost eller snack.

Lag en havremel cookie frukt pizza ved hjelp av en stor bakt havremel cookie, fettfattig kremost og frisk frukt.

Nyt bakte epler eller pærer med kanel for ekstra smak.

Dypp jordbær i mørk sjokolade for en velsmakende, søt og bitter dessert.

Hvorfor influensasesongen oppstå i vinter?

Selv om det er mulig å trekke seg influensa når som helst i løpet av året, synes viruset mye mer utbredt i vinter. Imidlertid kan nyere studier har oppdaget hvorfor influensa oppstår i kaldere vær.

Betydning

Influensavirus har et hardt belegg som beskytter den i løpet av vinteren. Dette belegg danner et beskyttende skjold rundt viruset.

Funksjon

I sommer, betyr dette belegget ikke forbli fast og gjør viruset mer sårbare.

Identifikasjon

Belegget som omgir virus består av en fettsyre protein kalt hemagglutinin, som stivner i kaldt vær.

Effekter

Hemagglutinin er et klebrig stoff som gjør vask av virus av hendene vanskeligere. Den stopper også såper fra å trenge inn og drepe viruset.

Expert Insight

Leger ved National Institute of Child Health and Human Development oppdaget hemagglutinin skjold ved hjelp av magnetisk resonans imaging.

Hvordan håndtere Psoriasis i vinter

Hvordan håndtere Psoriasis i vinter


Vinteren bringer et helt sett av hudproblemer for mange mennesker; imidlertid disse problemer er enda verre for personer som lider av psoriasis. Kaldt vær, tørt innendørs varme og andre miljømessige faktorer rane huden av fuktigheten den trenger, forårsaker psoriasis symptomer til å blusse opp. Enda verre, vinter forkjølelse svekke immunsystemet, noe som gjør det vanskeligere for kroppen å motstå utbrudd av psoriasis. Les videre for å lære hvordan å håndtere psoriasis.

Bruksanvisning

Legg 1/2 kopp havregryn i en gammel nylonstrømpe og knyt toppen med en knute. Plasser havregryn strømpe i et varmt bad og legge til fem dråper tysk kamille eterisk olje til vannet. En varm healing havregryn og kamille suge er en fin måte å roe kroppen og nerver, berolige og mykgjøre tørr kløende hud og hjelpe administrere psoriasis i løpet av de kalde vintermånedene.

Legg en dråpe tysk kamille eterisk olje til en oz. av transportør olje som en daglig beroligende fuktighetskrem for å administrere psoriasis. Denne naturlige fuktighetskrem vil hjelpe huden å opprettholde sin fuktighetsbalanse under harde miljøendringer på vinteren, mens kamille vil berolige og slappe av ditt sinn og kropp. Bruk denne fuktighetskrem oncer eller to ganger om dagen for å roe psoriasis symptomer.

Nyt vinterferien ferie måltider hele vinteren til å administrere psoriasis, da studier viser at kalkun og populære stuffing ingredienser som selleri, persille og sitron bidra til å berolige psoriasis fakkel-ups.

Gni et lett lag med vaselin på hudområder forverres ved eksponering for vinterkulda. Påfør et tynt lag før vi går i kulde kan bidra til å administrere fakkel-ups.

Bruk enkle homøopatiske midler for å behandle vinter spesifikke symptomer. Påfør Kali arsenicosum til områder forverret ved kunstig innendørs varme. Hvis de skiftende temperaturer har årsak skjellende områder bak ørene dine som skiller ut en honning-farget puss, bruker graphites. Hvis du har en kald eller influensa med feber som er å gjøre dine symptomer bluss, ta svovel eller hvis du lider av vinterfrysninger som er skjerpende symptomene dine, kan du bruke Arsenicum.

Tips og advarsler

 • Alle de homøopatiske midler som er nevnt i denne artikkelen er lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker.
 • Ved bruk av svovel rettsmidler, ta en 30C dose fire ganger om dagen i 14 dager. For alle andre rettsmidler som er nevnt i denne artikkelen, bør du ta 6C fire ganger om dagen i 14 dager.
 • Se en lege hvis huden flasser og klør mer intenst enn normalt, hvis du merker tegn på infeksjon, eller hvis disse hjem behandlinger mislykkes å jobbe etter tre uker.

Hvordan Stopp Prickly Heat Under Vinter

Stikkende varme, også kjent som varmeutslett, er en vanlig hudlidelse som oppstår når svettekanalene blir tilstoppet og fanget svette forårsaker irritasjon. Stikkende varme kan fremstå som et utslett av små blemmer eller et stort område av rød hud, ifølge Merck. Huden kan føles tørr og ubehagelig. Stikkende varme ofte oppstår i varmt vær, men det kan også være et problem i vinter. Enkle tiltak er vanligvis tilstrekkelig til å forebygge eller behandle utslett.

Bruksanvisning

•  Unngå overdressing i vinter. Når det er mulig, å regulere temperaturen i ditt hjem i stedet for å bruke en masse ekstra klær. Når du går ut, kle seg i lag, slik at du enkelt kan fjerne klær når du føler deg varm.

Bruk løse klær for å tillate luft å nå huden din.

Unngå å bruke tykke kremer og salver. De kan plugge svettekjertlene og forårsake eller forverre stikkende varme, ifølge Mayo Clinic.

Prøv å unngå situasjoner som fører deg til å svette. Øvelse i et kjølig miljø for å hindre svetting.

La huden lufttørke i stedet for frotté av, som anbefalt av Mayo Clinic.

Hold soverommet kjølig nok til å hindre deg fra å bli overopphetet om natten.

Bruk Calamine lotion eller kjølig komprimerer å behandle en stikkende varme utslett hvis det ikke utvikler seg.

Se legen din hvis din stikkende varme utslett ikke svare på hjemme behandling. Aktuell steroid kremer kan være foreskrevet i alvorlige tilfeller. (Referanse 2)

Tips og advarsler

 • Noen bevis tyder på at vitamin C tas oralt kan hjelpe behandle stikkende varme, ifølge Mayo Clinic.
 • Kle et barn som du vil kle deg i vinter. Over buntet babyer og barn ofte utvikler stikkende varme.
 • Oppsøk lege ved tegn på en hudinfeksjon, som hevelse, økt rødhet eller varme, smerte, pus drenering, hovne lymfeknuter eller feber utvikle.

Hvilken type Allergener Er det i vinter?

Hvilken type Allergener Er det i vinter?


Vinter allergi er et problem for mange mennesker hvert år som temperaturene synke og varmeovner er slått på. Hvis du tror at du er allergisk mot vinteren, bør du være klar over de tingene i ditt hjem utløser disse allergi slik at du kan handle for å hindre dem. Selv om mange allergener finnes hele året, har de en tendens til å være mer alvorlig i løpet av vinteren når den økte bruken av ovnen din kan blåse rundt ting som støv og dander.

Mold og mugg

De fuktige områder i ditt hjem er mest utsatt for å utvikle mugg og jordslag som til slutt føre til allergiproblemer, særlig om vinteren. Disse områdene omfatter kjelleren, bad og andre mulige vannskadde områder. Som mold samler seg i områder med høy luftfuktighet i hjemmet ditt, utgivelser det allergifremkallende sporer som utløser allergi. Den beste måten å holde disse pesky mold allergi bort i løpet av vinteren er å bruke en avfukter i kjelleren for å holde luftfuktigheten under 50 prosent.

Pet Allergener

Selv om du kanskje tror du får allergier fra dine kjæledyr pels, dette er faktisk ikke tilfelle. De fleste kjæledyr allergi kommer fra dander, eller døde hud flak, som kommer ut av dine katter og hunder, oftest om vinteren. Disse døde hud flak inneholder proteiner som utløser allergi. Hvis du har kaniner, hamstere eller marsvin i hjemmet ditt du bør være klar over at de slipper allergener gjennom urinen som også kan utløse allergier.

Støvmidd

Hvert hjem inneholder støv som strømmer mikroskopiske organismer kalt støvmidd. Om vinteren som du kjører varmeren oftere, disse støvmidd slipper partikler som utløser innendørs allergi. De kan finnes overalt i huset, men er mest vanlig på soverommet hvor menneskelige dander er mest utbredt. Hvis barnet ditt sover med en favoritt utstoppede dyr, vaske den regelmessig som støvmidd en tendens til å vandre mot utstoppede leker.

Hindre Vinter Allergier

For å forebygge og behandle dine vinter allergier, er hovedmålet å holde huset så rent som mulig. Hvis du har tepper, ha dem rengjøres regelmessig, spesielt like før vinter hits og minst en gang i løpet av vintersesongen. Vask sengetøy en gang i uken i varmt vann, og hvis du har en streng vinter allergi problemet ved å bruke et allergen-bevis madrass. Rengjør noen synlig mugg eller mugg med blekemiddel og holde huset støvfritt ved å rense ofte. Personen uten allergier bør gjøre rengjøring som støv vil flyte gjennom luften under rengjøring og utløse disse allergi. Vokt dere for luftfuktere og luftrensere da disse ofte føre til fuktighet som er høy nok til å bringe på mold og mugg.

Hvordan få Fit Under Vinter

Vintermånedene kan være kald, lang og dypt nedslående for sommeren utøvere. Uavhengig av din tidsplan eller hjelp, kan du komme i form i løpet av vinteren med følgende tips.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Start fitness rutine ved å lære hvordan å trene innendørs. Ettersom temperaturen synke, kan det bli vanskeligere å trene ute trygt og riktig. I stedet prøver å flytte treningsøktene inne ved jogging opp og ned trapper eller jogge på plass, gjør knebøy og utfall, eller bruker tabletop for stignings push-ups og triceps dips.

Beat kjedsomhet ved å prøve nye ting. Opprett et arsenal av stadig skiftende trening videoer for å hjelpe deg cross-tog i komforten av din egen stue. Gå utenfor din komfortsone ved å prøve salsa dans en dag, krets trening neste og calisthenics etter det. Uansett hva rekke videoer du velger, bare prøve å få bevegelse i minst 30 minutter per dag for maksimale resultater.

Fight kaldt vær blues med styrkende trening. Lag en krets trening rutine inne i ditt hjem for å hjelpe deg å bryte en svette i 20 til 30 minutter per dag (mens treffer hver muskelgruppe underveis). Prøv å veksle mellom 60 sekunder av en kardiovaskulær trening (step-ups på en stol eller hoppe tau), og 60 sekunder av en multitasking styrketrening trekk (som knebøy med en overhead trykk).

Bruk vintersport til din fordel. Hvis du bor på innsiden ikke er din greie (og du er villig til å spenne den kalde), prøv å bruke vinteraktiviteter i stedet for daglige treningsøkter. Aktiviteter som langrenn, aking eller skøyter kan alle brenne kalorier, samtidig som det gir morsomme og utfordrende treningsøkter.

Beveg deg rundt for ultimate vinter fitness. Uansett om du foretrekker å jobbe inne eller ute, rett og slett forsøker å holde seg aktiv denne vintersesongen. Prøv å gå utenfor og bygge en snømann med barna, gjør sit-ups og planker mens du ser TV på kvelden eller gå ut og danse med venner. Hver lille bevegelse teller i jakten på fitness, så bare få flytte!

Tips og advarsler

 • Sjekk ut ditt lokale bibliotek for en rekke gratis (men muligens datert) trening videoer.
 • Hvis du tar en tur eller løpe ute i kulden, sørg for å kle seg i riktig fottøy og kaldt vær utstyr. Også bære mobiltelefonen med deg i tilfelle det oppstår problemer.

Vinter Cherry bivirkninger

Vinter Cherry bivirkninger


Ashwagandha Root, kjent som Winter Cherry, kommer fra røtter, bær eller blader av planten withania Somnifera. Den vokser lett i India og har lenge vært brukt ved Aryuvedic utøvere som et muskelavslappende middel, og for å behandle angst, søvnløshet, artritt og en rekke andre sykdommer. Selv om det er generelt ansett å være et sikkert supplement, ved høyere doser kan den forårsake noen mindre bivirkninger.

Kvalme og oppkast

I store doser, har Winter Cherry vært kjent for å forårsake mild magesyke og selv oppkast. Reduser dosen eller slutte å ta Winter Cherry hvis du opplever kvalme eller oppkast. Det anbefales ikke for folk med magesår som det kan forverre tilstanden.

Diaré

Vinter Cherry er kjent for å forårsake diaré hvis de tas i store doser. Redusere dosen eller slutte å ta tilskudd hvis du opplever alvorlig diaré.

Graviditet og amming

Det er generelt ikke anbefalt at Winter Cherry tas mens de er gravide eller ammer. Selv om det ikke er noen betydelig bevis å forholde urten til abort, noen studier antyder det kan være en kobling. Det er heller ikke nok forskning til å gjøre noen konkluderende uttalelse om at det er trygt å ta mens du ammer.

Lysboks for Seasonal Affective Disorder

En lysboks er en enhet som brukes i behandling av Seasonal Affective Disorders. Denne brukte behandling er rett og slett et sterkt lys som brukes i vintersesongen for å minske effekten av kortere dager.

Funksjon

Et lys boks som brukes i behandling av Seasonal Affective Disorder produserer rundt 10.000 lux. Dette er mye lysere enn gjennomsnittet belysning og emulerer lys fra sommeren.

Fordeler

Ved hjelp av en lyskasse som en del av behandling for værsyke kan sterkt redusere effekten at vintersesongen har på pasienten. Dette gjelder spesielt hvis andre tiltak er tatt for å behandle tilstanden.

Typer

Så vel som vanlige lys-boksen, som produserer veldig sterkt lys i lengre perioder av gangen, er det også daggrysimulatorer, som fungerer ligner på vekkerklokker i det, på et fast tidspunkt hver dag, de sakte vokser klarere og klarere for å simulere en soloppgang .

Side Effects

Bivirkninger forårsaket av en lyskasse er få og langt mellom, men behandlingen kan føre til mild hodepine og smerter i øyet.

Effektivitet

Rundt tre fjerdedeler av pasienter ved hjelp av en lysboks for å behandle sine Seasonal Affective Disorder rapporterte en forbedring på grunn av enheten.

Forhindre Nosebleeds i vinter

Forkjølelse, allergi og tørr luft er faktorer som kan føre til neseblod i vinter. Hvis du hele tiden blåser nesen, eller hvis nesen blir for tørr, neseslimhinnen kan bli irritert og resultere i en neseblødning. Men du kan hindre neseblod, eller redusere deres frekvens, selv under den kalde, tørre vintermånedene.

Forkjølelse og allergi

Hindre en kald ved å ta vanlige forholdsregler. Vask hendene regelmessig, spesielt før du spiser og etter toalettbesøk, eller når man kommer i kontakt med ting som syke mennesker kan ha berørt, for eksempel dør nobs eller telefoner. Få nok hvile og vitamin C. Hvis du kommer ned med en kald, få rikelig med væske og hvile. En slimhinneavsvellende kan være nyttig, også. Puss nesen forsiktig, ikke med makt. Minner barna om ikke å plukke på nesen, da dette kan føre til neseblod også.

For allergier, gjelder det samme når du blåser nesen --- ikke bruk makt! Vær forsiktig. Også prøve å eliminere så mange allergener som mulig. Kontroll støv og kjæledyr dander; vurdere å få et HEPA filter og holde huset rent. Hvis utendørs allergener er til stede, unngå dem når det er mulig. Ta allergi medisiner for å redusere symptomene.

Tørrhet

En annen vinteren faktor som bidrar til neseblødninger er tørr luft. Dette kan tørke ut huden og slimhinnen i nesen, forårsaker irritasjon og mulig blødning. Bruk en luftfukter i hjemmet for å hjelpe med dette problemet. Holde hydrert kan også hjelpe, så drikk vann hele dagen. Dersom åpningen til nesen din er veldig tørr, kan du bruke en liten mengde vaselin for å holde det fuktig.

Behandling

Det finnes måter å stoppe en neseblødning hvis det forekommer. Ikke vipp hodet bakover; Dette kan føre til at blodet dryppe tilbake i halsen. I stedet forsiktig klemme nesen (rett under nesen bein, på den kjøttfulle området) og bøye hodet fremover, og bruk en vev eller klut for å fange noe blod. Gjør dette i ca 10 minutter. En kald kompress kan også hjelpe. Hvis dette ikke fungerer, bør du vurdere å oppsøke lege.

Neseblod er vanligvis ikke noe å bekymre seg for, men hvis de blir hyppig eller vanskelig å stoppe, se en lege.

Naturlig skjønnhet tips for vinter

Naturlig skjønnhet tips for vinter


Vinteren kan skilte med et magisk eventyrland av snøflak og helligdager, men kan vintervær kan føre til utrolig skade på huden og kroppen. Feilaktig kroppspleie i kaldt vær kan føre til dehydrering og sprukne, ubehagelig og stygge hudsykdommer. Det er flere måter å opprettholde et vakkert utseende i løpet av vinteren uten å bruke penger på kostbare skjønnhetsprodukter.

Fukte Daglig

Bruk en ansiktskrem hver morgen for å holde ansiktet følelsen frisk og glatt. Solbrenthet kan oppstå i løpet av vinteren, spesielt hvis du er i skibakken, så velg en fuktighetskrem som inneholder både en solkrem og naturlig fuktgiver som, vitamin E. (Se Referanse 1.)

Trening

I løpet av vinteren, trener flere ganger hver uke. Øvelsen ikke bare hjelper deg å opprettholde en sunn kroppsvekt naturlig, men også øker blodstrømmen til alle deler av kroppen din. Hold deg smidig og hindre muskelstivhet som noen ganger oppstår i kaldt vær. (Se referanse 2.)

Dusj Minimal

Drikk rikelig med vann i løpet av vinteren for å hjelper kroppen din å holde seg hydrert. Se på vann med for mye dusjing eller bading som faktisk kan tørke ut huden din. (Se Referanse 1.) Dusj minimal for den jevneste, sunneste vinteren hud. Når du gjør dusj, bruke lunkent vann og påfør fuktighetskrem til ansikt og kropp umiddelbart etter.

Kle deg riktig

Riktig vinter antrekk beskytter kroppen din fra langvarig eksponering for kulde. Velg varme, behagelige klær i vintermånedene. Mens ull er en av de varmeste stoffer, kan det føre til irritasjon og kløe i huden, så velger en mer kropp-vennlig stoff, for eksempel bomull, og kle seg i lag. (Se Referanse 2.) Før du våger utendørs, velg et varmt skjerf for å dekke ansiktet. Dette vil redusere sjansene for windburn. Velg også en komfortabel par hansker for å holde hender og negler myk og kar-fri.

Sleep Høyre

Få nok søvn i løpet av vinteren for å øke din energi, men unngå overoppheting kroppen din mens du hviler. Velg en lett teppe som vil holde deg varm, men ikke over gjør det. (Se referanse 4.)

Bruk en luftfukter

Kjør en luftfukter i løpet av måneder når naturlig fuktigheten er lav. (Se Referanse 4.) Plasser luftfukter i rommet du tilbringer mest tid i. Du bør rengjøre luftfukteren med jevne mellomrom for å hindre bakterier og muggvekst.

Wear Lip Balm

Tørre, sprukne lepper kan være skjemmende og til og med smertefull. I løpet av de harde vintermånedene, lepper er spesielt sannsynlig å tørke ut. Slitasje fuktighetsgivende leppepomade daglig, selv når leppene ikke føler sprukken. (Se Referanse 3.) Den ekstra beskyttelse vil redusere muligheten for tørre lepper ved å holde leppene fuktig. Leppepomade er tilgjengelig i en rekke smaker og dufter, som for eksempel brus og frukt, så velg noe du ser frem til å bruke daglig.

Høst og Vinter Allergi

Høst og Vinter Allergi


Nysing og hoste er vanlig i løpet av høsten og vinteren, og ofte er det vanskelig å vite om du har forkjølelse eller hvis du lider av allergi. Allergier er like vanlig i høst og vinter som de er i løpet av våren og sommeren fordi de samme allergener er fortsatt i luften, men i høst og vinter de er i en mer begrenset plass.

Årsaker

Allergener som for eksempel støvmidd, kjæledyr dander, mold og mugg alle bidra til allergisymptomer. Klima spiller også en viktig faktor. Reiser til et varmere klima for ferie i løpet av høsten og vinteren kan utløse pollen allergi, da disse allergener er til stede året rundt i varmere klima.

Symptomer

Allergisymptomer er lik de for vanlig forkjølelse, men det er flere forskjeller å se etter. Allergisymptomer forårsake rennende nese, men de nesesekreter er klart; med en kald sekret er litt misfarget. Med allergisymptomer, kan du ha kløende, rennende øyne og en kløe i halsen, kan du nyser ofte og dine symptomer vil vedvare av og på i flere uker. Forkjølelse ofte føre til muskelsmerter, frysninger og siste fem til syv dager.

Diagnose

For å finne ut om du har høsten og vinteren allergier, kan legen din henvise deg til en allergi spesialist hvis han bestemmer du ikke har en kald. En allergolog vil spørre detaljerte spørsmål om din medisinske historie og følge opp med en fysisk eksamen. Han kan da bestemme seg for å gjøre en hudtest eller en blodprøve for å avdekke hva allergener påvirker deg.

Behandling

En decongestant å klare slim fra nesegangene vil lindre lunger og trykket du kan føle og et antihistamin vil redusere nysing, hoste og kløe. Du kan kjøpe disse medikamentene over disk på et apotek. I noen tilfeller kan legen forskrive en medisin for deg.

Forebygging

Hvis du vet hva du er allergisk mot, er den beste forebygging for å prøve å unngå allergenet. Vask hånden din ofte for å redusere antall allergener du bære, vaske sengetøy ofte og ta allergi medisiner; Følg instruksjonene på medisiner etiketten for å sikre riktig lettelse.

Hvorfor bære hvitt i sommer & Black i vinter?

Som årstider endre, kan du merke moter tilgjengelig i butikkene lener tungt mot visse farger. Hvit dominerer sommermånedene og svart utgjør mange vinter garderober. Disse fargevalg er ikke alltid basert på trender, men heller på langvarige vitenskapelige observasjoner.

Fargespekteret

Det menneskelige øyet oppfatter farger basert på hvor mye lys som er reflektert og absorbert av et objekt. Noen farger gå videre raskere bølger av lys enn andre. Verken hvit eller svart er bølge fargene selv-hvitt er alle fargene i lyset kombinert og svart er en farge ugyldig.

Hvitt er kult

Hvitt stoff brukes i sommer klær fordi hvitt reflekterer alle bølgelengder av lys i stedet for å absorbere dem. Solens varme, rask bevegelse ultrafiolett lys overføres også i bølger. Hvitt reflekterer lyset varme og holder et stoff kult.

Svart er hot

Svart stoff er ofte brukt i vinterklær, fordi de sorte stoffer absorberer alle bølgelengder av lys i stedet for å reflektere dem. Mer lys absorbert settes til mer varme tiltrukket av stoffet.

Praktisk bruk

Gamle folk som bor i tørre, varme klima før oppfinnelsen av air condition ville ha slitt hvit eller lys klær for å holde seg kjølig. Omvendt, folk som bor i skyet, snørike regioner lært å bruke mørke klær for å høste varmen fra lite sollys.

Moderne mote

Personer som er utsatt for utendørs over lengre tid bør bruke riktige farger til hep opprettholde normal kroppstemperatur. Folk som bor og arbeider for det meste i klimakontrollerte bygninger trenger ikke å være så opptatt av farge. Selv tilsynelatende anakronistisk, er mote fargetrender fortsatt nært knyttet til de opprinnelige praktiske formål, og tilgjengeligheten av off-season farger er knappe.