Digidexo.com

matforgiftning behandling

Hvordan behandle matforgiftning uten narkotika

Hvordan behandle matforgiftning uten narkotika


Matforgiftning oppstår når du spiser forurenset mat. Dette er mest sannsynlig til å skje etter å ha spist kjøtt, egg eller meieriprodukter som inneholder skadelige bakterier som E. coli.

Hvis du har matforgiftning, er du sannsynligvis vil oppleve minst ett av følgende ubehagelige symptomer på kvalme, urolig mage, diaré, frysninger, oppkast og feber.

Dette er i motsetning til en mat intoleranse eller matallergi, som er spesifikke for visse mennesker på grunn av mangel på enzymer eller hormoner i kroppen, og forårsaker deres immunsystemet til å svare til mat eller substans negativt. For eksempel kan en allergisk reaksjon på mat føre en person til å bryte ut i elveblest eller å ha problemer med å puste.

Drugs, og med anti-kvalme eller anti-diaré midler, er praktisk talt ubrukelig mot mat forgiftning, noe som er i det vesentlige en bakteriell infeksjon. Les nedenfor for å lære hva du kan gjøre for å bidra til å lette disse symptomene.

Hvordan behandle matforgiftning uten narkotika

•  Hold deg hydrert. Effektene av matforgiftning vil gjøre deg dehydrert og føle deg verre. Drikk vann og andre væsker, men unngå koffein, som fungerer som et vanndrivende og vil be deg om å urinere oftere. Drikk kun klare væsker, for eksempel kylling eller grønnsaksbuljong. Den klarere væsken, jo mer vann det inneholder. Målet ditt er å erstatte væske du har mistet gjennom diaré eller oppkast.

•  Spis. Du vil sannsynligvis ikke vil, fordi du ikke vil føle seg vel, men du må spise for å holde energien oppe. Spis tørre matvarer som tørr toast eller kjeks. Den blander maten er, jo mer sannsynlig at du vil være i stand til å holde den. Ikke spis krydret mat eller frukt, som wil være vanskelig å fordøye mens du er syk.

Ta noen probiotiske kosttilskudd eller spiser yoghurt med levende kulturer. Probiotika er levende mikroorganismer som er gunstig for kroppen og kan bidra til å forhindre eller behandle symptomer forårsaket av skadelige bakterier, inkludert den typen som forårsaker matforgiftning. De er også spioneringen for sin evne til å øke immunforsvaret og forebygge infeksjoner. De kan finnes i pille-eller kapselformer, men de er også funnet i yoghurt som inneholder levende kulturer av den. Brand-navnet yoghurt som inneholder levende kulturer vil vanligvis spesifisere det på en etikett og frossen yoghurt butikker pleier å vise slik informasjon på skilt. Prøv å holde seg borte fra den typen som inneholder mye sukker, da dette kan irritere magen ytterligere.

Vær tålmodig. Det kan ta noen dager for å fjerne giftstoffer fra matforgiftning. Få så mye hvile som du kan og avstå fra hard trening til du er frisk igjen. Les advarslene nedenfor.

Hint

 • Gi muntlige elektrolytter til et barn eller spedbarn som lider av symptomer på matforgiftning. De finnes i de fleste apotek.
 • Oppsøk lege hvis noen av vilkårene nedenfor gjelder for deg.
 • 1. Dine symptomer vare mer enn fem eller seks dager eller ser ut til å bli verre.
 • 2. Du har blod eller slim i avføringen. Du kan ha intestinal blødning. Det kunne klare seg på egen hånd, men det er best å se en lege.
 • 3. Din avføring er svart og tjæreaktig. Dette betyr at du er alvorlig dehydrert.
 • 4. Du har en feber som varer mer enn tre dager.
 • Du kan også velge å være på den sikre siden og kontakt lege umiddelbart hvis din barn eller spedbarn har kontrakt matforgiftet. Barn og eldre mennesker, fordi deres immunsystem er generelt svakere, er mer sannsynlig å utvikle anemi eller muskel paralysism som følge av alvorlige tilfeller av matforgiftning

Hvordan forebygge og behandle matforgiftning

Dette er en artikkel om hvordan du kan forebygge og behandle matforgiftning. Hvis du ønsker å vite hvordan de skal forebygge og behandle matforgiftning, bør du lese denne artikkelen for å finne ut hvordan.

Hvordan forebygge og behandle matforgiftning

Hvis du får matforgiftning, drikke mye vann eller powerade å hjelpe erstatte væske du har mistet. Et par timer etter episoden hvis du tror du kan holde noe ned, prøve å spise vanlig yoghurt.

Yoghurt inneholder gode bakterier som vil inn din fordøyelsessystemet og bekjempe eventuelle dårlige bakterier som kan forårsake matforgiftning. Etter at du spiser yoghurt vente noen timer og sakte begynne å spise lett å fordøye mat som toast og gele.

Du bør være i orden hvis du ikke spiser for mye. Etter en dag eller så burde du føle deg bedre. Hvis du ikke føler deg bedre etter en dag, ring din lege.

For å unngå matforgiftning, ikke spise mat som har blitt sittende for lenge. Hvis det har blitt sittende for ca 4 timer, er at alle tar det for skadelige bakterier å utvikle.

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle matforgiftning

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle matforgiftning


Matforgiftning kan skje hvor som helst: piknik, restauranter, eller til og med fra maten hjemme. Matforgiftning oppstår vanligvis fordi noen forbereder mat uten rene hender, overføre bakterier til maten. Det vil også skje hvis maten ikke er godt kokt. Resultatet kan bare føler et alvorlig tilfelle av influensa. Men hvis symptomene er symptomer som oppkast, diaré eller dehydrering, bør du gå til sykehuset. Mye av mat forgiftning tilfeller kan bli tatt vare på hjemme og selv før symptomene oppstår.

Bruksanvisning

Skyll systemet ut med så mange medier som mulig. Når du tror du kan ha matforgiftning, få giften ut av kroppen er viktig. Oppkast er vanlig og vil bli kvitt bakteriene som forårsaker matforgiftning, men det vil også skylle ut de viktige tingene som kalium, natrium og glukose. Ved å drikke vann og juice eller Gatorade, vil du få tilbake de viktige elektrolytter, samt kvitte seg med matforgiftning.

Bland litt fruktjuice (for kalium), litt honning eller sirup, og en klype salt for å skylle ut systemet. Du kan bruke denne blandingen i stedet for eller sammen med Gatorade å skylle ut systemet og beholde viktige elektrolytter.

Drikk en urte te blanding av mynte, bjørnebær, kamille og bringebær. Nippe det sakte. Dette vil hjelpe deg å slappe av og lindre smerten av kramper.

Spis litt brød. Brød vil hjelpe suge opp noe av giften og gi deg noen lettelse. Så snart du begynner å føle symptomer, spise et par brødskiver for å hindre noen av ettervirkningene som oppkast og diaré.

Rest så mye du kan. Hvis symptomene ikke er så ille, og det er ikke nødvendig å gå til sykehuset, avbryte eventuelle planer du har og bli hjemme og hvile. La matforgiftning gå sin gang.

Tips og advarsler

 • Sørg for å vaske hendene før du tilbereder mat og tilberede den. Forebygging er den beste medisin for matforgiftning og vaske hendene er en del av å hindre at det skjer.
 • Cook maten grundig for å unngå matforgiftning.
 • Etter maten giften er borte og du føler deg bedre, vil du være klar for litt god mat. Men du bør gå lett på magen og spise lett mat eller kjedelig mat.
 • Dona € ™ t gjøre deg spy. Oppkast er en god måte å bli kvitt bakteriene fra matforgiftning, men du ønsker ikke å tvinge deg selv til å kaste opp. La det skje naturlig.
 • Konsultere legen din eller gå til legevakten dersom symptomene er alvorlige, og er ikke lette opp etter å ha prøvd hjemme rettsmidler.

Hvordan naturligvis behandle matforgiftning

Med familiegjenforeninger, piknik og andre utendørs aktiviteter som skjer i løpet av sommeren, er matforgiftning bundet til å skje.

Det er et par ting du kan prøve, hjemme, for å minske symptomer på matforgiftning.

Bruksanvisning

•  Visste du at Coca-Cola ble faktisk oppfunnet for å kurere mageproblemer? Og det beste er ... det fortsatt fungerer i dag. Ta en boks med originale Coca-Cola og åpne den. La det sitte ute i ca 30 minutter slik at den kan gå flat.

Du ønsker å være sikker på bruse er ute av coca-cola. Carbonation (bruse) vil opprørt magen enda mer.

Rehydrating kroppen din når du har matforgiftning er svært viktig. Drikker Gatorade hjelper erstatte kalium, natrium og glukose som du mister når du har oppkast og diaré.

Hvis du ikke har Gatorade på huset ditt, så kan du mikse din egen rehydrating løsning. Ta 3 ts sukker, 1 ts salt, 2 ts sitronsaft og bland dem med 16 gram vann. Drikk hele løsningen.

Når du begynner å føle deg bedre og lyst til å spise, vil du ønsker å begynne i det små. Spise originale stk saltet kjeks vil bidra til å sette noe tilbake i magen som vil være lett å fordøye.

Tips og advarsler

 • Hvis du fortsatt har kvalme, oppkast, diaré eller magesmerter i mer enn 12 timer, må du kontakte legen din

Tester for matforgiftning

Selv om den amerikanske matforsyningen er generelt veldig trygg, kan det av og til bli infisert med et utvalg av bakterier. The Centers for Disease Control and Prevention sier anslagsvis 76 millioner mennesker i USA blitt syke av matbårne sykdommer (matforgiftning) årlig. CDC sier 5000 mennesker dør som følge av å spise forurenset mat.

Smittestoffer

Ifølge Mayo Clinic, bakterier, virus og parasitter er de typiske gjerningsmannen av matforgiftning.

Disse smittsomme organismer kan forderve mat når som helst fra den voksende, høsting, foredling og transport av mat til feil håndtering, lagring eller tilberedning av mat når du får den hjem.

Å spise forurenset mat

Det er ikke alltid sikkert at du vil bli syk av å spise skjemt mat. Det avhenger i stor grad på kilden til urenhet, omfanget av forurensning, og din generelle helse og alder. Når folk blir syke, kan alvorlighetsgraden varierer fra bare en kort, mild sykdom til livstruende sykdom.

Symptomer

Matforgiftning symptomer kan begynne noen timer etter å ha spist forurenset element eller ikke før flere dager senere. Mens symptomene kan variere avhengig av bestemt type forurensning, de vanligvis inkluderer kvalme og oppkast, magesmerter, diaré, tretthet og feber.

Det er viktig å oppsøke lege hvis du oppdager blod i avføring eller opplever intense magesmerter. Du bør også søke medisinsk behandling hvis oppkast eller alvorlig diaré vedvarer i mer enn et par dager

Diagnostisering matforgiftning

Hvis du mistenker at du er et offer for matforgiftning, legen din vil foreta en fullstendig fysisk eksamen og se etter tegn på dehydrering. Han eller hun vil ønske å vite nøyaktig hva slags mat du har spist nylig, og hvor lenge du har opplevd symptomer.

Tester for matforgiftning

Legen kan ta en blodprøve, krakk kultur, eller undersøkelse for parasitter for å finne kilden til din matforgiftning.

Hvis legen din ber om en avføringsprøve, vil en laborant forsøke å vokse og identifisere den smittsomme organisme.

CDC sier parasitter kan identifiseres ved å studere avføring under mikroskopet.

Imidlertid, siden virus er altfor liten til å vise mikroskopisk, de er rutinemessig funnet ved å teste avføringsprøver for genetiske markører som angir eksistensen av et bestemt virus.

Diagnostiske utfordringer

Siden mange matbårne forurensninger ikke kan identifiseres gjennom rutinemessige laboratorieprosedyrer, kan de krever høyt spesialiserte og eksperimentelle tester som er kostbart og vanskelig tilgjengelig.

En stor andel av folk som mistenker at de har matforgiftning aldri søke legehjelp, og mange av de som ikke er testet.

CDC anslår at det er 38 tilfeller av salmonellose for hver sak som faktisk er diagnostisert og rapportert til offentlige helsemyndigheter.

Behandling

For det store flertallet av dem som pådrar matforgiftning, vil sykdommen gå sin gang og symptomene forsvinner vanligvis innen 48 timer uten spesiell behandling.

Hvis symptomene er alvorlige på grunn av visse typer bakteriell matforgiftning, kan legen forskrive antibiotika.

Standarden hjem rettsmidler for matforgiftning inkluderer erstatte tapt væske for å unngå dehydrering.

Mineraler som natrium, kalium, kalsium og bidra til å bevare balansen av fluider i kroppen.

Hvordan å behandle barn diaré

Hvordan å behandle barn diaré


Diaré er ikke en uvanlig sykdom hos barn. Selv ubehagelig, er løs avføring og medfølgende magekramper vanligvis forårsaket av et virus eller mat følsomhet, og med riktig behandling, er en tidsbegrenset sykdom. Det viktigste å huske på når behandling av barns diaré er å opprettholde væskebalansen, som barn lett kan bli dehydrert. Les videre for å lære hvordan å behandle barnas diaré.

Hvordan å behandle barn diaré

Identifisere, hvis mulig, vil årsaken til ditt barns diaré, da dette hjelpe deg å begrense hvordan du behandler den. Finn ut om noen familiemedlemmer som spiste det samme måltidet som barnet opplever også gastrointestinale plager, siden dette kan være et tegn på matforgiftning. Du kan også være lurt å ringe ditt barns skole eller barnehage for å se om administrasjonen er klar over noen "mage bugs" som kan gå rundt.

•  Ring barnelege hvis du mistenker at barnet ditt kan ha matforgiftning, som det kan være en alvorlig situasjon som trenger å bli behandlet så snart som mulig. Det er ofte skilles fra vanlige utbrudd av barnediaré ved alvorlige magekramper og blod i avføringen. Rotavirus, som kan identifiseres ved en karakteristisk sykelig-søte lukten av avføring, er en annen årsak til diaré som garanterer en samtale til legen, så det er forbundet med alvorlig dehydrering hos små barn.

Limit barnas inntak av fruktjuicer, som de kan faktisk føre til en økning i løs avføring. Blant fruktjuicer, er eplejuice en av de verste synderne. Videre surhet av sitrus juice, som appelsinjuice, kan føre til ytterligere urolig mage.

Hold barnet hydrert på annen måte. Tilby slurker med vann, is spretter eller en spesiell re-hydration løsning. Hvis barnet nekter å drikke noe annet, kan du sette en dråpe eller to av juice i vannet, akkurat nok til smaken det litt, som det er mer viktig å demme opp for dehydrering enn det er å ta et standpunkt på ikke tilbyr juice.

Unngå mat som melk og yoghurt til konsistensen på barnets avføring har returnert til det normale. Siden diaré kan skylle tarmsystemet av mange av sine naturlige bakterier, vil mange barn opplever midlertidig, post-sykdom laktoseintoleranse.

Begynn barnet ditt på Brat kosthold når han har vært i stand til å tolerere væske. Brat er et akronym for bananer, ris, applesauce og toast. Dietten er ikke nødvendigvis begrenset til de bestemte matvarer, snarere er det en måte å minne deg til å begynne med en blid og lett å fordøye kosthold.

Hint

 • Over-the-counter anti-diaré medisiner er kontraindisert for bruk til å behandle små barn. Sjekk med legen din før du gir dem til barnet ditt.

Hvordan bli kvitt av matforgiftning i Kids

Bli kvitt matforgiftning i barna i hovedsak innebærer å la kroppen helbrede seg selv naturlig og holde barnet hydrert. Holde barn så behagelig som mulig, og å være veldig betryggende er også svært nyttig. Mens de fleste tilfeller av matforgiftning er milde og kan overvinnes i 24 til 48 timer, hvis barnet ditt har blodig eller alvorlig diaré, forverring dehydrering, ikke-gastrointestinale symptomer, eller hvis matforgiftning har vært forårsaket av sopp eller skalldyr, ta kontakt med din lege umiddelbart.

Hvordan bli kvitt av matforgiftning i Kids

•  Sørg for at barnet har lett, rask tilgang til et basseng eller toalett for oppkast og diaré. Dette er kroppens måte å eliminere giftstoffer, så oppmuntre barnet til å tillate at dette skal skje hvis han føler trang. Det er best å unngå å bruke antiemetisk eller kvalmestillende medikamenter.

Opprettholde god hydrering og redusere magesyre ved å ha barnet nippe til vann, utvannet eplejuice, te, ingefærøl, eller pediatriske elektrolytt drinker (kun etter lege anbefaling). God hydrering vil også bidra til å skylle giftstoffer fra kroppen.

Monitor barnet for feber. Hvis feberen er over 102 grader Fahrenheit, kan du behandle det med over-the-counter paracetamol eller ibuprofen. Hvis det er over 104 grader Fahrenheit og kommer ikke ned etter å behandle det med medisiner, bør du kontakte legen din. Hvis det er over 105 grader Fahrenheit, kan du kontakte legen din umiddelbart.

Merk: Kontakt lege med en gang om feber hos barn under 2 år.

Redusere eller fjerne distraksjoner og oppmuntre barnet til å lese eller spille rolig i sengen, og prøve å holde barnet så behagelig som mulig, slik at han kan hvile skikkelig. Mens vi sover, våre organer arbeide mer effektivt til å bekjempe infeksjoner og giftstoffer, så hvile er avgjørende for å bli kvitt matforgiftning.

Utdanne barnet om trygg mat vaner som å vaske hendene etter bruk av bad og før du spiser. Også lærer dem om farene ved å spise rå egg, kjøtt eller fjærfe for å bidra til å forhindre matforgiftning i fremtiden.

Hvordan behandle en Staph Infeksjon

Staph, en svært smittsom bakterier, kan føre til en rekke infeksjoner i menneskekroppen. Noen av disse infeksjonene kan føre til alvorlige helseproblemer, og er potensielt dødelig. Enkle staph infeksjoner kan behandles og alvorlig sykdom forhindret.

Hvordan behandle en Staph Infeksjon

•  Gå til legen din. Bare han kan avgjøre om du har en staph infeksjon. Hvis legen mistenker en staph infeksjon vil han ta en kultur for å sende til laboratoriet for definitiv diagnose.

Følg legens anbefalinger for behandling hvis din lab kultur kommer tilbake positivt for en staph infeksjon. Behandlingen omfatter vanligvis antibiotika medikamenter og eventuelt behandling av såret.

Ta antibiotika piller hvis legen din har foreskrevet dem, per reseptbelagte instruksjoner. Fullføre alle av medisinering. Ikke slutte å ta narkotika fordi du føler deg bedre.

Vask og tørk det berørte området med antibakteriell såpe. Staph bakterier sprer seg lett. Vask noen håndkle du bruker før du bruker det igjen eller bruke en engangshåndkle og kaste den bort.

Påfør en antibiotisk krem eller salve foreskrevet av lege.

vaske og tørke hendene grundig før du berører noe annet.

Følg opp med legen din for å sikre at staph infeksjon er kurert.

Hint

 • Forhindre staph infeksjoner ved å vaske hendene regelmessig. Hold noen brutt huden ren og dekket.
 • Stoppe fra å spre staph infeksjoner ved å holde staph infisert hud medisinert og dekket.
 • Staph kan spre seg fra infeksjoner på huden ved direkte kontakt, eller du kan få staph matforgiftning fra å spise infisert mat som ikke har vært riktig tilberedt eller i kjøleskap.
 • Du bør kontakte legen din umiddelbart hvis du ser pus kommer fra det infiserte området, blir det infiserte området smertefull eller rød eller opplever brystsmerter eller feber.

Hva er Botulisme matforgiftning?

Botulisme er et meget giftig, sjeldne type mat forgiftning (et gjennomsnitt av 110 tilfeller per år i USA) forårsaket av bakterien Clostridium botulinum. Det er oftest funnet i feil bevarte matvarer eller hermetisert matvarer.

Symptomer hos voksne

Symptomer på botulisme matforgiftning kan inkludere tørr munn, kvalme, oppkast, magekramper, muskelsvakhet (spesielt i ansiktet) og muligens lammelser, dobbeltsyn, problemer med å puste, snakke og svelge.

Symptomer hos spedbarn

Det er en spesifikk, noe forskjellig sett av symptomer hos spedbarn med botulisme. Disse kan omfatte forstoppelse (ofte den første til å dukke opp), tretthet, et svakt rop, vanskelighets suger, hengende øyelokk, problemer med å puste og muskelsvakhet eller lammelser.

Inkubasjon

Symptomer på botulisme matforgiftning typisk presentere seg hvor som helst 8-36 timer etter at forurenset mat er spist.

Behandling

Botulisme krever øyeblikkelig legehjelp. Behandling er en botulinus antitoxin intravenøst. Noen pasienter vil kreve midlertidig mekanisk puste hjelp. Dessuten kan rehabilitering være nødvendig for å motvirke skade gjøres for å svelge og talefunksjoner.

Prognose

Ubehandlet, botulisme matforgiftning er vanligvis dødelig. Det kan også være dødelig med behandling, men vanligvis øyeblikkelig legehjelp kan forhindre død.

Hvordan vet jeg om jeg har matforgiftning?

Matforgiftning er en vanlig sykdom forårsaket av inntak av forurenset mat eller drikke. I de fleste tilfeller, matforgiftning symptomer ligner de av influensa, og vil bare vare noen få dager. I mer alvorlige tilfeller kan imidlertid matforgiftning være dødelig. Hvis du ikke er sikker på at du har matforgiftning eller noe annet, her er litt informasjon for å hjelpe deg å gjøre en bedre diagnose.

Symptomer

Mennesker berørt av forurenset mat eller drikke vil typisk oppleve følgende influensalignende symptomer innen 48 timer etter inntak: kvalme, oppkast, diaré og magekramper.
Avhengig av alvorlighetsgraden av forgiftningen, kan du også oppleve dehydrering, feber, frysninger og blodig avføring.

Statistikk

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), er anslagsvis 76 millioner mennesker rammet av matbårne sykdommer hvert år. Av disse 300.000 krever sykehusinnleggelse og omtrent 5000 resultat i døden. Mange tilfeller av matforgiftning ikke blir rapportert, men fordi symptomene er milde og forsvinner i løpet av få dager.

Årsaker

I mange tilfeller oppstår mat forurensning når mat handlers engasjere seg i uhygieniske praksis som ikke vasker hendene etter bruk av bad eller håndtering rått kjøtt. Ifølge CDC, har det vært mer enn 250 forskjellige typer av matbårne sykdommer identifisert så langt (per 2009), forårsaket av ulike bakterier, virus og parasitter.

Typer

CDC beskriver mest sett og anerkjente matbårne infeksjoner som de som er forårsaket av en gruppe virus som kalles calicivirus (Norwalk virus) eller campylobacter, salmonella og E.coli 0158: H7.
Mens sykdommer er forårsaket av ulike bakterier, symptomene er vanligvis like og inkluderer alvorlig magekramper, diaré og feber. Alvorlige tilfeller kan føre til livstruende infeksjoner, og vil kreve medisinsk behandling.

LEGEHJELP

Hvis du er usikker på om du har mat forgiftning, kontakt lege dersom symptomene dine ikke får bedre innen tre dager etter utbruddet, eller hvis du opplever noen av følgende: høy feber (over 101,5 grader F), blodig avføring, dehydrering (herunder redusert urinations, tørr munn og svelg og svimmelhet), diaré i mer enn tre dager eller mye oppkast.

Hvordan behandle gastroenteritt hos barn

Hvordan behandle gastroenteritt hos barn


Gastroenteritt er en infeksjon i tarmen forårsaket av en rekke virus og bakterier. Det er vanlig hos små barn, med mange opplever gjentatte episoder innen et år. I noen tilfeller det botemidler seg i noen dager. Se etter gastroenteritt symptomer som feber, magesmerter, oppkast eller diaré. Overvåke barnet, i tillegg, for sjelden vannlating, munntørrhet, vekttap eller irritabilitet, noe som kan være symptomer på dehydrering. Vær oppmerksom på at oppkast kan bare vare noen få dager, mens diaré kan vare i to uker.

Snakk med legen din om råd behandling i konkrete saker.

Hvordan behandle gastroenteritt hos barn

•  Hold den infiserte barn atskilt fra andre mennesker for å unngå å spre et virus. Insister på håndvask etter toalettbesøk. Desinfiser alle overflater den infiserte barn berører.

Unn den infiserte barn med væske for å minske diaré og unngå dehydrering. Bruk enten flavored eller unflavored oral rehydrering løsninger, som kan kjøpes på apotek. Gi barnet hvite druesaft hvis han ikke kan tolerere den anbefalte løsningen. Unngå brus, vann, te eller kylling kjøttkraft, som ikke er nyttig for denne tilstanden, ifølge KeepKidsHealthy.com.

•  Gi barnet ekstra væske hvis hun har en stor vannaktig diaré, men mindre hvis hun kaster opp. For diaré, mate henne Brat kosthold, som inkluderer bananer, ris, eple og toast, så snart hun kan tolerere disse. Prøv små mengder melk til hun kan håndtere mer.

Kontroller kontinuerlig for dehydrering hvis barnet kaster opp gjentatte ganger. Hvis du har mistanke om dehydrering, vente en stund og deretter prøve å gi ham små mengder væske. Bruk en medisin dropper av den orale løsningen rehydrering med korte mellomrom. Øke disse langsomt til oppkast avtar, og deretter opp igjen med barnets normale kosthold fra før hans kamp med gastroenteritt.

Kontakt en barnelege umiddelbart for råd hvis barnet kaster opp blod eller hvis diaré er fortsatt til stede etter to uker. Ta barnet til legekontoret hvis hun har feber, hodepine, en dårlig magesmerter eller vedvarende oppkast.

Hint

 • Vær oppmerksom på matforgiftning, forurenset vann eller utbrudd av sykdom på en skole eller sykehus, da disse er potensielle smittekilder.
 • Rush barnet til legevakten av et lokalt sykehus hvis hjemmet behandlingen ikke virker og en barnelege er ikke tilgjengelig for konsultasjon.

Hvordan behandle diaré med alternative løsninger

Diaré er en tilstand som alle lider på et tidspunkt. Faktorer som kan forårsake diaré er viral eller bakterielle infeksjoner, fordøyelsesforstyrrelser, overspising, koffein, matallergier, visse reseptbelagte medisiner, matforgiftning eller eksponering for forurenset vann. Hvis du har diaré, noen vanlige symptomer du kan oppleve er magekramper, kvalme, oppkast og en løs, vannaktig avføring. Mens det er over-the-counter produkter som kan gi lindring, kan du også velge å gjøre bruk av noen alternative løsninger for å lette og stoppe diaré symptomer.

Hvordan behandle diaré med alternative løsninger

Unngå ekstremt kalde eller varme drikker, fruktjuicer, fiberrik mat og meieriprodukter når du har et anfall av diaré, som de vil gjøre vondt verre. Spis mat som bananer, brun ris, ristet brød, poteter og applesauce, siden de er lettere å fordøye.

Drikk bjørnebær te forberedt fra bjørnebær blader å lette diaré. Du kan drikke så mye som 6 kopper om dagen. Tilsett litt honning etter smak.

Drikk rikelig med vann, som diaré kan føre til dehydrering. Prøv å drikke minst åtte glass daglig mens du lider av diaré.

Bland en spiseskje av eple cider med 8 oz. destillert vann og drikke det hver gang du spiser.

Ta riktig homøopatisk middel ved første tegn på diaré. Nyttige homøopatiske midler inkluderer Chamomilla, Podophyllum, Argentum NITRICUM, Ipecacuanha, Colocynthis, bryonia, Arsenicum album, fosfor, svovel, Gelsemium og Pulsatilla. Sjekk med din homeopathic utøveren for råd om hvilken løsning er best å ta for din individuelle sett av symptomer.

Ta grapefruktkjerneekstrakt for å ødelegge eventuelle parasitter som kan være på jobb. Hvis du er på blodtrykket medisiner, kan du ikke ta grapefruktkjerneekstrakt, men fordi det kan ha en potensielt farlig interaksjon med dine medisiner.

•  Ta en hvitløk kapsel 3-6 ganger daglig for å behandle diaré. Hvitløk er en naturlig antibiotika og hjelpemidler i å bli kvitt bakterier som kan skjule seg i tarmen.

Vurdere å ta cayenne kapsler 2 til 3 ganger per dag til symptomene dine er redusert. I motsetning til det mange tror, ​​kan cayenne faktisk stoppe fordøyelsessykdommer i deres spor.

Hint

 • Drikk vann på flaske når du reiser utenfor landet.
 • Vær på vakt mot eksotiske matvarer du ikke er kjent med.
 • Hvis symptomene fortsetter i mer enn 5 dager, se en lege umiddelbart.

Om matforgiftning

Om matforgiftning


Mange tror de har matforgiftet etter å spise noe som smaker ubehagelig. Imidlertid er matforgiftning langt mer alvorlig og etterfølges vanligvis av fryktelige symptomer som involverer fordøyelsessystemet. Disse symptomer kan være vanskelig å kontrollere og å behandle, og de kan vare fra 24 timer til 10 dager. I sjeldne tilfeller matforgiftning kan være dødelig.

Funksjon

Matforgiftning resultater når noen spiser eller drikker noe som inneholder bakterier eller annen type toksin. Matforgiftning kan også være forårsaket av virus og parasitter. Enkelte kjemikalier kan også forårsake matforgiftning. Men de fleste utvikle matforgiftning som et resultat av bakterier, virus, parasitter eller.

Effekter

Det vanligste symptomet på matforgiftning er kvalme. Diaré er et vanlig symptom som også. Andre symptomer kan være smerter i magen, kramper i magen, tap av matlyst, tretthet og feber. Symptomene avhenger av organismen eller gift som førte til tilfelle av matforgiftning og helsen til indiviudal i starten av episoden.

Forebygging / løsning

Vanligvis symptomer er milde til moderate, men utvilsomt ubehagelig, og en person kan bare vente på dem til å stoppe, hvile og prøver å holde deg hydrert under sykdomsforløpet. Imidlertid, noen tilfeller av matforgiftning bli så alvorlig at det er nødvendig for pasienten som skal kontrolleres inn i et sykehus for behandling. Dette kan skje når en person er i stand til å holde vann i hans system for riktig kroppsfunksjon.

Time Frame

Symptomer på matforgiftning vil ofte dukke opp i løpet av bare noen få timer for å spise forurenset mat. Men dette er ikke alltid tilfelle. Noen ganger kan matforgiftning dukke opp dager etter skjemt mat har blitt konsumert. Generelt sett kan en person forvente hans symptomer på matforgiftning å forsvinne i løpet av 10 dager. Noen episoder vare i en dag.

Advarsel

Det er visse risikofaktorer som gjør en person mer sannsynlig å utvikle matforgiftning etter å ha spist forurenset mat. Eldre mennesker kan være mer utsatt fordi immunforsvaret deres ikke kan være like sterk eller effektiv de hadde vært da de var yngre. Likeledes, babyer og svært små barn er også mer utsatt. Gravide kvinner opplever endringer i fordøyelse og prosessering av mat, noe som kan føre til en økt sjanse for matforgiftning. I tillegg kan de med alvorlige eller kroniske tilstander også være mer utsatt. For eksempel kan noen som er bekjempelse av AIDS, lever med leversykdom eller som gjennomgår kreftbehandling har en mindre effektiv immunsystem respons.

Hvor lenge må matforgiftning Symptomer Siste?

Symptomer

Typisk mat forgiftning symptomer kan starte alt fra timer til 48 timer etter å ha spist en berørt mat. En av de første symptomene kan være et hode eller vondt i magen, som deretter utvikler seg til oppkast eller diaré. Disse symptomene streik raskt og sterkt og er ofte ledsaget av smerter i kroppen og frysninger eller feber. Diaré forårsaket matforgiftning kan noen ganger være blodig. Hvis symptomene vedvarer i mer enn 24 timer eller personen kan ikke holde på væske, eller mer enn én person i familien er berørt, søker medisinsk behandling.

Behandling

Den viktigste behandling er å gjenopprette tapt væske til kroppen. Diaré og oppkast fører til en person til å bli dehydrert svært raskt, særlig i små barn og eldre eller personer med nedsatt immunforsvar. Utvannet juice, søtet te eller elektro forbedret vann er alle gode alternativer for en person med matforgiftning. Drikk væske minst hver time eller annenhver time for å holde fra dehydrerende. Når matvarer kan holdes nede, vanlig, ikke-fettete matvarer som tørre kjeks og lette supper er de beste alternativene. Kokt kyllingbryst eller magert kjøtt kan også spises med måte.

Varighet

Hvor lenge matforgiftning symptomer siste vil avhenge av kilden til forurensning og hvor mye som ble inntatt. Skalldyr og andre typer sjømat er lett bedervelige, spesielt ved romtemperatur eller i varmt vær. Hvis personen med matforgiftning bare spiste en liten mengde, for eksempel en bortskjemt reker, vil matforgiftning symptomene forsvinne i løpet av en dag. Men det finnes mange typer matforgiftning, for eksempel salmonella eller botulisme, som kan ta opp til fire dager til flere uker å forsvinne helt. Reisende som lider av diaré fra lokal mat krever antibiotika og bør se forbedring innen en uke. Igjen, bør noen symptomer på matforgiftning som varer mer enn en dag bli behandlet av en lege.

Forebygging

Det har ofte blitt sagt at forebygging er den beste medisin. Aldri spise noe kjøtt eller sjømat som har en ubehagelig "off" lukt. Fisk og skalldyr bør ha liten eller ingen lukt når frisk. Majones spoils raskt, så butikken majonesbaserte potet eller egg salater i en kjøligere eller kjøleskap og bare fjerne dem for servering. Når du reiser til destinasjoner med tvilsom vannet, eller mens camping, bare drikke kokt eller flaskevann. Puss tennene med kokt eller flaskevann også. Ikke godta isen i brus og bare spise kokte grønnsaker eller frukt du kan skrelle. Å ta disse forholdsreglene kan beskytte deg mot matforgiftning.

Ikke medisinsk måter å behandle acid reflux

Også kjent som GERD, er acid reflux en betennelse i spiserøret som skyldes oppstøt av magesyre. Halsbrann og dårlig er de vanligste symptomene, påvirker omtrent én av hver 10 voksne i USA. Typisk behandling av sure oppstøt er bruk av medikamenter som undertrykke symptomer fremfor herding tilstanden. De reduserer også den saltsyre i magesekken, noe som minsker evnen til å fordøye matvarer, forårsaker flere problemer, inkludert økt sannsynlighet for matforgiftning.

Trening

Trene bidrar til å fremskynde kroppens metabolisme, bedre fordøyelse og holde vekten under kontroll, siden å være overvektig kan bidra til acid reflux symptomer. Gode ​​øvelser for å inkludere er på tur, svømming, sykling og lav effekt aerobic. Alltid vente minst 30 minutter etter å ha spist å trene.

Apple Cider Eddik

Raw eple cider eddik bidrar til å forbedre fordøyelsen ved å senke pH (mål på surhetsgrad vs alkalitet) av magen. Ta det ca 30 minutter før et måltid og i den mest konsentrerte form mulig. Ta 2 til 3 ts. før hvert måltid eller som et forebyggende tre ganger om dagen. Du kan blande det inn ca 4 oz. av vann eller ta det av seg selv.

Mat

Flere matvarer kan bidra til å lindre symptomene på halsbrann og dårlig fordøyelse. Reach for seks til åtte mandler og en slurk av kald melk for å roe syre, og knaske på et eple, gulrøtter og en liten bit av rå potet. Du kan tygge ett femtinitti fedd fersk hvitløk, eller knuse dem og legge dem til vann eller juice en gang om dagen. Aldri svelge dem hele eller vil du ikke få maksimalt utbytte.

Urter

Ingefær og kamille er to urter som kan lette ubehag av acid reflux. Ingefær har antinausea og anti-inflammatoriske egenskaper, og hjelper magen produsere mer slim som et beskyttende belegg for sensitive vev. Du kan rive fersk ingefær og stek med det, juice den med frisk frukt eller grønnsaker, eller gjøre det til en te ved å helle kokende vann over en kvart størrelse stykke og bløtlegging det i 5 til 10 minutter; fjerne ingefær og drikke.

Kamille er kjent for sine avslappende egenskaper og lindre betente slimhinner i fordøyelseskanalen. Drikk som en te et par ganger om dagen.

Ting du bør unngå

Spis små måltider, oftere gjennom dagen, i stedet for tre store måltider. Gå ned i vekt hvis nødvendig, siden overvekt kan sette ekstra press på spiserøret, forverre symptomene. Unngå tettsittende klær, og ikke legg deg ned ned i minst 45 minutter etter å ha spist et måltid. Unngå å sove flatt ved å heve hodet av sengen 6 til 8 inches. Unngå koffein og alkoholholdige drikkevarer, og slutte å røyke.

DIY Hjem behandling for Oppkast

Enten skyldes matforgiftning, virus eller en nervøs mage, oppkast fører til mer enn ubehag og noen ganger forlegenhet. Oppkast kan også føre til dehydrering, og tapper kroppen av energi. Når det er mulig, forsøke å finne årsaken til oppkast, og hvis symptomene vedvarer i mer enn et par dager, søke råd fra familien din lege eller helsepersonell.

Unngå å spise

Unngå matvarer for mellom 24 og 48 timer er en populær hjemme bøte for behandling av oppkast, spesielt som følge av mild matforgiftning. Imidlertid kan noen mennesker finner ut at å nappe i stk saltet kjeks eller toast bidrar til å bosette magen.

Gjør litt te

Grønn te hjelper avgjøre en urolig mage, som gjør peppermynte te. Hvis du ikke liker te, prøv Gatorade vil hjelpe fylle elektrolytter og væske tapt gjennom oppkast. Unngå sukkerfylte drikker. Nipp små mengder med romtemperert sukkerfrie cola eller klare brus for å hjelpe berolige opprørt. Kalde drikker innviede kramper i allerede følsomme mager.

Coke Sirup

Coke sirup er tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og er en hevdvunnen metode for å redusere magesyke og oppkast. Administrere ca 1 til 2 ts. for barn og 1 til 2 ss. for voksne som trengs mellom anfall av oppkast. Spør barnelege vedrørende retningslinjer etter alder og vekt for å være på den sikre siden.

Hvor lang tid tar det matforgiftning å gå bort?

Matforgiftning kan være forårsaket av en rekke bakterier, virus eller parasitter agenter som flytter fra kokt eller ready-to-eat matvarer i fordøyelseskanalen. Noen av disse patogener angripe kroppens vev direkte. Andre fester seg til veggene i tarmen, reprodusere og slipp en gift som forårsaker symptomer på matforgiftning. Hvor lenge etter at du er smittet og hvor lenge før matforgiftning går bort avhenger av hvilken type patogen er ansvarlig.

Time Frame

De fleste tilfeller av matforgiftning er mild og klare opp i to til tre dager fra den første symptomene. Den kvalme og diaré som følge av matforgiftning kan la deg følelsen svak for et par dager etter disse symptomene avtar. Mer alvorlige forhold, som er beskrevet nedenfor, kan ha komplikasjoner som varer i flere uker, krever sykehusinnleggelse og kan også føre til døden. Litt mat forgiftning er spesielt farlig for gravide kvinner fordi det kan føre til for tidlig fødsel eller infeksjon av det ufødte fosteret.

Kjøtt-relaterte sykdommer

Ukokte biff eller kylling er vanligvis forbundet med tre typer matforgiftning. Toxoplasma gondii, en jord parasitt, kan overføres gjennom kokt kjøtt. Infeksjon med campylobacter begynner med eksponering av kjøttet til dyre avgifter under prosesstrinn. Symptomene begynner to til fem dager etter inntak. Escherichia coli (E. coli) på lignende måte kommer inn i kjøttet under slakting fasen og kan skape symptomer i 1-8 dager etter forbruk. Clostridium perfringens utvikler vanligvis på kjøtt eller gryteretter som er igjen avdekket ved lave temperaturer i lange perioder av gangen, enten før servering eller under avkjøling for lagring. Symptomer fra clostridium begynne innen åtte til 16 timer med forbruk.

Vann og Seafood

Vann er et utmerket medium for mikrober som forårsaker matforgiftning. Dette betyr at sjømat og produsere (som er vannet) kan ha farlige patogener. Giardia lamblia er notorisk stede i bekker og elver og kan finne sin vei inn på råvarer, forårsaker symptomer en til to uker senere. Shigella, som forårsaker symptomer i 24 til 48 timer, spres gjennom infisert råvarer. Vibrio vulnificus er feilen vanligvis forbundet med rå østers, blåskjell, muslinger og kamskjell. Den produserer symptomer i 1-7 dager. Hepatitt A, som også kan overføres via skalldyr og produsere, tar 28 dager for å gi symptomer.

Andre årsaker

Salmonella er trolig en av de mest kjente mat-forgiftning patogener, potensielt til stede i fjærfe, egg og meieriprodukter. Symptomer vises i en til tre dager. Listeria kan gjøre deg syk i ni til 48 timer etter å spise behandlet kjøtt eller upasteurisert melk. Staphylococcus aureus er også hurtigvirkende, produsere symptomer i 1-6 timer etter inntak av infisert kjøtt, produsere eller meieri sauser og fyllinger.

Alvorlige forhold

De fleste tilfeller av matforgiftning ikke vare i mer enn noen få dager. Noen årsaker kan være mye mer alvorlig og krever legehjelp. Botulisme, forårsaket av Clostridium botulinim, produserer et giftstoff som forårsaker paralyse fra hodet ned. Infeksjon kan føre til døden hvis den ikke behandles raskt. Listeriose, forårsaket av listeria-infeksjon, kan spre seg til hjernen og nervesystemet, forårsaker hodepine, forvirring og kramper hvis den ikke behandles. Salmonella-infeksjon kan vare mer enn en uke og kan kreve sykehusinnleggelse. Taxoplasmosis, forårsaket av Toxoplasma gondii, produserer influensalignende symptomer og utgjør en særlig trussel mot gravide kvinner.

Hvor lang tid tar matforgiftning Siste?

Matforgiftning oppstår når du spiser forurenset mat. Matforgiftning er oftest et resultat av å spise feil stekt kjøtt og bortskjemte meieriprodukter. Matforgiftning kan ligne influensa, så neste gang du føler deg syk, kjøre en rask mental opptelling av alt du har spist de siste dagene for å begrense årsaken til sykdommen din.

Årsaker

Escherichia coli (E. coli) er en vanlig matforgiftning skyldige. Andre dårlige bakterier som kan forårsake matforgiftning er salmonella, listeria, Staphylococcus aureus og Campylobacter jejuni (C. jejuni). Den farligste er Clostridium botulinum, som er i stand til å leve i et oksygenfritt miljø og er ofte funnet i feil hermetisk mat.

Symptomer

Kvalme og oppkast, feber og frysninger, diaré, svakhet og tretthet, hodepine og magekramper er alle symptomer på matforgiftning.

Hjem Behandling

Hold deg til en flytende diett inntil diaré lar seg. Drikk mye væske, for eksempel vann og drikke som inneholder elektrolytter. Unngå melkeprodukter og brus. Etter diaré går, sakte gjeninnføre kroppen din til fast føde. Begynn med kjeks og toast og jobbe deg oppover.

Varighet

De fleste matforgiftning symptomer passere i løpet av 12 til 28 timer. Noen varianter vare i opp til 10 dager.

Betraktninger

Barn og eldre er spesielt utsatt for matforgiftning. De har også en høyere risiko for å utvikle komplikasjoner som et resultat av sykdommen.

Rått kjøtt og matforgiftning

Valget om å mate en hund en rå diett eller å supplere sin diett med rå mat er ikke for alle og det er fordeler samt risiko. Men risikoen for matforgiftning kommer med noen pet food og du må veie fordeler og ulemper med alle alternativene selv.

Bakterier i Raw Meat

All rått kjøtt har bakterier tilstede, inkludert potensielt salmonella og E. coli. Denne risikoen er betydelig høyere i kjøtt fra store slakterier og prosesseringsanlegg.

Generell risiko for Dogs

Den generelle teorien er at hunder er mindre utsatt for matbårne bakterier, men uavhengig av hvorvidt det er sant, kan alle friske pattedyr innta en rimelig mengde bakterier uten nødvendigvis lider syke effekter.

Svekket immunforsvar Dyr

Dyr med et svekket immunforsvar er på et mye større risiko for bakteriell sykdom. Aldri mate en hund med et helseproblem en rå diett uten å konsultere med en veterinær først.

Frozen Raw Food

Frysing ødelegger ikke alle bakterier og parasitter, men det gjør dem sovende. Når maten tiner fullstendig, blir bakteriene aktiv igjen.

Symptomer på gastrointestinale plager

Tegn på at hunden din lider av gastrointestinal stress som kan være relatert til hans kosthold er oppkast og diaré eller løs avføring. Selv om disse er symptomer på en rekke problemer, bør du rådføre deg med veterinær og gjøre noen diett endringer anbefalt av legen.

Noen forebygging tips

Kjøpe kjøtt fra lokale gårder som øker, slakting og behandle sitt eget kjøtt. Fryse kjøtt og tine den i kjøleskapet umiddelbart før frysing, eller mate delvis frosset. Supplere hundens kosthold med probiotika (gunstige bakterier).

Hvordan komme over Salmonella matforgiftning Raskere

Symptomer på salmonella matforgiftning, eller salmonellose, utvikler seg raskt etter smitte, vanligvis innen en til tre dager. Dette matbåren sykdom varer vanligvis ikke mer enn en uke og de fleste kommer over det uten behandling. Salmonella matforgiftning kan være spesielt farlig for eldre, de svært unge og mennesker med nedsatt immunforsvar. I noen tilfeller er den bakterielle infeksjon kan spres fra fordøyelsessystem til blodet. I slike tilfeller hospitalisering og behandling med antibiotika er vanligvis nødvendig.

Hvordan komme over Salmonella matforgiftning Raskere

•  Hold hydrert. I tillegg til feber og magekramper, kan salmonella matforgiftning forårsake vedvarende diaré, som kan føre til dehydrering. Konsentrer deg om å drikke væske som kan erstatte elektrolyttene som tapt på grunn av diaré. Fluidene bør inneholde mineraler slik som natrium, kalium og kalsium. Mange sportsdrikker inneholder viktige elektrolytter.

behandle symptomene. Mange over disk anti-diaré medisiner som inneholder loperamid (merkenavn Imodium, Kaopectate, Maalox) kan bidra til å lindre noen av ubehag av vedvarende diaré. Rådfør deg med legen din om behandling av enhver feber som kan være til stede. Mange over disk smertestillende midler, smertestillende og betennelsesdempende medisiner inkludert paracetamol, ibuprofen og aspirin, kan bidra til å kontrollere feber forbundet med salmonella mat gift, men noen kan forårsake magesyke.

Holdes vekk fra andre mennesker. Når du har kontrakt salmonella, er du ikke bare smittsom, men fordi kroppen din er allerede kjemper en infeksjon, kan du være mer utsatt for andre typer sykdom. Du ønsker ikke influensa én toppen av salmonella matforgiftning.

Vask hendene med svært varmt såpevann etter hver diaré episode. Salmonella-bakterier som lever i tarmen og er til stede i avføringen av infiserte verter. Uvaskede hender kan passere bakteriene videre til andre eller re-infisere deg selv.

Hold din helsepersonell informert om symptomene dine. Alvorlige tilfeller av salmonella matforgiftning kan være dødelig ved salmonellabakteriene bryte ut av tarmen og inn i blodstrømmen. Denne situasjonen krever sykehusinnleggelse og behandling med intravenøs væske og antibiotika.

Hint

 • Salmonella matforgiftning har vanligvis å gå sin gang før pasienten vil bli bedre. De fleste blir helt innenfor 4-7 dager.