Digidexo.com

øyne oksygenmangel linse

Hvordan bruke Reading Glasses

Hvordan bruke Reading Glasses


Hvis armene plutselig er ikke lenge nok til å lese avisen, anser deg selv heldig - du har overlevd din ungdom og er fortsatt rundt å utvikle presbyopi, en aldersrelatert synsproblemet. Presbyopi oppstår når dine øyne 'interne linser mister evnen til å endre sin form. Følgende er fremgangsmåten for å bruke lesebriller for å hjelpe deg å se bedre bør du være å ha problemer med forverret syn.

Hvordan bruke Reading Glasses

•  Bestem lesebehov. Hvis du bruker lengre tid å lese, kan det være lurt i full størrelse linser, som er mer behagelig å ha på, men vil gjøre fjerne objekter uskarpt. Hvis du ser opp fra lesing ofte, bør du få halv linsene du bruker lavt på nesen din, slik at du kan se over dem på fjerne objekter.

Prøv over-the-counter briller først. Kjøpe ett par og se om du kan lese klart uten belastning på øynene eller hodepine.

Få mer enn ett par hvis over-the-counter briller fungere for deg. Sette et par i alle rom hvor du leser, i vesken eller bil, og på skrivebordet på jobben. De er ikke veldig dyrt, så å kjøpe flere par ikke vil tømme bankkontoen din.

Se din optiker hvis du ikke finner en over-the-counter par briller du kan bruke komfortabelt. Han eller hun kan foreskrive et par for å møte dine eksakte reseptbelagte og lesebehov. Disse brillene vil være vesentlig dyrere likevel.

Tenk no-linje progressive glass hvis du allerede bruker briller og ideen om å bruke progressive briller er en ubehagelig.

Hint

 • Over-the-counter lesebriller kommer i hundrevis av stiler. Få et par til å ha rundt halsen, en liten par som passer i en penn-sized tilfelle du kan feste til lommen, solbriller med lese linser innebygd, parene som gjør at du ser ut som en schoolmarm og parene som fikk deg til å se ut som Elton John. Ha det gøy.
 • Vær oppmerksom på at du vil trenge sterkere briller som du alder. Hvis avlesningen blir vanskeligere eller mindre komfortable, få nye.
 • Selv om du får dine lesebriller over-the-counter, se din optometrist regelmessig. Han eller hun kan se etter andre problemer som glaukom, diabetisk retinopati og macula degenerasjon, som alle kan føre til blindhet hvis den forblir ubehandlet.
 • Unngå iført lesebriller for dataarbeid. De fleste som prøver denne belastningen ikke bare øynene, men nakken på grunn av holdning de blir tvunget til å adoptere. Spør du optiker for et par spesielt for dataarbeid.

Hvordan lage Kontaktlinser Feel Better

Hvordan lage Kontaktlinser Feel Better


Kontaktlinser kan forårsake øyeirritasjon varierte fra lett til alvorlig. Årsaker kan være øye tørrhet, gamle objektiver, skjeve linser, et fremmedlegeme i øyet, og i ekstreme tilfeller, øye smitte og sykdom. Hvis dine kontaktlinser er konsekvent plager øynene dine ikke ignorere det, og oppsøke lege. For kortvarig lindring, finnes det metoder for å prøve.

Hvordan lage Kontaktlinser Feel Better

•  Skyll linsene ved fjerning, rense dem og suge dem i flerbruksløsning over natten. Mange problemer som forårsaker ubehag unngås med riktig rengjøring.

Vask hendene grundig og skyll kontaktlinser med multipurpose løsning før du setter dem inn i øynene. Hvis du føler at det er noe på linsen irritasjon av øyne, fjerne den, skyll linsen igjen og erstatte det.

Bruk smøremiddel øyedråper som er laget for kontaktlinser for å berolige øyet. Ifølge eMedicine Helse, forbruker helse informasjonsside, er tørre øyne syndrom vanlig blant de over 40 år, og er mer vanlig blant kvinner enn menn.

Blink ofte når du arbeider på en datamaskin. Øyne og linser tørke ut når du ikke blinke.

bruker kontaktlinser for en begrenset tidsperiode. Kontaktlinser hindre flyten av oksygen inn i øynene. Utvidet slitasje kan gi smerter, rødhet og tåkete syn.

Finn og fjerne en linse som bretter i to og løsner fra hornhinnen din ved å legge til noen kontaktlinsefuktighetsdråper til øyet. Lukk øynene og forsiktig massere det før linsen vises. Ikke få panikk, er det umulig for kontakten å bli fanget bak øyet.

Hint

 • Carry multipurpose løsning, en backup par briller og en kontaktperson tilfelle med deg i tilfelle du får noe i øyet mens du er borte fra hjemmet.
 • Ifølge Mayo Clinic nettsted, kan øyeleger ikke anbefale å bruke linser for lengre perioder, samt over natten. Utvidet slitasje kan føre til mikroorganismer for å bygge opp på linsen og infeksjon.

Fordelene av Acuvue Advance

Fordelene av Acuvue Advance


Acuvue Advance er en helt familie av kontaktlinser som er laget av produsenten Acuvue. Acuvue er skaperen av den første myke, disponibel kontaktlinse som kom ut i 1988 Acuvue Advance merkevare er en linje av kontaktlinser som gjør at wearers å føle seg komfortabel, samt se klart.

Hjelper med Nærsynthet

Acuvue Advance hjelper folk som er nærsynt. Nærsynthet oppstår når mennesker opplever problemer med å se objekter som er på avstand. Folk som er nærsynt kan se skarpt når objektene er på nært hold, men de har problemer utover det nærhet, med objekter blir uklar og vises ut av focus.The splitter familien faktisk har to typer Acuvue Advance kontaktlinser som bidrar med nærsynthet. Dette er den Acuvue Advance Plus merke og også Acuvue Advance med Hydraclear.

Hjelper med Langsynthet

Folk som er langsynt kan få sin visjon problem korrigert av Acuvue Advance kontaktlinser. Folk som er langsynt er normalt i stand til å se objekter skarpt på avstand, men de synes det er vanskelig eller umulig å fokusere på objekter som er opp nær dem. I dårlige tilfeller av langsynthet, folk må øve mye innsats for å fokusere på objekter på alle avstander. Acuvue Advance Plus og Acuvue Advance med Hydraclear både riktig langsynt visjon.

Hydraclear

Hydraclear er Acuvue patenterte teknologi som holder kontaktlinsebrukere øyne føler seg komfortabel med en myk, silkeaktig og pleie sensasjon, enten det er dag eller natt. Teknologien oppnår dette ved å kombinere fukte formel i selve linsen formel verket. Dette betyr at kontaktlinsen bærerens øyne har linser på dem som bo silkeaktig, glatt og våt. Som et resultat, er brukeren i stand til å oppleve at holde øynene fuktes i løpet av dagen.

Astigmatisme

En annen fordel med Acuvue Advance kontaktlinser er at de hjelper folk med astigmatisme. Astigmatisme er et øye tilstand der en person opplever forvrengt eller uklart syn på alle avstander, ulik med graden av selve astigmatisme. Astigmatisme er en øyelidelse som kan påvirke barna så mye som det kan påvirke voksne. I tillegg kan en person med astigmatisme også være langsynt eller nærsynt. Acuvue Advance merkevare for astigmatisme gir folk muligheten til å oppleve den komforten av Acuvue er Hydraclear teknologi og klar visjon.

Lys Box Therapy for Radiation Sår

Stråling magesår, som er sår på kroppen forårsaket av actue eksponering for ionisert stråling, kan være smertefulle bivirkninger av strålebehandling. Men mens disse skadene er ofte forårsaket av en type stråling, de kan bli helbredet gjennom en annen type --- lyskasse terapi. Denne terapien innebærer eksponering mot en bestemt bølgelengde av lys som vil stimulere huden og hjelp i helbredelsesprosessen.

Type of Light

De typer av lys som brukes i lyskasse terapi kan variere avhengig av tilstanden. For de som har stråle magesår, sjansene er gode for at den type lys som brukes vil være infrarødt lys. Dette lyset vil bli administrert med en hastighet på 890 nanometer (en måling av lysets bølgelengde) for å stimulere huden til å reagere og helbrede de sår. Rødt lys terapi kan også benyttes, og de bølgelengder som er mye mindre, som bare måler 660 nanometer. Kombinasjoner av disse typer lys bør brukes til å finne ut hvilken som fungerer best for hver enkelt pasient.

Prosedyre

Pasienten vil stå overfor en lyskasse, eller et panel (e) der den terapeutiske lyset vil bli skinner fra. Posisjonen til pasienten vil avhenge av hvor strålings sår er plassert, fordi sår må vende mot lyskasse. Behandlingen bør ikke ta mer enn 40 minutter på de fleste, og 20 minutter på de minste. Pasientene bør også barbere området som trenger å bli utsatt for lys hvis det er aktuelt. I tillegg bør pasientene være nøye med å dekke sine øyne med linser, slik at lyset ikke gjøre mer skade på øynene enn det gjør godt å huden deres.

Etterpå

Typisk pasienter vil ha flere lysboks terapitimer i uken. Imidlertid, når stråle sår leget, som kanskje ikke lenger være nødvendig. Etter å ha mottatt lyskasse terapi (uavhengig av hvilken type stråling brukes), bør pasienten unngå direkte eksponering for solen. Hvis går utenfor er nødvendig, bør pasienter bruke solkrem på huden sin for å beskytte den mot de ultrafiolette strålene i solen. Det kan også være en god idé å ha et lag med klær over lotion bare for å gi ekstra beskyttelse. Hvis det er noen andre, unike anbefalinger, vil legen gi dem når behandlingen er avsluttet.

Kan Hornhinnen oksygenmangel føre til alvorlige øyeproblemer?

Hornhinnen oksygenmangel oppstår når hornhinnen - den gjennomsiktige skjold som dekker øyet - er ute av oksygen. Dette er oftest forårsaket av overdreven bruk av kontaktlinser. Kontakter blokkere oksygen fra filtrering inn i hornhinnen, noe som over tid kan føre til en mangel. I noen tilfeller kan dette føre til alvorlige øyeproblemer.

Hornhinnen oksygenmangel

Denne tilstanden er normalt veldig mild. Du kan oppleve lett ubehag, rødhet, tørre øyne, eller tåkesyn. Dersom hornhinnen blir kontinuerlig ute av oksygen for en lang periode, kan alvorlige komplikasjoner oppstår. Du kan utvikle permanent tørre øyne, preget av hyppig kløe og irritasjon. Du risikerer også å utvikle hornhinnen dystrofi, der hornhinnen skyene opp og hindrer visjon. Keratokonus er en felles interesse, preget av en fortynning av hornhinnen fører til astigmatisme og betydelig nærsynthet. Denne tilstanden kan kreve en hornhinnetransplantasjon for å gjenopprette normalt syn.

Forholdsregler

Ta flere skritt for å unngå å utvikle hornhinnen oksygenmangel. Viktigst følge generelle kontaktlinse instruksjoner for bruk og håndtering. Aldri sove med kontaktene dine på. Hvis du bruker to-ukers linser, forkaste kontaktene dine etter det og starte et nytt par. En gang i blant, gi øynene dine litt tid til å puste; prøve seg briller en dag per uke. Før du søker kontakter, alltid godt nok skylle hver linse med linsevæske.

Behandling

Hvis du lider av mild hornhinnen oksygenmangel, synker bruken gjenvæting å lindre tørrhet og irritasjon i øynene. Kontroller at du bruker dråper spesielt utviklet for kontaktlinsebrukere. Visse kontaktlinser er spesielt designet for å stimulere flyten av oksygen i hornhinnen; å korrigere hornhinnen oksygenmangel, kan du prøve å bytte til en mer pustende myke kontaktlinser.

Fargede linser for barn

Fargede linser for barn


The American Academy of Optometry sier at barn trygt kan bruke kontaktlinser for å håndtere noen sight problemer. Faktisk, barn som bare er måneder gamle kan bruke kontaktlinser med hjelp fra sine omsorgspersoner, i henhold til AAOP. Fargede linser er også tilgjengelig for bruk av barn for å hjelpe dem håndtere noen spesifikke øyesykdommer.

Protese Kontaktlinser

Protese kontaktlinser er fargede kontaktlinser som hjelper et barn skjule en vansiret øye eller kutte ned på mengden av lys som når baksiden av øyet. Et øye kunne bli deformert som følge av en skade, kan det bli infisert, eller det kan bli påført som et resultat av andre slike problemer. Protese kontaktlinser kan lages på bestilling for å matche det friske øyet, eller de kunne bli tilpasset malt for å matche det friske øyet.

Bruk av Protese Lenses

Protese kontaktlinser kunne hjelpe barn som har albinisme, en situasjon der en person ikke har tilstrekkelig pigmentering og er svært følsom for lys. Fargede kontaktlinser også er nyttig for barn med en tilstand som kalles nystagmus, som gjør for ufrivillig risting av øynene deres. Disse protese kontaktlinser brukes til å skjule en vansiret øyet er vanligvis myke linser. Dette hjelper fordi disse objektivene er større og beveger seg mindre.

Lysfølsomhet

På 1980-tallet bemerket skolepsykolog Helen Irlen at mange barn med leseproblemer hadde de samme typer problemer. For eksempel, klaget de av visuell forvrengning, var følsom for blending, og led av hodepine og slitne øyne. Dessuten var disse problemene mest vanlig når barna forsøkte å lese svart trykk på hvitt papir. Derfor Irlen kom opp med tesen om at de med lesevansker lider av en tilstand der deres netthinne er for følsom for visse lys frekvenser. Hun kalte denne tilstanden scotopic følsomhet syndrom.

Overlegg

Som et resultat av scotopic følsomhet syndrom, forvrenger hjernen og misunderstands den visuelle informasjonen den mottar. Løsningen Irlen kom opp med er bruken av fargede linser eller overlegg, for å holde ut lys frekvenser som forårsaker forvrengning, slik som å kutte ned på gjenskinn. Dette gjøres med bruk av en maskin som kalles en intuitiv calorimeter som hjelper til å finne ut en persons toner. Så mange som 7000 forskjellige nyanser av overleggene er tilgjengelige, og en av disse kan velges avhengig av barnets fargepreferanser.

Progressive linser som underviser i øyet å se en annen måte

Progressive linser som underviser i øyet å se en annen måte


Progressive linser er en felles erstatning for bifokale eller trifocal linsetyper. Snarere enn med et skarpt skille mellom områder med et objektiv med ulike korrigerende resepter, fører den progressive linsen i øyet gjennom en progresjon av brennvidder og reseptbelagte styrke. Den progressive linse hjelper øyet fokus på ulike avstander som musklene i øyet begynner å miste fleksibilitet med alderen.

Hvordan øyet fungerer

Et øyeeple inkluderer en linse som fungerer omtrent som en kameralinsen. Å fokusere lysstråler inn et klart bilde, har objektivet til å justere sin posisjon i øyeeplet, og fokuserer lysstrålene på et område på baksiden av øyet, kalles netthinnen. Objektivet holdes på plass av små muskler, og hjernen styrer disse musklene slik at øyet ser objektet klart.

Tap av tåleevne

Som en menneskekropp aldre, musklene som holder øyet linsen begynner å miste fleksibilitet, som gjør objektivet selv. Mens denne prosessen starter så snart et barn kommer på skolen, begynner den mest betydelige nedgangen rundt 40 år. Ettersom disse musklene mister sin fleksibilitet kan de ikke lenger beveger seg på øyet linsen gjennom den nødvendige bevegelsesområde. Som et resultat, kan øyet ikke lenger tydelig fokus på nær avstand mens de fortsatt ser tydelig på lengre avstander.

Vision Correction

Vision korrigerende progressive linser "tog" øyet. Uten linser, øyet muskler strekke og slappe av mens de justere plasseringen av øyet linsen. Med en progressiv linse, øyet linsen muskler "lære" at de ikke trenger å jobbe for å fokusere på enkelte objekter. Øynene blir omskolert, og avhenger av linsene. Som et resultat, i eldre voksne en persons naturlige synskvalitet kan også reduseres etter bruk progressive briller i løpet av en kort tid.

Trening en Eye

For yngre barn, kan prosessen brukes i revers. Når det gjelder barnas øyne, som er fullt dannet ennå ikke vant til å fokusere, kan progressive linser være utformet for å aktivere og stimulere øye muskel bruk. Denne prosessen krever en rekke resepter, som tilfredsstiller barnets første syn behov, og deretter bruke en tilpasset progressiv linse som oppmuntrer barnet til å utvikle øyet muskler. Som barnets øye muskler styrke, er hans øyne opplært til å fungere bedre. Linsene arbeide for å forbedre pasientens evne til å fokusere øyet muskler på objekter på ulike avstander.

Hvordan bruke Progressive bifokale linser

Hvordan bruke Progressive bifokale linser


Vi har tre grunnleggende områder av visjonen. Den nær rekkevidde er for lesing og se på nært hold. Den mid-range er for å se ting på en armlengdes avstand, for eksempel dashbord, dataskjermer og elementer på hyllene mens shopping. Avstanden serien er noe lenger unna som trafikkskilt og folk nærmer seg. Et sunt og normalt fungerende øye kan romme alle tre utvalgene av visjon uten å ta tid til å justere. At evnen til å imøtekomme avtar over tid og som vi alder våre øyne har en vanskelig tid å gjøre justeringen fra ett område til et annet. Til slutt, kan vi ikke være i stand til å oppnå visuell klarhet i ett eller flere av de tre områder. Det er da vi trenger briller. En progressiv bifokale linsen plass til alle tre utvalgene av visjon uten kosmetiske unattractiveness av bifokale linjer i linsene. Progressive linser ta tid å venne seg til.

Hvordan bruke Progressive bifokale linser

•  Aksepter at din nye progressive linser er ikke sannsynlig til å jobbe i det øyeblikket du setter dem på. Det viktigste skrittet for å justere til progressive glass er å forstå at du spør øynene dine til å fullstendig endre måten de har jobbet. Ettersom tiden har gått, og behovet for progressive glass har gradvis presentert seg øynene begynte å jobbe ekstra hardt slik at du kan se. Når du setter disse progressive briller på, kan øynene ikke bare slå den av umiddelbart. Så det første du må gjøre er å komme i riktig tankesett når du plukker dine nye briller opp fra øyelegen.

Forbered å teste hvert område av objektivet. Den progressive bifokale linsen har et lite område for å lese nederst på linsen, en litt bredere korridor for mid-range går opp sentrum av objektivet, og det åpner opp til et stort område av resept for din avstand visjon i toppen av objektivet. Du allerede forstår at det å gjøre overgangen fra en rekke syn til en annen er trolig ikke kommer til å være komfortabel i dette øyeblikk, men hva du kan teste er klarhet i visjonen gjennom hver av de områder av linsen. Sett dine progressive glass briller på.

Hold lesestoff på nært hold på vanlig leseavstand. Øynene skal slippe naturlig til bunnen av linsen for å se gjennom leseområde av briller. Selv om teknologien er bedre hver dag, ikke størrelsen på at lesing plass dekker ikke hele nederste delen av linsen, slik at du kan ha til å flytte hodet litt for å finne arealet av størst klarhet. Hvis du finner en god klar område for å lese kan du anta at deler av resepten er riktig og gå videre for å teste den mellomliggende område av linsene.

Hold din lesestoff på armlengdes avstand og gjenta synstest fra Trinn 3. Du er bare ute etter god synsskarphet på dette punktet. Når du finner du kan se bra på dette området, gå videre til avstand.

Se rett fram på avstand. Ser nedover gaten. Se på menneskene rundt deg. Se på klokken. Hvis du finner god klart syn på denne distansen også, vet du at din resept er riktig, og at du vet hvor du finner de områder av visjonen. Nå er det på tide å jobbe på fungerer med briller.

Gå rundt, nøye, mens du bruker briller. Hold øynene rett fram. Visjon bør være klart. Deretter beveger øynene sakte til ytterkantene av briller og merker at synet blir mindre tydelig. Gjør det samme mens du ser ut og langsomt slippe øynene lavere i linsene. Jo lavere du kommer, jo verre visjonen blir. Dette er fordi øynene dine ser gjennom resept for midt-og nært hold. Nøkkelen er å trene øynene dine til å automatisk finne at "sweet spot" i objektiver som tilsvarer avstanden som du ser. Det føles vanskelig i begynnelsen, men det vil bli andre natur.

Hint

 • Har dine progressive glass briller riktig justert av en profesjonell. Nøyaktige målinger ble tatt for å plassere disse områder foran deg for å gi optimal visjon potensial og hvis brillene er hakket eller glir ned på nesen du ikke kan fungere ordentlig med brillene dine.
 • Hvis du plukke dine nye progressive opp på ettermiddagen, sette dem bort til neste morgen når øynene dine er friske. I midten av dagen øynene dine er allerede på høygir og justert til hva de har å jobbe med. De vil kjempe mot ny resept, og du vil bli frustrert.
 • Tilpasning til progressive glass tar tid og det er ingen gradvis fremgang som gjøres. Du vil bli frustrert og hater dem like mye på den første dagen, den andre dagen, den tredje dagen, og så videre. Så en magisk dag, kanskje dag 5, vil du våkne opp og det vil være som du har slitt dem hele livet.
 • Vær forsiktig når du vandre rundt etter de første dagene før øynene er vant til reseptbelagte variasjoner i linsene. Det er lett å feilbedømme hva som er foran deg og reise på trinnene hvis du leter gjennom feil område.
 • Hvis du ikke har blitt komfortabel med progressive glass innen 10 dager, tilbake til øyelegen for en re-evaluering.

Fordeler med polariserte linser

Polariserte linser har blitt brukt i flere tiår av skiløpere, snowboardere, fiskere og surfere som krever klar visjon om å utføre sine idretter. Polariserte linser inneholder filtre som er polarisert vertikalt for å motvirke reflektert lys, som er polarisert horisontalt. Polariserte linser er allment tilgjengelig for publikum, og tilbyr en rekke fordeler.

Avblending

Blending kan alvorlig svekke synet, og er potensielt farlig mens du kjører. Polariserte linser redusere eller fjerne gjenskinn, slik at visjonen ikke forringes.

Contrast Enhancement

Polariserte linser forbedre kontrasten og fargesans, noe som bidrar til å forbedre visjon. Fargene dristigere og lysere gjennom polariserte linser.

Klarhet

Klarhet i visjon er en fordel med polariserte linser. Dette kan tilskrives den forbedrede dybdesyn og visuell nøyaktighet at disse linsene gir.

Lys Sensitiviteter

Polariserte linser er gunstig for personer med lys følsomhet. Disse glassene reduserer belastningen av dataskjermer og TV på sensitive øyne.

Mindre belastning på øynene

Polariserte linser redusere belastningen på øynene som kan føre til mer alvorlige synsproblemer. Redusert gjenskinn og visuell klarhet tillate øyet å slappe av.

Hva er tørre øyne syndrom hos barn?

Hva er tørre øyne syndrom hos barn?


Selv om tørre øyne syndrom forekommer svært sjelden hos yngre demografi, er det mulig. Det kan skje med symptomer som smertefulle og ubehagelig som hos voksne tilfeller. Fordi leger ofte misdiagnose tilstanden hos barn, er det viktig å rapportere alle symptomer. Vær spesielt oppmerksom på hva barnet rapporter.

Funksjoner

Tørt øye syndrom er en forstyrrelse av filmen der tårer produseres normalt. Når tørt øye syndrom oppstår, er øyet ute av stand til å produsere en tilstrekkelig mengde av tårer, eller tårene er sammensatt av kjemikalier som forårsaker dem til å fordampe umiddelbart. De tilstanden gir redusert tåreproduksjon og en abnormitet i produksjonen av slim vanligvis finnes i rivesjikt. Selv om de fleste pasienter opplever bare milde til moderate symptomer på tørre øyne syndrom, kan alvorlige tilfeller av tørre øyne syndrom være svært smertefullt og ubehagelig, og de krever ofte kirurgi, slik at øyet ikke tørker ut.

Forstå barnets symptomer

Pasienter med tørre øyne syndrom ofte rapporterer vedvarende øye tørrhet, en følelse av svie eller skrape i øyet, tåkesyn, en modig eller filmy følelse i øynene, lysfølsomhet, og rødhet i øyet eller "følelse av fremmedlegeme", hvor det føles som om et objekt har forbønn øyet. Mens et barn ikke kan klage over en følelse av tørrhet i og rundt øyet, vil barnet sannsynligvis beskrive følelsen av irritasjon, svie, scratchiness, og kløe. Foreldre bør også lytte til miljøledetråder som kan vise til tørre øyne syndrom. For eksempel kan barnet hevder at symptomene forverres i løpet av et fly tur eller en ferie til et tørt, mye vind plassering.

Unngå Feildiagnostisering

For å unngå at barnet ditt bli feildiagnostisert, være forberedt på å svare på spørsmål angående ditt barns normalt øye atferd --- for eksempel, ikke barnet normalt sove med øynene åpne? Foreldre bør også være forberedt på å rapportere om barnet er plaget med en sykdom som påvirker huden, ledd, guts, eller luftveiene. Det er også mulig en aktuell medisinering kan bidra til ditt barns øye tilstand; Denne informasjonen bør bemerkes, samt. Endelig kan en hvilken som helst form av strålebehandling eller kjemoterapi skade kjertler som er involvert i tåreutskillelse. Det bør gis til barnets lege, så vel. For å være sikker på at barnet lider av tørr-øye-syndrom, vil en lege sannsynlig bestille en Schirmer test, en fremgangsmåte som forsøker å måle mengden av tårer i en pasients øye ved hjelp av en tynn strimmel av filterpapir plassert ved hjørnet av øyet.

Årsaker til tørre øyne syndrom hos barn

De fleste tilfeller av pediatriske tørt øye syndrom er forårsaket av én av flere tilstander. En forutsetning, mucin mangel, påvirker primærprodusentene av tåre mucin. Mangel av denne integrert komponent destabiliserer tårefilmen og forårsaker øyet å tørke ut. For å unngå denne tilstand, bør barn konsumere den daglige mengden av vitamin A (xeroftalmi), og trachoma, da disse elementene har evnen til å sterkt påvirke mucin lag av tårefilm.

Lipid-mangel kan også bidra til tørre øyne syndrom. De meibomian kjertler, eller tarsal kjertler, er de primære bidragsytere til den oljeaktige lag av tårefilm. Et fall i dette laget fremmer en hurtigere fordamping av tårefilmen, skjerpende tørt øye syndrom. Strålebehandling eller cellegift kan føre meibomian kjertel dropout, ofte resulterer i en alvorlig mangel på dette tåre lipid laget. Andre årsaker til tørre øyne syndrom inkluderer langvarig perioder med øye-tung aktivitet, inkludert å se på TV, lese eller bruke en datamaskin, tørr eller støvete luft, andre medisiner, eller langvarig kontakt linse bruk.

Behandling

Pediatric tørre øyne syndrom kan lett behandles ved å massere barnets lokk, rengjøring øyelokks marginer to ganger daglig med fortynnet baby shampoo (ca en teskje av sjampo til en kopp lunkent vann), avstå fra medisiner som kan være årsaken øyet å tørke ut og sørger for at barnet ditt bruker den nødvendige mengden av vitamin A og essensielle lipider. Anvende et antibiotikum eller kortikosteroid kombinasjon til lokket margin i små mengder kan også hjelpe i behandling av pediatrisk tørre øyne syndrom.

Hva er progressive linser?

Progressive linser er briller designet for de med nedverdigende syn. I motsetning til vanlige briller, progressive linser tilby brukerens ulike typer forstørrelser som vil kreve at brukeren kan bruke flere par briller for å oppnå noe annet.

Definisjon

Progressive linser er korrigerende linser som brukes i briller for å korrigere prebyopia og andre vanlige lidelser. I motsetning til andre linser, progressive glass inneholder en gradient av økende linsestyrke, laget for å hjelpe trene brukerens øye å forbedre synet. Brillene starte med en veldig svak eller ingen gradient og gradvis øke strømmen av objektivet når det går lavere. Den endelige forstørrelsesgrad av linsen er vanligvis omtrent 1 til 2,5 dioptrier avhengig av bærerens tilstand.

Bruk

Progressive linser er mest brukt av eldre voksne. Etter 40 år, noen mennesker opplever at deres øyne har en vanskeligere tid på å fokusere. Selv med bruk av vanlige lesebriller Noen brukere synes lesing for å bli stadig vanskeligere på grunn av hvor svak musklene i deres øyne bli.

Fordeler

I stedet for å bruke flere typer forskjellige fokuserte lesing briller brukere kan vise forskjellige gjenstander gjennom ulike forstørrelser ved å vippe hodet litt slik at de leter gjennom en annen del av objektivet. Progressive linser også mangler de forvrengte bilder som er forårsaket av bifokale og trifokale brilleglass.

Bivirkninger

Noen nye brukere har problemer med å tilpasse de forskjellige fokuserer på sine briller og vil ofte få hodepine og svimmelhet mens iført sine nye briller. Fjerne brillene i ca en time eller til symptomene passere er den typiske løsningen før brukeren er kjent med linsene.

Ulemper

Folk som bruker progressive glass klager ofte om forvrengte bilder som wearers kan finne forstyrrende og ubehagelig. Siden progressive linser har forstørrelsen av mange ulike objektiver, som har sett på små flekker i objektivet kan få bildet til å dimme og forvrenge.

De beste ting å gjøre for tørr, kløende øyne

Tørr og kløende øyne kan være en plagsom lidelse for folk i nesten alle aldre. Tilstanden oppstår når kroppens produseres naturlig tårer ikke gjør en tilfredsstillende jobb med å hydrere overflaten av øyet. Dette kan ha en av to mulige årsaker. De kroppen kan ikke produsere nok tårer eller tårene fordampe eller renne vekk fra øyet tidlig. Heldigvis finnes det behandlinger for sykdommen.

Tørre øyne grunn til å rive tap

Ifølge The Eye Digest, utgitt av University of Illinois Eye & Ear Infirmary, kan tåremangel tørre øyne være forårsaket av kontakt linse bruk, tørt klima, aircondition og vind, blant andre årsaker. Symptomer inkluderer kløe og rødhet. Den vanligste behandlingen for denne tilstanden er lokal applikasjon av øyedråper. Kunstige tårer er formulert for å etterligne den naturlige sammensetningen av tårer.

The Mayo Clinic anbefaler å begrense bruken av over-the-counter kunstige tårer til ikke mer enn fire ganger per dag hvis tårene inneholder et konserveringsmiddel. Kunstige tårer uten konserveringsmidler kan anvendes så ofte som nødvendig. Øyedråper som inneholder ingredienser ment å redusere rødhet bør ikke brukes for behandling av tørre øyne eller kløende.

Hvis de tørre øyne symptomer, inkludert kløe, ikke mildnet av kunstige tårer, kan en lege foreslå plugging tårekanalene. Dette forhindrer tårene å renne bort fra øyet. Tårekanalene kan bli midlertidig stengt ved hjelp av silisium plugger eller permanent stengt ved cauterizing åpningen. Enten fremgangsmåten utføres i legekontor.

Tørre øyne på grunn av lav produksjon av Tears

Et lavt nivå av tåreproduksjon, noe som resulterer i tørre og kløende øyne, kan forekomme hos pasienter med herpes øye-infeksjon eller diabetes, blant andre årsaker. Det er også forbundet med aldring og kan påvirker så mye som 30 prosent av befolkningen som er eldre enn 50. Hvis den tørre øyne er ledsaget av en tørr munn, kan legen ønske å teste for Sjøgrens syndrom.

Kunstige tårer er også brukt som behandling for tørre og kløende øyne som følge av lav tåreproduksjon. De samme forholdsreglene og retningslinjene gjelder som når problemet er tåre tap.

I tillegg kan leger fore ciklosporin, markedsført under merkenavnet Restasis, for kronisk tørre øyne. Stoffet avtar hevelse på øyets overflate, og øker produksjonen av tårer. I noen tilfeller steroider er også foreskrevet å redusere svelling av øyet forårsaket av tørre øyne.

The Mayo Clinic rapporterer også dietter med høye nivåer av omega-3 fettsyrer, fordi de ser ut til å redusere risikoen for tørre og kløende øyne.

Hvordan å blande progressive linser med Kontakter

Progressive linser er multifokale linser som korrigerer synet på avstand, nært og områder i mellom. Også kalt venner, no-linjer eller usynlige bifokale, progressive linser fungerer bedre for noen mennesker enn vanlig bifokale eller trifokale fordi det er flere knutepunkter, ikke bare to eller tre. Kombinere progressive linser og kontaktlinser fungerer godt for noen mennesker.

Hvordan å blande progressive linser med Kontakter

•  Bestem deg for hvordan du ønsker å bruke dine progressive linser og kontaktlinser. Den mest praktiske måten å blande progressive linser og kontakter er å bære dine kontaktlinser for avstand og har et par progressive glass briller som skal brukes bare for lesing over kontaktene. Avstanden del av de progressive linser vil ikke ha noen korreksjon, men lesing og mellomliggende del av linsene vil inneholde din resept nærbilde.

Finn rammer som passer progressive glass. Øynene skal være sentrert i den øverste delen av briller. Større rammer fungerer best med progressive glass, selv om de fleste mindre rammer vil holde no-linjer bifokale. Jo større ramme, jo mer leseområde linsene vil ha.

Velg progressive glass som passer din livsstil og arbeid. Det finnes mange forskjellige typer av ingen linjer linser og de kommer i en rekke ulike stiler. Bedre objektiver har en bredere korridor, den delen av objektivet som blir sterkere fra midten av linsen til bunnen, og mindre av en "blur" område som strøm endringer. Vurdere en bedre kvalitet objektiv hvis du gjør en masse arbeid på nært hold i lange perioder av gangen.

Bland dine progressive glass med kontakter som endrer din øyenfarge. Kontakter er tilgjengelig som forbedre lysere øyne og endre brune øyne til blå eller grønn. Å kjøpe et par sotede kontakter i avstand visjon er mye mer økonomisk enn bifokale kontakter. Ha på tonede avstand kontakter og et par progressive glass briller over dem når du trenger å gjøre arbeid på nært hold.

Velg kontakter som inneholder progressive glass kraft i stedet for briller. Kontaktlinser er nå tilgjengelig i både myke og stive materiale som korrigerer for fjern og nær, og kombinerer funksjon av progressive brilleglass.

Hvordan lese en kontakt Resept for multifokal linser

Kontaktlinse resepter ser ut som de er skrevet på et fremmed språk, spesielt mer komplisert seg som multifokale kontaktlinser. Men de er ganske straightfoward og lett å forstå når du har dekodet hva alle de spesielle terminologi betyr. Uavhengig av hvorvidt kontaktene dine er multifokal, jo enklere øyet problemet er, jo enklere jo resept vil være å forstå. Hvis du har en astigmatisme i ett eller begge øyne, vil du ha en ekstra linje med foreskrivende skriftlig å tyde.

Hvordan lese en kontakt Resept for multifokal linser

•  Undersøk din kontaktlinse resept eller din myke kontaktlinser boks. Hvis du ser på din kontaktlinseboksen, vil det ha resepten skrevet på den, og du vil ikke trenger en ekstra kopi av resept fra øyelegen (med mindre du ønsker å sammenligne de to).

Kjøps bokstavene OD og OS skrevet på resepten. Dette er forkortelser for de latinske ordene "oculus dexter" og "oculus skummel", som betyr "høyre øye" og "venstre øye," hhv. Dette forteller deg nøyaktig hvor øyet hver del av din resept gjelder.

Merknad notasjonen "merkenavnet" ved siden av OD og OS. Akkurat som du ville gjette, er det merkenavnet kontaktlinse som legen har foreskrevet for deg. Avhengig av de individuelle behovene til øynene dine, kan du ha forskjellige merker foreskrevet for hvert øye. Sjekk med din øyelege hvis du finner dette forvirrende.

Se de andre koder på resept. "BC" står for "Base Curve", og vil være et tall mellom 8,0 og 10,0. Dette forteller deg i hvilken grad din kontaktlinse vil være buet for å passe hvert øye. "DIA" står for "Diameter", som forteller deg hvor bred hver linse vil være fra side til side. Ved siden av dette vil du se enten ordet "Power," ordet "Sphere", eller forkortelsen "Rx." Dette er selve resepten del, og det vil være et tall mellom -20 og 20, avhengig av hva hver øyets synskorreksjon krever.

Se etter en ekstra linje som leser "CYL & AXIS" under den første linjen for hvilken øye har astigmatisme. "CYL" står for "sylinder", og vil være et tall mellom -4,00 og 4,00. "AXIS" er nettopp det, og vil være et tall mellom 0 og 180. I motsetning til andre deler av din resept, vil disse to tallene være skrevet sammen med en "x" mellom dem. "Hvis du leser din resept høyt (for eksempel , når du bestiller over telefon), skal dette leses som "tider", akkurat som når du multiplisere tall.

Les ordene "ekstra styrke" eller "legg makt" på resept. Det er her din multifokal resept skiller seg fra andre typer kontaktlinser resepter. Det er denne setningen som forteller folk gjør dine kontaktlinser hvordan fokusfeltstyrken skal variere innenfor linsene. Hvis du har bifokale kontaktlinser, vil du se denne notasjonen også.

Hint

 • Når du er kjent med din resept, sjekk hva legen har skrevet mot eventuelle kontaktlinser du kjøper fra andre enn legen kilder. Mens det er sant at du vil merke det veldig fort hvis du setter dine nye kontakter i og ikke ser skikkelig, vil det være lettere å returnere dem og be om riktige kodekene hvis du sjekker resepten før du prøver å bruke feil linser.
 • Øyelegen bør være glade for å forklare eventuelle spørsmål du har om din multifokal kontaktlinse resept.

Kan du ha kontakter med tørre øyne?

Kan du ha kontakter med tørre øyne?


Studier tyder på at opp til 20 prosent av amerikanerne har kronisk tørre øyne. Tilstanden er en hovedårsak til at noen mennesker blir fortalt at de ikke kan bruke kontaktlinser. Samtidig kan enkelte personer med tørre øyne ikke har noen symptomer før de prøver å bruke kontaktlinser. Hvis du har blitt fortalt at du har tørre øyne, lurer du kanskje på om du fremdeles kan bruke kontakter. Heldigvis er det optikere som er spesialister på montering av folk som har tørre øyne.

Definisjon

Tørre øyne er mangelen på smøring og fuktighet i øyet, noe som kan føre til betennelse av vevet i øyet. Tilstanden forårsaker ubehag i de fleste mennesker og tåkesyn i noen lider.

Symptomer

Hvis du lider av tørre øyne, kan du ha rødhet, svie, eller en skrapete følelse i øynene. Det kan føles som om noe er i ett eller begge øyne. I noen tilfeller kan du ha ekstra-rennende øyne eller dine øyne kan rive uten noen åpenbar grunn.

Betydning

Myke kontaktlinser inneholde vann. Men jo mer vann en linse inneholder, desto mer tilbøyelig er det til å forårsake tørr øyet. Av denne grunn, mange kontaktlinsespesialister foretrekker sittende mennesker som har tørre øyne med stive gass permeable linser, som er mindre enn myke kontaktlinser, beholde fuktighet bedre, og ikke trekker så mye vann bort fra øyet, noe som åpner for mer komfort når iført dem. I tillegg er Proclear kontaktlinser og Acuvue er Oasys kontakter laget spesielt for personer med tørre øyne.

Reduksjon

Noen kontaktlinse spesialist foretrekker å behandle symptomer på tørre øyne før montering personen for kontaktlinser. Kunstige tårer, kosttilskudd og medisinert øyedråper kan være foreskrevet. Boston optiker spesialist Dr. Donald Korb, en av oppfinnerne av Soothe, øyedråper spesielt laget for tørre øyne lider, sa øyedråper kan gi langvarig symptomatisk lindring til tørre øyne lider. I mer ekstreme tilfeller kan punktal plugger settes inn i tårekanalene til å blokkere tårer fra å forlate øynene dine.

Effekter

Den rubbing av linsen på overflaten av hornhinnen kan forårsake noen ustabilitet i øyet. Dette kan også skje hvis du er komfortabel med å bruke kontaktlinser og bære dem uten smerter eller ubehag når du er våken.

Risikofaktor

En risikofaktor for tørre øyne er iført kontakter, så det er viktig å snakke med din øyelege for å finne ut hvilken type kontaktlinse vil passe deg best.

Den beste kur for tørre øyne

Tørre øyne er en tilstand karakterisert ved stikkende, brennende, uklart syn, lysfølsomhet og økt øye følsomhet. Det forekommer vanligvis når den normale hastigheten og kvaliteten av tåreproduksjon avtar, fører til en forstyrrelse av den beskyttende film av fuktighet som beskytter åpent øye. Det finnes flere forskjellige årsaker tørre øyne, og den beste kur for tilstanden varierer med kilden og alvorlighetsgraden av problemet.

Diagnostisering Mulige årsaker

Hvis du opplever betydelige vanskeligheter fra tørre øyne, ser øyet lege for en riktig diagnose. Ifølge Mayo Clinic, mulige årsaker til tilstanden din inkluderer uvanlig lav produksjon fra tårekjertlene; dårlig kvalitet i en eller flere av komponentene i tårene (vann, olje og mucus); feilaktig funksjon av øyelokkene; medisinering reaksjoner og visse miljøfaktorer. Ofte utfører oppgaver som krever høy visuell konsentrasjon (lesing, kjøring, gjør dataarbeid) kan også forårsake problemer ved å senke den gjennomsnittlige blink rate.

Kunstige Tears

Hvis dine tørre øyne symptomene er milde eller moderate, kan den beste kur for ubehag være over-the-counter kunstige tårer. Disse produkter selges i versjonene som inneholder et konserveringsmiddel, så vel som i former som ikke inneholder konserveringsmidler. Hvis du velger et produkt uten konserveringsmidler, kan du bruke den så mange ganger som du trenger i løpet av dagen. Hvis du velger et produkt med konserveringsmidler, vil du sannsynligvis bare kunne bruke det opp til fire ganger om dagen. Kunstige tårer er annerledes enn produkter utviklet for å fjerne rødhet i øyet; sørg for å unngå produkter som behandler rødhet i øyet, siden de faktisk kan forverre symptomene dine. Hvis du vet på forhånd at du kommer til å engasjere seg i aktiviteter som irriterer øynene dine, kan du bruke kunstige tårer som et forebyggende tiltak.

Fuktighet oppbevaring

Hvis kunstige tårer er ikke nok til å kurere tilstanden din, kan legen anbefale lukking av tårekanalene, som vanligvis lar tårene til å renne vekk fra øynene. En metode for å gjøre dette innebærer å plassere små, flyttbare silikon plugger inn i disse kanalene for å fange enten naturlige eller kunstige tårer. I noen tilfeller kan legen anbefale en prosedyre som kalles termisk kirurgi, som bruker en varmekilde å arr og krympe tårekanalene permanent. Alternativt kan du få spesielle kontaktlinser kalt Boston scleral linser, som sitter i løpet av det hvite i øynene dine og hjelpe beholde øyet fuktighet.

Medisiner

Flere medisiner er også tilgjengelig for tørre øyne. Ciklosporin oftalmisk emulsjon (Restasis) fungerer ved å bekjempe betennelse i tårekjertlene som forstyrrer deres funksjon. Hydroksypropylcellulose oftalmiske innlegg (Lacrisert) er plassert i nedre øyelokk en gang daglig, og gradvis slippe smøremiddel i øyet. I noen tilfeller kan legen din også forskrive lokale kortikosteroider, slik som kortison, men bruken er begrenset på grunn av potensiell risiko for katarakt og glaukom.

Lindrende Øyelokk problemer

Hvis dine tørre øyne er relatert til feil lokk funksjon, kan den beste løsningen være kirurgi for å korrigere strukturelle misdannelser. Hvis øyelokk infeksjon er årsaken, kan du bli behandlet med et kurs av antibiotika, samt antibiotika dråper eller salve.

Multifokal linse Vs. Kontinuerlig Vision Lens

Hvis du lider av både nærsynthet og langsynthet, multifokale og kontinuerlige visjon linser tilbyr riktig korrigering av synet - men hva er forskjellen? Mens multifokale linser er tilgjengelig som briller og kontakter, sammenhengende visjon linser krever et kirurgisk inngrep for permanent implantasjon.

Multifokal linser

Multifokale linser har et unikt design som korrigerer nærsyn i en del av objektivet og avstand visjon i en annen del av linsen, slik at sømløs visjon som dine øyne overgang fra nærheten av objekter til langt stedene.

Kontinuerlige Vision Objektiver

Kontinuerlige visjon linser er implantater som gir brukeren avstandskorreksjon på det ene øyet og nær korreksjon i den andre, sømløst å kombinere de to for klare all-avstand visjon.

Forhold

Begge objektivene behandle presbyopi (nærsynthet på grunn av aldring), men kontinuerlig visjon implantater forhindre grå stær fra clouding visjon, ifølge McDonald Eye Associates.

Betraktninger

Personer som gjennomgår kirurgi for å fjerne grå stær kan velge for kontinuerlige syns implantater samtidig, da dette sparer tid, vil den ekstra kostnaden trolig være liten, og implantater sikre grå stær vil ikke tilbake, ifølge McDonald Eye Associates.

Langsiktige konsekvenser

Kontinuerlige visjon linser tilby konstant, langsiktig visjon korreksjon, bare krever årlige syns helsen. Multifokale linser trenger sporadisk erstatning, men de kan være å foretrekke hvis du ikke ønsker å gjennomgå en operasjon.

Typer av øyne

Typer av øyne


Hvis du har synsproblemer kan det være lurt å gå til legen din for en synsundersøkelse. Noen mennesker velger å bruke briller eller kontaktlinser for å korrigere sin visjon. Hvis du ikke ønsker å håndtere stresset av briller, kan du imidlertid velge å gjennomgå korrigerende øye kirurgi. Korrigerende øye kirurgi har ekstremt høy suksessrate og er vanligvis relativt smertefritt, ifølge University of Iowa.

Photorefractive Keratectomy Surgery

Photorefractive keratectomy operasjon involverer bruk av en ekscimer-laser med en kul ultrafiolett lysstråle for å fjerne små fragmenter av vev fra hornhinnen for å omforme det, ifølge Cleveland Clinic. Photorefractive keratectomy kirurgi brukes til å korrigere langsynthet, mild til moderat Excimer lasere bruker ultrafiolett lys til å gjøre snitt og korreksjoner for øyet. nærsynthet og skjeve hornhinner. Pasienter som gjennomgår photorefractive keratectomy kirurgi vanligvis har 20 \ 20 visjon innen ett år etter operasjonen. Det er en liten risiko for infeksjon eller arrdannelse i forbindelse med denne type operasjon, i henhold til University of Michigan Kellogg Eye Center. Før operasjonen øyne er nummen med anestesi, ifølge University of Iowa. Vanlige symptomer etter photorefractive keratectomy kirurgi inkluderer rennende øyne, rennende nese, lysfølsomhet og rødhet i øyet. Solbriller bør brukes i sterkt lys for et par uker etter operasjonen, ifølge University of Illinois i Chicago.

LASIK Eye Surgery

LASIK øye kirurgi er brukt for å redusere avhengigheten av kontaktlinser eller briller, i henhold til United States Food and Drug Administration. LASIK står for laser-assistert in situ Kertomieleusis. Under LASIK kirurgi. Under LASIK kirurgi øyne er nummen med bedøvelse og et lite instrument som kalles en microkeratome brukes til å opprette en klaff på hornhinnen. Etter at klaffen er opprettet en ekscimer-laser brukes til å omforme hornhinnen.

Refractive Lens Exchange-

Refraktiv objektiv utveksling er designet for folk som er middelaldrende og begynner å utvikle grå stær, ifølge Allaboutvision.com. Noen ganger refraktiv objektiv utveksling brukes til å behandle ekstreme langsynthet hos yngre mennesker. Refraktiv objektiv utveksling kirurgi er vanligvis ikke dekkes av forsikringen, og kan koste flere tusen dollar. Fordeler med denne typen øyne inkluderer rask utvinning, høy suksessrate og høy kvalitet på visjon, ifølge UCLA Refractive Center.

Implanterbare Lenses

Implanterbare linser blir ofte brukt til å behandle nærsynthet eller nærsynthet, ifølge Allaboutvision.com. Implanterbare linser er ofte referert til som intraokulære linser, i henhold til United States Food and Drug Administration. Disse linsene er lik til kontaktlinser og er vanligvis implantert mellom hornhinnen og iris eller like bak iris. Personer med tynne hornhinner som trenger korrigerende øye kirurgi ofte bruker implanterbare linser.

Typer optiske linser for Distance & Reading

Typer optiske linser for Distance & Reading


En person med lese indusert hodepine, eller problemer med å lese gateskilt mens du kjører, har sannsynligvis en slags visjon problem og trenger optiske linser. Enkelt linse briller hjelpe folk med enten nær-sightedness eller langt sightedness, mens biofocal og andre multifokale linser hjelpe enkeltpersoner som har behov for flere resepter for flere grader av synsproblemer. Noen individer trenger andre optisk linsekorreksjoner, som prisme og UV-beskyttelse, så vel.

Konkave og konvekse

Near-sightedness, en tilstand der en persons syn fokuserer foran en unormalt lang øyet, forårsaker problemer med avstand syn. En konkav linse korrigerer dette problemet ved å bøye lysstråler utover, presser navet tilbake inn i øyet. Framsynthet, en tilstand der visjon fokuserer bak en unormalt forkortet øyet, forårsaker et problem med lesing og nært hold syn. En konveks linse løser dette problemet ved å bøye lys stråler innover og trekke navet videre inn i øyet.

Enkelt Visjon og multifokal linser

Ett fokus linser har en enkel resept og løse et enkelt syn problem, enten nær-sightedness eller langt hold. Multifokale linser, oftest refererer til bifokale og trifokale, har flere resepter innenfor en enkelt linse, som omhandler flere synsproblemer ved å justere fokuspunkt gjennom bruk av de ulike resepter. Standard multifokale linser har en tydelig linje som skiller de ulike resepter, men progressive linser gradvis blande sine multifokale delene sammen, og dermed fjerne de synlige segmentlinjer.

Prism

Noen individer har en nærsynt øye og en framsynt øyet, forårsaker dobbelt-syn, ett av mange forhold hvor øynene trekke fra hverandre under bruk og ikke lenger jobber sammen. For disse personene og andre som har øyne har lignende muskulære ubalanser, en optometrist foreskriver ofte et objektiv med prisme. Prismet bøyer lysstråler på en slik måte at øynene belastning mindre og de to bildene justere inn i en, forårsaker hjernen til å tenke at øynene arbeide sammen.

Lett Protection

Alle øyne trenger beskyttelse mot solens ultrafiolette stråler, men for personer som allerede iført korrigerende linser i form av briller, i stedet for kontakter, standard solbriller jobber ineffektivt. Disse personene trenger vanligvis polarisert clip-on solbriller som festes til sine vanlige linser eller polariserte solbriller spesielt laget med sine resepter. Videre polariserte linser blokkere UVA og UVB-stråler, noe som reduserer gjenskinn, mens solbriller med vanlige linser bare redusere lysintensiteten.

Overgangs linser gir et alternativ for personer med korrigerende linse briller. Disse objektivene mørkere når de utsettes for UV-lys og slå klare når innendørs, beskytte øynene mot sollys-indusert skade.

Hvordan forbedre synet Uten korrigerende linser

Hvordan forbedre synet Uten korrigerende linser


For folk som ønsker å forbedre sine syn uten bruk av briller eller kontaktlinser, er det flere alternativer tilgjengelige nå, mer enn noensinne. Det hjelper å ha en gjeldende synsundersøkelse gjort, for å få en klar diagnose av problemene du står overfor. Husk at hvis du har vært iført korrigerende linser for en stund, kan synet ditt faktisk bli skadet på grunn av din økt avhengighet av dem. Noen rettsmidler har eksistert i mange år, mens andre kirurgiske metoder er mer den siste utviklingen. Sviktende syn ikke nødvendigvis begynne med øynene, så en full fysisk eksamen er også en god idé.

Hvordan forbedre synet Uten korrigerende linser

•  Lær visuell trening. Denne metoden, grunnlagt av New York optometrist William Bates, er en måte å omskolering musklene i øyet som kan bli ødelagt som følge av stress. Øvelsene fokuserer på undervisning musklene til å slappe av, noe som resulterer i forbedret syn. Visuell trening krever at du tilbringer stadig mindre tid på seg korrigerende linser og ber deg om å utføre øvelsene uten dem. Teorien er at synet er en ervervet ferdighet som å gå eller bruke hendene, og som barn vi ubevisst lære oss å bruke våre øyne. Ingen av disse øvelsene krever noen spesielle utstyr.

har LASIK kirurgi utført. LASIK, eller laser Assisted Insito Keritomilieusis, benytter en ekscimer-laser for å endre formen av hornhinnen. Et blad eller laser-enheten benyttes for å skjære bort en del av hornhinnen for å avsløre stroma (midten av hornhinnen), er et laser så brukt til å fjerne en forutbestemt mengde av stroma, og det øverste lag av hornhinnen er erstattet . Hvis du er involvert i høye kontaktsport, har en medisinsk tilstand som bremser sårtilheling eller har blitt diagnostisert til å ha tynne hornhinner, kan LASIK ikke være riktig for deg.

Spis mat som forbedrer synet ditt. Kosthold er ikke noe som folk flest tenker på når de ønsker å forbedre synet, men en vitamin mangel kan være årsaken. Gulrøtter er rike på vitamin A og betakaroten, som bidrar til å bevare overflatelagene i øyet. Egg har aminosyrer og svovel, som bidrar til å hindre grå stær fra forming. Grønne bladgrønnsaker har karotenoider som beskytter øyet mot solskader. Goji bær har antioksidanter som hjelper øynene justere raskere til mørket.