Digidexo.com

frisk igjen av visuell snø

Wilen Migrene Cure

En migrene er en nevrologisk tilstand som påvirker millioner av amerikanere. Mens de fleste beskriver det som en ekstremt kraftig hodepine, kan andre symptomer på migrene er kvalme og oppkast, problemer med å se, og en meditativ tilstand av persepsjon. Det har ennå ikke vært definitive forskning på årsaken til migrene, og de virkemidlene som fungerer for noen mennesker er ineffektive i andre. Den "Wilen kur" for migrene har vært et populært naturlig rette siden tidlig på 1990-tallet.

Hva er Wilen Cure

Mange migrenepasienter har funnet, etter bruk av Wilen metoden, at deres migrene er sterkt redusert i alvorlighetsgrad, eller at symptomene forsvinner helt.

De Wilen søstre, Joan og Lydia, anbefaler flere forskjellige kurer for migrene. En av de mest omtalte er å gni templene med sitronskall og deretter knytte et håndkle tett rundt ens hode. Gjør du det velig kurere migrene raskt --- selv de som har vart i flere dager. Variasjoner over denne metoden inkluderer bruk av sitronskall til huden, holde den der med en dishtowel eller et lommetørkle. Når sitronskall begynner å prikke huden, kan den håndkle eller tørkle fjernes. Ved dette punktet, er vaksinen skal ha trådt i kraft.

Hvordan virker det

Leger har lenge studert ideen om "frukt hedonics", hvor følelsen av frukt og grønnsaker --- lukten, smaken, følelsen --- synes å ha en terapeutisk effekt. Forskere tror at frukten terapi fungerer på grunn av økt velvære for den enkelte, som resulterer i forsterket funksjon av alfa bølger i hjernen. Noe tyder på at nevrotransmittere i hjernen blir endret på grunn av lukten og smaken av frukt. Mens vitenskapen er fortsatt søker etter en forklaring, har slike rettsmidler blitt brukt i århundrer for å behandle en rekke plager.

Andre foreslåtte Wilen rettsmidler

De Wilen søstrene anbefale andre remedier, også. For eksempel er å plassere sine føtter i et varmt bad og en ispose på hodet påstått å fungere ganske godt. Noen individer kan finne lindring i form av en vannmelon skall som, etter at en bruker frukten selv, er plassert over pannen og holdes på plass med et håndkle for lommetørkle. Rå mandler, kaffe og svart te (rettsmidler som har lenge vært brukt til å lindre hodesmerter) er også anbefalt i sine skrifter som måter å trekke smerten ut av en migrene og føler deg frisk igjen.

Hvordan virker Tetracycline Arbeid i kroppen?

Tetracyklin Oral

Tetracyklin fungerer i hovedsak som et antibiotikum i en persons kropp. Når denne medisinen er introdusert inn i systemet ditt, vil det stoppe bakterier knyttet til smitte fra å vokse ved å hindre eller forstyrre bruken av protein. Når infeksjonen er inneholdt, så å si, kroppen selv, eller i det minste ditt immunforsvar, nå vil ha en bedre sjanse til å ødelegge bakterier, som til slutt vil eliminere smitte fra systemet ditt slik at du kan bli frisk igjen. Denne typen medisiner ikke tjener noen funksjon i bekjempelsen av disse infeksjoner forårsaket av et virus, som forkjølelse eller influensa, og du trenger en annen form for forsvar.

Bruk av Tetracycline

En av de vanligste anvendelser av tetracyklin er som en behandling for akne. Siden disse typer blemishes er i hovedsak infeksjoner i huden, kan en lege foreskrive en muntlig pille av tetracyklin at du ville ta hver dag som en del av behandlingen. Det fungerer som beskrevet ovenfor, forstyrre veksten av bakterier slik at kroppens immunsystem til å drepe infeksjonen og derfor klare opp huden din. En lege kan også foreskrive tetracyklin for lungebetennelse, bronkitt, klamydia, gonoré, ørebetennelser, visse hals irritasjoner, urethral syndrom (kvinner) og urinveisinfeksjon.

Bivirkninger av Tetracycline

I likhet med nesten alle typer av medisiner, gjør tetracyklin har dets bivirkninger, inkludert kvalme og oppkast, diaré og rektal ubehag, hodepine, endring i appetitt, svimmelhet og utvikling av sår i munnen (på grunn av stoffet som påvirker balansen av bakterier som naturlig forekommer i dette område av kroppen). Mange av disse bivirkningene vil manifestere helt i begynnelsen av bruk og avta etter hvert som kroppen akklimatisere til medisinering. Men bør du likevel oppsøke deg med lege dersom noen av disse bivirkningene blir til stede.

Øvelser Etter brokk kirurgi

Brokk reparasjon er en smertefull operasjon etterfulgt av en ganske lang restitusjonsperiode på inntil seks måneder. Mens din umiddelbare trangen kan være å begynne å trene igjen så snart som mulig for å kompensere for styrke tapt under operasjonen, ikke vær så hissig. Anstrengelse før full helbredelse er en viktig årsak til tilbakefall, en klart uønsket løpet av handlingen. Hvis du, eller noen du kjenner, har nylig gjennomgått kirurgi for en brokk, her er noen øvelser som kan holde deg i form uten å sende deg tilbake til legen.

Generelle forholdsregler

Den første og viktigste regelen for å utøve følgende brokk kirurgi er kjent som "grynt" regelen. Hvis du er anstreng så hardt under en øvelse som du føler trang til å grynte, er du trene for hardt og stå å reinjure selv. Når kroppen er gryntende, er du ubevisst økende spenning på bukveggen. Dermed holde intensiteten til et rimelig nivå før du er helt frisk igjen, minimere muligheten for ytterligere hendelser.

Skade-Proof Yourself

Styrking av musklene i rectus abdominis kan bidra til å forsvare seg mot trusselen om fremtidige brokk. Å målrette denne muskelgruppe, komme i en typisk "sitte-up" posisjon - å ligge på ryggen med knærne bøyd rundt 90 grader. Stedet for å utføre en full sit-up, bare løfte overkroppen opp fra gulvet til skulderbladene heve litt opp fra bakken. Retur langsomt til startposisjon, og gjenta for tre sett med 10 til 15.

Tenk Lett Cardio

Avstå fra styrketrening før kroppen er fullt restituert er den smarteste tingen å gjøre. Dermed fokusere innsatsen rundt moderat cardio utøvende lav intensitet (rask gange) på tom mage første i morgen er en fin måte å miste fett og samtidig beholde muskelmassen Gå for 30 til 45 minutters turer 3-4 ganger i uken for optimale resultater.

Vær forsiktig med Resistance Training

Hvis du må få i gym og løfte noen vekter, være svært forsiktige. Ved første, unngå sammensatte heiser som sted unødig stress fra hard belastning på magemuskler. Dermed holde seg borte fra tunge knebøy, døde heiser, og maks innsats benkpress for de nye månedene. I stedet holde seg til det meste isolasjon, dumbbell, og kroppsvekt bevegelser som: dumbbell overhead og benkpress, lat pull-downs, krøller, kroppsvekt dips, pushups, dumbbell rader og ben eller kne høyninger.

Betraktninger

Utfør din motstandsarbeidet for lettere, høyere-repetisjons sett. Hold deg til stille / rep ordninger som 3x8, 3x10, 3x12, og 2x15 for å bedre sjansene dine for å bo i samsvar med "grynt regelen." Forebygge tilbakefall er bare en øvelse i stabling dekk til din fordel for å minimere muligheten for risiko. Hvis du holder deg til dette rådet, styrke din rectus abdominis, stikker til hovedsakelig cardio, og løfte lys, vil du sannsynligvis komme i rett tid uten ytterligere skade.

Hva er årsakene til Nedsatt nyre-funksjon?

Det finnes en rekke tilstander, sykdommer og livsstil valg som kan føre til nedsatt nyrefunksjon. Mens testing er den eneste måten å oppdage og bestemme behandling for nedsatt nyrefunksjon, er det likevel viktig å forstå vanlige årsaker. Les videre for å lære noen av de mest observerte årsaker til nedsatt nyrefunksjon.

Diagnose

Redusert nyrefunksjonen kan være et resultat av diabetes og høyt blodtrykk eller andre arvede tilstander. Bare en lege kan diagnostisere og behandle nedsatt nyrefunksjon, og testing er nødvendig for å foreta en bestemmelse med hensyn til behandlingsforløpet. Testing er også nødvendig for å bestemme graden av nedbrytning som har funnet sted.

Misdannelser og fødselsskader

Misdannelser og fødselsskader er vanlige bidragsytere til nedsatt nyrefunksjon. Denne type nyreskader er vanligvis diagnostisert tidlig, og pasienten er foreskrevet en behandling plan, bestemte kosthold og livsstil endringer. For barn, kan tidlig oppdagelse føre til økninger i nyrefunksjonen over tid eller ved bruk av medisiner. Tenåringer og voksne som er diagnostisert kan ha å gjøre flere justeringer, som atferdsmønstre kan allerede være på plass.

Glomerulonefritt

Ifølge kidney.org, "Glomerulonefritt er en sykdom som forårsaker betennelse i nyre 'små filtrering enheter kalt glomeruli. Glomerulonefritt kan skje plutselig, for eksempel etter en strep hals, og den enkelte kan bli frisk igjen." Men i noen tilfeller kan pasienten oppleve progressive tap av nyrefunksjon over en rekke år som fører til moderate eller alvorlige nyreskader.

Arvelige forhold

Arvelige tilstander som polycystisk nyresykdom er et resultat av cyster som gradvis forstørre, og i mange tilfeller fører til nyreskade. Andre arvelige sykdommer inkluderer Alport syndrom, primær hyperoxaluria og cystinuria. Pasienter må testes for hver sykdom før en diagnose kan stilles. Personer med en forelder eller besteforelder som lider av en eller flere av disse arvelige sykdommer bør se en lege og avsløre alle medisinske historier på den tiden.

Narkotika og andre giftstoffer

Misbruk av over-the-counter medisiner og smertestillende midler kan føre til redusert nyrefunksjon, også, som kan inntak av giftstoffer og stoffer som heroin og crack. Vedvarende misbruk av alkohol kan også være en faktor i redusert nyrefunksjon, og umiddelbare forholdsregler bør tas for å redusere eller eliminere forbruket.

Spotting Etter Frozen Embryo Transfer

En frossen embryo er en prosess der en eller flere embryoer overføres til kroppen under fruktbare periode. Embryoer er frosset først og fremst fordi et par har flere embryoer enn den ønsker å bruke på den tiden. Embryo kan også fryses hvis du utvikle ovarialt hyperstimuleringssyndrom i løpet av in vitro fertilisering prosessen og må gjenopprette fra virkningene av fruktbarhet narkotika. I dette tilfellet kan du prøve en frossen embryo uker eller måneder etter at du er frisk igjen. Spotting etter en frossen embryo er ikke uvanlig.

Før Transfer

En frossen embryo er et befruktet egg som har vært frosset under IVF prosessen. Du må ta p-piller første til å undertrykke eggløsning. Hvor lang tid du tar pillene varierer - det kan være så lite som to uker eller mer enn to måneder. Du må kanskje også ta andre stoffer som Lupron eller annen form for østrogen. Syklusen blir så overvåket for å sjekke at kroppen din er å utvikle en tykk nok Slimhinnen. Fôret må være i stand til å støtte embryoene.

Embryo Tining

Embryoene må tines før de kan plasseres i kroppen din. Tineprosessen er langsom og nøye kontrollert. Først må de befruktede eggene kommer til romtemperatur. Embryoer har vært frosset i flytende nitrogen ved temperaturer som når nesten 200 grader under null. Når embryoene nå romtemperatur, blir de vasket i fire forskjellige væsker for å fjerne eventuelle gjenværende bevaring materiale. Embryoene blir deretter blir svakt oppvarmet inntil de når en temperatur på omtrent human kroppstemperatur.

Overføringsprosessen

De tinte embryoer overføres tilbake i livmor via et kateter som en del av en poliklinisk prosedyre. Du vil være våken, uten bedøvelse. Bestem på forhånd hvor mange embryoer du ønsker å overføre tilbake. Mer enn én kan føre til flere fødsler. Færre enn to kan redusere sjansene for en vellykket syklus.

Menstrual Spotting

Spotting er ganske vanlig i menstruasjonssykluser. Spotting består av små dråper av blod som kan se brunlig, rosa eller rødt. Spotting skiller seg fra en full periode fordi det er mye lettere. Når du spot, du vanligvis ikke krever en menstruasjons pad for beskyttelse. Spotting ofte skjer som følge av et fall i østrogennivået. Østrogen stimulerer livmoren til å lage en foring for barnet. Hvis eggstokkene ikke produserer helt nok østrogen, betyr dette en redusert fôr. Du kan være foreskrevet mer progesteron av din fruktbarhet spesialist.

Spotting Etter Transfer

Spotting etter en embryo kan være et tegn på suksess eller fiasko. En uke etter overføringen, kan du oppleve småblødninger. Dette er svært vanlig. Embryoet er gravende i slimhinnen. Som et resultat, kan du oppleve en liten nedgang i østrogennivået. Spotting kan også være et tegn på at du er i ferd med å få mensen. Hvis du opplever småblødninger, ta kontakt med din reproduktive endokrinolog (fruktbarhet lege) som et forebyggende tiltak. Legen kan doubleøstrogennivå.

Hvordan bli gravid etter en Laparoskopi

Laparoskopisk kirurgi er ofte utført på kvinner som ønsker å bli gravid, men kan ha helsemessige problemer som gjør det vanskelig. En slik sak er en sykdom som heter endometriose. Med endometriose, endometrialt vev vandrer til andre deler av livmorhulen eller kroppen. Vevet kan blø, forårsaker smerte og gjøre implantasjon av et befruktet egg vanskelig. Mange leger anbefaler laparoskopisk kirurgi til pasienter med endometriose. Laparoskopisk kirurgi bruker et meget lite innsnitt i stedet for en mye større kutt som er vanlig i tradisjonelle kirurgiske prosedyrer, redusere gjenopprettingstiden ved driften.

Hvordan bli gravid etter en Laparoskopi

•  Gi deg selv tid til å leges etter laparoskopisk kirurgi. En laparoskopi kan være en minimalt invasiv kirurgi, men det er fortsatt operasjon. Mange pasienter kan trenge opptil to uker å føle seg helt frisk igjen. Mange typer av laparoskopisk kirurgi involverer innsetting av karbondioksyd inn i bukhulen. Karbondioksid kan migrere til andre deler av kroppen og forårsake smerte. Vær oppmerksom på dine symptomer for å hjelpe rapportere eventuelle komplikasjoner til legen din.

Spor dine menstruasjonssykluser følgende utvinning fra kirurgi. Den første måten å finne ut om du er fruktbar er å begynne å spore dine menstruasjonssykluser naturlig. Kjøp et termometer hvis du ikke allerede har en. Ta temperaturen før du får ut av sengen hver morgen. Legg merke til temperaturen. Du skal se et klart mønster av temperaturer mellom 96,9 og 97,5 i løpet av den første delen av syklusen din. Når eggløsning har funnet sted skal du se et hopp på minst 0,2 grader fra tidligere temperaturer.

•  Legg merke til lengden på syklusen. En normal syklus varierer mellom 24 dager og 35 dager. Syklusen bør være sammensatt av dager før eggløsning og dagene etterpå. Tiden mellom eggløsning og menstruasjon bør være minst 10 dager. Hvis dette er kortere eller du ikke ser en temperatur hoppe dette kunne signalisere en underliggende problem med eggstokkfunksjonen.

Møt med legen din for å diskutere eventuelle oppfølgingsbehandlinger. Mange leger vil anbefale å forsøke å bli gravid starter en måned eller så etter laparoskopisk behandling. Når overflødig endometrievev har blitt lased av dette kan bidra til å skape ideelle forhold for et egg å befrukte, implantat og lage en baby. Lær alt du kan om dine reproduktive sykluser. Forsøke samleie i dagene før eggløsning.

forfølge videre behandlinger. De fleste leger anbefaler å ha ubeskyttet sex for minst et år før konsultere en fruktbarhet lege. Hvis du er over 35 år eller har en partner som har et kjent problem de fleste leger anbefaler å vente mer enn seks måneder. Fertilitetsbehandling kan omfatte prosedyrer som for eksempel inntak av fruktbarhet medisiner eller in vitro fertilisering.

Clostridium Difficle Treatment

Clostridium difficile, noen ganger forkortet til C. difficile eller C. diff., Er en bakterie som påvirker den gastrointestinale system. C. difficile bakterier som normalt lever i kroppen din, men deres vekst kan bli ansporet av bruk av antibiotika som dreper de "gode" bakterier som holder C. difficile i sjakk. Det er spesielt vanlig i sykehus, og kan spres via kontakt med avføring. Flere metoder for behandling eksisterer, fra medisiner til kirurgi.

Symptomer

Symptomene er primært gastrointestinal i naturen, og alvorlighetsgraden kan variere. De fleste tilfellene har hyppig, vandig diaré og magesmerter og kramper. Mer alvorlige tilfeller kan resultere i en betent tykktarm, som igjen kan føre til mer alvorlige symptomer som overdreven og vandig diaré, blod og puss i avføringen, og influensaliknende symptomer som feber, kvalme og tap av appetitt.

Initial Treatment

Initial behandling innebærer umiddelbart avvikle antibiotika mistenkt for å forårsake infeksjoner. Disse inkluderer penicilliner, cefalosporiner, fluorokinoloner og klindamycin. Den neste linje av behandlingen er en annen form for antibiotika, slik som metronidazol for mild og moderat symptomer, og vancomycin for mer alvorlige symptomer. De hindre vekst av bakterien i magen, slik at den "gode" bakterier trives igjen.

Legen din vil overvåke utviklingen og symptomer, samt eventuelle mulige bivirkninger fra medisiner, som for eksempel kvalme og en dårlig, bitter smak i munnen. Som med de fleste antibiotika, bør du ikke drikke alkohol mens du tar noen av disse medikamentene.

Probiotika

Alternative behandlinger som brukes til å behandle tilbakevendende C. difficile inkluderer probiotika. En probiotisk er bakterier eller gjær, slik som Saccharomyces boulardii, som bidrar til tarmkanalen blir frisk igjen. En studie publisert i juni 1989 utgaven av American Journal of Gastroenterology viste kombinasjonen av Saccharomyces boulardii og vancomycin å være en effektiv metode for behandling mot tilbakevendende C. difficile. En annen studie, publisert i Journal of American Medical Association i 1994, bekreftet at denne kombinasjonen var sikker og effektiv.

Kirurgi

Dersom infeksjonen blir alvorlig og resulterer i organskade eller ekstrem smerte ikke slått ned ved hjelp av medisiner, kan kirurgi være nødvendig å fjerne en del av tykktarmen som er infisert.

Hvordan ha det gøy når Sick

Hvordan ha det gøy når Sick


Hvis i dag er en syk dag, og du befinner deg følelsen lei, fortvil ikke. Du kan ha det gøy selv når du er hjemme syk. Følg disse trinnene for å ikke bare passere tiden mens du er syk, men å ha det gøy mens du gjør det.

Hvordan ha det gøy når Sick

Se dine favoritt tv-serier eller filmer. Å være hjemme syk er en flott tid å ta igjen på tv-serier på DVR, for å sjekke ut dagtid TV-programmer eller å se en favoritt film på DVD. Plukk programmer eller filmer som du elsker eller som vil få deg til å le.

Les bøker eller magasiner. Hvis du har en bunke med magasiner hoper seg opp eller en bok på nattbordet ditt som du bare ikke kan finne tid til å fullføre, dra nytte av din syke dag til å gjøre disse tingene. Lesing er ikke bare moro, men det vil også hjelpe fordrive tiden også.

spille spill. Hvis du ikke er for syke eller smittsom, kan det være lurt å spille brettspill eller andre spill med familie eller venner. Hvis du er alene, men du kan spille dataspill, videospill eller kortspill som kabal. Velg dine favorittspill og spille av.

Snakk med venner eller familie. Ring en venn på telefonen hvis du føler deg opp til det. Å snakke med venner eller kjære kan gi deg mye moro, spesielt hvis du mimre om morsomme ting du har gjort sammen.

Lytt til noen av favorittmusikken din. Enten du bruker en iPod eller du setter en favoritt-CD i CD-spilleren, er musikken alltid gøy. Plukk sanger som er fengende som du elsker. Du vil ha et smil på ansiktet ditt på et blunk.

Ta en fin, lang bad. Bruk bobler, selv. Suge bort i karet for litt moro og avslapning. Du kan selv lese en bok mens du tar ditt bad eller bare lukke øynene og hvile hodet på et bad pute for en stund.

Surfe på Internett. Du kan vinduet butikk, se videoer, chatte med venner i chatterom eller legge på oppslagstavler. Dette kan være spesielt stor hvis du har en bærbar PC som du kan bruke rett i din egen seng. Det er også en fin tid til å fange opp på din e-post korrespondanse.

Hint

 • Ikke overdriv når du er syk. Du vil ønske å få nok hvile slik at du kan bli frisk igjen.

Hvordan å identifisere og behandle Søn forgiftning

Hvordan å identifisere og behandle Søn forgiftning


Mens mange mennesker vet om solbrenthet, dehydrering og heteslag, ikke så mange er klar over farene ved sol forgiftning. Søn forgiftning er mer ekstrem enn normalt solbrent, og må behandles etter å ha blitt identifisert til å hindre at det blir noe verre, som solen strek. Les videre for å lære hvordan du både identifisere, og å behandle, sol forgiftning.

Hvordan å identifisere og behandle Søn forgiftning

Den første indikator på sol forgiftning er alvorlig solbrenthet. Utover de vanlige indikatorene for solbrenthet, folk som er berørt av sol forgiftning har ofte også kvalme, hodepine, migrene, feber, svimmelhet og diaré. En person rammet av sol forgiftning kan ikke ha hver eneste en av disse symptomene, men han / hun vil mest sannsynlig ha noen og kan ofte beskriver seg selv som "bare ikke følelsen rett."

Når du identifisere sol forgiftning, er neste trinn behandling. Det første trinnet er å umiddelbart få personen ut av solen, gjerne i en kjølig skyggefullt sted. Innendørs med AC og en kul eller lunken dusj er en god start. En kald ispose eller kompass er en god idé hvis flertallet av smerte er i ett område (som pannen eller skuldre).

Bruk Aloe Vera til å behandle de brente områder av huden. Unngå fettete eller fet lotion.

Ta to aspirin. Ikke ibuprofen, ikke Aleve, men aspirin har vist seg å hjelpe med smerte uten negative bivirkninger, og generelt har hjulpet hevelse og følelser av smerte. I tillegg til aspirin, har Beta Karoten kosttilskudd blitt vist i laboratorietester for å lette betennelser som kommer med solbrenthet og sol forgiftning.

Drikk rikelig med vann, men gjør det sakte. Du trenger å bli re-hydrert, men du ønsker ikke å øke dehydrering ved å kaste opp.

Hvis det er mulig, holde seg innendørs i noen dager før du er helt frisk igjen. Hvis ikke, kan du bruke sterk sol beskyttelse og dekke opp.

Hvis du på noe punkt har du en veldig høy feber eller kan ikke kontrollere oppkast, gå til legevakten umiddelbart.

Hint

 • Hold deg innendørs, med air condition hvis mulig, til du er helt frisk igjen hvis det er mulig
 • Ikke gå til stranden eller tilbringe mye tid i solen hvis du har sol forgiftning
 • Aspirin, AC, og Betakaroten er en flott kombinasjon

Bivirkninger av Meningitt

Hjernehinnebetennelse er en farlig sykdom som rammer små barn, babyer og unge voksne. Det har evnen til å skade hjernen og vises på flere forskjellige måter, avhengig av den type av meningitt sammentrukket. Meningitt kan behandles hvis oppdaget raskt nok. Meningitt kan føre til døden i enkelte tilfeller. Det er viktig å være på vakt for tegn som det kan infisere unge voksne og babyer alike. Symptomer er litt forskjellig avhengig av offerets alder.

Definisjon

Meningitt er faktisk et teppe begrep som omfatter viral meningitt og bakteriell meningitt. Sykdommene er så like i symptomer at testene må være preformed på pasienten å fortelle hvilken form det er. Viral hjernehinnebetennelse går som regel bort etter en tid, og pasienten blir helt frisk igjen. Men med bakteriell hjernehinnebetennelse, er utfallet intensiveres og fører til symptomer som døvhet, hjerneskade og død. Dette skjemaet er sjeldne, og det kommer i to typer: hjernehinnebetennelse og pneumokokk hjernehinnebetennelse.

Virusmeningitt Symptomer

Vanligvis oppstår viral hjernehinnebetennelse plutselig. Babyer berørte kan slutte å spise og være ekstremt masete. Babyer yngre enn 18 måneder kan ha en stiv eller øm rygg og være overdrevent masete. En kropp utslett eller utslett bare begrenset til armer og ben vil vises. Utslettet kan tas opp i områder. Unge voksne og voksne berørt vil ha muskelsvakhet, hodepine, tretthet, muskelkramper, søvnløshet eller personlighetsforstyrrelser som atferdsproblemer og manglende evne til å konsentrere seg. Mest gjenopprette innen 10 til 14 dager.

Bakteriell meningitt Symptomer

Symptomer på bakteriell meningitt kan oppstå umiddelbart eller over en periode på to dager. Hos personer over en alder av 2, symptomene er hodepine, høy feber og stiv nakke. Andre symptomer er kvalme, lysfølsomhet, oppkast, forvirring og søvnighet. I en avansert versjon av sykdommen, sår fremkommer under huden og raskt spre seg til andre deler av kroppen. I nyfødte og spedbarn, kan symptomene være vanskelig å få øye på. Ytterligere tegn i babyer kan være irritabilitet, oppkast, inaktivitet og dårlig fôring. Etter hvert som sykdommen vokser i kroppen, vil beslagene også effektueres.

Hjernehinnebetennelse Symptomer

Hjernehinnebetennelse symptomer er hodepine, feber, frysninger, stiv nakke, oppkast, har et utslett som er små med små røde flekker som dekker det meste av kroppen, og forvirring. Andre symptomer er anfall, manglende evne til å forlenge bena, koma, stive knær og nakke, og støt.

Pneumokokk Meningitt Symptomer

Symptomer på pneumokokk meningitt er en stiv nakke, lysfølsomhet, høy feber, sterk hodepine, kvalme og oppkast, endringer i mentalitet og tenkning eller atferd, forvirring og rask puls.

Advarsel

Vær årvåken og se etter tegn på familie og venner. Denne sykdommen kan drepe og påvirke hjernen permanent i noen tilfeller. Pass på at behandling gis så snart som mulig.

Hvordan behandle matforgiftning uten narkotika

Hvordan behandle matforgiftning uten narkotika


Matforgiftning oppstår når du spiser forurenset mat. Dette er mest sannsynlig til å skje etter å ha spist kjøtt, egg eller meieriprodukter som inneholder skadelige bakterier som E. coli.

Hvis du har matforgiftning, er du sannsynligvis vil oppleve minst ett av følgende ubehagelige symptomer på kvalme, urolig mage, diaré, frysninger, oppkast og feber.

Dette er i motsetning til en mat intoleranse eller matallergi, som er spesifikke for visse mennesker på grunn av mangel på enzymer eller hormoner i kroppen, og forårsaker deres immunsystemet til å svare til mat eller substans negativt. For eksempel kan en allergisk reaksjon på mat føre en person til å bryte ut i elveblest eller å ha problemer med å puste.

Drugs, og med anti-kvalme eller anti-diaré midler, er praktisk talt ubrukelig mot mat forgiftning, noe som er i det vesentlige en bakteriell infeksjon. Les nedenfor for å lære hva du kan gjøre for å bidra til å lette disse symptomene.

Hvordan behandle matforgiftning uten narkotika

•  Hold deg hydrert. Effektene av matforgiftning vil gjøre deg dehydrert og føle deg verre. Drikk vann og andre væsker, men unngå koffein, som fungerer som et vanndrivende og vil be deg om å urinere oftere. Drikk kun klare væsker, for eksempel kylling eller grønnsaksbuljong. Den klarere væsken, jo mer vann det inneholder. Målet ditt er å erstatte væske du har mistet gjennom diaré eller oppkast.

•  Spis. Du vil sannsynligvis ikke vil, fordi du ikke vil føle seg vel, men du må spise for å holde energien oppe. Spis tørre matvarer som tørr toast eller kjeks. Den blander maten er, jo mer sannsynlig at du vil være i stand til å holde den. Ikke spis krydret mat eller frukt, som wil være vanskelig å fordøye mens du er syk.

Ta noen probiotiske kosttilskudd eller spiser yoghurt med levende kulturer. Probiotika er levende mikroorganismer som er gunstig for kroppen og kan bidra til å forhindre eller behandle symptomer forårsaket av skadelige bakterier, inkludert den typen som forårsaker matforgiftning. De er også spioneringen for sin evne til å øke immunforsvaret og forebygge infeksjoner. De kan finnes i pille-eller kapselformer, men de er også funnet i yoghurt som inneholder levende kulturer av den. Brand-navnet yoghurt som inneholder levende kulturer vil vanligvis spesifisere det på en etikett og frossen yoghurt butikker pleier å vise slik informasjon på skilt. Prøv å holde seg borte fra den typen som inneholder mye sukker, da dette kan irritere magen ytterligere.

Vær tålmodig. Det kan ta noen dager for å fjerne giftstoffer fra matforgiftning. Få så mye hvile som du kan og avstå fra hard trening til du er frisk igjen. Les advarslene nedenfor.

Hint

 • Gi muntlige elektrolytter til et barn eller spedbarn som lider av symptomer på matforgiftning. De finnes i de fleste apotek.
 • Oppsøk lege hvis noen av vilkårene nedenfor gjelder for deg.
 • 1. Dine symptomer vare mer enn fem eller seks dager eller ser ut til å bli verre.
 • 2. Du har blod eller slim i avføringen. Du kan ha intestinal blødning. Det kunne klare seg på egen hånd, men det er best å se en lege.
 • 3. Din avføring er svart og tjæreaktig. Dette betyr at du er alvorlig dehydrert.
 • 4. Du har en feber som varer mer enn tre dager.
 • Du kan også velge å være på den sikre siden og kontakt lege umiddelbart hvis din barn eller spedbarn har kontrakt matforgiftet. Barn og eldre mennesker, fordi deres immunsystem er generelt svakere, er mer sannsynlig å utvikle anemi eller muskel paralysism som følge av alvorlige tilfeller av matforgiftning

Hvordan mistet vekt Fast

Hvordan mistet vekt Fast


Å miste vekt er en del av å få kroppen frisk og i form hvis du er overvektig. Hvis du er dedikert til å miste vekt, kan det vanligvis gjøres raskt, men det er viktig å gå ned i vekt på en sunn måte slik at du ikke skade kroppen din. Å miste vekt på en sunn måte, samtidig som man gjør sunne livsstilsendringer, kan bidra til å bedre sjansene dine for å holde vekten nede etter at du har mistet den.

Hvordan mistet vekt Fast

•  Start en sunt kosthold som du kan leve med. Noen diett planer er tilgjengelig som kan bidra til å holde deg på sporet. Se på Atkins Diet program, der du kan miste opptil 15 pounds i de første to ukene, ifølge Atkins hjemmeside. Måltidet leveringsprogram på ediets er en annen måte å miste vekt raskt. Ifølge ediets, kan du miste 10 pounds i fem uker ved å spise selskapets tilberedte måltider.

Eliminer spise rask mat, sukkerholdig drikke og usunn snacks. Øk vanninntaket til minst ni kopper per dag. Drikk mer vann under og etter trening for å kompensere for væske du taper mens du trener.

Vær aktiv å hoppe starte vekttap. Bli med et treningsstudio og leie en personlig trener som hjelper deg med å forberede en øvelse plan, deretter utøve et minimum av tre dager i uken. Fokus på vekt trening og intens cardio øvelser. Klem i andre typer aktivitet på de dagene du ikke jobber på treningsstudio med din trener. Gå for en joggetur, gå eller ta en Zumba klasse.

•  Hold deg på sporet slik at du kan fortsette å slippe pounds raskt. Hvis du har en dårlig dag og skli opp, starter frisk igjen. Fortsett å spise sunt mens stikker til kosthold, drikke mye vann og fortsett med ditt treningsprogram, og du vil komme til målet ditt.

Hint

 • Spise tre sunne måltider hver dag, og snack på sunn mat i mellom for å avverge sult.
 • Bytt ut din vanlige snack med frisk frukt og grønnsaker for å bidra til å få i din anbefalte porsjoner hver dag. Ifølge USDA, kvinner trenger ca 2 kopper grønnsaker og 1 1/2 kopper frukt hver dag. Menn trenger ca 3 kopper grønnsaker og to kopper frukt daglig.
 • Sjekk med legen din før du starter en diett eller begynner en øvelse rutine.

Grunner for Hair Tynning

Tynt hår kan være svært traumatisk, for både menn og kvinner. Millioner av mennesker opplever dette problemet på noen punkt. Det er flere forskjellige årsaker håret kan begynne å tynne - stress, mangel på ernæring, genetikk. Men mange av disse årsakene bak håret tynning kan bli reversert, og du kan snart ha en sunn, full leder av hår igjen.

Genetikk

Genetikk er beste grunnen noens håret begynner å tynne. Dette kan være gått ned fra enten mors eller fars side av familien. Selv om din far har en full leder av hår, se på familiebilder av dine besteforeldre eller oldeforeldre. Noen ganger skallethet kan hoppe over en generasjon. Hjelpe å se på disse bildene kan du se hvor langt tynt hår vil fremgangen. Det er noen aktuelle behandlinger for dette, for eksempel Rogaine, men hvis du fortsetter å se tynt hår, den eneste behandlingen som er permanent er en hårtransplantasjon.

Stress

Stress er en av de mest vanlige faktorer i plutselige tynt hår og håravfall. Du kan lett vokse din tykt hår tilbake hvis du kan finne en måte å kutte stress nivå. Kanskje ta en liten ferie, eller komme seg ut av huset for en tur hver kveld. Trening er en av de beste måter å lindre stress.

Bad Diet

Å spise usunn mat påvirker livlinjen og hår. Et dårlig kosthold, mangler det daglige nødvendige mengden av vitaminer og mineraler, kan føre til problemer i ditt hår, hud og negler. Droppe junk food og hamstre på frukt og grønnsaker, og pass på å spise flere porsjoner om dagen. Det kan også hjelpe å ta en daglig multivitamin, som kan gjøre opp de vitaminene du savner i løpet av resten av dagen. De viktigste vitaminene du trenger er B-vitaminer (særlig B-6). Dette bestemte næringsstoff kan finnes i tomater, spinat og alle former for bønner. Skyte minst 2mg av B-6 om dagen (det anbefalte daglige verdi for vitamin).

Sykdom

Ofte når du er syk, er du ikke i stand til å få mosjon og daglige næringsstoffene du trenger. Dette kan ta en toll på håret ditt. Dette er grunnen til at når du besøker sykehus med intensivavdelinger der folk har brukt mye tid på sykehuset, gjør de fleste ikke har tykk, full hår. Hurtigreparasjonen for dette tynt hår problemet kan være lettere sagt enn gjort, men du må bli frisk igjen.

Medisinering

Mange medisiner har noen typer bivirkninger, alt fra hodepine til muskelkramper og kvalme. Men noen medisiner har også bivirkning av thinning håret. Hvis du må bo på medisiner for en lengre periode, kan det ikke være noe du kan gjøre for å stoppe håret fra thinning. Hvis du er altfor bekymret, ta kontakt med legen din for å se om det er noe du kan gjøre for å forhindre dette uten å motvirke virkningene av medisinen.

Urter for hår Issues

Urter for hår Issues


Alles hår er annerledes. Noen hår er tykk, grov og tørr, mens andre hår kan være kjedelig og mangler glans. Noen hår er veldig vanskelig å vokse forbi skuldrene, og andre kan ha eller opplever hårtap. I stedet for å prøve forskjellige hårprodukter og kjemikalier for å hjelpe med håret ditt spørsmål, slå til noen naturlige og hår-nyttig urter.

Urter for Hard-to-Grow Hair

Det finnes flere forskjellige typer urter som er kjent for å hjelpe sta, vanskelig å vokse hår vokse lengre og sterkere. Burdock root olje, kjerringrokk og ginkgo kan bli funnet i ulike vitamin og urte butikker. Burdock root olje fremmer hårvekst ved å kvitte kroppen og hodebunnen fra ulike skadelige stoffer som kan føre til vanskelige å vokse eller tynt hår. Oljen vil blande seg med hodebunnen naturlige oljer, noe som gjør håret sterkt og lengre. Horsetail inneholder silika, en viktig ingrediens i sjampo og balsam som fremmer hårvekst. Tar gingko vil også oppfordre din sta håret til å vokse. Gingko vil øke sirkulasjonen i kroppen og hodebunnen for å fremme hårvekst. Gingko kan tas i kapselform, mens du kan kjøpe burdock root olje eller kjerringrokk og bland det inn med vanlig sjampo.

Urter for tørr, Kjedelig hår

Usunn hår vil være tørr med flisete tupper og utsatt for brekkasje. Tørt, sprøtt hår vil se frynsete og krusete, og vil føle crunchy. Det kan være mye av alkohol og andre sterke kjemikalier i hårprodukter som vil ytterligere skade håret ditt. Men det er noen urter som vil ta tørt, sprøtt hår og gjør det skinnende, myk og frisk igjen. Legg kamille, lavendel, rose eller rose geranium til din favoritt shampoo. Disse urtene vil bidra til å fukte og styrke håret ditt som de blir massert inn i hodebunnen. For alvorlige flisete tupper, massere noen dråper sandeltre og rosmarin eteriske oljer i håret ditt slutter. Oljene vil smøre endene av håret ditt, holde dem friske og mindre utsatt for brekkasje.

Urter for Balding

For mange menn (og kvinner, også) skallet kommer med alderen. For å hindre håret fra skallet, eller bremse prosessen, har du begynne å behandle problemet tidlig. Birch olje er en naturlig urt som lenge har vært brukt for å fremme hårvekst. Enten du skallet, redd for at du vil begynne skallet, eller merke noen tynnhet til håret ditt, vil bjørk olje bidra til å tykne håret og bremse balding prosessen ned. Hell bjørk olje inn i din favoritt shampoo og balsam. Masser blandingen inn i hodebunnen, med fokus på tynning, balding områder. Også huske på at kostholdet kan ha noe å gjøre med tynning av håret ditt. Siden håret er laget av protein, sikre at du spiser et sunt kosthold av fettsyrer, proteiner og næringsrike frukter og grønnsaker.

Eating Disorder Faktaark

Innledning

Spiseforstyrrelser er blitt utbredt med selv barn i første til tredje karakterer som har spiseforstyrrelser. Mens spiseforstyrrelser påvirker voksne, tenåringer og barn av begge kjønn, de fleste som lider av disse sykdommene er tenåringsjenter. Spiseforstyrrelser stammer fra en opptatthet av hvordan du ser ut, noe som er spesielt viktig i puberteten. Spiseforstyrrelser kan forebygges hvis foreldre og venner gjenkjenne symptomer. Hvis venstre ubehandlet, spiseforstyrrelser føre til både psykiske og fysiske problemer. I ekstreme tilfeller kan spiseforstyrrelser føre til døden. Men det finnes måter å behandle disse lidelsene.

Typer spiseforstyrrelser

Det er tre hovedtyper av spiseforstyrrelser. Alle involverer negative følelser om mat, spising og fysisk utseende. Personer med spiseforstyrrelser har et forvrengt syn på hvordan de ser ut, og dette er forskjellig fra hvordan andre ser dem. Anorexia nervosa er en alvorlig sykdom der en person sulter seg for å bli tynn. Det er vanligvis et dramatisk vekttap. Med anoreksi, spiser en person knapt noe. Hun kan spole, kosthold eller gjøre aerobic trening overdrevet for å holde vekten av.
Bulimia nervosa er en lidelse som involverer overspising etterfulgt av sletting. Slik fjerner du maten spist, induserer personen oppkast ved å stikke fingre eller gjenstander ned i halsen. Eller personen tar avføringsmidler ofte. Bulimikerne er besatt av vekt, selv om de aldri miste så mye vekt som anorektikere. Bulimikerne er ofte normal vekt. Noen er til og med litt overvektig, men som anorektikere, de er besatt med kroppsbilde.
Overspising er overdreven spise på mye mat i løpet av stressende tid. Mens en usunn tilnærming til livet, betyr denne lidelsen ikke vanligvis føre til hvilke typer helseproblemer anorektiske og bulimi har.

Årsaker til spiseforstyrrelser

Forskerne vet ikke hva som egentlig forårsaker en person å ha en spiseforstyrrelse. Ifølge Kids Health, "En kombinasjon av psykologiske, genetiske, sosiale og familiefaktorer er tenkt å være involvert." En annen faktor for barn kan være friidrett. De som er involvert i svømming, turn, spor eller dans der færre klær er slitt kan være mer utsatt for spiseforstyrrelser. Noen forskere tror at mediebilder i filmer, reklame og musikkvideo gi et falskt inntrykk av hva attraktivitet er og etablerer disse bildene som den ideelle måten å se noe som er umulig å oppnå. Andre saker som OCD (obsessive compulsive disorder) og angst kan også være til stede i de med spiseforstyrrelser.

Behandling

Når en spiseforstyrrelse er anerkjent eller mistenkt, er en medisinsk eksamen som trengs for å gjøre en skikkelig diagnose. Med barn, en forelder eller verge må snakke med barnet og overbevise henne om at hun har et problem uten press og ulastelige. Behandlingen for spiseforstyrrelse er lik for både voksne og barn. Hvis en person er alvorlig underernært, er medisinsk tilsyn er nødvendig for å få personen frisk igjen. En ernæringsfysiolog er også nødvendig å lære personen om mat og den riktige måten å spise mat for å opprettholde helse. Folk er også lært hvordan å få og miste vekt trygt. Behandling med en rådgiver opplært i spiseforstyrrelse er det viktigste for emosjonell helbredelse. Personen må forstå hvordan hun utviklet et negativt bilde av seg selv og jobbe mot å ha mer selvtillit og en positiv følelser om kroppen hennes. Denne prosessen tar tid. Det er bolig fasiliteter for spiseforstyrrelse, men de fleste blir behandlet på poliklinisk basis.

Forebygging

Spiseforstyrrelser kan forebygges hvis foreldre hjelpe sine barn til å føle seg godt om seg selv og hjelpe dem til å ha høye nivåer av selvtillit. Betalende oppmerksomhet til barnets spisevaner og lærer henne om riktig ernæring er også nyttig. Hvis en spiseforstyrrelse går i familien, deretter en forelder må være oppmerksom på tegn og symptomer på en spiseforstyrrelse. Mange barn og tenåringer klarer å skjule sine spiseforstyrrelser slik at de vokser opp til å bli voksne med spiseforstyrrelser.

Hvordan håndtere virkningene av bulimi

Hvordan håndtere virkningene av bulimi


Bulimi er når noen binge-spiser et par ganger om dagen ved å spise 3000 til 5000 kalorier i en sittende og deretter forsøker å kvitte seg med alt de har spist ved å ta et avføringsmiddel, oppkast eller trener voldsomt å brenne kalorier de forbrukes. Effektene av bulimi ta en toll på din fysiske og mentale helse.

Hvordan håndtere virkningene av bulimi

•  Gå til legen din for å sikre at kroppen din fungerer som den skal. Bulimi pasienter opplever bivirkninger som hjerteproblemer som en uregelmessig hjerterytme, svekket hjertemuskler og lav puls. Du kan også lider av magesår, sår i halsen, en uregelmessig eller manglende periode, forstoppelse eller nyresvikt. Alle disse er bivirkninger av bulimi, og noen kan være dødelig hvis du ikke får behandling.

2 Lete psykologisk hjelp til å takle bivirkninger av bulimi. Bulimi starter ofte på grunn av problemer som deprimerte følelser, dårlig kroppsbilde og angst, men alle disse problemene kan bli verre gjennom bulimi. En psykolog kan hjelpe deg å få disse følelsene og problemene under kontroll samt hjelpe deg med å bestemme trigger for din binging og purging. Du vil deretter få den selvtilliten du trenger.

Bruk natron til å rengjøre tennene rett etter du kaster opp. Hvis natron ikke er tilgjengelig, bruk rent vann for å skylle tennene. En hoved bivirkning av bulimi er tannskader når magesyre myker tannemaljen, noe som fører til større problemer ned linjen. Baking soda er ikke en langsiktig problemløser. Hvis du fortsetter å kaste opp, vil tennene fortsette å svekkes.

Ta kontakt med en kostholdsekspert for å hjelpe deg å komme på sporet og hjelpe deg å takle bivirkningene av bulimi. En kostholdsekspert kan hjelpe deg å få et sunt måltid plan sammen.

Hint

 • Bulimi kan være dødelig hvis du ikke får behandling. Søk medisinsk hjelp til å starte riktig behandling for å overvinne bulimi og bli frisk igjen.

Tegn på uttak fra Vicodin

Tegn på uttak fra Vicodin


De to virkestoffene i Vicodin er paracetamol, en vanlig smertestillende, og hydrokodon, et opiat. Brukes på kort sikt, Vicodin lindrer effektivt moderat til alvorlig smerte. Opiater er både psykologisk og fysisk vanedannende, imidlertid, og noen mennesker som tar Vicodin blir avhengige og kan oppleve abstinenssymptomer når de slutter å ta det. Disse abstinenssymptomer er ubehagelig og ubehagelig, men de er vanligvis ikke livstruende.

Psykologiske symptomer

Hvis du har blitt avhengig av Vicodin, vil du føle en sterk trang til det snart etter den første glemte dosen. Mange mennesker opplever angst, uro og selv skremmende forstand at de vil dø hvis de ikke får mer Vicodin umiddelbart. De fleste leger vil ikke foreskrive anti-angst medisiner for å komme deg gjennom dette stadiet, siden benzodiazepiner er også vanedannende, men blodtrykket medisiner Klonidin har vist seg å roe folk som lider opiatavvenning.

Tidlig fysiske symptomer

De tidlige fysiske symptomene vanligvis begynner å skje rundt 12 timer etter siste bruk av Vicodin. De omfatter muskelsmerter, kraftige kramper i musklene, rive av øynene, manglende evne til å sove, rhinitt, svette og gjesper. Klonidin kan lindre mange av disse symptomene også.

Senere fysiske symptomer

Senere fysiske symptomer vises vanligvis 15 til 20 timer etter den siste bruk av Vicodin. De omfatter mageproblemer som magekramper, kvalme, oppkast og diaré; utvidede pupiller, gåsehud og frysninger er også typisk. Kraftig oppkast og diaré kan føre til dehydrering. Hvis du ikke kan innta væske gjennom munnen, kan det hende du trenger å bli behandlet med intravenøs væske. Det verste av symptomene avtar vanligvis innen 30 timer etter den siste Vicodin bruk, men det kan være sju til ti dager før du føler deg helt frisk igjen.

Long Term Cravings

Komme gjennom de fysiske abstinenssymptomene er bare halve kampen. Du kan finne deg selv fremdeles craving "høy" du fikk fra Vicodin eller mangler smertelindring Vicodin gitt. Få støtte fra en rådgiver som har erfaring i behandling av personer med resept rusproblemer og planlegger å delta på en støttegruppe som Anonyme Narkomane. Hvis du fortsatt har problemer med smerter, snakk med legen din og be om en henvisning til en smerteklinikk.

The Clueless Addict

Noen mennesker kan ta Vicodin i uker og ikke bli fysisk avhengig; andre blir fysisk avhengig etter bare noen få doser. Noen folk som stopper tar Vicodin kanskje ikke engang klar over at de har blitt fysisk avhengig og kan tilskrive abstinenssymptomene de opplever til et tilfelle av influensa eller matforgiftning. Folk som ikke vet at de var avhengige av i første omgang ikke vanligvis opplever psykologiske cravings for Vicodin.

Hvordan forbedre leverfunksjonen

Leveren er det fett-brenner og detoxifier av våre organer. Det er arbeidet hesten hvorpå vi er avhengige av for mye av vår helse og likevel så ofte tar for gitt. Hvis du noen gang har blitt syk av en sykdom som har skadet leveren, som jeg har, vil du vite det, og vil lide i lang tid før du kan få din leveren frisk igjen. Den gode nyheten er at leveren kan regenerere seg selv --- i motsetning til andre organer --- og du kan arbeide for å styrke og rense leveren, og dermed forbedre din generelle helse.

Hvordan forbedre leverfunksjonen

Foreta en intern rensing program to ganger i året. Du kan finne kits for kolon rensing nettet eller hos din lokale helsekost butikk. Disse pakkene inneholder vanligvis en kombinasjon av fiber, avgiftende urter og blod renseanlegg.
Kjente merkevarer inkluderer Kolon av Dr Natura, Perfect Cleanse av Garden of Life, og CleanseSmart av Forny Liv. Gjør din forskning før du kjøper, og før du foreta en rensing. Følg instruksjonene nøyaktig og merk at du kan oppleve noen ubehagelige bivirkninger (oppblåsthet, flatulens, kvalme), som vanligvis avta med tiden. En ren kolon hjelper leveren din gjøre en bedre jobb.

drikke nok renset vann til din kroppsstørrelse og aktivitetsnivå, både mens du foretar intern rensing og mens du styrker leverfunksjonen. Vann hjelper leveren i sin avgiftning rolle. Ikke overdriv og drikke for mye vann, skjønt. Pass på å balansere vanninntaket med en rimelig mengde salt. USDA anbefaler 1500 milligram per dag (1,5 gram). Leveren er behov for en viss mengde salt for å fungere.

Ta daglig kosttilskudd for å hjelpe reparere leveren, inkludert men ikke begrenset til:. Melk tistel (silymarin, vitamin C, omega-3 fettsyrer, sink, kalsium og gurkemeie Ta kontakt med din lege for riktig dosering å bruke.

Kutt ned på sukker inntaket og helt kuttet ut alle kunstige søtningsmidler. I stedet nyte frukt og, hvis du blidgjøre, bruke honning, melasse, eller agave nektar.

Unngå leftovers som er forbi deres sikkerhet dato. HomeFoodSafety.org har en fantastisk left sikkerhet kalkulator diagram som du kan skrive ut og holde på kjøleskapet. Figuren gir anbefalte maksimumsgrenser for hvor lenge ulike matvarer vil fortsatt være trygt å spise etter å ha blitt lagret i kjøleskapet ditt.

Hold nær den ideelle vekten for din kroppstype. Overvekt gir en belastning på leveren og kan føre til en tilstand som kalles "fettlever", eller NASH. En fettlever er en stresset leveren. LiverDoctor.com har praktisk informasjon om fettlever.

Hold deg unna bearbeidet mat (kylling nuggets, frosne middager). Fjern alle bevarte kjøtt fra kostholdet ditt (lunsjen kjøtt, pølser). Se opp for mat som er høy i mettet fett, eller som har noen transfett. Begrens inntak av koffein, hvis du kan.

Spis rikelig med rå frukt og grønnsaker, da dette ikke bare bidrar direkte ved å gi fytokjemikalier, men bidrar også indirekte ved å hindre forstoppelse. Spis hele korn som ris, quinoa, bygg og havre. Inkluder bønner i kosten --- to ganger i uken, hvis du kan. Bønner generelt er høy i fiber, og linser og soyabønner spesifikt er høy i protein, også. Spise yoghurt regelmessig for å etterfylle levende vennlige bakterier i tarmen og / eller ta vennlige bakterie kosttilskudd. Drikk rå eple cider eddik, ACV, for å hjelpe fordøyelsen. Ikke glem nøtter og frø som vitale kilder til protein. Spis gode fettstoffer, som olivenolje, avokado, fisk og mutter oljer. Og nyte mat med hvitløk og gurkemeie, som for eksempel indiske karriretter.

Vask hendene regelmessig for å unngå inntak av ekstra bakterier. Ta ekstra forholdsregler når du arbeider med rått kjøtt og sjømat. Floss å bidra til å fjerne dårlige bakterier bygge opp mellom tennene, og lage en to ganger årlig besøk til en tannpleier til å ha tennene renset.

Alkohol streker leveren, som gjør miljøgifter som blekemiddel, ammoniakk og vanlige husholdningsrensemidler. Når du maler innendørs, sørg for å kjøpe lav-lukt lateksmalinger (de koster litt mer, men er vel verdt det). Unngå reseptbelagte og over-the-counter medisiner som kan skatt leveren (f.eks statiner for å senke kolesterolet undertrykke også gode kolesterolet, og derfor er vanskelig på leveren, ibuprofen og paracetamol er også hardt på leveren din).

Hint

 • Det som er viktig å huske er at du ikke kan bare zappe leveren din med denne leveren forbedring regimet en gang og forventer at det å gjøre noe bra. Men ved å gjøre dette regimet konsekvent over tid, vil du se en forbedring i leverfunksjonen. Vær konsekvent og hold deg til det!
 • Ikke glem å sjekke med legen din før du tar noen form for helse diett som denne.

Natural Lemon Liver Cleanse

Rensing leveren kan være ekstremt viktig og avgjørende for din generelle helse og velvære. Du kan sette sammen din egen lever rens i den komforten av ditt hjem. Rensing dine gallegangene er en meget kraftig prosedyre. De fleste full en lever rens to ganger i året.

Fase I

Start med å fullføre noen nødvendig tannbehandling. Hvis det er mulig, unngå metall i munnen, så vel som sykdomsfremkallende bakterier. Pass på at du ikke har noen hull i tennene og at eventuelle hulrom har blitt renset og tatt vare på. Rengjøring av giftstoffer ut av munnen din er det første trinnet i leveren rens.

Fase II

Du kan velge å fullføre en nyre rens før du starter en lever rens. Dette trinnet er sterkt anbefalt, men er ikke obligatorisk. Det vil hjelpe din nyrene, blæren og urinveiene til alle være i god stand. Vanligvis innebærer en nyre rens kjøpe flere spesial urter fra din lokale helsekost butikk eller på nettet og lage en te. Du kan også kjøpe en nyre rens, som allerede er satt sammen og formulert fra din lokale helsekost butikk.

Fase III

Du må drikke eplejuice i tre dager før du begynner leveren rens. Spis frugally, stikker til små kvanta og spise mye rå og ubehandlet salater og frukt. Du bør være forbruker 1 liter fersk økologisk eplejuice om dagen. Hvis det er mulig, drikke hjemmelaget eplejuice. God hjemmelaget eplejuice bør ha sediment i bunnen av beholderen.

The Liver Cleanse
4 spiseskjeer av Epsom salter
¾ av en kopp olivenolje
¼ til ½ kopp ferskpresset grapefrukt og sitronsaft
½ teskje av vitamin C pulver
3 kopper vann

Gjør dette på en dag når du kan legge rundt og unngå å gjøre en hel masse. Ikke ta noen medisiner, vitaminer eller andre piller. Avslutte enhver parasitt eller nyre rens. Spis frukt til frokost og en fettfri lunsj. Unngå å spise eller drikke etter 02:00. Bland Epsom salt med 3 kopper vann og tilsett vitamin C pulver. Hell denne blandingen i en krukke. Dette vil gjøre fire porsjoner. Du vil ta det første servering på 6:00. og den andre serverer til 20:00. De resterende to porsjoner vil bli fortært følgende morgen.

Sett glasset i kjøleskapet for å holde kaldt. Drikk din første delen på 6:00, som nevnt ovenfor. Gjenta på 8:00. Vær forberedt på å forbli alene for resten av kvelden og få noe for å presse gjort nå. Du burde ikke ha spist siden 14:00. Drikk mer vann, om nødvendig. Når du drikker din første servering på 6:00, får grapefrukt, olivenolje og sitroner ut for å varme opp for senere.

Ved 21:45, hell ¾ av en kopp olivenolje i en krukke. Hell ¾ av en kopp presset grapefrukt og sitron juice på med det. Lukk glasset tett og rist til godt blandet. Det bør ha en vannaktig konsistens. Besøk badet ditt en eller to ganger. Du bør være klar til å gå til sengs snart, og å bo i sengen. Ta blandingen til sengs og drikke det mens du står opp. Legg deg ned umiddelbart. Du kan legge på ryggen etter den første halvtimen. Tenke positivt. Hvis det er mulig, holde seg helt i ro i ca en halv time, men minst 20 minutter. Visualisere rensing som finner sted. Slapp av og deretter gå i dvale.

Ta den tredje dosen ved å våkne opp om morgenen. Du bør ikke ha noen dårlig eller kvalme, men hvis du gjør det, vente til den har passert før du tar den tredje dosen. Vent to timer og deretter ta den fjerde dosen. Spis litt frukt omtrent en halv time senere. Etter en time, kan du spise vanlig mat, hvis du velger. Du vil føle deg helt frisk igjen etter middag neste dag.

Diett for kjertelfeber

Lymfekjertelbetennelse er en sykdom som også er kjent som mononukleose eller Epstein-Barr virus. Det kan fanges ved å komme i kontakt med spytt fra en smittet person, noe som er grunnen til at det også er kjent som den Kissing sykdom. Symptomene kan være feber, sår hals, hodepine, ekstrem tretthet og hovne kjertler. Det vil ta fire til seks uker å komme seg fra de første symptomene og opptil flere måneder å gjenopprette fra tretthet. Et sunt kosthold kan bidra til å minske symptomene og raskere restitusjon.

Vann og fruktjuice

Du bør drikke rikelig med væske, spesielt mens du har feber fordi du er utsatt for dehydrering. Fruktjuice har vitaminer for å bekjempe viruset og vann er viktig for å hjelpe det lymfatiske system, som er en viktig del av immunsystemet. Væskene også bidra til å skylle ut giftstoffer. Det kan være lurt å starte med en væske-bare diett mens du lider av en sår hals for å lindre smerten og berolige halsen.

Når du er klar til å begynne å spise fast føde, start med små måltider fem til seks ganger om dagen i stedet for tre store måltider. Dette vil gjøre det lettere på en fortsatt sår hals.

Protein

Protein er viktig å hjelpe kroppen til å komme seg. Du kan få protein i kosten ved å spise magert kjøtt som kylling eller magert rødt kjøtt; Fet fisk som laks, sardiner eller pilchard; ost; og egg.

Frisk frukt og grønnsaker

Frisk frukt og grønnsaker inneholder vitaminene A, C og E, som er avgjørende for kroppen å bekjempe infeksjoner. Dette bør være en stor del av kostholdet ditt. Drikk frisk frukt eller grønnsaksjuice å hjelpe på dette området også.

Hva skal unngås

Lymfekjertelbetennelse kan påvirke leveren, så ikke drikk alkohol før minst en måned etter at du er frisk igjen.

Unngå alt som inneholder koffein, for eksempel svart eller grønn te, kaffe eller brus. Også sjokolade, nøtter, frø, bønner og tofu har en aminosyre som har vist seg å styrke lymfekjertelbetennelse virus, slik at de bør også unngås.