Digidexo.com

knust hvitløk ved betennelse under foten

Hvordan holde Fingers Varm ved temperaturer under null

Hvordan holde Fingers Varm ved temperaturer under null


Enten du står fast utenfor eller velge å være ute i ekstrem kulde, er det viktig å holde ekstremiteter varm. Fingrene dine kan fryse svært raskt, forårsaker frostskader som noen ganger kan føre til tap av sifrene. Identifisere måter å beskytte deg hvis du forventer å være i kulden, og sørg for å bli kjent med teknikker for å varme fingrene og hendene hvis du er i en uventet situasjon.

Hvordan holde Fingers Varm ved temperaturer under null

Klargjør for kaldt hvis en tur er forventet. Pakke og bruke egnet håndredskap for å holde hendene og fingrene varm. Hansker er praktisk for bruk i ski eller fotturer i snøen, men votter kan være et bedre valg. Votter tillate fingrene å være tett sammen, og holder hele hånden varm.

kjøpe og bruke håndvarmere inni hansker eller votter. Håndvarmerne er små pakker som avgir varme når flyttet rundt. En kjemisk reaksjon i dem får dem til å varme opp, og de kan lagres inne hansker eller votter.

Varm fingrene med din egen kroppsvarme. Hvis du står fast ute i ekstreme temperaturer uten hansker eller votter, bruke kroppsvarmen til å holde fingrene fra å fryse. Legg hendene i armhulene, lysken eller bak knærne. Dette er noen av de varmeste stedene på kroppen din, og de vil bidra til å holde frostskader unna.

Hold kroppen varm. Selv om det kan være vanskelig å gjøre i kulde, er det viktig å holde kroppen beveger seg. Gå i et jevnt tempo, men fungerer ikke opp en svette; svetting kan føre til hypotermi. Det er ideelt for å holde blodet i bevegelse og sirkulerer i kroppen din, noe som vil hjelpe til å varme fingrene.

Varm fingrene ved en brann. Hvis du er heldig nok til å være i stand til å starte en brann mens strandet, bruke varmen til å varme kroppsdeler. Hvis fingrene er nummen før du setter dem på bålet, bruke ekstrem forsiktighet for ikke å forårsake brannskader på huden din. Det er mulig at frostskader har satt i, og du ville ikke være i stand til å føle at huden din er veldig varmt og brennende.

Ulempene ved CT-undersøkelse

Computertomografi (CT) er en medisinsk avbildningsprosedyre som benytter røntgenutstyr for å produsere tverrsnittsbilder av kroppen. En uvurderlig bildeverktøy, kan CT bidra til å diagnostisere kreft og andre sykdommer, blodpropp, og indre blødninger, og hjelpe og overvåke en pasients behandlingsterapi, ifølge MedlinePlus. Mens CT kan gi mer diagnostisk informasjon for pasienter og leger enn det enkle røntgenbilder, det er ulemper med prosedyren at pasienter bør vite om.

Strålingseksponering

Under CT, pasienter utsatt for omtrent 10 millisieverts av stråling. Ifølge US Food and Drug Administration, at risiko beløper seg til en i 2000 sjanse for å utvikle en dødelig kreft, noe som er mye lavere enn den i fem sjanse for å utvikle dødelig kreft fra naturlige strålekilder.

Spesielt gravide kvinner er en ulempe på grunn av den potensielle risikoen for stråling til fosteret, inkludert fødselsskader. Av den grunn er CT ikke anbefales for gravide. Tilsvarende, er testen ikke anbefalt for barn, fordi, over tid, kan stråling akkumulere og øke risikoen for utvikling av kreft.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon overfor fargestoffer administrert til pasienter i løpet av CT for å fremheve områder av kroppen er mulig. Mens sjeldne, kan disse reaksjonene omfatter mild kløe, elveblest, og i mer alvorlige tilfeller, kortpustethet eller hevelse, ifølge National Cancer Institute. Pasienter med en historie med hjertesykdom, astma, diabetes, nyresykdom, eller skjoldbrusk lidelse er i størst risiko, bemerker Mayo Clinic.

Unormale resultater

CT kan gi unormale testresultater. Dette kan være i forhold til for pasienter og rask leger å bestille ekstra oppfølging tester som kan være dyrt, invasive, og ubehagelig og presentere ytterligere risiko for pasientene.

Advarsel

Full-body CT bør ikke brukes som et forebyggende-sykdom screening. Det er ingen vitenskapelige bevis for å støtte fordelene med full-body CT hos friske individer uten symptomer på sykdom, bemerker FDA.

Farene ved CT-undersøkelsene

Farene ved CT-undersøkelsene


CT-skanning, ofte referert til som CAT skanner, er ikke-invasiv tester som bruker spesielle røntgenutstyr for å hjelpe leger diagnostisere og behandle en rekke medisinske tilstander. Mens CT kan gi et verdifullt verktøy for å hjelpe leger finne abnormaliteter i hjernen og i hele kroppen, har etterforskere reist bekymring over nivået av stråling brukes og potensiell skade på kroppen som følge av overeksponering.

Komplikasjoner til graviditet

Kvinner som er eller som kan bli gravide bør ikke få en CT scan med mindre medisinsk nødvendig på grunn av risikoen for å skade et ufødt barn. Ifølge informasjon publisert på Radiologi Info, en online informasjon ressurs for radiologi pasienter, kan strålingen brukes under en CT scan bli absorbert i kroppen, som potensielt kan føre til en rekke skader på en gravid kvinnes foster, inkludert medfødte misdannelser, veksthemming og I alvorlige tilfeller, tap av graviditet.

Forurenset Breast Milk

Leger anbefaler at kvinner som ammer på den tiden at en CT scan er bestilt bør ikke amme i minst 24 timer etter en CT scan. Forsinke amming i minst 24 timer reduserer risikoen for stråling som har blitt absorbert i kroppen i løpet av CT scan blir overført til barnet under amming. Stråling kan forårsake oppkast og andre bivirkninger.

Allergiske Reaksjoner

En annen risiko for CT-skanning har mindre å gjøre med stråling og mer å gjøre med materialer kontrast funnet i jod. Det er sjelden, men noen pasienter utvikle allergiske reaksjoner til jod brukes med CT-skanning og lide bivirkninger som kløe, elveblest, kvalme og pustevansker. Leger typisk behandle disse reaksjoner med antihistaminer for å motvirke den allergiske reaksjon.

Kreft

En av de mest alvorlige risikoer i forhold til CT er den potensielle kreftutvikling som et resultat av eksponering for stråling anvendes i testprosessen. Ifølge CBS News medisinske korrespondent Dr. Jon LaPook, kan strålingen absorberes i kroppen under en CT scan utløse unormal vekst av celler og utvikling av kreft i hud, lunger, mage hjerne og bryster. Ifølge artikkelen, bør CT kun bestilles hvis det er absolutt nødvendig, og når utført, på det laveste nivået av stråling mulig å redusere risikoen for overeksponering.

Hvitløk-oljen fordeler

Hvitløk og dets derivater er kjent for sine helsemessige fordeler. Du kan finne hvitløk produkter i apotek overalt. Hvitløk er også et fast innslag i mange internasjonale matretter. Hva er big deal om hvitløk?

Historie

I flere århundrer har hvitløk vært brukt som et naturlig middel for en rekke medisinske problemer som for eksempel luftveisinfeksjoner, tarmproblemer, hudsykdommer og ormer. Under store konflikter, har hvitløk vært brukt til behandling av sår og til å bekjempe infeksjoner ved direkte søknad. Hvitløk har blitt rapportert å ha kolesterolreduserende og immunsystem-forsterke egenskaper i tillegg til å gi beskyttelse mot hjertesykdom.

Hvitløk Oil

En av de varianter av hvitløk er hvitløk olje. Hvitløk olje har blitt produsert de siste 80 årene. Den er produsert av marina hakket og knust hvitløk i vegetabilsk olje i minst 24 timer. Leftover biter av hvitløk blir deretter fjernet fra den gjenværende væske. Den andre metoden for å lage hvitløksolje er ved å utsette knust eller hakket hvitløk til damp destillasjon og ta ut den naturlige olje (www.gourmetgarlicgardens.com/pill.htm). Tar hvitløk-olje kapsler vil hjelpe deg å unngå den beryktede "hvitløk pust", som er en ekstra fordel.

Naturlige fordeler

Begge varianter av olje har sine egne spesifikke naturlige fordeler. Hvitløk olje som er avledet fra dampen-destillasjon metoden inneholder pappaer og DAT (antioksidant sulfider). De sulfider i denne oljen har noen antibiotiske egenskaper, bekjempe kreft og styrke immunforsvaret. Disse sulfider er fordelt over hele kroppen av lymfesystemet.

Hvitløk olje stammer fra mari metoden ikke inneholder så mange pappaer og DAT som damp-destillert olje, men har store mengder antibiotika egenskaper samt en sterk evne til å avverge dannelsen av blodpropper. Dette er på grunn av den kjemiske forbindelse ajoene, som er kommersielt oppnådd bare gjennom hvitløksolje laget av marinade. Denne type olje har også sirkulasjons-systemet fordeler i tillegg til å hjelpe til hjertet.

Studier

Hvitløksolje har evnen til å senke kolesterol, og bidrar til å hindre utvikling av svulster på grunn av allyl svovel. Det er spesielt effektivt mot utvikling av prostata og mage kreft. De Iowa Women Health Study overvåket 41.000 kvinner og deres hvitløk forbruk. Kvinner som tok hvitløk konsekvent ble funnet å ha en 35-prosent lavere sjanse for å få tykktarmskreft (www.earthturns.com/Natural-Garlic-Oils/57.htm).

Advarsler

For å unngå negative bivirkninger ikke bruker hvitløksolje i kombinasjon med blodfortynnende legemidler (for eksempel aspirin), som hvitløk er en naturlig blodet tynnere. Ikke ta hvitløksolje før operasjonen. Personer med blodsykdommer bør holde deg unna hvitløk olje. Hvis du bruker for mye hvitløk supplement du kan ende opp med smelling som hvitløk, så ta med måte. Alltid snakke med en lege når de vurderer å ta kosttilskudd.

Hvordan bruke hvitløk å behandle fotsopp

Hvordan bruke hvitløk å behandle fotsopp


Fotsopp er en soppinfeksjon lokalisert på overflaten av huden på føttene. Denne tilstanden kan være forårsaket av flere ulike sopp, men en tradisjonell hjem rette av hvitløk kan behandle det.

Bruksanvisning

Kjøp flere fedd fersk hvitløk eller se etter hvitløk kosttilskudd eller produkter merket allium sativum. Du kan vanligvis finne det beste utvalget på en Whole Foods eller helsekost butikk.

Ta fedd hvitløk hjem og forberede et fotbad. Bruk en balje med vann stor nok for dine føtter å passe inn og fylle den med varmt vann. Legg bare en skvett av isopropanol.

Knus 2-4 fedd hvitløk til det er veldig fint. Tilsett knust hvitløk til fotbad. Suge føttene i dette i ca 30 minutter. Sett et håndkle under vannbassenget og vær forsiktig så du ikke søler når du setter føttene i vannet.

Bruk hvitløk olje brukes direkte til det infiserte området til å behandle fotsopp. Forbered hvitløk olje ved hakking flere nellik og plassere dem i en krukke. Legg nok olivenolje til å dekke hvitløk helt. Dekk blandingen og la den sitte i ca tre dager, noe som gir glasset en god riste et par ganger per dag.

Suge en bomullsdott i hvitløk olje og deretter gni det direkte på huden. En vaskeklut vil også fungere helt fint. Gjenta denne prosessen to ganger daglig til fotsopp klarner opp.

Hvordan Kill Toe sopp med hvitløk

Hvordan Kill Toe sopp med hvitløk


Toe sopp forårsaker ikke bare smerte og stygge negler, men kan til slutt føre til tap av tåneglene. Hvis du har misfarget, smuldrer, og / eller fortykkede negler, iverksette umiddelbare tiltak for å beskytte helsen til føttene. Aksje opp for din innsats for å bekjempe toe sopp i ditt supermarked produserer delen. De samme pungently duftende hvite pærer som brukes i skrekkfilmer for å drive bort vampyrer kan også kjøre bort skremmende utseende tånegler.

Bruksanvisning

•  Vær oppmerksom på foten hygiene. Hvis du dusjer på offentlige steder, bruke gummi flip-flops. Hvis du praktiserer yoga, ta med egen matte til klassen. Dette vil hjelpe deg å unngå enten forverre sopp eller spre den til andre. Tørk føttene godt etter dusjing eller bading. Unngå iført sokker som passer for tett, da dette kan felle bakterier. Hvis du svetter tungt i føttene, prøv å endre sokker oftere.

Skrell hvitløk hansker og knus med en flat overflate av stor kniv, eller bruk en hvitløkspresse. Påfør knust hvitløk til det berørte området. For å holde knust hvitløk på plass, dra på sokker eller pakk tærne med gasbind bandasjer. Ha på hvitløk i flere timer.

Fjern sokker eller bandasjer og rengjør føttene. Bading føttene i 50/50 blanding av cider eddik og varmt vann vil tjene dobbelt formål å fjerne hvitløkslukt og fremskynde helbredelsesprosessen som eddik er et annet hjem rette for sopplidelse.

Fortsett denne behandlingen i en uke.

Kontakt lege hvis tilstanden vedvarer selv etter at hjemmebehandling. Tånegl sopp forekommer oftere hos menn med diabetes og / eller perifer vaskulær sykdom. Også andre tilstander, så som psoriasis, kan ligne på tå sopp. Prøver hvitløk og andre hjem rettsmidler kan ikke skade, men ikke ignorere langvarig eller tilbakevendende problemer knyttet til føttene.

Tips og advarsler

  • En annen utmerket hjem rette for toe sopp er å gni tea tree olje grundig over neglen og neglebåndet regionen. Andre stoffer som er rapportert til å bidra til å bekjempe toe sopp inkludere en salve av urter echinacea og goldenseal, samt ekstrakter av oliven blad, oregano og grapefrukt frø.
  • Lukten faktor er den eneste side-effekt ved hjelp av hvitløk eksternt. Hvis du også tar hvitløk internt for å øke kroppens motstandskraft mot infeksjoner og bidra til å forebygge kreft, Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin advarer at hvitløk kan tynne blodet - på samme måte som aspirin - og kan forstyrre virkningen av visse HIV-behandling stoffer.

De beste hvitløk kosttilskudd med No Hvitløk Lukt

De beste hvitløk kosttilskudd med No Hvitløk Lukt


Hvitløk kosttilskudd varierer sterkt i nivået og biotilgjengelighet av aktive forbindelser. Forskning som støtter de gunstige effektene av en type hvitløk supplement kan også gjelde for andre typer hvitløk kosttilskudd. Som sådan, de helsemessige fordeler kontra de luktfrie egenskapene til hvert produkt må veies på individuell basis.

Fersk hvitløk

Alliin og enzymet alliinase er til stede i fersk hvitløk i egne kamre i fedd. Når hvitløk er knust, blander alliinase med alliin og katalyserer omdannelsen av alliin til diallylaminer thiosulfinates. Disse svovelforbindelser, spesielt thiosulfinate allicin, antas å være ansvarlig for mange av de gode egenskapene av hvitløk.

Frisk hvitløk er lett tilgjengelig, billig og mest naturlige form av hvitløk tilgjengelig. Men å spise fersk hvitløk kan gi uønskede bivirkninger som dårlig ånde, kroppslukt og dårlig.

Alderen hvitløk ekstrakter

Alderen hvitløk er gjort ved å plassere pulverisert hvitløk i utvannet alkohol i perioder så lenge som 20 måneder. Aldringsprosessen konverterer den ustabile allicin i fersk hvitløk til mer stabil, vannløselige forbindelser. Fjerne allicin fjerner også biprodukter av allicin som er ansvarlig for de ubehagelige pust og kroppslukt forbundet med hvitløk.

Det er noen debatt om hvorvidt ødeleggelsen av allicin under aldringsprosessen også ødelegger de gode egenskapene av hvitløk. Noe forskning tyder på at alderen hvitløk ekstrakt har sine egne helsemessige fordeler, men ikke nødvendigvis de samme fordelene som fersk hvitløk.

Hvitløk Oil

Oppnås hvitløk essensiell olje fra knust hvitløk gjennom dampdestillasjon eller ekstraksjon i et organisk løsningsmiddel. Vannløselige forbindelser og allicin er helt eliminert under utpakkingen etterlater en rekke oljeoppløselige sulfider. Hvitløk olje er også produsert av macerating bakken hvitløkfedd i vegetabilsk olje. Selv om macerate kan opprinnelig inneholder allicin, brytes denne forbindelsen raskt inn dithiins, ajoene og sulfider.

Hvitløk macerates og eteriske oljer er solgt som vegetabilsk olje blandinger i kapselform. Forskning viser at ajoene og noen av oljeløselige sulfider i hvitløk oljer har helsemessige fordeler, men ikke hele spekteret av helsemessige fordeler som tilbys av fersk hvitløk. Men de prosessene som brukes til å skaffe hvitløk olje og fortynning av hvitløksolje med vegetabilsk olje ikke redusere offensive hvitløk lukt.

Tørket hvitløk

Fryse-tørking fersk hvitløk fedd resulterer i en pulverisert produkt som beholder de fleste av de samme forbindelsene som rå hvitløk. Tørket hvitløk pulver er vanligvis solgt som magesaftresistente kapsler. Enterisk belegg bidrar til å hindre frigjøring av hvitløk pulver fra kapselen før den når tynntarmen. Hvis en pille oppløses i magen, vil alliinase i pulveret bli inaktivert av syre i magen og ingen allicin vil frigjøres.

Hvitløkspulver i kapselform gir mulighet for inntak av hvitløk uten den umiddelbare effekten av hvitløk på pusten. Imidlertid, hvis en kapsel utfører riktig, det tørkede hvitløk pulver vil bli fordøyd i tynntarmen på samme måte som friske hvitløk og nedbrytningsprodukter vil inneholde en viss mengde allyl metylsulfid, forbindelsen som forårsaker støtende lukt forbundet med hvitløk. Det kan derfor hevdes at de best tørket hvitløk kosttilskudd er de som er den minst effektive i å kontrollere hvitløk lukt.

Hva er farene ved ekstrem isjiasnerven Damage?

Isjiasnerven er plassert på baksiden av beinet og gir følelse på lårene, leggene og fotsålene. Fordi isjiasnerven er koblet til og tilfører musklene på kneet og leggen, kan ekstrem skade på nerve føre til svakhet i knærne, problemer med å bøye kneet, vanskeligheter med å bøye foten, og / eller svakhet i foten bevegelser. Det kan også føre til problemer med reflekser, og kneet eller beinet kan ikke svare riktig ved berøring. Endelig kan pasienter oppleve ekstrem smerte eller kribling som følge av isjiasnerveskader.

Årsaker til isjiasnerven Damage

Isjiasnerven skade kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert en skade (for eksempel et bekkenbrudd eller annet bekkenskade); en sklei disk; degenerative disk sykdom; spinal stenose; eller svulster.

Symptomer på isjiasnerven Damage

Med skade på isjiasnerven pasienten kan oppleve smerter, prikking eller brennende i ett eller begge ben. Smerte kan være lokale til ett ben eller til den ene siden av beinet, hip, kalv eller fotsålene, eller smerte kan eksistere i begge beina. Når skade på isjiasnerven er ekstrem, kan pasienten være ute av stand til å bevege beina. Når nerve er skadet, kan smerte begynne sakte og gradvis forverres. Smerte kan også bli forsterket etter at en pasient sitter eller står, hoster, nyser, ler, bøyer eller spaserturer. Smerten kan også være verre om natten.

Isjias

Isjias er et begrep som brukes for å referere til de symptomene som oppstår når isjiasnerven blir skadet. Det er ikke et eget medisinsk tilstand, men er en generell betegnelse for nummenhet, smerter, prikking eller svakhet opplevd i ett eller begge ben av pasienter som opplever skade på isjiasnerven.

Diagnose

Typisk blir isjiasnerveskader diagnostisert ved en undersøkelse av benene. Legen kan diagnostisere isjiasnerveskader hos pasienter som opplever svake knær, problemer bøye eller bevege føttene, eller unormale reflekser. Tester kan også omfatte røntgen eller MRI for å oppdage den spesifikke årsaken til isjiasnerveskader.

Behandling

Vanligvis når isjiasnerven skaden var plutselig og symptomene er minimal, er behandlingen konservative og nerveskader kan løse seg selv uten behandling. Imidlertid, hvis det er ekstrem nerveskader eller har en spesifikk årsak, kan behandlingen kreve kirurgisk fjerning av lesjoner eller disker. Injeksjoner kan også bli anbefalt å redusere betennelse rundt den skadde isjiasnerven.

Over-the-counter og reseptbelagte medisiner kan redusere smerten av symptomene i tilfeller av alvorlig nerveskade. Disse medikamentene varierer fra analgetika (smertestillende) til trisykliske antidepressiva (som også brukes til å behandle smerte) eller steroider.

Til slutt, fysioterapi og / eller endring bevegelse ved hjelp av tannregulering, spesielle sko, eller splinter kan bidra til å kontrollere symptomer og kompensere for tap av bevegelse forårsaket av ekstrem isjiasnerveskader.

Long-Term Farene ved isjiasnerven Damage

Hvis isjiasnerven blir alvorlig skadet eller flenget, kan full gjenoppretting ikke være mulig eller kan være begrenset. Smerte forårsaket av nerveskade som kan være alvorlig og vedvarende for en lang tidsperiode. Andre mulige komplikasjoner til alvorlige eller botemiddel isjiasnerven skade inkluderer tap av bevegelse eller følelse i beinet og / eller tilbakevendende skade i beinet.

Rå hvitløk for Weight Loss

Rå hvitløk for Weight Loss


Hvitløk, den strålende stinking rose, som det er ellers kjent, er en del av allium slekten familie og knyttet til løk. Dens medisinsk bruk dateres tilbake til 4000 f.Kr., og ble brukt mye i det gamle Egypt, Kina og Hellas. Brukes av utbyggere av Keopspyramiden å øke sin immunitet, hvitløk er for tiden den mest solgte urt. Dens popularitet er forståelig som det formidler smaker til mat og fremmer mange helsemessige fordeler - det kan redusere kolesterol og triglyserider, forebygge kreft, bekjempe infeksjoner og mer. Ifølge forskere ved Weizmann Institute of Science, kan hvitløk også hjelpe til med vekttap.

Aktive ingredienser

Hvitløk inneholder allicin, årsaken til dens pungency og et antibakterielt middel på grunn av dens svovelinnhold. Allicin tilhører en gruppe forbindelser som kalles tiosulfater og utgjør 70 til 80 prosent av tiosulfater. Imidlertid er allicin ikke til stede i sin naturlige tilstand, og det er kun utgitt bare når det knuses og ødelegges når kokt. Hvitløk inneholder også andre svovel antioksidanter som germanium og selen og vitamin A, C og E.

Allicin og Vekttap

Et team av leger ved Israels Tel Hashomer Hospital utført kontrollert test på rotter for å finne hvordan hvitløk kan forebygge diabetes og hjerteinfarkt, og fant en interessant bivirkning. De la merke til at ingen av rotter som fikk allicin gått opp i vekt.

Ifølge Medspice, kan hvitløk effektivt holde vekten i kontroll. Først av alt, er hvitløk en appetitt suppressant. Den sterke lukt av hvitløk stimulerer metthetssenter i hjernen, og dermed redusere følelsen av sult. Spesielt reduserer hvitløk appetitten ved å øke hjernens følsomhet for leptin, et hormon som produseres av fettcellene til å regulere appetitten. Hvitløk har en annen dødelig vekttap arsenal - det stimulerer nervesystemet å frigjøre hormoner som adrenalin, som igjen fremskynde metabolic rate. En økt metabolic rate betyr mer evne til å forbrenne mer fett kalorier. Flere kalorier forbrent betyr mindre vektøkning - en lykkelig korrelasjon.

Måter å spise hvitløk

Forskere ved United States Department of Agriculture og i Argentina viste at knusing hvitløk slipper ut mer av det sunne allicin. Legg knust hvitløk til salater, supper, dips, sauser og marinader å få opp sin helsemessige fordeler. Du kan også bruke hakket hvitløk å legge smak til kjøttretter, stuinger og gryteretter. Hvitløk gir pesto saus velbehag og spaghetti saus en særegen smak.

Endelig kan hvitløk elskere få mange helsemessige fordeler, men hvitløk ånde kan være off-putting. Bli kvitt hvitløk pust krever tygge på friske kvister persille, mynte, eller sitron og appelsin skreller eller fennikelfrø.

Kanel og hvitløk Fordeler

På overflaten, kanel og hvitløk kan ikke synes å ha mye til felles, men disse to ofte brukte krydder begge har potensial til å pakke store helsemessige fordeler. Kanel og hvitløk begge falle under bred kategori av krydder, eller plante-avledet aromater som legger smak til matvarer.

Historie

Bruken av kanel datoer til ca 2800 f.Kr., da en kinesisk manuskript beskriver nytten av kanel i behandling av fordøyelsesproblemer og kaldt og influensa symptomer. De helsemessige fordeler av kanel forble viktig som sivilisasjonen avansert, med greske og romerske leger, middelalder filosofer og renessanse forskere touting sin effektivitet.

Hvitløk, også, har spilt en betydelig rolle i helse historie. Den tidligste innspilte omtale av hvitløk helse fordeler er en egyptisk manuskript fra 1500 f.Kr., som anbefaler hvitløk som en kur for mer enn 20 helsemessige forhold, inkludert tretthet og hjertesykdom. Hvitløk var også en anbefalt behandling for plager i den greske og romerske perioder og inn i middelalderen, der folk hang den over sine inngangsdører i den tro at det kunne slå tilbake pesten fra sine husholdninger.

Fordeler

Kanel er helsemessige fordeler har blitt støttet av moderne vitenskap. Forskere Richard Anderson og Marilyn Polansky fant at inntak av kanel hver dag kan senke kolesterolnivået, redusere risikoen for hjertesykdom, og redusere leddgikt smerte. En 2007 studie i "American Journal of Clinical Nutrition" viste at kanel har også potensial til å stabilisere blodsukkernivået.

Hvitløk, også, har vist seg å ha positive helsefordeler. Forskere ved University of Alabama i Birmingham fant at hvitløk stimulerer produksjonen av produksjons hydrogensulfid, en naturlig antioksidant som kan beskytte mot kreft og hjertesykdommer.

Anbefalinger

Det er ganske enkelt å høste fordelene av kanel og hvitløk i kostholdet ditt.

Prøv å få mellom 1/2 til 1-1 / 2 ts kanel --- det er ett femtinitti kanelstenger --- hver dag. Du kan melde deg av pinner eller kanel som allerede bakken; det er ingen forskjell i styrken.

For å få de beste fordelene fra hvitløk, la det sitte i ca 15 minutter etter at du har hakket den før du bruker den til å lage mat, og tar sikte på å øke din hvitløk inntaket til ca fem fedd per dag.

Bivirkninger

Det synes ikke å være noen skadelige bivirkninger til kanel forbruk.

Spiser for mye hvitløk kan forårsake fordøyelsesbesvær. Hvitløk er også assosiert med dårlig ånde.

Forslag

Hvis du ønsker å legge kanel til kosthold, kan du prøve å strø litt på toppen av yoghurt, frokostblanding eller søtpoteter. Du kan også legge litt kanel til krydder gnir.

Å innlemme mer hvitløk i kostholdet ditt, kan du prøve hvitløk rike dips som hummus eller baba ganoush for snacking.

Øreverk rettsmidler å bruke hvitløk

Barn er vanligvis den mest utsatt for øreverk, men folk i alle aldre kan bli påvirket. Øreverk kan resultere fra svømming, får vann i øret under en dusj, pollen i luften å bli fanget i Eustachian rør i øre eller overdreven voks buildup. Som hvitløk er en naturlig antibiotika, er det noen hvitløk-baserte løsninger som kan administreres hjemme.

Tegn på en Earache

En kjedelig verke i øret eller en plutselig skarp smerte er vanligvis et tegn på en øreverk og muligens en infeksjon. Andre symptomer kan eller ikke kan være feber, å ha en stoppet opp følelse i øret, vanskeligheter med hørsel, drenering i form av puss eller blod og kløe.

Hvitløk Drops

Ett hjem rette er å prøve å lage hvitløk-basert olje for å sette i øret. Knus et fedd hvitløk, og legg den i en liten krukke med olivenolje helt omslutter hvitløk. La den sitte i 2-3 dager for ingrediensene til å emulgere eller blande sammen. Varm en teskje av oljen litt og hell i den smertefulle øret med en skje. Hold hodet tiltet opp i fem minutter, deretter plassere en bomullsdott i øret. Dette kan gjøres opptil fire ganger om dagen. Dette hjem middel er best laget før en øreverk utvikler og deretter lagres inntil nødvendig.

Hvitløk Urter

Ta en urte hvitløk tablett daglig for å øke immunforsvaret. Dette vil hjelpe immunsystem bekjempe infeksjoner.

Hvitløk Fedd

Ferske hvitløksfedd kan brukes på flere måter. Plasser en skrelt fedd hvitløk ved åpningen av øregangen, og hold den der i noen minutter, slik at saften fra hvitløk å piple inn i øret. Dette vil bekjempe infeksjoner og redusere smerte. Spise en hel fedd hvitløk flere ganger om dagen vil hjelpe øreverk også. Inntar hel nellik er lettere for voksne enn barn. Barn vil gjøre det bedre med hvitløk dråper eller ved å plassere fersk hvitløk på øregangen.

Forsiktig

Det er viktig å holde ørene rene og tørre. Ikke dytte gjenstander ned i øret som dette kan punktere trommehinnen, som fører til et enda mer alvorlig problem. Ekstrem skarp smerte, blod som kommer ut av ørene eller tap av hørsel må tas opp av lege.

Hva er den ernæringsmessige verdien av hvitløk?

Hva er den ernæringsmessige verdien av hvitløk?


Bruke hvitløk i maten kan hjelpe deg legge til smaken uten å legge natrium eller fett, slik at du kan lage mat sunnere retter. Hvitløk på egen hånd legger ikke mange kalorier eller næringsstoffer til maten, selv om det gir små mengder av vitaminer og mineraler samt gunstige antioksidanter og plantekjemikalier.

Vitaminer og mineraler

Selv om en tre-fedd servering av hvitløk inneholder bare 13 kalorier, gir det 6 prosent av den daglige verdi for vitamin B-6, 5 prosent av DV for vitamin C og 8 prosent av DV for mangan. Du må vitamin B-6 for å danne røde blodceller og riktig immunfunksjon. Vitamin C og mangan både hjelpe til med sårheling og fungerer som antioksidanter for å begrense skader på cellene.

Allicin og helse

Hvitløk inneholder en rekke fytokjemikalier, eller gunstige plantekjemikalier, som kan gi helsemessige fordeler. Allicin, en av de bedre kjente fytokjemikalier i hvitløk, kan bidra til å redusere blodsukkeret og blodtrykket, begrense blodpropp og redusere risikoen for hjertesykdom, ifølge en artikkel publisert i "Phytotherapy Research" mai 2013.

Ajoene Fordeler

En annen av de mange fytokjemikalier i hvitløk som har vist potensielle helsemessige fordeler er ajoene. Denne forbindelsen kan være nyttig for å redusere kreftrisiko, fordi det ser ut til å være i stand til å bringe på apoptose, eller død av kreftceller, ifølge en artikkel publisert i "Biofactors" i 2010 Ajoene kan også hjelpe behandle kreft ved å styrke effektiviteten av visse kjemoterapi medisiner, bemerker en annen artikkel publisert i "Leukemi Research" i juli 2004.

Få mest mulig ut hvitløk

For de fleste fordelene, kan det hende du trenger å spise tilsvarende to middels fedd hvitløk hver dag, bemerker en oktober 2007 "New York Times" artikkel. Bruk knust hvitløk i stedet for hel hvitløk, fordi knuse hvitløk slipper ut mer av den reelle allicin. Vent i minst 15 minutter før koking knust hvitløk å gi denne reaksjonen nok tid til å oppstå. Du kan bruke hvitløk hummus som en dip for grønnsaker, tilsett hvitløk til din pasta saus, lage en side av kokte grønnsaker med hvitløk og cannellinibønner eller legge salsa med hvitløk til eggene i morgen for å øke hvitløk inntaket.

Rå hvitløk Fordeler

Rå hvitløk fordeler inkluderer positive effekter på hjertet helse, senket blodtrykk, redusert blodlevring, økt motstand mot forkjølelse og influensa, lunger lindrende effekt og senket kolesterolet. Bestanddeler av hvitløk som bidrar til disse fordelene er ødelagt i kokeprosessen, og spise hvitløk rå er den beste måten å få mest mulig fordeler fra denne allsidige urt.

Identifikasjon

Hvitløk er en art av løk plante kjent som Allium sativum. Pære av hvitløk anlegget er den delen av anlegget som er vanlig inge for helsemessige fordeler, og hver pære kan deles inn hvitløksfedd seksjoner. Rå hvitløk kan enten bli oppskåret i små biter med en kniv eller en hvitløk trykk kan brukes til å knuse nellik og blandet med mat for enkel svelging.

Hjertet og blodtrykket Helse

Å spise rå hvitløk er gunstig for hjertet helse og regulere blodtrykket. En ingrediens i rå hvitløk, hydrogensulfid, har effekter på blodårer som forårsaker fartøyene til å slappe av; dette gunstig effekt kan bidra til å senke blodtrykket og redusere arbeidsbelastningen på en overbelastet hjertet. Hvitløk kan også redusere blodpropper i kroppen, noe som kan skade eller øke stresset på hjertet.

Motstand mot kulde og influensa

Rå hvitløk er en ekstremt sterk antiviral og antibakteriell substans, og dette gunstig planten er svært nyttig for warding av forkjølelse eller influensa. Anbefalinger for rå hvitløk bruk for å unngå forkjølelse inkluderer spise flere hvitløksfedd i løpet av dagen så snart kalde symptomer. Personer som lider av lunger kaldt symptomer kan oppleve lettelse hvis de inhalerer røyk av rå knust hvitløk eller hvis de drikker en buljong av rå hvitløk yret av varmt vann.

Senket Kolesterol

Konsekvent inntak av rå hvitløk kan bidra til å senke forhøyede kolesterolverdier eller for å holde normale kolesterolnivået i sjakk. Noen av forbindelsene i hvitløk som antas å fungere omtrent som reseptbelagte statiner (men i langt mindre virkning) er ulike typer av cysteiner, som kan forstyrre dannelsen av kolesterol i kroppen.

Forsiktighetsregler og Betraktninger

Hvitløk er en ekstremt kraftig og sterk urte plante. Personer som er interessert i å spise rå hvitløk bør spise små mengder rå hvitløk i begynnelsen (ikke mer enn halvparten av en liten fedd i en 24-timers periode) for å vurdere effekten av hvitløk på deres system. Gass og dårlig ånde er hyppige bivirkninger av rå hvitløk inntak; dårlig ånde kan unngås ved å tygge tyggegummi eller frisk mynte urter, og spise fennikel frø sammen med rå hvitløk kan bidra til å redusere tarmgass.

Hva er fordelene med hvitløk & persille?

Hvitløk er godt kjent for sine helsemessige fordeler. Foruten god smak til et bredt utvalg av matvarer, kan hvitløk bidra til å helbrede mindre plager og forebygge sykdom. Selv persille er anerkjent for det meste som garnityr, besitter det også helbredende egenskaper, og kommer til sin rett som en "funksjonell mat."

Hvitløk som Infeksjon Fighter

Hvitløk bør brukes daglig for å forebygge og helbrede infeksjoner og forkjølelse, sier Dr. Andrew Weil, en leder innen integrativ medisin. Knusing fersk hvitløk utgivelser allicin, komponenten i hvitløk som er ansvarlig for sine medisinske evner. For maksimal effektivitet bør knust hvitløk bli utsatt for luft i 10 minutter, deretter tilsatt til mat i de siste minutter av matlaging.

Hvitløk og øreinfeksjoner

Weil anbefaler også behandling av eksterne og mellomøret infeksjoner med hvitløk eller hvitløksolje. Hvitløk eller varme oljen bør plasseres i øret, ved hjelp av en dråpeteller for oljen. En plasseres løst bomullsdott vil holde oljen siver ut.

Garlic & Prebiotika

Hvitløk er en kilde til prebiotika, ufordøyde næringsstoffer som gir næring til probiotika, som er de "gode bakteriene" i tarmkanalen. The Mayo Clinic siterer en diett som kombinerer de to som en måte å styrke immunforsvaret, hjelper kroppen absorbere kalsium og løse mange fordøyelses problemer. Hvitløk kan også være nyttig i å senke kolesterolet og forebygge hjertesykdom ved å minske clotting.

Persille

Persille bør også være inkludert i den daglige diett. Sine estetiske fordeler som garnityr har også uventede helsemessige fordeler; Cleveland Clinic anbefaler å bruke det som en måte å oppmuntre Alzheimers pasienter å spise. Det er også nevnt som en antioksidant-rik erstatning for høy-natrium krydder. En ss. av fersk persille inneholder mer enn 75 prosent av den amerikanske daglig anbefalt inntak av vitamin K og inneholder vitamin C og A, samt små mengder folat og jern, men bare en kalori.

Persille og Flavones

Persille inneholder en høy mengde flavones, en klasse av antioksidantene som finnes i planter som kalles flavonoider, ifølge US Department of Agriculture. På grunn av dette, beskytter persille friskt vev fra de negative effektene av kreftbehandling. Både ferske og tørkede persille ser ut til å være effektive.

Hvitløk botemidler for en tannpine

Hvitløk har lenge vært betraktet som en levedyktig hjem rette for tann smerter. Som et spørsmål om faktum, er det blitt rapportert at greske legen Hippokrates mente at hvitløk lettet tann smerter. Hvitløk kan være en livredder når en tannpine streik på en dag når tannlegen din er ute av kontoret. Hvitløk ser ut til å være en trygg og effektiv løsning for midlertidig behandling av en vond tann inntil profesjonell hjelp er tilgjengelig.

Medisinsk historie

Hvitløk har blitt rost for sine antibakterielle egenskaper for mer enn 150 år. I 1858 ble det oppdaget av Louis Pasteur at bakterieceller døde etter at de ble druknet i hvitløk. I World War II, britiske leger brukte hvitløk som et antibiotikum for å behandle sårede soldater. Det er en lang liste over potensielle fordeler til forbruker hvitløk, ikke minst som er lindring av tannsmerter.

Smertestillende Properties

Hvis hvitløk kan faktisk brukes til å behandle en tannpine, er det på grunn av ingrediensen allicin. Denne forbindelse, som er produsert når hvitløk er knust, er en naturlig antibiotika. Det antas at frigjøring av allicin kan forsinke eventuelle bakterier som er tilstede i en abscessed eller på annen måte betent tann. Hvitløk er fordelene gå utover smertelindring; det antas at dets antibakterielle, smertestillende, og bedøvelse egenskaper kan bidra til å kurere tannpine.

Søknad

Knust hvitløk eller hvitløksolje er vanligvis plassert på den berørte tann. Når du bruker fersk hvitløk fedd, er det viktig å ikke la dem på tannkjøttet for en lengre periode fordi brenning kan forekomme. Du kan finne et stort utvalg av fersk hvitløk og hvitløk pulver på matbutikk. De fleste helsekostbutikker og apotek selger hvitløk kosttilskudd, ekstrakter og oljer. Noen pasienter bruker hvitløk sammen med fedd olje for å redusere tannpine smerte.

Bivirkninger

Bruken av hvitløk har vanligvis ingen alvorlige bivirkninger. Det kan forårsake mage irritasjon i store doser, og noen mennesker kan oppleve en allergisk reaksjon. Hvitløk ser ut til å være trygge under svangerskapet.

Hvordan lage varm hvitløksolje for øreinfeksjoner

Hvordan lage varm hvitløksolje for øreinfeksjoner


Hvis du noen gang har hatt en ørebetennelse så ille at du endte opp med å våkne opp om natten med slike smerter, og du kunne ikke falle tilbake i søvn, så vet du hvor viktig det er å finne gode løsninger for problemet. Noen øre infeksjoner er så ille, ører kan sive. Antibiotika er vanligvis foreskrevet for ørebetennelser, og de fungerer bra for å lindre problemet.

Men konstant bruk av antibiotika er ikke nødvendigvis bra for deg. Med mild ørebetennelse, kanskje du foretrekker å bruke et hjem rette stedet for å løpe til legen for en resept. Tross alt, er en hjemme bøte praktisk midt på natten når legekontoret er ikke åpen. Hvis ørebetennelse føles bedre i morgen, så du kan være i stand til å unngå en lege besøk helt.

Husk at hvis du lar en ørebetennelse gå for lenge, kan du faktisk miste hørselen. Men ved hjelp av en varm hvitløksolje er et fint supplement til antibiotika, og kan hjelpe betraktelig i mildere tilfeller. En hvitløk olje forberedelse bidrar til å lindre smerten, og det tar også nytte av hvitløk er antibakterielle egenskaper.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilken metode du vil bruke for å gjøre hvitløk olje. En metode innebærer å bruke en mikrobølgeovn, som betyr at oljen vil være klar med en gang. Denne oljen har ikke så lenge av en holdbarhet, men. Med det andre alternativet, må du la hvitløk og olje bratt i minst en uke.

Legg til 1/2 kopp olivenolje og to fedd skrelt og knust hvitløk til en mikrobølgeovn-safe skål, hvis du bestemmer deg for å gjøre blandingen i mikrobølgeovn. Mikrobølgeovn innholdet på høy i 30 sekunder til ett minutt, eller til oljen blir varm. Bruk den til øret med en dropper eller med en bomullspinne når oljen avkjøles til romtemperatur. Du må bruke denne blandingen i løpet av få dager.

Klargjør olje på forhånd, og det vil holde for ca en til to uker etter at den er klar. Tilsett hvitløk til et norgesglass, og hell oljen ned i glasset. Forsegle glasset tett og oppbevar det på et kjølig og tørt sted. Oljen vil være klar i en uke, og du kan deretter bruke oljen til øret med en bomullspinne eller dropper.

Oppbevar oljen i øret i minst ett minutt etter å ha lagt den til øret. Oppbevar den i lenger hvis du er virkelig i smerte.

Tips og advarsler

  • Sørg for at du sterilisere glasset før bruk.
  • Se en lege hvis hjemme bøte ikke virker, eller hvis du er i sterke smerter.
  • Ikke noen gang gjelder varm olje til øret. Vent til det er ved romtemperatur.
  • Putt aldri noe i et øre hvis du har mistanke om at trommehinnen har sprukket. Hvis du ser pus og / eller blod rant fra øret, se helsepersonell før du begynner noen hjemme rette.

Hvordan lage en hvitløk Foot Bath

Hvordan lage en hvitløk Foot Bath


Trekk toksiner ut av lungene med hvitløk fotbad. Hvitløk er en av de mest fordelaktige planter rundt med mange bruksområder fra herding ørebetennelser å eliminere vannansamlinger i kroppen din. Trikset er å vite hvordan du skal tilberede og bruke den for hver applikasjon riktig. Når slimete er i lungene og du kan høre hosten vei mot bronkitt barking hoste, utarbeide en hvitløk fotbad.

Bruksanvisning

Slice åpne en hvitløk pære. Ta seks av nellik utenfor pære og skjær dem først, deretter knuse dem under kniven på en treplate.

La de knuste pærer sitte i femten minutter å fyrte av hvitløk naturlige enzymer. Dette er et viktig skritt for å løsne hvitløk sin helbredende evner.

Ta med en liter vann til å koke. Dumpe i alle de knust hvitløk pærer og kok i ca tre minutter.

Slå av varmen og la hvitløk vann kjølig til den er komfortabel nok til å sette føttene på uten å brenne. Hold det så varmt som du tåler det.

Sett den i en plast eller glass beholder stort nok for dine føtter og plassere den på gulvet. Legg et håndkle under for å fange eventuelle utslipp.

Bruk et håndkle på hodet for å holde varmen fra å gå ut gjennom hodet ditt.

Suge føttene i 30 minutter eller til vannet er avkjølt.

Hvordan bruke Hvitløk mot forkjølelse

Hvordan bruke Hvitløk mot forkjølelse


Hvitløk er spioneringen å ha flere antiviral, antibakteriell og soppdrepende egenskaper, som kan være gunstig i forebygging og behandling av forkjølelse. Faktisk har hvitløk vært brukt i medisinsk praksis i århundrer i Asia. Du kan bruke den til å lindre noen kalde symptomer.

Bruksanvisning

Bruk Hvitløk å forebygge forkjølelse

Bruk hvitløk før du føler en kald begynnelse. Hvitløk forbruk kan bidra til å øke immunsystem for å holde deg fra å få en kald. Når symptomene vises, kan en hvitløk supplement eller te øke kroppens sykdom-bekjempelse makt og lindre sår hals og hoste.

Konsumere mellom 1 og 2 hele fedd hvitløk hver dag. Mens du er fri til å bruke mer, vil denne mengden hvitløk mest sannsynlig gi deg alle immunsystem fordelene du trenger for å behandle forkjølelse.

Ta en stor dose av hvitløk kosttilskudd når du føler symptomene på en kald kommer på. Noen eksperter mener at hvis du tar en mega dose av hvitløk ved første tegn på forkjølelse eller influensa, kan du redusere alvorlighetsgraden og varigheten av symptomene.

Forbered Hvitløk Te mot forkjølelse

Hakk opp et fedd hvitløk i meget fine biter. Ved å gjøre dette, er du aktiverer allicin i hvitløk som vil bekjempe forkjølelsesvirus.

Tilsett finhakket hvitløk til kokende vann. La det bratt i noen minutter.

6. La te å kjøle seg ned før du drikker det. Men for smaks grunner, prøv å ikke la det bli kaldt. Det vil smake bedre litt varme i stedet for kulde.

Drikk en kopp hver dag under kalde og influensasesongen eller når symptomene vises.

Tips og advarsler

  • Hvis du opplever tegn på en allergisk reaksjon på hvitløk, som inkluderer kløe, utslett, fordøyelsesbesvær og overdreven flatulens, stoppe hvitløk behandlinger umiddelbart og kontakte legen din. I sjeldne tilfeller kan eksponering for allicin i svært allergiske individer krever en tur til legevakten. Ved pustevansker, eller du har en uventet astmaanfall, ring paramedics eller gå til nærmeste sykehus for behandling.

Hvordan Heal med hvitløk

Hvitløk er en urt som har vært brukt i den kulinariske kunster i århundrer. Like lenge, har det vært en populær urt som brukes i medisin og healing. Hvitløk er fortsatt brukes i dag som en kur eller behandling for en rekke forskjellige plager. Du kan også bruke hvitløk for å leve et sunnere liv ved å inkludere det i diett og daglige diett.

Bruksanvisning

Healing med hvitløk

•  Legg hvitløk til hjerte-sunn mat hvis du har høyt blodtrykk. Hvitløk er kjent for å slappe av blodårene og forbedrer blodsirkulasjonen, noe som senker blodtrykket nesten like godt som resept blodtrykk medisin.

Påfør litt hvitløk ekstrakt olje til foten din hvis du har en soppinfeksjon eller fotsopp. Hvitløk er en potent soppdrepende og vil bidra til å fjerne disse opp raskt og naturlig.

Ta litt av det samme hvitløk ekstrakt olje hvis du har en sår hals. Enkelt sagt et par dråper inn i munnen din, bland det rundt med spytt, og svelge. De antibakterielle effekten av hvitløk vil da bidra til å ta bort sår hals.

Spis mer hvitløk hvis du har høyt kolesterol. Det er stor på å senke dårlige kolesterolet på kort sikt, så bruk den før kolesterolet blir for høy, og før du begynner å ta andre kolesterol medisiner.

Ta hvitløk kosttilskudd eller spise mer hvitløk hvis du er forkjølet. Allicin er hoved antimikrobielle produktet i hvitløk som vil bidra til å forhindre ytterligere bakterier som forårsaker forkjølelse å danne.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker har allergi mot hvitløk. Hvis du bruker den til huden din og utvikle et utslett, må du ikke bruke hvitløk som en urte helbredelse agent.

Hvordan å miste vekt ved hjelp av akupressur

Så tidlig som 2000 f.Kr. kineserne var ved hjelp av akupressur som en måte å behandle og lindre en rekke helsemessige forhold. Spiker er anvendelsen av trykk til visse punkter på kroppen for å oppnå et ønsket resultat. Det blir ofte brukt til å behandle sykdommer og andre helsemessige forhold, samt å fremme avslapning. Innenfor det siste tiåret folk har stadig vært å bruke denne alternative metoden for å hjelpe til med vekttap.

Bruksanvisning

Hvordan å miste vekt ved hjelp av akupressur

Press mot appetitten kontrollpunktet ligger på den kjøttfulle utstikket av øret, som ikke må forveksles med øreflippen. Plasser tuppen av pekefingeren på kjeve ved siden av øret. Finn den mest mengden av bevegelse i kjeven ved å åpne og lukke munnen. Dette området bør være rett ved siden av kjøttfulle utstikket av øret. Plasser denne delen av øret mellom tommelen og pekefingeren, og press i ca to minutter. Begynne og avslutte din akupressur økten ved å stimulere dette punktet.

Finn en av akupressurpunkter for milt, S6. Stimulere dette punktet vil ha en styrkende virkning på fordøyelsessystemet.

Bruk fingrene til å finne midten av ankelen, og skyv opp bredden på fire fingre. Poenget er mot iden av leggen, like ved beinet. Legge trykk på dette punktet med tommelen eller knoke. Stadig øke trykket til den er fast, hold i ca ett minutt, og deretter gradvis slippe ut trykket.

Bestem plasseringen av en mage punkt, St 36, som hjelpemidler i næringsrike din chi og blod. Det resulterer også i en positiv effekt for fordøyelsessystemet.

Finn dette punktet fire fingerbredder under kneskålen, og én finger-bredde på utsiden av på skinnleggen. Sjekk for å se om du er på rett sted ved å bøye foten opp og ned. Hvis du føler at muskelen beveger seg under fingrene dine, er du på riktig sted. Oppretthold moderat eller fast press i ca ett minutt.

Finn plasseringen av Spleen 9, som er svært nær St 36. Fra St 36, skyver fingrene dine over på skinnleggen til du kommer på innsiden av låret. Skyv fingrene opp langs skinnebenet omtrent en tomme til du føler en depresjon. Når du er der, vil du har funnet Spleen 9. Påfør moderat til godt trykk i omtrent ett minutt. Dette punktet er nyttig i å regulere kroppens væskemetabolisme.

Eliminer overflødig vekt ved å finne Mage 40, som også er et poeng å hjelpe kroppen din klare seg med overflødig slim og fuktighet. Dette punktet ligger i midten av utsiden leggen, omtrent to fingerbredder bak på skinnleggen. Legge trykk på dette punktet med fingrene for omtrent et minutt.

Tøm overflødig varme og fukt fra kroppen, og regulerer tarmaktiviteten, ved å finne store tarmen 11 eller Li 11. Finn dette punktet ved å utvide din venstre arm foran brystet som om du holder en drikkekopp i hånden. Trykkpunktet kan bli funnet på utsiden slutten av det press på armen din på felles med albuen. Legge trykk på dette punktet med høyre tommel mens du holder venstre hånd tett til brystet. Hold i ca ett minutt, og deretter bytte armer.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på at akupressur alene vil ikke føre til vekttap. Denne metoden må kombineres med et sunt kosthold og moderat trening for å hjelpe deg å nå dine vekt-tap mål.
  • Hvis helst mens praktisere akupressur du føler smerte, stoppe trykket umiddelbart.