Digidexo.com

anti sopp piller

Tar Anti østrogen piller bra for kvinner?

Østrogennivået merke en betydelig biologisk forskjell mellom menn og kvinner. Hos kvinner er østrogen det dominerende hormonet, mens hos menn er det sekundært til testosteron. Selv om du tar piller for å stoppe østrogenproduksjonen kan først virke som en merkelig medisinsk regiment for en kvinne, har nyere forskning vist at det kan bidra til å hindre visse typer kreft hos postmenopausale kvinner.

Om Østrogen

Som forklart i Christine Conrads bok, "En kvinnes Guide to naturlige hormoner," østrogen er faktisk navnet på en familie av hormoner som finnes i kroppen. De viktigste medlemmer av denne familien omfatter østron, østradiol og østriol, men det er også flere andre. Østrogenproduksjonen er den primære faktor i kvinnelig utvikling, stimulere brystvekst, menstruasjon og overgangsalder. Østrogen spiller en viktig rolle i å forme forbindelser mellom hjerneceller, og påvirker også følsomheten sensoriske fakulteter, samt utvikling av motoriske ferdigheter.

Anti østrogen piller: Identifisering

Bill Roberts, i sin online artikkel med tittelen "antiøstrogener," forklarer at det er to typer av anti-østrogener: aromotase hemmere og reseptorblokkere. Aromotase hemmere stoppe produksjonen av østradiol, den mektigste østrogen hormon, ved å blokkere enzymer som forårsaker hormonet er sekresjon. Reseptorblokkere også hindre produksjon av ikke bare blokkerer enzymaktivitet, men også aktivere visse reseptorer som styrer østrogen utgivelse i bryst og fettvev. Uavhengig av om de brukes av menn eller kvinner, de vanlige bivirkninger av anti-østrogener inkluderer håravfall, kviser, humørsvingninger og gynekomasti, eller unormal brystforstørrelse hos menn.

Vanlige bruk av anti-østrogener

Anti-østrogener er mest brukt som body building kosttilskudd for menn. Med sin evne til å redusere væskeansamlinger, øke muskelmasse og redusere gynekomasti, anti-østrogener gir et utmerket hjelpemiddel i å bygge styrke og muskler. Anti-østrogener er vanligvis tatt umiddelbart etter en treningsøkt sesjon, siden øvelsen øker østrogenproduksjonen. Utvidet bruk anbefales ikke, og kosttilskudd perioder bør bare vare fem til seks uker.

Fordeler for kvinner

Det er ikke vanlig å høre om en kvinne tar anti-østrogener som et daglig supplement; det er heller ikke sannsynlig å bli anbefalt. Imidlertid, vitenskapelig forskning støtte bruken av anti-østrogener for å forhindre brystkreft og eggstokk-kreft. Stoffet Raloxifene, for eksempel, er for tiden anbefalt for bruk av postmenopausale kvinner, og har blitt vist å forhindre brystkreftutvikling. Ifølge Dr. Deborah Grady, forfatter av en fersk undersøkelse på Raloxifene, "... disse funnene er viktige fordi noen legemidler faktisk redusere risikoen for brystkreft." Medikamentet er også anbefalt for både å forebygge og behandle osteoporose. Det er vanligvis bare anbefalt etter utbruddet av overgangsalder.

Advarsel

Selvfølgelig er ingen medisin uten bivirkninger, og anti-østrogener er intet unntak fra regelen. Raloksifen, for eksempel kan føre til blodpropp og slag, og er derfor bare antydet for pasienter med lav risiko for disse symptomene. Den normale bivirkninger nevnt ovenfor er også mulig.

Hvordan bruke anti-sopp medisiner for å behandle autisme

Hvordan bruke anti-sopp medisiner for å behandle autisme


Noe bevis tyder på at autisme kan være forårsaket av overskudd av sopp eller gjær i tarmen. Mange tror at å begrense gjær vekst kan forbedre atferdsmessige og helsemessige problemer forbundet med autisme. Anti-fungal medisiner og endringer i kosthold er ofte brukt til å behandle autisme og dens symptomer. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker anti-fungal medisiner til å behandle autisme.

Bruksanvisning

Unn Autisme Symptomer Med anti-sopp medisiner og kosthold

•  Spør din lege om å bruke anti-sopp medisiner som Difulcan (flukonazol), Nizoral, Nystatin, Ketoconoscal, eller Flagyl (metronidazol). Noen anti-fungal medisiner effektivt kan eliminere gjær fra kroppen i løpet av en til to måneder.

Adopter en gjær-fri diett for å bedre effekten av anti-fungal medisiner. Innbytter hvete, havre og bygg med ris produkter for å eliminere gluten, noe som kan ha negativ innvirkning på sentralnervesystemet.

Begrens inntaket av sukker for å bremse veksten av gjær.

Bruk kosttilskudd, som acidophilus til økninger tilstedeværelse av mikrober, eller gode bakterier, som kan holde gjær nivåer i balanse.

Spør din lege om å bytte til Amphotericin B etter første behandling med sterkere anti-sopp narkotika. Amphotericin B kan benyttes for en lengre tidsperiode med mindre risiko for skader på leveren.

Gjenkjenne og håndtere symptomene på overskytende gjær og sopp

6. Begrens inntaket av antibiotika i babyer og små barn. Gjentatt eksponering for antibiotika kan drepe av mikrober i fordøyelseskanalen som holder gjær nivåer balansert. Mange barn med autisme og høye nivåer av gjær i systemet deres ble utsatt for store doser av antibiotika på et tidlig alder, som ofte brukes til å behandle ørebetennelser.

Vet at kroniske fordøyelsesproblemer er vanlig hos autistiske barn, og kan bety overflødig gjær eller sopp. Ved å behandle gjær ubalanse med anti-fungal medisiner og kosthold, mange bivirkninger av dårlig fordøyelse, som irritabilitet, slapphet og ubehag, kan forbedres.

Erkjenne at overdreven gjær i systemet, også kjent som Candida overvekst kan føre til et sug etter søtsaker og karbohydrater. Personer med Candida overvekst kan oppleve hodepine, display aggressivitet og kan være utsatt for utslett. De kan også fungere forvirret og har korte oppmerksomhet spenn.

Tips og advarsler

 • Bruk fordøyelsesenzymer for å hjelpe med næringsopptak, og for å bidra til å bryte ned proteiner som finnes i gluten og meieriprodukter.
 • Konsulter lege før du bruker noen anti-fungal medisiner. Langvarig bruk av noen anti-fungal medisiner kan forårsake leverskader.
 • Forbered deg på symptomene forverrer seg før de forbedre umiddelbart etter bruk av anti-fungal medisiner for første gang. Som gjær er eliminert i løpet av de første par ukene, kan mageproblemer, hyperaktivitet og irritabilitet forekomme.

Hvordan forberede en anti-sopp salve Disc

Hvordan forberede en anti-sopp salve Disc


Anti-sopp salve plater er små, sterile plater behandlet med anti-sopp krem ​​eller salve. Disse platene er brukt i laboratorier for å teste effektiviteten av anti-soppmidler mot forskjellige fungi. Noen av soppinfeksjoner som påvirker mennesker er ringorm og fotsopp. Testingen av anti-soppmidler hjelper kjemikere og patologer lære de beste salver og kremer for vellykket behandling av ulike sopp.

Bruksanvisning

•  Steriliser en pinsett av soaking en bomullsdott i rubbing alkohol og tørke pinsett med rubbing alkohol. Lå pinsett på et papirhåndkle og la dem tørke.

Ta tak en steril plate fra beholderen ved hjelp av de steriliserte pinsett. Legg den sterile platen på et rent papirhåndkle.

Klem anti-sopp krem på en bomullsdott. Gni anti-sopp krem ​​på den sterile platen med bomullspinne. Påfør nok til å gjøre et tynt lag over hele siden av platen.

plukke opp den sterile platen belagt med det anti-fungal medisiner og trykk inn i en agarplate med soppen som skal testes allerede i den. Skyv sterilt platen i, medisinert side som vender mot sopp, slik at medikamentet kommer i kontakt med soppen.

Tips og advarsler

 • Hvis du mistenker at du har en soppinfeksjon, kan du se din lege for verifikasjon og en resept, hvis det er nødvendig.
 • Soppinfeksjoner spre seg fra en person til en annen. Hvis du har en soppinfeksjon, sørg for å vaske overflater du har kommet i kontakt med, for eksempel dusj eller sengetøy, for å redusere overføring av soppen.

Slik Cure Sopp på kroppen din

Slik Cure Sopp på kroppen din


Bakterier og sopp er alltid til stede på kroppen din, men noen ganger disse mikroorganismene kan forårsake infeksjoner. Symptomer på en soppinfeksjon inkluderer røde, kløende, flassende eller hoven hud. De fleste av soppinfeksjoner på huden ikke er farlig og kan behandles med over-the-counter kremer. Vedvarende soppinfeksjoner og hodebunnen infeksjoner kan kreve oral anti-sopp piller.

Slik Cure Sopp på kroppen din

•  Se en lege hvis du har en soppinfeksjon på hodebunnen eller skjegget, som kan føre til hårtap, eller hvis soppinfeksjon viser tegn på en bakteriell infeksjon som rød striper, utflod eller feber.

Påfør en anti-sopp krem til det berørte området i henhold til instruksjonene på pakken.

•  Hold det berørte området rent og tørt. For eksempel, hvis du har en soppinfeksjon på føttene, tørke føttene helt og slitasje rene, tørre sokker.

Vask ark og pyjamas hver dag.

Unn ditt kjæledyr hvis de har blitt smittet. Hårløse flekker på et kjæledyr kan tyde på en soppinfeksjon.

Se en lege hvis infeksjonen ikke har ryddet opp etter fire uker med egenbehandling.

Sopp & Hair Loss

Sopp & Hair Loss


Ringorm er en soppinfeksjon som kan føre til hårtap i hodebunnen og skjegg. Ringorm er en mikroskopisk sopp, ikke en orm. Ringorm i hodebunnen kalles tinea capitis.

Utseende

Ringorm forårsaker bare flekker i hodebunnen eller i skjegget. Det fører også kløende, skjellende røde flekker som kan sive.

Behandling

Selv om ringorm infeksjoner på huden kan vanligvis behandles med anti-sopp kremer, ringorm i hodebunnen eller i skjegget krever vanligvis anti-sopp piller. Vask sengetøy og nattøy hver dag.

Risikofaktorer

Ringorm, som andre sopp og bakterier, trives i varme, fuktige steder som svømmebasseng, dusjer og garderober. Du er mer sannsynlig at kontrakten ringorm hvis du har mindre skader og er våt av svette eller svømming.

Forebygging

Forhindre ringorm infeksjoner ved ikke å dele kammer eller håndklær og unngå dyr med hårløse flekker.

Andre Skjemaer

Skrittsopp og fotsopp er også ringorm infeksjoner. Ringorm kan også påvirke neglene.

Akryl spiker sopp Symptomer

Akryl spiker sopp Symptomer


Akryl negler gi en måte å gjøre negler ser lengre, jevnere og sunnere. For noen kvinner, de er et motetilbehør, kjønn sine hender. Faktisk noen kvinner vil endre fargen og manikyr stil av sine akryl negler med jevne mellomrom, noe som gjør valg som passer til deres humør, antrekk og til og med spesielle anledninger.

Identifikasjon

Akryl negler er kunstige negler som er bundet til en persons naturlige negler ved hjelp av en spesiell type lim. En gang på plass, kan de velstelte og malt akkurat som naturlige negler kan. Men når en kvinne har på seg dem, hun får ikke tilgang neglene under, et faktum som kan bidra til utvikling av det som oftest referert til som akryl spiker sopp.

Misforståelse

Selv om folk kan referere til noen tilfeller av spiker sopp som akryl spiker sopp, det er egentlig ikke noe slikt. Spiker sopp kan ikke dannes i en kunstig spiker. I stedet utvikler soppen i neglen under kunstige negler. Som sådan, er det mer korrekt å kalle denne tilstanden naturlig spiker sopp eller bare spiker sopp.

Signs

Ifølge Mayo Clinic, kan spiker sopp infisere en spiker, et par av dem, eller alle av dem. Det første tegnet på en spiker infeksjon kan være en hvit eller gulaktig flekk under neglen spissen. Dessverre, mange mennesker går glipp av denne tidlige tegn fordi de ikke kan se sine egne negler under akryl negler. Til slutt, neglene tykkere og misfarge, hendelser som kan være mest merkbar rundt sidene og toppen av de berørte negler.

Risikofaktorer

Spiker infeksjoner kan utvikle seg i noen spiker, uavhengig av om det er dekket med en kunstig spiker eller ikke. Men trives spiker sopp i varme, fuktige forhold, og hvis en kunstig spiker er plassert feil, kan vannet sive inn under det og sopp kan ta tak. En spiker sopp kan også utvikle her hvis spikeren er skadet under påføring eller hvis verktøy som har blitt brukt på en infisert persons negler blir så brukt på friske negler. I tillegg kan det foreligge økt risiko for infeksjon når metylmetakrylat benyttes som tetningsmiddel. Dette tetningsmasse gjør de kunstige negler veldig sterk og kan skade de underliggende negler, noe som gjør dem mer utsatt for smitte.

Behandling

Å behandle denne type spiker sopp, har akryl negler fjernes umiddelbart. Deretter går du til legen din for en resept behandling for nail sopp. Ifølge WebMD, kan reseptbelagte anti-sopp piller gir det beste behandlingsalternativet. Aktuelle løsninger vanligvis ikke fungerer, men det er aktuell kremer og spiker polerer en person kan prøve. Det er også hjem rettsmidler noen mennesker bruker, for eksempel eddik og tea tree olje. Men det er ingen kliniske bevis på at disse tiltakene er effektive.

Botemidler for tinea cruris

Tinea cruris, en tilstand mer kjent som skrittsopp, er en soppinfeksjon som vanligvis påvirker lyske, kjønnsorganer og rumpe. Det er preget av et rødt, kløende utslett på den berørte regionen. Tinea cruris er mye mer utbredt blant menn enn kvinner, og det er mer vanlig hos personer som er overvektige fordi infeksjonen kan avle i hudfolder. Skrittsopp er oftest forårsaket av fuktighet eller friksjon på huden folder nær lysken eller kjønnsorganer, men det kan også være forårsaket av kontakt med sopp eller bakterier.

Anti-fungal medisiner

I milde tilfeller kan tinea cruris klare seg på egen hånd uten behandling, men mer vanlig en anti-sopp medisiner vil være nødvendig for å kurere infeksjonen. Anti-fungal medisiner er tilgjengelig i mange former, inkludert kremer, lotion, sjampo og pulver. Oftest, noen over-the-counter, anti-sopp produkter vil være tilstrekkelig til å kurere et tilfelle av jock kløe. I de mest alvorlige tilfeller kan en resept-styrke medisiner være nødvendig. Sjelden er anti-sopp piller foreskrevet som behandling, men de er tilgjengelige.

Hygiene

God hygiene er nøkkelen til å hindre jock kløe, og herding det en gang en infeksjon utvikler seg. Det er viktig å praktisere god hygiene, inkludert å ta en dusj eller badekar daglig, spesielt etter trening eller øve deg til det punktet at du blir svett. Etter bading, sørg for å tørke kjønnsorganene med et rent, tørt håndkle. Hvis du ikke kan ta en dusj umiddelbart etter trening eller bli overdrevent svett, i hvert fall være sikker på å tørke lysken regionen med et rent, tørt håndkle. Om nødvendig, kan du også bruke et pulver til lysken for å holde området tørt.

Forebygging tips

I noen tilfeller kan skrittsopp være forårsaket av stram eller dårlig tilpasset klær. Sørg for å ha på deg løstsittende klær når du trener. For menn, sørg for at atletisk supporter er ikke for stramt, så vel fordi det kan føre til jock kløe. Det er også viktig å kle seg passende for været. Hvis du vil være utendørs i et varmt, fuktig miljø, unngå iført tykke eller tunge klær som vil absorbere svette og holder huden fuktig. Hvis du trener på helsestudio eller treningssenter, sørg for å tørke ned noen maskiner med en ren, tørr klut før du bruker dem. Til slutt, hvis du utvikler fotsopp, en annen vanlig soppinfeksjon, sørg for å behandle den så raskt som mulig, fordi ellers kan det spre seg til lysken.

Hva er behandlingen for en gjær infeksjon på huden?

Gjær infeksjon er en vanlig hudsykdom som kommer i mange former. Intertrigo er når hudfolder blir irritert. Dette skjer vanligvis i lysken, bryst og underarmer når varme, fuktige områder ikke tørker ut eller er ofte våt. En annen form for gjær hudinfeksjoner er candidal bleie utslett, og dette skjer også mot fuktighet. Hver form av en hud gjær infeksjon behandles ulikt, og noen rettsmidler selges over disk, men de mest effektive behandlinger kommer rett fra legen din.

Symptomer

Når huden gjær infeksjoner vises, er det mange åpenbare symptomer. Mange ganger infeksjonen starter som et rødt utslett. Den utslett kan virke infisert fordi organismene lever på huden, men bryter sammen lagene av huden slik at gjæren er overvekst kan ta over området på huden. Infeksjonen er smittsom, så det kan være spor av det i hele kroppen din.

Kremer

Clotrimazole og ketokonazol lotions anbefales for søknad til huden gjær infeksjoner. Begge kremer må forskrives av lege. Ketokonazol er et populært anti-sopp krem. Noen krem ​​som ender i -azole er maur-ifungal og virker ved å blokkere produksjonen av ergosterol som gjør gjær i celleveggen.

Medisiner

Leger kan foreskrive anti-sopp piller når kremer bare ikke fungerer. Vanligvis vil leger fore amfotericin B for alvorlige soppinfeksjoner. Den anti-sopp festes til ergosterol og setter hull i gjærveggen. Gjæren oser ut og dør.

Care

Sørg for å holde den infiserte området stadig tørr. Fuktighet er nøkkelen til veksten av hud soppinfeksjon. Hvis det er en bleieutslett, er det viktig å endre bleien mange ganger for å kontinuerlig holde området tørt og friskt. Sett nystatin pulver på området for å holde det så tørt som mulig.

Tips

Når du har brukt noen form for soppdrepende, topp det med vaselin for beskyttelse. Ved å sette dette på toppen, er det liten sjanse for at fuktighet vil få på området. Husk også at du ikke berører området fordi det vil spre seg. Alt du tar på når du har trykket infeksjonen vil bli smittet.

Symptomer på gjær infeksjoner i Toddlers

Gjær infeksjoner kommer i mange former. Derfor kan det være vanskelig å avgjøre om din pjokk har en. Det kan dukke opp nesten hvor som helst på kroppen hans. Se barnelege Hvis pjokk symptomer eller utslett ikke bedres. Din smårolling vil sannsynligvis trenger medisiner i form av anti-sopp piller eller kremer for å bidra til å rydde opp gjær infeksjon.

Thrush

Thrush er en form for en gjær infeksjon. Det synes vanligvis i munnen. Se etter hvite flekker på innsiden av din pjokk munn, spesielt på tungen. Flekkene kan også vises på innsiden av kinnene. Flekkene kan blø hvis de er skrapt. Din smårolling vil vanligvis viser tegn på en sår hals. Hun kan også ha vanskeligheter med å svelge.

Bleie utslett

Bleie utslett er en av de mange symptomer på en soppinfeksjon. Se etter små røde blemmer i pjokk bleie regionen. Bleier kan holde på fuktighet som kan føre til for mye gjær til å vokse. Dette kan bli enda verre i sommermånedene eller i varmt, fuktig vær. Mistenker en gjær infeksjon hvis du har vært å behandle bleie utslett med en sink oksid salve i mer enn 72 timer.

Antibiotika

Nå eller nylig bruk av antibiotika kan også være et tegn på en soppinfeksjon. Antibiotika ofte føre til gjær infeksjoner fordi de dreper dårlige bakterier sammen med det gode. De drastisk redusere mengden av bakterier i huden som bekjempe infeksjoner. Dette er hva som forårsaker en overvekst av gjær i kroppen eller på huden. Ikke slutte å bruke antibiotika hvis du ser symptomer på en gjær infeksjon. Kontakt legen din.

Genital området

Se etter gul eller hvit utflod som kommer fra skjeden. Din pjokk kan også ha mye kløe i hennes vaginal området. Hun kan bli sint eller handle som hun er smerte når hun har å urinere. Se etter et rødt utslett på undersiden av penis. Det vil være smertefullt å ta på. Også se for skalering på undersiden av penis.

Skin

En gjær infeksjon kan også vises på huden eller i navlen. Se etter et utslett på huden som er rød i fargen. Det kan også vises som kviser. Se etter røde flekker som oser klar væske. Sjekk din pjokk nøye for å se om han virker kløende. En gjær infeksjon på huden blir kløende. Det kan også forårsake en brennende følelse på huden.

Er Ringorm Systemisk?

Er Ringorm Systemisk?


Ringorm er ikke systemisk. Det er en vanlig soppinfeksjon på overflaten av huden. Det kan påvirke kroppen, hodebunn, føtter eller lyske. Det vitenskapelige navnet for ringorm er tinea.

Identifikasjon

Ringorm kan føre til en rund, skjellende skorpe eller rød flekk på huden som kan klø. En soppinfeksjon av neglene kan slå spikeren gul og smuldrete.

Diagnose

En riktig diagnose kan gjøres ved hud skraping og laboratoriekulturer. Disse testene kan avgjøre om det er ringorm.

Betraktninger

Ringorm, eller tinea, vokser i fuktige, mørke steder. Fotsopp, eller fotsopp, er en vanlig sykdom og vokser i den varme, fuktige området mellom tærne.

Effekter

Behandlingen er vanligvis med en aktuell anti-sopp krem ​​som klotrimazol, ketokonazol eller mikonazol. Behandling med aktuelle agenter varer i ca to uker.

Typer

I noen tilfeller av ringorm i hodebunnen eller spiker, er en systemisk behandling som brukes. For disse forholdene, kan en anti-sopp pille som flukonazol være foreskrevet.

Hva er Grover sykdom?

Grover sykdom, også kjent som forbigående acantholytic dermatose, er en hud tilstand som resulterer i små, røde blemmer. En relativt sjelden og ukjent tilstand, de fleste tilfeller er irriterende, men nonthreatening. Tilstanden vanligvis vises plutselig, og har en tendens til å påvirke menn som er eldre enn 40 år.

Årsak

Årsaken til Grover sykdom er ukjent. Noen leger har spekulert det kan være relatert til kroppens svettekanalene fordi tilstanden noen ganger følger svette eller ekstrem varme. Tilstanden oppstår ofte i svært tørr hud, og mange pasienter har allerede opplevd en viss grad av solskader. Det synes ikke å være smittsom.

Symptomer

Grover sykdom manifesterer seg vanligvis rundt stammen av kroppen. Det påvirker ofte den sentrale ryggen og mid-brystområdet. De små røde lesjoner er ofte fast og hevet. Disse flekkene kan få blemmer eller erodere, noen ganger forårsaker blødning. Utslettet er ofte kløende, men i mange tilfeller flekker kan vises uten symptomer eller tegn på et utslett.

Time Frame

De fleste tilfeller av Grover sykdom siste seks til 12 måneder, men noen ganger lengre. Tilstanden gjentar seg ofte. Flare-ups er vanlig under plutselige værforandringer skift, for eksempel endring av årstider.

Diagnose

Utseendet på Grover sykdom er karakteristisk. Under et mikroskop kan det se ut som blemmer som inneholder en vassen væske. Disse blemmer ofte klynge og vises med en rød, hoven ramme. De fraskilte cellene ser og kan ha en unormal form til dem. På grunn av sin karakteristiske utseende, er en barbering hudbiopsi ofte gjort.

Behandling

Mens det er ingen kur for Grover sykdom, behandlinger er tilgjengelige for å lindre symptomene. Anvendelsen av talkumpulver bidrar ofte til å motstå svetting. Løstsittende klær er også nyttig. Noen ganger lysbehandling kan være foreskrevet, selv om det i enkelte tilfeller kan det forverre tilstanden. For milde tilfeller, har anti-sopp piller bevist effektive, selv om Grover sykdom er ikke en sopplidelse, og hydro-kortison krem ​​lindrer ofte kløen. I mer alvorlige tilfeller, reseptbelagte piller av Tetracycline eller Accutane klare opp utslett.

Prognose

Mens tilbakefall av Grover sykdom er ikke overraskende, kan finne den behandlingen som er riktig for deg å lindre de irriterende symptomene. Det er også viktig å identifisere triggere som forårsaker flare-ups slik at du kan unngå dem. Finne en god lege villig til å prøve ulike behandlingsmetoder er også svært nyttig.

Advarsel

Mens Grover sykdom er ikke en alvorlig tilstand i seg selv, hvis venstre ubehandlet kan føre til alvorlige hudproblemer. Enhver type hud abnormitet bør sjekkes av en lege.

Seborrhoeic Eksem behandlinger

Seboreisk eksem, også kjent som seboreisk eksem (eller vugge cap hos spedbarn), er en ekstremt kløende, noen ganger smertefulle og ofte pinlig tilstand. Ikke det samme som flass, det er forårsaket av betennelse i de øvre lag av huden som fører til rødhet i huden, hvitaktig-gul skjellete hud flak i hodebunnen, ansiktet og bagasjerommet. Noen ganger håret tap oppstår.

Bruksanvisning

Konvensjonelle behandlinger

•  Få en sjekk fra legen din for å sørge for at din tilstand er faktisk seboreisk eksem og ikke noe annet. Hvis det er eksem, er det visse reseptbelagte-styrke medisinert sjampo som bare en lege kan forskrive, samt resept-styrke aktuell steroid kremer, eller en anti-sopp pille som skal tas oralt. I ekstreme tilfeller kan ultrafiolette stråling være foreskrevet.

Prøv over-the-counter medisinert sjampo, hvis legen din sier at det er OK. Disse inkluderer produkter med ketokonazol (Nizoral), selen sulfid (Selsun blå), sinkpyrition (hode og skuldre, ZNP bar), eller Keratolytics som salisylsyre eller steinkulltjære (Capasol, Alphosyl 2-i-1, og T / Gel ). For at disse virker, massere sjampoen inn i hodebunnen og la virke i noen minutter. Du må kanskje rotere forskjellige typer sjampo, for å se hvilken som fungerer best for deg.

Bruk en resept kortison lotion en gang eller to ganger om dagen som anvist, hvis sjampo ikke fungerer for hodebunnen området. For andre områder, som for eksempel ansiktet og bagasjerommet, kan du starte med en over-the-counter kortison krem ​​fra apotek.

Vask berørte områder i ansiktet, brystet og bagasjerommet 1 til 2 ganger daglig med en ikke-såpe cleanser, som såpe kan tørke. Du kan også bruke en mykgjørende badeolje etter rensing.

Alternative behandlinger

Skaffe allergi testing for å se om en matallergi kan være en underliggende problem.

Supplement med sink daglig (begynn med 15 til 20 mg går opp til 50 mg), biotin (10mg), B12 (1000mcg), folsyre (10 mg), og / eller selen (150-200mcg).

Bruk aloe vera gel eller borage olje gnidd på det berørte området.

Prøv en sjampo eller lotion med tea tree olje.

Endre din livsstil. Siden stress har vært forbundet med flareups av seboreisk eksem, prøv meditasjon. Kutt ned på alkohol, og unngå høy fett, høy-kalori, stekt og rask mat som kan bidra til betennelser og generelt dårlig helse.

Tips og advarsler

 • De fleste behandlinger må fortsatte i flere uker eller måneder i løpet av en akutt flareup, og bare periodevis etterpå.
 • Hvis noen behandling du prøver gjør tilstanden verre eller forårsaker noen ekstra problemer eller bivirkninger, slutte umiddelbart og kontakte legen din.

Hvordan bli kvitt Ringorm på Kids

Tinea corporis (ringorm) er en infeksjon på overflaten av huden. Alle kan få ringorm, men det er mest vanlig hos barn. Ringorm er smittsom og kan spre seg gjennom kontakt med en smittet person eller dyr, et stillestående objekt som et treningsstudio håndkle, gulvet i en garderoben eller fra å spille i skitt. Ringorm kan påvirke alle aldre, raser og både menn og kvinner, men særlig de som arbeider med dyr mye, svetter mye, eller som bor i varme, fuktig klima. Behandlinger bør kvitt en pasient av ringorm innen en eller to uker, men en lege omsorg kan være nødvendig.

Bruksanvisning

•  Merk området der lesjoner vises. Ringorm kan oppstå hvor som helst på kroppen, men vanligvis blir sett på armer, bein, hals og trunk område av kroppen.

Bekreft at lesjonene er ringorm. Ringorm er vanligvis rød og sirkulær i utseende. Den midtre delen kan være klare og de ytre grenser kan ha blemmer, skorper eller støt.

Påfør en over-the-counter anti-sopp krem som terbinafin, mikonazol eller klotrimazol. Spre lotion eller krem ​​minst en tomme utover grensene til lesjonen for å hindre den fra å forstørre.

Oppsøk en lege råd. Ifølge Skinsight.com nettsted, hvis legion er uvanlig stor eller hjemme behandlinger er ikke herding av infeksjon, kan legen forskrive medisiner eller muntlig anti-sopp piller.

Tips og advarsler

 • Siden ringorm er smittsomt, bør en infisert barnet unngå å spille kontaktsport i minst 48 timer etter behandlingsstart.
 • Unngå å dele håndklær eller klær artikler før lesjonene er helt leget.

Røde utslett med en hvit ring på huden

Finne årsaken bak en smertefull, kløende utslett ofte gjør hele ildprøve mer utfordrende. Flere forhold kan føre til en rød og hvit utslett; i hvert tilfelle, kunne hvitheten har en ringlignende utseende.

Brown eneboer Bite

Bitt av en brun eneboer edderkopp vises som blink, med en rød, ringformet utslett rundt en hvit ring. Bite brannsår og klør for om lag ti minutter. Det deretter forstørrer og kan være ledsaget av feber og oppkast, blant andre symptomer. Behandl bite med en antibiotisk salve for å hindre den fra å forverres. Oppsøke lege umiddelbart også.

Eksem

Eksem oppstår når allergi irritere huden. Det milde utslett ser flatt og hvitt, men alvorlige flare-ups føre til at huden til å reise opp i røde flekker. Behandle de fleste tilfeller av Eksem med en hydrokortison krem.

Psoriasis

Psoriasis fører til en skjellende hvitt utslett å vises over rød, irritert hud. Dette skjer vanligvis på albuer og knær. Hud kremer, salver og muntlig medisiner og behandle psoriasis.

Tinea Versicolor

En gjær sopp som heter tinea versicolor utvikler kolonier på huden, som endrer huden til en rødbrun. Hvite flekker kan også oppstå mens utslett gjenstår. Behandlinger inkluderer kremer og anti-sopp piller.

Måter å drepe Ringorm

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, er ringorm en infeksjon i huden, vanligvis påvirker skalp, lysken og føtter. Symptomer på denne tilstanden omfatter kløe, rødhet og skalering av huden. Områder som berøres kan også få blemmer, oser og lage en ring-lignende utseende på huden. Ringorm er forårsaket av en sopp som er spredt av forurensede mennesker eller dyr. Du kan ta dette smitte gjennom hudkontakt med infiserte elementer av klær eller håndklær. Klining infiserte dyr kan også spre ringorm.

Killing Ringorm

Når drepe ringorm, sørg for å holde huden din veldig tørr. Etter dusjing eller vaske hendene, bruke et håndkle til å tørke av huden, og vaske håndkle straks for å hindre ny infeksjon.

Også påføre en soppdrepende krem ​​til huden to til tre ganger daglig. Kjøp en over-the-counter soppdrepende krem ​​som inneholder ingredienser klotrimazol eller miconazone. Disse kremene skal drepe ringorm innen fire uker.

Sengetøy og klær må vaskes daglig mens du behandle denne tilstanden. Ikke del håndklær eller andre klesplagg med medlemmer av husstanden, som kan spre smitte.

Behandling av vedvarende infeksjoner

Hvis ringorm vedvarer etter fire ukers behandling, er det på tide å ringe en lege. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, kan alvorlige infeksjoner behandles ved å ta reseptbelagte anti-sopp piller. I tillegg kan legen forskrive en aktuell krem, som Ketocoazole. Legen din vil også se etter tegn på infeksjon som rødhet eller hevelse, og foreskrive en antibiotika hvis nødvendig.

Hindre Ringorm

Etter at du har behandlet en ringorm infeksjon, er det viktig å beskytte deg mot fremtidige infeksjoner. Sørg for å holde huden din veldig tørr, og shampoo håret regelmessig. Avstå fra å dele personlige elementer som hårbørster og håndklær med andre, og sørg for å bruke sandaler eller sko på steder som garderober eller bassenger.

Nye sopp behandlinger

Det er mange sopp som er giftige for mennesker - de lett komme inn i kroppen gjennom luften vi puster og maten vi spiser. De holdes i sjakk av sunne bakterier i systemet vårt, men bruken av antibiotika, p-piller, alkohol og tilsetningsstoffer og konserveringsmidler i maten ødelegger sunne bakterier, noe som gjør våre systemer ut av balanse og la soppen til å vokse ukontrollert. Et soppvekst - ofte kalt Candida - vil føre til en rekke helsemessige problemer, noe som gjør det nødvendig å rense soppen fra kroppen.

Sulte soppen

Sopp trives på karbohydrater og sukker - når du spiser dem, er du faktisk fôre sopp. Prøv en lav-karbohydrat, lav-sukker kosthold. Men selv om symptomene begynner å rydde opp fordi soppen forsvinner, må du gjøre permanente endringer eller overvekst kommer tilbake, og du vil bli syk igjen. Eliminere raffinert sukker og alt som inneholder gjær eller stimulerer veksten av gjær, for eksempel brødvarer, kjeks og alkoholholdige drikkevarer.

Kjemp Fungus Med Anti-sopp kosttilskudd i kostholdet ditt

Anti-sopp kosttilskudd, slik som, captylic syre, oliven blad ekstrakt, eple cider eddik, undecylensyre, grapefruktkjerneekstrakt og neem har vist seg å bekjempe sopp i kroppen. Disse kosttilskudd bør tas på rotasjonsbasis, bytte til en annen hver par uker, for å holde soppen fra å tilpasse seg sine anti-fungal egenskaper. Det kan ta flere måneder for soppens overvekst skal løses, slik at du må holde opp diett til du er sikker på at prosessen er fullført. Sjekk med din herbalist eller alternativ lege for å bestemme doseringen av kosttilskudd du bør ta.

Rengjør Out Your System

Som soppen dør ut, blir proteiner og toksiner frigjøres inn i blodstrømmen, forårsaker hodepine, tretthet og andre plager. For å fjerne dette avfallet fra systemet raskere, øke det daglige inntaket av vann og kostfiber. Når avfallet er fjernet fra systemet ditt, vil du merke en stor forbedring i måten du føler.

Gjenopprett systemet naturlige balanse

For at de sunne bakterier å overleve i systemet ditt, må du slutte å bruke antibiotika, p-piller og alkohol, og unngå mat med tilsetningsstoffer og konserveringsmidler eller som kan ha soppvekst. Du må legge til probiotika, en kilde til gode bakterier, til kosthold. Yoghurt, kulturmelk og kosttilskudd er gode probiotiske kilder. Den naturlige balansen blir gjenopprettet når det er nok sunne bakterier i systemet for å holde soppvekst i sjakk.

Diett for å hjelpe sopp infeksjoner

Soppinfeksjoner skyldes veksten av sopp på ulike steder på kroppen, fra hud og negler til lunger og blod. Gjær infeksjoner og fotsopp er eksempler på soppinfeksjoner. Soppinfeksjoner kan variere fra mild til alvorlig og kan påvirke folk i alle aldre, selv om de er mer vanlig i eldre populasjoner med svekket immunforsvar. Soppinfeksjoner kan være vedvarende og reoccurring og kan være vanskelig å behandle. De som lider av soppinfeksjoner kan forbedre sine symptomer ved å følge en spesialisert diett.

Behandling av soppinfeksjoner

En magisk kur mot soppinfeksjoner ikke eksisterer, og diett alene ikke kommer til å kvitte deg med dine symptomer for alltid; Men ernæringseksperter mener at et kosthold med og uten visse typer matvarer kan bidra til å redusere soppinfeksjon symptomer og hindre fremtidige utbrudd. Matvarer som inneholder sukker, gjær, meieriprodukter, hvete og koffein antas å forverre allerede eksisterende sopp forhold og fremme veksten av nytt sopp. Alkohol og nikotin er også gjerningsmannen som skaper en ønskelig miljø for soppen til å danne, og de ytterligere forverre problemet ved å svekke immunsystemet slik at det ikke kan bekjempe infeksjoner. Folk som har en tendens til soppinfeksjon bør redusere eller unngå disse matvarene og stoffer.

Hvitløk

Visse matvarer er antatt å hemme veksten av sopp i menneskekroppen, og er tilbøyelig for soppinfeksjoner kan være nyttig for å øke forbruket av disse stoffene. Hvitløk er godt kjent for sine anti-sopp egenskaper og kan bidra til å forebygge soppinfeksjoner. Konsumere hvitløk friskt i ferdigmat, eller supplere den med hvitløk piller tilgjengelig i noen ernæring eller helsekost butikk.

Oregano

Oregano har også anti-sopp egenskaper, så ta det med i anti-sopp diett. De fleste er kjent med italiensk krydder, som er oregano merian, men oregano vulgare er den formen som er mer potent og effektiv i behandling av soppinfeksjoner. Oregano vulgare kommer i en olje som du bør ta i små mengder; noen få dråper fortynnet i vann er tilstrekkelig.

Plant Tanniner

Plant tanniner, slik som de grunnla i skinn av druer som gir rødvin sin farge og skarp smak, har vist seg å ha sterke anti-fungal egenskaper. Tanniner kommer i flere former og finnes på helsekost og supplement butikker. De kommer også i konsentrerte og isolerte former.

Hva er den mest effektive tånegl sopp kur?

Hva er den mest effektive tånegl sopp kur?


Tåneglene er sårbare for å bli angrepet av sopp, noe som kan føre til en dyp infeksjon. Som soppen legger seg inn i neglen, vil den tykne og bli misfarget, vanligvis med et mørkt, gulaktig eller brunlig utseende. Det vil også begynne å forvitre. Tånegl sopp kan også forårsake smerte. Mens du kan kjøpe over-the-counter medisiner for å behandle det, kan de ikke løse problemet. Ofte soppen krever en tur til legen for å få mest mulig effektiv kur.

Piller

Tånegl sopp kan ofte være effektivt behandles med piller. The Mayo Clinic sier at de tre vanligste orale medisiner er Fluconazole Itraconazole og Terbinafin. De er bare tilgjengelig på resept, men de kan fremme ny spiker vekst når det tas i opptil 12 uker. De kan fikse den delen av tånegl som allerede er rammet av sopp, så det kan ta flere måneder før vaksinen er ferdig. Dette skjer når en ny, ikke-infiserte tånegl har helt vokst ut.

Kremer

Reseptbelagte kremer kan være en effektiv kur for tånegl sopp når det brukes sammen med piller. De trenger ikke kurere problemet på egen hånd; Mayo Clinic sier de fungerer ved å fremme helbredelse hvis de brukes sammen med en resept oral behandling. De kan også brukes sammen med over-the-counter urea kremer for å hjelpe dem å bli absorbert inn i tånegl raskere.

Lacquers

Noen leger vil foreskrive en anti-sopp lakk for å bli malt på de berørte tåneglene. Dette aktuell medisinering er ikke så effektiv som piller, men det kan kurere tånegl sopp hvis den anvendes konsekvent inntil provlem er løst. Den anti-sopp lakk brukes akkurat som neglelakk. Det påføres med en pensel til den infiserte tånegl og huden rundt en gang per dag for en hel uke. Dette gjør at flere lag med medisiner for å bygge opp. Sjiktene blir fjernet ved slutten av uken, og man gjentar prosessen ved å anvende nye lag. Mens anti-sopp lakk kan være en effektiv kur, kan det ta opp til et år med konsekvent bruk for å fjerne problemet helt.

Hvordan å miste vekt Tar eple cider eddik piller

Hvordan å miste vekt Tar eple cider eddik piller


Folk har brukt eple cider eddik (ACV) siden antikken for å behandle ulike sykdommer og for å forbedre generell velvære. I dag, selv om det er uenighet involvert, folk fortsatt bruke den til å behandle en rekke helseproblemer, inkludert vekttap. Hvis youâ € ™ re vurderer å ta ACV piller for vekttap, youâ € ™ ll finne følgende informasjon gunstig.

Bruksanvisning

•  Gå ned i vekt ved å forbedre fordøyelsen med ACV piller. Apple cider eddik inneholder sitronsyre, eple og melkesyre. Disse syrene hjelper fordøyelsen og føre til vekttap.

Forbedre din leverfunksjon. Apple cider eddik hjelpemidler i rensing av leveren, et organ som er involvert i fordøyelsen og ansvarlig for metabolizing fett. Bedre leverfunksjon fører til økt energi, som igjen bidrar til å brenne flere kalorier.

Balanser dine PH nivåer. Lave pH-verdier føre til sykdom og vektøkning. Eple cider eddik i pillene bidrar til å gjenopprette systemet til alkalisk tilstand, dette gjør det lettere å gå ned i vekt og å holde den av.

Feel full og spise mindre. De eddik eple cider eddik piller gjør en person føler seg full og spiser mindre. Anbefalingene er å ta kapslene før lunsj og middag.

Tips og advarsler

 • Du kan teste dine PH nivåer med teststrimler, som du kan kjøpe online.
 • Apple cider eddik inneholder også anti-virus, anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper på grunn av sin eddiksyre innhold.
 • Du kan drikke den flytende eple cider eddik i stedet for piller. Sørg for å kjøpe økologisk ACV. Legg et par teskjeer til ca 8 oz. vann.

Årsaker til Toe Nail sopp

Årsaker til Toe Nail sopp


Tånegl sopp, også kalt onykomykose, kan være pinlig, men er også en medisinsk tilstand som skal behandles. Sopp i negler er en av de vanligste grunnene til at folk ser Fotpleie.

Funksjoner

Tegn på tånegl sopp begynner vanligvis med liten hvit eller gul flekk på neglen. Omsider stedet begynner å spre seg, og spikeren kan ha jevning, sprøhet eller bli fillete ute. Tånegl kan bli forvrengt eller kjedelig og mørkere i fargen som rusk bygger opp under neglen. Noen ganger spikeren faktisk skiller fra neglesengen. Hvis en spiker blir infisert, kan det være smertefullt og har en stygg lukt.

Årsaker

Nail soppinfeksjoner forårsakes vanligvis av en sopp som tilhører en gruppe av sopp som kalles dermatofytter (gresk for "hud planter"), ifølge Mayo Clinic. Fot sopp kan også være forårsaket av gjær og muggsopp og en ubalanse i kroppen av gode og dårlige bakterier. Mangelen av vennlige bakterier som kalles lactocacilli i kroppen kan føre til soppvekst under og rundt neglen, ifølge Dr. James Balch, forfatter av "Resept for Nutritional Healing".

Betydning

Toenailfungus.org anslår at mer enn 11 prosent av befolkningen har sopp i tåneglene, og at noen mennesker er mer utsatt for spiker sopp enn andre. Folk som har skadet en spiker, ikke praktiserer god hygiene, har unormale pH-nivåer eller har immunsystem problemer er mer sannsynlig å ha spiker sopp.

Behandling

Behandling for spiker sopp omfatter muntlige (piller) og aktuell (påføres huden) medisiner. Imidlertid er onychomyocosis vanskelig å behandle. De mest effektive muntlige medisiner for spiker sopp er terbinafin (Lamisil) og itrakonazol (Sporanox).
En anti-sopp neglelakk som inneholder ciclopirox (Loprox eller Penlac) kan brukes med en oral medisin i ekstremt vanskelige infeksjoner.
Hjem rettsmidler inkluderer avslapnings meter i en løsning av en tredjedel eddik og to-tredjedeler vann i 15 til 20 minutter. Rubbing Vicks VapoRub på spiker sopp har vist seg å rydde opp sopp, selv om ingen kliniske studier har blitt gjort for å forklare sin effekt.
I ekstreme tilfeller kan legen din foreslå kirurgisk fjerning en spiker til å behandle en soppinfeksjon.

Forebygging / løsning

For å unngå en spiker soppinfeksjon eller gjentakende infeksjoner, bade føttene regelmessig. Det er også foreslått å bruke bomull sokker, holde neglene trimmet, bruke anti-sopp foten pulver, ikke plukke på tåneglene, unngå neglelakk og ikke gå barbent på offentlige steder. Hvis spiker sopp er forårsaket av en ubalanse mellom gode og dårlige bakterier, og legger probiotiske kosttilskudd til kosthold kan hjelpe.