Digidexo.com

lyn smerter i blæren

Stabbing Blære smerter

Blære smerter kan variere fra en kjedelig verke til en skarp, stikkende smerte som kan være uutholdelig. I en situasjon hvor mild til alvorlig knivstikking blæren smerte er til stede, er kroppene våre forteller oss at noe er galt. Vanligvis er blæren smerte produktet av en av flere underliggende sykdommer. Disse sykdommene kan være mild og behandles, eller de kan være noe mer alvorlig. Det er alltid anbefalt å gå til en lege hvis det er noen smerter i blæren.

Urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon (UVI) vanligvis påvirker urinrøret og blæren, som er plassert i nedre urinveier. Det kan skje når bakterier infiltrerer urinrør, reiser inn i blæren. Nesten 50 prosent av alle kvinner vil oppleve en UTI på et tidspunkt i livet. UVI typisk påvirke kvinner som er seksuelt aktive, bruker prevensjon som membraner, er postmenopausal, opplever nyrestein eller kateter. Symptomer inkluderer smerter i nedre del av magen eller blære, hyppig og smertefull vannlating og blodig urin.

Uretrastriktur

Uretrastriktur er mer vanlig hos menn enn kvinner, på grunn av det faktum at menn urethras er lengre og er mer utsatt for skade eller arrdannelse. Når et urinrør opplever arrdannelse, passasjen for urinen å gå ut av kroppen smalner, forårsaker smertefull, sjelden vannlating og blæresmerter. Urethral arrdannelse kan være et resultat av forskjellige seksuelt overførte sykdommer, ved å bruke et uretralt kateter for en lengre periode, cancer, prostatakjertel fjerning kirurgi eller et bekken skade. Innsnevringen eller innsnevring, kan åpnes for å unngå urin backup, noe som kan føre til prostatitt eller nyresvikt.

Interstitiell cystitt

Denne sykdommen er ofte referert til som "smertefulle blære," på grunn av mild til alvorlig blæretrykket og smerte som kan forekomme. Interstitiell cystitt er en kronisk tilstand, slik at den kan bli langvarig. Denne sykdommen er et resultat av celleforandringer i blæren som forårsaker blærefunksjon signaler å utføre feil. Dette betyr mennesker rammet erfaringen til hyppig vannlating i små mengder - opp til 60 ganger per dag - på grunn av det faktum at blæren er ikke signale til hjernen når det faktisk er full. Andre symptomer inkluderer bekken smerter under sex, smertefull ejakulasjon hos menn og smerter i perineum området mellom kjønnsorganene og anus.

Torulopsis

Torulopsis er en sjelden type gjær infeksjon som er forårsaket av soppen Torulopsis glabrata. Soppen er vanligvis funnet på den menneskelige kropp, inkludert huden, luftveiene og gastrointestinale system. Soppen bare forårsaker et problem når personen infisert opplever svakhet eller mangel på immunsystemet. Den rammer som regel kvinner, og symptomer inkluderer en sår eller kløende vagina, hyppig og smertefull vannlating, blodig urin og blære smerte.

Blærekreft

Blærekreft, hvis fanget i en tidlig fase, er en svært behandles form for kreft som oppstår når normalt friske celler i blæren mutere og overpopulate, forårsaker en svulst. Det er en rekke mulige årsaker til blærekreft; røykere har en høyere risiko enn de fleste mennesker på grunn av inntak av giftige kjemikalier inn i kroppen, noe som også reise i urin. Andre årsaker inkluderer kjemoterapi og stråling, blærekatarr og farlig eksponering for kjemikalier. Symptomer inkluderer hyppige, smertefull vannlating, magesmerter og blodig urin.

Galleblæren & symptomer

Galleblæren & symptomer


Galleblæren er et organ som brukes av kroppen i fordøyelsesprosessen. Den lagrer galle for leveren. I galleblæren, blir gallen mer konsentrert. Men kan mennesker leve uten en galleblæren. Noen mennesker må ha sine galleblæren fjernet på grunn av smertefulle symptomer forårsaket av galleblæren sykdom.

Identifikasjon

Galleblæren er pæreformet og små. Det ligger bak leveren på høyre side av brystkassen.

Funksjon

Galleblæren utgivelser galle til tynntarmen. Bile bidrar til å bryte ned fett.

Første symptomene

Fordøyelsesbesvær, gass, oppblåsthet og raping er noen av de vanligste tidlige tegn på galleblæresykdom. Symptomene oppstår vanligvis etter et måltid, spesielt hvis måltidet inneholder fett.

Pain

Fellesarealet av smerte med galleblæren sykdom er under brystkassen. Smerten kan være skarpe eller en konstant verke. Smerten kan reise mellom skulderbladene.

Andre symptomer

Noen pasienter har kvalme, kvalme, oppkast, gass, forstoppelse, og hodepine. En bitter væske kan komme opp etter å ha spist.

Galleblæren symptomer hos kvinner

Galleblæren symptomer hos kvinner


Galleblæren er et lite organ som hjelpemidler i fordøyelsen av mat. Den lagrer galle fra leveren og slipper den inn i tynntarmen. Tarmen bruker galle å bryte ned fett fra maten. Galleblæren sykdom er mer sannsynlig hos kvinner enn hos menn.

Identifikasjon

Galleblæren er et pæreformet organ som ligger opp mot leveren. Det er plassert under høyre ribben buret.

Årsaker

Årsakene til galleblæresykdom hos kvinner er relatert til overflødig østrogen fra graviditet, hormon-replacement therapy og p-piller. Disse forholdene øker kolesterolnivået i gallen.

Dietter

Krasje dietter føre til at leveren til å skille ut ekstra kolesterol i gallen. Den ekstra kolesterol kan forårsake gallestein.

Første symptomene

Symptomene for galleblæren sykdom er lik for menn og kvinner. Kvinner kan oppleve mer gass og ubehag, så vel som mer oppblåsthet.

Pain

Smerter fra galleblæren sykdom begynner under brystkassen. Kvinner vil føle en kjedelig verke som ikke går bort. Smerten kan flytte fra brystkassen til høyre skulderblad.

Hvordan vet du om du har galleblæren Stones?

Hvordan vet du om du har galleblæren Stones?


Gallestener, som er krystallisert stener laget av kolesterol, gallesalt og bilirubin, er forårsaket av en ubalanse av galle. Buildup fører solide steiner som reiser fra brystet og magen til tarmene. Å finne ut om du har gallestein er avhengig av tålmodighet og betaler oppmerksomhet til kroppen din. Lære å finne ut om du har galleblæren steiner kan hjelpe deg med å finne kilden til smerte og besøke en lege for å løse et potensielt farlig problem.

Bruksanvisning

Finn kilden til smerte. Galleblæren steiner forårsake smerte på høyre side av brystet eller skulderblad. Denne smerten er forårsaket av steiner i dine gallegangene.

Gni på høyre side av magen for smerte. De gallestein gni mot innsiden slimhinnen i magen til å forårsake en øm, men likevel skarp smerte som kan resultere i at du ikke er i stand til å gå.

Sjekk dine pustemønster. Gallestein kan skade så mye at pusten kan bli smertefullt. Overvåk inhaling og exhaling og gjøre oppmerksom på hvor ofte du har skarpe smerter.

Observer unormal kvalme, oppkast, gass eller kvalmen. Med irritasjon i magen, kan magen bli opprørt og starte unormal oppkast eller diaré.

Herbal rettsmidler for åreknuter

Herbal rettsmidler for åreknuter


Når du begynner å legge merke til åreknuter på bena eller armene, er det ingenting mer du ønsker å gjøre enn å ta vare på dem umiddelbart. Åreknuter er forårsaket av svake blodpumpende ventiler, så den eneste måten å ta vare på dem med urter er å bruke de som kan hjelpe sirkulasjonssystemet som helhet.

Ansvarsfraskrivelse

Siden det er en sjanse for at de urtene du tar kan forverre allergier eller reagere med medisiner som du allerede tar, er det best å oppsøke lege eller en integrert lege ved bruk av urter.

Åreknuter

Friske vener har sterke ventiler som kan åpnes og lukket til fører blod til hjertet i riktig retning. Blood ryggen opp og forårsaker åreknuter når ventilene begynner å bli svak. Disse svulmende blodårer kan bli kløende og forårsake tunge-følelsen lemmer. Åreknuter fortsette å bli verre med mindre de blir behandlet.

Urter for åreknuter

Gotu kola er en urt som kan forbedre tonen i bindevevet rundt venen, forbedre blodsirkulasjonen og holde venene smidig. Prøv 200mg av gotu kola ekstrakt tre ganger om dagen. Blåbær fungerer på en lignende måte å gotu kola, og det er ofte solgt i samme supplement. Bruk 80mg tre ganger per dag. Hestekastanje reduserer betennelse, hevelse og opphopning av væske i venene. Ta en 500mg dose hver morgen. Druefrøekstrakt kan utfylle disse andre urter i en dose på 150 mg per dag.

Homøopatiske midler

Noen urtebaserte homøopatiske midler kan hjelpe deg med dine åreknuter. Ta en liten dose av 6c (der c er lik 100 ganger standard homeopatisk potens) tre ganger per dag i rettsmiddel som passer best for din tilstand for en måned om gangen. Ta Aesculus hvis oppblåst årer er lilla og puffy, ledsaget av forstoppelse, varme lyn smerter og en forverring av symptomer i kaldt vær. Hamamelis kan være nødvendig hvis vein problemer har resultert fra svangerskap og de klø og svi. Konsultere en lisensiert homeopat med noen spørsmål.

Sirkulasjonssystemet

Disse urtene kan forbedre sirkulasjonssystemet, og kan brukes i forbindelse med en hvilken som helst av de andre tidligere diskuterte midler. Herbal kjerringrokk, når det tas som en te flere ganger om dagen, kan forbedre sirkulasjonen ved å styrke veggene i blodårene. Sibirsk ginseng kan stimulere blodsirkulasjonen og energi når sin pakke er tatt en gang om dagen i en dose på 300 mg. Prøv disse urtene i minst en måned, men ikke bli overrasket hvis resultatene ta lengre tid å manifestere.

Hvordan takle et kateter

Hvordan takle et kateter


Til tider kan en urinkateter være livreddende; det kan også bli brukt til å diagnostisere en hindring eller infeksjon, overvåke urinmengde etter kirurgi eller hjelpe gjennom en kritisk sykdom. Forberedelse til og takle et kateter krever tålmodighet og forståelse.

Hvordan takle et kateter

•  Forstå årsaken til din kateterisering. Å vite hvorfor du trenger det vil gjøre det inntrufne mindre vanskelig.

Ligg på ryggen i sengen.

Løft knærne - bena bøyd, spre hæler fra hverandre - mot madrassen, og la bena falle åpen hvis du er en kvinne.

Ta dype, langsomme åndedrag, og forberede seg på en kald rensing løsning som skal brukes rundt dine private deler.

Relax din bekken muskler. Å være spent gjør kateteret vanskeligere å sette inn.

Følg sykepleierens anvisninger. Når han har satt inn kateteret, vil han gi deg spesifikke retninger, hvis det er nødvendig.

Hold urinpose lavere enn blæren til enhver tid, enten du er i sengen, sitte i en stol eller går.

Pass på at det er løs slangen mellom kroppen og posen. Stram kateter slangen kan irritere dine private deler.

Vit at du vil bli renset med en kald løsning tre ganger om dagen - en gang hver åttende time - når slangen er i å redusere risikoen for infeksjon må du være vasket med spesielle antimikrobielle løsninger i løpet av dagen og natten..

Ring en helsesøster hvis kateteret glir ut av deg, hvis du opplever svie rundt dine private deler eller har smerter i blæren område, eller føler at du snarest må urinere.

Hint

  • Drikk rikelig med væske, med mindre annet bestemmes av legen din.
  • Ta ekstra vitamin C for å forsurer urinen, hvis okayed av legen din.
  • Vask hendene når du håndterer kateter eller bag.
  • Ta vare aldri å dra i kateteret.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Tegn og symptomer på blære Pain

Blæren er en hul, muskuløs organ som sitter på bekkenbunnen og samler urin produsert av nyrene. Urin kommer inn i blæren via rør som kalles urinledere og utganger via et annet rør som kalles urinrøret. Både menn og kvinner kan oppleve smerter i blæren, noe som kan tilskrives mange årsaker. Andre symptomer som haster, smertefulle samleier og trykket i bekken organer kan følge med smerte.

Urinveisinfeksjoner

En vanlig årsak til urin smerte er urinveisinfeksjon. I tillegg til blæren eller magesmerter, kan infeksjoner føre til hyppige og smertefull vannlating og brenning med vannlating. Den vanligste årsaken til en urinveisinfeksjon er bakterier fra tarmen som lever på den omkringliggende huden rundt vagina, penis eller endetarm. De bakterier inn i urinrøret og reise oppover mot urinveiene. Siden kvinner har kortere urinrør enn menn, de er mer utsatt for urinveisinfeksjoner. Venter for lenge med å urinere og tørke fra tilbake til forsiden etter en tarmen bevegelse kan forårsake en infeksjon. Seksuell aktivitet etter en lang periode med avholdenhet eller sprek stakk under sex kan også føre til en urinveisinfeksjon. En infeksjon må diagnostiseres av en urinalysis og antibiotika er den vanlige behandlingen.

Interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt er en kronisk tilstand som forårsaker betennelse i blæren. Denne tilstanden er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. Lider kan oppleve mild til alvorlig blære og bekkensmerter, samt hyppig vannlating og det haster. Noen IC lider har små blødende sår i blæren fôr. Denne tilstanden er vanskelig å diagnostisere og legene er ikke sikker på hva som forårsaker det, selv om enkelte fagfolk mener matallergier, kan en historie av urinveisinfeksjoner eller en defekt i blæren fôr bidra til IC. IC lider kan svare på en diett som eliminerer mat med høyt syre og kalium, eller stoffer som de som er ment for overaktiv blære. Den interstitiell cystitt Network har mange ressurser for både pasienter og fagfolk, inkludert en online support forum, bøker, videoer og informasjon om den nyeste forskningen.

Uretrastriktur

Uretrastriktur oppstår når urinrøret er merket av infeksjon eller skade. Den arrdannelse smalner urinrøret, noe som fører til at strømmen av urin for å være blokkert. Hvis striktur ikke er åpnet opp, vil urin sikkerhetskopiere inn i systemet og resultere i blæren infeksjon, betennelse i prostatakjertelen, urinlederne eller nyrer. Lang sikt, kan tilstanden føre til nyresvikt og død. Hvis urinstrømmen er fullstendig blokkert, må et kateter settes inn for å tømme blæren. I noen tilfeller, en wire dilator eller en prosedyre som involverer bruk av en cystoscope og instrumenter for å åpne opp Innsnevringen er nyttig. I kroniske, tilbakevendende tilfeller kan en implantert kateter eller kirurgisk fjerning av den smalere del av urinrøret være mest effektive.

Blærekreft

Blærekreft vanligvis rammer eldre voksne, selv om yngre mennesker kan utvikle det. Røyking, familiehistorie, langsiktig bruk av en urinkateter og kjemisk eksponering er risikofaktorer for å utvikle blærekreft. Symptomer inkluderer blod i urinen, smertefull og hyppig vannlating, mage eller ryggsmerter og urinveisinfeksjon. Blærekreft er diagnostisert av urinprøve, røntgenbilder ved hjelp av en injisert fargestoff eller ved hjelp av en smal omfang til å se inne i blæren. Behandlingstilbud omfatter kirurgi, cellegift og stråling.

Vaginal Cancer

Vaginal kreft er sjeldne, og oppstår som oftest i cellene som linje vagina. Siden skjeden er i nærheten av blæren, kan blæren smerte være en mulig symptom på vaginal cancer. Andre mulige symptomer er blødning etter samleie, klump eller masse i vagina, vannaktig utflod som kan inneholde blod eller være illeluktende, smertefull vannlating, forstoppelse og bekkensmerter. Risikofaktorer inkluderer å være over 60 år, tidligere gynekologisk kreft, eksponering for HPV-viruset og eksponering for abort forebyggende medikamenter. Behandlingsmetodene omfatter kirurgisk fjerning av tumoren, stråling og kjemoterapi. I mer avanserte tilfeller kan fjerning av hele skjeden og de omkringliggende bekkenorganer være nødvendig.

Ytterligere informasjon

Siden blæren smerte har mange årsaker - noe som kan være livstruende - konsultasjon med en medisinsk faglig er nødvendig. Familie leger kan være i stand til å behandle mindre blæreproblemer, men mer kroniske tilstander krever konsultasjon med en urolog eller annet medisinsk faglig.

Koagulase negative stafylokokker Treatment

Koagulase negative stafylokokker dekker en familie av stafylokokkbakterier ansvarlige for flere typer infeksjoner. De fleste Staphylococcus-infeksjoner er et resultat av svekket immunsystem eller fanget i sykehus; derimot, er Staphylococcus funnet i ulike former. Med moderne teknologi og kraften av antibiotika, koagulase negative Staphylococcus infeksjoner er vanligvis behandles.

S. epidermidis

S. epidermidis (en koagulase-negative stafylokokker belastning) angriper huden og kan forårsake alvorlig infeksjon. Urene plast kjøkkenutstyr plassert i kroppen føre til bakteriell infeksjon. S. epidermidis er resistente overfor antibiotika; det er ingen behandling. Ved mistanke om infeksjon, er kokekaret fjernes og erstattes. Hvis infeksjonen er i tidlig fase, vil immunsystemet bekjempe bakterier. Forebygging av grundig rengjøring og hygiene er nødvendig for fullstendig forhindring av infeksjon.

S. saprophyticus

S. saprophyticus (en koagulase-negative stafylokokker belastning) er en vanlig årsak til urinveisinfeksjoner. Symptomer på infeksjon inkluderer smerter i blæren eller urinveiene, sterke lukter, gul urin, brenning mens urinering og tretthet. Hvis du opplever disse symptomene, bør du kontakte legen din umiddelbart for å hindre spredning til nyrene (nyreinfeksjon). S. saprophyticus behandles via antibiotika.

Andre infeksjoner

S. lugdunensis, s. schleiferi og s. caprae er mindre vanlige former for koagulase-negative stafylokokker. Infeksjoner fra disse tilnærmingene er svært sjeldne som de er nylig oppdaget smittsomme bakterier. Infeksjon forekommer bare hos personer med alvorlig svekket immunforsvar og er ryddet opp av antibiotika.

Advisory

Disse infeksjonene er sjeldne (unntatt s. Saprophyticus) og er stort sett funnet i pasienter med svekket immunforsvar. S. epidermidis hindres av rene og hensiktsmessige prosedyrer med på sykehus. Opprettholde et sunt kosthold og mosjon rutine hjelper opprettholde et sunt immunsystem; Dette er din største forsvar mot disse infeksjonene. Fortell legen din om eventuelle antibiotika allergier som forbruker antibiotika som forårsaker allergiske reaksjoner kan svekke immunforsvaret, ytterligere forverring infeksjonen. Hvis du mistenker Staphylococcus infeksjon, kontakt legen din umiddelbart.

Røyking og interstitiell cystitt

Røyking og interstitiell cystitt


Interstitiell cystitt, også kjent som smertefull blære, er en tilstand kjennetegnet ved trykk og smerter i blæren og rundt bekkenområdet. Smerten varierer fra mild til alvorlig ubehag. Rundt 1 million mennesker lider av denne helsetilstanden i USA alene.

Symptomer

Tegnene på interstitiell cystitt variere fra én person til en annen. Symptomene kan også variere i forhold til hvor lenge en person har vært lider av denne tilstanden. Tegn på dette er en vedvarende og hyppig behov for å urinere, ofte i små mengder. Et annet symptom er smerter i bekkenet (eller området mellom anus og pungen hos menn, og anus og vagina hos kvinner). Intensiteten av smerte kan endres avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Menn som lider av denne tilstanden kan ha smerter når ejaculating, mens kvinner kan lide av smerter ved samleie.

Årsaker

The National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse (NKUDIC) sier interstitiell cystitt kan også være forårsaket av en underliggende medisinsk tilstand. De som skaffe interstitiell cystitt har en sannsynlig feil i blæren eller lider av andre tilstander som fibromyalgi og irritabel tarmsyndrom. Studier blir stadig gjennomført for å avgjøre om arvelighet er forbundet med interstitiell cystitt.

Røyking og interstitiell cystitt

Som med mange sykdommer, kan røykerom forverre tilstanden av en person med interstitiell cystitt. Den NKUDIC sier at røyking kan føre til at det vil føre til mer kompliserte sykdommer som blærekreft.

Blære smerter ble funnet å være signifikant assosiert med røyking av forskere fra obstetrikk og gynekologi-avdelingen ved University of Iowa Carver College of Medicine. Men fordi forskningen var basert på en undersøkelse, betyr det presentere ikke vitenskapelig støtte for en sammenheng mellom røyking og smertefull blære / interstitiell cystitt. Faktisk NKUDIC forklarer, er det ingen vitenskapelige bevis som viser at røyking kan forårsake interstitiell cystitt.

Behandling

Det finnes ingen spesifikk kur for interstitiell cystitt, ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer. Behandlinger, men kan bidra til å minske smerte at tilstanden bringer. Behandlinger inkluderer oral medisiner, elektrisk nervestimulering, kirurgi og oppblåsthet eller inflasjon av blæren.

Betraktninger

WebMD anbefaler en endring i kosthold for de som lider av interstitiell cystitt. Du kan unngå inntak av koffeinholdige drikker, sitrus drinker, mat med kunstig sukker og alkohol. Du kan også begynne å betale oppmerksomhet til noen form for mat som utløser smerter i blæren. Stretching og trener kan slappe bekkenbunnen og gi smertelindring.

Hvordan virker Human rive duct arbeid?

Hvordan virker Human rive duct arbeid?

Generell oversikt

De menneskelige tårekanalene er små rør som strekker seg fra øyet til nesen. De renne tårer. Det er offisielt kjent som den nasolakrimale kanal som styrer strømmen av overskytende tårer. Tåre kjertel ansvarlig for å produsere tårer ligger i øvre øyelokk. De tårekanalene som frigjør tårene er plassert i det indre hjørnet av øyet nærmest nesen. Tårer er en viktig metode for å holde øynene rene og sunne. De inneholder også enzymer som ødelegger visse typer bakterier som kan forårsake skade på øyet.

Slik fungerer det

Rive duct fungerer ved å slippe tårer i øynene når stimulert. Når en person gråter eller føler en skarp smerte, er tårene utgitt instinktivt. I virkeligheten, tårer er kroppens naturlige måte å smøre øynene og holde dem rene av fremmede stoffer. Tears også kvitt dem av skitt og bakterier. Tårekanalene slipper væsken i øyeeplet mellom øyelokkene. Tårene strømme ned når øynene blinker, forårsaker væsken å spre seg over og utenfor øyet. Overskytende tårer kan strømme inn i det nasale hulrom gjennom nasolakrimale kanal, slik at nesen til å kjøre.

Typer av Tears

Det er i utgangspunktet tre typer tårer: refleks tårer, basal tårer og gråt tårer. Refleks tårer blir stimulert når noe fremmed som en øyenvippe eller støvkorn faller inn i øyet, forårsaker smerte og ubehag. Rive kjertler naturlig produsere tårer for å vaske ut fremmedlegeme i øyet. Basale tårer er naturlig smørende tårer som forekommer hos mennesker og andre pattedyr. Disse typer tårer er ment å fukte og rense øynene. Til slutt, gråter tårer forekommer bare hos mennesker som følge av sterke smerter eller emosjonelle nød.

Hvordan behandle Galleblære Symptomer

Hvordan behandle Galleblære Symptomer


Galleblæren symptomer kan være smertefullt og ødeleggende. Hvis du har galleblæresykdom, har pågående smerte i galleblæren, som er plassert under og på siden av leveren. Galleblæren er en liten sekk som lagrer gallen fra leveren. Galle blir så brukt til å hjelpe fordøyelsen. Smerte oppstår når galleblæren blir betent. Akutt, plutselig smerte skjer når gallestein form, som er forårsaket av for mye kolesterol buildup i gallen. Symptomer kan også inkludere gass og oppblåsthet. Behandle begge typer galleblæren symptomer ved å følge disse trinnene.

Hvordan behandle Galleblære Symptomer

En se en lege. Dette kan virke innlysende, men mange mennesker prøver å behandle galleblæren symptomer ved å spise mindre fet mat, eller ved å ta urter. Disse tingene er nyttig, men det er viktig å utelukke en infeksjon. Hvis du har en infeksjon, må du ta antibiotika for å behandle galleblæren symptomer.

Ha galleblæren fjernes. Mens nyttig, er galleblæren ikke avgjørende for funksjon av fordøyelsessystemet. Hvis du har alvorlig galleblæren sykdom eller en pågående gallestein problem, kan legen din foreslå å fjerne det helt.

Endre matvaner. Alkohol, fett og spise overdrevet kan alle bidra til og forverre symptomene på galleblæren sykdom. Disse tingene kan også forårsake gallestein. Ved å endre dine spisevaner til mer sunt, kan du kutte ned på symptomene på galleblæren problemer.

Bruk ultrasoniske bølger for å bryte opp gallestein, hvis det er det som skaper smerten. Denne behandlingen blir stadig mer vanlig, og brukes også til å bryte opp nyrestein.

Gi opp koffein, eller sterkt begrense inntaket. For mange mennesker, synes koffein for å utløse galleblæren angrep av smerte og kvalme. Å gi opp koffein bør redusere symptomene dine.

Hint

  • Drikk mye vann, som symptomer på galleblæren sykdom kan omfatte oppkast og diaré, som kan la deg dehydrert.

Rensing Sequence for Lever, tarmer og nyrer

Toksisitet er en bekymring i moderne kultur, og det påvirker kroppen vår på mange negative måter. Etter en skikkelig rensing sekvens som involverer tarmer, nyrer og leveren vil gi deg en måte å få kroppen tilbake til optimal driftsnivå. Når dette optimal helse nivået er nådd, kan mange helseproblemer bli eliminert eller redusert.

Betydning

Etter rensing sekvens av kolon renset først, nyre-rens andre, og leveren rens tredje er viktig siden den vil fjerne de fleste giftstoffer. Hvis tykktarm og nyre ikke blir renset først, vil de ikke bli fungerer ordentlig, og ikke spyle giftstoffer ut. I sin tur vil leveren absorbere deres toksiner. Leveren ikke tømme ut, men absorberer. Ved rensing av tykktarmen første og andre nyrer, de eneste giftstoffer igjen vil være leverens. "Leveren er vår viktigste detox organ." Haas, MD.

Funksjon

Den korrekte sekvens for rensing av kolon, nyre, lever og tjener det formål å bli kvitt kroppen av dens akkumulerte giftstoffer. Rensing er mest populære under sesongmessige endringer, med prosessen tar en til to uker. Det kan gjøres hjemme eller på en profesjonell kontor. Den kolon renset involverer administrering av en væskefylt klyster rektalt. Både nyre og lever rens involvere drikking gunstige væsker. Den brukes til å hjelpe kroppen i å utføre på sitt optimale nivå ved å skylle ut giftstoffer.

Fordeler

Etter riktig rensing sekvens av kolon renset, nyre-rens, og leveren rens har vist seg å gi mange fordeler. Noen fysiske fordeler kan inkludere vekttap, økt energi, redusert leddsmerter, tenkte klarhet, bremse av aldringsprosessen, redusert hodepine, clearing lunger, redusert mottakelighet for sykdom og forbedret fleksibilitet. Det er også følelsesmessige og åndelige fordeler som bedre konsentrasjon, økt følelse av velvære, følelse av renhet og lykke.

Advarsel

Den rensing sekvensen er ikke anbefalt for alle. Det er ikke for de med svakt immunforsvar, kvinner som er gravide eller ammende, de under 16 år, eller enkeltpersoner som opplever smerter i galleblæren, mage, eller leverområder. Det er heller ikke for de med forkjølelse eller influensa symptomer, eller noen syk. Rådfør deg med legen din før du gjennomgår noen rensing sekvens.

Betraktninger

Hvis det gjøres feil, kan rensing ha negative effekter på kroppen som forårsaker store mengder næringsstoffer som skal spyles fra ens kropp. Andre effekter kan være tretthet, tap av appetitt, svimmelhet, diaré og kvalme. Tenk det faktum at det er noen i det medisinske vitenskap feltet som tror naturlig rensing er ikke vitenskapelig bevist, og kan være skadelig for helsen.

Medisinering for blære og Colon Pain

Medisinering for blære og Colon Pain


Mange forskjellige sykdommer påvirke blæren og tykktarmen og smerte er ofte et symptom. Typer smerte kan variere fra en dypt stikkende smerte i en brennende følelse til en kjedelig bankende verke. Noen ganger kan det være vanskelig å skille mellom lokalisert smerte i blæren, og som kommer fra en kolon problem. I noen tilfeller medisiner kan ikke være et alternativ, men hvis det er, hva slags medisiner leger bruker til å behandle din smerte vil være forskjellig avhengig av diagnose.

Steroider

En av de vanligste årsakene til blære og tykktarm smerter er betennelse. Leger vanligvis fore steroider for å behandle en rekke sykdommer som forårsaker inflammasjon.
Noen av de vanligste årsaker til betennelse i tykktarmen inkluderer irritabel tarm-syndrom, ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. Prednisolon er den vanligste steroid er foreskrevet for betennelse i tykktarmen. Hvis kolon smerte er forårsaket av et problem i endetarms området som en anal fissur, kan legen forskrive et kortikosteroid krem ​​for å få ned betennelsen.

Antibiotika

Den medisinske betegnelsen for betennelse i blæren er blærekatarr, og dette kan være forårsaket av alt fra en enkel blære infeksjon til blærekreft. Leger foreskrive ulike antibiotika for infeksjoner, og mens disse stoffene ikke behandle smerte symptom, gjør de behandler årsaken til smertene.

Antidepressiva

Antidepressiva som Tofranil hjelpe slappe av blæren og også blokkere smerte. Tofranil er en trisykliske antidepressiva som blokkerer smerte i blæren og slapper den til å bringe ytterligere lettelse.
Leger også foreskrive trisykliske antidepressiva eller SSRI for kolon smerte. Disse to typer av antidepressiva virker spesifikt i tarmen for å blokkere smerte fra sykdommer som irritabel tarm-syndrom.

Antihistaminer

Antihistaminer lindrer urin haster, noe som kan føre til blære smerte hvis du ikke har umiddelbar tilgang til et toalett. De er ofte foreskrevet for en tilstand kalt interstitiell cystitt. Også kjent som smertefull blære, denne sykdommen forårsaker sterke smerter i blæren og bekkenområdet. At smerte noen ganger sprer seg til tykktarmen når halsbrann er også involvert.

Elmiron

Elmiron er en ny medisin utviklet spesielt for å behandle interstitiell cystitt. De arbeider for å beskytte slimhinnen i blæren fra noe i urinen som kan skade blæreveggen. Det kan ta flere måneder for denne medisinen for å avlaste blæren smerte.

Reseptbelagte medisiner

Noen ikke-reseptbelagte medisiner kan lindre blære og tykktarm smerte. Ibuprofen arbeider for å lindre smerte ved å redusere betennelse, så det er perfekt som en midlertidig løsning for blære og tykktarm smerte. Men ibuprofen kan føre til store smerter hos personer som har noen kolon forhold, så bruk den med omhu.
Paracetamol er et klassisk smertestillende. Leger kan foreslå en sterkere dose av paracetamol som Tylenol 3 for sterk blære eller kolon smerter som ikke er dårlig nok til å kreve noen av reseptbelagte medisiner.

Hva skjer hvis gallestein Pass?

Hva skjer hvis gallestein Pass?


Gallestein dannes i galleblæren når fordøyelsessafter blir for tykk. De kan være så liten som sand eller så stor som en golfball. Noen gallestein kreve kirurgisk fjerning, mens noen vil passere som normalt.

Forstå Gallestein

Mange mennesker har gallestein og ikke vet det. Disse små rullestein lignende stoffer dannes når flytende galle inneholder for mye kolesterol. Gallesalter hardner til gallestein, som kan eller ikke kan forårsake blokkeringer i tynntarmen.

Passerer Gallestein

Hvis gallestein er små, vil de mest sannsynlig gå over i tarmen og ut i avføringen. Selv små gallestein kan forårsake smerter i galleblæren. Smerten begynner vanligvis raskt, ofte etter at du spiser, men vil normalt avta i ca 15 minutter.

Kirurgisk fjerning

Når gallestein er store, vil de ikke være i stand til å passere normalt fra systemet. I slike tilfeller er endoskopisk kirurgi nødvendig for å fjerne steinene direkte fra lavere fordøyelsessystemet.

Advarsler

Bare en lege kan diagnostisere og behandle gallestein.

Tegn på interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt, også referert til som IC, er et begrep som brukes for å beskrive et syndrom der pasientene enten har en kronisk trang til å urinere eller fortsette å urinere på en hyppig basis. Trangen til å urinere eller vannlating i seg selv kan være ledsaget av smerter i bekkenet av kroppen.

Betegnelsen "cystitt" refererer til en betennelse i blæren, men betennelse i blæren kan være forårsaket av en rekke forskjellige sykdommer, innbefattende en bakteriell infeksjon. Personer med interstitiell cystitt har symptomer på syndromet, men legene kan ikke finne noen årsak, inkludert bakteriell eller viral, for deres tilstand.

Mer enn 1 million mennesker i USA lider av interstitiell cystitt, og de fleste er kvinner. Noen av symptomene på interstitiell cystitt er som følger.

Endringer i blærekapasitet

Personer som lider av interstitiell cystitt kan oppleve at de ikke lenger har samme blærekapasitet som de en gang hadde, noe som resulterer i et behov for å urinere oftere enn før. Disse personene kan ikke være i stand til å drikke så mye eller vente så lenge mellom turer til badet.

Trang til å urinere

Pasienter som lider av interstitiell cystitt rapporterer at de stadig føler trang til å urinere, om de ender opp med urinering eller ikke. Denne trangen fortsetter utover dagen og kvelden.

Trykk og smerte

Interstitiell cystitt fører ofte fornemmelser av ømhet, trykk og smerte rundt blæren. Disse følelsene kan bli følt hvor som helst i bekkenet, inkludert nær perineum (mellomrommet mellom anus og vagina hos kvinner, eller mellom anus og pungen hos menn). Denne smerten vil øke etter hvert som blæren fyll og vil redusere etter den lidende lindrer selv.

Dyspareuni

Dyspareuni er betegnelsen som brukes for å beskrive seksuell omgang som er smertefullt. Kvinner som lider av interstitiell cystitt tendens til å lide av dyspareuni på grunn av betennelse i blæren og ømhet i bekkenområdet forårsaket av syndromet.

Ubehag i Genitalia

Menn som lider av interstitiell cystitt ofte finner at de har smerter eller ubehag i enten pungen, penis, eller begge deler.

Identifisere symptomer på interstitiell cystitt

Personer som lider av interstitiell cystitt finner ut at de ikke alltid har symptomer eller at symptomene blir verre til visse tider. Kvinner, for eksempel oppleve at symptomene ofte bli verre når de forventer sine perioder.

Mens symptomer kan være forskjellig hver dag, vil personer som lider av interstitiell cystitt over en lengre periode oppleve at symptomene blir stadig verre ettersom tiden går. Interstitiell cystitt kan behandles med diett modifikasjoner og muntlig medisiner, så sørg for at du søker råd hos helsepersonell i det øyeblikket du mistenker at du har et problem

Hvordan unngå løfting når du har interstitiell cystitt

Hvordan unngå løfting når du har interstitiell cystitt


Interstitiell cystitt er en lidelse som fører til smerte i blæren og i blæren regionen. Symptomer på interstitiell cystitt variere fra mild ømhet til sterke smerter i blæreområdet. Kvinner kan oppleve mer smertefulle symptomer under menstruasjon eller samleie. Noen pasienter blir bedt om å unngå huk eller løfte noe mer enn £ 20 for å unngå fakkel-ups. Fordi fysisk stress kan påvirke blæren hvis du har interstitiell cystitt, unngå å løfte så mye som mulig.

Bruksanvisning

•  Gjennomføre en ting om gangen. For eksempel når du tar dagligvarer fra bilen, få inn flere elementer på en gang i stedet for en hel pose. Selv om du vil gjøre flere turer, vil kroppen din takke deg for det.

Bruk en ryggsekk hvis du må bære gjenstander som veier til sammen mer enn 20 kg. Plassere den tomme sekken på toppen av en stol eller bord, og ikke på bunnen. Fyll sekken med elementene. Zip opp sekken og sette den på ryggen, uten huk, mens den er på bordet eller stolen. Sakte stå opp og vedlikeholde oppreist mens du bærer sekken.

Be om hjelp fra en venn eller nabo. Hvis du trenger å ha noe i løpet av £ 20 løftet, har noen andre gjøre det for deg. Selv om det kan være ubehagelig å spørre, vil det være langt mer sunt for deg i det lange løp.

Unngå trening som krever at du gjør heiser eller knebøy. Dette inkluderer vektløfting --- enda mindre vekter --- og huk mens du gjør lunges og lag i ballett.

Hvis du har et barn, kan du bruke en rullende barnevogn stedet for å bære ham. Hvis hun er en pjokk, forklare henne hvorfor du ikke kan plukke henne opp. Be henne om å gå i stedet. Barnet ditt kan overraske deg med sin nyvunne uavhengighet.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din om andre tiltak du kan gjøre for å unngå tunge løft. De kan hjelpe i din daglige rutine.
  • Unngå tunge løft er ikke en behandling for interstitiell cystitt.

Hvordan unngå å bli sår og stiv mens du sover

Hvordan unngå å bli sår og stiv mens du sover


Få en god natts søvn er viktig for din helse og generell velvære, så det kan være veldig frustrerende hvis du våkner opp i morgen følelsen sår og stiv og generelt ikke godt uthvilt. Posisjonen, madrass, pute og miljø der du sover kan alle bidra til å våkne opp med smerter og plager, spesielt å få stivhet i rygg og nakke, som er en felles klage for mange mennesker. Å gjøre noen enkle endringer i søvnvaner kan bidra til å forhindre disse problemene slik at du kan starte hver morgen følelsen uthvilt og revitalisert for dagen fremover.

Bruksanvisning

sove på en fast madrass som støtter ryggen og holder kroppen din godt justert. Myke madrasser føre til at kroppen til å synke og kurve, noe som kan gi deg tilbake smerte over tid. En gammel madrass kan også forårsake smerter hvis fjærene er blitt løst eller stoffet er humpete, så kjøp en ny hvis du tror dette kan være hva som forårsaker ubehag.

Bruk en pute som støtter hodet skikkelig. Feil pute kan gi deg nakkesmerter fordi hvis den er for lav, vil skråningen ned og skuldrene med pukkel sammen halsen; hvis det er for høyt, er du hodet vil bli anstrengt og nakken bøyes oppover. En god pute vil støtte hodet og nakken uten for mye eller for lite høyde. Spesielle nakke puter har blitt designet for å gi optimal støtte, så du bør vurdere å kjøpe en av disse hvis du opplever konsekvent nakkesmerter etter å ha sovet.

sove på din side med en pute mellom bena, eller sove på ryggen med en pute under knærne, for å unngå stivhet eller kramper i kroppen; disse stillingene sette minst mulig press på ledd og muskler. Den verste posisjonen for å sove, ifølge Neck Pain Support, er på magen fordi det får deg til å hvile hodet på en ubehagelig høyre vinkel for å puste, og også legger press på magemusklene.

Lag en søvnmønsteret for deg selv at du kan holde deg til. Unngå å sovne på sofaen, eller endre puter og sovestillinger hver natt. Når du kommer inn i en rutine som fungerer for deg, kan du unngå smerter og plager alle sammen hvis du holder deg til den.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å finne riktig madrass som passer din holdning og bygge, så gjør din forskning og be om råd fra fagfolk før du kjøper.
  • Hvis du opplever konsistente smerter hver morgen når du våkner opp, søke råd fra legen din fordi det kan være et symptom på en medisinsk lidelse som leddgikt.

Homøopatiske midler for Øvre Leg Muscle Pain

Homøopatiske midler for Øvre Leg Muscle Pain


Smerter i låret er ofte forårsaket av press på isjiasnerven, den lengste nerve i kroppen. Lårsmerter kan være alt fra enkle kramper til følelsen av elektriske støt går gjennom beinet. Når de mer alvorlige smerter rammet, ønsker deg lindring med en gang. Hvis tradisjonelle medisiner ikke synes å være å hjelpe, bør du vurdere å bruke en homøopatisk middel for smerte.

Hva er Homeopati?

Homeopati er en alternativ medisin som behandler pasienter ved å bruke en liten mengde av det - i større doser - som forårsaker symptomer på pasientens sykdom. Blandingene er utarbeidet av en homeopat, som undersøker de ulike symptomene pasienten har.

Hvordan en Homeopat Beslutter på Blanding

Selv om en homeopat vil vurdere pasientens symptomer før forskrivning en homøopatisk blanding, hun også vil vurdere andre variabler som årsak av låret smerte og hvorfor pasienten viser noen symptomer og ikke andre. Den homeopat også vil se på kildene til stress i en pasient og vurdere om sykdommen kan være psykosomatisk.

Noen homøopatiske midler

Leggkramper kan behandles med homøopatiske kinin og magnesium fosfor. For noe mer alvorlig som isjias, kan homeopati avlaste irritasjon i nerve. Rhus tox er vanligvis den første rette en homeopat vil prøve, men gnaphilium (hvis du opplever nummenhet) og Colocynth (hvis du opplever smerter på høyre side) er også gitt for isjias. Homeopati har også som mål å forbedre helsen din å avverge fremtidige smerter i lårene.

Forsiktighetsregler Om Homeopati

Fordi homeopati effektivitet er fortsatt i tvist, bør du ikke gi avkall på en tradisjonell terapi for homeopatisk behandling. I stedet bør du se til å bruke homeopati som et supplement til det behandlingsopplegg legen anbefaler. Du bør også diskutere begge behandlinger med både legen din og din homøopat.

Behandlinger for blære Pain

Også kjent som interstitiell cystitt (IC) eller smertefull blære syndrom (PBS), smerter i blæren eller urinrøret påvirker ni ganger flere kvinner enn menn, ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse. Smertene kommer og går, men kan forverres av stress, kosthold og enkelte livsstilsvaner. En rekke behandlingstilbud er tilgjengelig hvis du lider av IC / PBS.

Livsstilsendringer

Noen mennesker opplever at visse matvarer, spesielt sure matvarer som tomater eller appelsiner, kan bringe på en oppblussing av blæren smerte. Hold en matdagbok for å se om matvarer utløse smerte. Avvikle de matvarer og se om smertene forsvinner eller minsker.

Stress ikke forårsaker blære smerte, men det kan forverre den. Læring avslapping teknikker og redusere stress i livet ditt kan lindre symptomene dine.

Blære omskolering innebærer gradvis strekke tiden mellom å gå på do, "trening" blæren til å holde mer urin. Siden smerte er ofte ledsaget av en følelse av at det haster, mange mennesker med blæren smerte finne seg tømme blæren før det er virkelig full. Med blære omskolering, noen mennesker finner ut at etter den første haster, passerer smerte.

Noen mennesker finner lindring ved å lære øvelser for å styrke bekkenmuskulaturen. Spør legen din om en henvisning til en fysioterapeut som er opplært i bekkenbunnen terapi.

Medisinering og terapi

Over-the-counter medisiner kan kontrollere noen blæren smerte. Legen din kan også foreskrive en antidepressant som amitriptylin, som har vist seg å bidra til å redusere blæren smerte. Legen din kan også foreskrive Elmiron (pentosanpolysulfat natrium). Elmiron har å bli tatt for inntil seks måneder før symptomene bedres.

Nervestimulering sender milde elektriske pulser gjennom blæren. Noen pasienter har en implantert anordning for å levere disse pulser med jevne mellomrom.

Blæren strekker innebærer å fylle blæren med væske for å strekke den. Dette finner sted mens pasienten under anestesi.

Ikke hver behandling som fungerer for hver person, så hvis du lider av IC / PBS, må du kanskje prøve flere forskjellige tilnærminger for å finne det som fungerer best for deg.

Teenage Kronisk Nedre ryggsmerter

Kronisk smerter i korsryggen varer i tre måneder eller lenger og ofte blir verre over tid, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Selv om tilstanden er mer vanlig hos voksne, tenåringer noen ganger utvikle kroniske smerter i korsryggen på grunn av skader eller helseproblemer.

Årsaker

Kronisk smerter i korsryggen i tenårene er ofte forårsaket av skader i bein, ryggvirvler, nerver, plater og / eller vev i ryggraden, ifølge en artikkel av barnelege Julian Huang på Spine-health.com. Skoliose, kan en spinal infeksjon, Scheuermann sykdom eller en spinal tumor også føre til kroniske smerter i korsryggen i tenåringer, ifølge Huang.

Symptomer

Tenåringer med kroniske ryggsmerter opplever ofte brenning, prikking eller smertefulle opplevelser i nedre rygg og / eller ben, ifølge en artikkel av Laurie Udesky på Back.com.

Diagnose

Leger bruker imaging tester, som for eksempel en X-ray, CT scan, magnetic resonance imaging scan eller myelogram, for å fastslå den delen av ryggraden en tenåring har skadet, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Medisiner

Symptomer på kroniske ryggsmerter kan noen ganger bli redusert med over-the-counter smertestillende piller, for eksempel ibuprofen. Noen ganger kan en lege vil foreskrive antidepressiva, for eksempel amitriptylin eller desipramin, eller opioider for å redusere smerter i tenårene med kroniske smerter i korsryggen.

Kirurgi

Noen ganger trenger en lege til å utføre kirurgi på tenåringer med kroniske smerter i korsryggen for å reparere skadet ryggvirvler eller plater i ryggraden, ifølge Mayo Clinic.

Forebygging

Det er mulig for tenåringer å hindre kroniske smerter i korsryggen ved iført sikkerhetsutstyr når de spiller sport, gjøre øvelser som styrker musklene i ryggen og / eller miste vekt.