Digidexo.com

teposer hårfarging

Hvordan du sender inn et bilde til å velge Hårfarge

Hvordan du sender inn et bilde til å velge Hårfarge


Hvis du leter etter en ny hårfarge, men er usikker på hvordan du skal velge en, så det kan være lurt å velge et bilde for å vise hairstyling eksperter som kan hjelpe deg. Det er viktig å velge et flott bilde som gjør at stylist for å gjøre det beste hårfarge valg for din personlige hudfarge og benbygning. Når du har valgt bildet, kan du sende den enten digitalt eller direkte til et hår stylist.

Hvordan du sender inn et bilde til å velge Hårfarge

Velg et nyere bilde. Et bilde som ble tatt ganske nylig vil hjelpe et hår stylist matche deg med den perfekte hårfarge i motsetning til et bilde som kan være et par år gammel.

Kontroller bildet viser ansiktet ditt direkte fra forsiden. Profilbilder eller bilder som viser bare en del av ansiktet kan være misvisende fordi de ikke viser den fullstendige ansiktstrekk. Et bilde som viser hele ansiktet vil være best i å velge den beste hårfarge for deg.

Velg et bilde som er et nærbilde av ansiktet og avslører også din hudtone og øyenfarge. Dette skal hjelpe til med å velge riktig hårfarge for deg ved å matche den til dine øyne og hud farger.

Last opp bildet til en frisørfaget nettside. Det er mange nettsteder som lar deg laste opp en digital eller skannet bilde av deg selv og deretter eksperter finne den perfekte hårfarge for deg. Se i avsnittet nedenfor for noen flotte hairstyling nettsteder.

Gi bildet til din frisør. Etter at du har valgt et godt bilde av deg selv, kan du ta det med til din egen frisør neste gang du bestemmer deg for å gå for en fargeendring eller ny farge.

Hint

  • Velge en høy kvalitet bilde som ikke er uklare eller ute av fokus. Velg et bilde i farger, ikke i svart og hvitt.

Hva Eye og hårfarger er Dominant?

Hva Eye og hårfarger er Dominant?


Hver genetisk trekk i legemet faller inn i en av to kategorier: dominante eller recessive. Ifølge "dine gener, valgene," av Catherine Baker, er et dominant gen et gen som uttrykker sine instruksjoner.

Brune øyne

Mens øyenfarge har mange muligheter, det eneste øyenfarge som har dominans er brun. Når en brun øyenfarge egenskap kombinerer med andre genet farge (f.eks hassel, grønn, grå og blå), vil den brune øyenfarge genet få fremtredende.

Mørkt hår

Ut av de mange hårfarge potensialer, noe hår farge som har en mørk nyanse uttrykker en dominant egenskap. Lysere farger, som blond og lys brun, inneholde et recessivt gen, og vil mangle uttrykk når kombinert med dominant gen for mørkt hår.

Non-Red Hair

Non-rødt hår er et dominant gen. Rødt hår uttrykker en svært recessivt gen. Derfor, når den kombineres med en hvilken som helst annen farge, mørk eller lys, vil den ikke-røde gen får et dominerende.

Hvorfor noen sykdommer Årsak hårfarge til å endre

Endringer i din hårfarge kan være et symptom på visse sykdommer, inkludert osteoporose, immunsystemet og autoimmune sykdommer, Werner syndrom, og vitiligo. Fargeendring er vanligvis forbundet med antallet og aktiviteten av cellene som produserer pigment. Den vanlige fargeendring er fra din naturlige farge til grått.

Osteoporose

Osteoporose er vanligvis forbundet med lavere hormonnivåer som kan føre til for tidlig grått hår. Melanocytter, celler som produserer pigmentet i håret og huden, produserer mindre pigment og hårfarge gradvis blekner.

Immune System Disease

En immunsystem sykdom som HIV er tenkt å endre hårsekken aktivitet. Når HIV utvikler seg til AIDS, lider en pasient vanligvis ernæringsmessige mangler, som endrer nivåene av hormoner som påvirker melanocytter. Dette kan føre til endringer i hårfarge.

Autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer i skjoldbruskkjertelen, som Grave-eller Hashimotos sykdom, kan ha en utstrakt virkning på mange celler i kroppen. Den kan resultere i produksjon av færre melanocytter, slik at det er mindre samlet pigment.

Werner syndrom

Werner syndrom forårsaker for tidlig aldring. Det er en sjelden genetisk sykdom som vanligvis begynner i ungdomsårene. Cell atrofi og celledød resulterer i tegn på alderdom, så som fortynning av huden, arterielle sykdommer, og grått hår.

Vitiligo

Vitiligo er preget av depigmentering fra døden av melanocytter. Det imay være tidlig gråning av håret, så vel som hvite flekker på huden.

Bruker for brukte teposer

Neste gang du fjerner te-pose fra en dampende kopp urte forfriskninger og kaste den i søpla, tro om igjen. En brukt tepose kan gjenoppfinne seg selv som en naturlig healer for en rekke kroppslige plager, en møbel renere og enda en sunn godbit for hagen din. Så bruk den før du mister det.

Healing Body

En av de mer allment kjente bruksområder for brukte teposer er beroligende puffy, trette øyne ved å plassere poser på dem. Grønn te er spesielt godt for fysiske plager, da det inneholder en høy dose av tanniner, som brukes til å beskytte planter mot rovdyr. Men for mennesker, kan tanniner opptre som en forkjemper mot insektbitt, barberhøvel brannsår og solbrenthet på grunn av deres anti-inflammatorisk og antibakterielle komponenter. Tanniner i te kan også hjelpe bekjempe vorter når reapplied noen dager på rad.

Rengjøring Furniture

Merkelig nok, kan brukte teposer brukes til rengjøring huset ditt eller til og med å bli kvitt gamle møbelpolish. Plasser et par gamle teposer i en liter kokt vann, og la den avkjøles. Deretter dypper en klut eller klut i te vann for å fjerne skitt eller stygge polish og lakk fra tremøbler og gulv.

Brukte teposer kan skinne et speil, også. Bare Fukt en myk klut med varmt vann som inneholder brukte teposer, og tørk av speil for å få stripefrie resultater.

Hagearbeid og resirkulering

Resirkulere teposer ved å slippe rester av te i jord i bakgården, som er sunt for plantene dine, og tillate dem å vokse. Bland leftover te-pose innholdet med kull eller aske, og bruke den i jorda av dine potte og bakkeanlegg.

Brukte teposer kan også være nyttig for å hjelpe fremskynde nedbrytningen prosessen med kompost haug. Hell litt varm varm te i bunken for å "tegne syreproduserende bakterier," ifølge "Leserens Digest."

Hva er farene ved permanent hårfarge?

Det virker som en uskyldig ting å bruke permanent hårfarge. En person kan bare ønsker å lysne håret eller gjøre det mørkere. Hun kanskje bare ønsker å kvitte seg med noen få grå hår dukker opp på hodet. Men de kjemikalier som finnes i håret fargestoffer, når det brukes mange ganger, kan faktisk føre til at noen typer kreft til å oppstå i kroppen. Det er skremmende å tenke på at kjemikalier i en tilsynelatende uskyldig flaske hårfarge og utviklings agent kan skade en person.

Skadelige kjemikalier

Det er flere kjemikalier som finnes i hår fargestoffer som kan føre til en person skade. De omfatter: ammoniakk, kulltjære, DMDM ​​Hydantoin, blyacetat og PPD.
Para-Phenylenediamine (PPD) brukes til å mørkne håret og er oppført av Center for Disease Control som en potensiell allergen. PPD er allment kjent for å forårsake rødhet, sårhet, kløe, svie, og hodepine. En rapport av Journal of the National Cancer Institute slår fast at langvarig eksponering for mørke hår fargestoffer kan øke forekomsten av ulike former for kreft som: blærekreft, leukemi, brystkreft, og non-Hodgkins lymfom.

DMDM Hydantoin

DMDM Hydantoin er et konserveringsmiddel som finnes i hår fargestoffer som har fått begrenset bruk i Japan. Ifølge USAs Food and Drug Administration (FDA) har DMDM ​​vært knyttet til immunsystemproblemer.

Coal Tar

Kull tjære er en ingrediens i hårfarger og noen flass sjampo, og i henhold til FDA, kan det føre til kreft i forsøksdyr. Den ingrediensen som antas av FDA funnet i steinkulltjære som kan forårsake kreft kalles 4-metoksy-m-phenylenediamine.

Ammoniakk

Ammoniakk er inneholdt i hårfarger. Annet enn den ekle lukten som ammoniakk skaper, kan det føre til betennelse i huden, hoste og pustevansker. Ammoniakk brukes ofte i rengjøringsprodukter for å skape en lys, ren hjem.

Blyacetat

Blyacetat kan også være potensielt skadelig når det brukes mange ganger å farge håret. Bly ble tatt ut av husholdningenes maling år siden på grunn av sin potensielle risikoer. Bly sies å forstyrre funksjonen av hjernens nevrotransmittere, og kan også føre til blodpropp, påvirker den sensoriske utvikling og redusere etterretnings nivåer.

Forholdsregler

Gravide kvinner anbefales av helsepersonell ikke å farge håret. De er også rådet til ikke å fremheve håret eller bruke en hårfarge som er semi-permanent. Kjemikaliene kan krysse over til morkaken, og dermed skade fosteret. Les etikettene av hår farging produkter å styre unna disse skadelige kjemikalier.

Hvordan lage Herbal Bath Salt teposer

STRESS !!! Livet er fullt av det. Her er hvordan å avlaste litt stress med aromaterapi: Gjør Herbal Bath Salt teposer.

Bruksanvisning

Samle urter

•  Ta en håndfull av dine favoritt tørkede urter og blomster og plass i en kaffekvern eller en blender. Jogg i blender eller kaffekvern for to til fire sekunder for å grov hogge dem. Dette bidrar til utslipp essensielle oljer later.Good mikser er lavendel, rose hofter, roseblader, og sitrusskall. En annen god blanding stjerneanis, nyper, og kanel sticks.Try andre blandinger i henhold til dine personlige preferanser.

Bland noen dråper av din favoritt essensielle olje med en halv kopp Epsom salter. Legg urteblanding og rør for å blande godt. Hell en halv kopp urt og bad salt mix i sentrum av en brukt tørketrommel ark. Brett langsidene mot midten, noe som gjør en lang pose.

Brett hver smale enden mot det nye senteret. Brett en gang slik at de smale endene er nå inne i en te-pose formet pose. Lag en løkke av silkebånd og stift til toppen av posen, te bag stil.

Hang te-pose i stussen på karet, slik at vannet renner gjennom det som du kjører din bath, eller flyte din bad salt te-pose i karet i noen minutter før du går inn i karet.

Len deg tilbake og nyt en avslappende stund!

Hvordan lage et omslag Fra teposer

Hvordan lage et omslag Fra teposer


Alternative og tradisjonelle helse utøvere bruker omslag for å behandle sår, sår, kutt, skrubbsår og andre aktuelle hudlidelser inkludert infeksjoner. Du kan lage dem fra en rekke planter, for eksempel en trollhassel grøtomslag for blåmerker eller en potet grøtomslag for puffy øyne. Hvis du ikke kan få friske eller tørkede urter, kan du lage et omslag fra urter i te-poser. Teposer omslag er en praktisk måte å behandle en rekke hudsykdommer.

Bruksanvisning

•  Kok 1/4 til 1 kopp vann til bløtlegging te-pose (r), avhengig av hvor mange omslag du planlegger å gjøre.

Plasser teposer i vannet. La det bratt i ca åtte minutter.

Fjern de teposer fra vannet, la avkjøles raskt, og ta på dem for å sikre at de ikke vil brenne huden når den brukes. Plasser tepose grøtomslag i løpet av berørte områder for å behandle kutt, skrubbsår, brannsår, sår og sår. La virke i 15 til 20 minutter.

Ikke varm te-poser som de nå har mistet sine medisinske egenskaper.

Kan Medisinering Endre hårfarge?

Millioner av menn og kvinner som må ta reseptbelagte legemidler eller legemidler til behandling av medisinske tilstander oppleve at håret plutselig begynner å endre farge, eller at hårfarger som ble brukt i det siste ikke klarer å produsere de samme resultatene post-medisiner som de gjorde før medisinering . Fra falming til å ende opp med helt uventede resultater etter et fargestoff jobb, kan opplevelsen være oppsiktsvekkende og litt pinlig. Kunnskap om sammenhengen mellom hårfarge og medisin er nøkkelen til å forstå hva du kan og ikke kan gjøre med håret ditt når du er på visse medisiner.

Endringer i Hårfarge

Mange antibiotika som doksycyklin kan føre til en svak falming av hårfarge, eller føre til visse deler av håret for å slå en annen nyanse. Skjoldbrusk medisiner kan føre til en mørkere hår. Kjemoterapi narkotika kan også påvirke fargestoffer. Tekstur og tykkelse kan også bli påvirket. Diskutere slike muligheter med legen din slik at du ikke blir overrasket av plutselige endringer, og diskutere disse endringene med din frisør samt å bestemme din beste løpet av handlingen. Bivirkninger kan også være forårsaket av allergiske reaksjoner på et stoff som forårsaker endringer i hårfarge.

Årsaker til Hair Color Change

Noen medisinske tilstander som hjertesvikt, høyt blodtrykk og lungesykdom som krever enkeltpersoner å ta blodfortynnende eller diuretika kan også føre til endringer i hårfarge. Hemodialyse kan forårsake en lightening av hår hos personer som behandles med heptaminol fordi metodene etter hvilken farge som skal deponeres i celler og hår fibre blir avbrutt eller forsinket på grunn av metabolske og biokjemiske forandringer i kroppen. Denne endringen kan ikke bare påvirke hår på hodet, men kroppshår samt øyebryn, øyevipper, barter og skjegg.

Takle endringer

I noen tilfeller kan en profesjonell salong fargestoff jobb lindre problemet midlertidig, men mange individer finner at noen fargestoffer bare ikke "ta". I slike tilfeller kan den enkelte må være tålmodig og vente til medikamentelle behandlinger har fullført sine kurs. Snakk med legen din om mulige bivirkninger og reaksjoner på bestemte legemidler, og diskutere alternativer med helsepersonell og profesjonelle hår eksperter for optimale løsninger.

Tattoo Blekk og hårfarge Allergi

Tattoo Blekk og hårfarge Allergi


Allergiske reaksjoner på både hårfarge og tatovering blekk er sjeldne og ikke forekommer i et stort antall mennesker. Men for folk som vanligvis bruker oksyderende hårfarger og henna tatoveringer, kan forbindelsen mellom disse to ulike allergier har en felles kilde. Som med alle allergier, for å bli diagnostisert riktig, en lege mening bør søkes.

Sammenheng mellom hårfarge og Henna tatoveringer

Den felles tilkobling for folk som er allergisk mot både hårfarger og henna tatoveringer er deres følsomhet for paraphenylenediamine (PPD). Så mange som to tredjedeler av hårfarger kommersielt tilgjengelig i dag bruke PPD som en primær farge ingrediens. Denne felles kjemiske stoffet kan også bli funnet i tekstiler, kosmetikk, trykkfarger og svart gummi.

Symptomer

Personer som lider av en allergisk reaksjon på PPD kan utvikle allergisk kontakteksem, noe som resulterer i utvikling av granulomer, rødhet og kløe eller brennende følelse i det berørte området. Kontakt urticaria er en mindre vanlig reaksjon som forårsaker røde flekker over hele kroppen, hvesing, vanskeligheter med å svelge, nysing og oppkast. Til slutt, men sjelden, noen tilfeller av anafylaktisk sjokk, som resulterer i et fall i blodtrykket blandet med hevelse som blokkerer luftveiene, har blitt rapportert som blir forbundet med PPD allergi.

Behandling

Å behandle kontakteksem, vask det berørte området med en mild såpe for å fjerne overflødig farge og deretter bruke enten en 2 prosent hydrogen peroxide løsning eller en kompress av kalium granateple i 1: 5000 fortynning. For å berolige stramhet i huden, påfør en kjølt dressing av olivenolje og lime. For ekstreme symptomer, for eksempel kontakt urticaria eller anafylaktisk sjokk, bør lege oppsøkes umiddelbart.

Unngå PPD Sensitivity

Hold deg unna alle hårfarger som ansetter en oksidasjon system, vanligvis gjenkjennelig ved å komme i en 2-flaske sett som må blandes før du bruker den til håret. Bruk verne plagg hvis eksponert til PPD er en yrkesmessig fare der du arbeider. Dessuten er PPD brukes i enkelte lokalanestetika, så informere legen din om din allergi eller følsomhet før under operasjonen.

Andre mulige årsaker

For begge hårfarger og tatoveringer, kan latex hansker brukes av personen som anvender hårfarge eller tatoveringer på kroppen din. Hvis du har en historie med latex følsomhet, kan dette være den egentlige årsaken til dine allergiske reaksjoner, ikke PPD som blir brukt på deg. Hvis du finner ut at du er allergisk mot lateks, spør håret stylist eller tatovør å bruke ikke-latekshansker som er lett tilgjengelig fra mange forhandlere.

Farene ved tepose Staples

Stifter i teposer brukes til å feste strengen til te-pose og til koden med selskapets logo. Ifølge Premier Tea, stifter også hindre tepose fra kompostering og sikre at produktet smak og friskhet er beholdt under lagring. Te har en rekke helsemessige fordeler som gjør det en vanlig drikk for mange mennesker i verden. Stiftene som holder te-pose sammen, eksponerer brukeren og omgivelsene til flere farer.

Falling Off

Selv om stiften er fast, kan det fortsatt kommer av spesielt når teposen er blitt resirkulert flere ganger. Hvis stiften kommer av uten varsel når du tar te, kan du enkelt svelge det siden det er ganske liten. Lekende barn kan rive av stifter når lage te, og kan ende opp med å svelge dem.

Skade på Mikrobølgeovn

Ifølge William Beatty, en elektrisk ingeniør, hvis en stift er igjen utsatt når mikro-vinke, det skyldes avbøyning i mikrobølgeovn og resultere i gnister. En enkelt stift kan ikke starte en mikrobølgeovn brann, men kan forårsake skade ved kanskje brenner et hull i veggen av mikrobølgeovnen. Ved bruk av en mikrobølgeovn, er det sikrere å senke tepose helt i vann, for å forhindre nedbøyning. Det anbefales å fjerne stifter fra teposer før du bruker dem i mikrobølgeovnen din, for å være helt sikker.

Kompostering

Mange kast teposer i kompostbeholdere, siden de er biologisk nedbrytbare. Kompost gjødsel brukes vanligvis til å befrukte hager i hjemmene. De næringsstoffer som finnes i teposer forbedre innholdet av komposten og legger surheten til gjødselen. Stiftene er metalliske, og er ikke biologisk nedbrytbar, bremse nedbrytningen av teposen. Staples er utsatt for fuktighet under nedbryting og kan ruste. Rustne stifter kan forårsake skader, ved bruk av kompost gjødsel i hagen. Det anbefales derfor at du fjerner stifte fra te pose før du setter dem i en kompost bin, for å avverge de ovennevnte farer.

Forurensning

Teposer er anbrakt i kompostbeholdere eller ende opp som søppel i søppelfyllinger. De stifter løsner etter en tid, når teposer brytes som følge av fukt. Disse metalliske stifter rust, men forblir intakt siden de ikke brytes ned lett. Staples kan bli feid av regnvann fra husdyrgjødsel og deponier, og deretter sluppet ut som storm vann ned strømmen i elver, hav, innsjøer og hav, forurense vannet.

Anbefalinger

Som nevnt ovenfor, kramper i teposer er farlig og ikke miljøvennlig. Det er lurt å kjøpe teposer uten tags, strenger og strenger for å redusere miljø og personlige farer forbundet med kramper.

Kan Anesthesia Endre Hårfarge?

Anestesi brukes når en person gjennomgår kirurgi. Det finnes forskjellige typer anestesi, og avhengig av prosedyren, anestesilegen og legen avgjøre hvilken du vil bruke. Det er ikke uvanlig for bivirkninger forekommer etter anestesi, men endringer i hårfarge er ikke en av dem.

Typer

Lokal anestesi numbs et lite område av kroppen. Pasientene er våken og på vakt under påføring. Bevisst eller intravenøs anestesi slapper av og lindrer smerte. Regional anestesi blokker smerte i et bestemt område av kroppen, for eksempel en epidural anestesi brukes under fødsel. Generell anestesi setter en person til å sove. Pasienter ikke føler eller huske prosedyren.

Bivirkninger

Det er mulig for en person til å føle mindre smerte fordi bedøvelsen ikke kan ha nummen området nok. Dette er imidlertid sjeldent som kvalifiserte anestesileger vanligvis ta stor forsiktighet for å sørge for at en pasient er tilstrekkelig og trygt bedøvet.

Risiko

Noen pasienter kan utvikle en allergisk reaksjon (elveblest eller pustevansker), sår hals, kvalme, forvirring eller en uregelmessig hjerterytme. I sjeldne tilfeller kan en person lider et hjerneslag, hjerneskade, hjerteinfarkt eller død.

Expert Insight

Dr. Ronald Levy, førsteamanuensis i anestesiologi ved University of Texas Medical Branch i Galveston sier at anestesi vanligvis forlater kroppen i 24 timer, og at det ikke er noen sammenheng mellom anestesi og hårfarge.

Endringer i Hårfarge

De fleste endringer i hårfarge skyldes kjemikalier, enten i hårprodukter eller i svømmebassenger. Endringer i hårfarge også oppstå som en naturlig del av aldringsprosessen, gjennom stress og noen ganger dårlig kosthold.

Hvordan bruke Kamille til lysere hår

Hvordan bruke Kamille til lysere hår


I tillegg til å behandle fordøyelsesproblemer, hud betennelser og forkjølelse, kan kamille også brukes kosmetisk. For eksempel kan kamille blomster og ekstrakter lysere hårfarge naturlig. Faktisk er kamille en av de mest populære urte kosttilskudd som brukes i kommersielle sjampo og balsam.

Bruksanvisning

Lysere hår med et Kamille Cream Rinse

•  Ta med en kopp vann til en rask koke.

Reduser varmen og slippe inn åtte kamille te poser. La dem småkoke i minst 15 minutter.

Fjern gryten fra komfyren.

Fjern de teposer fra vannet. Du kan kaste dem eller lagre dem for bruk i andre kamille rettsmidler.

Legg 1/4 ts. lavendelolje til vannet.

Rør i 1 kopp yoghurt. Ikke bruk fancy-flavored yoghurt, da denne blandingen skal gå i håret.

•  Bland godt for å sikre at alle ingrediensene har blitt jevnt blandet.

Masser blandingen inn i håret ditt. Fra spiss til rot, sørg for at håret er helt dekket.

Dekk håret med en dusjhette. Sørg for at alt håret er gjemt inni. Forlater dusjhette på i 30 minutter.

Ta dusjhette av og vaske håret. Bruk en vanlig sjampo og varmt vann. Du ønsker kanskje å vaske håret mer enn en gang for å være sikker på at all kamille skylling har blitt vasket bort.

La håret tørke naturlig. Når den gjør det, bør håret har en naturlig kamille glød. Gjenta prosessen som er nødvendig for å oppnå det ønskede utseende.

Legg Kamille til Shampoo

Kok opp en kjele med vann.

Fjern gryten fra varmen og senk 2 ts. av tørket kamille kronbladene. La dem ligge i bløt i 30 minutter.

Hell blandingen gjennom et dørslag for å fjerne kamille.

Kombiner kamille vann med en flaske med mild sjampo og bland godt. Baby shampo er ideelt. Ikke tilsett kamille strenge designer sjampo.

Bruk shampoo regelmessig for å vaske og lette håret.

Gjør Kamille Conditioner

Kombiner 1/3 kopp olivenolje med 1/3 kopp kamille blomster. Solsikkeolje eller saflorolje kan erstattes for olivenolje.

Tett blandingen inne i en glass flaske eller krukke.

La glasset stå i direkte sollys i 2 uker. En vinduskarmen ville være ideelt. Minst en gang om dagen, bør du riste glasset å sirkulere kamille.

Sil oljen ved å helle den gjennom et dørslag. Dette vil fjerne kamille blomster fra oljen før du bruker den i håret.

Påfør kamille olje til håret ditt. Bruk 2 ts. for kort hår eller 4 ts. for lengre hår. La den satt for 10 minutter.

Skyll og shampoo håret.

Tips og advarsler

  • Selv om kamille er organisk og ikke-giftig, kan den produsere milde allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Hvis du opplever hudirritasjon, hoste eller rennende nese, slutte å bruke kamille hårprodukter.

Aktuelt Bruk av koffeinfri te-poser

Aktuelt Bruk av koffeinfri te-poser


Koffeinfri te-poser er god for mer enn å lage en drikke. Bruke dem lokalt for lignende helsemessige fordeler som inges te, med den ekstra bonusen for å målrette et område for behandling. Urtete er iboende koffein-fri, mens svart, hvit og grønn te gjennomgår en kjemisk prosess for å komme dit. Vurdere å finne te som har blitt koffeinfri med kullsyreholdig vann i stedet for etylacetat, for å nyte de mest helsebringende fordeler fra teposer.

Lettelser Joint Pain

Svart te-poser er en kraftig og naturlig verktøy for å bekjempe felles smerte, på grunn av en anti-inflammatorisk sammensatte kalt theaflavin. Theaflavins har evne til praktisk talt "slå av" de gener som produserer toksiner, slik som cytokiner, som forårsaker inflammasjon. Plassere en nylig yret koffeinfri sort te-pose på en betent felles kan bidra til å redusere smerten ved å angripe det på sin kilde. Den flavinoid epigallocatechin gallate, som finnes i grønn te, har også anti-inflammatorisk egenskaper, som kan komplettere bruk av svart te-poser på den berørte felles.

Endring Hårfarge

Kamille-te er ofte brukt i balsam og skyller, men de teposer selv kan legge lav lys til håret ditt eller tone uthevet tråder som er for lys eller brassy. For ekstra dimensjon til hårfarge, bratte flere teposer i omtrent fire kopper varmt vann og bruke den mørke vannet som en maske for håret ditt. Å tone ned bleket eller lysere hår, plassere en te-pose direkte på en del av håret til fargen har blitt dypere.

Behandling av vorter eller lesjoner

Garvesyre er et stoff som finnes i svart te som kan bidra til å fjerne vorter og sooth lesjoner. Å plassere en yret svart te pose over en felles vorte flere ganger om dagen kan i stor grad redusere størrelsen. For lesjoner assosiert med genital herpes, anbefaler ekspertene å plassere en svart te-pose rett over det berørte området, for å roe irritasjon. Husk at både vorter og herpes lesjoner er virus, så det er viktig å ta kontakt med helsepersonell for den mest optimale behandlingen.

Nærende Skin

Rød, grønn, hvit og svart te inneholder potente antioksidanter vitaminer og fytokjemikalier for hud helse. Vitamin C hemmer produksjonen av melanin (pigment), som finnes i solflekker og fregner. Det hjelper også støtter kollagensyntesen, slik at huden til å produsere nye hudceller raskere. Vitamin E og karotenoider er antioksidanter som undertrykker frie radikaler i huden, noe som ellers kan forårsake kreft. Flavonoider behandle betennelse assosiert med rosacea eller akne. Fjerne innholdet i en hvilken som helst te-pose og bruke bladene som en lett skrubb for å dra nytte av disse fordelene.

Sosa & Parkinsons sykdom

Sosa & Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom, eller PD, er en progressiv neurologisk lidelse der skadede hjerneceller svekke bevegelsen og muskelkontroll. Ifølge Parkinsons sykdom Foundation, lidelsen vanligvis utvikler seg etter 55 år og påvirker 4-6 millioner mennesker over hele verden. Forskere har isolert et gen som forårsaker en type PD i noen familier, men bare om lag 2 prosent av alle tilfeller er arvet. Videre genetisk forskning kan bidra til å avklare rollen som familiens historie og andre risikofaktorer spiller i utviklingen av sykdommen.

Slektstreet

Eksperter debatt betydningen av familiens historie som en risikofaktor for Parkinsons sykdom. The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag anslår at 15 til 25 prosent av personer med PD har en kjent slektning med sykdommen, men mer enn halvparten av disse sakene gjelder den sjeldne, tidlig oppståtte formen av sykdommen. I typiske tilfeller er familiens historie en dårlig prediktor for PD, selv om risikoen kan være litt høyere hvis den relative er et søsken snarere enn en forelder eller annet familiemedlem.

Genetikk

Genetiske studier hjelpe forskerne lære hvilke gener (de grunnleggende "informasjonsenheter" menneskelig DNA) og genmutasjoner (andre former av samme genet) er assosiert med Parkinsons sykdom. Menneskekroppens 20.000 til 25.000 gener bestemme egenskaper som hårfarge, høyde og blodtype, samt at kroppen for å utføre nødvendige oppgaver. Visse gener påvirker sannsynligheten for å utvikle en sykdom.

Betydning

Forskere har oppdaget 13 gener assosiert med Parkinsons sykdom, men det er fortsatt uklart nøyaktig hvordan genetikk innflytelse som gjør, og ikke utvikler sykdommen. Bare ett gen betraktes som "kausal", som betyr dets nærvær alene er nok til å garantere at et individ vil til slutt lider av Parkinsons sykdom. Ifølge Parkinsons sykdom Foundation, er denne type gen sjeldne, sto for bare et lite mindretall av PD-tilfeller.

Misforståelse

Forskere er revurdere tidligere aksepterte ideer om Parkinsons sykdom. I det siste, ville de studerer generasjoner av samme familie for å finne et mønster; hvis ingen mønster eksisterte, ville de konkludere med at genene spilte ingen rolle i sykdommen. Nå, derimot, forskere forstå at både overdreven drikking av godt vann og eksponering for visse plantevernmidler og ugressmidler øke forekomsten av sykdommen, noe som betyr at familier som har oppdrettet eller bodde på landsbygda i generasjoner kan ha økt risiko tross for mangelen på en arvelig mønster.

Genetisk testing

Genetisk testing for Pink1 gen, kjent for å forårsake Parkinsons sykdom hos noen mennesker, er nå tilgjengelig. Men normalt helsepersonell vil ikke råde slik testing fordi Pink1 genet er ansvarlig for bare 2 prosent av tidlig debut av PD-tilfeller. The National Human Genome Research Institute er enig i at genetisk testing for PD er av begrenset nytteverdi, men det råder folk til å snakke med en lege eller genetisk profesjonell hvis de trenger mer informasjon for å ta en beslutning.

Hvordan oppnå skinnende hår

Hvordan oppnå skinnende hår


Håret ditt er en av de mest synlige delene av kroppen din og er viktig i å gjøre bra førsteinntrykk. Hår som er sunt og skinnende er en refleksjon av din fysiske helse og velvære. Mange faktorer bidrar til hår som er matt og livløst, som for eksempel dårlig kosthold og ernæring, soleksponering, klimaforhold og mangel på forsvarlig omsorg. Spise en balansert kosthold rikt på vitaminer og mineraler, bidrar til å gjøre håret sunt, sterk og blank. Følg en sunn daglig hår rutine for å hjelpe deg å oppnå vakker, skinnende hår uten å bruke mye penger.

Hvordan oppnå skinnende hår

•  Masser hodebunnen forsiktig med 1/4 kopp olivenolje. Dekk håret med en dusjhette eller plast mat pose og la den på i ca to til tre timer. La på over natten for maksimale resultater og skyll ut i morgen med en mild sjampo. Skyll grundig med kaldt vann blandet med eple cider eddik.

La håret tørke naturlig etter en sjampo for å unngå skader fra en hårføner. Unngå å bruke en hårføner eller varme curling strykejern som forårsaker håret til å bli sprø og tørr. Bruk aldri en krølltang eller rettetang i vått hår for å unngå at håret brekker. Håndkle tørke håret forsiktig for maksimalt utbytte. Pat håret tørt med et håndkle, men aldri bruke en sirkulær bevegelse for å unngå å skade sårbare hårsekker.

Fjern flisete tupper fra langt hår ved å ha håret klippet på en jevnlig basis av en profesjonell. Flisete tupper forårsake håret vises kjedelig og livløs. Børste forsiktig håret med en naturlig, myk børste mens den er tørr. Børsting vått hår skader det ved å sette for mye press på hodebunnen.

Unngå å bruke hårprodukter som har en uttørkende effekt på håret. Noen hårspray inneholder en stor mengde alkohol, som tørker håret og resulterer i en usunn "bygge opp" på håret og hodebunnen.

Konsumere mye vann hver dag og spise en næringsrik diett rik på protein og omega-3 fettsyrer. Biotin, vitamin C og vitamin E er viktig for sunn hårvekst. En av fordelene ved å opprettholde en sunn diett er glatt, sterkt og glanset hår.

Hint

  • Bruk urte sjampo, som er mye mildere på håret enn vanlig sjampo.
  • Kjemikalier som brukes i hårfarge er skadelig for håret.

Kan du bleke håret mens gravid?

Kan du bleke håret mens gravid?

Tar forholdsregler med Bleking under graviditeten

Hår blekemiddel inneholder hydrogenperoksid, som kan bli absorbert inn i huden. Mesteparten av kjemikaliene som brukes i hårprodukter, som blekemiddel, er vanligvis ikke evaluert for effekten det kan ha på svangerskapet. Ifølge American Association graviditet, er tilgjengelig på dens virkning på graviditet som et resultat lite informasjon.

Kvinner over hele landet blekemiddel, markere og farge håret. Så, når de blir gravide, kan spørsmålet om dette er trygt under svangerskapet blitt et alvorlig problem.

Imidlertid, mens blekekjemikalier kan bli absorbert inn i huden under svangerskapet, blir bare en liten mengde absorbert. Vanligvis ikke nok av det kjemiske absorberes å være skadelig for barnet når en kvinne er gravid, men gravide bør likevel snakke med sine leger om andre alternativer og sikkerhetsspørsmål.

En av de største bekymringene med bleking håret under svangerskapet er røyk. Puste røyk i mens bleking av hår kan være skadelig for babyen.

Bleking Sikkerhetstips under graviditeten

Når en kvinne er gravid, bør hun vente til etter første trimester å bleke håret. Den første trimester er avgjørende for barnets utvikling og disse røyk og kjemikalier kan forårsake mest skade under dette punktet i svangerskapet. I løpet av andre trimester, er babyen mindre risiko.

I tillegg, uavhengig av om kvinnen er bleking håret selv eller å ha det gjort profesjonelt, hun skulle ha det gjort i et godt ventilert område, og la blekemiddel på håret for kortest mulig tid. Det anbefales også at gravide kvinner bruker hansker når bleking håret selv for å hindre absorpsjon av kjemikaliene inn i huden.

Hvilke fargestoffer er trygge under svangerskapet?

Utheving, semi-permanente fargestoffer og vegetabilske fargestoffer anses å være tryggere alternativer til bleking håret.

Gravide kvinner som bleke håret hjemme, snarere enn i en salong, bør se etter hårfarge produkter som har minst antall kjemikalier. Produkter som semi-permanent dye inneholder mindre ammoniakk eller peroxide og skadelige kjemikalier. Disse produktene kan blande godt med permanent farget håret. Color-forsterke sjampo kan også holde gamle fargen blekner og blir kjedelig.

Utheving er vanligvis den beste og tryggeste alternativet å farge håret under svangerskapet, fordi kjemikaliene ikke berører huden siden de er brukt om lag en halv til én tomme vekk fra røttene av hodebunnen.

Hair mascara, som kan bli funnet i drugstores, er også en fin måte å røre opp røtter når gravid.

Det finnes også naturlige måter å farge håret som ikke bruker noen kjemikalier, for eksempel bete juice og gulrot juice for rødt hår, sitronsaft og kamille te for blondt hår, og sterk svart kaffe på brunette hår.

Hvordan tjene penger å donere til en Sperm Bank

Hvordan tjene penger å donere til en Sperm Bank


Donere sperm virker enkelt nok - bare slippe inn på din lunsjpause, gjør et innskudd og la med nok kontanter i lommen for å kjøpe middag. Du gjør en god gjerning, og du får betalt. Det er neppe tilfelle. Donerer sperm er en lang, komplisert prosess med strenge standarder og en heftig engasjement. I de fleste tilfeller, og hvis du er akseptert, vil du ikke få en krone før du har gjort regelmessige innskudd i løpet av en periode på flere måneder.

Making the Cut

Sperm er big business og par som ønsker å bli gravide vil betale en masse penger for prøver fra deres ideelle mannen. Slike høye standarder drive prisen av spermier opp og antall kvalifiserte givere ned. Faktisk bare ca 5 prosent av søkerne gjøre kutt, ifølge Stanford University. For å kvalifisere må du være i perfekt helse uten familie historie av sykdommen. Når sædbank bestemmer du er frisk, vil de skjermbilde du å sikre at du har riktig høyde, hårfarge, utdanning, karriere og personlighetstrekk for å tilfredsstille behovene til sine kunder. Hvis du gjør det gjennom uttømmende kvalifiseringsprosessen, vil sæden da bli satt på prøve for å sikre at det er av høyeste kvalitet, og at den bevarer godt.

Møte Din comitment

Når en sædbank setter tid og penger til å gjøre at du er en god løsning for sine kunder, vil de be deg om å signere en kontrakt. Kontrakten tjener to formål. Først, det hjelper at par har nok av sæd fordi vellykket befruktning ved hjelp av donorsæd tar ofte flere forsøk. For det andre hjelper det sædbank holde deg, premien sin produsent, noe som gjør dem penger. Typiske kontrakter varierer fra seks måneder til to år. I løpet av den tiden vil du vanligvis nødt til å donere ett femtinitti ganger per uke. Les alle dokumentene nøye før du signerer.

Innløse

Den gjennomsnittlige utbetalingen per donert prøven går mellom $ 35 og $ 50 og kan øke eller reduseres avhengig av kvaliteten på sperm, den skolen du gikk til, din personlige prestasjoner, hvor du bor og til og med utseendet ditt. Når sædbank tildeler en verdi til din ætt, må du fullføre kontrakten før du får betalt, ifølge Sperm Bank Directory. Det betyr at hvis du har en seks måneders kontrakt, vil du ikke motta betaling før du har fullført seks måneder med regelmessige donasjoner.

Forstå Impact

Donere sperm betyr mer enn en lønnsslipp. Donere sperm betyr at det er en stor sjanse for at du vil bli far som du aldri vil møte. Noen sædbanker ser for givere som er villige til å bli kjent, slik at barna de unnfange kan kontakte dem senere i livet for medisinsk informasjon eller for et forhold. Del av screening prosessen vil innebære at du forstår hva du signerer opp for, men det er viktig å ta litt tid til å virkelig tenke slike spørsmål gjennom før du signerer en kontrakt.

Herbal Behandling for Migrene

Titalls millioner av amerikanere opplever migrene. Hodepine er et resultat av mental stress, fysisk spenning, matallergier og et symptom på sykdom. Migrene hodepine symptomer er smerter, lys og lyd følsomhet og kvalme. Migrene er en kronisk tilstand hos noen mennesker, og kan vare i dager i de mest alvorlige tilfeller. Det finnes ingen kur for migrene selv om reseptbelagte legemidler og over-the-counter behandlinger tilby noen smertelindring. Urtemedisiner er kostnadseffektive og en organisk, kjemisk fri alternativ til tradisjonell medisin.

Urter Anbefales til behandling av migrene

Ifølge University of Maryland Medical Center, er flere urter tenkt å behandle og forebygge migrene, inkludert Pestrot, djevelens klo eller harpagophytum procumbens, Feverfew, ginko biloba, willowbark eller salix og ingefær. Flere studier viser effektiviteten av feverfew og Pestrot i behandling av hodepine. De fleste av disse urter er tilgjengelig på alternative helsekostbutikker eller over Internett.

Urte kosttilskudd er ikke anbefalt for kvinner som er gravide eller ammende og en lege bør konsulteres før du begynner på et supplement diett for å beskytte mot legemiddelinteraksjoner og allergier.

Forbereder Feverfew og doseringsanbefalinger

Feverfew, eller Tanacetum parthenium, er en plante som har blitt brukt som medisin i hundrevis av år. Urten selges i kapsel og tablettform samt teposer og flytende ekstrakt. Feverfew blader kan høstes frisk fra hagen og spist med annen mat eller alene, selv om noen opplever dette fører til nummenhet i munnen.

Feverfew, også kjent som Bachelor-knappen, er et forebyggende urt hvor virkningen er kumulative. Inntar Feverfew ved utbruddet av smerte vil ha liten eller ingen effekt. Det tar seks uker med daglig bruk minst en gang om dagen for å se noen merkbar lindring av symptomer. Forbered en te ved hjelp av en oz. av feverfew blader til to kopper varmt vann. Når du bruker bladekstrakt, bruker ca 250 mcg (mikrogram) en dag.

Butterbur Forberedelser og dosering

Et medlem av solsikke familien, er Pestrot en liten blomstrende busk. Fordi Pestrot inneholder giftstoffer som kan påvirke leveren, bare ekstrakter som er fri fra pyrolizidine alkaloid (PA) anbefales. Over-the-counter produkter inneholder vanligvis PA. Den uprofesjonelt utarbeidelse av Pestrot anbefales ikke. Ekstraktet er tilgjengelig i gel cap skjema 50 til 75 mg to ganger om dagen er den vanlige dose. Butterbur anses både en forebyggende for migrene, så vel som en naturlig behandling. Butterbur rot er gjort om til en eterisk olje, men ikke vanligvis en te. På grunn av de potensielle toksiske effekter av Pestrot, bør lege konsulteres før bruk.

Hvordan få lindring av tørre øyne

Hvordan få lindring av tørre øyne


Det virker som det er ingen kur, men du kan få noen lettelse fra tørre øyne. Det er noen kortsiktige rettsmidler og narkotika for å gjøre øynene dine føler meg mye bedre. Hvis du har kronisk tørre øyne syndrom, er det første du vil ønske å gjøre snakke med legen din for å sørge for at det er et øye og synsforstyrrelse og ikke en autoimmun tilstand. Mange menn og kvinner over 40 opplever tørre øyne, og særlig kvinner i overgangsalderen. Det kan også skje noen ganger i løpet av svangerskapet. Det er noen ganger forårsaket av fysiske og hormonelle endringer vi gå gjennom.

Hvordan få lindring av tørre øyne

For å få litt lindring av tørre øyne, kan legen anbefale at du legger fisken til kosthold som er rikt på omega 3 fettsyrer, eller ta omega 3 tilskudd. To anbefalte fisk er laks og torsk. Krabbekjøtt er bra også.

Avstå fra å gni øynene ettersom dette irriterer dem og gjør tilstanden verre. For å bidra til å spre fuktigheten du har i dine øyne, kan du blinke med vilje og raskt.

I ditt hjem kan du prøve en luftfukter. Jeg har funnet en fontene i stuen var fint å se på og holder fuktighet i luften.

drukket alkoholholdige drikker har en tendens til å dehydrere kroppen din. Det er viktig å drikke ekstra vann med en alkoholholdig drikke for å redusere virkningene. Hvis du elsker å drikke så lære å elske vann også.

Hvis du trenger umiddelbar lindring fra verkende øyne, kan du prøve å fukte en vaskeklut med varmt, ikke varmt vann og legg den over øynene og nesen og pust i fuktighet som det vil også trenge øyelokkene. Endre den til en annen varm en når den er avkjølt.

Mange voksne også bruke teposer plassert i varmt vann, presset ganske tørr og la seg ned med dem over øynene.

Hvis du er ute og reiser, bære over disk øyedråper merket "kunstige tårer".

Hvis øyet tørrhet vedvarer, er det et medikament på markedet som hjelper. Snakk med legen din om reseptbelagte medisiner som øyedråper eller andre legemidler som brukes til å kontrollere tørt øye syndrom.

Hint

  • Ikke bruk noen kontakt vann for å fukte øynene da det inneholder kjemikalier som kan ytterligere irritere dine delikate øye membraner.
  • Lange timer foran datamaskinen kan anstrenge øynene dine. Hviler i et mørkt rom med en varm klut eller øyemaske vil lindre ubehaget.
  • Ikke bruk dråper til rødhet eller kløende øyne, da de kan bare irritere dine allerede smertefulle tilstanden.
  • Ikke bruk noen vegetabilske skiver som de kan dryppe juice og svi øynene dine.

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid


Innenfor skjeden det finnes gode og dårlige bakterier. Normalt de gode bakteriene (lactobacill) er dominerende og holde den dårlige fra å ta over. Av og til, de dårlige bakteriene overgår det gode og bakteriell vaginose utvikler. Dette kan skje ofte i løpet av svangerskapet. Den nåværende medisinsk behandling etter innebærer antibiotika regime som har blitt ansett som trygge i kliniske studier, ifølge American Academy of Family Physicians. Selv om ikke alltid en kur, kan bakteriell vaginose symptomer også bli behandlet naturlig med følgende metoder.

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid

•  Spis 8 gram vanlig yoghurt daglig. Yoghurt hjelper kontrollere bakterier i kroppen, inkludert i skjeden. Sørg for at yoghurt inneholder "acidophilus" eller "levende kulturer" for å være effektive. Unngå yoghurt høy i tilsatt sukker, som sukker kan forverre gjær vekst.

Drikk ren tranebærjuice ofte hele dagen. Friske tyttebær har antibiotiske egenskaper og bekjempe infeksjoner. Se etter 100% tranebærjuice uten tilsatt sukker.

Bratt en tepose i varmt vann i fem minutter. Deretter plasserer den i fryseren for raskt å kjøle seg ned. Når det er kaldt, legg det på de ytre kjønnsorganer for å lindre kløe assosiert med bakteriell vaginose.

Ta en Lactobacillus supplement daglig. Lactobacillus er gode bakterier som bidrar til å regulere de dårlige bakteriene i kroppen. Disse kosttilskudd er tilgjengelig i de fleste apotek, narkotika og varehusene.

Sug sterile gasbind pads i isvann. Vri putene ut og plassere dem på den ytre genital regionen. Dette vil lindre smerte, kløe og ubehag som følger med bakteriell vaginose.

Ta prenatal vitaminer og spise sunn mat for å holde kroppens vitaminer og mineraler i kø. Unngå mat som inneholder mye sukker, for eksempel bearbeidet mat og alkohol, da disse kan utløse et utbrudd eller en bakteriell vaginose infeksjon.

Unngå stramme undertøy og vaske alle undertøy grundig i varmt vann. Løsere undertøy vil bidra til å forhindre smitte fra start. Og, å sørge for at undertøyet er fri for bakterier vil hindre at det sprer seg.

Hint

  • Diskuter alle de ovennevnte tiltak med din gynekolog hvis du er gravid. Bakteriell vaginose under svangerskapet må overvåkes nøye slik at det ikke fører til prematur fødsel.
  • Aldri avbryte en anti-biotiske uten å rådføre deg med lege først.