Digidexo.com

for store binyrer

The Best tøybleier for Store Spedbarn

The Best tøybleier for Store Spedbarn


Klut diapering er ikke hva det pleide å være, og har kommet en lang vei fra gummibukser og bleie pins. Det er mange flere alternativer å velge mellom nå. Det er mange fordeler, for eksempel kostnadsbesparelser, i å bruke tøybleier for en stor spedbarn. Vordende mor manual forklarer at over 27 milliarder engangsbleier selges per år i USA. Tøybleier er bedre for en stor barnets hud, som de forårsaker mindre irritasjon.

Bummis Cloth Diapering

Bummis er en klut bleie selskap startet av tre mødre som brukte tøybleier for sine barn, og ble inspirert til å utvikle sine egne produkter. Selskapet Bummis har vokst i størrelse, men visjonen er den samme for å vise folk hvor lett med en klut bleie er og ha gode medarbeidere. Bummis har en variert samling av tøybleier for store spedbarn. Vektgrensen er 15-30 pounds.

DryBees tøybleier

DryBees tøybleier ble opprettet som et hjem virksomhet i 2003 og ligger i West Virginia. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av bleier for en stor spedbarn. DryBees bleier inkludere deres All In One Hybrid, Lacie, the Night Times og montert. Fargen samling av DryBees varierer fra mørk brun, rød og blå til lyse pastellfarger. Store babybleier har et vektgrense opp til 30 pounds. Omsorg for DryBees bleie er enkel.

Bella Bottoms

Bella Bottoms startet sin bleie virksomhet i 2000 Bella Bottoms gir en liten til stor spedbarn en unik one-size-fits-all bleie å ha en vektgrense opp til 35 pounds. Deres bleier er tilgjengelig i flere farger og kommer med en 100 prosent garanti. Bella Bottoms er produsert ved hjelp rekker elastisk, som ikke vil miste sin elastisitet. Bella Bottoms har en fold-ned på livet så det er ingen forhastede merker igjen på huden og de er laget med vanntett materiale som hindrer lekkasjer.

FuzziBunz

FuzziBunz ble opprettet i 1999 av en mor som ikke kunne finne en bleie som ikke forårsake hennes sønn til å ha en bleie utslett. Hun tok saken i egne hender og utviklet sin egen klut bleie. FuzziBunz er laget med solide stropper som fortsetter å holde seg sterk etter flere gangers vask. Bleiene er laget for å justere og passe store spedbarn uten å forlate et merke på huden. FuzziBunz tilbyr en ett års garanti på alle elastisk, sy eller knipse ufullkommenhet.

Måltid ideer for store familier

Fôring en stor familie kan være en utfordring, spesielt hvis du finner deg selv kjører kort av oppskrifter og ideer. Prøver å koordinere alles måltid preferanser og smak kan også være en utfordring. Heldigvis finnes det noen oppskrifter som nesten alle i familien din, inkludert de pickiest eaters vil nyte.

Gryteretter

Gryteretter er et godt valg for en hovedrett for store familier fordi oppskriftene kan enkelt doblet og tredoblet om nødvendig, og mulighetene er nesten uendelige. Du kan foreta en rask frokost gryte ved å kombinere egg, skinke og ost og blande i andre krydder og pålegg om ønskelig. Stek ved 350 grader Fahrenheit i ca 10 til 30 minutter, avhengig av mengde og type ingredienser som brukes. Du kan også gjøre mange kylling og ris gryteretter rett og slett ved å følge oppskrifter funnet på ryggen av ris pakker.

Pastaretter

Spaghetti og kjøttboller er en flerårig favoritt, siden dette måltidet er både rimelig og enkelt å lage i store mengder. Du kan eksperimentere ved å bruke ulike typer pasta og sauser og legge grønnsaker og andre ingredienser til saus. Du kan også erstatte kalkun, kylling eller soya for hamburger i kjøttboller.

Grillet mat

Hvis du har en grill, kan du lage store mengder av hamburgere, pølser, grillet kylling og andre retter på en gang. Prøv grillet veggie grillspyd for et sunnere alternativ også. Hvis du har en stor fryser, kan du kjøpe store mengder kjøtt når det er på salg, og deretter fryse den skal brukes senere, sparer du både tid og penger.

Billige og sunne måltider for store familier

Ifølge 2009 forbruksutgifter Survey fra US Department of Labor, den gjennomsnittlige forbruker brukte $ 6372 på mat i 2009 for en stor familie, dette kan bli til en stor årlig kostnad. For å spare penger på mat, handle for avtaler på din lokale matbutikk, kjøpe råvarer fra Bondens marked eller starte en hage i bakgården. Plus, det er nok av mat å mate familien din som er sunt og vil ikke bryte bank.

Helkorn

Hele korn er en viktig del av å spise sunt for store familier. The Mayo Clinic sier korn som ikke har blitt raffinert er bedre for deg fordi de er en bedre kilde til fiber og andre viktige næringsstoffer. Hele korn finnes i matvarer som havregryn, grovbrød, fullkorn pasta, brun ris og quinoa. Et eksempel på en sunn og kostnadseffektiv måltid alternativet for din familie er lasagne. Ifølge family.com, koster lasagne mindre enn $ 1,50 per porsjon. For å gjøre lasagne sunn, bytte "hvit" lasagna nudler med hel hvete lasagne. Swap vanlig mozzarella ost for redusert fett ost og bruk oksekjøtt som er minst 90 prosent lean og du har en billig, sunt måltid som vil mate en familie av alle størrelser.

Lean Protein

Magre proteiner er en annen billig og effektiv matkilde for store familier. Ifølge American Heart Association, velge magre proteinkilder som fisk, skalldyr, fjærkre uten hud og trimmet magert kjøtt. Velg magert storfekjøtt som runde, mørbrad, chuck og loin og kjøpe "valg" eller "velg" graderinger av biff i stedet for "prime", som er sunnere og billigere. Et eksempel på et måltid høy i lean protein er kylling salat wraps, som koster mindre enn $ 1,50 per porsjon. Kylling er en sunnere, slankere alternativ enn biff. Cook og kutte opp noen beinfri, skinn kyllingbryst eller bruke bakken kylling og legge til grønnsaker som løk, tomater, gulrøtter og rosenkål. Topp med friske urter og et dryss av soyasaus, og du har en annen billig og sunt måltid.

Frukt, grønnsaker og urter

Frukt og grønnsaker bør være et fast innslag når det gjelder fôring store familier. Harvard School of Public Health sier folk flest bør satse på minst ni porsjoner med grønnsaker og frukt om dagen. Det finnes ulike måter å integrere mer frukt og grønnsaker til måltider uten å bruke mye penger. Lag en salat en nattlig ritual og inkluderer frisk frukt og urter. Steke rotgrønnsaker som gulrøtter, poteter og løk med urter som rosmarin, timian og oregano, og deretter legge dem til i en langpanne med mager kylling. Serveres tomat skiver med balsamicoeddik. Start en hage i bakgården for å spare enda mer penger.

Belgfrukter

Belgfrukter som bønner og erter er gode kilder til fiber, karbohydrater og protein. Best av alt, kan du mate en stor familie for billig. Kjøp garbanzo, nyre og svarte bønner samt erter og linser. Lage supper og stuinger som du kan spise i flere dager. Gjør tacos eller burritos ved å kombinere bønner med fullkorn tortillas og chilipulver, spisskummen og andre urter og krydder. Legg frisk salsa på toppen etter en billig, sunt måltid.

Medisinske behandlinger for store porer

Store porer er vanlig hos personer med fet hud. Den naturlige aldringsprosessen fører også til en økning i pore størrelse. Porer som er strukket vil aldri permanent krympe, men det er medisinske behandlinger som arbeider for å redusere porestørrelse. Forside midler er tilgjengelig til en lavere pris, men bare maskere porestørrelse for en kort tidsperiode.

Årsak

Store porer i fet hud er forårsaket av over behandle eller tørking av huden, noe som fører til et overskudd av døde celler i porene, slik at porene til å strekke seg og forstørre. Aldring av huden har den samme strekkvirkning på porene, mens de større på grunn av overflødig soleksponering og tap av hudens elastisitet.

Microdermabrasion Treatment

Microdermabrasion behandling for store porer innebærer å bruke en maskin på huden som presser ut en strøm av krystaller. Denne prosedyren vil rense og krympe porene og tømme ut døde hudceller. Huden viser en merkbar endring i tekstur og tone etter én behandling. Microdermabrasion er en lav risiko behandling som ikke har noen dødtid for pasienten. En behandling tar 30 til 45 minutter med bivirkninger blir tørr flassing hud i flere dager etter.

IPL Photofacial Treatment

En photofacial behandling bruker laser og lys terapi for å krympe porestørrelse. Behandlingen trenger inn under huden sjikt for å initiere veksten av nytt kollagen og bindevev. En behandling tar ca 30 minutter og kan være smertefullt for noen mennesker. Den lette flash er lik følelsen av en gummistrikk festing på huden. Bivirkninger inkluderer ansikt hevelse og rødhet sammen med noen blåmerker og blemmer av den behandlede huden.

Kjemisk Peel Treatment

En kjemisk peeling innebærer å bruke kjemisk løsning til ansiktet. Dette vil eksfoliere og glatt i huden når den er skrellet av, slik at porene til å stramme. Det ytre laget av huden fjernes når den kjemiske sjikt skrelles. Behandlingen tar omtrent 15 til 30 minutter. Bivirkninger omfatter rødhet sammen med kløe og tørr hud i flere dager, og det kan også være noe tilleggs peeling av huden.

Makeup tips

Bruke en pre-foundation primer til huden hindrer grunnlaget sminke fra soaking inn i porene. Etterpå bruke en oljefri foundation til huden med en svamp. En krem ​​til pulver type foundation vil maskere porene bedre enn andre typer. Følg opp med et gjennomsiktig pudder lett dusted over ansiktet.

Hjem Rettsmidler

Dampende ansiktet arbeider for å eksfoliere porene og stram dem for en kort periode. Etter dampende, ikke vaske umiddelbart som porene må lukke på egenhånd. Ansikts vasker som inneholder Vitamin C eller ingrediens Retinal vil eksfoliere og redusere porestørrelse. Også prøve å bruke pore strips til problemområder å trekke tilstoppede materiale ut av porene.

Matvarer for å gjenoppbygge binyrer

Binyrene er de to kjertler som sitter på toppen av nyrene. De produserer hormoner som kortisol, adrenalin og nor adrenalin. Homeopati og kinesisk medisin utøvere bruker en diagnose som kalles binyretretthet. Binyretretthet kan avhjelpes ved å spise hele matvarer og endre livsstil.

Binyrene

Gjenoppbygging binyrene kan gjøres ved å spise stort sett hele matvarer. Visse matvarer støtte binyrene og andre matvarer skatt binyrene, ifølge både naturopathic og tradisjonell kinesisk medisin. De to delene av binyrene, cortex og medulla, utskille mange viktige hormoner i et komplekst forhold med hypofysen og hypothalamus. Kortisol, som utskilles fra cortex, er viktig for betennelse respons. Betennelse er en av kroppens reaksjoner på infeksjon. Adrenalin og noradrenalin er viktig å "fight or flight" respons i kroppen. "Fight or flight" respons hjelper kroppen din reagerer på stress.

Adrenal Fatigue

Ifølge naturopathic og tradisjonell kinesisk medisin, kroppen fortsatt reagerer på stress på en måte som ikke fungerer i en moderne livsstil. Dette kan føre til at kroppen er i en konstant tilstand av lav-nivå stress og inflammasjon lavt nivå. For eksempel kan en typisk dag inkluderer drikker kaffe mens du sitter ved skrivebordet på jobben, mens bekymre deg for hvordan du skal klare å hente barna dine fra skolen, og hvordan sjefen din kan reagere på ditt nyeste prosjekt. Kroppens binyrene vil skille ut adrenalin og nor adrenalin som svar på kaffe og bekymringer. Kroppen din gjør ingen forskjell mellom reelle og innbilte påkjenninger. Allopathic eller konvensjonell medisin ikke gjenkjenner begrepet binyretretthet for mangel på bevis. Ikke nok studier har blitt gjort ennå å bevise eller motbevise teorien om binyretretthet ifølge National Institutes for Health.

Matvarer for å gjenoppbygge binyrer

Symptomer på binyretretthet inkluderer stole på koffein; craving sukker, raffinerte karbohydrater og salt; depresjon; søvnløshet, eller generell tretthet, selv om du får nok søvn. Hvis du lider av disse symptomene, kan du ha nytte av å spise en hel-mat diett for å støtte dine binyrer. Spis minst fem ganger om dagen for å støtte binyrene, og sørg for at du sover nok. Sleeping i minst 8 timer hver natt, og definitivt mellom klokken 10:00 og 02:00, bidrar til å støtte dine binyrer.

En diett som støtter binyrene inkluderer en frokost rik på protein. Naturopathic Doctor Marcy Holmes av kvinner-til-kvinner klinikk foreslår å supplere din diett med fiskeoljer for å støtte dine binyrer. John G. Conner, Master akupunktør, antyder en oversikt over ca 30 til 40 prosent hele korn, 30 til 40 prosent grønnsaker, 10 til 20 prosent kjøtt, 10 til 15 prosent frø og nøtter, og bare 5 til 10 prosent frukt. Reduserende sukker, selv i form av naturlig sukker som finnes i frukt, er en viktig del av å støtte binyrene.

Hva er behandlingen for Store porer og Rolling acne arr for glattere hud?

Hva er behandlingen for Store porer og Rolling acne arr for glattere hud?


Akne-relaterte arr ofte ser ut som sirkulære fordypninger i huden, som kan vises bølgete hvis støtte under eroderer. De tre typene deprimert acne arr inkluderer Boxcar acne arr, som ligner store porer, icepick acne arr og bølgende acne arr.

Behandlingstyper

Hudleger behandle akne arr med dermabrasion, kjemisk peeling, fyllstoffer, laser skin resurfacing, mikrodermabrasjon og kirurgi. Dermabrasion er fortsatt den eneste prosedyren rutinemessig utført i et kirurgi sentrum i stedet for legekontoret.

Behandlingsmålene

Acne arr behandling tar sikte på å eliminere kviser eller redusere deres utseende. Ifølge American Academy of Dermatology (AAD), faktorer som påvirker behandlingstilbud omfatter de typer arr og pasientens medisinske bakgrunn.

Recovery

Restitusjonstid etter behandling varierer fra ingen (fyllstoffer) til omtrent to uker (laser skin resurfacing og kirurgi). Under gjenopprettingen, må pasientene behandle relaterte blåmerker eller sår og sensitive områder av huden.

Effektivitet

AAD bemerker at kirurgi er fortsatt en av de mest effektive måtene å behandle deprimerte akne blemishes. Pasientene setter også pris på kort restitusjonstid og raske resultater med fyllstoffer, selv om forbedringene er vanligvis forbigående.

Betraktninger

I henhold til AAD, dermatologer ofte bruke mer enn en type av behandling for akne arr. Resultatene kan være permanent (kirurgi) eller sist fra noen måneder til flere år.

Hjem rettsmidler for store ansikts porene

En av de viktigste årsakene til store ansikts porene er overdreven olje. Kroppen har talgkjertler som produserer talg eller olje for å fukte huden. Men med noen mennesker kjertlene bli overstimulert (kanskje på grunn av hormonelle svingninger) og produserer for mye olje, som forstørrer porene. Hvis disse forstørrede porer er også tett med døde hudceller og skitt, hud blemishes oppstå. Hjem rettsmidler for å behandle ansikts porene vil også bidra til å behandle huden blemishes forårsaket av tette porer, som akne.

Bruk Steam

Steam er en fin måte å rense porene. Den varme luften mykner talg og tillater den å strømme fra porene. En ansikts sauna er et godt skjønnhet apparatet regelmessig damp-rense ansiktet. Men du kan også koke en kjele med vann på komfyren. Etter kokende stopper, slå av komfyren. Bend over potten med et håndkle rundt hodet ditt til å inneholde dampen. Stå 5 til 6 inches fra potten slik at du ikke blir brent av dampen. La dampen til å rense porene i 5 til 10 minutter.

Bruke natron eller Salt

Både natron og salt har små granulater som kan gå inn i porene og skrubb dem rene. Rengjøring ut porene gjør dem mindre. Lag en pasta ved hjelp av vann og bakepulver, eller en av salt og vann. Påfør enten lim til ansiktet, og massere inn i huden. Hvis du rengjør huden på denne måten etter en ansikts damp, vil du virkelig dypt rense porene.

Ved hjelp av Olive Oil

I boken "Secret Food Cures" av Joan og Lydia Wilen, skriver forfatterne at extra virgin olivenolje brukes til ansiktet i et tynt lag på en jevnlig basis kan gjøre ansikts porene mindre. Ingen forklaring er gitt med hensyn til hvordan olivenolje arbeider for å minimere porer, men dette er et folk rette for at noen folk sier fungerer.

Ved hjelp av Buttermilk

I boken "Secret Food Cures" de Wilen søstrene også foreslå å bruke kulturmelk hver kveld. Når du vasker ansiktet ditt, bruk en bomullsdott til DAB butter i ansiktet. La butter holde på ansiktet i 20 minutter, og skyll med kaldt vann. Buttermilk har melkesyre, en alpha hydroxy syre. Den melkesyre renser ansiktet og porer.

Forventet levealder Etter en stamcelletransplantasjon for store B-celle Diffuse lymfom

Forventet levealder Etter en stamcelletransplantasjon for store B-celle Diffuse lymfom


Diffuse store B-celle lymfom er en type non-Hodgkins lymfom, en kreft i de hvite blodcellene. Diffus stor B-celle er den vanligste av non-Hodgkins lymfomer, som utgjør omtrent 30 prosent av disse kreftformer, i henhold til Lymfom Research Foundation. Det er en aggressiv, hurtigvoksende lymfom ofte presentere som en hevelse i lymfeknutene. Det er imidlertid forventet levealder med denne kreften faktisk bra, fordi, mens det er aggressive, har den en høy kur rate.

Grunner for en Transplant

Vanligvis er en stamcelletransplantasjon brukes for diffuse store B-celle lymfom når et tilbakefall, eller kreften avkastning, oppstår etter initial kjemoterapi og / eller strålebehandling. Stamcelle behandling gjør at leger til å bruke høyere doser kjemoterapi enn ellers mulig, fordi stamceller vokse nye blodceller for å erstatte celler ødelagt av cellegift.

Kandidater til et Transplant

Ikke alle er en egnet kandidat for en stamcelletransplantasjon for diffuse store B-celle lymfom. En person skal være i god fysisk helse og under en alder av 70 for å bli vurdert, da dette forbedrer levealder for pasienten.

Gode ​​indikatorer

De som tolerert deres innledende behandling av kjemoterapi godt for sine diffuse store B-celle lymfom har en bedre sjanse for et godt resultat med stamcelletransplantasjon.

Typer

Stamcellene kommer fra en donor i allogene transplantasjoner, og er mer risikable prosedyrer, med 20 til 30 prosent av pasientene som dør i løpet av prosessen. Imidlertid eksisterer en høy herdehastighet for de som overlever prosedyren.
Med autologe transplantasjoner, stamcellene komme fra pasienten, og risikoen er lavere, med en 2 prosent dødelighet av fremgangsmåten, men herdehastigheten for overlevende er lavere.

Prognose

Prognosen for en pasient som har hatt tilbakefall og fikk stamcelletransplantasjon er generelt god hvis pasienten er under 70 og i god allmenntilstand. Stamcelletransplantasjoner blir vurdert som svært effektive behandlinger, og en betydelig del av pasientene helbredet etter behandlingen, men hvert tilfelle er individuelt og mange faktorer må tas i betraktning ved bestemmelse levealder.

Vitamin kombinasjoner for stor hud

Vitamin kombinasjoner for stor hud


Hver dag, kroppen trenger kosttilskudd som vi ikke får gjennom vanlig kosthold. Disse supplementene kan finnes i vitaminer. Det er en gunstig vitamin for nesten alle helse bekymring. Vitamin C er utmerket for immunforsvaret og generell helse; vitamin K er et utmerket supplement for beinhelse. Det er flere vitaminer som er gunstig for huden, og er nødvendige for vedlikehold og daglig tilheling av vev.

Vitamin E, C og Karotenoider

Vitamin E inneholder et kjemikalie som kalles alfa-tokoferol, som fungerer sammen med andre antioksidanter i huden din til å reparere solskader. Beta-karoten er et karotenoid som bidrar til å opprettholde sunn hud. Når det kombineres med vitamin E, er betakaroten et sterkt våpen mot aldring. Betakaroten kan også bidra til å forhindre blemmer fra overeksponering for solen. Vitamin C er et vitamin som gir generelle helse. Når det kombineres med vitamin E, vitamin C også en god beskytter for huden mot aldring og solskader.

B-vitaminer

B-vitaminer hjelper å konvertere kalorier til energi, som fremmer en god forbrenning. B-vitaminer har også enzymer som opprettholder hudens funksjon. For glatt, smidig hud, bør du ha en diett rik på B-vitaminer. Kilder for B-vitaminer er kylling, kalkun, rødt kjøtt, fisk, hel-hvete brød og egg. Dietter som mangler i B-vitaminer vil føre til tørr, flassende og kløende hud. Stress kan være en viktig faktor i aldring. Vitamin B bidrar til å lindre angst og stressnivå i kroppen.

Vitamin A, selen og sink

Vitaminer som fremmer heling av huden er vitamin A, selen og sink. Vitamin A bidrar til å opprettholde elastisiteten i huden. Den beste kilden for vitamin A er eggeplommer. Selen beskytter huden mot UV-stråler og beskytter mot blemmer effektene av solen. Kostholdet inneholder lite selen er i faresonen for hudkreft. De beste kildene til selen er fisk og helkorn. Sink hjelper også opprettholde fasthet i huden og bidrar til å forebygge rynker. De beste kildene til sink er sjømat, kalkun, sopp og soyabønner.

Kirurgi for en binyre Tumor

Adrenal kreft er sjelden, ifølge UrologyChannel.com. Binyrene er plassert over nyrene. Disse kjertlene produserer kortisol, aldosteron, adrenalin, noradrenalin og dopamin. Kirurgi kan være nødvendig for å behandle adrenal svulster.

Laparoskopisk adrenalektomi

Laparoskopisk adrenalektomi er operasjonen av valget for godartede adrenal svulster, ifølge Center for bukspyttkjertelen og gallesykdommer. Små snitt er gjort gjennom som en video chip og lange instrumenter er passert, og kirurgene fjerner binyrene ved hjelp av en TV-skjerm for å observere de instrumentene de manipulerer.

Åpne adrenalektomi

Åpne adrenalektomi er mer invasive enn laparoskopisk kirurgi. En eller begge av binyrene kan fjernes ved hjelp av denne teknikken på grunn av godartede eller ondartede tumorer.

Metastasering

Fastsettelse av hvorvidt og hvor kreften har spredd seg er en viktig faktor før operasjonen. Andre organer, slik som nyre, kan trenge å bli fjernet.

Blood Pressure

Høyt blodtrykk må behandles og kontrolleres før operasjonen for adrenal svulster. Denne behandlingen kan omfatte forskrivning av beta- eller alfablokkere.

Prognose

Kirurgisk fjerning av metastasized adrenal svulster gir pasientene en omtrent 40% fem-års overlevelse, ifølge UrologyChannel.com.

Kosthold for store magemuskler

Kosthold for store magemuskler


Flere kjepphest dietter lover en flat mage ved å spise ab-vennlig mat. Blant de viktigste kravene til disse dietter er å holde seg til bestemte mage-flate matvarer, spise for å unngå oppblåsthet og holde seg unna raffinerte karbohydrater som hvitt mel. Innlemme noen eller alle av disse teknikkene i din diett for fantastiske resultater.

The Abs Diet og Flat Belly Diet

The Abs Diet, som skissert i David Zinczenko bok, fokuserer rundt 12 "power mat" som hevdes å redusere gut og magen flab. Disse strøm matvarer er mandler og andre nøtter, bønner og belgfrukter, spinat og grønne grønnsaker som brokkoli, melkeprodukter som fettfattig yoghurt og cottage cheese, instant havregryn, egg, magert kalkun, kylling, biff og fisk, peanøttsmør, oliven olje, hel-korn brød, mysepulver, bringebær og blåbær. I tillegg til å spise disse matvarene som balanserte måltider gjennom dagen, og bor borte fra oljer, fett og søtsaker, foreslår Abs Diet etter en streng treningsplan som funker alle områder av kroppen, ikke bare magen og magen. Dietten understreker både trening og kosthold brukes i forbindelse med hverandre for de beste, mest drastiske resultater.

En lignende diett program, Flat Belly Diet av Liz Vaccariello, er en kvinnelig fokusert versjon av Abs Diet. The Flat Belly Diet starter med en fire dagers anti-bloat jump-start diett for å miste noen ekstra vann vekt eller oppblåsthet som kan puffing opp magen og mage områder. For å redusere oppblåsthet, foreslår Flat Belly Diet unngå salt, tyggegummi, overflødig karbohydrater, voluminøse rå matvarer, matvarer som forårsaker gass, stekt mat, alkohol og kullsyreholdige drikker som brus. Etter de fire dagene, fokuserer diett på fire uker med sunn mat ved å spise en monosaturated fett per måltid, forbruker 400 kalorier per måltid, og til å spise ofte - aldri vente lenger enn fire timer før du spiser et annet måltid i løpet av dagen.

Six-Pack Abs

Ifølge Douglas Jobes på Selfgrowth.com, få gode magemusklene er om lag 80 prosent diett og bare 20 prosent trening. Dette kan være grunnen til at så mange mennesker holde fokus på mageøvelser, men har fortsatt en hoven mage pooch hvor abs bør være. Jobes antyder unngå hvetemel alle sammen, så det er en raffinert karbohydrater som gir lite energi og fører til oppblåst mage. Du bør ikke spise noen karbohydrater i tillegg til grønnsaker etter 16:00, siden metabolisme bremser ned om natten.

Tailor din egen diett

Du kan få de beste resultatene for kroppen din ved å kombinere aspekter ved hver av disse dietter for å fungere bedre for din livsstil. For en enda mer effektiv diett, prøver å spise 400-kalori måltider hver fjerde time, mens stikker til "Strøm mat" retningslinjene fra Abs Diet. Selv om Flat Belly Diet ikke understreke en bestemt trening diett, fokus på øvelser som fungerer hele kroppen versus bare magemusklene. Og selv om du ikke klarer å spise bare grønnsaker som karbohydrater etter 16:00 som Douglas Jobes anbefaler, kan du likevel få resultater ved å unngå hvitt mel.

Alternative behandlinger for en binyre Tumor

En adrenal tumor (også kjent som feokromocytom) danner i binyrene, ifølge Mayo Clinic. Ligger rett over nyrene, produserer binyrene hormoner som hjelper våre organer funksjon. En adrenal tumor forårsaker binyrene til å produsere for mange hormoner, som ramper opp pulsen og blodtrykket. Symptomer på denne tilstanden kan omfatte angst, blekhet, magesmerter, svetting og uforklarlig vekttap. The Mayo Clinic rapporterer at noen alternative metoder kan bidra til å behandle noen av disse symptomene.

Redusere angst

Angst er en vanlig bivirkning av en adrenal tumor. Ifølge Mayo Clinic, kan alternative metoder som massasje, hypnose eller mekling lindre angst. Siden stress kan påvirke immunforsvaret, redusere og behandle stresset utgjør en viktig del av din utvinning.

Komme Pain Relief

Hvis du opplever smerte, vurdere musikkterapi, biofeedback eller akupunktur. Ifølge Mayo Clinic, kan disse alternative muligheter bidra til å redusere smerter forbundet med denne tilstanden.

Tackling Sleeping Issues

Å få nok søvn er også viktig å immunforsvar. Hvis du har problemer med å sove, kan kroppen din ikke være bekjempelse av kreft til sitt beste evne. Snakk med legen din om lett trening, som for eksempel tai chi eller yoga. Disse øvelsene fokusere på sinnet-body-tilkobling og din evne til å sentrere kroppens energi. Aromaterapi kan også bidra til å bekjempe søvnproblemer.

Andre behandlingsalternativer

Ifølge Mayo Clinic, bør du bruke alternative behandlinger i forbindelse med ordinære alternativer. Vurdere å ta blodtrykket medisiner som Dibenzyline eller Cardura. Hvis kreften ikke har spredd seg til andre deler av kroppen, kan kirurgi være et alternativ. Under denne prosedyren, vil kirurgen fjerne berørte kjertel, som kan eliminere alle symptomene på denne tilstanden. Men må du ta hormon erstatning etter operasjonen.

Alltid snakke med legen din før du bruker alternativ medisin til å behandle symptomer på en adrenal tumor.

Kosthold & kosttilskudd for binyrer

Binyrene er to kjertler som ligger i nærheten av nyrene. Binyrene bidra til å opprettholde balansen ved å regulere sukker og karbohydrat metabolismen. De skiller også visse kjønnshormoner og produsere adrenalin. Når du er stresset, binyrene fart på stoffskiftet å motvirke negative effekter. Du føler deg sliten og utslitt når binyrene er for mye. Kosthold og kosttilskudd kan ha en direkte innvirkning på binyrene.

Diet

Spis små måltider oftere enn store måltider. Et stort måltid påkjenninger kroppen og begrenser den energimengde som er tilgjengelig. Mindre måltider er lettere å fordøye og gir kroppen mat å konvertere til energi oftere. Spis så mye fersk mat som mulig. Dette eliminerer naturlig tilsetningsstoffer som inngår i bearbeidet mat. Kaldt vann fisk som laks inneholder næringsstoffer som trengs for å befeste binyrer. Andre matvarer som belgfrukter, linser, hele korn, brun ris, mandler, hvitløk, solsikkefrø og kli fordel binyrene. Binyrer også bruke kalium, som finnes i poteter, bananer og avokado.

Andre diett informasjon

Hold sukker og fett inntaket lavt når du spiser for adrenal funksjon. Skjær ut høyt natrium matvarer, som er mest bearbeidet mat, og unngå koffein. Disse tingene understreke kroppen og legge press på binyrene.

B-vitaminer

Ta 500 til 2000 mg pantotensyre, som blir brukt av kroppen til å produsere naturlige smertestillende som kortisol. Dette er en av de stress-bekjempelse B-vitaminer, spiller en aktiv rolle i å produsere adrenalin hormoner og lindrer angst og depresjon. Ta 100 mg av B-komplekset, et supplement som inneholder alle B-vitaminer. Disse vitaminene er fordelaktig å opprettholde et sunt nervesystem. Ved lindrende stress på kroppen, B-vitaminer skaper mindre arbeid for binyrene.

Vitamin C

Ta 1 500 mg vitamin C, noe som er viktig for vevsvekst og reparasjon i kroppen, og for friske tannkjøttet. Det hjelper i binyrene funksjon og beskytter mot infeksjoner ved å skape et sterkt immunforsvar.

L-tyrosin

Ta 500 mg av L-tyrosin, en aminosyre som er en nøkkelkomponent i byggingen av adrenalin og thyreoideahormoner. Ikke ta en L-tyrosin supplement hvis du er på antidepressiva eller har kreft som det kan forstyrre andre medisiner.

Hva er behandlingen for Non Hodgkins store B-celle lymfom?

Hva er behandlingen for Non Hodgkins store B-celle lymfom?


Non-Hodgkins Stor B-celle lymfom, også kjent som diffuse store B-celle lymfom, er en kreft i lymfesystemet som angriper B-celler, en type hvite blodlegemer.

Prevalens

Ifølge American Cancer Society, B-cellelymfom utgjør ca 33 prosent av alle tilfeller av Non-Hodgkins lymfom.

Symptomer

Siden lymfom påvirker det lymfatiske system, er en av de mer vanlige symptomene forstørrede lymfeknuter under halsen, armhuler eller i lysken. Ifølge Mayo Clinic, andre mulige symptomer inkluderer magesmerter, brystsmerter, nattesvette, tretthet, et plutselig fall i vekt og feber.

Asymptomatisk Treatment

Hvis et tilfelle av Non-Hodgkins Stor B-celle lymfom ser ikke ut til å være å få mer avansert eller hvis det ikke samtidig har symptomer, behandling er ofte henvist til overvåking for å sikre at det ikke blir verre.

Behandling

Standard behandling for Stor B-celle non-Hodgkins lymfom kan omfatte kjemoterapi (kreft-drapet narkotika), strålebehandling, stamcelletransplantasjoner, og immun-boosting narkotika.

Side Effects

Vanlige bivirkninger inkluderer håravfall, tretthet, magesmerter, oppkast, diaré og kvalme. Diskuter med legen din potensialet for bivirkninger før behandlingsstart.

Hvordan bruke store prøver for forskning i sykepleie

Hvordan bruke store prøver for forskning i sykepleie


Når du utfører sykepleieforskning, nøye velge utvalgspopulasjoner for å unngå å sløse forskning tid, tålmodig innsats og støttekostnader. Ideelt sett bør kliniske studier være stor nok til å pålitelig oppdage de minste forskjellene i primær utfallet blant pasientene. Når du jobber med et stort utvalg, utnytte utvalgskriteriene som spesifikt definerer befolkningen til å bli studert. Også, utnytte eksklusjonskriterier for å unngå feil allokering av ressurser eller skade fag. Endelig kan spesielt store prøvene være umulig å studere under tid og budsjett begrensninger; i et slikt tilfelle, kan du plukke en undergruppe av prøven å jobbe med.

Bruksanvisning

•  Sørg for at din store prøven har de kliniske kjennetegn - kjent som inklusjonskriterier - du trenger for å fullføre studiet. Alder er ofte en avgjørende faktor. Når du skal teste et stoff på en populasjon, for eksempel, kan du velge å fokusere på kvinner i trettiårene, resonnement at fordelen til skade forholdet er størst hos kvinner i trettiårene og mindre fremtredende i andre aldersgrupper. Alternativt, hvis din utvalgsstørrelsen er virkelig stor, du potensielt kan teste en rekke aldersgrupper, tegning statistisk signifikante konklusjoner om hver aldersgruppe.

Kontroller, så vel, at studien resultatene du får fra din prøve kan sammenstilt til en større populasjon - en annen form for inklusjonskriterier. Bruke større prøver kan synes å antyde at resultatene er mer sannsynlig å beskrive den generelle befolkningen; imidlertid se på hvor du fant motivene dine. Pasienter ved din egen sykehus kan være en tilgjengelig og billig kilde til fag. Særegenheter lokale pasienter eller pasienter ved sykehuset, men kan forstyrre med å generalisere resultatene til andre populasjoner. Ingen enkelt løpet av handlingen er klart rett eller galt, og du kan ha å gjøre valg som innebærer avveininger mellom vitenskapelige og praktiske mål.

Etablere eksklusjonskriteriene. Med andre ord, identifisere undergrupper av individer innenfor prøven som skulle kunne møte dine inklusjonskriterier, om ikke for visse egenskaper som kan forstyrre med suksessen til oppfølgingsarbeidet, datakvalitet, eller aksept av randomisert behandling. For eksempel, hvis en pasient er alkoholiker eller planlegging på å flytte ut av staten, gjennomføre oppfølgende studier med ham kan være vanskelig. I tillegg, hvis en pasient har en historie med slag, er det sannsynlig at hun ville oppleve bivirkninger som et resultat av studien.

Velg en undergruppe av prøven hvis prøven er for stor til å studere hvert emne under tid og budsjett begrensninger. Sannsynlighetsutvalg, som innebærer å velge et delsett tilfeldig, gir en streng grunnlag for å generalisere anvendelsen av studieresultater til befolkningen som helhet. Forskerne har også ofte bruke bekvemmelighet prøvetaking, noe som innebærer å bruke folk som oppfyller inngangskriteriene og er lett tilgjengelig til etterforsker. Convenience prøvetaking har åpenbare fordeler i forhold til kostnader og logistikk. Bestemme, men om du kan bruke convenience sampling og fortsatt pålitelig svare på det vitenskapelige spørsmålet på hånden.

Sikkerhetstiltak for den store chilenske jordskjelvet

Jordskjelvet med den største størrelsen spilt inn i historien er den store chilenske Jordskjelv, også kjent som Vladivia Earthquake.This Skjelvet skjedde 22. mai 1960 og målte 9,5 på Richters skala. Jordskjelvet og den resulterende tsunami drepte rundt 1600 mennesker i Chile, mens Japan, Filippinene og Hawaii mistet 200 livet på grunn av skjelvet generert tsunami. Kysten av Chile er seismisk aktivt sone og er kjent for store jordskjelv. Så, er det mulig at Chile kan oppleve et nytt jordskjelv lik den store chilenske jordskjelvet. Gjennom årene har regjeringen i Chile tatt tiltak for å forberede nasjonen mot jordskjelv.

Chilenske bygningsloven

Etter den store chilenske jordskjelvet i 1960, har regjeringen i Chile vedtatt strenge byggeforskrifter for å sikre at nye bygninger i landet er jordskjelv motstandsdyktig. Bygningene er forsterket med stål for å minimere skader og tap av liv under jordskjelv. Byggeforskrifter oppdateres fra tid til annen etter å ha tatt hensyn til erfaringer fra tidligere jordskjelv og fremskritt i forebyggende jordskjelv teknologier. Lokale myndigheter håndheve disse byggeforskrifter.

Emergency Response System

Den chilenske regjeringen har etablert den chilenske National Emergency Office (ONEMI) som koordinerer nødresponser av brannmenn, sivilforsvarspersonell og medisinske team. I tillegg gir kontoret råd til folk for forberedelse for jordskjelv og hvordan man skal oppføre seg i tilfelle et jordskjelv oppstår. Beredskapen i Chile er organisert på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå.

Jordskjelv Drills

Siden 1977 har Operacion Deyse vært på plass for å sikre skoler i Chile har obligatorisk jordskjelv øvelser tre ganger i året. I tillegg er skolebarn og ansatte fra offentlig og privat sektor lært det grunnleggende jordskjelv forebyggende tiltak for å falle til bakken, får under et tungt bord eller dørkarmen og deretter dekker hodet og ansiktet med armene inntil rystelser opphøre. Denne sikkerhetsforanstaltning er bedre kjent som "drop, cover, hold på" tiltak.

Generelt Sikkerhetshensyn

Du og din familie bør kjenne sin jordskjelv beredskapsplan, hva du skal gjøre og hvor du skal gå i tilfelle du ikke er sammen da jordskjelvet streik.

Konsultere en bygning fagperson som har spesialisert seg på å håndheve hus mot jordskjelv. Lær hvordan du kan gjøre hjemmet ditt jordskjelv-bevis, som å feste bokhyllen og varmtvannsbereder til vegg studs og erstatte skapet låsene med sterkere seg.

Hvis du bor i en bygård, lære hva planen på plass for å evakuere bygningen under en earthquake.Allocate ett rom i huset for familiemedlemmer å konvergere i tilfelle av et jordskjelv. Hold hermetikk og dehydrert mat, tepper og vann lager i rommet.

Ha et førstehjelpsskrin klar og dette bør være plassert på et sted som er lett å få tilgang. Lommelykter bør være orden med ekstra batterier. Også lagre en bærbar batteridrevet radio hendig.

Lær hvordan du stenge hovedventiler for vann og gass i tilfelle av et jordskjelv.

Natural Healing for binyrene

Natural Healing for binyrene


Binyrene er plassert på toppen av nyrene og er hovedsakelig ansvarlig for å regulere stresshormoner. Selv om binyretretthet kan påvirke alle som opplever hyppige stress, er det ikke en enkel diagnose. Leger som Bruce Rind MD, assisterende professor ved Howard University College of Medicine, føler det kan være på roten av dusinvis av symptomer som tretthet, dårlig hukommelse, søvnforstyrrelser, hudproblemer og vektproblemer. Med kosthold og livsstil endringer, kan du forbedre eller kurere din stressede binyrer.

Diett

Spis et naturlig kosthold fylt med hele matvarer - de som er ubehandlet og uraffinert - så mye som mulig. Eliminere alle sukker inkludert honning, melasse, sirup og fruktjuice. I stedet for store måltider som er vanskelig å fordøye, spise fem eller seks små måltider om dagen som har organisk protein som egg, kjøtt, fisk, nøtter og frø i kombinasjon med komplekse karbohydrater som hele korn, mais, brun ris, quinoa og rot grønnsaker. Men holde seg borte fra alle mistenkte allergener som hvete, melkeprodukter og soya, som er vanskelig på binyrer og immunsystemet generelt. Spis fem på ti porsjoner grønnsaker hver dag for å bidra til å gi et bredt spekter av antioksidanter, vitaminer og mineraler. Bruk bare sunne oljer som olivenolje, linfrøolje, kokosolje og smør. Velg sea salt over bordsalt, men generelt, unngå matvarer høy i natrium og sørg for å få nok kalium fra mat som solsikkefrø, nøtter, yams, spinat og bønner. Spesielt unngå all koffein og sentralstimulerende midler og drikk rikelig med filtrert vann for å holde seg hydrert og flush toksiner ut av systemet.

Kosttilskudd

Prøv å supplere med vitaminer og mineraler som er kjent for å støtte adrenal funksjon, for eksempel vitamin C, vitamin B6, sink, magnesium og spesielt pantotensyre (vitamin B5), som er nært involvert i binyrebarken funksjon og har kommet for å bli kjent som " anti-stress "vitamin. En annen nyttig supplement til å prøve er ginseng, som har energiforbedrende egenskaper og er tilgjengelig i kapsel eller te form.

Livsstil

Unngå kraftig mosjon, som utarmer binyrene, til du er sunnere. På den annen side, er skånsom gang meget fordelaktig. Prøv strekker seg langs med dype pusteteknikker som pilates og yoga.

Se om din helseforsikring plan dekker alternative behandlingsformer som kan være nyttig i bekjempelsen av stressrelatert binyretretthet. Gode ​​valg er akupunktur og akupressur, massasje terapi, og kiropraktisk justering.

En annen måte å kutte ned på stress som angriper kroppen din er å redusere mengden av kjemikalier i livet ditt. Erstatte giftige rengjøringsmidler rundt i huset med naturlige produkter og bruke mildere former av hårfarger, shampo, sminke og hudpleieprodukter. Ikke undervurder viktigheten av søvn i stress lettelse. Få åtte-ti timer søvn hver natt, og ta naps i løpet av dagen.

Mest av alt, eliminere så mange av de tingene fra livet ditt som er drenering, og erstatte dem med de som er tilfredsstillende, som å gå til stranden, leke med barnebarna, danse, lage musikk, skrive eller maling.

Hva er de ulike metodene for Childbirth Levering?

Hva er de ulike metodene for Childbirth Levering?


Hvert år blir mer enn 4 millioner barn er født i USA, og 130 millioner barn blir født hvert år rundt om i verden. Mens fødselen av et barn er en gledelig anledning, kan det også være en veldig stressende opplevelse. Foreldre, spesielt de som er nye til leverings erfaring, kan slite med å velge riktig leveringsmåte. Naturlig, medisinert og keisersnitt er de tre grunnleggende metoder for fødsel. Til syvende og sist, den beste leveringsmåte avhenger av individuelle behov og preferanser.

Natural Levering

Naturlig fødsel inkluderer alle vaginal fødsel leveranser som ikke involverer medisiner. Naturlige fødsler som involverer alternative fødselsmetoder, som bruk av yoga og akupunktur for å bekjempe smerte, blir stadig mer populært i USA. Vann fødsler støttes nå i nesten 250 amerikanske sykehus og i 70 prosent av alle fødsel sentre.

Når en vordende mor bestemmer seg for å ha en naturlig fødsel, hun deretter må velge en levering anlegget. Naturlige fødsler kan skje på sykehus, fødsel sentre eller hjemme. Mens leger er på hånden for de som velger å levere på et sykehus, fødsel sentre tilbyr en hjemmekoselig setting der sertifisert sykepleier-jordmødre levere babyer. Fødsel sentre best tjener friske kvinner som har lav risiko svangerskap. For de som foretrekker komfort i hjemmet, homebirth, vanligvis under oppsyn av en jordmor, er et annet alternativ.

Medisinert Levering

Medisinert fødsel er et annet alternativ for de som ønsker å kjedelig eller eliminere smerten ved fødsel. Medisinere vanligvis innebærer bruk av smertestillende, eller, i spesielle tilfeller, narkose. Analgetika blir administrert intravenøst ​​gjennom en IV drypp settes inn i en blodåre eller muskel etter arbeids har startet. Dosen og tidsperioden for analgetisk bruk påvirke hvor sterkt et spedbarn vil reagere på medisiner. Som et resultat av analgetika, kan nyfødte behov for oksygen på grunn av pustevansker, eller fødes søvnig og ute av stand til å suge. Alle disse bivirkningene er forbigående og ikke har en langsiktig effekt på spedbarn.

Selv om bruken av generell anestesi kan være fristende fordi det eliminerer smerte, har den en rekke negative bivirkninger. Tang er nødvendig i leveranser av kvinner under narkose fordi de er ofte ute av stand til å bistå i barsel prosess. Oppkast mens under narkose kan føre til puste komplikasjoner eller død. I tillegg narkose lett passerer morkaken og går inn i fosterets sirkulasjon raskt, forårsaker grogginess hos nyfødte. Likevel, for mødre som lider av blodpropp lidelse eller som har hatt tidligere ryggoperasjon, eller i tilfelle av fosterets nød, eller i tilfelle en akutt keisersnitt, blir nødvendig narkose levering av en seteleie baby.

Keisersnitt

Keisersnitt er en type medisinert levering som blir nødvendig i tilfeller av kompliserte fødsler. Hvis en baby er i nød, er for store til å passere gjennom bekkenet, ikke i hodet-ned-stilling, eller for tidlig, er et keisersnitt ofte brukt. Beslutningen om å utføre et keisersnitt vanligvis er ikke gjort før etter arbeidskraft begynner og er en siste utvei på grunn av muligheten for komplikasjoner for både mor og barnet. Hvis moren allerede har hatt ett keisersnitt, har metoden blitt brukt for alle fremtidige leveranser for å unngå risikoen for uterusruptur som er forsterket med gjenta keisersnitt prosedyrer. Men i juli 2010, American College of Fødselsleger og Gynekologer gitt nye retningslinjer som sier at "vaginal fødsel etter keisersnitt (VBAC) er en trygg og riktig valg for de fleste kvinner som har hatt en tidligere keisersnitt."

En diett for Fibroid Recovery

Fibroids, godartede svulster som vokser på livmor, vanligvis vises i løpet av en kvinnes fertil år, og nesten aldri bli ondartet. Oftest har fibroids ikke forårsake symptomer, og så mange som tre av fire kvinner kan ha dem. Imidlertid, hvis de blir for store, kan fibroider forårsake noen problemer. Selv om kirurgi er bare nødvendig for problematiske fibroids, kan noen endringer i kostholdet hjelpe så godt.

Hva å ta bort

Foods laget med hvite mel øke nivåene av insulin i kroppen. Når dette skjer, begynner kroppen å forbrenne østrogen annerledes, noe som gjør forbindelser som inflame celler og forverre fibroids. Allerede eksisterende fibroids kan også vokse etter inntak av for mye mel. Matvarer for å unngå å inkludere hvitt brød, pasta laget av hvete, cookies og andre desserter. Alternative mel, som spelt, ris, tapioka og kan alt sikker måte erstatte hvetemel. Dessuten er det godt å kutte ut alkohol siden det kan øke nivåene av østrogen i tillegg.

Hva du skal legge

Fytoøstrogener, plante-baserte hormoner som finnes i matvarer som lin og soya, er gunstig for en kvinnes helse. Disse hormoner, et tryggere alternativ til kunstige hormoner, blokkere østrogen påvirker cellene i fibroids ved å blokkere østrogenreseptorer. Når en kvinne spiser soya eller lin, produserer kroppen lavere nivåer av usunn østrogen. Også, fiber og omega-3 fettsyrer i linfrø kutte ned betennelse i hele kroppen, inkludert svulster, og flush ekstra østrogen fra kroppen.

Kosttilskudd

Enkelte kosttilskudd kan hjelpe kvinner med fibroids. Chasteberry har en progesteronelike effekt og hjelper i en hel rekke av kvinners problemer. Kattens klo, en antioksidant, reduserer oppbygging av giftstoffer som fører til unormal cellevekst. Grapefruktkjerne er soppdrepende og antibakterielle, som hjelper fibroids ved å ødelegge uønskede celler. En annen antioksidant som kan hindre fibroids er oleuropein, som finnes i oliven blader.

Hva er Celebrex For?

Celebrex er en ikke-sterioid anti-inflammatorisk legemiddel tilgjengelig ved resept for behandling av mange medisinske tilstander, inkludert artritt, fibromyalgi og smerte. Produsert av Pfizer og godkjent av FDA i 1998, er Celebrex en tablett som tas oralt.

Feire og leddgikt

Feire er oftest foreskrevet for artritt (betennelse i leddene). Det er oftest foreskrevet for tilstander så som osteoartritt, spinal reumatoid artritt, bursitt, tendenitis og reumatoid artritt. Feire fungerer på arthritic forhold ved å blokkere kroppens evne til felles hevelse å blusse opp eller bli betent.

Feire og Pain

Fordi det er et ikke-steroid antiinflammatorisk middel (NSAIDs) som arbeider for å behandle smerte og redusere hevelse, er Celebrex ofte foreskrevet som et smertestillende medikamenter eller for ekstrem menstrual kramper. Feire fungerer mye på samme måte Motrin eller Aleve ville, men i en sterkere dose.

Bivirkninger

Feire kan føre til at noen mindre bivirkninger som halsbrann, urolig mage, svimmelhet eller utslett. Det er viktig at du forteller legen din om eventuelle forhold som du tror kan være forbundet med at du tar Feire. Store bivirkninger inkluderer brystsmerter, kortpustethet, hevelse, hoste opp blod, rask vektøkning eller svart, blodig avføring. For store bivirkninger, søke akutt medisinsk behandling.

Forholdsregler

Feire bør ikke tas hvis du er gravid, ammer, har magesår eller tidligere magesår eller er for tiden tar en blodet tynnere. Vær forsiktig med å bruke Feire hvis du lider av astma eller har en historie med nyre-eller hjerteproblemer. Ikke ta Celebrex hvis du har leverproblemer, med mindre under en lege strengt oppsyn. Fortell legen din hvis du lider av høyt blodtrykk før du tar Feire.

Advarsel

Som med alle ikke-steroide anti-inflammatoriske resepter, kan bruker Feire øke sjansen for hjerteinfarkt eller slag som kan føre til døden. Feire bør aldri brukes etter en hjertestans eller kirurgi. Noen ganger Feire kan føre til alvorlige hudsykdommer, blødning eller sår, som kan føre til døden. Snakk med legen din om ytterligere bivirkninger ved bruk Feire.