Digidexo.com

anter gange traking why

Kan du trene tre ganger om dagen?

Kan du trene tre ganger om dagen?


Travle mennesker noen ganger har en hard tid å finne tid til å trene. En lang tur eller planlagt fotballkamp kanskje ikke passer inn i timeplanen din. Snike i øvelsen et par minutter om gangen, kan tre ganger om dagen være en løsning for de som ønsker å være fysisk aktiv, men ledelsen over-planlagt, full liv.

Fysisk aktivitet Retningslinjer

Offentlige etater anbefaler at voksne får mellom 75 og 150 minutter med aerobic aktivitet ukentlig. Den store tidsområde er på grunn av den varierende intensitet av forskjellige typer oppgaver. Hard fysisk trening som svømming runder eller kjører teller i utgangspunktet dobbelt så mye som lavere intensitet aktiviteter som å sykle på flatt terreng eller ta en rask spasertur. Voksne oppfordres til å gjøre muskel-styrke aktiviteter minst to ganger i uken også. Muskel-byggende aktiviteter kan inkludere løfte vekter og gjøre øvelser som bruker din egen kroppsvekt, for eksempel pushups eller pullups.

Fordeler

Aerob trening øker hjertefrekvensen, gjør du puster raskere og hardere og gir mer oksygen til musklene. Alle disse fysiske responser nytte for kardiovaskulær helse. Den generelle anbefalingen er å utøve i 30 minutter om gangen, de fleste dager i uken for å nå dine mål. Men American Heart Association sier at hvis du splitte opp din aktivitet i tre 10-minutters treningsøkter spredt utover dagen, vil ditt hjerte fortsatt dra nytte av aktiviteten. Du trenger bare å sørge for at hver mini-økt er på minst moderat intensitet for å gjøre kroppen din godt.

Planlegging Økter

De fleste mennesker kan trene når som helst på dagen, noe som er gunstig for de som presse tre eller flere korte økter på dagen. Personer som har astma eller sesongmessige allergier kanskje trenger å trene på kvelden når luften er varmere og mindre forurenset med pollen, eller trene innendørs. Planlegg dine treningsøkter tidlig nok i dag at de ikke forstyrrer søvnen din. Når du trener, din kropp og sinn både rev opp, noe som gjør det vanskelig å roe ned nok for en god natts søvn. Plan for å utøve senest tre timer før du går til sengs, slik at du nok nedetid å slappe av.

Hensyn og advarsler

Trene tre ganger om dagen er greit så lenge du ikke overdrive det. Belastningsskader som stammer, forstuinger og senebetennelse kan resultere fra trener for mye eller for raskt i en kort periode. Du kan også oppleve belastningsskader fra å jobbe en bestemt muskelgruppe for mye. Varier daglige treningsøkter for å inkludere aerobic og muskel-styrke øvelser samt stretching for fleksibilitet. Hvis du begrenser deg til tre treningsøkter av en type hver dag, risikerer du overtaxing musklene og skade deg selv. Vær oppmerksom på mulige faresignaler i forbindelse med utøvelse av flere ganger på samme dag. Folk som trener overdrevet mens forsømme sine andre interesser og ansvar kunne danne en usunn avhengighet til å utøve eller en spiseforstyrrelse. Snakk med legen din hvis du har behov for å trene tre eller flere ganger daglig er mer enn et sunt ønske om å holde seg i form.

Min Barnet våkner flere ganger i natt

Min Barnet våkner flere ganger i natt


Barn trenger søvn for å unngå følelsen fatigued i løpet av dagen, og slik at de kan fokusere og være produktiv. Ifølge The Franklin Institute, kan søvnforstyrrelser hos barn føre til atferdsvansker, medisinske problemer og psykiske og sosiale problemer. Hvis barnet er konstituert ut eller viser tegn til aggresjon, kan hans sove mønster være å klandre. Det kan være mange grunner til at barnet ofte våkner om natten.

Night Terrors og mareritt

Hyppig natt-waking kan være forårsaket av natteskrekk eller mareritt barnet ditt kan ha. Nattskrekk er forskjellige fra mareritt, fordi de føre til at barnet å skrike ukontrollert og vises desorientert og forvirret. Barn kan ikke bli trøstet og ikke innser tilstedeværelsen av en forelder i rommet. Etter Faktisk trenger barn ikke huske hendelsen. En ungdomspsykiater kan hjelpe deg å finne ut begrunnelsen bak barnets natteskrekk. Mareritt skje senere i natt og kan bli husket av barnet. Foreldre som trøste barnet sitt og satte ham tilbake til søvn bør ikke snakke for mye om mareritt, siden det vil holde barnet redd.

Fysiske problemer

Barnet kan våkne opp om natten på grunn av fysiske problemer som for eksempel influensa eller en kald, blære infeksjoner, øreverk, hodepine, tenner og gass. Ubehag forårsaket av fysiske problemer kan våkne opp barnet ditt flere ganger per natt. Finne ut årsaken bak barnets hyppig våkne før ty til noen behandlinger. Når barnet våkner om natten, sørg for å være kjedelig og ikke snakke mye. Du vil at barnet skal føle seg som ikke mye annet interessant som skjer, slik at han sovner igjen.

Separasjonsangst

Separasjonsangst er når du barnet er så knyttet til deg, at han ikke kan sove uten å vite at du er der. Barn kan ha problemer med å falle tilbake til å sove igjen fordi foreldrene er ikke der for å berolige dem. Separasjonsangst er ikke alltid mot foreldrene. Det kan være en smokk eller kosedyr at barnet ditt mangler og kan ikke sove uten. Å lære barnet å sovne av seg selv, skille deg fra ham for en kort periode, og la ham til å innse at du vil komme tilbake. Å ha den samme natta ritual hver natt vil hjelpe ham forberede seg til å gå i dvale.

ADHD And Sleep Apnea

Ifølge Drgreene.com, barn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) våkner oftere om natten sammenlignet med barn uten ADHD. Søvnapné, en tilstand der barnet har avbrutt og vanskelige pustebevegelser mens du sover, kan også føre til hyppige våkne om natten. Fordi ADHD og søvnapné har lignende symptomer og både føre til søvnproblemer, kan barna få diagnostisert med ADHD når det virkelig søvnapné som de har. Både søvnapné og ADHD kan kreve medisinsk behandling.

Hvordan komme i gang i Weight Watchers

Hvordan komme i gang i Weight Watchers


I over fire tiår Weight Watchers har vært å hjelpe menn og kvinner i alle aldre løs vekt ved å trene, spise bedre og endre usunne vaner. Weight Watchers tilbyr sine medlemmer et støttende miljø med hjelp fra andre medlemmer og motivasjon til å hjelpe deg løs vekt. Weight Watchers tilbyr to måter å komme i gang på sin plan til en sunn, støttende vekttap reisen: online eller møter. Fordelene ved å bli online inkluderer ikke å måtte delta på fysiske møter i ditt område, være i stand til å spore og overvåke utviklingen, interaktive verktøy, trening og mer. Å delta i møter i ditt område tilbyr deg muligheten til å møte andre mennesker som deltar Weight Watchers, veie deg å holde oversikt over din fremgang og har en støttende gruppe av ledere og deltakere, blant andre fordeler.

Hvordan komme i gang i Weight Watchers

Bli Online

1 Direktenettleseren din til Weight Watchers nettsiden, og klikk "Weight Watchers På linjen" mot venstre-sentrum av nettstedet. Det kan være en annen del av nettstedet til å delta på linje.

Velg betalingsplan i det første trinnet som passer best for din interesse. Det kan være en spesiell kampanje som gratis påmelding, så bestemme hvilket alternativ som ville fungere best for deg.

Bla ned og fyll inn informasjonen i feltene for å tilpasse kontoen din, og trykk deretter på "OK" når alle feltene er fylt ut. Kravet om høyde er fire til seks meter høye.

Lag en logg in for din online Weight Watchers konto på neste side, ved å skrive inn et brukernavn, passord, sikkerhetsspørsmål og svar. Du vil deretter inn kredittkortinformasjonen din og klikk "Fullfør registrering." Du har nå fått startet online med Weight Watchers.

Bli Møter

Klikk på linken for Weight Watchers Møter på nettsiden og skriv inn postnummer og klikk "Finn" for å finne nærmeste lokalt møte nær deg. Du kan også søke ved å skrive inn din by og stat.

Klikk på et av valgene som er vist på neste side. For å få mer informasjon om stedet, priser og retninger, velger du navnet på stedet. Hvis møtene er holdt i en kirke, klikker du riktig overskrift for kirken navn.

Velg type medlemskap du ønsker å komme i gang med ved å klikke

"Pre-Register".

Angi detaljene forespurt på neste side, for eksempel navn, vekt, fødselsdato i de respektive feltene. Fortsett til neste side før du har betalt for medlemskap du velger, for å komme i gang med Weight Watchers møter.

merke på kalenderen de dager og tider fra møtene for stedet du valgte. Når du delta på det første møtet vil du være på vei til å miste vekt med mennesker som deler din samme ønske.

Kan du få Salmonella to ganger?

Kan du få Salmonella to ganger?


Salmonella er en alvorlig sykdom som berører mange mennesker hvert år. Visse sykdommer er kun lidt gang, da legemet bygger opp immunitet mot dem. Men er salmonella en av disse sykdommene?

Salmonella

Salmonella er en bakterie som forårsaker matbårne sykdommer. Hvis du spiser forurenset mat eller kommer i nær kontakt med noen som er smittet, kan du kontrakt salmonella.

Hvordan det er spredt

Salmonella spres når en bærer av bakteriene ikke vasker sine hender, og det sprer seg på mat, enten i pakking og forsendelse prosess eller i et kjøkken innstilling. Når denne maten er spist, får personen salmonella og blir syk. Salmonella er naturlig tilstede i rå kylling og fisk. Uhygieniske kjøkken forholdene vil tillate bakterier å spre seg fra rå kylling eller fisk til andre matvarer.

Symptomer

Omtrent 12 til 72 timer etter smitte, symptomene begynner å dukke opp. De er diaré, oppkast, magekramper, tretthet og feber. Milde tilfeller kan forveksles med magen influensa.

Diagnose og behandling

Oftest er salmonella diagnostisert med en krakk eller blodprøve, men bare visse stammer av bakterien vil dukke opp med en blodprøve. Hvis salmonella er til stede, er antibiotika foreskrevet. Hvis venstre ubehandlet, kan bakteriene spre seg i hele kroppen og sykehusinnleggelse kan bli nødvendig. De fleste vil komme seg etter en uke til 10 dager, noen ganger også uten medisinering. Det er viktig å merke seg, er at medisinering er nødvendig for en full gjenoppretting.

Kan du få det to ganger?

Når en person er smittet med salmonella, ikke sykdommen ikke gi immunitet til fremtidig infeksjon. Det er sjelden å få salmonella i det hele tatt og ekstremt sjelden å få den to ganger, men det er mulig å bli infisert med det mer enn en gang.

Hvordan spise seks ganger om dagen og gå ned i vekt

Når folk flest tenker om å miste vekt, tenker de om å spise mindre mat. Men du kan faktisk spise seks ganger om dagen og gå ned i vekt. Nøkkelen er å gjøre små porsjoner. Spise små måltider gjennom dagen kan være en svært effektiv måte å gå ned i vekt - du får all den næring du trenger, men du ikke føler deg sulten eller fratatt. Planlegg mini måltider nøye for å holde seg innenfor kalori utvalg for å miste vekt.

Hvordan spise seks ganger om dagen og gå ned i vekt

Sett en daglig kalori mål. For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du spiser. For å gjøre dette, sette et mål for hvor mange kalorier du skal spise på en dag. Sikt på rundt 1300 til 1500 kalorier for å gå ned i vekt, men du bør spise mer hvis du er veldig aktiv eller ammer.

Finn målet kalorier per måltid. Den kalorier i hvert måltid bør alle legge opp til å passe i ditt daglige kalori rekkevidde. For å gjøre dette, kan du dele dem slik at du spiser like mye til hvert måltid, eller du kan gi deg selv en høyere kalori tildeling for frokost, lunsj og middag, med et mindre beløp for dine tre snacks.

Spis lav kalori sunn snacks. Mens du kan kjøpe 100 calorie snack pakker av junk food, vil disse ofte forlate deg sulten og misfornøyd. I stedet er du bedre på utkikk etter en 100-200 kalori snack som vil holde deg fyldigere lenger, for eksempel ost og kjeks eller et eple med peanøttsmør.

Pile tallerkenen med grønnsaker. Når begrense kalorier for å gå ned i vekt, vil du spise så mye som mulig mens du fremdeles holder kaloriene lavt. Grønnsaker er en ideell måte å gjøre dette. De er lav kalori og fylling. Start måltidet med en stor salat med en lav kalori dressing. Velg en hovedrett som er basert på grønnsaker, som for eksempel pasta primavera med mer grønnsaker enn pasta. Når du gjør dette, kan du faktisk spise mer mat og gå ned i vekt.

Tid måltidene dine med jevne mellomrom. Målet med å spise små måltider for vekttap er å holde kroppen full. Space dine måltider ut basert på de gangene du er våken og arbeider. For eksempel kan det være lurt å spise frokost, lunsj og middag, og deretter har en midmorning, midafternoon og kveld snack.

Hvordan Workout to ganger per dag for Weight Loss

Hvordan Workout to ganger per dag for Weight Loss


Regelmessig mosjon er viktig for å oppnå din vekt-tap mål. De USDA 2005 Dietary Guidelines for amerikanerne anbefaler at for å opprettholde vekttap, bør voksne få 60 til 90 minutter med moderat intensitet fysisk aktivitet hver dag. Selv om du kan møte denne anbefalingen ved å trene i 60 til 90 minutter etter hverandre, trene to ganger per dag i 30 til 45 minutter er ofte mer oppnåelig og praktisk.

Hvordan Workout to ganger per dag for Weight Loss

Utfør aerobic aktiviteter i morgen. Morgen trening kan øke stoffskiftet for dagen. To forskjellige studier, publisert i "The American Journal of Clinical Nutrition" og "International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism," fant at trening resulterte i en langvarig økning i resting metabolic rate i fag.

Forbered deg på morgen trening rutine før du går i dvale. Still vekker, har din treningsklær klar, fylle vannflasken og lade MP3-spilleren. Prøv rask gange, jogging, sykling eller dans for aerob trening. Eller, spille idretter som golf, tennis eller fotball. Husk at intens fysisk aktivitet forbrenner mer kalorier enn lave til moderat intensitet aktiviteter.

Utfør muskel styrke aktiviteter i ettermiddag eller kveld. Bygge muskler er en viktig del av vekttap fordi muskler forbrenner mer kalorier enn fett. Ikke bare vil du brenne kalorier mens du gjør motstand øvelser, men din hviler metabolic rate vil øke med økt muskelmasse.

Det kan også være fordeler ved å trene før middag. Ifølge studien publisert i "The American Journal of Clinical Nutrition," øvelse utføres før et måltid økt fettforbrenning etter måltid, i tillegg til å hvile energiforbruket. Gjøre enkle øvelser som push-ups, sit-ups, utfall og knebøy. Bruke manualer for å øke typer øvelser du kan gjøre, og for å legge til motstand. For å bidra til å forhindre bruk skader repetitive, gjør overkroppen øvelser en dag og underkropp øvelser neste.

Yoga og Pilates er også gode alternativer for å øke muskelstyrke, og de kan også hjelpe deg med å slappe av på slutten av dagen.

Varm opp før fysisk aktivitet. En god måte å varme opp er å utføre samme aktivitet du skal gjøre, men i et langsommere tempo eller intensitet. Etter treningen, avkjøles ved å strekke. Flytt inn i hver strekning med langsomme, kontrollerte bevegelser og holde hver stilling i 20 til 30 sekunder.

Hint

  • Varier treningsøktene for å forhindre kjedsomhet.
  • Ta kontakt med helsepersonell før du begynner et treningsprogram hvis du har noen medisinske tilstander eller bekymringer.

Hvordan å miste vekt ved å spise 5 til 6 ganger om dagen

Hvordan å miste vekt ved å spise 5 til 6 ganger om dagen


Hvis du prøver å gå ned i vekt, bør du få regelmessig mosjon og spise et sunt kosthold. Du bør spise fem på seks små måltider daglig i stedet for tre store måltider. Hvis du spiser ofte, forblir stoffskiftet aktive hele dagen lang, og du har mer energi. Blodsukkernivået vil forbli stabil, og du vil være mindre sannsynlig å gi inn i krav til resultat-sabotere matvarer.

Hvordan å miste vekt ved å spise 5 til 6 ganger om dagen

•  Tilbered dine måltider på forhånd. Ha måltider lett tilgjengelig slik at du er mindre sannsynlig å hoppe over dem. Invester i plast mat beholdere slik at du enkelt kan transportere matvarer hvis du må.

•  Øke antall ganger du spiser hver dag etter hvert. Spis fire porsjoner per dag for en hel uke, og øke til fem små porsjoner neste uke. Legg en mer måltid følgende uke å konsumere totalt seks deler. Konsumere et lite måltid hver to til tre timer daglig.

Unngå å innsnevre hele matvaregrupper. Inkludere komplekse karbohydrater som hele korn brød, brun ris og hel-hvete pasta. Konsumere magre proteiner inkludert tunfisk, kylling og kalkun og spise umettet fett som avokado, rå nøtter og olivenolje. Forbruke karbohydrater, protein og fett i et forhold på 40:30:30.

Øke antall ganger du spiser ved å splitte opp måltider i stedet for å legge dem. Split din frokost, lunsj og middag i to. Spis halvparten av normal lunsj smørbrød som et måltid og forbruker den andre halvparten to til tre timer senere.

Hold sunn snacks som nøtter, frukt eller protein shakes med deg til enhver tid. Spis dem når du opplever cravings eller i stedet for et måltid.

Utfør hjerte-og styrke øvelser, tre dager per uke. Løpe, sykle, svømme eller gå i minst 45 minutter for å øke stoffskiftet. Trene med vekter for å øke muskelvevet og brenne fett selv når du er i ro.

Hvilken trening forbrenner mer kalorier: rask gange eller handle mat?

Hvilken trening forbrenner mer kalorier: rask gange eller handle mat?


Hvis du leter etter en måte å brenne kalorier for å miste fett, men ikke har tilgang til et treningsstudio, bør du vurdere enkle, hverdagslige metoder for å trene. Du trenger ikke en tredemølle eller ergometersykkel for å forbrenne kalorier; du kan brenne kalorier gjennom aktiviteter du sannsynligvis gjør på regelmessig basis, inkludert turgåing og shopping for dagligvarer.

Brenner kalorier

Nøkkelen til å miste fett brenner mer kalorier enn du forbruker gjennom en kombinasjon av trening og et sunt kosthold. En kilo fett er omtrent lik 3500 kalorier; derfor må du brenne 3500 kalorier mer enn du forbruker for å miste en kilo. Burning dette mange kalorier i løpet av kort tid er nesten umulig, så MayoClinic.com anbefaler prøver å brenne 500 ekstra kalorier hver dag i uken for å miste en kilo per uke.

Rask gange

Til tross for sin enkelhet, gå i høyt tempo er en effektiv måte å brenne kalorier for å opprettholde en sunn kropp. Definisjonen av rask gange varierer blant folk i forhold til faktorer som alder og mobilitet, men Wisconsin Department of Health Services vurderer fire miles per time for å være en svært rask tempo. En 185-kilos person som går i 30 minutter i et tempo av 4 mph vil forbrenne rundt 200 kalorier, ifølge Harvard Medical School.

Dagligvare Shopping

Du kan være for opptatt å rådføre deg med handleliste og skanning aisles for varer på salg for å vurdere innkjøp av mat som en form for trening, men ikke være for rask til å trekke denne enkle aktiviteten. Du vil ikke brenne like mange kalorier innkjøp av mat som du ville vandre i høyt tempo, men en 185-kilos person vil fortsatt brenne 155 kalorier på 30 minutter med shopping mens du dytter en vogn.

Trening

Enten du går i høyt tempo eller skyve en ladd handlevogn rundt Rimi, får regelmessig mosjon er viktig. The US Department of Health and Human Services anbefaler at voksne får et minimum av 150 minutter med moderat aerob trening per uke for å holde seg frisk. De anbefalte 150 minutter bryter ned til mindre enn 25 minutters trening per dag, forutsatt at du trene sju dager i uken.

Hvor mange ganger i uken bør jeg besøke treningsstudioet?

Anerkjent Fordeler med en 3-Day Workout Rutine

Ifølge Ian Lee, treningsspesialist, gå på treningsstudio tre ganger per uke og ha hviledager i mellom treningsøktene er tilstrekkelig for noen som er etter en enkel, effektiv trening rutine. For å bygge muskler tone, bør hver økt i treningsstudioet overstige 90 minutter, eller tre sett med tre øvelser.

Muscle Mass uprøvd

Gå på treningsstudio tre ganger per uke, og gjør bare så få som tre sett av tre øvelser beviser ikke å bygge opp muskelmassen. For å bygge muskler og masse krever enten flere dager per uke på treningsstudio, eller å endre eller øke treningen rutine.

Bottom Line

Tre dager på treningsstudio kan være alt som noen trenger å holde seg i form, bygge muskler tone og miste litt vekt. Men for maksimal kroppsbygning, kaloriforbrenning og toning resultater, tilbringe mer tid på treningsstudio og endre treningen rutine vil variere fitness og kroppsfasong.

Hvordan kan jeg gå ned i vekt spise flere ganger per dag Do?

Hvordan kan jeg gå ned i vekt spise flere ganger per dag Do?


Hoppe over måltider eller spiser mesteparten av ditt daglige kalori tildeling i tre store måltider kan sabotere din vekttap innsats. Ifølge Pete McCall, en øvelse fysiolog med American Council on Health, kan hoppe over måltider føre til overspising senere på dagen. McCall er en forkjemper for mini-måltider, eller forutsetningen for å spise små, hyppige måltider gjennom dagen for å opprettholde blodsukkernivået og generell kroppens kjemi å gå ned i vekt. Mange kroppsbyggere og fitnessentusiaster kan attest til helse og vektkontroll fordeler knyttet til å spise flere ganger om dagen.

Hvordan kan jeg gå ned i vekt spise flere ganger per dag Do?

•  Beregn din basal metabolic rate (BMR) for å finne kaloriinntak for å opprettholde din nåværende vekt. Kroppens BMR er den hastigheten som du bruke energi (forbrenne kalorier) for å opprettholde vitale livsnødvendig funksjoner mens resten. Genetikk, kjønn, alder, vekt og kosthold og mosjonsvaner innvirkning BMR. Ved å finne din BMR og factoring i disse størrelsene, kan du opprette din vedlikeholdsnivå eller justerte BMR, hvor mange kalorier du trenger å konsumere for å opprettholde din nåværende vekt. The Southern Illinois University School of Medicine har et nettbasert verktøy som vil nøyaktig beregne din justert BMR og finn ditt vedlikeholdsnivå (se Ressurser).

Opprett en kalori underskudd lik 500 til 1000 kalorier per dag for å miste ett til to pounds per uke. Når du brenner mer kalorier enn du forbruker, oppretter du et kaloriunderskudd. En kilo kroppsfett tilsvarer 3500 kalorier. Å miste ett til to pounds en uke, må du opprette et underskudd lik 500 til 1000 kalorier om dagen gjennom kombinerte kosthold og trening bestrebelser. For eksempel kan en sunn kvinne som krever 2400 kalorier for å opprettholde sin nåværende vekt miste opp til to pounds per uke ved å redusere hennes kaloriforbruket til 1900 kalorier og trene for å brenne de ekstra 500 kalorier som trengs hver dag for å skape en 1000 kalori underskudd.

Del målet ditt kalori spekter av fem eller seks, avhengig av hvor mange måltider du har tenkt å spise hver dag. Hold kaloriinntaket ditt selv ved hvert måltid og spise hver to til tre timer å gå ned i vekt, bekjempe sult, holde energinivået på rett kjøl, forebygge fall i blodsukkeret og øke stoffskiftet over tid.

Balanse hvert måltid med fersk frukt og grønnsaker, magre proteiner, og magre meieriprodukter. Studier utført ved Purdue University foreslår en direkte sammenheng mellom kosthold rikt på magre meieriprodukter og vekttap. Lean, protein-laden mat som sjømat, fjærkre og belgfrukter skape en følelse av fylde og kan bidra til å kontrollere sult. Fiber-rik frukt og grønnsaker er lavt i kalorier, forsyningsverdifulle næringsstoffer og kan tilfredsstille sukker cravings.

gjøre permanente endringer i livsstil for å holde vekten av. Små endringer over tid kan gjøre vedta sunne, livslang vaner enklere. Sakte innlemme sunnere matvalg i ditt vanlige kosthold som du øker måltid frekvens og lavere kaloriinntak.

Hvorfor føles det som ditt hjerte hopper over et slag Noen ganger?

Hvorfor føles det som ditt hjerte hopper over et slag Noen ganger?


Føler som om hjertet ditt har "hoppet over et slag" er en type arytmi, eller uregelmessig hjerterytme. Selv om mange typer arytmi kan være alvorlig eller livstruende, "hopper over et slag" er som regel ufarlig.

Definisjon

Hjertet ditt er faktisk ikke "hoppe" over et slag - heller, kommer en beat tidlig, og det er en pause etterfulgt av en mer kraftfull beat, som er i takt du føler.

Typer

Det finnes to typer hoppet over beats, kalt premature rier. Premature atrial sammentrekninger eller PAC er i de øvre hjertekamrene, kalt atriene. Ventrikulære eller VES er i de nedre hjertekamrene, kalt ventriklene.

Hvem får dem

Nesten alle mennesker får premature rier på et tidspunkt, selv om de er spesielt vanlig hos friske barn og tenåringer.

Årsaker

Leger vanligvis ikke kjenner årsaken til premature rier. Hvis de ikke skjer regelmessig (mer enn en gang i uken), de er vanligvis ikke grunn til bekymring. De kan imidlertid være forårsaket av skade på hjertet. Slik at flere tester kan være i orden, spesielt hvis premature rier vedvarer.

Behandling

Premature rier vanligvis forsvinne på egenhånd, uten årsak funnet. Hvis legene finne ut hvorfor de skjer - traumer til hjertet eller andre grunner - da behandling kan planlegges.

Hvordan komme i gang på South Beach Diet

South Beach dietten er kjent for å være et meget effektivt vekttap løsning, når dietten følges deretter. Alle som er interessert i å prøve ut denne dietten kan være litt forvirret i starten. Det er tre faser av denne diett som må følges. Den første fasen er den som folk har en tendens til å finne den mest utfordrende å følge, noe som kan være fordi de ikke forstår det. Her er noen nyttige tips.

Hvordan komme i gang på South Beach Diet

•  Les "South Beach Diet" bok. Dette høres ut som sunn fornuft, men det er mange mennesker som prøver å komme i gang på South Beach Diet uten faktisk å lese boken. For å fullt ut forstå den måten at denne dietten fungerer, er det en god idé å lese boka først.

Gjør deg kjent med glykemisk indeks. Det har fått mye anerkjennelse i det siste, så det er en rekke nettsteder på Internett som kan introdusere deg til slik at det fungerer. Grunnen til at glykemisk indeks er viktig er fordi det er grunnlaget for South Beach Diet.

vite hvilke matvarer må bli eliminert i løpet av første fase på South Beach Diet. Alkohol, frukt, korn og stivelse er alle forbudt fra kostholdet ditt i den første fasen av dietten. For å holde seg til South Beach Diet, må du unngå alle disse matvarene.

Forstå hva kjøtt kan inntas i løpet av den første fasen av South Beach Diet. Bakken ytrefilet eller kjøttdeig med mindre enn 10 prosent fett er akseptable. Kylling og kalkun hvitt kjøtt er også begge akseptable former for kjøtt. Fisk og sjømat er også trygt å spise under den første fasen av dietten. Husk at noe stekt eller panerte bør unngås i første fase av South Beach Diet.

Velg fra listen over grønnsaker som er akseptabelt i den første fasen av South Beach Diet. Bare grønnsaker som er lav på karbohydrater er tillatt. Noen av de ulike valgene inkluderer selleri, reddiker, sopp, salat, bønner, linser, spinat, rosenkål, kål, agurk, asparges, grønne bønner, brokkoli og blomkål.

Vet hvilke typer meieriprodukter er tillatt under den første fasen av South Beach Diet. Fat-free, lav-fett eller 1 prosent er de eneste typer meieriprodukter som du bør være forbruker når du begynner dietten. Ost kan spises når den er lav-fett, men unngå brie, camembert, kremost og mascarpone. Husk at yoghurt kan ikke inneholde frukt i løpet av den første fasen av dietten.

Drikk vann så mye som mulig i løpet av den første fasen av dietten. Det er viktig å unngå alt som er blitt søtet med sukker. Fruktsaft, med unntak av V8, bør unngås. Tomat juice og melk kan nytes innimellom. Ikke mer enn tre kopper kaffe skal konsumeres i en dag.

Hint

  • Husk at enkelte dietter fungerer for visse personer. The South Beach Diet er kanskje ikke det rette valget for deg.
  • Sørg for å unngå grønnsaker som er hermetisert med høye nivåer eller natrium, eller bønner med smult. Sjekk med legen din før du går på South Beach Diet.

Hvordan Sett i et Soft Contact Lens første gang

Hvis du er en ny myk kontaktlinse bæreren, innsetting og fjerning av linsene kan være skremmende. Myke linser kan vrenges og ikke alltid går i første gang du prøver. Setter i linsene i er lettere når du bruker vare å håndtere linsene riktig og vet hva du kan forvente på forhånd.

Hvordan Sett i et Soft Contact Lens første gang

•  Vask hendene grundig. Bruk alltid rene hender når du berører, rengjøring, sette inn eller ta ut linsene.

Start alltid med høyre linse. Sett det i først og ta det ut først for å unngå å blande opp linsene.

Kontroller at objektivet er høyre side ut. Myke linser kan vende innsiden ut. Å sørge for at objektivet er riktig, plasser den på tuppen av pekefingeren. Hold linsen i øyehøyde. Hvis linsen ser mer skål formet, som en "U" med kantene peker oppover, er det riktige. Hvis linsen ser mer ut som en plate, med kantene peker ut, snu det den andre veien og sjekke det igjen. Du må kanskje snu den frem og tilbake et par ganger for å være sikker på at objektivet er riktig.

Trekk opp den øvre lokket på høyre øye. Dra ned nedre øyelokk med fingrene og tommelen på venstre hånd samtidig.

Slå opp eller rett fram. Forsiktig plassere linsen på øyet, trekk deretter pekefingeren rett tilbake. Gi slipp på din nedre øyelokk, deretter øvre øyelokk. Sakte lukke øyet.

Gjenta med venstre linse.

Hint

  • Det kan ta flere prøver å sette objektivet så ikke bli motløs. Det er nyttig å skylle objektiv med saltvann i mellom innføringsforsøk hvis objektivet blir for tørr. Hvis du har problemer, gi deg selv en kort pause og prøv på nytt.

Sunne måltider for å leve på min egen for første gang

Sunne måltider for å leve på min egen for første gang


De fleste oppdager ernæring i tenårene og 20-tallet; med andre ord, når de får sin første plass og lei av take-out kinesisk og levering pizza. Det begynner å demre at det å lære å lage mat kommer til å være en nødvendighet. Matlaging fet ting er enkelt, og noen aldri fremgang forbi det punktet; men de som er kloke innse at matlaging sunne måltider er en ferdighet som lønner seg på mange måter. Du er ikke lenger avhengig av burger joint for et velsmakende måltid, og du vil ikke angre på at måltid neste gang du går på vekten.

Gå for Color

Vi har alle hørt det tusen ganger: Baser kostholdet ditt på fargerike frukter og grønnsaker, som gul paprika, røde tomater og oransje gulrøtter. Imidlertid at gode råd bare fordeler deg hvis du faktisk sette disse frukt og grønnsaker inn i munnen din. Hvis du er vant til fettete pepperoni og doble osteburgere, kan dette være en justering. Men overraskelsen av å spise sunt, er at det kan være svært velsmakende. Nesten alle liker noen frukter og grønnsaker, så starter ut ved å forberede de du foretrekker. Det er bedre å ha en beskjeden kosthold, og fortsette med det, enn å starte ut i en flamme av vegan herlighet, bare for å fizzle ut i et par måneder.

Gå Lean

Det er en selvinnlysende sannhet som gjentas for ofte: Lean kylling og fisk er kjøtt som foretrekkes av ernæringsfysiologer og leger. De anbefaler også at kjøtt skal være en aksent til måltidet, et tilbehør, og ikke sin viktigste element. Rødt kjøtt spesielt bør være en og annen godbit, ikke et fast innslag i kostholdet ditt. Hvis du ønsker å avvenne deg fra kjøtt helt, kan du prøve matlaging med tofu, en vegetabilsk protein som har en meatlike tekstur. Hvis dine ambisjoner er mer beskjedne, kan du eksperimentere med tofu eller andre kjøtterstatninger, for å se hvordan du liker dem.

Gå Lett

Hvis du ønsker å gå ned i vekt --- og, hvis du ønsker å holde store vitale organer som du alder --- er det lurt å spise mat som ikke er fullstappet med kalorier. Burgere og rister som du uskyldig inhalert under high school år har øye-popping kalori teller, og hvis du ønsker å holde det svelte silhuett, er du bedre uten dem. Gjør det til en vane å lese ernæringsmessige informasjon boksen før du kjøper en pakket mat element. Ta hensyn til informasjon om kalorier, sukker, kolesterol og fettinnhold.

Go Small

Det høres spartansk, men ernæringseksperter insistere på at en standard porsjon er på størrelse med en tennisball. De legger til at en del av kjøtt bør være på størrelse med en kortstokk. Dette er en god tommelfingerregel når matlaging sunt: ​​Hvis du koker mindre, vil du spise mindre. Hvis du fortsetter, vil appetitten også reduseres, noe som gjør dette sunn vane enklere å vedlikeholde.

Hvordan komme i gang å miste vekt med Mayo Clinic sunn vekt Pyramid

The Mayo Clinic sunn vekt Pyramid-for ikke å forveksles med Mayo Clinic Diet, en grapefrukt krevende kjepphest diett ikke godkjent av Mayo Clinic-er et nettbasert verktøy som tilbys av The Mayo Clinic for å hjelpe folk å bygge sunne dietter, om deres mål er å miste eller opprettholde vekten. Komme i gang med Mayo Clinic sunn vekt Pyramid er enkelt, og på grunn av fleksibiliteten det gir, er enkel å feste med programmet.

Hvordan komme i gang å miste vekt med Mayo Clinic sunn vekt Pyramid

•  Gå til nettsiden for Mayo Clinic sunn vekt Pyramid Tool (se lenke nedenfor). Skriv inn din vekt målet (opprettholde eller miste), alder, nåværende vekt, høyde og kjønn for å få din daglige kalori mål og serverer anbefalinger.

Skriv dine anbefalinger, sammen med eksempelliste av porsjonsstørrelser for hver matvaregruppe. Det kan hjelpe å legge dem fremtredende på kjøkkenet, for eksempel på kjøleskapsdøren.

Plan måltider rundt anbefalingene. Utvalg menyer er tilgjengelige på Mayo Clinic nettsiden, og du kan lage menyer som passer din egen smak, tilgjengeligheten av sesongens råvarer, eller hva som er på spesielt på Rimi. Så lenge du holder deg innenfor de anbefalte porsjoner for hver gruppe, kan menyene være så fleksibel som du ønsker eller trenger dem for å være.

Stock opp på frukt, grønnsaker, magert kjøtt, lite fett meieriprodukter, og hva karbohydrater du foretrekker. Frukt og grønnsaker danner bunnen av Mayo Clinic sunn vekt Pyramid, og disse kan være fersk, frosset eller hermetisert. Ved bruk av hermetisert frukt, se etter frukt hermetisert i vann, og når du bruker hermetiske grønnsaker, bruke lav natrium grønnsaker når det er tilgjengelig eller skyll grønnsakene for å redusere saltinnholdet. Hver kalori mål nivå i pyramiden har en liten tildeling for søtsaker og fett, så sørg for å inkludere de i shopping, også.

Hold styr på hva du spiser. Veie og måle porsjoner for å sørge for at du ikke kommer over eller under de serverer størrelser. For minst de første ukene, kan det bidra til å holde en penn og papir oversikt over dine porsjoner spist fra hver gruppe, for å sikre at du får nok av hver uten å gå over.

Hint

  • Hvis du er over eller under på porsjoner fra en bestemt gruppe en dag, kan du kompensere den neste.

Hvordan komme i gang i Massasjeterapi

Stresset ut amerikanerne setter pris på fordelene med massasje terapi og etterspørselen etter massører er økende. Mange massører setter pris på fleksibiliteten til å være selvstendig næringsdrivende, samt antall arenaer der de kan øve. Her er noen tips for å komme i gang som en massasje terapeut.

Bruksanvisning

Forskning Licensing Laws

•  Finn ut om en lisens er nødvendig for å praktisere massasje terapi i staten. The American Massage Therapy Association (www.amtamassage.org) oppdaterer jevnlig sin side med en liste over stater som lisensierer massører.

Kontakt statens lisensiering styret å lære om krav til lisensstatusen og å få en liste over godkjente skoler.

•  Finn ut om din by eller bygd har sine egne krav til lisensiering massører: Rådhuset eller din lokale Chamber of Commerce bør være i stand til å hjelpe deg å lære om lokale forskrifter.

Skaffe nasjonal sertifisering gjennom National Sertifiserende Board for terapeutisk massasje og Karosseri (NCBTMB) hvis staten ikke lisens massører. Selv om dette ikke er en offentlig godkjent legitimasjon, det er høyt ansett i massasje og karosseri industrien, og vil gjøre det lettere for deg å få lisens hvis du flytter til en tilstand der massasje terapi er regulert.

Forskning Skoler

Undersøke skoler undervisning massasje terapi i ditt område. Selv om staten ennå ikke krever en lisens til å praktisere massasje terapi, er det en god idé å velge en skole som tilbyr et program med minst 500 timer, og er medlem av American Massage Therapy Association.

Besøk lokale massasje terapi skoler. Mange skoler vil la deg sitte i en klasse som observatør. Ulike skoler har ulike pedagogiske filosofier, lære ulike modaliteter av massasje, og har ulike timeplaner, så pass på å velge den skolen som passer best til dine behov.

Sjekk med Better Business Bureau og staten lisensiering styret å sørge for at skolen er både godkjent og har rene forretnings posten.

Ta NCBTMB og / eller stat Licensing eksamen

Ta statens lisensiering eksamen, hvis det er nødvendig. I de fleste stater, er dette National Certification Board for terapeutisk massasje og Karosseri (NCBTMB) eksamen. Hvis massasje terapi ikke er regulert i staten, bør du likevel vurdere å ta denne eksamen for å demonstrere dine ferdigheter.

9. Forbered deg til eksamen ved å utnytte studiehjelpemidlene som tilbys enten av staten lisensiering styret eller på NCBTMB (www.ncbtmb.org) nettside.

Send dokumentasjonen til NCBTMB for å ta eksamen og nasjonale sertifisering. Hvis staten har sin egen eksamen, følger sin prosess for oppmelding til eksamen. Det er likevel lurt å ta NCBTMB eksamen i tillegg til statens eksamen, men.

Fullfør søknadsprosessen (etter bestått eksamen) i staten for å bli lisensiert.

Tips og advarsler

  • Hvis du allerede er lisensiert som en kosmetolog eller en estetiker, kan du være i stand til å praktisere massasje med uten ekstra lisensiering. Sjekk med din tilstand lisensiering styret for å være sikker.

Flying Insekter som stikker mer enn én gang

Flying Insekter som stikker mer enn én gang


I motsetning bitende insekter, stikkende insekter har en piercing organ kalt en brodd, som leverer giften. Noen kan til og med stikke gjentatte ganger. The American College of Allergy, Asthma og immunologi rapporterer at mer enn 500.000 mennesker ender opp i akuttmottak hvert år på grunn av insektstikk. En typisk reaksjon på en insekt stikk er rødhet, smerte og hevelse på stedet. Noen ganger kan en person ha en alvorlig allergisk reaksjon som kalles anafylaksi, som inkluderer så lett pust og en hevelse av tungen.

Humler

Humlen er furry kroppen er svart med gule striper, og det er omtrent en gang tommer i størrelse. I motsetning til honningbien, som svir en gang og så dør, kan en humle stikke flere ganger. En humle mangel mothaker (eller kroker) festet til enden av sin brodd. Bare kvinnelige bier svi fordi stikket er en del av deres reproduktive anatomi. Humler hekker i bakken, men de kan også bli funnet rundt terrasser, dekk og loft. Den vanligste reaksjon på en bie stikk er en smertefull, kløende bump på stedet av stikket som kan vare i noen timer til noen dager.

Veps

Veps avvike fra bier i at de ikke lagre eller produsere honning, og de er vanligvis mer aggressive i naturen. Veps har en tendens til å ha tynnere og jevnere (hårløse) organer i forhold til bier. Veps har en tendens til å bygge sine reir i henhold til sperrene eller i mørke områder av bygninger. Typiske reaksjoner på vepsestikk er lik bistikk; Imidlertid kan en person lider en allergisk reaksjon (anafylaksi) fra en bie eller en veps brodd som vil kreve akutt legehjelp.

Yellowjackets

Yellowjackets er en gruppe av vepsearter som pigg gjentatte ganger. En yellowjacket kropp er svart med gule striper, og det er ca tre åttendedeler til fem åttendedeler av en tomme i størrelse. En yellowjacket kan svi mer enn en gang, og injisere gift inn i personen det svir. Yellowjackets er tiltrukket av sukker og henge rundt steder av mat, som for eksempel søppelskuret. De gjør sine reir underground samt i trær, busker og gamle trestubber.

Hornets

En hornet er en type veps som kan stikke deg mer enn én gang. Hornets 'organer er svart med hvite eller gule tegninger. En skallet ansikt hornet er en type hornet som har store hvite flekker på ansiktet sitt og er ca tre fjerdedeler av en tomme i størrelse. Skallet ansikt hornet har en glatt brodd, noe som gjør at det å svi en person gjentatte ganger. Den bygger sin papiraktige laget reir henger fra trær eller busker og angrep alle som kommer inn sin plass. En Geithams er en stor type veps (ca 1,5 inches i størrelse) som er svart med gule merker og vanligvis bygger reiret i hule trær. Den Geithams flyr om natten og kan svi en person gjentatte ganger med sin glatte brodd.

Hvor mange ganger skal jeg Tan i løpet av uken?

Utvikling av en Tan

Tanning fagfolk anbefaler tanning tre til fire ganger i uken for å bygge opp en brunfarge. Etter ønsket nivå er oppnådd, kan tan opprettholdes med besøk to eller tre ganger i uken. En 48-timers ventetid er foreslått mellom tanning økter for å minimere risikoen for å utvikle solbrenthet.

Helserisiko og FDA Anbefalinger

Det amerikanske Food and Drug Administration understreker at det ikke finnes noe slikt som en sunn brunfarge. Soling skader huden og kan føre til en rekke kort- og langsiktige bivirkninger, inkludert solbrenthet, tidlig aldring og hudkreft. FDA advarer å "tan ikke mer enn en gang i uken" og antyder at det er mulig å opprettholde en brunfarge med økter bare hver 2-3 uker.

Bottom Line

Soling er aldri trygg. Mens kommersielle Solstudioer anbefaler flere økter per uke, advarer FDA mot tanning mer enn én gang per uke. Du bør ta kontakt med helsepersonell om risikoen forbundet med soling og evaluere riktig frekvens.

Kan du få influensa mer enn én gang?

Influensa er et virus spres fra person til person fra nysing eller hosting. Selv om du bygger opp antistoffer etter å få influensa, det er så mange forskjellige stammer av influensavirus som sirkulerer, er det mulig å få influensa mer enn én gang.

Typer A, B, C

Det verste influensa belastning er kategorisert som Influensa A, noe som ofte resulterer i flere dødsfall hvert år. Influensa B er den mest vanlige belastninger, mens Influensa C er en meget mild form for influensa. Influensa A og B stadig endring og er ansvarlig for den årlige "influensasesongen."

Behandling

Den normale behandling for influensa er hvile og væsker. Et nytt medikament, er Tamaflu tilgjengelig, men er bare effektiv i visse stammer av viruset.

Betydning

Ifølge Center for Disease Control, opptil 20 prosent av amerikanerne får influensa hvert år. De med svakt immunforsvar er mer utsatt, men friske mennesker kan også smittes av influensa.

Betraktninger

Personer som har influensa skal holde seg hjemme fra jobb eller skole slik at de ikke gi det til andre mennesker. Vaske hendene grundig og dekker nese og munn når du nyser eller hoster også hindre spredning av influensa.

Advarsel

Hvert år nye stammer av influensa vises under influensasesongen, inkludert svineinfluensa som skapte overskrifter i våren 2009. Det beste forsvaret mot å pådra viruset er å få en influensa skutt, spesielt hvis du er i en risikogruppe.

Hva er tegn på å få en periode for første gang?

Hva er tegn på å få en periode for første gang?


Som en jente kropp forbereder seg på å gå inn i voksenlivet, visse endringer skje. Gjennom puberteten, i den innledende opp til den første menstruasjonssyklusen, vil du ha en rekke nye kroppslige erfaringer. Det er ekstremt viktig å vite at disse endringene er normal. Noen av dem kan komme som en overraskelse, og noen ganger kan du finne noen av dine kroppslige endringer ubehagelig. Snakk med en lege eller en nær venn eller et familiemedlem om tegn på å få en periode for første gang.

Bryst Vekst

Ifølge US Department of Health, skjer den første menstruasjon ca to år etter at brystene begynner å vokse. Den DOH sier at gjennomsnittsalderen for en jente å begynne menstruasjon er 12, men hvilken som helst alder mellom 8 og 15 er normalt. Du kan merke at brystvortene blir større og området rundt brystvorten blir mørkere. Dette er normalt.

Misfarget Discharge

Som de første perioden nærmer seg, kan det hende at du har litt utflod. Igjen, dette er normalt, selv om utslippet er litt misfarget. Det er vanlig for mengden utslipp å øke som du kommer nærmere til din første menstruasjonssyklus. Dette er ingenting å bekymre seg for. Oppsøke lege dersom utslippet har en sterk lukt eller forårsaker kløe.

Kramper

Ifølge Center for Unge kvinners helse, kan sammentrekninger i livmoren forårsake en kramper følelsen en eller to dager før en periode. Normalt kramper oppstår i nedre del av ryggen og magen. Noen jenter vil aldri oppleve kramper, mens andre lider ulike grader av ubehag under den tidlige fasen av menstruasjon.

Moodiness og irritabilitet

I løpet av en periode den kvinnelige kroppen produserer et overskudd av østrogen. Dette er det kvinnelige hormonet som styrer vekst og fruktbarhet. Denne økningen i hormonproduksjon kan føre til humørsvingninger, mild depresjon og irritabilitet. Det er vanlig for en jente å føle følelsesmessig før og under hennes periode. Dette er kjent som premenstruell spenning (PMT). Ganske ofte en kvinne vil innse at hun opplever PMT før hun begynner sin periode.

Mentrual Flow

I de fleste tilfeller en periode resulterer i vaginal blødning. Dette er kroppens måte å skylle ut en ubefruktet egg. Blødningen som oppstår er kjent som menstruasjonsblødning. Menstruasjonsblødning forskjellig fra person til person når det gjelder volum og hvor lenge blødningen varer. I tilfeller hvor en seksuelt aktiv kvinne blir gravid, gjør hennes menstruasjonsblødningen ikke forekomme, som egg har blitt befruktet. Hun vil ikke oppleve en periode igjen før etter fødselen.