Digidexo.com

hampolje egenskaper

Arvet egenskaper som du får fra pappa

Arvet egenskaper som du får fra pappa

Hver person er et produkt av kombinasjonen av genetisk materiale som de mottar fra sin mor og sin far. Mens visse trekk arves fra begge foreldrene, andre kommer spesielt fra den ene siden av familien (for eksempel fargeblindhet og hemofili kan bare arvet fra ens mor). Forstå denne vitenskapen krever kompleks kunnskap om gener, kromosomer og DNA, og forskerne er fortsatt lære mer hele tiden om hvordan og hvorfor visse trekk er arvet og hvor de kommer fra.

Sex

Den ene tingen som alltid bestemmes av genetiske materialet fra faren er kjønnet på barnet. Eggene produsert av en kvinnes reproduktive system inneholder bare X-kromosomer. Sperm, derimot, kan inneholde enten en X eller en Y. Hvorvidt et Y-kromosom er tilstede og derfor skaper en mannlig foster er et produkt av farens sperm. Et unntak fra dette finnes, i en sjelden genetisk lidelse hvor SRY-genet som bestemmer den mannlige kjønnet på et foster er transplantert på X-genet i en fars sperm.

Infertilitet

En egenskap som noen menn dessverre arve fra sin far er en spesiell type av infertilitet. Menn kan være infertile for mange forskjellige grunner, men én årsak til tilstanden er noe som kalles "Y-kromosom Infertilitet." Dette er en tilstand forårsaket av manglende materialet i Y-kromosomet som en far går videre til sin sønn. Tilstanden gjør menn klarer å skape visse proteiner som trengs for sunne sædceller. Denne tilstanden kan bare være arvet fra en far fordi en mann ikke kan få et Y-kromosom fra sin mor.

Like sjanser

Du kan arve andre trekk fra din far, men det kan være vanskeligere enn du kanskje tror å identifisere hvem av foreldrene en gitt egenskap kommer fra. For eksempel kan en høy person med en høy far og en kort mor føler at høyden kom fra faren. Men dersom mor bærer recessive gener som påvirker faktorer som fører til stor høyde, kan din egen høyde være avledet fra en kombinasjon av begge foreldrene i stedet for fra din far alene.

Blodtype

En persons blodtype er noe de arver delvis fra sin mor, og delvis fra sin far. Blodtype at et barn arver er basert på organiseringen av dominerende og recessive blodtyper besatt av begge foreldrene. Det endelige resultat er en funksjon av blodtyper som er naturlig dominerende i den genetiske koden over andre. Dominans av gener er hvorfor noen blodtyper er mer sjeldne enn andre.

Kjemiske egenskaper melamin

Kjemiske egenskaper melamin


Melamin er et kjemisk stoff med mange interessante egenskaper. Det har vært i nyhetene nylig fordi er har dukket opp i noen kinesiske produkter hvor det definitivt ikke hører hjemme. Melamin er giftig, så det ikke hører hjemme i menneskelig eller kjæledyr mat eller i noe som babyer eller barn kan komme i kontakt med.

Sammensetning

Malemine er to tredjedeler nitrogen (etter vekt), slik at når den tilsettes til male eller harpiks, danner det en meget effektiv brannhemmende. Når det brenner, frigir det nitrogengass, som blokkerer oksygen fra flammen og setter ut brann.

Bruksområder

Melamin er en komponent i Formica counter-topper, tørr slette boards, farget plast, og gult pigment 150. Det er også brukt i en spesiell svært høy klasse, med høy motstand betong. Den super-betong kalles sulfonatert melaminformaldehyd (SMF). Det har redusert vanninnhold, økt fluiditet og bearbeidbarhet, høyere mekanisk styrke, lengre levetid og forbedret motstandsevne mot aggressive miljøer.

Misforståelse

Mange tror (spesielt etter de kinesiske problemer) at navnet melamin er basert på den greske roten "mela-", som betyr svart. Dette er roten av melanin og hormonet melatonin, men ikke fra den kjemiske melamin. Melamin er faktisk en tysk mynter dannet ved å kombinere de to kjemiske ordene "Melam" og "amin."

Den helbredende egenskaper av grønn ametyst

Grønn ametyst, også kjent som prasiolite eller vermarine, bør kalles "greened" ametyst. Det begynner som en lilla ametyst, som er minelagt i Brasil og i mindre grad i Arizona. Når varmebehandlet, jern i steinen får den til å slå en blek til middels grønt. Sjelden, kommer den grønne fargen fra den naturlige varmen av en vulkan, men normalt det er skapt kunstig i en ovn eller ovn. Den grønne ametyst får sine helbredende egenskaper fra dens evne til å syntetisere energi mellom øvre og nedre deler av kroppen, linking sinn, kropp og ånd.

Fysisk Healing

Ifølge "The Book of Stones" av Simmons og Ahsian støtter prasiolite hjertet og gastrointestinale kanalen. Grønn ametyst hjelpemidler fordøyelsen ved at kroppen for å effektivt benytte de næringsstoffer som trengs i og for å regulere magesyre. Crystalsandjewelry.com legger til at grønn ametyst renser kroppen for en rekke giftstoffer, inkludert svulster. Grønne ametyst helbreder ved å fjerne alle chakraene blokkert energi, slik at kroppen til å gjenoppta sin naturlige tilstand av velvære.

Emotional Healing

Grønn ametyst styrker sinnet, følelser og vilje. Steinen bærer en energisk kobling mellom hjertet og krone chakra. Dette gjør det mulig for selv-aksept og kjærlighet til deg selv. Disse egenskapene fremme emosjonell helbredelse gjennom å bygge tillit og la gå av tidligere følelsesmessige sår. Brannen som forårsaker den grønne fargen er også en symbolsk ild som brenner i viljen av mennesker gjennom den emosjonelle solar plexus. Grønn ametyst styrker at vilje, slik at emosjonelle uttrykk.

Spiritual Healing

Grønn ametyst letter indre visjon og åpning av hjerte til å elske, språket i ånd. Den allsidige grønn ametyst hjelper å jorde ujordet. For de som er for opptatt med jordiske saker, hjelper det krystall åpne sine hjerter til ånd. Den grønne ametyst bringer den åndelige verden inn i hver dag.

Healing the Earth

Grønn ametyst forenkler energisk kobling av krone og hjerte chakra, åpne hjertet til energien i jorden. Steinen linker samtidig til høyere åndelige riker, som gjør et menneske seg eller med grønn ametyst en mektig kraft av jordens healing energi. Ifølge "The Book of Stones" det er som å være en "lynavleder av helbredende energi for Jorden."

Healing Each Other

Selv om grønn ametyst er en krystall som støtter selvtillit og vilje, gir det oss også til å åpne våre hjerter til å se oss selv som deler av en helhet. Vi er da i stand til å se forbi menneskelige feil i oss selv og andre til å se det guddommelige i våre andre sjeler.

Medisinske egenskaper av urter

Urter har vært brukt for sine medisinske egenskaper for alle nedtegnet historie, og arkeologiske bevis tyder på at urter har vært brukt så langt tilbake som 60 000 år siden av neandertalere. Som sådan en viktig del av humanmedisin, mange urter har betydelige effekter på helse og er fortsatt brukes til å behandle sykdommer og skader i dag.

Historie

Den første utskrift av naturmidler kommer fra en sumerisk lege rundt 2200 f.Kr.. Den første virkelig omfattende rekord ble gjort av Hippokrates i Hellas i det femte århundre f.Kr., da han bemerket rundt 400 urter og deres medisinske egenskaper. I det første århundre e.Kr., Dioscorides utvidet listen til rundt 600 urter. Til slutt, urter ble allment popularisert av skriftene til Nicholas Culpeper i det 17. århundre da han kategorisert alle kjente urter og deres bruksområder.

Typer

Studien og bruk av urtemedisin faller inn i tre kategorier. Den første er tradisjonell orientalsk, eller kinesisk medisin, er den andre ayurvedisk urtemedisin, og den tredje er Western herbalism, som har røtter tilbake til Hellas og romerske studier. Western herbalism er ofte ansett for å være mer forankret i folklore enn de andre typene, men bruken vedvarer i dag.

Bruk

De medisinske egenskaper av urter benyttes av tre forskjellige metoder. Den første, kjent som et skjær, er en prosess ved hvilken en urt er fuktet med alkohol, slik som å stamme de oppløselige deler av gras i en løsning. Oppløsningen blir så brukt på den berørte del av kroppen, som lavendel som dytter mot tinningene til hjelp i søvn eller herde hodepine. Neste, er en infusjon laget ved å helle varmt vann over urten og la blandingen bratt, noe som skaper en urte te. Disse te kan brukes til mange ting som kamille te, hjelpe søvn, eller sitronmelisse te, lindre trøtthet og hjelpe minne. Endelig er et avkok laget av kokt røttene, stengler eller bark av urten. En solhatt avkok, for eksempel, øker immunforsvaret.

Eksempler

Andre eksempler på urter 'medisinske egenskaper er willow bark evne til å behandle hodepine. Faktisk er piletre bark dels en aktiv ingrediens i aspirin. Også, digitalis av Foxglove anlegget brukes til å behandle hjertesykdom. Aloe vera er en populær urte rette for solbrent eller irritert hud, mens folk fortsatt tygge på mynte å friske pusten. En infusjon av peppermynte er også kjent for å hjelpe fordøyelsen.

Moderne medisin

Selv nå mer sannsynlig å bli levert som en pille eller tablett snarere enn avkok eller balsam, urter fortsatt spille en betydelig rolle i verden av moderne medisin. Faktisk 25 prosent av reseptbelagte legemidler utlede ett eller flere ingrediens fra en urt, og rundt 80 prosent av planeten er fremdeles avhengig av urtemedisiner som en primær metode for helsetjenester. I tillegg er aktiv forskning blir gjort på egenskapene til urter som kan kurere eller behandle sykdom.

Medisinske egenskaper av stekt løvetann rot te

Medisinske egenskaper av stekt løvetann rot te


Selv om mye baktalt, løvetann en gang ble dyrket som en deilig spiselig plante med verdifulle medisinske egenskaper. Faktisk, når europeiske nybyggere kom til Amerika, de ofte plantet løvetann. Alle deler av anlegget er spiselige. Inntar løvetann uansett form generelt regnes som trygt.

Vanndrivende

Løvetann rot te har en lang historie med bruk som et vanndrivende og effektive, men milde avføringsmiddel.

Spring Tonic

Løvetann ble antatt å være en fjær tonic på grunn av sin evne til å kurere skjørbuk. Den inneholder høye nivåer av vitamin C og A, så vel som jern og kobber.

Liver Tonic

Roten te ble brukt i amerikanske indianerkulturer som en lever tonic og som et middel for fordøyelseskanal opprørt.

Kaffeerstatning

Den stekte røtter løvetann gjøre en hyggelig, koffein-fri kaffeerstatning, uten helseeffekter forbundet med kaffe forbruk.

Forsiktighetsregler

Ikke drikk løvetann rot te hvis du tar medisiner for diabetes som bumetanide og furosemid. Motsetninger er rapportert med litium, kinolonantibiotika og antacida. Som med alle ville planter, utvise forsiktighet og sunn fornuft før inntak av løvetann.

Egenskaper av allicin

Egenskaper av allicin


Allicin er en phytochemical funnet i hvitløk. Når hvitløk er knust eller hakket svovel basert sammensatt alliin blander med et enzym for å opprette allicin. Allicin ser gulaktig og fet, og det gir hvitløk sine sterke odor.Allicin forskjellige egenskaper gir mange helsefordeler. Allicin egenskaper inkluderer: soppdrepende, antimikrobiell, antioksidant og anti-inflammatoriske funksjoner.

Soppdrepende Eiendom

Allicin hemmer både spiring av soppsporer og vekst av hyfer, ifølge resultatene av en studie fra Fujita-Gakuen University School of Medical Technology publisert i artikkelen "Evaluering av In Vitro Soppdrepende aktivitet av Allicin". Hyfer er den delen av en sopp som til slutt produserer den reproduktive struktur.

Antimikrobielle Eiendom

Ifølge "antimikrobielle egenskaper av allicin fra hvitløk", fra Institutt for biologisk kjemi ved Weizmann Institute of Science i Israel, allicin er antimikrobielle egenskaper oppstår ved kjemisk reaksjon med tiol grupper av ulike enzymer. Allicin kjemiske reaksjonen forstyrrer viktige stoffskifteprosesser i flere forskjellige bakterier.

Antioksidant Eiendom

Rapporten, "Den antioksidantegenskaper av hvitløk forbindelser: allyl- cystein, alliin, allicin, og allyl disulfid", av fra Institutt for farmasi, Det medisinske fakultet, Universitetet i Malaya i Kuala Lumpur, Malaysia, sier at allicin undertrykker dannelsen av superoksid, en fri radikal.

"Antioksidant, anti-inflammatorisk og antimikrobielle egenskaper av hvitløk og løk", en artikkel i ernæring og matvitenskap, også rapportert at allicin scavenges andre oksidasjonsmidler, og dermed redusere eventuelle skader oksider kan forårsake.

Anti-Inflammatory Eiendom

I henhold til den samme Food Science and Nutrition artikkel rapporterte også at allicin hemmet produksjonen av pro-inflammatoriske cytokin budbringere i pasienter med inflammatorisk tarmsykdom. Allicin anti-inflammatorisk eiendom er knyttet til antioksidant eiendom, som frie radikaler forårsake betennelse. Ved å redusere den skade-oksyder føre med sin antioksidant funksjon, reduserer allicin mengden av betennelse i kroppen i tillegg til å hemme cytokin-budbringere.

Medisinske egenskaper av felles matlaging urter

Medisinske egenskaper av felles matlaging urter


Mange dagligdagse matlaging urter som hvitløk, cayenne, timian og ingefær ikke bare legge smak til retter, men har også medisinske egenskaper.

Cayenne og Ginger

Cayenne, en krydret urt som vanligvis brukes i chili retter, har antibakterielle egenskaper som bekjemper infeksjoner. Ginger, en stikkende urt, motvirker kvalme og hjelpemidler i absorpsjon av mat.

Timian

Timian er svært høy i antioksidanter, som forsinke aldringsprosessen ved å bekjempe frie radikaler som kan forårsake en rekke skader i kroppen. Timian har også antiseptiske egenskaper.

Funksjoner

Mange urter inneholder viktige antioksidanter, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Borage har vitamin C, kalium og selen; sikori har kalium og B-vitaminer; persille har vitamin A og C, kalsium, kobber, jern og kalium.

Fordeler

Å spise urter rå - for eksempel i en salat av løvetann blader, persille og brønnkarse - vil ha en høyere antioksidant effekt i motsetning til å legge dem under kokeprosessen.
Urter som fennikel, dill og peppermynte hjelpemiddel i fordøyelsen av mat og fungerer spesielt godt når stenket på bakt fisk.

Potensiell

Felles kjøkken urter er lett å vokse. Bare kjøpe startet planter som hvitløk gressløk, oregano, persille og timian, sette dem i potter i nærheten av et solfylt vindu, vann annenhver dag og se dem vokse. Ved behov, ta saks og kuttet av noen stykker.

Egenskaper av Apple Fruit

Egenskaper av Apple Fruit


Epletrær er faktisk medlem av rosefamilien, og antas å ha sin opprinnelse et sted i området av Kaspihavet og Svartehavet. Epler gir mange helsemessige fordeler og kan nytes rå eller som ingrediens i andre retter. Epler dyrkes over hele verden; derimot, er USA et av de ledende epleprodusenter i verden.

Identifikasjon

Epler kommer i flere farger. Grønn, gul, rød, lys rosa og rosa oransje er alle vanlige farger av epler i USA. Et eple inneholder flere frø inni kjernen ligger i lommer. Apple Seed lommer kalles carpels, og det er fem carpels per eple. Epler kan faktisk inneholde mer enn ett frø i hver carpel avhengig av helsen til anlegget og variasjonen av eple. Et eple frø produserer aldri den samme utvalg av frukt som eple fra som det kommer. Dette er fordi den eplekjerne er faktisk en mellomting mellom de tre hvor det ble dyrket og annet tre som bestøves det.

Forbruk

Det er flere varianter av epler dyrket i USA, hvorav noen er mer foretrukne enn andre. De mest konsumert epler i USA er Red Delicious, Golden Delicious, Gala, Fuji, Granny Smith, McIntosh, Roma, Idared, Jonathan, Empire, York, Cortland, Northern Spy, Rhode Island Greening og Stayman. Epler, kan variere i størrelse fra litt større enn et kirsebær til størrelsen på en grapefrukt.

Fordeler

Epler er en utmerket kilde til fytokjemikalier. Disse fytokjemikalier inkluderer fenoliske syre og flavonoider. Disse næringsstoffene beskytte eplet mot bakterier, virus og sopp. Disse fordelene kan bli overført inn i det menneskelige legeme når det forbrukes. De gir antioksidanter som beskytter mot kreft og bidrar til å reparere celleskader. Andre fordeler sanket fra forbruket av epler er reduksjon i risikoen for hjertesykdom, diabetes, bakterielle infeksjoner og virusinfeksjoner. Epler inneholder også antiallergenic og anti-inflammatoriske egenskaper.

Apple Producers

De fleste epler blir produsert i fem forskjellige deler av verden. Foruten USA, disse områdene inkluderer Kina, Polen, Tyrkia og Italia. Hvert område produserer forskjellige typer epler som varierer i størrelse og smak. De beste eple voksende stater i USA er Washington, New York, Michigan, Pennsylvania og California. Disse statene produsere flere ulike varianter av epler.

Bruksområder

Bare om lag 60 prosent av et års avling av epler i USA spises fersk. Trettini prosent av epler bearbeides til andre Apple-baserte produkter, og 1 prosent av epler aldri gjøre det til markedet. Apple-produkter tilgjengelig inkluderer eplejuice, cider, applesauce, tørkede epler, eple smør, eple gelé og eple cider eddik.

Helsemessige egenskaper av kanel

Kanel er et krydder avledet fra barken av kanel trær. Det er ofte funnet bakken i søte matvarer. Kanel er funnet som en essensiell olje og som en kapsel, så vel.

De helsemessige fordeler av kanel er kontroversielle. Mens noen studier har konkludert med at denne felles spice kan ha effektive helbredende egenskaper, andre kilder motvirke at mer forskning må gjennomføres.

Cinnamon å øke hjernens funksjon

I 2004, Dr. P. Zoladz av Wheeling Jesuit universitetet gjennomført en studie på effekten av naturlige lukt på kognitiv funksjon. Dr. Zoladz og hans team konkluderte med at å tygge kanel tyggis - eller lukter kanel - bidratt til å bedre studiedeltakers kognitiv funksjon. Deltakerne i studien ble utsatt for andre aromaer, men kanel langt hadde de mest lovende effekter når det kom til hjernens funksjon.

Dette førte forskerne til å tro at kanel kan være nyttig for de med hukommelsestap eller test-tar angst.

Fordelene av kalsium og fiber

Nettstedet whfoods.com rapporterer at kanel er en utmerket kilde til kostfiber, jern og kalsium.

Fiber og kalsium både hjelpe kroppen ved å fjerne galle, som kan bygge opp i kroppen og skade kolon celler. Dette reduserer risikoen for tykktarmskreft, og kan bidra til å redusere kolesterolnivået og forebygge hjertesykdom.

Fiber nivåer i kanel kan også bidra til å gi lindring fra irritabel tarm syndrom og forstoppelse.

Kanel som en antioksidant

En studie ved Botanisk institutt og Zoologisk institutt ved Universitetet i Hong Kong 2005 testet antioksidantegenskaper av 26 krydder, inkludert kanel. Kanel ble funnet å ha høyest antioksidant kapasitet i Lauraceae gruppe, en familie av planter som inneholder Cassia, laurbær, avocado og Sassafras.

Som en behandling for diabetes

I 2006 rapporterte Dr. Richard Anderson at små mengder kanel, tatt daglig, kan redusere risikoen for å utvikle diabetes med opptil 30 prosent.

Dr. Anderson og hans kolleger fant også at kanel virker i kroppen på en måte som ligner på insulin, øker visse proteiner i kroppen som styrer insulin responsen, glukose transport og betennelse. Dette kan føre til videre undersøkelser med hensyn til hvordan kanel kan hjelpe diabetikere stabilisere insulin nivåer i sine organer.

Mens disse funnene er lovende, ikke Mayo Clinic ikke tolererer bruk av kanel for å behandle diabetes, som den hevder at videre studier må gjennomføres for å bekrefte kanel helse fordeler.

Andre studier og betingelser

Mens noen kilder rapporterer at kanel kan bidra til lavere kolesterol, ikke Mayo Clinic ikke bifaller denne behandlingen, som det står det ikke er nok definitive bevis for dette.

Videre studier av Dr. Anderson og hans gruppe kolleger har antydet at kanel anti-inflammatoriske egenskaper kan være nyttige som behandling for artritt og noen former av hjertesykdom, så vel som Alzheimers.

Andre studier er underveis for å teste kanel evner til å behandle polycystisk ovariesyndrom om kvinner, pre-diabetisk metabolsk syndrom og fedme.

Men de fleste av disse studiene er fortsatt i testfasen, og det er viktig å ikke medisinere seg selv med kanel. Snakk med legen din før du begynner å ta en urte supplement eller legge betydelige mengder kanel til ditt daglige kosthold.

Fysiske egenskaper av lipider

Vann er den substans som gjør mulig levetid, noe som er grunnen til at de fleste organiske molekyler som er løselige i vann. Lipider er et unntak, med den unike fysiske egenskapen av å være hydrofobe, eller uløselig i vann. De fysiske egenskapene til lipider gi dem en viktig rolle i å påvirke tekstur, utseende og sunnhet i maten vi spiser. Dermed har matvitenskap industrien utviklet en rekke kriterier som å måle og evaluere de fysiske egenskapene til lipider.

Fakta

Lipider er et av de fire hovedgrupper av organiske makromolekyler, sammen med proteiner, karbohydrater og nukleinsyrer. Alle disse store molekylene har egenskapene av å være karbon-baserte og essensielle for liv slik vi kjenner det. Lipider er en sammensatt gruppe av molekyler som inneholder fett, oljer, voks, fosfolipider og steroider.

Struktur

Som alle organiske molekyler, er lipider som består av en kjede av karbonatomer som er knyttet til andre funksjonelle grupper av atomer. Fett er sammensatt av en glycerol (tre karbon-alkohol) ble til tre fettsyrer.

Betydning

Lipider er viktig i matvitenskap industrien, som lipider er en viktig kilde til kost energi og påvirke den ernæringsmessige verdien, smak og tekstur av matvarer.

Kriterier viktig i næringsmiddelvitenskap omfatter det faste fettinnholdet av lipid, blakningspunktet og røyk / brann / flammepunkt.

Fastfettinnhold

Det faste fettinnholdet er forholdet mellom lipid volumet som er fast masse i forhold til den totale massen av lipidet. Fast fettinnhold påvirker spread, fasthet, struktur og stabilitet av lipid. Mat produsenter er interessert i det faste fettinnholdet i produkter som smør og margarin.

Cloud Point

Den blakningspunkt er et mål for den temperatur ved hvilken krystallisasjonen begynner i en olje når det avkjøles. Produserende oljer som ikke danner krystaller ved kjølige temperaturer er av praktisk betydning, da det kan øke muligheten for noen oljer som skal lagres i lengre perioder.

Smoke / Brann / Flash Point

Forstå røyk og brann punkter for spesielle lipider er viktig for valg av lipider som kan brukes ved høye temperaturer. Disse punktene måle virkningen av varme på de fysiske egenskaper av lipid og er en indikator på mengden av flyktig organisk materiale til stede i lipid.

Mettet og umettet fett

Carbon evne til å danne et maksimalt fire bånd med andre atomer er viktig for å forstå forskjellen mellom mettede og umettede fettsyrer.

Mettede fettsyrer, slik som smult eller smør, er faste ved romtemperatur. Dette er på grunn av de fysiske egenskapene til fettsyre haler i lipid-molekyler. I et mettet fett, danner hvert karbonatom er en enkeltbinding med hydrogen og andre atomer i molekylet. Dette skaper en fettsyre med rett "hale", som gjør det mulig for mange mettet fett molekyler for å bli pakket tett sammen i en relativt liten plass.

Umettede fettsyrer, slik som olivenolje, er flytende ved romtemperatur. I disse fett, karbonatomer danner dobbeltbindinger som danner en knekk i halen på fettsyre. Kinks hindre tett pakking av umettede molekyler.

Medisinske egenskaper sitronsaft

Medisinske egenskaper sitronsaft


Ifølge den klassiske urtemedisin teksten "A Modern Herbal," sitroner er den mest verdifulle av alle frukter for bevaring av helse. Brukes av kulturer rundt om i verden siden antikken for å forbedre og vedlikeholde helse, pakker sitronsaft en sterk phytochemical punch. Med potensial til å lette forhold fra betennelse til forgiftning til kreft, sitroner fortjener en nærmere titt inn i de medisinske funksjoner som gir dem deres helbredende egenskaper.

Historie

Sitroner har vært lenge anerkjent for sine helbredende egenskaper. Nero, den beryktede keiser av Roma, famously drakk store mengder sitronsaft for å motvirke forsøk på sitt liv ved forgiftning.

Løpet av det 18. århundre, britiske Royal Surgeon James Lind oppdaget at sitroner kunne avverge skjørbuk, en ødeleggende epidemi sykdom blant sjøfolk som resulterte fra Vitamin C mangler. Siden da har det vært britisk lov at hvert skip bærer nok sitronsaft for hver sjømann.

Siden antikken i Indonesia, har kvinner med migrene blitt rådet til å vaske eller suge føttene i vann med sitronsaft.

Sitronsyre

Sitronsaft er 6.7 til 8.6 prosent sitronsyre. Sitronsyre er et kraftig chelator eller substans som kan binde metallioner og å fjerne dem fra løsningen. Dette gjør sitronsyre en ettertraktet kjemiske i såper og rengjøringsprodukter, men det kan også gi kraftige helsemessige fordeler ved å behandle heavy-metal forgiftning hos mennesker og hjelpe bekjempe virus og bakterieinfeksjoner. (Se Resources.)

Vitamin C

Sitronsaft er rik på vitamin C, et vannløselig vitamin og kraftig antioksidant som kreves for vekst og reparasjon av kroppsvev. Vitamin C er nødvendig for dannelsen av kollagen, et protein som finnes i huden, arrvev, blodkar og andre kroppsvev. Antioksidanter som vitamin C hjelper forsinke aldringsprosessen, kjempe svulster, reparere sår og sal av inflammatoriske sykdommer. (Se Resources.)

Flere egenskaper

Bioflavonoider i sitronsaft styrke blodårene og opprettholde øye helse. Limonen kan ha anti-kreft egenskaper. Kalium, tilstede også i sitronsaft, er viktig for normal nyrefunksjon og er en elektrolytt, kritisk for nerve-og muskelfunksjon. (Se Resources.)

Medisinsk bruk

Sitronsaft er en snerpende og kan brukes til å gurgle med for sår hals eller som lotion for solbrenthet. Det er også en avkjølende drink for feber.

Med sterke anti-inflammatorisk egenskaper, sitronsaft anbefales for akutt revmatisme.

Sitronsaft motvirker narkotiske forgiftning, og har lenge vært anerkjent for sin verdi som en bakrus kur.

Betraktninger

Saften er ikke den eneste medisinske delen av sitron. Per vektenhet, har sitrusskall betydelig høyere mengder medisinske fytokjemikalier enn juice. Skallet inneholder høyere konsentrasjoner av sitronsyre og aktive anti-cancer forbindelser enn juice eller fruktkjøttet. I en studie fra 2001, forskere Hakim og Harris fant at skallet viste stort potensial for betydelig reduserer risikoen for ikke-melanom hudkreft.

Egenskaper av Acai Berry

Egenskaper av Acai Berry


Hjulpet av påtegninger fra helse guruer (og infomercials), har den lille acai berry i løpet av noen år vokst fra en obskur Søramerikansk frukt til en viden annonseres "supermat". Mens frukten inneholder mange sunne egenskaper, pass deg for overdrevne, uprøvde påstander om frukt helbredende egenskaper.

Identifikasjon

Acai bær er små, runde, dype lilla frukter som ligner på druer som vokser på acai palm. Fruktene er fibrøs, mindre kjøttfull enn en drue og inneholder ett stort frø.

Geografi

Acai bær vokser naturlig i Sentral-og Sør-Amerika, mest prevalently i myrlendt lavlandet er Nord-og Sør-Amerika.

Skjemaer

Acai bær ødelegge raskt og dermed er ikke utbredt i sin naturlige form. I stedet synes de stort sett i form av juice og kosttilskudd.

Ernæring

Som de fleste frukter, er acai berry sunt og er fullpakket med fiber, sunt fett og antioksidanter, ifølge Mayo Clinic. En 2006-rapport publisert av det amerikanske National Library of Medicine rapporterte at bær er antioxidant evner var høyere enn noen annen frukt eller grønnsak testet til dags dato.

Misforståelse

Produsenter av acai produkter gjøre en rekke påstander om å øke energi, barbert bort pounds, senke kolesterolet og forbedre fordøyelsen. Til tross for bær sunne egenskaper, slike påstander forbli uprøvd på grunn av begrenset forskning på bær, ifølge Mayo Clinic.

Egenskaper og effekter av Royal Jelly

Egenskaper og effekter av Royal Jelly


Royal Jelly er stoffet skilles ut av honningbier som brukes til å mate larver når strukturen trenger en ny dronning. Dietten av kongelig gelé bidrar til dronningen bee fruktbarhet slik at hun kan fylle strukturen, samt til hennes levetid, la henne leve omtrent 10 ganger lenger enn de andre biene. Royal Jelly vises også i mange kosttilskudd og produkter, med produsentene hevder at fordelene til dronningen bee sette også for mennesker. Mens Royal Jelly inneholder noen viktige næringsstoffer, mange produsenten hevder er overdrevet og ikke støttet av gyldig forskning.

Sammensetning

Royal Jelly er mer enn 60 prosent vann ved sammensetningen, ifølge en studie ved University of Sao Paolo. Det er omtrent 20 prosent karbohydrater og ca 13 prosent proteiner. Lipider utgjør litt mer enn 3 prosent av kongelig gelé sammensetning. Om 1 prosent av kongelig gelé er aske.

Fysiske egenskaper

Royal gelé i sin rene form, når utskilt av arbeideren bier, fremstår som en seig, melkehvitt stoff, ifølge Australias Therapeutic Goods Administration. Det er en svært forgjengelig element og krever umiddelbar nedkjøling når høstet fra elveblest. Produsentene noen ganger legge honning eller bivoks til royal gelé til hjelp i sin bevaring.

Ernæringsmessige egenskaper

Den primære næringsstoffer i Royal Jelly er Vitamin B6 og pantotensyre. Den inneholder også et spor mengde mineraler, enzymer og vitamin C. I motsetning til påstander av noen kongelige gelé produktet produsenter, det inneholder ikke de andre vitaminer, som A, D, E eller K.

Gunstige effekter

Det høye innholdet av vitamin B6 og pantotensyre gjøre det næringsrik som en mat, selv om disse næringsstoffene er lett tilgjengelig i mange andre matvarer som ikke bære den høye kostnaden av noen kongelige gelé kosttilskudd, ifølge New York University Langone Medical Center. Royal Jelly har også demonstrert antimikrobielle egenskaper, selv om de ennå ikke er bevist å oversette til antibiotika evner etter forbruk. Flere hudpleieprodukter inneholder også royal gelé.

Hevdet Effekter

Mange av de helbredende egenskaper hevdet av produsentene av kongelig gelé produkter forbli uprøvd av solid forskning. Noen undersøkelser, for eksempel en 1995 studie av J. Vittek på New York Medical College Department of Medicine, bekreftet at forbruker Royal Jelly kan bidra til lavere kolesterol, men mye av denne forskningen ikke holder opp under moderne standard, i henhold til Langone Medical Center. Det er heller ingen betydelig forskning for å sikkerhetskopiere påstander om at Royal Jelly bidrar til å lette menopause symptomer. Hevder at det kan krympe ondartede svulster, lavere blodtrykk og forebygge osteoporose også ikke støttet opp av vitenskapelig forskning.

Farlige effekter

Mens det er som regel ufarlig, kan Royal Jelly utgjøre en fare for bestemte personer når det forbrukes. Spesielt, kan folk som er allergisk mot bistikk eller bie produkter har en alvorlig og potensielt dødelig reaksjon på produktet. Andre allergiske reaksjoner har inkludert astma og blødning i tykktarmen, i henhold til Langone Medical Center. En 2006-case studie av NJ Lee og JD Fermo på South Carolina College of Pharmacy har også indikert at Royal Jelly kan sammensatte effekten av noen blodfortynnende, forårsaker indre blødninger.

Hvilke egenskaper av lipider?

Hvilke egenskaper av lipider?


Uttrykket "lipider" beskriver forbindelser slik som fett, voks, fosfolipider, oljer og andre lignende forbindelser. Lipider alle har lignende egenskaper fordi de er alle molekyler som er laget av de samme elementer med lignende kjemiske strukturer, men de strukturer og egenskaper varierer noe.

Kjemiske egenskaper

Lipider er hydrofobe, noe som betyr at de frastøter vann eller ikke oppløses i vann. Halen av alle lipidmolekylene er hydrofobt, mens hodet på noen lipid-molekyler, slik som fosfolipider og fettsyrer, er hydrofile eller vannelskende. Fordi disse lipider har to motstående ender med forskjellig polaritet, er de ikke-polare, mens vannet er polar. Dette forklarer hvorfor, når en olje eller fett tilsettes vann, betyr det ikke mikse og du kan tydelig se de ulike løsningene.

Energi

Mange typer av lipider, slik som oljer, mettet fett og andre, finnes i matvarer. Hvert gram spist gir ni kalorier av energi for menneskekroppen. Inntar flere lipider enn trengs av kroppen, særlig mettet og herdet fett, kan føre til fettlagring og føre til helseproblemer som høyt kolesterol.

Organiske forbindelser

Alle lipider er organiske forbindelser, som betyr at de inneholder karbon i deres kjemiske struktur. Strukturen og kjemisk binding av karbonatomene er forskjellig blant de forskjellige typer av lipid-molekyler, noe som gir hvert lipid en litt annen egenskap. For eksempel fett som har mange hydrogenbindinger, kalt hydrogenert fett, ofte er fast ved romtemperatur, mens fett med flere dobbeltbindinger mellom karbonatomer og færre hydrogenbindinger ofte er flytende ved romtemperatur.

Fysiske egenskaper sitronsaft

Sitronsaft er billig og kan være plassert i nesten hvilken som helst butikk i USA. Det består av mange komponenter, de fleste av dem gunstig. Sitronsaft selv har milde anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper. Sitronsaft har blitt anbefalt å behandle alt fra nyrestein til dårlig ånde.

Kjemisk sammensetning

Sitronsaft inneholder vann, sitronsyre, fosforsyre, syre Melic, citral, citronellol, pektin, hesperidin, d-limonen, og sesquiterpene phellandrene.

Surhet

PH-verdien av sitronsaft varierer mellom to og tre, slik at det er en syre base. Sitronsaft inneholder omtrent 5 til 6 prosent sitronsyre. Syren i sitronsaft er etsende.

Vitaminer og mineraler

Vitamin C, vitamin A, folat, cholin, vitamin E, B6 og B1, tiamin, niacin og pantotensyre kan finnes i sitronsaft. Den inneholder også en stor mengde av kalium-, mindre mengder kalsium, magnesium, fosfor, og natrium og spormengder av kobber, jern, mangan, sink og selen.

Ernæringsmessige egenskaper

Saften fra en sitron inneholder ca 12 kalorier og fire totalt karbohydrater. Det er nesten ingen målbar fett eller protein i sitronsaft.

Egenskaper av maisolje

Egenskaper av maisolje


Maisolje er overalt i det amerikanske kostholdet. Oljen ekstraheres fra korn spire via en prosess som kalles våtmaling. Mens mais har mange bruksområder som spenner fra nærings til industri, er den nåværende nummer én bruk av mais til produksjon av maisolje for konsumentmarkedet som flaske olje eller margarin, etterfulgt av sin kommersiell bruk i måltid eller snack-steking. Siden maisolje er så utbredt i vårt samfunn, å vite mer om det kan hjelpe folk gjøre sunne og trygge valg om bruken.

Generelle Properties

Maisolje er uløselig i vann og brennbart, noe som betyr at den kan ta fyr. Det motstår generelt røyke, men hvis du varmer det for lenge eller ved ekstreme temperaturer, kan det føre til giftige gasser. Maisolje er relativt stabil og vil ikke endre sammensetning eller gå dårlig lett, men etter eksponering til luft eller sterkt lys i lange perioder av gangen, vil det bli harsk.

Fysiske egenskaper

Maisolje er flammepunkt 490 grader Fahrenheit. Flammepunktet er den temperatur ved hvilken en damp kan antennes i luft. Maisolje er selvantennelsespunktet er 740 grader. Den selvtenningspunktet er den temperatur ved hvilken en substans som vil antennes uten en antennelseskilde.

I de fleste tilfeller vil maisolje aldri være i fare for brann forårsaket av damp branner i hjemmet, men være klar over terskelen når broiling med det. Risikoen er så lav at maisolje ikke selv har en rapportert damptrykk eller eksplosiv grenseverdi, som begge normalt er rapportert på kjemisk datablader.

Matlaging med maisolje krever bare at du oppbevarer oljen i en lukket beholder og beskytte den mot direkte lys. Unngå direkte kontakt med flammer eller overeksponering for høye temperaturer for å forhindre brann når oljen ikke lenger er i en pose.

Helse Properties

Maisolje forhold til sykdommen er bemerkelsesverdig. Det er vanlig eller tungt inntak kan direkte påvirke sannsynligheten for kreft, depresjon, kardiovaskulære sykdommer og andre sykdommer med en inflammatorisk komponent, inkludert irritabel tarm-syndrom, reumatoid artritt og type 2 diabetes.

Dette er fordi maisolje har en omega-6 og omega-3 fettsyre-forhold på 49 til 1. Det optimale forholdet er 4 til 1. Moderne amerikansk dietter allerede er i overkant av det dobbelte av optimale forholdet i mange tilfeller, men er maisolje en alvorlig komponent av ubalansen. Hvis høy maisolje forbruket kommer til å forbli i kostholdet ditt, må du øke inntaket av omega-3 fettsyrer. Mat som er rik på omega-3 inkluderer laks, tunfisk, olivenolje, hvitløk og andre.

Komparative Properties

Sammenlignet med andre matfett, gjør maisolje har sine fordeler, også. Dens mettet fett er gunstig i mange tilfeller. Mettet fett øker totalkolesterol, både den "gode" (HDL) og "dårlig" (LDL) slag.

Maisolje har en svært lav mettet fettnivå på 13%. Sammenlignet, smør 66% og smult har 41%. Vær forsiktig med margarin, skjønt, som kommer fra maisolje. Dens mettet fett nivå er 80%, og ofte inneholder transfettsyrer, en type syntetisk fett beregnet for å øke holdbarheten.

Tre egenskaper som Brød Mold aksjer med sopp

Tre egenskaper som Brød Mold aksjer med sopp


Mens brød mold og sopp er begge regnet sopp, de er fra forskjellige phyla. Både brød mugg og sopp dele tre viktige egenskaper: de formerer seg seksuelt, forråtnelse av organisk materiale og har lignende cellulære strukturer.

Cellestruktur og organisasjon

Det motsatte av diploide dyreceller, de viktigste cellene i sopp er haploide celler - som inneholder bare én kopi av arvestoffet. (Hos dyr kjønnsceller er haploide, i sopp, kjønnsceller er diploid.) De ikke-reproduktive celler av både brød mold og sopp har en tendens til å gruppere i lange trådformede strukturer som kalles hyfer. Denne organisasjonen tillater for alle cellene i en sopp til å være i nær kontakt til miljøet. Hyfer er beskyttet av et tykt cellevegg laget av kitin og små hull i dette beskyttende dekke tillate nødvendige materialer og næringsstoffer for å passere gjennom og inn i soppen.

Organisk Decay

Både brød mold og sopp er saprophytes, som er organismer som henter næring fra sine umiddelbare omgivelser. Begge slipper enzymer som bryter ned organisk materiale til en form som kan bli absorbert. Som organisk materiale brytes ned, sopp sende sine hyfer dypere og dypere - gi dem muligheten til å vokse og ta inn flere næringsstoffer. Mens brød mold har vært kjent for å brytes ned både levende og dødt vev, kan sopp bare lever på dødt organisk materiale.

Seksuell reproduksjon

Mens brød mold kan reprodusere aseksuelt, betyr det reprodusere seksuelt, som gjør sopp. Reproduksjonsprosessen for begge organismer begynner når to spesialiserte hyfer av motsatte parring typer røre sammen for å danne en zygospore. Den resulterende zygospore er en diploid celle. I brød mugg, celledeling - via meiose - deretter foregår for å danne haploide sporer, hvilke er dispergert. I sopp, de spredte sporer går på å danne den velkjente utseende fruiting kroppen kalles en basidiocarp.

Andre typer sopp

Brød mugg og sopp hører til Zygomycota og Basidiomycota phyla, henholdsvis. De to andre phyla i soppriket er Chytridiomycota - eller fossil sopp - og Ascomycota - eller sac sopp. Fossile sopp er ekstremt primitive vannlevende sopp som brytes ned både levende og dødt vev. Disse soppene er i stand til både seksuell og aseksuell reproduksjon. Sac sopp også brytes ned både levende og dødt vev, men de har også blitt kjent for å inngå mutualistic relasjoner med andre organismer. Gjær og penicillin muggsopp er begge eksempel på sac sopp.

Matvarer med anti inflammatorisk egenskaper

En ny vekt i kosten har vært på matvarer som besitter anti-betennelse egenskaper, som studier viser har en stor rolle i sykdomsforebygging. I likhet med Middelhavsdietten, disse matvarer inneholder ulike frukter og grønnsaker, sunt fett, hele korn, magre fjærkre og fisk, belgfrukter og ulike krydder. Den viktigste nøkkelen er å spise en ren diett med minimale raffinert og bearbeidet mat.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er fulle av fytokjemikalier som bekjemper betennelser og beskytte mot sykdom. Farge er en viktig indikator for å avgjøre de mektigste mat kilder. Bær, mørkegrønne grønnsaker og tomater er alle gode eksempler. Preparatet er også meget viktig, fordi høye temperaturer kan redusere fordelene med matvarer. Lett damping, eller til og med rå forbruk, er best. Noen næringsstoffer vil også bli bedre absorbert hvis paret med sunt fett.

Sunt fett

Sunt fett er mye skryt for sine anti-inflammatoriske egenskaper. I motsetning til det mange tror, ​​når fett forbrukes korrekt og i moderate mengder har det ekstreme helsefordeler, inkludert hjelpe til vekttap (på grunn av metthetsfølelse det gir). De beste fett for å bekjempe betennelser inkluderer omega-3 fettsyrer og umettet fett som finnes i naturlige kilder som nøtter og fisk. Laks og tunfisk er gode tilbydere av næringsstoffer. Olivenolje og ferskpresset oljer fra planteriket er gode fettstoffer for dressinger og matlaging.

Høyre Protein

Protein er nødvendig i ethvert kosthold, fordi det bygger muskler og opprettholder riktig funksjon i vitale organer. For betennelse-bekjempelse fordeler, de beste kildene er fjærfe, fisk eller plantebaserte proteiner. Rødt kjøtt er mindre gunstig og kan faktisk ha motsatt effekt. Belgfrukter, bønner, soyabønner og magre meieri kilder alle gir tilstrekkelige mengder protein.

Krydder og Tea

Krydder er en naturlig komponent som gir smaken ekstrautstyr, er for det meste kalori gratis og allment tilgjengelig. En med gode anti-inflammatoriske egenskaper er tumeric, som er kraftig og deilig og parene godt med karri pulver. Ingefær og hvitløk også bidra til å bekjempe betennelser og har store hjerte helsemessige fordeler.

Te er en annen stor kilde til laget bare av tørkede blader som er fylt med antioksidanter og fytokjemikalier som hjelpemiddel i kamp betennelse og bidrar til å bekjempe sykdommer som kreft og hjertesykdommer. Ifølge University of Maryland Medical Center, grønn te tjener også til å forbedre forbrenningen og akselerere vekttap.

Kosttilskudd

Utviklingen av kosttilskudd har fulgt med økningen i etterspørsel etter enkle kosttilskudd som ikke krever tid og de samme lovet fordeler. Men, i likhet med en hvilken som helst mat, mer behandling og endring resulterer i redusert fordeler. Fra tumeric piller til fiskeolje og hvitløk kapsler med nesten ingen lukt, har leverandørene skapt et bredt utvalg av flasker i hyllene til markedet til forbruker appell.

Emu Oil sin helbredende egenskaper

Emu Oil sin helbredende egenskaper


ØMU er innfødt til Australia, og etter sin fetter, struts, er den nest største fuglen på planeten. Det er hevet kommersielt for sine kjøtt, skinn, egg og olje.

Søknader

Fett fra emu er gjengitt og raffinert til en olje med programmer som inkluderer kosmetikk, medisiner og helse produkter.

Funksjoner

Den helbredende egenskaper av emu olje for huden forholde seg til sin essensielle fettsyrer, som inkluderer omega 3 og 6 fettsyrer. Ifølge American Emu Association, "Fraværet av fosfolipider gjør emu olje svært gjennomtrengende og gjør at den kan absorbere gjennom huden lettere."

Fordeler

Maryland Emu Association nettside sier, "Emu olje inneholder også oljesyre, et stoff som har en lokal anti-inflammatorisk effekt på dermal vev." På grunn av denne anti-inflammatorisk effekt, mange atletisk avdelinger bruker emu olje for sportsrelaterte smerter og skader. Oljen bidrar også til å løse problemer med tørr hud, brannsår og leddgikt leddene.

Grading

Den amerikanske Emu Association er den internasjonale myndighet som klassetrinn kommersielle emu produkter og sertifiserer dem for renhet. Den høyeste karakteren, "Fully Raffinert Emu Oil", er ren nok til å bruke som ingrediens i kosttilskudd.

Potensial

Selv avgjørende forskning på mennesker ennå ikke har blitt gjort i USA, skriver Susan McMahon, på University of Massachusetts Lowell nettside, "er Forskere i Australia også se inn i kolesterolreduserende aspekter av olje." Med mer forskning og erfaring, kan emu olje rettsmidler bli akseptert som pleie og helsebringende verktøy.

Egenskaper til Horsetail

Horsetail er en urt som har vært brukt for sine helsemessige fordeler siden de gamle greske og romerske imperier. Urten kan behandle sår og bidra til å stoppe blødning. Horsetail er tilgjengelig i flytende eller tørket urt skjemaet.

Plant Fakta

Horsetail er en flerårig nært knyttet til bregne. Den vokser i hele Nord-Amerika, Europa og Asia. Anlegget har stengler og skudd som ligner asparges.

Egenskaper

Kjerringrokk urten har vanndrivende egenskaper som kan hjelpe i behandlingen av nyrestein og urinveisinfeksjoner. Middelet kan også øke bentetthet og støtte behandling av osteoporose.

Bruksområder

Horsetail brukes eksternt til å behandle første grads forbrenning, forstuinger og brudd. Denne urten kan fremme sårheling, men det bør ikke brukes til å behandle åpne sår.

Legemiddelinteraksjoner

Horsetail er vanndrivende effektene kan forårsake interaksjoner med digoksin, fenytoin og andre rusmidler. Pasienter som tar reseptbelagte legemidler bør diskutere de potensielle effektene av kjerringrokk med sine leger.

Forholdsregler

Horsetail rettsmidler fremstilt fra Åkersnelle arter av kjerringrokk er trygge i mange tilfeller, men Equisetum palustre kjerringrokk arter er giftige for hester og bør ikke brukes av mennesker.

Advarsler

Kjerringrokk bruk kan utarme nivåer av vitamin B1 i kroppen. Pasienter med nyresykdommer eller hjertelidelser bør ikke bruke denne urten.