Digidexo.com

svie i ansiktet

Hva ville føre til en brennende følelse i ansiktet?

Når ansiktshuden brenner, kan det være smertefullt og kan påvirke hvor godt du kan fungere i løpet av dagen. For å lindre svie i ansiktet, er det viktig å først vite hva som kan være årsaken til brennende hud.

Kjemisk Burn

Etseskader kan skje i ansiktet når du overforbruk sterke hudpleieprodukter, som for eksempel kremer for å bekjempe rynker eller kviser-behandling produkter. Dette kan føre til at huden til å brenne og å føle stramt.

Sun Burn

Solen brenner er forårsaket av over-eksponering for sollys og ultrafiolett stråling. Dette kan gjøre ansiktet vises rødt og betent, og kan også føre til blemmer og hudskader.

Tørr hud

Tørr hud kan forårsake en brennende følelse på huden, fordi det fører til at huden til å sprekke og skrell. Dette cracking skaper små sprekker i ansiktet som føles som et brannsår på huden.

Eksem

Eksem er en kløende hud tilstand som kan føre til en følelse av brennende på huden. Dreven kløe i ansiktet på grunn av eksem kan føre til at huden til å splitte og slitasje, som fører til en brennende følelse.

Aggressiv Vasking

Over-vask av huden, eller vaske for aggressivt, kan strippe bort den naturlige oljer og skade overflaten lag av huden. Etter vasking, vil ansiktet føler fast og vil brenne.

Ulike måter å fjerne røde årer og mørke flekker fra ansiktet

Røde årer og mørke flekker i ansiktet er distraherende funksjonene som kommer med alder og soleksponering. De kan fjernes gjennom en rekke hud-foryngelse prosedyrer, slik som kjemisk peeling, lys, laser og andre energibasert terapi for å produsere et klarere hudfarge.

Røde årer

Røde årer er også kjent som "edderkopp årer" fordi de er vanligvis tynn og vises i klynger. De vanligvis vises i bena, men kan også dukke opp i ansiktet ditt. De blir vanligvis behandlet med sklerose, som ikke krever noen anestesi. En skleroserende løsning, vanligvis saltvann blir injisert inn i de røde blodårer, noe som får dem til å gå i oppløsning og svekkes over tid.

Sclerotherapy kan svi litt og fører til at huden din midlertidig å bli rød og oppvokst. Senere området kan vises mørbanket. Det tar opptil en måned for å se hele effekt og redusere forekomsten av røde årer. Men du vil sannsynligvis nødt til å gå til legen minst to ganger, om en måned fra hverandre, som en del av denne type terapi å fullstendig eliminere de røde årer.

Nyere behandlinger for edderkopp årer involverer bruk av lasere, som sender pakker med intense lyset i venene. Som skleroterapi, det tar tid for venene å falme. Selv om en laser krever ikke bruk av nåler, er det ikke helt smertefritt. Området vil være ganske varm under øktene, som varer opptil 20 minutter. Din helsevesenet leverandør vil gi kjøling for å holde deg komfortabel. Opp til fem behandlinger blir vanligvis nødvendig for å fullstendig eliminere de røde blodårer. Laser-terapi bivirkninger kan inkludere rødhet og hevelse og en misfarget område som varer i opptil to måneder. Det er en fare for brannskader hvis lasere brukes feil.

Mørke flekker

Mørke flekker på ansiktet ditt, vanligvis et resultat av soleksponering, kan fjernes med laser eller lysterapi eller en kjemisk peeling.

Kjemisk peeling bruker stoffer som fenol, trikloreddiksyre og AHA fruktsyre for å fjerne misfarging. En kjemisk peeling er vanligvis utført i et legekontor, og anestesi er ikke nødvendig fordi kjemisk peeling forårsaker bare en liten stikkende følelse, selv om legen din kan forskrive en beroligende for å hjelpe deg å slappe av. Etterpå kan du ha litt smerte og hevelse, og huden vil se rød og flassende. Huden din vil leges i løpet av en uke til 10 dager.

Opplevelsen av å ha laser eller lys behandlinger for å fjerne mørke flekker ligner edderkoppen-vene terapi.

Uansett behandling du velger for enten røde årer eller mørke flekker, anbefaler American Society of Plastic Surgeons at du starter et regime av flittig og absolutt solbeskyttelse for å unngå ujevn pigmentering, særlig i løpet av det første året etter noen av disse prosedyrene.

Hvordan fjerner jeg vorter i ansiktet?

Hvordan fjerner jeg vorter i ansiktet?


En ansikts vorte kan være pinlig, smertefull og kostbart å fjerne når du velger mer invasive prosedyrer som for eksempel elektro. Det er viktig når du arbeider med vorter i ansiktet som du holde deg unna produkter med sterke kjemikalier som disse kan føre til svie eller arrdannelse. Mange naturlige rettsmidler er tilgjengelig om de kan ta lengre tid å vise resultater. Naturlig rettsmidler er ofte foretrukket fordi de reduserer sjansen for arrdannelse og i stor grad består av produkter som du allerede har i ditt hjem. Unngå å plukke på vorter da dette kan føre til blødninger og området mange ikke bare arr, men dette kan føre til spredning av vorter til andre områder.

Bruksanvisning

Naturlig rettsmidler

Suge en bomullsdott i Castor olje. Gni inn vorte nattlig i flere minutter for å sikre metning. Denne metoden kan ta alt fra tre til ti uker, avhengig av størrelsen og dybden av vorten.

Slice en potet i to. Det kan være en hvilken som helst form for potet, som den slags er ikke viktig. Gnir innsideparti av poteten på vorte i 3 til 5 minutter til flere ganger daglig. Denne metoden tar også ca to uker, og arrdannelse er mindre sannsynlig enn med kjemiske behandlinger.

Cut åpne en rå løk. Gni innvendig parti av løken over vorten i flere minutter. Denne metoden kan være mildt smertefullt som løken kan irritere vorte og forårsake blodtilførselen til området. Imidlertid er denne metoden i stor grad lykkes, og resultatene blir sett med en gang ifølge ekspertene på WartsTreatmentHelp.com.

Kjemisk og profesjonelle rettsmidler

Gjør en avtale med fastlegen din. Mange leger vil fryse vorte ved å sprøyte den med flytende nitrogen. Dette fører vorte å stivne og blemme. Vanligvis vorte faller av av seg selv i løpet av en uke. Denne fremgangsmåten løser problemet relativt raskt, men kan føre til arrdannelse.

Kjøp en over-the-counter vorte behandling krem eller kit. Disse kan finnes på de fleste apotek og generelle butikker. Disse produktene inneholder Salisylsyre som effektivt kan kvitte seg med mindre alvorlige eller mindre vorter. Hver behandling varierer så følg instruksjonene som følger med produktet.

Snakk med legen din om elektro. Når du velger denne metoden, vil legen din nummen området og vil deretter brenne det vorte av ved å sende en elektrisk strøm gjennom en nål. Denne metoden kan la arrdannelse og bør brukes som en siste utvei, men vortene kan selv komme tilbake med denne metoden.

Utskrapning brukes noen ganger i tillegg til eller i stedet for Elektro. En lege vil bruke en skalpell å skrape vorte og røtter ut av huden din. Denne metoden fører også til arrdannelse, men er i stor grad lykkes da sammen med Elektro.

Hvordan Bleach mørke flekker i ansiktet

Hvordan Bleach mørke flekker i ansiktet


Opprettholde en sunn hud er mye lettere sagt enn gjort. Fra overdreven soling til naturlig olje buildup, ansikter huden mange utfordringer. Områder på kroppen som ansiktet som ikke kan dekkes av klær, er mer utsatt for skader. Mørke flekker, eller hyperpigmentering, er en vanlig hud tilstand forårsaket av overskytende melanin innskudd. Naturlige behandlinger er tilgjengelig som kan visne flekker.

Bruksanvisning

Lemon Juice Natural Spot Remover

•  Hell 1 ss. sitronsaft i bollen. Sitroner inneholder blekemidler som raskt kan lysne mørke områder av huden og døde hudceller til å produsere sunnere, lysere hud.

Dip 1 til 3 bomullsdotter i sitronsaft og gjelder for mørk hud flekker. Lett bearbeid flekken to til fire ganger med bomullsdott; sørg for å belegge hele spot med sitronsaft.

La sitronsaft å suge på stedet for minimum 20 minutter. Skyll ansiktet med kaldt vann i tre minutter.

Gjenta denne prosessen en gang daglig i tre uker for best resultat.

Raw Potato Skin Spot Wonder

Vask og skrell 1/2 potet. For hvert sted du ønsker å fjerne, skjære en flis av rå potet. For eksempel, hvis to flekker trenger å bli eliminert, skjære potet to lunter.

Legg deg ned og plassere potetstenger på mørke flekker. Poteter inneholder essensielle mineraler slik som kalium, fosfor, sink og magnesium som er nødvendig for å opprettholde hudens naturlige helse. Poteter har vist seg å være nyttig i fjerning av ansiktsurenheter slik som akne og mørke flekker på grunn av deres mineraler og milde blekeegenskaper.

La potet lunter å suge på mørk hud flekker i minimum 15 minutter. Kast potet lunter, og skyll ansiktet med kaldt vann for å fjerne overflødig potet juice fra huden.

Gjenta denne behandlingen to ganger daglig i fire uker for best resultat.

Tips og advarsler

  • Ikke mist motet hvis umiddelbare resultater ikke oppstår. Bleking av hud flekker vil ta tid.
  • Alltid konsultere en hudlege før du prøver naturlige bleking teknikker eller rettsmidler. Mens de rettsmidler er naturlig, kan bare en hudlege vurdere din spesifikke hudtype og avgjøre om disse rettsmidler er riktig for deg. Unngå å ta kontakt med øynene, kutt og brannskader ved håndtering av sitronsaft. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i øyeirritasjon, alvorlig brenn av åpne lesjoner og smertefull svie.

Symptomer, årsaker og behandlinger for Nummenhet i ansiktet

Symptomer, årsaker og behandlinger for Nummenhet i ansiktet


Facial nummenhet er tapet av frivillige muskelbevegelse i ansiktet. Opplevelsen av ansikts nummenhet kan være svært skremmende, som en person kanskje ikke vet hvorfor han har mistet følelse eller kontroll i ansiktet. Hvis du mistenker et slag eller annen alvorlig problem, ringe 911 umiddelbart.

Symptomer

Symptomer på ansikts nummenhet inkluderer manglende følelse, lammelser eller prikking i ansikt og lepper. Ansikts nummenhet kan oppstå på den ene eller begge sider av ansiktet. Noen ganger er ansikts nummenhet ledsaget av hevelse, rødhet eller en brennende følelse.

Årsak: Skade

Ansikts nummenhet kan være forårsaket av nerveskade. Skader i ansikt, nakke eller ryggraden kan forårsake nummenhet, prikking eller lammelse av ansiktsmusklene hvis skaden svekker en nerve som strekker seg til ansikt. Skaden kan være alvorlig, men det trenger ikke være. Selv små skader, som for eksempel muskel belastning fra tunge løft eller små slag, kan føre til en svulmende disk som fører til ansikts nummenhet.

Årsak: Stroke

Hjerneskade fra hjerneslag kan også forårsake ansikts nummenhet. Når et slag utvikler, oksygen og blod ikke klarer å nå hjernen, forårsaker nerveskader som påvirker følelse i ansiktet og andre steder i kroppen. Ansikts nummenhet ene siden, spesielt hvis ledsaget av lammelse av armen eller beinet på samme side av kroppen, kan være en av de første indikatorene på at en person har lidd av et slag.

Årsak: medisinsk tilstand eller narkotika

Medisinske tilstander som diabetisk nevropati, hjernesvulst, sarkoidose, Lyme sykdom, infeksjon, multippel sklerose og Bells parese kan forårsake ansikts nummenhet. De kan også forårsake nummenhet i andre deler av kroppen. Migrenepasienter har også rapportert ansikts nummenhet som en av sine symptomer under klimaks av hodepine. Visse medikamenter også forårsake ansikts nummenhet hvis de forstyrre signalstoffer.

Behandling

Behandlingen avhenger av diagnostisert årsaken ansikts nummenhet. Ofte er ansikts nummenhet et symptom på en mer alvorlig problem eller sykdom som krever forsiktighet. Derfor, ansikts nummenhet i seg selv er ikke alltid seg selv direkte behandlet. Hvis ansikts nummenhet er fast bestemt på å være årsaken til et traume eller slag, og legen din vil gjennomføre nevrologiske eksamener, for eksempel en MR, CT eller elektromyografi, for å fastslå omfanget av nerveskader. Nerveskade i ansiktet kan behandles med fysiske, tale eller yrkesmessig terapi eller en kombinasjon av de ovennevnte. En plastisk kirurg kan også bidra til å rekonstruere ansiktet og reparere ansikts funksjon.

Er hevelse i ansiktet behandles med steroider?

Hevelse i ansiktet kan starte uten advarsel. En person kan virke helt frisk og våkne opp med et hovent ansikt på enten en eller begge sider. Svellingen kan være både frustrerende og forårsake ubehag. The American Osteopathic College of Dermatology slår fast at det er steroid behandlinger som kortison som kan hjelpe noen opplever hevelse i ansiktet.

Årsaker

Ansikts svelling kan skje som et resultat av en allergi eller sensitivitet overfor mat, kjemiske eller naturlige produkter slik som pollen, støv eller midd. Slik hevelse også resultater fra Kimura sykdom, en ikke-smertefull hevelse i halsen eller i ansiktet. The Johns Hopkins leddgikt senteret sier at denne tilstanden er mer utbredt i asiater og unge voksne.

Årsaker

Behandling for ansikts hevelse avhenger av årsaken og hvorvidt eller ikke svellingen fortsetter. Hvis allergier eller noen type følsomhet fører ansiktet til å svelle, fjerne kilden for irritasjons kan ofte løse problemet. Noen steroider kan også føre til hevelse i ansiktet. Når problemet er unødvendig, returnerer ansiktet til det normale.

Behandling

For mange er det hevelse i ansiktet og på halsen kritisk og krever øyeblikkelig legehjelp, spesielt når utsiden hevelse er ledsaget av halsen hevelse stengt, noe som gjør det vanskelig å puste. Oppsøk lege umiddelbart hvis dette er tilfelle.

I tilfeller av Kimura sykdom, en form for steroider som kalles kortikosteroider er ofte foreskrevet av lege for å redusere hevelse symptomer. Kortison kan også brukes til å redusere ømhet og hevelse assosiert med inflammasjon. I noen tilfeller kan kirurgi være et mulig botemiddel. Alltid konsultere legen din om råd og behandlingstilbud.

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for Menn og Kvinner

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for Menn og Kvinner


Føler du noen ganger at huden i ansiktet ditt er for løs, eller du er ganske tynn og kan ikke bli kvitt det dobbel hake? Eller du bare ønsker å forbedre utseendet på ansiktet samlet? Jeg skal gi deg trening tips for å opprettholde en sunn ansikt og føler. Dette vil hjelpe deg til å føle ganske trygg i utseendet på ansiktet ditt. Jeg vil også gi deg tips om hva du skal sette på ansiktet og hvordan å vaske den. Du trenger ikke botox, og flertallet av disse tipsene krever svært lite penger, utenom kanskje å kjøpe et produkt eller to.

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for Menn og Kvinner

•  Bli kvitt en dobbel hake. Det er frustrerende når du er ganske tynn, men du har en lubben ansikt. Hvis du er innhold i denne looken, hei, ikke noe galt med det. For ikke å si en tyngre ansikt er ikke attraktivt. Uansett, sitter i stolen. Deretter bøye hodet bakover, ser opp i taket. Med leppene lukket, begynne å lage en tygge bevegelse. Gjør dette 100 ganger hver dag. I løpet av noen uker bør du vite en liten forskjell. Jeg begynte å gjøre dette i et år, og nå har jeg merke til en annen i huden min og selv benbygning. Resultatene var fantastisk. Jeg er ikke lenger usikker over strukturen i ansiktet mitt.

Å gjøre huden din strammere og etablere mer av en kinnet bein. Med leppene lukket, sitter på en stol, suge i kinnene dine. Suge dem i 100 ganger, med leppene helt lukket. Gjør dette daglig.

Få huden din strammere rundt kjeven. Dette er en fin måte å få en fastere kjeve. Det er to ting du kan gjøre. En, prøv å ta tungen din, og hold den på slutten av nesen et par ganger. Andre, sitter på en stol, holde kjeft og prøve å senke haken. Gjør dette med leppene stramt. Dette er en fin måte å virkelig stramme huden din opp rundt kjeven og under kjeven.

Vask ansiktet med veldig kaldt vann. Vær modig her, men dette virker! Er det noen som husker den avdøde Paul Newman (RIP), som stadig ville vaske ansiktet i isvann? Vel, hadde Paul Newman som fabelaktig ansikt i så mange år for en grunn. Dette er anti-aldring, noe som vil hindre rynker. Dette var Paul Newman hemmelige, kaldt vann er svært bra for huden. Det vil stramme det opp også. Du kan være 40, og har ansiktet til en 30 år gammel!

Sett Virgin Coconut Oil i ansiktet ditt. Det er ingen sunnere eller bedre olje for huden din, enn Virgin Coconut Oil. Noen mennesker begynner å kalle meg kokos.

Drikk mye vann. Vann er veldig sunt for ansiktet og huden generelt. Det spyler ut giftstoffer og gir huden din en naturlig look.

•  Spis frukt. Ikke spis mye fet mat. Spis mer frukt og grønnsaker. Du trenger for å få de riktige vitaminer inn i systemet ditt. Unngå mye salt.

Hvordan å miste vekt i ansiktet raskt

Når du snakker med din nabo eller møte din gamle high school venn, er det første folk legger merke til ansiktet ditt. Hvis du gått opp i vekt eller gått ned i vekt, er ansiktet den første indikatoren. Det er derfor folk er på utkikk etter måter å miste vekt fra ansiktet. Vektøkning og oppblåsthet gjør at ansiktet ser fett. Å miste ansikt fett bør du begynne å miste din generelle kroppsfett. Gjøre enkle endringer i livsstil for å hindre ansiktet fra oppblåsthet og ta minst noe av vekten av ansiktet ditt relativt raskt.

Hvordan å miste vekt i ansiktet raskt

•  Drikk minst åtte 8-oz. glass vann om dagen. Uten vann, begynner kroppen å lagre vann for å sikre at det kan utføre sine normale aktiviteter. Ansiktet ditt ender opp oppsvulmet. Hvis du drikker tilstrekkelige mengder vann, slutter kroppen å lagre det og begynner å skylle den ut.

Reduser saltinntaket. Kroppen vil beholde vann i kroppen din til å fortynne overflødig salt for å beskytte vev fra salt skadelige effekter. Unngå frossen mat som er høy i natrium, chips og junk food. Dryss salt på maten i stedet for å bruke en skje.

•  Unngå alkohol. Alkohol tørker kroppen, noe som resulterer i ansiktet oppblåsthet. Det er også høy i kalorier. En 5-oz. glass vin inneholder 100 kalorier. Alkohol forbruks resultater i total vektøkning, og spesielt legger pounds til ansiktet. Unngå enhver form for alkohol - vin, øl eller brennevin.

Tren regelmessig. Målet for en sprek 30-minutters trening som rask gange, løping, sykling eller dans. Aerobic brenne kalorier og svette får rids av vann vekt, noe som resulterer i en slankere kropp og ansikt. Øke varigheten av treningsøktene som kroppen din blir vant til øvelsen.

Hvordan å miste vekt i ansiktet på en uke

Hvordan å miste vekt i ansiktet på en uke


Ansiktet ditt er din introduksjon til verden. Det er hva folk fokusere på når du snakke, smile eller flørte. Makeup kan hjelpe fremheve dine vakre øyne eller hjelpe skjule mørke ringer, men når du finner ansiktet ditt er rundere eller ser tyngre på grunn av vektøkning eller vann oppbevaring, kan makeup bare dekke det overskytende vekt. Ikke slite - det finnes måter å slanke profilen din og gjøre dette i løpet av kort tid. Du kan også legge merke resultater i så lite som en uke.

Hvordan å miste vekt i ansiktet på en uke

Workout

Jim Karas, livsstil ekspert, forteller hans klienter er det ikke mulig å få øye redusere, men ansiktet har en tendens til å være ett område av kroppen som viser resultatene av vekttap først. Velge en trening, lære om, og skreddersy en ernæring plan til dine behov setter deg på din vei til bedre helse, en slankere profil, og en mer energisk livsstil. Implementering av din trening og ernæring plan i din daglige rutine og holde en oversikt i et tidsskrift holder deg våken til din fremgang. Det kan ta litt tid i henhold til vekttap og fitness behov for å nå ditt endelige mål, men du vil merke positive endringer underveis som bidrar til å holde deg motivert.

Drikk minst åtte glass vann hver dag. Dette vil holde vannet går gjennom kroppen din i stedet for deponering i områder som ansiktet ditt. Når du ikke drikker nok vann kroppen begynner å hoarde fuktigheten som allerede er i systemet forårsaker vannretensjon og oppblåsthet. Innlemme frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. De er vann og næring rik så vel som lav i kalorier. Begrens mengden av bearbeidede matvarer du tillater i kostholdet ditt. Bearbeidet mat er normalt svært salte og kan få ansiktet til å bloat.

Arbeid musklene i ansiktet med denne yoga trening. Kinnet løfteren fungerer ansiktsmusklene og bidrar til å bekjempe tyngdekraften. Lag en stor åpen munn smil, åpne munnen bredere og danner en lang 'O' kaste overleppen over tennene, smiler å løfte kinnmusklene opp, plasserer pekefingrene på den øverste delen av kinnet rett under øynene, slappe kinn muskler og la dem gå tilbake til utgangsposisjonen, og smile igjen løfte kinnmusklene opp igjen. Dette kalles et kinn push-up. Gjør 10 repetisjoner.

Eye Følsomhet grunn av helvetesild i ansiktet

Eye Følsomhet grunn av helvetesild i ansiktet


Helvetesild er forårsaket av en gjentakelse av varicella zoster-virus (VZV), et av de humane herpes virus. Når det reaktiverer i en nerve i ansiktet, kan det føre til øye følsomhet og andre relaterte symptomer.

Typer

To typer av helvetesild, kan føre til øyet følsomhet: herpes zoster ophthalmicus (helvetesild i øyet) og Ramsay Hunt syndrom, eller shingel som berører øret og ansiktet.

Herpes Zoster Ophthalmicus

Herpes zoster ophthalmicus kan gjøre øyet altfor følsom for lys (et symptom kalt fotofobi), ifølge Merck Manuals.

Andre symptomer

Ifølge Merck Manualer, andre symptomer på herpes zoster ophthalmicus inkluderer pannen prikking og utslett, smerte, hevelse i øyelokket og hornhinnen, og overflødig blod i mange lag av øyet.

Ramsay Hunt syndrom

Ramsay Hunt syndrom kan gjøre det vanskelig å lukke øyet på den berørte side av ansiktet. Ifølge Mayo Clinic, andre symptomer inkluderer smertefulle utslett rundt øret eller munn, svakhet i ansiktsmusklene, øresmerter og ringing, hørselstap, en følelse av spinning og endringer i smak.

Behandlinger

Behandlinger for herpes zoster ophthalmicus og Ramsay Hunt syndrom inkluderer muntlige antivirale medikamenter og kortikosteroider, ifølge Merck Håndbøker og Mayo Clinic. Andre behandlinger for Ramsay Hunt syndrom inkluderer diazepam for svimmelhet og smertestillende, ifølge Mayo Clinic.

Behandling for HIV avmagring i ansiktet

En vanlig bivirkning av HIV-behandlinger er avmagring i ansiktet, også kjent som lipodystrofi. Mens årsaken til dette symptomet ikke er helt forstått, er det mistanke om at anti-retrovirale medikamenter foreskrevet for hivpositive er ansvarlige. Som et resultat, blir fettet fordelt i hele kroppen og omfordelt, noe som kan føre til "ansikts wasting". Ansikts wasting oppstår når det naturlige fett i ansiktet brytes ned, fører til et "nedsenket" utseende, spesielt i kinnene.

Sculptra

Sculptra kan administreres av en utdannet lege til bestemte områder i ansiktet. Sculptra virker ved å stimulere kroppens kollagen produksjon. Disse injeksjonene generelt er gitt over en serie av tid, da det gir en bedre kontroll for legen og gir mulighet for en mer gradvis forming av ansiktet. På den annen side, kan disse behandlinger være dyrt og krever en lang-bindingstid, som den aktive ingrediens i Sculptra avhengig av kroppen for å skape den kollagen verket.

Radiesse

Radiesse er også administreres ved en profesjonell via en serie av injeksjoner. Mye som Sculptra, fører det til at kroppen til å lage kollagen som fyller i områder i ansiktet som har blitt utsatt for ansikts sløse. Det er FDA godkjent for dette formålet, men effekten er forbigående, men i enkelte tilfeller kan de vare i flere år. Effektene kan utvides med periodiske "booster" injeksjoner. Det er også svært kostbart og kan koste over $ 100.000 for en full løpet av behandlingen.

Bio-Alcamid

Selv om ikke godkjent for bruk i USA, kan fås denne behandlingen for ansikts sløse i Mexico og Europa så vel som Canada. Med denne behandlingen, er en syntetisk gel injiseres i de rammede områder av ansiktet, hvor en tynn kollagen kapselformer rundt den. Denne modusen for behandling er svært stabilt, slik at den kan produsere langvarige effekter. På den annen side, ofte ser det "naturlige mindre" enn andre behandlinger.

Silikon 1000

Selv om ikke godkjent av FDA for avmagring i ansiktet, er det likevel brukes av enkelte leger. Det administreres via "mikrodråpen teknikken» i hvilke små dråper av silikonoljen som injiseres inn i huden. Mens betydelig billigere (en full løpet av behandlingen kan kjøres litt over $ 2000), er det en sort markedet for produktet, og, som et resultat, ofte kvaliteten lider. Lav kvalitet silikonolje kan føre til støt og klumper under huden, noe som kan være svært smertefullt.

PMMA

Dette er en behandling basert på små mengder av en forbindelse som kalles polymetyl-metylakrylat, omgitt av kollagen fra kyr. Når injisert, kua kollagen brytes ned, slik at kroppen til å gjøre mer kollagen i dens sted. Denne metoden krever vanligvis to behandlinger og kan koste mellom $ 500 og $ 1000 for en full løpet av behandlinger.

Hvordan diagnostisere hevelse i ansiktet

Hvordan diagnostisere hevelse i ansiktet


Hevelse i ansiktet, eller ansiktsødem, er opphopning av væske i vevet i ansiktet. Denne tilstanden kan oppstå når som helst, uansett årsak. Hevelse i ansiktet kan gi hele ansiktet eller bare en del av det en deformert utseende, noe som kan vare noen minutter eller flere dager. Noen tilfeller tilstander eller sykdommer kan få ansiktet til å hovne opp, men det finnes måter å effektivt diagnostisere hevelse i ansiktet.

Hvordan diagnostisere hevelse i ansiktet

•  Undersøk ansiktet med en tent speil, eller sørg for at rommet ditt er godt opplyst Se etter eventuelle smertefulle røde eller rosa støt eller en gruppe av mindre støt på ansiktet eller pannen. Disse symptomene kan bety at du har en hud infeksjon som akne, carbuncles eller koker.

Se etter smertefull hevelse i nærheten av en eller begge ørene. Smerter som er ledsaget av feber når tygge eller svelge kan tyde på at du har kusma. Kusma er en smittsom virusinfeksjon som påvirker parotid kjertler som ligger foran og under ørene.

Se etter fet, flassende, røde områder på kinnene, i foldene av nesen og områder nær hodebunnen. Disse symptomene kan bety at du har en hud irritasjon forårsaket av seborrhea eller akne rosacea.

Se etter noen fast smertefri klumper på halsen, hodet eller ansiktet. Dette er talgcyster. Disse små saktevoksende cyster er en samling av olje under huden.

Se etter hevelse i øyne og lepper samt eventuelle utslett som ligner myggstikk. Disse symptomene kan være fra elveblest eller en allergisk reaksjon. Dersom hevelsen blir alvorlig, eller halsen blir tett og har du problemer med å puste, gå til legevakten.

Hvordan bli kvitt rødhet og mørke flekker på ansiktet

Hvordan bli kvitt rødhet og mørke flekker på ansiktet


Rødhet og mørke flekker på ansiktet ditt kan være et slag for selvtilliten. Selv kosmetikk kan hjelpe skjule disse hud problemer, de er på ingen måte en permanent løsning. Hvis du ønsker å sette ned sminke og føler seg godt om ansiktet ditt igjen, bør du vurdere søker behandlinger som vil rydde opp din rødhet og flekker.

Bruksanvisning

•  Identifiser årsaken. Rødhet og mørke flekker kan være forårsaket av en lang liste over ting, fra akne og eksem til allergiske reaksjoner, tørrhet og til og med autoimmun sykdom. Legen din kan hjelpe innskrenke roten av din hud problemer, men vær oppmerksom på at det kan ta litt tid å spikre ned det nøyaktige problemet.

Hold deg til behandlingen. Den nøyaktige behandlingsregimet du følger, vil avhenge av hva som forårsaker rødhet og mørke flekker, men sørg for å følge den planen legen din utvikler seg for deg å unngå en annen oppblussing av tilstanden din. Mulige behandlinger inkluderer over-the-counter eller reseptbelagte aktuelle behandlinger, antibiotika og medisiner for autoimmune tilstander.

Vurdere en spesialist. Hvis rødhet vedvarer, eller hvis noen din rødhet og mørke flekker er forårsaket av arrdannelse, kan det hende du trenger hjelp fra en hudlege eller plastisk kirurg. Disse legene kan bruke dermabrasions, kjemisk peeling, laser behandlinger og andre mer invasive behandlinger for å forbedre tilstanden til huden din.

Tips og advarsler

  • Hvis du har mistanke om en allergi kan være årsaken til rødhet, eliminere de produktene du bruker i ansiktet ditt en etter en for å se om du kan isolere den skyldige.
  • Visse hudsykdommer, som rosacea, kan bli forverret av hva du spiser og drikker. Legen din vil informere deg om eventuelle kosttilskudd retningslinjer du bør huske på.

Årsaker til tørr hud og et kløende utslett i ansiktet, ryggen av knær og lår

Årsaker til tørr hud og et kløende utslett i ansiktet, ryggen av knær og lår


Utslett vises som tørre, kløende, skjellende områder på ulike deler av kroppen er ofte forårsaket av eksem. Eksem utslett vises på ansiktet, ryggen av knær og lår, og kan variere i utseende, alvorlighetsgrad og årsak. Eksem er et generelt begrep og dekker ulike typer utslett. Den presenterer vanligvis seg selv i barndommen, hovedsakelig hos barn som har allergi eller astma eller som har familiemedlemmer som gjør. Voksne kan også lider av eksem, spesielt i de bøyelige områder av kroppen.

Hva er eksem?

Eksem, også kalt atopisk eksem, er en vanlig hudlidelse som rammer både barn og voksne. Eksem forårsaker en rekke hudsykdommer som rød, flassende, kløende eller betent hud. Den konkrete årsaken til eksem er ikke kjent, men det er vanligvis en reaksjon på hud irritanter som for eksempel vaskemidler, såper og noen stoffer. Klimaet kan allergener og stress også utløse eksem. Tilstanden er ikke smittsom.

Områder berørt av Eksem

De som er berørt av eksem områdene varierer fra person. Hos voksne, utslett vanligvis vises på hender og albuer. Det vises også i skrukker eller bøyd områder av kroppen, slik som innsiden av albuer og undersiden av knærne. Det vanligvis påvirker barn forskjellig og kan dukke opp i ansiktet, hodebunnen, knær, albuer og hender. Eksem er ikke begrenset til disse områdene; det kan dukke opp hvor som helst på kroppen.

Symptomer på Eksem

Eksem produserer en rekke symptomer: kløe, rød hud; små, væskefylte blemmer som oser når riper; eller skjellete, tørr og crusted hud som blir tykk og læraktig fra overdreven skrape. Huden kan bli smittet hvis brutt mot riper. En lege kan diagnostisere eksem ved å undersøke huden og ta med en pasient historie. Noen ganger kan en del av skjellete hud er testet for å utelukke andre smittsomme hudsykdommer.

Behandling av Eksem

Behandlingen for eksem, avhenger av alvorligheten av utslett. Utslettet kan behandles med over-the-counter produkter som inneholder kortison for å hjelpe rolig kløe, hevelse og rødhet. Men hvis utslettet er alvorlig eller vedvarende, en resept på kremer som inneholder aktuelle immunomodulatorer (Tims) er vanligvis foreskrevet. De virker ved å endre kroppens immunrespons mot allergener. Andre alternativer er Kortison skudd eller piller.

Effektiv produktet til Fade Alder flekker i ansiktet

Alder flekker kan være en pinlig del av å bli eldre, særlig hvis de dukker opp i ansiktet. Det finnes en rekke forskjellige måter å effektivt behandle og redusere synligheten av disse ansikts blemishes trygt, ved hjelp av naturlige produkter som kan finnes lokalt eller ved å kjøpe dyrere produkter som er spesielt utviklet for å fjerne pigmentflekker.

Produkter for kjøpet

Peeling kremer brukes for en rekke hudproblemer som akne og fjerning av arr forårsaket av føflekker eller pigmentflekker. Disse kremene har vanligvis en blanding av hydroxy syrer og andre mineraler som vil bidra til å redusere de fysiske symptomer forårsaket av alder flekker. Fordi disse kjemikaliene kan også irritere huden din og få det berørte området for å reagere negativt, er det viktig å konsultere en hudlege før du bruker disse produktene. Din hudlege kan også tilby en rekke alternativer til disse ferdigprodukter inkludert kjemisk peeling, Microdermabrasion og foto-foryngelse behandlinger. Disse prosedyrene kan være dyrt, men håndteres av fagfolk som kan avgjøre hvilket produkt som er egnet til hvert enkelt tilfelle.

Matvarer

Det er nok av lett tilgjengelige matvarer som har helbredende egenskaper når påføres huden.

Buttermilk kan dytter på de berørte områdene med en bomullspinne eller en Q-tip. Buttermilk inneholder melkesyre, blant andre nyttige mineraler, og har vært brukt i mange år som en hjemmelaget skjønnhet produkt. Sur melk kan også påføres hud problemer for lignende resultater.

Kikerter, eller kikerter, kan brukes til å lage en eksfolierende lime. Ta en boks med kikerter og bland i ca 1/3 kopp vann og forsiktig smøre det på ansiktet ditt. La pastaen tørke før du fjerner.

Sitrusfrukter, som sitroner og appelsiner, kan også være Juiced og brukes på huden. Kombinasjonen av naturlig vitamin C og surhetsgrad er gunstig for hudforyngelse. Ved bruk av sterkere sitrusfrukter som sitroner eller lime, er det viktig å vente til juice har tørket før eksponering til solen som den sure juice vil gjøre huden mer følsom for solens UV-stråler.

Urtemedisiner

Aloe vera er en effektiv, beroligende plante som kan bli "melket" eller kan kjøpes i gel form for å gi avlastning for ulike hudsykdommer. Bruk aloe vera krem ​​to ganger om dagen i en måned å begynne å merke resultater.

Løvetann kan høstes eller kjøpt og sevjen som vises når du bryter stammen er gunstig for huden. Gni sap på det berørte området to til tre ganger om dagen for best resultat.

Castor olje er også effektiv på å fjerne ansikts arr hvis gnidd på huden en gang om morgenen og en gang om kvelden.

Pepperrot root kan bli revet og lagt til en blanding av en halv teskje hver av eddik og sitronsaft og tre dråper rosmarin olje for å lage en annen hjemmelaget eksfolierende krem ​​som vil fungere som en ansiktsskrubb.

Bruk av produkter

Ingrediensene og prosedyrer som er nevnt ovenfor bør brukes individuelt og bør ikke kombineres, da de kan føre til at huden til negativt reagere under stress av så mange ulike aktive ingredienser. Når du starter behandling med noen av disse produktene, tillate minst en måned etter bruk før de forventer å se resultater. Hvis et produkt er fortsatt ikke å gi positive resultater etter en måned eller mer, bytte produkter.

Hvorfor trenger vi Wake Up Puffy i ansiktet?

Det er flere grunner til at vi våkner opp med en oppblåst i ansiktet om morgenen, men de vanligste årsakene er væskeretensjon, allergier, lotions og kremer, pute nivåer, og fortsatt press på ansiktet.

Vann Bevaring

Den vanligste årsaken til en oppblåst i ansiktet i morgen er væskeretensjon. Den beste måten å unngå væskeretensjon er å begrense alkohol og inntak av natrium og øke vanninntaket for å skylle ut systemet.

Allergier

En vanlig årsak til hevelse i morgen er allergi. Sjekk med legen din for mulige allergier, inkludert allergi mot fjær i puta eller materialet av putevar.

Kremer kremer og

En årsak til poser er sensitiv hud reaksjon på lotions eller kremer påføres ansiktet før sengetid. Slutte å bruke alle produktene på to dager for å se om hevelser går unna.

Pillow nivå

Noen ganger hevelser er forårsaket av nivået på puta mens du sover. Prøv å sove med to puter for å hjelpe væsker renne riktig i stedet slo seg ned i hodet og nakken områder.

Trykk

Den enkleste årsaken til poser er rett og slett trykket på ansiktet ditt mens du sover flere timer om gangen. Dette vil naturligvis gå bort når du våkner opp, men du kan hjelpe prosessen ved å påføre et kjølig, våt klut til ansiktet ditt.

Medisinske tilstander

Problemer av det endokrine systemet, spesielt hypotyreose, som også forårsaker vektøkning og reduserer energi, kan forårsake morgen poser. Se en lege hvis du tror dette kan være årsaken.

Steroider kan også føre til ansikt poser. Steroider har mange bivirkninger, men når de brukes for medisinske formål, de bivirkninger som vanligvis er sekundær i forhold til fordelene. Imidlertid, når steroider anvendes for ikke-medisinske formål, risikoen er høyere og skader kan være mye verre.

Årsaker til dårlig sirkulasjon i ansiktet

Årsaker til dårlig sirkulasjon i ansiktet


Som blodet sirkulerer gjennom kroppen, de røde blodlegemene bærer oksygen til energi til kroppens celler. Dårlig blodsirkulasjon kan føre til nummenhet og prikking i huden, og kan tjene som advarsel tegn på andre, mer alvorlige sykdommer. En person som føler nummenhet eller prikking i huden i ansiktet eller ekstremitetene bør rådføre seg med en lege for å finne årsaken og gjøre en behandlingsplan.

Røyking

Røykere har en høyere risiko for å utvikle hjerte- og karsykdommer som kan svekke kroppens sirkulasjon. En hjerte-og karsykdommer forårsaker en persons blodårene til å bli blokkert når et fettstoff som kalles plakk stivner og bygger opp, sammentrekkende veggene i vener og arterier. Dette resulterer i dårlig sirkulasjon når den avbryter den normale strøm av blod gjennom blodkarene.

Miljøfaktorer

Miljømessige faktorer, som overeksponering for solen, kan inflame huden i ansiktet, at det går blodsirkulasjonen. Mange mennesker prøver å redusere sin eksponering til solen, men enkeltpersoner som føler at deres ansiktshuden viser tegn på for tidlig aldring bør undersøke om blodet sirkulerer skikkelig, og hvis ikke, ta skritt (trener ansiktsmusklene, spesielle kremer eller medisinsk intervensjon) for å øke blod sirkulasjon.

Hodepine

Forskere har konstatert ansikts blodstrømsforstyrrelser blant personer som lider av migrene og cluster hodepine. De har identifisert økninger i ansikts blodstrømmen under undersøkelser av enkeltpersoner i midt i en klynge eller migrene hodepine. Disse observances kan i fremtiden hjelpe forskere med å finne en kur for folk som lider av migrene og cluster hodepine angrep.

Hjem Utbedring å fjerne Ringorm fra ansiktet med eddik

Ringorm er en soppinfeksjon som påvirker huden på forskjellige steder på kroppen, inkludert ansiktet. Infeksjonen fører til en sirkulær lapp av rød irritert hud som kan være følsomt for berøring og kløe. Den røde ringen vil ofte ha en lapp av sunn hud i sentrum, ifølge Mayo Clinic. Det er mange anti-sopp kremer og andre over-the-counter behandlinger for denne tilstanden, men flere hjem rettsmidler eksisterer ved hjelp av eddik som vil klare det opp raskt.

Nightly Wash

Bruk en eddik løsning for å rense huden ved sengetid for å kvitte kroppen for ringorm. Dette hjemme bøte kan brukes på ringorm infeksjoner på noen del av kroppen og er lett å lage og bruke.
I en plastbeholder, blande en del eplecider eddik, en del hydrogenperoksyd og 10 deler vann. Bruk denne løsningen for å vaske det berørte området av huden hver kveld før sengetid, ifølge MyHomeRemedies.com. Den kan brukes på andre tidspunkter for å få fart på prosessen. Denne løsningen kan også brukes til å vaske hodebunnen for ringorm i dette området, men de med fargebehandlet hår bør være klar over de farge stripping egenskaper peroxide.

Rett Application

Apple cider eddik kan brukes uten å bli utvannet på ringorm rammede områder av huden. Dette naturlige stoffet er en vanlig kur for ringorm, fotsopp og jock kløe, som er alle former av tinea infeksjon.

Vask ansiktet grundig og tørke ut huden. Bruk en bomullsdott dyppet i ren eple cider eddik og gni væsken rundt på infiserte området av ansiktet. Det kan stikke litt, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen, men de synlige tegn på infeksjon vil sannsynligvis bli borte i løpet av dager.
En annen måte å bruke dette midlet er å bruke eddik og deretter dekke det berørte området med tannkrem over natten for å ytterligere tørke ut huden. Fungus trenger fuktighet for å overleve.

Hvitløk og Eddik

Hvitløk, som eddik, har anti-sopp egenskaper som er nyttige i bekjempelse av ringorm infeksjoner. Bruker dem sammen kan øke styrken på disse vanlige hjem rettsmidler.

Skjær et hvitløksfedd og bruke det som et omslag på den infiserte huden tre ganger om dagen. Følg dette programmet ved å vaske området rent ved hjelp av hvit eddik, ifølge Natural-Homeremedies.com.

Forebygging

Det er ikke bare en overflod av hjem rettsmidler for ringorm, men det finnes forebyggende tiltak du kan også ta hjemme, ifølge Mayo Clinic.

Hold huden ren og tørr så mye som mulig. Ikke dekk huden med noen form for tykke, tunge klær i tider med varmt vær eller høy luftfuktighet, da dette vil oppmuntre soppvekst.
Husk at dyr og andre mennesker kan overføre ringorm til deg. Vær forsiktig med å leke med hunder eller katter som synes å ha hudproblemer eller hår mangler, og aldri bruker håndklær, børster eller andre personlige elementer av andre som kan bli smittet.

Slik fjerner blå årer i ansiktet

Hvis du har blå årer på ansiktet ditt, også kjent som edderkopp årer, trenger du ikke å bare stole på tunge make-ups og pulver for å dekke dem. Spider årer er utvidede blodårer. De kan presentere som korte, usammenhengende linjer eller danne en "Sunburst" mønster. Venene er typisk omtrent på størrelse med et stort hår og kan være svært lite tiltrekkende på ansiktet. Med litt hjelp fra legen din, kan du faktisk fjerne de blå årer fra ansiktet og la kosmetikk bak.

Bruksanvisning

•  Gå til en hudlege. Det første trinnet i å behandle din årer er å ha en lege vurdere dem og finne den tryggeste løpet av behandlingen. Legen din vil velge en behandling basert på din hudtype, størrelsen på venene, deres plassering og hvor mange du har på ansiktet ditt.

Forstå alternativene. Ifølge American Academy of Dermatology, laserterapi, pulserende lys terapi og electrodessication er de vanligste behandlinger for blå årer i ansiktet ditt. Med både laser behandling og pulserende lys terapi, hemoglobinet i venene absorberer lyset fra laseren eller pulserende lys, som ødelegger venen. Electrodessication involverer bruk av en elektrisk strøm til å ødelegge venen.

Tenk forebygging. Selv om legene ikke fullt ut forstår hvorfor noen mennesker utvikler blå årer, anbefaler dermatologi akademi opprettholde en sunn vekt og bruke solkrem for å bidra til å forhindre blå årer fra å komme tilbake og nye årer fra utviklingsland. Hormonbehandling og p-piller kan også spille en rolle. Din hudlege kan hjelpe deg med å utvikle en plan for å bidra til å forhindre blå årer i fremtiden.

Tips og advarsler

  • Skleroterapi, en vanlig metode for behandling av blå årer i bena, ikke brukes til å behandle blodårer i ansiktet da huden er for følsom.
  • Bivirkningene du opplever, vil avhenge av hva slags behandling som brukes, hvor omfattende behandlingen var og din hudtype. Diskuter hva du kan forvente med legen din før prosedyren.
  • Behandling av blå årer anses kosmetisk av de fleste forsikringsselskaper, så vanligvis prosedyrene dekkes ikke.

Hvordan fortelle om en svart flekk på ansiktet er Skin Cancer

Hvordan fortelle om en svart flekk på ansiktet er Skin Cancer


Ifølge Mayo Clinic, er hudkreft på vei oppover. Det er tre typer hudkreft: basilikum cell carcinoma, plateepitelkarsinom og melanom. Melanom er den mest alvorlige typen hudkreft, men hvis du oppdage det tidlig, kan behandlingen være vellykket. De områdene som er mest sannsynlig å ha flekker er hodebunnen, lepper, ører, hals, bryst, armer, hender, ben og ansikt. Flekker kan vises plutselig eller sakte over tid.

Bruksanvisning

•  Kjenn typer hudkreft. Kunnskap er nøkkelen til helse. Basalcellekreft er en voksaktig kul eller et flatt arr-lignende lesjon som kan være kjøttfarget eller brun. Plateepitelkarsinom er en fast rød knute eller en flat skjellete lesjon. Basal og plateepitelkreft vanligvis dukker opp på lepper, ører, hals, hender eller armer. Melanom kan dukke opp hvor som helst på kroppen eller på en eksisterende molo. Den har forskjellige former og farger. Det kan være en stor brun form med svarte flekker. Det kan være en føflekk som endrer farge eller blødninger. Det kan være en lesjon, som har uregelmessige kanter eller en kuppel-formet brak.

Undersøk ansiktet regelmessig. Hudkreft vil endre seg over tid. Se etter eventuelle lesjoner som forandret farge, størrelse eller form. Føl stedet for å se om det endret. Se etter asymetriske former. Den ene siden kan heves og den andre siden flat. Grenser kan være vage. Se for flere farger.

Inspiser hele kroppen. Melanom sprer, mens basalcelle ikke sprer seg og plateepitelkreft er ikke egnet til å spre seg. Melanom kan dukke opp på stammen, hode eller nakke av menn og på ben eller armer av kvinner. Se etter raske størrelse økning over noen uker.

Snakk med legen din. Selv en liten, svart flekk kan være alvorlige. En lege bør se noen vekst som er større enn en blyant viskelær. Legen din kan fortelle umiddelbart hvis et punkt er kreft. Legen vil gjøre en biopsi for å bestemme kreft stadium. Ikke alle hudforandringer er på grunn av kreft, skjønt, og en svart flekk betyr ikke nødvendigvis kreft. Det er viktig å se legen slik behandling kan starte umiddelbart, hvis det er kreft.

Tips og advarsler

  • Beskytt huden din. De fleste hudkreft er forårsaket av over eksponering for solen. Bruk solkrem selv om vinteren og på overskyete dager. Unngå solen i løpet av de travleste timene på dagen 10:00 til 04:00 Bli kjent med kroppen din, så du er klar over nye flekker.
  • Utsett aldri se en lege når en lesjon eller spot dukker opp og forsvinner ikke.