Digidexo.com

Bleier til voksen

Hvordan bruke bleier til arbeid

Mange mennesker lider av inkontinens og iført bleier til arbeid er en fin måte å skjule og håndtere problemet. Du kan bli overrasket over hvor mange mennesker rundt deg er iført bleier til å fungere. Markedet for voksen bleier er i sterk vekst etter hvert som flere og flere arbeidere er å snu til iført bleier til å jobbe av helsemessige årsaker, som for eksempel inkontinens. Du kan ha perks og fordeler med å bruke bleier å arbeide uten alle på kontoret å vite at du gjør det. Hvordan du går om iført bleier til å jobbe den enkleste måten trenger?

Hvordan bruke bleier til arbeid

Velg tykkere bleier som vil gi bedre beskyttelse som Abena eller Molicare. Dette vil bidra til å forhindre lekkasjer som kan være pinlig når iført bleier til å jobbe for inkontinens.

Bruk mørke farger. Mørke farger vil bedre kamuflasje som du er iført bleier til å fungere. I tillegg mørke farger har en tendens til å gjøre folk ser tynnere. Du får både fordeler.

Bruk en undertrøye eller lys t-skjorte under kjolen bluser og skjorter. Brette skjorten i, og det vil skjule at du er iført en voksen bleie å jobbe når du bøyer deg over.

Ta en ekstra voksen bleie med deg å jobbe. Dette vil hjelpe i nødstilfeller. Dette vil hindre deg fra å måtte tilbringe dagen i et rot når du er iført bleier til å jobbe av helsemessige årsaker.

Vær selvsikker. Alle har problemer som de må forholde seg til på en daglig basis. Hvis du er bekymret for andre vil legge merke til deg iført bleier til å fungere, vil det gjøre hele situasjonen mer merkbar. Hvis du er selvsikker, vil ingen engang merke til at du har på en voksen bleie.

Hva er årsaken til Voksen Sengevæting?

Selv om sengevæting er mer vanlig blant barn, kan denne tilstanden forekommer hos voksne også, og kan være pinlig og frustrerende å administrere. For voksne som aldri tidligere har opplevd sengevæting, kan mer enn én forekomst være grunn til medisinsk bekymring, spesielt hvis sengevæting er ledsaget av andre symptomer som smerte, hevelse eller ekstrem tørste. Tenk på dette informasjon avledet fra Mayo Clinic og National Association for Continence om årsakene til voksen sengevæting.

Blæreforstyrrelser

Ifølge Mayo Clinic, sykdommer i urinblæren eller urinveiene er en årsak til sengevæting hos voksne. Kreft i blæren kan forårsake bedwetting og inkontinens hos voksne på grunn av en mindre kapasitet og mindre kontroll over blæren muskler som et resultat av veksten. Hindringer som steiner i urinveiene kan også være en årsak til voksen sengevæting.

Hormon Disorders

Ifølge National Association for Continence, kan problemer med antidiuretisk hormon føre voksen sengevæting av flere grunner. Som et resultat av diabetes, ikke kroppen ikke produserer nok antidiuretisk hormon, noe som resulterer i for mye urinproduksjon om natten, som kan fylle blæren utover dens kapasitet og forårsake bedwetting. I enkelte mennesker med diabetes kan nyrene ikke er korrekt i forhold til mengden av antidiuretisk hormon produsert av kroppen, som også kan resultere i overdreven natta produksjon av urin hos voksne.

Infeksjoner

Infeksjoner i organer i urinveiene eller de i nærheten av det kan være en årsak til voksen sengevæting. I menn, infeksjon eller betennelse i prostatakjertelen kan føre til sengevæting. Ifølge Mayo Clinic, urinveisinfeksjoner, som er mer vanlig hos kvinner enn menn, kan også føre til voksen sengevæting.

Irritanter

Ifølge National Association for Continence, kan kjemikalier som irriterer blæren være en årsak til voksen sengevæting. Drikke koffein eller alkohol kan stimulere og irritere blæren og forårsake sengevæting og overdreven urinproduksjon. Røyking tobakk kan også irritere slimhinnen i urinblæren og kan være en årsak til voksen sengevæting.

Medisiner

Medisiner som brukes til å behandle visse helsetilstander kan føre til voksen sengevæting. Ifølge National Association for Continence, kan medisiner som klozapin og risperidon som brukes til behandling av schizofreni forårsake sengevæting hos voksne. Medisiner som brukes til å behandle søvnforstyrrelser og epilepsi kan også være en årsak.

Søvnforstyrrelser

Ifølge National Association for Continence, kan enkelte typer søvnforstyrrelser forårsake voksen sengevæting. Obstruktiv søvnapné kan være en årsak til sengevæting hos voksne, spesielt i de som er overvektige. Voksne som opplever mareritt eller andre søvnforstyrrelser kan også ha sengevæting hendelser.

Hvordan Juster til Voksen Bukseseler

Hvordan Juster til Voksen Bukseseler


Bukseseler er ikke bare for de unge. Ifølge Delta Dental, rundt én million amerikanske voksne ha tannregulering. Fordi voksne ofte må ha tannregulering for en lengre tid enn barn gjør, lære å administrere seg dem er det viktigste. Bortsett fra fysisk ubehag, noen voksne føler selvbevisst og bekymre de vil bli gjort narr av. Voksne kan imidlertid lære å tilpasse seg bukseseler og få det perfekte smilet de alltid har ønsket.

Bruksanvisning

Angi påminnelser (på din mobiltelefon eller armbåndsur) å børste og floss tennene i løpet av dagen. Det er en økt risiko for forråtnelse når iført seler fordi mat kan lett bli fanget.

Sett sammen og bære en dental hygiene kit med deg. Stash tannbørster, tanntråd, en liten vannflaske og en kopp i settet. Oppbevar den i bilen eller pulten på jobben.

Unngå å spise mat som vil holde seg til tannregulering. De omfatter karamell, maiskolber, nøtter og harde drops. Spis mykere matvarer, for eksempel bananer og hardkokte egg, for snacks.

Bær ibuprofen eller paracetamol med deg hele dagen. Selv etter den første ubehag går, vil du oppleve tann og tannkjøtt smerter fra tid til annen.

Plan svar på kommentarer og spørsmål om tannregulering. Du kan få dem i et møte, arbeidsplass eller sosiale arrangement. Øv svaret ditt på forhånd slik at du ikke føler deg klosset i øyeblikket.

Hint

  • Hvis du får canker sår mens iført seler skylle munnen med salt og vann 2-3 ganger om dagen.

Alternativer til Adult bleier

Voksen bleier tillater brukeren å beskytte seg mot inkontinent aktivitet. Disponibel voksen bleie er ikke for alle fordi noen mennesker bryte ut i utslett, finne bleie ubehagelig eller ikke ønsker å ha ekstra polstring i klærne deres. Hvis en person trenger beskyttelse, men er ikke klar til å starte på seg disponibel voksen bleier, det finnes alternativer. Alternativene er ikke alltid like praktisk som den voksne bleie, men de virker.

Mann kopper

Den mannlige cup enheten er utformet for å fange en manns urinstrålen. Det er vanligvis laget for å omgi mannens private område, slik at urinen ikke lekker ut. Enheten kan deretter legge til en bag som samler urinen. Posen er festet til mannens ben, og han kan fortsatt gå i bukser og gå om sine normale daglige aktiviteter. Posen som samler urinen blir tømt og renset opp på en daglig basis.

Pads

Myke innsett elektrodene er plassert på den vanlige undertøy for å fange inkontinente ulykker. Disse putene kan være disponibel eller utferdiget av stoff, og de er laget for å suge opp noen streif dråper urin som kommer ut. Elektrodene ligne sanitære servietter at kvinner bruker for menstruasjonsstrømmer, men er lengre og dekker et større område. Putene er forandret når de blir våte fra inkontinente ulykker.

Plast Undergarments

Plast undertøy er et alternativ til voksen bleier. Plast undertøy vil holde på fuktigheten, slik at den ikke suge klær. Det eneste problemet med plast undertøy er at fuktigheten holdes nær kroppen, noe som potensielt kan føre til utslett og ubehag. Kluten er vanligvis plassert mellom plasten og legemet for å absorbere fuktighet.

Bed Pads

Flat klut bed pads er et alternativ til voksen bleier når voksen sitter på en stol eller i sengen. Seng-pads er store, solide firkanter av tøy som den voksne sitter eller legger seg ned på. Kluten vil suge opp eventuelle inkontinente søl. Disse firkantede kluter kan vaskes og brukes om igjen og om igjen.

Definer Bariatric bleier

Bariatric bleier er voksen størrelse bleier som brukes for folk etter fedmekirurgi. Bariatric kirurgi er en medisinsk prosedyre gjennom hvilken mage og tykktarm er re-størrelse, slik at en person spiser en mindre mengde mat. Etter fedmekirurgi, noen mennesker opplever ukontrollerbare avføring. Fordi fedmekirurgi er ofte (men ikke alltid) utført på voksne, er bariatic bleier brukes til å hindre ulykker etter operasjonen.

Fedmekirurgi

Fedmekirurgi er også kjent som gastric bypass operasjon. Den kalles dette fordi operasjonen innebærer opprettelse av en lomme på toppen av magesekken som er koblet til tynntarmen. Kobling av lommen til tynntarmen gjør maten bypass resten av magen, noe som betyr at en person spiser kan bare en meget liten mengde mat. Denne reduksjon i størrelsen av magesekken bidrar til en betydelig mengde av vekttap, men det finnes også en rekke bivirkninger til operasjonen.

Dumping syndrom

En bieffekt av fedmekirurgi er kjent som "dumping syndrom. ' Ifølge MayoClinic.com, dumping syndrom kan skje etter en hvilken som helst operasjon som en del av magesekken er fjernet, eller forbigått. Dumping syndrom skjer når maten glir raskt fra magesekken inn i tynntarmen. Dette kan føre til kvalme, svette og, oftest, diaré. Fordi dumping syndrom skjer ofte etter fedmekirurgi, ble vektige bleier opprettet. Mange mennesker som opplever dumping syndrom har en reduksjon i fysisk aktivitet eller andre negative endringer i livsstil på grunn av forlegenhet forbundet med syndromet. Imidlertid kan vektige bleier hjelpe en person som nettopp har hatt operasjonen fortsette sine fysiske aktiviteter og livsstil uten frykt for en ulykke.

Merker

Ifølge CarePathways.com, er det en rekke populære og kjente merkevarer av vektige bleier. TENA gjør en fedme kort for voksne. Attends gjør voksne overvektige truser samt truser for unge voksne og voksne som trenger petite størrelse beskyttelse.

Steder å kjøpe

Bariatric bleier kan kjøpes på en rekke nettbutikker inkludert: www.carepathways.com, www.yourdiaper.com, og www.personallydelivered.com. I tillegg har mange apotek og butikker som fokuserer på eldre omsorg og helsebehov selger også vektige bleier.

Alternative Styles

I tillegg til vanlige vektige bleier, mange selskaper produserer vektige bleier for ulike aktiviteter. For eksempel www.personallydelivered.com tilbyr en fedme kort som kan brukes mens du svømmer, og www.idiaper.com har en rekke overnattingsvektige truser for voksne og unge voksne.

Adult bleier: hvordan de er laget og hvem Tester Them

Usage

Urininkontinens er et vanlig problem. Ifølge National Association for Continence, over 25 millioner amerikanere lider av blæren kontroll problemer. Stressinkontinens er når du lekker urin mens hoste, nysing, latter eller løft. Urge-inkontinens er når trangen til å urinere kommer på så plutselig og sterk at du ikke kan komme til et toalett i gangen. Ifølge Mayo Clinic, kan urininkontinens være forårsaket av hverdagslige vaner, underliggende medisinske tilstander, aldring eller fysiske problemer.

Mange slår til beskyttelse voksen bleier tilby; de er et levedyktig alternativ til medisinering. Voksen bleier gi folk som lider av inkontinens muligheten til å gå ut i offentligheten og føler deg komfortabel. Voksen bleier kommer i mange former fra full-size undertøy som ligner baby bleier til tynne pull-up stil undertøy med innebygd absorberende pads. De fleste voksen bleier kan diskret slitt under klærne uten at noen vet. Ingen flere bekymringer om lekker, flekker på klærne eller bli flau av å ha en ulykke i det offentlige.

Testing

Velge en merkevare og stil av voksen bleie for å passe dine behov betyr sammenligne komfort, absorpsjonsevne, brukervennlighet og diskresjon. Det er mange forbruker selskaper som slipper studier knyttet til voksen bleier. Mange merker og stiler er testet i laboratorier ved hjelp av dukker eller forbrukere som rapporterer sine erfaringer. Forbrukertester gi deg objektiv informasjon om hvilket merke og stil gir den beste beskyttelse.

The Disposable konsulenttjeneste, for eksempel, bruker utstyr og mekanisk tester kjernen av absorberende pads og bleier. Testing blir gjort ved å påføre fluid til bleien relativ absorpsjon tid og hvor mye væske kan beholdes. Bevaring er testet ved å legge press på en våt bleie; enhver lekkasje blir målt.

XP Medical er et selskap som selger voksen bleier; det gjennomfører omfattende tester for å finne ut hvilken voksen bleier fungerer best i real-life bruk. Testen starter med tørre målinger, etterfulgt av feste voksen bleie tett rundt en 8-tommers rund beholder. Beholderen har et lite hull i bunnen og blir fylt med en? Liter vann. Gjennom ulike prosesser og tester, kommer XP opp med en detaljert diagram som sammenligner 10 forskjellige merker av voksen bleie.

Making

Voksen bleier er konstruert mekanisk gjennom en lagdeling prosess. Voksen bleier består av to innvendige lag og ett utenfor laget. Den indre absorberende kjernelaget er fremstilt av et hydrofilt materiale - så som cellulosemasse eller polymerene - som tiltrekker fluid. Den andre indre laget er laget for å holde huden din tørr; den er laget av et hydrofobt materiale som holder væsken tilbake fra å lekke ut av den absorberende kjerne. Utsiden av voksne bleier er laget av et pustende polyetylenfilm eller kompositt film som holder væske og jord på innsiden av absorpsjonslegemet og av klærne. Hvert lag er sprayet med smeltelim så det skal forholde seg til den neste. Denne prosessen med å fusjonere sammen lag gjør en mer holdbar bleie som ikke faller fra hverandre når det er vått.

Noen disponibel voksen bleier har duft, lotion eller essensielle oljer lagt mellom indre lag for å beskytte huden og dekke opp for. Under lagdeling prosessen, blir klebende festemidler varme smeltes på det ytre lag. Noen voksen bleie produsenter legger Strikk i lagene og rundt bena og midje.

Hvordan Wear en bleie for Inkontinens

Ifølge National Association of Inkontinens, 13 millioner amerikanere lider av inkontinens (Se referanse 1). Inkontinens kan behandles eller hjulpet med kirurgi, adferdsterapi eller bleier. Hvis du har besluttet å bruke bleier for inkontinens, følger du disse trinnene.

Bruksanvisning

Kjøp voksen bleier for inkontinens. Disse kommer i to former: klut og disponibel. De engangsbleier kan komme i pull-up form eller med reposisjonering tape, ligner på barnebleier. De kan kjøpes på nettet eller funnet i mange narkotika og dagligvarebutikker.

Ta dine bukser og undertøy mens i toalett.

Hvis du har kjøpt pull-up bleier for inkontinens, sette føttene i beinet hull og trekk opp bleie til det dekker underlivet og baken. Bleie bør passe tettsittende som undertøy en gang trukket opp.

Hvis du har kjøpt bleier med reposisjonering tape, plasser foran bleie å dekke kjønnsorganene, mens baksiden dekker baken. Ta en side av gangen, trekk reposisjonere tape over forsiden av bleie og trykk på tape fast mot bleie. Passformen skal være tettsittende, men ikke for stramt.

Kle deg som du normalt ville og nyte dagen. Voksen bleier gi fleksibilitet til å fortsette å leve livet ditt normalt uten å måtte bekymre seg om pinlige lekkasjer.

Fjern bleie etter at den har blitt skitten. Hvis iført en pull-up bleie, bare trekke ned bleie før det kommer frem dine ben og føtter. Hvis iført bleier med reposisjonering tape, fjerne tapen på hver side nøye.

Hjelp for eldre Kjøpe bleier

Hjelp for eldre Kjøpe bleier


Voksen inkontinens er noe som oppleves som ydmykende eller shaming, men sannheten er at det er et problem møtt av mange eldre innbyggere. Hvis du eller noen du kjenner er å ha problemer med inkontinens, må du kanskje kjøpe voksen bleier. Shopping for voksen bleier, som å handle for noe annet produkt utviklet for å forbedre livskvaliteten, er noe som krever en viss grunnleggende informasjon.

Bestem typen inkontinens

Mens noen eldre mennesker har problemer med urinkontroll, mens andre kan ha problemer med tarmkontroll. Noen eldre kan ha problemer med begge deler. Mens et tap av urin kontroll er den vanligste problemet, det er voksen bleier for å håndtere alle tre. Sørg for at du finner et merke som passer problemet du opplever.

Bestemme Mellom Cloth eller engangsbleier

Tøybleier kan vaskes med en diskret service og deretter returnert, mens engangsbleier må kastes. Tøybleier blir ofte sett på som å være mer miljøvennlige, og engangsbleier er tenkt å være mer praktisk. Hvis huden din er sensitiv, kan tøybleier forhindre rødhet og irritasjon. Voksen bleier kan også bli kostbar. I det lange løp, kan tøybleier være mindre av en byrde på din økonomi, selv inkludert hvitvasking kostnader.

Rådføre seg med legen din

Hvis du har opplevd inkontinensproblemer, bør du snakke med legen din. Spør legen din om hva merker han anbefaler og hvor alvorlig inkontinens kan få. Han kan ha anbefalinger om hva leverandører vil passe deg og hva du bør se etter. Legen din kan også gi deg viktig informasjon om problemer som lukt absorpsjon og absorberingsevne.

Finn ut hvor du kjøper

Selv om du kan finne voksen bleier på dagligvarebutikker og narkotika butikker, kan variasjonen være lav. Medisinske forsyne butikkene har et bredere utvalg, som gjør nettforhandlere. Hvis du bor i USA, kan du være i stand til å finne tøybleier fra nettforhandlere i andre land.

Finn Eksempel på bleier

Mange produsenter tilbyr gratis prøve pakker av voksen bleier til interesserte parter. Selv om du vil sannsynligvis fortsatt må betale frakt, kan du få mange sample packs sendt direkte hjem til deg i diskret emballasje. Selv selskaper som ikke tilbyr gratis sample packs vil selge deg en liten pakke for å prøve. Dette kan hjelpe deg å ta en beslutning om hvilke voksen bleie passer din situasjon.

Årsaker til dårlig nyrefunksjon

Nyrene spiller en viktig rolle i kroppen. Befinner seg i midten av baksiden på hver side av ryggvirvler, å produsere de urin, som er flytende avfall som skyldes daglig metabolisme, og sørge for at skadelig avfall blir forkastet fra kroppen og essensielle de holdes. Nyrefunksjon, eller nyrefunksjon som det er ofte referert til, er avgjørende for vedlikehold av menneskekroppen. Selv små i størrelse, begge nyrene mottar en femtedel av blod pumpes fra hjertet. Uten riktig behandling, kan nyrene slutte å fungere.

Betydning

Om størrelsen på en voksen neve, nyrer prosess 200 liter blod hver dag, fjerne avfall og ekstra vann som til slutt vil bli urin. Avfall i blodet er forårsaket av den naturlige nedbrytning av matvarer og døende celler. Kroppen bruker det den trenger fra maten og forkaster det som ikke trenger inn i blodet. Ved hjelp av ureter-rør, er urin så overført til blæren hvor den til slutt kastes gjennom urinering. Uten reprosessering funksjon av nyrene, ville avfall bygge i blodet, forårsaker sykdom eller død. Med barn, problemer enten utvikle seg i livmoren eller tidlig i livet, selv om noen sykdommer ikke nå modenhet til voksen alder.

Nyresvikt

Nyresvikt kan bringes videre av en rekke faktorer. De mest vanlige er diabetes og høyt blodtrykk. Diabetes forbyr bruk av glukose, som er en form for sukker. Hvis igjen i blodstrømmen, kan det være dødelig, vanligvis resulterer i diabetisk nyresykdom. Nefroner i begge nyrene mister sine filtrering evner i de fleste nyresykdommer. Det tar vanligvis år før det er enda et tegn på sykdommen. Høyt blodtrykk eroderer små blodkar som er ansvarlige for å filtrere avfall i nyrene. En resept kan ofte foreskrevet for å senke blodtrykket.

Giftig misbruk

Nyresvikt kan også bli bedt av giftige skade. I tillegg til å være ekstremt følsomme for alkohol, løsemidler og drivstoff er også skadelig. Legemidler kan også stanse skikkelig nyrefunksjon. Kokain fører blodet til krampe, som noen ganger kan føre til høyt blodtrykk. Det har også potensiale til å redusere blodtilførselen til nyrene, så vel som til hjernen og hjertet. Det enkelte tilfeller, er det blitt antatt å også føre til tidlig åreforkalkning. Noen kjemoterapeutiske medikamenter har også vært kjent for å ha lignende effekter.

Dehydrering

Når kroppen mister mer væske som den bruker, ofte resulterer det i dehydrering. Dette kan føre til et fall i blodtrykket, noe som begrenser den mengde blod å nå hjertet. Hvis væsker ikke etterfylles, kan resultatene være traumatisk. Hyppig vannlating utløst av alkohol kan også føre til dehydrering.

Risikofaktorer

Nyresykdom kan også være arvelig eller forårsaket av ytre fysiske skader. Når en nyre ikke lenger fungerer, er det kjent som End-stage renal disease (ESRD). Svekket nyrefunksjon vanligvis går ubemerket selv for de som har to friske nyrer, noe som resulterer i kronisk nyresykdom (CKD). Ifølge American Association of nyrepasienter (AAKP), er det anslagsvis 20 millioner mennesker med CKD og en annen 20 millioner i faresonen for å utvikle CDK. I tillegg, er det også stor risiko for enten et hjerteinfarkt eller slag.

Aktiviteter å gjøre med barn knyttet til helse

En av tre barn i Amerika er overvektige eller fete. Som et resultat, er de opplever mange sykdommer relatert til voksen som høyt blodtrykk, diabetes type 2 og høyt kolesterol. Med økningen i barndommen fedme, er det viktig at barn tidlig lære om god helse. Utføre aktiviteter kan være en kreativ måte å lære barn hvordan de skal engasjere seg i sunn praksis.

Hvordan kroppen fungerer

Etter hvert som barna vokser, kroppene deres endre seg raskt. Det kan være en kompleks, interessant og forvirrende prosess. Men for å lære barn om viktigheten av god helse og hvordan ta vare på kroppen sin, de trenger for å forstå hvordan kroppen fungerer. Barn Helse tilbyr en interaktiv aktivitet som hjelper barna lære om de ulike organene i kroppen. Det lærer barn gjennom filmer, artikler, ord puslespill og quiz. Etter å ha lært om kroppen, kan barna svare på spørsmål i en "Body Works" gatefeier jakten.

Fysisk aktivitet

Å være fysisk aktiv er en viktig del av helse. Det reduserer risikoen for overvekt og fedme, og bidrar til å gjøre hjertet, bein og muskler sterk. Deltagelse i fysisk aktivitet er ikke vanskelig. Sykle, hoppe tau, jogge, spille kanonball eller gjemsel med barn for å hjelpe dem å bli fysisk aktive. Du kan også ha barna holde styr på hvor mye tid de ser på TV eller spille dataspill i forhold til tid brukt å spille utendørs. Bruk dette daglig logg som en måte å hjelpe barn øke graden av fysisk aktivitet.

Mat Flash Cards

Sunne matvaner begynne i tidlig alder. Lage flash-kort er en billig måte å lære barn forskjellen mellom sunn og usunn mat. Har barna tegne deres favoritt mat, frukt og grønnsaker på kartotekkort. Sørg for å inkludere usunn mat som inneholder mye fett og kalorier. Ordne kortene og få barn trekke et kort fra bunken. Be dem om å avgjøre om maten er usunn eller sunn. Hvis maten er usunn, forklare hvorfor og tilbyr et sunnere mat-alternativet.

Genetikk

Mange sykdommer og helserisikoen er et resultat av genetikk. Barn trenger å forstå hva genetiske sykdommer kan være i deres familie. For eksempel, hvis det er en familiehistorie med diabetes eller hjertesykdom, kan barna lage kosttilskudd og livsstil endringer på forhånd for å redusere risikoen for å utvikle en familiær sykdom. En måte å lære barna om genetiske sykdommer i familien er å skape en familie helse treet. Bruk treet for å kartlegge sykdommer i familien, og har barn skrive ned noen vaner som kan bidra til hver sykdom. Diskutere hvordan de kan endre usunne vaner.

Hva er tegn og symptomer på voksen seng-wetters?

Mens ansett som et problem forbundet primært med barn, kan sengevæting påvirke voksne også. Voksen sengevæting er vanligvis et tegn på en underliggende fysisk eller psykisk helsetilstand, som krever behandling for kjerneproblemet før sengevæting kan være riktig adressert. I noen tilfeller kan også voksne lider av inkontinens under dagtid timer i tillegg, avhengig av typen av tilstanden.

Identifikasjon

Voksen sengevæting er preget av en manglende evne til å inneholde trang til å urinere mens du sover. Ifølge National Association for Continence (NAFC), 2 prosent av alle voksne sliter med dette problemet. Mens "sengevæting" er den mest brukte betegnelsen, det offisielle navnet på denne lidelsen er nattlig enurese. Den kan deles opp i to underkategorier: vedvarende primær nattlig enurese, som starter i barndommen og ikke løser seg selv etter den tid pasienten har kommet inn i voksenlivet og voksen angrep sekundær enurese, som er sengevæting som starter i voksen alder.

Genetiske årsaker

Årsaker til voksen sengevæting inkluderer arvelighet lenker, som de som har foreldre med sengevæting problemer er mer sannsynlig at lider av sengevæting også, som et resultat av en abnormitet av ADH, eller antidiuretisk hormon, som gjør at nyrene til produserer mindre urin i løpet av natten. I voksen seng-wetters, kan dette hormonet ikke sende de korrekte signaler til hjernen, noe som resulterer i den samme mengde av urin som produseres i løpet av natte timer som i løpet av dagen. Ifølge NAFC, har en person med to sengevæting foreldre en 77 prosent sjanse for også å ha voksen sengevæting problemer, og en person med en forelder med sengevæting problemer har en 40 prosent sjanse for å bli rammet av tilstanden.

Underliggende sykdom

Mayo Clinic nevner tallrike mulige underliggende sykdommer som kan forårsake voksen seng-fukting, inkludert type 2-diabetes (som er assosiert med ubalanse av ADH), søvn apnea, prostata-og blærekreft, urinveisinfeksjon og nevrologiske lidelser. Andre mulige årsaker inkluderer emosjonell / angstlidelser og visse medisiner, særlig søvn hjelpemidler som hjelper deg til å sove dypere enn du er vant til. Å løse sengevæting, bør den underliggende årsaken rettes for å hjelpe kroppen din begynne å fungere normalt igjen.

Midlertidige løsninger

En permanent løsning på voksen sengevæting er å løse den underliggende helsetilstand forårsaker denne handlingen. Men i mellomtiden, er det flere grep du kan ta --- eller hjelpe en elsket en å ta --- å avstå fra å tisse i sengen. Disse inkluderer bruk av voksne disponibel truser, pads for undertøy eller større pads for sengen. Du kan også stille inn en alarm for å våkne opp om natten for å bruke badet til å minimere sjansene for å tisse i sengen.

Medisinske behandlinger

Medisin alternativer for å behandle voksen seng-fukting er Desmopressin, som etterligner ADH hormon, og imipramin, som er et anti-depressivt som kan brukes for å redusere nattetid bed-fukting (imidlertid NAFC advarer at på grunn av de bivirkninger som er forbundet med denne medisinen, bør det være en siste utvei). Andre legemidler som brukes til å behandle dette problemet inkluderer Darifenacin, som behandler overaktiv blære; Oxybutynin, som slapper av musklene i blæren; og trospium klorid, noe som reduserer en ustabil blære.

Hvilken type bleie Absorberer mest mengden av vann?

Hvilken type bleie Absorberer mest mengden av vann?


Den forventede ankomsten av en nyfødt baby krever også mye planlegging for det første året av livet. Snart å være foreldre må fylle opp med mange baby elementer, fra flasker til klær. Og et stort utvalg må gjøres når det gjelder bleietyper. Alle foreldre ønsker en lekkasjefri bleie som kan inneholde mye urin. Bleie typer har mange fordeler og ulemper, men bare én varianten har den beste absorpsjonsevne.

Bleie Typer

Forbedringer av bleier har gitt forbrukerne mange varianter på den grunnleggende babyen nødvendighet. Tøybleier er gjenbrukbare, unngå en massiv haug av engangsbleier med kurs for den lokale deponi. Engangsbleier er mest praktisk, men må bli kastet ut etter ett bruk. Miljøvennlige bleier er disponibel, men er konstruert av gjenbrukbare ressurser som hvete og tremasse. Hybrid bleier er også tilgjengelig, med et absorberende interiør som kan spyles ned i toalettet, og etterlater en gjenbrukbar ytre skall som er vaskbar.

Best Absorberingsevne

Bleien med den beste væske absorpsjonsevne er engangsbleie utstyrt med super-absorberende krystaller. Disse super-absorberende krystaller er natrium polyakryl polymerer, eller plastharpiks. Innenfor behagelig tremasse fyllstoff av bleien er ispedd natrium polyakryl krystaller. Som bleien fylles med væske, krystallene vokser i størrelse, absorberer det innkommende fluid og transporterende den bort fra babyens hud.

Sodium Polyacrylat Crystal Science

Likner enkel bordsalt, natrium-polyakryl krystaller tillate en tynnere bleiekonstruksjon, uten negativt å påvirke bleien funksjonalitet. Natrium-element av polymeren tilt innkommende fluid til krystallen. Polymeren avslører sakte som det får mer væske i sin struktur. Krystallene holde på væsken selv med barnet i bevegelse, hindrer bleieutslett, siden babyens hud forblir tørr.

Bleie Betraktninger

Mange klut bleie talsmenn hevder at de miljømessige konsekvensene av engangsbleier er verre enn bruk av klut. Selv super-absorberende bleier til slutt finner veien inn i et deponi, hvitvasking kostnaden av tøybleier bidrar til å bruke mer fossilt brensel for å drive vaskemaskiner og tørketromler, melder University of Minnesota.

Expert Insight

Utah Education Network rapporterer at de super-absorberende krystaller ble opprinnelig produsert for astronaut bleier. I tillegg er de krystaller som finnes i pottejord. Regioner som har hyppige tørke bruke disse krystallene for vann oppbevaring. De er plassert i planting potter og under grønne plenene, og skaper en umiddelbar vannforsyning for de tørre dager. Samlet krystallene spare på vannforsyning og ikke er utsatt for avdamping.

Hvordan unngå Voksen Thrush

Hvordan unngå Voksen Thrush


Voksen trost er en soppinfeksjon som betyr at det er også ansett som en soppinfeksjon. Som du kanskje vet soppinfeksjoner trives i fuktige mørke omgivelser. Enten det er din munn, føtter eller kjønnsorganer symptomene er like, og lesjonene ser nesten identiske.

Hvordan unngå Voksen Thrush

voksen trost er et vanlig problem, og kan unngås hvis du vet hva du skal gjøre og hva ikke å gjøre. Det er også smittsom til andre og til deg selv som det kan spre seg til andre deler av kroppen din. For eksempel, hvis en person har en tånegl sopp da soppen kan spre seg til de andre tærne.

Mange ganger soppinfeksjon forårsaket av et svekket immunsystem som noen som har diabetes, kreft eller HIV. Voksen trost kan også bli kalt munn eller tunge trost, siden det er så ofte funnet i munnen.

Av denne grunn er det viktig å bli så frisk som mulig. På denne måten immunsystemet ditt er sunt og vil være i stand til å bekjempe sopp bakterier som angriper kroppen din. Kosthold er først og fremst viktig og det er anbefalt å redusere eller kutte ut sukker siden sopp strømmer på sukker.

I tillegg, hvis du tar antibiotika øker risikoen for voksen trost. Men hvis du spiser minst én porsjon usøtet yoghurt en dag du kan være i stand til å unngå det. Ingen sukker huske! Acidophilus er en annen stor soppningsmiddel og er tilgjengelig i butikker overalt i meieriprodukter og kapsel form.

Naturligvis eldre er førsteklasses kandidater til voksen trost, siden de har svakt immunforsvar. Derfor må de ta ekstra forholdsregler ved å holde god munnhygiene, som inkluderer børsting daglig, tanntråd og bruke en antiseptisk munnvann som Listerine.

Videre bør protese wearers ta spesiell omsorg for å børste og suge tennene i en protese renere som Efferdent eller Poligrip. Det er også en god idé å erstatte tannbørster ofte samt bruk hansker når du håndterer tenner. Hyppig håndvask er også anbefalt.

kvinner som kontrakten voksen trost vanligvis får det i form av en vaginal gjær infeksjon. For å unngå dette kvinner bør unngå tettsittende bukser eller strømpebukse som forårsaker fuktige forhold som gjær / sopp trives i.

Til slutt er det også en god idé å vaske kun med såpe og vann, samt unngå Douches og andre irritanter. Bomull truser er anbefalt over nylon og andre tekstiler som ikke absorberer svette. Med andre ord, holde området tørt.

Voksen Diabetiker Symptomer

Voksen Diabetiker Symptomer


Ifølge National Diabetes Education Program, 24 millioner amerikanere har diabetes og 57 millioner amerikanere, over en alder av 20, har pre-diabetes. Som amerikanere fortsetter å spise mer og gå opp i vekt, fortsetter fedme å stige, samt voksen-utbruddet diabetes. Noen lever i mange år og er uvitende om at de har sykdommen. Kjenne symptomene er første skritt i å kontrollere sykdommen.

Identifikasjon

Voksen diabetes kalles også type 2-diabetes, type 2 diabetes mellitus, voksen-utbruddet diabetes, og ikke-insulinavhengig diabetes. Det er en kronisk tilstand, noe som påvirker hvordan legemet behandler sukker eller glucose. Legemet motstår hormonet (insulin) som er nødvendig for å absorbere sukker inn i cellene. Resultatet er høye nivåer av sukker i blodet som går inn i urin. Diabetes påvirker måten kroppen håndterer karbohydrater, fett og proteiner. Den vanligste årsaken til voksen diabetes er en diett høy i enkle karbohydrater.

Risiko

Visse raser er mer tilbøyelige til å utvikle voksen diabetes. Sorte, latinamerikanere amerikanske indianere og asiatiske amerikanere er mer utsatt for sykdommen. Overvekt er en direkte faktor på voksen diabetes, så vel som aktivitet. Risikoen for diabetes øker etter 45 år.

Symptomer

Symptomene på voksen diabetes er mange og ofte gå ubemerket. Hyppig vannlating, ekstrem tørste, sult, vekttap, tretthet og uskarphet visjon er noen symptomer. For menn er impotens en mulig indikator. I tillegg skader som leges sakte er en annen indikator.

Effekter

Tørst er resultatet av legemet signalering for mer vann for å fortynne høyt blodsukker. Med overskytende tørst kommer skytende urinering. Mangel på insulin til å bevege sukker inn i cellene fører til en utarming av muskelenergi og en økning i sult. Muskler krympe, forårsaker vekttap. Legemet er i stand til å bruke glukose for energi, slik at det forbrenner fett, forårsaker bruken av energi. Resultatet er tretthet. Tåkesyn resultater fra mangel på væske i linsene. Høyt blodsukker hindrer hvite blodlegemer, som bekjemper infeksjoner. Resultatet er langsom helbredelse.

Forebygging / løsning

Hvis noen av disse type 2 voksne symptomene er tilstede, bør du oppsøke lege. Det er også rutine screenings tilgjengelig. Hvis diagnostisert med type 2 diabetes, er det første trinnet å stabilisere den blodsukker gjennom kosten og eventuell medisinering. Helsen er avgjørende. Tilfeldige blodprøver når som helst på dagen indikere diabetes hvis blodsukkeret er mer enn 200 milligram per desiliter. En over natten fastende blodsukker test som er over 126 mg / dL indikerer diabetes.

Årsaker til Kvinne urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner (UVI) kan oppstå under enhver tid av livet ditt fra barndom til voksen alder. De er mer vanlig hos kvinner enn menn på grunn av anatomiske forskjeller i urinveiene. Symptomer på UVI er smerter og en brennende følelse mens urinering, som kan behandles med hjem rettsmidler og antibiotika. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsakene til kvinnelige urinveisinfeksjoner omfatter personlige vaner og seksuell aktivitet.

Tørke

Uriktig tørke etter at du har avføring kan føre til spredning anal bakterier til urinrøret, noe som kan resultere i en UTI.

Hygiene Products

Hvis du ofte tar boblebadene eller bruke parfymerte feminine hygieneprodukter, kan disse irritere urinrøret og gjør det lettere for bakterier på huden din til å forårsake en infeksjon i urinveiene.

Prevensjon

Ved hjelp av prevensjon enheter som membran, cervical cap eller sæddrepende gelé kan spre bakterier fra hendene og vagina til urinveiene.

Seksuell aktivitet

Seksuell aktivitet kan forårsake små rifter i underlivet, og kan spre bakterier fra din partner eller vagina og forårsake en UTI.

Infeksjoner

Seksuelt overførbare sykdommer som syfilis og genital herpes kan gjøre kvinner mer utsatt for UVI som et resultat av å ha åpne sår i underlivet.

Hindringer

UVI kan skyldes en hindring eller komprimering av blære eller nyrer, fra nyre eller blære steiner, svulster, graviditet eller forstoppelse.

Voksen skoliose Symptomer

Skoliose er en tilstand der ryggraden har en lateral (sidelengs) kurvatur. Selv om det kan forekomme hos spedbarn, barn og voksne, denne tilstanden vanligvis manifesterer hos barn under vekst spruter. The National Skoliose Foundation sier at skoliose generelt manifesterer i alderen 10 til 15, og mens det skjer likt mellom mannlige og kvinnelige barn, kvinnelige barn er omtrent åtte ganger mer sannsynlig at du trenger behandling på grunn av omfanget av kurvatur.

Skoliose er en idiopatisk tilstand, noe som betyr at årsakene til det er ukjent. Voksen skoliose er enda mer av en idiopatisk tilstand, vanligvis fordi det kan skje med eller uten barndom skoliose, og ikke alltid svare på samme type behandlinger som barndommen eller spedbarn skoliose.

Grunnleggende

Voksen skoliose er vanligvis identifisert hos menn og kvinner over en alder av 20, eller etter skjelett modenhet (når skjelettet slutter å vokse). I voksen skoliose, tilstanden generelt fører til mer smerter enn i barndommen skoliose, og behandlingstilbud som avstiving ikke arbeide for å løse problemet fordi den modne skjelettet er ikke så formbart som et barns. Voksen skoliose kan skje for en rekke grunner, inkludert traume, kirurgi, eller noen ganger en degenerativ tilstand som osteoporose eller nevromuskulære sykdommer.

Symptomer på Adult Skoliose

Den definerende trekk ved voksen skoliose er kroniske smerter. Symptomer på voksen skoliose, ifølge iScoliosis, den informativ nettside av medisinsk teknologi selskap Medtronic Inc., smerte, kosmetisk misdannelse (veldig synlig forskyvning av skuldre, rygg, hofter etc), og lungeproblemer. Du kan få øye på noen av disse tegnene umiddelbart, men problemer som lunge eller luftveisproblemer er litt mer subtil og en X-ray vil være nødvendig for å fastslå omfanget av skoliose og dens innvirkning på lunge- eller luftveiene.

Kurs av Handling

Behandling av voksen skoliose er vanligvis begrenset til terapeutiske behandlinger som øvelser for å styrke øvre del av ryggen, magemusklene og ryggraden for å gjøre dem mer fleksible og sterk. Hvis disse øvelsene utføres strengt, kan det bidra til bedre holdning og redusere noe av smerten. I tilfelle av degenerative tilstander som osteoporose, kan det være andre behandlinger kombinert med den fysiske terapi for å bringe legemet i balanse.

Naturlige metoder

Andre kurs av handlingen kan omfatte yoga for hele kroppen styrke, akupunktur og kiropraktikk behandling. Det er ingen garanti disse vil arbeide for å korrigere skoliose, men de kan gi akutt smertelindring. Hvis ikke, avhengig av omfanget av det skoliose, kan kirurgi for spinal fusjon være den eneste løpet av korrigerende handling.

Hjelpe kjære med skoliose

Hvis du eller noen du elsker viser tegn til voksen skoliose, klaget over kroniske ryggsmerter, eller ser ut til å være ute av stand til å korrigere hans eller hennes holdning, er det svært viktig å få dem til et legekontor for å sjekke og se om han eller hun potensielt har voksen skoliose før ytterligere skade kan oppstå. En X-ray kan vise legen nøyaktig hva som skjer for å avgjøre en umiddelbar løpet av handlingen.

Kjente årsaker til anfall hos voksne

Kjente årsaker til anfall hos voksne


Et beslag er den fysiske reaksjon av kroppen til en nevrologisk hendelse som fører til et individ for midlertidig å miste kontrollen av enkelte kroppsfunksjoner. Et anfall kan manifestere seg i en rekke måter, inkludert risting, kroniske kramper i musklene og ekstreme endringer i mental tilstand, for å korte anfall av forvirring eller stirrer. Voksne kan oppleve beslag som reaksjon på en rekke forskjellige problemer.

Åreforkalkning

Åreforkalkning er åreforkalkning i hele kroppen din. Dette er vanligvis forårsaket av oppbygging av fett, kalt kolesterol i arteriene. Som arteriene rundt hjernen begynner å stivne, kan de utløse et anfall. De kan også utløse et slag, noe som kan gjøre et individ mer utsatt for kramper senere.

Subaraknoidalblødning

En Hjernehinneblødning kan også forårsake et anfall hos voksne. Subarachnoid blødning er lekkasje av blod, eller blødning i hjernen. Dette kan føre til feil i det sentrale nervesystemet som fører til en pågripelse.

Injury

Skader kan også skape den rette typen miljø for anfall oppstår. Hevelse og irritasjon i hjernevev kan føre til voksen anfall. Oftest vil bilulykker og idrettsulykker der oppstår en hodeskade føre til en økning risiko for kramper.

Sykdommer som forårsaker Voksen Beslag

Mange sykdommer teller beslag som en potensiell bivirkning eller symptom for forstyrrelsen. Epilepsi er den vanligste sykdommen som anfall (epileptiske anfall) forekomme. Andre sykdommer hvor beslagene kan være felles er kreft i hjernen, encefalitt, meningitt og nyresvikt.

Beslag Årsak: Uttak

Anfall kan også bli utløst ved seponering ved avhengighetsskapende stoffer. Som en person blir avhengige av et stoff, blir nervesystemet trasé fysisk endret. Når den avhengige personen er ikke lenger inges stoffet, kan de endret trasé utløse et anfall som en bivirkning av tilbaketrekning fra stoffet. Dette er grunnen til detoxing fra alle typer vanedannende stoff, alt fra alkohol til heroin, bør dette skje under nøye medisinsk overvåkning. Dette vil bidra til å forhindre skade dersom et anfall er å skje i løpet av prosessen.

Hvordan velge Sengevæting bleier for voksne

Hvordan velge Sengevæting bleier for voksne


Det kan være svært vanskelig for voksne barn og eldre personer å forholde seg til spørsmålet om sengevæting og bleier.

Det kan være like vanskelig for 1% av voksne som vil alltid lider av urininkontinens.

Forske sengevæting bleier ofte kommer med følelser av forlegenhet og skam. Det bør imidlertid ikke. Det er anslått at 200 millioner mennesker verden over lider av inkontinens. Selv om det er et problem, er det ikke er en som skulle isolere en person.

Denne artikkelen vil gi deg ressurser til å finne produkter som vil bidra til å redusere sosiale og fysiske ubehag. Det vil gi deg verktøy for å velge med omhu for en eldre foreldre, ungdom eller for deg selv.

Urininkontinens og enuresis (Sengevæting) trenger ikke å begrense muligheten til å utforske verden og leve trygt.

Bruksanvisning

•  Vurdere absorberingsevne BEHOV - Ikke alle sengevæting bleier er laget det samme. Det er lys dekning, middels dekning, heavy duty dekning og overnatting dekning.

Ikke la deg bli begrenset til det merkede området tilgjengelig i din lokale stoffet butikken. Får feil mengde dekning vil gjøre sengevæting og bleier et mye mer ubehagelig og muligens en pinlig opplevelse.

* Hvis du lider av stress eller urgeinkontinens, trenger du kanskje bare lys dekning, mens hvis har sengevæting om natten vil du trenge tung dekning.

Velg riktig størrelse - Se linken i ressurs nedenfor for dimensjonering guidelins per merke. Riktig størrelse vil hindre lekkasjer og oppmuntre komfort. Hvis det er noen spørsmål i størrelse, sørg for å ta hofte målinger og sammenligne med diagrammet.

VELG sengevæting bleier til RIKTIG KJØNN - Mange starter ut i denne avdelingen er kanskje ikke klar over at det finnes ulike sengevæting bleier laget for hvert kjønn. Ved å velge en kjønnsspesifikk bleie er det mer sannsynlig å få en som passer godt.

VURDERE ulerbare bleier - Bruke gjenanvendbare bleier er kostnadseffektivt og kan være mer komfortabel. Selv om du kanskje ikke ønsker å gjøre investeringer i tøybleier umiddelbart, er det noe å vurdere for det lange løp.

teste dem ut - Når først velge sengevæting bleier for eldre voksne, start med et lite beløp. Du vil ønske å prøve flere forskjellige merker, stiler og former for å finne ut hvilken som er best passer for deg.

Hold en notatbok journalføring din erfaring med hvert merke og stil. På slutten av prosessen vil du forhåpentligvis ha en effektiv og diskret løsning på dine sengevæting problemer.

Hint

  • For nettbutikker se ressursen informasjon nedenfor.
  • De fleste sengevæting bleier for eldre voksne er diskret og rolig.

Årsaker til Alcohol Abuse

Årsaker til Alcohol Abuse


Alkoholisme er en uhelbredelig sykdom som frarøver sine ofre av deres evne til å slutte å drikke alkohol. Det instills et sterkt ønske om å drikke, og bør alkoholikeren prøve å sparke en vane, symptomer på magesyke, svetting, skjelving og frykter manifest. Selv om det ikke finnes noen kur for alkoholisme i dag, kan behandlingen bli gjort for å kontrollere alkoholisme. Det er mange grunner til at en person blir en alkoholmisbruker.

Arvelighet

Studier har vist at alkoholmisbruk kan være forårsaket av tilstedeværelsen av visse arvelige gener.

ADHD

Ifølge National Institute of Health, en studie som ble publisert i Journal of Abnormal Psychology avslørte at ADHD kan sette barn i fare for å bli alkoholmisbrukere.

Pubertet

Barn som gjør overgangen fra barn til voksen kan misbruke alkohol for å etablere sin uavhengighet. Endringene de går gjennom kan også oppmuntre dem til å prøve nye og farlige stoffer, som alkohol.

Depresjon

Barn, så vel som voksne, kan ty til alkohol for å overvinne følelser av depresjon. Unge voksne som er trassig kan også bli alkoholikere.

Stress

Folk som er ute av stand til å håndtere stress vil drikke alkohol i et forsøk på å unnslippe en stressende situasjon.

Øke Happiness

Noen folk drikker alkohol for å skape en følelse av intens lykke. Disse menneskene kan være på jakt etter en økt tilstand av sensualitet gjennom forbruk av alkohol.

Hvordan få finansiering for en voksen barnehage

Voksen barnehager programmer tjene et dobbelt formål. Disse programmene gir sosiale, pedagogiske og underholdning muligheter for pensjonister. I tillegg gir en voksen barnehage frist muligheter for vaktmester for pensjonister. Hvis samfunnet er i behov av et slikt program, får finansiering for en voksen barnehage er den grunnleggende første skritt.

Bruksanvisning

•  Utvikle en helhetlig forretningsplan som omfatter ikke bare en detaljert markedsføring programmet, men også et komplett budsjett. Forretningsplanen brukes når du sender inn søknader. Innenfor forretningsplanen, liste informasjon om nøkkelpersonell og deres relevante faglige bakgrunn.

Klargjør søknader for innsending til føderale byråer som gir støtte for senior tjenester. De to viktigste statlige etater som gir midler til voksen barnehage og relaterte avlastnings programmer er Department of Health and Human Services og Department of Housing og Urban Development.

Skriv søknader for innsending til statlige og lokale statlige etater som støtter programmering for pensjonister. Mange stater har en avdeling on Aging. I tillegg kan mer generalisert statlige sosiale tjenester etater opprettholde stipendprogram for ledende tjenester. På lokalt nivå, kan fylket helseavdelingen har tilskuddsordninger og relaterte muligheter til å hjelpe til å finansiere en voksen barnehage.

Utvikle et forhold med den lokale eller regionale United Way byrå. I noen områder, gir United Way venture-tilskudd for å starte nye programmer. Etaten opprettholder fokus på senior tjenester over hele landet. Når en voksen barnehage program er oppe og går med en etablert track record, bør søkes å slå voksen barnehage program til et United Way byrå.