Digidexo.com

kronisk prostatitt behandling

Kronisk prostatitt Behandling

Kronisk prostatitt er hevelse av prostatakjertelen som utvikler seg langsomt over tid. Det finnes en rekke behandlinger for kronisk prostatitt for å lindre smerte, urin nøling og hyppig vannlating felles med inflammasjon.

Typer Prostatitt

Kronisk bakteriell prostatitt er forårsaket av tilstedeværelsen av bakterier i prostata. Det er også mulig for prostatitt å skyldes sopp, virus, parasitter, kjemikalier, nerveforstyrrelser og seksuelle overgrep.

Bakteriell prostatitt

Å behandle kronisk bakteriell prostatitt, leger vanligvis foreskrive antibiotika medisiner for å bli tatt for to til fire uker. I noen tilfeller må behandlingen gjentas på grunn av en retur av symptomer.

Funksjoner

For kronisk prostatitt at resultatene fra årsaker som ikke bakteriell, leger benytter reseptbelagte alfablokkere som alfuzosin å slappe av blæren og musklene der prostata møter blæren. I tillegg er acetylsalisylsyre og ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller naproxen anbefales å lindre ubehag, ifølge Mayo Clinic.

Risiko

Antibiotika som brukes til å behandle kronisk bakteriell prostatitt utgjøre en risiko for allergiske reaksjoner og pseudomembranøs kolitt, en potensielt livstruende betennelse i tykktarmen. Alfablokkere har potensial til å forårsake hodepine og fall i blodtrykket, mens ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og acetylsalisylsyre kan forårsake sår i fordøyelsessystemet.

Betraktninger

Noen leger utnytte prostatamassasje gjennom en endetarms eksamen eller varme terapi bruker mikrobølger til å behandle kronisk prostatitt som ikke er forårsaket av bakterier. Effektiviteten av disse behandlinger for kronisk prostatitt er mye debattert og ikke klinisk bevist, advarer Mayo Clinic.

Intraprostatic behandling for kronisk prostatitt

Kronisk prostatitt er en medisinsk tilstand som forårsaker hevelse og betennelse i en manns prostata. Pasienter med kronisk prostatitt kan oppleve symptomer som utvikler seg langsomt og fortsette i en lengre tidsperiode. Leger kan bruke intraprostatic behandlingene for denne sykdommen, inkluderer transuretral reseksjon av en pasients prostata hvis mindre invasive behandlingsformer er ikke effektive.

Kronisk prostatitt

Menn med kronisk prostatitt kan oppleve nøling i vannlating, redusert urinstrøm volum og en økt frekvens av urinering. Svie eller smerter ved vannlating, blodig urin og urininkontinens kan oppstå med denne tilstanden. Kronisk prostatitt har flere årsaker, blant annet bakterielle infeksjoner, soppinfeksjoner og urin backup inn i prostatakjertelen. Menn over 30 år, pasienter med skader i området mellom anus og pungen og menn som drikker store mengder av alkoholholdige drikkevarer har en økt risiko for å utvikle kronisk prostatitt.

Transuretral reseksjon

Leger kan anbefale en intraprostatic behandlingsmetode som transurethral reseksjon av prostata, eller TURP, for menn med kronisk prostatitt. En kirurg setter inn et tynt smalt verktøy slik som en cystoscope gjennom urinrøret og inn i prostatakjertelen. Et spesielt verktøy i cystoscope fjerner en del av prostata med en elektrisk strøm. Kirurgen fjerner flere stykker av prostata for å redusere betennelse i kjertelen.

Transurethral reseksjon Risks

Transurethral reseksjon av en manns prostata har flere potensielle risikoer inkludert infertilitet, erektil dysfunksjon og urininkontinens. Retrograd ejakulasjon kan oppstå etter en TURP prosedyre og forårsake sæd å passere inn i en manns blære i stedet for gjennom urinrøret. Det kirurgiske inngrepet medfører risiko felles for andre typer kirurgi, inkludert infeksjon, blodtap og pustevansker. Pasientene får narkose eller spinalbedøvelse under en TURP prosedyre og kan oppleve en reaksjon på anestesi.

Andre behandlinger

Leger kan forskrive antibiotika til mennesker med kronisk bakteriell prostatitt. En lege kan behandle denne tilstanden med prostatamassasje, en form for terapi hvor legen masserer prostata gjennom anus med en smurt hansker finger. Pasienter kan få varmebehandling med en mikrobølgeovn enhet som behandler prostatakjertelen. Pasienter med begrenset urin flyt kan kreve et suprapubisk kateter som festes til blæren gjennom magen.

Prostatitt Testing

Leger gjennomføre en fysisk undersøkelse for å hjelpe dem med å diagnostisere kronisk prostatitt, og de ser etter tegn som for eksempel urinrøret utflod, prostataforstørrelse og forstørrede lymfeknuter i lysken. Leger samle urinprøver og sende dem et laboratorium for urin analyse. Leger kan også teste en manns sæd og prostata sekreter. Pasienter kan gjennomgå en prostataspesifikt antigen blodprøve og en ultralyd av prostata området for å identifisere årsakene til kronisk prostatitt symptomer.

Hvordan bruke Anti fungals å behandle kronisk prostatitt

Prostatitt er en inflammatorisk sykdom i prostatakjertelen. Kronisk prostatitt oppstår når tidlig behandling ikke lykkes i å rydde opp prostatitt. Det er mange behandlinger for kronisk prostatitt, blant dem naturlige behandlinger som for eksempel å ta varme bad, ved hjelp av en pute for langvarig sitting og unngå mat utløser (som koffein og krydret mat). Bioflavonoider, alfablokkere og nevromuskulære terapier viser suksess i behandling i tillegg. Leger forskrive antibiotika for å behandle kronisk prostatitt og i tillegg foreskrive antifungals når tilstedeværelsen av gjær er oppdaget i en kultur.

Bruksanvisning

•  Finn ut hvilken sopp er tilstede. Ifølge National Institute of Healths National Center for Biotechnology Information Det finnes en rekke ulike sopp som kan forårsake kronisk prostatitt. Hver av disse fungi kan forårsake en endring i prostata, og hver krever behandling med et anti-fungal medisiner som bekjemper den aktuelle sopp.

Diskuter behandlingstilbud med behandlende lege. Gjør legen oppmerksom på eventuelle andre medisiner, urter, eller alternative behandlinger som du bruker. Hvilken som helst av disse kan samhandle negativt med anti-fungal at legen foreskriver for behandling av kronisk prostatitt. Informer legen om eventuelle allergier. Noen allergier, for eksempel allergi mot egg kan påvirke medisiner som er aktuelle for en privatperson.

Anti-fungal medisiner kan være muntlig eller aktuelle. Finn ut om det er spesielle instruksjoner for oral medisin, for eksempel, tar det før eller etter måltidene kan ha en innvirkning på dens effektivitet. Spør lege eller apotek for å detalj alle instruksjoner for anti-fungal medisiner.

Forskning de mulige bivirkninger av anti-fungal medisiner for kronisk prostatitt. Vær forberedt på muligheten for disse bivirkningene, som kan inkludere svie eller kløe.

Finn ut hvor lang tid det vil ta før den anti-fungal medisiner skal tre i kraft. Kontakt lege hvis det ikke er noen bedring i kronisk prostatitt stand innen denne tidsrammen.

6. Vurder å supplere anti-sopp behandling for kronisk prostatitt med komplementær medisin. Kinesisk medisin, homeopati og fotsoneterapi er former for alternativ medisin som kan øke bruken av allopathic (konvensjonell) medisinsk behandling. Informere alle utøvere om involvering av andre former for medisinsk behandling, slik at behandlingene ikke er i konflikt.

Urter som vil behandle eller kurere kronisk prostatitt

Menn som lider av prostatitt som ikke har respondert på konvensjonell terapi eller de som søker alternative behandlingsmetoder kan finne midlertidig --- eller permanent --- lettelse fra urte rettsmidler. Prostatitt, en betennelse i prostatakjertelen, er virkelig ikke en enkelt sykdom, men en gruppe av relaterte lidelser med lignende symptomer, noen som kan være svært smertefullt.

Årsaker og symptomer

Årsakene til prostatitt, i henhold til MayoClinic.com, er ikke helt forstått, selv om den akutte formen av lidelsen er oftest forårsaket av en bakteriell infeksjon. Fordi det er noen ganger vanskelig for en antibiotika for å drepe alle bakterier assosiert med et tilfelle av akutt bakteriell prostatitt, noen ganger blir denne formen for sykdommen kronisk. Det er imidlertid en annen form for kronisk prostatitt som ikke er forårsaket av bakterier og om hvilke medisinske forskere vet forholdsvis lite. Symptomer for alle former for prostatitt inkluderer problemer og / eller smerte mens urinering; hyppig vannlating, særlig om natten; smerter i lysken, magen eller korsryggen; smerter ved utløsning; smerter i perineum, området mellom penis og anus; og penis eller testiklene smerte.

Fordeler med urtemedisiner

Urolog Mark W. McClure, forfatter av Smart medisin for en sunn prostata, skriver at han ofte anbefaler urtemedisiner til hans prostatitt pasienter, selv om denne modusen for behandling er vanligvis ikke så fort virkende som reseptbelagte medisiner. På pluss-siden, urte kosttilskudd forårsake færre bivirkninger og er rimeligere. McClure skriver: "Videre urtemedisiner generelt lindre symptomene på prostatitt (spesielt nonbacterial prostatitt) mer effektivt enn de reseptbelagte medisiner."

Europeere går urte

Europeerne har lenge omfavnet bruk av urtemedisiner i behandling av prostata lidelser, ifølge en online artikkel om naturlig prostata helse ved Laurance Johnston, PhD. Han sa amerikanerne ligger langt bak sine europeiske kolleger i erkjennelsen av effektiviteten av disse naturlige rettsmidler til tross for omfattende og vitenskapelige forskning på temaet.

Saw Palmetto

Mye brukt i Tyskland for å behandle symptomene på prostatitt, er så Palmetto lett tilgjengelig for amerikanere i helsekostbutikker og i kosttilskudd avdelinger av de fleste store forhandlere, som Walmart og Target. Denne urten er spesielt nyttig i å bringe lindring av slike symptomer som generell smerte og betennelse i bekkenregionen, hyppig natta vannlating, problemer med å starte vannlating, og impotens. Som tidligere observert, de fleste urtemedisiner, så Palmetto inkludert, tar lengre tid å produsere resultater, men bringe nødhjelp til de fleste pasienter som prøver dem.

Andre urte rettsmidler

Lykopen, en naturlig bioflavonoid finnes i tomater, inneholder en kraftig antioksidant som bidrar til å forebygge prostatakreft, og det bidrar også til å lindre prostatitt symptomer på hyppig vannlating og dribling. Viden framstilt som en naturlig antibiotika, har goldenseal blitt vist å være effektive i å drepe de fleste bakterier som forårsaker prostatitt. Den er også nyttig for å redusere urinveisinflammasjon og krymping av en svellet prostatakjertel.

Kronisk prostatitt uten infeksjon

Prostatitt er en tilstand som oppstår når prostata blir betent eller hovne. Det regnes som en kronisk tilstand når symptomene vare i flere uker. Selv om en gang antatt å være et resultat av en bakteriell infeksjon, kan kronisk prostatitt oppstå av forskjellige grunner. Det er tre typer av kronisk prostatitt: bakteriell, ikke-bakteriell og prostadynia (symptomer, men ingen betennelse). Kronisk prostatitt uten en bakteriell infeksjon er også kalt inflammatorisk kronisk bekkensmertesyndrom.

Årsaker

Årsakene til kronisk prostatitt som utvikler uten at en infeksjon er vanskelig å forstå. Mangelen av bakterier i en urinprøve indikerer det er ikke en bakteriell infeksjon, men tilstedeværelsen av hvite blodlegemer kan fortsatt indikerer at en infeksjon er til stede (dette er ikke veldig vanlig). Ifølge ChronicProstatitis.org, en mulig årsak til kronisk inflammatorisk bekkensmerte syndrom er utett prostata syndrom, som oppstår når barrieren av prostata som forhindrer potensielt skadelige materialer i urin fra å bryte gjennom skades eller brytes ned. En annen mulig årsak er problemer med nervesystemet.

Symptomer

Symptomer på inflammatorisk kronisk bekkensmerte syndrom er lik de som er forbundet med kronisk bakteriell prostatitt. Det vil være smerte mens urinering, resultatet av hoven prostata legger press på urinrøret, som ofte er ledsaget av en brennende følelse under og etter vannlating. Andre mulige symptomer inkluderer problemer med vannlating; smerter i området av bekkenet som over penis, i ryggen, under kjønnsorganer og i området av endetarmen; en konsekvent "full" følelse i blæren; hyppig vannlating; og smerter under og etter orgasme.

Behandling

Selv om det ikke er vanlig brukt, kan antibiotika være bruk for ikke-bakteriell kronisk prostatitt, skjønt dette sjelden tjener som en kur-tatt. Andre mulige medisiner inkluderer alfablokkere, som virker avslappende på prostata muskler og kan potensielt lindre symptomer som hyppig behov for å urinere - eksempler er tamsulosin og terazosin. Hyppig utløsning, som er smertefullt, kan redusere mengden av blokkering og lindre smerte i det lange løp. Dessverre er den type behandling som er mest effektive forskjellig for alle - årsakene til ikke-bakteriell kronisk prostatitt kan være vanskelig å fastslå. Du bør snakke med legen din om de beste mulige behandlingsmetoder.

Kirurgi

I noen tilfeller kan kirurgi utføres. En transuretral reseksjon av prostata, som innebærer delvis eller fullstendig fjerning av prostatakjertelen, er et alternativ hvis konvensjonelle behandlinger mislykkes å gi lindring. Det er vanligvis henvist til eldre menn med tilstanden, da det kan føre til retrograd ejakulasjon, som oppstår når sæden kommer inn i blæren under utløsning. Dette kan føre til impotens, sterilitet og inkontinens. Hvis svellingen er for stor til å tillate riktig tømming av blæren, kan en suprapubic kateter anvendes. Dette innebærer et rør som er lagt inn i blæren gjennom magen for å tømme urin (Resources).

Komplikasjoner og prognose

Selv om det ikke er svært vanlig, i besittelse av en sterkt forstørret prostata potensial til å hindre at urinen strømmer på riktig måte gjennom urinrøret. Dette kan føre til oppbevaring av urin, noe som kan føre til skade på nyrene. Hvis du mistenker at dette skjer, bør du kontakte lege umiddelbart. Selv om forårsaket av en bakteriell infeksjon, kronisk prostatitt vanskelig å kurere. Tilstanden vanligvis oppstår på nytt, og finne riktig behandling som fungerer for deg kan virke som en uoverkommelig oppgave.

Kronisk prostatitt Cures

Kronisk prostatitt Cures


Kronisk prostatitt er en frustrerende medisinsk lidelse fordi symptomene kan komme i veien for daglige fungering. Ifølge National Institutes of Health, påvirker kronisk prostatitt 35 prosent av menn over 50 år Heldigvis er dens årsaker kjent og det finnes flere effektive behandlinger som kan kurere det. Den beste kur for en bestemt pasient bestemmes av legen sin, basert på hans personlige situasjon.

Definisjon

Kronisk prostatitt er definert av National Institutes of Health som betennelse og hevelse i en manns prostata. Tilstanden utvikler seg langsomt, og symptomene fortsette i flere måneder. Denne tidsrammen er det som skiller den fra en akutt prostata lidelse.

Symptomer

Symptomer på kronisk prostatitt er ikke hyggelig, og de ofte kjøre lider av denne lidelsen for å finne en kur. Ifølge National Institutes of Health, de inkluderer en hyppig behov for å urinere, problemer med å starte den urinstrålen, en svak urinstrålen, inkontinens, blod i urinen og smertefull vannlating. Kronisk prostatitt kan også føre til en pågående lavgradig feber og ryggsmerter. Herding av tilstanden vanligvis lindrer disse symptomene.

Årsaker

Det er flere årsaker til kronisk prostatitt. Ifølge Mayo Clinic, vil behandlingen avhenge av årsaken til en bestemt sak. The National Institutes of Health identifiserer bakterielle infeksjoner som en vanlig trigger for kronisk prostatitt. Men det kan også være forårsaket av analt samleie uten kondom, en skade i perineum området eller drikke alkohol overdrevet.

Cures

Når kronisk prostatitt er forårsaket av en bakteriell infeksjon, National Institutes of Health sier at det kan noen ganger kureres med en 6- til 12-ukers kurs av antibiotika. Hvis tilstanden er spesielt sta, kan medisiner må tas for en lengre periode. Trimetoprim-sulfametoksazol og ciprofloksacin er de to mest brukte narkotika.

Hvis tilstanden holder gjentakende, kirurgi kan være nødvendig for en permanent kur. Prosedyren, transuretral reseksjon av prostata, ikke gjøres vanligvis til yngre menn, fordi det kan føre til inkontinens og impotens.

Advarsel

Menn som mistenker at de kan ha kronisk prostatitt bør søke medisinsk behandling så snart som mulig. Dersom det utvikler seg til et punkt hvor urinstrømmen er sterkt begrenset, kan bli beholdt urin og nyreskader kan oppstå. The National Institutes of Health advarer om at kronisk prostatitt kan være vanskelig å behandle med hell fordi antibiotika ikke alltid komme inn i prostatavevet godt nok for en komplett kur.

Hvordan kurere kronisk prostatitt

Kronisk prostatitt er betennelse og hevelse av prostata utvikle saktere enn fortsetter på i lang tid. Personer som lider av prostatitt lider av frysninger, feber og vedvarende felles og lyskesmerter. Dette skjer først og fremst på grunn av bakteriell infeksjon, som sveller prostata forårsaker smerter ved vannlating samt indusere konstant influensalignende symptomer. Denne guiden vil vise deg hvordan du bruker naturmidler for å behandle kronisk prostatitt.

Bruksanvisning

•  Ta quercetin tabletter. Quercetin er en potent flavonoid som kan bidra til å redusere smerte, bakterielle infeksjoner og hevelse assosiert med kronisk prostatitt. Du kan også spise sitrusfrukter som appelsiner, grapefrukt og lime. Ta en tablett en gang om dagen, helst om morgenen.

Konsumere så Palmetto tabletter. Derivater av denne kraftige planten bidrar til å redusere prostata spesifikke antigener mens minske hevelse og betennelse. Ta to tabletter to ganger om dagen, helst med måltider.

Ta sink supplements.This mineral verk har anti-inflammatorisk egenskaper. Det fungerer ved å redusere størrelsen på forstørret prostata mens hjelpe immunforsvaret i bekjempelsen av bakteriell infeksjon forbundet med prostatitt. Ta en sink tablett per dag.

Konsumere quercetin kapsler. De potente biologiske ingredienser i quercetin anlegget kalles bioflavonoider. Disse forbindelsene bidra til å redusere smerter og betennelser assosiert med prostatitt. Ta to tabletter med måltider hver dag.

Ta Pygeum tabletter. Den aktive komponent av pygeum treet er fytosterol. Denne forbindelsen bidrar til å redusere bakteriell infeksjon, betennelse og hevelse av prostata. Det kan også hjelpe deg med å urinere mindre smertelig. Ta en tablett hver dag helst før du går til sengs.

gjør yoga øvelser. Yoga kan lindre smerten forbundet med kronisk prostatitt ved å slappe magemusklene og musklene i bunnen av bekken. Det kan også lindre stress og angst. Se link i vår Resources en yoga video.

•  Få akupunktur. Akupunktur virker ved å stimulere nerve celle reseptorer i det berørte området, minske smerter forårsaket av kronisk prostatitt. Ta kontakt med en akupunktur terapeut i ditt område for å finne ut hvordan denne behandlingen kan bidra til å redusere betennelser og smerte.

Tips og advarsler

  • Start aldri en urte behandling uten først å rådføre deg med lege.

Prostatitt behandling med antibiotika

Prostatitt er en smertefull infeksjon i prostata. Avhengig av alvorligheten og inflammasjon, er det fire typer av infeksjoner: akutt bakteriell, kronisk bakteriell, kronisk inflammatorisk og kronisk ikke-inflammatorisk, som krever forskjellige typer behandlinger.

Akutt bakteriell prostatitt

Behandlingen for akutt prostatitt normalt starter med en diett av antibiotika i minst et par uker. Hvis antibiotika gjør at du føler deg bedre, må du fortsette medisin for to til tre måneder. Hvis tilstanden ikke blir bedre med disse antibiotika, kan flere tester gjøres. De fleste menn komme seg raskt med en fire- til seks ukers behandling av antibiotika.

Kronisk bakteriell prostatitt

Kronisk bakteriell prostatitt behandling innebærer herding og forebygging av infeksjon andre komplikasjoner. Antibiotika blir normalt administrert i omtrent seks til 12 uker eller mer, avhengig av alvorligheten av infeksjonen. Kirurgi kan være nødvendig å fjerne infiserte prostata steiner som er kjent som den prostatiske calculi. Kirurgi kan også være nødvendig dersom det er andre urinveisproblemer, som for eksempel en smal urinrøret, som forårsaker prostatitt. Fjerning av prostata er bare et siste alternativ, og skjer for det meste i tilfelle av gjentatte infeksjoner.

Kronisk inflammatorisk Prostatitt

Behandling av kronisk prostatitt / bekkensmertesyndrom, provoserende, er litt mer komplisert og vanskelig. Behandling med antibiotika er prøvd først. Hvis det ikke er noen forbedring, er medisiner stoppet. Hvis det er et problem i urinering på grunn av muskelkramper og smerte, muskel midler og alfablokkere kan anvendes. Legemidler som Finasteride kan bremse veksten av prostata. Masserer prostata omtrent tre til fire ganger i uken er nyttig. Biofeedback, kan avspenningsteknikker og rådgivning også bidra til å redusere stress og smerte.

Kronisk inflammatorisk Prostatitt

Antibiotika fungerer ikke i behandling av kronisk noninflammatory prostatitt som denne typen prostatitt ikke har en klar årsak. Det viktigste formål er å lindre symptomene. Non-narkotiske smertestillende medikamenter sammen med muskelavslappende alfablokkere brukes. Fysioterapi, angst redusere medisiner, mosjon, kroppsmassasje terapi og stress reduksjon trening hjelp til å overvinne dette problemet. Det er også nyttig å unngå alkohol, koffein og krydrede matvarer.

Bakteriell prostatitt behandling

Bakteriell prostatitt er en tilstand som kan forårsake ubehag i magen, og urin symptomer som redusert urin flow. Behandling av denne tilstanden kan noen ganger være svært enkel og bare ta noen uker, men i andre tilfeller behandling kan gå på i mange måneder.

Identifikasjon

Bakteriell prostatitt er en bakteriell infeksjon av den mannlige nedbrutt kjertel. Prostatakjertelen ligger i nærheten av urinrøret, og den regulerer strømmen av fluider under samleie. Bakteriell prostatitt er når bakterier som E.coli, infiserer prostata. Mens bakteriell prostatitt kan være et resultat av en seksuelt overført sykdom, er det også mulig at den bakterielle infeksjon er et resultat av bakterier som finnes i en annen del av kroppen og overført til prostata gjennom blodstrømmen. Noen av de vanligste symptomene på bakteriell prostatitt er ukontrollerbare skjelvinger og feber ledsaget av frysninger. Bakteriell prostatitt som lett kan behandles og viser mindre symptomer som er kjent som akutt bakteriell prostatitt. Bakteriell prostatitt som viser alvorlige symptomer og er mer vanskelig å behandle som er kjent som kronisk bakteriell prostatitt.

Kronisk bakteriell prostatitt er ofte diagnostisert når pasienten ikke reagerer på behandlinger som brukes for akutt bakteriell prostatitt. Noen av symptomene på kronisk bakteriell prostatitt inkluderer urinveisinfeksjoner som fører til magesmerter og problemer med vannlating. Andre symptomer er smerter i bekkenområdet som er preget av erektil dysfunksjon eller smerte under samleie. Siden disse symptomene er kronisk de forblir i en lengre tidsperiode, vanligvis tre måneder eller mer, men de kan heve eller senke i intensitet i løpet av den tiden.

Akutt bakteriell prostatitt

Ett av kursene behandling en lege kan ta er å forskrive antibiotika som Cipro å bidra til å redusere betennelse. Mens pasienten venter på antibiotika for å tre i kraft, vil legen også foreskrive smertestillende medikamenter for ethvert ubehag i magen, og de vil også foreslå sengeleie og drikke rikelig med væske for feber symptomer. Hvis symptomene er alvorlige da antibiotikabehandling kan begynne på et sykehus i noen dager, og deretter fortsette hjemme med oral antibiotika medisin. Denne behandlingen tar vanligvis fire uker å fullføre.

Alfablokkere

Siden kronisk bakteriell prostatitt er en mer alvorlig versjon av bakteriell prostititis, kan det være mer vanskelig å behandle. Mange av de behandlinger for kronisk bakteriell prostatitt sentrum rundt lette symptomene. En av disse behandlingene er bruk av medikamenter som er kjent som alfablokkere. Disse er muskel relaxers som er effektiv til å slippe spenningen rundt prostata og senking av smertenivået. Det er mulig at pasienten vil oppleve bivirkninger som en reduksjon i blodtrykk og alvorlig hodepine, noe som er grunnen til at en lege vil nøye overvåke en pasient på en alpha blocker regiment.

Prostatic Massasje

En prostata massasje er en terapimetode som er satt opp omtrent som en endetarms eksamen. Legen masserer prostata ved hjelp av en medisinert hanske, og dette er utformet for å redusere betennelse på prostata og redusere symptomene. Denne formen for behandling er fortsatt kontroversielt, og mange leger er uenige om hvor effektiv en prostatamassasje er på å lindre symptomene på kronisk bakteriell prostatitt.

Blære infeksjon

I noen tilfeller blæren opplever noen form for blokkering som legger press på prostata og forårsaker symptomene på bakteriell prostatitt. I tilfeller som dette, vil legen normalt foreskrive alfablokkere for å lindre blokkeringen og redusere symptomene. Alfa-adrenerge blokkere er medisiner som Flomax, som brukes for å lindre blære slike som betennelse og blokkering.

Kronisk herpes behandling

Legemidler som brukes i behandling av kroniske (seks eller flere utbrudd per år) herpes er de samme som brukes i behandling av en bestemt utbrudd av herpes. Imidlertid er behandlingsplan endret til å omfatte daglig terapi i stedet for behandling som begynner i løpet prodrom (de tidligste tegn på en forestående herpes utbrudd).

Daglig undertrykkende terapi

Behandling av kronisk herpes er den samme som den som brukes for suppressive formål (daglig undertrykkende terapi), en teknikk hvori antivirale midler er brukt på en daglig basis. Ifølge American Social Health Association (ASHA), kan personer med kroniske utbrudd som er på undertrykkende terapi kutte sine antall utbrudd med 75 prosent, og noen mennesker opplever ingen utbrudd mens du er på undertrykkende terapi. Bivirkningene av daglig undertrykkende terapi er vanligvis så milde at folk kan bruke denne formen for terapi effektivt uten alvorlig konsekvens.

Narkotika

De antivirale midler som er godkjent for bruk i behandling av genital herpes inkluderer acyclovir, famciclovir og valacyclovir. Valacyclovir benytter acyclovir som sin aktive bestanddel, og famciklovir benytter penciklovir. Både valacyclovir og famciclovir kan tas sjeldnere enn acyclovir; ASHA rapporterer at behandling varierer mellom ett og to piller per dag. Denne gruppe av stoffer blir brukt i behandling av andre tilstander, inkludert herpetic helvetesild og vannkopper.

Bivirkninger

Bivirkningene av antivirale medikamenter som brukes ved behandling av kronisk herpes inkluderer hodepine, kvalme og diaré. Bivirkninger kan være verre hos personer med svekket immunforsvar, for eksempel de som er HIV-positive.

Fordeler

Genital herpes kan overføres selv i fraværet av et utbrudd. Undertrykkende terapi brukes for kroniske utbrudd kan bidra til å redusere sjansene for overføring av HSV-2, viruset som forårsaker genital herpes, til dine partnere.

Betraktninger

Lengden, alvorlighetsgraden og hyppigheten av genital herpes utbrudd vanligvis avtar over tid, men dette er ikke sant for alle mennesker; hvis utbrudd ikke reduseres, kan fortsatt suppressiv terapi være hensiktsmessig. ASHA anbefaler ikke bruk av over-the-counter og aktuelle behandlinger for genital herpes.

Kronisk halsbrann Behandling

Hvis du lider av konstant brennende smerter rundt brystkassen mens du står oppreist eller sitte ned, kan du bli lider av halsbrann. Du kan behandle enkelte halsbrann med livsstil og / eller mat endringer. Men for de som har kronisk halsbrann, medisiner eller kirurgi kan være mer effektive behandlinger.

H2-blokkere

H2-blokkere som Tagamet (Tagamet-HB, over disk) behandle kronisk halsbrann ved å redusere syreproduksjon. Disse medikamentene hjelpe omtrent halvparten av de som er plaget med kronisk halsbrann og / eller GERD symptomer.

Protonpumpehemmere

Som H2-blokkere, protonpumpehemmere som Prilosec (Prilosec OTC, over the counter) bidra til å lindre symptomer. Men i motsetning til H2-blokkere, denne gruppen av medisin helbreder også skader påført esophageal fôr.

Prokinetics

Legen din kan forskrive prokinetics som Alimentz å styrke den nedre esophageal sphincter (ventilen som skiller spiserøret og magesekken). Bivirkningene av denne gruppen av reseptbelagte medisiner er tretthet, depresjon og angst.

Alternativ til Medikamentell behandling

Hvis en pasient ikke responderer på medikamentell behandling, vil en lege trolig foreslå kirurgi som et alternativ til kronisk halsbrann.

Endoskopiske teknikker

Kirurger kan bruke endoskopiske teknikker som Bard EndoCinch suturing System for å kurere kronisk halsbrann. Disse teknikkene involverer et endoskop, som brukes til å styrke den nedre esophageal sphincter og hindre fremtidig halsbrann oppstår.

Kronisk gikt behandling

Kronisk gikt er en type leddgikt forårsaket av en opphoping av urinsyre i blodet, noe som fører til dannelsen av urat krystaller rundt leddene. Tilstanden er kjent for å forårsake intense, plutselige smerter i leddene som regel etterfulgt av rødhet og ømhet rundt området også, ifølge Mayo Clinic.

Matvarer for å unngå

Matvarer som inneholder puriner, også kjent som organiske forbindelser, kan øke hyppigheten av gikt fakkel-ups. Ved å eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt, kan du redusere alvorlighetsgraden av gikt. Disse matvarer inneholder sopp, asparges, blomkål og grønne erter. Innmat som lever og nyrer bør unngås, samt noen fisk som inkluderer sardiner og ansjos.

Foods å inkludere

En diett høy i komplekse karbohydrater bidrar til å hindre gikt fakkel-ups og bidra til å redusere betennelse, ifølge "The Everything Health Guide til leddgikt." Frukt, grønnsaker og hele korn matvarer er høy i komplekse karbohydrater. Magre meieriprodukter, kullsyreholdige drikker og tofu er også sunt og er lav i puriner.

Vann

Drikk rikelig med vann for å fortynne urinsyre i kroppen din, som spyler det gjennom nyrene.

NSAIDS

Ta ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner for å redusere betennelse og smerte. Kontakt legen din for å finne riktig dosering.

Kortikosteroider

Kortikosteroider kan forskrives til ditt ved å pille eller injiseres i leddene av legen din, ifølge Mayo Clinic. Denne behandling kontrollerer smerte og inflammasjon, men kan føre til benet tynning og et svekket immunsystem.

Om Kronisk hypertensjon behandling i svangerskapet

Kronisk hypertensjon er en diagnose av hypertensjon som oppstår når en kvinne er i hennes fertil år. Denne tilstanden er vanligvis pre-eksisterende før svangerskapet. Bare 5 prosent av alle svangerskap er preget av kronisk hypertensjon, men hvis en kvinne er diagnostisert med tilstanden er det viktig at hun tar skritt for å beskytte hennes helse, samt at hennes barns.

Typer

Det er tre typer av kronisk hypertensjon. To av disse er essensiell hypertensjon og sekundær hypertensjon. Årsakene til essensiell hypertensjon er i stor grad ukjent. Det som er kjent er at kronisk hypertensjon er generelt gått ned fra generasjon til generasjon, så genetikk kan spille en rolle i som kontrakter tilstanden. Kun en liten prosentandel av kvinner som har kronisk hypertensjon lider av sekundær hypertensjon. Sekundær hypertensjon er generelt forklart gjennom en annen tilstand, for eksempel utseendet på nyresykdom, adrenal svulster, og sammentrekning av blodårene til nyrene. Den tredje typen kronisk hypertensjon oppstår gjennom svangerskapet i løpet av tredje trimester.

Komplikasjoner / Risiko

De fleste gravide kvinner som er diagnostisert med kronisk hypertensjon opplever svært få problemer. I løpet av tredje trimester, vil kvinner opplever svingninger i blodtrykket. Men det er noen risiko for kvinner med kronisk hypertensjon som kan være forårsaket av disse svingningene. Noen kvinner kan oppleve en økning i blodtrykket som sannsynligvis kan forårsake et slag eller andre komplikasjoner. Svangerskapsforgiftning og morkakeløsning er også risikofaktorer for kvinner med kronisk hypertensjon. Preeklampsi kan forårsake skade på organsystemer og kan føre til kramper og en økning i blødning. Placentaløsning oppstår når placenta løsner fra veggen av uterus for tidlig. Dette kan føre til sterke sammentrekninger, blødninger og tidlig levering. De mest alvorlige konsekvenser, slik som lever og nyresvikt kan forekomme hvis hypertensjon står ubehandlet.

Symptomer

Det finnes ulike symptomer assosiert med kronisk hypertensjon at gravide mødre bør være klar over. Hodepine eller migrene og ødem eller hevelse i hender, ansikt og kalver (ødem i ankler og føtter er mer vanlig); synsproblemer; vektøkning på 4 eller flere pounds i en uke; smerter eller ømhet i øvre del av magen; og kvalme eller oppkast er vanlige symptomer ved hypertensjon. En reduksjon i babyens bevegelser i løpet av tredje trimester er også et alvorlig tegn for hypertensjon. Hvis en kvinne opplever noen eller alle av disse symptomene, bør hun ta kontakt med sin lege umiddelbart.

Behandling

Vanligvis er kvinner med kronisk hypertensjon regelmessig overvåket av sin lege for å behandle og kontrollere sine høyt blodtrykk. Legen vil se etter tegn på blødning (et tegn på morkakeløsning) samt utføre ulike medisinske tester og prosedyrer som er normalt for gynekologisk behandling på en økt basis. Regelmessige blodprøver er også tatt for å sjekke blodverdier, lever og nyre. Hvis en kvinne tar medisiner for å behandle henne hypertensjon, bør hun ta kontakt med sin lege før du blir gravid. Visse medisiner kan påvirke fosteret.

Forebygging / løsning

Enhver kvinne pre-diagnostisert med kronisk hypertensjon før de blir gravide bør ta visse forholdsregler for å sikre en sunn levering av hennes barn. Behandling for alle og alle komplikasjoner av hypertensjon bør være første skritt for helsen til mor og barn. Kvinner som er overvektige er på en høy risiko for å oppleve svangerskapsforgiftning, derfor bør de gå ned i vekt før de blir gravide. Blodtrykket bør overvåkes av både den gravide moren og hennes lege til enhver tid.

Kronisk Hives Behandling

For de fleste er relativt enkelt å behandle elveblest - du rett og slett unngå uansett fører til utslett. Men for dem som lider av kronisk elveblest - for hvem de kløende, ekle renner holde vises uten noen åpenbar grunn - behandlingen er ikke så enkelt. Faktisk er det ingen kur for kronisk elveblest. Men noen behandlinger kan gi lindring.

Behandle årsaken

Hvis elveblest vare lenger enn et par uker, og du kan ikke finne ut hva som utløser dem, er det på tide å oppsøke lege. Årsaken kan være noe som er vanskeligere å fastslå, eller du kan ha en underliggende tilstand, for eksempel en autoimmun lidelse. Noen ganger behandle årsaken kan lindre kroniske elveblest symptomer.

Behandling Symptomer

I mange tilfeller av kronisk elveblest, kan ingen trigger bli funnet. For de tilfeller, begynner behandlingen på samme måte som akutt behandling, men det kan gå på ubestemt tid, eller så lenge som kløe varer.

Antihistaminer

Uansett årsak, kan legen din starte ved forskrivning en over-the-counter muntlig antihistamin, som loratadin (Claritin) eller cetirizin (Zyrtec). Hvis elveblest ikke rydde opp, kan en resept være i orden. Noen nyere medisiner som Desloratadin (Clarinex) og levocetirizin (Xyzal) har vist seg å være effektive i kampen mot kroniske elveblest symptomer. Alle disse kan ha bivirkninger, og noen kan gjøre deg døsig. Hvis du er gravid, sykepleier, har en kronisk tilstand eller ta andre medisiner, sjekk med legen din først.

Bakgrunn

Antihistaminer arbeid ved skjerming reseptoren cellene i kroppen din fra kjemikalier - kalt histaminer - ansvarlig for allergisymptomer ( http://health.discovery.com/centers/articles/articles.html?chrome=c02&article=LC_55&center=p01 ).

Når histaminer blir stadig utgitt, som i tilfelle av kronisk elveblest, må du kanskje ta antihistaminer hver dag for å holde de renner under kontroll. Du kan finne at en antihistamin fungerer, eller du kan trenge en kombinasjon av medisiner.

Behandling Kombinasjoner

Hvis elveblest ikke svare helt på antihistaminer, ikke bli overrasket hvis legen foreslår du supplere med halsbrann medisin. Noen elveblest lider finne lindring ved å ta en av disse, kalles H2-antagonister, i kombinasjon med antihistamines.They kan inkludere cimetidin (Tagamet), ranitidin (Zantac) og famotidin (Pepcid AC) ( http://www.mayoclinic.com/health / kronisk-elveblest / DS00980 / DSECTION = behandlinger-og-narkotika ).

Alvorlige tilfeller

Når kronisk elveblest er så alvorlige at de ikke svare på noen av disse behandlingene, kan noen leger foreskrive en kort kur med orale kortikosteroider, for eksempel prednison. Fordi de kan ha alvorlige bivirkninger, er denne type behandling vanligvis stoppet raskt. Noen leger kan også foreskrive den tricykliske antidepressiva doxepin (Zonalon) på grunn av sin antihstamine egenskaper. For kronisk syke som har gjentatte, alvorlige angrep, anbefaler noen leger bærer en EpiPen. Fordi dette betyr pasientene må selv injisere, kreves full opplæring.

Aktuelt Behandlinger

Selv med alle disse behandlingene, noen mennesker fortsatt lider. Noen opplever at en havremel bad etterfulgt av en aktuell lotion som Sarna (tilgjengelig på stoff butikker), kan tilby noen mild, midlertidig lindring fra kløe.

Fremtidige Behandlinger

For de som fortsatt ikke kan få noen lettelse, er håp i horisonten. Forskning pågår i behandlinger, inkludert immunforsvaret suppressant Cyclosporine. To andre medisiner er nå undersøkt for effektiviteten i å slå elveblest, inkludert Omalizumab (Xolair) og Montelukast (Singulair).

Kronisk rhinitt Behandling

Kronisk rhinitt Behandling


Allergisk rhinitt er en vanlig tilstand som rammer omtrent 20 prosent av befolkningen. Alle opplever allergisymptomer fra tid til annen. Men symptomer har en tendens til å forsvinne, og da de ikke forstyrrer daglige rutiner. På den annen side, avtaler en prosentandel av befolkningen med pågående eller kronisk rhinitt, som er preget av rennende nese, lunger, dryppende nese, sår hals, hoste og kløende øyne. Mens ubehagelig og irriterende, det finnes måter å behandle kronisk rhinitt og bli kvitt symptomene.

Medisiner

Over-the-counter medisiner er svært effektive behandlinger for kronisk rhinitt. Antihistaminer kontrollere allergi symptomer som dryppende nese, kløende øyne og sår hals; og decongestants lindre tett nese ved å tømme nesegangene. I tilfelle av alvorlig rhinitt, kan symptomene ikke svare på OTC medisiner. Lag en legetime og be om en resept allergi medisiner. Om nødvendig, kan legen gi et kortikosteroid til å behandle nasal betennelse og kontroll symptomer.

Luftfukter

Luftfuktere fukte luften i hjemmet ditt, og dette er en effektiv behandling for kronisk rhinitt. Plasser en luftfukter i hjemmet eller kontoret. Den fuktige, varme luften gradvis tynner ut slimet og reduserer lunger i hodet, nese og bryst. Hvis du ikke har en luftfukter, sitte i en dampbadet eller ta en varm dusj.

Drikk rikelig med væske

Væsker --- særlig vann --- kan også løsne slim i kroppen din og lindre lunger. Drikk rikelig med vann (mellom åtte og ti glass om dagen). Andre muligheter er juice (oransje eller tranebær) og ikke-koffeinholdige drikker som koffeinfri te. Koffeinholdige drikker som kaffe, brus og enkelte te kan gjøre symptomene verre.

Unngå Irritanter

Enkelte dufter eller dufter kan utløse kronisk rhinitt symptomer. Forsøke å identifisere irritanter som forårsaker dine allergisymptomer. Disse kan omfatte sjampo, dufter, såper, parfyme og body lotion. I tillegg kan husholdning rengjøring kjemikalier og sigarettrøyk forårsake symptomer på rhinitt; og i løpet av våren eller sommeren, kan visse blomster og trær produsere allergisymptomer.

Allergen-Free Environment

Støv og kjæledyr dander kan bidra til kronisk rhinitt. Opprettholde et allergen-fri hjemme eller på kontoret ved hyppig støvsuging gulvene og fjerne støv. En luftrenser kan fjerne allergener i luften, og holde vinduene lukket under allergi sesongen kan stoppe pollen og andre utendørs irritanter fra å komme inn i hjemmet. Vask sengetøy ukentlig, og regelmessig vaske utstoppede dyr og puter.

Robaxin prostatitt behandling

Robaxin prostatitt behandling


Prostatitt er en betennelse i prostatakjertelen og er vanligvis behandles med medisiner som antibiotika, muskelavslappende og betennelsesdempende legemidler. Robaxin er et muskelavslappende medisiner foreskrevet for å lindre smerter forårsaket av prostatitt.

Administrasjon

Ta foreskrevet dose Robaxin gjennom munnen med eller uten mat. Alkohol kan forsterke døsighet effekten av denne medisinen, og bør unngås mens du tar Robaxin. Du bør ikke utføre aktiviteter som krever oppmerksomhet, for eksempel kjøring, før du vet hvordan denne medisinen vil påvirke deg.

Side Effects

Bivirkninger av Robaxin inkluderer døsighet, svimmelhet, mageproblemer, tåkesyn og feber. Ta kontakt med din lege hvis bivirkningene av Robaxin bli belastende.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger av Robaxin inkluderer en alvorlig utslett og kløe. Hvis du opplever noen bivirkninger fra Robaxin straks kontakte legen din eller, hvis bivirkningene er alvorlige, må du søke legehjelp.

Betraktninger

Hvis du tar Robaxin og smerten forbundet med prostatitt er ikke lettet eller øker kontakt din lege. Prostatitt kan forårsake smerte mellom pungen og endetarmen, samt testiklene og ryggsmerter.

Komplementære behandlinger

En lege kan foreslå flere måter å lindre muskelkramper eller spasmer, for eksempel sitz bad og selv-massasje av området mellom pungen og endetarmen. En sitz bad er et varmt vannbad som dekker baken.

Nonbacterial prostatitt behandling

Prostatitt er betennelse i prostatakjertelen, et lite organ som ligger på bunnen av blæren og som omgir urinrøret. Prostatitt uten bakteriell infeksjon, også kalt kronisk bekkensmertesyndrom, forårsaker smertefull vannlating og ejakulasjon og i noen tilfeller erektil dysfunksjon. Årsaken til denne type prostatitt er ikke klart forstått.

Symptomer

Symptomer på nonbacterial prostatitt inkluderer smertefulle påtrengende vannlating, problemer med vannlating, smerter i lysken, korsryggen, penis og testikler. Symptomene vanligvis vare i tre måneder eller mer, og kan forbli den samme over tid, eller kommer og går.

Diagnose

Diagnose for å bekrefte nonbacterial infeksjon er en diagnose av ekskludering. Blodprøver, urinanalyse og x-stråler er utført for å utelukke andre medisinske tilstander. Normalt symptomene blir følt over en periode på tre måneder med ingen lindring av antibiotika.

Behandlinger

Den viktigste behandlingen for nonbacterial prostatitt er å kontrollere symptomer. Alfablokkere som Flomax slappe blærehalsen der prostata tiltrer blæren. Denne behandlingen kan hjelpe med smertefull vannlating. Smertestillende midler som aspirin og Motrin kan lindre smerte symptomer på prostatitt. Prostata massasje er en prosedyre utføres av legen din som ligner på en digital endetarms eksamen. Legen setter inn en smurt hansker finger inn i rektum og massasje prostatakjertelen. Det er uenighet blant leger om effektiviteten av denne prosedyren. Antidepressiva som Elavil samhandle med hjernen kjemikalier for å redusere smertesignalene fra hjernen og kan hjelpe med prostata smerte.

Andre terapier

Akupunktur kan redusere smerter forbundet med prostatitt. Biofeedback lærer deg hvordan du kan bruke dine tanker til å kontrollere kroppen din. En biofeedback spesialist lærer deg å slappe muskler og visse kroppsfunksjoner gjennom spesialisert utstyr. Denne prosessen kan bidra til å administrere smerten av prostatitt.

Sug i et varmt bad eller en sitz bad for å slappe av blære og prostata muskel. Unngå krydret mat og alkohol som kan irritere prostata. Unngå sykling eller noe med et hardt sete som kan føre til en smertefull prostata.

Behandling for Prostatitt

Prostatitt er en gruppe av sykdommer som påvirker prostata, en liten organ som er en del av det mannlige forplantningssystemet. Vanlige symptomer på prostatitt inkluderer brennende eller smertefull vannlating, problemer med vannlating, det presserende behov for å urinere, hyppig natta vannlating, bekkensmerter og smertefulle utløsninger. Tilstanden kan være vanskelig å diagnostisere fordi menn ofte opplever ulike symptomer og symptomene kan forveksles med en annen medisinsk tilstand. Prostatitt er mer vanlig hos yngre og middelaldrende menn.

Antibiotika

Når prostatitt er resultatet av en bakteriell infeksjon, er antibiotika som vanligvis brukes som behandling. Et typisk forløp av antibiotika er to til fire uker, og det er viktig å ta alle de foreskrevne medisiner, selv etter at symptomene forsvinner. I alvorlige tilfeller kan menn trenger å bli tatt opp til sykehuset for å motta injisert eller intravenøs antibiotika. Etter å ha blitt utskrevet, vil en full løpet av oral antibiotika vanligvis foreskrevet for bruk i hjemmet.

Alfablokkere

Alfablokkere er en annen type medikament som brukes til behandling av prostatitt, typisk kronisk prostatitt eller kronisk bekkensmerte forårsaket av prostata problem. Alfablokkere slappe av blærehalsen og musklene som forbinder blæren til prostata. Ofte foreskrevet alfablokkere inkluderer alfuzosin (merkenavn Uroxatral) og doxazosin (merkenavn Cardura). Alfablokkere kan bidra til å lindre plagsomme symptomer på kronisk prostatitt som smertefull vannlating eller svie ved vannlating.

Prostata Massasje

Noen menn med kronisk prostatitt vil dra nytte av prostata massasje for å lindre noen av de plagsomme symptomer på tilstanden. En prostata massasje utføres av lege eller annen helsearbeider og ligner på en endetarms eksamen. Legen vil sette inn en hansker, smurt finger inn i endetarmen for å massere prostata, gir noen lindring fra tilstanden.

Smertestillende midler

Menn med prostatitt kan oppleve noen lettelse fra tilstanden bare ved å ta vanlige smertestillende midler som ibuprofen eller acetylsalisylsyre. I noen tilfeller kan legen være i stand til å foreskrive en sterkere smertestillende. Når du tar over-the-counter smertestillende, sørg for å diskutere dosen med legen din for å bidra til å forhindre farlige bivirkninger av overforbruk, inkludert intestinal blødning, magesmerter og leverproblemer.

Cipro Behandling for Prostatitt

Cipro Behandling for Prostatitt


Prostatitt oppstår når prostata blir betent, noe som resulterer i en rekke symptomer som økt vannlatingsfrekvens og det haster, blodig urin, inkontinens, ryggsmerter, bekkensmerter, oppkast og lav grad av feber. Noen menn opplever ingen symptomer. Akutt prostatitt er ofte forårsaket av en bakteriell infeksjon som kan behandles med en rekke antibiotika, inkludert Ciprofloxacin (Cipro). Kronisk prostatitt er vanligvis ikke bakteriell; kan imidlertid lange kurs av antibiotika brukes til å utelukke en vedvarende infeksjon.

Cipro piller

Bakteriell prostatitt kan behandles hjemme med antibiotika. Oral Cipro er tilgjengelig i både navn merkevare og generiske former. Ifølge legens Desk Reference (PDR), den typiske dose for mild til moderat kronisk prostatitt er 500 mg oral Cipro hver 12. time i inntil 28 dager. Akutt pankreatitt er vanligvis behandles for en kortere varighet.

Ta antibiotika for hele beløpet av tid foreskrevet, selv om symptomene dine bedre eller forsvinne. Cipro, i likhet med alle medikamenter, kan forårsake en rekke bivirkninger. Se medisinen innsats for en komplett liste. Hvis du utvikler tegn til en allergisk eller overfølsomhetsreaksjon som elveblest, hevelse i ansiktet eller halsen, eller pustevansker oppsøke lege umiddelbart.

IV Cipro

I tilfeller der prostatitt er ikke svarer til oral Cipro eller hvor symptomene er alvorlige nok til å rettferdig aggressiv behandling, kan IV Cipro være foreskrevet. IV Cipro gis vanligvis på et sykehus eller poliklinikk. Ifølge PDR, er den typiske dosering av IV Cipro for kronisk prostatitt 400 mg hver 12. time i 28 dager.

Det er visse unike risiko forbundet med bruken av en hvilken som helst intravenøs medikament. Rødhet, ømhet og hevelse på IV stedet eller langs armen bør bringes umiddelbart til seg oppmerksomheten til en medisinsk faglig. Rapportere alltid eventuelle uvanlige eller plagsomme effektene du opplevd i løpet av behandlingen.

Resistent Prostatitt

Siden antibakterielle medikamenter ikke skriver prostata vev lett, kan noen infeksjon i prostata tilbake hvis antibiotika ikke er tatt for lenge nok. I tillegg er mange tilfeller av prostatitis ikke forårsaket av bakterielle infeksjoner, og vil derfor ikke reagere på antibiotikabehandling. Selv om ikke-bakteriell prostatitt er mer vanlig enn bakteriell prostatitt, de ikke-bakteriell prostatitt årsaker er fortsatt ukjent.

Prostata massasje og en teknikk for å slappe av muskelstrukturer kalt myofascial utgivelsen kan benyttes til å behandle motstandsdyktig prostatitt. Ofte er en kirurgisk prosedyre kjent som transuretral reseksjon av prostata, er den bare effektiv behandling for prostatitt som har motstått antibiotikabehandling.

Anbefalt behandlingstiden for behandling av prostatitt

Prostatitt kan påvirke hverdagen og hvis den forblir ubehandlet kan påvirke fruktbarheten. Forstå varighetstidene for de ulike behandlinger for prostatitt kan hjelpe deg å være tålmodig og fullføre det som din lege har bedt deg om å gjøre.

Bestemme type

Prostatitt er definert av Mayo Clinic som en sykdom i nedbrutt kjertel som kan føre til flere symptomer inkludert lyskesmerter, vanskeligheter eller smerter ved vannlating, lavgradig feber og generell sykdomsfølelse. Nedbrutt kjertel ligger rett under blæren og er omtrent på størrelse og form av en valnøtt.
Prostatitt tilfeller er klassifisert og behandlet etter type. Kategoriene er tildelt sykdommen er bakteriell, kronisk bakteriell, kronisk prostatitt med bekkensmerter og asymptomatisk prostatitt. Bakteriell prostatitt er forårsaket av en bakterie som er utført i urin som lekker tilbake inn i nedbrutt gjennom urinrøret. Kronisk bakteriell prostatitt er forårsaket av en liten mengde bakterier som ikke ble eliminert ved tidligere behandling for bakteriell prostatitt. Legevitenskapen har ikke kunnet fastslå årsaken asymptomatisk prostatitt eller kronisk prostatitt med bekkensmerter, men det er det noen mente at det kunne være knyttet til immunsykdommer, nervesystemet lidelser, traumatisk skade, infeksjon eller psykisk stress. Legen din vil avgjøre hvilken type prostatitt du har hjelp av en rekke metoder, inkludert en pasient spørreskjema, scopes og en digital endetarms eksamen. Det er viktig å bestemme typen av prostatitt, slik at riktig behandling kan bli gitt.

Behandling tidsspenn

Behandlingsvarigheten for prostatitt er avhengig av hvilken type sykdom som du har og din generelle generelle helse. Et kurs av antibiotika vil være foreskrevet for akutt og kronisk bakteriell prostatitt. Hvis symptomene er alvorlige, kan du bli innlagt på sykehus for å tillate antibiotika for å bli levert gjennom en IV. Når tilstanden din begynner å bli bedre, vil du bli utladet og foreskrevet antibiotika. Hvorvidt du er i utgangspunktet innlagt på sykehus, vil oral antibiotika selvfølgelig fortsette i to til fire uker.
Kronisk bakteriell prostatitt er behandlet med oral antibiotika, men varigheten er mellom fire og åtte uker lang. Sørg for å lese informasjonen apoteket gir med antibiotika for å oppnå optimal nytte og unngå kryss medisinering problemer.

Kronisk prostatitt har flere mulige behandlinger, inkludert en resept av alfablokkere som vil slappe av i nakken av blæren og bidra til at urinen til å flyte lettere. Disse medikamentene vil bli tatt i måneder eller år. I tillegg kan legen anbefale bruk av smertestillende midler som aspirin eller over mot anti-inflammatoriske medisiner.

Hjem Behandling Lengde

I tillegg til medisinsk foreskrevet behandling, gjenkjenner Mayo Clinic flere endringer i livsstil som kan være vellykket i reduksjon av prostatitt symptomer. Redusere mengden krydret mat som du spiser og eliminere koffeinholdige drikker fra kosten kan bidra til å redusere prostatitt symptomer. Begrense mengden alkohol du inntar så lenge symptomene fortsetter kan bidra til å redusere problemene forårsaket av prostatitt. Sittende på en oppblåsbar pute eller pute for varigheten av symptomene kan også bidra til raskere restitusjon.