Digidexo.com

Honeyrose in kanel

Honning & Kanel for Weight Loss

Honning & Kanel for Weight Loss


Honning og kanel er vanligvis ikke et krydder og krydder du vil pare med vekttap. Deres søte kvaliteter er vanligvis forbundet med sukkerholdige desserter. Begge ingrediensene har imidlertid naturlige komponenter som kan hjelpe deg å kaste pounds og holde seg frisk.

Sunn Honey

Honning har eksistert i mer enn 2000 år, og alltid vært brukt som et naturlig middel for en rekke plager. Honning inneholder sukker. Men på grunn av naturlig sukker, i motsetning til raffinert, honning inneholder også vitaminer og mineraler. Honning hjelper også til med fordøyelsen, og det er derfor ernæringseksperter anbefaler en teskje av det etter et tungt måltid. Honning kan bidra til å beskytte og frakk immunsystemet, og det er derfor vi får beskjed om å drikke te med honning når vi er forkjølet, sår hals eller influensa.

Sunn Cinnamon

Kanel er ikke bare et krydder som brukes til å blid smoothies eller cappuccino lenger. Krydderet som historisk ble ansett som mer verdifullt enn gull har mange helsefordeler, inkludert bedre hjernens funksjon, hukommelse samt sår, soppinfeksjon og urinveisinfeksjon forebygging.

Honning og vekttap

Den viktigste komponenten i honning som hjelper kampen vektøkning er sin næring. Næringsstoffer er viktig i vekttap prosessen som de oppløse fettceller og redusere kolesterol. Honning har også en sterk kilde til energi og blir lett ødelagt opp til glukose, noe som gjør det mye lettere å fordøye enn sukker. Så honning kan brukes som en sukkererstatning, når det er mulig.

Honning inneholder også en ergogenic hjelpemiddel som bidrar til å øke energi og sportslige prestasjoner. Det hjelper også å opprettholde sunne blodsukkernivået og fremmer muskel rekreasjon etter utarbeider.

Kanel og Vekttap

Kanel har mange fordeler, men dens hoved vekttap komponenten er dens evne til å redusere blodsukker og forebygge diabetes og metabolsk syndrom. I likhet med honning, reduserer kanel også kolesterol og skaper en thermogenic brenne. Dens virkning på kroppens dårlige kolesterolet hjelper også bygge insulinresistens for de som lider av diabetes.

Tips

Honning og varmt vann er en god måte å mobilisere lagrede fettcellene og bryte dem opp. Dessuten er honning og sitronsaft en god kombinasjon for å bekjempe vekttap på grunn av sitronsaft vitamin C innholdet. Blande honning og ingefær, også er bra for å bekjempe vekttap, som ingefær øker metabolic rate.

Honning og kanel sammen i varmt vann er flott løsning for en tom mage for å bygge opp immunforsvaret, og kan være en slurk av noe søtt etter et måltid for å hjelpe fordøyelsen i stedet for en tung dessert.

Kanel for PCOS Vekttap

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en ubalanse i hormonene i kvinner som forårsaker en mangel på regelmessige menstruasjonssykluser og eggløsning, overdreven kroppshår, vektøkning, insulinresistens og ovarialcyster. Påvirker omtrent én av ti kvinner i USA, begynner denne tilstanden i løpet av tenårene, og har ingen kjent kur. Imidlertid har nyere studier vist at kanel ser ut til å bidra til å balansere insulin nivåer for å regulere blodsukkeret og kontrollere vektøkning.

PCOS

Kvinner som lider av PCOS har problemer med å bruke insulin, som hjelper konvertere sukker til energi. Denne insulinresistens øker produksjonen av de mannlige hormoner som kalles androgener, som utløser overdreven hårvekst, så vel som vektøkning i mageområdet. Foruten abdominal vektøkning, kan kvinner med PCOS utvikle type-2 diabetes, høyt kolesterol, søvnapné, høyt blodtrykk og hjertesykdom.

Nye bevis tyder nå på at kanel kan være nyttig for kvinner som lider av PCOS. En pilotstudie utført ved Columbia University i 2007 viste at inntak av kanel redusert insulinresistens på 15 kvinner med PCOS. Kvinnene ble oppdelt i to grupper; en tar kanel ekstrakt og den andre tar en placebo. Studien varte åtte uker, hvoretter gruppen som tok kanel ekstrakt viste en signifikant reduksjon i insulinresistens, mens de tar en placebo ikke. Mens forfatterne av studien er enige om at en større studie er nødvendig for å bekrefte disse funnene, de stemme at disse resultatene er oppmuntrende for kvinner som lider med PCOS.

Kanel

Krydderet kanel kommer fra barken på en liten eviggrønt tre innfødt til Sri Lanka og Sør-India. Ifølge 2003 utgivelse av tidsskriftet Diabetes Care, dette velduftende krydderet tilbyr enorme løftet som en naturlig måte å redusere blodsukkeret, øker insulinnivået, og hjelpe til med vekttap. I tillegg kan kanel ha positive effekter på hukommelse og hjernefunksjon, lindrer magen, undertrykker bakterier og reduserer kolesterolnivået.

I likhet med andre naturmidler, en rekke varianter av kanel eksisterer, alle med forskjellige kjemiske komponenter, så det er viktig å snakke med en lege før du bruker kanel i store mengder.

Staying Healthy med PCOS

Mens kanel er absolutt en oppmuntrende supplement for de med polycystisk ovariesyndrom, og legger helsevaner til din livsstil er fortsatt den beste måten å holde vektøkning under kontroll. Dette inkluderer å spise en høy fiber, lite sukker diett, spise frukt, grønnsaker og helkorn og unngå bearbeidet, fet mat, trener daglig, slutte å røyke, og å spise 4-6 små måltider om dagen, i stedet for tre store, for å bidra til å kontrollere blodsukkernivået.

For de som ønsker å begynne å supplere kanel i kosten, anbefales det å snakke med en lege først, da de kjemiske egenskapene i de ulike typer kanel kan samhandle med dagens medisiner. Imidlertid er omtrent 1-6 gram pulverisert kanel kan tas daglig i 40 dager, eller 200 til 300 milligram av kanel ekstrakt generell enighet.

Hvordan Kanel reduserer blodtrykket

Høyt blodtrykk er en alvorlig medisinsk problem som fører til potensielt dødelige tilstander som blodpropp, hjerneslag og hjerteinfarkt. Alle kan ha høyt blodtrykk, men det er spesielt vanlig hos mennesker som lider av type II diabetes. Heldigvis, moderne forskning har funnet en naturlig kur for denne livstruende tilstand i kanel.

The Study

Ifølge en 2006 studie ledet av Dr. Anderson og publisert i American Journal of Nutrition, en spesifikk komponent i kanel senker blodtrykket. Studien tok tre grupper av rotter med høyt blodtrykk. Forskerne holdt den første gruppen på sitt normale kosthold. De innmatede den andre gruppen kanel og den tredje gruppen kanel ekstrakt. Etter tre til fire uker av studien, rapporterte forskerne en reduksjon i blodtrykket for de gruppene som spiste kanel og kanel ekstrakt. Etter den første studien, Dr. Anderson gruppe gjennomførte samme test på menneskelige fettceller med lignende resultater.

Hvorfor fungerer det

Studien attributter den kjemiske forbindelsen i kanel kalt methylhydroxychalcone polymer (MHCP) til sin evne til å senke blodtrykket. MHCP har en effekt som ligner på insulin. Det tillater kroppen for mer effektivt å lagre og bruke blodsukkeret som har en positiv effekt på blodtrykket.

Behandling

Siden det er vanligvis ingen symptomer assosiert med høyt blodtrykk, bør helsepersonell alltid sjekke blodtrykket under rutinebesøk. I sjeldne tilfeller kan milde symptomer som hodepine, svimmelhet, eller kvalme oppstå. Hvis du har høyt blodtrykk legge kanel kan hjelpe, men sørg for å diskutere alle alternativer med helsepersonell.

Anbefalt mengde

Dr. Anderson studie anbefaler forbruker ikke mer enn 6 g kanel per dag. Men kanskje folk som lider av visse medisinske tilstander eller tar andre urte kosttilskudd være mer følsomme for en så høy dose. Sjekk med legen din for å se nøyaktig hvor mye som er riktig for deg. Du bør se fordelene med bare 1-2g daglig.

Bruksområder

Kanel er vanligvis brukes i bakevarer. Dessverre, bakte varer inneholder også en masse av sukker og fett, som fører til andre problemer. Det er best å konsumere kanel fra andre kilder. Kjøp en frokostblanding som inneholder kanel eller strø litt i din morgenkaffe eller te. Du kan også legge kanel til havregryn eller bruke den til smaken visse frukter eller grønnsaker som fersken og søtpoteter.

Hvordan bruke honning og kanel til å gå ned i vekt

Visste du at honning og kanel kan brukes til å gå ned i vekt? Mange mennesker som regelmessig tar honning og kanel pulver sammen ned i vekt. Regelmessig inntak av honning også reduserer risikoen for hjertesykdom og reduserer kolesterol. Honning og kanel bidra til å gjøre vener og arterier gjenvinne sin fleksibilitet. Honning og kanel er også påstått å hjelpe håravfall, blære infeksjoner og tannpine.

For å gå ned i vekt med honning og kanel, følg trinnene nedenfor.

Hvordan bruke honning og kanel til å gå ned i vekt

For å gå ned i vekt med honning og kanel, gå til nabolaget helse-butikken og kjøpe rå honning og kanel pulver. Ikke kjøp kanel med tilsatt sukker.

Kombiner en teskje honning med en halv teskje kanel pulver. Snart vil du være å miste vekt.

Kok en kopp vann, honning og kanel i en panne. Hell røren i to halv kopp porsjoner. La blandingen avkjøles i flere minutter.

Konsumere en serverer en halv time før frokost, og spiser en porsjon før du går til sengs om kvelden. Sørg for å vente en halv time å konsumere blandingen før du spiser måltider.

Se tallene på skalaen din går ned. Ved å følge disse forslagene, bør en person lett miste 04:57 pounds en uke uten slanking.

Hvis du vil gå ned i vekt raskere, mosjon, spise et sunt kosthold og drikk rikelig med vann.

Sørg for å holde honning og kanel velfylte i skap. De er bra for mange andre plager i tillegg til vekttap. Se ressursen avsnittet nedenfor.

Hint

 • Sjekk alltid med legen din før du starter noen utøve og vekttap planer.

Fordelene av kanel kapsler

Fordelene av kanel kapsler


Kanel, ofte nytes i paier og havregryn, har faktisk flere terapeutiske effekter på menneskers helse når det tas i kapselform. I kinesisk medisin er, kanel brukes til å forbedre sirkulasjonen. Gamle egypterne brukte den til å balsamere de døde og i dag vitenskap er å finne fordelene av kanel kapsler inkluderer kraftige anti-diabetes egenskaper.

Typer

Det finnes to typer kanel; Cinnamomum zeylanicum nees og Cinnamomum Cassia blume. Medisinske studier har brukt Cinnamomum cassia Blume, som er det mest kanel kapsler inneholder.

Effekter

Kanel tilskudd har vist seg å redusere glukose, så vel som lavere LDL-kolesterol og triglyserider.

Funksjon

Den aktive forbindelsen i kanel kalles methylhydroxychalcone polymer (MHCP). MHCP ligner insulin i kroppen, og dermed redusere kroppens egen insulinrespons.

Dose

Den effektive gjør kanel varierer mellom 1, 3 og 6 gram med de beste resultatene som ble observert ved en dose på 6 gram. Kapsler er vanligvis solgt i trinn på 1000 mg.

Betraktninger

Kapsler kan lokke fram kanel burps, som kan reduseres ved å drikke et glass vann med hver dose.

Advarsel

Kanel er generelt ansett som trygt, men kumarin, et stoff som finnes i kanel, kan forårsake lever-og nyreskader ved høye doser. Kanel synes ikke å påvirke A1C nummeret hos diabetikere, som er det egentlige målet for diabetes kontroll.

Vekttap med kanel

Kanel har en lang historie med ulike bruksområder. Det er nevnt i Det gamle testamente som blir brukt i oljen som salvet Moses i Tabernaklet. Kanel ble brukt i oldtidens Egypt som drikke smakstilsetning og til medisinske formål. I det første århundre, Nero brukte den på sin kones begravelse ved å brenne et års forbruk av kanel. Det ble ansett som et uttrykk for dybden av hans kjærlighet til henne.

Kanel kan bli funnet i den indre barken på et eviggrønt tre i tropene.

Kanel oppskrift for vekttap

Kanel har vist seg å være ganske nyttig med vekttap. En blanding kan fremstilles ved hjelp av en halv teskje kanel-pulver med en ts. honning. Kok det sammen i vann og deretter helle i et krus. Drikk en kopp 30 minutter før frokost og deretter 30 minutter før du sovner. Å følge dette rituelt kan hjelpe til med vekttap. Grunnen er at konsistensen holder fett fra å være i stand til å akkumulere.

Grunnen til Cinnamon effektivitet med vekttap

Denne kanel drikk er effektiv fordi den hemmer akkumuleringen av fett i systemet. I tillegg hjelper kanel til å bryte ned blodsukkeret, holder den fra å slå til fett. Kanel er ansett for å være den mest effektive med abdominal vekt.

Den generelle helsemessige fordeler av kanel

Kanel har faktisk en rekke andre enn for vekttap fordeler. Det anses å være en sterk stimulerende for kjertlene. Det kan være nyttig i lettelser opprørt magene med sin syrenøytraliserende effekt. Det er bevis gjennom studier at inntak av en halv teskje kanel er et hjelpemiddel i å senke LDL-kolesterolet. Det kan også være nyttig i å regulere blodsukkernivået for personer som har type 2 diabetes.

En artikkel publisert i det amerikanske Department of Agriculture i Maryland touts kanel som nyttig i å senke produksjonen av lymfom og leukemi kreftceller. Det kan hjelpe til med anti-koagulering i blodceller, mens valgkrets av veksten av bakterier. Det kan hjelpe til med blæreinfeksjoner, lettelser smerte under artrittiske ledd, og det kan også brukes som et pust renser.

Det er også brukt i parfymer.

Helsemessige egenskaper av kanel

Kanel er et krydder avledet fra barken av kanel trær. Det er ofte funnet bakken i søte matvarer. Kanel er funnet som en essensiell olje og som en kapsel, så vel.

De helsemessige fordeler av kanel er kontroversielle. Mens noen studier har konkludert med at denne felles spice kan ha effektive helbredende egenskaper, andre kilder motvirke at mer forskning må gjennomføres.

Cinnamon å øke hjernens funksjon

I 2004, Dr. P. Zoladz av Wheeling Jesuit universitetet gjennomført en studie på effekten av naturlige lukt på kognitiv funksjon. Dr. Zoladz og hans team konkluderte med at å tygge kanel tyggis - eller lukter kanel - bidratt til å bedre studiedeltakers kognitiv funksjon. Deltakerne i studien ble utsatt for andre aromaer, men kanel langt hadde de mest lovende effekter når det kom til hjernens funksjon.

Dette førte forskerne til å tro at kanel kan være nyttig for de med hukommelsestap eller test-tar angst.

Fordelene av kalsium og fiber

Nettstedet whfoods.com rapporterer at kanel er en utmerket kilde til kostfiber, jern og kalsium.

Fiber og kalsium både hjelpe kroppen ved å fjerne galle, som kan bygge opp i kroppen og skade kolon celler. Dette reduserer risikoen for tykktarmskreft, og kan bidra til å redusere kolesterolnivået og forebygge hjertesykdom.

Fiber nivåer i kanel kan også bidra til å gi lindring fra irritabel tarm syndrom og forstoppelse.

Kanel som en antioksidant

En studie ved Botanisk institutt og Zoologisk institutt ved Universitetet i Hong Kong 2005 testet antioksidantegenskaper av 26 krydder, inkludert kanel. Kanel ble funnet å ha høyest antioksidant kapasitet i Lauraceae gruppe, en familie av planter som inneholder Cassia, laurbær, avocado og Sassafras.

Som en behandling for diabetes

I 2006 rapporterte Dr. Richard Anderson at små mengder kanel, tatt daglig, kan redusere risikoen for å utvikle diabetes med opptil 30 prosent.

Dr. Anderson og hans kolleger fant også at kanel virker i kroppen på en måte som ligner på insulin, øker visse proteiner i kroppen som styrer insulin responsen, glukose transport og betennelse. Dette kan føre til videre undersøkelser med hensyn til hvordan kanel kan hjelpe diabetikere stabilisere insulin nivåer i sine organer.

Mens disse funnene er lovende, ikke Mayo Clinic ikke tolererer bruk av kanel for å behandle diabetes, som den hevder at videre studier må gjennomføres for å bekrefte kanel helse fordeler.

Andre studier og betingelser

Mens noen kilder rapporterer at kanel kan bidra til lavere kolesterol, ikke Mayo Clinic ikke bifaller denne behandlingen, som det står det ikke er nok definitive bevis for dette.

Videre studier av Dr. Anderson og hans gruppe kolleger har antydet at kanel anti-inflammatoriske egenskaper kan være nyttige som behandling for artritt og noen former av hjertesykdom, så vel som Alzheimers.

Andre studier er underveis for å teste kanel evner til å behandle polycystisk ovariesyndrom om kvinner, pre-diabetisk metabolsk syndrom og fedme.

Men de fleste av disse studiene er fortsatt i testfasen, og det er viktig å ikke medisinere seg selv med kanel. Snakk med legen din før du begynner å ta en urte supplement eller legge betydelige mengder kanel til ditt daglige kosthold.

Kanel og hvitløk Fordeler

På overflaten, kanel og hvitløk kan ikke synes å ha mye til felles, men disse to ofte brukte krydder begge har potensial til å pakke store helsemessige fordeler. Kanel og hvitløk begge falle under bred kategori av krydder, eller plante-avledet aromater som legger smak til matvarer.

Historie

Bruken av kanel datoer til ca 2800 f.Kr., da en kinesisk manuskript beskriver nytten av kanel i behandling av fordøyelsesproblemer og kaldt og influensa symptomer. De helsemessige fordeler av kanel forble viktig som sivilisasjonen avansert, med greske og romerske leger, middelalder filosofer og renessanse forskere touting sin effektivitet.

Hvitløk, også, har spilt en betydelig rolle i helse historie. Den tidligste innspilte omtale av hvitløk helse fordeler er en egyptisk manuskript fra 1500 f.Kr., som anbefaler hvitløk som en kur for mer enn 20 helsemessige forhold, inkludert tretthet og hjertesykdom. Hvitløk var også en anbefalt behandling for plager i den greske og romerske perioder og inn i middelalderen, der folk hang den over sine inngangsdører i den tro at det kunne slå tilbake pesten fra sine husholdninger.

Fordeler

Kanel er helsemessige fordeler har blitt støttet av moderne vitenskap. Forskere Richard Anderson og Marilyn Polansky fant at inntak av kanel hver dag kan senke kolesterolnivået, redusere risikoen for hjertesykdom, og redusere leddgikt smerte. En 2007 studie i "American Journal of Clinical Nutrition" viste at kanel har også potensial til å stabilisere blodsukkernivået.

Hvitløk, også, har vist seg å ha positive helsefordeler. Forskere ved University of Alabama i Birmingham fant at hvitløk stimulerer produksjonen av produksjons hydrogensulfid, en naturlig antioksidant som kan beskytte mot kreft og hjertesykdommer.

Anbefalinger

Det er ganske enkelt å høste fordelene av kanel og hvitløk i kostholdet ditt.

Prøv å få mellom 1/2 til 1-1 / 2 ts kanel --- det er ett femtinitti kanelstenger --- hver dag. Du kan melde deg av pinner eller kanel som allerede bakken; det er ingen forskjell i styrken.

For å få de beste fordelene fra hvitløk, la det sitte i ca 15 minutter etter at du har hakket den før du bruker den til å lage mat, og tar sikte på å øke din hvitløk inntaket til ca fem fedd per dag.

Bivirkninger

Det synes ikke å være noen skadelige bivirkninger til kanel forbruk.

Spiser for mye hvitløk kan forårsake fordøyelsesbesvær. Hvitløk er også assosiert med dårlig ånde.

Forslag

Hvis du ønsker å legge kanel til kosthold, kan du prøve å strø litt på toppen av yoghurt, frokostblanding eller søtpoteter. Du kan også legge litt kanel til krydder gnir.

Å innlemme mer hvitløk i kostholdet ditt, kan du prøve hvitløk rike dips som hummus eller baba ganoush for snacking.

Kanel Helse Fordeler

Kanel Helse Fordeler


Kanel er en kulinarisk krydder samt en medisinsk plante brukes for å behandle lidelser så som vanlig forkjølelse. Denne planten inneholder antioksidanter som vitamin A, C og E, som øker immunitet og generelle helse og velvære. Verdens sunneste Foods sier at de to hovedtyper av kanel, kinesisk og Ceylon, har lignende smaker, men Ceylon er mye søtere og mer raffinert.

Anti-Microbial

Ifølge Verdens sunneste Foods, har kanel anti-mikrobielle egenskaper som hemmer vekst av sopp og bakterier som Bacillus cereus. Kanel bidrar også til å stoppe veksten av Candida, som er en aggressiv gjær. Laboratorietester har vist at kanel kan i noen tilfeller sams effektiviteten av anti-fungal reseptbelagte medikamenter. Mange naturopathic leger fore kanel til sine pasienter, fordi det er en matvare, så vel som en medisin. Du kan dra nytte av disse helseeffekter ved å legge kanel til vanlige matvarer eller tygge på tabletter.

Anti-Clotting

Kanel har også anti-clotting evner. Blodpropp er en farlig problem som er mer sannsynlig til å skje med alderen eller etter en skade eller operasjon. Kroppen prøver å forholde seg til blodpropp og spre dem, men propper kan bli for stor og reise til andre områder av kroppen som hjerte, hjerne og lunger. Dette kan resultere i et slag eller død.

Cinnamaldehyd er en komponent i kanel som har anti-koagulerende egenskaper, og bidrar til å hemme klumpdannelse av blodplater. I tillegg hjelper kanel å redusere betennelse, som er nødvendig for å forebygge sykdom.

Næringsrike

Kanel er også en svært næringsrike krydder. Verdens sunneste Foods sier at kanel er en stor kilde til mangan, som er et spor mineral. Kanel inneholder også kalsium, jern og kostfiber. Kalsium forbedrer bein helse og fiber er viktig for sunn fordøyelse. Mange tar kanel for å avlaste forstoppelse og andre fordøyelsesbesvær. Krydder maten med dette krydderet kan også bidra til å kontrollere blodsukkernivået.

Diabetes

The University of California sier kanel kan lindre diabetes på grunn av sin insulin-lignende aktivitet. Personer med type to diabetes utvikle en motstand mot insulin, hindrer cellene fra å motta sårt tiltrengte glukose. Mer forskning må gjøres, men så langt viser resultatene at kanel kan bidra til å redusere insulinresistens.

Helserisikoen ved kanel

Helserisikoen ved kanel


Kanel er en av de mest vanlige elementer i en amerikansk krydder skap. Faktisk, den vanligste formen av kanel - er ikke sant kanel i det hele tatt, men heller cassia bark - den du sannsynligvis har hjemme akkurat nå. Ekte kanel, også kjent som Ceylon kanel, er dyrere, er vanskeligere å finne og hadde ingen kjente helserisiko. Cassia kanel, på den annen side, er en annen historie. Små mengder er ikke egnet til å skade deg. Men som med de fleste elementer, for mye av en god ting kan være farlig.

Leverskade

Cassia kanel inneholder et kjemisk stoff som kumarin, som har vært knyttet til skader på leveren. De fleste som tidvis nyte mat smaksatt med kanel bør ikke ha noen problem, men ifølge Food and Safety Standards Authority of India, "relativt lave doser av kumarin forårsake leverskader" hvis du tilfeldigvis være spesielt følsomme for effektene og du har vært tidkrevende det regelmessig. Legen din vil kanskje legge merke til i løpet av en blodprøve at du har forhøyede leverenzymer i blodet, selv om du føler deg fin. I verre tilfeller, kanskje du har symptomer som gulsott.

Antikoagulerende

En annen kjent effekt av kumarin er dens antikoagulerende effekt - noe som betyr at blodet er forhindret fra å koagulere skikkelig. Selv om enkelte legemidlene brukes for akkurat dette formålet - for å hindre blodpropp fra forming i dine arterier og vener, for eksempel - kumarin kan forårsake blåmerker eller overdreven blødning. De mennesker som er mest utsatt for blødning relatert til deres kanel inntak er de som allerede tar medisiner for å forebygge blodpropp. Hvis du er, spør legen din om sikkerheten av å konsumere kanel.

Risiko for gravide

Kanel var en gang antatt å forårsake spontanaborter. Men det er ingen fast vitenskapelig dokumentasjon som støtter denne troen. Hvis du er gravid, vil legen din sannsynligvis ikke råde deg til å unngå all kanel - for eksempel hvor mye du vanligvis bruker som krydder i mat - men noen kvinner føler at det er lurt å unngå å konsumere store mengder kanel mens gravide .

Risiko for diabetikere

Kanel kapsler markedsføres som en måte for diabetikere å regulere blodsukkeret. Men, juryen er fortsatt ute på om dette virkelig fungerer. Ifølge forskning publisert i 2011 i "Journal of Kosttilskudd," kanel har vist seg å senke blodsukker hos dyr, men tilgjengelige data på mennesker har vist "motstridende resultater." Hvis du har diabetes og ønsker å prøve kanel kapsler, snakke med legen din først - kapslene kan samhandle med eksisterende medisiner og øke risikoen for hypoglykemi.

Kanel sukker erstatter

Kanel sukker erstatter


Enten du unngå sukker av medisinske grunner eller bare ønsker å se din vekt, er det mange alternativer for søtningsmiddel. Kanel er en sterk smak som kan legges til nesten alle sukker alternativ som gir kanel sukker smaken til din favoritt godbiter. Prøv disse alternativene i din neste kanel-sukker parabolen. Følgende søtstoffer er ingen kalori og anses generelt trygt for forbruk av US Food and Drug Administration.

Stevia

Stevia regnes som en urte søtningsmiddel. Dette sukkeret kommer fra bladene av stevia planten, og regnes som en helt naturlig lav-kalori søtningsmiddel. Legg kanel til denne søtningsmiddel akkurat som du ville til sukker, og nyt den på din favoritt godbiter.

Sukralose

Sukralose gjør et godt tillegg til kanel når du bruker det for baking. Dette søtningsmiddel mister ikke smaken når den utsettes for høy varmer. Husk at sukralose er mye søtere enn vanlig sukker, så trenger du kanskje bare en liten mengde for å få den søte smaken med kanel. Et eksempel på dette søtningsmiddel er den populære merket Splenda.

Substitutter for Cinnamon

Det finnes to typer kanel. Den lille kanelbark finnes i USA, og en annen større kanelbark kjent som Cassia kanel. Hvis du reagerer på den minste, kan du gjøre det bra med Cassia versjon. Du kan også bruke allehånde eller muskat i erstatning for kanel.

Epler og kanel Instant Cream of Wheat ernæringsmessige fakta

Cream of Wheat er en varm, instant frokostblanding som er enkel å tilberede og klar på mindre enn tre minutter. Dette korn blir fremstilt Farina, en finmalt hvetekorn som kokker raskt når den blandes med kokende vann eller melk, og den har en konsistens som ligner på grøt eller gryn. Cream of Wheat kan blandes med kokende vann eller varmes i mikrobølgeovn. Den epler og kanel smaken er en av flere, og de ernæringsmessige verdier er basert på en 1 kopp servering størrelse.

Kalorier og fett

En servering av Cream of Wheat inneholder 130 kalorier, med 0 kalorier fra fett og 9 fra protein. De fleste av disse kaloriene kommer fra karbohydrater, som utgjør 29 gram, eller 94 prosent.

Vitaminer

Cream of Wheat er en god kilde til flere vitaminer. En porsjon inneholder 25 prosent av det daglige verdien av vitamin A, 30 prosent av tiamin og 25 prosent av niacin og folat. Den inneholder også 18 prosent av riboflavin og 22 prosent av det daglige verdien av vitamin B6.

Daglige verdier er basert på en 2000 calorie per dag diett.

Mineraler

Denne varme frokostblandinger er beriket med en rekke mineraler som er avgjørende for en sunn livsstil. En kopp inneholder 45 prosent av det daglige verdi av jern, 20 prosent av kalsium og 2 prosent av magnesium, kalium, fosfor og sink.

Kostfiber, Proteiner og Tilleggs Nutrition

En servering av Cream of Wheat har en god mengde av både kostfiber og protein. Det har 1g, eller 4 prosent av det daglige verdi av kostfiber og 2g, eller 5 prosent av protein. Instant Cream of Wheat inneholder også 16 gram sukker, 160 mg natrium og ingen kolesterol.

.

Helsemessige fordeler av kanel

Kanel har blitt brukt som et krydder i mange matvarer og drikke gjennom tidene. Forskere som studerer de helsemessige fordelene av kanel har funnet det hjelper kroppen bekjempe sykdom. Cinnamon tilbyr ernæringsmessige fordeler og forebyggende helse fordeler. Bare en liten mengde kanel er nødvendig daglig for å realisere de helsemessige fordelene av dette lurer krydder.

Reduksjon av kreftceller

The United States Department of Agriculture gjennomført en studie som fant en liten mengde daglig kanel med frokost reduserer antall kreftceller i leukemi og lymfom pasienter. Kanel ikke kurere disse kreftformene, men det hjelper kontrollere sin spredning.

Diabetes

The Journal of American College of Nutrition gjorde en studie av overvektige og diabetiske frivillige. Deltakerne fikk flytende kanel ekstrakt daglig i 12 uker. Kanel ekstrakt reduserer risikofaktorer for diabetes og forbedrer kardiovaskulær helse. Ta 1 ts. av kanel flytende ekstrakt daglig for å få helsemessige fordeler for diabetes forebygging og forbedret kardiovaskulær helse.

Hjernens aktivitet

Tygge en stokk med kanel tyggis kan øke din evne til å utføre oppgaver og forbedre korttidsminnet. En studie ved Wheeling Jesuit University fant at folk som tygget kanel tyggis mens du arbeider med konkrete oppgaver hadde økt hjerneaktivitet og bedre kognitiv funksjon. Tygg kanel tyggis mens du arbeider for å forbedre din evne til å møte arbeids mål og fullføre oppgaver.

Fiber

Malt kanel inneholder 16 prosent av USDA anbefalte godtgjørelse av daglig fiber. Bare legg en spiseskje med malt kanel til en bolle med havregryn eller rør inn en kopp kaffe for å øke det daglige fiber inntaket.

Iron

Kroppen din trenger jern for å bygge røde blodlegemer og for å fungere skikkelig. En spiseskje med malt kanel tilbyr 4 prosent av USDA anbefalte godtgjørelse av daglig jern.

Kalsium

Kalsium fremmer bentetthet. En spiseskje med malt kanel har 8 prosent av USDA anbefalte godtgjørelse av daglig kalsium.

Hvordan bruke kanel som en behandling for leddgikt

Mange mennesker lider av leddgikt, som er forårsaket når leddene blir hovne og betente. Men leddgikt medisiner noen ganger har ubehagelige bivirkninger, eller personer med mild leddgikt rett og slett ikke ønsker å ta ekstra medisin og foretrekker en alternativ behandling. En av de kraftigste naturlige rettsmidler for leddgikt er kanel. Her er hvordan du kan bruke den som et middel.

Bruksanvisning

•  Varm vannet i mikrobølgeovn. Du bør varme den på høy i ca 90 sekunder, slik at det er varmt, men ikke kokende - omtrent som du ville drikke te.

•  Bland i honning og kanel. Honningen vil oppløse, men kanel kan ikke oppløses helt.

Drikk den varme væsken langsomt. Du bør drikke det mens det er varmt, men det er ingen grunn til å tøffer den. Prøv og behandle det som du ville en avslappende kopp te. Du må kanskje røre den med jevne mellomrom for å holde kanel fra settling.

Drikk kanel og honning "te" to ganger hver dag. Du bør ha en kopp om morgenen til frokost, og en annen kort tid før sengetid. Selv om dette høres ut som en koner tale urte oppskrift, Københavns Universitet administrert denne eksakte forbindelsen til 200 mennesker plaget av alvorlig leddgikt. Over 1/3 rapporterte reduserte symptomer innen en uke, og etter en måned, nesten alle hadde signifikant bedre mobilitet med langt mindre smerter.

Tips og advarsler

 • Rådfør deg med en lege før du begynner på et behandlingsregime for leddgikt å sørge for at det ikke vil samhandle dårlig med andre medisiner.

Hvordan bruke kanel for å lindre tannpine

Hvordan bruke kanel for å lindre tannpine


Kanel inneholder en rekke aktive ingredienser som bidrar til å avlaste tannpine midlertidig. Hvis du utvikler en tannpine, men kan ikke komme til tannlegen med en gang, bruk denne hjem middel for å holde smertene i sjakk. Ikke erstatte et hjem rette for riktig tannpleie. En tannpine er et symptom på et problem som bør behandles så raskt som mulig for å unngå komplikasjoner.

Bruksanvisning

Kjøp hele kanel fra dagligvarehandel eller fra en naturlig mat butikk. Den er tilgjengelig i en rørformet form som kalles en fjærpenn eller pinne laget av krøllet bark. Hvis du ikke finner hele kanel, kjøpe pulverisert kanel.

Bryt opp 1/2 tommers av kanel fjærpenn og pulver det i en kaffekvern, hvis du har kjøpt hele kanel.

Mål opp 1 ts kanel pulver og 5 teskjeer honning i en liten bolle.

Bland kanel og honning sammen grundig.

Påfør en liten mengde av kanel-honning blandingen direkte til din tann. Du kan bruke den med en ren fingertupp, en bomullsdott eller en liten, foldet stykke gasbind.

Oppbevar rester kanel honning i en lufttett krukke med en tettsittende lokk.

Tips og advarsler

 • Hele kanel er merkbart mer enn duftende pulverisert, noe som indikerer tilstedeværelsen av flyktige oljer som er den aktive ingrediensen.
 • Tannverk er et symptom på en alvorlig tilstand som kan føre til alvorlig infeksjon. Se en tannlege så snart som mulig hvis du utvikler en tannpine.

Slik Lavere blodtrykk med kanel

En rekke av flere naturlige stoffer er langsomt kommer til lys som en behandling for høyt blodtrykk, som ofte blir referert til som hypertensjon. De synes å ha en positiv effekt på kroppen hvor en daglig dose kan selvsagt redusere en persons blodtrykk. En av de nyere stoffer som ser ut til å hjelpe er at av kanel. Tas daglig i visse doser, kan folk senke blodtrykket.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege. Før du starter noen ny form for behandling for høyt blodtrykk, bør du alltid konsultere med fastlegen din. Han kan bedre vurdere om noe sånt tillegg av kanel i kosten vil ha en positiv innvirkning på blodtrykket.

Begynn å legge om 3-6 gram kanel (som er omtrent 1 til 2 ts) i kostholdet ditt hver dag. Ifølge en fersk undersøkelse gjort av US Department of Agriculture, kanel i disse beløpene kan senke både triglyserider og kolesterol i ca 60 dager, som begge kan ha en effekt på blodtrykket.

Fortsett å bruke en "anti-hypertensive" medisiner legen har foreskrevet. Mens du bruker kanel for å prøve å senke blodtrykket, bør du fortsette å ta noen medisiner som legen har forskrevet. Kanel bør vurderes en medhjelper behandling for blodtrykket, ikke den eneste behandling for din tilstand.

Overvåk blodtrykk når du fortsetter å bruke både kanel og din "anti-hypertensive" medisinering. Dette vil sikre at blodtrykket ikke blir bedre eller forverres.

Tips og advarsler

 • Hvis du opplever en uregelmessig hjerterytme eller brystsmerter mens du bruker noen løpet av behandling for høyt blodtrykk, bør du kontakte lege umiddelbart.

Hvordan lage kanel Aroma Oil Lotion

Hvordan lage kanel Aroma Oil Lotion


Kanel er en fabelaktig eterisk olje som brukes til å behandle forstoppelse, utmattelse, lavt blodtrykk, lus, skabb og stress. Det lukter også stor, og er en unik duft ikke mange folk bruker. En flott måte å innlemme kanel eterisk olje i livet ditt er å blande i en body lotion som du kan bruke når du vil.

Bruksanvisning

•  Ta vanlig, uparfymert body lotion og sette 1 oz. i en krukke med vid åpning.

Drypp 10 dråper kanel eterisk olje inn i body lotion. Ikke overstige 2 prosent av eterisk olje i en lotion.

Bland den essensielle oljen inn i lotion med treskje, ta vare å bland godt.

Påfør en liten mengde av lotion på huden din (for en hud patch) og se etter en allergisk reaksjon som brennende eller elveblest. Hvis det er ingen allergisk reaksjon, må du gjerne nyte din nye lotion.

Vurder å kjøpe kanel blad olje som kanel eterisk olje laget av barken kan irritere huden.

Tips og advarsler

 • Denne metoden fungerer for å skape noen spesialiserte aromaterapi lotion som bruker eteriske oljer.
 • Alltid snakke med din omsorgsperson eller en aromaterapeut før du bruker eteriske oljer siden de kan gjøre noen pre-eksisterende forhold verre.
 • Aldri gjelder essensielle oljer direkte på huden eller innta eteriske oljer uten godkjennelse av din omsorg leverandøren.
 • Gravid kvinne bør ikke bruke kanel eterisk olje. Sjekk med din omsorg leverandøren hvis du nylig har levert eller ammer.

Hvordan bruke honning og kanel for helsen

Hvordan bruke honning og kanel for helsen


For tusenvis av år honning har vært brukt til å behandle en rekke sykdommer. Honning har nylig blitt vitenskapelig bevist å forbedre eller kurere flere plager. Blande honning med kanel pulver har enda mer kraftige helsemessige fordeler.

Bruksanvisning

•  Gå til din lokale helse butikken og kjøpe honning og kanel pulver. Sørg for å kjøpe kanel pulver som har ikke tilsatt sukker.

Fatigue: i ettermiddag drikke en halv spiseskje honning i et glass vann. Dryss med kanel pulver og drikke. Du skal føle økt energi innen en uke.

Smertelindring: Bland tre spiseskjeer honning i kokende vann. Avkjøl og drikke. Honning har naturlig smertedempende egenskaper.

Hoste: Kok opp en hel sitron sakte i 10 minutter. Avkjøl deretter kutte sitron i to. Klem saften i en liten fire unse glass. Legg to ss glyserin og fylle de resterende glass med honning. Ta en teskje i løpet av dagen. Rør med skje før du tar. Hvis du har en nattlig hoste, ta en teskje rett før du sovner. Så en annen i løpet av natten. Hvis hosten er alvorlig, ta hver fjerde time. Denne oppskriften er hentet fra boken, folkemedisin, av DC Jarvis.

Hangovers: Spis honning på toast eller kjeks. Honning vil hjelpe skylle ut alkohol i systemet.

Leddgikt: Ta honning om morgenen og om kvelden. Kok en kopp vann og tilsett to spiseskjeer honning. Strø en teskje av kanel pulver på toppen av vannet. Avkjøl og drikke.

Blære infeksjoner: Bland en teskje honning og to spiseskjeer med kanel pulver i et glass lunkent vann. Drikk det og honning vil ødelegge bakterier i blæren. jeg

Infertilitet: Menn bør ta to spiseskjeer honning før leggetid hver kveld.

Akne: Bland tre teskjeer honning og en teskje av kanel pulver. Lag en pasta og sette på kviser.

Tips og advarsler

 • Det er best å kjøpe honning på ditt lokale Bondens marked.
 • Kjøp RAW eller upasteurisert honning.
 • Aldri gi honning til et spedbarn mindre enn tolv måneder gammel.

Kanel & Honey Natural Cures

Kanel og honning har vært brukt i orientalsk medisin i århundrer, og har vunnet popularitet for ulike hjem rettsmidler også. Disse to ingrediensene har unike helbredende evner som kan bistå i forebygging og behandling av et bredt spekter av plager og sykdommer fra forkjølelse til hjertesykdom.

Store Sykdommer

Kombinasjonen av kanel og honning har store hjerte og helsemessige fordeler, inkludert muligheten til å redusere kolesterol og blodtrykk nivåer. Kanel hjelper kroppen sirkulere oksygen gjennom blodet og kan redusere sjansen for hjerteinfarkt. Kalsium finnes i både kanel og honning kan bidra til å beskytte mot hjertesykdom. Kanel kan redusere sjansene for å få kreft i tykktarmen. Kanel bidrar til å kontrollere blodsukkeret og kan hjelpe de som lider av diabetes administrere sine insulin nivåer.

Vanlige sykdommer

Kanel og honning kan bidra til å forhindre dagligdagse sykdommer. Honning virker som en naturlig antioksidant. Den inneholder vitamin C, jern og kalsium. Kanel og honning er nyttig i behandling av forkjølelse, influensa, lunger og luftveisproblemer samt å bygge opp immunforsvaret. Kanel er en naturlig antiviral og antiseptisk og kan ødelegge bakterier og bekjempe infeksjoner. Både kanel og honning kampen trøtthet og øke levetiden.

Smerte og Irritasjoner

Kanel er et naturlig anti-inflammatorisk og kan lindre leddgikt smerte, tannpine og menstruasjonssmerter. Både kanel og honning har naturlig antibakteriell og anti-sopp egenskaper. Honning stimulerer sårede vev og hjelper til med healing. Honning bidrar til å gjøre huden glatt. Begge kan behandle kløe, hudinfeksjoner, insektbitt og akne. Kanel og honning kan også bidra til å redusere oppblåsthet, gass, dårlig fordøyelse og blære infeksjoner. Kanel hjelper også eliminere urenheter fra blodet og stopper blødning. Kanel og honning kan bidra til å eliminere dårlig ånde også.

Annet

Kanel og honning kan forbedre idrettslige prestasjoner ved å gi deg mer energi og hjelpe til med restaurering av glykogen. Kanel og honning kan også hjelpe til med vekttap ved å hjelpe kroppen å opprettholde riktig blodsukkernivå. Kanel og honning kan bidra til å gjøre håret sunnere samt redusere hårtap og øke hårvekst. Kanel er også kjent for å være et afrodisiakum. Kanel og honning blir brukt til å behandle infertilitet, hjelpemiddel i utskillelsen av brystmelk og kan anvendes ved forebyggelse og behandling av hørselstap.

Er det sant at kanel kan senke blodsukkeret hos personer med diabetes?

En rask titt i vitamin midtgangen på ditt lokale apotek eller supermarked vil avdekke en rekke kanel kosttilskudd for personer med diabetes. Cinnamon gjorde lavere glukosenivåer i en studie gjort i 2003 i Pakistan på 60 personer med type 2 diabetes. Kanel ser ut til å øke insulinfølsomheten, noe som bidrar til lavere blodsukker hos personer med diabetes.

Cinnamon Study

Studien ble publisert i 2003 i Diabetes Care Magazine viste lovende resultater for bruk av kanel som et verktøy for å senke blodsukkeret hos personer med diabetes. Ikke bare var i stand til å senke kanel fastende glukosenivåene ble notert andre fordeler i tillegg. Nemlig, ble gjennomsnittlig triglyserider og LDL-kolesterolet senkes.
Type 2-diabetes kjennetegnes ved insulinresistens, mens mennesker med type 1 diabetes ikke produserer insulin endogent og må injisere insulin på en daglig basis. De 60 menn og kvinner som deltok i den pakistanske studien hadde en gjennomsnittsalder på 52 og hadde blitt diagnostisert med diabetes i over seks år. Alle individene ble tatt sulfonylurea medisiner for å behandle sine diabetes. Halvparten av gruppen fikk malt kanel i pilleform for å ta daglig, mens den andre halvparten fikk placebo. Undersøkelsen foregikk i 60 dager, og forsøkspersonene ble testet ved 20 dager, 40 dager, og ved slutten av studien.
Alle forsøkspersonene fulgte sine vanlige dietter og dose medisiner i løpet av studien. For 40 dager de enten forbrukes kanel eller placebo, men ingen tok enten for de siste 20 dager av studien. Forbedringer i å senke blodsukkeret ble sett etter bare 20 dager, og fortsatte å falle på 40-dagers tester. Blodsukkeret i de personer som tok kanel falt med 18 prosent til 29 prosent. Gruppen som mottok placebo hadde ingen signifikant forandring i deres nivåer.

Implikasjoner for personer med diabetes

Diabetes ofte er ledsaget av høyt kolesterol og triglyseridnivåer. I ovennevnte studien, de som spiste kanel også opplevd en nedgang i sine triglyseridnivåer med 23 prosent til 30 prosent. LDL-kolesterolet falt med 10 prosent i gruppen som tok 3 gram kanel per dag. Forskerne konkluderte med at kanel jobbet for å senke blodsukkernivået ved å forbedre insulinfølsomheten. Økt insulinfølsomheten for en person med diabetes betyr at deres celler kan bruke glukose mer effektiv måte, for derved å redusere glukosenivåer sirkulerer i blodet. Siden kanel også redusert LDL kolesterol nivåer, konkluderte forskerne at enhver person med forhøyet blodsukker eller kolesterolnivå gjør klokt i å legge en kanel supplement til kostholdet.