Digidexo.com

linfrø medisinsk

Medisinsk Bruk av linfrø olje

Linfrøolje er et derivat fra lin anlegget og er rik på omega-3 fettsyrer, en viktig del av et sunt kosthold. Linfrøolje, også kalt linolje, har en rekke medisinske anvendelser som oppfattes som naturlige eller alternative behandlinger for en rekke helsemessige forhold. Det kan ta opptil seks uker før du ser de helsemessige fordelene.

Lavere Kolesterol

Linfrøolje og andre kilder til omega-3 fettsyrer kan øke nivået av HDL - det som ofte kalles "gode" kolesterolet - og kan bidra til å senke LDL ("dårlig" kolesterol) nivåer.

Sunt hjerte

Ett av elementene i linfrøolje, kalt alfa-linolensyre (ALA), kan redusere risikoen for hjertesykdom gjennom en rekke faktorer. ALA holder blodårene sunne, holder plater kleber seg sammen og kan også hindre mindre arytmier.

Redusere betennelse

Omega-3 finnes i linfrøolje er en naturlig forekommende anti-inflammatorisk agent. Mennesker som har leddgikt, lupus, psoriasis og inflammatoriske tarmlidelser kan oppleve en reduksjon i betennelse ved å legge linfrø olje til sine dietter.

Skjemaer

Linfrøolje er tilgjengelig som kosttilskudd i to former. Matolje kan brukes som en salat dressing og generell krydder. Soft-gel kapsler er kjøpt på helsekostbutikker.

Dosering

Voksne kan trygt ta opp til 2 ss. linfrø olje eller to soft-gels daglig for medisinsk bruk. Sjekk med legen din før du gir barnet ditt linfrøolje.

Advarsel

Hvis du tar blodfortynnende, kan det ikke være trygt for deg å bruke linfrøolje som behandling for en medisinsk tilstand. Linfrø vil gjøre blodfortynnende medisiner mer effektive, noe som kan være farlig.

Medisinske egenskaper Fant i linfrø olje

Medisinske egenskaper Fant i linfrø olje


Linfrø har egenskaper som forskerne mener fremme bedre helse. Disse inkluderer lignin, og fiberforløperne for visse omega-3-fettsyrer. Selv linfrøolje mangler gunstig fiber, er det fremdeles skryte av en sunn mengde omega-3 fettsyrer. Ligniner er også strippet bort i oljeproduksjon, selv om de legges tilbake i linfrø olje merker merket høy lignin. Men, avhengig av hva merke du bruker, viser foreløpige undersøkelser at linfrøolje er bra for blodet og kan ha andre medisinske egenskaper, så vel.

Cardiovascular Disease

Linfrøolje inneholder alfa linoleic acid (ALA), som kroppen konverterer til omega-3 fettsyrer som sunne som finnes i fisk. Omega-3 fettsyrer bidra til å normal hjerterytme, lavere LCL (dårlig) kolesterol nivåer og holde plakk fra forming i arteriene.

Betennelse

Den akk i linfrøolje avta inflammasjon forbundet med visse sykdommer, som Parkinsons og astma. Også, ved å bidra til å redusere plakk bygge opp, kan linfrøolje redusere tilhørende betennelse som kan føre til hjerteinfarkt og slag.

ADHD

Oppmerksomhetssvikt-Hyperactivity Disorder (ADHD) er en psykisk lidelse som begynner i barndommen, men påvirker voksne, så vel. Selv om det ikke er tilstrekkelig bevis for en endelig mening, tidlig forskning på linfrøolje antyder at det kan noen fordel og lettelse for lider av ADHD.

Tørre øyne

Tørre øyne kan være forårsaket av aldring og endringer i hormon produksjon, blant andre ting. Linfrøolje blir nå brukt i kombinasjon med fiskeolje i terapeutiske dråper for å lindre tørre øyne og øke tåreproduksjon.

Tørr hud

Linfrøolje er brukt i kosmetiske preparater, men testing er utilstrekkelig for å støtte lokal bruk. I stedet tar linfrøolje internt som en sunn rette for eksem, tørr hud og sol følsomhet.

Fat Loss

Linfrøolje er høy på essensielle fettsyrer, som øker stoffskiftet og bidrar til å forbrenne usunt fett. Dette skjer når kroppens brunt fett aktiveres gjennom en prosess som kalles thermogenesis. Linfrøolje er en god fett som fremmer thermogenesis og fordeler vekt kontrollprogrammer.

Advarsler

Hele eller bakken flaxseeds inneholder komponenter som ikke finnes i linfrøolje. For å få fullt utbytte av flaxseeds, ta hele frø. Linfrøolje kan ikke være trygt å bruke under graviditet eller amming. Linfrøolje kan øke blødning hos personer med alvorlige blødningsforstyrrelser. På grunn av sin innvirkning på blødning, linfrøolje ikke bør brukes innen to uker før eller etter operasjonen.

Linfrøolje kan redusere blodtrykket til uakseptable nivåer, spesielt når kombinert med legemidler eller naturmidler som har blodtrykkssenkende egenskaper. Før du tar linfrøolje, bør du kontakte lege. Ikke lage mat med linfrø olje; høy varme svinger oljen harsk, og det kan være skadelig.

Linfrøolje Medisinske ytelser

Linfrøolje Medisinske ytelser


Linfrøolje regnes som den beste kilden til omega-3 fettsyrer, ifølge Dr.Lylas G. Mogk. Brukes i Asia, Afrika og Europa i tusenvis av år, har linfrøolje lenge vært kjent som en fordel for hud, fordøyelse, sirkulasjon og ulike helseproblemer. I dag er studier som ser på dens effekt på alt fra hjertesykdommer til diabetes til kreft til lupus.

Identifikasjon

Linfrøolje kommer fra frø av lin anlegget - Linum usitatissimum - kjent for sine helbredende egenskaper. Frøene blir malt og blandet inn i pastaer for hudproblemer og oljen brukes til å behandle fordøyelsesproblemer. Flax frø er en svært rik kilde til essensielle fettsyrer som må forbrukes fordi kroppen ikke kan lage dem. Disse EFAs støtte cellemembraner slik at de kan fungere som den skal.

Omega-3 fettsyrer og omega-6

Linfrøolje inneholder en balanse mellom omega-3 fettsyrer og omega-6 fettsyrer. Den omega-3 fettsyrer i linfrø er alfa-linolensyre, kjent for å ha en positiv effekt på bekjempelse av hjertesykdom. De omega-6 fettsyrer er lik de oljer som finnes i andre vegetabilske kilder. I tillegg inneholder linfrøolje lignans som er kjent for å bekjempe kreft og mikroorganismer som forårsaker infeksjoner og sykdommer.

Betennelse, høyt blodtrykk, høyt kolesterol

Linfrøolje er gunstig for å redusere betennelse som er sett i lupus og urinsyregikt, samt betennelse i nyrene, ledd, og hud, som sett i lupus. Det har blitt observert å senke høyt blodtrykk og høyt kolesterol. I sin tur, det senker risikoen for hjertesykdom og angina, og kan bidra til å forhindre hjertesykdom.

Nyrer og urinveier

Linfrøolje og flaxseeds bidra til å avlaste forstoppelse og hemoroider. I diverticular sykdom, kan det bidra til å forebygge smitte og avfallsinnsamling fra forming i tarm poser. Videre kan det bidra til å oppløse gallestein og hindre deres dannelse.

Skin

Linfrøolje brukes for eksem, rosacea, psoriasis og akne. Den anti-inflammatoriske egenskaper linfrøolje bidra til å redusere hud utbrudd og kløe. For akne, går linfrøolje porene å bryte ned akne.

Andre fordeler

Sine omega-3 fettsyrer stimulerer hårvekst og kan bidra til hodebunnen infeksjoner eller utbrudd å helbrede. Det har den samme effekt på negler, styrke dem ved roten, og hindrer skade på sprø negler. Det har en positiv effekt på kvinnelige reproduktive helse, mannlige reproduktive helse, kreftforebygging, nerve helse, og reduksjon av nerveskader, som i diabetes, Parkinsons sykdom og multippel sklerose.

Advarsel

Bekymringene forbundet med å ta linfrøolje inkluderer pre-eksisterende forhold som kan ha negativ reagere med linfrøolje, inkludert noen hormonforhold og fordøyelses blokkeringer. Videre studier er nødvendig for å fastslå sikkerheten av å ta det under graviditet og amming.
Vanlige bivirkninger er allergiske reaksjoner og gastrointestinale ubehag, inkludert magesmerter, kvalme, diaré og gass.
Hvis du tar noen medisiner, konsultere legen din om mulige uønskede interaksjoner. For eksempel kan linfrøolje øke effekten av medikamentene som forhindrer blodpropper, noe som resulterer i overdreven blødning.

Effekter av medisinske urter på kroppsvekt

Medisinske urter er urter som er verdsatt for sine medisinske egenskaper. Blant de mange fordelene er evnen til å løse kroppsvektproblemer uten fare for bivirkninger av medikamentbehandlinger eller kirurgiske prosedyrer. Kombinert med mosjon og sunt kosthold, som omfatter medisinske urter i vektreduksjon programmer garantere betydelige forbedringer i helse-og vektproblemer.

Hvordan Urter Work

Medisinske urter tilbyr en rekke løsninger til enkeltpersoner som sliter med sine vektproblemer. Bruken av legemidler urteekstrakter, te og blandinger har lenge vært kjent for å hjelpe kroppen i avgifte fordøyelsessystemet og hjelpe bedre mat assimilasjon, som til slutt resulterer i mindre lagret fett. I tillegg er det urtene som brukes til å holde hjernen tenker på at det er fullt, som derfor undertrykke appetitt. Lakserende urtete er også nyttig i lettelser off vann vekt. Generelt disse diett urter løse vektproblemer gjennom fett eliminering, appetitt kontroll og blodsukkerkontroll.

Fat Elimination

Medisinske urteekstrakter og te øke stoffskiftet å omdanne fett til energi. Dette resulterer i en betydelig økning i det totale forbruk av energi gjennom kroppens termogeniske effekter. Thermogenic urter som kardemomme og kola nut er også nyttig i å mobilisere kroppen fett. Tare er nyttig i å regulere skjoldbrusk funksjoner og øker metabolismen.

Appetitt kontroll

Mange av dagens kosthold kosttilskudd gå for appetitt kontroll for å sikre vekttap. For deres naturlige, tryggere og side-effekt-fri versjon, Hoodia gordonii, Garcinia cambogia og linfrø levere thermogenic effekter. Disse Bushmen urter virker på hjernen sentre, noe som resulterer i bedre kontrollert sult. Som et resultat, utvider kroppen sitt forbruk av energi og mister vekt mens du nyter de helsemessige fordelene av urter "essensielle oljer.

Blood Sugar Kontroll

Blodsukkerkontroll er en viktig del av vekttap. Ved å manipulere blodsukkeret, reduserer kroppen sin risiko for å utvikle sykdommer som diabetes og senker krav til mat. Urter som Gymnema Sylvestre er effektive i å redusere insulinfølsomheten, noe som er nyttig for å hindre trang til å spise mer enn det som er nødvendig.

Urter som løser vektproblemer

Grønn te er kanskje den mest populære og mest gunstig urtemedisin til vektproblemer. Det hjelper normalisere appetitt, fremme raskere fettforbrenning og lavere dårlige kolesterolet.

Senna er en av de medisinske urtene som brukes i et flertall av vekttap blandinger. Det er kjent for sin enestående avføringsmiddel og detox egenskaper.

Johannesurt er brukt for sin tonic og vanndrivende egenskaper, som er gunstig for fedme kontrollstrategier. Men det må administreres av en terapeut eller herbalist å optimalisere disse fordelene uten lider av sine mange bivirkninger.

Guggul og sin effektive fettforbrenning og immunmodulerende egenskaper er et flott supplement til vektkontroll programmer. Den regulerer også lipider i blodet for å opprettholde balanserte kolesterolnivået.

Løvetann, guarana og havre halm hjelpe vekttap ved å redusere kroppsvæske, redusere kroppsfett buildup og stimulerende metabolske handlinger.

Hvit te ekstrakt ble nylig oppdaget å fremskynde fett sammenbrudd prosessen, men er fortsatt under utredning for å optimalisere sin anti-fedme fordeler.

Advarsel

Medisinske urter må tas med stor forsiktighet. Visse kombinasjoner av disse urter kan være giftig for kroppen. Disse urtene bære potente helbredende egenskaper; men det kan gjøre mange feil når de er tatt ved en feil dosering. Derfor ville det være lurt å ta kontakt med lege, terapeut eller en herbalist før du starter en urte vektkontroll diett.

Medisinske forhold som forårsaker svært tørr Hair

Det håret er tørt og frowsy og helt umulig å forholde seg til, det kan være at du har en underliggende medisinsk tilstand som er ødeleggende for håret ditt. Kronisk tørt hår kan stamme fra en intern kilde, og har ingenting å gjøre med over-prosessering.

Underernært

Er det mulig at du er underernært? Ifølge Sixwise.com, er underernæring en av de viktigste grunnene til at håret blir tørt. Hvis du ikke spiser riktig eller regelmessig, ikke kroppen din ikke har drivstoffet den trenger for å opprettholde et sunt hår. Hvis håret ditt er næringsstoff fratatt, vil den bli skadet, tørt og sprøtt. Tørt hår kan være et rødt flagg at kostholdet ditt mangler i omega-3 essensielle fettsyrer, som finnes i linfrø, fiskeolje, valnøtter og laks.

Enda verre: Anorexia

Den spiseforstyrrelse anoreksi kan være ødeleggende på din kropp og hår. Som underernæring, men enda mer ekstrem, fratar anoreksi kroppen av essensielle næringsstoffer. Tørt hår, kan tørr hud og håravfall føre. Håret kan ikke være myk, glansfullt og sunt hvis du sulter deg selv.

Hypoparthyroidism

En tilstand som kalles hypoparthyroidism kan føre til tørt hår, grå stær, muskelspasmer og kramper, tørr, flassende hud og beslag. Denne tilstanden er forårsaket av en skade som har oppstått i biskjoldkjertlene som følge av nakke eller hode kirurgi. Hypoparthyroidism ber kalsiumnivået i blodet til å falle og fosfor nivåer å stige.

Hypotyreose

På den annen side, hypotyroidisme, noe som betyr at en svak og man skjoldbrusk, ikke bare fører til tretthet, vektøkning, depresjon, muskelsmerter, men også tørt, sprøtt hår som blir tynt på grunn av en mangel på thyroid hormon.

Menkes syndrom

Ifølge Health.nytimes.com, er det en tilstand som kalles stål hår syndrom eller syndrom Menkes, som resulterer i sprø, tørt, kinky hår. Tilstanden er forårsaket av kroppens manglende evne til å fordele og oppta kobber.

Ring Din Doc

Hvis håret ditt ikke reagerer på noen av behandlingene som du gir det hjemme, blant annet fuktighetsgivende det, unngå føner og overskuddsvarme, som dekker det opp mens ute i solen, ikke over-behandle den og kutte det rutinemessig, da du kan ha en medisinsk tilstand som bidrar til tørrhet i håret. Legen din kan kjøre blodprøver på deg og se på håret under et mikroskop for å fastslå om det er faktisk noe som skjer som påvirker håret.

Medisinsk grunn for Hair Losing Curl

Medisinsk grunn for Hair Losing Curl


Legevitenskapen begynner å bedre forstå hvorfor noen mennesker opplever en endring i håret tekstur --- krøllete hår går rett og vice versa. Forskere ved Queensland Institute of Medical Research i Australia nylig oppdaget et gen dikterer krøllete hår. Funnet åpner dørene til å utvikle behandlinger for endringer i håret tekstur, blant annet.

Hormoner

Hormonelle endringer --- slik som de i svangerskapet --- kan utløse en endring i håret tekstur: fra krøllete til rette, fra tykt til tynt, fra skinnende til kjedelig, fra glatt til grov. En økning i noen hormoner kan utløse endringer i grovere, tykkere hår, mens andre hormoner kan gjøre håret tynnere, mer fine og rett.

Thyroid

Vanlige symptomer hos personer som lider av en underactive skjoldbruskkjertelen (hypotyreose) eller overaktiv skjoldbruskkjertel (hypertyreose) er håravfall eller endringer i håret tekstur. Etter behandling for ubalansen starter, fortsatte endringer kan være forårsaket av medisiner som brukes til å behandle sykdommen.

Medisinsk hjelp

Håravfall og endringer i håret tekstur er bivirkninger av enkelte medisiner (for eksempel Synthroid for skjoldbruskkjertelen behandling) og kjemoterapi.

Kosthold og ernæring

Håret tekstur kan påvirkes av vitamin og mineral inntak.

Noen av vitaminer og mineraler --- slik som de som er i B-vitamin-familien, magnesium, sink og biotin --- samt fettsyrer --- slik som linfrøolje og lakseolje --- har vist seg å fremme hårvekst og tekstur endringer.

Andre, for eksempel inntak av store mengder vitamin A, kan negativt påvirke håret tekstur og fremme hårtap.

Se en ekspert

Hvis du har mistanke om endringer i håret tekstur, tykkelse eller tetthet, se en lege for en grundig undersøkelse og riktig diagnose.

Fordeler med linfrø olje Caps

Linfrøolje kapsler inneholder den essensielle fettsyren alfa-linolensyre (ALA), en Omega-3 fettsyre. Ifølge Vita Medica, er den typiske amerikanske dietten mangler i dette næringsstoffet. De få kildene til ALA inkluderer linfrøolje, valnøtter og vegetabilske oljer. Linfrøolje kan være fordelaktig for tørr hud samt noen hudsykdommer som psoriasis og eksem. Det kan også være nyttig i andre medisinske tilstander, selv om videre studier kan være nødvendig for å bekrefte resultatene.

Hjertesykdom

Den mest fordelaktige aspekt av linfrøolje kapsler kan være å redusere risikoen for hjertesykdommer. Ifølge University of Maryland Medical Center, er en dødelig hjerteinfarkt mindre sannsynlig hvis kostholdet er rikt på ALA. Linfrøolje har en positiv effekt på blodplater, blodårer, hjerterytme og betennelser. Hvis du allerede har hatt et hjerteinfarkt, kan linfrøolje fremme påfølgende hjerte helse.

Kolesterol

Linfrøolje kapsler kan senke kolesterolnivået i blodet. Ifølge Mayo Clinic, har noen studier vist at både total kolesterol og low-density lipoprotein nivåer redusert med bruk av linfrø og linfrøolje. Folk på en middelhavsdiett, som inkluderer en balanse mellom omega-3, omega-6 og omega-9 fettsyrer, har vanligvis gode kolesterolet, ifølge University of Maryland Medical Center.

Menopause

Mens studier er ennå ikke avgjørende, tidlige studier viser at linfrøolje capusules kan bidra til å lindre milde menopausale symptomer, ifølge Mayo Clinic. E. Conrad Hicks, MD, bord sertifisert fødselslege-gynekolog på Nordøst OB-GYN i Fort Wayne, Indiana, anbefaler linfrøolje som en del av en menopausal vitamin diett i en online artikkel i Women Today.

Andre betingelser

Attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) symptomer kan forbedres ved bruk av linfrøolje. Tørre øyne syndrom, forbundet med en autoimmun tilstand som kalles Sjøgrens syndrom, kan forbedres ved å ta linfrøolje kapsler muntlig. Linfrøolje kapsler kan også være nyttig i behandling av autisme, migrene, magesår, emfysem, lupus og panikkanfall.

Sikkerhets / advarsler

Som med alle urter og kosttilskudd, har den amerikanske Food and Drug Administration ikke regulere deres sikkerhet, renhet eller styrke. Du bør rådføre deg med lege før du tar noen urter eller kosttilskudd, da de kan også samhandle med dine nåværende medisiner. Det anbefales ikke at du tar linfrøolje under graviditet eller mens du ammer. Ifølge Mayo Clinic, har dyrestudier vist skadelige effekter under graviditet og amming.

Hva er ille om linfrøolje?

Hva er ille om linfrøolje?


Selv om lin er en av de eldste originale helsekost som brukes for sine helbredende egenskaper under Romerriket, feil bruk av linfrøolje presenterer potensielle farer for mennesker.

Beskrivelse

Linfrøolje er avledet fra frøene av lin anlegget (Linum usitatissimum). Alfa-linolensyre (ALA), en essensiell fettsyre, er et av de stoffer som finnes i linfrøolje som fremmer god helse.

Medisinering Interaksjon

En person med en medisinsk tilstand bør konsultere helsepersonell før du legger linfrøolje som et supplement for å forebygge uønskede legemiddelinteraksjoner, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin. For eksempel, hvis tatt med blodfortynnende, inkludert aspirin, kan linfrø olje øke risikoen for blødning.

Prostate Cancer

Ifølge Mayo Clinic, konklusive studier rapporterer en økt risiko for prostatakreft hos menn som tar linfrøolje supplement. Inntil videre studier, menn med prostatakreft og menn på risikoen for å få prostata kreft bør unngå linfrø og linfrø olje kosttilskudd.

Dosering

Det amerikanske Food and Drug Administration anbefaler å ta totalt 2 gram per dag av et kosttilskudd som inneholder omega-3 fettsyrer, som for eksempel linfrøolje og linfrø.

Forsiktighetsregler

Varme, lys og oksygen ødelegge linfrøolje. Bare kjøpe linfrøolje som er lagret i mørke, tykke beholdere. Etter kjøpet, holde nedkjølt. Kjøpe linfrøolje fra anerkjente selskaper som garanterer at produktet er fri for bly og kvikksølv.

Hemp Oil Vs. Linfrøolje

Dyrket i mange deler av verden, lin og hamp er to frø som er kjent for sine fremragende ernæringsmessige kvaliteter. Mens både oljer er rike på omega 3 fettsyrer, de har forskjellige ernæringsmessige profiler.

Fakta

Hemp olje er avledet av frø av cannabis planten, og linfrøolje fra frøene av linfrø anlegget.

Eiendommer

De omega 3 fettsyrer i linfrøolje er en heidundrende 55 prosent, i form av ALA, eller alpha linolsyre. Mens hampolje inneholder en mindre mengde av ALA, inneholder den også en annen fettsyre kalt GLA (gamma-linolensyre) som linfrøolje ikke har. Et valg mellom de to bør gjøres etter en grundig evaluering av individuelle kosttilskudd behov.

Betraktninger

Linfrøolje er mildt østrogen og er kontra indisert for menn og kvinner som har hormonavhengige medisinske tilstander som livmor fibroids, endometriose, og kreft i eggstokk, bryst, livmor eller prostata.

Smak

Preferanser varierer mye, men mange mennesker liker nøtteaktig smak av hamp olje bedre enn den sterkere smaker linfrøolje.

Stabilitet

Linfrøolje, og dets tendens til å oksidere raskt selv ved oppbevaring i kjøleskap kan bli harsk og bitter. Hamp olje er forholdsvis mer stabil, men også må være nedkjølt, og kan ikke brukes for høy temperatur matlaging.

Bivirkninger av Ground linfrø

Bivirkninger av Ground linfrø


Ground linfrø, inneholder linfrøolje, er en utmerket kilde til omega-3 fettsyrer og er en vanlig kosttilskudd. Ground linfrø spoils når de utsettes for varme og lys, slik at kjøling anbefales. Ifølge Carie E. Shealy, ved University of Colorado Denver School of Pharmacy, noen medisinske fordeler eksisterer når linfrø brukes i leddgikt, kreft og lupus behandling. Imidlertid kan linfrø bruk resultere i gastrointestinale bivirkninger og kan skade noen individer.

Ground linfrø Fordøyelsesbesvær

Ground linfrø forårsaker dårlig i enkelte brukere. En University of Wisconsin School of Health and Public Medisin pasient handout anbefaler flere små doser i stedet for én stor dose av linfrø som linfrøolje kan forårsake fordøyelsesbesvær eller en oppblåst følelse. Noen mennesker opplever mage kramper og noen har mindre magesmerter med bakken linfrø bruk. Følelsen av dårlig fordøyelse er mest vanlig hos de bare begynnelsen linfrø omega-3 kosttilskudd.

Malt linfrø avføringsmiddel effekter

Ground linfrø er høy i fiber. Shealy rapporterer at linfrø økt avføring i flere lupus pasienter, men at begrenset testdata er tilgjengelig på effekten av linfrø på forstoppelse. Mange mennesker bare starte en omega-3 linfrøolje supplement som bakken linfrø vil oppleve avføringsmiddel effekter med mindre høyt fiberinnhold er tidligere inngå i kostholdet. Store doser av bakken linfrø i de uvant til linfrøolje kan gi uønskede avføringsmiddel effekter.

Potensielle alvorlige bivirkninger

Ground linfrø omega-3 kosttilskudd kan ha alvorlige bivirkninger hos noen mennesker med eksisterende blødningsforstyrrelser, advarer Shealy. Store mengder linfrø kan forårsake skjoldbrusk problemer, men ingen studier knytte riktige linfrø doser til skjoldbrusk problemer. Felles interesser linfrø omega-3 tilskudd dose er 1 til 2 spiseskjeer per dag.

Bruk av linfrø olje

Bruk av linfrø olje


Linfrøolje inneholder en høy konsentrasjon av en omega-3 fettsyre som kalles alfa-linolensyre. Omega-3 fettsyrer er essensielle for kroppen. Linfrø er følsom for temperatur, oksygen og lys så å beholde sine medisinske egenskaper, må linfrøolje holdes nedkjølt, forseglet og ut av sterkt lys.

Hudpleie

Er noen ganger brukt linfrø olje på huden for å behandle eksem og andre grove, tørr hud forhold. Den linfrø olje er ofte blandet med andre oljer for tekstur og duft når den brukes i skjønnhetsprodukter eller for hudpleie. Men kan også brukes alene som et hjem rette. Den anti-inflammatoriske egenskaper hjelpe med hevelser og rødhet i huden, noe som gjør den perfekt for mykgjørende kremer og fuktighetskremer.

Mat

Linfrøolje er ofte brukt i salat dressing for å befeste dressing med omega-3 fettsyrer. Det kan legges til varme frokostblandinger, mutter Butters og selv frukt smoothies. For de som ikke liker smaken, kan mindre beløp fortsatt være gunstig. De fleste amerikanere ikke får nok omega-3 syre i sine dietter. Omega-3 oljer er viktige fordi de er antioksidanter, gunstig for funksjon av nerver og senke triglyserider å holde hjertet sunt. Kroppene våre trenger ikke opprette noen omega-3 fettsyrer, så det er viktig å konsumere dem gjennom kosten.

Kosttilskudd

Linfrøolje er tilgjengelig i over-the-counter myke gel kosttilskudd. Alfa-linolensyre finnes i linfrøolje er endret i kroppen til å bli de samme grunnleggende syrer som finnes i omega-3 fiskeoljer. Disse kosttilskudd brukes som preventatives for høyt blodtrykk, høye triglyserider, hjertesykdom og mer. Linfrøolje kosttilskudd har ikke den fishy etter smak av fiskeolje kosttilskudd.

Retningslinjer for bruk av linfrøolje kapsler

Retningslinjer for bruk av linfrøolje kapsler


Linfrøolje er avledet fra linfrø plantefrø. Linfrøolje i kapselform er en populær supplement for det formål å øke mengden av essensielle fettsyrer i dietten. Linfrøolje kapsler inneholder den essensielle fettsyren alfa-linolensyre (ALA), som legemet svinger opp på omega-3 fettsyrer i fiskeoljen; eicosapentaensyre (EPA); og dokosaheksaensyre (DHA). Omega-3 fettsyrer som finnes i linfrø olje kapsler kan redusere betennelser i kroppen og bidra til å forhindre kroniske sykdommer - som eksempel leddgikt og hjertesykdom - og bidra til lavere kolesterol.

Retningslinjer for bruk av linfrøolje kapsler

•  Ta kontakt med lege eller helsepersonell før du tar linfrø olje kapsler. Folk tar blodfortynnende eller blodsukkersenkende medisiner bør ikke ta linfrø olje kapsler uten legekonsultasjon. Unngå linfrøolje hvis du har høye blod triglyserider. Ifølge University of Maryland Medical Center, bør folk som lider av diabetes, schizofreni, makuladegenerasjon eller prostatakreft unngå linfrø olje for det formål å øke deres nivå av omega-3 fettsyrer og bør i stedet øke inntaket gjennom kosten kilder. Gravide eller ammende kvinner bør ikke ta linfrøolje.

Velg den mest passende merke og type linfrø olje kapsel. Linfrøolje er funnet i flytende og softgel kapsler. Ifølge University of Maryland Medical Center, er av høyeste kvalitet linfrø olje kapsler produsert av ferske pressede frø, behandles i mørke forhold under 100 grader F, og er pakket i mørke beholdere av glass eller plast fordi lys og varme lett ødelegge oljen. Noen linfrø olje kapsler inneholder også vitamin E for å hindre videre harskning. Kvalitet produsenter av linfrøolje garantere deres produkt for å være fri for tungmetaller som kvikksølv og bly.

Følg instruksjonene fra en medisinsk faglig om hvor mange kapsler du skal ta. Også lese doserings retninger på kapselen flasken som linfrø olje kapsler kommer i forskjellige doser. Dosen vil avhenge av mengden av essensielle fettsyrer du allerede får fra din diett og noen bestemt tilstand du behandler med linfrøolje. Ifølge Mayo Clinic, er en typisk dose ett femtinitti spiseskjeer en dag, tilsvarende til en til to kapsler daglig.

Spre dosering av linfrø olje i løpet av dagen dersom du bruker mer enn én linfrø olje kapsel. Ta en i morgen med frokost og en om kvelden med middag hvis du tar to daglig.

Ta linfrø olje kapsler på egen hånd og ikke på samme tid som andre kosttilskudd eller medisiner. Linfrø kan påvirke hastigheten som næringsstoffer fra andre muntlige kosttilskudd er absorbert.

6. Se opp for bivirkninger, og avslutte bruken av linfrø olje kapsler dersom du opplever problemer. Ikke ta linfrøolje hvis du er allergisk mot linfrø eller andre ingredienser innenfor kapselen. Kvalme, oppkast og magesmerter er rapportert i sjeldne tilfeller.

Oppbevar linfrø olje kapsler riktig, i kjøleskapet innenfor den opprinnelige ugjennomsiktig flaske emballasje. Siden linfrøolje lett kan harskne når det kommer i kontakt med varme, lys og oksygen, bør du ikke lage mat med det.

Hint

  • Mens noen eksperter mener linfrøolje har samme omega-3 fordeler som fiskeolje, er kroppen ikke så effektiv på å konvertere ALA fra linfrøolje inn i omega-3 fettsyrer som allerede finnes i fiskeoljer; derfor linfrø olje kan ikke være så effektiv.
  • Ikke nok vitenskapelig informasjon foreligger om sikkerhet for å gi linfrø olje kapsler til barn.
  • Ikke påfør olje fra linfrø olje kapsler på skadet hud eller åpne sår.
  • Linfrøolje kan øke blødninger så bruk med forsiktighet hvis du planlegger å gjennomgå et kirurgisk inngrep.

Linfrø Meal Fordeler

Linfrø Meal Fordeler


Linfrø måltid har vært en ernæringsmessig og medisinsk supplement siden antikken. Det kommer fra lin anlegget (Linum usitatissimum) og dyrkes for enten frø eller fiberproduksjon. Noen ganger kjent som linfrø, har sine bruksområder blitt hentet fra kilder like varierte som folklore og moderne forskning. Flax avlinger produsere en rekke kommersielle produkter fra kosttilskudd til lin klær til dyrefôr.

Historie

Linfrø og dens grunnversjonen, lin måltid, har vært brukt siden steinalderen. Gamle egypterne laget klær fra lin og også inge lin for ernæringsmessige formål. I Nord-Amerika på 1800-tallet, lin produksjonen flyttet vestover sammen med amerikanske og kanadiske pionerer. Flax ble en hoved avling av Midtvesten og prairie provinsene i Canada. I dag er North Dakota den ledende amerikansk produsent av lin for olje og mat bruk, i henhold til North Dakota State University Extension Service.

Fordeler

Ifølge en artikkel publisert av University of Maryland Medical Center, to forskjellige deler av lin vise seg å være gunstig for helsen. Dette er omega-3 fettsyren alfa-linolensyre (ALA), som kommer fra linfrøolje, og lignans fra linfrø. Omega-3 fatty acid ALA er en kjent anti-inflammatorisk og fungerer omtrent som de fettsyrer som finnes i fiskeolje, ifølge artikkelen. Dette kan hindre eller bekjempe hjertesykdommer og leddgikt.

Lignans, plantesammensetninger, finnes i overflod i linfrø. Dette phytochemical fungerer som østrogen. Forskning blir gjennomført for å avgjøre om lignans kan redusere overgangsalderen hetetokter.

Misforståelse

The University of Maryland artikkelen antyder at linfrøolje kan forårsake diaré og øke blodsukkernivået når forbrukes i store mengder. En vanlig misforståelse er at hele flaxseeds kan være gunstig for helsen når stenket på mat. Katherine Zeratsky av Mayo Clinic påpeker at hele linfrø går gjennom kroppen ufordøyd, forlater verdifulle næringsstoffer uabsorbert. Ground linfrø, eller et måltid, blir absorbert, noe som gir kroppen med fiber og gunstige omega-3 fettsyrer. Linfrøolje inneholder fettsyrer, men ikke den fiber av linfrø.

Effekter

Forskning så langt tyder på at inntak av linfrø, linfrø måltid og linfrøolje er gunstig for helsen. Mulige helsebringende effekter som er nevnt i media er enorme, alt fra bedre hjerte helse og lavere kolesterol og blodsukker til glansfullt hår. Mens forskningen ser positive så langt, de offisielle studier er foreløpige.

Betraktninger

Ifølge University of Maryland, er forskning fortsatt blir utført på effekten av linfrø og lignans på kreftpasienter. Forskere er usikre på lin måltidets effekter på gravide kvinner. Lilian Thompson, Ph.D., en velkjent linfrø ekspert ved University of Toronto, har utført mange dyrestudier med linfrø med blandede resultater på mødre og deres avkom.

Thompson er enig med forskere ved det amerikanske instituttet for kreftforskning, som sier at flere studier er nødvendig på linfrø mulige kreftforebyggende egenskaper. Hun sier at en frisk person som ønsker lin fordeler kan trygt ta en spiseskje linfrø måltid per dag.

Ground linfrø & Honey Fordeler

Ground linfrø & Honey Fordeler


Bier produserer honning og bruke den til å ernære hele strukturen. Mennesker har stolt på honning eiendommer i århundrer for mat og medisinske formål. På samme måte kan bruk av linfrø spores tilbake mange århundrer. Faktisk, kong Karl den i det 8. århundre mye brukt linfrø og spioneringen sin helsemessige fordeler. Mer forskning er nødvendig for å befeste det som tradisjonell medisin og mange helhetlig healere har støttet i mange år --- at både honning og linfrø har flere fordeler.

Ground linfrø er mer lettfordøyelig

Menneskekroppen kan fordøye og bearbeide bakken linfrø enklere og mer effektiv enn hele linfrø. Ifølge Mayo Clinic, passerer hele linfrø ofte ufordøyd gjennom mage-tarmkanalen; dermed ikke kroppen ikke får de helsemessige fordelene forbundet med lin. Ground linfrø gir også ekstra fiber da lagt til dietten.

Rå honning helse fordeler

Bearbeidet honning kan ikke ha så mange fytokjemikalier som rå honning. Ifølge Whole Foods, har rå honning anti-sopp, anti-virus og antibakterielle egenskaper. Den inneholder spor av harpiks som finnes i propolis, stoffet som bier produserer og bruker til å forsegle en bikube og avverge bakterier. Rå honning inneholder også fytokjemikalier som phenylethyl caffeate og caffeic acid methyl caffeate. Disse fytokjemikalier kan bidra til å forebygge kreft og tumorvekst.

Ground linfrø helse fordeler

Ground linfrø inneholder egenskaper som kan redusere risikoen for å utvikle visse sykdommer. Selv om mer forskning er nødvendig for å befeste lin fordeler, alle komponenter i lin - inkludert omega 3 fettsyrer som ALA, lignans og andre antioksidanter - kan bidra til å beskytte kroppen fra diabetes, hjertesykdom, høyt kolesterol, hjerneslag og kreft . Ifølge WebMD, er det ca 1,8 g. av omega-3 fettsyrer i hver spiseskje malt linfrø. Linfrø inneholder også fiber og mellom 75 og 800 ganger mer lignans - som har antioksidantegenskaper - enn andre typer plantebasert mat.

Honning undertrykker Hoster

Tradisjonelle hjem rettsmidler for å lindre en sår hals blant annet legge honning til varm te eller varmt vann. Honning kan også være en effektiv hoste suppressant. Barn i alderen ett eller yngre er i faresonen for å utvikle spedbarn botulisme hvis gitt honning; kan imidlertid ungdommer nytte honning er beroligende, hoste undertrykke egenskaper. En 2007 studie utført av forskere ved Penn State College of Medicine studert effekten av honning i forhold til dexomethorphan, en mye brukt over-the-counter hoste suppressant. Resultatene indikerte at honning var like effektivt som medisiner.

Ground linfrø kan legges til Oppskrifter

Ulike oppskrifter kan romme legge bakken linfrø. Darkly fargede, fuktige retter som enchiladas eller kjøttpudding skjule smaken og tekstur; linfrø kan også bli brukt i bakervarer eller tilsettes til matvarer som smoothies, yoghurt og havremel.

Honning hjelper kontroll Blood Sugar

Ifølge hele matvarer, kan honning hjelpe til å kontrollere blodsukker på grunn av sin forholdet fruktose (som frigjøres enzymer fra leveren) til glukose. Fruktose hjelpemidler leveren i å absorbere glukose og endre den til glykogen. Muskel og leverceller lagre glykogen og bruke den til drivstoff den menneskelige hjerne.

Ground linfrø Vs. Linfrøolje

Ground linfrø Vs.  Linfrøolje


Linfrø er en gammel korn spores tilbake til romerne og egypterne. De bar den i sine medisinposer for å behandle lidelser i kroppen, hud og indre organer. Også kjent som linfrø, er dette anlegget kilden tekstil lin. Betraktet som en folkemedisin, har sitt mangfold for helbredende og helsebringende fordeler utvidet over kontinentene.

Typer

Det finnes to grunnleggende typer av linfrø: brunt og gull. Enten farge kan kjøpes sprukket eller helhet. Frø kan formalt, pakket som en pulveraktig måltid eller hentet i olje form.

Fordeler

Første og olje kan anvendes som en bestanddel for å øke nærings-næringsstoffer. Likeledes spiller de en viktig rolle i forebygging og behandling av kreft, kardiovaskulær helse og fremme sunn funksjon av immunsystemet. Fra et kosttilskudd perspektiv, er bakken linfrø et kutt over olje form. For en konsentrert forbedring av omega-3 fettsyrer, er olje overlegen, tilgjengelig i flytende eller myke gelatinkapsler.

Funksjoner

Ground linfrø gir enklere absorpsjon og generell sunn fordøyelse. Bakken frø er rike på gunstig fiber, hele protein og er en rik kilde til lignans, antioksidanter som beskytter prostata, bein og bryst helse. Bakken frø redusere symptomer på overgangsalder og betennelse. Studier viser at linfrøolje bistår i healing Crohns sykdom og kolitt. Linfrøolje inneholder mer ALA (alfa-linolensyre), fordelaktig for hjertesykdommer, inflammatorisk tarmsykdom og artritt. Begge inneholder omega-3 fettsyrer.

Betydning

Disse oljerike frø kan fundamentalt forbedre ens generelle helse. Da lagt til kosthold, hjelpemidler det i å slippe LDL kolesterol og opprettholde blodsukkernivået. Som en plantekilde, har den de rikeste antioksidanter, omega-3-fettsyrer og hele proteinet. I sin egen rett, linfrø og dens utvunnet olje har sine egne nevneverdige fordeler, og er ikke en erstatning for hverandre.

Effekter

Moderat inntak av bakken linfrø og olje motstykke har sett positive funn i forskning og medisinske studier globalt. Den merkbare fordelene med linfrø ta flere dager til et antall uker, avhengig av personens generelle helse før du starter supplement. I studien studier, har linfrøolje vært gunstig for å redusere betennelse hos pasienter med leddgikt og lupus.

Forebygging / løsning

Ground linfrø har konsistensen av hvetespirer med en nøtteaktig smak. Sett en spiseskje i bakevarer. Dryss det over yoghurt eller salat. Linfrøolje er et alternativ til olje som finnes i laks, sild og tunfisk uten den forferdelige ettersmak. Linfrøolje har en behagelig nøtteaktig smak. Legg til salatdressing, smoothies eller dagligdagse matlaging. Linfrøolje kan tas i kapselform som kosttilskudd.

Advarsel

Ta bare i moderate mengder. Drikk rikelig med vann når du spiser linfrø for å unngå forstoppelse. Unngå å ta linfrø samtidig som medisiner eller kosttilskudd. Det kan hindre eller forsinke opptaket. Søk råd fra helsepersonell.

Hva er fordelene med linfrø og linfrø?

Hva er fordelene med linfrø og linfrø?


Linfrø, også kjent som linfrø, er høy i fiber og rik på alfa-linolensyre (ALA), en essensiell fettsyre i et næringsdiett. ALA faller under kategorien av omega-3 fettsyrer som fremmer kroppens og hjernens utvikling.

Origin

Linfrø kommer fra lin anlegget, som ble brukt av gamle egypterne for medisinske formål, inkludert behandling av forstoppelse. De brukte også fiber i anlegget for å lage klær og fiskegarn. Linfrø vokser også i Canada og det nordvestlige USA.

Fordeler

ALA i linfrø kan senke blodtrykket, redusere risikoen for hjertesykdom og lavere kolesterol, spesielt innenfor en samlet diett av hele korn, grønne grønnsaker, frukt og fisk. Forbruk av linfrø kan lette milde menopausale symptomer, lavere blodsukkernivå og forebygge osteoporose. Linfrø tilskudd kan hindre eller redusere tumorvekst i bryst, tykktarm, prostata og hudkreft. Linfrø kan være effektiv i behandling av leddgikt, sår, migrene, oppmerksomhetssvikt / hyperaktivitet, spiseforstyrrelser, emfysem, psoriasis og glaukom. Mer forskning er nødvendig for å underbygge forstudier.

Bivirkninger

Det er få bivirkninger for en frisk person forbruker linfrø. Linfrø kan forårsake forstoppelse hvis det tas uten vann. The fiber i linfrø kan redusere kroppens evne til å absorbere muntlig medisiner.

Spise Flax Seed

Strø en spiseskje av bakken linfrø på en salat, bolle med frokostblanding eller havregryn. Bland bakken linfrø i pannekakerøre. Bland bakken linfrø i krydder for en sandwich. Bland bakken linfrø i ulike dips, som potet chip dukkert eller guacamole. Substitute linfrøolje for andre oljer i oppskrifter.

Spør legen

Spør en helsepersonell før man spiser linfrø. Linfrø kosttilskudd kan samhandle med p-piller, hormonerstatningsterapi, blodfortynnende medisiner, diabetes medisiner.

Om Linfrøolje

Linfrøolje har mange gode egenskaper. Denne oljen kommer fra lin anlegget som brukes til å lage lin stoff. Det er en utmerket kilde til lignans og omega-3 fettsyrer. Gjennom historien har linfrøolje vært holdt i høy aktelse for behandling av vanlige sykdommer og sykdommer. Det er anti-inflammatorisk, analgetisk og avføringsmiddel. Det har blitt brukt alene og i kombinasjon med andre naturlige rettsmidler for å forbedre den generelle helsen og behandle bestemte vilkår, fra hudproblemer til infertilitet.

Historie

Linfrø er innfødt til Afrika, Asia og middelhavsregionen i Europa. Plantens frø har blitt konsumert i løpet nedtegnet historie. Noen rapporter tyder på at keiseren Charlemagne økt dyrking i Europa i løpet av sin regjeringstid på grunn av sine mange gunstige bruksområder. Det har vanligvis blitt anvendt for å fremstille huden balsam og til å behandle forstoppelse. Amerikanske kolonister førte linfrø til Nord-Amerika. I løpet av det 17. århundre, Canada begynte å dyrke lin avlinger. Det er i dag verdens største produsent av linfrø og linfrøolje.

Funksjoner

Moderne vitenskap gir noen bevis om oljens egenskaper, mineralinnhold og fordeler. Vitenskapelig analyse av linfrøolje viser at det inneholder mindre mettet fett enn hvilken som helst annen vegetabilsk olje, bortsett fra rapsolje. Den har langt mindre dårlig fettsyre, fra Omega-6 oljer, enn de fleste andre vegetabilske oljer. Bare kokos, oliven og palmeolje har mindre. Det er høyere i omega-3 fett enn alle vegetabilske oljer, unntatt olivenolje og rapsolje. Noen fisk, som laks og kveite, også inneholde høye nivåer av Omega-3 oljer, som moderne vitenskap har anses gunstig for helse og ernæring. Studier viser at omega-3-olje innholdet i linfrøolje er omtrent 50 prosent - det doble av fiskeolje.

Fordeler

Anbefaling av linfrø olje for medisinsk bruk har vokst enormt siden den ble vedtatt for healing hudproblemer og fordøyelsesplager. Linfrøolje er en god kilde til mineraler som mangan, magnesium, folat, fosfor og kobber, sammen med vitamin E og B6. Mange naturopaths og alternativ-medisin eksperter mener at Omega-3 oljer, lignans og mineraler i linfrøolje (eller bakken frø) gjør det nyttig for behandling av astma, høyt blodtrykk, KOLS, glaukom, Crohns sykdom, lupus og selv menstruasjonsproblemer . I tillegg er noen medisinske utøvere tyder på at alpha-linolenic syrer i linfrø kan bidra til å forhindre brystkreft og prostata kreft, hjertesykdom, osteoporose og arteriosklerose.

Effekter

Kontrollerte studier kan bidra til å bevise de gunstige effektene av linfrø oljer. Disse studiene også bidra til å utvikle retningslinjer for trygge doser, samt bestemme mulige bivirkninger og legemiddelinteraksjoner som brukerne bør vite om. Store mengder av linfrø olje kan hemme blodlevring hos noen mennesker. Den generelt anbefalt maksimal daglig dose er 1 ss. per dag. Gravide og ammende kvinner bør ikke forbruke linfrø olje.

Betraktninger

Linfrøolje er svært forgjengelig. Derfor bør du kjøpe det fra leverandører som distribuerer den i ugjennomsiktige kjølecontainere. Hold linfrø olje nedkjølt og bruke det innen 2 til 3 uker. Ikke bruk det til matlaging, som oppvarming det ødelegger noen av sine gode egenskaper. Oljen har en behagelig, nøtteaktig smak. Det kan bli blandet inn i ferdigmat og oppskrifter for salatdressinger og marinader for å gjøre forbruket lett.

Ledig 33 Hjem Medisinsk rettsmidler

Ledig 33 Hjem Medisinsk rettsmidler


Hjem medisinske rettsmidler kan hjelpe folk å unngå en kostbar og langtekkelig tur til legen eller sykehuset når de brukes på riktig måte. En rekke hjem rettsmidler er tilgjengelige for å bidra til å lindre angst, fysisk smerte og en rekke andre plager.

Musikk

Lytte til beroligende musikk kan lindre en rekke plager. Den strålende toner av Bach eller Beethoven kan bidra til å lindre depresjon, leddgikt smerte, kroniske smerter, angst og stress. Myk, harmonisk musikk kan også være en katalysator i en beroligende natts søvn for de som lider av søvnløshet. Musikkterapi behøver ikke være begrenset til klassisk musikk, men det bør være noe som er beroligende for lytteren.

Farge

Fargeterapi, kjent som fargeterapi, er et annet populært alternativ behandling. Dette er grunnen til sykehus rom er ofte en beroligende lys blå eller grønn. Noen utøvere sier farge kan skifte en stemning eller balansere kroppens energi til å levere hva som mangler. De åtte chakraene hver tilsvarer en annen farge og energi. De som trenger et løft i visse områder, for eksempel et knust hjerte, må bare fokusere på den tilsvarende chakra og fargen forbundet med det, noe som ville være den grønne hjertet chakra for en som er ødelagt. Farger kan også hjelpe rense negative følelser og bytte en stemning fra dyster til moro.

Hvitløk

Hvitløk har blitt brukt i tusenvis av år som et helsebistand. Den kan fremstilles i måltider eller tatt som en pille, kapsel eller annen supplement, men virkningen vil være den samme. Hvitløk har tradisjonelt blitt brukt til å behandle forkjølelse, influensa, øret aches, vaginal gjær og andre infeksjoner. Andre populære bruker av hvitløk er å senke blodtrykket og kolesterolnivået, styrke immunsystemet og som en antioksidant. Hvitløk er også tatt i den tro at det kan bidra til å forebygge kreft, tynne blodet, og for å hindre åreforkalkning, slag og hjerteinfarkt.

Urter

Et bredt utvalg av urter eller urte kosttilskudd har blitt brukt til å behandle en rekke plager. Aloe er en populær aktuell salve for smerter, betennelser, kutt, utslett og insektbitt. Fiskeolje er antatt å hjelpe til med angst og depresjon, smerte, inflammasjon, revmatoid artritt, stivhet, tretthet og Reynauds sykdom. Linfrø er tenkt å bidra med smerter, betennelser, stivhet, revmatoid artritt, forstoppelse og muligens lupus nephtritis. Flere naturmidler kan bli funnet på helsekost butikk eller på nettet (se ressurser nedenfor).

Advarsel

Hvis tilstanden blir verre eller ikke bedre, bør du kontakte lege umiddelbart.
Urte kosttilskudd og andre alternative behandlingsformer kan være i konflikt med medisiner foreskrevet av legen din. Rådfør deg med legen din før du tar urte kosttilskudd eller bruke noen hjemme rette.

Hvordan bruke linfrø olje til behandling av angst

Hvordan bruke linfrø olje til behandling av angst


Angst kan manifestere seg i mange former. Vi kan oppleve muskeltetthet, mageproblemer, hodepine og en rekke andre fysiske symptomer når vi er engstelige. Linfrøolje inneholder alfa-linolensyre (ALA), en av de omega-3-fettsyrer som er essensielt for å opprettholde god helse. Linfrøolje kan bidra til å senke blodtrykket og kolesterolet, holde våre fordøyelseskanalen sunt og fungere som en anti-inflammatorisk. Det kan også balansere våre hormoner nok til å behandle PMS symptomer og generell angst.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din dersom du opplever depresjon eller angst som stammer fra en inflammatorisk sykdom eller tilstand, for eksempel leddgikt eller irritabel tarm syndrom (IBS). Linfrøolje kan tas internt eller brukes som et grøtomslag for å redusere betennelse. Du kan føle deg mindre engstelig hvis du har mindre smerter.

Begynn sakte når du bruker linfrø produkter til behandling av angst. Hvis kroppen din ikke er vant til supplement, kan du oppleve ubehagelige bivirkninger som for eksempel overdreven tretthet, kvalme, diaré, kløe, tett nese og nysing. Ta en dose av linfrøolje og se hvordan kroppen din reagerer før du legger den til din vanlige rutine.

Ta linfrøolje ved å blande den med en drikke eller ved å svelge kapsler. Du kan få en dag er verdt av næringsstoffer med 1 ss. av olje. Du trenger å ta så mange som 10 til 20 kapsler daglig for samme mengde nytte.

Innarbeide bakken linfrø i bakevarer hvis du ønsker å maskere smaken av supplement. Dette vil også legge fiber til kosthold, forbedre din generelle helse.

Unn leddsmerter som kan føre til tretthet og angst med linfrø komprimere. Mix linfrø mel, som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, med varmt vann før den har dannet en løs lime. Bruk en vaskeklut til å bruke den lokalt der det trengs.

Eksperimenter ved å legge lin produkter til mat du vanligvis spiser. Havregryn, yoghurt, salater og frukt er gode valg. Nutty smaken av olje eller frø kan utfylle mange forskjellige smaker.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk linfrø olje hvis du lider av depresjon og angst på grunn av bipolar lidelse. Linfrøolje kan indusere hypomani eller øke eksisterende manisk oppførsel.
  • Ikke erstatning linfrøolje alene for råd fra en medisinsk faglig. Hvis du bruker linfrø produkter og ikke merke noen endring i ditt nivå av angst, ring din lege. Du må kanskje prøve rådgivning eller annen type medisin for å se resultater.

Hvordan lage en Linfrø grøtomslag

Linfrø er en kilde til omega-3 fettsyrer og er verdsatt for sin antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper. For mindre skrubbsår og infeksjoner, er en linfrø omslag en nyttig healing hjelpemiddel.

Bruksanvisning

Grind 1 ss linfrø med morter til du kommer medium konsistens.

Skjær en passende lengde på gasbind å fullstendig dekke såret.

Brett gasbind flere ganger til du har opprettet en pute seks lag dyp.

Sett bakken linfrø mellom tredje og fjerde lag, brette gasbind stengt.

Hell varmt vann over gasbind for å frigjøre linfrø er essensielle oljer.

Still grøtomslag side for å avkjøle.

Påfør grøtomslag på såret ved hjelp av medisinsk tape for å feste den på plass.

Endre grøtomslag som nødvendig før såret er grodd.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid et grøtomslag på ren, tørr hud.
  • Du kan merke en svak prikking eller trekke følelse som linfrø trekker infeksjonen ut av såret. Dette er normalt. Hvis følelsen er sterk, sjekk huden under grøtomslag for allergisk reaksjon.
  • For maksimal effektivitet, endre grøtomslag daglig.