Digidexo.com

sovepiller

Symptomer på sovepille Overdose

Symptomer på sovepille Overdose


Når den brukes som anvist, sovepiller er trygge og effektive. Imidlertid, å ta for mange sovetabletter kan forårsake en rekke bivirkninger, og i noen tilfeller død. Flere typer reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle søvnforstyrrelser, inkludert Ambien og Lunesta. Folk som har en historie med narkotikamisbruk bør vurdere å ta over-the-counter alternativer som Benadryl eller Unisom. Når man tar alle typer av sove pillen, er det viktig å bare ta så mange sovetabletter som angitt på emballasjen eller resept merking. Følge instruksjonene på pakken vil hjelpe deg å unngå en overdose.

Kvalme

Kvalme er ett tegn av en sovepille overdose. Kvalme er preget av følelser av sykdom, og i mer alvorlige tilfeller, oppkast. Hvis du opplever kvalme mens du tar sovepiller, sørg for å drikke ekstra væske som det vil bidra til å lindre følelser av kvalme. En annen lettelse alternativ er å be legen din om en anti-brekkmiddel, som er et stoff som brukes til å lindre kvalme.

Døsighet

En overdose sovepiller kan føre til alvorlig døsighet. I de fleste tilfeller vil de følelser av døsighet avta noen få timer etter at medisinen er tatt. Men hvis du har varig døsighet fra å ta sovetabletter, bør du kontakte legen din umiddelbart. Unngå bruk av tunge maskiner, kjøring, og viktige beslutninger under påvirkning av sovepiller hvis det er mulig.

Forstoppelse

Sovepiller kan føre til forstoppelse hvis for mange blir tatt. Hvis forstoppelse oppstår mens du tar sovepiller, bruk av avføring myknere og avføringsmidler er effektive lettelse alternativer. I tillegg vil drikke rikelig med væske også bidra til å lindre forstoppelse. Den forstoppelse vil avta når de sovepiller har vært fullt metaboliseres av kroppen.

Delirium

En overdose sovepiller kan føre til utvikling av delirium i brukeren. Delirium er preget av uklar tenkning, problemer med hukommelse, og i mer ekstreme tilfeller hallusinasjoner. Hvis du opplever delirium fra overdoser på sovepiller, kontakt legen din umiddelbart. I de fleste tilfeller vil delirium avta fra å ta kun antall sovepiller i doseringsanvisningen.

Skjelvinger og Beslag

En sovepille overdose kan også ha visuelle tegn, for eksempel skjelvinger og kramper. Intensiteten av de rystelser eller beslag vil være avhengig av hvor mange sovetabletter ble tatt. Hvis noen rystelser eller krampeanfall oppstår fra en overdose sovetabletter, må du kontakte legen din umiddelbart. Dersom anfallene er alvorlig, kan det å kontakte ambulanse være nødvendig.

Hvordan gjenkjenne symptomene på en sovepille Overdose

Hvordan gjenkjenne symptomene på en sovepille Overdose


Sovepiller er en form for beroligende midler som brukes til å behandle søvnproblemer som søvnløshet. Selv om ikke alle sovepille overdoser er tilsiktet, kan det være alvorlig risiko involvert når du tar sovetabletter. I en studie gjort av American Cancer Society, ble det funnet at menn som indikerte at de tok sovepiller "ofte" hadde en 57 prosent økning i dødelighet og kvinner hadde 54 prosent økning.

Bruksanvisning

•  Observer personen for tegn på en urolig mage, inkludert oppkast. Kroppen vil noen ganger prøver å kvitte seg med et overskudd av giftstoffer gjennom oppkast. Men selv om en person har sluttet oppkast, dette betyr ikke at en person er ute av fare ved overdosering.

Be personen til å stå opp og betale oppmerksomhet om de ser ut til å være stødig på beina. Under en overdose, kan en person ikke være i stand til å stå og kan klage over kraftig svimmelhet. Svimmelhet kan også være ledsaget av tåkesyn eller besvimelse.

Se etter tegn på gisper, tungpustethet og kveles. Hvis personen har problemer med å puste, er dette en alvorlig helsetrussel og bør ikke tas lett på.

Snakk med personen for å avgjøre hvorvidt de kan bære på en normal samtale, ved hjelp av logiske tankemønstre. Hvis personen har problemer med å uttale ord eller ser ut til å ha oppstått problemer med å sette klare tanker sammen, dette er et faresignal.

Våkn personen hvis han sover. En person i koma kan synes å være sovende, men ved nærmere ettersyn, vil det være vanskelig eller umulig å vekke dem. The Mayo Clinic sier at koma symptomer inkluderer: ". Lukkede øyne, ingen svar av lemmer unntatt refleks bevegelser, og ingen reaksjon på smertefulle stimuli, med unntak av refleks bevegelser"

Tips og advarsler

  • Hvis du er foreskrevet en sovepille, alltid diskutere riktig dosering informasjon med din lege og apotek.
  • Hvis du kjenner igjen symptomene på en sovende pillen overdose, kontakt lege og omsorg umiddelbart. Hvis du selv eksternt mistenker en overdose, ringe American Association of Poison kontrollsentre på 1-800-222-1222.
  • Ikke kjør etter å ha tatt en sovepille.
  • Ikke kombiner alkohol og sovetabletter.
  • Må ikke svelges noen ekstra medisiner hvis en overdose er mistenkt.
  • Ikke låne andres sovepiller. En medisin som fungerer for en person kan ikke være et godt valg for en annen. I tillegg foreskrive leger sove pille doser i henhold til ulike faktorer som for andre medisiner du nå tar, alder, vekt og kjønn. Sleeping pille dosering er ikke en one size fits all scenario.

Hvordan Sovepiller hjelpe deg å få til å sove?

Hvordan Sovepiller hjelpe deg å få til å sove?

Introduksjon

Hver natt tusenvis av mennesker over hele USA og i hele verden har problemer med å sovne. Noen ganger er dette på grunn av angst, andre ganger bare ren søvnløshet. Den vanligste kur for dette problemet er å ta sovetabletter. Disse pillene kan variere i styrke fra over disk til reseptbelagte styrke og i de fleste tilfeller gi lindring til dem som trenger søvn.

Cycles

For å forstå hvordan en sovepille fungerer, må vi først forstå hvordan kroppen sykluser løpet av en 24-timers periode. Kroppen har to forskjellige moduser, sovende og våken. Som i dag bærer på kroppen sakte konverterer seg over til sove-modus. Dette innebærer utgivelsen av en kjemisk fra pinealkjertelen som heter melatonin. Dette fører til gjesping, uskarpt syn, avslappede muskler og et ønske om å lukke øynene. Når kroppen har oppnådd full sove-modus, går det gjennom hele natten før våken modus spark tilbake og kroppen sakte begynner å våkne opp igjen. Men mange mennesker har en hard tid å justere fra våken modus for å sove modus. Det er der sovepiller kommer inn.

Melatonin

Der de fleste mennesker har et problem med å sovne har å gjøre med utgivelsen av melatonin. Enten det er psykisk eller fysisk, manglende evne for kroppen å produsere nok melatonin for søvn kan ende opp i en natt med urolig semi-søvn, eller bare holde seg våken. Sovepiller har et stoff i dem som etterligner effekten av melatonin. Når det kommer inn i kroppen gjennom sovende pillen vil det føre til de samme effektene som melatonin gjør på kroppen, som hjelper deg med å sovne.

Farene

Jo høyere dose av en sovepille, jo mindre pinealkjertelen må arbeide for å produsere naturlig melatonin for å hjelpe kroppen søvn. Men dette kan føre til at kroppen til å bli avhengig av medisiner for å sovne. Dette er vanligvis bare tilfelle med reseptbelagte piller, men det kan skje med overforbruk av over skranke medisiner i tillegg.

Typer Sovepiller

Mange mennesker lider av søvnløshet på enkelte punkt i sitt liv. Det kan bli brakt på grunn av psykisk eller fysisk stress, angst, depresjon og noen medisiner. Det kan også være forårsaket av inntak av for mye koffein, nikotin og alkohol. Hvis enkle endringer i livsstil ikke er tilstrekkelig til å lindre søvnløshet, kan du velge å snakke med legen din om medisinering alternativer.

Lunesta

Lunesta (generisk navn eszopiclone) er rettet mot folk som har både problemer med å sovne og forbli sovende. Lunesta kan føre til svimmelhet, hodepine, morgen tretthet, hukommelsestap og søvngjengeri.

Ambien

Ambien er for folk som har problemer med å sovne. Ambien CR er ment for de som trenger hjelp til å sovne og forbli sovende. Bivirkninger kan være hukommelsestap, svimmelhet, hodepine og abstinenssymptomer.

Rozarem

Rozarem (generisk navn ramelteon) er ikke kjent for å forårsake avhengighet eller abstinenssymptomer. Men det er ment for kortvarig bruk og kan forårsake bivirkninger og legemiddelinteraksjoner.

Sonata

Sonata (generisk navn zaleplon) kan forårsake abstinenssymptomer og kan være vanedannende. Bivirkninger kan være svimmelhet, nummenhet, kvalme, angst, aggresjon, hallusinasjoner og andre.

Non-resept

Du kan også finne ikke-reseptbelagte sovepiller, som difenhydramin (i merkenavn Sominex og Nytol) og doxylamine (i Unisom).

Long-Term Bivirkninger av Sovepiller

Når en person opplever problemer med sine søvnmønster, er det helt normalt å oppsøke hjelp fra en sovende hjelpemiddel. De er mer enn i stand til å la deg få en god natts søvn. Likevel er denne typen medisiner er egentlig bare egnet for svært kort tids bruk - ikke mer enn to uker av gangen - og kan be noen svært uheldige bivirkninger fra langvarig bruk.

Habit-Forming

En av de vanligste bivirkninger av langvarig bruk av sovepiller er at stoffet kan bli vanedannende, noe som betyr at det vil være behov for en person å faktisk sovne.

Søvnløshet

Noen ganger kan en resept sovne kan føre til en negativ reaksjon av søvnløshet, selv etter å ha tatt medisinen.

Døsighet

Mange som bruker sove hjelpemidler lider av en nesten overveldende følelse av tretthet på å våkne. Denne spesielle bivirkningen kan merkes når ethvert stadium av bruk, enten det er kortsiktig eller langsiktig, selv om intensiteten vil mest sannsynlig vedvare lenger inn i dag fra langvarig bruk.

Hodepine

Noen mennesker som har brukt sovepiller over en lang periode kan også begynne å lide av moderat til alvorlig hodepine.

Irritabilitet

Langvarig bruk kan også føre til irritabilitet.

Uttak

Tilbaketrekking er egentlig en familie av symptomer, inkludert kvalme, oppkast, magekramper, angst, svette og "rister".

Hva er Sovepiller?

Hvis du har problemer med å sove, har du kanskje vurdert medisiner for å hjelpe deg med resten. Både over-the-counter og reseptbelagte søvn medhjelpere er tilgjengelige for midlertidig behandle søvnløshet. Likevel, før du tar sovetabletter, er det gunstig å vite forskjellen på de ulike typer medisiner og være klar over risikoen og bivirkningene. Alltid gi legen din med en nøyaktig beskrivelse av dine søvnforstyrrelser symptomer da dette kan redusere risikoen for feil diagnose eller resept.

Reseptbelagte piller

Tre typer reseptbelagte piller eksisterer --- antidepressiva som sedate, piller som hjelper deg med å sovne, og medisiner som hjelper deg i å sove. Ifølge mayoclinic.com, piller som hjelper deg falle og bli sovende er vanligvis tatt for mindre enn to uker av gangen. Sederende antidepressiva kan brukes i lengre tidsperioder; derimot, er den viktigste funksjonen til piller for å behandle depresjon ikke søvnløshet.

Bivirkninger av reseptbelagte piller

The Mayo Clinic anbefaler at alle tre typer reseptbelagte medisiner kan gi svimmelhet, hodepine og tretthet. Søvn hjelpere som hjelper deg å falle og bli sovende kan også forårsake alvorlige allergiske reaksjoner. Hvis du opplever elveblest, hevelse eller pustevansker, søk medisinsk hjelp umiddelbart som det kunne være livstruende. I tillegg kan reseptbelagte piller forårsake søvn atferd som overspising eller kjøring. Uavhengig av alvorlighetsgraden av bivirkningene, alltid kontakte legen din bør du oppleve dem.

Over-The-Counter Søvn Aides

Over-the-counter (OTC) sovetabletter er lett tilgjengelig for kjøp, og kan bli tatt hvis du er over 12 år Ifølge helpguide.org, er OTC søvn hjelpere ikke ment for langsiktig bruk, og bør ikke tas for lenger enn noen få dager. Noen OTC piller har også en sekundær funksjon som behandler forkjølelse. Bivirkninger av OTC søvn medisinering inkluderer tåkesyn, forstoppelse og klossethet.

Forslag

Ifølge helpguide.org, bør du alltid informere legen din om noen annen medisinsk tilstand du må unngå alvorlige bivirkninger. Også fortelle din lege om noen andre medisiner --- både OTC og reseptbelagte --- du er i dag. Aldri forbruke mer enn foreskrevet dose eller beløpet foreslått for OTC piller da dette kan føre til en overdose.

Advarsel

Alkohol bør aldri bli fortært mens du tar sovemedisin. Videre kan blande sovepiller med andre reseptbelagte legemidler være farlig og bør unngås med mindre du er informert av en medisinsk faglig. Hvis du eller noen du kjenner har utviklet en avhengighet eller avhengighet til reseptbelagte eller reseptfrie søvn hjelpere, kontakt lege eller kontakt National Drug and Alcohol Treatment Referral på (800) 662-4357.

Naturlig alternativ til Sovepiller

Flere naturlige alternativer finnes for de som ønsker å unngå sovepiller og deres bivirkninger. Hvis du opplever problemer med å sove, prøv å bruke aromaterapi, forbruker visse matvarer og drikke på kvelden, og modifisere dine søvnvaner. Trening og pusteøvelser kan også være nyttig, men ikke utføre noen form for kardiovaskulær trening innen 3 timer for å gå til sengs.

Aromaterapi

Enkelte urter og planter, for eksempel lavendel, vanilje, kamille, bergamot, sandeltre og mandarin olje, har vist seg å ha en avslappende effekt. Eteriske oljer kan brukes i et varmt bad, eller oppvarmes i en diffusor.

Mat og drikke

Drikk en kopp kamille te eller et glass varm melk før sengetid. Melk inneholder aminosyren tryptofan, den samme kjemiske funnet i kalkun som forårsaker søvnighet. Andre matvarer som bidrar til avslapning er bananer, mandler og havregryn. Mandler inneholder også tryptofan; bananer og havregryn inneholder hormonet melatonin, som bidrar til å regulere naturlige søvnrytme.

Herbal rettsmidler

Naturlig søvn hjelpemidler som melatonin og vendelrot generelt har færre bivirkninger enn sovepiller, selv om de kan forårsake tretthet på dagtid, og bør ikke brukes hver natt.

Restorative Yoga

Restorative yoga refererer til yoga Postures som skaper en dyp følelse av velvære. Prøv å utføre yoga Postures som "ben opp veggen positur" før sengetid: ligge på gulvet med bena rett opp mot veggen, og bo i denne posisjonen i 5 til 15 minutter.

Behavior Modification

Unngå sentralstimulerende midler, som for eksempel koffein eller nikotin, i kveld. Lys fra en TV eller dataskjerm kan også ha en stimulerende effekt, så engasjere seg i mer avslappende aktiviteter før sengetid, for eksempel lesing. Fjern TV fra soverommet og holde en vanlig søvn tidsplan, selv i helgene.

Liste over Sovepiller

Hvis du har søvnløshet, er du ikke alene. Ifølge Johns Hopkins medisin, om lag en tredjedel av amerikanerne har problemer med å sove. En lege vil ofte foreskrive sovetabletter til en pasient som er under stress, reiser ofte, eller ikke kan forbli sover hele natten. Selv om sovepiller ikke behandler den underliggende årsaken til søvnløshet, kan de hjelpe deg å få litt sårt tiltrengt hvile.

Informasjon om Sovepiller

Mens mange reseptbelagte sovepiller ikke bære alvorlig risiko, er det viktig å informere legen din om eventuelle andre medisinske tilstander før du starter en ny resept. Nedenfor er noen delvis lister over noen av de mer populære sovne medisiner.

Legemidler som hjelpe deg å sovne

Eszopiclone (Lunesta)
Ramelteon (Rozerem)
Triazolam (Halcion)
Zaleplon (Sonata)
Zolpidem (Ambien)

Narkotika som hjelper holde deg Asleep

Estazolam
Eszopiclone (Lunesta)
Temazepam (Restoril)
Zolpidem (Ambien CR)

Narkotika for når du ikke får sove, og du er deprimert

Amitriptylin
Nortriptylin (Pamelor)
Trazodon (Desyrel)
Eszopiclone (oralt)
Ramelteon (oralt)
Zaleplon (oralt)
Zolpidem (Oral Route, munnhulen Route)
Trazodon (oralt)

Reseptfrie søvn hjelpemidler

Det er mange over-the-counter sove hjelpemidler som kan være et godt valg for noen som bare trenger litt hjelp med å få sove nå og da. Noen av disse er melatonin, Unisom og Valerian rot. Noen over-the-counter sove hjelpemidler inneholder også en smertestillende, som Tylenol PM.

Bivirkninger av Sovepiller

De fleste sovepiller er foreskrevet av leger for å hjelpe folk sovner eller bli sovende. Det er noen over-the-counter medisiner som fungerer som sovepiller. Men den primære type sovetabletter har en slags narkotiske stoffet i sine ingredienser. Alle sovepiller, spesielt narkotika, har en høy risiko for bivirkninger, og med noen som kan til og med føre til døden.

Advarsel

Alle narkotiske sovepiller har en mulighet for avhengighet og til og med dødelig overdose, ifølge MedlinePlus. Denne risikoen øker kraftig når alkohol eller andre narkotiske stoffer, slik som Vicodin smertestillende, blir brukt. Noen brukere av reseptbelagte sovepiller har rapportert å ha sex, kjøring og spise mens under påvirkning av slike legemidler. Denne risikoen kan reduseres ved å få i seng umiddelbart etter å ha tatt en slik pille.

Tylenol PM

Tylenol PM er en over-the-counter sovende hjelpemiddel som består av smertestillende paracetamol og antihistamin difenhydramin, ifølge MedlinePlus. Selv om det ikke er et narkotisk stoff, er det fortsatt noen potensielle bivirkninger. Alvorlige symptomer mulige inkluderer tørr munn, nese og hals, svimmelhet, kvalme, oppkast, tap av appetitt, muskelsvakhet, hodepine og økt brystet lunger.

Restoril

Restoril er et benzodiazepin sovepille som er kjemisk består av stoffet temazepam, ifølge MedlinePlus. Den har en rekke mulige bivirkninger forbundet med bruken, inkludert svimmelhet, svimmelhet, dagtid døsighet, koordineringsproblemer, bakrus effekt, kvalme og oppkast.

Ambien

Ambien består av den narkotiske sove medisiner zolpidem, ifølge MedlinePlus. Mulige bivirkninger forbundet med stoffet er døsighet, svakhet, hodepine, svimmelhet, ustø gange, balanse problemer, føler "dopet", forstoppelse, diaré, gass og halsbrann. Andre negative symptomer inkluderer rødhet i øyet, ledd- eller muskelsmerter, tørr munn eller hals, uvanlige drømmer, ringing, kløe eller smerter i ørene og muskelkramper.

Allergisk reaksjon

Allergisk reaksjon er mulig med noen sovepille, ifølge MedlinePlus. Tegn på en bivirkning er pustevansker, elveblest, kløe, utslett, hevelse i øyne, lepper, tunge, ansikt eller hals, følelsen som halsen avsluttes og problemer med å svelge. Disse symptomene utgjør en medisinsk nødsituasjon og krever umiddelbar oppmerksomhet.

Effekter av sovepiller

Ifølge SleepMed, er det 84 klassifiseringer av søvnforstyrrelser. Disse inkluderer søvnløshet, narkolepsi, søvnapné og rastløs leg syndrom. En av behandlingene for de fleste av disse lidelsene er å ta sovetabletter. Men, som alle medisiner, sovetabletter ha effekter utover den åpenbare for å hjelpe deg å få til å sove.

Parasomnier

Parasomnier inkluderer ufrivillig handlinger som søvn walking, sove spise og sove kjøring. Mens søvn gå og sove spise er ikke så farlig, er søvn kjøring livstruende for sjåføren og andre på veien.

Fordøyelses Troubles

Forstoppelse, diaré, kvalme og oppkast er alle effektene av sovetabletter. I noen tilfeller kan disse føre til redusert appetitt, noe som kan føre til feilernæring.

Dreams

Ifølge WebMD, uvanlige drømmer er en av effektene av sovetabletter. Disse drømmene blir betraktet som en foreløpig varsling av parasomnier.

Dagtid Effects

Ifølge Philips, dagen etter å ha tatt sovetabletter, kan du likevel føle noe av effekten av pillene, inkludert svekket dømmekraft, søvnighet, hukommelsesproblemer og døsighet.

Avhengighet

Noen mennesker vil bli avhengige av sovepiller, som er preget av en overveldende følelse av å måtte piller for å overleve. Dette er et liv-altering, og muligens livstruende, effekt.

Er Sovepiller dårlig for deg?

Nesten en tredjedel av amerikanerne har problemer med å fange sine Zs, ifølge Johns Hopkins University. Mange mennesker er å snu til å sove hjelpemidler for hjelp, som bruk av reseptbelagte sove hjelpemidler alene mer enn doblet på midten av 2000-tallet. Det er en grunn, men hvorfor så mange institusjoner som Johns Hopkins foreatferdsterapi i motsetning til en løsning som kommer i en flaske, som sovetabletter har vært kjent for å lage mer enn bare en natt med hvile.

Bivirkninger

Det finnes en rekke bivirkninger som kan oppleves morgenen etter at du tar den sovende pillen, ifølge Mayo Clinic. Disse effektene inkluderer grogginess, svakhet og forvirring. Bruken av sovetabletter har også vært innblandet i problemer med hukommelsen.

Bizarre

Over-the-counter narkotika har ofte fått skylden for at "hangover" effekt opplevde dagen etter bruk av pillene, mens den nyere, har reseptbelagte legemidler fått mye oppmerksomhet på grunn av bisarre tilfeller av søvn spise og sove kjøring, ifølge Mayo Clinic.

Long Term

Selv om nyere klasser av narkotika, for eksempel Lunesta og Ambien, har blitt funnet å produsere færre bivirkninger enn eldre sovepiller, det er noen bekymring over den langsiktige sikkerheten til disse produktene, ifølge Cleveland Clinic. Fordi disse stoffene er så ny, hevder organisasjonen at de langsiktige effektene av disse stoffene har ennå ikke studert.

Avhengighet

Sovepiller har kommet under ild på grunn av brukerne blir hekta på dem. Ifølge Mayo Clinic, de er vane forming, så jo lenger du tar pillene, jo mer vil du måtte ta for å produsere den ønskede effekt på søvn. En tilstand som kalles "rebound insomnia" kan også forekomme, der søvnløshet kan slå til igjen med en hevn; kan det være mye vanskeligere for deg å sovne enn den første gangen du hadde problemer med å sove.

Forhold

Johns Hopkins rapporterer at søvnløshet kan være et tegn på en rekke andre, noen ganger alvorlige, underliggende sykdommer. Disse forholdene omfatter diabetes, depresjon og søvnapné, der en person har problemer med å puste når han er i ro. Når en person med disse forholdene blir til sovetabletter, er han ikke løse det underliggende problemet, og i sin tur får ikke den omsorg som han trenger.

Misbruk

Johns Hopkins indikerer også at det er en risiko for å sove piller for å bli misbrukt. Det hevder at når det brukes riktig, kan pillene hjelpe folk. Men disse pillene kan blandes med medisiner eller alkohol, som kan være en dødelig kombinasjon. Mange mennesker også gå på å bruke disse pillene for kronisk søvnløshet, når det er anbefalt at de fleste produktene bare brukes i flere dager.

Alternatives

Ledende institusjoner som Cleveland Clinic, Mayo Clinic og Johns Hopkins sterkt mot bruk av atferdsterapi i stedet for sovetabletter. De hevder at dårlig søvn hygiene er å klandre. Å ha god søvn hygiene betyr eliminere sentralstimulerende stoffer som koffein før sengetid eller å sørge for at rommet du sover i er helt mørkt og fri for andre stimulerende gjenstander, som TV og datamaskiner. The Mayo Clinic antyder at folk først endre måten de tenker på hvordan de sover og innse at ikke alle trenger å ha 8 timer søvn en natt. Derfra kan den personen som sliter med å sove så handle og endre sin atferd ved å praktisere avspenningsteknikker eller ser hva han spiser eller drikker på kvelden.

Bør jeg ta en sovepille for å sikre en god natts søvn?

Short Term eller intermitterende bruk

Sovepiller har vist seg å redusere tiden det tar å sovne, og øke den totale mengden av tid brukt til å sove.

Long Term, konstant bruk

Constant, langvarig bruk av sovepiller kan føre til en avhengighet av stoffet. Effekter av konstant sovepille bruk inkluderer en bakrus effekt i morgen, og blir mindre mottakelige for stoffet, derfor krever mer.

Bottom Line

Være ansvarlig om din sovende pillen bruk. Bruk den minste dosen er mulig, og bare etter to påfølgende dårlige netter. Unngå å bruke sovepiller to netter på rad. Bruk sovepiller bare når du har tilstrekkelig tid til en full 7 til 8 timer søvn.

Hvordan slutte å ta Sovepiller

I motsetning til hva de sovne annonser sier, sovetabletter er svært vanedannende. Studier på de langsiktige effektene av sovepiller er begrenset, men forskning tyder på det kan svekke minnefunksjon og kan være like dødelig i det lange løp som kronisk røyking. Avslutte disse pillene er tøft, men du kan ta noen skritt i riktig retning.

Bruksanvisning

•  Identifiser om du har et problem eller ikke. De fleste leger er enige om at hvis du har brukt sovepiller for mer enn to uker kontinuerlig, må du ta tak i problemet og bør søke medisinsk hjelp.

•  Bestem hva som forårsaker søvnløshet. Kan det være en enkel miljøfaktor? Er det for mye lys i rommet ditt, er du drikker for mye brus og kaffe sent på kvelden? Disse faktorene kan påvirke din evne til å falle og bli sovende.

Søk profesjonell hjelp. Hvis du fortsatt ikke kan definere problemet og fikse det med positive resultater, kan det være depresjon eller en annen alvorlig sykdom.

Ikke spise etter 20:00 Ikke bare er denne rutinen dårlig for kostholdet ditt, men det kan faktisk bidra til søvnløshet.

Øvelse tidligere på kvelden. I stedet for seg deg ut, kan du sent løper eller trener faktisk overstimulate deg, holde deg opp i de små timer når du kanskje føler mest tilbøyelig og desperate nok til å slå til en pille.

Velg en dag for å slutte og feste med det. Fortrinnsvis velger en helg eller tid når du ikke jobber neste dag å starte reisen til bedre søvn. Du vil slite en stund, men motstå trangen til å stole på den gamle standby. Mye av en sovepille makt kommer fra dens placebo effekt, og du kan sparke dette.

Utvikle et støttenettverk. I likhet med andre former for avhengighet, kan du ikke overvinne det uten overfor hva som holder deg fra å sove. Miljøfaktorer (koffein, dårlig belysning) er enkle reparasjoner; de mentale hang-ups er hardt de hvor det er avgjørende å ha en skulder å lene seg på.

8. Snakk det ut. Snakk om hva som stresse deg, som vanligvis er hva du tenker på når du prøver å sove om natten. En profesjonell kan hjelpe deg best wrestle med dine tanker.

Kom deg ut av sengen. Hvis du lå i sengen og bekymre deg for hvordan du kan ikke sovne, vil det gjøre ting verre. I stedet, stå opp, gå rundt, lese en bok eller se på TV. Deretter prøve å sove igjen senere når du begynner å døse av.

Ikke bekymre deg hvis du ikke kan få åtte timer søvn hver natt. Ikke alle trenger så mye søvn. Noen mennesker kan fungere godt på fire, selv om åtte anbefales. Det som er viktig er kvaliteten på søvnen. Sovepiller påvirke søvnkvaliteten og hvordan du fungerer neste dag.

Tips og advarsler

  • Kronisk sovepille bruk bør behandles som en alvorlig legitim avhengighet. Det er en stor sannsynlighet for at kilden til en slik kronisk bruk er en underliggende mentale, følelsesmessig eller fysisk sykdom.

Hvordan virker en sovepille arbeid?

Mangler fra Dreamland

Den følelsesmessige berg-og-dalbane som heter livet kan føre folk til å ha søvnløse netter fra tid til annen. Angst har en tendens til å stjele våre søvn når vi kan være nervøs for en ny jobb eller regningene hoper seg opp. Noen ganger våre døgnrytme bare endre eller bli forvirret.
Ifølge National Sleep Foundation, i et ett-års tidsperiode, vil én av fire amerikanere ta en sovepille. Under normale omstendigheter, løser dette problemet, i det minste midlertidig.

Fremme sunn søvn

Over-the-counter sovepiller inneholder antihistamin, som er den samme medisinen som finnes i allergimedisin. Histamin lanserer en nevrotransmitter til å produsere awakeness. Antihistamin gjør det motsatte for å produsere søvnighet. Antihistamin inneholder difenhydramin hydroklorid eller doxylamine suksinat og begge ingrediensene sender et signal til hjernen for å trykke ned sentralnervesystemet, noe som vil føre til en person til å bli søvnig. Denne typen søvn-hjelp er greit å bruke for en og annen søvnløs natt. Imidlertid, for mer alvorlige tilfeller, en reseptbelagte medikamenter kan være nødvendig.

Medisinen i sove piller foreskrevet av en lege kalles "beroligende hynotics", og de fungerer mye som melatonin (et hormon som regulerer våre døgnrytme). Disse medikamentene kveldsdestinasjon påvirke sentralnervesystemet å få brukeren til å sovne, men legemiddel som brukes i beroligende hynotics arbeid i forbindelse med den naturlige hjernen kjemiske Gaba. Gaba er et signalstoff som kommuniserer visse signaler. Når det samhandler med medisin funnet i sedative hypnotika, det reduserer elektrisk aktivitet i de områdene av hjernen som styrer søvn. Denne reduksjonen fører brukeren til å sovne.

Denne medisinen bør brukes for ikke mer enn en eller to uker, fordi de kan være vanedannende.

Selv om en sovepille fører brukeren til å gå i dvale, kan medisinen hindre personen fra å komme inn i en dyp søvn, fordi det fører til at hjernebølger for å få fart. En sovende hjelpemiddel kan øke mengden av søvn en person får uten å forbedre kvaliteten på søvnen. Så hvis søvnløshet fortsetter, er det trolig best å søke flere råd fra legen din for å avdekke den virkelige årsaken til søvnmangel. Fordi på slutten av dagen, vil man kvalitet over kvantitet.

Mulige bivirkninger

Sovende pillen kan føre til bivirkninger.
Over-the-counter sove hjelpemidler kan føre til:
• tørre øyne og hals
• tåkesyn og svimmelhet
• grogginess neste dag

Reseptbelagte sovepiller kan ha mer alvorlige bivirkninger:
• søvnighet på dagtid
• hodepine
• svimmelhet
• amnesi (du kan våkne opp midt på natten og ikke husker å gjøre det)

I 2007, FDA informert physicans at produsentene av reseptbelagte sovepiller for å inkludere disse bivirkningene på etikettene, og foreslo at de bruker sterke ord. Men alle som bruker sovepiller bør ha en medisinsk undersøkelse først for å sikre at det ikke er noe alvorlig medisinsk tilstand stede. Brukere bør unngå å bruke alkohol når du tar sovetabletter.

Hvordan Sovepiller fungerer?

Sovepiller

Sovetabletter virker ved å sende en melding til det sentrale nervesystemet at det er tid for søvn. Kroppen reagerer med riktig gjespe og strekke, og sove oppstår kort tid etter. Personen er fortsatt sover til neste morgen. Ulike typer sovetabletter finnes, med ulike funksjoner og formål.

Benzodiazepiner

Den vanligste typen sovepiller er benzodiazepiner. Disse pillene har eksistert lengst, og dermed ha en dokumentert oversikt over bringe om søvn. Benzodiazepiner arbeid ved å øke funksjon av nevrotransmitteren GABA (gamma amino smørsyre) som virker som et beroligende middel til hjernen. GABA funksjon er å bremse ned kroppens prosesser, og benzodiazepiner hjelpemiddel i denne prosessen. Personen er ikke i stand til å bevege seg raskt og viser andre kjennetegn på søvn, for eksempel sløret tale, en manglende evne til å stå uten å snuble, og langsom hånd-øye-koordinasjon. Benzodiazepiner kommer i både langtidsvirkende formler, som kan forstyrre neste dags funksjoner, og korttidsvirkende de, som vanligvis slites av i løpet av få timer.

Andre typer Sovepiller

Non-Benzodiazepiner er en ny type sovepille som er mindre sannsynlighet for å forårsake dagtid døsighet. Disse pillene virker ved å målrette søvn reseptorer i hjernen, og dermed fortelle personen det er tid for søvn. De beveger seg hurtig gjennom systemet og legemet deretter eliminerer pille, forårsaker liten eller ingen gjenværende effekter. En person våkner opp neste dag, og kan fortsette gjennom dagen uten å føle sløv. Melatonin-reseptor-agonister, en annen form for sovemiddel, arbeider ved å etterligne virkningen av melatonin på hjernen. (Melatonin er et naturlig hormon som fremmer søvn.) Denne typen sovepille lurer hjernen til å tro at det utgitt melatonin, og så hjernen forteller personen det er på tide å sove.

Hvordan få en god natts søvn uten å ta Sovepiller

Hvordan få en god natts søvn uten å ta Sovepiller


Mange har problemer med å sove og bruke sovetabletter for å hjelpe dem å sovne. Sovepiller kan føre til avhengighet og det er andre metoder du kan bruke for å hjelpe deg å sovne. Denne artikkelen vil skissere hvordan å få en god natts søvn uten å ta sovetabletter.

Bruksanvisning

•  Det første trinnet er å senke temperaturen på soverommet. Det er lettere å sovne i et kjølig rom i motsetning til en varm en. Still lufttemperaturen 5 grader kaldere på soverommet enn i resten av huset.

Det andre trinnet er å unngå å spise et stort måltid en time før du går til sengs. Når du spiser et stort måltid dette starter stoffskiftet arbeider og vil gjøre det vanskeligere å sovne. Idea

Det tredje trinnet er å ta tv ut av soverommet. Fjernsynet avgir lys og støy som gjør det vanskeligere å sovne selv om du er sliten. Folk sover optimalt i et rolig miljø som er mørk og fri for støy, så fjerner TV for å skape et miljø på soverommet som er bedre egnet til å sove.

Hvordan identifisere en sovepille

Hvordan identifisere en sovepille


Ikke får riktig mengde søvn kan være skadelig for en persons helse. Sovepiller er ofte foreskrevet for dem som lider av søvnløshet. Det finnes mange forskjellige typer sovetabletter. Hver pille er en annen dose som fungerer på en annen måte. Ta de riktige pillen er nøkkelen til å forbedre søvnen din. Når du plukker opp en resept er det viktig å identifisere de piller for å sikre at du har fått riktig resept.

Bruksanvisning

•  Identifiser type pille. En tablett blir presset pulver. En kapsel er en gelatin pille som inneholder mindre piller eller pulverisert medisinering. Som et eksempel, er det mye foreskrevet narkotika Ambien en tablett. En annen populær sovepille, Sonata, kommer i kapselform.

Identifisere størrelsen og tykkelsen av pillen. Vitaminer og smertestillende piller har en tendens til å være tykk. Sovepiller er vanligvis mindre tabletter.

Identifisere formen av pillen. Xanax, et benzodiazepam som er foreskrevet som en anti-angst og sovende hjelpemiddel, er formet som en bar. Mange andre sovende hjelpemidler som Lunesta og Ambien er sfærisk.

Identifiser fargen av pillen. Piller kommer i en rekke farger. Noen produsenter bruker farger til å skille mellom doser. Noen studier gjort i India har vist at pillen farge kan ha en psykologisk effekt på pasientene.

Identifiser forlaget på pillen. Forlaget er den mest definitive måten å identifisere en sovepille. Forlaget kan være et symbol, tall eller et ord. Forlaget på pillen er unik for pillen og vil bli oppført med pillen informasjon i en farmakologi oppslagsverk.

Bruk en farmakologisk referansehåndbok for å identifisere pillen med den informasjonen du har fått.

Tips og advarsler

  • Ikke ta noen medisiner uten legens ordre.

Fysiske virkningene av Sovepiller

Fysiske virkningene av Sovepiller


Mangel på søvn kan påvirke din personlige og profesjonelle liv på mange måter. Hvis du har prøvd avslapping metoder og hjem rettsmidler til ingen nytte, kan du vurdere å ta en sovepille. Det finnes mange typer sovetabletter. Hver type pille har en annen effekt på kroppen. Hvis du tar en sovepille, sørg for å konsultere lege eller apotek om mat og legemiddelinteraksjoner.

Rozerem

Rozerem er en sovemedisin som kan hjelpe deg å sovne raskt og bli sovende. Ifølge forskrivning informasjon finnes på Rozerem nettstedet, er Rozerem en hypnotisk, eller beroligende, som fører til at melatonin reseptorer i hjernen til å fungere bedre, og dermed indusere søvn. En enkelt åtte milligram dosering vil hjelpe deg å sovne. Denne medisinen går inn i blodstrømmen raskt. Du bør sovner innen en halv time etter å ha tatt medisinen. Rozerem bør tas for en kort periode før den vanlige sovemønster returns.The preparatomtalen sier også at pasienter har rapportert søvn gå og selv sove kjøring mens du tar Rozerem.Some folk rapporterer følelsen groggy om morgenen etter at de tar Rozerem.This medisiner er attraktivt fordi det er ikke vanedannende.

Ambien

Ambien tilhører en klasse av hypnotiske legemidler som kalles imidazopyridiner. Ifølge Food and Drug Administration, fungerer Ambien ved å forstyrre et signalstoff i hjernen som kalles gamma-aminosmørsyre, eller GABA. Når GABA og Ambien kombinere, blir den elektriske aktiviteten i hjernen sterkt redusert. Dette tillater deg å sovne. Du bør sovner innen 15 minutter etter å ha tatt Ambien. Valium CR, en forlenget frigjørende form av Ambien, er en to-lags pille. Det ytre laget består av tradisjonell Ambien og hjelper deg med å sovne fort. Det innerste laget oppløses sakte og hjelper deg å holde sover. Ambien er også ikke-vanedannende, men kan føre til at du føler deg groggy i morgen.

Halcion

Halcion er en beroligende som tilhører benzodiazepin familien. Halcion er korttidsvirkende og du vil sovne raskt. FDA rapporterer at Halcion, og alle andre benzodiazepiner som Xanax og Valium, arbeid ved å stimulere GABA reseptorer i hjernen din. I motsetning Ambien og Rozerem, er Halcion vanedannende. Halcion bør ikke tas for mer enn fire uker. Kroppen din vil utvikle en toleranse for stoffet, og du må kanskje øke dosen din. Det er mulig å oppleve uttak når du slutter å ta Halcion selv etter bruk av medisiner for en kort tid. Spør legen din for å hjelpe deg med å avta av Halcion hvis du ønsker å avslutte medisinering.

Antihistaminer

Mange tar over disk medisiner for å fremme søvn. Diskutere alltid disse medikamentene med apoteket eller lege før du kjøper dem. Doxylamine og difenhydramin er de aktive ingrediensene i mange OTC medisiner som Unisom og Tylenol PM. Disse medikamentene er antihistaminer. Disse spesielle antihistaminer stopper ikke ved å blokkere histamin reseptorer i hjernen. Døsighet er en bivirkning av disse medikamentene, fordi den blokkerer hjernen fra å bruke acetylkolin, et kjemikalie som fremmer våkenhet.

Herbal Hjelp

Valerian rot, tilgjengelig i pilleform, bidrar til å slappe av sentralnervesystemet. Valerian er ryktet å hjelpe deg å sovne. Melatonin er et naturlig forekommende kjemiske i hjernen som bidrar til å regulere søvn og våkenhet. Tar melatonin piller kan bidra til å gjenopprette normale søvn ganger. Imidlertid har effektiviteten av disse stoffene ikke blitt evaluert av FDA og deres sikkerhet er ikke fastslått.

Hvordan å sovne uten medikamenter eller Sovepiller

Alle periodevis opplever søvnløshet, spesielt i disse prøver økonomiske tider. Legging i senga hele natten bekymre deg for hvordan å betale regninger eller fretting over andre problemer vil ikke løse noe, og det vil gjøre at du føler deg fryktelig neste morgen. Du vil være bedre i stand til å møte den nye dagen etter en god natts søvn. Stedet for å nå for sovetabletter, gir følgende trinn en prøve. Det vil ikke skade, og hvem vet, kanskje du vil være mer uthvilt om morgenen.

Bruksanvisning

Skriv din liste over gjøremål. Før du går til sengs, skrive din daglige gjøremålsliste for neste dag. Hvis du har en liste på papir, det vil holde deg fra å gjøre mentale lister hele natten lang, mens legging i senga å prøve å gå i dvale.

Forstå det er ingenting du kan gjøre sent på kvelden. Du kan ha problemer og bekymringer, men sjansene er, er det ingenting du kan til til neste morgen. Så hvorfor bekymre seg? Det du ikke kan fikse i øyeblikket, stoppe fokuserer for mye og fortelle deg selv at du vil håndtere problemet når det er mulig. Om nødvendig, legge den til å gjøre listen.

Etablere din dagdrøm. Dette vil være din "sovepille" erstatning. Alle har noen fantasy dagdrøm. Det kan være innenfor området for muligheten, slik som å starte en hest ranch - eller en helt utilgjengelig fantasy, som homesteading på månen.

Skriv en bok om din fantasi dagdrøm. Kinda, sorta. Når du legger ned for å gå i dvale, ikke bare tenke på drømmen, tenker på det på en slik måte at du skriver en bok om det. Før du er ferdig med første side, vil du være i dyp søvn.

Begynn å skrive hvor du slapp. Neste kveld, når du går til sengs, start "skrive" boken din der du slapp forrige natt. Hold denne dagdrømmen / historien fjernet fra hverdagens bekymringer og ekte oppgavelister. Det er din flykte, slik at du kan slappe av, ligner faktisk å lese en bok for å hjelpe deg å sove.

Bivirkninger av å ta Sovepiller

Søvnløshet og andre søvnforstyrrelser kan ta bompenger på din personlige og profesjonelle liv. Over-the-counter og reseptbelagte sove medisiner er ofte en rask løsning og er tilgjengelig for en rekke lidelser. Tre former for reseptbelagte piller eksisterer --- piller som hjelper med å sovne, bor sover, og sederende antidepressiva. Ifølge mayoclinic.com, er risikoen for å utvikle en avhengigheten for medisinering lav. Men bivirkninger og farlig risiko er mulig som følge av å ta pillene.

Svimmelhet og hodepine

Alle tre typer reseptbelagte søvn hjelpere kan forårsake svimmelhet, langvarig tretthet og hodepine. Selv om disse bivirkningene kan virke ubetydelig, er det viktig å informere legen din bør du oppleve dem. Ifølge mayoclinic.com, kan din dosering eller merkevare av pillen må byttes.

Hevelse i ansiktet og allergisk reaksjon

Reseptbelagte piller som hjelper deg å falle og bli sovende kan føre til hevelse i ansiktet og allergiske reaksjoner. Anafylaksi, en alvorlig allergisk reaksjon som fører til halsen å lukke, kan utløses av disse medikamentene, og er livstruende. Hvis du opplever elveblest, hevelse eller pustevansker, søk medisinsk hjelp umiddelbart.

Søvn Behaviors

Søvn atferd er den farligste bivirkningen av reseptbelagte sovepiller. Noen brukere har klaget til sine leger om overspising og engasjerende i seksuell aktivitet mens han sov. Medisinen har også bidratt til å sove-kjøring rapporter. Ifølge nytimes.com, alvorlighetsgraden av søvnatferd oppmuntret Food and Drug Administration (FDA) for å plassere advarsler etiketter på 13 narkotika.

Over-the-Counter Sovepiller

Over-the-counter sovepiller kan kjøpes av forbrukere over 18 år, og kan tas av brukere 12 år og eldre. Ifølge helpguide.org, er den viktigste ingrediensen i OTC sovetabletter antihistaminer. OTC medisiner kan anvendes for å behandle insomni i noen dager; imidlertid, hvis søvnløshet fortsetter, reseptbelagte medikamenter kan være nødvendig. Bivirkninger av over-the-counter sovepiller inkluderer forstoppelse og munntørrhet. Siden denne formen for søvnløshet medisinering fører også til døsighet, svimmelhet og tåkesyn, bør motorkjøretøy ikke brukes etter å ha tatt.

Advarsel

Bland aldri alkohol med over-the-counter eller reseptbelagte sovepiller. I tillegg, unngå å ta medisiner hvis du ikke har planer om å gå i dvale. Gi alltid legen din en nøyaktig beskrivelse av dine søvnløshet problemer for å unngå feil diagnose. Ifølge mayoclinic.com, kan sovepiller ikke være trygg hvis du er gravid eller eldre.