Digidexo.com

hamp olje d vitamin

Vitamin E olje Fakta

Vitamin E er et essensielt næringsstoff kroppen trenger for generell god helse. Det er en unik næringsstoff fordi en annen form for det, vitamin E olje, kan være en av de billigste næringsstoffer som gir fordeler når den brukes lokalt. Vitaminet er spioneringen for å fremme sunn hud.

Fakta

Vitamin E er en antioksidant, populært for å blokkere frie radikaler. Av denne grunn er det ofte solgt som et næringsstoff som beskytter ved å forsterke immunforsvaret. Vitamin E olje er populær i skjønnhetsindustrien på grunn av de samme beskyttende egenskaper, ifølge American Cancer Society og National Institutes of Health. Vitamin E olje kan finnes i kremer, skrubber og andre hudprodukter. Hovedingrediensen i oljen er alfa-tokoferol. Mange varianter er utledet fra destillasjon soya, mais eller raps.

Identifisere kilder til vitamin E olje

Vitamin E olje kan bli funnet på flaske eller i kapsler. Oljen kan være naturlig, d-alfa-tokoferol eller syntetisk, dl-alfa-tokoferol, ifølge University of Maryland Medical Center. Oljen fra kapsler kan også påføres på huden.

Fordeler

Det har vært antydet at når den brukes lokalt, forbedrer Vitamin E olje rynker, arr, strekkmerker og tilstanden til håret. Den aktuell bruk av oljen har vist en "nedgang i forekomsten av ultrafiolett (UV) -indusert hudkreft hos mus" ifølge en artikkel publisert i Drug Stoffskifte anmeldelser. "Vitamin E beskytter mot UV-indusert hud photodamage gjennom en kombinasjon av anitoxidant og UV-absorberende egenskapene" (Krol). Ifølge American Cancer Society, anvendt vitamin E olje lokalt reduserer arrdannelse og forbedrer healing av enkelte hudsykdommer, for eksempel akne, utslett, og strekkmerker.

Betraktninger

Vitamin E olje er forbundet med mange helsepåstander, noen som ikke har blitt vitenskapelig bevist, ifølge University of Maryland Medical Center. Disse påstandene har forebygge og hjelpe med kroniske tilstander og sykdommer, inkludert kreft. Andre påstander tyder på at vitamin E kan forebygge hjertesykdom, men UMMC rapporterer at "kliniske studien resultatene har vært blandet". The American Cancer Society bemerker at mens mange oppgir at vitamin E kan styrke immunforsvaret, "andre mener høye doser av vitamin E kan forstyrre effekten av strålebehandling og kjemoterapi." Mange studier gir ikke nok bevis til å støtte mange påstander forbinder med vitamin.

Advarsler

Det er viktig å lese etikettene på flaskene som inneholder Vitamin E olje, fordi det kan være fortynnet med glyserider og andre ingredienser, som for eksempel soyabønner eller andre planteoljer. Les etikettene nøye før påføring. Noen negative bivirkninger inkluderer hudirritasjon, hevelse og kløe.

Vitaminer Bra for Acne

Vi smøre kremer på den, skrubbe den med såpe og selv ta piller for det. Det er akne, og det er hver tenåring verste mareritt. Overraskende, det finnes måter som du kan kjempe akne naturlig, ved å innføre visse vitaminer i kostholdet ditt. Det er fem spesifikke vitaminer som kan hjelpe behandle og forebygge akne mest: Vitamin A, vitamin E, sink, vitamin B2 og vitamin B5.

Vitamin A

Vitamin A reduserer hudens oljeproduksjon, og det styrker også det beskyttende vevet i huden din. Derfor kan legge Vitamin A til kosthold gjøre huden sterkere og mindre fet. I tillegg er vitamin A en antioksidant som bidrar til å skylle giftstoffer fra kroppen din, noe som gjør huden din sunnere og mindre utsatt for kviser.

Vitamin E

Vitamin E er også en antioksidant som spyler giftstoffer fra kroppen din. I tillegg reparerer skader på huden din og bidrar til å helbrede det, noe som kan redusere de langsiktige virkningene av akne på huden din.

Sink

Sink er også en antioksidant, og en potent en. Den regulerer olje glands, som er en viktig komponent i å stoppe kviser før de starter.

Vitamin B2

Vitamin B2 (Riboflavin) holder hud, negler og hår sunt. Akne er en av de viktigste symptomene på en riboflavin mangel.

Vitamin B5

Vitamin B5 (Panthothenic Acid) reduserer stress. Fordi stress er en av de største bidragsyterne til akne, kan Vitamin B5 redusere kviser.

Innhenting av disse vitaminene

Gulrøtter, søtpoteter, cantaloupe og spinat alle inkluderer Vitamin A, mens nøtter, frø og visse typer olje inneholder vitamin E. For å legge til sink i kostholdet ditt, kan du prøve å spise østers, rødt kjøtt, bønner, nøtter og hele korn. Meieri matvarer inneholder vitamin B2, mens appelsiner, bananer og mange grønnsaker er gode kilder til vitamin B5. Mens naturlige kilder er de beste måtene å få disse vitaminene, kan du også ta kosttilskudd for en lignende effekt.

Er linfrøolje Bad?

Linfrøolje er en kilde for omega-3-fettsyrer, spesielt alfa-linolen fettsyrer. Som andre kosttilskudd, men kan linfrøolje har bivirkninger i visse tilfeller.

Funksjoner

Linfrøolje, også kjent som linfrø olje, er presset fra frøene av linfrø.

Funksjon

Linfrøolje kan brukes til å behandle leddgikt og høyt kolesterol, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM).

Typer

Se etter linfrøolje i vitamin delen. Du finner linfrø olje enten som en kapsel eller som en væske.

Betraktninger

The University of Maryland Medical Center advarer mot bruk av linfrøolje for å behandle tilstander som diabetes og schizofreni. Personer med disse forholdene kan ikke være i stand til å konvertere omega-3 fettsyren ALA.

Lagring

Linfrøolje skal være nedkjølt, eller det vil bli harsk. Holdbarheten for linfrøolje er seks til åtte uker.

Advarsel

Linfrøolje kan forstyrre visse medisiner og andre kosttilskudd. Sjekk med legen din om mulige interaksjoner.

Hemp Oil Vs. Linfrøolje

Dyrket i mange deler av verden, lin og hamp er to frø som er kjent for sine fremragende ernæringsmessige kvaliteter. Mens både oljer er rike på omega 3 fettsyrer, de har forskjellige ernæringsmessige profiler.

Fakta

Hemp olje er avledet av frø av cannabis planten, og linfrøolje fra frøene av linfrø anlegget.

Eiendommer

De omega 3 fettsyrer i linfrøolje er en heidundrende 55 prosent, i form av ALA, eller alpha linolsyre. Mens hampolje inneholder en mindre mengde av ALA, inneholder den også en annen fettsyre kalt GLA (gamma-linolensyre) som linfrøolje ikke har. Et valg mellom de to bør gjøres etter en grundig evaluering av individuelle kosttilskudd behov.

Betraktninger

Linfrøolje er mildt østrogen og er kontra indisert for menn og kvinner som har hormonavhengige medisinske tilstander som livmor fibroids, endometriose, og kreft i eggstokk, bryst, livmor eller prostata.

Smak

Preferanser varierer mye, men mange mennesker liker nøtteaktig smak av hamp olje bedre enn den sterkere smaker linfrøolje.

Stabilitet

Linfrøolje, og dets tendens til å oksidere raskt selv ved oppbevaring i kjøleskap kan bli harsk og bitter. Hamp olje er forholdsvis mer stabil, men også må være nedkjølt, og kan ikke brukes for høy temperatur matlaging.

Er fiskeolje Bedre i Omega 3 bedre enn i linfrøolje?

Omega-3 fettsyrer er essensielle fettsyrer som kroppen ikke kan produsere selv. Forskjellen mellom fiskeolje og linfrøolje er omega-3 makeup av hver.

Typer

Alfa-linolensyre (ALA) er funnet i linfrøolje, mens Eicosaentaenoic Acid (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA) finnes i fiskeolje. Flax oljens ALA er en omega-3 som kan omdannes til DHA og EPA ved hjelp av kroppen hos friske individer.

Funksjon

Omega-3 fettsyrer spiller en avgjørende rolle i hjernen funksjon, så vel som i normal vekst og utvikling. På grunn av den høye konsentrasjonen av fettsyrer i hjernen, er det viktig å innta alle tre Omegas-3s (ALA, DHA, EPA) for å opprettholde riktig helse.

Betydning

Fiskeolje og linfrøolje er både viktig å innta, for fiskeolje ikke inneholder ALA. De tre typer Omega-3 bidra til å redusere smerter og betennelser, forbedre hjerte og blodkar helse, forebygge høyt blodtrykk, redusere risikoen for brystkreft og tykktarmskreft, og forebygge depresjon.

Betraktninger

Det har blitt studert at omega-3 fettsyrer fra fiskeolje er mer effektive fordi ikke alle organer kan effektivt bryte ned ALA til DHA og EPA.

Funksjoner

Siden det er viktig å få alle de omega-3 fettsyrer, og den eneste måten å sikre at du får tilstrekkelige mengder er gjennom en blodprøve, er det en god idé å spise en diett rik på fiskeoljer, linfrøolje, hamp olje, valnøtter og grønne bladgrønnsaker. Dette vil sikre at du får alle de essensielle fettsyrer.

Vitamin E Oil for White Stretch Marks

Strekkmerker er røde eller lilla merker som oppstår når huden endrer seg raskt og det midterste laget av huden - dermis - tårer. Disse merkene er vanligvis funnet på lårene, overarmer, rygg, sete eller mage. Merkene starter som en rødlig eller lilla farge og blir hvite over tid. Merkene er lettere å behandle når de er fortsatt røde eller lilla, men det er noen behandlinger for hvite strekkmerker, blant annet ved bruk av vitamin E olje på dem.

Hva er vitamin E?

Vitamin E er et vitamin som finnes naturlig i noen matvarer som også kan kjøpes i kapselform. Vitaminet sies å ha anti-aging egenskaper, og vitamin i olje form blir ofte brukt til å behandle hudsykdommer som solen brenner, rynker og strekkmerker. Mange kremer og lotions markedsført for fjerning stretch mark allerede har vitamin E olje i dem.

Søknad Teknikker

For å bruke vitamin E olje til strekkmerker, trenger du enten en flaske med ren vitamin E olje eller vitamin E kapsler. Hvis du bruker kapsler, må du rote dem med en nål og presse oljen ut. Mengden av olje du bruker, avhenger av hvor mange strekkmerker du behandler og hvor store de er. Gni oljen inn hver strekning mark og massere det inn. Du bør bruke oljen til de merkene minst en gang om dagen.

Hvor finner Vitamin E olje

Vitamin E olje kan kjøpes i kapsel eller flytende form i de fleste dagligvarebutikker og apotek. Vitaminet finnes naturlig i noen matvarer som frukt, grønnsaker, nøtter, hele korn og vegetabilske oljer. Siden vitamin E er en antioksidant, spise mat som er rik på vitamin E sies å ha anti-aging fordeler.

Betyr det virkelig fungerer?

Det finnes mange beretninger om vitamin E reduserer synligheten av strekkmerker, men det er ingen avgjørende medisinske bevis på at oljen er effektiv. Men AllAboutStretchMarks.com hevder masserer med vitamin E olje forbedrer blodsirkulasjonen i huden og øker hudens elastisitet.

Andre Stretch Mark behandlinger

Det mest ekstreme metoden for å fjerne strekkmerker er plastisk kirurgi. Hudleger også utføre laser behandlinger for å fjerne merkene, men behandlinger krever flere økter og er dyre. Det finnes en rekke aktuelle kremer og lotions på markedet som er designet for å lette forekomsten av strekkmerker. Ifølge en juni 2009 artikkel på CNN Health, kan kremer med alpha hydroxy syre, kakaosmør, vitamin E og planteekstrakter hjelpe bli kvitt merkene.

Hvordan Vitamin E hjelper huden

Introduksjon

Vitamin E utfører mange funksjoner i kroppen, og er et viktig vitamin for generelle helse, men det er også viktig for god hud. Dette vitamin er nyttig når det brukes internt som matkilde eller supplement og lokalt som en krem ​​eller olje. Vitamin E har mange fordeler for huden, som for eksempel arr fjerning, akne behandling og solbeskyttelse. Dette fettløselige vitamin er også en antioksidant som beskytter hudcellene. For å opprettholde sunn hud, er vitamin E en nødvendig daglig næringsstoff.

Vitamin E og Hudsykdommer

Vitamin E styrker immunforsvaret, som kjemper hudsykdommer som akne, vorter, forkjølelsessår og psoriasis. Mange akne lider hevder at utvortes bruk av vitamin E olje akselererer helbredelse av akne lesjoner og selv forebygge kviser. En studie som dukket opp i "Journal of Investigative Dermatology" tilbys bevis på at vitamin E bidrar i forebygging av akne blemishes. Vitaminet hjelper også til å holde huden lubben og full. Den gjør dette ved å beskytte fettvevet fra oksiderende. Det tredje laget av huden, de subkutane vev, er laget av mange fettceller, som holder huden ser fyldige. Som en kraftig antioksidant, eliminerer vitamin E frie radikaler eller giftstoffer fra kroppen. Frie radikaler forårsake oksydasjon i kroppen, som forårsaker skade på cellenivå. Ifølge Healthy Hudpleie nettsted, "Først av alt, på grunn av sin antioksidantaktivitet, er vitamin E viktig i å beskytte hudcellene mot ultrafiolett lys, forurensning, medisiner, og andre elementer som produserer celle skadelige frie radikaler." Vitamin E forbedrer også absorpsjon av vitamin A, som er nødvendig for en sunn hud. Mange legemidler og hudpleiepreparater inneholder vitamin A eller retinol, et derivat av vitamin A, for å forbedre huden.

Vitamin E og hudens utseende

Vitamin E olje er ofte anbefalt for falming eller eliminere arr. Mens mange kirurger anbefaler å bruke vitamin E olje til kirurgiske arr, er det lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter troen. Arr er dannet av kollagen i huden og en plastisk kirurg, Dr. Joel Studin, mener at vitamin E hjelper til med scarring "ved å redusere styrken av de tre strenger som danner kollagen, noe som gjør dem mykere og mer ettergivende. Teknisk sett er det reduserer styrken av tverrbinding av disse tråder. " Vitamin E olje er også foreslått en måte å falme pigmentflekker eller leverflekker. Disse brune flekker begynner å vises på ansiktet og hendene rundt 50 år og er forårsaket av solskader. Når påføres huden, bidrar vitamin E olje for å redusere tegn på aldring ved å gjøre rynker mindre synlige. Vitamin E lotions også beskytte huden mot solen. De Sunn Hudpleie web-området stater, "Disse lotions beskytte epidermis lag av huden fra tidlige stadier av ultrafiolett lys skade. Vitamin E forberedelser også øke effektiviteten av solkremer."

Vitamin E & Sprukne Lips

Vitamin E & Sprukne Lips


Sprukne lepper kan være et vanlig problem for alle til enhver tid av året, spesielt om vinteren. Mens det er ganske mange metoder for å håndtere denne tilstanden, Vitamin E behandlinger for sprukne lepper er en av de mest effektive.

Årsaker og symptomer

Drastiske trykk, fuktighet og temperaturendringer, kan allergi mot stoffer inkludert mat og kosmetikk og til og med følelsesmessig stress føre til sprukne lepper. Huden på leppen begynner å skalle av eller skaller av, noe som i ekstreme tilfeller kan føre til blødning.

Vitamin E Gel

Vitamin E gel kommer i kapsler. Bryte en kapsel og bruke gel direkte til sprukne lepper for helbredelse av området. La over natten regelmessig for fuktighetsbalansen i leppene for å gå tilbake til det normale.

Castor olje og vitamin E

Et annet Vitamin E rette for sprukne lepper er å blande en teskje av castor olje og innholdet i en Vitamin E kapsel og søke på sprukne lepper.

Honning og vitamin E

Som lakserolje, en tilsvarende kombinasjon av honning og vitamin gel, anvendt nattlig til sprukne lepper kan avhjelpe problemet. Dette Vitamin E kur for ustabile lepper kan brukes som et forebyggende tiltak også.

Leppepomader og Leppestift

Enkelte leppepomader og leppestifter er beriket med vitamin E også. Erstatte vanlig kosmetikk med disse spesialitet leppe pleieprodukter hjelpe i sykepleie sprukne lepper tilbake til helse.

Egenskaper til bommulsfrøolje

Egenskaper til bommulsfrøolje


En "amerikansk" olje, bomullsfrøolje har blitt produsert innenlands som en av de opprinnelige vegetabilske oljer. Ved hjelp av bomullsfrø olje gir et smart alternativ til oljer som inneholder mettet fett og transfett. Dens unike egenskaper gjør det et sunt alternativ til mange av de oljer som vanligvis brukes i storkjøkken.

Stabilitet

Det er vanskelig å konkurrere med bomullsfrøolje lange levetid. Bommulsfrøolje holder seg frisk for lengre perioder av gangen enn sine kolleger. Økonomisk sett er dette gode nyheter for storkjøkken som er avhengige av holdbarhet og gjenbruk av frityrolje. Videre gjør oljens smak ikke forringes når de anvendes ved høy varme til steking.

Høy i antioksidanter

Antioksidanter er tenkt å bidra til å holde oss unge ved scavenging frie radikaler i kroppen. Spise mat høy i antioksidanter antas å forebygge kreft og tegn på aldring. Bommulsfrøolje inneholder store mengder vitamin E, en potent antioksidant. Studier har funnet høye nivåer av denne antioksydant som skal inneholdes i matvarer stekt i bomullsfrøolje. Vitamin E bidrar også til oljens lang holdbarhet, hindrer det fra å bryte ned ved bruk.

Høy Smoke-Point

Asiatisk matlaging benytter oljer som tåler høye temperaturer i en wok. Bommulsfrøolje er en av disse høye røykpunkt oljer, noe som gjør det nyttig for stir fry og andre asiatiske retter. Den lette konsistensen tilfører smak til kjøtt og grønnsaker, uten å gi en fet finish. Oljen brenner ikke eller røyk, slik at det å forbedre smaken av asiatiske retter og bidra til parabolen er smaken.

Trans Fat-Free

Begrense trans og mettet fett i kosten kan likestille til å senke kolesterolnivået og bedre helse. Bommulsfrøolje er på i forkant for å bli ansett som en trans fettfritt produkt. De høye nivåer av fettsyrer som gjør sin stabilitet la oljen være stabil uten delvis hydrogenering. Bomull er tilstrekkelig nivå av oljesyre og linolsyre gjengi det en hjerte-sunt alternativ til andre oljer.

Hvordan ta vitaminer for din størrelse

Ta en daglig multivitamin er vanligvis nok for folk flest å opprettholde en relativt sunn tilstand. Men noen ganger konvensjonell helse er ikke nok. Mens det er ingen magi vitamin som vil gjøre deg høyere eller mindre av vekst, kan du bruke vitaminer for å øke to populære størrelser: byste størrelse og muskelstørrelse.

Bruksanvisning

•  Hold huden på brystområdet sunt bruke aktuelle vitaminer. Bryst størrelse har mye å gjøre med tilstanden til huden din. Glatt, faste bryster er et resultat av glatt, fast hud. Vitamin E olje og vitamin C anti-aging krem ​​kan firmaet huden på brystene og gjøre dem vises større og mer smidig, ifølge lisashea.com, nettstedet til natura Lisa Shea.

Sørg for at du får tilstrekkelig doser av vitamin C, E og A. disse vitaminer bidra til utseendet av fett i huden din og hjelper kroppen produsere kollagen for å holde huden ser fast og stram. Siden brystene dine er laget av fettvev, ha massevis av kollagen i huden din er viktig å holde dem ser stor og å gjøre dem vises - eller selv være - større og perkier. Vitamin C øker også effektiviteten av noen trening, noe som betyr større, bedre muskler.

Forbedre effektiviteten av vektløfting treningsøkter med alle B-vitaminer. Kroppsbyggere ta store doser av vitaminer B12, B3 og B1. De reagerer med høye protein dietter for å lage større muskelmasse, i henhold til bodybuilding nettstedet GetBig.com.

Sørg for å få nok vitamin D. Vitamin D er avgjørende for å immunsystem fungerer, men det også påvirker absorpsjon til kalsium. Du trenger sterke bein å støtte større muskler, så vitamin D er viktig hvis du arbeider for å endre kroppen din størrelse fra en muskuløs perspektiv.

Tips og advarsler

  • Ikke legg vitamintilskudd i kosten din uten å jobbe med din lege. Vitaminer kan samhandle dårlig med enkelte reseptbelagte medisiner og bidra til andre helsemessige forhold som ikke kan normalt være et problem for deg.

Naturlig kosttilskudd for bipolar lidelse

Bipolar lidelse eller manisk-depressiv lidelse, er en tilstand karakterisert ved maniske høyder og depressive lows. Mange ganger de foreskrevne medisiner for bipolar lidelse kan bære slike forstyrrende bivirkninger som du lurer på om de er verdt å ta. Det er naturlig kosttilskudd som kan gi noen lettelse fra symptomene på bipolar lidelse uten bivirkninger av legemidler. Som alltid bør du konsultere lege før avslutning av behandling gjennom medisinering og før du starter et supplement diett.

Fatty Acids

Omega-3 fettsyrer og omega-6 er de to viktigste gruppene av essensielle fettsyrer. Omega 3 fettsyrer finnes i grønne bladgrønnsaker, fiskeolje og annen sjømat fra kalde farvann. Omega 6-ere, mens viktig for immunforsvaret og blodpropp, er dårlige i overkant. Holde en sunn balanse mellom omega-6 til omega-3 fettsyrer regulerer humøret, skjerper hukommelsen og hjelper med konsentrasjon og læring. Hvis du ikke er en sjømat lover, kan du ta linfrøolje eller hamp olje for å få en god dose av omega-3 fettsyrer. Tran er ikke en erstatning for dette, da det har høye nivåer av vitamin A og vitamin D, og ​​kan være giftig i svært høye doser.

Aminosyre

Tryptofan er en aminosyre som bidrar til å lindre depresjon, stress, angst, mani og søvnløshet. 5-HTP eller 5-hydroxytryptophan, omdannes til serotonin. Ifølge Healing Depresjon og bipolar lidelse uten rusmidler, har det vist seg at 5-HTP kan være like effektivt som legemidler som Paxil og Zoloft. 5-HTP er den "hemmelige" ingrediens i Prozac som gjør stoffet så effektivt.

Mehionine hjelper lavere Histamin nivåer, som holder mani og angst i sjakk. Det hjelper hjernen foreta SAMe (S-adenoxyl-metionin), som er nødvendig for flere prosesser, inkludert å holde serotonin og dopamin ved deres optimale nivåer.

Fenylalanin konverteres og til slutt brukt til å lage dopamin og noradrenalin, som hjelper deg å holde våken og holder appetitten undertrykkes. L-fenylalanin er et supplement nyttig for å stabilisere humøret. Aminosyrer er i alle matvarer med protein, som animalske kjøtt, bønner, nøtter og frø.

Selen

Selen reduserer angst og depresjon, og det kan gjøre at du føler deg mindre sliten. Selen mangler kan gjøre deg engstelig, fiendtlig og forvirret. Den nøytraliserer også frie radikaler og bidrar til å fjerne giftstoffer som kan rokke hjernefunksjoner fra kroppen din. Paranøtter er en utmerket kilde til selen, selv om du ikke trenger en ekstraordinær mengde. Ta 70 mikrogram selen daglig.

Jod og kalium

Jod er viktig nok for din helse at regjeringen gjorde sin tillegg til bordsalt obligatorisk. Depresjon, lav energi og vektøkning er tegn på lav jod. 150 mikrogram om dagen er anbefalt mengde.

Kalium bidrar til å regulere balansen av vann i kroppen din, oksygentilførsel til hjernen og glukose konvertering. Det hjelper å holde humøret svinger ned og er oppbrukt fra kroppen din når du drikker for mye alkohol, kaffe eller sukker. Spis en banan for noen umiddelbar kalium.

B-vitaminer

B-vitaminer kan hjelpe avverge depresjon og gjøre underverker for humøret regulering. De kan hjelpe til med å senke intensiteten av humørsvingninger, hodepine, irritabilitet og angst i tillegg). Tar en B-kompleks supplement er den beste måten å få alle B-vitaminer kroppen din trenger.

Kosttilskudd for Cushings sykdom

Kosttilskudd for Cushings sykdom


Equine Cushings sykdom (ECD) er funnet i alderen hester, med ponniraser oftere rammet, og er forårsaket av et adenom (tumor) av hypofysen, som resulterer i stoffskifteforstyrrelser. ECD kalles også hypofysen pars intermedia dysfunksjon (PPID) fordi det har blitt avdekket at forverring av hypothalamus dopaminerge nevroner (hypothalamus nevroner som bruker dopamin som en nevrotransmitter) er den viktigste årsaken. Det er ikke en sykdom som kan behandles; men det er håndterbart med de riktige medisiner og kosttilskudd.

Antioksidanter

En hest med ECD har et svekket immunforsvar, noe som kan bli styrket gjennom forbruk av antioksidanter, som vitamin E og C, superoksid dismutase (SOD) og dimetylglycin (DMG). Vitamin C avtar frie radikaler og er et næringsstoff for produksjon av kollagen. Hester kan vanligvis tolerere en dose på 3-8 gram per dag.

Aminosyre

Aminosyrer er byggesteinen av bein, muskel og nesten alle hestens bløtvev. De bidrar også i reparasjon av vev. Fordi hester med ECD mister muskelmasse lett, noe som gir ytterligere aminosyrer, slik som lysin, metionin og treonin, til deres diett vil øke vekst og reparasjon av muskelvev.

Probiotika

Legge direkte matet mikrobiell, for eksempel gjær, prebiotika og probiotika kan hjelpe i fordøyelsesprosessen av hester med Cushings sykdom. De er gunstig spesielt når tykktarmen ikke fungerer som den skal.

Fat Supplements

Ekstra kalorier fra andre enn sukker kilder og stivelse er nødvendig for hester med ECD. Omega-3 fettsyrer gir et trygt alternativ til høy karbohydrat korn. Lin og hamp olje er gode velsmakende valg for omega-3, samt å være en pro-betennelsesdempende, ifølge Dr. Amy Gill, en jevndøgn ernæringsfysiolog fra Kentucky.

Mineraler

Hester bør tilbys mineraler som en gratis-valg supplement. Salt, men bør gis separat fordi de fleste mineralblokkene inneholder ca 94% salt, og noen hester ikke begjærer salt; Derfor vil de ikke forbruke mineral blokk. Spesifikke mineraler er spesielt effektive for hester med ECD. Et slikt mineral er magnesium, som hjelpemidler cellenes fleksibilitet og permeabilitet overfor insulin. Vanadium hjelpemidler i glukose inn i cellene, og krom gjør muskler celler mer mottagelige for inntak av glukose.

Hemp Seed Fordeler

Hamp frø inneholder alle de åtte essensielle aminosyrer og alle essensielle fettsyrer i ideelle forhold for human ernæring. Hamp planter er miljøvennlig, krever ingen ugressmidler eller plantevernmidler til å produsere en støtfanger avling av lett fordøyelig ernæring-pakket mat, som brukes over hele verden til å behandle underernæring.

Essensielle fettsyrer

Fordi kroppen ikke produserer essensielle fettsyrer (EFA), må de komme fra kosten kilder. Ifølge Udo Erasmus i sin 1993 bok, "Fett som helbrede, Fats at Kill", hamp frø inneholder 80 prosent svært umettede oljer, en god kilde til essensielle fettsyrer som smører cellemembranene, eliminere giftstoffer og bekjempe depresjon, virus, bakterier, sopp og PMS symptomer. De kan også hjelpe musklene komme seg etter trening ved å skyve ut melkesyre, bidra til lavere kolesterol og forebygge hjerte-og karsykdommer, hastighet helbredelse og forsterke skjønnheten i huden, redusere betennelse og hemme tumorvekst.

Ernæring Fakta

Hamp frø inneholder kalsium, jern, fosfor, magnesium, sink, kobber og mangan. De er gluten-fri. Ifølge en 2004 studie ved University of Kuopio i Finland, er proteinet i hamp frø som fullstendig og mer fordøyelig enn protein som finnes i kjøtt, melk, egg eller soya. Ett pund av hamp frø kan levere nok vegetabilsk protein til å opprettholde menneskelige ernæringsmessige behov for to uker. En spiseskje av hamp frø per dag gir anbefalt daglig inntak av essensielle fettsyrer. Hamp frø er høy i løselig og uløselig fiber som hjelpemiddel i fordøyelsen og er en god kilde til B-vitaminer samt vitaminene A, D og K.

Internasjonale bruksområder

Russerne liker hamp smør (ligner peanøttsmør), frokostblandinger og bakevarer. I Afrika gir hamp melk en avvenning formel for småbarn og brukes til å behandle malaria. I Kina er hamp som brukes til å behandle forstoppelse og hemoroider. Hawaii ble den første staten i Amerika for å plante industriell hamp avlinger for å erstatte den skrantende sukkerindustrien; Men de fleste hamp matvarer som selges i USA kommer fra Canada.

Kulinariske bruker

Hamp frø kan spises rå eller bakken, spiret eller gjort om til hamp te eller hamp melk. De kan legges til frokostblandinger, salater og bakevarer eller brukes som en mutter smør. Når hamp olje er presset ut, de resterende protein og fiber, eller presscake, brukes i kosttilskudd og fôr.

Advarsel

Kaldpresset, ufiltrert, uraffinert hamp olje må lagres riktig i kjøleskapet eller fryseren og brukes innen utløpsdatoen for å hindre harskning.

Hva er fordelene med Hemp Seed Oil?

Hva er fordelene med Hemp Seed Oil?


Hemp olje, tilgjengelig i helsekostbutikker og noen vitamin butikker inneholder olje av hamp frø. Hemp olje brukes som et kosttilskudd og i mange skjønnhetspleie produkter.

Omega-3 fettsyrer

Hemp olje er rik på omega-3 fettsyrer. Regelmessig inntak av omega-3 fettsyrer kan bidra til å forebygge hjertesykdom, høyt blodtrykk, hjerneslag, diabetes, leddgikt, stemningslidelser og Alzheimers. Omega-3 fettsyrer kan også bidra til å forbedre hjernens funksjon hos friske individer.

Vitaminer og mineraler

Hamp olje gir betydelige mengder av vitamin E, magnesium, sink, jern og fosfat. Legge bare et par teskjeer av hamp olje hver dag kan hjelpe deg med å møte daglige anbefalinger for disse viktige næringsstoffene.

Beauty Products

Den ernæringsmessige profil og fettinnhold av hamp olje gjør det til en populær ingrediens i leppepomader, sjampo, balsam, hånd kremer og massasjeolje - produkter som lover fuktighet oppbevaring, glød og glans.

Pet Products

Hamp-olje kjæledyr produkter lover en sunn pels, sunn hud og felles helse. Hemp olje kan også brukes til å berolige sprukne eller slitte poter.

Hvordan bruke

Hamp olje har en behagelig, nøtteaktig smak og kan legges til mange oppskrifter. Prøv å legge den til salat, pasta, ris pilaf, stek eller suppe. Sørg for å legge oljen etter matlaging fordi høye temperaturer vil redusere de helsemessige fordelene av omega-3 fettsyrer.

Foods som Heal Age Spots

Foods som Heal Age Spots


Alder flekker, også kjent som leverflekker, kan være mer enn et tegn på aldring, kan de betegner behovet for et bedre kosthold. Det er mulig å se merkbare resultater i arbeidet med å avta - eller slette - pigmentflekker helt med noen grunnleggende endringer i kostholdet. Prøv disse hudvennlige tips for å spise sunt som vil gi deg yngre hud.

Betakaroten, vitamin E & Omega 3 fettsyrer

Alder flekker - samtidig som regel ufarlig - kan ha en negativ innvirkning på selvtilliten. For å minske eller eliminere alder flekker, er det tre hud-støtte næringsstoffer for å begynne å innlemme i kostholdet ditt med en gang. De er:

Betakaroten
Begynn din alder-spot healing diett ved å legge matvarer rike på betakaroten. Beta-karoten blir retinol - en form for vitamin A - i kroppen, som er kreditert for sin evne til å få fart på metabolismen av huden og beskytte den mot frie radikaler. Mat som er høy i beta-karoten inkluderer: mørke grønne blader som grønnkål, spinat, grønne grønnsaker og grønne blad salat; orange-farget grønnsaker og frukt som søtpoteter, gulrøtter, gul vinter squash, aprikoser, mango og honningmelon; friske urter som koriander og timian; og brokkoli.

Vitamin E
Vitamin E bidrar til kroppen til å regulere vitamin A, noe som er nødvendig for optimal helse hud. Det er også en kraftig antioksidant og beskytter hudcellene mot UV skader. Mens vitamin E kan brukes eksternt, kan du også få vitamin E direkte fra mat kilder, for eksempel: forsterkede frokostblandinger, ristede solsikkefrø, mandler, nepe greener, tomatpuré, pinjekjerner, peanøttsmør og hvetekim.

Omega 3 fettsyrer
Omega 3 fettsyrer --- finnes i linfrøolje, hampolje og fiskeolje - hjelper kroppen til å bekjempe frie radikaler, som reduserer tegn på aldring og forbedre hudens tekstur. Du kan øke inntaket av omega 3 fettsyrer ved å ta kosttilskudd, eller ved å bruke linfrøolje eller hamp olje i smoothies og salatdressinger.

Andre Foods

Øk inntaket av friske grønnsaker og frukt, og innlemme ferske hele korn, nøtter og frø. Vær nøye med å velge bare de ferskeste varianter av disse, men. Ifølge Phyllis Balch, CNC, "Vær oppmerksom på at frø og nøtter harskne raskt når det utsettes for varme og / eller eksponering til luft, kjøpe bare rå nøtter og frø som har blitt forseglet." Rancid nøtter, korn eller frø kan øke frie radikaler i kroppen og bidra til ytterligere alder flekker.

Spis mat så nær sin naturlige tilstand som mulig.

Tips

* Vurder å rense tarmen, nyrer og lever for å fjerne giftstoffer fra kroppen din. Rensing vil øke din suksess i healing alder flekker. Over disk rensing kits er tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk.

* Bruk alltid solkrem og beskytter huden mot solskader, som kan bidra til alder flekker.

* Redusere eller eliminere forbruket av koffein og alkohol, da disse er kjent for å bidra til alder flekker.

* Begrense eller eliminere forbruket av animalske proteiner.

* Vurdere druekjerneekstrakt kosttilskudd med resveratrol, som kan hjelpe kroppen din bekjempe frie radikaler som bidrar til alder flekker.

* Drikk rikelig med vann for å holde huden hydrert og å la dine organer til å fungere skikkelig.

Vegetariske kilder til omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer har vunnet popularitet fra deres bidrag til redusert risiko for hjerte-og karsykdommer, leddgikt og depresjon. Disse fettsyrene er flerumettede, noe som betyr at de er mer "hjerte sunn" og også forbli flytende ved romtemperatur og nedkjølt temperaturer. Alfa linolsyre er en essensiell omega-3 fettsyre som må forbrukes, fordi kroppen ikke produserer det. Laks, torsk, tunfisk og reker er solide kilder til omega-3 fettsyrer, men vegetarianere kan også konsumere det foreslåtte 1.3g til 2.7g per dag gjennom en rekke ikke-animalske matvarer.

Funksjon

Celler blir omfattet av en membran inneholdende fettsyrene, som er viktig for sunn cellefunksjon og kommunikasjon med omliggende celler. Alpha linolensyre omdannes til eikosapentaensyre og docosahexanoic (EPA og DHA) syrene i kroppen. Disse to fettsyrer er viktig for riktig funksjon og hjerte-hjerne og nerve utvikling. Omega-3 fettsyrer er også involvert i prostaglandiner, som regulerer blodtrykk, blodpropp, nerve signaloverføring og inflammatoriske responser.

Oljer og kosttilskudd

Linfrø, raps, raps, hamp, oliven og soyaolje alle inneholder omega-3 fettsyrer; linfrø og hamp oljer inneholder de høyeste konsentrasjonene. Linfrø og hamp olje er tilgjengelig i kapselform også, selv om mange inneholder gelatin og derfor er vegetarianer, men ikke veganer. Kosttilskudd bør inneholde vitamin E for å hindre oljen i å ødelegge, og de kan trenge å bli nedkjølt (følg instruksjonene).

Nøtter og frø

Linfrø og hamp frø eller hamp mutter er den mest konsentrerte mutter eller frø skjema. Disse må slipes eller males, ikke hele, for å gi den mest næringsverdi. Valnøtter, sennep frø og gresskarkjerner er mer vanlig å finne i dagligvarebutikker og inneholder omega-3 fettsyrer.

Bønner og grønnsaker

Tofu, avledet fra soyabønner, er et tettere nærings kilde til omega-3 fettsyrer enn soyabønner. Begge disse gir høyere konsentrasjoner enn andre grønnsaker, selv om soyaprodukter inneholder også mer kalorier og fett totalt. Vegetabilske kilder inkluderer blomkål, kål, rosenkål, romanosalat, brokkoli, squash, greener bønner, grønne grønnsaker, spinat, grønnkål og grønne grønnsaker.

Berikede matvarer

Omega-3 fettsyrer er også lagt til mat som ikke ville naturlig inneholder dem. Styrkende midler som legger omega-3 fettsyrer inkluderer linfrø olje i soyamelk, lin og hamp frø i brød, en lin og olivenolje kombinasjon i margarin, linfrøolje i noen yoghurt, og en linfrø, olivenolje og rapsolje blanding for salatdressinger. Sjekk etiketter for å sikre kildene er vegetarianer-avledet i motsetning til fiskeoljer.

Hvordan få Bones Sterkere

Du kan lage din bein sterkere ved riktig ernæring, mosjon og tar kosttilskudd.

Bruksanvisning

•  En av de matvarer som bidrar til å gjøre bein sterkere er store mengder av mørkegrønne bladgrønnsaker (grønnkål, grønne grønnsaker, spinat, koriander, persille). Beste måten å konsumere dem er som grønne smoothies. De kan også bli dampet eller kokt, men noen av næringsstoffer går tapt som følge av eksponering for høy temperatur.
Også spiser nok av andre frukter, grønnsaker, nøtter og proteiner som belgfrukter, egg, fisk og biff. Unngå å spise kunstige stoffer som hydrogenerte oljer, margarin, konserveringsmidler og bearbeidet mat.

Du må starte regelmessig treningsprogram. Øvelser som bidrar til å gjøre dine bein sterkere er virkningen type øvelser: hopping knekt, løping, trampoline / dørvakt, kroppsvekt øvelser og calisthenics.
Mål i treningsprogrammet ditt er å gjøre hver dag opp til 20 minutter av hard trening som er rettet mot alle muskelgrupper.

Få nok vitamin D3. Beste måten å få det er fra daglig exposuse for sterkt sollys i 5-20 minutter hver økt. Måten du kan fortelle deg fikk mye eksponering for sol er når huden din så vidt begynner å få litt rosa skygge. Du kan også bruke UV tanning messe for å få tilsvarende effekt. Hvis det ikke er tilgjengelig kan du prøve å supplere vith 2000 - 5000 IE vitamin D3. Andre bivirkninger fordelene ved å bruke vitamin D3 er ulike typer kreft forebygging og influensa forebyggende effekter.

Også supplere med vitamin B-kompleks, multimineral, vitamin C, fordøyelsesenzymer, probiotika, alpha lipoic acid fiskeolje og hamp olje.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid med legen din før du starter utfylling og treningsprogram.

Herbal behandlinger for MS

Herbal behandlinger for MS


Multippel sklerose (MS) er en degenerativ sykdom i sentralnervesystemet som påvirker nervesystemet, hjerne, optisk nerve og ryggmargen. Godt over 380 000 mennesker i USA alene er berørt. Selv om det er scorene til reseptbelagte medisiner for de ulike symptomene på multippel sklerose, er det nesten like mange naturmidler som kan holde symptomene i sjakk, noe som gjør livet bare litt mer behagelig for den lidende.

Herbal Nutrition

Ifølge MS Research Center, inkludert disse urte matvarer i ditt daglige kosthold vil hjelpe med MS-symptomer: sesamfrø, linfrø, alfalfa (god kilde til vitamin K), havre, gresskarfrø, løk, hvitløk (både løk og hvitløk er anti-inflammatorisk og bygge immunitet), mandler, sjø tare (utmerket kilde til B-vitaminer og spormineraler), hamp olje, brønnkarse, salat, asparges og sitron (hjelper å rense ut giftstoffer i leveren).

Urte kosttilskudd

Den manuelle "Resept for Nutritional Healing" og MS Research Center liste disse urter som å være effektiv i behandling av ulike symptomer: nattlysolje, agrimony, amrit Kalash og Ashwaganda (ayurvediske urter), berberis, burdock, kamille (hjelper med stress og søvn), krampe bark (spesielt bra for muskelkramper), solhatt (bygger immunitet), elderflower, ingefær, ginseng, goldenseal, gotu kola, hagtorn bær, Huo ma ren (tilgjengelig via en sertifisert herbalist), lakris, lobelia, melk tistel (detoxifier), myrra (utmerket anti-inflammatorisk), salvie, skullcap (nerve tonic og bidrar til å indusere søvn), glatte alm, stevia, vendelrot, tre betony og ryllik. Goldenseal, lobelia og skullcap bør ikke tas internt i mer enn en uke av gangen.

Andre urter for å vurdere

Ikke alle mennesker har opplevd lindring av symptomer med disse urtene, men de kan være verdt et forsøk: sitrongress (hjelpemidler i fordøyelsen), yucca, rødkløver, løvetann rot og blader, gingko biloba, peppermynte, bee pollen og astralagus (bygger og opprettholder immunitet system).

Betraktninger

Det er mange teorier om årsaken til MS, og derfor mange tanker og teorier om behandlinger. Underernæring er forårsaket av kroppens manglende evne til å absorbere næringsstoffer er absolutt en å se på, så er teorien om at MS kan være en antoimmune sykdom. Uansett hva årsaken er, bør du ikke behandle MS uten råd fra en kvalifisert omsorgsperson, og du bør ikke forsøke å behandle deg selv med urter uten kunnskap og bistand fra en herbalist.

Vitamin og Mineral Support

Fordi ernæring spiller en så viktig del av din generelle helse, bør du vurdere vitaminer og mineraler som kan være mangler i kostholdet på grunn av kroppens redusert evne til å absorbere dem. Daglig inntak av koenzym Q10, MSM, gamma-linolenic acid og vitamin B-komplekset er viktig for å holde systemet ditt så sunt som mulig.

Ingredienser for Natural Hair Gel

Ingredienser for Natural Hair Gel


Naturlige og hjemmelagde hår gels gi deg trygge alternativer til kjemisk spray, gel og andre produkter. Enten du leter etter naturlige fordeler eller ikke-kjemiske alternativer, ingrediensene i naturlige hår gels er minimal og trygt.

Aloe Vera Gel

Saften av aloe planten inneholder naturlige enzymer, vitaminer, og andre forbindelser som gjør det nyttig i hår og hudpleie. Saften er naturligvis en gel-lignende stoff som legger til konsistensen av naturlige hår geler. Aloe-gel blandes godt sammen med en rekke vannbaserte additiver og ingredienser for hår og hudpleieformuleringer imidlertid tilsetning av olje til den krever bruk av et emulgeringsmiddel slik som polysorbat 80.

Honey Extract

En naturlig klissete, søt, og fordelaktig materiale, serverer honning som en nyttig ingrediens i hjemmelaget hår gel samt andre hår og hudpleie oppskrifter. Honning ekstrakt pulver blander godt i vannbaserte løsninger og legger naturlig antioksidant evner som gjenoppretter glans og glans til håret. Det er også klissete når liberale mengder det er lagt til en hårgelé formel, noe som skaper en hold effekt for ditt hår stil. Honning ekstrakt, som med de fleste naturlige skjønnhet pleie ingredienser, er lett hentet fra et håndverk og hobby forsyning butikk eller online leverandøren. Alternativt kan du legge til en porsjon naturlig honning til din aloe vera gel base.

Valgfrie Tilsetningsstoffer

En grunnleggende aloe vera og honning hårgelé oppskriften inneholder også en rekke valgfrie ingredienser som fungerer som boosters avhengig av fordelene du vil oppnå. For eksempel eteriske oljer av kamille, lavendel, rose geranium, rose hip, og en rekke andre har egenskaper som leges tørt, sprøtt og skadet hår. Legge til en emulgator kan du blande tilsetninger som soya smør og hamp olje som inneholder aminosyrer proteiner som styrker håret og reparere det fra å dø, perming, og andre skadelige elementer.

Matvarer for å rense systemet

Matvarer for å rense systemet


Rensing av systemet kan bli kvitt giftstoffer som har bygget opp fra luftforurensning og plantevernmidler som er funnet på matvarer. Selv bearbeidet mat kan legge igjen en opphopning i kroppen som ikke er sunt. Rensing kan bli kvitt disse frie radikaler fra kroppen gjør kroppen til å fungere bedre. Avrusning er et sunt alternativ terapi for å øve.

Urter, oljer og Tea

Hvitløk aktiverer enzymer i leveren som hjelper leveren å skylle ut giftstoffer. Hvitløk kan også arbeide for å skylle kolesterol ut av kroppen. Grønn te er rik på antioksidanter, som er de ingrediensene som skylle ut frie radikaler fra kroppen. Frie radikaler er antatt å forårsake ting som kreft og andre sykdommer / lidelser. Olivenolje, lin-frø olje og hamp olje kan alle bidra absorbere giftstoffer som er i kroppen. disse oljene bør være kaldpresset og brukes i moderate mengder. Gurkemeie er et annet enzym booster og den inneholder curcumin. Curcumin øker galle produksjon, som også spyler og renser kroppen.

Nøtter og korn

Hele matvarer, inkludert hele korn, rense kroppen fordi de er fri for behandling. De inneholder også B-vitaminer som hjelper kroppen med å bruke fett, og dermed rense kroppen for overflødig fett. Valnøtter er rike på aminosyren arginin, noe som bidrar til leveren avgifte ammoniakk. Ammoniakk kan bygge seg opp i leveren og forårsake delirium. Nøtter er også rike på Omega-3 fettsyrer, som renser kroppen for urenheter.

Frukt

Grapefrukt er høy i antioksidanter, som renser hele kroppen av frie radikaler. Avokado er rik på sunne fettsyrer som også rensing. Pektin i epler hjelpemidler i rensing fordøyelseskanalen. Sitroner og lime er også rensing, rik på vitamin C. Disse sitrusfrukter er forfriskende for kroppen og leveren. De feilfri også ut bakterier i kroppen.

Grønnsaker

Bladgrønnsaker, som inkluderer grønnkål og spinat, suge opp giftstoffer i kroppen. De bidrar til å beskytte leveren og de nøytraliserer tungmetaller, kjemikalier og plantevernmidler som kommer inn i kroppen gjennom forurenset og bearbeidet mat. Cruciferous grønnsaker, som er kål og blomkål, bidra til å eliminere kreftfremkallende og giftstoffer fra kroppen. Kål, mye som brokkoli, frisker enzymer og spyler giftstoffer fra leveren.