Digidexo.com

farge på negler ved hjerte lungesykdom

Hva er farene ved Hjerte palpatations?

Hjertebank er i hovedsak sensasjoner i brystet av en rask eller bankende hjerteslag. Stress er en av de viktigste gjerningsmennene av denne hendelsen, men du kan også lider av hjertebank på grunn av trening, medisiner, koffein og en helserelatert tilstand (selv om dette ikke er like vanlig som resten). Når du opplever disse følelsene i brystet, du mer enn sannsynlig lurer på om de utgjør noen fare.

No Danger

Med de fleste tilfelle av hjertebank, det er egentlig ingen fare. Det er rett og slett en reaksjon på noen form for stimuli, som stress eller trening, som forårsaker ditt hjerte til å rase. Du kan ha hatt for mye koffein eller nikotin. Du kan rett og slett være opplever hjertebank på grunn av feber eller en hormonell forandring, som med mensen eller graviditet. Når stimulus blir fjernet, bør de hjertebank spre uten skade på hjertet.

Tap av bevissthet

Men ikke nødvendigvis så farlig som andre komplikasjoner av hjertebank, er det mulig å miste bevisstheten når hjertet slår raskere enn normalt. Den raske hjertet kan forårsake et plutselig fall i blodtrykket, noe som kan føre besvimelse. For det meste, bør du gjenvinne bevisstheten i en kort periode.

Stroke

Når hjertebank er mye mer alvorlig, som ville bli sett med en arytmi, kan du lider av et slag. Dette skyldes i stor grad reaksjonen ditt hjerte kan ha fra disse uregelmessige hjerteslag, forårsaker orgelet til "skjelve". Som hjertet dirrer, kan blodet begynne å samle og deretter blodpropp. Når en blodpropp former, risikerer du potensialet i det å reise til en arteriell fartøy av hjernen, som fører til et slag.

Hjertesvikt

Hjertebank, nemlig de opplevde for lengre perioder av gangen, kan føre til at hjertet til slutt mislykkes. Hjertesvikt er en tilstand der hjertet ikke klarer å pumpe blod effektivt i hele kroppen. Men denne hendelsen er generelt sett underliggende tilstander, som for eksempel arytmi eller hjertesykdom. Sjelden har et hjerte hjertebank fra stress, trening eller annen form for stimuli utgjør denne typen fare.

Cardiac Arrest

Mens hjertebank sjelden føre til at du lider av en hjertestans, er det potensiale for hjertet å brått slutte å slå, noe som er ganske annerledes enn et hjerteinfarkt. Et hjerteinfarkt er preget av en blokkering av blodstrøm. Og mye som faren for hjertesvikt, ville det bli sett i de tilfeller av en underliggende hjertetilstand.

Vil Listerine Cure tånegl sopp?

Vil Listerine Cure tånegl sopp?


Tånegl sopp (onycomycosis) er forårsaket av en levende organisme som kalles en dermatophyte som trives i fuktige, mørke steder; Derfor, under og rundt tånegl er tilstrekkelig for soppvekst. En rekke behandlinger finnes for å bekjempe sopp, men den enkleste, billigste og noen sier mest effektive måten å behandle tilstanden hjemme er med Listerine munnvann.

Bakgrunn

Listerine, oppkalt etter Dr. Joseph Lister, ble oppfunnet som et kirurgisk antiseptisk og desinfiserende i 1879, og har vært brukt som behandling for gonoré og et gulv renere, blant andre. Til tross for sin lange og varierte historie, gjorde det ikke blitt kjent utelukkende som et munnvann til 1970-tallet.

Slik fungerer det

Listerine kan feasibly fungere som en tånegl sopp behandling ved å utnytte de ulike antiseptiske egenskaper av ulike alkoholer og andre stoffer som finnes i munnvann.

Ingredienser og deres helbredende egenskaper inkluderer: tymol, en alkohol løselig stoff opprinnelig brukt til å bevare mumier i det gamle Egypt som vises ikke bare i munnvann, men også pulver utviklet for å behandle soppinfeksjoner i huden; euchalyptol, en eterisk olje består av 90 prosent eukalyptusolje, og er kjent for sine antimikrobielle egenskaper og dets evne til å virke som et immunstimulerende system; og salicylate, en organisk syre som forårsaker en større mengde døde hudceller til å kaste, forlate rommet for nye hudceller til å vokse.

Hvordan bruke

Fyll opp en liten kum med nok Listerine der å senke de berørte tåneglene og la trekke i 15 til 20 minutter. Gjenta denne prosessen to ganger om dagen til tåneglene fullstendig leget. Denne prosessen krever engasjement, som det kan ta måneder å fullt helbrede de infiserte tær.

En mindre effektiv metode på grunn av den frekvens hvor det må gjøres er anvendelsen av Listerine direkte til tånegl ved hjelp av en liten børste. Dette er en mer konsentrert fremgangsmåte, men mengden av listerine som anvendes er langt mindre, og som sådan krever flere programmer i løpet av dagen.

Noen foretrekker å lage en 1: 1 blanding av Listerine og eddik i stedet for uforfalsket Listerine. Eddik er svært sure, sopp og har en ekstrem vanskelighet å overleve i et surt miljø.

Bivirkninger og forsiktighetsregler

Soaking føttene i Listerine er helt trygt, med den eneste bivirkning være estetisk. På grunn av den grønne nyansen av munnvann, kan føttene midlertidig slå en grønnlig farge, men vil forsvinne raskt.

Som med alle homøopatiske eller folk rettsmidler, har bruken av Listerine som en kur for tånegl sopp ikke blitt testet i en offisiell forskningsmiljø, og dermed graden av suksess kan variere fra person til person, hvis den eksisterer i det hele tatt.

Forebygging

For å hindre tånegl sopp fra reoccurring før, under og etter behandling, sørg for å holde tå godt ventilert, iført løstsittende sko og ofte endret bomull sokker. Utover dette, holde føttene tørre og å opprettholde rene, korte tånegler sikrer en mye mindre sjanse for å falle offer for tånegl sopp.

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol


Inngrodde tånegler skyldes feil trimmet tåneglene, hyperhidrose, og sko som passer dårlig, ifølge American Family Physician. Andre årsaker er soppinfeksjoner og skader. Inngrodde tånegler kan oppstå på noen tå, men de forekommer vanligvis på stortåen. Fenol er et stoff som vanligvis brukes for å behandle problemet ved å brenne spiker matrise.

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol

•  Påfør en lokalbedøvelse til det infiserte området til nummen tå.

•  Rengjør området med et desinfiserende middel.

Separer inngrodd tånegl fra den sunne tånegl ved å kutte grensene av inngrodd tånegl med en spiker splitter og fjerne spiker med pinsetten. Dette gjør at spikeren matrix klar for behandling.

Påfør Fenol til spiker matrise for å drepe de cellene som produserte den inngrodd tånegl. Skyll fenol ut med alkohol. Påfør fenol minst tre ganger i fem til ti sekunder, og i flukt med alkohol etter hver gang.

Dekk til tå med et plaster.

Hvordan behandle Pitted Negler

Hvordan behandle Pitted Negler


Pitted negler er ofte en helt ufarlig kosmetisk spiker abnormitet forårsaket av skade eller genetikk. Disse små spiker ufullkommenhet kan forsvinne på egen hånd uten behandling. Små fordypninger på overflaten av negler - noen ganger ledsaget av gulaktig misfarging og smuldrer av spiker plate - er vanlig hos mennesker med en hud tilstand som kalles psoriasis. Hvis legen diagnostiserer spiker psoriasis, kan du forbedre utseendet på neglene og hindre at tilstanden forverres.

Hvordan behandle Pitted Negler

•  Diskuter neglen bekymringer med legen din. Legen din vil være i stand til å foreta en informert diagnose basert på en undersøkelse av neglene.

Hold neglene velstelte å unngå skade. Trim neglene regelmessig for å hindre snagging eller rive, noe som kan forverre spiker psoriasis.

Fukte neglene regelmessig. Mykne og fukte negler ved å dyppe dem i vann før du masserer neglene med vanlig håndkrem eller en spiker fuktighetskrem produkt.

Påfør en klar neglelakk eller en spiker herding produkt for å styrke og beskytte korroderte negler.

Massasje negler med en resept vitamin D analog krem for omtrent fem minutter to ganger om dagen. Vitamin D-analoger er effektiv ved behandling av enkelte typer psoriasis spiker dystrofi, ifølge en rapport i tidsskriftet 2009 "Drugs".

Disguise gropdannelser forårsaket av psoriasis etter bruk av akryl tips til neglene før tilstanden blir bedre.

Hint

 • Konsultere legen din for en undersøkelse og informert diagnose før behandling av noen spiker tilstanden selv. Legen kan anbefale en passende løpet av behandlingen, slik som kortikosteroider til lokal bruk.

Slik reparerer negler som er blitt skilt fra neglesengen

Smashing fingeren i en dør eller en skuff eller utvikle en soppinfeksjon kan føre til neglen for å løsne fra neglesengen. Separerte negler kan enkelt flytte, og berøre berørte spiker kan skape ubehag eller smerte. Flere teknikker kan hjelpe deg med å håndtere en spiker som har skilt fra neglesengen og lette ubehag.

Slik reparerer negler som er blitt skilt fra neglesengen

Fjern spiker. Negler som har vært adskilt fra neglesengen til slutt falle av. Hvis spikeren ikke løsne eller falle av på egen hånd, kan du besøke en lege (podiatrist eller hudlege) for å ha spikeren fjernet fra neglesengen.

Hold berørte spiker tørr. Fukt kan komplisere skaden ved å utløse en infeksjon. Fullstendig tørke fingeren og negl etter vask hendene. Wear vinylhansker for å holde hendene tørre når oppvasken.

Bruk en bandasje. Treffer den skadde fingeren kan føre til ytterligere smerte og ubehag. Sikre skade negl ved å pakke gasbind eller annet beskyttende bandasje rundt spissen av fingeren.

Vent omtrent seks måneder for en ny negl å vokse. Du kan ikke feste negler eller tånegler som skiller fra neglesengen. Etter en lege fjerner neglen eller etter neglen løsner, kan det ta fire til seks måneder for en negl å vokse og opp til 18 måneder etter en ny tånegl å vokse.

Ta smertestillende medikamenter. Smerte kan følge spiker skader. Lette smerter med over-the-counter smertestillende medikamenter som spiker bed helbreder. Hvis smertene ikke svare på disse behandlingene, spør legen din om resept smertestillende medikamenter. Ta som anvist.

Fjerning av inngrodde tånegler

Fjerning av inngrodde tånegler


En inngrodd tånegl kan skape unødig smerte og hevelse på noen tå, men er mest vanlig på stortåen. Tilstanden vil ikke fikse seg selv og trenger din inngripen. Denne foten sykdom kan være forårsaket av iført feil montering sko. Eller det kan være forårsaket når en tånegl er klippet for kort. Når spikeren er trimmet i en vinkel kan det vokse tilbake i og under huden, forårsaker ubehag eller smerte. Folk alle i alle aldre kan lide av denne tilstanden, som kan være lett utbedret hjemme. Hvis det ikke er noen infeksjon eller du kan ikke gjøre det til en lege, kan du prøve å rette på inngrodd tånegl selv.

Bruksanvisning

•  Bløtlegg tå og foten i et varmt bad med vann og Epsom salt. Hvis du ikke har Epsom salt, bland i litt av hydrogen peroxide. Hold tå under vann inntil huden blir myk.

Gni forsiktig tilbake huden dekker inngrodde negler. Stoppe hvis det blir smertefullt. Dette kan gjøres samtidig som tåen er fremdeles i vannet. Tørk foten grundig.

Klipping en del av tånegl nær brikke som er innebygd kan bidra til å lindre problemet. Fagfolk anbefaler at du ser dem i stedet, men du kan fjerne den smertefulle inngrodde tånegl stykke hjemme hvis det ikke er noen infeksjon.

Bruk pinsett til å lage en liten rift i toppen av neglen nær inngrodde delen. Trekk forsiktig liten stripe av spiker hvis du har nok spiker til å gjøre dette uten å utsette den sarte huden under neglen. Trekker i retning av hvor inngrodde delen er. Du kan fjerne det lille stykket som er inngrodde på denne måten, ved å forsiktig trekke den ut.

Skyll tå med trollhassel eller annen mild cleanser. Gni i en antibiotisk salve og dekk med en bandasje. Sjekk på tånegl igjen før du går til sengs. Gjenta soaking hvis nødvendig.

Tips og advarsler

 • Infeksjon er tydelig av hevelse, smerte og pus.
 • Unngå gjentakende inngrodde tånegler ved å kutte negler i en rett linje, ikke en kurve.
 • Hvis et barn eller småbarn ser ut til å være gange morsomt eller haltende, sjekk hans tær for en mulig inngrodd tånegl.
 • Diabetikere bør ikke prøve å fjerne en inngrodd tånegl hjemme, i stedet ringe legen.

Hva gjør en podiatrist Gjør for en inngrodd tånegl?

Hva gjør en podiatrist Gjør for en inngrodd tånegl?


Inngrodde tånegler skje når neglen - vanligvis en av sidene - vokser tilbake inn i huden. Dette kan føre til enkle irritasjon, så vel som smerte og rødhet. Inngrodde tånegler som blir smittet krever behandling fra en medisinsk faglig eller en podiatrist, en lege som har spesialisert seg på fotpleie.

Skulle du få hjelp?

Inngrodde tånegler kan behandles hjemme av soaking det berørte foten i varmt vann, så vel som å bruke en antibiotika krem, sier Mayo Clinic. Men hvis spikeren har kommet til det punktet av smitte - hvis drenering og en dårlig lukt er nevnt - dette indikerer behov for legehjelp.

Undersøkelse

En podiatrist diagnostiserer en inngrodd negl ved å observere det fysiske utseendet på tå og anbefaler behandling basert på graden av infeksjon. Bruk av en muntlig antibiotika kan bli foreslått, sier American Academy of Family Physicians, men mindre kirurgi kan være nødvendig.

Kirurgi

Før trimming eller fjerne deler av inngrodd tånegl, er tå selv injisert med bedøvelse. Hvis det er nødvendig, ablasjon følger, sier aafp. Dette innebærer å levere en liten elektrisk ladning eller bruke en flytende løsning på negl å hindre fremtidige inngrodde tånegler.

Home Care

En podiatrist vil anbefale en post-kirurgisk plan for omsorg. Dette kan inkludere soaking foten, ved hjelp av en aktuell antibiotika, endrer bandasjer rutinemessig, unngå anstrengende aktivitet og iført åpen toed / løse sko, sier aafp.

Forebygging

Inngrodde tånegler kan være en arvelig egenskap, eller resultatet av en skade i foten, eller fra seg altfor trange, toe-komprimering sko, sier Mayo Clinic. Men de er ofte et resultat av feil grooming. Ved trimming tånegler, kuttet rett over heller enn å kutte spikeren til å samsvare med formen av tåen.

Fun Fact

Inngrodde tånegler generelt påvirke stortåen.

Hvordan Trekk ut en inngrodd tånegl

Innvokste tånegler oppstå når tånegl vokser inn i huden på kantene av spiker. Denne tilstanden kan være svært smertefullt, kan føre til hevelse og rødhet og er vanligvis forårsaket av sko som er slitt for hardt, negler som er kuttet feil eller rett og slett knuste tåen. Inngrodde tånegler kan trimmes hjemme, som vil sette en stopper for den smerte og hjelpe tåneglene vokse tilbake på riktig måte, slik at du slipper å lide med en inngrodd tånegl igjen.

Bruksanvisning

•  Plasser sår tå i en balje med varmt vann i 15 minutter, 2-4 ganger om dagen.

Legg et lite stykke av bomull, for eksempel en rippet bomullsdott, inn i hjørnet av den berørte tå etter at den er gjennomvåt å hjelpe spikeren naturlig fjerne seg fra hjørnet av huden din.

Endre stykke av bomull hver gang du suge foten din, og gjenta denne prosessen i flere dager, eller inntil neglen har fjernet seg fra huden.

Når spikeren er blitt tatt ut, forsiktig klippe det rett (ikke avrundet) slik at den ikke vil vokse tilbake inn i huden din. Sørg for å sterilisere tånegl clippers med rubbing alkohol før bruk.

For å hindre smitte, plassere en antibakteriell salve på tånegl, og pakk den inn i en bandasje.

Bruk løstsittende sokker og sko i flere dager etter at tånegl er fjernet for å unngå ytterligere irritasjon.

Hint

 • Forhindre inngrodde tånegler ved å unngå tettsittende sko og ved å kutte tåneglene rett over.
 • Ring legen din dersom tånegl ikke kan fjernes hjemme eller hvis smerte, hevelse eller rødhet blir verre.
 • Ikke prøv å grave neglen ut av tå med pinsett, tånegl clippers eller manikyr saks. Dette kan føre til infeksjon.
 • Tøm ikke noen pus som kan være til stede med en liten nål. Dette kan også føre til infeksjon.

Tånegl sopp medisiner og advarsler

Tånegl sopp medisiner og advarsler


Tånegl soppinfeksjon forårsaket av organismer som trives i en mørk og fuktig miljø. De kan føre til at tånegl å bli sprø og misfargede. Det finnes flere typer av tånegl sopp medisiner, men det er noen kjente bivirkninger med bruken. De fleste medisiner for tånegl sopp infeksjon er tilgjengelig som reseptbelagte legemidler på grunn av disse bivirkningene. Deres bruk alltid kommer med en advarsel før inntak av disse medikamentene.

Terfinabine (Lamisil)

Laminere virker til å inhibere veksten av sopp på tånegl ved å hindre den enzymatiske aktiviteten som bygger soppcelleveggen. Uten celleveggen, er det vanskelig for soppene å vokse og formere seg. Det fungerer best mot Trichophyton rubrum og Trichophyton mentagrophytes, som er de to viktigste årsakene til tånegl infeksjon.

Lamisil kan forårsake mageplager som for eksempel fordøyelsesbesvær eller dyspepsi. Det kan også føre til hodepine og utslett. Det har også potensial til å forårsake leversykdom og er sterkt kontraindisert hos personer med leversykdom. I noen tilfeller kan laminere inntak redusere mengden av hvite blodceller i kroppen. Disse er antistoffer som beskytter kroppen mot infeksjoner. Brukere kan også være i faresonen for utvikling av Stevens-Johnson syndrom, samt toksisk epidermal nekrolyse. Blemmer i huden er også vanlig.

Griseofulvin (Fulvicin)

Det amerikanske Food and Drug Administration priser Fulvicin som en kategori C risiko for graviditet. Det er en mulighet for fødselsskader å skje en gang tatt under svangerskapet. Det er også forbundet med forårsaker lav sædkvalitet. Allergiske reaksjoner kan forekomme manifestert som elveblest, pustevansker og hevelse i ansiktet. Oppkast, diaré, uregelmessig menstruasjonssyklus, søvnløshet, kriblende følelse og nummenhet på hånden og ansiktet, og forvirring kan også forekomme. Interaksjon er også forventet med Fulvicin, og inntak av en annen reseptbelagte stoffet er kontraindisert.

Itrakonazol (Sporanox)

The National Medicine of Drugs indikert noen mindre bivirkninger ved bruk av Sporanox. Disse inkluderer forstoppelse, diaré, magesyke, luftsmerter, blødende tannkjøtt, muskelsmerter, svetting, svimmelhet, depresjon og nervøsitet. Til en mer alvorlig grad, kan Sporanox forårsake feber, frysninger, blek avføring, smertefull eller hyppig vannlating, nummenhet i hender og føtter, kløe, utslett og elveblest, ifølge Greg C. Elwood artikkel "Farene ved Toe sopp medisiner." Inntaket med andre medisiner som guanidin, dofetilid og levomethadyl kan forårsake livstruende bivirkninger. Det kan også øke blodsukkeret da tatt med medisiner som har itrakonazol og proteasehemmere som også kan øke mottakelighet for hjertesvikt.

Flukonazol (Diflucan)

Vanlige bivirkninger rapportert med Diflucan inntak involvere hodepine, magesmerter, kvalme, dyspepsi, diaré og smaksforstyrrelser. Leverreaksjoner kan også oppstå som kan føre til gulsott og hepatitt. Fatal konsekvens er leversvikt, ifølge RxList.com.

Forholdsregler

Tånegl sopp medisiner er reseptbelagte legemidler på grunn av risiko for bivirkninger. Det er viktig å lese advarslene på medisinpakken før inntak og å ta medisinen i henhold til riktig dosering foreskrevet av legen din.

Tånegl Cuticle Problemer

Tånegl Cuticle Problemer


Tånegl neglebåndene er en integrert del av helsen til foten din, så vel som helsen til kroppen din, så er det viktig å alltid ta vare på dem. Mange forskjellige problemer kan påvirke skjellaget av tånegl og forårsake andre problemer til spiker og foten selv.

Hva er en Cuticle?

Hårstråene er den døde huden som overlapper negl ved foten av neglene. Hårstråene fungere som en tetning mellom naglene og fingre, beskyttende sopp, bakterier og gjær fra å komme inn kroppen. Derfor er det svært viktig å ta vare på neglebåndene som uaktsomhet kan føre til flere problemer.

Bakteriell infeksjon

Paronychia er en vanlig tånegl infeksjon som forårsaker betennelse i hårstråene og huden rundt neglen som følge av bakteriell infeksjon. Symptomer på denne infeksjonen inkluderer hevelse og rødhet rundt spiker neglebåndene, noe som gjør det vondt å ta på. En gul-grønn utladning fra hårstråene området kan også være tilstede.

Hvis du tror du har Paronyki, er det en god idé å oppsøke lege, som denne infeksjonen må vanligvis behandles med antibiotika.

Hangnails

Begrepet hangnail er misvisende som det er faktisk ikke en del av neglen, men snarere en liten del av skjellaget som har blitt revet. Oftest henge negler er forårsaket av tørr hud, eller ved skader på skjellaget for eksempel spiker biting.

Hangnails bør alltid være riktig kuttet med neglesaks eller negleklipper som bite eller rive dem kan ofte gjøre dem verre, forårsake smerte, ytterligere skade på skjellaget og mulig smitte. Sørg alltid for å holde neglebåndene og huden fuktig for å unngå hangnails fra forming.

Soppinfeksjon

Neglesopp kan være en annen sak for neglebåndene. Neglesopp kommer i mange forskjellige varianter og kan ha mange forskjellige symptomer, inkludert alvorlig kløe, sårhet og blødninger rundt hårstråene samt eventuelt tap av spiker selv. Neglesopp er svært smittsom og kan overføres gjennom hud-til-hud kontakt, dusjer, garderober eller fra din lokale manikyristen hvis manikyr verktøyene ikke er desinfisert skikkelig.

En lege vil foreskrive anti-soppmidler for behandling av spiker sopp, og noen over-the-counter kremer og lotions kan også kjøpes for å behandle dette problemet.

Forebygging / løsning

For å hindre noen av de ovennevnte problemer med tånegl neglebånd, alltid være sikker på å riktig ta vare på føttene. Hold huden fuktig og sørg for å alltid ha tilstrekkelig ventilerte sko og sokker, spesielt hvis føttene svetter ofte. Pass på at du skal desinfisere alle manikyr verktøy og unngå, hvis mulig, ta kontakt med garderoben dusjgulv og andre steder hvor soppen kan muligens være en forurensning.

Hvis du føler at du har noen form for infeksjon, bør du oppsøke lege for å sikre at du får riktig diagnose og best mulig behandling. Noen infeksjoner kan være vanskelig å behandle og kan kreve flere runder med behandling før infeksjonen er borte.

Hvordan få hvitere Negler

Hvordan få hvitere Negler


Velstelte negler skape et rent, profesjonelt bilde, men å holde opp utseendet på en ukentlig basis er en kostbar og tidkrevende vane. En rask, rimelig måte å holde ryddig utseende er å opprettholde hvite negler naturlig. Regelmessig bruk av farget neglelakk kan flekker negler, noe som gjør dem vises kjedelig og gult. På mindre enn en halv time, bleker en enkel hjemmebehandling spiker for å lage en raffinert, trakk-sammen utseende.

Bruksanvisning

Fjern all polish med neglelakkfjerner og en bomullsdott.

fil overflaten av negler forsiktig, fjerner den tynne gule toppflate.

Fil toppen av hver spiker med en tre-i-ett-buffer. Glatt spikeren overflaten med Side No. 1. Buff hver negl underlag med finere nr.2 overflaten. Trykker du på No. 3 side på hver spiker overflaten, rasping lett og rask.

Mix 2 1/2 ss bakepulver og en spiseskje med 3 prosent hydrogen peroxide i en plastbolle. Alternativt kan du lage en pasta av natron med hvit eddik.

Trykk lime fast under tuppen av hver spiker med en bomullsdott. Gni blandingen på overflaten av hver spiker.

6. La lim til å sette i fem minutter.

Skyll pastaen av med varmt vann.

Masser en kvalitet fuktighetskrem til negler og hender.

Pensle en klar base coat på neglene før maling for å hindre negler fra snu gult.

Opprettholde hvitere negler ved å gjenta behandlingen hver seks uker til åtte måneder.

Hjerte Bypass Rehab Øvelser

Et hjerte bypass er en medisinsk kirurgisk inngrep for å løse vene blokkeringer for å fortsette normal tilførsel av blod til alle deler av kroppen. Hvis disse blokkeringene ikke er adressert, kan vitale organer slutter å fungere og kan føre til dødsfall. Men en vellykket hjertebypass ender ikke på operasjonsbordet. Pasienter bør huske på at postoperativ behandling og øvelser er like viktig som den kirurgiske prosedyren i seg selv.

Cardiac rehabilitering Program

Etter gjennomgått en hjerteoperasjon, vil personen observere at hans daglige aktiviteter har bremset ned. Hjerterehabiliteringsprogram må utføres for å hjelpe kroppen din igjen ved å gjenvinne personens styrke, forebygge hjerte tilstand fra forverring, og redusere risikoen for å utvikle andre hjerte plager i fremtiden. En lege må konsulteres på den aktuelle rehabiliteringsprogram og trening; mange sykehus rundt om i landet tilbyr denne typen program, hvilke pasienter kan melde deg inn. En rekke hjerte øvelser er en integrert del av hjerterehabiliteringsprogram.

Pre-trening Krav

Full checkup og screenings som «stresstester» bør gjennomføres før under hjerte øvelser for å se hvor godt hjertet fungerer. Dette vil bidra til å utforme den mest fit cardiac rehabilitering trening for pasienten.

Komfortable klær bør brukes ved hjerte øvelser. Riktig klær gjør at en pasient å puste normalt, og forhindrer eventuelle begrensninger i bevegelse, noe som kan forårsake skader.
Også har pasienten å sikre at det er et apparat eller en person til å overvåke sine vitale tegn. Hvis hjerterehabiliterings øvelser blir gjennomført på et sykehus, er det vanligvis sykepleierne som holder styr på pasientens hjerterytme før, under og etter hjerterehabiliteringsøvelser. Men hvis pasienten gjør øvelsene hjemme, han burde strengt følge hans legens retningslinjer og påminnelser om vitale tegn under øvelser.

Warm-up

Hjerte rehabilitering øvelser starte med stretching. Denne fasen av øvelsen inkluderer lem øvelser som knebøyninger, leg heiser, arm og skulder sirkler, overhead delene, og hode og nakke bevegelser. Leger skape et oppvarmingsprogram, som omfatter de spesifikke tøyningsøvelser og varighet, avhengig av pasientens kropp tilstand. Men vanligvis varer warm-up i 10 minutter.

Walking

Turgåing er en kjerne av hjerte øvelser. Gjennom å gå, er en persons ben styrke og utholdenhet brakt tilbake. En pasient kan i utgangspunktet begynne å gå, på en tredemølle eller utendørs, med lav hastighet. Etter en betydelig varighet av tiden har gått, kan han gradvis øke farten sin. Videre bør lengden på hjerte rehabilitering trening være i jevn trinn i tillegg. Pasienten bør aldri umiddelbart underkaste seg stressende øvelser, som kroppen er fortsatt på prosessen med å utvinne fra hjertet kirurgi.

Livsstil Utdanning

Hjerte rehabilitering øvelser bør støttes av livsstil utdanning. Gjennom riktig utdanning, kan usunne matvaner og aktiviteter tas opp for å støtte ytelse i rehabilitering øvelser og å administrere en rask utvinning fra hjertet bypass operasjon. På samme måte, hjelper riktig livsstil utdanning beskytte en person fra fremtidige hjertesykdommer.

Behandlingstilbud for inngrodde tånegler

En inngrodd tånegl forårsaker en uutholdelig, bankende smerte. Laget av kanten av en tånegl som vokser inn i sensitivt spørsmål rundt tå, i stedet for å vokse utover, kan en inngrodd tånegl raskt føre til infeksjon hvis den ikke behandles riktig. Med riktige forebyggende tiltak og rask intervensjon, kan profesjonell medisinsk behandling ofte være avverget.

Bruksanvisning

Unn en inngrodd tånegl hjemme så lenge det ikke er infisert. Suge føttene i varmt vann minst fire ganger om dagen for å holde huden rundt tånegl myk. Vask berørte tå to ganger om dagen med varmt såpevann og tørk grundig.

Bruk komfortable sko som ikke klemmer eller menneskemengder tær; åpne sandaler eller tøfler er det beste valget. Fjerne skoene ofte mens du sitter ved pulten din hvis sandaler eller tøfler er ikke et alternativ.

Løft hjørnet av neglen og plassere en rullet delen av bomull gasbind under kanten inntil neglen vokser forbi det berørte området. Skyv rullen videre under neglen etter soaking føttene i varmt vann. Dette vil være smertefullt, men kan avverge medisinske prosedyrer for å løse problemet.

Kontakt legen din dersom tilstanden forverres eller unnlater å forbedre med hjemmesykepleien. Hvis en infeksjon er til stede, kan legen gi en skinne langs siden av neglen for å forhindre neglen fra å vokse inn i huden. Disse kan være i form av en bomulls veke eller en plastinnsats. Han kan fjerne overflødig vev som har vokst rundt tånegl.

Spør legen din om kirurgiske rettsmidler hvis tilstanden fortsatt ikke klarer å forbedre. En podiatrist kan velge å fjerne en del av spikeren for å hindre ytterligere episoder med denne spiker eller han kan fjerne hele spikeren dersom han føler at det er nødvendig for å hindre ytterligere problemer. Podiatrist vil fryse hele tå og fjerne spiker på kontoret.

forhindre inngrodde tånegler ved å kutte spikeren rett over med slutten av neglen utover huden. Unngå avrundede eller korte tå negler. Bruk komfortable sko som ikke klemmer tærne og holde føttene rene og tørre.

Tips og advarsler

 • Hvis noen i familien din har inngrodde tånegler, er det mer sannsynlig å utvikle en.
 • Noen mennesker har negler som er mer avrundet enn andre, noe som øker sjansene for å utvikle inngrodde negler.

Hvordan Trim en tånegl Riktig

Hvordan Trim en tånegl Riktig


Mange er altfor kjent med inngrodde tånegler, som kan føre til irriterende eller uutholdelig smerte og selv infeksjoner. Denne tilstanden er ofte forårsaket av tånegler som har blitt kuttet for kort eller i feil fasong. I de fleste tilfeller kan du forhindre inngrodde tånegler ved å lære å klippe tåneglene riktig.

Bruksanvisning

•  Ta et langt, varmt bad for å myke tåneglene. Hvis du dona € ™ t har tid for et bad, suge føttene i varmt vann mens du arbeider på datamaskinen eller se på TV.

Kontroller det punktet hvor din tånegl er ikke lenger knyttet til negl (kjøttet rett under tånegl). Mange kutte sine tånegler for kort, så husk tommelfingerregelen at slutten av cut tånegl bør strekke seg utover negl, men ikke utover slutten av tåen.

Bruk dine små saks, tånegl clippers eller bandasje saks for å klippe din tånegl rett over den linjen du bestemt i trinn 2. Lag flere små kutt i stedet for å prøve å klippe hele tånegl i ett kutt.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk negl clippers å klippe tåneglene. Disse er for liten og buet for å fungere ordentlig på tåneglene.
 • Ikke kurve tånegl for å matche formen til enden av tåen; den rettere kuttet, jo mindre sannsynlig vil det bli inngrodde.

VSD Treatment

Ventrikkelseptumdefekt (VSD) er en medfødt fødselsdefekt i et menneskehjerte der en defekt septum har et hull mellom de nederste kamre. Septum er partisjonen mellom hjertekamrene. Vanlige symptomer på VSD er et hjerte knurrer, blålig farge på negler eller tånegler og dårlige matvanene. Andre symptomer kan være en rask puls og slitsom lett. Det finnes behandlinger tilgjengelig som for eksempel medisiner og kirurgi.

Medisiner

Det er tre typer meklinger som brukes for VSD behandling. Betablokkere som Lopressor eller Inderal hjelp til å opprettholde et vanlig hjerterytme. Digoksin eller Lanoxin hjelp til å bygge sammentrekning styrke i hjertet.

En annen tilnærming som brukes er diuretika slik som furosemid eller Lasix. Disse bidrar til å redusere mengden av væske i kroppens sirkulasjon. Reduksjon av fluidet muliggjør mindre blod som skal pumpes i kroppen, lettelser stress av hjertet.

Kirurgi alternativer

En VSD kan variere i størrelse og så kirurgi ikke er alltid nødvendig hos pasienter med denne tilstanden. Nesten halvparten av alle VSD nære før det første året av alder, på grunn av modningen av hjertemuskelen fiber. Denne prosentandelen øker til 75% ved toårsalderen. Noen kan ikke lukkes helt, men trenger ikke operasjon på grunn av sin lille størrelse. Barnet vil trenge oppfølging omsorg fra kardiolog å overvåke tilstanden.

Kirurgi for en stor VSD er vanligvis bestemt av faktorer som lunge stress, vekst av barn, og jern-mangelfull anemi pasienter. Behovet for operasjon vil variere avhengig av pasientens tilstand.

Det finnes to typer av operasjoner utført for lukking av en VSD. Den vanligste er den intra-kardial teknikk hvor pasienten er koblet til en hjerte-lungemaskin, mens åpen hjertekirurgi blir utført. Det regnes som tryggere av de to.

Den "trans-kateter" tilnærming er mindre unnvikende men trenger dyktige leger til å sette inn instrumentene gjennom de store blodårene i hjertet. Denne fremgangsmåten brukes på enkelte pasienter som ikke ville være i stand til å ha åpen hjertekirurgi. Utsiktene etter operasjonen er utmerket. Det vil være oppfølging med en kardiolog.

Forebygging behandlingsmetoder for pasienter med VSD

I det siste når pasienter med VSD hadde bestemt kirurgiske prosedyrer eller dental behandlinger ble det anbefalt at de tar et antibiotikum før prosedyren eller behandling. The American Heart Association har endret retningslinjene i 2007, da det ble bestemt at nytten av antibiotika ikke oppveier risikoen ved å ta den.

Listen over pasienter som trenger et antibiotikum omfatter de med andre hjertelidelser eller kirurgisk implanterte ventiler, en forstørret VSD forårsaker lav blod oksygen nivå, og eventuelle protese reparasjoner. Pasienter eller deres foresatte bør rådføre seg med sin lege vedrørende bruk av antibiotika og VSD.

Medisinsk Ammoniakk Symptomer

Ammoniakk er en fargeløs gass, men det er meget sterk. Folk kan bli forgiftet hvis de tilfeldigvis inhalerer ammoniakk. Du kan også bli forgiftet av dette stoffet hvis du enten ta på eller svelge noen produkter som kan inneholde ammoniakk som en ingrediens (spesielt i store mengder). Det finnes ulike symptomer som kan manifestere hos personer som opplever ammoniakkforgiftning.

Identifikasjon

Hvor nøyaktig kan folk tilfeldigvis støter ammoniakk forgiftning? Folk setter seg i fare for å få ammoniakk forgiftning ved å utsette seg for ren ammoniakk, noen typer liniment, noen vanlige vaskemidler og diverse gjødsel.

Betydning

Noen av de vanligste symptomene som folk kan oppleve som følge av ammoniakkforgiftning er lokalisert i brystet og lungene. Disse symptomene er tungpustethet, overdreven hoste, sterke brystsmerter og en sterk følelse av trykk i brystet.

Teorier / Spekulasjoner

En rekke medisinske ammoniakk symptomer skje i ører, nese og svelg. Lider kan oppleve midlertidig blindhet; alvorlig, uutholdelig hals verke; smerter i munnen; en brennende og rive følelse i øynene; og til og med en svellende opp av leppene.

Effekter

Andre effekter av ammoniakk kan være relatert til huden, gastrointestinal systemet, blod, hjerte og nervesystemet. Disse symptomene kan omfatte en blå farge på negler eller lepper, alvorlige forbrenninger (hvis kontakt med ammoniakk varer over noen minutter), oppkast, ekstrem magesmerter, fysisk kollaps, en rask og svak puls, rastløshet og selv feber.

Betraktninger

Hvis du har kommet i kontakt med ammoniakk og opplever noen symptomer, få øyeblikkelig legehjelp. Hvis du finner ammoniakk på øynene eller på huden, vask den av umiddelbart med vann (i minst 15 minutter). Hvis du ved et uhell har svelget ammoniakk, drikke vann eller melk å vaske det bort så snart som mulig. Men ikke drikke noe vann eller melk hvis du kaster opp, brekke seg eller føler seg mindre enn varslet. Hvis du har pustet inn ammoniakk, gå ut og puste inn den friske luften mens du venter på medisinsk hjelp.

Hvordan å miste vekt med sunn mat og uten piller

Hvordan å miste vekt med sunn mat og uten piller


Hvis du prøver å gå ned i vekt, er det ikke nødvendig å ty til dyre slankepiller som gjør løfter om raske vekttap. For å gå ned i vekt naturlig, bør du inkludere en regelmessig mosjon rutine inn i din livsstil og du bør gjøre sunn mat valg. Å spise usunn mat som pommes frites, hamburgere, kjeks og kaker vil bare føre til vektøkning. Læring hvilke matvarer du skal spise og hvordan du bytter usunn mat med sunn mat er en god måte å begynne å spise sunnere og fremme vekttap.

Hvordan å miste vekt med sunn mat og uten piller

•  Reduser kaloriinntaket med 500 til 1000 kalorier daglig for et vekttap på én til to kilo. per uke. Dette er en sunn måte å gå ned i vekt og holde den av.

Hold blodsukkeret stabilt og holde stoffskiftet aktiv ved å spise et lite måltid hver tredje time i løpet av dagen. Prøv å spise opptil fem eller seks måltider daglig.

•  Unngå å kutte ut karbohydrater helt, fordi de gir deg energi hele dagen. Velg gode karbohydrater, som fordøye sakte, over dårlige karbohydrater som fordøye raskt og la deg sulten igjen raskt. Se etter hele korn, fiberrike produkter. Bytt ut hvitt brød med hel-hvete brød; spise brun ris over hvit ris og hel-hvete pasta enn raffinert pasta.

Legg til mer farge til kosthold ved å legge en rekke grønnsaker og frukt som fremmer vekttap og sunn fordøyelse fordi de er generelt lav i kalorier, høy i vann og høy i fiber.

Unngå transfett, ofte finnes i cookies og kaker, og begrense mettet fett som kommer fra animalske kilder. Les produktetiketter og se etter umettede "hjerte-sunt" fett som olivenolje, avokado, og rå nøtter.

Sett fettholdig kjøtt, for eksempel svinekjøtt, med magre proteiner som kylling, fisk og kalkun. Drikk en lav kalori protein shake hvis du ikke er en stor kjøtt eater fordi protein gjør at du føler deg mett, og er nødvendig for å bygge muskelvev.

Spis mindre enn 1500 milligram natrium daglig, som anbefalt av American Heart Association, for å unngå vannretensjon og oppblåsthet som kan skjule noen vekttap fremgangen du har gjort.

Ta en daglig multi-vitamin for å garantere at kroppen får alle vitaminer og mineraler den trenger for å fungere skikkelig.

Drikk vann i stedet for kalori-laden alkohol, brus og sukkerholdige drikkevarer. Ifølge Clemson University, friske voksne trenger mellom åtte til 12 glass vann for å holde kroppen hydrert, fremme fordøyelsen helse og for å skylle ut giftstoffer.

Ring Worm Symptomer

Ringorm er en tilstand som påvirker huden. Selv om navnet antyder det er forårsaket av en faktisk orm, det er en soppinfeksjon. Ringorm kan påvirke enhver person hvis huden kommer i kontakt med en annen person som har det. Det kan også sendes når noen kommer i kontakt med gjenstander som inneholder soppen. Ringorm er en smittsom infeksjon som har evnen til å formere seg og vokse. Det kan vises på huden, samt hodebunnen og neglene.

Skin

Et vanlig symptom på ringorm er utbruddet på huden. Utbruddet fører til at huden for å danne en ringformet lapp. Plasteret kan være tørr, kløende, røde og til og med føre til at huden til puss eller slam. Utseendet på ringorm kan også gjøre huden ser svært lys eller mørk i sammenligning.

Hodebunn

Ringorm i hodebunnen er vanligvis forårsaket ved å komme i kontakt med noen med ringorm og berøre hodet eller hodebunnen, eller å ha hodet kommer i kontakt med et objekt (for eksempel en pute eller cap) som allerede har ringorm sopp. Ringorm i hodebunnen er også kjent som tinea capitis. Symptomer på å ha ringorm i hodebunnen inkluderer opplever bare flekker hvor ringorm har dannet i hodebunnen. Ringorm starter ut som små, røde flekker og vil ha et sluttresultat av håravfall eller brudd.

Fotsopp

Ringorm kan ofte vises på foten. Når dette skjer er det som kalles fotsopp. Dette vil vises på huden som en usammenhengende, tørt utslett. Det er vanligvis funnet mellom tærne og på undersiden av føttene. Fotsopp betyr ikke at det bare er idrettsutøver kan få denne type ringorm. Som med andre typer av ringorm, blir det forårsaket ved å komme i kontakt med et objekt som allerede er da soppen. Dette kan inkludere sko, sokker eller andre fuktige eller fuktige områder.

Nails

Ringorm kan også påvirke neglene. Dette er forårsaket når individer lider en skade på neglen eller kommer i kontakt med sopp på neglene. Resultatet av å ha ringorm i dette området er utseendet av negler som er hvit, tykk og sprø. Spikrene kan også være en gulaktig farge og negl kan synes å være å skille fra huden.

Forebygging / løsning

Den beste måten å unngå ringorm er å øve riktig hygiene for å unngå det. Selv om noen tilfeller kan være uunngåelig eller ikke forventet, det er få ting som er gode måter å unngå det. Og husk å vaske hendene eller bruke hånddesinfeksjonsmiddel vil hjelpe deg å unngå å komme i kontakt. Regelmessig vaske klær, sengetøy og andre sengetøy vil også beskytte mot ringorm. Hvis du tror at du eller barnet ditt har en avslapnings er det en god idé å oppsøke lege og få medisiner. De fleste tilfeller av ringorm kan behandles med en foreskrevet medisin. I de tilfeller av fotsopp, ringorm kan bli kurert av en over-the-counter behandling solgt til lokale apotek.

Kollagen Krem Effects

Løfter, løfter, løfter --- det er det du finner på de hundrevis av krukker av kollagen kremer på apotek eller retail sentrum.Med pen utseende krukker av kollagen fylte krem ​​vil lokker deg til å kjøpe dem til å gjenopprette huden din til yngre, naturlige tilstand da du var i tjueårene. Den salgsfremmende informasjon og reklame for kollagen krem ​​vil ha deg drømme om avtagende dine rynker, fuktighetsgivende huden din og retur huden din tilbake til sin opprinnelig smidig og stram skjønnhet som den gang holdt.

Hva er kollagen?

Kollagen er et protein som fungerer som nøkkelkomponent i bindevev i kroppen din. Kollagen utgjør en tredel av kroppens støttesystem som finnes i hud, negler, øyne, hjerte, bein og sener. Det er viktig limet som holder legemet sammen. Etter omtrent 25 år, begynner kroppen aldring og kollagen begynner å bryte ned. Dette er når kroppen din vil begynne å vise fine linjer rundt munnen og øynene som de første tegn på aldring vises.

Epidermis

Kjøpe kollagen krem ​​vil ikke gjøre mye for huden din. Kollagen produseres naturlig i kroppen, men den kjøpte krem ​​kan ikke komme gjennom de første lag av huden. Kollagenmolekyler er for store til å komme gjennom epidermis lag av huden.

Aldring Skjer

Du kan ikke fullstendig eliminere den aldrende process.You vil blir eldre og ser eldre, uansett hvor hardt du prøver, med mindre du får Botox-behandlinger og dyre ansikt-heiser med noen års mellomrom. Kollagen kremer inneholder ikke den magiske elixir av ungdom. I utgangspunktet hva du kjøper i kollagen fylte glassene er tomme løfter om en ungdommelig ansikt.

Effekter

Kollagen hudpleie kremer vil bare fungere på hudens overflate, som andre kremer. For dine hardt opptjente penger, kjøpe en billig Mositurizer. Kollagen hud kremer vil hydrat huden og muligens plumpe opp huden. Kollagen krem ​​vil fungere på hudens overflate for å gjøre huden ser bedre, men det vil ikke trenge inn i noen dype lag av epidermis å reparere skaden gjort av år med å leve.

Hundrevis Tilgjengelige

Det er mange kollagen inneholder produkter tilgjengelig på nettet, og på omtrent hvilken som helst butikk hvor hudpleie elementer er solgt. Det er produkter med kollagen, grønn te kollagen hud kremer, og noen med solkrem kastet i for ekstra beskyttelse. Noen av de hundrevis av kollagen hudpleie eksemplarer inkluderer Dermalogica, StriVectin, Obaqi, Murad og Kinerase. Ifølge Anti-aldring Skin Care Guide hjemmeside (se referanser), den beste kollagen krem ​​for å kjøpe er en som inneholder vitamin C, som bidrar til å stimulere den naturlige kollagenproduksjonen i huden din, slik at den ser frisk og ung.

Beskytt huden din

Å hjelpe huden din i å opprettholde sin kollagen, og derfor sin ungdommelige utseende, er en livslang mål. Utnytte en billig hudpleie krem, spise sunn mat, få nok søvn, drikke mye vann hver dag, trene og ta vare på kroppen din, så vel som huden din vil bare legge år til huden din liv. Slutte å røyke, eller starter ikke, ikke drikke alkohol til et overskudd, og bære en solkrem med en solfaktor på minst 15.

Konklusjon

Kollagen hud krem ​​produkter kan være svært dyrt, spesielt når du søker etter at en kollagen krem ​​for en mirakelkur. Kollagen er naturlig produsert av kroppen din. Ved å ta vare på kroppen din, vil du produsere mer kollagen. Kollagen hudpleie kremer vil produsere noen positive effekter, men vil ikke utføre over natten mirakler. Kanskje kjøpe en troverdig, billig hudpleie krem ​​du elsker vil bidra til å redusere linjer og hydrat huden din, og gir deg som ettertraktet ungdommelig glød igjen.

Medisinsk Bruk av Montmorency Cherry Powder

Medisinsk Bruk av Montmorency Cherry Powder


Montmorency kirsebær er en stor, lys røde kirsebær dyrket i flere regioner i USA. Også kalt sur og syrlig kirsebær, Montmorency kirsebær er populær i Amerika. Moreller har en kort vekstsesong, så mange bruker kirsebær juice eller kirsebær pulver for å høste helsemessige fordeler av frukt. Montmorency kirsebær har vært fokus for mange vitenskapelige studier som beviser at kirsebær kan være nyttig for behandling av flere ulike medisinske tilstander.

Gikt

Montmorency kirsebær har flere anti-inflammatoriske egenskaper enn noen annen mat, inkludert blåbær, granatepler og andre frukter. En studie utført ved Oregon Health and Science University i 2009 avslørte at anti-inflammatoriske egenskaper i Montmorency kirsebær inneholder de samme smerte-kampene kjemikalier som over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner. Studien, som målte smerter og betennelser nivåer i en gruppe med maratonløpere, fant at løperne som drakk cherry juice opplevde mindre smerter og betennelser. Cherry kosttilskudd kunne hjelpe leddgikt jakt etter smertelindring uten bivirkninger av smerte medisiner.

Hjertesykdom

Moreller inneholder kraftige antioksidanter - kalt antocyaner - som gir kirsebær deres dyp rød farge og hjelpe skjerme hjerte fra de farlige virkningene av oksidering og betennelse. En studie gjort ved University of Michigan i 2009 viste at voksne som spiste Montmorency kirsebær opplevd en betydelig økning i fem forskjellige antioksidant kraftstasjoner. Studien viste at antioksidantegenskaper i kirsebær gjøre det i blodet til å levere mange hjertet sunt fordeler, blant annet lavere betennelsesnivåer og en reduksjon i hjertesykdom risiko.

Søvnløshet

Insomnia er en søvnforstyrrelse som påvirker over 40 millioner amerikanere, ifølge National Sleep Foundation. Insomnia er beskrevet som å ha problemer med å sovne eller forbli sovende. En studie gruppe bestående av frivillige fra University of Pennsylvania, Rochester University og VA Center of Canandaigua fant at terte kirsebær inneholder melatonin, et hormon som hjelper tilbakestille kroppens biologiske klokke for søvn. Deltakerne i studien rapporterte en betydelig reduksjon i søvnløshet alvorlighetsgrad mens du tar kirsebær kosttilskudd. Mer forskning er nødvendig for å etablere Montmorency kirsebær pulver effektivitet for søvnløshet, så spør din lege om kirsebær kosttilskudd kunne hjelpe søvnen din tilstand.

Diabetes

Diabetes er en endokrin lidelse karakterisert ved kroppens manglende evne til å bryte ned sukker i blodet. Diabetes øker risikoen for koronarsykdom og andre hjertesykdommer. Nye undersøkelser viser at terte kirsebær pulveret kan bidra til å redusere virkningene av diabetes. Studier utført av University of Michigans Cardiovascular senter viste at rotter som fikk Montmorency kirsebær pulver hadde lavere nivåer av kjemikalier som bidrar til hjertesykdom og diabetes. I tillegg har rottene som mottok kirsebær pulver ikke få kroppsfett i forhold til de ubehandlede rotter som utviklet kroppsfett og fått vekt. Blodprøver for de behandlede rotter viste også lavere nivåer av kolesterol og triglyserider, som legger til de farlige komplikasjoner av diabetes. Som alltid bør du kontakte lege før du tar noen nye supplement.