Digidexo.com

svir under tissing etter bruk av crinone

Hvordan å opprettholde og samle Linens etter bruk på sykehuset

Hvordan å opprettholde og samle Linens etter bruk på sykehuset


Sykehus krever store mengder av sengetøy for pasient. Riktig innsamling, vedlikehold og hvitvasking hjelper sykehuset opprettholde riktig mengde rent sengetøy. Lin kjøp er sjeldnere i anlegg som tar vare på deres lin forsyning ordentlig redde sykehus penger. Noen sykehus bruker vaskeriserviceselskaper, mens andre har sine egne vaskeritjenester ligger innenfor sykehuset. Det er flere måter et sykehus kan opprettholde og samle sengetøy etter bruk.

Bruksanvisning

•  Opprettholde sengetøy ved hvitvasking når skitten. Bruk en desinfiserende vaskemiddel for å drepe bakterier og hindre spredning av smitte. Spesielle hvitvasking prosedyrer må følges når du rengjør sengetøy etter den har blitt brukt på pasienter i isolasjon. Snakk med sykehusets smittevern sykepleier eller veileder for å lære de riktige teknikkene for hvitvasking sengetøy som har vært utsatt for smittestoffer. Kast alle rippede eller threadbare sengetøy for å unngå at den blir returnert til gulvet for bruk på pasienter.

Bruk skittentøy vanskeliggjør å samle skittent sengetøy. Disse kan holdes i hver pasient rom eller i et verktøy skap. Instruere sykehusansatte å forkaste skitnet lin i hemmer. Sørg for at de hemmer er tydelig merket som skitnet lin beholdere for å hindre forvirring. Både gjenbrukbare og engangsposer kan plasseres inn i de vanskeliggjør å holde sengetøy. Gjenbrukbare poser kan vaskes og brukes på nytt, noe som bidrar til sykehuset spare penger. Erstatt gjenbrukbare poser hvis de blir skadet.

Hold styr på lin bruk og samling i hver etasje ved hjelp av egne containere for skittent sengetøy samling. Individuelle binger kan også brukes for lin lagring slik at mengder for å opprettholdes. Forskjellige fargede beholdere kan brukes til å holde styr på lin bruk i hver etasje. Egne containere må også brukes til sengetøy brukes på isolasjon pasienter for å hindre smitteoverføring. Sørg for å ta de riktige fargede beholdere til deres utpekte gulvet hvis de er fjernet fra gulvet når skitne sengetøy er samlet.

utpekt vaskeri binger for bruk av EMS selskaper. Bruk en enda utveksling politikk med EMS selskapene for å sikre at store mengder sengetøy ikke er hentet fra sykehuset. En enda utveksling politikk betyr at mengden og typen av lin tatt er nøyaktig type og mengde av sengetøy brukes på pasienten under transport. For eksempel, hvis en EMS selskap anvender et flatt ark for å løfte, for å dekke et teppe og et putevar på pasienten transporteres de til sykehuset enn de tar bare et flatt ark, teppe og putevar å erstatte det som ble brukt.

Plasser alle skittent sengetøy i et angitt sted for å plukke opp hvis en utenfor vaskeri brukes av sykehuset. Dette gjør at vaskeri å være mer effektiv når du plukker opp skitnet sengetøy og hindrer sengetøy fra å bygge opp på gulvet. Råder de ansatte i de utpekte steder for sengetøy. Opprettholde lin mengder ved å informere lin tjeneste av beløpet (omtrentlig) av sengetøy som har blitt brukt slik at de kan ta det riktige beløpet til anlegget for å erstatte de skitne sengetøy mens de blir vasket.

Måter å redusere Acid Rebound Etter bruk protonpumpehemmere

Måter å redusere Acid Rebound Etter bruk protonpumpehemmere


Proton pumpehemmere er piller som brukes ved behandling av GERD - også kjent som gastro-øsofageal reflukssykdom - og syre tilbakeløp. De stenge av produksjonen av syre i magen. Når du slutter å ta protonpumpehemmere, begynner magen å produsere syre igjen.

Hva kan man forvente

Når du slutter å ta protonpumpehemmere, kan kroppen reagere ved å overproducing syre, eller det kan gi riktig mengde syre. Uansett, etter ikke å ha hatt mye syre i magen for en stund, vil du må justere. I tilfelle at kroppen din overproduces syre, er det viktig å forbli rolig og husk at kroppen din trenger litt tid til å omstille. Ifølge AARP.org, stress fører til at kroppen overprodusere syre; er det viktig å minske stress det oppstår. Vurdere å forske stress relief teknikker eller ta yoga for å tillate både sinn og kropp til å slappe av.

Ting du bør unngå

Ifølge Mayo Clinic, kan noen enkle hjemme rettsmidler hjelpe deg å redusere syre etter bruk av protonpumpehemmere. For eksempel unngå tettsittende klær, legge seg ned etter å ha spist og unngå røyking. Disse faktorene kan forverre acid reflux. Andre anbefalinger omfatter heve hodet av sengen din, opprettholde en sunn vekt (for å holde presset ut av magen), og unngå mat som utløser halsbrann, inkludert fet eller stekt mat, alkohol, sjokolade, mynte, hvitløk, løk og koffein. Alle har sine egne utløse mat; vurdere å holde en "matdagbok" for å registrere hva du spiser og hvordan det gjør du føler deg så du kan kutte ut matvarer som forårsaker overflødig syre.

Redusere Acid

Siden du har sluttet å ta en sterk pille, sjansene er du vil ønske å redusere rebound syre uten å bruke en annen sterk medisinering. OmniMedicalSearch.com forklarer at over-the-counter antacids vil nøytralisere magesyre øyeblikk, men til slutt resultere i en overproduksjon. Den beste metoden er å roe magen naturlig. Noen alternativer: kamille te roer magen; DGL (en supplerende form av lakris urt uten ingrediens som øker blodtrykket) kan redusere acid reflux og helbrede esophageal erosjon og sår; drikke rikelig med vann kan hjelpe nøytralisere magen pH-nivå; og tygge enzym tabletter, som papaya, etter et måltid kan hjelpe fordøyelsen. Oppsøk hjelp av en lege eller en lege av homeopati eller naturmedisin, om nødvendig, for å gjøre endringer i kostholdet som vil fungere for deg.

Kan du tilstanden håret etter bruk Lus Shampoo?

Hodelus er små, vingeløse insekter som lever av blod. De lett kan overføres fra person til person. Hvis du har et barn i alderen 3 og 11, er du på den høyeste risikoen for eksponering for hodelus, ifølge National Institutes of Health.

Lus Shampoo

For å bli kvitt lus, kan du velge mellom flere lus sjampo. Hver inneholder pediculicidal kjemikalier som vil drepe lus i håret. Bruk av lus sjampo bør kombineres med varmt vann vask av alle sengetøy, håndklær, hatter, og andre elementer som kan være husing lus.

Etter behandling

Etter å ha brukt en lice sjampo, bør du ikke bruke vanlig sjampo eller balsam. Du bør ikke vaske eller tilstanden din håret for en eller to dager etter bruk av lus sjampo. Dette vil gi pediculicide tid til å drepe lus, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Betraktninger

Ikke bruk skylle eller balsam før du påfører lus sjampo, fordi dette kan forstyrre medisiner trengende og igjen i håret ditt langt nok til å jobbe. Hvis lus sjampo ikke bli kvitt din lus, bør du snakke med legen din før du prøver å bruke det igjen.

Skulle du pusser tennene etter bruk Nite White?

Nite White er en tannlege-godkjent hjemme bleking løsning som kan brukes direkte til tennene. Før du begynner noen hjemme-tannbleking prosedyre, er det viktig å lese og forstå instruksjonene helt. Du må vite hvordan du skal bruke produktet og hvor lenge å la den på, samt hvilke prosedyrer må følges etter bruk Nite Hvit.

Fakta

Nite White er en tannbleking løsning som inneholder karbamidperoksid som aktiv ingrediens. Nite White er en av bare noen få bleking produkter som har blitt gitt Seal of Aksept av American Dental Association.

I løsningen, bryter karbamidperoksid ned i hydrogenperoksyd, som fungerer som en oksygennivået middel på tennene. Oksygenet bidrar til å bryte ned avleiringer avleiret på tennene, fjerne dem fra overflaten flekker. Mens strukturen i tennene dine ikke vil bli endret av løsningen, bør overflaten av tennene dine blir lysere.

Søknad

Før du bruker blekemidler skuffer, børste og floss tennene grundig. Påfør et tynt lag med whitening gel i skuffen, fra den ene enden til den andre. Det er ekstremt viktig å ikke overfylle skuffen; overflødig whitening løsning kan føre til ekstrem følsomhet. Sett skuffen ordentlig inn i munnen, med magasinet trykket tett til tennene. Hvis overflødig gel du får den på tannkjøttet, tørke det av forsiktig med fingeren. La brettet i to til tre timer.

Fjerning

Etter to til tre timer, må du fjerne whitening skuffer fra munnen. Skyll munnen helt med kaldt vann og børste vekk overflødig mengder gel. Neste, må du skylle skuffene og fylle dem med en profesjonell fluor behandling. Sett skuffene for en annen 2-5 minutter.

Etter å ha fjernet fluor skuffer, er det ekstremt viktig å pusse tennene grundig og skyll bort alle gjenværende fluor med kaldt vann. Svelger mye fluor kan være skadelig.

Daily Care

For å unngå re-flekker på tennene, unngå mørke-farget drikker som kaffe, te, mørk Colas og rødvin. Hvis du gjør konsumere disse drikker, bruker et sugerør. Du bør også unngå sigaretter og snus. Det er viktig å børste og tanntråd tennene minst en gang daglig, men helst etter hvert måltid. Besøk tannlegen regelmessig for dental cleanings å sikre hvitere og sunnere tenner.

Bivirkninger

The Nite Hvit Solution kan føre til ubehag for tenner, tannkjøtt, lepper eller svelg. Hvis du opplever disse symptomene, kan du prøve å forkorte lengden av tid skuffene er i munnen. Hvis symptomene er overdreven eller vare lenger enn to dager, bør du kontakte din lokale tannlege.

Nite Hvit kan også føre til økt følsomhet for kulde, varme eller trykk. Dersom du utvikler følsomhet, bytte til en tannbørste med myk bust. Bruk tannkrem formulert spesielt for sensitive tenner, eller pusser tennene med natron i 30 til 60 sekunder.

Hva er noen sikkerhets Tiltak før, under og etter en orkan?

Hva er noen sikkerhets Tiltak før, under og etter en orkan?


Hurricanes utvikle seg i det østlige Stillehavet, Gulf of Mexico, karibiske hav og den sørlige Atlanterhavet. Forskere kan forutsi orkaner og når de kommer på kysten. Det er fem kategorier som klassifiserer orkaner. Kategorien nummeret til en orkan er basert på den sentrale press, vindhastighet og skadepotensial. Kategori fem orkaner er den mektigste. Kystbefolkningen må forberede i forkant av en orkan og vet hva du skal gjøre i løpet av og etter en orkan.

Før orkansesongen

Før orkansesongen begynner, er det viktig å sikre din forsikring dekker orkan skade. Du må bestemme de sikreste rømningsveier og plassering av tilfluktsrom i ditt område. Skriv også rutene og ly steder ned og har informasjonen i hver av husholdningens kjøretøy. Husk å inkludere ditt kjæledyr i din beredskapsplan. Sikre ly tillater dyr eller prearrange en trygg drop off plassering for ditt kjæledyr. Har kryssfiner ark kuttet for å passe over hver av ditt hjem vinduer slik at de er klar til å installere. Du må sikre og rense nedløpsrør og takrenner. Også holde busker og trær som ligger på eiendommen trimmet. Til slutt, montere en nødsituasjon katastrofe kit som inkluderer vann, mat og nødhjelp på et lett tilgjengelig sted.

Under en Hurricane Watch

En orkan watch utstedes når trusselen om orkan forholdene er mulig innen 36 timer. Det er viktig å lytte etter oppdateringer på radio, fjernsyn eller vær radio. Du må sørge for hele familien forstår din katastrofe plan, rømningsveier og plassering av tilfluktsrom. Du bør samle viktige dokumenter og sjekk din nødssituasjon kit. Det er også viktig å bevege seg utendørs møbler innendørs og sikre alle løse gjenstander. Også, brettet opp vinduer og glassdører. Betjene dine kjøretøy for å sikre at det er pålitelighet i tilfelle du og din familie trenger å evakuere. Det er en god idé å ha kontanter på hånden i tilfelle av minibank feil etter orkanen.

Under en Orkanen Advarsel

En orkan advarsel er utstedt når orkan forholdene er svært sannsynlig å oppstå når som helst i løpet av de neste 24 timer. Lytt til TV, radio eller vær radio for oppdateringer og følg instruksjonene. Evakuer øyeblikkelig, hvis bestilt. Hvis planer om frivillig evakuering, gjøre det så snart som mulig. Informer en kontaktperson utenfor advarselen området og fortelle dem du evakuere.

Bor i løpet av en orkan

Lytt til en batteridrevet radio eller vær radio for oppdateringer og instruksjoner. Slå av alle hjelpemidler hvis du får beskjed om å gjøre det av myndighetene. Hvis strømmen er på, slår kjøleskapet til det maksimale kalde omgivelser og holde døren lukket. Fylle store containere og badekar med vann. Holde seg borte fra dører og vinduer. Gå til en indre rom i første etasje. The National Oceanic and Atmospheric Administration anbefaler å ta tilflukt i en korridor, skap eller små rom. Kontroller at du har en nødssituasjon kit med deg sammen med lommelykter. Fortsette å lytte til radioen for oppdateringer og ikke våge utenfor inntil alt klart er gitt av myndighetene.

Etter en orkan

Etter en orkan, kan du fortsette å lytte til radio, fjernsyn eller vær radio for oppdateringer. Vent inntil myndighetene har erklært ditt område trygg før re-angi eller forlate. Hjemme, sjekk for downed elektriske linjer. Aldri på elektriske linjer; alltid anta at de er levende. Hvis du ved et uhell parkere på strømførende linjer eller linjene faller på bilen, gå ut av bilen. Ikke gå ut av bilen; umiddelbart ringe 9-1-1. Det er viktig å kontrollere gass eller propan lekkasjer og skader på noen apparater. Om natten, bruke lommelykter og bruk aldri stearinlys eller åpen flamme for å inspisere for skader. Ikke bruk vann fra springen inntil myndighetene sier det er trygt. Hvis du er borte fra hjemmet, se etter skadede og stengte veier. Hvis en kjørebane er oversvømmet, ikke krysse den. Unngå vasket ut veier og svekkede broer. Raskt bevegelige vann som er seks inches dyp er i stand til å feie en person av sine føtter. Også kan flytte vann som er 12 inches dyp feie en bil unna.

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter Bruke Ortho Evra?

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter Bruke Ortho Evra?

Stoppe Ortho Evra

Ifølge Planned Parenthood, en kvinne kan bli gravid så snart hun slutter å bruke Ortho Evra. Fordi plaster frigjør en jevn strøm av hormoner hele uken lang tid før den er erstattet av en ny patch, en kvinne kan teoretisk bli gravid så snart oppdateringen er fjernet hvis en annen erstatter ikke det. Hormonene kan somle i systemet litt, men som kan bety at de vil trenge for å forsvinne fra kroppen før de normale odds for å bli gravid retur. Dette bør ikke ta mer enn ca 24 timer.

Endring i syklus

En fordel med prevensjonsmetoder som patch eller pillen er at de regulerer kvinnens menstruasjonssyklus. Som pillen, lappen fungerer på en tre-ukers syklus der en daglig dose av hormoner administreres til kroppen. Under den fjerde uken i måneden, er lappen fjernet og kvinnen menstruates. Men når oppdateringen er stoppet det kan ta opptil to måneder for en kvinnes menstruasjonssyklus for å gå tilbake til slik det var før du starter oppdateringen. Dette kan resultere i tapte eller uregelmessig menstruasjon, som kan gjøre det vanskelig for en kvinne å forutsi når hun skal mensen og eggløsning, og dermed gjøre det vanskeligere å bli gravid.

Betraktninger

Skaperne av Ortho Evra anbefaler at kvinner konsultere sine leger før du tar lappen dersom de planlegger å bli gravid. Det er også en liten sjanse - ca 1 i 100 - at en kvinne kan bli gravid selv mens ordentlig bruker plasteret. Det er også en økt sjanse for å bli gravid dersom en kvinne ikke klarer å fjerne og gammel lapp og på nytt en ny patch til rett tid. Hun kan også bli gravid hvis plasteret faller av eller om hun tar visse medisiner eller vitaminer som kan forstyrre med lappen effektivitet, inkludert St. Johannesurt, rifampicin og visse medisiner som brukes til behandling av kramper, HIV og gjær infeksjoner.

Hvordan Børst Etter bruk Peridex

Hvordan Børst Etter bruk Peridex


Peridex, en medisinert munnskylleforeskrevet av en tannlege, behandler rødmet, hovne eller betent tannkjøtt forårsaket av gingivitt. Den viktigste ingrediensen i Peridex, chlorhexadine gluconate, en antimikrobiell, reduserer mengden av bakterier i munnen. Mens du er ment til å pusse tennene før du bruker Peridex, bør du også pusse tennene etterpå for å unngå flekker fra produktet. Likevel, må du overholde produktveiledning.

Bruksanvisning

Vent 2 timer etter skylling med Peridex før børsting.

Påfør en ert størrelse mengde tartar-kontroll tannkrem til tannbørsten og pusse alle overflater av tennene, spesielt de som viser tegn til mørke-brune flekker fra skylling med Peridex.

Skyll munnen til å kvitte seg med tannkrem rester. Gjenta to timer etter neste gang du bruker Peridex skylling, opp til tre ganger per dag.

Hint

  • Bruk en elektrisk tannbørste for å produsere bedre rengjøringsresultater.
  • Fortell tannlegen din hvis du har tannkroner, skallfasetter eller fyllinger, spesielt hvis laget av porselen.
  • Hvis tannkroner, skallfasetter eller fyllinger bli farget fra Peridex, vil flekker sannsynlig må fjernes av en tannlege eller tannpleier.

Hva å gjøre med filmen Residue Etter bruk Crest Multicare Strips?

Hva å gjøre med filmen Residue Etter bruk Crest Multicare Strips?


Hvis du ikke ønsker å tilbringe en arm og ben til å ha tennene hvitnet, kan Crest Whitening Strips være riktig for deg. Du kan oppnå lysne den gule flekken som samler seg på tennene i så lite som en time om dagen, ifølge Crestwhiteningstrips.com. Det er vanlig ved bruk av alle typer tannbleking produktet skal ha en filmy rester igjen. Denne resten er lett å fjerne ved å følge enkle orale hygiene retningslinjer.

Riktig Place

Det første trinnet i å redusere mengden av overflødig rester fra å bruke Crest Whitening Strips bleking materialet er å plassere strimler på riktig måte. Ikke pusse tennene rett før du begynner din bleking søknad. Følg instruksjonene på boksen. Når du har plassert strimler på tennene, kan du bruke et stykke papir til å tørke bort overflødig gel materiale fra tannkjøttet. Dette vil bidra til å redusere irritasjon i tannkjøttet.

Unngå Over Saturation

Å sørge for at de whitening strips er fjernet innen riktig tid rammen er veldig viktig. Leaving stripene på for lenge kan føre til at mikroskopiske porer eller tubuli av tennene til å bli over sensitive. Dette kan resultere i overmetning av blekeprodukt. Langvarig bruk av produktet kan også resultere i tørr munn. Crestwhiteningstrips.com anbefaler at hver strimmel bæres i 30 minutter to ganger om dagen.

Fjerne Overflødig Bleking Material

For å fjerne klebrig film som kan stå bak, er det viktig å grundig børste og floss tennene. Plasser en ert størrelse mengde tannkrem på en myk-stritter tannbørste. Flytt tannbørsten i små sirkulære bevegelser rundt hele munnen. Følg nøye med på de områdene der stripene var i direkte kontakt med tennene. Tid deg selv i to minutter. Skyll munnen og tannbørste med lunkent vann.

Rengjøring Hard-tilgjengelige steder

Bleke materialet kan legge seg interproximally mellom to nabotenner. For å rengjøre disse vanskelige å nå områder, må du bruke tanntråd. Bryt av et stykke som måler 6 til 8 inches. Vikle floss rundt midten fingrene. Ved hjelp av pekeren fingrene og tommelen, veilede floss mellom tennene. Vikle floss rundt hver tann i en "C" form. Flytt floss opp og ned. Skyll ut munnen med lunkent vann.

Hvordan bruke nitrater for å lindre Angina

Angina er brystsmerter forårsaket av utilstrekkelig blodtilførsel til hjertet. Angina kan være en indikasjon på koronarsykdom, og bør tas på alvor. Nitrater er blant de behandlingsalternativene kan legen forskrive. Tatt på riktig måte, kan nitrater å styre angina.

Bruksanvisning

Mål risiko for å bruke nitrater for å lindre angina med legen din. Nitrater kan ikke være foreskrevet hvis du har medisinske tilstander, inkludert glaukom, skjoldbrusk sykdom, eller anemi. Legen vil utføre en grundig vurdering før forskrivning nitrater for å lindre angina.

Forstå skrevet nitrat doseringsform. Nitrater kan foreskrives som piller, plastre, salver, og sublingual spray. Riktig teknikk er nødvendig for å sikre hver form kan være effektivt brukes av kroppen.

Ta nitrater nøyaktig som foreskrevet. Dette vil bidra til å forhindre toleranse for nitrater samt farlige overdoser.

Hold orden på hyppighet, varighet og intensitet av angina. Dette vil hjelpe legen justere doseringen eller utelukke nitrat terapi. Ukontrollert angina kan være en indikasjon på et alvorlig problem og kan føre til døden. Informer legen din om alle angina episoder inkludert de avløst av dine medisiner.

melde fra om bivirkninger til legen din. Vanlige bivirkninger av nitrat terapi inkluderer hodepine og svimmelhet. Merk at noen effekter som en brennende følelse under tungen etter bruk sublingual nitroglyserin indikerer at medisinen fungerer som den skal.

refill resepter for nitrater regelmessig. Dette vil sikre at du har tilgang til nitrater i nødsituasjoner samt daglig terapi. Legg merke til utløpsdatoen for din foreskrevet nitrater. Nitrater vil ikke fungere effektivt når utløpt.

Hint

  • Tar erektil dysfunksjon medisiner mens du bruker nitrater for å lindre angina kan være en dødelig kombinasjon.

Steam Sauna Skin Disease

Dampbadstu ikke føre hudsykdom. Men feil bruk av en badstue kan lette hudsykdom. Som kroppen svette oljer, skitt og bakterier hoper seg opp på huden. Hvis de ikke er skikkelig skrubbet av under eller etter bruk av badstuen, kan tørr, flassende hud og infeksjoner føre.

Myter

Det er ingen maksimumsalder for å nyte en badstue. Badstuer ikke rette vekttap. Noe vann vekt du kan miste erstattes når du begynner å drikke væske.

Fordeler

Noen rapporterte fordelene med sauna bruk inkluderer lindring fra leddgikt stivhet og smerte, tett bryst, bronkitt og laryngitt. Andre rapporterte fordelene er redusert stivhet etter trening og økt kardiovaskulær aktivitet.

Betraktninger

Badstuer bør ikke brukes i mer enn 30 minutter om gangen. Minst 10 minutter må tas for å kjøle seg ned etter bruk badstue. En dusj eller badekar anbefales etter bruk av badstuen for å fjerne bakterier, svette og andre partikler.

Typer

Det er tre typer badstuer: infrarød lampe, langt infrarød og konvensjonelle. Infrarød lampe badstuer bruke en infrarød lampe å varme badstuen. Infrarød bruk keramiske eller metalliske elementer for å oppvarme luften. Konvensjonelle badstuer bruker hovedsakelig tre eller elektriske branner å varme steiner, og vann kan helles over steinene for å produsere damp varme.

Fun Fact

Badstuer er så populært i Finland at over 700.000 mennesker eier en badstue. Det er omtrent en sauna for hver syv mennesker.

Helsemessige fordeler av en tørr badstue

Helsemessige fordeler av en tørr badstue


I århundrer har badstuer av alle slag blitt brukt i ulike kulturer på grunn av de helsemessige fordelene de tilbyr. Kanskje den mest populære er den finske badstuen, skapt og brukt av folket i Finland i over 1000 år. I dagens moderne verden, kan du finne tørr badstuer i de fleste treningssentre og spa i hver by, mens mange har valgt å kjøpe dem for sine egne hjem for bekvemmelighet og hyppigere bruk.

Funksjon

En badstue er rett og slett et lukket rom som er oppvarmet med en elektrisk ovn, vedovn, eller infrarød varme. Temperaturen kan gjøres mer intens ved tilsetning av damp, eller det kan stå tørt; dette varierer avhengig av brukerens preferanser.

Avgiftning

Den høye temperaturen en tørr badstue produserer åpner porene, slik at giftstoffer til å forlate kroppen som den badende begynner å svette. Disse giftstoffene er bly, kvikksølv og kolesterol.

Fat Loss

Når du går inn i badstuen, gjør den økte temperaturen hjertet arbeide hardere for å sende mer blod gjennom kapillærene. Den energi som er nødvendig for at dette skal inntreffe brenner flere kalorier, noe som resulterer i tap av fett.

Dreper virus

De høye temperaturer i tørr badstue skape en feber reaksjon, som dreper farlige bakterier i kroppen. Det øker også antallet leukocytter i blod, til slutt resulterer i en sterkere immunsystem.

Pain Relief

Tørr badstuer stimulerer vasodilatasjon av perifere blodkar. Dette lindrer smerter forårsaket av leddgikt og bursitt og hastigheter helbredelsesprosessen av forstuinger og trakk muskler.

Betraktninger

For å oppnå maksimal helsemessige fordeler av en tørr badstue, bør du bruke det regelmessig i en periode på 10 til 20 minutter, og deretter hvile utenfor badstuen for den samme perioden før ny kommer inn. Det er også viktig å drikke mye vann før, under og etter bruk for å unngå å bli dehydrert.

Fun Fact

Badstuer er så populært i Finland, der det er en omtrentlig befolkning på 5 millioner mennesker, at de har 700.000 badstuer, som er en sauna for hver syv mennesker.

Levaquin Advarsler

Levaquin er den kommersielle navn for Levoloxacin injeksjon. Dette antibiotika injeksjon er vanlig foreskrevet for å behandle forhold som lungebetennelse, hudinfeksjoner, kronisk bronkitt, bihulebetennelse og urinveisinfeksjoner. Selv om Levaquin kan være fordelaktig for behandling av en rekke tilstander, er det forbundet med en rekke advarsler og bivirkninger.

Seneskade

Bruken av Levaquin øker risikoen for seneskader, brudd eller betennelse både under og etter bruk. Sener i skulderen, hånden og på baksiden av ankelen blir ofte påvirket. Selv om senebetennelse kan oppstå i alle aldre, er risikoen for å utvikle tilstanden etter bruk av Levaquin øker kraftig etter fylte 60. Symptomer på senebetennelse er smerter, hevelse, problemer med å flytte en muskel og ømhet. Slutte å bruke Levaquin, og kontakte legen din umiddelbart hvis du opplever noen av disse symptomene.

Legemiddelinteraksjoner

Som med mange medisiner, betyr Levaquin ha uheldige interaksjoner med noen medisiner. Ikke ta muntlig eller injiserbare steroider i forbindelse med Levaquin. Blodfortynnende, antipsykotika, antidepressiva, diabetiker medisiner, diuretika og ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen har produsert uheldige interaksjoner hos noen pasienter. Før du begynner en Levaquin resept, diskutere med legen din noen reseptbelagte medisiner, reseptfrie medisiner, vitaminer og andre kosttilskudd som du tar. Leger kan endre eller avvikle dosering av medisiner i spørsmål eller velge en annen form for behandling i stedet for Levofloxacin injeksjoner.

Side Effects

Mindre alvorlige bivirkninger forbundet med bruk av Levofloxacin injeksjoner er kvalme, oppkast, halsbrann, diaré og irritasjon på stedet av injeksjon. Bivirkninger som er mer alvorlig og kan være svært farlig hvis den forblir ubehandlet inkluderer uregelmessig hjerterytme, besvimelse, tap av matlyst, søvnproblemer og hallusinasjoner. Umiddelbart diskutere med legen din bivirkninger opplevde etter begynner Levaquin injeksjoner.

Oppmerksomhet og koordinering

Årvåkenhet og koordinering er ofte påvirket hos pasienter som gjennomgår Levaquin behandling. Forvirring, svimmelhet, tretthet og svimmelhet har alle blitt rapportert hos noen pasienter mens du bruker Levaquin. Unngå å kjøre bil eller bruk av tunge maskiner før det er tydelig at kroppen din tåler medisinen uten symptomer forandre bevissthet. Også begrense eller stanse aktiviteter som krever koordinering før du vet hvordan medisinen vil påvirke deg spesifikt.

Hvordan Gjenbruk PPE

Hvordan Gjenbruk PPE


Personlig verneutstyr (PVU) kan være dyrt med tanke på begrenset bruk du får fra den. PPE er klassifisert i tre grupper. Disponibel PPE er engangsbruk. Begrenset bruk utstyr som kan brukes flere ganger før deponering er nødvendig. Holdbar PPE kan gjenbrukes til utslitt eller skadet. PPE må inspiseres før, under og etter bruk for å bestemme sin egnethet for bruk. Forurensninger kan være fysiske, kjemiske eller biologiske. Rengjøring og dekontaminering prosedyrer må fjerne den spesifikke forurensningen kontaktet. Dekontaminering metodene kan være fysisk, kjemisk eller forebyggende. Fysisk dekontaminering inkluderer vasking, skraping og børsting, absorpsjon og desorpsjon. Kjemiske metoder omfatter nøytralisering, desinfeksjon, kjemisk stripping, adsorpsjon og sterilisering. Forebyggende metoder for å utvide PPE bruk inkluderer minimere kontakt og bruk av engangs eller begrenset bruk PPE, eller dekker holdbar PPE med offer overlayers.

Bruksanvisning

Hvordan Gjenbruk PPE

•  Fjern disponibel og offer PPE og legg den i plast søppelsekker eller bokser.

Brush PPE mens sprøyting med såpe og vann. Samle overflødig væske i en beholdningsområdet som en tank eller disponibel kiddie pool.

Skyll PPE med rent vann. Skyll klær flere ganger, for å starte på toppen av utstyret være sikker på at alt renhold løsning har blitt fjernet. Bruk engangshåndklær for å fjerne overflødig vann etter grundig skylling.

Inspiser PPE for skader. Dette inkluderer kutt, skrubbsår, punkteringer og misfarging. Misfargede områder kan tyde på at forurensninger har gjennomsyret eller degradert PVU materiale. Fjerning av kjemikalier som har gjennomsyret PPE stoff kan kreve spesialisert behandling av produsenten eller en Manufacturera € ™ s representant. Degradert materiale kan kreve fjerning og utskifting av kvalifisert personell.

Plasser all disponibel, skadet og uopprettelig PPE i plastposer og bokser for off-site disposisjon før du forlater dekontaminering området.

Inspiser alle PPE bestemt for gjenbruk for nedbrytnings, flekker og misfarging. Utføre tørke tester av indre og ytre flater for laboratorieanalyse. Overvåkingsutstyr som inkluderer gjenkjenning rør, stråling skjermer, pH-testere og foto-ionisering detektorer (PIDs) kan brukes på stedet for å kontrollere vellykket dekontaminering før du flytter PPE fra området.

Ta materialprøver eller sende PPE for off-site testing, reparasjon og patching. Etter å sertifisere vellykket dekontaminering, bør PPE være visuelt inspisert før det blir satt i drift igjen.

Tips og advarsler

  • Bruk engangs PPE å holde brutto forurensning av mer holdbar PPE slitt under.
  • Bruk produsenten trente eller -godkjent dekontaminering tjenester for off-site behandling av PPE.
  • Følg PPE Manufacturera € ™ s retninger for rengjøring og desinfisering til alle tider.
  • Bruk aldri disponibel PPE.

Datamaskiner og Eye Disease

Datamaskiner og Eye Disease


Som datamaskiner blitt allestedsnærværende i både hjemme og på kontoret, er antall PC-relaterte syndromer og sykdommer vokser - og øynene er absolutt ikke spart de potensielt skadelige effektene av lange timer foran en laptop. Hvis du bruker datamaskinen i mer enn to timer om dagen og ofte lider hodepine, slitne øyne og tåkesyn under eller etter bruk av datamaskinen, er du sannsynligvis opplever en viss grad av datamaskinen visjon syndrom. Mer seriøst, har tung databruk vært knyttet til glaukom.

Betydning

Små lyspunkter kalles piksler skape bilder og ord på en dataskjerm, i stedet for de tettere interessante pigmenter i trykte bilder og tegn. Øynene og hjernen reagerer ulikt på visning skjermen bilder enn de gjør trykt materiale. Pikslene er smarteste i sentrum og fade ut på kantene, noe som gjør det vanskeligere for øynene å fokusere. Øynene stadig tendens til å drive mot deres standardnivå for fokus, kalt "hvilested for overnatting." De må da anstrenge seg for å bringe fokus tilbake til de nødvendige nivåer. Denne konstante fleksing i øyemusklene føre til tretthet og belastning.

Typer

Datamaskinen visjon syndrom omfatter en rekke øyeproblemer og symptomer forårsaket av langvarig bruk av datamaskin. Symptomer inkluderer tørr, kløende eller røde øyne; tåkesyn; hodepine; tilbake smerter og nakkesmerter. Vanligvis uegnet andre miljøforhold belysning eller utløse symptomer på datamaskinen visjon syndrom. Folk som bruker briller eller kontaktlinser er også 71% mer sannsynlig å lide datamaskinen visjon syndrom, ifølge Penn Medicine Scheie Eye Institute.

BBC melder at en studie av Dr Masayuki Tatemichi, fra Toho University School of Medicine, lenker tung bruk datamaskinen til økt risiko for glaukom. Glaukom resultater fra øket fluidtrykk i bakre del av øyet, som komprimerer nerver og kan eventuelt føre til blindhet.

Forebygging / løsning

Reduserer gjenskinn og tøffe refleksjoner på dataskjermen vil lindre behovet for å myse og hjelpe øynene til å fokusere bedre. Flytte dataskjermen til ved eller like utenfor en armlengdes avstand letter også belastningen på øynene. Hvis du refererer til bøker eller annet trykt materiale mens du bruker datamaskinen, holde dem så nær skjermen som mulig. Jo mindre du har til å refokusere øynene fra skjermen til papir, jo bedre. Redusere belastningen på øynene, nakke og rygg så mye som mulig med god holdning: sitte med føttene flatt på gulvet, knærne bøyd i rett vinkel, tilbake støttet av ryggen av stolen og albuene hviler på armlenene. Hodet skal vippes ned litt for å se på skjermen. Viktigst, ta hyppige pauser for å strekke kroppen din og gi øynene dine en pause.

Riktig bruk av Kontakter og Briller

Uriktig bruk av kontakter og briller er antatt å øke risikoen for datarelaterte øyeskader. Hvis du lider av noen av symptomene på datamaskinen visjon syndrom og du bruker briller eller kontaktlinser, bør du vurdere å se din øyelege for å være sikker på at du ikke trenger en endring i din resept. Derimot, hvis du ikke bruker optiske hjelpemidler ennå, kan det være lurt å gjøre en avtale for å finne ut om du bør begynne å bruke briller eller kontaktlinser.

Hvis du bruker kontaktlinser, må du huske å blunke ofte mens du bruker datamaskinen til å holde øynene fuktige. Hvis du bruker briller, sørg for at specs passer ordentlig og sitte godt på ansiktet ditt.

Advarsel

Det finnes ingen kur for glaukom, men sykdommen kan behandles og kontrolleres hvis diagnosen i tidlige stadier. Din øyelege kan oppdage glaukom før du merker noen symptomer, så hvis du bruker datamaskiner ofte du bør være ekstra dilligent på å planlegge regelmessige øye sjekk ups.

Datamaskinen visjon syndrom er ikke kjent for å forårsake noen varig øyeskade, men det kan være ubehagelig og redusere produktiviteten, så ta de nødvendige skritt for å gjøre lengter timer stirrer på skjermen så trygg som mulig for dine øyne.

Virkningene av Roach & Flea Raid Spray på Humans

Raid spray kan drepe en rekke skadedyr inkludert lopper og kakerlakker mens hindre forekomsten av mer. Hva har makt til å drepe insekter kan også negativt påvirke helsen din, though. Du kan lide effekter fra mild irritasjon til alvorlig sykdom hvis du mishandle RAID-produkter. Du bør alltid være forsiktig når du bruker skadelige plantevernmidler.

Hudirritasjon

Direkte eksponering for Raid merker av mort og loppe midler kan føre til mild hudirritasjon. Det kan også være en mild reaksjon hvis en allergisk person møter en vare med en fersk belegg av insektmiddel. Unngå å berøre fersk sprayet områder med bar hud. Hvis det oppstår irritasjon, vaske det berørte huden så snart som mulig. Vask regelmessig til utslett blekner. Hvis utslettet vedvarer, planlegge et besøk med legen din for å finne årsaken til irritasjon og opphever den.

Eye Irritasjon

Mild øyeirritasjon kan oppstå når du bruker både Raid mort og loppe drapsmann. Som du bruker sprayen, kan partikler virvel i luften og landet på øynene dine. Øynene dine kan ende opp som ser rødt og puffy. Dreven vanning og kløe er også tegn på at noen kjemikalier fløy inn i øynene. Skyll øynene med saltvann øyedråper ved irritasjon. Avstå fra å gni øynene dine før du har en sjanse til å vaske hendene etter håndtering av spyleflasker.

Åndedretts Trouble

Raid mort spray kan ha skadelige effekter på lungehelse av dere tilfeldigvis inhalerer det. Effektene kan være så enkelt som en smertefull gjentatt hoste eller du kan lide mild forgiftning som krever legehjelp. Ikke legg hendene overalt i nærheten av munnen eller nesen før du vasker den rest av dem. Det er lurt å unngå å bruke mort spray i det hele tatt hvis du har kroniske luftveisproblemer som astma.

Sikkerhetshensyn

Det er viktig å øve sikkerhet før, under og etter bruk av både Raid mort og loppe spray. For å hindre det verste av irritasjon, bør du sette på et par hansker, vernebriller og maske før du forsøker å bruke giften. Fjern alle matvarer og retter fra området du behandler eller spray kan forurense dem. Spray kan direkte på det berørte området for å bruke den. Lås sprayflasker i et barn trygt skap ved romtemperatur etter at du er ferdig med å bruke spray til det berørte området.

Hva er risikoen ved anestesi?

Det er ikke uvanlig å ha en kirurgisk prosedyre gjort. Det medisinske feltet har utvidet og innført nye teknologier for å gjøre operasjoner raskere, mer presis og enklere på pasienten. Anestesi er også en del av operasjonen som krever profesjonell intervensjon. Mange helsemessige forhold faktor i mengden av anestesi en pasient gis. Fedme og narkotikabruk også kompromittere administrasjon av anestesi og sette pasienter i fare for farlige eller uønskede effekter.

Alvorlige effekter

Alvorlige effekter og komplikasjoner ved narkose sjelden forekommer i de fleste friske pasienter. Imidlertid komplikasjoner oppstår fordi anestesi er en blanding av medikamenter som kan bli inhalert eller injiseres i blodårene. På grunn av dette kan en person som lider av en reaksjon fra en hvilken som helst av de legemidler som brukes i anestesi. Anestesi påvirker hele kroppen så vel som hjernen, hjertet og lungene.

Komplikasjoner inkluderer uregelmessig hjerterytme, øker eller synker i blodtrykk, økt kroppstemperatur, pustevansker, hjerteinfarkt eller hjerneslag eller død fra komplikasjoner av endringer i hjerterytme, blodtrykk, kroppstemperatur eller puste.

Narkotikabruk med Anesthesia

Resept og rekreasjonsbruk av narkotika kan presentere problemer med anestesi. Pasienter kan bli bedt om å prøve å slutte å røyke, drikke eller bruke narkotika uker før operasjonen deres dato. Pasienter som røyker har økt hyperaktivitet hos deres luftrom og er på et høyere risiko for hjerte komplikasjoner rundt eller under tidspunktet for kirurgi. Hoste med oppspytt, piping i brystet, kortpustethet eller hoste eller spytter opp blod kan tyde på lungeproblemer som bør undersøkes før pasienten gjennomgår anestesi.

Alkoholforgiftning senker mengden av anestesi som trengs. Dersom pasienten har sluttet å drikke før operasjonen dato, kan alkohol tilbaketrekning føre til høyt blodtrykk, delirium, skjelvinger og beslag. En pasient som har en diett av benzodiazepiner eller narkotiske bruk kan øke mengden av anestesi som er nødvendig. En økning av smertestillende kan være nødvendig å gi smertebehandling. Bruk av sentralstimulerende midler kan sette pasienten i fare for hjertebank, angina, forstyrrelser i hjerterytmen og beslag.

Being Awake

Å være våken eller våkner under anestesi er en frykt for noen pasienter. Ifølge Anesthesia Risk nettstedet, er risikoen for dette skremmende erfaring inntreffer er fra 0,1 prosent til 0,2 prosent. Dyptgripende psykologiske og atferdsendringer under eller etter bruk av anestesi kan forekomme hos noen pasienter. Pasienter på et høyere risiko for denne sjeldne forekomsten er de som har en historie med rusmisbruk, en langsiktig historie med kroniske smerter, problemer med å puste tube plassering og har en historie av bevissthet under operasjonen. Den type kirurgi kan også sette en pasient i fare, inkludert krise eller traume kirurgi, keisersnitt kirurgi (C-delen) ved hjelp av generell anestesi og hjertekirurgi. Flere sykehus prøver å bruke hjernens funksjon skjermer for høyrisikopasienter og høyrisiko operasjoner.

Fedme

Fedme, som er definert som 100 eller flere pounds overvekt, kan være et problem med anestesi. Anestesi kan utgjøre en komplikasjon til alle organ i en overvektig person.Hotellet hjerte er kompromittert av fedme og mer utsatt for høyt blodtrykk, økt blodvolum og koronarsykdom. Gastroøsofageal refluks og aspirasjon er vanlig hos overvektige pasienter. Kirurgi er mer komplisert og blodtap kan økes. Anestesi må brukes med forsiktighet på grunn av disse pre-eksisterende problemer hos overvektige pasienter.

Konklusjon

Anestesi er generelt trygt. Hvis du oppfyller noen av kriteriene for å oppleve en helserisiko på grunn av anestesi, kan du diett for å oppveie effekten av fedme og avstå fra bruk av narkotika for å unngå medisinering reaksjoner med anestesi og andre rusmidler. Den sunnere du er på tidspunktet for kirurgi, vil mindre anestesi posere som en risiko. Hvis du har noen bekymringer, kan du snakke med din lege eller sykehuspersonell. De vil gi deg støtte og veilede deg før og etter operasjonen.

LIFEPAK 9p Spesifikasjoner

LIFEPAK 9p Spesifikasjoner


Physio Kontroll LIFEPAK 9P er en nødsituasjon hjertestarteren, pacemaker og monitor som er beregnet for bruk på sykehus i løpet av en hjertestans nødsituasjon. Det starter på nytt og opprettholder hjerterytme under innspilling hjertet rytmer og mønstre under og etter bruk. Opptaksfunksjonen bistår helsepersonell i å bestemme riktig metode for å stabilisere pasienten når nøds har passert.

Fysiske spesifikasjoner

LIFEPAK 9 måler 13,9 inches høy med 11,7 inches bred med 12,2 inches dyp. Den veier £ 28. Den er utstyrt med en 10-fots strømledningen og dens standard padle elektrode område måler 82 kvadratcentimeter. Pasienten kabellengde er 13 meter totalt, hvorav 10 fot består av selve kabelen med de resterende 3 meter bestående av EKG-fører. Den ikke-fade-monitoren er 4 inches bred med 3 inches høy, og skriveren papirrullen måler 50 mm brede med 100 meter lang.

Strøm og batteristrøm Spesifikasjoner

Denne enheten kjører på en forseglet bly-syre oppladbart 16 volt DC batteri som er rangert på tre ampere per time. AC-inngang på 120 eller 240 volt kan justeres til enten 50 eller 60 Hz ved hjelp av "Oppsett" -menyen. Batterikapasiteten er vanligvis 75 utslipp av 360 joule (75 støt med strøm) eller 90 minutter av overvåking med minimum kapasitet målt til 40 utslipp eller 70 minutter. En lavt batterinivå ser ut til å varsle operatøren om at tilkoblingen til strømnettet er nødvendig, og en indikatorlyset vises under ladingen.

Ytelse - Defibrillator

Sveipehastighet LIFEPAK er 25 mm per sekund. Frekvensresponsen er ikke-diagnostisk, noe som betyr at frekvensen levert av enheten er ment å starte hjertefunksjon og ikke for å bidra til diagnose. Diagnostiske frekvenser kan velges via menyen Oppsett. EKG bly frekvenser i standard ikke-diagnosemodus er 1,0 til 40 Hz med innblanding av -3dB, og i diagnosemodus ledelsen frekvensene varierer fra 0,05 til 100Hz med forstyrrelser på -3 dB. EKG utskrifter med en forsinkelse på 8 sekunder etter først vises på skjermen. Paddle frekvenser er 2,2 Hz til 20 Hz med innblanding av -3 dB.

Pacemaker Ytelse

Som en ikke-invasiv nødsituasjon pacemaker, har LIFEPAK 9P en utgangshastighet 40-170 pulser per minutt. Utgangsstrømområde er 0-200 milliampere og ildfaste perioden varierer fra 300 millisekunder på 40 til 100 pulser per minutt til 200 millisekunder på 150-170 puls per minutt. Standardutgangen er 60 pulser per sekund, og standard strøm er satt til 0 milliampere.

Tilleggsfunksjoner

En synkroniseringsfunksjonen synkroniserer pulsen på defibrillatoren til pasientens hjerte bølgemønster som registrert av enheten. En omvendt trekant vises når denne modusen er valgt. LIFEPAK 9P inkluderer også en pulsmåler med et tresifret avlesning, og det viser priser 20-300 slag per minutt. En pulsalarm inkluderer tre forhåndsdefinerte brukerinnstillinger (150/40, 120/60, 160/90 høy / lav slag per minutt) og innstillinger kan justeres via "Oppsett" -menyen.

Hva er farene ved juicing?

Juicing er en slang begrep som refererer til bruk av steroider. Steroider er en svært farlig type ytelse Enhancer som kan føre til skadelig skader på menneskekroppen under og etter bruk.

Funksjoner

Steroider, eller juice, har vært vist i kliniske studier for å forbedre muskelmasse, utholdenhet og styrke. Selv om dette er sant, de har ikke vist seg å forbedre ferdigheter, smidighet eller sportslige prestasjoner.

Potensiell

Mange velger å bruke steroider for å forbedre sine sjanser til å bli en bedre idrettsutøver, og andre bruker dem fordi de tror de vil forbedre sitt utseende. Dette er ikke sant i det hele tatt, som steroider vil føre til kviser, fett hår, hovne ben og føtter, og dårlig ånde.

Effekter

Juicing, eller bruker steroider, fører også til alvorlige humørsvingninger, sinne, depresjon, vrangforestilling, paranoia og søvnproblemer. Det fører også oppkast, skjelving og høyt blodtrykk.

Andre farer

Steroider kan også forårsake alvorlig skade hjertet og blodårene, årsaken verkende ledd, leverskade, gulsott, og urinveisproblemer. Juicing kan også stunt vekst hvis steroider er tatt på et tidlig alder.

Potensiell

Foruten stunting vekst, kan steroider føre til andre langsiktige problemer som hjertesykdom, hjerneslag og enkelte former for kreft. I menn, steroider føre til at testiklene krymper, brystene å utvikle, impotens og sterilitet. Kvinner som bruker juice kan utvikle ansiktshår, maskuline trekk og forstyrre menstruasjonssyklusen.

Er det usunt å bruke en badstue etter en treningsøkt?

Er det usunt å bruke en badstue etter en treningsøkt?


Hvis du liker å svette det ut i en badstue etter treningen, er du ikke alene. Det er en fin måte å slappe av dine muskler og berolige kroppen din. Ifølge Harvard Health Publications, sløve i en badstue etter trening er helt fint for de fleste. Men hvis du ikke klarer å hydrat riktig, kan det være skadelig. I tillegg bør folk med visse vilkår ikke bruke en badstue, enten etter trening eller på noe annet tidspunkt.

Fordeler med Badstuer

The Go Spør Alice nettsted, en helseopplysning nettsted fra Columbia University, sier at svette i en badstue åpner porene og renser overflaten av huden, gir avslapning, og senker puls og blodtrykk som blodårene utvider seg. MayoClinic.com sier det finnes bevis på at infrarøde badstuer - som bruker lys for å varme kroppen din direkte i stedet for en tradisjonell sauna, som varmer opp luften som i sin tur varmer kroppen din - kan hjelpe personer med høyt blodtrykk, hjertesvikt og leddgikt. Men større og bedre designede studier er nødvendig for å bekrefte de innledende funnene.

Mangel på Hydration

Hvis du ikke rehydrere etter en postworkout badstue, kan det være usunn og kanskje til og med farlig. Ifølge Military.com, kan konsekvensene av overdreven svetting fra en badstue inkluderer nyreskader på grunn av tap av elektrolytter og muligens enda heteslag, som kan være dødelig. Til hydrat riktig, drikke nok vann før, under og etter trening, samt under og etter stint i badstuen. En sportsdrikk kan erstatte tapte elektrolytter.

Spesielle pasient

Hvis du har visse helsemessige forhold, vil du ønsker å unngå å bruke en badstue etter du trener eller på noe annet tidspunkt. Personer med visse typer hjertesykdom, for eksempel unormal hjerterytme eller ventil sykdom, bør være ute av varmen, ifølge Harvard Health Publications. Så skal folk med ekstremt høyt eller lavt blodtrykk, epilepsi, eller alle som bruker antibiotika, sentralstimulerende midler, beroligende midler eller alkohol, fastslår gå spør Alice. Gravide kvinner bør unngå badstuen også.

Betraktninger

Forestillingen om at badstuer hjelpe deg å miste vekt er en myte. Dessverre, som Military.com forklarer, en postworkout badstue ikke resulterer i noe mer enn midlertidig vekttap, siden du bare svetter ut vann vekt på at du skal putte rett tilbake på når du hydrat. Faktisk, sier Harvard Health Publications det er lite bevis, som i 2013, at badstuer gir betydelige helsefordeler "utover avslapning og en følelse av velvære."

Slik bruker nattlysolje og lin frø under graviditeten

Nattlysolje og lin er planter som finnes i Nord-Amerika som har blitt brukt medisinsk i hundrevis av år. Olje kan ekstraheres fra frøene, og anvendes i en rekke forskjellige måter, blant annet å senke kolesterol og bekjempelse av hjertesykdom, eksem og tørr hud. Begge oljer inneholder fettsyrer som ligner på de som oppnås gjennom forbruk fisk eller sjømat. Kvinner kan oppleve at du bruker nattlysolje og linfrø (eller linfrø) oljer under svangerskapet vil ikke bare gagne dem før, under og etter levering, men kan også ha en positiv innvirkning på deres baby.

Bruksanvisning

Nattlysolje og flaxseeds under svangerskapet

•  Snakk med legen din. Avhengig av en rekke faktorer, inkludert din alder, helse og familiens medisinske historie, kan du bli bedt om ikke å ta nattlysolje eller linfrøolje eller må overvåkes nøye under svangerskapet.

Kjøp primrose olje og linfrø olje tabletter eller kapsler. Det er mange organiske og botaniske nettsteder som bærer dem. Men sørg for at det er en akkreditert område som er i de lover og forskrifter i Food and Drug Administration. Ellers en lokal vitamin og supplement butikken, slik som GNC, bør bære dem.

Ta de anbefalte doser som er notert på flaskene av olje kapsler eller tabletter under graviditet. Eller følge legens retningslinjer.

Redusere ubehag. Primrose olje kan redusere hormonsvingninger og ømme bryster under og etter svangerskapet. Dette vil være spesielt gunstig hvis du velger å amme barnet ditt.

Reduser veer. Primrose olje bidrar til å smøre cervix, eventuelt å redusere mengden av smerte og lengden av tid ved levering. Det kan også hjelpe deg med å levere etter forfallsdato.

Regulering av dine hormoner. Linfrøolje inneholder phytoestrogen (estrogenlike kjemikalier) som kan bidra til å regulere hormonsvingninger hos kvinner og fostre under svangerskapet.

Fremme sunn hjernens utvikling. Linfrøolje inneholder Omega-3 fettsyrer, som kan være gunstig for fosteret hjernens utvikling og videreutvikling under amming hvis du fortsetter å ta kapslene.

Tips og advarsler

  • Noen kvinner kan oppleve en allergisk reaksjon på en eller begge av oljer, så ta oppmerksom på eventuelle ukjente følelser eller utslett. Konsultere legen din før du starter noen behandling eller medisiner selv om det er en naturlig botanisk. Informer legen din om personlige og familiens medisinske historie som kan påvirke din helse under svangerskapet. Studier på dyr har vist at for mye linfrøolje har forårsaket reproduktive komplikasjoner. Det har ikke vært mye forskning gjort på den fullstendige effekten av disse oljene på fostre så vær forsiktig og snakke med legen din før du bestemmer deg for å ta dem.