Digidexo.com

brun gelé på avføringen

Årsaker av slim i avføringen

Kroppen gir ofte tegn når noe er galt. Hvis det er et problem i fordøyelsessystemet, kan disse tegnene viser seg som endringer i en persons avføringsmønster. Stoffer som slim kan plutselig begynne å dukke opp i avføringen. Mens årsaken kan være godartet, kan det også tyde på et medisinsk problem som trenger oppmerksomhet. Det er viktig å vite hvordan man skal skille mellom normale årsaker til slim i avføringen og årsaker som kan bety at du trenger å se en lege.

Definisjon

Slimet er et klebrig, gelé-aktig substans som produseres av forskjellige deler av kroppen. Ofte er det klart, men det kan også vises å være hvitaktig, grønnaktig, eller gul farge. Selv mucus er oftest forbundet med luftveiene, kan den også fremstilles ved tarmen. På grunn av dette, og til viser det seg tydelig i en persons avføring.

Funksjon

Under normale omstendigheter, tarmen produserer slim for å opprettholde fuktigheten i tykktarmen er fôr og holde den smøres. En liten mengde av dette slimet kan feste seg til avføring, og det kan være synlig i avføring når den ledes ut fra kroppen.

Normale årsaker

Det er vanlig å ha en liten mengde av slim i avføringen, da dette bare er et biprodukt av det fordelaktige slim produsert av tarmen. The Mayo Clinic sier at det er også normalt fra mengden av slim i avføringen til å øke når du lider av forstoppelse eller diaré eller om tarmen er midlertidig betent.

Unormale Årsaker

Selv om slim i avføringen er vanligvis normalt og ufarlig, sier Mayo Clinic det er tider hvor det kan være et tegn på et større problem. Det kan tyde på en underliggende medisinsk problem som Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt. Slim i avføringen kan være unormal hvis det forekommer på samme tid for at avføringsmønster endres, eller hvis den varer lengre enn noen få uker. Hvis det er ledsaget av blod i avføringen eller blødning fra rektum, kan det også være signale et problem.

Diagnose

Hvis du har slim i avføringen og tror at det kan være et tegn på et større problem, bør du gå til legen din. Han kan ta en historie og utføre en undersøkelse for å se om det er behov for videre tester. Deretter kan han berolige deg hvis slimet er normal eller gi deg en behandlingsplan hvis han finner en underliggende medisinsk tilstand.

Den viktigste årsaken til Spor av blod i avføringen

Krakk kan variere i farge fra brun (sunn) til grønn, gul, leire farge, rød og svart. Rød eller svart indikerer en blodig avføring, som kan være forårsaket av en rekke forhold. Å vite de forskjellige egenskapene blodige avføringer er viktig å finne årsaken.

Farge

Blodig avføring kan forekomme i nyanser av rødt eller kan være svart. Jo mørkere avføring, jo mer alvorlige årsaken.

Bright Red Krakk

Lys rød krakk er en indikator på hemorroider, eller utvidelse av anal blodkar. Blod er plukket opp i avføringen som avføringen kommer ut kroppen din.

Dark Red / Black Krakk

Blodig avføring som er mørkere i fargen indikerer indre blødninger, som et blødende magesår. Steroide anti-inflammatoriske legemidler som brukes til å behandle leddgikt kan noen ganger forstyrre en persons magen og tynntarmen, som kan utløse en blødning sår.

Pain

Opplever smerte med blodig avføring er et tegn på inflammatorisk tarmsykdom, en fordøyelseskanal lidelse. Årsaken inflammatorisk tarmsykdom er ukjent.

Betraktninger

Kontakt lege dersom du opplever blodig avføring. Mens hemorroider, blødende magesår og inflammatorisk tarmsykdom er vanlige årsaker til blodig avføring, det er andre forhold som kan føre blodig avføring. Disse inkluderer tykktarmskreft og diverticulosis.

Medisinske grunner for blod i avføringen

Det er mange grunner til at du kan ha blod i avføringen, blant annet kreft og magesår. Den lysere og rødere blod, er det mer sannsynlig sin opprinnelse nedre tarmen eller endetarmen. Hvis avføringen er svart, kan blodet være fra et sår, opprinnelse i magen, en bestemte avstand fra endetarmen din.

Rød eller Maroon eller Svart

Ifølge Dr. Dennis Lee av Medicine.net.com, fargen på avføringen, og om blodet er lys rød eller svart, avhengig av opprinnelsen til blødning i mage-tarmkanalen. Jo nærmere stedet av blødningen til endetarmen, jo lysere røde av blod i avføringen. Blod fra sigmoid colon, anus og rektum tendens til å være lyse rødt. Blod fra tranverse colon og colon høyre tendens til å være mørk rød eller rødbrun i farge.

Melena

Hvis avføringen er svart og tjæreaktig kan dette være et resultat av jerntilskudd eller matforgiftning eller det kan være en indikasjon på at blødningen har skjedd i øvre mage-tarmkanalen. Svart, tjæreaktig avføring kalles melena. Det er klissete og foul smelling. Melena skjer når blodet eksisterer i tykktarmen lenge nok for bakterier i tykktarmen for å bryte ned det blod inn hematin, som er et kjemikalie som er sort av farge.

Sår

Svart avføring er en indikator på at du kan ha blødning sår i magen eller blødning sår i tolvfingertarmen eller tynntarmen. På grunn av plasseringen av uttaks, er blod i mage-tarmkanalen i en lang periode før det kommer ut av kroppen i avføring. Imidlertid er blod som kommer i endetarmen eller sigmoid kolon ikke i systemet lenge nok til å bli slått svart av bakterier, ifølge Medicinenet.com

Betraktninger

Ifølge Mothernature.com, kan divertikulitt forårsake betydelig rektal blødning fordi det er en blødning. Diverticulitis er definert som et svekket sted i veggen av tykktarmen, som kan flyte. Ifølge Barry Jaffin, MD, som er spesialist i gastrointestinale motilitetslidelser og en klinisk instruktør ved Institutt for gastroenterologi ved Mount Sinai Hospital i New York City, en annen årsak til blod i avføringen er inflammatorisk tarmsykdom. Dette er en fordøyelseskanal lidelse og er smertefullt.

Årsaker

Blodig avføring kan være forårsaket av hemoroider, magesår, Crohns sykdom, analkreft eller en anal fissur, tykktarmskreft eller tykktarmskreft, bare for å nevne noen, ifølge Mayo Clinic.

Hvor alvorlig er blod i avføringen?

Blod i avføringen kan tyde på enten en svært alvorlig problem eller en midlertidig tilstand, for eksempel matforgiftning, som skulle ende raskt når du får forurenset mat ut av systemet.

Bright Red

Hvis avføringen er lys rød, kan det være på grunn av enten blødning fra hemoroider, en anal fissur eller Crohns sykdom. Jo nærmere lufte nettstedet er til endetarmen, vil lysere rødt blod være; hvis du blør fra høyre, eller tranverse, tykktarm, vil fargen på avføringen være mørk rød eller rødbrun i fargen.

Svart

Hvis avføringen er svart og tjæreaktig, kan dette tyde på blødning fra høyere opp i mage-tarmkanalen, kanskje magesekken eller tolvfingertarmen; denne type avføring kalles melena.

Årsaker

Ifølge Mothernature.com, kan inflammatorisk tarmsykdom og divertikulitt også forårsake blodig avføring. Divertikulitt faktisk resulterer i en blødning i veggen av tykktarmen, som kan føre til overdreven rektal blødning; inflammatorisk tarmsykdom er en smertefull fordøyelses lidelse som også fører til en blodig avføring.

False Alarm

Ifølge Medicineplus, hvis du har svart avføring, kan det ikke være et resultat av blod; jern piller, Pepto Bismol, sort lakris eller blåbær kan gjøre avføring vises svart.

Rotet ikke

Blod i avføringen kan tyde på kreft i endetarmen; hvis du opplever dette symptomet, skal lege kontaktes.

Hva er årsaken til blod i avføringen & Gas Pain?

Enkelte individer kan merke blod i avføringen, men ikke oppleve medfølgende luftsmerter, mens andre kan ha magesmerter, men deres avføring er blod-fri. Men det er visse forhold som vil føre til luftsmerter samt blodig avføring.

Inflammatorisk tarmsykdom

Inflammatorisk tarmsykdom, som er et fordøyelses problem, kan føre til blodig diaré. I tillegg er denne tilstanden smertefull og kan forårsake magekramper og et presserende behov for å gå på do. Komplikasjoner av inflammatorisk tarmsykdom kan omfatte perforering av tarmen, blødende magesår og en hindring, ifølge Emedicinehealth.com.

Øvre GI Bleed

Svart, er tjæreaktig avføring en indikasjon på en øvre gastrointestinal blødning, ifølge Dr. Kevn Pho av Medhelp.org. Denne tilstanden kan føre til en ubehagelig følelse i magen området, som om gass er fanget der. En endoskopi kan avgjøre hva som skjer i øvre mage-tarmkanalen.

Polypper eller kreft

Blodig avføring, ledsaget av magesmerter, kan være et tegn på kolon polypper eller tykktarmskreft, selv om sistnevnte er mindre sannsynlig.

Andre årsaker

Blod kan oppstå i avføringen grunnet hemorroider, anal sprekker eller Crohns sykdom.

Variant av Color

Blod vil slå avføringen svart hvis blodet er fra en øvre GI blødning (mage eller tolvfingertarmen) eller lyse rødt hvis området av blødningen er nærmere endetarmen. Hvis blødningen har opprinnelse i høyre colon, kan avføringen ta på seg en mørk rød eller rødbrun farge.

Gass Pain

Luftsmerter og oppblåsthet kan forekomme i noen som har intern brokk eller som har sammenvoksninger (arrvev) fra flere operasjoner. Luftsmerter, da oppstår på venstre side av tykktarmen, er noen ganger forveksles med hjertesykdom, ifølge Digestive.niddk.nih.gov. Når gass smerte skjer på høyre side, ofte etterligner det blindtarmbetennelse eller gallestein.

Kan blod i avføringen være et tegn på parasitter?

Parasitter er skapninger som normalt lever i tarmen. Men noen kan reise i blodet til andre organer. Parasitter lever av våre næringsstoffer og matforsyning. Venstre ubehandlet parasitter kan være svært farlig. Bortsett fra ubehag, kan parasitter forårsake alvorlig sykdom og muligens død.

Kan blod i avføringen være et tegn på parasitter

Selv om rektal blødning kan være et tegn på parasitter, blod i avføringen ikke.

Tegn på parasitter

De vanligste tegn på parasitter er forstoppelse og diaré, tretthet, gass og oppblåst mage, immun dysfunksjon, nervøsitet og irritabilitet.

Forebygging Parasitter

Et sunt immunforsvar er den beste forebygging. Å spise en næringsrik diett, trene regelmessig og riktig hygiene er din beste forsvaret i å forebygge parasitter.

Årsaker til parasitter

Parasitt egg inn i menneske system / kroppen via mat eller vann, skitne fingre, gå barbent i fuktig jord, og insektbitt. Parasitter kan også overføres via kjæledyret ditt.

Diagnostisering parasitter

Løse parasitter vil normalt gjøres gjennom en avføringsprøve. Det er noen få arter av parasitter, for eksempel pinworms, som kommer ut av anus om natten for å legge egg. Ved hjelp av en flash-lys, kan man sjekke området for infeksjon.

Tegn og symptomer på parasitter i avføringen

Tegn og symptomer på parasitter i avføringen


Selv om sjansene for å pådra en parasitt for de fleste amerikanere er slank, kan de som bor i områder med dårlige sanitærforhold eller som reiser mye være i fare. Ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC), de to vanligste typene av tarmparasitter hos mennesker er helminths og protozoer. Helminths, som har mange celler, inkluderer bendelorm, pinworms, og rundormer. Protozoa har bare en celle, men kan formere seg i den menneskelige kroppen. Symptomer på infeksjon til stede som problemer i tarmkanalen og i avføringen.

Smerter og hevelse

Parasitter i kosten kanalen ofte tilstede som smerte i mage eller lavere mage regioner. Denne smerten er ofte et resultat av usett gass eller oppblåsthet i din mage-tarmkanalen, sier UMMC. Avhengig av kostholdet ditt, kan denne smerten sett normal først, så fokus på hvor lenge smertene varer eller hvis det ikke går bort. Dersom smertene ikke avtar ikke i løpet av noen få timer, søke legehjelp umiddelbart.

Urolig mage

Enhver utvidet, merkbar opprørt i magen kan peke på eksistensen av parasitter. Regelmessig oppkast, diaré, slim i avføringen, løs avføring eller langvarig kvalme er alle potensielle symptomer på en parasitt eksistens, sier Senter for tradisjonell medisin. Spesielt oppmerksom hvis din urolig mage vedvarer over en lengre periode, og hvis det fortsetter i mer enn noen få dager, bør du kontakte lege umiddelbart.

Visuell undersøkelse

En på-hjem visuell undersøkelse av avføringen kan avsløre eksistensen av noen parasitter. Du kan ikke se parasittene etter hver bevegelse, så sørg for å inspisere avføringen etter flere avføring. Spesielt bør du være på utkikk etter eksistensen av noen orm-lignende skapning i avføringen. Hvis du oppdager en i avføringen, kan du oppsøke lege umiddelbart, slik at hun kan teste avføringen for å finne ut hva slags parasitt du har.

Lett å gå glipp

Et par av de potensielle symptomer kan enkelt tilbakeføres til andre helsemessige forhold eller bare misforstått som en del av normal fysiologi. For eksempel, hodepine, en økning i feber, vekttap eller leddgikt kan alle bli behandlet separat; du kanskje ikke engang vet å lete etter disse symptomene sammen, sier Senter for tradisjonell medisin. Vær spesielt oppmerksom på disse symptomene hvis de opptrer sammen, varer mye lenger enn du er vant til eller føler seg mer alvorlig enn normalt.

Hva er blod i avføringen et symptom på?

Blod i avføringen kan se svart og tjæreaktig eller røde, og du kan merke det enten på toalettpapir eller i avføringen. Legge merke til blod i avføringen kan føre til at du føler deg skremt, men dette symptomet betyr ikke alltid en alvorlig medisinsk tilstand, selv om det forverres eller vedvarer kan det hende du trenger medisinsk evaluering. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, kan blod i avføringen være et symptom på fordøyelsesproblemer eller skade på endetarmen din.

Hemorroider

Hemorroider er utvekster på eller rundt åpningen av endetarmen din, og de kan blø når du passerer avføring, noe som resulterer i lyse rødt blod i avføringen.

Anal fissur

En anal fissur er en sprekk eller rift i huden og membraner av anus, og kan føre til at du blør i avføringen.

Magesår

Hvis blod i avføringen er mørk eller bli på jorden, kan det være et resultat av et sår i magen, spesielt hvis du også har symptomer som magesmerter og fordøyelsesbesvær.

Tarm lidelser

Betennelsestilstander i tarmen, slik som irritabel tarm syndrom (IBS) og Crohns sykdom kan forårsake rødt blod i avføringen.

Polypper

Polypper er unormale vekster i tykktarmen, og disse vekster kan bli irritert og blø som avføringen passerer gjennom.

Infeksjoner

Infeksjoner i fordøyelsessystemet kan føre til at du har blod i avføringen, og disse infeksjonene kan være forårsaket av parasitter, bakterier og virus.

Hva gjør Slim i avføringen Mean?

Det er ikke uvanlig å se små mengder slim i avføringen, men det er tider da det kan være en indikasjon på underliggende problemer i fordøyelsessystemet. Det er mange forskjellige årsaker til synlige slim i avføringen.

Funksjon

Fordøyelseskanalen er foret med membraner som skiller ut slim. Formålet med slim er å smøre tarmen slik at maten beveger seg gjennom dem lettere, og for å beskytte slimhinnen i magen og tarmene fra fordøyelses syre.

Identifikasjon

Mucus er en geleaktig sekret som kan være hvit, klar, gul eller grønn. Det kan belegge hele avføring eller vises i striper på avføringen. Det kan også bli smykket med blod.

Betraktninger

Ifølge Mayo Clinic, er det normalt at det skal være små mengder slim i avføringen. Det er heller ikke uvanlig at det å være en økning i slim hvis du har diaré eller er forstoppet.

Bekymringer

Hvis du merker en økt mengde slim i avføringen i mer enn et par uker, anbefaler Mayo Clinic at du konsultere legen din. Du bør også konsultere legen din dersom den økte slim er ledsaget av blod i avføringen, endringer i avføringsmønster eller uvanlig smerte.

Mulige årsaker

De forhold som kan føre til en økning av slim i avføringen inkluderer hemorroider, irritabel tarm syndrom (IBS), Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, bakteriell infeksjon og intestinal blokkering.

Behandling

Den behandlingen som legen anbefaler, vil avhenge av hans diagnose av den underliggende sykdommen. Det kan inneholde antibiotika hvis han finner en bakteriell infeksjon, samt medisiner, livsstil eller kosthold endringer hvis han diagnostiserer en underliggende tarm tilstand som problemet. Leger kjent med alternativ medisin kan også anbefale probiotika, kosttilskudd og andre naturlige behandlinger for tilstander som ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom.

Hvordan identifisere blod i avføringen

Skjult blod i avføringen kan være den eneste tidlig tegn for å oppdage tykktarmskreft. The National Cancer Institute anbefaler at folk over 50 år test for fekal okkult blod hver ett til to år. Det er tre metoder tilgjengelig for å teste for fekal okkult blod: to som laboratoriet utfører og en hjemme-metoden bruker engangs pads tilgjengelig på apotek uten resept.

Hvordan identifisere blod i avføringen

•  Kjøp en fekal blod pad kit fra noen lokale apotek. EZ-Finn og ColoCARE er eksempler på merker du kan bruke. Settet består av tre flushable pads, instruksjoner og et resultat kort.

Les kit instruksjonene nøye. Det bør være en liste for å få instruksjoner om hvordan du skal forberede seg til testen. Du er generelt rådes til å unngå tannbehandling for opptil tre dager før testing fordi tannkjøtt blødning kan føre til at fecal blodprøve for å lese positive. Noen matvarer som rødt kjøtt, brokkoli og sitrusfrukter samt noen medisiner som aspirin og kolkisin kan også feilaktig påvirke testresultatene. Unngå å ha mat som er oppført i pakken din som en del av kostholdet ditt før testing, og ta kontakt med legen din om eventuelle medisiner du tar før du stopper å bruke dem for testen.

Følg kit instruksjoner for testing krakk for skjult blod. Vanligvis du rådes til å urinere hvis du trenger til og skylle toalettet før du fortsetter med testen. Plasser flushable puten i toalettet etter avføring og se for endring av farge i puten, normalt innenfor de første to minuttene hvis fecal blod er til stede.

Noter testresultat i resultat kortet som fulgte med settet. En endring av farge er et positivt resultat. Hvis puten fargen ikke endrer seg, er ingen fecal blod tilstede. Skylle toalettet. Gjenta testprosessen med dine neste to avføringer for totalt tre ganger.

Send resultatet kortet til legen din eller ta den med deg til neste legekontor besøk. Pass på at du setter opp en avtale med legen din for å diskutere eventuelle unormale funn.

Hint

  • Falsk positiv (som indikerer tilstedeværelse av problemene når det er ingen) og falske negative (ikke viser et problem som eksisterer) er mulig ved hjelp av flushable puten metode for fekal blodtesting. Alltid konsultere med legen din for videre evaluering.
  • En positiv fecal blodprøve ikke diagnostisere kreft i tykktarmen. Videre testing følger en positiv fekal blod skjermen.
  • Magesår, inflammatorisk tarmsykdom og hemorroider er eksempler på forhold som kan føre positive fecal blodprøve.
  • Hjemme testing erstatter ikke lege evaluering og laboratorietesting.
  • Aldri stoppe en medisinering selv midlertidig uten å sikre sikkerheten til det med legen din.

Hva gjør blod i avføringen Mean?

Hva gjør blod i avføringen Mean?


Det kan være en skremmende ting å se på toalettpapir eller i bollen og se blod på eller i avføringen. Heldigvis er de fleste årsaker til blod i avføringen er ikke alvorlige og kan lett utbedres. Noen tilfeller av blod i avføringen kan være grunn til alarm, men så konsultere med helsepersonell er viktig hvis dette skjer med deg.

Betydningen av blod i avføringen

Blod i avføringen er vanligvis på grunn av hemoroider eller anal sprekker, som er en rift i slimhinnen i anus. Begge disse årsakene er lett utbedret og er ikke alvorlig. Blod i avføringen kan også indikere kolon polypper, tykktarmskreft, kolitt og divertikulitt, og disse er alle sykdommer som trenger medisinsk behandling.

Identifisere Kjennetegn på Bloody Krakk

Hvis blødningen kommer fra høyere opp i mage-tarmkanalen, er blodet sannsynlig å være svart eller tjæreaktig karakter. Blødning i magen er vanligvis svart i avføringen, som magesyre slår avføring svart. Hvis blodet er mørk rød eller inneholder propper (klumper av blod aggregert), så er det sannsynlig ikke fra en hemoroide eller en anal fissur og mer sannsynlig fra høyere opp i fordøyelseskanalen.

Tester og prosedyrer

Helsepersonell er sannsynlig å utføre en samlet helse vurdering og fysisk i begynnelsen av din avtale for å diskutere dine blodig avføring. Din lege vil utføre en endetarms eksamen, slik at han vil se etter hemorroider og anal sprekker. Hvis ingenting er funnet på en endetarms eksamen, kan helsepersonell utføre en proktoskop, sigmoidoskopi eller koloskopi, avhengig av situasjonen.

Årsaker til Bloody Krakk

Okkult blødning kan ikke ses med det blotte øye. Det kan komme fra mange kilder, men må bestemmes ved mikroskopisk laboratorietesting. Disse pasientene kan ofte ha anemi, som gjør en pasient som har anerkjent blødning og som lar det gå uten å søke medisinsk hjelp. Det er mange årsaker til tap av blod, som dukker opp på eller i avføringen når tarmer er flyttet. Traumer kan føre til forstoppelse eller konstant diaré; en ytre slag som forårsaker rifter i kolon kan føre til blødning. Mer alvorlige årsaker til blødning er tykktarmskreft, kronisk ulcerøs kolitt og Crohns sykdom, divertikulitt, septisk sår, magekreft og polypper - som, hvis venstre ubehandlet, kan føre til kreft. Det kan være rifter i spiserøret, esophageal varicer eller utvidede blodårer, som i hovedsak er knyttet til skrumplever som forårsaker blødninger. Tarm iskemi er en mangel på blodstrøm i tarmen som også er en årsak til blod i avføringen. Disse er alle alvorlige medisinske problemer som må behandles av lege.

Behandling

Behandling av blodig avføring avhenger i stor grad av årsaken. Mange enkle behandlinger vil lett håndtere hemorroider og anal sprekker, mens kolon polypper, tykktarmskreft, divertikulitt og kolitt vil trenge mer omfattende medisinsk behandling. Søk medisinsk råd fra helsepersonell hvis du ser eller mistenker blod i avføringen. Selv om årsaken er ikke sannsynlig å være alvorlig - bare en full fysisk og undersøkelse fra helsepersonell vil være i stand til å fortelle deg for sikker.

Hva er årsaken til avføringen å bli mørkt Green?

Kosthold og tarmhelse, blant annet kan føre til en avføring som inneholder grønn avføring. Ikke vær bekymret grønne avføring med mindre det skjer regelmessig og andre komplikasjoner eksisterer. Ellers nå og da er en grønn krakk i orden, og bør ikke være en årsak til bekymring.

Diet

Ifølge Grønn Krakk Organization, er en persons kosthold nummer én årsak til grønn avføring. En diett som innebærer forbruk av en rekke naturlige grønne matvarer, for eksempel brokkoli, pistasjenøtter, grønne bønner, lilla eller blå drinker, eller dietter høy i jern, kan føre til grønne avføring, som fordøyelsessystemet ikke er fullt ut i stand til å behandle disse matvarene.

Fordøyelse

Fordøyelse er prosessen med legemet bryte ned matvarer og væske gjennom en serie av kjemiske reaksjoner. Galle, naturlig grønn i fargen, er den viktigste kjemiske utnyttes i kroppen til å bryte ned fett i matvarer under fordøyelsen. Til tider er det galle stand til å utføre jobben sin og føres gjennom fordøyelsessystemet for fort, noe som resulterer i grønn avføring.

Salmonella og Giardia

Hvis grønn avføring forekommer ofte sammen med andre symptomer som diaré og feber, og deretter en mer alvorlig tilstand kan eksistere som en infeksjon forårsaket av bakterier eller parasitter.

Salmonella er en bakterie som forårsaker matbårne sykdommer. Bakteriene angriper tarmen og sprer seg i hele kroppen hvis den ikke behandles med antibiotika. Salmonella kan være dødelig hvis den ikke behandles.

Giardia er en vannbåren parasitt som også angriper tarmen og er forbundet med diaré og grønn avføring. Giardia er mulig å behandle med anti-parasitt medisiner og sengeleie.

Menneske Worms i avføringen

Menneske Worms i avføringen


Mennesker kan kontrakten parasittiske innvollsorm akkurat som kjæledyr kan, spesielt når de reiser til eller bor i uhygieniske steder. Avføringsprøver kan bekrefte tilstedeværelse av disse parasittene, ifølge University of Maryland Medical Center.

Varianter

Krakk eksamen kan oppdage ormer som vanligvis finnes hos mennesker. Disse ormene tilhører en gruppe kjent som helminths og inkluderer rundorm, bendelorm og pinworms. De kan leve inne i fordøyelsessystemet for år, forårsaker tretthet, fordøyelsesproblemer og ubehag.

Årsaker

Reisende til utlandet sette seg i større fare for å pådra ormer, spesielt på steder med utilstrekkelig sanitære forhold der de kan svelges forurenset vann eller mat. Svært unge eller gamle mennesker og de med nedsatt immunforsvar også overfor større risiko for infeksjon.

Diagnose

En krakk eksamen kan påvise tilstedeværelse av innvollsorm og samtidig sjekker for encellede parasitter kalt protozoer. Mikroskopisk undersøkelse av prøver fra anus kan avsløre avslørende egg som indikerer en Barnemark infeksjon.

Behandling

Leger kan foreskrive medisiner som er rettet mot en bestemt type innvollsorm. Behandlingen mange krever flere doser over en periode på uker for å eliminere parasitten. En annen krakk eksamen deretter bekrefter suksessen av behandlingen.

Hva er Cape Aloe Leaf?

Hva er Cape Aloe Leaf?


Cape aloe, innfødt til Sør-Afrika, er en medisinsk urt som brukes til å rense og avgifte fordøyelseskanalen. Planten kan vokse så høye som 12 meter høy, og bladene inneholder en beroligende gel som har anti-inflammatoriske egenskaper. Cape aloe selges som en aktuell gel eller i kapselform som kosttilskudd.

Avgiftning Properties

Tatt i kapselform, cape aloe blad fungerer som et avføringsmiddel, fjerner giftstoffer fra fordøyelseskanalen og samtidig støtte gunstige bakterier. Dens avgiftning egenskaper vil produsere avføring 8 til 12 timer etter inntak.

Anti-inflammatorisk og Anti-Aging

Cape aloe blad gel har anti-inflammatoriske egenskaper og brukes til å behandle leddgikt og mindre smerter og plager. Den planta € ™ s gel brukes også lokalt i anti-aldring kremer, lotion, helse- og skjønnhetsprodukter.

Kontra

Inntar cape aloe blad kan føre til løs avføring eller en slim-aktig gel i avføringen. Gravide og ammende kvinner bør ikke ta kosttilskudd som inneholder cape aloe blad uten først å konsultere lege.

Blodig avføring hos barn

Blodig avføring hos barn


Foreldre er ofte skremt når de oppdager at deres barn har en blodig avføring. De fleste blodig avføring hos barn er forårsaket av mild anal sprekker, men kan være alvorlige underliggende tilstander som ulcerøs kolitt eller invaginasjon som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Mindre Årsaker

Den vanligste årsaken til blodig avføring hos barn er anal sprekker. Anal sprekker er grunne sprekker eller rifter i huden ved åpningen av et barns anus som blør under avføring. Blodig avføring som følge av anal sprekker vil ha lyse rødt blod i avføringen eller flekker og striper på overflaten av avføringen samt dokumentasjon av blod på toalettpapiret etter tørke. Magesår og gastritt kan også føre til at barn skal ha blodig avføring. Tarm infeksjoner som Salmonella og rotavirus kan også forårsake blodig avføring. Matallergier, for eksempel allergiske reaksjoner på laktose i meieriprodukter kan forårsake blodig avføring hos barn som kan vedvare helt til maten er fjernet fra barnets kosthold.

Alvorlige årsaker

Ulcerøs kolitt kan forårsake blodig avføring hos barn som er løs og ofte dekket av slim. Ulcerøs colitis.is en alvorlig tilstand som kan føre til feber og vekttap i tillegg til blodig avføring hos barn og må behandles av lege umiddelbart. Tarminvaginasjon er en tilstand hvor det er forstyrrelser i blodstrømmen og forsyning til barnets tarmen som også kan forårsake blodig avføring. Begge forhold kan føre til at tarmvevet til å dø, forårsaker alvorlige komplikasjoner hvis den ikke behandles raskt. Tykktarmskreft, er en sjelden kreft hos barn som forårsaker magesmerter, endringer i avføring og kan også forårsake blodig avføring hos barn.

Testing

Barn som opplever vedvarende blodig avføring kan være nødvendig å gjennomgå endoskopisk diagnostikk for å finne ut årsaken til blødningen. En endoskopi kan settes inn gjennom endetarmen for å tillate legen å analysere og å ta bilder av tykktarmen og tarmene, ta biopsi vevsprøver og eventuelt stoppe blødninger. Andre testmetoder inkluderer en CT skanning, barium røntgenbilder og en angiografi. Ifølge Hopkins Children Hospital, er angiografi det beste alternativet for pasienter som har akutt blødning ved hjelp av fargestoff for å finne stedet av blødninger og kan også tillate injeksjon av medisiner for å stoppe blødning problemer.

Betraktninger

Medisiner som jernpreparater og de som inneholder vismutforbindelser kan føre avføring som vises mørk eller blodig, men er ufarlig. De mørke, blodlignende avføring forsvinner når barnet slutter å ta medisiner. Ulike matvarer som rødbeter, rød gelatin og matvarer med rød konditorfarge kan også forårsake krakker å vises blodig og er ikke en grunn til bekymring.

Advarsel

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, Tarminvaginasjon, en alvorlig intestinal tilstand som resulterer i betent, hoven og blokkerte tarmen påvirker ca 2500 barn hvert år. Tarminvaginasjon rammer oftest barn under 3 år og kan forårsake blodig avføring som synes å ligne en mørk rød, gelé aktig struktur. Blodig avføring av denne typen bør tas opp umiddelbart av barnelege eller en tur til legevakten for å forhindre livstruende komplikasjoner.

Mucousy Avføring i babyer

Mucousy Avføring i babyer


Foreldre ofte bekymre sine babyens avføring er ikke normalt. En vanlig bekymring er når en baby avføring synes mucousy. Ved å nøye observere barnet og hans avføring, kan du hjelpe barnelege diagnostisere problemet. Men før du ringer legen din, her er et par ting du bør vite.

"Normal" Baby Krakker

Baby-bæsj varierer sterkt fra spedbarn til spedbarn, og det er et bredt spekter av normalitet. Morsmelk har ofte sennep-farget avføring som kan se lurvete eller rennende. Men hva mor spiser i stor grad påvirker hvordan babyens avføring ser, så det er ikke uvanlig å se farger som spenner fra lyse ert grønn til oransje til tan og brun. Formel-matet babyer vanligvis har sennep eller tan avføring, men kan ha avføring i samme rekke farger, også.

Har det vært en endring?

Generelt, er det liten grunn til å bekymre deg hvis barnet ditt er sunt, synes ikke ubehagelig, og synes å ha slimete i hennes avføring. Men hvis barnets avføring endrer plutselig - og for mer enn én eller to avføringer - vurdere å ringe barnelege. Og hvis mucousy avføring følge endringer i atferd (som hyppig gråt), det er mer enn ett symptom legen din bør vite om.

Virus?

Hvis babyens avføring er grønne og mucousy, er det mulig barnet ditt har et virus. Endringen i avføringen farge og / eller konsistens skyldes unormal absorpsjon av næringsstoffer i tarmen. Ikke uvanlig denne type avføring er det eneste symptom på et virus, men det bør forsvinne i løpet av få dager.

Tenner?

All spytt din teething baby kroppen gjør kan irritere tarmen, også fører til dårlig opptak av næringsstoffer. Dette kan eller kan ikke være ledsaget av en bleie utslett og siklende.

Blood?

Av større bekymring er når mucousy avføring viser også tegn til blod. Blodet kan gjøre hele eller deler av avføring mørk brun eller svart, eller det kan vise seg som striper av rødt. En liten mengde rødt i avføringen kan komme fra et lite rift i rektal området forårsaket av avføring; Dette forsvinner vanligvis i løpet av 24 timer eller så. Mørk avføring kan tyde på blødning i mage-tarmkanalen, noe som er grunnen til at det er alltid en god idé å ringe barnelege og lagre en prøve i en Ziploc bag.

Behandling

Vanligvis er slimete i en babyens avføring ingenting å bekymre seg og trenger ingen behandling; i de fleste tilfeller, vil det gå bort med tiden. Hvis babyen din utvikler bleie utslett, behandle det med en over mot bleie utslett krem, Aquaphor, og muligens noen baby pulver krem ​​(ikke baby pulver). Endre ditt barns bleier så snart han har avføring kan også i stor grad hjelpe.

I noen vedvarende tilfeller kan din barnelege anbefaler å koble formler eller gjøre endringer i barnets kosthold (eller, hvis du ammer, din egen diett).

Blodig avføring hos babyer

Blodig avføring hos babyer


Foreldre kontinuerlig sjekke sine babyens avføring å sørge for at de er en normal farge og tekstur. Blodig avføring er nok til å få panikk noen foreldre, men er ikke alltid et resultat av en alvorlig tilstand og ifølge Dr. Jim Sears MD, nesten alle barn vil passere minst en blodig avføring i spedbarnsalder. Blodig avføring hos babyer kan noen ganger være et resultat av en alvorlig underliggende tilstand som må tas opp av barnelege umiddelbart for å hindre alvorlige komplikasjoner.

Mindre Årsaker

I mange tilfeller kan babyer med blodig avføring opplever allergisk kolitt, forårsaket av en laktose eller proteinintoleranse i brystet eller morsmelkerstatning de forbruker. Babyer som har allergiske kolitt vil ha lyse rødt striper av blod i avføringen. Morsmelk og formel matet babyer kan både utvikle allergisk kolitt. Babyer som får morsmelk som utvikler allergisk kolitt kan behandles ved å fjerne melk og melkeprodukter fra mors kosthold. Formel matet babyer som utvikler allergisk kolitt vanligvis har intoleranse for soya proteiner og må byttes til en elementær formel.

Alvorlige årsaker

Invaginasjon er en vanlig årsak til blodig avføring i babyer som har en tendens til å utvikle seg i løpet av tiden babyer er introdusert for fast føde. Ifølge Carol Miller, barnelege ved University of California, San Francisco, tarminvaginasjon forårsaker kolikk-type smerte som oppstår i bølger som øker i hyppighet og intensitet. Tarminvaginasjon er en tilstand der en baby tarmen blir betent og hoven som resulterer i blokkerte og eventuelt revet tarmen. Tilstanden kan føre til tarmvevet til å dø og vil produsere mørk rød, gelé teksturerte avføring som kan inneholde slim. Babyer kan også virke svett, sløv, viser tegn på dehydrering og magen kan bli oppblåst med en pølse-lignende masse tydelig i øvre middelklasse eller høyre del av magen regionen.

Behandling

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, hvis barnelege har mistanke om at barnet ditt opplever blodig avføring på grunn av tarminvaginasjon, diagnosen vil bli bekreftet av ultralyd, CT scan eller spesielle x-ray studier. Etter visuell avbildning gir en positiv diagnose, vil en radiologen deretter forsøke å presse innvollene tilbake på plass ved hjelp av en barium eller luft klyster. Hvis barnet ditt har en revet tarmen på grunn av tilstanden, vil kirurgi være nødvendig å fjerne blokkeringen, og i tilfeller av alvorlig blokkering, kan små deler av tarmen fjernes for å fjerne blokkeringen.

Betraktninger

Iron forberedelse medisiner kan føre til en baby krakk til mørke eller blodig og forsvinner når barnet er ferdig med å ta medisinen. Drikkevarer og mat som inneholder rød konditorfarge kan også føre til en baby krakk å vises røde eller blod-aktig, men er ikke et resultat av en alvorlig tilstand.

Advarsel

Babyer som har blodig avføring som følge av allergisk kolitt bør behandles og følges opp av en barnelege, og spesielt de som opplever magesmerter, oppkast og dårlig vektøkning på grunn av tilstanden.

Grønne Avføring hos barn

Barna komme inn i en masse forskjellige ting og sette de fleste av disse ting i munnen. På grunn av dette, de fleste foreldre er svært takknemlig for giftfri fargestifter, maling og markører. Mens du spiser en grønn fargestift kan føre til grønne avføring kan det være mer til det. Forstå galle rolle i avføring og hvordan fordøyelsesprosessen kan påvirkes vil hjelpe deg å finne ut hva som skjer. Rådfør deg alltid med barnelege når bekymret barnets heia.

Galle og Poop

Leveren produserer galle som den forbrenner fett i kroppen. Bile produsert av leveren og lagres i galleblæren er lys grønn i naturen. Som det reiser ned i tarmkanalen den skifter farge til brun. Normale fordøyelsesprosesser gi galle nok tid til å skifte fra grønt til brunt. Når ting fremskynde, kan du finne grønn krakk fordi gallen ikke har hatt tid til å bli brutt ned med bilirubin.

Infeksiøs Diaré

Diaré er avføring som ikke har tid til å herde og reiser nedover tarmkanalen veldig fort. Som et resultat, vil barn med smittsom diaré har lys grønn diaré. Barnet kan få denne tilstanden fra dårlig hygiene, forurenset mat, pet avføring eller bare har fanget influensa bug. Ta kontakt med din barnelege om hvorvidt barnet trenger antibiotika. Hvis barnet ditt har diaré gjør at han ofte vasker hendene og drikker mye væske. Det er viktig å holde seg hydrert mens håndtere diaré. Fargen skal gå tilbake til normal når barnet begynner å føle seg bedre.

Stress

Barn ofte reagerer på stress i subtile fysiske måter. Mens et barn ikke kan fortelle deg om stress av start skole eller et problem på skolen, kan du legge merke til at hennes avføring er en annen farge. Dette kan være et resultat av fordøyelsessystemet reagerer på stress og påskynde prosessen med avføring. I mange tilfeller kan barnets avføring vil sannsynligvis normalt bortsett fra fargen. Snakk med barnet ditt for å se om det er noe som plager dem. Hvis det nye er å bli vant til en ny situasjon, for eksempel en ny skole, det kan bare være litt tid før fordøyelseskanalen justeres, noe som gir galle nok tid å bli brun. Legemiddel, dette er ikke en stor bekymring, men snakke med barnelege om stress hvis det synes å være en langsiktig endring.

Cøliaki

Barnet kan ha cøliaki, som er en absorpsjon tilstand utløst av inntak av gluten eller produkter med gluten som brød, pasta, kjeks eller pizza. Dette kan føre til dårlig opptak av næringsstoffer og skape leverproblemer blant nervesystemet, leddsmerter og andre symptomer. Har barnet ditt testet hvis du føler at det kan være en allergisk reaksjon mot gluten og fjerne gluten produkter fra kostholdet sitt. Det finnes ingen kur for denne tilstanden, men med smart å spise barnet kan leve et sunt liv uten langsiktige risikoen. Snakk med din barnelege om kosttilskudd programmer hvis barnet ditt har cøliaki.

Diet

Hvis barnet ditt har en søt tann, kan du forvente å se noen interessante ting i toalettet på anledningen. Det lyse blå iskrem eller slushie kan ha nok konditorfarge til å finne veien til toalettet. Hvis barnets avføring som ellers er vanlig i størrelse og sele, tenke på hva snacks barnet ditt har spist som kan ha farget avføring. Mange godteri, iskrem og frosne behandler bruke høye mengder av konditorfarge med konserveringsmidler som kroppen din ikke vil forbrenne. Dette vil stille tarmen og fjernes med avføring. Fjern kilden og ditt barns krakk vil komme tilbake til det normale.
Også hvis barnet spiser en uvanlig mengde spinat eller annen grønn bladrike grønnsaker, kan du se avføringen blir mer grønt.

Gul Brun Krakk Symptomer

Gul Brun Krakk Symptomer


Normal avføring farger inkluderer alle brune nyanser og også grønt. Krakk farge kan endre farger, avhengig av hva slags mat har blitt konsumert og hvor mye galle er til stede i avføringen. The Mayo Clinic sier at bare sjelden gjør galle farge indikerer en alvorlig medisinsk tilstand.

Cøliaki

Den mest vanlige tilstand som kan føre til at avføringen skal vises gulaktig er cøliaki, en tilstand som oppstår når legemet har en immunrespons mot gluten. Gluten er et protein som finnes produkter som inneholder hvete, rug eller bygg. Cøliaki er diagnostisert med endoskopi eksamener og blodprøver.

Andre betingelser

Andre mulige årsaker til gul eller blek farget avføring kan stamme fra malabsorpsjon eller galleblæren, galleveier, lever og bukspyttkjertel.

Time Frame

Krakk farge kan endre seg fra tid til annen uten en medisinsk årsak. Men hvis avføringen fargen forblir konsekvent blek eller gul i flere dager, bør du kontakte legen din.

Identifikasjon

Trenger En lege kan utføre blodprøver og gjennomføre en avføringsprøve analyse for å fastslå om en underliggende tilstand er årsaken til gulbrun avføring farge. En endoskopi eller koloskopi kan sjekke for fordøyelsessykdommer.

Behandlinger

Behandlinger avhenger hvilken tilstand som forårsaker krakk misfarging. Hvis cøliaki er årsaken, legen din vil sannsynligvis anbefale en glutenfri diett.

Hva er meningen med Yellow løs avføring?

Hva er meningen med Yellow løs avføring?


Leger ofte be avføringsprøver fra pasienter som opplever en lang rekke symptomer. Avføringsprøver gi innsikt i den generelle helsen til fordøyelsessystemet. Krakk som avviker fra normen når det gjelder farge og konsistens kan tyde på sykdom eller infeksjon. Gul, løs avføring er en uvanlig krakk variasjon og kan indikere et medisinsk problem.

Identifikasjon

Sunn avføring er brun og velformet, noe som indikerer et sunt kosthold og høytfungerende fordøyelsessystemet. Gul, løs avføring kan være alt fra lys grønn til lys gul. Denne type av avføringen er vanligvis ikke velformet og faller fra hverandre ved kontakt med vann toalett. Krakken kan også synes å ha en høy vann-eller fuktighetsinnhold som gjør det ser ut som væske. Det er ingen entall lukt forbundet med gule avføring, men en uvanlig lukt ikke typisk for normal avføring kan følge med avføring.

Betydning

Gul, løs avføring kan indikere en av flere forhold. Mindre alvorlige årsaker til gul avføring inkluderer en naturlig reaksjon på en diett høy i matvarer med gule eller grønne fargestoffer. Oransje-gul, kan løs avføring være et resultat av en diett høy i beta-karoten. Veldig gule avføring kan indikere lave nivåer av sunn galle og bakterier til stede i fordøyelseskanalen. Bakterier ansvarlig for å snu krakk brun kanskje ikke hatt nok tid til å samhandle med avføring før kroppen utvist den.

Kroniske forekomster av gul, løs avføring kan tyde på mer alvorlige problemer. Gilberts syndrom er en lidelse der leveren overproduces bilirubin som kan føre til ikke bare gule avføring, men også en gul farge på huden eller øynene. Malabsorpsjon av fett er en annen mulig årsak til gule avføring. Hvis kroppen din ikke er absorberende fett på riktig måte, kan overflødig fett ende opp i tarmen, noe som gir avføringen en gul fargetone. Malabsorpsjon kan indikere en alvorlig tilstand som cøliaki. Gul avføring kan være et tegn på galleblæren sykdom eller kreft i bukspyttkjertelen, forhold som krever øyeblikkelig legehjelp. Sjelden, er gule, løs avføring forårsaket av en parasitt kalt giardia som invaderer tarmen og forstyrrer fordøyelsen.

Behandling

Den spesifikke behandling for gul, løs avføring avhenger av årsaken til tilstanden, som kan fastslås ved en gjennomgang og blod eller avføring stikkprøver. Dersom avføringen er et resultat av en svingning i en persons kosthold, kan en lege anbefaler en alternativ diett som er høy i fiber og probiotika, som begge fremmer sunn tarm funksjon. Kroniske gul, løs avføring er ofte et tegn på noe mer alvorlig. Hvis gul, løs avføring er et resultat av en galleblæren sykdom, kan ha behov for galleblæren fjernes. Leversykdommer som bidrar til gule avføring kan forvaltes gjennom kosten eller reseptbelagte medisiner. Kronisk løs avføring kan også bidra til dehydrering. Overflødig væske eller intravenøse væsker kan være foreskrevet i ekstreme dehydrering tilfeller.

Forebygging

En diett rik på fiber og grønne grønnsaker bidrar til å regulere tarmen og fremmer normal fordøyelse. High-fiber dietter bistå i oppstramming opp en krakk konsistens under fordøyelsen. Overvåke inntaket av farget matvarer for å redusere sannsynligheten for bestått krakk med en unormal farge som gul. Jern og magnesium-rik mat bidra til å fremme sunn leveren fungerer å redusere sannsynligheten for overflødig bilirubin produksjon.

Betraktninger

Normal avføring inkluderer sporadiske misfargede eller løs avføring. Løse eller gule avføring er ikke alltid en indikasjon på et alvorlig problem. Men kroniske gul, løs avføring krever oppmerksomhet fra en lege som kan diagnostisere årsaken til de unormale avføring og overvåke pasienten for tegn på dehydrering som følge av diaré.