Digidexo.com

Hvordan plugges tårekanaler

Hvordan å behandle migrene hodepine Med Stadol nesespray

Hvordan å behandle migrene hodepine Med Stadol nesespray


Migrene kan utløses når som helst, dag eller natt. Det er vanskelig å si hvor vondt de vil være og hvor lenge de vil vare. Stadol (butorphal tartrate) er en reseptbelagte medisiner som er tilgjengelig for behandling av migrene. Stadol er ett av flere medisiner som du kan bære med deg for å stoppe migrene smerte.

Hvordan å behandle migrene hodepine Med Stadol nesespray

Stadol for migrene

•  Diskuter din interesse i å prøve Stadol for migrene med legen din. Stadol er ikke en over-the-counter medisiner. Denne medisinen er bare tilgjengelig med en resept fra legen din.

Finn ut hva slags Stadol produktet er riktig for deg. Stadol er tilgjengelig i en nesespray og en injeksjon medisinering.

Spør på apoteket dersom eventuelle medisiner du er i dag vil negativt samhandle med Stadol.

Bruke Stadol nesespray umiddelbart ved utbruddet av en migrene hodepine å minske din smerte og ubehag.

Lær når og hvordan å administrere Stadol nesespray produktet. Sjekk alltid med lege eller apotek for riktig dosering hvis du er usikker. Typisk dosering er en enkelt spray i bare ett nesebor ved angrep av migrene. Overskridelse av denne dosen kan forårsake svimmelhet og døsighet. Denne behandlingen kan bli gjentatt 60 til 90 minutter etter den første dose ble tatt hvis migrene smerte ikke er blitt løst.

Rist Stadol nesesprayflaske før bruk. Puss nesen før den har blitt klarert. Senk hodet litt fremover og plasser Stadol medisin dispenser i det ene neseboret. Plugg den andre neseboret med hånden. Pust inn sakte mens sprøyting nesesprayen. Lene hodet bakover for å la medisinen renne inn i nesen.

Hvile og la medisinen virke. Om nødvendig, ta en ny dose av Stadol som anbefalt av legen din.

Hint

 • Stadol er tilgjengelig i en nesespray, injeksjon og IV former. Pasientens vekt, alder, tilstand, fysisk tilstand og andre faktorer spiller en rolle i å bestemme riktig dosering. Informasjonen ovenfor er en generell retningslinje for dosering. Ring legen din eller gå videre til legevakten for overdreven smerte. Gå til legevakten og motta Stadol gjennom en IV administrasjon. Dette anbefales for ekstremt smertefulle migrene som ikke blir vellykket behandlet hjemme. Bivirkninger kan inkludere, men er ikke begrenset til, følgende: tørr munn, oppkast, magesmerter, svimmelhet, angst, hoste, hodepine, varmefølelse, tåkesyn, og øresmerter.
 • For din egen sikkerhet, kan du bruke denne medisinen som foreskrevet av legen din. Dette produktet kan bli vanedannende hvis brukt i mer enn tre måneder ved maksimal dose.

Hvordan lære å bruke en CPAP Machine

Hvordan lære å bruke en CPAP Machine


En CPAP (eller kontinuerlig positivt luftveistrykk) Maskinen bruker lufttrykk for å hjelpe deg å puste hvis du har søvnapné. CPAP hindrer luftveiene kollapser mens du sover og forbedrer også hvordan du sover. Å ha problemer med CPAP maskin kan frustrere deg og gjøre at du vil avslutte behandlingen, som indikert av Sleep Guide Apnea. For at CPAP å fungere effektivt, bør du kontakte lege om hvordan du skal bruke CPAP-maskin.

Hvordan lære å bruke en CPAP Machine

•  Lær hvordan du bære din ansiktsmaske. Å velge riktig størrelse ansiktsmaske kan gjøre en forskjell i hvor effektiv CPAP vil bli.

Spør din lege eller CPAP leverandøren for å vise deg hvordan du kan justere ansikt stropper på din CPAP maske. Hvis masken sitter løst, vil luft lekke fra maskinen din. Dette kan føre til at du våkner i løpet av natten, eller å ta av deg masken.

Kontroller at CPAP er kalibrert før bruk. Det kan ta noen uker før du justere til CPAPs lufttrykk. Du har kanskje lufttrykket i din enhet justert flere ganger før du finner et tolerert trykk.

sove med enheten ved siden av sengen. Det kan være lurt å investere i en nattbordet for å plassere på din ved siden av.

Sett sammen din CPAP enhet som anvist av legen din. Slangen skal kobles fra maskinen din til hodet utstyr.

Plugg inn enheten og slå den på. Monter maske på ansiktet ditt og justere masken til det ikke er lekkasjer. Løst plassere røret slik at det ikke snag ikke på sengen eller dresser. Dette vil tillate deg å sove uten hodet utstyr trekke på noe.

Hint

 • Tørk din ansiktsmaske med rengjøringskluter. Dette vil forlenge masken liv.
 • Vask ansiktet før du bruker din CPAP-maskin. Dette vil hindre friksjon fra maskebruk.
 • Alltid konsultere med legen din når du har spørsmål eller problemer med CPAP-maskin.
 • Ikke senk din CPAP enheten i vann for å rengjøre den. Ifølge Landauer Metropolitan Respiratory Care, kan du få sjokkert når du kobler til enheten.
 • Plasser aldri CPAP enhet direkte på gulvet. Dette kan føre til luft for å kjøle din enhet til å bli trukket bort.

Hvordan få finansiering for Crohns sykdom Behandlinger

Hvordan få finansiering for Crohns sykdom Behandlinger


Crohns sykdom er en kronisk feilfunksjon av gastrointestinal (GI) system som krever vedvarende medisinering, og, i noen tilfeller, kirurgi. Disse behandlingene er nødvendig for å lette symptomer og reparere GI skade, slik at pasientene kan komme videre med deres hverdag. Coping med Crohns sykdom inkluderer å finne en måte å betale for behandlinger over tid. Det er mange måter å få hjelp til å finansiere disse medisinsk nødvendige behandlinger.

Hvordan få finansiering for Crohns sykdom Behandlinger

Bestem Cost of Behandlinger

•  Legg opp dine løpende utgifter for Crohns sykdom medisiner. Inkluder out-of-pocket utgifter til reseptfrie smertestillende midler, for eksempel paracetamol, anti-inflammatoriske midler, for eksempel sulfasalazin, eller immun-system narkotika, for eksempel azatioprin eller infliksimab.

Figur kostnadene for kontorsamtaler og laboratoriearbeid. Inkluder co-betaler og out-of-pocket utgifter som forsikringen ikke dekker, for eksempel akupunktur.

List vedlikeholds medisiner og deres kostnader, for eksempel avføringsmidler, anti-diarrheals eller kosttilskudd. Disse kan brukes sporadisk, så prøver for å projisere en årlig figur.

Finn ut om legen anbefaler operasjon i nær eller fjern fremtid, og hvor mye det vil koste. Sjekk din helse-plan litteratur eller kontakt en administrator for spesifikke dollar tall.

Få Midler til behandlinger

Finn organisasjoner på nettet som tilbyr forskning og støtte for Crohns sykdom. Noen kan finansiere medisinske tilskudd for enkeltpersoner eller har linker til andre grupper som gjør.

Approach finansieringskilder i samfunnet, for eksempel lokale United Way eller private veldedige organisasjoner som fokuserer på medisinske fordeler.

Lær hvordan du får tilgang finansiering fra din IRA eller annen skatte-utsatt investeringer som gjør det mulig for medisinsk nødhjelp. Sjekk med din kontoadministrator.

Compile finansiering fra flere kilder for å øke sjansene for å sikre tilskudd og til å betale for din generelle behandlinger.

Hint

 • Syttifem prosent av pasienter med Crohns sykdom vil trenge minst én operasjon for å reparere skader på mage-tarmkanalen.
 • Den beste måten å finne nye finansieringskilder er å plugge inn i Crohns sykdom nettverk. Delta i online samtaler eller bli med i en støttegruppe som møtes jevnlig i ditt område.
 • Hvis du vurderer å delta i kliniske forsøk for å spare penger, gjør det bare under tett oppfølging av din egen lege. Hun vil være i stand til best mulig kan håndtere ethvert nytt legemiddel i forbindelse med det du allerede tar for Crohns sykdom og andre helseproblemer.
 • Raske resultater er ikke garantert for finansiering investering. Ulike mennesker reagerer ulikt på ulike medikamenter, og det kan ta tid å finne ut om en dosering eller en bestemt medisin er effektiv for deg.

Hvordan behandle Sjøgrens syndrom

Hvordan behandle Sjøgrens syndrom


Den autoimmune sykdommen Sjøgrens syndrom er en sykdom der en persons immunsystem angriper personens egne celler. Syndromet er rettet mot fukt produserende kjertler, forårsaker tørrhet i øyne og munn. Følg trinnene for å behandle virkningene av Sjøgrens syndrom på øyne og munn.

Hvordan behandle Sjøgrens syndrom

Behandling av tørre øyne

Bruk kunstige tårer for tørre øyne.

eksperimentere for å finne den mest komfortable merkevare av øyedråper. Se etter dråper som har ingen konserveringsmidler. Vet at de vanligvis kommer i endose pakker for å hindre bakterier forurensning.

Bruk et øye salve om natten for å beskytte og fukte øyenlokk i flere timer.

Slow fordampning av naturlige tårer. Sett en pellet av hydroksypropylmetylcellulose på nedre øyelokk og legge kunstige tårer. Vet at pelleten danner en hinne over dine tårer som det løser opp og feller fuktighet.

Tenk punktal okklusjon kirurgi for å lukke tårekanalene som drenerer tårer fra øynene. Spørre om en midlertidig stenging ved å sette inn plugger, laser eller kirurgi.

Blink ofte mens du arbeider på datamaskinen eller lesing.

Bruk en luftfukter på soverommet og andre rom hvor du tilbringer mye tid eller installere en luftfukter i varme og luft enhet.

Sett mascara bare på tuppen av øyevippene å unngå å få det i øynene dine. Bruk eyeliner eller øyenskygge bare på huden over vippene, ikke på den følsomme huden under vippene.

9. Spør legen om dine medisiner føre til uttørring. Finn ut hvordan du kan redusere tørrhet hvis de gjør.

Behandling Munntørrhet

tygge tyggegummi eller suge på harde drops for å stimulere spyttkjertlene til å produsere spytt. Velg sukkerfrie drops og tyggegummi, fordi en tørr munn er mer utsatt for hulrom.

Sip vann eller annen sukkerfri drikke ofte for å fukte munnen, spesielt under måltider eller mens du snakker.

Spør legen din for å anbefale en spytt erstatning for å etterligne egenskapene spytt. Vet at gel-baserte vikarer lengst. Spør om du kan bruke spyttkjertelen stimulerende stoff pilokarpin eller cevimeline.

Har tennene renset og undersøkt av tannlegen din minst tre ganger i året.

Skyll med vann flere ganger daglig.

Bruk fluortannkrem å børste tennene, tannkjøttet og tungen forsiktig. Pensle etter måltider og før sengetid. Velg ikke-skummende tannkrem.

Floss tennene daglig.

Velg sukkerfrie drops, tyggegummi og brus. Børst tennene umiddelbart etter å ha spist eller drukket sukkerholdige matvarer.

Sjekk for sår eller rødhet daglig. Besøk en tannlege umiddelbart hvis du har munnen blødninger eller smerter eller om du oppdager noe unormalt.

Spør tannlegen om du trenger å bruke en fluor om natten, ta fluor kosttilskudd eller har beskyttende lakk på tennene for å beskytte emaljen.

Sett petroleums- eller oljebasert leppestift eller leppepomade på sprukne, tørre lepper. Spør legen din for medisin i en salve, skyll eller gel å sette på såre områder å kontrollere betennelser og smerter.

Hint

 • Øyesalve kan uskarphet visjon.
 • Ikke røyk, og unngå røykfylte rom.
 • Unngå å bruke munnvann som inneholder alkohol.
 • Unngå elementer som inneholder sukker.
 • Drikke mye væske vil ikke holde munnen fuktig. Det kan føre til hyppigere vannlating og mer tørrhet. Ta slurker.

Hvordan å opprettholde vekttap

Hvordan å opprettholde vekttap


Du har mistet vekt, men kampen er langt fra over. Vedlikeholde nye vekttap og livsstil vil ta like mye arbeid, om ikke mer, enn når du setter ut for å kaste disse uønskede pounds. Finn ut her hva det tar å holde din nye figur vellykket.

Hvordan å opprettholde vekttap

Du har kanskje vært på et vekttap reisen så lenge du ikke egentlig har en idé om hvor mange kalorier du trenger for å ta inn. Finn ut enten på Internett eller gå til en lokal Weight Watchers møte for å oppsøke veiledning.

Få en idé om hvor mange kalorier du nå brenner. Realisere disse tallene vil være mye mindre enn når du var å miste vekt. Stroppen på et pedometer, mål for 10K til 15K skritt per dag. En ideell skritteller vil fortelle deg hvor mange kalorier du har brent også. Ikke mist motet hvis det ikke er det du hadde håpet på.

Du kan legge til aktivitet og bevegelse på dagen ved å ta trappene, parkering langt unna, og vandre rundt hjemmet eller nabolaget. Hvis du jobber en hel dag, ta noen av dine arbeids pals på en tur ved lunsjtid. Finn også en øvelse klasse eller gym du liker. Hvis du ikke har tid eller penger til det, kan du prøve rulleskøyter eller sykling ute med venner eller barn.

ønsker å opprettholde fasthet og boost av energi og metabolisme du opplever? Prøv å gjøre minst fem forskjellige yogastillinger per dag. Sjekk ut en bok eller DVD fra biblioteket eller butikken. Innse at du gjør enda litt vil hjelpe deg å bli sterkere i fremtiden, og opprettholde det du har bygget opp.

Vei deg hver uke, men innser skalaen forteller ikke hele historien. Hvordan klærne er passende vil være den mest sannferdige mening du får.

Når du har all informasjon for din høyde, vekt og aktivitetsnivå, plugge den i på datamaskinen for å se hvor mange kalorier og aktivitetsnivået du trenger å pakke inn i dag. Hvis du går glipp av en dag, uke eller to uker med aktivitet, bare stupe rett tilbake inn i den. Det samme gjelder hvis du blåse den nye kosten; bare komme tilbake til det. Tillat deg selv noen jukser i uken hvis du er ute dem.

Eksperimenter med nye og ulike matvarer. Ikke gå tilbake til å spise slik du gjorde før du mistet vekt. Hvis du trenger matlaging ideer, hodet til ditt lokale bibliotek og sjekke ut bøker eller gå online for å vekttap nettsteder. Lav cal oppskrifter er rikelig der.

Skremme bort overspising og fristelser om natten ved å ta snacks som epler, mandler, gulrøtter, barer og rosiner med deg i løpet av dagen. Ha en flaske vann hendig også.

Unngå å spise etter en viss angitt tid; ideelt sett vil dette være to fulle timer før sengetid. Dette vil tillate deg å fordøye mat og sove bedre også.

Når du spiser ute, bør du vurdere å dele et måltid. De fleste porsjonene er for store for en person, og har nesten tre måltider pakket inn i dem. Også, hoppe over brødkurv hvis du kan. Motstå sosialt press for å spise og insisterer på andre respekterer din nye livsstil og matvaner.

Hint

 • Alltid bære mat med deg slik at du ikke vil bli fristet av usunne valg.
 • <br> Unngå sukkerholdig brus og drinker hvis mulig.
 • <br> Oppsøke sunne alternativer og oppskrifter for den maten du liker. Du kan forberede dem på sunne måter.
 • <br> Fortsett å se porsjonsstørrelser og spise på mindre tallerkener.
 • <br> Ta en multivitamin hver dag.
 • Ikke falle under 1200-1500 kalorier per dag. Dette vil sende kroppen inn i sult-modus.
 • <br> Sjekk med legen din før du starter en ny spise eller trening plan.

Hvordan beregne body fett fra skinfolds

Hvordan beregne body fett fra skinfolds


Når du hører om OL-utøvere, som Michael Phelps og hans fettprosent måling av fire prosent, kan du lurer på hvordan din andel sammen. Ikke mange av oss har tid til å oppnå lave prosenter som heltids idrettsutøvere; men det er fortsatt et viktig faktum å vite om kroppen din. WebMD sier at det å ha for mye kroppsfett kan føre til type 2 diabetes, hjertesykdom, høyt blodtrykk, leddgikt, søvnapné, og hjerneslag. Den skinfold metoden vil gi deg en bevissthet om kroppen fett.

Hvordan beregne body fett fra skinfolds

Finn og forberede de områder av huden du vil måle. De bør være tørr og fri for lotion eller kremer. Kvinner bruker tre skinfold steder: 1. triceps, halvveis mellom skulderen og albuen; 2. Suprailiac, en diagonal fold langs hoftekammen, som er et område på din side, litt over hoftebeinet, i nærheten av midjen din; 3. låret, halvveis mellom kneskålen og det press mellom beinet og hofte. Menn også ta tre forskjellige målinger: 1. På brystet, over og til høyre for en nippel; 2. En mage måling, en tomme til høyre for navle; 3. låret.

Samle huden i første målestedet. Bruk begge hender, klemme huden vertikalt. La gå med din dominerende hånd, og plukke opp markørene. Plasser de åpne kjevene av calipers på skinfold. Observere og registrere tykkelsen av hudfolden i millimeter. Ta tre målinger av hvert område. Måle de to andre stillinger, i forhold til kjønn.

•  Beregn middelverdien eller gjennomsnittlig resultat av dine tre målinger. For å finne gjennomsnittet, legge målingene, og dele den totale med tre. Dette tallet representerer gjennomsnittet, eller gjennomsnittlig.

Beregn prosentandel av kroppen fett ved hjelp av formlene nedenfor. Den ene er for menn, den andre for kvinner. Hvis du ikke ønsker å gjøre denne beregningen, sjekk ressursen i denne artikkelen, som inkluderer en ressurs tabell som vil la deg ta summen av dine tre målinger og finn din prosentandel av kroppen fett i et blikk over bordet.

For menn, legge til tre gjennomsnittsmålinger, kalt SUM3 i ligningen. Plugg nummeret ditt inn i ligningen, og beregne bentetthet først. Etter at du har beintetthet nummeret, plugge den inn i fettprosent formel:

Bentetthet = 1.0994921 - (0.0009929 SUM3) + (0,0000023 SUM3²) - (0,0001392 * AGE)

Kroppsfettprosent = [(4,95 / Bone Density) - 4.5] 100

For kvinner, mens fremgangsmåten er den samme, tallene i ligningen er forskjellige. Legg dine tre gjennomsnittsmålinger, kalt SUM3 i ligningen. Plugg nummeret ditt inn i ligningen, og beregne bentetthet først. Etter at du har beintetthet nummeret, plugge den inn i fettprosent formel:

Bentetthet = 1.0994921 - (0.0009929 SUM3) + (0,0000023 SUM3²) - (0,0001392 * AGE)

Kroppsfettprosent = [(4,95 / Bone Density) - 4.5] 100

Hint

 • Måle bare den ene siden av kroppen din. Plukk den dominerende side.
 • Spør en venn til å hjelpe deg med å ta målinger.
 • Hold en logg over dine funn for å spore dine fitness forbedringer eller tilbakeslag.

Hvordan å være fornøyd med dine kurver

Hvordan å være fornøyd med dine kurver


Bla gjennom glansede sidene i nærmeste moteblad eller kjendis tabloid, og meldingen er klar:. Tynn er i Så det er ikke rart vår kultur er besatt av slanking. Faktisk "er Mediebilder som bidrar til å skape kulturelle definisjoner av skjønnhet og attraktivitet ofte anerkjent som blant de faktorer som bidrar til økningen av spiseforstyrrelser," bemerker National Eating Disorders Association. Ikke bare er en tynn-as-a-rail figur et urealistisk mål for de fleste av oss, men også det er ikke sunt heller. Det er derfor det er så viktig å lære å være fornøyd med kurvene dine og utvikle et positivt kroppsbilde.

Hvordan å være fornøyd med dine kurver

Embrace et positivt kroppsbilde

•  Se etter inspirasjon fra styrke kvinnene som bruker sine kurver til sin fordel. Selv om du vet i hodet at disse modellene i Vogue magazine er usunn tynn, er det lett for ditt perspektiv for å få skjev hvis du ikke balansere disse bildene med mer realistisk seg. Tenk J.Lo, Beyonce, Marilyn Monroe - kvinner som har kurver ikke bare gjorde ikke hindre, men definert sin sex appeal.

knase tallene og finne en sunn vekt rekkevidde for deg. Du kan beregne din kroppsmasseindeks, eller BMI, ved å dele vekten din i pounds av høyden din i inches kvadrat, deretter multiplisere med 703. Eller bare plugge dine tall inn i en av de mange online BMI kalkulatorer. The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) definerer en ideell utvalg som å være mellom 18,5 og 24,9. Du kan bli overrasket over å høre hvor mye variasjon fortsatt kvalifiserer som sunt - og hvor usunn tynn mange modeller og kjendiser er.

skifte fokus fra fretting over hvordan kroppen din ser ut til å bli overrasket over hva den kan gjøre. Mens løping er flott trening for vektkontroll, heller enn å fokusere på et mål av Shedding pounds, bør du vurdere hvor fantastisk selve handlingen er. Smakstilsetning i aktiviteter som dans eller ler, klemmer eller spinne rundt til du er svimmel. Og sette treningsmål basert på fysiske prestasjoner, som for eksempel å kjøre en 5K rase eller lære å danse salsa, snarere enn antall kalorier disse aktivitetene kan brenne.

Bruk klær som passer og flatere. Ikke gjemme seg bak kjedelige baggy skjorter og kjoler. I stedet går for noen nytelse og velg elementer som viser frem dine kurver, selv i dristige mønstre og farger. Se etter en passform som er både komfortabel og smigrende - klær som er for liten eller for stor kan bare ringe oppmerksomhet å finne feil, mens en perfekt passform utstråler selvtillit.

Dempe din indre kritiker med positive affirmasjoner av din verdi. Så mye av vårt selvbilde er knyttet til negative oppfatninger vi har av oss selv. Gjør et poeng å minne deg selv på det positive - selv om du har til å lage en liste og tape den til badet speil. Når du føler deg godt om deg selv, viser det!

være en inspirasjon til noen andre. Ikke mye er så inspirerende som å ha noen andre ser opp til deg, spesielt hvis du er en forelder eller tilbringe tid rundt små barn. Bevis gjennom dine egne handlinger og holdninger som du er fornøyd med dine kurver, og at meldingen vil appellerer. Du kan selv øke en annens kropp image, med resultater som kan vare livet ut.

Hvordan takle skallethet

Hvordan takle skallethet


Skallethet rammer mange voksne. Ved fylte 30 år, en tredjedel av menn viser tegn til skallethet. Ved 50 år, stiger tallet til halvparten. Kvinner sjeldnere sliter med skallethet, men for de som gjør det er en alvorlig sak. Den mest vanlige tilstand for håravfall kalles hannkjønnsmønsterskallethet, som er forårsaket av opphoping av testosteron og andre naturlige oljer. Naturlige hormoner som kalles androgener også påvirke sensitiv hodebunn. Behandlinger og andre alternativer kan hjelpe de fleste sliter med skallethet, og forebyggende tiltak kan bidra til nesten alle, også.

Hvordan takle skallethet

Praksis forholdsregler for å hindre eller begrense skallethet. Vaske håret daglig. Shampoo ikke skader håret. Faktisk kan holde håret og hodebunnen ren forhindre håravfall. Også unngå å bruke hårføner, som skader hodebunnen.

behandle din tilstand med medisinering. Reseptbelagte stoffet finasterid (kun for menn) eller over-the-counter lotion minoxidil både kan forsinke hårtap og muligens stimulere noen gjenvekst. Imidlertid er heller ikke en total helbredelse. En lege må foreskrive finasterid, som kommer i tablettform, og er tatt av munnen, som regel en gang om dagen. Følg legens anvisninger for å ta medisiner. Som for minoxidil, bør en halv kork skum anvendes for å tørke håret og hodebunnen to ganger om dagen. Spre det jevnt over de berørte områdene. Vask hendene med varmt vann umiddelbart etter påføring.

Snakk med en lege om transplantasjon kirurgi. I denne serien av prosedyrer, overfører en lege plugger av huden med noen få follicles av hår fra baksiden eller på siden av hodet til hodebunnen. Imidlertid kan disse øktene ta flere år og er kostbare.

Kjøp en parykk eller hår stykke. Dette rimeligere tilnærming kan være den beste løsningen for noen. Du kan søke på nettet etter parykk detaljister; derimot, kan håret stylist være den beste personen å spørre om hvordan du finner en parykk eller hår stykke som passer for deg.

Godta skallethet som en del av livet. For noen, omfavner skallethet bringer frihet og tilfredshet. For dem er ikke noe alternativ behandling er nødvendig.

Hint

 • Om lag 2 prosent av finasterid brukere opplevde en nedgang i libido.

Hvordan håndtere skallethet

Hvordan håndtere skallethet


Går skallet kan være en traumatisk opplevelse for mange menn, forårsaker stress og tap av selvtillit. Noe som gjør det vanskeligere, det er ikke en kur for mannlig mønster baldness, som står for 95% av hårtap hos menn, ifølge American Håravfall Association. Skallethet som skjer når en follikkel krymper over tid, noe som resulterer i kortere og finere hår, til slutt krympe inntil det er ikke et hår. Avhengig av hvor viktig å ha håret er, trenger ulike alternativer finnes, hver strekker seg i pris og smerte. Kirurgiske behandlinger, for eksempel gjennomsnittlig $ 7000, ifølge ABC News.

Hvordan håndtere skallethet

En lege. Noen hårtap kan være et resultat av andre enn mannlig mønster skallethet medisinske tilstander. Leger kan vanligvis foreta en diagnose basert på utseende og mønster av hårtap, men hud biopsier kan utføres hvis håravfall er atypisk.

Finnes to styling muligheter. Menn kan noen ganger style håret til å dekke skallethet. Hair veving eller hår stykker er også tilgjengelig. Hatter kan være slitt.

Forsknings medisiner. Minoxidil er en løsning påføres direkte på hodebunnen for å stimulere hårsekkene. Det bremser håravfall for mange menn og noen enda vokse nytt hår. Håravfall returnerer når du slutter å bruke løsningen. Reseptbelagte piller finasterid hemmer produksjonen av det mannlige hormonet dihydrotestosteron. For mange menn, reseptbelagte piller gir mer effektivitet enn Minoxidil, men håravfall returnerer når du slutter å ta stoffet.

•  Vurder hår transplantasjon behandlinger. En transplantasjon fjerner små plugger av hår fra områder hvor håret fortsetter å vokse og plasserer disse pluggene i balding områder. Dette kan forårsake mindre arrdannelse og har en risiko for hudinfeksjon. Prosedyren krever vanligvis flere transplanterte økter og er ofte dyre, men resultatene er permanente.

Gjør en avtale med en psykolog om nødvendig. Mann mønster skallethet kan skape stress, lavere selvfølelse, og føre til angst. Mens de fleste hårtap betyr ikke noe alvorlig medisinsk, kan de psykologiske effektene skape kaos i en manns hverdag. Søker ut en profesjonell kan hjelpe menn takle denne endringen.

Hint

 • Fokusere på andre positive sider ved utseendet ditt. Søk ut støttegrupper hvis du ønsker å høre hvordan andre mennesker behandler skallethet.
 • Ikke sy hår stykker til hodebunnen, noe som kan resultere i arr, infeksjoner og abscess i hodebunnen.
 • Ikke kjøp hår stykker med kunstige fibre, som kan føre til infeksjon.
 • Hvis håravfall er alvorlig, kan gre eksisterende hår over bart område trekke mer oppmerksomhet til skallethet.

Hvordan håndtere Dry Eye

Mange mennesker lider daglig fra ubehag av tørre øyne. Denne tilstanden oppstår når det er en utilstrekkelig mengde av tårer gjort for å holde øynene fuktig, eller kan også komme fra miljøfaktorer. Lider opplever en konstant følelse av irritasjon, scratchiness og tåkesyn i noen tilfeller.

Hvordan håndtere Dry Eye

Hvordan man skal håndtere med tørre øyne

•  Drikk opp. Unngå å få væske som strømmer ved å drikke det daglige anbefalte mengder vann. Drikkevann vil ikke bare holde kroppen din godt hydrert, men vil også bidra til å holde øynene fuktes.

Beskytt øynene dine. Når du er ute i vind eller ekstremt tørt vær, beskytter øynene dine ved å bruke vernebriller eller noen andre dekker skjerming øynene dine. Bruke kunstig tåre faller før du går ut, eller når du føler øynene dine begynner å bli tørr.

Blink ofte. Arbeider på datamaskiner, tung lesing eller bare om noen oppgave som krever lange perioder med fokus kan bidra til belastningen på øynene og tørre øyne. Mens du gjør disse oppgavene, gjøre en bevisst innsats for å blinke mer og ta hyppige pauser.

Gå til sengs tidlig. Gjør ikke undervurdere kraften av en god natts søvn; får rikelig med hvile rangerer svært høyt i å holde øynene i god helse.

Ta vitaminer. Vitaminer fra mat og kosttilskudd bidra til å bekjempe tørre øyne. Inkludere flere matvarer i kostholdet ditt som inneholder vitamin A, C og E; du kan også være lurt å legge et supplement som linfrø eller omega-3 fettsyrer.

Bruk punktlig plugger. Innsatt smertefritt ved din optiker; de fungerer ved å blokkere tåre drenering og deretter bevare dem i øynene lenger, som hjelpemidler i å holde på fuktighet.

Hvordan Juster Plastic Glasses

Hvordan Juster Plastic Glasses


Når du kjøper briller, plast rammer kommer i en rekke ulike stiler og farger som gjør dem til et populært valg. Ifølge Pearl Vision, hvor lett eller vanskelig å justere denne typen ramme varierer avhengig av hvilken type plast som benyttes. Mens din optiker vil gjøre dette for deg når du først plukke opp brillene, det er tilfeller når brillene kan kreve re-justering eller, hvis du bestiller dem på nettet, kan det hende du trenger å gjøre det selv.

Hvordan Juster Plastic Glasses

•  Bestem hvor brillene dine må justeres. Se i et speil og vurdere hvordan brillene sitter på ansiktet ditt. Brillene skal være plassert slik at du ser rett gjennom sentrum av objektivet. Ta oppmerksom på om de passer løs, skli ned på nesen, føles stram eller om de vises ujevn på ansiktet ditt. Dette vil avgjøre hvordan rammene trenger justering.

Slå på kranen er varmt vann og la den gå til det er veldig varmt å ta på. Kjør tempel brillene under varmt vann i 20 sekunder, slik at den er varm. Alternativt kan du plugge inn en hårføner og snu den til å varme. Blås luft fra tørketrommelen på templene i ca 20 sekunder, flytte tørketrommelen langs lengden av tempelet til jevnt varme plasten. Hold rammene varm som du gjør justeringer.

Ta tak en av de varmet tempel tips. Hvis glassene satt for lavt på nesen, bøye tuppen av templene for å gjøre endene mer rett opp og ned. Hvis glassene satt for høyt på nesen, justere svingen av tuppen slik at det er mindre rett opp og ned. De svinger til templet kan også startes ytterligere opp templet arm, i motsetning til spissen, hvis ønskelig.

Stram tilpasning av briller, hvis de er for løse eller glir ned på nesen, ved å forsiktig bøye varmet templer innover. Dette vil føre til en snugger passform og tempel armene vil ha et bedre grep på hodet. Løsne anfall av brillene hvis de er for stramt på hodet ved å bøye varmet plast litt utover for å løsne grepet.

Se på plasseringen av ørene dine. Hvis dine ører er litt ujevn, kan de føre til brillene dine til å vises hakket. Juster brillene ved å bøye tempelet arm på høyere øret slik at det er litt hevet. Alternativt, gå til armen på nedre øret og forsiktig bøye armen slik at du er litt senking av rammen.

Kjør rammen under kaldt vann for å sette plast inn i den nye formen, når du er fornøyd med justeringene.

Hvordan lage Frenzel Goggles

Hvordan lage Frenzel Goggles


Frenzel briller brukes til å diagnostisere vestibulære lidelser. En vestibulære lidelse oppstår når en pasient opplever kraftig svimmelhet, vertigo eller andre balanse problemer. Når de forstørrede linser på brillene er kombinert med en spesiell belysning, er sykdommen lett diagnostisert fordi pasientens øyne forstørres og kan ikke fiksere. En tysk lege ved navn Frenzel designet brillene, og du kan lage din egen par for moro skyld eller for en skole / arbeid-prosjekt. Det vil ikke koste deg en bunt, men du vil trenge en liten teknologisk kunnskap og være flink med hendene for å få brillene til å fungere ordentlig.

Hvordan lage Frenzel Goggles

Hvordan lage Frenzel Goggles

Ta linsene fra et par sveisebriller. Erstatte disse med dine 5 cm brennvidde / + 20 objektiver. Bruk sterk super lim langs kanten av rammene for å sikre dem på plass.

Mount tre LED-lys inni hver linse for å tjene som riktig belysning. Øynene må bli utsatt for opplysende lys og mørke samtidig for brillene skal fungere skikkelig. Plugg LED-lys til en strømkilde for å sikre de skinner inni brillene, men ikke til en lys, farlig nivå.

Lag din video arrangement ved hjelp av en video mikroskop. Montere den på brillene slik at det tar opp bare ett øye. Bruke et flyttbart mount (for eksempel en sterk gummiklemme) så vil du ha frihet til å flytte den enkelt til det andre øyet.

Bruk webkameraer med IR lysdioder som lyskilde hvis du ikke klarer å finne en rimelig video mikroskop. Ta på brillene og teste dem på både deg selv og andre frivillige. Juster linser og lyskilde for å få riktig bildestørrelse du trenger for testing.

Oppbevar briller på et trygt sted, så linsene er knuselig og videoutstyret er verdifull. Ta med goggles ut for demonstrasjonsformål eller for din prosjektpresentasjon.

Hint

 • Det kan være lurt å kjøpe en profesjonell par Frenzel briller for å sammenligne og bruke som en mal som du konstruere din egen. Disse er tilgjengelige fra flere ulike produsenter. (Se Resources)

Hvordan stoppe Hørselstap

Hvordan stoppe Hørselstap


Hørselstap er vanligvis en svært gradvis prosess. I mange tilfeller går det uoppdaget og ubehandlet for lenge, forårsaker irreversibel skade. Men ved å følge noen enkle trinn tidlig du kan unngå permanent skade folk flest lider av hørselstap. Les videre for å lære hvordan du kan bidra til å forhindre utviklingen av visse typer hørselstap og begynne å reversere noen av de permanente skader det kan forårsake.

Hvordan stoppe Hørselstap

•  Ha hørselen testes årlig av en lisensiert hørsel helsepersonell. Dette bør gjøres om du føler at det er et tap eller ikke, og tilbys på de fleste kontorer for gratis.

Beskytt hørselen ved å unngå eksponering for ubehagelig høye lyder. Fornøyelsesparker og idrettsarrangementer er to stedene du er sannsynlig å møte skadelige støynivåer. Når du ikke kan unngå eksponering for slike lyder bruke hørselvern. Forbered på forhånd ved alltid å ha et par skum plugger med deg.

Hvis du er diagnostisert med hørselstap, selv om det bare er moderat, sørg for å få den behandlet med en gang. Dette vil stoppe permanent tap av hørsel oppstår. Når høreapparater er det foreslått behandling, er det viktig at du følger dette forslaget; det vil bremse utviklingen av hørselstapet.

Bruk kun kvalitet digitale høreapparater som justeres automatisk. Dette vil beskytte ørene fra skadelige lyder. Det sikrer også at du får riktig mengde av restaurerte lyder som hjernen din trenger for å få nytte og spare hørselen.

Hint

 • Verre ting å gjøre når du har et hørselstap er ingenting!
 • Denne informasjonen er ikke ment å diagnostisere, behandle eller kurere noen sykdom eller tilstand du kan ha. Det er bare informasjon for å hjelpe deg i å gjøre beslutninger for hørsels. Alle situasjoner er forskjellige og alle hørselstap er annerledes. Vennligst søke råd fra en lisensiert helsepersonell hvis du tror du lider av denne eller noen annen form for medisinsk tilstand.

Hvordan lage Sinus Allergi Go Away

Sinus allergi er et problem for mange mennesker. Selv om de til slutt gå bort på egenhånd når sesongen er slutt, de fortsatt gjøre lider elendig. Vi søker ofte måter å gjøre dem gå bort så vi ikke trenger å bruke hele sesongen stengt i våre hjem iført ansiktsmasker. Halvparten av tiden sinus medisinering produkter hjelper, men ikke nok. I denne artikkelen vil du lære hvordan du gjør slike sinus allergi gå bort.

Bruksanvisning

Gjør Sinus Allergi Go Away

•  Kjøp en over disk antihistamin allergi medisiner (se referanser). Du trenger denne allergi medisiner for å hjelpe kroppen din bekjempe innføringen av eventuelle allergener som kan føre til at sinus allergi, som tre og gresspollen.

Ta medisinen før sesongen starter, slik at du kan hjelpe kroppen din til å forberede seg til eksponering for allergener.

Plugg inn luftrenser. Luftrenseren vil bidra til å rense luften fra noen allergener som ville føre bihuleproblemer. Alt du trenger å gjøre er å slå den på og filtrene gjøre alt arbeidet, men sørg for å sjekke at filtrene være ren for å fungere optimalt. Sjekk dem hver måned og kjøpe nye filtre for filterskift type, og vaske levetid stålfiltre med vann. Luftrenseren vil bidra til å rense luften fra noen allergener som forårsaker bihuleproblemer.

Bruk saltvannsoppløsning for å vanne nesegangene. Nesesaltløsning vil komme med en flaske for løsningen med en skrue-on sprute toppen og saltvann mix. Hell den foreslåtte mengde av saltvann inn i flasken (vanligvis 1 ss.) Og tilsett vann til toppen av flasken, deretter riste flasken for å blande opp saltløsning / vann-oppløsning. Saltvann brukes til å rense nesegangene fra slimete som holder allergener. Det kan brenne som du sprayer det opp nesen, men slimete som blir skylt ut vil hjelpe allergisymptomer umiddelbart.

Vask alle stoffer som du kommer i kontakt med på en jevnlig basis. Pass på at du bruker varmt vann og tørke dem i tørketrommelen. Hvis du tørke dem utenfor vil du bare utsette dem for flere allergener. Om nødvendig kan du ta dem til et vaskeri eller renseri.

Hvordan feilsøker en Respironics BiPAP

Hvordan feilsøker en Respironics BiPAP


Søvnapné er en svært vanlig tilstand som rammer opp til 18 millioner amerikanere, ifølge American Association for Respiratory Care. Søvnapné er en potensielt alvorlig søvnforstyrrelse der åndedrettsstans eller blir veldig grunt under søvn. En bi-nivå positivt luftveistrykk maskin (BiPAP) hindrer apnea ved å levere kontinuerlig luftveistrykk gjennom en ansiktsmaske og inn i lungene for riktig innånding under søvn. Philips Respironics er en verdensledende produsent av helsevesenet produkter, inkludert deres populær linje med BiPAP maskiner. Det er viktig å vite hvordan man skal feilsøke Respironics BiPAP maskinen, slik at det fungerer som det skal.

Bruksanvisning

Plasser Respironics BiPAP maskinen på et fast, plant underlag innen rekkevidde, og fra eventuelle varme- eller kjøleutstyr, for eksempel radiatorer, luftventiler og klimaanlegg. Pass på at det ikke er noen gardiner, sengetøy eller puter blokkerer baksiden av maskinen. Ifølge Respironics, må luften strømme fritt rundt enheten for at systemet skal fungere skikkelig.

Plugg din Respironics BiPAP maskin til en gjennomførbar stikkontakten og vente på skjermen til å lyse opp. Hvis du ikke får strøm til enheten, bytte til en annen stikkontakt og plugg i BiPAP maskin igjen. Forsikre deg om at strømkabelen er satt ordentlig i baksiden av BiPAP maskinens strøminnløpsåpning, så vel.

Sjekk alle fleksible rør for luftlekkasjer og splittelser i linjene. Hvis det er noen lekkasjer eller åpninger, må du bytte ut slangen. Ring din medisinske utstyrsleverandør for utskifting rør hvis du ikke har noen reserveslanger.

Fjern gjenbrukbare, grå skumfilteret fra filterholderen, vask med mild såpe og la filteret tørke helt. Plasser rent luftfilteret tilbake i filterholderen plassert på baksiden av BiPAP maskin rett under strøminntaket åpningen. Vær forsiktig så du ikke bump og løsne strømledningen når du setter filteret inn i filterholderen.

Koble fra og koble den fleksible slangen som går fra maskinen til din maske for å sikre at det er riktig tilkoblet. Pass på at det ikke er noen knekk eller bøy i slangen. Kontroller at den fleksible slangen er satt ordentlig inn i luftuttaket porten på baksiden av BiPAP maskinen og sikre den andre enden til Respironics maske.

Juster Respironics BiPAP maske og hodeplagg for å sikre at du har et stramt og sikker passform. The American Sleep Apnea Association sier at masker og hodeplagg kommer i mange forskjellige former og størrelser. Hvis du fortsatt har problemer med å få riktig passform, ring hjemmepleier å prøve en annen størrelse eller annen stil maske.

Tilbakestill maskinen ved å trekke ut strømkabelen og deretter koble inn strømmen igjen. Hvis det ikke fungerer, ring hjemmepleier utstyrsleverandøren for å se om dine BiPAP maskin behov repareres eller erstattes. Du kan også ringe Respironics Technical Product Support Center for å få hjelp.

Tips og advarsler

 • Når du bruker BiPAP maskin, drapere slangen over baksiden av hodegjerde for å redusere spenninger og trekke i masken.
 • Respironics BiPAP Maskinen skal kun brukes med deler som er godkjent av Respironics eller hjemme omsorg utstyrsleverandør.

Hvordan bruke en håndholdt Nebulizer

Hvordan bruke en håndholdt Nebulizer


En metode for å levere aerosolisert medikament til lungene, er å bruke en enhet kalt en forstøver, som forvandler flytende medisin inn i en aerosol som kan inhaleres. Det tar bare litt trening for å lære å bruke en forstøver riktig.

Bruksanvisning

•  Vask hendene i varmt vann med såpe før du berører forstøver. Sjekk pulsen din, ved hjelp av en klokke med sekundviser og pekefingeren plassert på håndleddet. (Du trenger å vite din baseline puls for å spore den under behandlingsrunde.) Ta av toppen av forstøver, kronglete toppen mot klokken.

Hell den foreskrevne mengden av medisin i koppen inne i forstøveren. Følg legens instruksjoner om hvordan du legger saltoppløsning på dette punktet. Installere forstøver toppen ved å skyve den på plass og vri med klokken.

Finn puste port "T" montering på forstøver. Koble munnstykket på forstøveren til den ene side av "T" montering og koble det fleksible røret til den andre siden.

Koble den ene siden av slangen til luftkompressor kroppen og den andre siden til porten på bunnen av forstøver. Plugg i luftkompressor og slå den på. Verifisere at en tåke kommer ut av forstøvermunnstykket.

Sitt ned i en stol, så oppreist som mulig. Plasser tøvermunnstykket slik at enden strekker seg forbi fortennene. Lukk leppene rundt slutten av munnstykket for å lage en tett forsegling. Pust i medisin ved hjelp av en langsom, dyp rytme, holder pusten etter hver inhalerer for en 3 count før du puster ut. Gjenta til medisinen er borte, til å sjekke pulsen hvert 5 minutt sørge for at det ikke har forhøyet. Avslutte behandlingen og ringe legen din hvis pulsen går opp 20 slag per minutt eller mer.

Slå av forstøveren og hoste inn i en vev til å tømme lungene for væske. Rengjør medisin kopp med varmt vann.

Hvordan kan et spirometer arbeid?

En oversikt over Spirometri

Spirometri er studiet av lungefunksjonen for å utelukke eller diagnostisere årsak til ulike bryst og lunge symptomer. En spirometer er et apparat som gauges lungefunksjonen ved å måle mengden av luft som en pasient er i stand til å blåse ut av lungene. En primær omsorg lege eller allergolog kan utføre spirometri på en pasient om han presenterer symptomer som problemer med å puste, hvesing, tetthet i brystet eller kortpustethet.

Hva et spirometer tiltak

Spiro måle "forsert ekspiratorisk volum", er mengden av luft som kan bli blåst ut av lungene i en enkelt sekund. Spirometre også måle "forsert vitalkapasitet", den totale mengden luft en pasient kan utvise fra lungene hans. Disse to målingene blir så benyttet til å bestemme den totale mengde luft en pasient kan blåse ut i en pust. Mens det er intervaller for normale målinger, de kan variere basert på pasientens størrelse, kjønn, aktivitetsnivå og alder. Ved hjelp av disse faktorene, kan en lege avgjøre om en pasient er spirometer målinger indikerer en normal luftkapasitet eller obstruktiv luftkapasitet.

Hvordan bruke et spirometer

Leger vanligvis be pasienten å puste dypt inn og så puster. Deretter må pasienten puster inn og forsegle leppene rundt spirometer talerør. Legen eller tekniker kan også ha pasienten plugge nesen for å forhindre utslipp av luft. Med munnen lukket rundt munnstykket, blåser pasienten ut luften så hardt og så fort som mulig før det er absolutt ingen luft igjen i lungene. Pasienten som skal utføre denne oppgaven flere ganger for å oppnå en gjennomsnittlig måling.

Noen ganger vil spirometer tester gis før og etter kort trening for å avgjøre om en mistanke om lunge tilstanden er anstrengelsesutløst, slik som anstrengelsesutløst astma. Mer alvorlige lungesykdommer, som kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) eller emfysem, vil vise en progressiv forverring av spirometer leseresultatene.

Hvordan bruke oppladbare batterier i fjern-Telemetri Patient Monitoring

Hvordan bruke oppladbare batterier i fjern-Telemetri Patient Monitoring


Overvåker en pasient er avgjørende for hans utvinning som det sikrer all fremgang er registrert og at alle komplikasjoner er effektivt anerkjent og løst. Ved hjelp av et oppladbart batteri for å drive en mobil overvåking enheten vil bidra til å kutte kostnadene ved å erstatte engangs celler. Lær hvordan du bruker oppladbare batterier i fjern telemetri pasientovervåking for å gjøre overgangen så smidig som mulig.

Bruksanvisning

Koble til batteriladeren til en stikkontakt, og sett batteriet inn i stikkontakten. Tillat laderen nok tid til å fylle opp batteriet til full kapasitet. I de fleste tilfeller vil et lys indikerer fullføring av ladeprosessen.

Installer fulladet batteri celle i den bærbare, batteridrevet EKG-overvåking, og slå den på for å sjekke at den fungerer som den skal. Plugg den andre battericelle i laderen, og starte ladingen mens den første cellen er fortsatt på full kapasitet.

Hekt EKG opp til pasienten, og koble deretter EKG til sykehuset nettverk for å begynne å overvåke pasienten.

Sett batteriet når systemet indikerer det er å miste makt. Bytt batteriene under en rutinemessig sjekk opp, eller i en tid når pasienten er under direkte tilsyn fra lege eller sykepleier.

Installer ett batteri i EKG og den andre i laderen for å sikre at en av cellene er alltid full og klar til å gå.

Hvordan sette opp en Portable Medical Suge Machine

Hvordan sette opp en Portable Medical Suge Machine


Bærbare suge maskiner er små, kompakte enheter som er gjennomført av ambulanser og kan bli holdt i medisinske fasiliteter for nøds brukes til å fjerne en patientâ € ™ s airway av oppkast og sekreter. Bærbare suge enheter består av en suge beholder, rør og mekanisk enhet, som kan kjøres fra batteri eller om bord kraft inne i en bærbar sak. Mens det er mange merker av bærbare sugemaskiner, satt opp er egentlig det samme for alle.

Bruksanvisning

Se i bruksanvisningen for din bærbare sugemaskin for spesielle instruksjoner om hvordan du setter opp utstyret, og for eventuelle advarsler knyttet til maskinen. Kontroller at du har alle komponenter for å sette opp maskinen, inkludert en suge canister, pasient sugeslangen, batteri, lader og noen ekstra komponenter som trengs for din maskin, fordi beholderen og slangen størrelse kan svinge.

Finn batterirommet, som vanligvis er på bunnen av maskinen. Sett den nødvendige batteriet på plass hvis man ISNA € ™ t allerede forhåndsinstallert. Plassere en ekstra batteri i etuiet for senere bruk.

Fest suge beholderen dekselet til beholderen. Kontakten plasseres røret fra den mekaniske enheten til den øverste port i sugebeholderen deksel, eller til porten indikert for tilkobling til maskinen, slik det fremgår av instruksjonsmanual.

Fest pasient sugeslangen til pasienten port på suge canister dekselet. Lukk alle andre havner på forsiden med port dekker, som vanligvis er festet til beholderen dekselet.

Sett et sugekateter på den frie ende av sugeslangen. Åpne sugekateteremballasje på en ende for å tillate kateteret å bli koplet til røret. Holde enden av sugekateter som brukes på pasienten dekket med emballasjen for å holde den ren inntil bruk.

Plasser montert sugebeholderen og den mekaniske enheten inne i bærevesken. Sikre bærehåndtakene er på plass og sikre for å bære enheten.

Tips og advarsler

 • Test bærbar sugeenhet, slik at batteriene blir riktig ladet.
 • Plugg inn den bærbare sugeenhet til on-board makten etter hver bruk for å holde batteriet ladet.
 • Holdes en ekstra sugekateter og sugebeholderen nær den flyttbare enhet for rask bruk etter behov.

Hvordan bruke Hjem Oxygen Providers

Hvordan bruke Hjem Oxygen Providers


KOLS, eller kronisk obstruktiv lungesykdom, er samlebetegnelsen for lidelser som forårsaker pustevansker, inkludert emfysem, kronisk bronkitt og kronisk astma. Med denne sykdommen, kan blod ikke komme tilstrekkelig oksygen fra de skadede lungene. Pasientens lege kan forskrive ekstra oksygen for å brukes hjemme. Oksygen leverandør kan være en oksygenkonsentrator til bruk inne i boligen eller en oksygentank som kan brukes enten innendørs eller utendørs.

Bruksanvisning

Plugg konsentrator inn i en stikkontakt. Ikke bruk skjøteledning. Baksiden og sidene av konsentratoren må ha minst 12 inches klaring fra vegger og draperier, slik at ingenting blokkerer luftstrømmen. Konsentratoren trekker luft fra rommet og renser det.

Konsentratoren kommer med et langt rør som tillater bevegelse i hjemmet. Fest røret og sett nesekanylen i nesen med de ledende delene peker nedover. De fleste konsentra har filtre som må rengjøres regelmessig. Ikke endre strømningshastigheten som er foreskrevet. Ditt hjem medisinsk utstyr leverandør vil instruere deg om hvordan du kan ta vare på kompressoren, og vil også gi deg en eller to backup oksygen tanker. En mindre bærbar tank kan brukes til reiser.

Oppbevar oksygen tanker oppreist i vognene i et område hvor de ikke vil bli slått over ende. Hvis du ikke har en vogn, lå tanken flat. Oppbevar aldri tanker i et lukket rom som et skap eller bil bagasjerommet. Hjemmet medisinsk utstyr forhandler vil instruere deg i hvordan du bruker sylindertank strømningsmåler og regulator og hvordan å feste slangen til tanken. Du må sette opp en ny tidsplan for tankene. Oksygen tanker er vanligvis brukes når ekstra oksygen ikke brukes kontinuerlig.

Forhindre faller ved å holde øynene på røret mens du går så du ikke snubler. Hold slangen bak deg, samle det som du går. For å unngå muligheten for brann, bo minst fem meter unna åpen flamme, tente peiser, komfyr og ovn pilot lys og lys. Ikke stek over åpen flamme mens du bruker oksygen. Ikke røyk eller tillate andre å røyke mens du bruker oksygen. Hold elektrisk utstyr som hårføner og barbermaskiner minst fem meter fra enheten. Ikke bruk aerosol-produkter som hårspray og oljebaserte produkter nær oksygenutstyr, og bruker kun vannbaserte glidemidler på leppene.