Digidexo.com

tørre og brune hudflekker

Bruker for Rimadyl

Bruker for Rimadyl


Selv hunder har medisinske tilstander som krever spesiell medisiner for å behandle dem. Veterinærer har brukt et stoff som heter Rimadyl, utviklet av phizer Animal Health Division, i mange år i behandling av flere konkrete sykdommer hos hunder av alle raser. Tilgjengelig over hele verden, er Rimadyl en muntlig stoff som regnes som veldig trygt hvis foreskrevet og administrert riktig. Det er bivirkninger å stri med, men for de fleste hunder, er behandlingen godt mottatt og komplikasjoner er sjeldne.

Bruksområder

Rimadyl er oftest foreskrevet av veterinær for å behandle stive og ømme ledd hos eldre hunder. Dette inkluderer degenerative leddsykdommer som leddgikt eller revmatiske lidelser. Siden det er en anti-inflammatorisk, virker den til å redusere smerte hos hunder med tilstander som påvirker ben, ledd og muskler og redusere eventuelle betennelser tilstede. Rimadyl kan også brukes etter kirurgi, eller etter en skade for å redusere smerte og betennelse på det tidspunktet. Den har også evne til å styre høye temperaturer og anvendes for å bekjempe virusinfeksjoner.

Human bruk

Rimadyl ble tidligere brukt i humanmedisin i mange år før de er trukket tilbake på grunn av utvikling og frigjøring av bedre alternativer. Foreskrevet til behandling av de samme symptomer på smerte og betennelse ledd som for tiden brukes for hunder, var det vanligvis godt akseptert av det menneskelige legeme. Rapporterte bivirkninger var oftest mild, bestående av mage-tarmsmerter og kvalme.

Kjennetegn

Rimadyl kommer i to forskjellige typer tabletter: små hvite tabletter for forbruk i hundens munn eller gjemt i mat, eller større, flavored brune tabletter som tilbys som godbiter. Det anbefales at medisinen skal lagres i en lukket beholder, ved romtemperatur, og bort fra barn eller andre dyr. Den vanlige dosen er én tablett gjennom munnen hver 12. time, selv om det kan gis i høyere doser for en kort tid under veiledning av en veterinær.

Side Effects

Det finnes et antall mulige bivirkninger, og i noen sjeldne tilfeller er de livstruende. Vanlige bivirkninger omfatter økt tørste, manglende appetitt, diaré, økt vannlating, oppkast, slapphet og gulsott. Flere alvorlige bivirkninger omfatter beslag, mage og munnsår, og nyreskader. Rimadyl reagerer negativt hvis blir brukt på samme tid som et steroid. Det anbefales at hunder tar Rimadyl stoppe bruken i minst tre dager før du tar noen steroid.

Konklusjon

For hunder med leddgikt eller andre ledd eller skjelettsmerter, er Rimadyl et utmerket legemiddel for lindring og behandling av betennelser og ubehag. Hvis brukt riktig under veterinær instruksjoner, er bruken av Rimadyl et trygt og nyttig stoff for behandling hos hunder.

Hvordan få større med flere kalorier

Hvordan få større med flere kalorier


Mange overcomplicate spørsmålet om å få større ved å spise flere kalorier. De fleste som søker å "få store" er sannsynligvis prøver å få muskler. Må huske at det handler om å øke kalorier alene kan gjøre deg større. Faktisk kan du selv få muskler bare ved overspising. Men, for å fremme muskel gevinst og unngå å legge kroppsfett i tillegg, vil du trenger å gjøre styrketrening. Trening mot motstand er stimulans som ber kroppen din til å bruke overflødige kalorier for å bygge muskler. Følg noen få grunnleggende trinn for å få større med flere kalorier.

Hvordan få større med flere kalorier

•  Begynn en 5-dagers, lav-kalori, lav-karbohydrat diett. Ifølge "Mad Scientist" av øvelsen, Nick Nilsson, kutte kalorier klargjør kroppen din til å få muskler. Tenk på hva som skjer når folk yo-yo diett; kutte kalorier ofte fører til vektøkning når "normale" matvaner fortsette. En perfekt analogi er en sprettert blir trukket tilbake og sluppet. I sin bok "Muscle Explosion," Nilsson anbefaler en 5-dagers lav-karbohydrat diett for å klargjøre kroppen for store gevinster. For å gjøre dette, ta i bare 30 til 50 gram karbohydrater per dag, noe som gjør opp resten av kaloriene fra proteiner og sunt fett. Sørg for å få rikelig med fiber, som ofte savnet når karbohydrater kutte.

Øke kaloriinntaket for å signalisere kroppen til å få og gi råvarene som du vil bygge nye muskler. Per sprettert analogi, har du trukket tilbake strikken og nå må du la den fly. For å beregne hvor mange kalorier du trenger, kan du vurdere å bruke en online ressurser eller smart telefon app; det er mange gratisprogrammer tilgjengelig. Ifølge PCMag.com, MyFitnessPal, CountEat, og The Eatery er noen av de beste kalori-sporing apps rundt. Her kan du sette ditt kalori mål basert på dine unike behov og følge utviklingen din. Husk at de med en raskere metabolisme kan være nødvendig å ta i mye mer kalorier for å få muskler.

Spis rikelig med proteiner, karbohydrater og fett som en del av din caloric økning. For proteiner, se til egg, kylling, biff, svinekjøtt og fisk. Få rikelig med lav glykemisk karbohydrater, som bønner, quinoa, søtpoteter, brun ris og fersk frukt og andre grønnsaker. En svært viktig men ofte oversett faktor i å få muskelen er fettinntaket. Sunt fett som olivenolje, eggeplomme, avokado, nøtter og frø gir viktige næringsstoffer for å produsere anabole (muskel-building) hormoner som testosteron.

Gjør styrketrening treningsøkter som fremmer hypertrofi, som også er kjent som muskelvekst. Det er mange treningsøkter som ville være svært effektive for å oppnå målet ditt. Sørg for at treningen vektlegger de grunnleggende sammensatte bevegelser for store muskelgrupper. Eksempler inkluderer ben presser, knebøy, døde heiser og benkpress. Kroppsvekt øvelser som push-ups, pull-ups og dips er også svært effektive. Ifølge "The Ultimate Power-Density Mass Workout 2.0" av Jonathan Lawson og Steve Holman, bør du sørge for å få 40 til 60 sekunder av gangen under spenning med hvert sett, for å oppnå muskelvekst.

Dra på shopping for et protein pulver for å legge til din diett. Selv om ikke nødvendig, kan denne enkle steg gjør livet mye enklere. Mange traineer bruke protein pulver som whey protein så effektiv post-workout ernæring for å hjelpe sine muskler gjenopprette fra vekt-trening treningsøkter. For å få din post-workout ernæring, prøve å ta i 30 gram kvalitet protein og 40 til 60 gram karbohydrater umiddelbart etter trening. I tillegg kan du bruke protein pulver som praktiske kilder til høykvalitets protein i din dag-til-dag liv.

Hint

 • Alltid konsultere med legen din før du begynner på ny diett eller treningsprogram.

Hvordan behandle brune flekker på huden

De brune flekker på huden har mange navn som pigmentflekker, leverflekker, solflekker, hud misfarging, hyperpigmentering eller fregner. Mens disse plassene er harmløse, mange mennesker tror også de er skjemmende. Disse flekkene vanligvis begynner å vises etter 50 år og vokse seg større som en person aldre. Brune flekker oftest vises på ansiktet, hodebunnen og hendene. Den viktigste årsaken til de brune flekker er for mye eksponering for solen. Forebygging oppnås med solkrem og sunblock. Men det finnes flere måter å behandle brune flekker å redusere deres utseende eller for å fjerne dem.

Bruksanvisning

Bruk sitronsaft. Dette er den enkleste og billigste metoden for å redusere pigmentflekker. Sitronsaft er naturlig blekemiddel. Påfør flasker sitronsaft eller saften av en sitron til stedene. Denne metoden fungerer best på mindre pigmentflekker fordi sitronsyre i saften er ikke så sterk.

Prøv hydrogen peroxide. Dette er en annen blekemiddel, men sterkere enn sitronsaft. Den brukes i hårfarger å lysne håret og også i tennene whiteners å bleke flekker av tennene. Den hydrogen peroxide funnet i stoffet butikker er en svak løsning med bare 3 til 3,5 prosent av peroxide. Det er industriell styrke hydrogen peroxide på 30 til 35 prosent konsentrasjon, men disse høyere styrke er ikke ment for kontakt med huden.

Påfør kjernemelk. Denne væsken inneholder melkesyre og er et naturlig hjemme bøte anbefales i flere tiår som en måte å behandle brune flekker.

Bruk over-the-counter visne kremer. Se etter en fade skrik laget med hydrokinon, en effektiv hud lightening agent. FDA tillater kun en 2 prosent konsentrasjon i over-the-counter fade kremer og lotions, men det er også resept styrke hydrokinon. Spør din hudlege hvis hydrokinon er riktig for deg.

Ha en kjemisk peeling. Med en peeling noen kjemikalier som glykolsyre brukes på huden. Kjemisk peeling påvirker bare overflaten av huden ved falming misfarging. Dette er en noe kostbar prosedyre med mulige risikoer og bivirkninger som rødhet og oser hud. Denne prosedyren bør gjøres av fagfolk som kosmetologer eller leger.

Ha en microdermabrasion session. Dette er en kostbar medisinsk prosedyre som er best utføres av fagfolk som en plastisk kirurg eller hudlege. Med microdermabrasion, små krystaller skrubbe huden, fjerner det øverste laget. Dette er effektivt med å redusere forekomsten av brune flekker.

Tenk laser resurfacing. Med denne teknikken, blir lys eller lysstråler rettes mot hver enkelt brun flekk. Laseren fjerner det øverste laget av huden og varmen akselererer veksten av nytt og klarere hud. Laser resurfacing bør gjøres av en lege.

Tips og advarsler

 • Ingen av behandlingene er garantert å fungere for alle.

Hvordan å lage mat med tørre hvitviner

Hvordan å lage mat med tørre hvitviner


Slå den ordinære til det ekstraordinære, tørr hvitvin gjør en flott tillegg eller erstatning i mange typer kjøtt, korn, noodle, ris og suppe retter. Noen av alkohol som finnes i vin selv brenner av gjennom fordampning når de varmes opp i løpet av de normale kokeprosessene. Smaken etterlatt varierer fra subtil og fruktig til fet og røykfylt, avhengig av ytterligere oppskrift ingredienser og om ingrediensene kontrast eller forbedre vinens naturlige smaker og aldring metoder.

Bruksanvisning

Selv chardonnay er vanligvis anbefales for avanserte kokker som er erfarne i kokkekunst med vin, er det ingen grunn til å skygge unna det, forutsatt at du eksperimentere ved å legge spiseskjeer til en oppskrift, og deretter bygge opp derfra til å smake. To spiseskjeer med chardonnay lagt til en off-the-sokkel Alfredo saus legger smak rikdom og kompleksitet til pasta. Chardonnay kan også legges til andre krembaserte sauser eller retter som østers eller musling chowders. Det kan maskere eller overmanne de fleste fisk, men fungerer godt injisert i kylling eller kalkun før baking - eller plassert i en dampbåt pan i ovnen i løpet av fjærfe steking.

Selv om teknisk en tørr vin, lys fruktighet av sauvignon blanc fungerer godt med retter som krever svinekjøtt og epler. Hvis du bruker en treg komfyr, bland 2/3 kopper vin med 1/3 kopp vann til like væsker kalles for i oppskriften. For å maksimere smaken av vin og kjøtt Hvis matlaging på komfyren, vurdere marinering svinekjøtt i fire timer før steking i panne. For ekstra magert svinekjøtt, start med vegetabilsk olje å brune kjøtt og deretter legge til 1/8 kopp vin og dekke til damp i smaken og holde fuktig.

floral, fruktig og søt woody smak i tørr chenin blanc gjør en fin marinade for fisk og skalldyr før grilling. Tretti minutter er alt som trengs. For å bruke chenin blanc på risretter, blande med like deler av appelsinjuice og vann for å vekke vill ris. Tørket eller hermetisert kirsebær, mandarin appelsiner, blåbær eller tyttebær kan også legges til hvit, brun eller vill ris - sammen med 2/3 deler vann og 1/3 del vin. Følg flytende måleinstruksjoner i henhold til din riskoker eller pakket ris retninger.

Hint

 • Kjøle left tørr hvitvin i en skrukork flaske å holde det friskere for en lengre periode.
 • Morgenen etter en fest, ikke kaste ut at left flaske flat champagne. Samle 2 kopper champagne og snu den til dessert ved å gjøre sherbert - med ekstra vann, fløte og sukker - eller sorbet, med ekstra vann og sukker.
 • Unngå å bruke matlaging viner fordi de kan variere i kvalitet og forårsake inkonsistente resultater i oppskrifter. Bruk en tørr hvitvin som er av høy nok kvalitet til å drikke. Anstendig tørre bordviner kan kjøpes for alt fra $ 4 opp for en 750-ml flaske - for eksempel Crane Lake Chardonnay, på salg, eller Charles Shaw varietals, også kalt Two Buck Chuck, på Trader Joe.

Slik fjerner Aldring brune flekker fra huden

Alder flekker begynner å skje på huden i alderen 45 til 55. Brune flekker i huden begynner å vises på ansiktet og hendene. Noen ganger alder flekker vises på armer, bryst og rygg. År med over-eksponering for solen er årsaken til de fleste pigmentflekker kjent som alder leverflekker. Fotoaldring opptrer på et cellulært nivå. Melanin er ansvarlig for hudens pigmentering og normal sunn hud vev skal produsere homogene hudtoner noe eksponert for solen.

Flere metoder for fjerning av pigmentflekker er ansatt, inkludert microdermabrasion, kjemisk peeling og kirurgi for å få de plassene fysisk fjernet. De fleste kvinner foretrekker mildere metode for fjerning av pigmentflekker ved hjelp av en aktuell krem, i henhold til desember 2007 utgaven av Harvard kvinnehelse Watch.

Bruksanvisning

Søknad

•  Påfør kremen til tegnet området eller områder.

Gni kremen forsiktig inn i plasteret til topisk påføring absorberer grundig inn i huden.

Gjenta påføringen to ganger daglig.

Tips og advarsler

 • Unngå langvarig eksponering for solen uten å bruke beskyttende klær for å unngå fremtidige hudskader. Noen kremer som lover raske resultater bruke aggressive blekemidler. Påfør alltid til små områder av huden din og vente minst en dag for å se etter eventuelle hudirritasjoner som rødhet i huden eller utslett. Falming brune pigmentflekker tar vanligvis inntil tre måneder. Aldring stedene har en tendens til å komme tilbake når behandlingen er avsluttet. Resultatene varierer med hver enkelt. De fleste falming kremer fungerer på alle hudfarger. Falming kremer vanligvis ikke påvirker området rundt hud i anvendt regionen.
 • Produkter som inneholder Retin-A kan føre til røde, tørre flekker på huden. En reduksjon og forsvinningen av disse symptomene bør finne sted etter en periode på to uker. Hvis hudirritasjon skal fortsette eller forverres etter den tid, umiddelbart slutte å bruke. The Food and Drug Administration (FDA) motsetter seg bruk av over-the-counter-programmer som inneholder hydrokinon. Studier viser dette stoffet kan føre til kreft i lab mus. Det er ikke noe bevis på dette tidspunktet som støtter at hydrokinon fører til kreft hos mennesker.

Hva er de brune flekker på huden som du kan skrape av?

Hva er de brune flekker på huden som du kan skrape av?


Brown, utstående vekst flekker på huden kan være enten føflekker eller hud koder. Du kan skrape av hud koder, selv om det kan føre til smerter og blødning. Føflekker er større, og du kan ikke skrape dem av.

Utseende

Cultaneous hud koder som regel er små utstående vekster som enten er hud-tonet eller brun.

Årsak

Skin gni mot seg selv fører ofte hud koder. Derfor, de vanligvis er funnet på hals, bryst, rygg, armhuler, under brystene eller i lysken.

Betydning

Cultaneous hud koder utgjør ingen reell medisinsk trussel, men de kan føre til psykiske traumer for folk som er selvbevisst om utseendet av kodene.

Behandling

For folk som ønsker å fjerne sine cultaneous hud koder, kan de ha dem kuttet av med en skalpell eller gjennom kryoterapi (frysing) eller elektrokirurgi (brenne dem av).

Misforståelse

Mange mennesker forveksler hud koder for føflekker, men de er faktisk helt annerledes. Mol utvikle seg når melanocyte cellene vokse i en klynge i stedet for å være jevnt fordelt over huden.

Hvordan gjenkjenne en brun eneboer edderkopp

Hvordan gjenkjenne en brun eneboer edderkopp


Den brune eneboer edderkoppen er funnet gjennom en bred del av sør, sørvest og Midtvesten i USA. Her er hvordan å gjenkjenne en brun eneboer.

Bruksanvisning

•  Kjenn din fiende. Bitt av den brune eneboer edderkoppen er sjelden dødelig, men giften inneholder enzymer som forårsaker nekrose i huden som vist i bildet her. Store deler av huden ved bitt kan dø, og etterlater et stygt arr. Hvis du tror du har blitt bitt av en brun eneboer edderkopp komme til en lege så raskt som mulig. Symptomer inkluderer alvorlig smerte og kløe noen timer etter en brun eneboer bite.
Her er hvordan å gjenkjenne den brune eneboer edderkopp.

Se etter fiolin mønster. Edderkoppen på bildet ovenfor er en brun eneboer. Den er karakterisert ved en lys brun farge, en fiolin mønster på undersiden og en hårløs abdomen som sett i dette bildet.

Unngå å bli bitt av en brun eneboer ved å inspisere undersiden av gjenstander som stokker og steiner før du plukker dem opp. Tro mot sitt navn den brune eneboer foretrekker tørre, rolige områder. Se opp for dem i kjellere, boder og hage røyter.

Hva er behandlingen for solskadet hud, brune flekker og fregner?

Hud som har blitt eksponert for solen for mye kan bli skadet. Effektene inkluderer økt pigmentering, fregner, brune flekker og tap av hudfarge. Mer bekymringsfullt er utviklingen av hudkreft skyldes soleksponering. Mildere skader som fregner og brune flekker lar seg behandle. Men uten solbeskyttelse vil de dukke opp igjen, selv etter behandling.

Forebygging

Det er viktig å forstå hvorfor fregner og brune flekker og andre solskader oppstår, og hvordan du kan forhindre det. Enda en gang får behandling for å korrigere solskader, er det sannsynlig å dukke opp igjen raskt hvis forebyggende tiltak ikke er tatt. Konsekvent bruk av en sterk solkrem og unngå å være ute under de mest intense perioder med sol er avgjørende. Mens mørkere-skinned mennesker har mer melanin og bedre beskyttelse mot solen, kan de også oppleve solskader. De med lys hud, lyse øyne og lyst hår, derimot, er mest utsatt.

Anti-Aging kremer

Disse aktuelle programmer inneholder ingredienser som hydrokinoner eller andre ting som antioksidanter. Disse inkluderer alpha-hydroxy syrer, vitamin C, azelainsyre syrer og retinoider. Disse er også referert til som visne kremer og kan bli funnet i drugstores, skjønnhets deler av kjøpesentre og over-the-counter i apotek. De fungerer best på mildere former for solskader som brune flekker.

Kryoterapi

Kryoterapi eller cryosurgery er fjerning av solskadet flekker i huden ved å bruke flytende nitrogen, som deretter fører til det øverste laget av huden å flasse av. Det er ikke ofte brukt for fregner, men typisk for større flekker av solskader. En mulig bivirkning er overeksponering overfor kjemikaliet, som deretter fører til hvite flekker.

Kjemisk peeling

Vanligvis disse behandlingene blir brukt for solskadet hud ved å fjerne lag av skadet hud og deretter stimulere kollagenproduksjonen. Det er varierende grad av skreller. Overfladiske som kan gjøres med en viss frekvens, mens middels dybde skreller krever måneder før gjentatt behandling. Oftest milde kjemikalier slik som glykolsyre eller salisylsyre brukes for overfladiske skreller, mens TCA trikloreddiksyre eller brukes for middels dybde seg.

Laser Behandlinger

Et annet alternativ for behandling av solskadet hud er laser behandlinger. Disse inkluderer intens pulserende lys, først godkjent av FDA i 1995, som brukes til å behandle solskader ikke-invasiv. Det er effektivt og skånsomt med ofte ingen bivirkninger. Det er ingen utvinning tid som kreves, og resultatene kan være dramatiske.

Brune Bats & Rabies

Brune Bats & Rabies


Det finnes to typer av brunt balltre - Little (Myotis lucifugus) og Big (Eptesicus fuscus). Begge artene er funnet over hele Nord-Amerika, Little Brown Bat er mest vanlig, hele veien fra Alaska til Texas. Flaggermus er den vanligste årsaken til menneskelig rabies sammentrekning i USA

Brune Bats

Brune flaggermus er nattaktive pattedyr som lever i grupper på tusenvis, typisk bolig i hulelignende strukturer som kan være naturlig forekommende eller menneskeskapte. I USA, har deres befolkning vokst i takt med befolkningen, som de har økt tilgang til steder over hele landet som fungerer som perfekte hjem, hekkeplasser og jaktmarker. Disse flaggermus lever lange liv, noen ganger opp til 30 år, og de er blant de mest vellykkede rovdyr i Nord-Amerika.

Menneskelig kontakt

Med en økning i bestandene kommer en større sannsynlighet for kontakt mellom mennesker og flaggermus. Misforståelser fører ofte folk til å tro at alle flaggermus bære rabies, og at vi bør være redd for dem. Flaggermus kan kontrakten rabies fordi de er pattedyr som oss. De lider også symptomer og dø av sykdommen akkurat som vi gjør. Bare flaggermus som oppfører seg underlig bør behandles med ekstrem forsiktighet. Symptomer inkluderer vises alene i løpet av dagen, ikke fly, være uredd for mennesker og til og med bare å dukke opp i unormale steder, for eksempel kontorbygg. Flaggermus som oppfører seg som dette bør unngås, og rapportert til dyrekontrollmyndigheter.

Rabies

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, "The rabies virus infiserer sentralnervesystemet, slutt forårsaker sykdom i hjernen og død." Det er uhelbredelig når innsettende, men det er mulig å forhindre at hvis offerets vaksineres når spesifikke alvorlige symptomer blir tydelige. Etter kontakt med en infisert dyr, kan tegn på infeksjon ofte ta uker eller måneder å dukke opp. De første tegnene er influensalignende, men som sykdommen utvikler smittet person kan vise bisarre symptomer, som hysteri og manisk oppførsel. Hvis sykdommen har kommet inn i kroppen, kan inkubasjonstiden være omfattende, men hvis det til slutt gjør sin vei til nervesystemet og deretter blir det umulig å behandle og død i løpet av kort tid er uunngåelig.

Rabies i Amerika

USA har en mye lavere forekomst av rabies enn mange andre steder, for eksempel Afrika og Sør-Amerika. Dette er fordi jordet dyr som vaskebjørn og hunder - på grunn av vaksinasjon og kontroll - er svært lite sannsynlig å kontrakt sykdommen her, mens det i andre steder disse dyrene er de viktigste årsakene til menneske-smitte. Flaggermus er vanskelig å kontrollere og nesten umulig å vaksinere, så de er fortsatt litt ut av vår rekkevidde.

Hva gjør du hvis Bitten

Hvis du blir bitt av et ukjent dyr, det være seg en hund eller en flaggermus, er det viktig å se en lege. Selv før du går til sykehuset, vaske såret med såpe og vann kan være svært effektiv som en første behandling. Testene for infeksjoner er relativt enkel, og oftere enn ikke resultatet er negativt. Fordi rabies er en dødelig sykdom, men det er ingen grunn til å ta en sjanse.

Hva kan føre til at høyre ben å være større enn Venstre?

Hva kan føre til at høyre ben å være større enn Venstre?


Menneskekroppen er aldri perfekt symmetrisk. Legemet er formet og dannet i respons på miljø og genetikk. De fleste mennesker har forskjeller i alle dimensjoner Enten det er høyde, bredde eller diameter i de kroppsdeler som kommer i par. Dette inkluderer armer, hender, ben, føtter, øyne og ører. Mennesker er visuelt tiltrukket av symmetri, og når det er en stor forskjell i et lem den er merkbar. En av de mest vanlige avvik i kroppen er i bena. Det kan være noen grunner til at det ene beinet kan være mer eller mindre i størrelse enn den andre.

Overforbruk / Dominans

En av de viktigste grunnene til det høyre benet kan bli større enn det venstre benet eller vice-versa er på grunn av overforbruk. Mennesker har en dominerende lem som brukes for ulike funksjoner og aktiviteter. Hvis du bruker en bestemt lem, som ben, i overskudd i forhold til det andre benet, størrelse avvik kan forekomme. Du kan se dette i idrett med fotballspillere som sparker bruker sin dominerende ben og basketball spillere som hopper av på ett ben. I sport, når du utfører en bestemt bevegelse, mekanikerne en tendens til å være det samme om og om igjen. En basketball eller fotball spiller endrer ikke sin dominerende beinet de bruker til å sparke eller hoppe med noe som kan resultere i en etappe blir mye større.

Dårlige

Dette vil virke som ligner den foregående eksempel, men det kommer fra den andre enden av spekteret. Det er enkeltpersoner som har leg avvik som ikke spesielt har eller bruker en dominant ben. For eksempel, syklister og løpere bruke begge bena når du utfører. I en sak som dette, hvis det ene beinet er større enn den andre det kan være grunn til en kompensasjon mønster fra aktivitet. For ulike grunner, er enten svakere eller sterkere enn den andre benet, og selv om begge ben blir brukt til å utføre en viss aktivitet, og kan være en under-eller over-utfører nok til å forårsake en forskjell i størrelsen av benet.

Gamle skader

Dersom en strekning er større på grunn av en eller annen årsak utsiden av mekanikk, er en annen mulighet for en gammel eller ny skade. Når du blir skadet og vev helbrede, kollagen remodels, utvikler arrvev; selv små endringer i ben kan forekomme. Fluid er mediet som alle næringsstoffer og ressurser bidra til å helbrede vev, mange ganger skadde deler av kroppen kan beholde væske og har ødem. Dette kan skje selv om skaden var flere år siden. Du legger merke til dette når folk reagerer på endringer i vær og fuktighet når de føler det i sine sammenføyninger. Kronisk ødem fra en tidligere skade kan føre til et bein til å være større enn den andre.

Body Structure

Kroppen forsøker alltid å opprettholde balanse i struktur for å holde deg rett og plan med horisonten. Dette blir ofte forvekslet med å være symmetrisk hvor kroppen din faktisk prøver å skape symmetri med omverdenen ikke kroppsdeler. Vi ser dette i funksjonell skoliose; forskjellige grunner funksjonelle skoliose kan utvikle seg i mennesker for å kompensere for strukturelle endringer i resten av kroppen. En skoliose mønster kan føre til ett ben til å være større enn den andre på grunn av det er posisjonering og derfor er det bruk er mye annerledes enn det andre benet. Dette kan føre til en større ben.

Hvordan få lindring av tørre øyne

Hvordan få lindring av tørre øyne


Det virker som det er ingen kur, men du kan få noen lettelse fra tørre øyne. Det er noen kortsiktige rettsmidler og narkotika for å gjøre øynene dine føler meg mye bedre. Hvis du har kronisk tørre øyne syndrom, er det første du vil ønske å gjøre snakke med legen din for å sørge for at det er et øye og synsforstyrrelse og ikke en autoimmun tilstand. Mange menn og kvinner over 40 opplever tørre øyne, og særlig kvinner i overgangsalderen. Det kan også skje noen ganger i løpet av svangerskapet. Det er noen ganger forårsaket av fysiske og hormonelle endringer vi gå gjennom.

Hvordan få lindring av tørre øyne

For å få litt lindring av tørre øyne, kan legen anbefale at du legger fisken til kosthold som er rikt på omega 3 fettsyrer, eller ta omega 3 tilskudd. To anbefalte fisk er laks og torsk. Krabbekjøtt er bra også.

Avstå fra å gni øynene ettersom dette irriterer dem og gjør tilstanden verre. For å bidra til å spre fuktigheten du har i dine øyne, kan du blinke med vilje og raskt.

I ditt hjem kan du prøve en luftfukter. Jeg har funnet en fontene i stuen var fint å se på og holder fuktighet i luften.

drukket alkoholholdige drikker har en tendens til å dehydrere kroppen din. Det er viktig å drikke ekstra vann med en alkoholholdig drikke for å redusere virkningene. Hvis du elsker å drikke så lære å elske vann også.

Hvis du trenger umiddelbar lindring fra verkende øyne, kan du prøve å fukte en vaskeklut med varmt, ikke varmt vann og legg den over øynene og nesen og pust i fuktighet som det vil også trenge øyelokkene. Endre den til en annen varm en når den er avkjølt.

Mange voksne også bruke teposer plassert i varmt vann, presset ganske tørr og la seg ned med dem over øynene.

Hvis du er ute og reiser, bære over disk øyedråper merket "kunstige tårer".

Hvis øyet tørrhet vedvarer, er det et medikament på markedet som hjelper. Snakk med legen din om reseptbelagte medisiner som øyedråper eller andre legemidler som brukes til å kontrollere tørt øye syndrom.

Hint

 • Ikke bruk noen kontakt vann for å fukte øynene da det inneholder kjemikalier som kan ytterligere irritere dine delikate øye membraner.
 • Lange timer foran datamaskinen kan anstrenge øynene dine. Hviler i et mørkt rom med en varm klut eller øyemaske vil lindre ubehaget.
 • Ikke bruk dråper til rødhet eller kløende øyne, da de kan bare irritere dine allerede smertefulle tilstanden.
 • Ikke bruk noen vegetabilske skiver som de kan dryppe juice og svi øynene dine.

Tørre bitter munn Symptomer

Tørr bitter munn, som navnet tilsier, er forbigående og ofte pinlig tilstand der en person plutselig opplever uvanlig tørr munn og bitre smaksopplevelser selv til søt mat. Utbruddet av tørre bitter munn symptomer kan være forårsaket av autoimmune sykdommer slik som diabetes, tumor, aldring eller dehydrering. Disse symptomene kan også være forårsaket av bivirkninger av visse medisiner.

Bitter Taste

Tilstanden fører til bitter smak på grunn av mulig infeksjon som candidiasis eller underliggende systemforhold på grunn av manglende eller redusert produksjon av spytt.

Munntørrhet

Den tørrhet i munnen er hovedsakelig på grunn av mangel på spytt, noe som kan være forårsaket av dehydrering. Som et resultat, blir munnen øm og utsatt for bakterie-og soppinfeksjoner.

Bad Breath

Dårlig ånde er et vanlig symptom på tørr munn. Mangelen på spytt eller fluidet som passerer i munn forårsaker noen infeksiøse bakterier til å slå seg ned i munnen og å produsere høye nivåer av svovelgasser.

Burning Tongue Syndrome

Hormonell ubalanse, en vanlig årsak til tørr bitter munn, er direkte knyttet til brennende tunge syndrom. Med det, er svie og ømhet på tungen vanligvis oppleves på grunn av tørrhet.

Pain

Den tørrhet i munnen forlater også tungen meget tørr. Dette gjør tungen ekstra mør og veldig følsom. Selv en liten skrape på munnen fôr eller skånsom børsting gjør tilstanden ubeskrivelig smertefullt.

Ruhet i halsen

På grunn av den manglende passerer spytt, redusert produksjon eller spytt og eventuell dehydrering, tørr munn bitre pasientene opplevde ruhet på halsen.

Tegn og symptomer: Tørre øyne og Achy ledd

Tegn og symptomer: Tørre øyne og Achy ledd


Friske øyne har kontinuerlig beskyttelse tilbys av en film av tårer som bevarer behagelig, klar visjon. Tørre øyne er forårsaket av unormal væskeproduksjonen i tårekjertlene og kan forekomme hos menn eller kvinner i ulike aldre. Ifølge Mayo Clinic, tørre øyne er forbundet med flere mulige medisinske tilstander. Tørre øyne ledsaget av verkende ledd kan være en indikasjon på en tilstand som Sjøgrens syndrom, revmatoid artritt eller lupus.

Sjøgrens syndrom

Sjøgrens syndrom er en immunsykdom som i første omgang påvirker kjertler og slimhinner i øyne og munn som skiller ut fuktighet. Tørr, brennende og kløende øyne som føles som om det er sand eller grittiness i dem er en av de fremste symptomer på sykdommen. Tilleggs Sjøgrens syndrom symptomer inkluderer hevelse, stivhet og smerter i leddene.

Ifølge Mayo Clinic, kvinner er mer sannsynlig enn menn for å utvikle Sjøgrens syndrom, og det er mer vanlig diagnostisert hos personer over 40 år Sjøgrens syndrom er ofte i utgangspunktet behandles med medisiner for å behandle symptomer som øyedråper til å smøre øynene, NSAIDs (non-steroide anti-inflammatoriske legemidler) for å lindre leddsmerter, eller medisiner som cevimeline som kan øke spytt og tåreproduksjon. Rivekanal operasjon er også mulig å lindre tørre øyne.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt (RA) er en autoimmun lidelse som fører til at den skadde immunsystem til å skape kaos på resten av personens kropp. Sykdommen er karakterisert ved leddsmerter, hevelse, varme og rødhet som forekommer på begge sider av kroppen. I tillegg kan reumatoid artritt påvirke andre deler av kroppen, slik som tårekanalene (forårsaker tørre øyne).

Ifølge Mayo Clinic, er RA mellom to og tre ganger mer sannsynlig hos en kvinne enn en mann og oftest oppstår mellom 40 til 60. Det finnes ingen kur for RA; Imidlertid, kan medikamentene anvendes for å lindre smerte, minimalisere leddskader og tak i immunsystemet. Andre behandlinger inkluderer fysioterapi og kirurgi for å reparere leddene som er skadet.

Lupus

Det er fire typer lupus inkludert legemiddelindusert, neonatal, discoid lupus erythematosus, og den vanligste formen, systemisk lupus erythematosus. Sykdommen kan være mild eller alvorlig og forårsake symptomer som leddsmerter og tørre øyne ledsaget av endringer i vekt, tretthet, feber, utslett i form av en sommerfugl over kinnene og nesen, håravfall og munnsår.

Lupus behandlinger er ofte basert på individuelle symptomer. NSAIDs, kortikosteroider og antimalaria medisiner er vanligvis brukes til å bekjempe sykdommen og lindre leddsmerter og ubehag. Aktuelle medisiner kan brukes til å behandle hudutslett og pasienter med mer aggressive former av sykdommen kan trenge sterkere medisiner eller høyere doser.

Tørre føtter hos barn

Barn har som regel glatt hud. Men noen ganger i beina på små barn kan bli tørr. Dette er en vanlig og lett å behandle problemet. Av og til er det et symptom på en annen helseproblem.

Om tørre føtter

Barn viser noen ganger tørre føtter, spesielt om vinteren. Føttene kan vises tørr, og huden på hælene kan være verre enn noen annen del av føttene.

Symptomer

Huden på tørre føtter kan vises flaky og vil føles tørr å ta på. Et barn med tørre føtter kan også ha sprukket eller blødning hud på hælene og kanter av føttene.

Årsaker

Dehydrering eller tørr luft kan føre til tørre føtter hos barn. Tørre føtter er også et symptom på diabetes, men et barn med diabetes vil også vise andre enn bare tørre føtter symptomer.

Behandling

Staying hydratiserte og fukting av luften i betydelig grad kan bidra til tørre føtter. Dekker føttene med fuktighetskrem og deretter dekker føttene med sokker og riktig montering sko kan også bidra til å behandle tørre føtter hos barn.

Forebygging

Hvis du har et barn som synes å være tilbøyelige til å ha tørre føtter, bruke fuktighetskrem på føttene to ganger om dagen, og ha henne bruke sokker. Vandre rundt barbeint kan gjøre problemet verre.

Tegn og symptomer på brune eneboer biter i Spedbarn

Ifølge Boston Children Hospital, de fleste edderkopper i USA er giftige, men deres fangs er for skjøre til å pierce menneskelig hud. Det er to edderkopper, derimot, som kan forårsake alvorlige problemer hos mennesker: den sorte enken og den brune eneboer. Den brune eneboer, eller fiolin edderkopp, bor i varme klima og generelt vil ikke bite med mindre den er truet. Brune eneboer edderkopp biter kan ofte etterligne andre medisinske tilstander, så det er viktig å være klar over symptomene.

Hudsymptomer

Hver spedbarn kan oppleve symptomer annerledes, men generelt kan et barn oppleve brenning, smerte og rødhet på stedet av bittet. Disse symptomene kan være umiddelbar, eller kan skje over en periode på flere timer eller dager etter bitt oppstår. I tillegg kan barnet oppleve kløe i området rundt bittet. Nettstedet kan snu en dyp blå eller lilla, eller til stede som en stor, rødlig område med en hvitaktig sentrum. I alvorlige tilfeller kan bite bli et sår eller blemmer som deretter blir svart.

Systemiske symptomer

Barnet kan oppleve hodepine, kroppssmerter og feber. Hvis barnet er pre-verbal, kan han uttrykke sin ubehag med irritabel oppførsel, gråt og søvnproblemer. Barnet kan også vise et utslett i andre områder av kroppen hennes, og kan også oppleve kvalme og oppkast.

Behandlingstilbud

Hvis du mistenker at en brun eneboer har bitt spedbarn, oppsøke lege umiddelbart. I tillegg bør foreldrene vaske bite området med såpe og vann og bruke en kald pakke eller våt vaskeklut til området. Barnets lege kan anbefale paracetamol for smerte og en aktuell antibiotika for å hindre smitte. I noen tilfeller kan en lege administrere et steroid eller utføre kirurgi for å fjerne skadet vev. Alvorlige tilfeller kan kreve sykehusinnleggelse.

Spørsmål å spørre Onkolog

Når du mottar en kreftdiagnose, det første spørsmålet som måtte dukke opp i hodet ditt er "Er det kureres?" Avhengig av hvilken type kreft, kan det hende du ikke trenger å konsultere en onkolog. Enkelte typer kreft kan kirurgisk ekstrahert fra kroppen. Denne type av cancer, slik som Basel-celle hudkreft, har en lav sannsynlighet for tilbakefall. Med andre kreftformer, som en skjoldbrusk kreft, må du søke hjelp av en spesialist.

Generelle spørsmål

Før du kontakter en onkolog, er det lurt å ha grunnleggende informasjon om hva slags kreft du har. Du vil kanskje legen din for å svare på følgende spørsmål:

Hva er navnet på kreft?

Er det saktevoksende eller aggressiv?

Hvilket stadium er det?

Kan jeg gå tilbake til min vanlige rutine eller skal jeg umiddelbart kontakte en spesialist?

Har du noen lesestoff jeg kunne ta med hjem?

Bør jeg få en second opinion?

Spørsmål for Cancer Specialist

Når du blir sendt til en kreftspesialist, ønsker du å være sikker på at hans eller hennes diagnose matcher den forrige. Spør om hva slags, størrelse og stadium av kreft som du har. Her er en liste over flere spørsmål å stille din onkolog:

Hva er behandlingstilbud for min type kreft?

Hva er de beste behandlinger for meg på dette stadiet?

Vil jeg måtte bo på sykehuset for behandling?

Hvor ofte må jeg komme inn til behandling?

Vil behandlingen stoppe meg fra å utføre noen funksjoner?

Er det noen kliniske studier som kan hjelpe?

Spørsmål om Kjemoterapi

Når din onkolog anbefaler kjemoterapi, kan det være lurt å spørre om:

Hvilken type kjemoterapi er bra for meg?

Hvor lenge vil behandlingen ta og hvor ofte må jeg gjennomgå det?

Hvilke bivirkninger har den behandlingen ha?

Hva kan jeg gjøre for å lette bivirkninger?

Hvor lang tid vil det ta meg til krefter etter behandlingen?

Når vil jeg være i stand til å gjenoppta min vanlige aktiviteter?

Hvor effektiv er cellegift?

Er det tilfeller der cellegiften ikke fungerte?

Finnes det eksempler på symptomene blir verre etter chemo?

Naturlige behandlinger

Spørre om de alternative kreft behandlinger. Det er naturopathic rettsmidler for kreftbehandling. Her er en liste over spørsmål å stille:

Er det noen alternative behandlingsformer for meg?

Hva er deres suksess rate?

Vet du om noen spesialister som har erfaring med den type kreft som jeg har?

Hvordan Brystene blir større?

Vektøkning

Mange kvinner få vekt i brystene når de opp i vekt gjennom resten av kroppen. Det er fordi brystene er hovedsakelig sammensatt av fettvev, som øker når en kvinne forbruker mer fett. I tillegg, kvinner også få vekt i brystene på grunn av mer vann i kroppen, eller "vann vekt", som særlig skjer før og under menstruasjonene. Å ha ekstra vann vekt kan føre til en kvinne å få opptil fem kg. i vekt og har fyldigere bryster. I samme ånd, vekttap hos kvinner ofte fører dem til å miste vekt i brystene også.

Graviditet

Ingenting øker naturlig bryststørrelse mer enn graviditet. Ikke bare kvinner få vekt under svangerskapet, brystene gjennomgå store toppene i østrogen som forbereder dem til å amme barnet sitt. Hva forårsaker denne topp i østrogen stammer fra morkaken, som blir større på grunn av fosteret. Derfor varsler placenta utvidelse hjernen til å produsere mer østrogen, som forårsaker brystforstørrelse.

Hormonelle svingninger

Mange kvinner opplever også at brystene blir større like før de menstruerer. Det er fordi deres østrogen og progesteron nivåene øker i dagene før menstruasjonen, som forårsaker brystene til å vokse noe større (kanskje om en halv kopp i BH-størrelse). Deres bryster kan også føle noe vondt å ta på grunn av de konsentrerte hormoner. Men i løpet av de første dagene av menstruasjonen, brystene som regel tilbake til sin normale størrelse fordi deres hormon nivåer dukkert.

Hvordan få en flat mage og større bryster

Mange kvinner som er misfornøyd med sine opptredener står overfor et vanskelig valg når det kommer til å endre sin kroppsfasong: større bryster eller flatere mage? Hvis du bare endre kost og mosjon rutiner, kan du finne det vanskelig å opprettholde en full brystet mens å bli kvitt magen fett. Noen kvinner har gode gener, og klarer å holde sine bryster mens miste vekt, men mange andre ser brystene forsvinner med magen fett.

Hvis du prøver å få det perfekte kroppsbygning, her er noen måter å finne en balanse mellom store bryster og en flat mage.

Hvordan få en flat mage og større bryster

Endre din diett for å kutte ut usunt fett og samtidig øke sunt fett. Animalsk fett fra kjøtt og meieriprodukter, og hydrogenert fett som finnes i stekt og bearbeidet mat er store bidragsytere til mage fett. I stedet, spise mer nøtter og naturlige oljer. Hele korn, poteter, avokado, og bananer er også sunne valg for høy-kalori planteføde. De fyller deg opp uten å gjøre deg slapp.

Opprettholde god kolon helse og holde seg jevnlig. Du kan redusere mage bule ved å gå # 2 hver dag. Spis mer fiber for å få tarmene i bevegelse.

Gjør øvelser som styrker musklene i henhold til ditt bryst. Hvis du starter en øvelse diett som reduserer fettet over hele kroppen, naturligvis din mengde bryst fett vil også reduseres. Gjøre mer pectoral øvelser kan hjelpe deg å gjøre opp for at tap av bulking opp muskelen på undersiden. Dette vil bidra til brystene dine ser større og holde fastere.

Motstå fristelsen til å flate magen med "spot redusere" øvelser, som for eksempel sit-ups og crunches. En abs-bare trening rutine vil ikke være effektiv nok til å bli kvitt magen fett. For å bli kvitt magen flab, må du redusere hele kroppen ved å gjøre cardio og aerobic.

Også, bare å gjøre sit-ups og crunches could bulk opp muskler under fettet, slik at du ser ekstra stor rundt midten delen. Bare gjøre ab øvelser som en del av en omfattende fettforbrenning rutine.

Tenk å ha en baby. Høres litt ekstrem, men vitenskapelig, det er sant: å bli gravid vanligvis resulterer i en varig økning i bryststørrelse. Og med hardt arbeid, kan du tone dine magemuskler og få en flat mage.

Bare vurdere dette alternativet hvis du vil ha barn! Aldri har en baby på grunn av ønsker større bryster. Og husk, det virkelig tar mye arbeid å bli kvitt baby vekt.

Snakk med legen din om fettsuging og fett injeksjoner. Det er mulig for en plastisk kirurg for å suge fettet ut av magen og redistribuere det inn i brystene. Imidlertid har prosedyren sin risiko, og dette alternativet er ikke riktig for alle.

Prøv å finne lykken med en sunn kroppsfasong. Dette kan bety at du tåler å ha små bryster, men en flat mage og tynne midje. Eller det betyr tolerer noen magen flab, men å ha vakre full bryster.

Virkningene av forbruker færre enn 1000 kalorier daglig

Virkningene av forbruker færre enn 1000 kalorier daglig


Sunn kaloriinntaket avhenger av individuelle størrelse og metabolisme, men de fleste voksne trenger ca 2000 kalorier om dagen for å fungere skikkelig. Ifølge American College of Sports Medicine, bør kvinner aldri spise færre enn 1200 kalorier per dag, og menn trenger minst 1800. Flytende dietter, sult dietter og kjepphest dietter som skjærer tilbake til 1000 eller færre daglige kalorier kan fungere midlertidig, men resultatene vil ikke vare.

Tap av muskelvev

Når kroppen ikke får den energien den trenger fra kaloriinntaket, vil det gå inn i en semi-sult staten og se etter alternative energilagre i kroppen. Selv om kroppen vil brenne fett på denne måten, over tid, vil det også brenne muskelvev. Dette kan føre til hjerteproblemer og unormale rytmer, siden hjertet er laget av hjertemuskulatur.

Langsommere metabolisme

Tapet av muskelmasse i forbindelse med spesielle dietter bremser ned kroppens stoffskifte, siden muskelen er den viktigste bidragsyter til metabolic rate. Dette reduserer kroppens energibehov, slik at når en person begynner å spise normalt igjen vil de få mer vekt enn de ville ha fått før du starter dietten. Ifølge McKinley Health Center ved University of Illinois, kan en begrenset-kalori diett bremse metabolismen opp til 30%.

Fatigue

En skikkelig vekttap plan bør inneholde en øvelse diett. Energi fra kaloriinntaket er nødvendig til drivstoff disse øvelsene, samt hverdagslige aktiviteter som å snakke på telefonen, skriver på datamaskinen, pusse tennene og selv fordøye mat. Når du ikke får nok kalorier til drivstoff disse aktivitetene, vil du ikke ha energi til å trene og til og med hverdagslige aktiviteter blir utmattende og vanskelig.

Sult

Sterkt begrenser kalorier - enten ved å hoppe over måltider eller spise små porsjonsstørrelser - vil åpenbart føre til sult. Etter hvert blir det umulig å ignorere disse sultfølelse, som kan føre til å spise mye eller binging. Når en krasj dieter begynner å spise normalt (eller overdrevet) igjen, vil all vekten komme tilbake. Kutte ned kalorier kan føre til sunn og langsiktig vekttap, men kutte ned til 1000 eller mindre kalorier vil bare fungere på kort sikt.

Hvordan gjøre brystene større

Det er vanskelig ikke å ønske de sexy kurver, spesielt når du ser dem på daglig basis gjennom Hollywood og på mote rullebaner. Mange kvinner er ikke naturlig begavet med store bryster. Men det finnes måter å gjøre brystene større. Alt som trengs er ønsket om å ha en større bryst og en liten bit av penger. Disse trinnene vil veilede deg om hvordan du kan gjøre brystene større.

Hvordan gjøre brystene større

•  Ta vitaminer. Hvis du går til din lokale vitamin butikk, vil du se at det er mange forskjellige typer vitaminer som hevder å gjøre brystene større. Mange av disse vitaminene fungerer og du vil ende opp med større bryster. Men gjør din forskning og finne ut om noen bivirkninger. Noen gjør deg opp i vekt i brystene og andre steder også.

2 Gjør øvelser. Gå til ditt lokale treningsstudio og gjøre en avtale med en personlig trener. Fortell din trener som du ønsker å styrke din brystmuskulaturen. Som disse musklene blir sterkere, vil brystene dine ser og føles fastere og perkier.

Kjøp en push-up BH. En push-up BH kan gjøre underverker for en liten kiste. Kjøp gi brystene et lite løft du kan gi en illusjon av at brystene er større. Men det er viktig å vite at en push-up bh vil bare arbeide for å presse opp bryster som du har, så hvis du har en veldig liten kiste, går du videre til trinn 4.

Ikke vær redd for litt polstring. Hvis du har veldig små bryster, kan en polstret BH være et bedre alternativ for deg, i motsetning til en push-up BH. En polstret BH vil gjøre det ser ut som det er mer der da det faktisk kan være. Sjekk ut din lokale Victorias Secret. De har et stort utvalg av BH.

Få en brystforstørrelse. Hvis du ikke er fornøyd med de midlertidige reparasjoner som piller og polstret bras gi deg, bør du vurdere en mer permanent løsning. Gå til en plastisk kirurg og få en brystforstørrelse. Dette vil permanent øke størrelsen på brystene dine og hva som er enda bedre er at du har et valg av hvor stor du ønsker å gå. Sørg for at du gjør din forskning, og at legen er styret sertifisert.

Hint

 • Hvis du vil ha en liten bit av padding og noen løft, velger en polstret push-up BH.
 • Ikke gå til en hvilken som helst plastisk kirurg. Lær mer om legen og se hans arbeid før du bestemte deg for å forplikte seg til at legen.