Digidexo.com

hva kan smerter i venstre arm bety

Hva er årsakene til smerter i venstre arm?

Årsaker til smerter i venstre arm er mange. Det mest illevarslende årsaken er hjerterelaterte. Et hjerteinfarkt kan begynne med brystsmerter som stråler ut i venstre arm. Andre årsaker kan omfatte skade, muskelsmerter, leddgikt av overforbruk.

Time Frame

Så snart de individuelle erfaringer venstre arm smerter, bør han varsle sin lege umiddelbart. Smerter i venstre arm kan tyde på et hjerte problem, og med rask medisinsk intervensjon, kan komplikasjoner minimeres.

Identifikasjon

Identifisere årsaker til smerter i venstre arm kan gjøres ved fysisk undersøkelse, røntgen, blodprøver og vurdering av pasientens beskrivelse av smerte.

Forebygging / løsning

Løsninger på årsaker til smerter i venstre arm omfatter tidlig intervensjon og behandling av de underliggende årsakene. Anti inflammatoriske medisiner og andre smertestillende midler er vanligvis effektiv i behandling arm smerter. Hvis årsaken er hjerterelatert, kan behandlingen omfatte medisiner, sunt kosthold, mosjon, og kanskje kirurgisk inngrep.

Betraktninger

Den enkelte må vurdere at ikke alle årsaker til smerter i venstre arm er knyttet til et hjerteinfarkt. Selv om en hjerte årsak kan være årsaken til smerten, med mindre smertene stråler fra venstre bryst området til venstre arm, sjansene er det er ikke relatert til hans hjerte.

Advarsel

Selv om mesteparten av tiden årsaker til smerter i venstre arm ikke er forårsaket av et hjerteinfarkt, når som helst en person opplever denne typen smerte, bør han umiddelbart få legehjelp. Tidlig behandling er viktig i diagnose og behandling av disse årsaker.

Pulserende brystsmerter Akkompagnert med smerter i venstre arm

Pulserende brystsmerter Akkompagnert med smerter i venstre arm


Mens brystsmerter kan ikke alltid indikere en alvorlig tilstand, er det alltid anbefales å søke legehjelp for alvorlig ubehag i brystet. Brystsmerter ledsaget av venstre arm smerter er ofte forbundet med livstruende tilstander.

Betydning

Brystsmerter betyr ofte en alvorlig medisinsk tilstand. Medisinsk behandling bør ikke utsettes.

Thoracic aortaaneurisme

Pulserende brystsmerter kan være et symptom på en thorax aortaaneurisme. Denne tilstand inntreffer når en del av aorta svekker eller buler. Hvis det berørte området skal sprekke, er pasienten i fare for alvorlig blødning.

Heart Attack

Brystsmerter i forbindelse med hjerteinfarkt kan variere fra en person til den neste. Imidlertid bør noen form for ubehag i brystet sammen med venstre arm smerter tas på alvor. Brystet og venstre arm smerte er ofte et symptom på et hjerteinfarkt eller angina.

Aortadisseksjon

En aortadisseksjon oppstår når en del av aorta indre vegg blir revet eller ødelagt. Denne tilstanden kjennetegnes av plutselige og alvorlige brystsmerter som kan stråle ut til ryggen, skuldre, armer nakke, kjeve, mage og hofter.

Galleblæren angrep

Galleblæren smerte begynner vanligvis i øvre mageområdet, men det kan reise til brystet og armen området og føre til pulserende smerter under angrepet.

Årsak til smerte i venstre arm

Venstre arm smerter kan være foruroligende, som det er ofte knyttet til hjerteinfarkt symptomer. Mens venstre arm smerte er alltid verdig en lege besøk, er det ikke alltid grunn til alarm.

Betydning

Venstre arm smerte som er forbundet med et hjerteinfarkt vil også omfatte andre symptomer på et hjerteinfarkt. Også til stede kan være brystsmerter, tetthet rundt brystet, pustevansker, og svetting. Umiddelbar medisinsk behandling er nødvendig.

Injury

En skade i armen, muskler og / eller ledd kan forårsake smerte. Overforbruk, et brudd, et brukket bein, en revet leddbånd, eller en øvelse-relaterte skader kan alle føre arm smerter og krever behandling og hvile. Bursitt, senebetennelse, og nerveskader er alle mulige årsaker.

Fall eller Repetitive stess

Et fall eller en skade fra en ulykke kan være en annen årsak til venstre arm smerter. Repetitive stress skade eller carpal tunnel syndrom kan også være å klandre.

Angst

Panikkanfall eller angstlidelser kan manifestere seg gjennom venstre smerte arm. Begge kan føre til at hjertet til å slå hardere og dermed legge vekt på musklene rundt og kobler seg til armen. Meditasjon, kan avspenningsøvelser og biofeedback hjelpe.

Tennis Elbow

Spille tennis er ikke alltid årsaken til tennis albue, og smerten fra denne tilstanden kan påvirke hele armen. Det kan skyldes overforbruk eller noen repeterende aktivitet. Smerten er vanligvis rundt albuen området, og det kan også føre til smerter og svakhet i håndleddet og den nedre armen.

Advarsel

Se en lege umiddelbart hvis venstre arm smerter kommer plutselig, hvis det er en utstående bein, hvis andre skader er til stede, eller om det er blødning. Mindre alvorlige arm smerter reagerer på prismetoden: beskyttelse, hvile, is, kompresjon, høyde.

Hvordan kan jeg avlaste Venstre Arm & Back Pain Do?

Hvordan kan jeg avlaste Venstre Arm & Back Pain Do?


Lindrende venstre arm og ryggsmerter er ikke en enkel ting å gjøre, siden det er mange forskjellige årsaker. Venstre arm og ryggsmerter kan være midlertidig eller langsiktig og kan forstyrre din daglige levende. Før du mottar behandling, se en lege for å finne årsaken til smertene. Det kan være vanskelig å fastslå, så legene vil vanligvis prøve ulike prosedyrer for å finne en kur. Inntil de finner svaret, kan de behandle smerte, slik at du kan fungere igjen.

Bruksanvisning

•  Bestem årsakene til venstre arm smerter. Se en kardiolog for å utelukke en mulig hjertesykdom. Innse at arm smerter kan også skyldes en plate skade i nakken eller fra spinal traumer irriterende nervene. Rådfør deg med en orthopedist eller en physiatrist, begge utdannet i å behandle smerte. Få en CAT scan eller MR for å forsøke å analysere problemet hvis det er nødvendig. Du kan ha trukket en muskel eller forårsaket betennelse i armen ved å sitte ved et skrivebord i lange perioder.

Identifiser ryggsmerter som en forutsetning for behandling. Vær oppmerksom på at noen ryggsmerter kan løse seg selv i et par uker. Lær mulige årsaker for eksempel plate skade eller spinal traumer. Sjekk for prikking eller nummenhet ved å trykke på huden for å se om du føler deg en sensasjon. Vite at det er 23 plater som utarte som du alder. Du kan ha spinal stenose, en tilstand som legger press på nervene. Se en orthopedist eller physiatrist som trolig vil bestille en MR eller CAT scan av ryggen.

Vurdere en smertebehandling senter for arm eller ryggsmerter eller begge deler. Følg instruksjonene som er gitt angående medisiner, som kan være anti-inflammatorisk, muskel relaxers eller smerte reduksjonsgir eksempel kortison. Slutte å røyke og gå ned i vekt hvis det er nødvendig. Unngå stress og korrigere holdning. Ordne for fysioterapi der massasjer og dype varmebehandlinger. Lære verdien av å trene. Få injeksjoner hvis legen din; disse kan inneholde kortison epidurals inn i ryggraden eller lidoderm inn triggerpunkter i en muskel. Unngå å bære tunge pakker og holde elementer tett inntil kroppen din. Hvis du arbeider på en datamaskin, stå opp og gå rundt hvert tjuende minutt. Vær forsiktig så du ikke faller.

Lær tilbake øvelser som foreslått av din fysioterapeut. Ligg på ryggen og flat den lille på ryggen mot gulvet og vippe oppover. Hold i 10 sekunder. Trekk knærne mot brystet og hold i 60 sekunder mens du ligger nede. Ligg på ryggen og rotere knærne til den ene siden. Hold i 60 sekunder. Alternativ til den andre siden.

Bruk hjem rettsmidler. Lag en varm komprimere og sette den på sår området i 20 minutter etterfulgt av is i 10 minutter. Ta hyppige turer. Lei en titalls maskin fra legen din. Dette er en liten enhet med batterier og elektroder som festes til det smertefulle området og forårsake vibrasjoner for å lindre smerte. Kjøp gnir fra stoffet butikken, spesielt de med capsaisin, et derivat av chilipepper. Bruk disse med jevne mellomrom etter behov.

Gå til en akupunktør for den gamle kinesiske nål behandling. Kjøp noen urte rettsmidler som capsaicin, ingefær eller gurkemeie. Besøke en spesialist i atferdsterapi eller biofeedback til å lære å kontrollere muskelspenning. Ta et bad med Epsom salt. Besøk en kiropraktor. Konsultere med en kirurg hvis ingenting annet fungerer.

Tips og advarsler

  • Les bøker som er anbefalt av American Chronic Pain Association slik som: "En tolv trinn Program for mestring ved kronisk smerte" av Dr. Richard A. Sternbach.
  • Hvis ditt første forsøk på lindring ikke fungerer, fortsette å prøve. Du vet aldri når du kan komme over din løsning.

Venstre-arm smerter Symptomer

Voksne og barn kan utvikle symptomer på smerter i venstre arm, som inneholder tre store bein og mange muskler og leddbånd. Selv om smerter i venstre arm ofte resultater fra en skade relatert til idrett, mosjon eller overdrive, kan denne tilstanden også være et tegn på et alvorlig helseproblem. De fleste arm-smerter symptomer forsvinner vanligvis med egenomsorg hjemme, selv om symptomer som vedvarer eller forverrer bør vurderes av en lege.

Typer

Arm-smertesymptomer kan utvikle seg hvor som helst fra skulderen til håndleddet, og kan kjennes fra dypt inne i armen eller nær overflaten av huden. Arm smerter forårsaket av overforbruk kan føles som en kontinuerlig kjedelig verke eller intermitterende bankende mens smerter forårsaket av alvorlige skader kan utvikle seg plutselig og intenst. Smerten kan skje bare med bruk eller bevegelse, eller det kan være konstant til stede, selv når armen er i ro.

Årsaker

Enhver skade eller skade på muskler, sener, leddbånd eller bein i armen kan føre til symptomer på venstre arm smerter. I tillegg kan folk med nervelidelser slik som postherpetisk neuralgi, perifer neuropati og utvikle diabetisk nevropati smerte arm. Noen mennesker kan utvikle symptomer på smerter i venstre arm, i tillegg til andre symptomer, samtidig som de har et hjerteinfarkt.

Identifikasjon

Personer med venstre arm smerter som varer i mer enn én eller to dager kan også legge merke til unormal rødhet, hevelse, forvrengning eller sår i armen. En lege diagnoser symptomene på armen smerte ved visuell undersøkelse, gjennomføre tester for forståelse og styrke, og imaging teknikker som X-ray eller magnetisk resonans imaging (MRI). Personer med alvorlig arm smerter ledsaget av feber eller apati bør søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Betydning

Venstre-arm smerter som vedvarer og forblir ubehandlet kan føre til betydelig ubehag, manglende evne til å sove eller utføre normale daglige aktiviteter som å kle på. Personer med belastningsskader eller stammer som fortsetter å bruke armen kan oppleve en forverring av skaden. Plutselig og alvorlig arm smerter kan være et tegn på en medisinsk krise, noe som kan føre til døden hvis den ignoreres.

Forebygging / løsning

Folk som jobber med langvarig eller intens fysisk aktivitet bør vurdere å ta hyppige pauser for å unngå å utvikle eller forverre arm smerter. Barn som deltar i idrett bør passe på å bruke verneutstyr under alle aktiviteter. Ved hjelp av ergonomiske hjelpemidler i arbeid og delta i fysioterapi og skånsom trening kan redusere symptomer arm-smerter forårsaket av muskel og nerve lidelser.

Behandlinger

Behandlinger for arm-smertesymptomer avhenge av årsaken og alvorlighetsgraden av tilstanden. Ifølge Mayo Clinic, er prisen metoden ofte anbefalt, som er Protect, Rest, Ice, Komprimer og Elevate. Personer med arm smerter kan også ta smertestillende midler eller muskel relaxers som foreskrevet av lege, og alvorlige skader kan kreve kirurgi for å kurere smertene.

Hvorfor brystsmerter Radiate til venstre arm?

Hvorfor brystsmerter Radiate til venstre arm?


Et symptom på et hjerteinfarkt inneholder venstre arm smerter. Andre typer av brystsmerter, men stråle ned til venstre arm i tillegg. Nervene rundt brystet og hjertet handle annerledes enn noe annet sted i kroppen. Selv om venstre arm smertene ikke alltid bety en hjertesykdom, er det ikke noe man bør ignorere.

Forklaring

Nervene i og rundt hjertet ikke nøyaktig fastslå den nøyaktige plasseringen av smerte, sier Dr. Jeffrey P. Gress, en kardiolog. Disse nervene reagerer annerledes enn nerver i ekstremiteter som vondt i nøyaktig sted for skade. Når noen opplever brystsmerter og hjertesykdommer som for eksempel et hjerteinfarkt eller angina, de ofte føler smerten i armen eller kjeven. Denne type smerte kalles referert smerte, når nevrotransmittere bli forvirret og fortelle hjernen en annen del av kroppen gjør vondt.

Årsaker

Mange forhold forårsaker arm smerter forbundet med brystsmerter. Hjerte årsaker inkluderer angina og hjerteinfarkt. Også, noen ganger virusinfeksjoner forårsaker betennelse i og rundt hjertet, som fører til perikarditt og myokarditt. Esophageal spasmer noen ganger føre til brystsmerter samt halsbrann. Begge disse forholdene kan også stråle smerter nedover venstre arm. Lungelidelser som for eksempel en lungeemboli eller astma føre til brystsmerter også, ifølge Mayo Clinic.

Advarsel

Et hjerteinfarkt representerer en av de farligste årsakene til venstre smerte arm. Noen folk feil brystsmerter som stråler til arm smerter som halsbrann. Hvis venstre arm smerter, følger imidlertid svetting, svimmelhet, kvalme og kortpustethet, gå til sykehuset eller ringe raskt etter hjelp med en gang, sier Mayo Clinic.

Tester

Siden mange forhold forårsaker brystet og venstre arm smerter, leger utføre forskjellige tester for å fastslå den skyldige. En, elektrokardiogram, sjekker hjertet og registrerer alle sine elektriske aktivitet. Blodprøver viser leger enzym nivåer. Hvis enkelte enzymer registrere høyere enn normalt, kan legene finne årsaken til arm smerter. Mange ganger, akuttmottaket leger utfører røntgenundersøkelse på pasienter klaget over venstre arm smerter. Dette gir dem et bilde av ikke bare hjertet, men også blodkar og lunger.

Behandling

Leger behandler halsbrann med over-the-counter medisiner, eller reseptbelagte legemidler hvis tilstanden fortsetter. Mesteparten av tiden, folk kan unngå halsbrann ved å bo borte fra svært fet og sure matvarer. Folk opplever angina vanligvis får medisiner som nitroglycerin for å raskt og midlertidig utvide blodårene. Personer med venstre arm smerter på grunn av et hjerteinfarkt motta en angioplastikk eller hjertebypasskirurgi, ifølge Mayo Clinic.

Hva gjør Prikking i venstre arm Mean?

Hva gjør Prikking i venstre arm Mean?


Arm kribling, også kjent som parestesi, resultater fra dysfunksjonelle drift av nerver i venstre arm. Ofte, folk misdiagnose dette symptomet som noe å bli ignorert.

Stroke

Den kriblende i venstre arm kan indikere et slag symptom. Se etter tegn på alvorlig hodepine, vanskeligheter med å tale, visuell forvrengning og dårlig koordinering.

Heart Attack

Hvis du opplever prikking i venstre arm ledsaget av tetthet i brystet og stiv kjeve smerter, ring 9-1-1. Dette er hjerteinfarkt symptomer.

Carpal Tunnel Syndrome

Hvis ditt yrke inkluderer utstrakt bruk av fingre og hender, kan den kriblende følelse i armen være forårsaket av blokkert sirkulasjon på grunn av en klemt nerve i håndleddet, en tilstand som kalles Carpal Tunnel Syndrome. Kontorarbeidere, mekanikere eller musikere som grep gjenstander stadig vanligvis opplever Carpal Tunnel Syndrome.

Blodsirkulasjonen

Stramme klær, smykker og feil sovestilling kan innsnevre blodstrømmen. Folk også beskrive slike symptomer i eufemismer som "armen min sover." Ubehagelig sove eller vanskelige soveposisjoner føre denne armen kriblende følelse.

Andre

Prikking i venstre arm skje hvis du lider av og hva slags vascular problem, som constricts blodsirkulasjonen. Personer som lider av diabetes, muskel sklerose og migrene opplever også prikking.

Advarsel

Ikke overse den kriblende følelse i venstre arm, og sørg for å ta kontakt med 9-1-1 for hjerneslag og hjerteinfarkt symptomer.

Hva er årsakene til nummenhet i venstre arm?

Enhver følelse av nummenhet i venstre arm, eller en ekstremitet for den saks skyld, er en indikasjon på en nevral problemet. Nummenhet i armen også kan være ledsaget av prikking, tap av følelse eller mangel på mobilitet, noe som bør vurderes og behandles av familien din lege for å redusere sjansene for komplikasjoner eller varige skader. Dusinvis av forhold kan føre til nummenhet i venstre arm, og forstå noen av dem kan føre til at enkeltpersoner til raskt å søke legehjelp og råd.

Klemt nerve

En klemt nerve i nakken, ryggen eller skulderen kan forårsake en kriblende følelse i venstre arm. Nummenhet er ofte forårsaket av trykk mot nerver, noe som kan forstyrre blodstrømmen, meldinger nerve sti og nerveskader som påvirker følelsen.

Pleksusskade

Plexus brachialis er en bunt av nerver som går fra nakken gjennom skulderen. En klem, skadet eller skadet eller syk nerve i denne bunten kan påvirke noen del av arm og hånd, forårsaker nummenhet eller prikking som kan være konstant og bankende og føler seg som nåler.

Broken Skulder

Et brudd kan også forårsake nummenhet i venstre arm som et resultat av skade nerve vev eller blodårer. Fracture kan oppstå i krageben (kravebenet), scapula (skulderbladet), humerus (overarmsbenet), eller radius eller ulna (underarm bein).

Perifer vaskulær Issues

Trange blodårene i armen kan også lage prikking eller nummenhet i noen del av armen eller hånden. En viktig årsak til trange blodårer er et resultat av tilstoppede arterier forårsaket av høyt kolesterol, noe som skaper en oppbygging av plakk på blodårene.

Peripheral Neural Issues

En person diagnostisert med diabetes, parese eller andre forhold som påvirker nerve vekst og utvikling kan lide av perifere nerveskader til ekstremiteter.

Hva er årsakene til smerter under venstre bryst?

Smerter under venstre bryst kan være forårsaket av en tilstand som kalles costochondritis. Når brusken som ligger mellom ribbeina blir betent, dette resulterer i costochondritis. Ribbeina generelt blitt betent på tidspunktet hvor de skal festes til din sternum eller brystbenet. Leddene i dette området kan svelle som et resultat av costochondritis.

Costochondritis

Ifølge Loyola University Health System og Costochondritis.org, kan denne tilstanden føre til smerter i brystene.

Før mensen

Rett før menstruasjonen, da det er høyere prostaglandin nivåer i en womanâ € ™ s kropp, kan disse prostaglandiner flykte inn i blodet fra livmoren og ha en innvirkning på muskler, forårsaker smerte i brystene.

Effekter

Du kan føle smerter i forsiden av brystkassen og en kjedelig, verkende smerter i brystet, samt i brystene. Hvis du ta på ribbeina de er følsomme og såre.

Andre årsaker

Smerter i nedre venstre bryst kan også være et resultat av irritasjon i brystet veggen, irritasjon i brystveggen muskler, eller på grunn av brysthinnebetennelse, som er betennelse i slimhinnen som kalles pleura, som ligger mellom lungene og brystveggen.

Anbefaling

Brystsmerter kan indikere noe annet enn costochondritis. Gjør en avtale med legen din og få en offisiell diagnose.

Hvordan tolke Nummenhet i venstre arm

Hvordan tolke Nummenhet i venstre arm


Nummenhet følte i venstre arm kan bety en rekke helseproblemer. Selv om dette er den tradisjonelle tegn på et hjerteinfarkt, husk at dette er ikke alltid tilfelle. Mens du bør ikke ignorere noen smerte som oppstår i kroppen din, hoppe til konklusjoner er ikke klokt heller. Hvis du føler vedvarende nummenhet i venstre arm eller hvis armen begynner å skade, selv om du ikke har vært engasjert i fysisk aktivitet, kontakt lege for å fastslå problemet.

Hvordan tolke Nummenhet i venstre arm

Hvis du trakk musklene i venstre arm spille idrett eller bære tunge gjenstander, kan det hende du har forstuet eller anstrengt armen. Nummenhet er et vanlig symptom på en slik skade. Bruk en ispose umiddelbart etter skaden. Rådfør deg med helsepersonell hvis du har skadet armen forårsaker nummenhet og kribling.

Hvis din venstre arm begynner å skade uten noen åpenbar grunn, bør du oppsøke lege. Avhengig av din alder, hjerteinfarkt eller hjerneslag kan være årsaken. Du kan også oppleve smerter i kjeve, venstre skulder, kortpustethet og en tetthet i brystet. Ta en aspirin for å hjelpe tynne blodet, og deretter gå til legevakten umiddelbart for å redusere muligheten for permanent skade på hjerte eller hjerne.

Gjentatte bevegelser er en annen årsak til nummenhet i både venstre og høyre arm. Hvis jobben din krever at du tilbringe timer å utføre de samme aktivitetene, kan du bli anstreng visse muskler. Besøk din lege for å avgjøre om du har carpel tunnel symdrome. Varierende arbeidsoppgaver, bor hydrert og ta hyppige pauser er alle måter å unngå denne tilstanden.

ett av symptomene av arvelig amyloidose er nummenhet i både venstre og høyre armer. Denne sykdommen er forårsaket av amyloid buildup i vev i kroppen. Amyloid er en av de fire essensielle proteiner som trengs for at kroppen skal fungere normalt.

Oppsøk lege for å forhindre plutselige tragedier fordi det er mange grunner til venstre arm nummenhet. Dersom nummenhet fortsetter for en dag eller lengre, må du kanskje ha røntgen gjort for å finne ut hvorfor nummenhet skjer.

Hint

  • Aldri ignorere smerte som oppstår i kroppen din som det kunne bety helseproblemer.
  • Denne artikkelen er på ingen måte er en erstatning for medisinske råd. Hvis arm nummenhet oppstår, kontakt lege umiddelbart.

Hva er Kramper under venstre skulderblad?

Hva er Kramper under venstre skulderblad?


Kramper eller smerter under venstre skulderblad kan være et tegn på at et brudd, pause eller rift i muskelen har oppstått. Men det kan også være en større grunn til bekymring; spesielt, når den indikerer nærværet av en underliggende sykdom som må håndteres. Kramper under venstre skulderblad som er vedvarende, og ikke følger noen form for skade, må rapporteres til en lege umiddelbart.

Hva er skulderblad?

Ifølge Baby Boomer Care.com, er skulderblad også referert til som skulderblad, som forbinder benet av den øvre arm til kragebenet. Tykke lag av muskel omfatte skulderblad som tillater den å rotere jevnt på skulderleddet.

Mage betingelser

Kramper under venstre skulderblad kan tyde på at det er noen form for abdominal tilstand. For eksempel, forklarer Ohio Health Online at en forstørret milt kan presentere seg med smerter og kramper under venstre skulderblad og regnes som en helse nødssituasjon. Pankreatitt, magesår og tarm lesjoner og overskytende mengder gass kan også forårsake kramper under venstre skulderblad.

Hjerte betingelser

Ifølge Tilbake Pains Treated.org, smerte som er forbundet med den venstre skulderblad kan ofte være et tegn på en forestående hjerteinfarkt; spesielt hvis smerte er også plassert i det området av brystet og også stråler inn på baksiden. Perikarditt kan også manifestere med kramper i venstre skulderblad. Hjerteposen er den tynne slimhinnen som omgir hjertet. Perikarditt er merket med en betennelse i hjerteposen fôr. Ifølge Rachel Peake og Ann Kirkness of the North Shore Cardiovascular Learning Center, symptomene på perikarditt inkluderer ofte smerter i venstre skulderblad.

Lungene

Lungelidelser som for eksempel lungebetennelse og pleuritt kan også føre til kramper i venstre skulderblad. Faktisk, kan skulderen smerte som er forbundet med pleuritt være lokalisert til enten den ene skulder eller begge deler. Merck forklarer at pleuritt er forårsaket av en opphopning av væske i pleurahulen av lungene. Tilstanden kan føre til alvorlige brystsmerter som stråler til skulderbladene.

Bekkenet

En graviditet utenfor livmoren kan noen ganger føre til store smerter og kramper. En graviditet utenfor livmoren oppstår når et befruktet egg implantater seg utenfor livmoren. Ofte ganger dette kan skje inne i en av egglederne og er også ansett som en helse nødssituasjon; særlig hvis røret sprekker. Ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer (ACOG), akutte smerter som sprer seg til venstre skulderblad er et klassisk symptom på en burst egglederen som er forårsaket av en graviditet utenfor livmoren.

Venstre Arm Prikking Symptomer

Prikkende følelse i venstre arm kan ikke være grunn til alarm; men det er en abnormitet som må sjekkes av lege. Hvis du opplever prikking symptomer i venstre arm eller andre steder på kroppen, kan det tas som et rødt flagg advarsel om at noe ikke kan være helt rett. Jo før du sjekke ut årsaken til symptomet, jo raskere kan du hindre eventuelle ytterligere problemer oppstår.

Årsaker

Årsakene til venstre arm kriblende symptomene kan variere fra små problemer til store misdannelser. Noen av de mulige årsaker til kriblende følelse kan inneholde:

En klemt nerve i nakken eller skulderen som kan forårsake nummenhet eller prikking i huden. Press på ryggsøylen forårsaket av en herniated disk. Carpal tunnel syndrom. Den "stikking" følelsen skyldes lem sovner fra å være i en bestemt stilling i lang tid. Bivirkninger fra bestemte medisiner. Multippel sklerose. Hjerneslag. Active skjoldbruskkjertelen. Dårlig sirkulasjon, noe som kan være forårsaket av plakk og kan være et mulig tegn på hjertesykdom.

Umiddelbar Care

Hvis du har et forhåndsdefinert sykdom som carpal tunnel syndrom eller smerter i korsryggen, kan det være visse øvelser du kan gjøre for å lindre symptomene dine. Det er svært viktig at du finne årsaken til symptomene så snart som mulig og få dem behandlet av legen din. Hvis årsaken til den kriblende kommer fra diabetes, vil du bli fortalt av legen måter å justere kostholdet ditt for å holde blodsukkernivået balansert. I tillegg må du diskutere med legen din mulige bivirkninger av eventuelle medisiner du tar for å lindre den kriblende symptomer.

Emergency Care

Ingen vet kroppen din bedre enn deg. Du vil vite forskjellen mellom en arm som har sovnet forårsaker prikking i huden eller en mulig medisinsk nødstilfelle. Ring 911 hvis noen av følgende skjer:
Hvis du oppleve kriblende følelse etter treffer hodet eller falle på ryggen.
Hvis du opplever fullstendig lammelse av armen.
Hvis du, til enhver tid, mister bevisstheten.
Hvis du opplever sløret tale eller synstap.
Hvis du opplever kontinuerlige svimmelhet eller muskelspasmer.
Hvis den kriblende forverres når du beveger armen.
Hvis du opplever brystsmerter og pustevansker.

Diagnose

Det vil være viktig at legen din stille konkrete spørsmål for å finne årsaken til din venstre arm prikking symptomer. Ettersom det er mange årsaker, å få riktig diagnose er viktig ved behandling av problemet effektivt. Kjenn din egen medisinske historie for å hjelpe legen forstå hvorfor du opplever disse symptomene. I tillegg kan det være en rekke tester du kan måtte gjennomgå for at din lege for å sikre en riktig diagnose. Beskriv symptomene så konkret som mulig. Vit når symptomene begynte, og hvor lenge du har vært inne i dem.

Betraktninger

Gå til legen din selv om du tror årsaken til dine symptomer er en liten en. På grunn av de mange årsaker til venstre arm prikking symptomer, vil du ønsker å være sikker på at det du opplever er ikke starten på en alvorlig sykdom. Husk at den kriblende symptomene er en advarsel tegn på at noe er galt med kroppen din. Være proaktive i å identifisere årsaken for å hindre at problemet blir verre.

Trøtthet og Venstre Arm Pain

Trøtthet og Venstre Arm Pain


Kardiopulmonære problemer forårsake venstre arm smerter med trøtthet, signaliserer en livsendrende hendelse. Det er nyttig å huske at andre, mindre skadelige forhold produsere de samme symptomene. Hvis venstre smerte arm og tretthet forekommer hyppig, bør du kontakte legen din.

Hjertesykdom

Ifølge Mayo Clinic, en innsnevring hjerteklaff (aortaklaffen stenose) og hjertesvikt føre til tretthet og venstre arm smerter som hjertet kjemper for å sirkulere blodet. Hvis hevelse, plutselig vektøkning og kortpustethet er til stede, søke medisinsk hjelp.

Skade

Venstre arm smerter kan peke til en venstre skulder rotator cuff tåre. Nakkeskader (whiplash og herniated cervical plater) kan utløse utstrålende smerter i enten arm. Muskelkramper og søvnløse netter legge til tretthet skapt av smerte generert av tåre.

Infeksjon

Venstre arm smerter og tretthet med feber, hevelse og rødhet antyder bein infeksjon (osteomyelitt). Leger utføre kirurgi for å drenere lommer av smitte fra området og fjerne eventuelle syke bein (debridement kirurgi).

Leddgikt

Degenerative joint sykdom i venstre skulder, venstre albue og håndledd utløser smerte og tretthet. Barometrisk endringer kan forsterke symptomer med ekstra stivhet og muskelsmerter.

Overforbruk

Spille et instrument for timer fører til smerte og tretthet. Tromboner, fioliner og bratsjer bruke musklene i venstre arm for stabilitet mens du spiller. Ta hyppige pauser hjelper slappe muskler, men å begrense antall praksis timer hver dag reduserer muskel kramper og hindrer tretthet fra å bli utbrent.

Forskjellen mellom blodtrykk i høyre arm Vs. Venstre Arm

Som hjertet pumper, sender det blod gjennom kroppen din, legge press på veggene i blodårene, spesielt blodårene dine. Blodtrykket er måling av styrken av blod gjennom fartøy. Hvis du er frisk, pumper hjertet ditt blod til alle kroppens celler uten å forårsake unødig stress på fartøyene. Blodtrykket måles vanligvis i enten høyre øvre eller venstre overarm. En normal blodtrykket er typisk mindre enn 120/80 mmHg (millimeter kvikksølv).

Forstå Numbers

Systolisk blodtrykk måler trykket når hjertet kontrakter, propelling blodet gjennom sirkulasjonssystemet. Dette er den øverste, høyere nummer i blodtrykksmåling. Diastolisk blodtrykk måler trykket som hjertet slapper av, representert ved bunnen, lavere tall. Blodtrykket svinger hver dag for en rekke årsaker: tid på dagen, aktivitetsnivå, stress, alder og fysisk form, blant andre, men konsekvent høyt blodtrykk (hypertensjon) krever endringer i livsstil og / eller medisiner til lavere trykk og stoppe blodårer fra å bli skadet.

Trykkforskjell mellom Arms

Det er en normal variasjon i inter-arm blodtrykk, eller trykket mellom høyre og venstre armer. Vanligvis er det mindre enn 10 mmHg og, ifølge American Heart Association, bør du snakke med legen din dersom forskjellen er gjennomgående større. Dette kan være en indikator på en underliggende tilstand som for eksempel koronarsykdom (CAD), innsnevring av arteriene som forsyner blod til hjertet, eller perifer vaskulær sykdom (PVD), innsnevring av andre blodårer som ikke fører blod direkte til hjertet .

Hvilke armen for å måle?

Fordi det er en trykkforskjell mellom armene, måling av begge armer i utgangspunktet er viktig for å hindre en feildiagnose av hypertensjon. Deretter, i henhold til American Heart Association, armen med høyere blodtrykk bør brukes til å avgjøre om du har høyt blodtrykk. Når overvåking hypertensjon, legen din vil sannsynligvis også bruke armen med høyere blodtrykk å veilede beslutninger. Når overvåking blodtrykket hjemme, bør du også bruke armen med høyere lesing.

PVD og CAD

I en 2007 japansk studie av 386 pasienter med mistanke om CAD, ble 63 prosent av de med inter-arm blodtrykksforskjeller funnet å ha sykdommen. En 1991 studie ved Johns Hopkins Medical Institutions fant at en signifikant forskjell i inter-arm blodtrykk er oftere symptomatisk for PVD. Studien fant en større "forekomst og omfang" av forskjell i høyre og venstre arm blodtrykk med PVD enn med CAD. Interessant, fant studien at verken arm konsekvent hadde høyere trykk.

Risikofaktorer

Mens inter-arm blodtrykk kan være en indikator på en underliggende sirkulasjons tilstand, det er andre risikofaktorer som kan indikere enten PAD og CAD. Disse inkluderer røyking, høyt kolesterol, fedme, diabetes, høyt blodtrykk og en stillesittende livsstil. Røykeslutt, kontrollere diabetes og høyt blodtrykk, spise et sunt kosthold og trener hjelp forebygging av sykdommer.

Hva kan man forvente med depresjon

Depresjon er forårsaket av en kjemisk ubalanse i hjernen som gjør det vanskelig for hjernecellene til å kommunisere med hverandre, ifølge Family Doctor. Depresjon betyr ikke at du er gal, svak eller lat.

Symptomer

Du kan føle deg håpløs, trøtt og har smerter og smerter som ikke blir bedre med behandling. Du kan miste interessen i livet eller mat, og sove for mye eller for lite.

Betydning

Depresjon kan utløses av stressende hendelser som arbeidsledighet, skilsmisse eller sykdom.

Hva kan man forvente

Før du søker hjelp for depresjon, kan du ha negative tanker om deg selv. Du kan tenke på selvmord eller død. Eller du føler deg verdiløs.

Time Frame

Søk medisinsk behandling hvis du har symptomer i mer enn to uker. Legen vil spørre deg spørsmål om symptomer, familiehistorie eller helseproblemer. Du må kanskje gjennomgå en fysisk eksamen.

Behandling

Din depresjon vil bli behandlet med rådgivning, medisiner eller begge deler. Antidepressiva kan korrigere kjemisk ubalanse som utløste depresjonen. Psykoterapi kan inneholde 8-20 besøk med en terapeut eller psykiater for å diskutere dine tanker og følelser.

Hva kan man forvente på en smerteklinikk avtale

Hva kan man forvente på en smerteklinikk avtale


En smerteklinikk er et sted som behandler folk med kroniske smerter. Vanligvis vil fastlegen din må henvise deg til en smerteklinikk. Det vil være tester gjort så smerteklinikken legen vil vite hva slags smerter du opplever og hvordan du behandler den. Disse testene vil vanligvis inneholde en MR eller en magnetisk resonans imaging test. Dette er en test for å se hva som forårsaker din smerte, men det er et par ting en ny pasient bør vite før du går til en smerteklinikk for behandling.

Ankommer

En ny pasient bør komme frem til en smerteklinikk avtale minst en halv time til en time for tidlig. Noen smerteklinikk Doctora € ™ s dobbel bok slik at pasientene kan ha en lang ventetid avhengig av klinikken de går til. Vanligvis er den første personen som får det og tegn i den første personen kalt inn for å se legen.

Papirarbeid

Det vil være papirene en ny pasient blir nødt til å fylle ut. Spørsmålene er involvert på papirene består av forsikring informasjon, hva pasienten er å bli behandlet for, navn, fødselsdato, og noen liste medisiner pasienten tar.

Å se Doctor

Når pasienten blir kalt tilbake for å se legen en sykepleier vil stille noen spørsmål før pasienten får å se legen. Han eller hun vil gå over papirene og stille spørsmål basert på de svarene som er gitt. Sykepleieren vil også spørre hvilket nivå patientâ € ™ s smertene er på det nåværende. Sykepleieren vil gi svarene for legen å vurdere.

Resepter eller Shots

Legen vil da avgjøre om patientâ € ™ s smerter bør behandles med smertestillende eller smerte skudd. Hvis han gir pasienten smertestillende, vil pasienten ha mulighet til å velge et apotek for å fylle resepter. Hvis legen bestillinger skuddene han kan gi pasienten en eller to smerte skudd umiddelbart for å lindre smerten. Pasienten bør ha noen med ham til å kjøre ham hjem i tilfelle legen forvalter skudd.

Følg opp

Etter utnevnelsen er over pasienten kan være i stand til å gjøre en oppfølging avtale med legen. Vanligvis vil den neste avtalen være i ca to uker til en måned.

Smerter under venstre skulderblad & Natural Cures

Mange mennesker opplever smerter under venstre skulderblad, enten på en kronisk eller akutt basis. Smerter under venstre skulderblad er vanligvis forårsaket av irritasjon av sener og muskler som omgir området. Denne betennelsen kan være forårsaket av en rekke faktorer, blant annet dårlig holdning, repeterende bevegelser, felles forverring og traumatisk skade. Som de fleste andre former for øvre rygg smerte, smerte under venstre skulderblad svarer godt til helhetlig og naturopathic behandlinger. Generelt er disse forbundet med mindre risiko enn allopathic tilnærminger.

Spinal Manipulation

Kiropraktikk og osteopatisk behandling brukes ofte av mennesker som søker lindring av smerter i hele øvre del av ryggen. Kiropraktorer tar sikte på å avlaste trykket og smerter i ryggen (og noen ganger andre steder i kroppen) gjennom den milde manipulasjon av ryggraden. Spinal manipulasjon, som er klassifisert som en form for naturopathic og alternativ medisin i USA, er generelt ansett som en trygg prosedyre; det er forbundet med meget få bivirkninger og ingen legemiddelinteraksjoner. Hvis smertene under venstre skulderblad er forårsaket av en alvorlig traumatisk skade, kan en osteopatisk lege eller fysioterapeut gir også spinal manipulasjon for å lindre smerten. I alvorlige tilfeller kan flere økter være nødvendig.

Massasjeterapi

Massasjeterapi er en utmerket naturlig behandling for smerter under venstre skulderblad, spesielt hvis dårlig holdning, repeterende bevegelser, eller overanstrengelse er ansvarlig for smerten. Svensk ("rullende") massasje, trykkpunkt massasje og Shiatsu massasje er alle nyttige teknikker for behandling av øvre ryggsmerter. Massasje terapi kan arbeide for å lindre smerter forårsaket av spente, knyttede muskler; det også fremmer avslapning og lindrer symptomer på stress og angst.

Akupunktur

En eldgammel del av tradisjonell kinesisk medisin (TCM), har akupunktur vist seg å avlaste mange former for kroniske smerter, inkludert smerter i øvre del av ryggen. Denne energien baserte helbredelse system benytter tynne, sterile nåler, som er satt inn i huden ved forskjellige nøkkelpunkter i kroppen. I henhold til prinsippene i TCM, balanserer denne teknikken en persons chi, eller livs energi, slik at en reduksjon av betennelse og smerte. Spiker, som bruker en tilsvarende filosofi, innebærer bruk av pressure-- snarere enn needles-- å gjenopprette strømmen av energi i kroppen.

Herbal rettsmidler

Mange naturmidler inneholder anti-inflammatoriske stoffer som lette spenninger og betennelser i hele kroppen. Urtene white willow og mjødurt begge inneholder salisylsyre, et naturlig forekommende stoff som ligner på acetylsalisylsyre (aspirin). Ayurvedisk anti-inflammatoriske urter omfatter bukkehornkløver og gurkemeie, som også inneholder potente antioksidanter forbindelser. Flere "superfrukter", inkludert hyllebær, blåbær, granateple, acai og mangostan, også ha anti-inflammatoriske stoffer. Fordi ryggsmerter er ofte forårsaket av angst relaterte muskelspenninger, beroligende urter som kamille og vendelrot er også gunstig for mange mennesker.

Hva er årsakene til Venstre Flanke Pain?

Hva er årsakene til Venstre Flanke Pain?


Flanken er området av baksiden som ligger mellom bunnen av brystkassen og toppen av hoften. En rekke forskjellige sykdommer og tilstander kan forårsake smerter i venstre flanke. Avhengig av årsaken, kan venstre flankesmerter være mild og griner eller alvorlig nok til å uskadeliggjøre pasienten. Venstre flanke smerte kan noen ganger være ledsaget av feber, kvalme og oppkast.

Urinveiforstyrrelser

Urinveis lidelser, for eksempel en urinveisinfeksjon eller en obstruksjon av ureter kan føre til venstre flanke smerte. Urinlederne er rør som har urin fra nyren til blæren. Smerten fra en urinveisinfeksjon vil som regel også være ledsaget av hyppigheten av vannlating, lett feber og smerte mens urinering. Smerten fra en urinleder obstruksjon (ofte med en urinleder stein) vil generelt være mer alvorlig. En urinleder stein som sitter fast i ureter kan føre til smerter i enten venstre eller høyre flanke, og er den vanligste årsaken til smerter i siden.

Nyre Disorders

Venstre flanke smerte kan være forårsaket av en hvilken som helst av en rekke lidelser i det venstre nyre. De potensielle årsaker inkluderer nyre betennelse eller infeksjon, en renal cyste, en nyre hjerteinfarkt, traumer til nyrene, en nyre stein og en urinveisinfeksjon som har migrert til nyrene. Selv om nyrekreft kan føre til venstre flankesmerter, det vanligvis ikke komme plutselig og er vanligvis ledsaget av andre symptomer som hematuri, som er blod i urinen.

Divertikulitt

Divertikulitt oppstår når bakteriene blir fanget inne i små lommer som er dannet i veggen av tykktarmen, forårsaker betennelser og infeksjoner. De typiske symptomene på divertikulitt inkluderer magesmerter, feber, oppblåsthet, diaré eller forstoppelse, kvalme og oppkast og mangel på matlyst. Divertikulitt kan også være en årsak til venstre flanke smerte, selv om det vanligvis vil være ledsaget av de andre vanlige symptomer på sykdommen.

Gastrointestinal sykdom

Venstre flanke smerte kan også være forårsaket av en rekke andre gastrointestinale sykdommer. Magesår, aneurismer, abscesser, irritabel tarm syndrom, virus og matforgiftning kan alle føre venstre flanke smerte. Disse sykdommer og tilstander vil vanligvis presentere sammen med flere typiske gastrointestinale symptomer, imidlertid, og er mer tilbøyelige til å forårsake magebesvær eller bilateral flankesmerter heller enn smerte som er lokalisert på venstre flanke.

Andre årsaker til Venstre Flanke Pain

Andre årsaker til venstre flankesmerter omfatter brystsykdom, helvetesild og pankreatitt. Sykdommer i brystet, for eksempel hjertesykdom eller en lungeemboli, kan føre til smerter som stråler ned mot venstre flanke. Helvetesild kan også forårsake venstre flanke smerte som er ledsaget av et sviende utslett. Pankreatitt kan forårsake venstre flanke smerte som vanligvis oppstår i forbindelse med feber, en øm mage og rask puls.

Hva kan du fortelle fra en Spot Urin analyse?

Hva kan du fortelle fra en Spot Urin analyse?


Spot urin analyser brukes til å oppdage et bredt spekter av lidelser og tilstander. De kan detektere nyresykdommer, urinveisinfeksjon og diabetes, og de kan også brukes til å teste for vitaminmangel eller droger i kroppen. Forhøyet natriumnivået i urinen kan tyde på elektrolyttforstyrrelser. Spot urin analyse kan også oppdage graviditet.

Helse utredning og diagnostisering

En spot urin analyse kan utføres av fastlegen din til å vurdere din generelle velvære, ifølge Mayo Clinic. Mange symptomer kan be legen din for å bestille en urin flekk analyse, inkludert magesmerter, blod i urinen eller hyppig eller smertefull vannlating. Noen ganger kan kroniske sykdommer, slik som nyresykdom eller sykdommer i urinveiene, spør legen din for å bestille regelmessige sted urinprøver for å overvåke tilstanden din.

Hva kan man forvente

En spot urin analyse krever legen din for å få en prøve av urinen din. Vanligvis vil du bli bedt om å urinere i en steril kopp. Hvis du ikke klarer å urinere på grunn av smerter, infeksjon eller nyrestein, kan legen sette inn et kateter for å trekke ut urin. Et kateter er et tynt rør som er satt inn i urinrøret og gjenget opp til blæren, ifølge National Institutes of Health.

Resultater

Legen din vil først gjennomføre en visuell eksamen på urinen din for å fastslå om det er overskyet eller klart. Han vil lukte det å avgjøre om en uvanlig lukt er til stede. En peilepinnen (en plastlist med ulike kjemikalier på det) vil bli plassert i urinen din. Peilepinnen viser forskjellige farger for å indikere tilstedeværelse av ulike kjemikalier. Målepinner kan oppdage surhet, protein, sukker, ketoner og symptomer på infeksjoner, ifølge Mayo Clinic.

Identifikasjon

En unormal flekk urin analyse vil vise forhøyede nivåer av røde blodceller, glukose eller protein. Det kan også vise glukose i blodet, noe som kan være en indikasjon på en nyreforstyrrelse. Hvis den inneholder proteiner eller blod, kan det hende du har en urinveisinfeksjon. Hvis flekk urinanalyseresultatene viser unormale celler, kan det være et tegn på kreft. Hvis den inneholder humant choriongonadotropin (HCG) du kan være gravid, ifølge Medical News Today.

Oppdager autisme

Ny forskning fra Imperial College of London har identifisert uvanlig mikrober i tarmen av barn som lider av autisme. Mikrober kan identifiseres gjennom en flekk urin analyse. Imperial College Forskerne håper at oppdagelsen av disse mikrobene kan føre til nye behandlinger for autisme og til slutt til en kur.

Hva kan Endometriose Årsak?

Ubehag

Mange kvinner med endometriose opplever symptomer med sine perioder på månedlig basis, og andre opplever ingen symptomer i det hele tatt. En typisk resultat av endometriose er ekstremt smertefulle menstruasjonssmerter som vokser verre over tid. Endometriose kan også føre til pågående smerte på flere steder, blant annet korsryggen, tarmer og bekkenet. Forlagt vev vekst som endometriose årsakene kan også føre til smerter under samleie, så vel som under vannlating og avføring, spesielt mens du menstruerer. Andre symptomer kan være spotting som oppstår under midten av menstruasjonssyklusen, tretthet, diaré og forstoppelse.

Ufruktbarhet

Kvinner med endometriose har ofte problemer med å bli gravid og bære et barn til termin. Det er flere måter som endometriose forårsaker disse ufruktbarhet problemer. Først kan de vekster utenfor livmoren oppstår inni egglederne, hindrer et egg fra å passere inn i livmoren din. I tillegg kan de vekster vises på egglederne, eller på eggstokkene. Ekstra utvekster på disse områdene kan også hindre normal progresjon av et egg inn i livmoren for befruktning. Endelig kan smerte under sex føre deg til å begrense eller unngå samleie, derfor senke dine muligheter for unnfangelse.