Digidexo.com

varm følelse i venstre arm

Hva er årsakene til nummenhet i venstre arm?

Enhver følelse av nummenhet i venstre arm, eller en ekstremitet for den saks skyld, er en indikasjon på en nevral problemet. Nummenhet i armen også kan være ledsaget av prikking, tap av følelse eller mangel på mobilitet, noe som bør vurderes og behandles av familien din lege for å redusere sjansene for komplikasjoner eller varige skader. Dusinvis av forhold kan føre til nummenhet i venstre arm, og forstå noen av dem kan føre til at enkeltpersoner til raskt å søke legehjelp og råd.

Klemt nerve

En klemt nerve i nakken, ryggen eller skulderen kan forårsake en kriblende følelse i venstre arm. Nummenhet er ofte forårsaket av trykk mot nerver, noe som kan forstyrre blodstrømmen, meldinger nerve sti og nerveskader som påvirker følelsen.

Pleksusskade

Plexus brachialis er en bunt av nerver som går fra nakken gjennom skulderen. En klem, skadet eller skadet eller syk nerve i denne bunten kan påvirke noen del av arm og hånd, forårsaker nummenhet eller prikking som kan være konstant og bankende og føler seg som nåler.

Broken Skulder

Et brudd kan også forårsake nummenhet i venstre arm som et resultat av skade nerve vev eller blodårer. Fracture kan oppstå i krageben (kravebenet), scapula (skulderbladet), humerus (overarmsbenet), eller radius eller ulna (underarm bein).

Perifer vaskulær Issues

Trange blodårene i armen kan også lage prikking eller nummenhet i noen del av armen eller hånden. En viktig årsak til trange blodårer er et resultat av tilstoppede arterier forårsaket av høyt kolesterol, noe som skaper en oppbygging av plakk på blodårene.

Peripheral Neural Issues

En person diagnostisert med diabetes, parese eller andre forhold som påvirker nerve vekst og utvikling kan lide av perifere nerveskader til ekstremiteter.

Venstre Arm Prikking Symptomer

Prikkende følelse i venstre arm kan ikke være grunn til alarm; men det er en abnormitet som må sjekkes av lege. Hvis du opplever prikking symptomer i venstre arm eller andre steder på kroppen, kan det tas som et rødt flagg advarsel om at noe ikke kan være helt rett. Jo før du sjekke ut årsaken til symptomet, jo raskere kan du hindre eventuelle ytterligere problemer oppstår.

Årsaker

Årsakene til venstre arm kriblende symptomene kan variere fra små problemer til store misdannelser. Noen av de mulige årsaker til kriblende følelse kan inneholde:

En klemt nerve i nakken eller skulderen som kan forårsake nummenhet eller prikking i huden. Press på ryggsøylen forårsaket av en herniated disk. Carpal tunnel syndrom. Den "stikking" følelsen skyldes lem sovner fra å være i en bestemt stilling i lang tid. Bivirkninger fra bestemte medisiner. Multippel sklerose. Hjerneslag. Active skjoldbruskkjertelen. Dårlig sirkulasjon, noe som kan være forårsaket av plakk og kan være et mulig tegn på hjertesykdom.

Umiddelbar Care

Hvis du har et forhåndsdefinert sykdom som carpal tunnel syndrom eller smerter i korsryggen, kan det være visse øvelser du kan gjøre for å lindre symptomene dine. Det er svært viktig at du finne årsaken til symptomene så snart som mulig og få dem behandlet av legen din. Hvis årsaken til den kriblende kommer fra diabetes, vil du bli fortalt av legen måter å justere kostholdet ditt for å holde blodsukkernivået balansert. I tillegg må du diskutere med legen din mulige bivirkninger av eventuelle medisiner du tar for å lindre den kriblende symptomer.

Emergency Care

Ingen vet kroppen din bedre enn deg. Du vil vite forskjellen mellom en arm som har sovnet forårsaker prikking i huden eller en mulig medisinsk nødstilfelle. Ring 911 hvis noen av følgende skjer:
Hvis du oppleve kriblende følelse etter treffer hodet eller falle på ryggen.
Hvis du opplever fullstendig lammelse av armen.
Hvis du, til enhver tid, mister bevisstheten.
Hvis du opplever sløret tale eller synstap.
Hvis du opplever kontinuerlige svimmelhet eller muskelspasmer.
Hvis den kriblende forverres når du beveger armen.
Hvis du opplever brystsmerter og pustevansker.

Diagnose

Det vil være viktig at legen din stille konkrete spørsmål for å finne årsaken til din venstre arm prikking symptomer. Ettersom det er mange årsaker, å få riktig diagnose er viktig ved behandling av problemet effektivt. Kjenn din egen medisinske historie for å hjelpe legen forstå hvorfor du opplever disse symptomene. I tillegg kan det være en rekke tester du kan måtte gjennomgå for at din lege for å sikre en riktig diagnose. Beskriv symptomene så konkret som mulig. Vit når symptomene begynte, og hvor lenge du har vært inne i dem.

Betraktninger

Gå til legen din selv om du tror årsaken til dine symptomer er en liten en. På grunn av de mange årsaker til venstre arm prikking symptomer, vil du ønsker å være sikker på at det du opplever er ikke starten på en alvorlig sykdom. Husk at den kriblende symptomene er en advarsel tegn på at noe er galt med kroppen din. Være proaktive i å identifisere årsaken for å hindre at problemet blir verre.

Hva gjør Prikking i venstre arm Mean?

Hva gjør Prikking i venstre arm Mean?


Arm kribling, også kjent som parestesi, resultater fra dysfunksjonelle drift av nerver i venstre arm. Ofte, folk misdiagnose dette symptomet som noe å bli ignorert.

Stroke

Den kriblende i venstre arm kan indikere et slag symptom. Se etter tegn på alvorlig hodepine, vanskeligheter med å tale, visuell forvrengning og dårlig koordinering.

Heart Attack

Hvis du opplever prikking i venstre arm ledsaget av tetthet i brystet og stiv kjeve smerter, ring 9-1-1. Dette er hjerteinfarkt symptomer.

Carpal Tunnel Syndrome

Hvis ditt yrke inkluderer utstrakt bruk av fingre og hender, kan den kriblende følelse i armen være forårsaket av blokkert sirkulasjon på grunn av en klemt nerve i håndleddet, en tilstand som kalles Carpal Tunnel Syndrome. Kontorarbeidere, mekanikere eller musikere som grep gjenstander stadig vanligvis opplever Carpal Tunnel Syndrome.

Blodsirkulasjonen

Stramme klær, smykker og feil sovestilling kan innsnevre blodstrømmen. Folk også beskrive slike symptomer i eufemismer som "armen min sover." Ubehagelig sove eller vanskelige soveposisjoner føre denne armen kriblende følelse.

Andre

Prikking i venstre arm skje hvis du lider av og hva slags vascular problem, som constricts blodsirkulasjonen. Personer som lider av diabetes, muskel sklerose og migrene opplever også prikking.

Advarsel

Ikke overse den kriblende følelse i venstre arm, og sørg for å ta kontakt med 9-1-1 for hjerneslag og hjerteinfarkt symptomer.

Hvordan kan jeg avlaste Venstre Arm & Back Pain Do?

Hvordan kan jeg avlaste Venstre Arm & Back Pain Do?


Lindrende venstre arm og ryggsmerter er ikke en enkel ting å gjøre, siden det er mange forskjellige årsaker. Venstre arm og ryggsmerter kan være midlertidig eller langsiktig og kan forstyrre din daglige levende. Før du mottar behandling, se en lege for å finne årsaken til smertene. Det kan være vanskelig å fastslå, så legene vil vanligvis prøve ulike prosedyrer for å finne en kur. Inntil de finner svaret, kan de behandle smerte, slik at du kan fungere igjen.

Bruksanvisning

•  Bestem årsakene til venstre arm smerter. Se en kardiolog for å utelukke en mulig hjertesykdom. Innse at arm smerter kan også skyldes en plate skade i nakken eller fra spinal traumer irriterende nervene. Rådfør deg med en orthopedist eller en physiatrist, begge utdannet i å behandle smerte. Få en CAT scan eller MR for å forsøke å analysere problemet hvis det er nødvendig. Du kan ha trukket en muskel eller forårsaket betennelse i armen ved å sitte ved et skrivebord i lange perioder.

Identifiser ryggsmerter som en forutsetning for behandling. Vær oppmerksom på at noen ryggsmerter kan løse seg selv i et par uker. Lær mulige årsaker for eksempel plate skade eller spinal traumer. Sjekk for prikking eller nummenhet ved å trykke på huden for å se om du føler deg en sensasjon. Vite at det er 23 plater som utarte som du alder. Du kan ha spinal stenose, en tilstand som legger press på nervene. Se en orthopedist eller physiatrist som trolig vil bestille en MR eller CAT scan av ryggen.

Vurdere en smertebehandling senter for arm eller ryggsmerter eller begge deler. Følg instruksjonene som er gitt angående medisiner, som kan være anti-inflammatorisk, muskel relaxers eller smerte reduksjonsgir eksempel kortison. Slutte å røyke og gå ned i vekt hvis det er nødvendig. Unngå stress og korrigere holdning. Ordne for fysioterapi der massasjer og dype varmebehandlinger. Lære verdien av å trene. Få injeksjoner hvis legen din; disse kan inneholde kortison epidurals inn i ryggraden eller lidoderm inn triggerpunkter i en muskel. Unngå å bære tunge pakker og holde elementer tett inntil kroppen din. Hvis du arbeider på en datamaskin, stå opp og gå rundt hvert tjuende minutt. Vær forsiktig så du ikke faller.

Lær tilbake øvelser som foreslått av din fysioterapeut. Ligg på ryggen og flat den lille på ryggen mot gulvet og vippe oppover. Hold i 10 sekunder. Trekk knærne mot brystet og hold i 60 sekunder mens du ligger nede. Ligg på ryggen og rotere knærne til den ene siden. Hold i 60 sekunder. Alternativ til den andre siden.

Bruk hjem rettsmidler. Lag en varm komprimere og sette den på sår området i 20 minutter etterfulgt av is i 10 minutter. Ta hyppige turer. Lei en titalls maskin fra legen din. Dette er en liten enhet med batterier og elektroder som festes til det smertefulle området og forårsake vibrasjoner for å lindre smerte. Kjøp gnir fra stoffet butikken, spesielt de med capsaisin, et derivat av chilipepper. Bruk disse med jevne mellomrom etter behov.

Gå til en akupunktør for den gamle kinesiske nål behandling. Kjøp noen urte rettsmidler som capsaicin, ingefær eller gurkemeie. Besøke en spesialist i atferdsterapi eller biofeedback til å lære å kontrollere muskelspenning. Ta et bad med Epsom salt. Besøk en kiropraktor. Konsultere med en kirurg hvis ingenting annet fungerer.

Tips og advarsler

  • Les bøker som er anbefalt av American Chronic Pain Association slik som: "En tolv trinn Program for mestring ved kronisk smerte" av Dr. Richard A. Sternbach.
  • Hvis ditt første forsøk på lindring ikke fungerer, fortsette å prøve. Du vet aldri når du kan komme over din løsning.

Trøtthet og Venstre Arm Pain

Trøtthet og Venstre Arm Pain


Kardiopulmonære problemer forårsake venstre arm smerter med trøtthet, signaliserer en livsendrende hendelse. Det er nyttig å huske at andre, mindre skadelige forhold produsere de samme symptomene. Hvis venstre smerte arm og tretthet forekommer hyppig, bør du kontakte legen din.

Hjertesykdom

Ifølge Mayo Clinic, en innsnevring hjerteklaff (aortaklaffen stenose) og hjertesvikt føre til tretthet og venstre arm smerter som hjertet kjemper for å sirkulere blodet. Hvis hevelse, plutselig vektøkning og kortpustethet er til stede, søke medisinsk hjelp.

Skade

Venstre arm smerter kan peke til en venstre skulder rotator cuff tåre. Nakkeskader (whiplash og herniated cervical plater) kan utløse utstrålende smerter i enten arm. Muskelkramper og søvnløse netter legge til tretthet skapt av smerte generert av tåre.

Infeksjon

Venstre arm smerter og tretthet med feber, hevelse og rødhet antyder bein infeksjon (osteomyelitt). Leger utføre kirurgi for å drenere lommer av smitte fra området og fjerne eventuelle syke bein (debridement kirurgi).

Leddgikt

Degenerative joint sykdom i venstre skulder, venstre albue og håndledd utløser smerte og tretthet. Barometrisk endringer kan forsterke symptomer med ekstra stivhet og muskelsmerter.

Overforbruk

Spille et instrument for timer fører til smerte og tretthet. Tromboner, fioliner og bratsjer bruke musklene i venstre arm for stabilitet mens du spiller. Ta hyppige pauser hjelper slappe muskler, men å begrense antall praksis timer hver dag reduserer muskel kramper og hindrer tretthet fra å bli utbrent.

Hvorfor brystsmerter Radiate til venstre arm?

Hvorfor brystsmerter Radiate til venstre arm?


Et symptom på et hjerteinfarkt inneholder venstre arm smerter. Andre typer av brystsmerter, men stråle ned til venstre arm i tillegg. Nervene rundt brystet og hjertet handle annerledes enn noe annet sted i kroppen. Selv om venstre arm smertene ikke alltid bety en hjertesykdom, er det ikke noe man bør ignorere.

Forklaring

Nervene i og rundt hjertet ikke nøyaktig fastslå den nøyaktige plasseringen av smerte, sier Dr. Jeffrey P. Gress, en kardiolog. Disse nervene reagerer annerledes enn nerver i ekstremiteter som vondt i nøyaktig sted for skade. Når noen opplever brystsmerter og hjertesykdommer som for eksempel et hjerteinfarkt eller angina, de ofte føler smerten i armen eller kjeven. Denne type smerte kalles referert smerte, når nevrotransmittere bli forvirret og fortelle hjernen en annen del av kroppen gjør vondt.

Årsaker

Mange forhold forårsaker arm smerter forbundet med brystsmerter. Hjerte årsaker inkluderer angina og hjerteinfarkt. Også, noen ganger virusinfeksjoner forårsaker betennelse i og rundt hjertet, som fører til perikarditt og myokarditt. Esophageal spasmer noen ganger føre til brystsmerter samt halsbrann. Begge disse forholdene kan også stråle smerter nedover venstre arm. Lungelidelser som for eksempel en lungeemboli eller astma føre til brystsmerter også, ifølge Mayo Clinic.

Advarsel

Et hjerteinfarkt representerer en av de farligste årsakene til venstre smerte arm. Noen folk feil brystsmerter som stråler til arm smerter som halsbrann. Hvis venstre arm smerter, følger imidlertid svetting, svimmelhet, kvalme og kortpustethet, gå til sykehuset eller ringe raskt etter hjelp med en gang, sier Mayo Clinic.

Tester

Siden mange forhold forårsaker brystet og venstre arm smerter, leger utføre forskjellige tester for å fastslå den skyldige. En, elektrokardiogram, sjekker hjertet og registrerer alle sine elektriske aktivitet. Blodprøver viser leger enzym nivåer. Hvis enkelte enzymer registrere høyere enn normalt, kan legene finne årsaken til arm smerter. Mange ganger, akuttmottaket leger utfører røntgenundersøkelse på pasienter klaget over venstre arm smerter. Dette gir dem et bilde av ikke bare hjertet, men også blodkar og lunger.

Behandling

Leger behandler halsbrann med over-the-counter medisiner, eller reseptbelagte legemidler hvis tilstanden fortsetter. Mesteparten av tiden, folk kan unngå halsbrann ved å bo borte fra svært fet og sure matvarer. Folk opplever angina vanligvis får medisiner som nitroglycerin for å raskt og midlertidig utvide blodårene. Personer med venstre arm smerter på grunn av et hjerteinfarkt motta en angioplastikk eller hjertebypasskirurgi, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan tolke Nummenhet i venstre arm

Hvordan tolke Nummenhet i venstre arm


Nummenhet følte i venstre arm kan bety en rekke helseproblemer. Selv om dette er den tradisjonelle tegn på et hjerteinfarkt, husk at dette er ikke alltid tilfelle. Mens du bør ikke ignorere noen smerte som oppstår i kroppen din, hoppe til konklusjoner er ikke klokt heller. Hvis du føler vedvarende nummenhet i venstre arm eller hvis armen begynner å skade, selv om du ikke har vært engasjert i fysisk aktivitet, kontakt lege for å fastslå problemet.

Hvordan tolke Nummenhet i venstre arm

Hvis du trakk musklene i venstre arm spille idrett eller bære tunge gjenstander, kan det hende du har forstuet eller anstrengt armen. Nummenhet er et vanlig symptom på en slik skade. Bruk en ispose umiddelbart etter skaden. Rådfør deg med helsepersonell hvis du har skadet armen forårsaker nummenhet og kribling.

Hvis din venstre arm begynner å skade uten noen åpenbar grunn, bør du oppsøke lege. Avhengig av din alder, hjerteinfarkt eller hjerneslag kan være årsaken. Du kan også oppleve smerter i kjeve, venstre skulder, kortpustethet og en tetthet i brystet. Ta en aspirin for å hjelpe tynne blodet, og deretter gå til legevakten umiddelbart for å redusere muligheten for permanent skade på hjerte eller hjerne.

Gjentatte bevegelser er en annen årsak til nummenhet i både venstre og høyre arm. Hvis jobben din krever at du tilbringe timer å utføre de samme aktivitetene, kan du bli anstreng visse muskler. Besøk din lege for å avgjøre om du har carpel tunnel symdrome. Varierende arbeidsoppgaver, bor hydrert og ta hyppige pauser er alle måter å unngå denne tilstanden.

ett av symptomene av arvelig amyloidose er nummenhet i både venstre og høyre armer. Denne sykdommen er forårsaket av amyloid buildup i vev i kroppen. Amyloid er en av de fire essensielle proteiner som trengs for at kroppen skal fungere normalt.

Oppsøk lege for å forhindre plutselige tragedier fordi det er mange grunner til venstre arm nummenhet. Dersom nummenhet fortsetter for en dag eller lengre, må du kanskje ha røntgen gjort for å finne ut hvorfor nummenhet skjer.

Hint

  • Aldri ignorere smerte som oppstår i kroppen din som det kunne bety helseproblemer.
  • Denne artikkelen er på ingen måte er en erstatning for medisinske råd. Hvis arm nummenhet oppstår, kontakt lege umiddelbart.

Pulserende brystsmerter Akkompagnert med smerter i venstre arm

Pulserende brystsmerter Akkompagnert med smerter i venstre arm


Mens brystsmerter kan ikke alltid indikere en alvorlig tilstand, er det alltid anbefales å søke legehjelp for alvorlig ubehag i brystet. Brystsmerter ledsaget av venstre arm smerter er ofte forbundet med livstruende tilstander.

Betydning

Brystsmerter betyr ofte en alvorlig medisinsk tilstand. Medisinsk behandling bør ikke utsettes.

Thoracic aortaaneurisme

Pulserende brystsmerter kan være et symptom på en thorax aortaaneurisme. Denne tilstand inntreffer når en del av aorta svekker eller buler. Hvis det berørte området skal sprekke, er pasienten i fare for alvorlig blødning.

Heart Attack

Brystsmerter i forbindelse med hjerteinfarkt kan variere fra en person til den neste. Imidlertid bør noen form for ubehag i brystet sammen med venstre arm smerter tas på alvor. Brystet og venstre arm smerte er ofte et symptom på et hjerteinfarkt eller angina.

Aortadisseksjon

En aortadisseksjon oppstår når en del av aorta indre vegg blir revet eller ødelagt. Denne tilstanden kjennetegnes av plutselige og alvorlige brystsmerter som kan stråle ut til ryggen, skuldre, armer nakke, kjeve, mage og hofter.

Galleblæren angrep

Galleblæren smerte begynner vanligvis i øvre mageområdet, men det kan reise til brystet og armen området og føre til pulserende smerter under angrepet.

Forskjellen mellom blodtrykk i høyre arm Vs. Venstre Arm

Som hjertet pumper, sender det blod gjennom kroppen din, legge press på veggene i blodårene, spesielt blodårene dine. Blodtrykket er måling av styrken av blod gjennom fartøy. Hvis du er frisk, pumper hjertet ditt blod til alle kroppens celler uten å forårsake unødig stress på fartøyene. Blodtrykket måles vanligvis i enten høyre øvre eller venstre overarm. En normal blodtrykket er typisk mindre enn 120/80 mmHg (millimeter kvikksølv).

Forstå Numbers

Systolisk blodtrykk måler trykket når hjertet kontrakter, propelling blodet gjennom sirkulasjonssystemet. Dette er den øverste, høyere nummer i blodtrykksmåling. Diastolisk blodtrykk måler trykket som hjertet slapper av, representert ved bunnen, lavere tall. Blodtrykket svinger hver dag for en rekke årsaker: tid på dagen, aktivitetsnivå, stress, alder og fysisk form, blant andre, men konsekvent høyt blodtrykk (hypertensjon) krever endringer i livsstil og / eller medisiner til lavere trykk og stoppe blodårer fra å bli skadet.

Trykkforskjell mellom Arms

Det er en normal variasjon i inter-arm blodtrykk, eller trykket mellom høyre og venstre armer. Vanligvis er det mindre enn 10 mmHg og, ifølge American Heart Association, bør du snakke med legen din dersom forskjellen er gjennomgående større. Dette kan være en indikator på en underliggende tilstand som for eksempel koronarsykdom (CAD), innsnevring av arteriene som forsyner blod til hjertet, eller perifer vaskulær sykdom (PVD), innsnevring av andre blodårer som ikke fører blod direkte til hjertet .

Hvilke armen for å måle?

Fordi det er en trykkforskjell mellom armene, måling av begge armer i utgangspunktet er viktig for å hindre en feildiagnose av hypertensjon. Deretter, i henhold til American Heart Association, armen med høyere blodtrykk bør brukes til å avgjøre om du har høyt blodtrykk. Når overvåking hypertensjon, legen din vil sannsynligvis også bruke armen med høyere blodtrykk å veilede beslutninger. Når overvåking blodtrykket hjemme, bør du også bruke armen med høyere lesing.

PVD og CAD

I en 2007 japansk studie av 386 pasienter med mistanke om CAD, ble 63 prosent av de med inter-arm blodtrykksforskjeller funnet å ha sykdommen. En 1991 studie ved Johns Hopkins Medical Institutions fant at en signifikant forskjell i inter-arm blodtrykk er oftere symptomatisk for PVD. Studien fant en større "forekomst og omfang" av forskjell i høyre og venstre arm blodtrykk med PVD enn med CAD. Interessant, fant studien at verken arm konsekvent hadde høyere trykk.

Risikofaktorer

Mens inter-arm blodtrykk kan være en indikator på en underliggende sirkulasjons tilstand, det er andre risikofaktorer som kan indikere enten PAD og CAD. Disse inkluderer røyking, høyt kolesterol, fedme, diabetes, høyt blodtrykk og en stillesittende livsstil. Røykeslutt, kontrollere diabetes og høyt blodtrykk, spise et sunt kosthold og trener hjelp forebygging av sykdommer.

Venstre-arm smerter Symptomer

Voksne og barn kan utvikle symptomer på smerter i venstre arm, som inneholder tre store bein og mange muskler og leddbånd. Selv om smerter i venstre arm ofte resultater fra en skade relatert til idrett, mosjon eller overdrive, kan denne tilstanden også være et tegn på et alvorlig helseproblem. De fleste arm-smerter symptomer forsvinner vanligvis med egenomsorg hjemme, selv om symptomer som vedvarer eller forverrer bør vurderes av en lege.

Typer

Arm-smertesymptomer kan utvikle seg hvor som helst fra skulderen til håndleddet, og kan kjennes fra dypt inne i armen eller nær overflaten av huden. Arm smerter forårsaket av overforbruk kan føles som en kontinuerlig kjedelig verke eller intermitterende bankende mens smerter forårsaket av alvorlige skader kan utvikle seg plutselig og intenst. Smerten kan skje bare med bruk eller bevegelse, eller det kan være konstant til stede, selv når armen er i ro.

Årsaker

Enhver skade eller skade på muskler, sener, leddbånd eller bein i armen kan føre til symptomer på venstre arm smerter. I tillegg kan folk med nervelidelser slik som postherpetisk neuralgi, perifer neuropati og utvikle diabetisk nevropati smerte arm. Noen mennesker kan utvikle symptomer på smerter i venstre arm, i tillegg til andre symptomer, samtidig som de har et hjerteinfarkt.

Identifikasjon

Personer med venstre arm smerter som varer i mer enn én eller to dager kan også legge merke til unormal rødhet, hevelse, forvrengning eller sår i armen. En lege diagnoser symptomene på armen smerte ved visuell undersøkelse, gjennomføre tester for forståelse og styrke, og imaging teknikker som X-ray eller magnetisk resonans imaging (MRI). Personer med alvorlig arm smerter ledsaget av feber eller apati bør søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Betydning

Venstre-arm smerter som vedvarer og forblir ubehandlet kan føre til betydelig ubehag, manglende evne til å sove eller utføre normale daglige aktiviteter som å kle på. Personer med belastningsskader eller stammer som fortsetter å bruke armen kan oppleve en forverring av skaden. Plutselig og alvorlig arm smerter kan være et tegn på en medisinsk krise, noe som kan føre til døden hvis den ignoreres.

Forebygging / løsning

Folk som jobber med langvarig eller intens fysisk aktivitet bør vurdere å ta hyppige pauser for å unngå å utvikle eller forverre arm smerter. Barn som deltar i idrett bør passe på å bruke verneutstyr under alle aktiviteter. Ved hjelp av ergonomiske hjelpemidler i arbeid og delta i fysioterapi og skånsom trening kan redusere symptomer arm-smerter forårsaket av muskel og nerve lidelser.

Behandlinger

Behandlinger for arm-smertesymptomer avhenge av årsaken og alvorlighetsgraden av tilstanden. Ifølge Mayo Clinic, er prisen metoden ofte anbefalt, som er Protect, Rest, Ice, Komprimer og Elevate. Personer med arm smerter kan også ta smertestillende midler eller muskel relaxers som foreskrevet av lege, og alvorlige skader kan kreve kirurgi for å kurere smertene.

Hva er årsakene til smerter i venstre arm?

Årsaker til smerter i venstre arm er mange. Det mest illevarslende årsaken er hjerterelaterte. Et hjerteinfarkt kan begynne med brystsmerter som stråler ut i venstre arm. Andre årsaker kan omfatte skade, muskelsmerter, leddgikt av overforbruk.

Time Frame

Så snart de individuelle erfaringer venstre arm smerter, bør han varsle sin lege umiddelbart. Smerter i venstre arm kan tyde på et hjerte problem, og med rask medisinsk intervensjon, kan komplikasjoner minimeres.

Identifikasjon

Identifisere årsaker til smerter i venstre arm kan gjøres ved fysisk undersøkelse, røntgen, blodprøver og vurdering av pasientens beskrivelse av smerte.

Forebygging / løsning

Løsninger på årsaker til smerter i venstre arm omfatter tidlig intervensjon og behandling av de underliggende årsakene. Anti inflammatoriske medisiner og andre smertestillende midler er vanligvis effektiv i behandling arm smerter. Hvis årsaken er hjerterelatert, kan behandlingen omfatte medisiner, sunt kosthold, mosjon, og kanskje kirurgisk inngrep.

Betraktninger

Den enkelte må vurdere at ikke alle årsaker til smerter i venstre arm er knyttet til et hjerteinfarkt. Selv om en hjerte årsak kan være årsaken til smerten, med mindre smertene stråler fra venstre bryst området til venstre arm, sjansene er det er ikke relatert til hans hjerte.

Advarsel

Selv om mesteparten av tiden årsaker til smerter i venstre arm ikke er forårsaket av et hjerteinfarkt, når som helst en person opplever denne typen smerte, bør han umiddelbart få legehjelp. Tidlig behandling er viktig i diagnose og behandling av disse årsaker.

Årsak til smerte i venstre arm

Venstre arm smerter kan være foruroligende, som det er ofte knyttet til hjerteinfarkt symptomer. Mens venstre arm smerte er alltid verdig en lege besøk, er det ikke alltid grunn til alarm.

Betydning

Venstre arm smerte som er forbundet med et hjerteinfarkt vil også omfatte andre symptomer på et hjerteinfarkt. Også til stede kan være brystsmerter, tetthet rundt brystet, pustevansker, og svetting. Umiddelbar medisinsk behandling er nødvendig.

Injury

En skade i armen, muskler og / eller ledd kan forårsake smerte. Overforbruk, et brudd, et brukket bein, en revet leddbånd, eller en øvelse-relaterte skader kan alle føre arm smerter og krever behandling og hvile. Bursitt, senebetennelse, og nerveskader er alle mulige årsaker.

Fall eller Repetitive stess

Et fall eller en skade fra en ulykke kan være en annen årsak til venstre arm smerter. Repetitive stress skade eller carpal tunnel syndrom kan også være å klandre.

Angst

Panikkanfall eller angstlidelser kan manifestere seg gjennom venstre smerte arm. Begge kan føre til at hjertet til å slå hardere og dermed legge vekt på musklene rundt og kobler seg til armen. Meditasjon, kan avspenningsøvelser og biofeedback hjelpe.

Tennis Elbow

Spille tennis er ikke alltid årsaken til tennis albue, og smerten fra denne tilstanden kan påvirke hele armen. Det kan skyldes overforbruk eller noen repeterende aktivitet. Smerten er vanligvis rundt albuen området, og det kan også føre til smerter og svakhet i håndleddet og den nedre armen.

Advarsel

Se en lege umiddelbart hvis venstre arm smerter kommer plutselig, hvis det er en utstående bein, hvis andre skader er til stede, eller om det er blødning. Mindre alvorlige arm smerter reagerer på prismetoden: beskyttelse, hvile, is, kompresjon, høyde.

Hva er årsakene til Prikking i venstre arm?

Hva er årsakene til Prikking i venstre arm?


Når det oppstår prikking i armen din, enten det er venstre eller høyre arm, kan det være grunn til parestesi, noe som betyr at du opplever unormale følelser i huden, for eksempel prikking eller svie og kløe. Parestesi er generelt resultatet av perifer nerveskade.

Nevrologisk System

The Mayo Clinic forklarer at nerveskader kan forårsake perifer neuropati, signalisert av prikking og nummenhet. Nerveskade kan være et resultat av infeksjon, skade, eksponering for giftstoffer og metabolske problemer. Diabetikere ofte lider av nerveskader.

Betraktninger

Kribling i armen kan være forårsaket av en subluxated første ribbe, som er referert til som torakal utløps et syndrom. Når dette skjer, kan det nerve og arterie i halsen bli klemt, forårsaker diffuse kribling i stedet prikking i en bestemt del av armen, ifølge Chriopractic-help.com. Dette er beskrevet som en dermatomal mønster.

Eksempel

Et eksempel på dermatomal mønsteret er når du føler prikking i overarmen på siden og kanskje også i nedre arm. Dette kalles C5 dermatome og kan føre til svake biceps og deltoid muskler samt tennisalbue hvis den ikke behandles.

Neck Nerver

En irritert hals nerve fører til at huden din til å bli veldig følsom. Til slutt armen kan bli nummen.

Leddene

Leddene i halsen må flytte for å holde seg friske. Hvis noe skjer som fikser disse leddene, og de er ikke lenger bevegelig, sulter dette brusk av næringsstoffer og oksygen og giftige avfallsstoffer bygge opp. Avfallsprodukter irritere nerve i nakken, noe som fører arm kribling.

Leddgikt eller skiveutglidning

Hvis du har leddgikt og endringer forekommer i underarmen som følge av denne tilstanden, kan dette resultere i smerter i armen samt kribling. Prikking i venstre eller høyre arm kan også være et resultat av en skiveutglidning i ryggen.

Arm smerte kur

MayoClinic.com sier: "Armene består av tre store bein og nerver samt muskler, sener og leddbånd. Alle er utsatt for skade eller skade som kan føre til arm smerter." Arm smerte er mer enn et irritasjonsmoment. Det kan forstyrre de daglige aktivitetene i livet. I sjeldne tilfeller kan det være et symptom på en alvorlig sykdom.

Mulige årsaker

Det er hundrevis av mulige årsaker til arm smerter. I mange tilfeller er armen smerte forårsaket av skade. Andre årsaker inkluderer slitasjeskader, som carpal tunnel syndrom, og bursitt, senebetennelse eller stammer. Leddgikt er en annen vanlig årsak til arm smerter. Autoimmune sykdommer som fibromyalgi kan også være den skyldige.

Hjem Behandling

For smerte som du enkelt kan identifisere som ubetydelige, anbefaler MayoClinic.com prisen tiltak. "P" står for beskytter armen. "R" er for hvile fra dine vanlige aktiviteter før det blir bedre. "I" betyr å sette en ispose på det i 15 minutter tre ganger daglig. "C" betyr bruke en kompresjonsbandasje på det berørte området for å hjelpe med hevelse. "E" er for å heve armen når det er mulig.

Mens leger vil ofte anbefale fysioterapi for å hjelpe med arm smerter og bedre utvalg av bevegelse til en skadet arm, aldri forsøke å utøve eller strekke armen på egen hånd uten å søke råd fra en medisinsk faglig.

Over the counter smertestillende medikamenter kan være nyttig for å redusere smerte og hevelse. Ibuprofen eller paracetamol er populære valg. Følg alltid bruksanvisningen i pakken.

Leddgikt smerte kan bli hjulpet ved å bruke en varmepute eller disponibel varme wrap til det berørte området.
Den medisinske nettstedet WrongDiagnosis.com anbefaler at du alltid oppsøke lege før du starter noen løpet av behandlingen.

Kiropraktor Dr. Scott Cady of Sunnyvale, gir California en liste over "don'ts" for personer med arm smerter på sitt nettsted DrScottCady.com. Noen av disse inkluderer å unngå å sove på en stabel med pute, ikke bærer tunge poser med en skulderstropp på den armen, og blir flittig om din holdning.

Se en lege

Det kan ofte være vanskelig å vite når du skal søke legehjelp for din arm smerter. En av de første tegnene på et hjerteinfarkt kan være en smerte i venstre arm. Hvis du har sterke smerter som kommer plutselig, sammen med en følelse av trykk i brystet, kontakt lege umiddelbart.

Hvis du opplever en skade i armen der du hører et klikk, har problemer med å bevege armen på vanlig måte eller har hevelse, se en lege umiddelbart. Hvis du mistenker at du har brutt armen eller håndleddet, bruke kjøleelementer og bruke en slynge for å stabilisere den til du kommer til en lege.

Dersom tilstanden ikke blir bedre etter en uke, er det også lurt å se familien din lege.

Hvordan vite om Left Arm Pain Is hjerte relaterte

Hjertesykdom er den største dødsårsaken i USA. Ofte er disse dødsfallene kommer i form av et akutt hjerteinfarkt, eller et hjerteinfarkt. Dette oppstår når blodtilførselen til hjertet blir avbrutt, forårsaker potensielt dødelig skade på hjertemuskelen. Et hjerteinfarkt har mange symptomer, inkludert plutselige smerter i brystet. Denne smerten kan stråle ut til nakke, rygg, og ofte til venstre arm, som hjertet er på venstre side av kroppen.

Hvordan vite om Left Arm Pain Is hjerte relaterte

Se etter andre symptomer på hjerteinfarkt. Hvis din venstre arm smerte er hjerterelatert det vil bli ledsaget av press på brystet, som om det var en vekt liggende på brystkasse. En klemme følelse i brystet, kortpustethet, svetting og følelse av å besvime eller kvalm er andre symptomer som vil følge hjertet relatert venstre arm smerter. Ring 911 umiddelbart, og ta aspirin umiddelbart etterpå. Tygge en 325 mg tablett av hurtigvirkende aspirin vil hjelpe avverge hjertesvikt.

Hvis du ikke opplever andre symptomer på hjerteinfarkt, bør du vurdere andre årsaker til arm smerter. Trauma til arm, nakke eller skuldre kan forårsake smerte å stråle gjennom armen. Kroniske tilstander som senebetennelse, leddgikt, og selv diabetes kan være kilden til smerten. Hvis du vet at du er utsatt for disse forholdene, er smerter i venstre arm sannsynligvis ikke hjerte relatert.

Hvis smertene ikke forsvinner med smertestillende og tid, bør du kontakte lege. Du kan lide av en underliggende medisinsk tilstand som perifer nerve komprimering eller karsykdom, som kan eller ikke kan være hjerterelatert.

Arm Sling Teknikker

Arm Sling Teknikker


Når en venn eller et familiemedlem skader en arm med en pause eller forstuing, gi støtte med en gang ved å lage en slynge fra elementer du har i ditt hus, bil eller til og med på ryggen. Støtte armen gir smertelindring, oppfordrer blodsirkulasjonen og bidrar til å hindre ytterligere skade. Ingen spesielle forsyninger er nødvendig; bare vanlige elementer du allerede eier.

Før du påfører Sling

Før immobilisere en arm med en slynge, er det viktig å ivareta kutt, skrubbsår og andre typer blødning. Hvis du mistenker et brukket bein, bruke en skinne for å immobilisere arm ved å plassere armen på et stivt underlag som en linjal eller rullet opp avisen, og innpakning armen løst med gasbind. Hvis et brukket ben stikker ut gjennom huden, også kjent som en forbindelse brudd, krever at pasienten øyeblikkelig medisinsk hjelp. Heve nøye armen, og vær forsiktig for å unngå ytterligere skade, forklarer Medline Plus. Kompliserte brudd bære en risiko for at pasienten sjokk, avkuttede blodårer og en livstruende blodtap.

Triangle Sling

Slynger er vanligvis laget av stoff som er solid nok til å immobilisere arm og stor nok til å vikle rundt pasientens skulder for støtte. Du trenger et stykke tøy ca 40 inches kvadrat, konstaterer Harvard Medical School. Hvis du er borte fra hjemmet, klippe eller rive en skjorte, jakke eller annet stykke stoff. Brett torget i to, noe som skaper en trekant. Plasser den ene enden av trekanten på pasientens skulder, med resten av trekanten som ligger mot brystet. Midtpunktet i trekanten skal peke mot venstre side av kroppen hvis venstre arm er skadet, eller høyre side hvis den høyre armen er skadet. Den andre enden av trekanten skal peke nedover. Ordne den skadde arm, bøyd over brystet ved albuen, på toppen av trekanten med hånden høyere enn albuen. Hev nederste punkt i trekanten opp og over utsiden av armen, mot den motsatte skulderen. Knytte de to trekant ender sammen i halsen, og justere for komfort.

Alternativ Sling

Lag en erstatning slynge fra belter, strømper, bånd eller andre fleksible elementer lenge nok til å støtte armen, antyder Family Education. Plasser den ene enden av bæreren på skulderen på motsatt side av skadet arm med andre enden pekende nedover brystet. Ordne armen over brystet som med alle andre slynge, og pakk elementet over utsiden av håndleddet og opp til motsatt skulder. Fest i nakken. Bruke et andre element på samme måte for å støtte albuen.

Andre Sikkerhetstiltak

Sjekk pasienten ofte å være sikker på at fingrene ikke blir blå eller bli kald, noe som er et tegn på tap av sirkulasjon. Løsne slynge eller bandasjer etter behov. Hvis pasienten ser ut til å være i sjokk, er det viktig å holde ham i ro og varme ham med tepper, jakker, avis eller noe annet tilgjengelig. Sjokk varseltegn inkluderer kjølig, fuktig hud, svak puls, blek farge, grunne pust, forvirring og bevisstløshet.

Hvordan få Skinny Arms

Hvordan få Skinny Arms


Når en kvinne gevinster vekt, en av de mest åpenbare indikatorer er størrelsen på armene. Mange kvinner ønsker å bli kvitt pløsete triceps og tone opp, men kanskje ikke vet den beste tilnærmingen. Men effektive måter eksisterer for å miste fett rundt armene og oppnå tilfredsstillende resultater som vil forlate armene passform og ser fabelaktig.

Hvordan få Skinny Arms

Blast fett med hjerte-øvelser. Sett kroppen i fettforbrenningen bevegelse ved å innlemme cardio i din styrke-trening rutine. Ifølge "Shape" magasinet, vil 20 minutter med kardio trening om dagen for eksempel en tredemølle gå eller løpe, en tur i parken eller elliptisk trening hjelpe deg å kaste pounds.

Innlemme styrketrening i ditt treningsprogram. "Self" magasinet sier at du bør gjøre styrke øvelser minst to ganger per uke. Men du bør gjøre din styrke øvelser på 2 nonconsecutive dager i stedet for to dager på rad.

Gjør arm hever bruker 2 til 10 kilos vekter. "Self" magasinet foreslår å bruke vekter som gir nok motstand og gjøre alt fra åtte til 12 repetisjoner, vekslende fra høyre arm til venstre arm. Ta en 30-sekunders pause og gjenta armen hever i tre sett. Denne øvelsen er rettet mot armer og skuldre.

Bruk en stabilitet ball. Med stabilitet ball, kan du gjøre push-ups ved å plassere hendene i sentrum av ballen og senke kroppen til ca 1 cm fra ballen og løft kroppen opp igjen til den opprinnelige push-up posisjon. "Self" anbefaler å gjøre alt fra 10 til 12 repetisjoner av denne triceps-targeting beveger seg i minst to sett.

Walk mens toning armene. Ifølge "Fitness" magasinet, trenger du ikke vekter for å tone opp armene mens du går. Magasinet foreslår å innlemme fire enkle arm-toning trekk mens du går; oppreist rad, der du løfter albuene ut til sidene på skuld høyde, klemme skuldre og øvre rygg sammen; den brystpress, løfte begge armene opp foran deg med håndflatene vendt opp og klemme på brystet; den laterale trykk, heve albuene ut på skuldrene høyde og svinge nevene ned og ut til armene er utvidet; og ett-arm omvendt fly, med venstre hånd på hofte og høyre hånd i en neve på toppen av motsatt hånd, løft høyre hånd diagonalt inntil forlenges opp med håndflaten vendt forover, deretter lavere tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta 25 repetisjoner på hver arm for alle øvelser.

Heart Attack Arm Pain

Heart Attack Arm Pain


Et hjerteinfarkt eller hjerteinfarkt, skjer når hjertet ikke får nok oksygen. I motsetning til TV-skildringer, ikke dette skje plutselig, det kan ta lang tid å bygge opp til et hjerteinfarkt. Når det skjer, er det imidlertid en lett gjenkjent symptomet å lete etter: arm smerte.

Heart Attack Arm Pain

Ifølge helse media forlag medicinenet, arm smerte er en av symptomene på et hjerteinfarkt. Det kan begynne i brystet og deretter stråle ut til armen, eller bare være lokalisert i skulderen og ermet.

Bryst og arm smerter Med hjerteinfarkt

Oftest, i henhold til American Heart Association, brystsmerte og ubehag i midten av brystet er det vanligste symptom, men dette smerte spre seg til armene. Det er beskrevet som en dyp, tung smerte eller ekstremt press i brystet, og skyting smerter i armene.

Arm Pain Myter

Arm smerter ikke trenger å være i den venstre arm, i henhold til medicinenet. Det kan skje i enten høyre eller venstre arm, eller begge deler samtidig. Arm smerte fra et hjerteinfarkt avhenger av hvilke nerver er aktivert og hva arterie blir påvirket under et hjerteinfarkt, så du kan ikke oppleve noen arm smerter.

False Alarm

Uansett hva som forårsaker din arm smerter (stress angrep ofte etterligner hjerteinfarkt), bør du kontakte helsepersonell umiddelbart for å finne ut hva som skjer, anbefaler American Academy of Family Physicians.

Hva Else Årsaker Arm Pain

Ifølge Mayo Clinic, arm smerter kan skje fra skade, fra forhold som Carpal Tunnel Syndrome eller leddgikt, eller fra en anstrengende trening. Du bør kontakte lege dersom smertene plutselig eller gradvis synes å øke i intensitet rundt skulderen og brystet, og du føler en økning i trykket på brystet.

Silent hjerteinfarkt

Ikke alle hjerteinfarkt kunn seg med arm smerte eller brystsmerter. Omtrent en fjerdedel av alle hjerteinfarkt presentere ingen symptomer, ifølge medicinenet og de er spesielt vanlig for personer med diabetes.

Hvordan avlaste Arm Pain

Enten arm smerter skyldes repeterende bevegelser, overdrive eller direkte traumer, kan det være upraktisk eller ødeleggende. Fordi du stadig bruker armene i løpet av dagen, er smerte vanskelig å ignorere. Heldigvis kan noen enkle hjem behandlinger bidra til å lindre smerten. Ved første tegn på ubehag, kan du prøve disse trinnene før du fortsetter å bruke armen normalt. Hvis ingenting hjelper, bør du oppsøke lege.

Bruksanvisning

•  Identifiser kilden til arm smerter. Skrive, spille et instrument, eller hagearbeid kan føre til en smertefull repeterende bevegelser skade. Tennis eller golf idrettsutøvere er utsatt for belastningsskader, som er de som har arbeidet med sine hender for en levende. Direkte traume, slik som et fall, kan forårsake brudd eller en smertefull forstuing i armen.

Hvis du har en repeterende bevegelser skade, stoppe bevegelsen umiddelbart. For alle typer arm smerter, holde armen i ro så mye som mulig. Hvile før armen smerte ikke lenger plager deg.

Påfør en ispose til den smertefulle delen av armen.

Heve armen. Mens du sitter, kan du bruke en pute i brysthøyde. Mens du går og beveger seg rundt, bruker en slynge.

Bruk mild massasje til nakke og skuldre. Arm smerte kan noen ganger være forårsaket av strekk i andre deler av kroppen.

Før gjenoppta noen aktivitet, endre ergonomi arbeidsområdet eller opplæring området .. Hvis armen smerte er forårsaket av hunching skuldrene og bøye albuene som du skriver, kan du bruke en kontorstol som gjør at du kan lene deg tilbake fra tastaturet og slappe armene mens du jobber. Hvis bowling forårsaker din arm smerter, prøv en lettere ball.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke er i stand til å fullstendig stoppe aktiviteten som forårsaker smerte, ta hyppige pauser. Bare ta en smertestillende hvis foreskrevet av legen din, eller hvis smertene er distraherende. Det er best å overvåke smerten nøye, for å se om det er bedre, i stedet for å blokkere det ut. Øvelser kan hjelpe arm smerter. Men hvilken type trening bestemmes av årsaken til smertene dine, så se en fysioterapeut.
  • Aldri la arm smerter gå ubehandlet i mer enn tre dager. Hvis disse tipsene ikke gi lindring, gjøre en avtale for å se din lege umiddelbart. Ikke la ispose på i mer enn 20 minutter om gangen. Sterke smerter som stråler ned i venstre arm kan være et signal om at du har et hjerteinfarkt. Ring 911 hvis du opplever denne type arm smerter.

Typer Ortopediske Arm Bukseseler

Ortopediske arm bukseseler brukes til å stabilisere tommel, håndledd, albue eller skulder ledd og bein. Arm bukseseler er vanligvis foreskrevet av en lege etter en skade og hindre ytterligere skade på et bein eller ledd. Ortopediske arm bukseseler kommer i forskjellige størrelser og stiler for å passe det området som trenger ekstra støtte. Arm bukseseler kan kjøpes på narkotika, avdelinger og medisinsk forsyne butikkene. Noen ganger kan en ortopedisk arm brace må være skreddersydde for å gi den beste støtte for pasientens behov.

Tommel Bukseseler

Tommel bukseseler kommer i to stiler: stabilisator og splint skjemaet. De kan bæres på høyre eller venstre hånd. En tommelfinger stabilisator stag er for stabilisering av de lavere tommelfingerleddene tillater dem tid til å gro. Tommel skinne bukseseler brukes til skader, leddgikt og senebetennelse i håndleddet og tommelen. Tommel bukseseler holde leddet støttes samtidig gir full bruk av hånden uten å begrense bevegelsen. Stabilisatorer og bukseseler brukes også for skader forbundet med sport og arbeidsrelaterte repetitive strain problemer.

Wrist Bukseseler

Wrist bukseseler kommer i forskjellige stiler, avhengig av pasientens behov. Wrist bukseseler kan kjøpes som band, wraps eller bukseseler med metallinnlegg for ekstra støtte. De kan bæres på høyre eller venstre håndledd. Wrist bukseseler brukes til å gi den støtte som trengs på grunn av repeterende bevegelser skader, leddgikt, senebetennelse og til hjelp i utvinning fra kirurgi eller brudd.

Elbow Bukseseler

Typene albuen støtte produkter tilgjengelig er brace, komprimering og wrap. Albue bukseseler kan bæres på høyre eller venstre arm. Albue bukseseler gi smertelindring assosiert med tennis albue, senebetennelse, forstuinger og belastninger. Andre forhold albue bukseseler brukes til omfatter bedre blodsirkulasjon, revmatiske lidelser og leddgikt.

Skulderbukseseler

Skulderbukseseler er tilgjengelig som vester, stabilisatorer eller wraps. De kan brukes til enten venstre eller høyre skulder. Skulderbukseseler gi støtte og avlastning for forhold som rotator cuff skader, leddgikt, dislokasjoner, bursitt og etter kirurgi for å begrense bevegelsen av skulderleddet.

Konklusjon

Ortopediske arm bukseseler brukes til å gi riktig støtte og stabilisering trengs etter en skade, operasjon eller annen smertefull tilstand. Arm bukseseler kan kjøpes i en butikk uten resept. Det er viktig å se en lege for å være sikker på at den riktige seler blir brukt. Hvis tilstanden er mer enn en enkel forstuing eller belastning, kan en lege gi råd til pasienten som ortopedisk arm brace er hensiktsmessig.