Digidexo.com

bihulebetennelser fra rotfyllinger

Akutt Bihulebetennelse Symptomer

Akutt bihulebetennelse er en smertefull og plagsom tilstand ofte forårsaket av forkjølelse, men kan også skyldes andre virus, sopp og bakterielle infeksjoner. Symptomene på akutt bihulebetennelse kan vare i opptil to uker, og inkluderer produktive hoste, lunger og smerter i ørene, kjeve og ansikt. Tenk på dette informasjon om symptomer på akutt bihulebetennelse fra Mayo Clinic.

Hodepine

Akutt bihulebetennelse kan forårsake hodepine, som kan være alvorlige, fra trykk og væske som bygger seg opp i bihulene.

Øreverk

En øreverk er et symptom på akutt sinusitt forårsaket av fluid som bygger seg opp i løpet av ørene og kan resultere i brudd av trommehinnen, noe som krever medisinsk behandling.

Jaw Pain

Smerter i bein i kjeven og tennene er symptomer på akutt bihulebetennelse som kan reduseres ved smertestillende midler som ibuprofen eller naproxen natrium.

Hevelse

Hevelse i ansiktet, spesielt rundt templene, øyne, nese og øvre kinn er et symptom på akutt bihulebetennelse som kan føre til smerter og ømhet.

Hoste

Tykt slim som resulterer av akutt bihulebetennelse kan føre deg til å hoste, særlig om natten eller mens du ligger nede.

Sår hals

Drenering av nesegangene fra akutt bihulebetennelse kan føre til betennelse og resultere i en sår hals og hes stemme.

Congestion

Alvorlig nese og bihuler lunger er symptomer på akutt bihulebetennelse som gjør puste gjennom nesen vanskelig.

Behandling for Irritert Sinuses Etter en bihulebetennelse

Behandling for Irritert Sinuses Etter en bihulebetennelse


Selv etter en bihulebetennelse er kurert av antibiotika, kan sinus hulrom fortsatt være irritert eller betent. Medisinske og naturlige måter er tilgjengelig for å lindre og behandle sinus hulrom, slik at den går tilbake til normal og sunn tilstand.

Natural Approach

Noen naturlige måter å behandle irritert bihulene etter en bihulebetennelse er saltvann nesespray, en neti pott og kjører en luftfukter om natten mens du sover. Bruk disse naturlige metoder daglig for best resultat.

Medisinsk Approach

Ved hjelp av en anti-inflammatorisk narkotika som ibuprofen vil bidra til å lindre smerter forbundet med de irriterte bihuler og redusere betennelse. Ta en anti-inflammatorisk narkotika etter en bihulebetennelse hvis du opplever smerte.

Fordeler

Ved hjelp av både naturlige og medisinske tilnærminger etter en bihulebetennelse vil bidra til å forhindre bihulebetennelse fra å returnere. Irriterte bihulene kan hovne opp og bli smittet på nytt hvis den ikke behandles riktig ifølge Dr. Murray grossan, øre, nese og hals spesialist.

Betraktninger

Ikke ta noe narkotika i mer enn 14 dager uten å konsultere med legen din. Mange legemidler kan ha negative effekter på kroppen din hvis du har andre helsemessige forhold som hjertesykdom eller høyt blodtrykk.

Misforståelse

Mange tror at når en bihulebetennelse er borte, at det ikke vil komme tilbake. Dette er bare sant hvis en person sikrer at alle sinus problemer, inkludert lunger, trykk og smerte, blir behandlet på riktig måte. En bihulebetennelse kan lett oppstår på nytt hvis sinus hulrom er fortsatt irritert, ifølge grossan.

Antibiotika brukes til å behandle bihulebetennelse

Antibiotika brukes til å behandle bihulebetennelse


Antibiotika brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier. Ulike typer av bakterier kan forårsake en bihulebetennelse, eller bihulebetennelse. Noen av disse bakteriene kan kun bli drept av ved hjelp av den riktige antibiotikum. En lege vil foreskrive de aktuelle antibiotika, avhengig av hvilken type bakteriell infeksjon som har forårsaket din bihulebetennelse. Det er flere antibiotika å velge mellom.

Penicillin

Penicilliner er et smalspektret antibiotikum, som betyr at de vil bare drepe noen få former eller typer bakterier. Penicillin holder bakteriene i å vokse ved å stoppe bakterier fra å bygge sine cellevegger. Uten sterke murer, kan bakterier ikke overlever. Den vanligste typen penicillin antibiotika foreskrevet for en bihulebetennelse er Amoxicillin (Amoxil). Det er vanlig for leger å anbefale en 5- til 7-dagers kur med antibiotika for bihulebetennelse.

Fluorokinoloner

Fluorokinoloner er en form for bredspektret antibiotika. Fluorokinoloner er relativt nytt, i forhold til andre bihulebetennelse antibiotika, og er i stand til å drepe de aktuelle bakteriene helt. De to mest populære fluorokinolonantibiotika er Moxifloxacin og Avelox. Disse typer antibiotika er sterke og kan ha alvorlige bivirkninger.

Makrolider

Makrolider er antibiotika som blokkerer reproduksjon av bakterier som forårsaker bihulebetennelse, noe som gjør at kroppens immunforsvar til å ødelegge bakterier. Høyere doser kan ødelegge bakterier helt. De to vanligste Makrolidantibiotika foreskrevet til pasienter er Klacid og Biaxin.

Cefalosporiner

Cefalosporiner er kjent som bredspektret antibiotika, noe som betyr at de kan dekke et spekter av bakterielle infeksjoner. Cefalosporiner er en type penicillin, men de har en lavere risiko for en allergisk reaksjon for personer som er allergisk mot penicillin. Cefalosporiner har samme kamp effekt som penicillin. Tre vanlige typer Cefalosporinantibiotika som brukes til å behandle bihulebetennelse kalles Cedax, Ceftin og Keflex. Ceftin er sterkere enn Cedax og Keflex og brukes vanligvis til å behandle vanskelige bihulebetennelse som har bygget resistens mot andre antibiotika.

Immunsystemet

Når en immunsystem er sterk, kan det bekjempe mange typer bakterier som forårsaker bihulebetennelse. Når immunsystemet blir sliten og svekket, kan antibiotika bidra til å ikke bare fjerne bakterier, men kan også gi kroppens immunsystem en sjanse til å bli sterk igjen. Ved å se etter kroppen din og spise et sunt kosthold, kan du hindre at visse bihulebetennelse fra reoccurring, takket være kroppens sterkere immunforsvar.

Hva er Moraxella catarrhalis Eye infeksjon?

Hva er Moraxella catarrhalis Eye infeksjon?


Moraxella catarrhalis er en bakterie som kan forårsake øyeinfeksjoner og andre sykdommer. Dette smittsom bakterie som forårsaker mange infeksjoner inkludert barnesykdommer. Konjunktivitt eller rosa øye, er en type kan utvikle seg fra Moraxella catarrhalis. Denne typen infeksjon kan behandles med medisiner og egenomsorg tiltak kan bidra til å lindre sine symptomer.

Moraxella catarrhalis

Den Moraxella catarrhalis bakterien fører til flere vanlige sykdommer i tillegg til konjunktivitt. Folk kan utvikle mellomøret infeksjoner eller bihulebetennelse fra denne smittekilden. Barn har utviklet en infeksjon i blodet som kalles bakteriemi i sjeldne tilfeller fra Moraxella catarrhalis. Nyfødte kan inngå kontrakt hjernehinnebetennelse fra denne bakterien. Eldre barn og barn med svekket immunforsvar har lungebetennelse og bronkitt fra Moraxella catarrhalis.

Konjunktivitt

Konjunktivitt eller rosa øye, er en infeksjon i konjunktiva, en membran som linjer øyelokkene. Denne type infeksjon kan resultere fra Moraxella catarrhalis eller andre bakterier. Rosa øye er smittsom og forårsaker symptomer som smerter i øyet, tåkesyn og crusty formasjoner som utvikler på et berørt øyelokk i løpet av natten. Personer med denne infeksjonen kan merke en kløe eller sandete følelse i øyet, rødhet og økt rive. Personer med denne øyeinfeksjon kan være følsomme for lys.

Tester og behandling

En øyelege undersøker pasientens øyne og ser etter tegn og symptomer på øyekatarr denne tilstanden er mistenkt. Legen kan vattpinne øyelokket membran for å få et utvalg av de smittsomme bakterier. Prøven blir sendt til et laboratorium hvor det blir analysert, og årsaken til infeksjonen er identifisert. Konjunktivitt kan resultere fra virus, sopp eller kjemisk påvirkning i tillegg til bakterier. Leger vanligvis behandle en Moraxella catarrhalis øyeinfeksjon med antibiotika øyedråper eller salve.

Livsstil

Pasienter kan lindre symptomene på en Moraxella catarrhalis øyeinfeksjon med flere hjem rettsmidler. Noen mennesker suge en klut komprimere med varmt vann og legg den forsiktig over en lukket øyelokk. Reseptfrie kunstige tårer øyedråper kan redusere irritasjon i øynene. Kontaktlinsebrukere kan ha behov for å bruke briller i stedet for kontaktlinser for å redusere irritasjon i øynene mens de har en konjunktivitt infeksjon.

Forebygging

Folk kan redusere sjansen for å pådra konjunktivitt hvis de praktisere god hygiene. Pasienter bør ikke dele øye kosmetikk, lommetørklær eller håndklær. Brukere av øye kosmetikk bør erstatte dem ofte. Enkeltpersoner i berørte husstander bør endre putevar ofte, avstå fra å berøre deres øyne og vaske hendene regelmessig. Kontaktlinsebrukere som utvikler konjunktivitt bør grundig rense sine kontaktlinser.

Bronkial hostemedisiner

Bronkial hoste er et resultat av en infeksjon eller irritasjon i bronkiene, som kobler luftrør til lungene. Det er mye mer utbredt i vinter. En akutt tilfelle er et resultat av et svekket immunsystem forårsaket av en viral infeksjon eller som en kald eksponering mot skadelige kjemikalier. Kronisk bronkitt oppstår gjennom gjentatte betennelser i luftveiene og er ofte forårsaket av røyking, allergi eller astma. Mange naturlige behandlinger kan stimulere prosessen med å utvise slim og øke styrken av immunsystemet for å håndtere de infeksjonen.

Natural Herbal behandlinger

Både amerikanske og sibirsk ginseng klare bronkial passasjer og redusere betennelse. Ta som anvist på etiketten. Bromelain tabletter kan hjelpe Gjør flytende og redusere sekreter og bidra til å forhindre bihulebetennelse fra å bli bronkitt. Ta 250 til 500 mg to eller tre ganger om dagen mellom måltider. Hestehov lindrer akutt overbelastning og heshet. Bruk i te form, og drikker omtrent 1 kopp tre ganger daglig for ikke lenger enn en uke. Couch gress te lindrer betennelse. Drikk en kopp opp til fire ganger om dagen. Elecampane te stimulerer hoste og frigjøring av slim fra lungene og også bekjemper bakterier. Drikk en kopp fire ganger om dagen. Bukkehornkløver kapsler redusere slim. Ta så en te eller kapsel og følg instruksjonene på etiketten. Lobelia bryter opp lunger og stopper tungpustethet. Ta 500 til 1000 mg om dagen for ikke mer enn to uker av gangen. Osha, når det brukes ved første tegn på bronkitt, kan handle mot infeksjonen. Ta 10 til 15 dråper av skjr i 1/4 kopp vann og bruke som en munnvann. Plaintain frø te strøk en sår hals og bryter opp slim. Ta en kopp tre ganger daglig. Reishi sirup bekjemper bakteriell infeksjon. Ta 1/2 ts. tre ganger om dagen.

Forholdsregler for Anbefalt Urter

Ikke bruk amerikansk ginseng hvis du har høyt blodtrykk eller noen form for hjertesykdom. Unngå Sibirsk ginseng hvis du har prostatakreft eller noen form for autoimmun lidelse. Hvis du er allergisk mot ananas, kan du utvikle et utslett fra å bruke bromelain. Avslutte bruken hvis dette skjer. Ikke gi lobelia eller Hestehov for barn under 12 år. Sørg for å ta Hestehov nøyaktig som anvist, og ikke øke den anbefalte doseringen eller det kan lukke luftveier. Ikke bruk plantain innen en time for å ta andre medisiner.

Tradisjonell kinesisk medisin formler

Ephedra avkok: Nyttig for bronkial hoste ledsaget av hodet og smerter i kroppen. Kudzu avkok brukes hvis primære symptomer inkluderer også nakkestivhet og muskelsmerter. Minor blågrønn drage avkok brukes for bronkitt preget av feber og frysninger, og er mer effektiv som en varm te enn et patent medisin. Mindre bupleurum avkok behandler dvelende hoste.

Forholdsregler for kinesiske formler

Ikke bruk ephedra avkok hvis du føler deg kvalm eller kaster opp. Ikke bruk mindre blågrønn drage avkok hvis du har feber. Unngå mindre bupleurum avkok hvis du har feber eller hudinfeksjon.

Andre anbefalinger

Eterisk olje av lavendel kan bistå med mer behagelig å puste. Tysk kamille, sitronmelisse eller hyllebær blomst er nyttige for å berolige irritasjon og smerte. Bruk som damp inhalasjon. Tiger Balm, en populær mentol og kamfer salve, lindrer bronkial hoste ved å øke blodtilførselen til brystet. Spise en rekke grønnsaker kan avverge bronkitt. Også inkludere flere løk og hvitløk i kostholdet ditt. De inneholder stoffer som hemmer et enzym som bidrar til frigjøring inflammatoriske kjemikalier inn i kroppen. Blåser opp en ballong et par ganger om dagen bidrar til å redusere følelsen av å være andpusten.

Foul Smelling Sinus infeksjoner

Foul Smelling Sinus infeksjoner


Bihulebetennelse er noe vanlige plager når forkjølelse og influensa sesongen streik. De produserer mange ubehagelige bivirkninger, inkludert smerte, lunger og trykk. En av de mer pinlige bivirkninger av bihulebetennelse er den illeluktende pust som ofte følger dem.

Årsaker

Sinus-infeksjoner er vanligvis en komplikasjon som opptrer i forbindelse med noen form for nasal kongestion. Dette lunger kan være forårsaket av et virus eller bakterier, som en forkjølelse, influensa eller bare allergi. Opphopning av slim bygger seg opp i nesehulene og bihulene, slik at bakterier å vokse. Av og til er sinus-infeksjoner forårsaket av forandringer i strukturen av nesen eller bihulene. Mennesker som opplever hyppige infeksjoner kan ha nesepolypper eller en avveket septum, som gjør bakterievekst mer sannsynlig.

Symptomer

Symptomer på en bihulebetennelse inkluderer lunger, tett nese, en følelse av trykk eller smerte i forskjellige områder i ansiktet. Bihulebetennelse kan også forårsake hodepine og tannpine. Et annet avslørende tegn på en infeksjon er tilstedeværelsen av grønne fargede slim. Infeksjonen kan også føre til at pusten lukt heller stygg, og noen ganger en lege kan gjenkjenne en bihulebetennelse fra lukt av pusten.

Diagnose

Hvis du mistenker en bihulebetennelse, kan legen utføre en fysisk undersøkelse for å se etter eventuelle tegn. De vil mest sannsynlig be deg om å beskrive dine symptomer og hvor lenge du har følt syk. Legen kan også se inn i nesen med en spesiell enhet for å se etter væske drenering og betennelser. Kulturer av slimet kan utføres for å lete etter bakterier, men ofte en bihulebetennelse kan diagnostiseres bare fra eksamen.

Behandling

En sann bihulebetennelse er vanligvis effektivt behandles med en antibiotikakur. Hvis noen opplever hyppig tilbakevendende bihulebetennelse, kan de bli henvist til en spesialist for å se etter eventuelle forandringer av sinus og nesegangene som kan kreve korreksjon. Når infeksjonen er fjernet, vil den dårlig ånde som følger med det klare også. I mellomtiden kan støtende pusten bekjempes ved å holde nesehulene fri for slim. Gargling med saltvann og nasal vanning enheter kan være effektive.

Forebygging

Den beste måten å unngå symptomer på en bihulebetennelse er å hindre deg fra å bli syk i første omgang. Fordi bihulebetennelse er vanligvis et resultat av forkjølelse eller andre virus, vaske hendene ofte, og unngå å dele personlige gjenstander med andre. Hvis du lider av allergi, holde dem under kontroll med medisiner for å unngå opphoping av lunger.

Dental veneers FAQ

Dental skallfasetter er en kategori av kosmetisk tannbehandling for de som søker en vakkert formet hvitt smil. Dental skallfasetter er skreddersydde skall av tann-lignende materiale laget av porselen eller harpiks kompositt. Skallfasetter er bundet til forsiden av tannen for å forbedre utseende, for eksempel bedre misfargede tenner, ujevn justering eller avstand og chips eller sprekker. Ved avgjørelsen av om dental veneers er riktig for deg, det er mange spørsmål du bør vurdere på forhånd.

Hva er Dental veneers brukes til?

Dental skallfasetter brukes til å dekke opp en ufullkommen dental utseende, så de som søker en perfekt, skinnende hvitt smil kan ha nytte. Skallfasetter ofte brukes til å korrigere misfargede tenner, som kan oppstå fra rotfyllinger prosedyrer, mat og drikke flekker, overdreven fluor eller tilstedeværelse av store harpiks fyllinger. Skallfasetter også brukes til å dekke tennene slitt ned fra tann sliping, sprukket eller ødelagte tenner, unaligned, ujevne eller uregelmessig formede tenner, og for å lukke gapene mellom tennene.

Hvor mye vet Veneers Cost?

Prisene varierer fra hver tannlegepraksis, alt fra $ 500 til $ 1300 per tann. Dental forsikring vanligvis ikke dekker dental veneers, så kostnadene bør diskuteres opp foran med tannlegen din.

Bør jeg få Porselen Veneers eller Composite Resin veneers?

Dental skallfasetter er laget av porselen eller kompositt harpiks. Fordelen med porselen veneers er at de motstår flekker bedre enn kompositt harpiks skallfasetter og bedre etterligne de reflekterende egenskapene til naturlige tenner. Men porselen skallfasetter har en større risiko for sprekkdannelse enn kompositt harpiks, som er et hardere materiale. Kompositt harpiks veneers krever mindre barbering av tannoverflaten før emisjonen, imidlertid, og det er også et bedre alternativ for de med følsomme tenner.

Hvor lenge Dental Veneers Siste?

Dental veneers vare mellom fem og 10 år, etter som de trenger for å bli erstattet.

Slik Care for Dental finer

Dental veneers bør tas vare på som om de er dine naturlige tenner. Således fortsetter å børste to ganger om dagen, og tanntråd som vanlig. Selv porselen veneers motstå flekker, kan tannlegen din anbefaler forsiktighet på beis-forårsaker matvarer og drikker som rødvin, kaffe og te.

Hva er prosedyren for å få Dental finer?

Før prosedyren starter, vil tannlegen din avgjøre om lokalbedøvelse er nødvendig. Prosedyren begynner da med tannlegen barbert bort 1/2 mm av tannemaljen, som er omtrent ekvivalent med tykkelsen av finer som vil bli plassert på tennenes overflate. Deretter gis det inntrykk tatt av tannen din og blir sendt til tanntekniske laboratorium som gjør finér. Dette kan ta ca 1 til 2 uker.

Til slutt blir den tann finer permanent bundet til tannen ved hjelp av sement. Sementen skygge bestemmer fargen på finéren. Når finéren er bundet på overflaten, blir tannen renset, polert og etset for å gjøre for en sterkere bindeflate. En spesiell lysstråle blir deretter pusset på tann finer for å aktivere herdingen av kjemikalier i sementen. Til slutt, er overflødig sement fjernet og en vurdering av din bite er tatt for å fastslå eventuelle nødvendige finer justeringer.

Sinus medisiner bivirkninger

Sinus medisiner, både foreskrevet og over-the-counter, har et bredt spekter av fordeler for behandling av bihulebetennelse. Disse fordelene, men noen ganger kommer med ubehagelige bivirkninger. Det er viktig å lære om mulige bivirkninger av disse sinus medisiner før du tar dem. Noen vanlige sinus medisiner er antibiotika, decongestants, mucolytics, nasale kortikosteroider og antihistaminer.

Antibiotika

Noen kjente merkevarer inkluderer Amoxil, Trimox, Augmentin, Omnicef, Avelox og Septra.

Antibiotika hjelper drepe bakterier og stoppe bihulebetennelse fra framdrift til en mer alvorlig komplikasjon. Overbruk av antibiotika, kan imidlertid føre til at noen typer av bakterier for å bli resistente. Som et resultat, vil du trenger mer kraftige og trolig dyrere antibiotika for å slå ut disse bakteriene. En annen ulempe av antibiotika er at de også ødelegge den vennlige bakterier i dine luftveiene, noe som kan føre til gjær og soppvekst i nasal passasje. Noen andre mulige bivirkninger av sinus antibiotika er urolig mage, kvalme og diaré.

Decongestants

Noen kjente merkevarer inkluderer Actifed, Advil Kald og Sinus, Tylenol Sinus, afrin Nesespray og Sinex nesespray.

Sinus decongestants er tilgjengelig i to former: oral medisin og nesespray. Begge disse kan muligens føre til alvorlige bivirkninger. Den muntlig form kan forårsake uro, søvnløshet, urinretensjon og uregelmessig hjerterytme. Den nesespray spray er tryggere å bruke, selv om noen mennesker kan oppleve en midlertidig stikking eller brennende følelse i nesen etter å ha brukt den. Hvis du overforbruk av nesespray, vil det bli ineffektiv eller til og med forverre lunger, som er kjent som "the rebound effekt."

Mucolytics

Noen kjente merkevarer inkluderer Erdostin, Mucotec, Guiatuss og Mucomyst.

Mucolytics er ikke vanlig å behandle bihulebetennelse, men noen ganger leger kan foreskrive dem til pasienter som har mye slim i lungene og nasal passasje. Mucolytics hjelpe tynne slimet, slik at pasientene å hoste den opp og ut av lungene lettere. Mulige bivirkninger av mucolytics er mild magesyke, tretthet, kvalme og tetthet i brystet.

Nasal Kortikosteroider

Noen kjente merkevarer inkluderer Nasarel, Nasonex, Beconase AQ og Veramyst.

De er også kjent som nasal steroid spray, som effektivt kan avlaste Sinus congestion, forårsaket av rhinitt eller høysnue. De bidra til å redusere betennelse og gjøre slimete fôr i nesen reagerer mindre alvorlig for allergener. Mulige bivirkninger av nasale kortikosteroider er en stikkende eller brennende følelse i nese, hodepine, nysing og neseblødning.

Antihistaminer

Noen kjente merkevarer inkluderer Claritin, Alavert og Benadryl Allergi.

Antihistaminer er ikke ideelt for behandling av bihulebetennelse, så de tørker ut slim i nesehulene og gjøre det lettere for bakterier å formere seg. Den eneste gangen du bør bruke antihistaminer for å avlaste bihuleproblemer er når du har alvorlige allergier. Mulige antihistamin bivirkninger er tretthet, magesmerter, hodepine, svimmelhet og tap av matlyst.

Ethmoid kirurgi på grunn av allergi

Mange mennesker lider med allergi og bihulebetennelse. Ethmoid bihulekirurgi kan bidra til å rydde opp infeksjoner og eliminere ubehagelige symptomer som går med dem.

Identifikasjon

Ethmoid bihulene er lokalisert i området mellom øynene og neseryggen. En ethmoidectomy er en prosedyre der en kirurg fjerner bein og infisert vev, gjenopprette den naturlige drenering av nesen.

Betydning

Denne fremgangsmåten blir utført ved bruk av et endoskop, et rør med en meget liten lys og kamera i enden av den. Legen bruker en microdebrider å fjerne infisert vev, polypper eller bein.

Fordeler

Hvis du lider av allergi og kronisk bihulebetennelse, vil en ethmoidectomy bidra til å redusere symptomer, inkludert hodepine, tette bihuler, tett nese, ansikts smerter og rennende nese. Denne prosedyren er minimal invasiv og ikke vanligvis krever et sykehusopphold.

Risiko

Som med alle kirurgi, er det risiko med anestesi og infeksjon. Fordi ethmoid bihulene er så nær hjernen og øynene, kan det være skade på disse områdene.

Advarsel

Alle operasjoner medfører risiko for skader og infeksjon. Imidlertid er ethmoid bihulekirurgi relativt trygt, og kan bidra til å redusere bihulebetennelse fra allergier.

Kan Black Mold Årsak lungebetennelse?

Lungebetennelse kan være forårsaket av gjentatte ganger inhalere fremmede partikler. Disse partiklene finner veien ned i lungene, noe som skaper sykdom og en kronisk hoste som lungene prøver å bli kvitt dem. Eksistensen av svart mold lungebetennelse, men er omdiskutert, selv blant leger. Når det er sagt, om det skaper en allergisk reaksjon eller lungebetennelse, svart mold kan drepe og er svært giftig. Søke øyeblikkelig behandling hvis du har inhalert sporer for en lang periode, og har igjen noen symptomer ubehandlet.

Black Mold

Svart mold, kjent som Stachybotrys eller giftig svart mold, er svært farlig for mennesker og dyr. Det krever en betydelig mengde fuktighet til å faktisk vokse. Kjellere med vannlekkasjer eller forlatte bygninger med skadet sheetrock, gips sement, tapet eller tak er alle gode utsikter for svart mold. Black mold er en sopp, og den produserer mykotoksiner som er skadelig for mennesker.

Knyttet sykdommer

Noen sykdommer relatert til svart mold er mykotoksiner er astma, kreft, lungesykdommer, neseblod, hudutslett, hoste, utmattelse og lærevansker. Personer med senket immunforsvar, små barn, eldre eller de med alvorlig allergi kan bli påvirket av svart mold ekstremt raskt. Hvis formen kommer i kontakt med huden, etterlater det store vorter eller legioner som må fjernes kirurgisk. Bihulebetennelse fra svart mold må fjernes kirurgisk, så vel. De kan også føre til hevelse og gjøre de hovne regioner lekke og forårsake konstant smerte.

Den Allergi Debatt

En stor del av mennesker motet kategorisere svart mold sykdommer som lungebetennelse. Personer med allergi antyder at inhalering svart mold ikke forårsaker lungebetennelse, men snarere en alvorlig allergisk reaksjon, slik som utslett, astma, rennende øyne, nysing og hoste. De fleste beskriver det som å ha en streng kulde eller allergisk reaksjon.

Den Lungebetennelse Debatt

Pasienter med svekket immunforsvar, som organtransplanterte pasienter eller barn, kan utvikle et alvorlig tilfelle av svart mold lungebetennelse, ifølge en felles publikasjon fra University of Florida i 2006 av M. Hong Nguyen, MD, og ​​Frederick Southwick, MD Siden svart mold inhaleres ned i lungene og kan sette seg fast i sinus hulrom eller spre seg til hjernen og blodet, synes det å være mer alvorlig enn en allergi eller alvorlig kaldt. For disse grunner, noen borgere og profesjonelle forskere er komfortable merking svart mold som lungebetennelse. Det synes å ha forferdelige effekter på mennesker, slik som lungeproblemer.

Alvorlige symptomer

Svart mold har potensial for fryktelig farlige bivirkninger fra eksponering inkludert død. Noen av symptomene er hodepine, røde øyne, hoste og pustevansker, urinveisinfeksjoner, astma (med kronisk eksponering), blødning i lungene og bronkiene, nese og hals irritasjon, utslett eller elveblest, endringer i blodtrykket, visceral smerte på grunn av lever eller nyreskader, fordøyelsesproblemer, kvalme, konsentrasjonsvansker, tretthet, svimmelhet, hukommelsestap og infertilitet (med kronisk eksponering for høye nivåer av svart mold).

Behandling

Hvis du opplever symptomer, bør du oppsøke lege. Det er mange måter å bli kvitt en svart mold invasjon, som hindrer innsamling av fuktighet i enkelte rom eller områder, ved hjelp av blekemiddel for å drepe mold, tetting av en infisert rom og bruke såpe og desinfeksjonsmidler. Etter at formen er helt fjernet, bør din helse gjenopprette.

Hvorfor Ører Clog Fra en bihulebetennelse?

Begynnelsen av en bihulebetennelse

Allergier eller bihuleproblemer kan starte mild. I dette tilfellet kan du ha en bit av snufsende eller nysing, som til slutt kan utvikle seg til en bihulebetennelse, eller bihulebetennelse. Sinusitis skjer, vanligvis etter en forkjølelse eller influensa, når infeksjonen innføres i sinus hulrom, noe som fører til inflammasjon og et overløp av slim og væske i de nasale passasjer. Symptomer på en bihulebetennelse vanligvis inkluderer økt trykk i ansiktet og hodet, rennende nese, overflødig slim buildup og tett nese og ører.

Utvikling i en bihulebetennelse

Som dine bihuleproblemer bli verre bihulene og nesegangene vil hovne opp og slim vil begynne å bygge opp i nesehulene, som til slutt vil slå inn en bihulebetennelse. Siden bihulene og nesegangene er koblet til ulike deler av overkroppen, kan slimet bygget opp dryppe inn i ulike deler inkludert magen og lungene.

Et tett Ear

I tilfelle av et tilstoppet øret, vil overløps slim forårsaket av bihulebetennelse renne over i Eustachian rør. Dette er røret koblet til baksiden av halsen, som er ansvarlig for å koble mellomøret på utsiden av øret. Den styrer drenering og øre trykk i ørene også. Som væske fyller øret, vil hevelse av passasjene forårsake blokkering og hindre øret fra drenering riktig. Dette er grunnen til at når øret er blokkert kan du føle økt press og smerte. Andre symptomer kan være problemer med å høre og ørhet.

Tips For Relief

Hvis du lider av en tett øre pga bihuleproblemer, er det noen remedier du kan prøve å avlaste smertefullt trykk. En populær middel for å rense ører er gjennom bruk av en NetiPot, som er en nasal vanningssystem som kan skylle ut passasjene. Du kan finne NetiPots på de fleste lokale drugstores. Et annet middel for å prøve er å plassere en varm klut over øret, noe som kan bidra til å løsne væske bygge opp og lindre smerte. Du kan også prøve tyggegummi eller gjesper, som hjelpemidler i drenering. Hvis tilstoppet øret ikke rydde opp i et par dager skjønt, bør du søke legehjelp, som det kan kreve en reseptbelagte medisiner.

Kronisk hodepine fra bihulebetennelse

Kronisk hodepine fra bihulebetennelse


Bihulebetennelse har mange symptomer og resultatene på kroppen. Ett symptom som plager mange sinus sykdom lider er kronisk hodepine. Sinus hodepine kan vare i måneder og kan hindre en persons mentale og fysiske prestasjoner.

Definisjon

Ifølge Mayo Clinic, kan sinus hodepine være forårsaket av kronisk bihulebetennelse. En sinus hodepine er smerten og følelsen assosiert med høyt trykk bygget seg opp i bihulene.

Årsak

Kronisk hodepine fra bihulebetennelse er forårsaket av overdreven slim lunger og lufttrykket fanget i betent sinus hulrom.

Behandling

Den mest effektive behandlingen er å drepe bihulebetennelse med foreskrevet antibiotika ledsaget av en nesespray og smertestillende.

Symptomer

Symptomer på bihulebetennelse inkluderer skarp smerte i midten av pannen, alvorlig nese, rennende nese, smerter i hele hodet, feber og kroppsfrysninger.

Komplikasjoner

En bihulebetennelse som går ubehandlet kan spre seg inn i ørene, halsen og hjernen forårsaker livstruende tilstander. Eventuelle kronisk hodepine må sjekke ut av en lege for å sikre at det ikke er noe mer alvorlig enn infiserte bihuler.

Hovent tannkjøtt Fra bihulebetennelse

Bihulebetennelse påvirker mer enn 35 millioner mennesker i året i USA i henhold til www.ent-consult.com. Bihulebetennelse kan ha mange bivirkninger for omkringliggende områder av hodet. En bihulebetennelse kan forårsake nakkesmerter, en ørebetennelse og hovent tannkjøtt. Den lomme hulrom er direkte over taket av munnen, slik at det å ha en negativ effekt når bihulene bli infisert.

Fakta

Sinus hulrom er et stort, tomt rom som ligger bak øynene og nesen og fungerer som et filter for lungene. Når sinus hulrom er irritert, kan det fort bli sårbare for smitte. Hvis bihulene bli infisert, de sveller og kan trykke på røttene av de øvre tennene, forårsaker smerte, ubehag og en mulig tannkjøtt infeksjon. Det første tegnet på at tannkjøttet kan være infisert er for dem å svelle.

Symptomer

Hvis du opplever hovent tannkjøtt, tannkjøtt blødning, dårlig ånde, tannsmerter og rennende nese, har du mest sannsynlig har en lomme og tannkjøtt infeksjon. Dersom hovent tannkjøtt blør, bør du oppsøke lege umiddelbart, da dette kan være et tegn på en mer kompleks problemstilling.

Forebygging

For å hindre hovent tannkjøtt fra en bihulebetennelse, bør du oppsøke lege ved første tegn på sinus ubehag. Hvis legen bestemmer at du har en bihulebetennelse, vil han foreskrive antibiotika for å drepe infeksjonen før det kan påvirke tannkjøttet. Ta en over-the-counter decongestant kan også bidra til å forhindre hovent tannkjøtt fra en bihulebetennelse. Decongestant vil redusere hevelse i sinus hulrom og avlaste noe press det er å plassere på tannkjøttet.

Betraktninger

En bihulebetennelse som forårsaker hovent tannkjøtt er mer sannsynlig hos en person som er 35 år eller eldre. Også, hvis en person har en mangelfull immunsystem, er hun mer sannsynlig utvikle hovent tannkjøtt og en mulig tannkjøtt infeksjon. Fordi kroppen er allerede bekjempelse av bihulebetennelse, vil det være mer sårbar for andre problemer, for eksempel en tyggis infeksjon og / eller hovent tannkjøtt.

Komplikasjoner

En lomme infeksjon som forårsaker svellede gummier kan meget sannsynlig forårsake en gummi infeksjon som kan spre seg raskt til halsen, brystet og på andre områder av kroppen. Hvis en infeksjon blir ut av hånden, kan en person ha for å bli innlagt på sykehus og gitt høye doser av antibiotika for å drepe av alle infeksjoner. Se en lege umiddelbart hvis noen blødning fra nesen eller munnen oppstår.

Hjem Løsning for øresmerter Fra en bihulebetennelse

En øreverk forårsaket av en bihulebetennelse kan være smertefullt. En lett gjort hjem rette, men kan lindre ubehag.

Hvitløk Juice

Tips hodet til siden av upåvirket øret og plassere 02:58 dråper hvitløk juice inn i øret som gjør vondt. Bruk en pipette for bedre nøyaktighet. La dråpene i noen minutter, og vippe hodet motsatt vei for å la væsken renne ut av øret.

Varm Onion

Suge et stykke tøy i veldig varmt vann. Hakk en løk og varme bitene i mikrobølgeovnen i noen sekunder. Sett flere små biter av løk i kluten. Plasser den varme, løk fylte klut forsiktig på de berørte øret.

Hydrogenperoksid

Plasser ett femtinitti dråper hydrogenperoksyd i verkende øre. La dråpene i to til tre minutter, og deretter umiddelbart fjerne hydrogenperoksid ved å tippe hodet for å la væsken renne ut.

Mango blader

Grind mango blader i en liten food prosessor. Dumpe mos i en gryte med kokende vann i noen minutter. La vannet avkjøles, og plassere noen få dråper av denne mango ekstrakt i de berørte øret i noen minutter.

Varm olivenolje

For å berolige en aching øret og rense ut all overflødig voks, plasserer 02:58 dråper varm olivenolje i øret med en pipette. La dråpene i noen minutter, og deretter evakuere olje og voks med en bulb sprøyten full av varmt vann. Det kan ta flere spray av sprøyten for å fjerne overskytende voks.

Hvordan avlaste hovent tannkjøtt fra en bihulebetennelse

Bihulene og de øvre tennene er koblet gjennom overkjevens bihulene. Hvis de øvre tannkjøttet bli smittet på grunn av periodontal sykdom eller bakteriell infeksjon, kan det føre til at tannkjøttet til å svelle og utvikle seg til en bihulebetennelse. Sinus tannpine vanligvis forårsaker smerter i øvre del av ryggen tenner og tannkjøtt. Dette kan føre til tannkjøtt hevelse, hevelse i ansiktet og hodepine. Smerten kan lindres med riktig behandling.

Bruksanvisning

•  Ta ibuprofen å redusere hevelse og paracetamol for smerter. Alternative smertestillende hver fjerde time for maksimal effektivitet.

•  Påfør Orajel. Sett en liten mengde på en bomullsdott og kjøre den over det infiserte området. Påfør som anbefalt for smerte.

Suge på knuste isbiter. Dette vil hjelpe nummen hovent tannkjøtt til du kan få til en lege.

Se en lege og få en diagnose. Du må kanskje se en tannlege, så vel for å rense infeksjonen. Du har mest sannsynlig blir nødt til å ta tetracyklin fire ganger per dag i 500 mg kapsler.

Hint

  • Bihulebetennelse kan ta flere kurs av antibiotika for å helbrede.

Hvordan behandle en bihulebetennelse

Hvordan behandle en bihulebetennelse


Nesten alle opplever tette bihuler og / eller en infeksjon på et tidspunkt i livet. Noen mennesker kan få dem på en hyppig og kronisk basis på grunn av medfødte misdannelser eller allergi, men heldigvis, de fleste får dem innimellom og kan behandles og kureres ved å følge noen enkle retningslinjer.

Tegn og symptomer på en bihulebetennelse inkluderer, men er ikke begrenset til: hodepine, lavgradig feber, ansikts tyngde, øre fylde, trøtthet og følelsen som hodet ditt er "svært tung"

Hvordan behandle en bihulebetennelse

Sinus er ballong-lignende strukturer i hodet som kan bli tette med slim, dander og / eller en kombinasjon av fremmede stoffer. Ved ganske enkelt blåser nesen forsiktig på regelmessig basis, og følge den med en god håndvask, kan du bidra til å forhindre bihuleproblemer fra å slå til infeksjoner. Noen leger selv anbefale milde "vanning" med sterilt saltvann på anledningen hvis sinus lunger og / eller infeksjoner er et tilbakevendende problem. Rådfør deg med helsepersonell før du bruker denne teknikken.

Ta noen foreskrevne antihistamin eller decongestant å holde lomme passasjer åpne og tillate for lunger til å renne. Ikke bruk de fleste over-the-counter (OTC) nesespray i mer enn tre dager, siden bihulene kan bli "avhengig" (avhengig av dem for å være åpen). Spør helsepersonell før du bruker noen OTC nesespray.

Påfør varm, fuktig varme for å hjelpe med sinus press og ubehag. Bare ta en fin varm dusj og tillater å dusje det varme vannet ansiktet ditt kan gjøre deg bedre. Varme ansiktet pakker også fungere godt, men sørg for at pakkene er bare varmt å ta på før du legger dem over snutepartiet (sinus området). Ikke brenn deg selv!

Drikk rikelig med klare væsker. I medisin har vi et ordtak: "Hemmeligheten til forurensning er fortynning" Fortynne alle de tunge slim ved å drikke vann, sportsdrikke, eller andre klare væsker. Unngå melk, kremer, eller andre meieriprodukter som kan øke lunger.

ta hele resept som anvist hvis sykepleier utøveren eller lege foreskriver et antibiotikum. Du bør aldri noensinne har "til overs" antibiotika. Når du slutter å ta antibiotika før full løpet av behandlingen er over, er alt du gjør slik at de bakteriene som har smittet deg med å bli sterkere til det aktuelle antibiotika, som fører til antibiotikaresistens. Antibiotikaresistens er et stort helseproblem over hele verden, og folk dør av enkle infeksjoner som ikke lenger reagerer på behandlingen, fordi de nå har en "super bug!" Du her i Amerika tar bare delvise doser av antibiotika bidrar til super bug formasjon over hele verden.

Alltid, alltid, alltid vaske hendene før og etter du pusser nesen, ta medisiner eller engang tenke på det. Enkel riktig håndvask redder liv!

Hint

  • Som med alle medisinske råd på Internett, må du alltid ta kontakt med din personlige helsepersonell før du implementerer noen helsetjenester handling.

Hvordan identifisere tegn og symptomer på kronisk bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse påvirker millioner av mennesker årlig. Tilstanden kan være forårsaket av mange forskjellige ting som infeksjoner og mugg, sopp og allergier, og selv fysiske attributter som for eksempel en merkelig septum. Det er egentlig ganske enkelt å finne ut om du har kronisk bihulebetennelse når du vet hva du skal se etter.

Hvordan identifisere tegn og symptomer på kronisk bihulebetennelse

Hvordan vet jeg om du har kronisk bihulebetennelse

•  Først må du vite at bihulebetennelse er en tilstand som forårsaker betennelse i slimhinnene i bihulene. Betennelsen fører deretter væske buildup som blokkerer sinus hulrom og hindrer normal slim drenering.

•  Deretter må du finne ut om de symptomene du opplever er virkelig bihulebetennelse. Noen av de vanligste symptomene på bihulebetennelse er hodepine, pustevansker gjennom nesen, sammen med smerter i ansiktet og bak øynene. Disse er ofte ledsaget av gul eller grønnlig drenering fra nesen og ned i halsen din. Uten behandling drenering vil tilfellet en sår hals og hoste. Du kan også oppleve smerter i kjeven, tenner og ører. Noen mennesker har også kvalme forbundet med sinus drenering. Du kan også legge merke til at du er trøtt lett på grunn av puste trøbbel.

Hvis du har disse symptomene i mer enn tre måneder rett, eller de holder reoccurring selv med behandling, da har du kronisk bihulebetennelse.

Hint

  • Bo innendørs i de tidlige morgentimene vil hjelpe med allergi. Prøv en neti pott.
  • Alltid oppsøke lege hvis tilstanden vedvarer. Sjekk med legen din før du tar over skranke medisiner hvis du er på reseptbelagte medisiner.

Årsaker til Bihulebetennelse

Årsaker til Bihulebetennelse

Hva er Bihulebetennelse?

Berører om lag 37 millioner amerikanere årlig, er bihulebetennelse en smertefull tilstand når bihulene (hulrom langs slimhinner) blir betent eller infisert. Lider kan også oppleve smerter i pannen over øyenbrynene eller rundt og bak øynene. For barn, symptomene er vanligvis en tett nese sammen med hodepine. Hvis bihulene er smittet, kan feber også forekomme. Andre symptomer inkluderer slimete kjører ned på baksiden av halsen (postnasal drypp), sår hals og hoste.

Typer av Bihulebetennelse

De to hovedtyper av bihulebetennelse er akutt og kronisk bihulebetennelse. Akutt bihulebetennelse, som enten kan være viral eller bakteriell, avtaler med midlertidige forhold, som normalt siste tre uker eller mindre. På den annen side, har kronisk sinusitt mindre smertefulle symptomer, selv om de kan vare så lenge som 3-8 uker, og noen ganger kan vare i måneder eller år. Denne tilstanden kan gjenta seg med smertefulle anfall av akutt bihulebetennelse.

Virale årsaker til akutte Bihulebetennelse

Virusinfeksjoner er den vanligste årsaken til bihulebetennelse. Øvre luftveisinfeksjoner (forkjølelse) kan vare fra en uke til syv dager, begynner med en sår hals. Andre symptomer vanligvis følger, inkludert en rennende nese, nesetetthet og selv ansikts smerter. Hoste kan utvikle på grunn av økt postnasal drypp. Virusinfeksjoner kan være så alvorlig at lammet eller ødelagt flimmerhårene felle slim i nesen og ikke klarer å bli kvitt det.

Personer med astma må ta ekstra forholdsregler under en kald fordi astma symptomer kan forverres, utvikler seg til bihulebetennelse.

Bakterielle infeksjoner

Bakterielle infeksjoner, på grunn av forkjølelse, hoste og influensa, ofte føre til bihulebetennelse. Gjennom bakterieinfeksjoner, bihuler åpninger kan bli tett med slim fanget i kroppen, så det renner ned i halsen, noe som skaper et paradis for bakterier. Dette fører til bihulebetennelse, som lammer flimmerhårene og fører til hevelse i slimhinnen, og skaper verre blokkering i bihulene.

Allergier og andre årsaker til akutte Bihulebetennelse

Høysnue og andre allergier kan føre til bihulebetennelse. Nese blødning, på grunn av for mye trykk å blåse nesen, kan føre til bakterieinfeksjoner å sette inn, forårsaker sinusitt. Dykking samtidig ha en kald skaper også utilbørlig nese trykket, noe som resulterer i en bakteriell infeksjon i bihulene. Bivirkninger fra medisiner kan skade slimhinnene. Selv luftforurensning kan være en årsak.

Fungus svelges med mat kan forårsake bihulebetennelse. Mikroskopisk i størrelse, plante eller muggsopper kan enten inhaleres eller spises, irriterende bihulene eller skade immunsystemet. Syke tenner kan være en kilde, så vel.

Svulster kan også være en årsak fordi bihulene kan bli blokkert når vekster spire nær sinus åpninger. Dette fører slimete drenering, hindrer bihulene. Med mindre luft og slimete rennende, mer slimete ryggen opp, noe som gjør bihulene svak og skape grobunn for infeksjoner og bakterier å vokse. Dette fører til bihulebetennelse.

Årsaker til kronisk bihulebetennelse

Fordi kronisk bihulebetennelse gjelder vanligvis defekter i karosseristruktur, er det mer permanent. Noen årsaker til kronisk bihulebetennelse inkluderer astma, dehydrering, temperatur og luftfuktighet, defekte slimhinner og trange bihuler. Kjent som en merkelig septum, trange bihuler skape smertefull hevelse, noe som gjør det vanskelig å puste. Noen ganger operasjon er nødvendig for å korrigere tilstanden.

Polypper (sacs av ​​hovne vevet på grunn av allergi eller infeksjoner) kan forårsake bihulebetennelse fordi de kan hindre bihulene fra skikkelig drenering etter en infeksjon.

Bihulebetennelse kan være forårsaket av dehydrering fordi ikke får nok vann kan gjøre slimet tykkere og hindrer den fra å bevege seg gjennom bihulene.

Tegn på en alvorlig bihulebetennelse

Tegn på en alvorlig bihulebetennelse


En bihulebetennelse eller bihulebetennelse oppstår når luftfylte hulrom i nesen bli betent. Denne infeksjonen kan være forårsaket av forurensing eller irritanter i luften, eksponering for et virus eller bakterier, eller fra overforbruk av nesespray. Det finnes fire par av bihulene. Ett par er plassert over øynene, en mellom øynene, et annet par nær midten av nesen og et par av de indre kinnene. Se bildet nedenfor. Lære å gjenkjenne tidlige tegn vil hjelpe deg å muligens redusere alvorlighetsgraden av infeksjonen.

Pain

Smerte er den vanligste tegn på at en bihulebetennelse er alvorlig. Smerten kan være i form av hodepine, eller det kan være ansiktssmerte. I noen tilfeller kan kinnene eller pannen være følsomme for berøring. Du kan også oppleve kjeve eller tann smerte.

Typiske tegn

Du kan ha en dårlig bihulebetennelse hvis du merker symptomer som feber, unormalt farget nasal utflod (gul eller grønn) og generelle følelser av forvirring. Øreverk og nakkesmerter kan også noen ganger oppstå når infeksjonen er mer alvorlig.

Andre symptomer

Noen ganger kan en alvorlig bihulebetennelse kan være ledsaget av allergi-type symptomer, inkludert kløende øyne og nysing. Noen pasienter har hodepine eller føler sterkt press i hele ansiktet når du lener deg fremover.

Hevelse

Med en bihulebetennelse som blir mer alvorlig, kan du oppleve hevelse rundt øynene eller på øyelokkene. Det kan være ømhet rundt øynene og nesen, sammen med en redusert luktesans.

Mindre vanlige symptomer

I sjeldne tilfeller kan du legge merke til en hoste som er verre om natten, ekstrem tretthet, sår hals eller dårlig ånde. I svært alvorlige tilfeller kan infeksjonen påvirke hjernen.

Forebygging / løsning

Din første forsvarslinje er å gjenkjenne og unngå kjente irritanter. Holde nesegangene fuktig kan også hjelpe. Holde ditt hjem og arbeidsområde fri for støv og bruke en avfukter kan være nyttig. Når disse teknikkene ikke fungerer, kan medisiner og / eller kirurgi være nødvendig.

Hva som forårsaker bihulebetennelse og tann smerter?

Forkjølelse og allergi kan utløse bihulebetennelse som gjør det vanskelig å puste, gi hodepine og hevelse rundt øynene. Hvis behandles raskt, disse symptomene en tendens til å rydde opp. Alvorlige bihulebetennelse kan produsere sekundære symptomer som tilsier spesiell oppmerksomhet.

Symptomer

Bihulebetennelse forårsake hoste om natten, drenering på baksiden av halsen, øre smerter og tretthet. Feber og kvalme kan utvikle seg som kroppen sliter med å bekjempe infeksjonen.

Anatomy

Bihulene er plassert over den øvre kjeve i ansiktet. Røtter fra den øvre tennene gren i samme bihulene. Trykket i overkjevens bihulene komprimere nerver som fører til den øvre kjeve og tennene. Sinus tannpine, assosiert med bihulebetennelse, er en forlengelse av ansikts smerter.

Effekter

Pasienter, leger og tannleger ofte forvirre sinus tann smerter med dental smerte. Flere tannbehandling er utført for å avslutte tannpine og overkjeven smerte. Personer som lider av kronisk bihulebetennelse kan ha flere rotfylling før realisere deres smerte er faktisk forårsaket av deres kronisk bihulebetennelse.

Betraktninger

Bihulebetennelse ansvarlige for tann smerte kan også føre til problemer med syn og kan føre til hjernehinnebetennelse og blodpropper. Øreverk og øre infeksjoner hos barn kan være sekundære symptomer på infiserte bihuler.

Advarsel

Vedvarende tann smerter bør undersøkes av en tannlege. Gingivitt og tannråte bør utelukkes når en tannpine utvikler.