Digidexo.com

Dermisil

Dermisil Skin Tag fjerning

Skin tags kan være irriterende, men sjelden et medisinsk problem. Tradisjonelt å bli kvitt dem har alltid betydd lege eller hudlege kontor besøk. Ett selskap, Dermisil, prøver å endre dette med en helt naturlig løsning det hevder kan bli kvitt hud koder ved regelmessig bruk. Ingen resept. Ingen lege. Er det mulig?

Skin Tags

Skin tags er godartet hud vekster som kan bli funnet på halsen, ansikt, øyelokk, armer, kister, under bryster, armhulene og noen ganger på bena. Deres årsaken er ukjent, men de skjer som oftest til de eldre, gravide kvinner, de med diabetes type 2 og overvektige.

Mens hud-koder selv har ingen symptomer som forårsaker ubehag, kan deres plassering være et problem. Mange mennesker tilfeldigvis treffer hud koder når du barberer og hud koder kan bli irritert fra å gni mot klær.

Slik fjerner hud koder, leger tilbyr flere i-kontoret prosedyrer. Cryosurgery bruker flytende nitrogen til å fryse av hud koder. Kauterisering bruker annen temperatur ekstreme og brenner av hud koder. Ligering involvert kutte av blodtilførselen til huden tag til den dør og faller av. Eksisjon er kirurgisk fjerning av huden tag - som er gjort med litt lokalbedøvelse i legekontoret.

Dermisil

Dermisil er en merkevare av naturlige hud produkter som inkluderer produkter rettet mot vorter, skabb, herpes, impetigo, forkjølelsessår, helvetesild eksem, molluscum, arr, strekkmerker, spiker infeksjon, gjær infeksjon, jock kløe, fotsopp, ringorm, interne parasitter og immunsystem. Selskapet hevder sine behandlinger er helt naturlig og svært effektive.

Den eneste klinisk forskning på effekten av Dermisil er selskapets egen - som det innlegg på sin hjemmeside på Dermisil.com. Dette er det samme området hvor Dermisil selger sine produkter.

Skin Tag Produkt

Dermisil hevder at regelmessig lokal applikasjon av sin hud tag produktet vil føre til hud-koder for å tørke opp og flasse bort. Mens Dermisil ikke forklare eksakt teori eller vitenskap bak produktet, sier de viktigste ingrediensene er alfa-terpinen (et utdrag av tea tree olje), melaleuca alternifolia (tea tree olje), thuja occidentalis (felles eviggrønn busk), og Ricinus communis (den castorbean).

Purdue University Center for nye avlinger og planter Produksjonslister castorbean og lakserolje som en naturlig toksin stand til å drepe små dyr og selv folk i riktige mengder. Dette kan være hva som hjelper drepe huden tag vev. Imidlertid er det ingen forklaring eller spesifikk bevis for dette fra produsent.

Dermisil aktuell behandling for Skin Tags

Dermisil aktuell behandling for Skin Tags


Skin tags er hud vekster, eller biter av ekstra hud på kroppen din. De er myke og små. Skin tags er vanligvis hudfarget, men kan være mørkere. Mens hud koder er ikke en alvorlig medisinsk problem, kan du ønsker å bli kvitt dem for å opprettholde utseendet. Dermisil er et produkt som kan sette fart i flaking bort av hud koder.

Time Frame

Du må kanskje mellom 2-6 uker med behandling før hud kodene er fullt borte, ifølge Dermisil hjemmeside.

Behandling

Under behandlingen kan huden kodene dine i utgangspunktet øke i størrelse før avtagende og flassing borte helt.

Usage

Vaske området grundig, deretter påføre produktet med en bomullsdott. Påfør produktet minst fire ganger per dag.

Fordeler

Dermisil produkter for å fjerne hud koder bruke planteekstrakter, snarere enn sterke kjemikalier. Påføring Dermisil vil ikke skape noen arr eller smerte, ifølge Dermisil hjemmeside.

Betraktninger

Barn under fem år bør ikke bruke Dermisil produkter. Kontakt lege hvis du merker hud koder på små barn, heller enn å forsøke å fjerne dem selv.

Advarsel

Ikke bruk Dermisil produktene hvis du er gravid eller ammer.

Sopp infeksjon behandling

Sopp infeksjon behandling


Sopp infeksjon behandling må være helhetlig og fokusere på både interne og eksterne symptomer. Noen mennesker har tilbakevendende gjær infeksjoner (dvs. vaginal infeksjon) på grunn av systemisk gjær eller sopp. Intern sopp behandling kan omfatte antibiotika, endringer i kostholdet og kroppen renser. Ekstern behandling inkluderer vanligvis aktuell anti-sopp kremer.

Signicance av Candida albicans Treatment

Mange eksterne sopp infeksjoner kan stamme fra candida albicans, en diploid sopp som lever naturlig i tykktarmen. Noen ganger kan et overforbruk av antibiotika, kortikosteroider, dårlig slanking eller stress utløse en overproduksjon av candida albicans. Denne overvekst kan irritere slimhinnen i tykktarmen og forårsake fecal og slim forstoppelser. Disse forstoppelser båtplass soppen, giftstoffer og selv parasitter. De har også hindre ernæring absorpsjon gjennom kolon vegger. Hvis venstre ubehandlet, kan disse enhetene inn i blodbanen og bosette seg i celler og organer, inkludert huden. Dette kan føre til mange sykdommer samt tilbakevendende soppinfeksjoner.

Systemisk sopp infeksjon behandling

En overvekst av candida i tykktarmen kalles candidiasis. Det finnes en rekke måter å behandle denne type infeksjon. Å spise mye frisk frukt og grønnsaker er en måte å eliminere soppen. Disse matvarene har naturlige enzymer som dreper overflødig sopp. Urter som Paul d'Arco te kan bidra til å eliminere sopp som kan Senna og aloe blader. Sistnevnte kan reparere slimhinnene av den store tarmen etter at soppen er borte. Noen mennesker også gjøre kolon renser. Disse er i pulver eller sirup skjemaet. De inneholder urter og matvarer som hvitløk som dreper sopp.

Aktuell eller genital sopp infeksjon behandling

Leger vanligvis foreskrive Nystatin kremer for mennesker med penis eller vaginal sopp eller gjær infeksjoner. Disse hjelper sooth kløe og smerte mens de leges det berørte området. Legemidler som Dermisil brukes for ringorm. Micatin og Tinactin brukes til å behandle fotsopp. Hvis disse over-the-counter medisiner ikke er effektive, resepter anti-fungals som Mentax og laminere kan anvendes. Lamisil brukes også for tånegl sopp som kan misfarge og tykkere negler.

Oral sopp infeksjon behandling

Oral eller munnen trost kan vises på tungen, kinn vegger, svelg og spiserør. Nystatin, klotrimazol og mikonazol brukes ofte til å behandle denne tilstanden. Folk vanligvis swish medisiner rundt i sin munn deretter svelge den. Hvis disse medikamentene er ikke effektive mange leger vil foreskrive Diflucan.

Forebygging / løsning

Sopp-infeksjoner er vanlig og irriterende, men de kan forebygges. Noen er forårsaket av en kompromittert eller svekket immunforsvar. De fleste mennesker kan unngå å måtte gjennomgå sopp infeksjon behandling ved å spise et sunt kosthold, trene og bade regelmessig. De bør også unngå iført våte klær i lengre perioder.

Behandlinger for genital Skin Tags

Genital hud koder oppstå på menn og kvinner. De er pløsete vekster av hud som ofte er mørkere enn huden rundt dem. Selv skjemmende og pinlig, de er ikke et symptom på en seksuelt overførbar sykdom, og de er ikke smittsom. Men de kan være ubehagelig under sex eller når klærne gnir mot dem. Noen mennesker oppsøke behandling for sykdommen, som er antatt å være forårsaket av hormon svingninger i kroppen.

Frysing

Prosessen med å fryse hud koder gjennom cryosurgery utføres vanligvis i en hudlege kontor uten lokal anestesi. Det er litt mildt ubehag forbundet med prosedyren. En bomullsdott dyppet i en cryogen (vanligvis flytende nitrogen) og kort brukt til koden for å drepe cellene ved å fryse dem. Avhengig av huden tag størrelse, kan en andre kryogen trenger å bli administrert. Noen hudleger vil spraye kryogentilførselen direkte på huden tag i opptil 20 sekunder på å fjerne det. En annen metode for påføring av kryogenet er ved hjelp av en frossen probe i opp til ett minutt.

Kauterisering

En annen metode for å fjerne hud koder er å etse dem med en elektrisk oppvarmet metall sonde. Kontoret tar bare noen få minutter. Pasienten får lokalbedøvelse for å redusere ubehag, som også innebærer å fjerne huden tag etter at blodforsyningen er cauterized med sonden. Det er svært lite blødning forbundet med kauterisering ettersom blodtilførselen er kuttet før fjerningen.

Ligation

Avhengig av størrelsen på din hud tag, kan din hudlege velge en ligation prosedyre, som innebærer banding koden for å kutte av blodtilførselen før slik at det å krympe og falle av på egen hånd. Det er lite smerter forbundet med denne metoden for huden tag fjerning, og huden rundt koden er ikke berørt.

Naturlige oljer og Forberedelser

Skin tags kan også bli helbredet helhetlig ved bruk av oljer og salver. En lakserolje og natron lim kan brukes flere ganger daglig med en bomullspinne til huden kodene forsvinner, eller du kan bruke en over-the-counter blanding designet for vorte fjerning. Disse metodene vanligvis tar omtrent to uker å jobbe. Du kan også søke eple cider til kodene med en bomullspinne flere ganger om dagen i opptil tre uker, eller inntil tag faller av. Dermisil er en over-the-counter forberedelser som bruker utdrag fra Melaleuca Alternifolia, Ricinus Communis og Thuja Occidentalis å eliminere hud koder med regelmessig bruk.

Hva er behandlingen for Skin Tags?

Hva er behandlingen for Skin Tags?


Selv om det ikke er kjent nøyaktig hva som forårsaker hud koder for å danne, de er en vanlig, uønsket funksjon på mange menneskers hud. Også kjent som acrochordons eller fibroepithelial polypper, hud koder ligne ekstra klumper av hud som henger utenfor kroppen med en tynn stilk av huden. De vanligste form rundt halsen, armhulene, øyelokk og bekkenet og er oftest funnet hos eldre personer som har diabetes, er overvektig eller har en familiehistorie med hud koder. Selv om de kan litt klø og irritere huden, hud koder utgjør ingen trussel for helsen til et individ. Mange mennesker søker hjelp fra en hudlege for å fjerne sine hud koder kun for kosmetiske grunner. Fordi de utgjør ingen helserisiko, er kostnaden for å fjerne hud koder som ikke dekkes av helseforsikring. Et par forskjellige fjerning teknikker eksisterer; men det er ingen garanti for at de aldri kommer tilbake.

Kryoterapi

Denne metoden innebærer leger dreping av området av huden kodene ved å fryse dem, oftest med flytende nitrogen. Blemmer dannes i det behandlede området, etterfulgt av skorpedannelse som til slutt faller av. Andre mindre vanlige metoder for kryoterapi bære karbondioksid snø og en over-the-counter sprayboks av DMEP. Kryoterapi er en relativt lav pris prosedyre som kan føre til rødhet og hevelse i huden mens healing. Ikke bruk denne metoden hvis en profesjonell hudlege har sett på hudforandring og har utelukket kreft.

Kirurgisk Excision

Denne metoden innebærer kirurgisk fjerning av hud koder med saks. Svakt arrdannelse kan oppstå hvis en skalpell som er nødvendig for større vekster, men det er en sikker prosedyre. Selv om noen mennesker forsøke denne teknikken hjemme gjennom bruk av små saks eller negleklipper, er det tilrådelig å la en hudlege utføre prosedyren for å sikre sikkerhet og sterilitet.

Electrocautery

Også kjent som diatermi, innebærer denne prosedyren brenning av hud koder med en elektrisk strøm. Denne metoden for fjerning innebærer vanligvis ingen blødning og en lavere risiko for infeksjon.

Ligation

Denne metoden innebærer å knytte en tynn tråd eller stykke tanntråd rundt stilken av huden tag for å kutte av sin blodtilførsel. I løpet av noen få dager, faller lesjon av. Dette er selvsagt ikke et populært alternativ for de med en overflod av hud koder.

Over-the-Counter Medicine

Noen mennesker har brukt den samme over-the-counter medisin for å fjerne vorter å kunne fjerne sine hud koder, for eksempel DermaTend. Herbal behandlinger har også vist seg å være effektive. Noen behandlinger inkluderer en blanding av lakserolje med natron, tea tree olje, eple cider eddik og Dermisil. Prøv disse metodene først for å unngå høyere kostnader for å se en hudlege. Ikke bruk disse behandlinger for hud koder på eller i nærheten av øynene. Hvis det er noen usikkerhet at veksten er en hud tag eller dersom lesjonen stivner eller endringer i farge, søke en diagnose fra en hudlege før du prøver å fjerne det på ens egen.

Hva er behandlingen for Mite Bites?

Hva er behandlingen for Mite Bites?


Ifølge Illinois Department of Public Health, "det er nesten like mange forskjellige typer midd som det er insekter." Noen midd arter tære på mennesker, mens andre lever av planter, dyr eller andre insekter. De mest vanlig fore midd inkluderer skabb, kløver midd, chiggers, støvmidd, kløe midd, gnager og fuglemidd. Noen midd, for eksempel chiggers, påvirker bare overflaten av huden. Disse ikke-gravende midd bare bite huden, mate på den og deretter løsrive seg og falle av. Gravende midd, som skabb, kan føre til mer utbredt irritasjon, siden de faktisk graver seg under huden.

Aktuelt Kremer

Aktuell kremer er ofte foreskrevet for å lindre kløe symptomer assosiert med mite biter. Aktuell kremer som brukes til å behandle mite biter er vanligvis kortikosteroider som permetrin, svovel kremer eller lindan. De fleste kremer krever søknad et par ganger om dagen for å berørte områdene, men sørg for å lese produktetikettene for spesielle instruksjoner.

Oral medisiner

I noen tilfeller, orale medikamenter er nødvendig for å behandle mite biter. Oral medisiner vil bidra til å lindre noen ganger alvorlig kløe forbundet med biter, og er foreskrevet av leger. Over-the-counter antihistaminer som Benadryl og Tavist kan også bidra til å lette kløe, spesielt om natten, når midd er ofte mest aktive og kløe er mest alvorlige.

Alternative behandlinger

Et par enkle hjem rettsmidler kan bidra til å kontrollere kløe forårsaket av midd biter. For eksempel vil ta et varmt bad fjerne chiggers og stoppe noen biter før de starter. For de som ønsker å unngå permethrins - som er insektmidler som vanligvis brukes til å behandle skabb - det finnes en rekke mer naturlige behandlinger tilgjengelig, inkludert Dermisil, et homøopatisk middel som bare bruker 100 prosent naturlige ekstrakter.

Forebygging

Mite forebygging vil fraråde fremtidige problemer og eliminere eventuelle midd som kan fortsatt være som bor i hjemmet. Vask sengetøy minst en gang i uken i varmt vann for å drepe eventuelle midd eller midd larver. Vakuum tepper og møbeltrekk regelmessig og eliminere inngangspunkter for kløver midd eller chiggers. Som bemerket av Illinois Department of Public Health, midd trives i fuktige forhold, så sørg for å opprettholde en relativ luftfuktighet på mer enn 50 prosent i hjemmet for optimal midd kontroll.

Over the Counter Cures for genital warts

Over 90 prosent av tilfellene av kjønnsvorter er forårsaket av to spesielle stammer av HPV: HPV 6 og HPV 11. HPV, eller humant papillomavirus, er en seksuelt overførbar sykdom som er gått gjennom hud-til-hud kontakt. Genital warts kan være så små at du ikke ser dem, eller de kan vises som små blomkål-formet støt eller små, hudfargede nupper. De kunne vises rundt penis, og området mellom penis og pung, ved anus, i vagina, vulva, cervix, eller i det perineale område. Vorter selv må behandles av lege, mens HPV er vanligvis ikke behandles i det hele tatt.

Behandlinger

Vorter selv blir behandlet ved å fjerne vorten. Det finnes en rekke prosedyrer i et legekontor tilgjengelig for å gjøre dette, inkludert cyrosurgery (frysing vorter), laser kirurgi, eller en elektro prosedyre som kalles en LEEP, som innebærer å kutte warts fra huden ved hjelp av en loop-formet stykke utstyr . Selv om det finnes en rekke reseptbelagte alternativer tilgjengelige, reseptfrie eller over-the-counter behandlinger er mer begrenset.

Condysil Gel

Condysil Gel er en over-the-counter krem ​​som påføres direkte på kjønnsvorter. Produsenten hevder produktet fjerner vorter uten å fryse eller brenne huden. Den er tilgjengelig fra flere Internett-kilder, og ingen resept er nødvendig. Gelen bør påføres to ganger daglig.

Wartol

Wartol er et annet reseptfrie produktet anbefales for behandling av kjønnsvorter. Det hevder å være en naturlig tilnærming med en 97-prosent suksessrate. Anekdotiske bevis antyder en samlet reduksjon i utbrudd av genital warts, om ikke fullføre eliminering. Den er tilgjengelig i stoff butikker og på internett og doseringsanbefalinger foreslår at det skal brukes i tre måneder.

Dermisil

Dermisil er et tredje over-the-counter alternativ. Produsenten beskriver det som tregere virkende men likevel effektiv på å eliminere kjønnsvorter. Anekdotiske bevis tyder brukere har sett resultater i omtrent to til tre uker. Medisinen skal brukes i minst seks måneder for å forhindre tilbakefall utbrudd av genital warts.

Farene ved Over-the-counter Cures

Mange av de over-the-counter rettsmidler for genital warts har ikke vist seg effektive. Videre den underliggende årsaken til kjønnsvorter - HPV - kan også føre til kreft i livmorhalsen, skjeden og penis hvis ikke riktig behandlet. Dermed er essensielt et besøk til en lege for å få en riktig diagnose og behandling både for genital warts og for den underliggende HPV. Selv om HPV ikke kan behandles når du kontrakt det, kroppen din kan overvåkes for tegn på kreft forårsaket av viruset.

Standard, over-the-counter vorte medikamenter bør heller ikke anvendes for kjønnsvorter behandling som kjønnsvorter er forskjellig fra vorter på hender, føtter eller andre deler av kroppen og kremer kan være ineffektive eller til og med farlig.

Hjem rette for Skabb Symptomer

Skabb er en hudinfeksjon som skyldes som Burrows under huden og forårsaker kviser og intens kløe en slags hud midd,. Det er også svært smittsom. Heldigvis kan du følge noen tips rundt huset for å forebygge og avhjelpe tilstanden.

Kløe

For å hindre kløe, prøv soaking i et kaldt bad eller belegg deg selv i Calamine lotion. Også ta et antihistamin, for eksempel Dermisil (en hud krem), eller en smertestillende kan bidra til å lindre kløe og den påfølgende smerte og irritasjon som kan følge av det. Men ikke pels håret og huden med parafin eller skrubb med sterke såper, som faktisk kan føre til ytterligere irritasjon.

Hus Forberedelser

Det er viktig å bli kvitt ditt hjem av skabb. Når du begynner å behandle deg selv, gjøre det samme med ditt hjem. Støvsuge huset og bilen, og vaske alle sengetøy, håndklær og klær i varmt vann. Tørk dem i varmen.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er hentet fra en australsk fabrikk og er effektiv i å drepe skabb midd og deres egg. Den herder også kløe og helbreder huden. Sett 20 dråper av oljen i et varmt bad to ganger daglig og suge på den. Gjelder også litt olje direkte til de infiserte områdene to ganger daglig.

Neem Oil

Neem olje stopper avl av parasitter i huden og lindrer smerte og kløe. Hell litt neem blad skjær og et par spiseskjeer av neem olje i et varmt bad og suge i ca 15 minutter. Når du vasker, bruke neem fuktighetskrem for å behandle irritert hud.

Candida Plantar warts behandling

De fleste candida plantar warts er forårsaket av humant papillomavirus, eller HPV, for der er det ingen kur. De fleste vorter vil til slutt klare seg på egen hånd eller med hjelp av en lege. Men det kan smerte og kløe kan lindres av over-the-counter produkter funnet på lokale apotek.

Salisylsyre

Salisylsyre er best kjent som hovedingrediensen i bekjempelsen av kviser. Det er også den samme bestanddel som finnes i mange vorte fjerning produkter. Hvis du bruker disse produktene for å bli kvitt vorter, må du følge instruksjonene på etiketten. Det er flere risikoer forbundet med å bruke salisylsyre for å fjerne vorter, så forholdsregler bør tas. Ikke bruk en overskytende beløp eller salisylsyre forgiftning kan følge. Må ikke brukes hvis du har altfor sensitiv hud eller det er irritert eller rødmet. I tillegg bør gravide ikke bruke salisylsyre på vorter, fordi sterke kjemikalier kan føre til fosterskader. Hvis noen smerte eller brenning er filt, vask av produktet umiddelbart og slutte å bruke. Salisylsyre er potent og kan være et levedyktig alternativ for å bli kvitt vorter uten å se en lege.

Dermasil

Dermisil er et annet medikament som er vanlig å finne i butikker eller på Internett. Du har muligheten til å bruke en aktuell medisin, kapsler eller en kombinasjon av begge. Dette er en mildere medisiner enn salisylsyre produkter og tar litt lengre tid å se resultater, vanligvis 3-4 uker. Løpet av behandlingen for Dermasil bør vare minst fire måneder å få mest mulig nytte. Den Dermasil behandlingsopplegg som en kombinasjon av piller og topicals er litt over $ 100 for en 30-dagers forbruk.

Wartrol

Wartrol er en muntlig over-the-counter medisiner som er mer potent at Dermisil. Det er en væske, og som oftest resultater kan sees i så lite som to uker. Det ikke kurere vorter, men kan redusere antall utbrudd og eliminere eksisterende vorter. For best resultat, bør Wartrol brukes i tre måneder. En en-måneders forsyning av Wartrol er ca $ 50.

Condysil

Condysil er en aktuell gel som kan hjelpe behandle plantar warts. Den er tilgjengelig i drugstores på på internett. Resultatene kan vanligvis sees i ca 2-4 måneder. Siden dette produktet inneholder bare 5 prosent salisylsyre, det er mildere for de som har sensitiv hud. De fleste vorte fjerning produkter inneholde minst 17 prosent salisylsyre.

Advarsel

Bruk alle disse produktene på egen risiko. De er identifisert som å hjelpe kontroll og eliminere genital vorte utbrudd, men resultatene vil være forskjellig for alle. De er til å bli brukt som alternativ behandling, og bare legen kan utføre handlinger for å eliminere vorter helt

Hvordan bli kvitt en Hengende vorte

En hengende vorte, mer ofte referert til som en hud tag, er et stykke hud som bokstavelig siger ned eller henger. De kan være store eller små, og finnes oftest i områder hvor huden er tynn eller gnir mot andre hud eller klær. For eksempel, de ofte forekommer i armhulene eller på halsen, øyelokk, brystet eller lysken regionen. Ifølge MedicineNet.com, har nesten halvparten av den amerikanske befolkningen dem på et tidspunkt eller en annen. Selv om de er harmløse, folk flest ønsker å fjerne hud koder for estetiske grunner.

Bruksanvisning

DIY Remedy

•  Knyt et stykke tråd eller tanntråd rundt foten av henge vorte.

Trekk tett på gjengene og sørg for at den er stram nok slik at det ikke vil falle av.

Plasser en bandasje over tråden.

La tråden på hengende hud tag i flere dager. Det vil trolig falle av på egen hånd. Hvis den ikke gjør det, må du gjenta prosessen.

Alternative behandlinger

Steriliser en saks ved å dyppe dem rubbing alkohol. Skjær hengende vorte av med sterilisert saks og plassere en bandasje over fjernet vorte. Det kan blø, så ekstra gasbind bør være tett på hånden. Endre bandasjer etter behov.

Bruk en over disk produkt for vorte fjerning. Disse kan kjøpes på apotek, på nettet eller fra legen din. Enkelte populære merkene inkluderer Dermisil og Amoils.

Fryse vorte med en flytende nitrogeninjeksjon. Denne behandlingen bør bare gis av legen din.

Brenn hengende vorte med en medisinsk elektrisk kirurgi. Igjen, dette er noe som bare din lege bør gjøre.

Hvordan bli kvitt Infiserte Plantar warts

Hvordan bli kvitt Infiserte Plantar warts


Plantar warts er en type hudinfeksjon som vanligvis skjer på føttene, ofte forårsaket av humant papilloma virus eller HPV, ifølge helse nettstedet Scumdoctor.com. Du kan enkelt skaffe seg dette viruset ved å gå barbent i fuktige, varme områder som svømmebasseng, offentlige dusjer og garderober. Plantar warts kan bli infisert. En infisert plantar vorte krever behandling og bør ikke ignoreres, så er det vanligvis en bakteriell infeksjon involvert.

Bruksanvisning

•  Se en lege hvis du merker at plantar vorte blir hoven, følsom for berøring, smertefulle, eller varm. Søke øyeblikkelig hjelp hvis du får feber eller hvis vorte begynner å sive eller lekke pus.

Ta noen antibiotika legen din gir deg før de er borte. Ikke stopp behandlingen dersom symptomene dine begynner å lette, risikerer du å utvikle en toleranse mot antibiotika som gjør dem ubrukelig mot infeksjonen.

Vent til infeksjonen forsvinner og bruke en naturlig medisinering til plantar vorte, slik som over-the-counter Dermisil. Påfør denne planten ekstrahert medisin på din vorte å ødelegge og oppløse sine vev.

Påfør en over-the-counter salisylsyre forberedelse, (finnes i de fleste apotek) for å hjelpe lindre smerten forbundet med plantar warts.

Fordyp den berørte foten i varmt vann i 1,5 timer daglig, eller bruke vitamin A ved å bryte åpne en Vitamin A kapsel (kjøpes på de fleste stoff butikker) direkte på din vorte å fremskynde helbredelsesprosessen. Ved hjelp av Vitamin A øker kroppens naturlige helbredende prosess og forkorter varigheten av vorter.

Unn deg plantar vorte hjemme ved å plassere et stykke duct tape over den. Fjern tapen etter syv dager, og suge plantar vorte i varmt vann. Gni vorte med en pimpstein og gjenopprette den med duct tape. Gjenta denne prosessen for seks til åtte uker, eller til din plantar vorte er borte.

Hva Over the Counter medisiner Help Cure HPV genital warts?

Genital warts er forårsaket av to spesifikke humant papillomavirus (HPV) stammer i over 90 prosent av tilfellene. De to HPV-stammer som er ansvarlige for genital warts er HPV 11 og HPV 6. HPV og de resulterende genital warts overføres ved hud-til-hud kontakt under samleie. De vorter som skyldes HPV lar seg behandle av en lege, og det er visse over-the-counter medisiner tilgjengelig, men effektiviteten av medisiner er ikke bevist.

Behandlinger

Det er ingen reseptbelagte eller reseptfrie midler tilgjengelig for HPV. Når du er smittet, forblir du smittet for livet hvis ikke kroppen din klarner opp infeksjonen på egen hånd. Kjønnsvorter som skyldes HPV lar seg behandle ved å fjerne vorter. Den beste behandling for dette er tilgjengelig i et legekontor. En leep prosedyren bruker en metallsløyfe å bryte vorter fra huden, men cyrosurgery (frysing) og laser kirurgi er også tilgjengelig. Disse prosedyrene er effektive til å fjerne vorter, og selv om det er en rekke over-the-counter medisiner tilgjengelig, kan de ikke være så effektiv som de prosedyrer utført av leger.

Dermisil

Dermisil er en over-the-counter genital vorte medisiner tilgjengelig på begge narkotika butikker og over internett. Det er en langsom virkende medisiner som er utviklet for å eliminere genital warts innen 2 til 3 uker. Instruksjonene foreslår at du fortsetter å bruke Dermisil krem ​​for opptil 6 måneder for å forhindre flere utbrudd av genital warts.

Condysil Gel

Condysil er en annen over-the-counter alternativ for behandling av genital warts. Denne medisinen kommer i gel form, og er tilgjengelig både på nett og i de fleste stoff butikker. Anekdotiske bevis tyder dette gel er hurtigvirkende, og produsenten hevder gelen fjerner vorter uten å forårsake noen smerter, frysing eller brenning i huden i underlivet. Det bør påføres direkte på vortene to ganger daglig.

Wartrol

Wartrol er en annen over-the-counter rette for kjønnsvorter som skyldes HPV. Ifølge Condyloma.org, er det en naturlig kur med en 97 prosent suksessrate. Imidlertid viser denne suksessraten til en reduksjon i utbrudd av kjønnsvorter, og er ikke en kur rate. Wartrol gir seg ikke ut for å kurere HPV eller genital warts, bare for å hindre utbrudd og eliminere eksisterende vorter. Produsenten antyder at Wartol brukes i minst 3 måneder.

Risiko

Standard over-the-counter medisiner som brukes for vorter på hender eller føtter bør ikke brukes i underlivet, og kan ha farlige bivirkninger hvis de brukes på sensitiv hud i dette området. Selv om noen av de andre over-the-counter medisiner som er spesielt utviklet for genital warts kan være effektive, er de ikke en erstatning for riktig medisinsk behandling. Det er spesielt viktig for kvinner å få behandling for kjønnsvorter som skyldes HPV, fordi den samme stamme av HPV som forårsaker genital warts er også ansvarlig for livmorhals og vaginal kreft. Leger bør være klar over dette helsetilstand og justere frekvensen av celleprøver for å screene for pre-cancerous endringer forårsaket av HPV.

Herbal Behandling for Skin Tags

Skin tags er ganske vanlige, smertefri hud vekster som utvikler på ulike deler av kroppen. Selv om den eksakte årsaken til hud koder er fortsatt ukjent, de synes å være vanlig hos gravide kvinner, diabetespasienter, og de med Human Papilloma Virus. Skin tags ofte ikke føre til alvorlige helseproblemer, men er uønsket av estetiske grunner eller mindre irritasjon de kan påføre grunn chaffing. Du kan behandle en hud tag hjemme med flere urtemedisiner.

Bloodroot

Bloodroot lim er en urte behandling du kan bruke for hud koder. Bloodroot er en urt som vokser i Canada og det østlige USA. Saften fra denne planten er svært giftig ved svelging, så forsiktighet må utvises når maps. Når den brukes eksternt, den røde saften presset fra bloodroot har evnen til å løse opp hud koder uten å skade normalt vev, ifølge naturmedisin nettside, MountainRoseHerbs.com. Å behandle huden din tag, bare bruke bloodroot juice på huden tag og dekke det med en bandasje. Sjekk bandasjen en gang om dagen for å se om huden tag har falt av. Du kan finne bloodroot på lokale heia matbutikker i pulver, pasta, eller som en pakke, bruke akkurat nok til å dekke huden tag.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en urte ekstrakt fra Melaleuca Alternifolia anlegget. Dette anlegget har blitt brukt i hundrevis av år for å behandle ulike hudsykdommer, inkludert fjerning av hud koder. Du kan finne tea tree olje ekstrakt i mange helsebutikkganger. Start med å vaske huden din tag med såpe og vann, slik at området for å tørke grundig. Suge en klut eller bomullsdott i vann og sette noen dråper tea tree olje på den. Gni huden tag i en sirkulær bevegelse med bomulls swab.This behandling tar tålmodighet og konsistens. Gjenta denne prosedyren tre ganger om dagen i to til tre uker, eller inntil huden tag faller av, ifølge helseopplysninger hjemmeside Removingskintags.wordpress.com.

Dermasil

Du kan også bruke Dermisil å fjerne hud koder. Dermisil er en naturlig urt hentet fra Melaleuca Alternifolia, Thuja Occidentalis og Ricinus Communis, planter kjent for sin helbredende kraft av hud sykdommer og tilstander. Overføring av flytende Dermisil fører til at huden tag vev å tørke og falle av. Du kan bruke Dermisil ved å vaske huden din tag med såpe og vann og deretter tørking. Påfør Dermisil væske direkte på tag med en bomullspinne. Denne behandling kan resultere i en brennende følelse, noe som er helt normal. Du kan bruke Dermisil fire ganger om dagen inntil huden kodene dine faller av, i rundt 2 til 3 tre uker.