Digidexo.com

Krem mot Hudtagger

Hjelpe hårvekst med progesteron

Hjelpe hårvekst med progesteron


Aktuelt Progesteron er har blitt brukt siden 1970-tallet som en krem ​​for hårtap. Ikke mange studier har blitt gjennomført for å hvor effektivt Progesteron virker i behandling av hårtap. Men det er allerede flere produkter der ute som bruker progesteron som hovedingrediens.

Bakgrunn

Progesteron er et sterkt strukturert forbindelse som ligner på testosteron. Den bruker de samme enzymene som testosteron for å få kontakt med en androgen reseptoren. Således er progesteronforbindelse i stand til å fungere som en androgen.

Negative studier

Det var en studie tatt der 12 menn, i alderen 18 og 39. brukt aktuell progesteron for 10-48 måneder for skallethet. Ingen av menns hår vokste i denne perioden. Faktisk seks personer hadde faktisk mer tynning og seks hadde den samme. (Androgeneticalopecia.com)

Positive studier

I en 12-måneders studie av hvordan hydroxyprogesterone - 11 alfa lotions påvirket 18 menn, viste gruppen ut til å ha en økning i anagen hår. ni av de ti hadde forbedringer. Syv av de åtte hadde en reduksjon i anagen hår. (Androgeneticalopecia.com)

Beste resultater

Den beste metoden for å oppnå Etterveksten er å bruke en eller to prosent aktuell konsentrasjon av progesteron krem ​​mot hodet. Den mest vanlige doseringen som brukes er 10-40 mg per dag avhengig av om du er mann eller kvinne.

Advarsel

Hvis du er en kvinne, ikke overstiger 10-40 mg per dag dose eller du kan begynne å oppleve menstrual uregelmessigheter. Det kan være en god idé å oppsøke lege om kremen før du bruker den, og hvis kremen gir deg irritasjon, utslett eller andre uregelmessigheter, kontakt lege omgående.

Holistisk Cures for Herpes

Det er tre typer av herpes-infeksjoner. HSV-1 forårsaker mild hud utbrudd som manifesterer som forkjølelsessår på munnen og leppene. I sjeldne tilfeller kan denne formen for herpes vises på kjønnsorganene. HSV-2 er den mer alvorlige form og er kjent som genital herpes, selv om det noen ganger kan vises på munnen. Til slutt, er herpes zoster ansvarlig for vannkopper og helvetesild. Naturlige behandlinger bidra til å hindre viruset fra å implantere seg selv eller om allerede implantert, tar sikte på å ødelegge viruset uten å skade vev.

Kosttilskudd

Ifølge University of Maryland Medical Center, har studier på effekten av lysin vært blandet, men noen har vist at det reduserer tilbakevendende utbrudd av forkjølelsessår og, i mindre grad, genital herpes. Også, lysin forkorter varigheten av utbruddet. Ta 1000 til 2000 milligram daglig og / eller øke forbruket av matvarer som fisk, kylling, egg og poteter. Personer med høyt kolesterol, hjertesykdom, eller høye nivåer av triglyserider bør ikke bruke dette tillegget.

En studie ledet av M. Huleihel på propolis, som ble publisert i en 2002 Israel Medical Association Journal, fant at denne harpiks laget av bier holdt både HSV-1 og 2 fra å multiplisere. Denne informasjonen ble brukt til å teste en propolis salve mot Zovirax, en vanlig foreskrevet aktuell agent for å behandle herpes og de som bruker propolis salve opplevde raskere helbredelse ganger.

Sink har også vist evnen til å stoppe viruset. En studie ledet av HR Godfrey som ble publisert i en 2001 utgave av alternativ behandling i helse og medisin testet en sink oksid krem ​​mot en placebo. Sår behandlet med sink helbredet raskere.

Herbal behandlinger

En studie ledet av BK Vogler som ble publisert i en 1999 utgave av British Journal of General Practice observert at aloe gel lettet symptomer på genital herpes hos menn. De opplevde raskere helbredelse ganger enn de som bruker en placebo. Det har potensielt samme nytte for munnsår, men det har ikke blitt undersøkt.

En seks måneders studie av 93 personer som tar Siberian ginseng fant at denne urten effektivt redusert hyppighet, alvorlighetsgrad, og lengden på utbrudd. Ikke bruk denne urten hvis du har høyt blodtrykk, søvnapné, narkolepsi eller er gravid eller ammende. Denne studien ble publisert i en 1999 utgave av European Journal of Clinical Pharmacology.

Basert på vurderinger av tidsskriftartikler og annen litteratur om naturmedisin, University of Maryland Medical Center foreslår også følgende urte behandlinger for herpes.

Sitronmelisse har vært gjenstand for flere studier og brukes lokalt, kan det begynne å helbrede forkjølelsessår i så lite som to dager. En sveitsisk studie sammenlignet rabarbra krem ​​med Zovirax og observert de var like effektive. Peppermynteolje har sterke anti-viral egenskaper og i reagensglass, det var effektivt mot herpes virus.

Hypnose

Hypnose har vist positive resultater som en form for behandling for mange forhold. En studie ledet av PA Fox som ble publisert i International Journal of STD og AIDS testet hypnoterapi på de med genital herpes med positive resultater. Deltakerne deltok i en seks-ukers treningsprogram; Resultatene inkludert en 50 prosent nedgang i utbrudd, og forbedret humør.

Hvordan behandler du Eksem Når det er i håret?

Hvordan behandler du Eksem Når det er i håret?


Eksem i hodebunnen er også kjent som seboreisk eksem, en hud tilstand som forårsaker kløende, røde flekker på hodebunnen som er ubehagelig, men ikke farlig. Foreskrevet medisiner for å behandle hudens tilstand kan være kostbart, som behandling er en daglig sjampo som styrer dermatitt og krever månedlige innkjøp for å holde tilstanden fra fakling opp. Over-the-counter medikamenter for seboreisk dermatitt er effektive for å redusere alvorlighetsgraden av tilstanden og er betydelig billigere enn foreskrevet behandling.

Bruksanvisning

•  Vask håret med anti-flass sjampo. Anti-flass sjampo som inneholder selen sulfide, salisylsyre eller tjære bidra til å lindre symptomene på tørre flekker og kløe når de brukes daglig. Disse aktive ingrediensene berolige hodebunnen irritasjon samtidig opprettholde hårets naturlige oljer, som er nødvendig for å holde hodebunnen sunn og fuktig.

Påfør en krone-størrelse mengde anti-sopp krem direkte på kløende patch. En over-the-counter anti-sopp krem ​​som inneholder klotrimazol reduserer irritasjon når det brukes som anvist. Alternativt, massere en krone-størrelse mengde hydrokortison krem ​​mot kløende område på hodebunnen for å redusere rødhet og tørrhet.

Unngå harde sjampo og balsam. Sjampo og balsam som inneholder sodium lauryl sulfate stripe håret av naturlige oljer som trengs for å hindre hodebunnen kløe. Bytt til en fuktighetsgivende sjampo og balsam for å unngå forverring av huden din tilstand.

Unngå å lage riper. Det er fristende å klø i hodebunnen når det klør, men klør forverrer tilstanden og kan føre til infeksjon som skyldes bakterier på dine negler og fingre. Bruk hansker om natten under sengetid hvis du har en tendens til å klø i hodebunnen i søvne.

Hvordan lage bleie utslett krem ​​med bivoks

Den røde utslett som babyer og småbarn komme som en reaksjon på fuktighet kan variere fra mild og ubemerket av barnet til alvorlig, sint utseende og smertefull. Bleie utslett kremer inneholder oftest sink oksid, som når slathered på huden, fungerer som en barriere mot fuktighet. Du kan kjøpe bleie utslett kremer og salver, men du kan like gjerne lage din egen med beroligende bivoks.

Hvordan lage bleie utslett krem ​​med bivoks

•  Fyll en kasserolle omtrent halvveis med vann og sette den på ovnen for å koke.

Kombiner 3 ½ oz. olivenolje og 1 oz. bivoks i en glassbolle som er varmebestandig.

Senk varmen slik at vannet i kasserollen er ikke lenger koking, men forblir på et oppkok. Plasser glassbolle på toppen av kjelen (eller inni det hvis du har plass).

Omrør oljen og bivoks blandingen inntil den har smeltet bivoks.

Ta olje og bivoks blandingen vekk fra kokende vann (bruk grytekluter for å unngå å brenne deg), og la den avkjøles litt.

Bruk en visp for å blande i ½ oz. sinkoksyd. Du kan finne denne forbindelsen i en salve eller pulverform på apoteket.

•  Oppbevar avkjølt bleieutslett fløte i en glasskrukke som er utstyrt med et tett lokk.

Fordeler med progesteron krem

Progesteron er et kjønnshormon, sammen med østrogen og testosteron. Kroppen produserer naturlig dette hormonet i eggstokkene eller testiklene med mindre mengder laget av binyrene. Dens primære funksjon hos kvinner er å forberede kroppen for graviditet og opprettholde svangerskapet når det har skjedd, men det også regulerer menstruasjon og fungerer sammen med østrogen for å balansere det endokrine systemet. Progesteron spiller en mindre rolle for menn som en forløper til kortisol og moderator av andre hormoner. Kvinner ofte kan dra nytte av bruk av progesteron krem, ifølge forfatter og lege John R. Lee.

Funksjon

I en normal menstruasjonssyklus, dominerer østrogen første halvår (fra dag en av mensen til eggløsning) og progesteron dominerer den andre halvdelen. Østrogen viktigste jobb er å forårsake celler for å formere seg, mens progesteron rolle er at av en verge, så å si, å sørge for at cellene dør av naturlig og fortsette syklusen, og dermed holde balansen. Når østrogen går uten motstand, fordi progesteron er for lav, slike forhold som premenstruell syndrom (PMS), kan endometriose, muskelknuter og til og med kreft oppstår.

Fordeler

Virkningene av progesteron i kroppen er mange. Ifølge Lee, de inkluderer: beskyttelse mot bryst fibrocysts, bruk av fett til energi, en naturlig vanndrivende, en naturlig antidepressant, fremmer normale søvnmønster, reduserer hetetokter, normaliserer blodsukkernivået, normaliserer blodpropp, gjenoppretter normal libido, gir deg korrekt celle oksygennivåer, bidrar til å hindre brystkreft og livmorkreft, stimulerer ny bendannelse, forhindrer autoimmune sykdommer, og det er nødvendig for overlevelse av embryo.

Identifikasjon

Når en kvinne når overgangsalderen eller perimenopause, scenen frem til opphør av menstruasjon, eggstokkene sakte ned og deretter opphøre eggløsning. Uten eggløsning, trenger eggstokkene ikke produserer progesteron. Andre faktorer av lavt progesteron nivå kan være dysfunksjonelle follikler på grunn av miljømessige xenoestrogen eksponering, ernæringsmessige mangler, dårlig kosthold og stress. For lite progesteron fører til østrogen dominans og dermed hormonelle ubalanser som PMS, samt typiske menopausale symptomer som hetetokter, nattesvette og humørsvingninger.

Løsning

Hvis kroppen din ikke er i stand til å produsere nok progesteron, så tilskudd er tilrådelig heller enn å forlate østrogen uten motstand som fører til en rekke sykdommer og problemer. Fordi progesteron krem ​​er oljebasert, sa Lee i sin bok "Hva Legen kan ikke fortelle deg om overgangsalder," den mest effektive måten å absorbere det er transdermalt, eller gjennom huden, snarere enn å ta en pille muntlig eller via injeksjon. Både kvinner i overgangsalderen og de som fortsatt eggløsning, men lider av PMS symptomer eller fibroid cyster kan trygt ta denne kremen. Vanligvis du bruke den til huden din under lutealfasen, de to ukene fra eggløsning til starten av perioden, i doser som etterligner hva kroppen din normalt ville produsere. Innen tre måneder eller så bør du begynne å se resultater.

Advarsel

Når du velger en supplerende progesteron krem, sørg for at det er naturlig, ikke syntetisk. Syntetiske kremer kalles progestin, som har noen av fordelene med naturlig progesteron, men mange uønskede bivirkninger at progesteron ikke, ifølge National Institutes of Health.

Hva er fordelene med naturlig progesteron krem?

Hva er fordelene med naturlig progesteron krem?


Noen kvinner foretrekker å bruke naturlig progesteron krem ​​i stedet for syntetisk progesteron eller progestin, som er en del av hormonbehandling i kombinasjon med østrogen, fordi syntetisk progesteron kan føre til PMS bivirkninger.

Expert Insight

Dr. Andrew Weil, som ikke er helt overbevist av den langsiktige sikkerheten eller effekten av naturlig progesteron krem, selv om å merke seg at mange leger er helt overbevist om at det fungerer, forklarer at naturlig progesteron velig lindrer PMS symptomer som kan få verre som en kvinne nærmer overgangsalder.

Natural Versus Syntetisk

Ifølge Beseen.net, er naturlig progesteron krem ​​en forløper til andre hormoner i en kvinnes kropp. Det er viktig at den naturlige, i stedet for syntetisk versjon, som faktisk kan lavere nivåer av progesteron, er brukt.

Gjenopprette hormonbalansen

Dr. Loretta Lanphier, ND, CN, HHP, bemerker at når riktig progesteron krem ​​synes å eliminere mange av de symptomer som er et resultat av en hormonell ubalanse. Progesteron krem ​​kan hjelpe en kvinne å opprettholde en følelse av likevekt.

Betraktninger

Dr. Lanphier bemerker at det over tid, kan progesteron samle og lagre seg i en kvinnes fettvev. Hun siterer Dr. Joseph Mercola som forklarer at denne opphopningen kan bidra til forstyrrelser i kortisol, testosteron og DHEA hormonnivåer.

Fordeler

Progesteron kan lette virkningen av skjoldbruskkjertel hormon, øker libido, normal blodpropp; fungere som en naturlig vanndrivende, beskytte mot utvikling av bryst cyster, benytter fett for energi og normaliserer blodsukkernivået, så vel som sink og kobbernivåer. I tillegg gjenoppretter den celle oksygen nivå, bidrar til å forhindrer brystkreft og livmorkreft og fremmer bein bygningen, ifølge Dr. Lanphier.

Kremer brukes til å behandle Helvetesild

Helvetesild (Herpes zoster) er en hud tilstand av utslett eller blemmer i ett område av kroppen forårsaket av samme virus som vannkopper. Mild til intens smerte og kløe oppstår i det berørte området. Én behandling for helvetesild er bruken av et topisk krem. Et utvalg av kremer er tilgjengelig for å hjelpe i helvetesild helbredende prosess, men noen ganger er de ikke markedsføres direkte mot helvetesild lider.

Capsaicin krem

Denne kremen er hovedingrediensen skaper varme i chili peppers og den stopper smerte når den brukes til huden. Den er tilgjengelig i 0,25 og 0,75 prosent styrke.

Calamine

Noen krem ​​medisiner som inneholder Calamine lindrer sår ved å jobbe som en antiseptisk og snerpende. Merkevarer inkluderer Caladryl og Obtundia.

Ti prosent trolamin salicylate

Brukes vanligvis for muskelsmerter, kan en behandling som inneholder 10 prosent trolamin salicylate noen ganger redusere hevelse og betennelse rundt helvetesild. Et eksempel på denne behandlingen er Aspercreme.

Sølvsulfadiazin

Sølvsulfadiazin behandler vanligvis først --- og --- andregrads forbrenninger. Det hindrer bakterier fra å spre seg over et berørt område, for eksempel en helvetesild utbrudd. Merker som inneholder sølvsulfadiazin inkluderer Silvadene og Flamazine.

Alternativ medisin: Iren Secret Helvetesild Cream (100% naturlig)

Iren Secret Helvetesild Cream (100% naturlig) hevder å helbrede helvetesild og øke healing rate i alle hudtyper uten uønskede bivirkninger.

Hvordan søke vaginal krem

Hvordan søke vaginal krem


Dersom legen har foreskrevet en vaginal krem ​​å bruke til å behandle en gjær infeksjon, vaginal tørrhet eller andre gynekologiske problemer, tube krem ​​inkluderer vanligvis en plast applikator å sette kremen inn i skjeden. Her er hvordan du setter inn og bruke kremen med en raskt og uten noe oppstyr.

Hvordan søke vaginal krem

•  Velg en behagelig, rolig sted å bruke kremen.

Vask hendene, og deretter åpne røret. Monter applikator munnstykket på røret til den blir stående uten å bli for stramt. Klem kremen fra bunnen, som en tube med tannkrem.

Ligg på sengen på ryggen, eller sitte på lukket toalett lokket med et håndkle plassert under setet for å hindre noen sølt krem fra flekker sengeteppet eller drypper ned på badegulvet.

Tegn knærne mot deg og skille dem forsiktig til hver side. Slapp av og sett applikatoren inn i vagina for å bruke kremen. Pass på å trykke den i dyp nok, hvis ikke kremen vil bare søler på huden din. Trykk stempelet. Kremen bør tømmes fullstendig inn i vagina.

Slutt klemme på røret når riktig dosering fyller applikator. Applikatoren har vanligvis et merke for å indikere den mengden som trengs for en dose. Forsiktig skru applikatoren og sette tube krem ​​til side.

Skyv applikatoren ut av skjeden din forsiktig. Vask hendene og skyll applikator.

Hint

  • Bruk en pantiliner for varigheten av behandlingen for å hindre at vaginal krem ​​fra flekker trusene.
  • Vask gjenbruk applikatorer med såpe og varmt vann.

Hvor trygt er østrogen kremer?

I 2002, National Women Health Initiative stanset en studie av oralt administrert hormonbehandling (HRT) med østrogen og progestin grunn av funn som indikerte en økt risiko for brystkreft. Den fasen av studien knyttet til oralt administrert HRT med østrogen alene vil fortsette gjennom 2010 Mens det er noen indikasjon på at østrogen kremer kan være noe tryggere enn oralt administrert HRT, bør kvinner alltid rådføre seg med sine leger for autoritative råd.

Hvordan HRT Works

Som kvinner nær slutten av sin reproduktive år, eggstokkene gradvis svekket prosessen med eggløsning, eller eggproduksjon. Sammen med denne prosessen, nivåer av østrogen avtar i kvinnens kropp. Denne prosessen fører ofte en rekke plagsomme symptomer hos kvinner: hetetokter, nattesvette, søvnløshet og humørsvingninger er blant de hyppigst rapporterte.

HRT er utformet for å redusere disse symptomer i foreskrevne doser av østrogen alene, eller en kombinasjon av østrogen og progestin. Østrogen alene er vanligvis foreskrevet for kvinner som har gjennomgått hysterektomier, mens østrogen i kombinasjon med gestagen er vanligvis foreskrevet for kvinner med intakt uterus.

Bruker for Østrogen Kremer

HRT kan administreres oralt, via et plaster påføres på huden, eller i form av vaginalkremer. Vaginale kremer kan være direkte påført eller administrert gjennom vaginalringer som langsomt frigir medisinen inn i systemet. Østrogen kremer er ofte foreskrevet for å lindre vaginal tørrhet ofte, men ikke utelukkende forbundet med overgangsalderen. I høyere doser, kan østrogen kremer også være effektive i å lindre hetetokter og andre overgangsplager.

Helserisiko

Det er motstridende rapporter om sikkerheten til østrogen generelt og østrogen kremer spesielt. Ifølge en rapport utgitt av Mayo Clinic, kan østrogen alene øke risikoen for livmorkreft hos kvinner med intakt uterus. På den annen side, kan østrogen kombinert med progestin øke risikoen for brystkreft. The Food and Drug Administration (FDA) krever østrogen kremer (samt oralt administrert HRT) å bære advarsler indikerer mulige økt helserisiko, inkludert kreft.

Men en studie utført av Robert Wood Johnson Medical School i New Brunswick, New Jersey, rapporterte at konjugert østrogen krem ​​administrert i lave doser ikke utgjør forhøyet helserisiko for postmenopausale kvinner. Det bør bemerkes at studien ble sponset av Wyeth, som produserer Premarin, av et kjent merke HRT.

Østrogen kremer g oralt administrert HRT

Ifølge en rapport utgitt av National Institutes of Health, er østrogen kremer foretrukket å oralt administrert HRT for symptomer assosiert med vaginal tørrhet. Dette er fordi nivåene av østrogen absorberes av kroppen er lavere med de fleste østrogen kremer enn ved oral HRT. Studien anbefaler også at enhver form for HRT, inkludert østrogen kremer, bør være foreskrevet i laveste dose og for et kortest mulig tid for å oppnå effektiv lindring av symptomer.

Den Estriol Controversy

I 2008, FDA administrert et forbud hindrer compounding farmasøyter fra inkludert østriol i kremer de formulerer å lindre tørrhet i skjeden og relaterte symptomer. Estriol er et naturlig forekommende hormon i menneskekroppen, i motsetning til konvensjonelle konjugert østrogen krem, som er formulert fra urinen til drektige hopper.

Før forbudet ble østriol brukes av compounding apotek i kombinasjon med estradiol i å formulere østrogen krem. Som svar, Representantenes hus introdusert H. CON. Res. 342, en resolusjon som fordømte forbudet mot østriol av FDA. Men som i 2009, ingen ytterligere tiltak er tatt i saken. Østradiol er fortsatt brukes som et alternativ til konjugert østrogen kremer.

Er det en generisk for Premarin krem?

Er det en generisk for Premarin krem?


Premarin er et stoff som tjener til å erstatte manglende østrogen, spesielt hos kvinner som vender mot menopause. Den kommer i en tablett eller kremform. Kremen brukes spesielt for å behandle vaginal tørrhet, noe som kan føre til lokaliserte ubehag og smerter ved samleie i postmenopausal kvinne. Den kjemiske (generisk) navn for Premarin krem ​​er konjugerte østrogener vaginal krem; Imidlertid, er en spesifikk generisk markedsført versjon av Premarin ikke er tilgjengelig, i henhold til MedicineNet.com.

Konjugerte østrogener

Konjugerte østrogener, østrogen eller salter, representerer en rekke av østrogener fra naturlige derivater. Disse har blitt blandet på en slik måte at den etterligner østrogener hos drektige hester urin. Østrogener, selv de brukes lokalt via krem, har systemiske kroppslige effekter. De oppfordrer kvinnelig seksuell utvikling og opprettholde relaterte egenskaper, inkludert vekst av kjønnshår og hår under armene. Hva mer, østrogener er ansvarlig for cervical sekreter og oppbygging av endometriet (livmorslimhinnen).

Drug Kategori

Østrogenliknende kjemikalier som utgjør konjugerte østrogener inkluderer 17 alpha-dihydroequilin, equilin og østron, for å nevne noen. MedicineNet.com sier at den spesifikke sammensetningen av denne blanding av østrogener er ukjent.

Konjugerte østrogener kan lett gjøre veien inn i blodet via den vaginale vegg når det påføres i form av en krem. Of course, hvor mye blir absorbert avhenger av hvor ofte den brukes og hvor mye som er brukt. Bivirkninger er mer sannsynlig ved større doser.

Funksjon

MedicineNet.com rapporterer at konjugerte østrogener fått FDA-godkjenning for første gang så langt tilbake som 1938 Tabletten versjon (oral), som østrogen krem, bidrar til å gjenoppbygge slimhinnen i skjeden og gjenopprette sine sekreter, og dermed reversere atrofi som kan kommer med overgangsalderen.

Administrasjon

For nesten alle vaginale medisiner, er sengetid administrasjon beste. Før du fyller kremen applikator, sørg for å vaske hendene, så ligge på ryggen med knærne i bøyd stilling. Innføre applikatoren inn i vagina, og trykk stempelet med tommelen. Sørg for å rengjøre applikatoren etter hver bruk, sammen med hendene. Du kan distribuere noen av kremen til foldene skjeden hvis du har noen følelse av irritasjon der.

Bivirkninger

Hyppige systemiske bivirkninger pleier å være ømme bryster, opphør av perioder eller lengre perioder, småblødninger, og en økning eller nedgang i seksuell lyst. Vannretensjon er ikke uvanlig. Brune flekker på huden kan vises. Kvinner som tar konjugerte østrogener har økt risiko for blodpropp i lungene eller bena. Livmorkreft er en risiko fordi østrogener tjene til å befeste slimhinnen i livmoren.

Hvordan velge Anti Fungal Kremer

Hvis du tror at du er immun mot soppinfeksjoner, bør du nok tro om igjen. Ulike typer sopp lever på ting vi berører hver dag - jorden under føttene, maten du kjøper i butikken, overflaten av skrivebordet på jobben - og du må kanskje anti fungal kremer på et tidspunkt i fremtiden. Å vite at du har en soppinfeksjon er ikke nok, men fordi du trenger å vite hvordan du skal velge og sammenligne anti fungal kremer.

Bruksanvisning

•  Bestem hva slags soppinfeksjon du opplever. Den type anti sopp krem ​​du velger vil avhenge i stor grad av hvilken type infeksjon du trenger å behandle, så gå til legen din eller forsknings symptomer på nettsteder slik som Quick Care (se ressursene nedenfor) for å begrense mulighetene.

Bestem om du trenger anti fungal kremer som er kombinert med andre stoffer, som for eksempel steroider for å behandle utslett. I mange tilfeller vil en soppinfeksjon følge andre problemer som kanskje trenger å bli behandlet også.

Spør legen din om det er noen anti fungal kremer som du bør unngå. Din hudtype, hudfarge og kroppskjemien kan reagere forskjellig på forskjellige behandlinger, og du vil ganske umiddelbar lindring fra en soppinfeksjon.

Les etikettene på ryggen av krem flasker. Du vil finne at mange anti fungal behandlinger er den samme uavhengig av merkenavnet på boksen, men du vil bruke mindre penger hvis du går med en generisk produkt eller butikken merkevare.

Finn ut om du trenger en resept anti sopp krem eller hvis en over-the-counter produktet vil fungere. Ekstreme infeksjoner som har gått ubehandlet over lengre tid kan trenge en sterkere medisiner.

Prøv en annen anti soppkrem hvis du velger slutter å fungere. I noen tilfeller, kan kroppen bygge en immunitet mot visse medisiner, og din spesielle sopp kan ikke svare så godt til en behandling som det gjør til en annen.

Se legen din hvis de anti fungal kremer du har prøvd ikke synes å fungere. Han kan være i stand til å anbefale et produkt eller en kur som du ikke har oppdaget.

Tips og advarsler

  • Påfør anti fungal kremer så konsekvent som mulig for å unngå tilbakevendende problemer.
  • Fortell legen din hvis du har noen andre symptomer knyttet til infeksjon, for eksempel feber, utslett eller sår hals.
  • Bruk aldri en anti fungal krem ​​på en måte som den ikke er ment. Dette kan få alvorlige helsemessige konsekvenser.
  • Unngå fuktige, fuktige områder når du behandler en soppinfeksjon. Sopp trives i fuktighet og varme, så holder kroppen din så kjølig og tørt som mulig.
  • Slutte å bruke en anti fungal krem ​​hvis du utvikler utslett, sår eller andre negative konsekvens etter dets anvendelse.

Hvordan å sammenligne merker av progesteron kremer

Hvordan å sammenligne merker av progesteron kremer


Progesteron krem ​​er en måte for både menn og kvinner til å supplere sine progesteron nivå. Ifølge Dr. Joseph Mercola, de fleste kvinner er progesteron mangelfull og kan ha nytte av en liten mengde tilskudd. Progesteron krem ​​kan lette symptomer på overgangsalder, hjelp i unnfangelse, å opprettholde en graviditet, lette vaginal tørrhet, normalisere blodsukkeret, normal blodpropp og lette PMS symptomer. Mercola anbefaler også progesteron for menn. Progesteron kan redusere risikoen for prostatakreft og bidra til å øke og normalisere testosteron og DHEA nivåer.

Bruksanvisning

•  Sjekk etiketten for plantebasert kilde av progesteron. Den beste kilden er vill yams. Den nest mest vanlig brukte plantekilde progesteron er soyabønner, soyabønner, men har mer østrogen enn progesteron.

Kontroller at naturlig progesteron har en USP rating. Dette betyr at det er amerikanske Pharmaceutical-grade naturlig progesteron. Hvis den ikke har en USP rating, du vet ikke hva du har. Se etter en vurdering av om lag 200 USP per unse.

Kontroller hvor mye progesteron er i en enkelt dose. Dr. Mercola anbefaler premenopausale kvinner får 15 til 20 mg per dag i løpet av dagene 12-26 av menstruasjonssyklusen. Perimenopausal eller postmenopausale kvinner trenger 15 mg per dag for tre uker og på i en uke. Menn trenger 10 til 12 mg per dag, og trenger ikke å sykle off som kvinner gjør.

Se på hvordan doseringen er målt. En målepumpe gir en mer nøyaktig dosering enn å få en dose ut av en pott. Men hvis du ikke har en pumpe, kvinner trenger en åttendedel til en kvart ts. to ganger om dagen. Menn trenger omtrent en sekstende av en ts. to ganger per dag.

Se på instruksjoner for foreslått bruk. Du ønsker å se anbefalinger for bruk to ganger om dagen. Ifølge Mercola, er halveringstiden av progesteron fem minutter når den kommer inn i blodstrømmen. Ved hjelp av kremen to ganger per dag tillater en mer effektiv bruk og bedre fysiske fordeler.

Les fareetiketten og forstå bekymringene trykt der. Det er noen mulige bivirkninger til progesteron. Du ønsker ærlighet fra selskapet om disse risikoene.

sammenligne kostnadene per dose. Balansere kostnadene per unse mot de andre faktorene som er presentert her og få best valuta for pengene. Det er mulig å holde månedlige progesteron supplement kostnad for under $ 8 per måned og fortsatt få en god kvalitet på produktet.

Tips og advarsler

  • Dr. John Lee har en liste over merker som han anbefaler for kvalitet og effektivitet. Sjekk ut hans liste i ressursen i denne artikkelen.

Slik unngår du at akne med naturlig progesteron krem

Adult akne er injisert opp til en rekke årsaker, mange av dem relatert til kosthold og måten vi behandler huden vår. Men hormonelle ubalanser knyttet til menstruasjonssyklusen kan være en annen underliggende - og helt unhelpful - trigger. Progesteron krem, forfektet hovedsakelig av alternativ medisin utøvere, kan bidra til å balansere ut hormoner som er ansvarlige for de månedlige blues samt akne. Her er hvordan du bruker den.

Bruksanvisning

•  Etter å ha fulgt den månedlige syklus for en måned eller to, bestemmer lengden og når du er sannsynlig å være eggløsning. Dette skjer midtveis i syklus, omtrent 13 dager etter utbruddet av menstruasjon for de fleste kvinner - og ca 15 dager før starten av neste periode.

På dag 14 - rett etter eggløsning - begynne daglige anvendelser av progesteron krem.

Beregn riktig dosering - ca 20 mg per dag - ved hjelp av konsentrasjonen av progesteron i krem. For en suspensjon som er 1,6 prosent progesteron vekt, eller 3 prosent av volumet, bruker en fjerdedel av en teskje per søknad.

Påfør kremen der folk flest rødme - i ansiktet, halsen, brystet eller indre arm. Det er der nå kapillærer som ligger nærmest til overflaten av huden, og hvor progesteron vil bli mest effektivt absorbert.

Fortsett å gni 20 mg per dag inn i huden i 14 dager, eller før om en dag før menstruasjonen begynner.

Tips og advarsler

  • Vær tålmodig. De fleste akne rettsmidler ta minst en måned for å avsløre deres effektivitet, og mange løsninger for premenstruelle symptomer trenger to til tre sykluser for å fungere.
  • Både naturopatisk og det medisinske samfunnet har advares mot bruk av progestin, en syntetisk variant av progesteron. Den medisinske samfunnet har kalt sin effektivitet inn spørsmålet (se WebMD i Resources, nedenfor) og alternativ medisin talsmenn sier det kan faktisk være farlig (se Natpro stedet).

Allergi mot Rice

Som med noe mat, er det mulig for folk å ha en allergi mot ris. Symptomer kan kjøre gamut fra mild til livstruende. Hvis en allergi mot ris er mistenkt, bør medisinsk hjelp søkes.

Identifikasjon

De vanligste allergiske reaksjoner på ris har elveblest, magesmerter, oppblåsthet, oppkast og diaré.

Funksjon

Når kroppen identifiserer et stoff som et allergen, for eksempel ris, produserer den immunglobulin E antistoffer og histaminer å håndtere hva den anser for å være en trussel.

Betraktninger

For noen mennesker med alvorlige allergier mot ris, kan symptomer inkluderer et fall i blodtrykket, lukking av halsen og pusteproblemer.

Forebygging / løsning

Det finnes ingen kur for en ris allergi. Den beste måten å hindre en allergisk reaksjon er å unngå ris og eventuelle produkter som inneholder ris.

Advarsel

Noen produkter, slik som sjampoer og kremer inneholder ris. Hvis du er sterkt allergisk mot ris, vil du sannsynligvis ha en reaksjon på disse produktene også.

Bivirkninger av Steroid Kremer for Eksem

Bivirkninger av Steroid Kremer for Eksem


Aktuell steroid kremer, også ofte referert til som kortikosteroider, er en av de lengste etablerte behandlinger for hud tilstand eksem. Bruke en steroid krem ​​til huden påvirkes av eksem kan lindre kløe og tørrhet assosiert med denne tilstanden, slik at huden til å helbrede. Imidlertid har steroid krem ​​bruk flere potensielle bivirkninger, spesielt med langvarig bruk.

Skin Tynning

Hud tynning, også kjent som hudatrofi, er kanskje den vanligste bivirkning av steroid krem ​​bruk. Sjansene for å utvikle tynne eller skjøre huden med steroider er økt hvis du bruker en høyere potens av krem ​​eller hvis du bruker en steroid krem ​​for en lengre periode. Folk på et høyere risiko for å utvikle hudatrofi inkludere eldre og personer med allerede tynn hud. Ansiktet og ryggen av hendene er de områdene av huden mest utsatt for atrofi med steroid krem ​​bruk.

Contact Dermatitis

Kontakteksem viser til hudsykdommer - typisk utslett eller hud betennelse - som utvikler seg når huden din kontakt noe du er allergisk mot. Steroid krem ​​har flere komponenter som kan ofte føre til kontakteksem hos disponerte individer. Du kan være allergisk mot steroider, eller konserveringsmidler eller lanolin stoffer i steroid krem. Sjansene for å utvikle kontakteksem som følge av steroid krem ​​bruk er økt hvis du har en historie med allergier.

Rosacea

Ganske ironisk, kan steroidkremer fungere som enten en årsak eller en kur for huden tilstand rosacea. Hyppigst påvirker ansiktet, og mer utbredt blant kvinner enn menn, rosacea forårsaker rødhet og kløe rundt kinn, nese, panne og hake. Hvis du bruker steroid krem ​​på ansiktet som en eksembehandling, være klar over kremen potensial til å forårsake rosacea, særlig hvis du er kvinne, lyshudet og i alderen 30 til 60 - alle risikofaktorer for rosacea.

Cushings syndrom

Cushings syndrom kan være forårsaket av absorpsjon av steroid kremer inn i kroppen din. Komplikasjoner av Cushings syndrom inkluderer høyt blodtrykk, bentap og - i noen tilfeller - utvikling av diabetes. Ifølge Mayo Clinic, kan Cushings syndrom utvikles dersom kroppen din er utsatt for høyere nivåer av hormonet kortisol på lang sikt. Stoffer i kortikosteroider har en lignende effekt på kroppen din som forhøyede kortisolnivåer.

Symptomer på allergi mot sjokolade

Symptomer på allergi mot sjokolade


Sjokolade allergi kan være mild eller alvorlig, og kan forekomme opp til tre timer etter inntak av sjokolade. Selv om allergi mot kakaobønnen i seg selv kan være sjeldne, det er nok av ingredienser som er involvert i å lage sjokolade som kan forårsake allergiske reaksjoner.

Hodepine

Hodepine er et vanlig symptom på allergi mot sjokolade. Bearbeidet sjokolade inneholder melk og noen ganger nøtter, noe som kan utløse disse symptomene.

Hudreaksjoner

Elveblest, utslett og rektal kløe kan oppstå. Disse lar seg behandle med aktuell kremer.

Astma og kaldt symptomer

Tungpustethet og kortpustethet kan oppstå hvis du er allergisk mot sjokolade. Disse kan behandles ved hjelp av en inhalator foreskrevet av legen din, eller antihistaminer for en rennende nese og nysing.

Betraktninger

Fordi kakao i sjokolade kan også inneholder koffein, fargestoffer, gluten, mais sirup, soya lecithin, eller andre kjemikalier, kan disse potensielt være årsaken allergiske reaksjoner.

Diagnose

En allergi test kan bidra til å bestemme en intoleranse for sjokolade, eller intoleranse overfor ingrediensene i sjokolade. Dette vil innebære å injisere mat ekstrakter inn i huden din og studere reaksjonen.

Apotek kremer som reduserer rødhet

Apotek kremer som reduserer rødhet


Apotek kremer kan være effektive i å redusere rødhet i huden, avhengig av den underliggende årsaken. Hydrokortison kremer som selges over disk, behandle mindre hudirritasjoner, utslett og mild kontakteksem. Du kan behandle rødhet mot solbrenthet med apotek kremer som inneholder ingredienser som aloe. Rødhet i huden er ofte et symptom på en mer alvorlig tilstand. Oppsøke lege hvis tilstanden ikke blir bedre med aktuelle medisiner.

Rødhet forårsaket av Mild Dermatitis

De fleste apotek kremer utviklet for å behandle mild dermatitt inneholde 1 prosent hydrokortison, en type kortikosteroid. Kortikosteroider kontrollere lokal betennelse når det påføres direkte på huden. Kremer som inneholder hydrokortison er effektive i å kontrollere lokal betennelse uansett årsak. Du kan behandle insektbitt, kontakteksem og andre forhold med over-the-counter kremer som inneholder hydrokortison.

Rødhet mot solbrenthet

Du kan bruke apotek kremer som inneholder hydrokortison å behandle alvorlig rødhet og hevelse forårsaket av solbrenthet. For moderat solbrenthet med rødhet og ingen hevelse, men over-the-counter anbefales kremer som inneholder aloe eller kamille. Kortikosteroider handle på kroppen kjemikalier, hovedsakelig prostaglandiner, som forårsaker hevelse. Moderat solbrenthet ikke resulterer fra denne betennelsen, skjønt, og medisinske eksperter anbefaler å bruke mildere aktuelle ingredienser.

Rødhet forårsaket av kronisk betingelser

Kronisk eksem er en hudsykdom som forårsaker rødhet og betennelse uten kjent årsak eller "trigger". Stress kan vær endringer og allergier av ukjent opprinnelse spille en rolle i eksem utbrudd. Apotek kremer som inneholder kortikosteroider kan hjelpe med eksem symptomer, men lider noen ganger trenger sterkere behandlinger. Kontakt lege dersom du har vedvarende rødhet og betennelse karakteristisk for kronisk eksem.

Andre typer hud Rødhet

Noen typer hud rødhet ikke svare på apotek kremer. Aktuelle medisiner og kremer, selv om de inneholder anti-inflammatoriske ingredienser, har liten effekt på rødhet forårsaket av rosacea, en tilstand der deler av huden er kronisk betent. Noen alvorlige forhold, slik som lupus, kan forårsake utslett og rødhet som ikke bedres med tiden. Hvis rødheten ikke avtar med vanlig behandling, bør du oppsøke lege.

Dufter å hjelpe mot depresjon

Dufter kan komme i form av parfyme og eteriske oljer, som kan hjelpe en person takle stress. Området av hjernen som registrerer lukter er nært knyttet til den delen av hjernen som styrer våre følelser, ifølge Bølgelengder Natural Health nettsted. Ved hjelp av dufter å hjelpe mot depresjon ofte kalles aromaterapi.

Aromaterapi

Dufter kan løfte humøret og revitalisere sinnet. Studier indikerer at luktende lavendel, for eksempel, øker alfa hjernebølgefrekvens på baksiden av hjernen og er forbundet med ro, i henhold til Depression-guide.com. Hvis en person puster inn duften av sjasmin, det øker alfa bølger mot fronten av hjernen som hjelper en person føler seg mer våken. Det er lys, kremer, sminke, parfyme og luftrensere tilgjengelige i disse luktene.

Lukt Foreninger

Lukt som er forbundet med negative følelser eller ulykkelige ganger fra fortiden kan fortsette å fremkalle dårlige følelser, ifølge boken "Aromaterapi:. En komplett guide til den helbredende kunst" Boken forklarer at duften kan hjelpe lindre smerte og påvirker personlighet og atferd. Hvis lukten av gresskar pai minner deg om en lykkelig tid på din bestemors hus, finne en stearinlys parfymert med gresskar pai krydder for å løfte humøret.

Dufter til å løfte humøret

Luktene som anses som nyttig i depresjon er rose, sandeltre, lavendel, jasmin, peppermynte, sitrus, sedertre, kamille, geranium og ylang ylang. Se etter disse dufter når du kjøper lotion, stearinlys, parfyme, hus eller bil luftfriskere.

Boble Baths

Ved hjelp av dufter i badevannet kan også løfte humøret. Ta et varmt bad på slutten av dagen med noen dråper salvie essensielle oljen kan bidra til å behandle søvnløshet, angst og depresjon. Ta et bad i morgen med noen dråper rose eller lavendel essensielle oljen kan løfte din ånd og tømme tankene. Selskaper som gjør boble bad ofte bruke disse dufter i sine produkter.

Drikk te

Å drikke en kopp te hver morgen med en aroma å roe ned sinnet, eller løfte din ånd er en trøstende ritual for å få deg klar for dagen. Drikk en kopp kamille te før sengetid for å hjelpe deg å sove. Citrus eller peppermynte te kan gi energi og lyse humøret når som helst på dagen.

Massasje

Få en massasje og spør massasje terapeut for å bruke oljer infused med acalming og oppløftende duft - både duft og massasje kan fjerne angst og depresjon. Spør massasjeterapeut for litt av oljen som ble brukt under massasje, når du kommer hjem sted noen dråper på lyspærene i hjemmet ditt for å spre lukten gjennom hele huset ditt. Når du kjenne duften forbundet med massasje, vil du bli minnet om de samme følelser av ro og velvære som du hadde etter massasje.

Advarsel

Aromaterapi bør brukes i forbindelse med legens råd. Søke hjelp av legen din om din depresjon er alvorlig og vedvarende.

Hva er de Hvite flekker på huden mot sol eksponering?

Hva er de Hvite flekker på huden mot sol eksponering?


Mange mennesker strever for en solbrun året rundt. Innendørs tanning salonger, selvbrunende kremer, eller en god lang suge i solen er alle måter å oppnå en sol-kysset glød. Noen mennesker bake i timevis i solens stråler eller bruke tanning boder og motta ikke bare en solbrun, men også solflekker.

Betydning

Solflekker er flekker på huden som oppstår etter soleksponering. Solflekker kan være mørk eller hvit. Hvite flekker kan ha flere årsaker, og de har alle en ting til felles, hindre de melanin blir produsert i det bestemte området av huden, og kan derfor ikke endre sin pigment. Med andre ord, kan huden ikke tan i disse små områder.

Fungus

Hvite solflekker er en vanlig hudlidelse over hele verden og spesielt utbredt i subtropiske klima. Den vanligste årsaken er tinea versicolor, en hudsopp, som vil spre seg hvis den ikke behandles med kremer og flassjampoer. Disse plassene vil vanligvis dannes på rygg, bryst og overarmer, og synes flaky eller skjellete.

Genetikk

Idiopatisk guttate hypomelanose, en genetisk lidelse, kan også resultere i hvite flekker. Det er en forhåndsdefinert tilstand som blir mer synlig etter eksponering for UV-lys på grunn av den mørkere huden rundt det. Ingen behandling er tilgjengelig.

Vitiligo

Vitiligo er en kronisk lidelse hud. Det fører til tap av pigment i huden som vises som hvite flekker i ansiktet, nakke, armer og ben, torso eller hudfolder. Vitiligo er også en genetisk lidelse. Kortikosteroid krem ​​og foto terapi er behandlinger.

Pressure Points

Noen ganger, kan hvite flekker bare være trykkpunkter. Dette er punkter i huden som har direkte presset mot Solseng begrense blodstrøm. Endre posisjon i sengen med få minutters mellomrom, eller stående, vil hindre trykkpunkter.

Advarsel

Hvis hvite eller mørke solflekker endres i størrelse, form eller farge oppsøke lege for en vurdering. Bruke solkrem med en solfaktor på minst 15, og unngå over eksponering for solen er den beste forebygging.

Personer med allergi mot vann

Personer med allergi mot vann


Personer med allergi mot vann har en tilstand som kalles "Aquagenic kløe." Denne sjeldne og propaganderte sykdommen forårsaker at huden blir ulidelig kløende etter eksponering for vann, noe som kan gjøre hverdagslige aktiviteter som dusjing en plage.

Årsak

Den karakteristiske kløe Aquagenic kløe er ikke forskjellig fra alle andre allergisk reaksjon. Det er forårsaket av eksponering for stoffet. I dette tilfelle er den substans vann. Huden bryter ut etter kontakt med vann, og hvilket som helst antall symptomer snart vises.

Symptomer

Symptomer på Aquagenic kløe kan inkludere utslett, kløe, brennende følelse eller en stikkende følelse på huden. Noen ganger, kan ingen symptomer dukker opp i tillegg til kløe. Disse symptomene kan vare alt fra ti minutter til flere timer.

Behandling

Å behandle Aquagenic kløe, er den beste måten å gå capsaicin krem. Denne kremen kan enkelt lindre kløe etter eksponering for vann. Andre ukonvensjonelle behandlinger kan omfatte ultrafiolette B lysbehandling og beta-blocker medisiner.