Digidexo.com

hvordan avvæpne

Hvordan avvæpne en mann med en pistol

Hvordan avvæpne en mann med en pistol


Det er alles verste mareritt: et angrep av en mann med en pistol. Siden folk flest ikke bære våpen, er situasjonen ikke er bra for den personen uten en pistol. Noen ganger er hjelpen langt nær, eller for langt unna til å bare løpe. I slike tilfeller, slåss tilbake og avvæpnende overfallsmannen kan være det eneste alternativet. Med noen grunnleggende manøvrer, kan du avvæpne en mann med en pistol. Bare husk at du må handle raskt og besluttsomt hvis du prøver å kjempe tilbake.

Bruksanvisning

Hvordan avvæpne en mann med en pistol

Hit drapsmannen hånd og kjøre den mot innsiden av kroppen hans. Hold bena skulder bredde hverandre, og vri kroppen for maksimal effekt.

Ta tak i drapsmannen pistol hånd med den andre hånden og trekker ham mot deg. Bruk din gratis arm, den som ikke holder fast ved drapsmannen hånd, for å kjøre albuen direkte inn drapsmannen kjeve.

Wrench drapsmannen pistol arm ned, og rist pistolen løs fra hans hånd. Hvis han er fremdeles holder på til pistolen, kjøre albuen rett i kjeven hans igjen. Prøv å slå ham bevisstløs.

Når pistolen faller til bakken, skyver drapsmannen bort og ta tak i pistolen.

Kjør for hjelp. Hvis ingen hjelp er nær, snu våpenet på drapsmannen og holde ham der til hjelp eller politiet kan komme.

Hvordan Heal åpne sår Raskere

Hvordan Heal åpne sår Raskere


Kursen at sår leges, avhenger av en rekke faktorer. Typen og omfanget av såret er viktige faktorer; Men den fysiske tilstanden til pasienten og rengjøring og behandling av såret også spille viktige roller i frekvensen av helbredelse.

Healing Stages

Et sår gror i tre etapper. Den inflammatoriske stadium skjer umiddelbart etter skaden oppstår, og vanligvis varer omkring to til fem dager, avhengig av alvorlighetsgraden og behandling av såret. Den proliferative fasen er når nye celler (fibroblaster, pericytes og keratinocytter) begynner å vokse og erstatte skadet vev celler. Ombygging fasen er den siste fasen av sårtilheling når dermal vev er gradvis erstattet med nye, mer elastiske friske hudceller.

Rengjøring åpne sår

Det er svært viktig å riktig rengjøre åpne sår for å hindre smitte og oppmuntre rask helbredelse. Med såpe og vann er en god start, men prøv å holde såpe ut av selve såret da det kan føre til irritasjon. Fjern all synlig smuss eller avfall fra såret før du påfører en antiseptisk eller bandasjering.

Antiseptiske midler, urter og eteriske oljer

Påføring av et antiseptisk middel, så som alkohol eller kommersielt tilgjengelig produkt, til et åpent sår er alltid en god idé. Det finnes imidlertid en rekke andre antiseptiske midler som er anvendbare for å forhindre infeksjon og å fremme helbredelse. Aloe vera (gel eller fersk juice / plantemateriale) vanligvis brukes på sår. Tea tree olje og fedd olje er også kjent for å ha antiseptiske egenskaper.

Immobilisering, bandasjer og Fresh Air

Det er viktig å holde vevet immobilisert for å maksimere graden av helbredelse, selv om dette kan være vanskelig avhengig av plasseringen av såret. Det er en god idé å sette en bandasje på et åpent sår etter rengjøring for å beskytte den. Siden sår tendens til å gro raskere i friluft, fjerne bandasjen når såret er rimelig avansert i den proliferative scenen.

Hint

 • Forsøk aldri å helbrede en alvorlig åpent sår på egen hånd.
 • Følg alltid legens instruksjoner nøye

Hvordan bryte Åpne en ampulle Vial

Hvordan bryte Åpne en ampulle Vial


En ampulle er en hermetisk-forseglet glassampulle som inneholder medisiner eller kjemikalier. Å bruke medisiner inne, må ampullen være brutt. Fluidet kan så bli trukket ut med en sprøyte. Dette er en enkel prosess. Imidlertid åpner en ampulle feil kan føre til skade eller kaste bort medisiner.

Bruksanvisning

•  Vask hendene eller bruke rensemiddel. Rene hender er mindre tilbøyelige til å innføre bakterier i ampullen etter at den er blitt åpnet.

Wrap gas, papir eller et lite stykke tøy rundt halsen av ampullen. Hvis den ikke bryter renslig, vil kluten beskytte huden din fra skade.

Hold hetteglasset bort fra deg mens du forbereder å bryte av toppen av ampullen. Hold bunnen av ampullen med en hånd, og toppen med den andre.

Bruk jevnt trykk og smekk toppen av. Hold den bort fra kroppen for å unngå luftbåren glasskår hvis ampullen ikke bryter en ren.

Kast toppen av ampullen i en beholder for skarpe gjenstander. Bunnen som inneholder medisin eller kjemikalier er nå klar til bruk. Etter at medisinen er blitt trukket ut med en sprøyte, kan bunnen av ampullen kastes i beholderen for spisse gjenstander i tillegg.

Tips og advarsler

 • Tapp sidene av ampullen, hvis det er væske over halsen. Dette bør fjerne luftbobler.
 • Hvis ampullen knuser når du prøver å åpne den, må du ikke bruke medisinen.

Hvordan Hold Åpne en Mouth å bleke tennene

Hvordan Hold Åpne en Mouth å bleke tennene


Over-the-counter tennene-bleking kits har satt en blendende Hollywood smil innen rekkevidde for alle, ikke bare de rike og berømte. Whitening agenter som finnes i disse pakkene er nesten like effektive som de gjøres av profesjonelle tannleger. To teknikker kan hjelpe deg med å holde munnen åpen mens hvithet.

Bruksanvisning

Holding Mouth Åpen for Bleach med skuff

Bruk leppepomade eller vaselin på leppene for å hindre sprekkdannelser eller blødning mens du strekker munnen åpen. Smøre et tynt lag av vaselin løpet av tannkjøttet for å unngå følsomhet forårsaket av blekemidlet.

Smil mye til du føler at strekningen i kinnene. Krøll overleppa tilbake for å avdekke så mange fortennene som du kan. Stikke fram din overkjeven mer fremover enn bunn kjeve.

Sitt øverste tennene i blekefylte skuffen. Skyv skuffen oppover med tomlene. Hold på plass for tiden foreslått i settet, vanligvis 60 minutter. Gjenta fremgangsmåten for nedre tenner

Holding munnen åpen når du bruker Brush-On Bleach

Påfør vaselin til leppene. Coat tannkjøttet med et tynt lag vaselin for å beskytte mot følsomhet.

Komprimer en kinn / leppe retractor i hånden for å gjøre det små. Sett det inn i munnen din. Plasser øvre og nedre lepper på de brede partier av rullen. Slipp retractor og la den til å utvide seg. Det vil strekke dine lepper og kinn vekk fra tennene.

Paint blekemiddel fra settet på hver tann med børste som er gitt. La rullen på plass til de bleike tørker og sett i henhold til kit retninger.

Hint

 • Tenner whiteners kan føre til ising i tennene.

Hvordan ta en pistol Away fra en angriper

Hvordan ta en pistol Away fra en angriper


Hvis du skulle finne deg selv med en pistol i ansiktet ditt, kan du bli tvunget til å avvæpne angriperen. Følgende trinn viser deg hvordan du kan oppnå dette utfordrende oppgave.

Bruksanvisning

•  Vær rolig når møtt med en angriper. Pust sakte og dypt, slik at du kan tenke med et nivå hodet.

Se din angriper i øynene og prøv å ikke vise frykt.

Vri skuldrene slik at de er diagonal til din angriper, med høyre side bort fra den angriper hvis du er høyrehendt. Omvendt hvis du er venstrehendt.

Balansere vekten din slik at den er lik på begge beina og knærne er litt bøyd. Ikke spent kroppen din.

Ta tak i fat av pistolen med din dominerende hånd og raskt trekke til siden slik at hvis pistolen går av, kulen ikke vil treffe deg. Trekk den deretter ned og hold den der. Ikke ta tak i angriperens hender eller håndtaket på pistolen.

Punch angriperen i ansiktet for å bedøve ham til å gi opp pistolen eller sparke ham i lysken eller knærne.

Plasser den andre hånden under våpen og vikle fingrene over ryggen hvor hammeren er samtidig den andre hånden på fat. Raskt vri pistolen hele veien rundt for å bryte angriperens finger på avtrekkeren. Ta pistolen fra angriperens hånd.

Tilbake opp raskt for å holde avstand mellom deg og angriperen når du har pistolen.

Tips og advarsler

 • Hvis din angriper forteller deg å sette hendene opp, det er på tide å ta tak i pistolen siden han forventer du å flytte hendene.
 • Det beste å gjøre når å bli ranet med pistol er å gi angriperen hva han vil. Bare prøve å ta en pistol fra en angriper når du er tvunget til å gjøre det, eller tror du kan miste livet.

Hvordan man skal håndtere kroniske smerter

Hvordan man skal håndtere kroniske smerter


Kronisk smerte kan ta mange former i dagens verden. Uansett hvordan eller hvorfor du lider, det finnes måter å administrere kroniske smerter. Her er noen som har jobbet for andre.

Bruksanvisning

Mentale tips for administrerende kroniske smerter

•  Fokuser på hva som er rett mellom ørene. Smerte er faktisk et signal til hjernen vår at noe ikke er riktig, og hvis du innser dette, vil det hjelpe deg å håndtere det. Hvis du vondt hver dag, så dette trinnet er avgjørende. Det første skrittet for å håndtere kroniske smerter er å forstå smerte for hva det er.

Lær kunsten langsom pust. Denne teknikken er en naturlig måte å redusere smerte og er avgjørende for enhver smerte management program. Pusten din er din livskraft, og lære å gjøre det på riktig måte er avgjørende for å håndtere smerte. Det finnes en rekke programmer undervist på dette ved alle sykehus i landet. Registrer deg for ett, og ta hensyn. Dette er en naturlig smertestillende middel som gjør arbeidet.

Innse at du ikke er alene. Ditt område kan ha mange støttegrupper for ofre for kroniske smerter. Oppsøk en ut og gjøre noen venner. Det er ikke til å kurere deg, men at det vil hjelpe å ha noen du kan forholde seg til. Ta et skritt mot å bygge et nettverk som kan støtte deg.

Hands-on måter å håndtere kroniske smerter

Ta et varmt bad. Dette er nummer 1 ting som hjelper kroniske smerter. Da slapper kropp, sinn og ånd.

Finn en aktivitet som forstyrrer deg. Hvis du er i stand til å trene, komme seg ut og slipper de endorfiner. Dette er en fantastisk måte å naturlig takle kroniske smerter.

Lær en ny hobby som du må konsentrere deg om å gjøre. Hvis du har en hobby å ta tankene bort fra smerte, så er du ett skritt nærmere å håndtere det. Noen mennesker kan ikke trene, så hobbyer er veldig viktig. Brettspill, videospill, skriving, lesing og sang er bare noen få. Finn en som du virkelig liker, og det kan være en utgivelse for kroniske smerter.

Tillat deg selv en time per dag for å få det ut. Gråt og vasse kan være nyttig når du er virkelig vondt, og tillater deg selv tid til å gjøre det kan være frigjørende. Krølle seg opp i sengen og bare la deg gå for en stund. La dette være den tiden du slår av vakt og gjøre hva du vil. Gråte, skrike, stønne, klage og helt gi etter for smertene. Du kan bli overrasket over å finne at kroniske smerter vil miste damp. Somehow, slik at kroppen din til å føle noe kan avvæpne det. Gi det en sjanse!

Ta deg tid til å be om du har en tro på Gud. Sett av et par minutter til å snakke en-mot-en med Gud om ditt problem. Snakke det over og la ham vite hva du tenker. Ydmykt be om hans hjelp, og du vil motta den styrken som trengs for å bekjempe din tilstand.

Ta smerte medisin hvis du ikke kan håndtere smerten på egen hånd. Dette er en beslutning som bør gjøres mellom deg og din lege.

Tips og advarsler

 • Denne artikkelen er ment som en generell informasjon og ikke lege. Konsultere legen din før du prøver noen av disse teknikkene.

Hvordan håndtere dårlige Leger

Hvordan håndtere dårlige Leger


Den enkleste svaret på hvordan man skal håndtere en dårlig lege er å finne en god en. Imidlertid kan det da ikke være det beste alternativet. For eksempel, hvis du lider av en sjelden gastroenterologisk tilstand, kan en uhøflig, men kunnskapsrik spesialist med 20 års erfaring innen gi bedre behandling enn en nybegynner med en mer behagelig seng måte. Mer viktig, noen ganger et møte med en "dårlig lege" kan være et resultat av dårlig kommunikasjon. The Journal of American Medical Association (JAMA) peker i sin 1999 studien "Soliciting pasient Agenda: har vi forbedret," at 72 prosent av leger avbrutt pasientens åpning uttalelse innen 23 sekunder. Prøv å bygge broer med en vanskelig lege før du ser etter en erstatning.

Bruksanvisning

•  Skriv en komplett liste over dine medisinske problemer, symptomer og tilstander. Leger er opptatt. De har som regel en stressende jobb med en full caseload. For å få den behandlingen du ønsker, detalj din problemer kort og articulately. Dokumentere alt. Hvis du klager over forskjellige ting på forskjellige anledninger, legen kan ikke være i stand til å sette alle bitene i puslespillet sammen for å lage en skikkelig diagnose. Med en komplett liste, vil dere begge ha en mer produktiv og tilfredsstillende opplevelse.

Svare proaktivt til noen oppfattet arroganse på den delen av en dårlig lege. Ikke bli skremt hvis han eller hun hevder å vite mer om din tilstand enn du gjør. Den spørrende metoden er ofte en god måte å avvæpne en egoistisk personlighet. Spør mange spørsmål om din tilstand i tredje person og deretter forklare hvordan svarene gjelder for din situasjon.

Opprettholde en åpen kommunikasjon med legen etter en avtale. Du trenger kanskje ikke å planlegge en ekstra avtale. Heller, legg igjen en beskjed med sin svartjeneste som forklarer en ny utvikling eller en viktig faktum at du glemte å nevne i forrige møte. Ikke kreve at resepsjonist sette legen på telefonen. Han eller hun kan være å håndtere en nødssituasjon, og vil ikke være i posisjon til å gi deg et svar. Hvis legen ikke ringe tilbake, ringe igjen i to dager. Gjenta samtalene hver dag til du får et tilfredsstillende svar.

Rapport legen til en høyere myndighet. På et sykehus, kan denne personen være en avdelingsleder eller en styreleder. For en privat praksis, kontakte staten medisinske lisensiering styret å sende inn en klage. Også nå ut til tropemedisiner og Better Business Bureau hvis du ikke får et tilfredsstillende svar fra disse organisasjonene. Men ikke gjør en formell klage med mindre legen har engasjert i skjerpende uredelighet. Dersom handlingen utgjør uaktsomhet eller misligheter, bør du vurdere en konsultasjon med en advokat. Også, husk at en klage vil ødelegge enhver mulighet for en gjennomførbar forhold med legen din, så vær forberedt på å finne en annen lege.

Hvordan lipotropics arbeid?

Lipotropic betyr "fett-kjærlig." Derfor lipotropics er materialer som slår fett til væsken gjennom prosessen med homogenisering. For å gjøre dette, lipotropics sende signaler til leveren som forårsaker det å produsere forhøyede nivåer av lecithin. Lecithin tynner kolesterol avleiringer i blodårene ved å gjøre det vannløselige. Denne prosessen forbyr også fett fra å bygge opp i leveren og styrker immunsystemets evne til å bekjempe sykdom ved å stimulere produksjonen av antistoffer og andre stoffer som ødelegger virus og mikrober.

Det finnes fire hovedtyper av lipotropics: metionin, kolin, inositol og betain. Metionin er en aminosyre som finnes i mennesker. Den regulerer nivået av hormonet østrogen i kroppen. Østrogen virker i leveren til å redusere mengden av galle den produserer, som styrer kolesterol. Metionin effektivt svinger østrogen av når det har redusert galle nivåer. Metionin påvirker også forbindelser i leveren som inneholder svovel. Disse stoffene hjelpe kroppen til å forsvare seg mot giftstoffer. Metionin hjelper dem i denne rollen når høye nivåer av toksisitet finnes i leveren.

Kolin og inositol hjelpe leveren utslipp fett og galle at hvis fanget, kan føre til sykdommer som skrumplever og har betydning metabolismen av fett. Kolin brukes til å behandle sykdommer som diabetes, gallestein, muskeldystrofi, glaukom, åreforkalkning og demens. Inositol spiller en rolle i å redusere depresjon og panikkanfall.

Betaine leverer metylgrupper i kroppen, som avvæpne saken giftig for kroppen og deretter forvandle dem til gunstig materiale. For eksempel, en substans som kalles homocystein hever muligheten for hjertesykdom i kroppen. Metylgrupper som finnes i betain lavere mengder av homocystein når de er omdannet til metionin.

Syntetiske lipotropics kan tas som et supplement i tablettform for å hjelpe til med vekttap. Disse stoffene øke metabolismen ved å stimulere nervesystemet og hjertet. En populær lipotropic supplement er Ephedra. Men på grunn av de potensielt skadelige bivirkningene av efedrin, Food and Drug Administration (FDA) forbudt salg av den i USA. Det bør bemerkes at lipotropics ikke er regulert av FDA, og derfor kan føre til skade på de som innta dem. Selv om de kan bistå i vekttap, bør det utvises forsiktighet når du tar lipotropic kosttilskudd. Lipotropic injeksjoner er også tilgjengelig gjennom vekttap sentre og fagfolk. Men som med oral kosttilskudd, omsorg bør tas når man vurderer effekten disse stoffene kan ha på kroppen.

Hvordan kan jeg forbedre kommunikasjon mellom pasienter og CNA?

Hvordan kan jeg forbedre kommunikasjon mellom pasienter og CNA?


Sertifiserte hjelpepleiere omsorg for pasienter i sykehus, sykehjem, rehab sentre og private hjem. Avhengig av helsevesenet innstillingen, kan CNAs har svært lite tid til å kommunisere mer enn høflighetsfraser til pasienter. Gjøre mest mulig ut av tiden CNAs har med pasienter etterlater et varig inntrykk. Coach CNAs om hvordan å stille åpne spørsmål. Snakk om pasienten, hennes familie, kjæledyr, hobbyer, håp og drømmer. Unngå alt som avleder CNAs oppmerksomhet fra kunder.

Bruksanvisning

Gi CNAs mer tid til å kommunisere. CNAs har travle hverdag. Møtende til mange pasienter i en kort periode skaper yrkesmessig stress. Leger og sykepleiere som ønsker bedre kommunikasjon mellom pasienter og CNAs bør gjennomgå tidsplaner. Legge til en annen CNA til sykehuset eller sykehjemmet gulvet, for eksempel, gjør CNAs mer tid og energi til å vie til en pasient. Siden CNAs ofte ønsker å bruke mer tid på sengekanten, og gir noen ekstra minutter leverer utbytte i pasienttilfredshet.

To Teach CNAs om åpne spørsmål. Folk flest når de blir spurt tror de bruker åpne spørsmål, men de fleste ikke. Studier om betydningen av kommunikasjon i helsesektoren vise sin betydning. Kommunisere godt virkninger pasientens kvalitet på pleien.

Enkle justeringer i hvordan CNAs kommunisere gjøre en stor forskjell i hvor mye en pasient liker og stoler på ham. I stedet for å spørre ja og nei spørsmål, bør CNAs øve stille spørsmål for å få frem informasjon fra pasienten. Utarbeide en liste over åpne spørsmål til gnist kommunikasjon. Spør en hageentusiast "Hvordan fikk du lære å vokse en hage fra frø?" eller be en smykker kjæreste med "Fortell meg igjen om hvordan din mann ga deg den lekre ringen."

Reserve en times in-tjeneste kommunikasjon opplæring for CNAs. Diskutere betydningen av å vurdere deres daglig og ukentlig timeplan og fordele en passende tidsperiode for hver pasient. Oppmuntre mock kommunikasjon mellom CNAs. Forbedre kommunikasjon starter med vennskap ferdigheter.

Oppmuntre CNAs å forlate mobiltelefoner, netbooks og MP3-spillere i et skap eller i bilen sin før de tok til pasienter. Disse enhetene avlede oppmerksomheten bort fra pasienten. All CNA oppmerksomhet må forbli på pasienten.

Glem telefoni. I hjemmesykepleien, CNAs har større mulighet til overdådige oppmerksomhet på sine pasienter. Planleggere av hjemmetjenesten fokusert CNAs må sørge for at CNAs har god tid til å reise mellom klienter. Vel fremme i hjemmet, bør CNA ikke fokusere på behovet for å klokke inn på telefon eller gjøre noe annet enn med klienten tilkobling. Et smil, varm hilsen og Oppfluffingen av en pute skal følge hennes besøk i stedet. Hjemmetjenesten bedrifter fokusert på telefoni "stemplingsur" gå glipp av muligheten til å utvikle bedre kommunikasjon hver gang CNA kommer i klientens hjem.

Tips og advarsler

 • Betale sprudlende og naturlig fremragende formidlere en bonus. Forsterke viktigheten av gode pasientkommunikasjon.
 • Negative og dårlige kommunikatorer bør avstå fra å gi pasientbehandling.

Hvordan ta High Road

Du har kanskje møtt øyeblikkene når du ønsker noe mer enn å reagere høylytt når noen skyver knappene. Tar den høye veien vil holde fred. Det er den beste måten å håndtere konflikter og vedlikeholde din egen moralske høye bakken. Hvis noen gir deg Flack, her er noen tips til å bo zen.

Bruksanvisning

•  Ta et dypt åndedrag. I for fem, ut for fem. Lukke øynene for å få full effekt. Gjenta om nødvendig til du føler at du er tilbake i kontroll.

Smile. Se personen direkte i øynene og gi dem en megetsigende smil. Vanligvis, folk finner dette avvæpnende og ønsker å smile tilbake. Noen ganger er dette alt som trengs.

Svare på en måte som ikke vil eskalere situasjonen. Hvis noen kutter foran deg i kø, smile og si: "Å, er du i kø for _____, også? Jeg tror det begynner tilbake dit", og peker på baksiden av linjen. Følg denne opp med en kompliment. "Å, jeg elsker vesken," eller "Stor t-skjorte. Det er så morsomt!" vil generelt avvæpne eventuelle hothead.

Finn noen perspektiv, selv om det er vanskelig. Hvis denne personen har audacity å bare blending på deg og ikke gi etter for kravet, motstå trangen til å whap dem opp i hodet. Si til deg selv, "vil dette muligens rolle for meg om fem år?" Hvis det ikke vil, så glise og bærer det. Ikke la en dust ødelegge dagen din over noe trivielt.

Klem ut en unse av medfølelse. Virkelig åpne øynene og se på den personen som plager deg. Kanskje de har en helt forferdelig dag, eller kanskje de er i en hast for en god grunn. Prøv å anta at disse mulighetene er sant, og deretter fokusere på noe positivt.

Rist det av og betale den frem hvis du fortsatt føler at eksploderer. Finn et sted i dag for å gjøre noe hyggelig for en fremmed. Åpne en dør, kompliment noen, plukke opp et stykke søppel og kaste den bort. Du vil få en stor økning fra noen tilfeldig handling av godhet, og du vil finne deg selv tilbake på den høye veien igjen.

Hvordan håndtere Kontrollere People

Hvordan håndtere Kontrollere People


Usikre og redde folk ofte overkompensere ved å prøve å kontrollere alt rundt dem. Frykt for å mislykkes vanligvis brensel behov for kontroll. For mange kontrollerende mennesker, vil mindre enn perfeksjon aldri gjøre. Arbeider med å kontrollere folk i livet ditt tar dyktighet, takt og kunnskap. Manipulasjon er deres våpen; Målet ditt er å avvæpne dem og samtidig opprettholde din verdighet.

Bruksanvisning

Svare, ikke reagere. Kontrollerende folk vil bruke emosjonell sabotasje på to måter. En, for å presse en følelsesmessig reaksjon fra deg, og tvinger deg til å engasjere seg i kamp. To, for å distrahere deg fra problemet og opprettholde kontroll. Hvis du forbli rolig og ikke faller byttedyr til deres emosjonelle felle, er spenningen de prøvde å skape deflatert. Samtalen er ikke lenger på deres premisser.

To Treat kontrollerende mennesker på en måte som du ønsker å bli behandlet. Med andre ord, drepe dem med vennlighet. Dette blokkerer noen unnskyldning - ekte eller innbilt - for å være defensiv eller sint mot deg hvis de føler ting ikke går deres vei.

Walk away. Hvis du har spurt deg selv: "Hva får jeg ut av dette forholdet er det verdt all denne innsatsen for å opprettholde et forhold med denne personen?" svarene kan være negativ. Kontrollerende mennesker vil ofte ty til navnet ringer til og med trusler om å holde på tømmene. Dette er en form for overgrep, i alle betydninger av ordet. Hvis du finner deg selv i hendene på en person som viser liten eller ingen respekt for deg som individ, kan det være på tide å gå bort.

Koble til andre i lignende situasjoner. Bruke Internett som et verktøy. Enten du velger å ri ut bølger av forholdet eller kutte båndene, ikke vær redd for å nå ut.

Hvordan man skal håndtere Voksen Emosjonelle Bullies

Hvordan man skal håndtere Voksen Emosjonelle Bullies


Ordet "mobbing" maner frem bilder av den store ungen presser rundt den lille gutten på lekeplassen og tar sin lunsj. Dessverre, voksne mobbe også. Selv voksen mobbing også kan være fysisk, ofte vises det i mer snikende form for emosjonell mobbing. En emosjonell bully psykologisk angrep deg gjennom handlinger, blant annet truende, tentamen, pinlig og ignorerer deg. Det er flere trinn som du kan ta for å avvæpne en voksen emosjonell bølle.

Bruksanvisning

Ignorer mobberen. Bullies prøver å dominere og få makt. Ved å velge ikke å engasjere seg med sine følelsesmessige overgrep, som tar bort muligheten for dem å få mer makt. Du kan enten late som du ikke høre dem, eller velge å forlate rommet. Fordi du ikke belønner din bølle med en reaksjon, kan du selv finne mer positiv atferd kommer fra mobberen. Ignorerer noen som er målbevisst prøver å påberope sinne, raseri og tårer kan være svært følelsesmessig vanskelig, så du må kanskje ta mer drastiske tiltak.

Bruk humor for å avlede situasjonen. Mange ganger voksne emosjonelle bøller bruke taktikker som sarkasme, utskjelling eller uopphørlig teasing å sette deg ned. Hvis du er dyktig på å tenke på føttene, bør du vurdere en sarkastisk eller vittig comeback. Ved hjelp av selvironiske humor eller sette deg ned før mobberen kan komme opp med en fornærmelse tar også bort sin makt.

Direkte møt din bølle. Vær selvsikker og selvsikkert taler til din bølle mens du ser henne i øynene og godt fortelle henne, "Stopp erte meg eller narr av meg." Du kan også dele dine følelser med din bølle på denne tiden ved å bruke "jeg" uttalelser. For eksempel: "Jeg vil at du skal slutte narr av meg" eller "Jeg føler meg respektert når du ignorerer meg." Det er viktig å huske at mobber mobber på grunn av sine egne sinne og usikkerhet problemer. Du kan ikke få et svar, men ikke ta det personlig. Hun mest sannsynlig virker sammen på denne måten med mange andre.

Verve hjelp utenfra. Hvis du har prøvd alle andre vinkler, er det nødvendig å få noen til å hjelpe deg med mobberen. Hvis du blir følelsesmessig misbrukt på arbeidsplassen, snakke med din overordnede eller en annen myndighet figur. Hvis du blir mobbet av en bekjent, spør dine venner til å støtte deg. Gjør sosiale planer som utelukker mobbe eller tvinge ham til å engasjere seg i en positiv måte.

Tips og advarsler

 • Hvis du må rapportere voksen emosjonelle mobbing på arbeidsplassen, sørg for å holde en journal før du går til din overordnede eller sjefen. Registrere datoer, klokkeslett og spesifikk av hver mobbing hendelsen slik at du er bevæpnet med solide fakta som din mobber ikke kan argumentere.
 • Hvis du velger å verbalt engasjere med mobberen, være forsiktig med uberegnelige oppførsel som kan slå farlig.

Måltid ideer for familier med kresen Eaters

Måltid ideer for familier med kresen Eaters


Sunne måltider er ikke en slagmark for konkurranser av vilje, bortkastet mat, tårer og sementere dårlige vaner. Hvis de voksne i huset er kresen eaters, få det problemet løst på grunn av barna. Mest sannsynlig, er familien din mat kritiker en pjokk eller preschooler, og hedre en svært liten persons selvfølelse og samtidig sikre at de får riktig ernæring er viktig for din mentale helse og alles fordøyelsen.

The Magical alkymistisk Food prosessor

Skjule grønnsaker for å sikre at mest kresne gane tilhører en gutt med sterke bein, masse energi og alle de viktige næringsstoffer for rask tenkning, gode motoriske ferdigheter og et sunt immunsystem. Det er ingen skam i dette. Sett grønnsaker i blenderen og lage vakre grønne egg med pulverisert erter. Bland gulrot grøt til velsmakende, rosin-studded muffins. Smult spaghetti med bakken opp squash, spinat, hvitløk og grønnkål. Tomatsaus benytter også en rekke kulinariske utskeielser. Bonusen er at du kan få mer næring selv, og du vil sikkert sette pris på lyden av tygge mer enn klynking på middag.

Pre-game Dagligvare Games

Prep de små gladiatorer for konkurransen ved å avvæpne dem. Det er sleipe og svært effektive. Ta dem med deg til butikken og be sine meninger om tilstanden i produserer delen. Lag et spill av å lete etter lyse farger og kule figurer. Ta huskelapper og la dem bestemme hvilke veggie de fant vil få en tryout på hvilken dag i uken. For eksempel, merk de aubergine. På den fastsatte dagen, invitere kaos i kjøkkenet ved suiting opp dine hjelpere med forklær og minding de skarpeste knivene. La dem klippe og skjære eller slippe ting i blender eller vaske grønnsakene. Spør dem hvor mye hvitløk å bruke og deretter bruke så mye. Du kan ikke lure dem på de små ting, men du kan lure dem til å prøve mat de har mye kontroll over - selv om ikke så mye av det blir spist i første runde.

5-Star Food Jag

Mac 'n' ost er ikke en matvaregruppe, men de yngre matelskere i familien kan ha bestemt det er. Dette kalles en mat jag, ifølge University of Florida Extension, og også dette skal passere. Når familien setter seg ned hver natt til mac 'n' cheese og hva, tjene som fabelaktig tempura og plassere en seremoniell stykke på en liten tallerken ved siden av cheesy makaroni. Nyt måltidet; ungen vil ikke dø av en mac 'n' cheese fiksering før det går sin gang. I mellomtiden er du modellering, og fortærende, et utvalg av sunn, deilig mat. Feire på den store dagen når jag avsluttes ved å servere barnevennlige spaghetti, deretter binde deg for mais niblets og potetmos jag som er sikker på å følge. Og holde disker opp sidene av grønne salater, crunchy sukkererter og gulrot medaljonger i påvente av dagen når dere alle spiser det samme måltidet.

Skyve forbi Kresne Eating

Hvordan du spiser er like viktig som hva du spiser. Gjør familiens måltider en avslappet anledning for å dele historier om dagen og praktisere gode manerer. Fordelene med deling måltider og samtale oppveier eventuelle planlegging utfordringer. Spis familiens måltider hvor du kan - en piknik i parken, en pre-game bakluke eller et stort bord i din favoritt restaurant er gode steder å bånd og distrahere kresen eaters med nye opplevelser. Hyggelige måltider, omtenksomt tilberedt og spist sammen, er grunnlaget for sterke familier og sunne måltider.

Clindamycin og urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner er så vanlig at nesten alle vil ha en på et tidspunkt i livet sitt. Heldigvis finnes det flere måter å behandle en urinveisinfeksjon. En av disse er den resept clindamycin antibiotika, som hindrer bakteriene fra syntetisering av essensielle proteiner som trengs for å formere seg.

Urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner (UVI) oppstår når bakterier som normalt finnes på huden eller i avføringen ende opp i urinveiene. I nesten alle tilfeller skjer dette i urinrøret. Når bakteriene invadere urinrøret, fungerer immunsystemet til å avvæpne dem. Når immunforsvaret svikter, bakterier kolon urinrør, lagring og spredning som de går. Hvis infeksjonen fortsetter, vil det spre seg opp i urinveiene til blæren og til slutt nyrene. Jo høyere UTI reiser opp i urinveiene, jo mer alvorlig infeksjonen. Clindamycin er ofte brukt til å behandle mer-alvorlige UVI, inkludert de som påvirker den øvre urinveiene.

Clindamycin

Clindamycin kan brukes til å behandle urinveisinfeksjon, og er ofte foreskrevet under merkenavnet Cleocin. Det virker ved å hindre bakterier fra å produsere proteiner som er avgjørende for deres overlevelse. Det er oftest foreskrevet som en tablett, men er også produsert i en suspensjon flytende form. Som alle antibiotika, klindamycin fungerer best når det er en konstant nivå av stoffet i kroppen din, så ta det med jevne mellomrom som foreskrevet og unngå manglende doser.

Usage

Din klindamycin resept vil komme med spesifikke instruksjoner for bruk. Kapselform kan irritere halsen din, så ta det med et fullt glass vann for å unngå en sår hals eller betennelse. Du bør også unngå å ligge i minst 30 minutter etter at du tar den. Du vil begynne å føle lettelse av de UTI symptomer etter å være på klindamycin for en kort tid. Imidlertid fortsette å ta medisinen som foreskrevet og fullføre hele kurset for å sikre at smitten har virkelig blitt eliminert.

Mulige bivirkninger

Som med alle legemidler, har klindamycin noen bivirkninger som kan oppstå. Du kan ha vaginal kløe eller utflod, eller får hudutslett. Tap av appetitt, mindre hyppig vannlating og magesmerter er også vanlige bivirkninger. Du kan også utvikle vannaktig eller blodig diaré. Noen brukere kan selv oppleve gulsott --- en gulfarging av øyne og / eller hud. Diskutere eventuelle bivirkninger med din helse-omsorg leverandøren.

Advarsler

Før du tar noen reseptbelagte legemidler, varsle din helse-omsorg leverandøren om eventuelle allergier du måtte ha. Unngå denne medisinen hvis du er allergisk mot klindamycin eller linkomycin. Du bør også unngå å ta den hvis du har Crohns sykdom, nyresykdom eller leversykdom. Og selv om klindamycin ikke har vært kjent for å påvirke foster eller spedbarn negativt, varsle din helse-omsorg leverandøren hvis du er gravid eller ammer, slik at hun kan bestemme hvordan best å behandle urinveisinfeksjon.

Bombetrussel Sikkerhetsprosedyrer

I de senere årene har nasjonal og internasjonal terrorisme dominert overskriftene. Dessverre er folk å finne flere måter enn noen gang på å skade et stort antall mennesker. Fordi materialet er nødvendige for å lage bomber blir så lett anskaffet, er det viktig at skoler, fabrikker, kontorer og andre offentlige institusjoner utvikle en handlingsplan for bombetrusler.

Gain Informasjon

Hvis du har mulighet til å snakke med en person levere en bombetrussel, få så mye informasjon som mulig. Spør hvor bomben skal ha vært plassert, hvordan det ser ut, når det er satt til å detonere og hva som vil gjøre bomben eksploderer. Dette vil hjelpe krisepersonell finne bomben og avvæpne det trygt. Prøv å få den personen som gjør trusselen mot avsløre så mye om seg selv som mulig: hvorfor han plasserte bomben, der han ligger og hvordan han ser ut. Dette vil gjøre forhandlingsleder jobb enklere, og vil øke sannsynligheten for at personen kan identifiseres og pågrepet.

Lytte etter lyder

Noter ned eventuelle eksterne lyder du kan høre under telefonsamtalen. Lyder som tog plystre, PA-meldinger eller anleggskjøretøy kan gi krisepersonell en idé om hvor den personen som gjør trusselen er.

Vurdere Språk

Legg merke til hvordan den personen som gjør trusselen leverer det. Dette kan indikere nivået av seriøsitet for trusselen. For eksempel, hvis det er snickering i bakgrunnen og personen virker rolig, kan trusselen være en prank. Roper og sinte beskyldninger kan tyde på personens ustabilitet og som sådan, alvoret i trusselen. Hvis trusselen er skrevet, kan grammatikk og slang gi en indikasjon på hvem personen er, hennes utdanningsnivå og hvilke steder hun kan hyppig.

Evakuere Nærhet

Få alle ut av området. Selv om du tror trusselen er ikke veldig alvorlig, konsekvensene av å ta feil er for høye til å ta en sjanse. Tømme ut bygningen eller området ved å sende alle til et utpekt møteplass der frammøte kan dobbelt sjekket.

Kommunisere med beredskapspersonell

Telefon i trusselen til krisepersonell. Gi den informasjonen du har samlet om bomben og den personen som gjør trussel mot myndighetene. Når du har gjort dette, kan du prøve å sikre området. Dette vil stoppe en intetanende besøkende fra å oppdage og / eller innstilling av bombe ved et uhell hvis trusselen er reell. Hvis personen som har gjort trusselen er fortsatt i nærheten, da dette også vil hindre uvedkommende fra å bli fanget i en mulig kryssilden mellom denne personen og myndighetene.

Slik feilsøker en HP Defibrillator

Slik feilsøker en HP Defibrillator


Hewlett Packard (HP) defibrillator er en avansert verdig bærbar defibrillator / monitor / opptaker som er drevet av et internt batteri. Den kombinerer en EKG-monitor og kommentere opptaker i et kompakt lett pakke. Disse små maskinene redde mange liv hvert år, og du vil være sikker på at de er i perfekt stand. Les alltid bruksanvisningen som følger med enheten fordi det finnes en rekke koder og meldinger å forstå. Noen ganger glitches kan skje, og du må være klar til å håndtere dem. Her er noen trinn du kan feilsøke i en hast.

Slik feilsøker en HP Defibrillator

Fest de eksterne og interne padleåre hvis skjermen står det, "Ingen padleårer." Kontroller at ledningene er festet hvis skjermen står "Ingen fører." Koble enheten til strømnettet hvis meldingen lyder: "Low batteri."

Lukk opptakeren døren og papirrullen hvis skjermen Meldingen lyder: "Sjekk opptaker."

Kontroller at Energy Velg kontrollinnstillingene er riktig hvis defibrillatoren ikke lades. Snu Energy Velg kontrollen til "OFF" (standby) posisjon. Slå den tilbake til ønsket energiinnstilling. Press, "CHARGE" igjen. Hvis defibrillatoren fortsatt ikke vil belaste, sette Energy Velg kontrollen til "OFF". Bruk en standby defibrillator.

Hvis defibrillatoren ikke leverer et sjokk, sjekk for å se at enheten ikke er i synkronisert sjokk modus, og at "Synkroniser"-lampen lyser. Hvis enheten piper tre ganger og viser meldingen "Defib avvæpnet," kontrollere at tilkoblingene er riktige fra pasienten til defibrillatoren. Sjekk for eventuelle slitte eller sprukne kabler. Kontroller at tilkoblingene til elektroder / padle adapter er sikker også. Trykk "CHARGE" igjen og vente på "Charge Done" indikatorer. Trykk på "Shock" knappen igjen. Hvis enheten fremdeles ikke klarer å sjokkere, snu "Energy Velg" kontroll til skjermen "ON" eller "OFF" (Standby) posisjon og bruke en back up defibrillator.

Endre elektrodene og sørge for at elektrodene adapterkabelen er godt tilkoblet hvis du får en melding med "PACER FEIL." Start Pacer. Hvis du får den samme meldingen igjen, endrer til en backup Pacer.

Hint

 • Å avvæpne et ladet instrument, plassere elektrodene i holderen og trykk begge "sjokk" knappene. Du kan også la enheten lades i 60 sekunder, og det vil automatisk avvæpne.
 • Dette er noen feilsøkingstrinn du kan ta. For full vedlikehold og riktig bruk av en HP-defibrillator, se bruksanvisningen eller en kvalifisert medisinsk tekniker.
 • HP defibrillator butikker høyspent energi.
 • Ikke tøm defibrillator med padleårer sammen som det kan føre til at metallet padle kontakter for å brenne og pit.

Noni Helse Fordeler

Noni frukt og juice har eksistert i århundrer, men en nylig fornyet interessert i dette anlegget er å avdekke mange betydelige helsemessige fordeler. Nøkkelen til noni evne til å hjelpe eller helbrede visse medisinske tilstander synes å være tilstedeværelsen av alkaloid, xeronine. Dette næringsstoffet aktiverer enzymer som forbedrer fordøyelsesprosessen og bedre gjør protein molekyler å gå inn i celleveggene. Dette er den grunnleggende måten kroppen er næret, som hver celle er da fullmakt til å utføre visse funksjoner for betterment av hele kroppen. Derfor, de helsemessige fordelene forbundet med noni juice hengsel på tilstedeværelsen av xeronine og sin positive effekt på viktige kroppslige systemer.

Forbedrer fordøyelsen

Noni juice både støtter og stimulerer fordøyelsesprosessen, fremme en mer effektiv fordeling av mat til brukbare former for næringsstoffer. De avføringsmiddel egenskaper av denne juicen hjelpemiddel i eliminering av avfall, rensing av tykktarmen og effektivt opprettholde et sunt miljø i nedre tarmen. Etter fordøyelse er forbedret, kan noni også være i stand til å kontrollere vekten ved å eliminere suget fordi kroppen er bedre ernært.

Støtter immunforsvaret

Siden noni øker absorpsjon av mat, vitale immun-støtte næringsstoffene blir lettere tilgjengelig for kroppen. I tillegg forbedrer noni fjerning av avfallsprodukter fra kroppen, og derved begrenser cellenes eksponering for giftstoffer som kommer inn i kroppens systemet som et resultat av forurenset luft eller vann i miljøet.

Høy i antioksidanter

Antioksidanter er biprodukter som produseres når cellene i kroppen bruke oksygen. Kjent som frie radikaler, og disse stoffene forårsake cellefunksjon i hele kroppen. Viktige sykdommer som kreft og diabetes er antatt å være et resultat av oksidativ skade. Noni juice inneholder en høy andel av antioksidanter, som er i stand til å avvæpne og ødelegge frie radikaler.

Smertelindrende egenskaper

Noni juice er brukt med hell som et analgetikum, lindre smerte uten bivirkninger. Dette kan være mulig på grunn av samspillet mellom xeronine og cellene. Xeronine skaper en positiv atmosfære for normale cellefunksjoner, og dette i sin tur kan fremme en generell følelse av velvære, som reduserer smerte meldinger til hjernen.

Krymper Hovne Membraner

Denne egenskapen av noni juice gjør det effektive i å lindre ubehag av nesetetthet og hemoroider.

Anti-inflammatorisk

Noni juice reduserer mobilnettet betennelse, noe som bidrar til utvikling av visse helseproblemer som hjertesykdom og kreft. Den anti-inflammatoriske egenskapen gjør det også et effektivt smertestillende middel ved å fjerne årsaken til smertene på cellenivå.

Antibakteriell

Selv ikke en erstatning for antibiotika, de aktive ernæringsmessige komponenter i noni juice, spesielt anthraquinones, scopoletin og terpener, kan ødelegge bakterier og sopp.

Fordeler med Orange & Jasmine Green Tea

Kjent i århundrer som en av de mest duftende av alle te, jasmin grønn te, uten tvil den mest populære parfymert te i verden, har også en rekke helsemessige fordeler. Legg til at notater av oransje eller appelsinskall og du har en antioksidant, kreft-bekjempelse, vekttap fremme drivkraft. Laget fra grønne teblader, jasmin og appelsinblomst notater, denne vilt populær drikk med sine kraftige duft beroliger og lindrer sansene som det helbreder kroppen.

Antioksidanter

Kombinere grønn te, jasmin og appelsin i en kopp te hjelper rense kroppen for frie radikaler som skader celler i kroppen. Grønn te er rik på katekiner, den sterkeste typen polyfenoler, en antioksidant som nøytraliserer frie radikaler og skaden som de forårsaker. Og fordi grønn te er minimalt bearbeidet, disse polyfenoler, particluarly epigallocatechin-3-gallate (EGCG), er mer konsentrert og derfor kraftigere i kroppen. Polyfenoler, en type flavonoid, antas å ha 20 ganger styrken av vitamin C og E, særlig når det gjelder å redusere effekten av aldring. Men la oss ikke banke vitamin C. Rikelig i den oransje, vitamin C, et vannløselig antioksidant, hjelper avvæpne frie radikaler og hindre skade inn og ut av cellene.

Vekttap

Drikking oransje jasmin grønn te kan selvsagt hjelpe til et sunt vekttap diett. Kombinasjonen av koffein, antioksidanter, smak og duft hjelpemidler i en raskere metabolisme og mer utholdenhet for trening. Sjasminte er kjent for å bidra til å hemme fettopptaket og kolesterol, mens grønn te bruker fett som brennstoff, slik at det kan utskilles mer raskt fra kroppen. Og den oransje er rikelig i liminoids, et stoff som er kjent for å fremme generell god helse.

Heart beskyttelse

Appelsiner har lenge vært sies å ha kolesterolsenkende fordeler, så vel som å gi beskyttelse mot hjerte og lunge-sykdom. Men grønn te har også mange hjerte-beskyttende fordeler ved å bryte ned triglyserider i blodet, tynner blodet for å hindre blodpropp, beskytter hjertet med polyfenoler og hjelpe minimere skader og øke utvinningen etter et hjerteinfarkt.

Cancer Prevention

Jasmine, appelsiner og grønn te alle har kreft-bekjempelse egenskaper. I jasmin, er det antatt at lukten i seg selv gjør har kreft bekjempelse egenskaper. Grønn te antioksidanter ikke bare føre til at kreftcellene til å drepe seg selv, men også arrestere nye celler fra utviklingsland i flere typer kreft, inkludert prostata, blære, eggstokkene, og kolorektal. Og det er godt kjent at vitamin C i appelsiner beskytter mot mage, munn, hud, lunge, bryst og tykktarm kreft.

Optimal Forbruk

Mens mye av forskning gjort på fordelene av grønn te er basert på den østlige tradisjon av å konsumere 03:57 kopper om dagen, bare en kopp appelsin og jasmin grønn te om dagen gir nok antioksidanter kan gjøre en synlig forskjell i din generelle helse og velvære.

Parkinsons sykdom og urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjon (UVI) er en vanlig sykdom som innebærer betennelse i urinveiene. Enkelte grupper er spesielt utsatt for å pådra urinveisinfeksjoner, inkludert eldre, spedbarn og gravide kvinner. En annen gruppe utsatt for å utvikle urinveisinfeksjoner er de som lider av Parkinsons sykdom, en alvorlig lidelse i nervesystemet.

Urin system

Urinveiene består av nyrene, urinlederne, urinblæren og urinrøret. Sammen utgjør disse strukturene arbeide for å fjerne avfall fra sirkulerende blod, konvertere den til urin og deretter uttrykke det fra kroppen. Nyrene filtrerer blodet for avfallsstoffer og skape urin med urea, overflødig vann og andre urenheter de fjerner. Urinlederne trekke kontinuerlig urinen fra nyrene og dumpe det inn i blæren. Blæren lagrer urinen til den er full, og deretter frigjør urin i urinrøret. Urinrøret fører urinen ut av kroppen.

Urinveisinfeksjoner

Noen ganger er bakterier som normalt er til stede på huden, i tarmkanalen, eller i avføringen spre seg inn i urinveiene. Dette skjer normalt gjennom urinrøret, røret gjennom hvilket urinen forlater kroppen. I mange tilfeller vil kroppens eget immunsystem avvæpne eventuelle utenlandske bakterier. Imidlertid, når det ikke skjer, bakterier begynne å kolonisere urinrøret. Som bakterier reprodusere, reiser de opp urinveiene, infiserer blæren og noen ganger nyrene. Som en regel, jo høyere opp i urinveiene at bakteriene reise, har mer alvorlig infeksjonen bli.

Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en motorsystem lidelse forårsaket av tap av nerveceller i hjernen. Ingen vet hva som forårsaker denne sykdommen, men forskning tyder på at sykdommen er arvelig. Parkinsons sykdom er karakterisert ved rystelser i hender og armer, samt ben og ansikt. I kontrast, vil pasientens trunk være rigid og stiv. Parkinsons sykdom symptomer inkluderer også bradykinesi, en betingelse for langsomme bevegelser. En pasient kan også ha svekket balanse. Det finnes ingen kur for Parkinsons sykdom, men symptomene kan administreres gjennom reseptbelagte medisiner.

Parkinsons sykdom og UVI

Pasienter med Parkinsons sykdom er utsatt for urinveisinfeksjoner. Deres tilstand er karakterisert ved et tap av nerveceller. Når blæren er full, varsler den hjernen gjennom nerveceller og hjernen bruker flere nerveceller til å fortelle musklene til å slappe av og la urinen som skal skilles ut. På den annen side, kan pasienten være i stand til å urinere, men har ikke tilstrekkelig muskelkontroll for fullstendig tømming all urin fra blæren. Dermed pasienter med Parkinsons sykdom har en hard tid å tømme blæren, og skaper en grobunn for bakterier.

Forebygging

Det finnes ingen kur for Parkinsons sykdom og forskere er fortsatt usikker på hva som forårsaker det. Imidlertid kan sykdommen bli administrert gjennom medisiner og UVI forårsaket av tilstanden kan forebygges gjennom årvåken hygiene. Pasientens kjønnsorganer bør holdes rent og tørt. Etter avføring, vil tørke forfra og bakover bidra til å hindre bakterier fra å bli spredd seg til urinrøret. Mange pasienter med Parkinsons sykdom også bruke et kateter, som er et rør som er ført inn gjennom urinrøret og inn i blæren. Kateteret kan blæren til å tømmes fullstendig og reduserer risikoen for UVI.

Hvilken type lim brukes til proteser?

En protese er en flyttbar erstatning av manglende tenner. Protesen kan være delvis, noe som betyr at den erstatter noen tenner, eller fullstendig, noe som betyr at den erstatter alle tennene i munnen. En proteseadhesivene er en bio-kompatibel lim som brukes til å holde en protese i riktig posisjon under ulike funksjoner slik som å spise, snakker og ler.

Med lim

Denne typen lim er normalt i pastaform. Bruk den på en tørr eller våt protese, men ikke bruke den i nærheten av protese kanter fordi overskytende vil renne inn i munnen din. Ikke bruk for mye av det som dette vil gjøre det vanskelig å rengjøre protesen og fjerne det. Hvis det ikke lett falle av, kan du bruke et stykke gasbind å skrelle limet fra protesen og munnen.

Powder Lim

Dette klebemidlet er i pulverform. Strø den på vevet bærende overflate av protesen jevnt. Dette er den overflate som ligger mot det myke vev i munnen. Protesen skal være litt våt. Fjern overflødig pudder og trykk protesen på plass. Ikke spis for 30 minutter etter bruk av dette limet. Mange protese wearers foretrekker pulver lim løpet lim limet fordi det er lettere å rengjøre fra gebiss og vevet. Det heller ikke påvirke hvordan kjeven åpnes og lukkes. På grunn av at bit ikke er påvirket, er risikoen for å utvikle en betennelse mindre sannsynlig.

Tape Lim

Tape lim har også navnet wafer lim, pad eller stripe lim. Måle det mot protesen, avskåret overflødig stykke, og deretter påføre limet protesen og kjeven. Denne typen er dyrt, men er den enkleste å bruke. Det er mindre rotete enn de to andre typer lim som det ikke går. Klebestripene har et voksbelegg slik at innholdet ikke søler. Båndet klebemiddel gir også en mer sikker passform for gebiss, sammenlignet med de andre to typer.