Digidexo.com

kombucha bivirkninger

Kombucha bivirkninger

Bruken av Kombucha te for medisinske formål går helt til Kina i 250 f.Kr. Det er for tiden ansatt over hele verden til å behandle en rekke forhold på grunn av sine påståtte terapeutiske effekter. For det meste, er Kombucha generelt ansett som trygt. Men det kan utgjøre en rekke bivirkninger, spesielt for personer med eksisterende medisinske tilstander og de som er på medisiner.

Betydning

Det er viktig å innse at Kombucha er markedsført som et kosttilskudd, noe som betyr at produsentene ikke trenger å gi bevis til Food and Drug Administration om sikkerhets eller påviste fordelene ved produktet.

Advarsel

Tallrike steder er enige om at Kombucha mangler solid medisinsk bevis og studier på mennesker for å verifisere de helsemessige fordelene det forkynner å ha. I Kombucha te: Hva er de helsemessige fordeler? Dr. Brent A. Bauer bemerker at det har vært flere tilfeller av skade om Kombucha bruk. Av den grunn, i påvente av endelig analyse av fordeler og ulemper med Kombucha te, er det best å bare unngå det.

Effekter

Ifølge American Cancer Society, er det en rekke av gjær og bakterier som kan vokse avhengig av miljøet at Kombucha er brygget i. På grunn av de ulike metodene, går Kombucha te risikoen for å holde forurensninger (mugg og sopp) som kan utløse sykdom . Langs de linjer, når den er fermentert, Kombucha tendens til å være svært surt og inneholder alkohol, etylacetat, eddiksyre og laktat.

Bivirkninger

Sloan-Kettering Institute advarer om at allergiske reaksjoner, inkludert gulsott, alvorlig sykdom og noen ganger død har blitt forbundet med konsum av hjemmedyrkede Kombucha te.

Forholdsregler

Siden Kombucha te er svært sure, kan det redusere frekvensen der en person er i stand til å absorbere sine medisiner og endre stoffets potens. Kombucha har vært kjent for å ha negativ samhandle med visse medisiner som brukes til behandling av hypertensjon, nyre forhold og hormonelle ubalanser. Personer med nedsatt immunforsvar anbefales mot å bruke Kombucha.

Kombucha Tea bivirkninger

Kombucha te har vært spioneringen å hjelpe med en rekke plager, blant annet forbedring av fordøyelseskanalen og herding skjoldbrusk sykdommer. Selv om det er mange mennesker som hevder å ha blitt hjulpet ved å ta Kombucha te, det er mange dokumenterte bivirkninger som kan være forårsaket av forbruket sitt.

Kutan Anthrax

Hjem brewing Kombucha te har vært kjent for å utgjøre fare for kutan anthrax forurensning, en type anthrax som påvirker huden, forårsaker hevelse og sår; det er ekstremt farlig.

Aspergillus

Aspergillus, en sopp som kan dannes i Kombucha te, kan skade folk med AIDS eller noen med en svakere enn normalt immunforsvar.

Lead Poisoning

Blyforgiftning kan resultere fra hjemmet brygging Kombucha te i beholdere som har blitt glasert ved hjelp av en bly-basert glasur.

Allergiske Reaksjoner

Folk har rapportert opplever allergiske reaksjoner på Kombucha te, inkludert oppkast, gulsott og utslett.

Hodepine

Hodepine har blitt rapportert fra kontinuerlig bruk av Kombucha te.

Fordeler med Kombucha

Fordeler med Kombucha


Kombucha er ansett som en helbredende drikk på grunn av sine mange terapeutiske kvaliteter. Kombucha er gjæret når både sukker og svart eller grønn te er lagt til det, forårsaker forskjellige mikroorganismer som bakterier og gjær til å delta sammen. Denne prosessen er kilden til Kombucha Tea - en bittersøt, gjæret væske som er avbildet som smaker ligner på vin. Kombucha Tea har vært brukt i tusenvis av år rundt om i verden på grunn av de ulike fordelene det kan ha på helsen din.

Funksjoner

Avhengig av hvordan den er dyrket, kan Kombucha te være full av komponenter som eddik, B-vitaminer, smørsyre, glukonsyre, melkesyre, eplesyre, oksalsyre, usnic syre og glukuronsyre.

Effekter

De ovennevnte komponentene gi Kombucha Tea mange helsemessige egenskaper, fremme anti-mikrobiell aktivitet, og hjelper kroppen å kvitte seg med skadelige bakterier og styrke immunforsvaret.

Fordeler

Kombucha Tea er tenkt å være effektiv i å senke kolesterol og blodtrykk, hjelpe stabilisere blodsukkernivået, øke energi, mykgjørende årer, stimulerende kjertelsystemet, bedre fordøyelse, økt sirkulasjonssystemet, rensing av galleblæren og akselererer kroppens generelle helbredelsesprosessen.

Andre fordeler

Den te eiendommer kan også øke den generelle kvaliteten på hud, hår, tenner og faktisk redusere nivåene av angst.

Potensial

Men ennå ikke vitenskapelig bevist, noen helsepersonell vurdere Kombucha Tea å være effektive i spesifikke sykdommer som: kreft, multippel sklerose, bronkitt, irritabel tarm syndrom, leddgikt, gikt, søvnløshet, diabetes, nyre / prostata / leversykdommer, kronisk utmattelsessyndrom , hypoglykemi, edemas, migrene og grå stær.

Betraktninger

Som med alle andre medisiner eller behandling, kan ulike bivirkninger oppstår, så det er best å konsultere legen din før du bruker Kombucha Tea. Det finnes millioner av bryggere som produserer te, og det kan kjøpes på en helsekost eller spesialitet butikken så vel som online.

Kombucha Tea Treatment

Kombucha Tea Treatment


Kombucha te behandlinger har vært brukt i alternativ medisin praksis i mange år. Denne drinken fortsetter å vinne popularitet i USA på grunn av sin påståtte terapeutiske kvaliteter. Kombucha er en symbiose av bakterier og gjær, som blir gjæret i te når både sukker og svart eller grønn te er lagt til den.

Funksjoner

Når kombucha fermenteres, er forskjellige mikroorganismer som bakterier og gjær sammenføyd med B-vitaminer, eddik og andre kjemiske forbindelser, inkludert smørsyre, glukonsyre, melkesyre, eplesyre, oksalsyre, usnic syre og glukuronsyre. Kombucha te fremstilles generelt ved å bruke en eksisterende kultur prøve, som blir dyrket i en krukke ny slik at en frisk koloni kan vokse. Sluttresultatet er en bitter-søt, gjæret væske som er beskrevet som smaker mye som vin.

Effekter

Kombucha te er tenkt å stimulere kroppens generelle helse og funksjon ved å tilrettelegge anti-mikrobiell aktivitet og forsvare kroppen mot potensielt skadelige bakterier. Dette er fordi te antas å ha antioksidantegenskaper som hindrer arbeidet i aktiverte oksygenmolekyler; som forårsaker celleskader. Det er også tilskrevet med å øke kroppens immunsystem, metabolsk funksjon og evne til å avgifte og reparasjon.

Potensial

Kombucha te behandling er fremmet som en effektiv behandling for en rekke forhold som: angst, blodtrykk, kolesterol og sirkulasjonsproblemer, søvnløshet, fordøyelsesenzymer og tarmforstyrrelser og galleblæren og nyreproblemer. Det er også tenkt å forbedre den generelle tilstanden til en persons hår, hud og tenner.

Noen utøvere tror at kombucha te behandling har potensial til å faktisk kurere eller behandle spesifikke sykdommer som leddgikt, bronkitt, kreft, grå stær og migrene, for å nevne noen få.

Advarsel

Selv om kombucha te behandling har vært brukt i tusenvis av år, det er ingen konkrete medisinske bevis som bekrefter dens effektivitet eller generelle fordeler. Videre har det vært en rekke rapporter om bivirkninger te kan forårsake. Data fra American Cancer Society sier at "Ingen studier på mennesker har blitt publisert i tilgjengelig vitenskapelig litteratur som støtter noen av de helsepåstander for Kombucha te. Det har imidlertid vært rapportert om alvorlige komplikasjoner forbundet med te." Tilsvarende en artikkel av Katherine Zeratsky, på Mayo Clinic nettsiden notater, "det er ingen bevis for at kombucha te er effektive for noen av sine utallige helsepåstander. Samtidig har flere tilfeller av skade eller personskade er rapportert. Med mindre definitive studier rapporteres som kan tallfeste mer nøyaktig den potensielle risikoen og fordelene av kombucha te, er det best å unngå det. "

Expert Insight

På grunn av mangel på konkrete bevis rundt Kombucha te behandling, er det best å rådføre seg med legen din før du bruker den. I likhet med andre medisiner og naturmidler, er det en stor risiko for bivirkninger. Det te kan også forverre en rekke hatt kontakt medisinske tilstander og interferere med potens og effektivitet av andre legemiddelregimer.

Positivt og ulemper av Kombucha

Positivt og ulemper av Kombucha


Kombucha er en tradisjonell drikk nesten 2000 år gammel, med opprinnelse som sporer fra det 19. århundre Russland gjennom Japan og Kina, til dagens amerikanske helse kultur. Dagens versjoner av drikke markedsføres av te og energidrikk distributører - og markedet for kombucha toppet nesten $ 295 millioner i fortjeneste i løpet av 2009. Gitt den høye hastigheten som amerikanerne forbruker dette antatt "sunn" drikke, er det viktig å forstå fordelene og ulempene med en slik drink.

Hvordan den er laget

Kombucha te er brygget fra det som kalles en "sopp" eller "mor kultur", som er en solid geléaktig masse laget av gjær og dannet bakterier. Disse kulturene kan gjøres hjemme eller kjøpes på nettet for hjem brygging. Det er viktig å vurdere, men at uten skikkelig oppfølging og renslighet, brygge kan lett bli forurenset med dyrket giftig muggsopp. Ved å holde en lav temperatur og syrenivå, samt å følge riktige prosedyrer, kan kombucha være brygget safely.-

Helsemessige fordeler av Kombucha

Kombucha bærer høye nivåer av B-vitaminer, som kan beskytte bukspyttkjertelen og leveren fra de negative effektene av stresshormoner. Det er også vist seg å påvirke antioksidantnivået og fremme høyere glukosaminnivåer som lette leddsmerter, ifølge kombuchahome.com. Drikken har moderate nivåer av glukarsyre, noe som kan bidra til å forhindre spredning og utvikling av kreftceller, påpeker Food Renegade og PubMed.gov.

Historisk Tilfeller av Kombucha Fordeler

I sin selvbiografi, 1970 Nobel Prize-vinnende forfatteren Alex Solzjenitsyn hevdet at å drikke kombucha hjulpet kurere hans magekreft, mens fengslet. I stedet for denne påstanden, begynte president Ronald Reagan drikker kombucha i 1987 for å stoppe spredningen av kreften, ifølge "Kombucha" av Tom Valentine.

Bivirkninger av Kombucha

Kombucha kan forårsake allergiske reaksjoner, eller andre bivirkninger i de som tar hormon erstatninger eller andre medisiner. Tilfeller har vist at gjentatt daglig inntak av kombucha på så lite som 4 oz. daglig kan føre til laktisk acidose og myositt, som begge påvirker muskelbetennelse og oppbygging av muskel syre. I tillegg kan muligheten for feilaktig gjæring eller brygging føre til inntak av den toksiske sopp, Aspergillus. I 1995 Center for Disease Control oppkalt daglig kombucha inntak som en mulig årsak til død og sykdom i to Iowa kvinner som begge led av alvorlige muskel syre buildup. Gjentatt inntak av kombucha kan også føre til leverskader, ved at dens virkninger på bukspyttkjertelen og leveren er ganske sterk.

Har Kombucha Tea arbeid?

Har Kombucha Tea arbeid?


Det er blandede kritikker rundt effektiviteten av Kombucha te. Kombucha te behandlinger har vært ansatt i århundrer rundt om i verden som de er tenkt å ha en rekke terapeutiske kvaliteter; men det er en mangel på vitenskapelig dokumentasjon som bekrefter te effektivitet og nytte for spesielle forhold.

Hva er Kombucha Tea & Hva gjør at det fungerer?

Svart eller grønn te, sukker og andre elementer er lagt til Kombucha kulturer og er gjæret å lage te. Under gjæringsprosessen, et område av mikroorganismer (inkludert bakterier, gjær, B-vitaminer, eddik, smørsyre, glukonsyre, melkesyre, eplesyre, oksalsyre, usnic syre og glukuronsyre) delta sammen. Kombinasjonen av disse mikroorganismene er knyttet til te er medisinske egenskaper. Ifølge Organic-kombucha.com, den te er elementer inneholde antibiotika, probiotiske og antioksidantegenskaper, noe som gjør det til en effektiv metabolsk balansering og adaptogen. Det fremmer tarmhelse, stabiliserer syrenivå i tarmen, øker immunforsvaret og spiller en viktig rolle i kroppens generelle funksjonsnivå.

Påståtte Kombucha helsemessige fordeler

Ifølge en artikkel fra Ernæring for Optimum Health Association (NOHA), ulike helsepåstander knyttet til Kombucha te er at det kan aktivere kjertelsystemet, rense galleblæren, oppløse gallestein, eliminere hudproblemer / rynker, forbedre menopausale symptomer og fordøyelse, øke blodsirkulasjonen og energi, lavere kolesterol, blodtrykk og angst, hastighet helbredelse, styrke muskler og forlenge en persons levetid. Artikkelen påpeker også hvordan en rekke utøvere vurdere Kombucha te som har makt til å lindre spesielle plager som leddgikt, bronkitt, kreft, grå stær, kronisk utmattelsessyndrom, diabetes, edemas, gikt, hypoglykemi, irritabel tarmsyndrom, nyre / prostata / leversykdommer, migrene og multippel sklerose. Som blir sagt, artikkelen sier flere ganger hvor "Bare et fåtall av de helsepåstander for Kombucha te har et vitenskapelig grunnlag, selv om noen eksisterende studier foreslår at potensielle helsemessige fordeler." Et flertall av krav om Kombucha te ikke er tilstrekkelig verifisert.

Meninger fra ekspertene

Ettersom det er en enorm mangel på vitenskapelig dokumentasjon om hvorvidt Kombucha te fungerer, bør du diskutere det med legen din før du bruker den. I tillegg har Kombucha te vært kjent for å forverre visse medisinske tilstander, endre styrken og effektiviteten av andre legemiddelregimer og trigger bivirkninger eller bivirkninger. En artikkel på Mayo Clinic nettsiden nevner rapporter om toksiske reaksjoner på te og hvordan Food and Drug Administration advarer mot bruken sin. Forfatteren bemerker på mangel på bevis og studier for å beregne risiko og nytte av Kombucha te og anbefaler å unngå det før det har validere bevis. Langs disse linjene, American Cancer Society bemerker at fulle studier av interaksjoner og effekter er ikke ofte tilgjengelig, og "Ingen studier på mennesker har blitt publisert i tilgjengelig vitenskapelig litteratur som støtter noen av de helsepåstander for Kombucha te."

Kombucha Candida Cure

Kombucha Candida Cure


Ifølge Seattle Biomedical Research Institute (SBRI), vil tre av fire kvinner utvikler en vaginal infeksjon i løpet av livet. Folk som bor i asiatiske land som Kina og Russland har vært klar over fordelene av kombucha te i tusenvis av år. I dag er dens gode gjær som brukes til å bekjempe skadelige gjær overvekst av Candida albicans, sopp som forårsaker gjær infeksjoner.

Historie

Kombucha er en gjæret te laget av sopp som oppsto i Asia ca 200 f.Kr., ifølge KombuchaCultures.com. Det har båret med seg et rykte for helbredelse og sykdom forebygging, med mennesker over hele verden å skryte av sine fordeler, sier nettsiden.

Candida albicans, rapporterer SBRI, bor i munnen, vagina og mage-tarmkanalen, ofte uten å forårsake vanskeligheter. Problemet begynner når det er en overvekst av at naturlig gjær. Dens historie er viden kjent, selv om det første tilfellet ble rapportert i Tyskland i 1839 av B. Lagenbeck, ifølge Global Wellness nettside.

Fordeler

Kombucha kan lindre de ubehagelige virkningene av Candida i kroppen, sier KombuchaCultures.com. Den bruker sin sunne probiotika --- mikroorganismer den gjenopprette balansen i tarmen --- og dyrkede gjær for å overvinne Candida gjær overvekst. Ifølge The Kombucha Journal hjemmeside, til kombucha er gjær og deres produksjon av glukuronsyre handle avgifte cellene og renser uønskede organismer fra kroppen.

Typer

Kombucha er ofte brygget hjemme ved hjelp av en "mor" sopp. Denne soppen, sier KombuchaCultures.com, er plassert i svart te og deretter forseglet. Det gjærer i ca 30 dager, og skaper en eddik-lignende drikk. Hvis du ikke ønsker å vente så lenge på bryggeprosessen til slutt, de fleste helsekostbutikker selger kombucha te smaksatt med naturlig frukt.

Misforståelse

Noen sier kombucha bør aldri brukes av en person med en gjær infeksjon, melder The Kombucha Journal hjemmeside, under den feilaktige troen på at kombucha er full av gjær og bakterier som kan forverre tilstanden snarere enn å dempe den. Men nettstedet sier, kombucha er gjær fremme helse og velvære, som de ikke er i samme familie som Candida. Når disse gjærtyper kommer i kontakt med Candida, kombucha s apathogen gjær begynner å ta over.

Advarsler

Selv om sjeldne, kan kombucha ha bivirkninger på kroppen, inkludert urolig mage eller allergiske reaksjoner. Kombucha bør ikke brukes hvis du er gravid eller ammer, da det fører til at kroppen slipper giftstoffer som kan være farlig for en ufødte baby eller uttrykkes i morsmelk. Dessuten inneholder kombucha te små, men varierende mengder av alkohol.

Candida overvekst er et medisinsk problem som kan føre til tannproblemer, svekket immunforsvar og dehydrering. Hvis du mistenker at du har en gjær infeksjon, ta kontakt med helsepersonell før du prøver noen naturlig rettsmidler.

Hvordan bruke Kombucha Tea for Health

Hvordan bruke Kombucha Tea for Health


Kjent i århundrer i Østen, gir Kombucha Tea lindring av symptomene på mange plager og i noen tilfeller selv bringe helbredelse. Det styrker immunsystemet i kroppen. Det te er fremstilt ved inkubering av "sopp" i søt sort te. Fermentering er fullført etter 7 dager.

Bruksanvisning

•  Skaff en forrett sopp fra en annen Kombucha bruker. Det er en liste over advokater tilgjengelig på nettet som vil gi bort startere til nye brukere. Hvis en donor ikke er tilgjengelig, få en start ved å kjøpe fra en postordre leverandør.

Dyrk din egen sopp fra starteren. Det er nødvendig å opprettholde flere sopp i forskjellige stadier av veksten til å ha en tilførsel av te tilgjengelig til alle tider.

Konsumere minst 4 oz. te per dag. Mange talsmenn bruke mer enn dette beløpet, men sjelden gjør de overstiger to kopper per dag. Ikke forbruke for mye i starten av behandlingen for å unngå midlertidige bivirkninger. Begynn med en liten mengde og bygge opp over en periode på en uke til 10 dager.

Drikk Kombucha te å oppløse gallestein. Det finnes vitenskapelige studier fra Praha som viser at glucon syre tilstede i te kan oppløse gallestein.

Ta te for å hjelpe til i behandlingen av astma. Te er mer effektiv enn den Interferon produkt som brukes av noen, uten bivirkningene som er funnet med interferon.

Equipoise bivirkninger

Equipoise bivirkninger


Equipoise eller boldenone undecylenate, er et anabole / androgene steroider som er injisert inn i kroppen. Den gjennomsnittlige dosen for en mann er 400 til 600 mg per uke. Kvinner vanligvis ta et gjennomsnitt på 50 til 150 mg per uke. Equipoise vil gi deg en jevn og stødig gevinst i styrke og masse. Ifølge iequipoise.com, for de beste resultatene, bruker Equipoise sammen med andre steroider. Equipoise er ikke ideelt for idrettsutøvere som jevnlig testes for narkotika. Det har en tendens til å produsere metabolitter i urinen som er detekterbar i flere måneder etter bruk.

Historie

Equipoise er en veterinær steroid i hovedsak brukt på hester. Det er ikke ment for bruk på mennesker i USA, og er kun tilgjengelig gjennom veterinærklinikker.

Milde bivirkninger

Bivirkningene av Equipoise er vanligvis milde. Ifølge steroid.com, mange rapporterer en økt appetitt mens du tar stoffet.

Vannretensjon

Du kan oppleve vannretensjon mens ta Equiposie. Bivirkning vil være mer tydelig enn om du tar Deca-Durabolin, men mindre enn de bivirkninger som forekommer med testosteron.

Seksuelle bivirkninger

Hvis du tar et moderat nivå av Equipoise, kan du oppleve en mindre østrogen-relaterte bivirkninger, som kan resultere i seksuell dysfunksjon. Det undertrykker dine hormoner slik at du kan være lurt å ta en injeksjon testosteron, så vel.

Effekter i Utseende

Pasienter som tar en høyere dose av steroidet kan oppleve gynekomasti, av utvidelsen av mannlige bryster. Equipoise kan også resultere i androgene bivirkninger som kviser, fet hud, håravfall og økt aggresjon.

Betraktninger

De beste effektene av dette medikament kan blitt sett når den brukes over lengre tidsrom - på minst 10 uker. Musklene dine vil bli veldig definert og solid, heller enn den glatte bulk du kan se når du bruker androgener.

Bivirkninger av Avonex

Avonex er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Det er ikke ment å kurere sykdommen, men for å hjelpe i å håndtere sin svakhet angrep og bremse ned sin progresjon. Det er flere mulige bivirkninger som kan oppstå som følge av å ta denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Det er noen vanlige bivirkninger av Avonex. Disse bivirkninger er vanligvis ansett for å være mindre, fordi de har en tendens til å avta meget hurtig. Men hvis du finner disse forholdene å være vedvarende eller forårsaker du store ubehag, bør du få dem sjekket ut av legen din. Disse bivirkningene er rødhet, smerte eller hevelse der Avonex ble injisert; influensalignende tegn (som frysninger, feber, tretthet, ryggsmerter, hodepine, svakhet og muskelsmerter); og magesmerter.

Alvorlige bivirkninger

Selv om relativt uvanlig, noen mennesker også kan oppleve alvorlige bivirkninger fra Avonex. Disse bivirkningene kan være farlig, så de må få øyeblikkelig legehjelp: ekstrem svakhet eller utmattelse, uvanlige vekt endringer, infeksjon der medisinen ble injisert, synsforstyrrelser, uregelmessig eller rask hjerterytme, hovne ankler, urinering oftere om natten, føler enten varmt eller kaldt alltid, depresjon, mørkere farget urin, blødning eller blåmerker veldig lett, kortpustethet, beslag, selvmordstanker og gulfarging av hud eller øyne.

Allergiske Reaksjoner

Skadelige allergiske reaksjoner er vanligvis lite sannsynlig, men kan skje med Avonex. Hvis du tror at du kanskje opplever en allergisk reaksjon på denne medisinen, søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen symptomer på Avonex allergisk reaksjon har problemer med å puste, tyngde eller tetthet i brystet, utslett, elveblest, hevelse og kløe.

Andre mulige bivirkninger

Det er noen andre mulige bivirkninger av Avonex, inkludert leddsmerter, tannpine, infeksjoner (som bihulebetennelse eller bronkitt), tap av hår, øyenproblemer, migrene, anemi og spyling. Hvis du har noen av disse bivirkningene for en lengre periode, eller hvis de er spesielt problematisk, søke medisinsk hjelp.

Forsiktig

Før du bruker denne medisinen, må du informere legen din over alle dine medisinske tilstander, så vel som hele medisinske historie. Dette er særlig aktuelt hvis du har medisinske tilstander som angina, depresjon, andre stemningsrelaterte lidelser, hjertesvikt, epilepsi, leversykdom (som skrumplever, hepatitt og leversvikt), arytmi eller eventuelle allergier til mat eller medisin.

Bivirkninger av Betaseron

Betaseron (interferon beta-1b) er en resept legemiddel som brukes for behandling av multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Betaseron er ikke ment å kurere medisinsk tilstand, men å minske angrepene sine og tregere sin progresjon. Det påvirker immunsystemet og kjemper mot effektene forårsaket av multippel sklerose. Det er noen mulige Betaseron bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Flere vanlige bivirkninger av legemidlet kan forekomme. Disse effektene skje ofte, men de er generelt mindre siden de visne bort raskt. Men hvis du finner bivirkningene å være problematisk, bør du konsultere legen din. Disse bivirkningene inkluderer svakhet i musklene, muskelsmerter, kaster opp, svakhet, økt svetting, smerte, hevelse eller rødhet der medisinen ble injisert, urolig mage, kvalme, hodepine, leddsmerter, hyppig vannlating og influensasymptomer (som kroppslig ubehag , lav feber og frysninger).

Alvorlige bivirkninger

Betaseron bruk kan også resultere i noen mer alvorlige bivirkninger. I motsetning til de vanlige bivirkninger, disse effektene ringe for akutt legehjelp, da de kan være skadelig. Disse bivirkningene inkluderer gulsott, huden blir blå-svart der medisinen ble injisert, forvirring, brystsmerter, ekstrem magesmerter, alvorlig angst eller nervøsitet, høy feber, alltid føler deg kald eller varm, mentale eller humørforandringer, infeksjon, unormal vektøkning eller hevelse, uregelmessig eller rask hjerterytme, krampeanfall, selvmordstanker og uvanlige blødninger eller blåmerker.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på Betaseron skje også, selv om de er uvanlig. Disse reaksjonene er ansett for å være alvorlig, så er det svært viktig at du sørge for å få akutt hjelp for dem. Tegn på allergisk reaksjon på Betaseron er tetthet i brystet, kløe, vanskeligheter med å puste, hevelse, elveblest og utslett.

Forsiktig

For sikker bruk av Betaseron, er det avgjørende at du varsle legen din om alle eventuelle medisinske tilstander som du måtte ha (samt hele sykehistorie). Dette er spesielt viktig for de med tilstander slik som epilepsi, skjoldbruskkjertel lidelser, leversykdom, depresjon, blodpropp eller blødningsforstyrrelser (som hemofili) eller anemi.

Gravide og ammende Kvinner

Betaseron kan forårsake skade på fosteret. Som et resultat, bør gravide hunner unngå å bruke denne medisinen. Dessuten er det ikke bekreftet om hvorvidt eller ikke denne medisinen skilles ut i morsmelk, så for å være på den sikre siden, bør ammende kvinner snakke med sine leger om Betaseron før du tar den.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler


Injiserbare kombinert prevensjonsmidler er gitt på månedlig basis av familien din lege. De er 99,7% effektiv når det tas regelmessig for å forhindre graviditet. Vanlige bivirkninger er vektøkning, hodepine, muskelkramper, amenoré, anemi og ømme bryster.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger med kombi Injiserbare Prevensjons

Å håndtere kramper assosiert med skuddet, bør du gjøre vektbærende øvelser som utfall. For å gjøre dette, holde 2 vekter av komfortable størrelse i hendene. Stå med bena skulder bredde hverandre, og strekke det ene benet ut foran deg. Hold den andre foten flatt på bakken. Trykk frem på forfoten i 10 sekunder og slipp. Gjenta dette 25 ganger, to ganger om dagen.

Å håndtere vektøkning, bør du se på kaloriinntaket og trene regelmessig. Begynn med å kjøre rundt blokken din to ganger om dagen, og bygge opp til å kjøre rundt blokken din fire ganger om dagen, fire dager i uken. Dette vil hjelpe deg å forbrenne kalorier samt bygge muskler tone og utholdenhet.

ta Tylenol for hodepine, så det er ikke et NSAID, eller ikke-steroide antiinflammatorisk legemiddel. Dette er den eneste NSAID godkjent av leger for å opprettholde nyre helse. Hvis hodepinen blir alvorlige, snakk med legen din.

Amenoré er unormal blødning assosiert med injiserbare prevensjonsmidler. Dette er forårsaket av livmorslimhinnen ikke Shedding som det normalt ville. Dette er normalt, og det er ingen vei rundt det. Det eneste du kan gjøre for å håndtere det er å alltid ha en backup metode for menstruasjonsbeskyttelse på hånden.

Ømme bryster kan overvinnes ved å massere området mens i dusjen, slik som du gjør når du gjør en selv bryst eksamen. Korte, runde slag rundt ytterkanten av vev, mens du arbeider innover mot brystvorten vil lette noe av ømhet.

For sårhet rundt injeksjonsstedet, lett massere området en dag etter at bildet er gitt. Dette vil hjelpe det å sive inn i de mindre overfladisk vev, og lindre stress på muskler til å la hevelsen går ned.

Hint

  • Det er mange piller som er injiserbare som kan forårsake mindre bivirkninger. Snakk med legen din om dine muligheter. For mer informasjon om bivirkninger av injiserbare prevensjonsmidler, kan du sjekke med nettsiden nedenfor.

Copaxone MS behandlingen er bivirkninger

Copaxone er merkenavnet på en injeksjon reseptbelagte medisiner glatirameracetat, som er vanlig foreskrevet som behandling for multippel sklerose (MS). Til tross for sin effektivitet ved å redusere hyppigheten av symptomene forårsaket av remitterende multippel sklerose, type MS, Copaxone utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

De mest signifikante eller vanlige bivirkninger av Copaxone oppstå på injeksjonsstedet, og rødhet, smerte, hevelse og dannelse av en hard klump under huden. Disse bivirkningene forekommer hos mellom 26 og 43 prosent av brukerne, ifølge FDA forsøk publisert på RxList.

Typer av bivirkninger

Mulige bivirkninger av Copaxone inkluderer kvalme, brystsmerter, økt forekomst av bakterielle og virale infeksjoner, influensa, ryggsmerter, angst, kortpustethet og hud elveblest.

Legemiddelinteraksjoner

Mange av bivirkningene av Copaxone avta i løpet av behandling for MS som kroppen din blir akklimatisert til påvirker av stoffet, rapporterer Mayo Clinic.

Risiko

Sjelden, reaksjoner på stedet av Copaxone injeksjons er svært alvorlig og føre til døden av huden, advarer RxList.

Betraktninger

Fordi stoffet er kjent for å forårsake fosterskader hos forsøksdyr, leger begrense bruken av Copaxone hos gravide kvinner til situasjoner der det ikke er trygt alternativ til behandling. Hvis du har en historie med gjentatte infeksjoner, kan det ikke være trygt for deg å ta Copaxone siden stoffet senker immunforsvaret og kan gjøre deg mer utsatt for sykdommer, advarer Mayo Clinic.

Rebif bivirkninger og hals hevelse

Rebif® (interferon beta-1a) er en resept bare, injeksjon medisiner produsert i fellesskap av EMD Serono, Inc. Den er godkjent av FDA for personer som lider av relapsing former for multippel sklerose (MS). Den brukes til å bidra til å redusere symptomer på MS, bremse sin progresjon, og for å forhindre tilbakefall. Som med mange medisiner, kan Rebif® forårsake bivirkninger hos noen individer, alt fra mild til alvorlig. Tungen og halsen hevelse kan være forbundet med en sjelden allergisk reaksjon fra denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Ifølge produsenten, vanlige bivirkninger av Rebif® inkluderer smerte og hevelse på injeksjonsstedet, og influensalignende symptomer som muskelsmerter, sår hals og tretthet.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger inkluderer mage eller brystsmerter, feber, muskelkramper, svelgeproblemer, ryggsmerter og problemer med vannlating.

Hals hevelse eller pustevansker

Selv om sjeldne, kan en allergisk reaksjon mot interferon beta-1a føre til pustevansker og / eller hevelse i ansikt, tunge eller svelg. Hvis du opplever noen av disse, bør du få akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Husk at hevelse i svelg kan også være forårsaket av andre medisiner du tar, maten du spiser, eller noe i miljøet. Hvis du har noen historie med allergi, bør du la legen din vite før du tar Rebif®.

Mildere Allergiske Reaksjoner

Mildere allergiske reaksjoner kan omfatte hudutslett, svimmelhet, eller svimmelhet. Du bør rapportere mildere reaksjoner med legen din så snart som mulig.

Ytterligere advarsler

Det er mulig for Rebif® å ha en negativ effekt på leverfunksjon, skjoldbrusk funksjon, røde blodlegemer, anfall aktivitet og depresjon (spesielt hos personer med en historie med disse forholdene. Legen vil overvåke disse hvis interferon beta-1a er foreskrevet for deg. Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke denne medisinen.

Rapportering bivirkninger

I tillegg til å kontakte legen sin, kan pasienter som opplever uønskede bivirkninger rapportere dem til US Food and Drug Administration (FDA) på deres "MedWatch" nettsted. Denne rapporteringen er frivillig, men kan bidra til FDA i deres innsats for å forbedre produktsikkerhet.

Topimax bivirkninger

Topimax bivirkninger


Topimax er merkenavnet for topimirate, laget av Ortho-MacNeil-Janessen Pharmaceuticals, som eies av konglomerat Johnson & Johnson. Når det først ble solgt i 1995, ble det opprinnelig laget for å behandle epileptiske anfall og Lennox-Gastaut syndrom, som fører til anfall hos små barn. Selv om det fremdeles klassifisert som et antikonvulsivt middel, er for det meste topiramat er foreskrevet for behandling av migrene og noen ganger som et antidepressivt middel.

Funksjoner

Topimax positive bivirkninger tendens til å inkludere vekttap, bedre søvn og mindre hodepine. En nøytral bivirkning er vekttap, noe som kan eller ikke kan være ønsket. Negative bivirkninger inkluderer fødselsskader, glaukom, nyrestein, mangel på konsentrasjon, forvirring, depresjon, mareritt, selvmordstanker og psykose. Mindre vanlige bivirkninger er kvalme, oppkast, økt urinmengde, smertefull vannlating, alvorlige ryggsmerter, besvimelse og anfall.

Advarsel

Den mest alvorlige bivirkningen er en plutselig smerte rundt øynene og synsproblemer. Dette krever umiddelbar sykehusinnleggelse fordi du kan utvikle glaukom. Men hvis du får noen av bivirkningene som er nevnt ovenfor, bør du kontakte legen din umiddelbart. Med mindre symptomene er alvorlige, ikke slutte å ta Topimax med mindre legen din forteller deg. Plutselig stopper kan føre til smertefulle abstinenssymptomer og beslag.

Time Frame

Vanligvis, hvis du kommer til å få glaukom fra Topimax, vil du utvikle øyesmerter og plutselige synsproblemer innen 1 måned for å ta den. Nyrestein kan utvikle etter måneder eller år med fortsatt Topimax bruk. De fleste av de andre negative reaksjoner kan starte umiddelbart med det første par doser. Noen symptomer som døsighet vil gå bort i et par uker. Hvis de ikke gjør det, kan du kontakte legen din.

Betraktninger

Før du begynner å bruke Topimax, la dine betrodde venner og familie vet at du vil være på denne nye, kraftige medisiner. Spør legen din kontor for å ringe på deg for å være sikker på at du høres greit. De kan se på deg, siden Topimax kan føre til selvmordstanker, et ønske om å bli isolert fra andre og mental forvirring. Med symptomer som disse, kan du ikke være klar over at du har en bivirkning. Personen ser på deg kan sørge for at du får hjelp.

Teorier / Spekulasjoner

Topimax blir studert for bruk i vekttap og for å behandle alkoholikere (se Ressurser). Dette kan gjøre Topimax mer utbredt og dermed gjøre Topimax bivirkninger oftere sett.

Størrelse

Ifølge en studie fra 2006 av Dion Greybeal, MD, bare 1,5 prosent av voksne Topimax takers få nyrestein forårsaket av Topimax. Menn er mer sannsynlig å få dem enn kvinner. Fra 825.000 pasienter, ca 23 Topimax brukere fikk glaukom.

Bivirkninger av migrene medisiner

Hvis du har migrene, tar medisiner for å redusere hyppigheten og varigheten av symptomene dine er en nødvendighet for å gå om dine vanlige aktiviteter. Imidlertid kan migrene medikamenter forårsake betydelige bivirkninger, hvorav noen kan være så deaktivering som migrene selv. Ifølge Mayo Clinic og Drugs.com, bivirkninger av migrene medisiner inkluderer fordøyelsesproblemer og nevrologiske problemer.

Fordøyelsesproblemer

Migrene medisiner som triptaner og ikke-steroide antiinflammatoriske midler (aspirin, ibuprofen) kan forårsake urolig mage, kvalme, tap av matlyst, oppkast og diaré.

Nevrologisk dysfunksjon

Medisiner som triptaner og ergots brukes til å behandle migrene kan føre til at du utvikler nevrologisk dysfunksjon inkludert svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, muskelsvakhet og forvirring, som vanligvis stoppe etter at medisinen er fjernet fra kroppen din.

Organskade

Hyppig eller langvarig bruk av migrene medisiner kan føre til at du utvikler organskade i magen, leveren eller tarmene, og kan føre til organsvikt, som er en livstruende tilstand.

Rebound hodepine

Noen migrene medisiner som butalbitals og opiater kan føre til at du har rebound hodepine, som kan oppstå på egen hånd eller som et symptom på tilbaketrekning fra migrene medisiner.

Søvnforstyrrelser

Du kan oppleve døsighet, avbrutt søvn eller innsovningsvansker som et resultat av å ta migrene medisiner som betablokkere, trisykliske antidepressiva og ikke-steroide antiinflammatoriske preparater som er kombinert med koffein.

Hjerte Effects

Migrene medisiner som triptaner kan ha alvorlige effekter på hjerte og blodårer, som plutselige økninger i blodtrykket og en økt sjanse for å ha et hjerteinfarkt eller hjerneslag mens du bruker medisiner.

Bivirkninger av Imitrex tabletter

Imitrex er merkenavnet av stoffet sumatriptansuksinat, foreskrevet for å behandle migrene hodepine (med eller uten aura). Produsert av GlaxoSmithKline, har medisinen mange mulige bivirkninger, men de fleste er uvanlig.

De vanligste bivirkningene

I kliniske studier var den vanligste bivirkningen av Imitrex tabletter var unormale følelser i huden som nummenhet, prikkende, prikking en brennende følelse. Disse virkninger har oppstått i nesten halvparten av gruppene.

Andre vanlige bivirkninger

Andre vanlige bivirkninger inkluderer tetthet i brystet, nakkesmerter, svakhet, svimmelhet, tretthet, kvalme og flushing.

Mindre vanlige bivirkninger

Bivirkninger av Imitrex tabletter som vanligvis forekommer i færre enn fem prosent av brukerne inkluderer magesmerter, angst, problemer med å svelge, døsighet, tørr munn, kjeve smerter, muskelsmerter og svette.

Sjeldne Effects

Bivirkninger som er rapportert, men er svært sjelden inkluderer ømme bryster, og en reduksjon eller økning i blodtrykket.

Advarsel

Sjeldne, men farlige bivirkninger som bør rapporteres til lege umiddelbart inkluderer kortpustethet eller astma, blodig diaré, kraftige magesmerter, uregelmessig puls eller tåkesyn.

Bivirkninger av Relpax

Relpax er merkenavnet for medisinering eletriptan hydrobromide, foreskrevet for å lindre symptomene på migrene inkludert smerte, kvalme og følsomhet for lyd og lys. Distribuert av Pfizer Inc., lindrer Relpax symptomer, men hindrer ikke angrep av migrene. Utallige bivirkninger er mulig.

De fleste vanlige bivirkninger

I kliniske studier med Relpax, som avgrenses av eMedTV, bivirkninger som kan fore mellom 7 og 10 deltakere inkludert svimmelhet, tretthet, kvalme og svakhet.

Andre bivirkninger

Bivirkninger som forekommer i mellom 2 til 4 prosent av deltakerne i studien inkluderte magesmerter, halsbrann, fordøyelsesproblemer, svelgevansker, tetthet i brystet eller press, munntørrhet og hodepine.

Følelse i huden Effects

Unormale følelser i huden kan også oppstå når du tar Relpax. Dette kan føles som prikking, svie eller prikking.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige Relpax bivirkninger inkluderer ryggsmerter, frysninger, hjertebank, økt svette og sår hals.

Kardiovaskulære Bekymringer

I sjeldne tilfeller er medikamenter som ligner Relpax forårsaket et hjerteinfarkt, slag eller begrenset blodtilførsel til et område av kroppen. Symptomer inkluderer brystsmerter, kortpustethet, svakhet på den ene siden av kroppen og uklar tale. Personer med en historie med hjerte-og karsykdommer bør ikke bruke Relpax.

Naramig bivirkninger

Naramig er et merkenavn for stoffet naratriptan, foreskrevet for å behandle migrene hodepine. Naramig er tilgjengelig i mange land, men i USA, kan naratriptan kun kjøpes merket Amerge inn under. Utallige bivirkninger er mulig.

De fleste vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkninger forbundet med Naramig omfatter svimmelhet, tretthet, munntørrhet, tretthet, prikking i hender eller føtter og ustøhet.

Kort Side Effect

I tillegg kan Naramig kort forverre hodepine og kvalme før lindre dem.

Andre bivirkninger

Andre mulige Naramig bivirkninger inkluderer varme eller kalde sensasjoner, flushing, svimmelhet, prikking i nakken eller hodet og en følelse av tyngde i armer eller ben.

Sjeldne bivirkninger

Sjeldne bivirkninger som krever legehjelp inkluderer blodig diaré, brystsmerter eller press, besvimelse, muskelsvakhet på den ene siden, vond hals eller press, kalde hender eller føtter, synsproblemer og rask, langsom eller uregelmessig puls.

Allergisk reaksjon

Sjelden, noen mennesker har en allergisk reaksjon på Naramig. Tegn er utslett eller elveblest, kløe, hevelse, kraftig svimmelhet og pustevansker.

Bivirkninger av Triptaner

Triptaner er en type av reseptbelagte medikamenter som brukes ved behandling av migrene. Triptanlegemidler fungere ved innsnevring av hjernens blodårer, og dermed beroligende hevelse og lindre hodepine. Triptaner som mål å behandle symptomene på migrene, som inkluderer hodepine, kvalme, kaster opp, og følsomhet for lys og lyd. Disse legemidlene er imidlertid ikke til hinder for at migrene skjer i første omgang. Som med alle type medisin, er det noen mulige negative bivirkninger som er til assosiert med Triptaner.

Vanlige bivirkninger

Det finnes flere vanlige bivirkninger som ofte er forbundet med å ta noen Triptaner. Generelt er disse bivirkningene anses å være mindre etter hvert som de har en tendens til å avta på egen hånd som kroppen tilpasser seg til legemidlet. De bør imidlertid forverres eller somle, kan legehjelp være nødvendig. Disse bivirkningene er sensasjonen av kulde eller varme, svimmelhet, følelse ør, prikkende, prikking og svie, kvalme, tretthet, munntørrhet, rødhet i huden (spesielt i ansiktet), og følelser av tetthet, trykk, eller tyngde (det meste rundt nakke, hals og bryst).

Alvorlige bivirkninger

Det er også noen alvorlige bivirkninger som kan oppstå som et resultat av bruk av triptaner. I tilfeller av alvorlige bivirkninger, er det viktig å søke legehjelp så snart som mulig. Disse potensielt farlige bivirkninger er synsforstyrrelser, synstap, kortpustethet, ekstrem tetthet i brystet eller verke, blodig diaré, plutselig, intens magesmerter, følelse ør, svimmelhet og besvimelse.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også ansett for å være alvorlige bivirkninger av Triptaner bruk. I situasjoner med allergisk reaksjon, er det viktig å oppsøke lege umiddelbart. Noen tegn på allergisk reaksjon på Triptaner er kortpustethet, unormal hevelse, tungpustethet, bryte ut i elveblest, uvanlig utslett og kløe.

Forsiktig

Ved vurderingen av om å ta triptaner eller ikke, er det viktig å rådføre seg med legen din og varsle ham / henne om din medisinske historie, inkludert alle tidligere og nåværende forhold, spesielt høye kolesterolverdier, høyt blodtrykk, diabetes, tidligere involverer TIA, hjerneslag eller blødning i hjernen, depresjon, epilepsi, eventuelle allergier, noen blodårer relaterte lidelser, leverproblemer (som for eksempel skrumplever), hjerteproblemer (spesielt angina, hjerteinfarkt eller hjertesykdom), og om du har gjennomgått overgangsalder.

Overdose

Hvis en person har mistanke om at de kan ha overdose på Triptaner, må de søke akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Noen tegn på Triptaner overdose føler ør, døsighet, kramper, lammelser, spenninger i nakken, høyt blodtrykk, koordinering tap, ben eller armer hevelse, utvidede eller utvidet elever, rennende øyne, mer spytt, og føler deg usikker. Dersom en person opplever noen av disse symptomene etter at de mistenker at de kan ha tatt mer enn den anbefalte dosen av triptaner, må de søke hjelp så snart som mulig.