Digidexo.com

inkontinens kurere

Måter å kurere inkontinens

Inkontinens er et begrep som brukes for å beskrive en av to kategorier av medisinske tilstander: urininkontinens og fekal inkontinens. Urininkontinens er den utilsiktet utslipp av urin fra blæren, mens fekal inkontinens er manglende evne til å kontrollere tarmer. Flere levedyktige behandling alternativer er tilgjengelige for både fekal og urininkontinens.

Urininkontinens Cures

Det er mange mulige årsaker til urininkontinens, blant annet stress for kroppen, plutselige trang til å urinere og fysiske eller psykiske forhold som svekker en persons evne til å nå et toalett før vannlating. Behandlingsmulighetene for urininkontinens er varierte og avhenger i stor grad av den årsaken til lidelsen.

Noen ganger inkontinens kan kureres med relativt enkle endringer i livsstil. Øvelser for å trene blæren, slik ventet flere minutter før du bruker badet hver gang du trenger å urinere, kan lindre inkontinens; utføre øvelser for å styrke Kegel muskler kan forbedre blærekontroll. Planlegge turer på do på visse tider av døgnet kan unngå plutselige trang til å urinere. Endre væskeinntak kan også redusere behovet for å urinere.

Hvis konservative tiltak mislykkes, kan medisiner som lave doser av østrogen og antikolinergika, som kan roe blæren, være effektive i å redusere inkontinens. Flere kirurgiske prosedyrer kan også bidra til å forhindre inkontinens ved å støtte blæren og urinrøret, noe som bidrar til urin sphincter bli lukket. I det tilfelle at urin-inkontinens kan ikke herdes fullstendig, kan absorberende puter eller katetere brukes for å redusere dens innvirkning.

Fekal inkontinens Cures

I likhet med urininkontinens, fekal inkontinens kan forårsakes av en rekke forskjellige faktorer, så som svekkede muskler i tarmer, diaré, skadede nerver og kirurgi. Riktig behandlinger adressere den underliggende årsaken.

I tilfeller når inkontinens er forårsaket av diaré eller forstoppelse, kan medisiner som hardner eller mykne avføring kurere inkontinens. Avføringsmidler kan også være nyttig for dem som lider av forstoppelse. Endre kosthold kan ha en stor innvirkning på fekal inkontinens, også. Spise en diett høy i fiber kan lindre problemer med både forstoppelse og diaré, fordi det kan mildne avføring samtidig som det gir volum til avføringen, absorbere vann.

I mer alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig. Kirurgiske prosedyrer for fekal inkontinens fokus på å stramme og bygge opp styrken av det anale lukkemuskel. Lukkemuskelen kan også byttes ut med en kunstig en. I alvorlige tilfeller, kalt en kirurgisk prosedyre kolostomi kan utføres; Dette avleder avføring gjennom en åpning i magen, slik at de kan samles i en stomi bag.

Botemidler for Inkontinens

Inkontinens kan være enten avføring eller urin. Den er forårsaket av patologiske sykdommer, bivirkninger til medisiner, infeksjoner, eller den kan være forårsaket av en mangel på muskelstyrken som et resultat av aldring. Uansett hvorfor det skjer, er det flere forskjellige måter å kurere det.

Sammentrekning

Utføre Kegel øvelser kan bidra til å styrke musklene som er involvert med vannlating. Du kan finne disse musklene ved å stoppe urin i mid-stream. De bør bør inngås i tellinger av 10 sekunder.

Kaldt medisiner

Kalde medisiner som Sudafed kan brukes til å styre den glatte muskulaturen i urinrøret, noe som kan motvirke inkontinens.

Injeksjoner

Injeksjoner som inneholder midler til å øke funksjon av urinrøret kan også brukes. De inneholder stoffer som kollagen og menneskelig fett.

Avføringsmidler

Fekal inkontinens kan også være et resultat av forstoppelse. Av den grunn kan avføringsmidler og avføring myknere utnyttes.

Diet

Diett endringer kan gjøres i tilfelle av fekal inkontinens. For eksempel kan økes vann og fiber inntak.

Reparasjon

Hvis fekal inkontinens kommer til et punkt der det er alvorlig, til kirurgi reparere musklene i lukkemuskelen kan være et alternativ.

OTC rettsmidler for Inkontinens

Urininkontinens er den manglende evne til å styre strømmen av urin og passerer avføring. Inkontinens er ikke et alvorlig helseproblem, men uten tvil, kan det være svært pinlig. En ulykke kan skje når du ler, hoster eller nyser. Noen mennesker mister kontroll over blæren mens du jogger eller spille tennis og andre sprek sportsbil. En urinveisinfeksjon, svake muskler, og medisiner kan også forårsake denne tilstanden. Vanligvis oppstår inkontinens blant eldre voksne, og er ofte et kronisk problem, men det er ikke uvanlig å bli inkontinente etter fødsel eller etter å få en masse vekt.

Blære-Control Patch

The Cleveland Clinic rapporterer at medisiner fungerer svært godt i retur normal funksjon til blæren. Når du velger en medisin for å behandle inkontinens, må legen din for å vurdere dine unike behov og symptomer. Det primære målet er å ikke bare kurere din tilstand, men også unngå bivirkninger. Den første linjen i forsvaret i behandling av inkontinens er et medikament som kontrollerer muskelkramper i blæren. Selv om nyere medikamenter er tilgjengelig på resept, er det lapper som er tilgjengelige over-the-counter brukes til å forsegle åpningen av uretra. Plasteret fjernes før vannlating. The Food and Drug Administration godkjent salget av UroMed Patch i 1996.

Off-label medisiner

En annen over-the-counter alternativ for behandling av inkontinens er hostesaft. Alfa-adrenerge agonister, ingredienser i blære-kontroll reseptbelagte medisiner, arbeid ved å stimulere og kontrahering urinrørs glatt muskulatur, og dermed stramme urinlukkemuskelen og muskuløs ventil som hindrer urinen lekker. The Mayo Clinic forklarer at "eksempler på alfa-adrenerge agonister inkluderer efedrin og pseudoefedrin. Disse stoffene er ikke designet spesielt for inkontinens, men er ofte funnet i over-the-counter hoste medisiner, antihistaminer og appetittdempende midler." The Mayo Clinic tyder på at disse stoffene kan være nyttig i behandling av milde tilfeller av stressinkontinens, men de kan ha bivirkninger hvis ikke tatt ordentlig.

Alternative behandlinger

Ikke nødvendigvis et middel, men definitivt en løsning på en pinlig tilstand, blære-kontroll hjelpemidler er et must for alle som lider av inkontinens. Tørrhets pads, utviklet av NASA og godkjent av astronauter, absorberer væske, slå dem i et fast stoff, og trekke den bort fra kroppen. Designet spesielt for både kvinnelige og mannlige brukere, inneholder de nok av den beskyttende kjemiske å håndtere store lekkasjer og ulykker. Prevail Breezer Briefs og Serenity pads er eksempler på to merkevarer tilgjengelig i de fleste store kjedene.

Hva er årsaken til inkontinens?

Hva er årsaken til inkontinens?


Urininkontinens er ikke er en sykdom, men et vanlig symptom som skyldes en rekke forskjellige medisinske tilstander. Med økende alder, vil nesten 15 prosent av menn opplever inkontinens, utilsiktet eller ukontrollert lekkasje av urin, ifølge Merck Manual. Prostata sykdom og nevrologiske lidelser er også ofte er å klandre, men mange andre forhold kan påvirke blærekontroll. Inkontinens ikke krever dramatiske endringer i livsstil; med planlegging og forberedelse kan du holde tritt med dine vanlige aktiviteter.

Anatomy

For blæren å kunne lagre og ugyldig urin uten lekker, må hele systemet til å virke sammen. Nerver kjører mellom blæren og hjernen forteller deg når blæren er full, og bidra til å koordinere blære aktivitet. De musklene i blæreveggen slappe av for å lagre urin og stramme opp under tømming, mens blæren sphincter musklene gjøre akkurat det motsatte for å stoppe og starte urin flyt. Uhindret urinrøret og sunne rundt bekken musklene spiller også viktige roller i blærekontroll. Flere medisinske tilstander kan påvirke én eller flere av disse elementene, som resulterer i et par vanlige typer inkontinens.

Stress inkontinens

Når bekken muskler eller blæren sphincter er skadet og svekket, kan økt trykk i buken føre til urinlekkasje lettere fra blæren. Nysing, hoste, trening eller løfte øke buktrykket, som gjør fedme. Stressinkontinens forekommer oftere hos kvinner, men det forekommer også i noen menn som har hatt prostatakreft kirurgi, de med bekkennerveskader og de som er på visse medisiner.

Urge-inkontinens

Urgeinkontinens, noen ganger kalt overaktiv blære, resultater fra problemer med blæreveggen muskler. Hvis disse musklene kontrakt for ofte eller til feil tid, skaper de en plutselig sterk trang til å urinere, ofte kommer på så plutselig at det er ingen tid å nå på badet. Vanlige årsaker er økende alder, obstruksjon fra prostataforstørrelse, urinveisinfeksjoner, forstoppelse og nevrologiske lidelser som Parkinsons sykdom. Blære irritasjon fra medisiner eller overdrevent inntak av koffein, alkohol eller sure fruktjuice kan også føre til midlertidig urgeinkontinens.

Overløpsinkontinens

Gjentatte ufullstendig tømming av blæren over tid kan føre til blære stretching, overfylling og lekkasje, kjent som overløpsinkontinens. Hindringer for urin flow, svake blæren veggene eller nerveskader kan føre til dårlig blæretømming. Prostataforstørrelse, blærestein, kronisk forstoppelse og nerveskader fra en operasjon eller andre skader kan føre til denne typen inkontinens, oftere sett hos menn enn kvinner.

Behandling

Inkontinens kan være vanskelig eller flaut å diskutere, men det første skrittet for å få bedre snakker med helsepersonell. Behandlingstilbud kan inkludere enkle endringer i livsstil, øvelser Kegel å styrke bekkenmuskulaturen, blæretrening, medisiner eller til og med kirurgi, avhengig av den underliggende årsaken og alvorlighetsgraden av symptomene dine. Med riktig behandling, kan urininkontinens forbedres eller kureres i nesten 80 prosent av folk, sier Landsforeningen for Continence.

Slik Cure Inkontinens med mat

Inkontinens er den manglende evne til å stoppe blæren fra tømming. Stressinkontinens kommer fra skade eller feil arbeids av musklene som bidrar til blæren for å fungere. Dette kan skje med kvinner i overgangsalderen eller etter fødsel. Urgeinkontinens, kalles overaktiv blære, får hjernen til å sende feilaktige meldinger til blæren. Eller du kunne ha overflow inkontinens, en tilstand der blæren ikke tømmes skikkelig og driblinger. Hvis du ønsker å kurere din inkontinens med mat, må du vite hva slags inkontinens du arbeider med.

Bruksanvisning

•  Spis en godt balansert, lav-kalori diett. Når du mister vekt, det fjerner noe av presset fra mageområdet. Den ekstra fett du bærer bidra til stressinkontinens eller overløpsinkontinens.

Tygg en tyggegummi som hjelper deg å slutte å røyke, hvis hoste får deg til å være inkontinent. Den nikotin i urinen noen ganger irriterer blæren. Mens du slutte å røyke, til du er avvent fra tyggegummi, vil nikotin fortsatt være der, men du vil ikke hoste så mye, og det bidrar til å hindre noen inkontinens.

Legg fersk fruktjuice i kostholdet ditt. Unngå tranebærjuice. Selv om det kan hindre blæren infeksjoner, er det et irritasjonsmoment for blæren, økende trang til å gå. Bytt ut koffeinholdige drikker eller kullsyreholdige drinker med juice. Hold deg unna svært sure drikker som sitrus og tomatjuice.

Øke fiber i kostholdet ditt, hvis du er forstoppet. Den ekstra press forårsaket av forstoppelse kan være en skjerpende faktor. En blanding av 4 deler eplemos, 4 deler ubehandlet kli, 3 deler sviske juice og vann kan lette forstoppelse. Ikke ta mer enn 2 spiseskjeer først og langsomt øke mengden til fire, for å unngå oppblåsthet. Ta det enten om morgenen eller kvelden. Oppbevar ekstra beløp i kjøleskapet.

Ta alkohol fra kostholdet ditt. Uansett hvilken type inkontinens du har, gjør alkohol problemet verre. Det forvirrer signalene som forteller deg det er på tide å urinere og slapper muskelkontroll over hele kroppen. Hvis du allerede har et problem med noen av dem som forårsaker din inkontinens, unngå alkohol.

6. Drikk riktig mengde vann hver dag. Hvis du drikker for mye vann, forverre du problemet, på grunn av å måtte vedlikeholde alt som væske. Hvis du ikke drikker nok vann, er urinen sterkere på grunn av dehydrering, og som forårsaker et problem. Hvis du allerede drikke åtte glass om dagen, skjære tilbake til 6, og se om det hjelper. Hvis du ikke drikker minst 6 glass om dagen, øke inntaket.

•  Skjær ut krydret mat. Krydret mat er et irritasjonsmoment for blæren. Spis et tørt diett for en stund og se om det er en forbedring.

Hvordan kurere spiker sopp & Still bruke sandaler

Hvordan kurere spiker sopp & Still bruke sandaler


Iført fasjonable sandaler er ikke tiltalende hvis brukeren har spiker sopp. Spiker sopp vil slå tåneglene gul og kan gjøre dem curl og crumble. Det er ikke bare skjemmende, kan det være smertefull. Før slipping på sandaler, er det best å først kur spiker sopp. Ifølge Mayo Clinic, kan spiker sopp være vanskelig å behandle, men medisiner er tilgjengelige for å fjerne infeksjonen.

Hvordan kurere spiker sopp & Still bruke sandaler

•  Spør legen din om en muntlig soppdrepende medisiner ville være passende for din tilstand. Medisiner som itrakonazol, flukonazol eller Terbinafin er ofte foreskrevet. Dette vil bidra til en ny, frisk spiker til å vokse, og erstatte den infiserte del av spikeren. Dette kan ta ca tre måneder.

Betrakt en soppdrepende lakk, slik som ciclopirox. Dette er en resept neglelakk som brukes daglig og deretter fjernet etter en uke.

Undersøke aktuell over-the-counter medisiner som skal brukes i forbindelse med de muntlige medisiner. Ifølge Mayo Clinic, de vil kurere infeksjonen og hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen.

Prøv et hjem rette, for eksempel soaking tærne i eddik eller bruke Vicks VapoRub til området. Ifølge Mayo Clinic, er det anekdotiske rapporter om at disse hjelper klart spiker sopp, men det har vært noen kliniske studier på Vicks behandling, og studier viser eddik vil hemme veksten av visse bakterier.

Hvordan kurere kronisk acid reflux sykdom

Hvordan kurere kronisk acid reflux sykdom


Halsbrann og dårlig fordøyelse er svært vanlige tilstander. De fleste amerikanere vil oppleve symptomer på et tidspunkt i livet. Når disse symptomene blir verre, eller forekomme flere ganger i uken, er det på tide å ta affære. Siden acid reflux er så vanlig, er det ofte ikke tatt på alvor som en reell helsetrussel, men når venstre ubehandlet, kan det skape alvorlige kaos på fordøyelsessystemet, som fører til smertefulle sår blant annet. Heldigvis er det flere ting du kan gjøre for å forebygge og kurere acid reflux.

Hvordan kurere kronisk acid reflux sykdom

•  Unngå utløse mat. Disse inkluderer vanligvis krydret mat, stekt mat og svært sure matvarer som tomat sauser og sitrus produkter. Overspising av ikke-utløse mat fører også til sur reflux.

Gå lett på koffein og tobakk. Røyking og koffein er begge utløser av acid reflux. Det beste alternativet er å unngå begge deler.

•  Gå ned i vekt. Overvekt er en vanlig årsak til syre refluks. Ofte å miste de ekstra pounds er alt som trengs for å kurere sykdommen.

Ikke spis rett før sengetid. Gi mat noen timer å fordøye før du legger ned. Også unngå bøyd over direkte etter å ha spist, som også kan utløse acid reflux.

Sleep støttet opp. Å sove på ryggen kan tillate magesyre å reise inn i spiserøret. Prop deg opp med puter, eller bruke en madrass pad eller stigerør for en mer permanent løsning.

Ta reseptbelagte medisiner. Leger kan anbefale reseptbelagte medisiner som både kan bremse produksjonen av magesyre, og tillater syreskader helbrede. Mange rapporterer enorm lettelse av symptomer gjennom reseptbelagte medisiner. Snakk med helsepersonell om alvorlighetsgraden og hyppigheten av acid reflux. Disse medikamentene kan gi faste løsninger, eller bare brukes som en bro til andre metoder, som vekttap og røykeavvenning få feste.

Prøv en over-the-counter medisin og se om det gir deg lindring fra dine symptomer. Det er noen medisiner som brukes til å kreve en resept, og er nå tilgjengelig over-the-counter.

Prøv urte kosttilskudd. Appelsinskall ekstrakt blir undersøkt for sine fordeler ved å forebygge og kurere acid reflux. Naturlig rettsmidler sitert som å tilby lettelse for acid reflux er eple cider eddik, natron, epler, fordøyelsesenzymer og probiotika. Alltid legen din om de naturlige rettsmidler du bruker.

Hint

  • Hold en journal av mat og aktiviteter for å bidra til å overvåke hva som kan utløse acid reflux.
  • Mens det kan være gunstig å gjøre helseforbedringer på vår egen, ikke gå for lenge uten å se legen din, som gjentakende acid reflux kan skade slimhinnen i spiserøret, magesekken og tarmene.

Årsaker til Adult Inkontinens

Inkontinens er en tilstand der blæren ikke kan holde urin i riktig og lekkasje kan utvikle seg. Dette er vanligvis på grunn av bekkenbunnsmuskulaturen som ikke trekke seg sammen ordentlig. En rekke ting kan føre til at dette skal skje.

Infeksjon

Urinveisinfeksjoner er forårsaket av bakterier som får inne i urinrøret og blæren. Dette kan føre til inkontinens.

Graviditet

Bekkenbunnsmuskulaturen kan ende opp med å bli svak når en kvinne er gravid, noe som kan føre til at blæren ikke fungere skikkelig.

Betennelse

En tilstand som kalles interstitiell cystitt, som er kjennetegnet ved veggene av blæren bli betent, kan føre til inkontinens.

Prostata

Forskjellige prostata forhold kan føre til inkontinens. Noen av disse inkluderer en forstørret prostata, betennelse og prostatakreft.

Piller

Ulike medisiner kan også føre til inkontinens er at de kan forstyrre tilfredsstillende blærefunksjon. Noen eksempler kan være diuretika og sovetabletter.

Forbruk

Overdreven alkoholbruk kan fylle blæren raskt samtidig endre tankene dine, slik at du ikke anerkjenner behovet for å urinere.

Inkontinens Problemer

Urin og fekal inkontinens er pinlige forhold, men de er svært behandles. Vanligvis narkotika og livsstilsendring er alt som trengs for å bringe deg tilbake til et mer normalt liv, gratis, for det meste, av mortifying "ulykker".

Typer

Urininkontinens er upassende avslapning av bekkenbunnsmuskulaturen som gjør at urinen å lekke ut av blæren. Fekal inkontinens oppstår når du ikke kan kontrollere dine tarmer og avføring lekker ut av rektum.

Betraktninger

Urininkontinens er generelt ansett å være et symptom på en sykdom, slik som en urinveisinfeksjon, en forstørret prostata, eller blærekreft. Fekal inkontinens kan være på grunn av forstoppelse, en skade eller bare aldring.

Funksjoner

Det finnes også en rekke andre faktorer, unntatt sykdom, som kan forårsake urin-inkontinens. Noen av disse er å drikke alkohol, for mye koffein, narkotika eller dehydrering.

Identifikasjon

Det er også en tilstand som kalles stressinkontinens, der blæren lekkasjer når du gjør noe som nys, løfte en tung gjenstand eller le for hardt.

Advarsel

Selv snakker om urininkontinens kan være pinlig, er det viktig å oppsøke lege om det, fordi tilstanden kan være et symptom på en mer alvorlig sykdom.

Definisjon av TVT Inkontinens

Når urinrøret er støttet av bekkenbunnsmuskulaturen og sterk bindevev, trenger du ikke utilsiktet tap av urin gjennom fysisk anstrengelse. Mange kvinner har svekket muskler og vev i bekkenbunnen som er forårsaket av fødsel, tap av østrogen og repeterende bekken muskel belastende. TVT (trans vaginal tape) brukes i kirurgi og gjenoppretter normal urinrør funksjon, eliminere inkontinens.

TVT er minimal invasiv

TVT kirurgi anses å være minimal invasiv og har vist seg å være en vellykket behandling i inkontinens.

Kirurgi Tid

Operasjonen kan være ferdig i 35 minutter og kan gjøres med lokalbedøvelse. Noen kirurger foretrekker narkose.

TVT Kirurgisk prosedyre

TVT kombinerer bruk av polypropylen mesh tape, med seilet fremgangsmåte for å støtte urinrøret. Maske båndet støtter løst midt i urinrøret. Den gir støtte når det trengs, uten spenning forbundet med tradisjonelle slynge prosedyrer.

Etter operasjonen

Kroppen vev til slutt vil vokse inn i maskene av båndet. Dette er det som sikrer den. Båndet kan justeres ved kirurgen om nødvendig.

Suksess Rate

Suksessraten for TVT er 85 prosent. Gravide kvinner eller kvinner som planlegger å bli gravide er ikke kandidater for kirurgi siden båndet ikke strekke.

Øvelser for Fekal inkontinens

De som lider av skam og forlegenhet stammer fra episoder av fekal inkontinens ofte gå langt for å unngå sosiale situasjoner hvor deres sykdom vil bli et aktivt ansvar. Ledende denne type begrenset levetid over en lengre periode vil sannsynligvis resultere i utvikling av psykologiske tilstander. Heldigvis finnes det håp. Med flittig og engasjert praktisering av bekkenbunnstrening, kontrollerende fekal inkontinens er innenfor rekkevidde. Lær hvordan du kan slå dette uheldig problem og begynne å leve igjen.

Kegel øvelser

Den grunnleggende øvelsen brukes til å styrke og tilstanden bekkenbunnsmuskulaturen mot fekal inkontinens kalles Kegel. Dette navnet bør høres kjent som Kegels har blitt anbefalt av leger for en rekke sykdommer, inkludert både urin og fekal inkontinens.

For å utføre Kegel øvelser, må du bøye de samme musklene som du bruker for å stoppe flyten av urin midtstrøms. Disse musklene kan være vanskelig å finne uten noen visuelle signaler, så øve stanse urinen neste gang du trenger å bruke badet. Når du har et godt håndtak på plasseringen av bekkenbunnsmuskulaturen og kan utøve en viss grad av kontroll over dem, er det på tide å begynne å trene Kegel. Til å begynne, sitte på forreste del av en stol slik at to tredjedeler av hoftene henger av fronten. Pust dypt inn i magen din, og som du puster ut, kontraherer bekkenbunnsmusklene og føle dem stige oppover. Fortsett å bøye hele utpust, deretter forsiktig slipp som du inhalerer og føler at musklene stige tilbake til sin opprinnelige posisjon. Gjenta mellom 10 og 20 ganger, sakte bygge opp antall reps som din kontroll øker.

Avanserte Kegels

Selvfølgelig, når du mestrer det grunnleggende Kegel, vil du ønsker å flytte til avanserte varianter for å fortsette treningen og stanse muligheten for fekal inkontinens alltid. En avansert variant du kan prøve er heisen. For å utføre en heis, tenk at området fra bekkenbunnen til magen er en bygning med flere etasjer. Begynn øvelsen ved å bøye bekkenbunnsmusklene lett slik at du tar dem opp til "første etasje". Slipp, og bringer dem tilbake til bakkenivå. Neste, bøy litt hardere og bringe dem til andre etasje før du slipper og tilbake til bakkenivå. Fortsett til du kommer til en maksimal sammentrekning.

En annen avansert teknikk er vedvarende Kegels. For å utføre disse, begynne med å trekke sammen musklene for en ett-count før du slipper. Hvil i ett sekund. Deretter hold i en to-count før du slipper og hvile i to sekunder. Fortsett å øke varigheten av laste til du kommer ti sekunder, eller til du ikke lenger kan opprettholde den nødvendige kontroll.

Til slutt, prøv Progressive Kegels. Start forsiktig og klem lett i fem sekunder. På slutten av de fem sekunder, i stedet for å slippe, presse litt hardere på og holder den i fem sekunder. Til slutt, presse så hardt du kan og hold i siste fem sekunder. I stedet for å frigjøre alt på en gang, slipper lett og opprettholde et moderat klemme på nytt i fem sekunder. Slipp litt mer og holder en lys klemme for ytterligere fem sekunder. Til slutt slipper helt. Gjenta dette fem til ti "progressive" reps.

Gjennom å legge i heiser, vedvarende kegels og progressive til ditt arsenal av bekkenbunnstrening, vil du være mye nærmere å eliminere trusselen om fekal inkontinens for alltid og være i stand til å gjenvinne full kontroll over livet ditt. Lykke til!

Hvordan kurere en urolig mage med en naturlig Utbedring

Hvordan kurere en urolig mage med en naturlig Utbedring


Hvordan kurere en urolig mage med natron.

Hvordan kurere en urolig mage med en naturlig Utbedring

Det er flere antacids på markedet som fungerer svært godt. Antacida normalt lindre urolig mage og fordøyelsesbesvær i løpet av 20 minutter. Men det er ett middel som har eksistert i årevis, og det er ganske effektive i å lindre syre og det er relativt billig.

Sannsynligvis mange amerikanere allerede har dette midlet i sine skap hjemme. Baking soda er en kur alt for mange mage plager. Du trenger å blande jeg teskje full av natron med en kopp varmt vann og drikk. De fleste normalt holde minst 1-2 esker med natron rundt huset.

natron sooths magen og det fungerer innen 10-15 minutter. Dette kan bli gjentatt etter tre timer hvis magesyke vedvarer. Natron koster mindre enn $ 1 per boks. Generic Baking soda er enda billigere. Baking soda kan brukes til en rekke ting.

Inkontinens øvelser for menn

Mens stressinkontinens er et problem mest typisk sett med kvinner, kan menn også lider av denne potensielt pinlige tilstand. Hvis venstre ukontrollert for lenge, kan stressinkontinens skade deg både sosialt og psykologisk, som du kanskje frykter å forlate huset. Heldigvis, hvis du lider av mannlig inkontinens, er det håp. Mange klinikere finner at regelmessig trening av Kegel øvelser kan bidra til å lindre lidelse.

Om Kegel øvelser

Kegel øvelser ble oppfunnet av Arnold Kegel, og de har sett en oppblomstring i popularitet blant leger på grunn av deres evne til å behandle en rekke bekken lidelser gulv i både menn og kvinner. Kegel øvelser tilstand musklene i bekkenbunnen (området fra kjønnsorganene til anus), bedre styrke og forbedre muskulær utholdenhet. Over tid vil dette føre til en reduksjon i hendelser i inkontinens.

Utføre Kegels

For å utføre en Kegel, først må du finne riktig muskelgruppe. Musklene som du vil bruke til å utføre Kegels er de samme musklene som du ville bruke til å stoppe en strøm av urin midtstrøms. For å sikre at du forstår de riktige musklene, neste gang du bruker toalettet, forsøke å stoppe flyten av urin flere ganger. Å gjøre dette gjentatte ganger vil raskt tilstand du å aktivere de riktige musklene for Kegel-øvelser.

Nå som du vet hvilke muskler til flex, utføre en Kegel ved å sitte på kanten av en stol. Som du sakte inhalerer, presse sammen de riktige musklene og mentalt "føler" bekkenbunnen stiger. Slipp musklene som du puster ut, deretter gjenta. Ideelt utføre minst tre sett med 20 Kegels på ulike tidspunkter i løpet av dagen. Praksis daglig for maksimalt utbytte.

En avansert Variasjon

Etter å mestre grunnleggende Kegel, prøve å ta bekkenbunnen styrke til neste nivå ved å praktisere "progressive" Kegels. For å utføre en progressiv, begynner ved kontrahering bekkenbunnsmuskulaturen i 1 sekund, og slipp i 1 sekund. Under neste sammentrekning, hold i to sekunder, etterfulgt av to sekunder med hvile. Fortsett denne til du kan godt jobbe deg opp til 10 til 20 sekund holder. Forbedre styrke-utholdenhet på denne måten vil gjøre underverker for å forbedre inkontinens.

En annen variant er den avanserte "banking". Flagre utføres ved å klemme og slippe bekkenbunnsmuskulaturen så fort som mulig. Gjenta dette for sett med 10 flagrer, deretter hvile i et minutt eller så før du gjenopptar igjen. Fylles totalt tre sett i løpet av dagen for maksimalt utbytte.

Kombinere grunn Kegel med de mer avanserte varianter i en daglig trening rutine kan gjøre inkontinens en ting fra fortiden.

Hjemmelaget Plastic Inkontinens Pants

Hjemmelaget Plastic Inkontinens Pants


Urininkontinens er en vanlig lidelse som rammer millioner og dobbelt så mange kvinner som menn. Dette er på grunn av strukturering av den kvinnelige system, sammen med de naturlige bivirkninger forårsaket av graviditet, barn og overgangsalder. Imidlertid kan inkontinens også oppleves i begge kjønn på grunn av fødselsskader, slag, fødselsskader og den naturlige aldringsprosessen. Inkontinens kan være en kilde til vanskeligheter og, derfor, å finne en løsning som er nødvendig. Plast inkontinens bukser kan være økonomisk gjøres hjemme og er svært effektive i å løse dette problemet.

Inkontinens

Det finnes forskjellige grader av inkontinens som kan oppstå som lekkasje i form av små dråper som følge av den overanstrengelse fra hoste eller øvelse. Det kan også vise seg i form av tap av en overflod av urin. Urininkontinens er et resultat av nerver og muskler som ikke er i stand til å holde urinen.

På grunn av de uønskede bivirkninger av inkontinens, er det viktig for lider å finne løsninger for å ha normale dager, og for å være i stand til å ha frihet til å ha et normalt liv plan.

Bukser

Det finnes en rekke absorberende bleie stil produkter for å velge for beskyttelse. For de mindre ekstreme inkontinensproblemer, kan truseinnlegg eller pads løse problemet. Hvis det er en mer alvorlig tilfelle, så voksen gjenbrukbare eller disponibel truser kan være svaret. Hvis penger er en faktor, det er et økonomisk rute for å lage din egen plast incontinence bukser som er effektive.

Du må kjøpe et bind som er den mest komfortabel passform for akkurat din størrelse å bruke som mønster. Ta bomull håndklær og plassere puten på toppen. Tegn pad form på håndkle og deretter kutte så mange brikker som du tror du kan trenge for tykkelse. Ta en bit av vanntett plastmateriale som et dusjforheng eller duk og skjære den ut samme form. Sy alle materialene sammen rundt kantene. Sy fleksible hår band i hver ende og koble til et sanitær belte for stødighet. De kan vaskes i vaskemaskin og brukes om og om igjen. Du kan deretter gå videre i løpet av dagen som normalt med sikkerhet vite at du er beskyttet.

Om Fekal inkontinens hos barn

Fekal inkontinens oppstår når barna er ute av stand til å kunne kontrollere sine avføring. Et barn kan anses å ha et problem med fekal inkontinens hvis han ikke har fullt potty trent i en alder av 4. Fekal inkontinens kan oppstå som følge av fysiske eller psykiske problemer.

Symptomer

Fekal inkontinens kan manifestere seg som en delvis eller totalt tap av tarm kontroll. Barn med fekal inkontinens kan oppleve innsig av flytende sto materie eller slim. Også barn med fekal inkontinens kan oppleve kronisk forstoppelse.

Misdannelser og Defekter

Fekal inkontinens kan oppstå som følge av forandringer i det vev som ligger i anorektal området. Dessuten kan fekal inkontinens oppstå som et resultat av lukke defekter. Barn med nevrologiske tilstander som ryggmargsbrokk kan også være ute av stand til å kontrollere sine avføring.

Medisinske behandlinger

Behandlinger for fekal inkontinens varierer avhengig av den underliggende årsaken til tilstanden. Noen mulige behandlinger inkluderer endring i kostholdet, medisiner, kirurgiske inngrep og lukke øvelser.

Psykologisk Inkontinens

I noen tilfeller kan fekal inkontinens være forankret i psykologiske problemer. Barn som nekter å bruke badet regelmessig, enten fordi de ikke ønsker å slutte å spille for å gå på do, eller fordi de er redde for å bruke potte kan utvikle kronisk forstoppelse, noe som kan over tid føre til fekal inkontinens.

Psykologiske Inkontinens behandlinger

Barn som opplever psykologisk fekal inkontinens trenger positiv forsterkning for å løse problemet. The International Foundation for funksjonelle gastrointestinale lidelser anbefaler at barn med kronisk forstoppelse og fekal inkontinens bli oppmuntret til å bruke fem minutter på toalettet etter hvert måltid og ved sengetid for å etablere bad rutiner. I tillegg bør barn med denne type fekal inkontinens bli belønnet for å ha avføring på toalettet. Et barn bør aldri bli straffet for tilsmussing selv.

Hvordan kurere sprukne lepper i Toddlers

Tørr luft kan føre til sprukne lepper i småbarn. Småbarn som opplever sprukne lepper ofte reagere med å slikke sine lepper. Selv om dette gir midlertidig lindring, faktisk gjør det tilstanden verre, tørke ut leppene enda mer, og ofte forårsaker sprekker og blødende lepper. Du kan ikke være i stand til å stoppe barnet fra å slikke leppene, men det er ting du kan gjøre for å kurere sprukne lepper.

Hvordan kurere sprukne lepper i Toddlers

•  Påfør leppepomader med kakaosmør og / eller bivoks til pjokk lepper.

Påfør petrolatum til pjokk lepper.

Gi din pjokk et multivitamintilskudd daglig. De ekstra vitaminer vil hjelpe med healing.

Tilby pjokk mer vann.

Legg til en luftfukter til ditt hjem eller i rommet av pjokk.

6. Påfør en hydrokortison krem til pjokk sprukne lepper. Dette reduserer inflammasjon og kan anvendes i forbindelse med en leppebalsam eller petrolatum.

Påfør en resept styrke salve som heter 1-2-3 salve eller Rosen salve: 10 cc Burrow Solution, 20 g Aquaphor og 30 cc av sinkoksid lim. En farmasøyt kan blande dette for deg.

Hvor lang tid tar det å kurere en blære infeksjon?

Hvor lang tid tar det å kurere en blære infeksjon?


Blære infeksjoner (også kalt urinveisinfeksjoner eller blærekatarr) er vanlige plager, spesielt hos spedbarn, eldre og gravide kvinner. Selv om det vanligvis ufarlig, kan symptomene være smertefullt og upraktisk. Blære infeksjoner er lett behandles med antibiotikabehandling. Hvor lang tid det tar for å kurere infeksjonen er avhengig av flere faktorer, inkludert alvorligheten av infeksjonen og den type medikament som brukes til å behandle det.

Årsaker

Når bakterier som vanligvis finnes på huden eller i tarmen finner sin vei inn i urinsystemet, er resultatet en urinveisinfeksjon. Inngangspunkt er oftest urinrøret, et rør der urinen forlater blæren og ut kroppen din. Bakterier kan spres til urinrøret på en rekke måter, inkludert vanlig seksuell kontakt eller vanlig bad hygiene. Holde urinen for en lengre periode etter at du føler trang til å urinere også kan forårsake bakterier buildup.

Tidlig diagnose

Som med de fleste forhold, jo tidligere du er diagnostisert, jo raskere kan du gjenopprette. Ved å ha regelmessige legekontroller og å være årvåken om uvanlige symptomer, kan du oppdage en blære infeksjon i en tidlig fase. Noen av de tegn til å se etter er en plutselig økning i trang til å urinere eller manglende evne til å urinere i det hele tatt. Skyet urin eller uvanlig stinkende urin også kunne bety en blære infeksjon. Du kan oppleve smerter i korsryggen eller bekkenregionen. En av de vanligste symptomene er dysuri, eller smertefull vannlating. De bakterier som er tilstede i urinrøret kan forårsake en tydelig brennende følelse når du forsøker å urinere.

Det bør bemerkes at ingen av disse symptomene mener definitivt at du har en urinveisinfeksjon. Hvis du merker disse symptomene, bør du kontakte helsepersonell umiddelbart for en profesjonell diagnose. De vil være i stand til å gi deg en urin analyse og fortelle deg om du faktisk har en blære infeksjon eller om det er noe annet.

Alvorlighetsgrad

Blære infeksjoner vanligvis starter i urinrøret og spredte seg til blæren. Hvis venstre ubehandlet, kan blæren infeksjon reise opp urinveiene, til slutt infisere nyrene. Som regel har den lenger opp din urinveis infeksjonen reist, jo mer alvorlig saken det. Alvorlighetsgraden av saken spiller en stor rolle i hvor lang tid det tar å behandle den. Blære infeksjoner er relativt harmløse og kan kureres i løpet av noen dager eller uker. Nyre infeksjoner begynner på samme måte som blæreinfeksjoner, men er mye mer alvorlig. De vanligvis krever at du holder deg minst et par dager på sykehuset og har antibiotika pumpes inn dine vener gjennom et intravenøst ​​drypp. Noen pasienter kan ta måneder å rehabilitere fra en dårlig nyre infeksjon.

Type antibiotika

Mesteparten av tiden, vil helsepersonell forskrive antibiotika behandling for en diagnostisert blære infeksjon. Det finnes flere typer og merker av antibiotika tilgjengelig på markedet. Behandlingstiden kan være opp til to uker. Kvinner er bedre kandidater for korttidsbehandling fordi menn har en tendens til å være motstandsdyktig mot dem. Derfor, menn er mer sannsynlig å bli foreskrevet de mer langsiktige antibiotika. Hvis du etter en kort tid på antibiotika, begynner du å føle lettelse fra symptomene dine, er dette normalt. Men dette betyr ikke at infeksjonen er kurert. Det betyr ganske enkelt at medisinen virker. Du bør fortsette å ta antibiotika før hele resept er borte, uavhengig av hvordan du kan føle. Følg alltid din helsepersonell instruksjoner når du tar reseptbelagte medisiner.

Hvis det ikke går bort

I de fleste tilfeller vil du begynne å føle seg bedre etter å ha tatt dine antibiotika for en kort tid. Hvis du ikke gjør det, ikke få panikk. Du kan bare trenger å fullføre løpet av antibiotika. Men hvis etter å ha tatt alle de antibiotika helsepersonell har foreskrevet du ikke føler lettelse, du kan ikke ha en blære infeksjon i det hele tatt. Umiddelbart kontakte legen din slik at hun kan utføre flere tester og justere sin diagnose.

Pediatric Inkontinens

Pediatric Inkontinens


Pediatric inkontinens kan være frustrerende for foreldre og ødeleggende for barn, som forekommer i løpet av dagen, om natten eller begge deler. The National Association for Continence (NAC) definerer det som et tap av tarm og urinkontroll. Den gode nyheten er at barn ofte vokser ut av problemet ved å vokse opp. Den dårlige nyheten er at foreldre og barn kan ikke tro dette mens det skjer. Ifølge NAC, er inkontinens i barndommen ikke uhelbredelig eller et stort medisinsk problem.

Night Time

Å ha urininkontinens mens du sover er mer vanlig hos gutter etter en alder av 5 år gammel, men samlet, påvirker det omtrent fem millioner amerikanske barn, melder NAC. Barn kan suge sengen eller har mindre mengder av lekkasje, på grunn av en eller flere faktorer, blant annet fysisk utvikling forsinkelse, sover i lengre perioder, arvelige problemer og søvnapné.

Dagtid

Det er langt mindre vanlig for barn å ha inkontinensproblemer i løpet av dagen, selv om sykdom eller infeksjon kan forårsake en ulykke eller to, sier Senter for Urin Control. Inkontinens er relatert til sykdom eller mangel på fungerende anatomi kan være et resultat av dårlige vaner, for eksempel frivillig holde på urin og venter på å annullere.

Årsaker

Pediatric inkontinens kan stamme fra strukturelle, emosjonelle, fysiske og vante årsaker. Strukturelle problemene kan være størrelsen eller funksjon av blæren. Barn med store mengder stress og traumer kan sengevætere for følelsesmessige årsaker. Ifølge American Urological Association Foundation, kan noen barn med nerveskader eller ryggmargsbrokk har inkontinens. Selv en skade i bekkenregionen kan utløse det. Hva barnet spiser eller drikker påvirker urin flyt, med brus og koffein fører til hyppig vannlating. Interessant, dehydrering kan føre til inkontinens, heter det i Alberta Aids til Daily Living brosjyren.

Fekal inkontinens

Fekal inkontinens kan være forstoppelse, diaré eller lekkasje. Forstoppelse er mer vanlig hos barn og forårsake urininkontinens. Ifølge en artikkel av Andrea Bischoff, Marc A. Levitt og Alberto Pena fra Colorectal Center for Children, ryggmargsbrokk og anorektal misdannelser er de to mest sannsynlige årsaker. Forstoppelse og diaré kan også ha medisinske årsaker, slik som en infeksjon, eller inflammatorisk tarmsykdom. Et toalettbesøk rutine og høy-fiber diett kan hjelpe.

Misforståelse

Noen foreldre tror straff vil stoppe inkontinens, men det er en misforståelse, sier NAC. Til minst 3 år, kan de fleste barn ikke sove gjennom natten og holde seg tørr; mellom 3 og 5, de har mer kontroll. Også begrense væskeinntaket i løpet av dagen vil ikke behandle problemet og kan føre til dehydrering. Selv om foreldre kan bekymre en sykdom som forårsaker problemet, sier NAC det er usannsynlig.

Behandling

Ifølge Seven Hills Urologi, mange barn vokser ut av sine inkontinensproblemer fordi blæren vokser, eldre barn er mer i stand til å gjenkjenne det haster å gå, stress reduserer eller nivåer av ADH (hormonet som kontrollerer urinflyten) øke. I mellomtiden kan inkontinens behandles med bestemte medisiner, selv om de ikke nødvendigvis vil sikre fullstendig opphør.

Endre et barns drikkevaner før sengetid og unngå stoffer som koffein eller sukker erstatter kan hjelpe, så kan fysioterapi, der barn lærer å kontrollere musklene som påvirker blæren fungerer. Selv om kirurgi kan behandle inkontinens, det er ikke en typisk alternativ for barna.

Urter for å kurere gallestein

Galleblæren er et lite organ som ligger under leveren. Den har galle som skal utskilles av leveren for å fordøye fett. Hvis for mange mettet fett er overbelastet i leveren, vil galle forårsake betennelse i galleblæren. Når mettet fett innskudd har blitt opprettet, krystalliserer de med galle å danne gallestein. Dette kan føre til mye smerter i magen og kan også være livstruende hvis steinene ikke straks blir fjernet fra systemet.

Krampe Bark

Krampe bark tilbyr et bredt spekter av fordeler for de med gallestein. Det sedates nerver og hindrer spasmer å gi lindring fra magekramper. Det kan også lindre muskelspenning i tarm, uterus og i ryggen. Det fremmer blodsirkulasjonen, og har vært brukt for å behandle andre tilstander som hypertensjon. Det urt kan finnes i flytende ekstrakt eller pilleform. De fleste spesialitet ernæring butikker og mange online ernæring butikker har krampe bark.

Berberis Bark

Berberis anlegget har blitt brukt i tusenvis av år for å kurere alle typer mageproblemer. Det fremmer strømmen av galle og reduserer inflammasjon av galleblæren. Anlegget pigment i berberis kalles tannin og berberin kjemisk stoff som finnes i anlegget er nyttig i behandling av fordøyelsessykdommer. Det har også en antiseptisk virkning, som forhindrer en matrise av gastrointestinale infeksjoner. Berberis er ikke bare nyttig på spyle gallestein ut av kroppen, men det hjelper også hindre dannelsen av gallestein. Denne medisinsk urt kan dyrkes som hageplante og dyrkes i tempererte klima. Men det er stort sett funnet i Storbritannia og andre deler av Europa. For de som bor i Nord-Amerika, er det lettere å kjøpe den utpakkede eller pulverisert form på nettet.

Catnip Herb og Peppermint Leaf

Begge kattemynte urter og peppermynte bladene har anti-inflammatoriske egenskaper og hjelpe slappe muskler. Kattemynte roer det sentrale nervesystemet og hjelpemidler i fordøyelsen. Det hjelper også å eliminere giftstoffer fra systemet og presse gallestein ut av kroppen. Peppermynte bidrar til å redusere størrelsen av gallestein og kan også oppløse dem. Nedgangen i størrelse gjør dem lettere å skylle ut og benekter behovet for kirurgi i de med store gallestein. Disse urtene er ganske vanlig og kan bli funnet i spesialitet ernæring butikker samt supermarkeder som har homeopatiske seksjoner.

Foods å unngå med Fekal inkontinens

Fekal inkontinens er mangelen på kontroll over tarmene. Du kan ikke være i stand til å holde avføring eller avføring kan lekke fra endetarmen din, noen ganger når du passerer gass. Det er flere matvarer for å unngå hvis du lider av fekal inkontinens, inkludert koffein-baserte drikker, røkt kjøtt og meieriprodukter.

Bakgrunn

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, mer enn 5,5 millioner amerikanere lider av fekal inkontinens. Tilstanden rammer både barn og voksne, men er mer vanlig hos kvinner og eldre voksne. Fekal inkontinens er forårsaket av flere faktorer, inkludert forstoppelse, skade på anal sphincter muskler, skade på nerver av anal sphincter muskler eller rektum, bekkenbunnen dysfunksjon, tap av lagringskapasitet i rektum og diaré.

Koffein-baserte drikker og matvarer

En gruppe av mat og drikke for å unngå hvis du lider av fekal inkontinens er noe som inneholder koffein, som kaffe, te, brus og sjokolade. Disse matvarer og drikke slappe av de interne anal sphincter muskler og forårsake tarmlekkasje og slipp.

Gravet, røkt kjøtt og fet mat

Gravet og røkt kjøtt, som pølse, skinke og kalkun, er en annen gruppe av matvarer for å unngå hvis du lider av fekal inkontinens. Fatty og fet mat tilberedt i en hvilken som helst type olje bør også unngås. Disse matvarer er ikke bare vanskelig for kroppen å fordøye, de også forverre din endetarm og føre til at fekal inkontinens å forverres.

Krydret mat

Krydret mat inflame anal sphincter muskler og endetarm. Noe krydret bør unngås hvis du lider av fekal inkontinens.

Alkoholholdige drikkevarer og melkeprodukter

Alkoholholdige drikkevarer også slappe av de interne anal sphincter muskler og forårsake tarmlekkasje og slipp. Meieriprodukter, inkludert melk, ost og iskrem er også unngås hvis du lider av fekal inkontinens.

Frukt og Søtstoffer

Frukt og søtstoffer vil også påvirke din fekal inkontinens tilstand og bør unngås. Epler, bananer, fersken, pærer og annen frukt alle forverre endetarmen. Søtstoffer som sorbitol, xylitol, mannitol og fruktose finnes i slankedrikker, tyggegummi, godteri og fruktjuicer også øke tarm lekkasje og slipp. Selv sukkerfri godteri og tannkjøtt inneholder søtstoffer, så unngå disse snacks også.