Digidexo.com

mucosa i nesen

Maxillaris Sinus Mucosal Disease

Maxillaris Sinus Mucosal Disease


Overkjevens bihulene er plassert under øynene og på hver side av nesen. Sinus maxillaris mucosal disease (MSMD) oppstår når sinus slimhinner - slimhinnene i bihulene - absorberer luft raskere enn den kan bevege seg gjennom sinus åpninger, trekke væske fra sinus-fôr vev, som fører til infeksjon.

Medvirkende faktorer

Allergier eller anatomiske faktorer som septum avvik og gamle ansikts frakturer kan hemme luftstrømmen gjennom bihulene og forårsake infeksjon. Dårlig tannhelse kan føre til bakterievekst som sprer seg inn i sinus hulrom, i henhold til de tilsluttede Otolaryngologer hjemmeside.

Symptomer

Lunger, smerter i kjeven og kinnene, hevelse i ansiktet, og smerter i øvre eller bakerste tennene som øker ved å bøye deg ned er alle klassiske symptomer på MSMD, melder Mesothelioma-Asbestosis.info.

Bivirkninger

MSMD kan forårsake alvorlig sykdom, inkludert hodepine, post-nasal drenering og nesepolypper. Ifølge Affiliated Otolaryngologer, kan det føre til "ansikt, øye og hjerne abscesser, nerveskader hos noen av de hjernenerver (nerver i ansiktet og hodet) i nærheten av bihulene, lokal bein ødeleggelse, spinalvæskelekkasje og noen ganger til og med døden. "

Behandling

Anti-inflammatoriske medisiner og decongestants, samt nasal vanning, behandle MSMD. I alvorlige tilfeller kan operasjon være nødvendig.

Forsiktighetsregler

Kjeve smerter eller andre symptomer på MSMD bør ikke ignoreres. En tannundersøkelse kan eliminere muligheten for oral infeksjon.

Hvordan holde nesen fra å bli tørr når du har en rennende nese

Hvordan holde nesen fra å bli tørr når du har en rennende nese


En rennende nese oppstår når overflødig væske eller slim blir produsert og går ut av nesen. Dette kan ha flere årsaker, slik som vanlig forkjølelse, allergier, influensa og irriterende stoffer som pollen, støv, flass eller tobakksrøyk. Tørr hud rundt nesen ofte oppstår som en bivirkning av blåser og tørke. Selv om denne tilstanden er ubehagelig, det vanligvis går unna på egen hånd. Å vite hvordan du skal ta vare på huden din forebygger tørr og flassende hud på og rundt nesen.

Hvordan holde nesen fra å bli tørr når du har en rennende nese

•  Hold huden hydrert ved å drikke minst åtte glass vann hver dag. Å drikke tilstrekkelig mengde vann hjelper bli kvitt din rennende nese og også fukter huden din. Reduser inntaket av koffein, alkohol og salt fordi disse stoffene føre slimhinner å tørke ut.

Unngå å gni eller klø nesen. Dette fører til hudirritasjon og mer tørrhet. Hold deg unna irritanter som kjæledyr dander, pollen, støv og røyk. Bruk en nesemaske for å fremme helbredelse og for å hindre tørrhet.

Påfør en mild fuktighetskrem til den ytre huden på nesen for å redusere rødhet og å stoppe huden mot flassing.

Bruk mykt vev i stedet for grov tørkepapir og servietter til å tørke eller blåse rennende nese. Ha alltid med en liten boks i vesken eller bilen når du forlater huset.

Mucosal Prolaps Surgery Vs. Nonsurgery

Slimhinne prolaps (delvis prolaps) er en tilstand preget av unormal forskyvning av slimhinnen foring veggen av endetarmen. Både kirurgiske og kirurgiske metoder er tilgjengelige for å behandle denne lidelsen.

Fakta

Slimhinne prolaps er en form for et større syndrom kalt rektal prolaps, ifølge Quest Diagnostics. Det forekommer hyppigst hos barn under 2 år.

Initial Treatment

Initial prolaps behandling krever manuelt retur slimhinnen (mucosa) tilbake gjennom anus til sin rette plass, melder Medline Plus.

Nonsurgical Treatment

Quest Diagnostics bemerker at de fleste tilfeller av slimhinne prolaps hos barn bedre uten behandling. Hos voksne tilfeller der slimhinne prolaps resultatene fra forstoppelse og avføring belastning, kan effektive nonsurgical lettelse kommer fra å bytte til en diett høyere i fiber.

Kirurgi

Tilfeller av slimhinnene prolaps som ikke responderer på endringer i kostholdet vanligvis krever kirurgi, rapporterer Quest Diagnostics. Kirurgiske teknikker innbefatter å feste endetarmen til den nedre ende av ryggraden eller musklene i bekkenbunnen, så vel som å fjerne ikke-støttede deler av tykktarmen.

Utfall

Medline Plus bemerker at en prolaps vanligvis ikke gjenta seg etter behandling adresserer sine underliggende årsaker.

Hva er en Mucosal neuroma?

Hva er en Mucosal neuroma?


En slimhinnene neuroma er en svulst av ansikts nerver som vises på slimhinner og mdash, det vil si myke områder av huden slik som de på innsiden av munnen, på og rundt leppene, og under øyelokkene. Selv slimhinne neuromas selv er ikke kreft, er deres utseende ofte forbundet med visse typer kreft.

Utseende

En slimhinnene neuroma vises som en rund, gul-hvit, smertefri knute mellom to og syv millimeter i diameter (omtrent på størrelse med en liten blyant viskelær). Singular slimhinne neuromas noen ganger synes, men mer vanlig de dukker opp i klynger. Et stort antall av slimhinne neuromas opprinnelse dypt i bindevevet i huden kan forårsake generell hevelse på lepper, kinn og øyelokk samt de karakteristiske støt på hudoverflaten.

Multiple endokrine Svulst Type 2B

Meget vanlig er utseendet av flere mucosal neuromas forbundet med en DNA-mutasjon som også fører til kreft i skjoldbruskkjertelen, binyrene og andre komponenter i det endokrine systemet. Klyngen av sykdommer presentert av pasienter med denne mutasjonen kalles multippel endokrin svulst typen 2B & ndash; eller MEN-2B & ndash; og er en rask progredierende tilstand som blir tydelig mellom barndom og pubertet. Multiple slimhinne neuromas er ofte et tidlig symptom som fører til diagnose. MEN-2B pasientene har karakteristiske fysiske egenskaper, inkludert en langstrakt ansikt, fremtredende kjeve og øyenbryn, og løse ledd, og de er vanligvis høy med lange armer og ben. Denne gruppen av fysiske egenskaper, kollektivt kalt en "marfanoid" utseende, har noen ganger blitt tilskrevet Abraham Lincoln, og en fersk bok, "The Physical Lincoln," antyder at han kan ha lidd fra MEN-2B.

Pure Mucosal neuroma syndrom

Selv om alle pasienter med MEN-2B har slimhinne neuromas, ikke alle pasienter med slimhinne neuromas har MEN-2B. Fire tilfeller av "ren" mucosal neuromal syndrom & ndash; eller MNS & ndash; der pasienten ikke har DNA mutasjon assosiert med MEN-2B ble dokumentert i en 1998 artikkel i "The Journal of Clinical Endocrinology & amp; Metabolism", og en 2004 sak studie i "British Journal of Oral og Maxillofacial Surgery" rapporterte på en pasient med en enslig slimhinnene neuroma, men ingen andre symptomer på MEN-2B. Omtrent 95 prosent av pasienter med slimhinne neuromas, men er etter hvert diagnostisert med MEN-2B.

Forekomst og behandling

Slimhinne neuromas og menns 2 anses sjeldne, med om lag én av 30.000 personer berørt, ifølge "Essentials of Anatomic Pathology." Vanligvis pasientens første neuromas blir sett etter alder 10. vekster selv er godartet og anses ikke nødvendig kirurgisk fjerning. Hvis pasienten har genetisk mutasjon assosiert med MEN-2B, er umiddelbar kirurgisk fjerning av skjoldbruskkjertelen ofte anbefalt på grunn av svært høy sjanse for tidlig-utbruddet skjoldbruskkjertelkreft.

Lignende neuromas

Enhver tumor som omfatter det perifere nervevevet er en neuroma. Slimhinne neuromas kan være lik i utseende til andre neuromas, spesielt plexiform nevrofibromer, som er et tegn på en mindre aggressiv sykdom som kalles Nevrofibromatose jeg, og palisaded innkapslet neuromas, som ikke er et tegn på systemisk sykdom. Fordi behandling og prognose for disse forskjellige neuromas er drastisk forskjellig, er det viktig å skille mellom dem klinisk.

Identifikasjon

Slimhinne neuromas kan skilles fra andre neuroma typer på flere måter. Slimhinne neuromas og nevrofibromer vanligvis først vises i små barn eller ungdom, mens penner er vanligvis sett hos eldre pasienter. Leger kan noen ganger identifisere en neuroma som en slimhinne neuroma hvis andre symptomer på MEN-2B er åpenbare eller hvis pasienten har blitt positivt identifisert som har tilhørende genetisk mutasjon. Endringene i det underliggende vevet også variere mellom neuromas, så undersøker en biopsi prøve av veksten under mikroskopet kan hjelpe med differensiering. Histologisk er en mukosal neuroma karakterisert ved overvekst av flere komponenter av nervefiber, særlig bindevevet som omgir de enkelte nerver, kalt perineurium.

Hva er Erytematøse Mucosa i endetarmen?

Hva er Erytematøse Mucosa i endetarmen?


Slimhinnene er en slim-sekresjon (smøring) membran som linjer i fordøyelseskanalen, inkludert tykktarm og endetarm. Endetarmen er siste stopp før avføring, det som er igjen etter fordøyelse, utskilles. Erytematøs mucosa oppstår når mucosa blir rød på grunn av økt blodstrøm, vanligvis som en del av en inflammatorisk prosess. Den vanligste typen av erytematøs slimhinnen i endetarmen, proktitt, kan være forårsaket av seksuelt overførbare sykdommer, inflammatoriske tarmsykdommer, andre infeksjoner eller strålebehandling.

Tegn og symptomer

Tegn og symptomer på erytematøst slimhinnene i endetarmen eller proktitt inkluderer en følelse av rektal fylde, haster og hyppig avføring, blødning fra endetarmen, blodig diaré, manglende evne til å ha avføring, smerter i endetarmen, smerter på venstre side av magen, utskillelse av slim gjennom endetarmen, smerter ved eliminering og en feber som varer mer enn to dager. Vanligvis proktitt symptomene ikke forverres med tiden.

Årsaker til Erytematøse slimhinnene i endetarmen

Seksuelt overførbare sykdommer som gonoré, genital herpes og klamydia og infeksjoner forårsaket ved å spise mat forurenset med salmonella, shigella og campylobacter kan forårsake proktitt ved irriterer slimhinnen i endetarmen. Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, irritabel tarm-syndrom, divertikulitt og andre inflammatoriske tarmsykdommer, kan også irritere kolon og rektum. Strålebehandling mot kreft i området av endetarmen kan føre til proktitt umiddelbart etter behandling, eller til og med år senere.

Diagnostisering Erytematøse slimhinnene i endetarmen

Innledende diagnostiske tester vil trolig inkludere en blodprøve og avføring for å se etter tegn på infeksjon eller betennelse. Legen vil trolig også utføre en kolonoskopi, hvor en tent omfang er satt inn i tykktarmen for å inspisere slimhinnen i endetarmen og tykktarmen. Under kolonoskopi en liten prøve av mucosal vev (biopsi) kan bli fjernet for videre analyse. Legen kan også ønske en abdominal røntgen eller en barium klyster røntgen av tykktarmen.

Behandling

Utgangspunktet steroider redusere symptomer på irritasjon i endetarmen. Steroider kan ikke brukes over lengre perioder på grunn av risikoen for osteoporose og andre bivirkninger. Paracetamol er nyttig for smerte. Aspirin og andre ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) kan ikke tas fordi de kan irritere allerede betente membraner. Immunmodulerende medikamenter kan være foreskrevet for alvorlige symptomer. Disse stoffene dempe immunsystem respons og rolig slimhinneirritasjon. Eliminere matvarer som gjør symptomene verre. For alvorlig, svarer sykdom en kolostomi eller fjerning av tykktarmen kan være nødvendig.

Å leve med Erytematøse slimhinnene i endetarmen

Ofte er det ingen kur for denne tilstanden. Selv om infeksjon er årsaken, og det er behandlet på riktig måte, kan skade slimhinnene være permanent. Selv om symptomene har en tendens til å blusse opp med jevne mellomrom i stedet for å forbli konstant, flare-ups er uforutsigbare. Rådgivere og støttegrupper kan gi mestring og emosjonell forsterkning.

Hvor lenge kan den menneskelige nesen Skille Lukter?

Hvor lenge kan den menneskelige nesen Skille Lukter?


Menneskelige luktreseptorer, men ikke så følsom som andre dyr ", kan tyde mange dufter. Forskere studerer bortfallet av den menneskelige luktesans og kvantifisere når det skjer under våre livsløp.

Identifikasjon

Det er generelt akseptert at den menneskelige luktesans topper ved åtte år, og deretter reduseres som aldring oppstår. Imidlertid har variasjoner rapportert: Social Issues Research Centre hevder at fysisk og mental acuteness er sentrale faktorer i å bestemme nedgangen i luktesansen.

Faktorer

Lidelser så som schizofreni og depresjon kan minske olfactory prosesser, så vel som å røyke. Forskere har funnet ut at kosttilskudd som sink kan hjelpe behandle luktende lidelser.

Sensorisk Connection

Luktesansen er også koblet til evnen til å smake. De fire smaker av sur, bitter, salt og søtt er forbedret med lukter, bidrar til en dybde på smak som ikke kan leveres av tungen alene. Dette forklarer hvorfor det er vanskelig å smake mat når nesen er overbelastet.

Hvordan Skyll nesen med saltvann

Hvordan Skyll nesen med saltvann


Neseskylling innebærer tømme nesegangene av irriterende rusk og slim. Utføre en nasal vanning kan virke skremmende, men når de er riktig utført, kan det være svært enkelt og lar deg puste mye lettere. Hvis vanning ikke lindre symptomer på kronisk nysing, tette bihuler eller stuffiness, ta kontakt med din lege for å sikre at en bakteriell infeksjon ikke har utviklet.

Hvordan Skyll nesen med saltvann

Kombiner 1/8 teskje salt og åtte gram av varmt vann i en bolle. Alternativt kan du bruke butikk-kjøpte nasal saltvann. Vask hendene med såpe og vann før vanning.

Klem pære sprøyten for å fjerne luft. Suge noen saltoppløsning inn i pæren.

Len deg over vasken. Sett bare spissen av pæren inn i neseboret. Unngå å tvinge pære helt opp nesen.

Rett sprøyte og klem forsiktig løsningen inn i neseboret. La løsningen renne fra nesen. Tømme nesen ved å blåse ut noe innhold med en vev.

Gjenta prosessen med den andre neseboret. Gjør prosessen to ganger for hvert nesebor.

Hvordan fjerne et fremmedlegeme fra nesen

Hvordan fjerne et fremmedlegeme fra nesen


Så du har noe opp nesen (eller kanskje barnet ditt gjør). Dette kan være en særlig smertefull og skremmende opplevelse, og utvinning har allerede vist seg ganske vanskelig, eller annet du ikke ville være her. Hvis du er den med noe opp nesen og du er alene, gå til legevakten. Uten hjelp, vil du trolig bare skubbe objektet lenger tilbake, og det er da ting blir farlig. Leger har en rekke verktøy laget kun for denne typen ting, og de kan fjerne det raskt og uten mye sjanse av objektet havne i lungene.

Hvordan fjerne et fremmedlegeme fra nesen

•  Bestem hva som er der oppe, hvor stort det er, og hvor dypt det er. Ved hjelp av lommelykten, ta en titt inne i berørte nesebor, men ikke start poking rundt. Se etter blødninger og prøve å finne ut hvorfor det er fast. Forsøk på å løsne objektet uten å ha god kunnskap om hva du er opp mot kan være katastrofalt, så ta deg tid.

Forsøk på å trekke det ut. For objekter som er godt synlig og er ikke avrundet, kan du prøve å trekke dem ut ved hjelp av pinsett - hvis pinsett er store nok - eller en hekta probe av noe slag. Ikke bare gjør det blindt: Bruk lommelykt og øynene dine til å se hva som skjer, og foreta justeringer etter behov. Hvis blødningen oppstår, eller hvis objektet ikke vil rikke seg eller er skjøvet lenger bak i forsøket, gå til ER.

Blås det ut. Du har sikkert allerede prøvd dette, men hvis objektet er vanskelig å se eller sfærisk - som vil gjøre det vanskelig å forstå - lukke upåvirket nesebor, så fortell barnet ditt til å blåse hardt. Dette kan løsne objektet helt, eller kan gjøre akkurat nok til at du kan forsøke å trekke den ut som beskrevet i trinn 2.

søke hjelp. Hvis ingen av disse metodene fungerer: Legene har verktøy som kan oppnå tilsvarende effekt med mye større presisjon eller kraft. Akkurat nå, bare har noen noe opp nesen, men hvis det kommer inn sin lunge, kan det føre til en infeksjon, astma, bronkiektasier eller død ved drukning. Ikke risikere det.

Hint

  • Hvis objektet er metallic, kan du prøve å bruke en magnet for å trekke den ut. Imidlertid er mange husholdnings magneter ikke kommer til å være sterk nok til å få dette gjort.

Hva er behandlingen for MRSA i nesen?

Meticillinresistente Staphylococcus aureus, eller MRSA, er en ondartet "supervirus" bakterier belastning som kan føre til livstruende infeksjoner. Ofte vil MRSA leve noe harmløst i nesegangene av folk som har hatt tidligere infeksjoner eller som jobber i sykehusmiljøer. Mindre vanlig, vil forårsake aktive MRSA-infeksjoner i huden av nesen.

Kolonisering

MRSA-bakterier lever ofte i nesegangene i årevis uten å vise noen symptomer. Faktisk er de aller fleste sykehus arbeidstakere kolonisert med MRSA i nesen, noe som betyr at bakterier har en etablert koloni, men er ikke å spre eller forårsaker aktiv infeksjon. Folk som har hatt MRSA-infeksjoner i det siste er også svært sannsynlig å bli kolonisert.
En person som er kolonisert med MRSA i nesen kan være i stand til å overføre infeksjonen til andre personer eller utvikle en infeksjon hvis immunsystem blir svekket. Imidlertid er MRSA kolonisering svært vanlig, og anses ikke å være en alvorlig tilstand. Siden det ikke skaper smerte, lunger, eller andre symptomer, er MRSA kolonisering ikke behandles med antibiotika eller andre kliniske medisiner.

Minimere risiko

Mens MRSA kolonisering i nesen ikke krever behandling, kan bærere nytte seg selv og sine lokalsamfunn ved å holde subklinisk infeksjon i sjakk. Et sterkt immunforsvar kan, over tid, bidra til å eliminere MRSA fra nesegangene. Trening og et sunt kosthold er hjørnesteinene i å opprettholde god helse, men naturlige behandlinger kan også hjelpe.
Folk som vet eller mistenker at de bærer subklinisk MRSA bør være spesielt forsiktige når de er i nærvær av folk som er veldig ung, veldig gammel, eller immunsupprimerte. Commonsense forholdsregler, som hyppig håndvask, kan redde liv ved å hindre spredning av sykdommer som MRSA.

Bihulebetennelse

I sjeldne tilfeller kan MRSA forårsake en infeksjon som påvirker bihulene. Mens bihulebetennelse i seg selv er vanligvis ansett for å være liten, kan det være farlig hvis den er kjent for å være forårsaket av MRSA. En MRSA nese infeksjon som påvirker bihulene kan spre seg til ørene, lungene, halsen og selv hjernen, spesielt hos personer med svakt immunforsvar.
Sinus infeksjoner forårsaket av MRSA blir vanligvis diagnostisert bare etter en bakteriell infeksjon unnlater å svare på typiske antibiotika som penicillin. Dersom infeksjonen ser ut til å avskjære godt uten inngrep, vil leger vanligvis fore oral vancomycin, en kraftig antibiotisk, for å behandle infeksjonen.

Hudinfeksjon

MRSA kan forårsake hud-infeksjoner på nesten hvilken som helst del av kroppen, inkludert følsomme vev inne i nesen. En smertefull, pus-fylt sår eller koke inne i nesen kan være forårsaket av MRSA (eller en annen form av staph infeksjon). Dette kan skje uten kjent årsak, eller etter en nese piercing eller skade som forlater nese vev utsatt for infeksjon.
Hvis hudinfeksjon er mild og overfladisk, som en stor kvise, kan enkelte leger velger ikke å behandle det med medisiner. Dersom sår er lett for legen å nå, kan han lanse og tappe den for å fjerne infeksjonen. Mer vedvarende abscesser kan kreve behandling med vankomycin, spesielt hvis de sprer eller bli svært smertefullt.

Naturlige behandlinger

Siden MRSA-infeksjoner kan bli livstruende under visse omstendigheter, bør dette virulent super aldri behandles hjemme uten veiledning av en lege. Imidlertid kan komplementære og alternative terapier bidra til å eliminere både aktive infeksjoner og kolonisering i nesen.
Immun-boosting kosttilskudd, som olje av oregano og hvitløk, kan bidra til å forbedre motstand mot MRSA med få bivirkninger. Tea tree olje, påføres lokalt til en hud infeksjon i nesen, kan bidra til å bekjempe bakterier. Andre alternative løsninger, slik som kolloidalt sølv, kan også være fordelaktig.

Herpes Symptomer på nesen

I motsetning til hva navnet indikerer, kan oral herpes (eller forkjølelsessår) forekommer ikke bare på munnen, men på andre områder i ansiktet også. Nesen, både inne og ute, kan være et område for oral herpes. Det er flere symptomer av herpes på nesen.

Likheter til Oral Utbrudd

Symptomene på herpes utbrudd i eller på nesen er lik symptomer på herpes utbrudd på leppene.

Prikking eller nummenhet

En prikking eller nummen flekk i eller på nesen kan være det første tegn på en herpes utbrudd. Dersom antivirale medikamenter tas på dette stadium, kan de i betydelig grad redusere alvorlighetsgraden av utbruddet.

Blemmer

Smertefulle blemmer i eller på nesen er typisk med herpes utbrudd.

Oser

Blemmer vil sive og skorpe over et par dager etter at herpes utbrudd begynner på nesen.

Årsaker

Herpes blemmer kan bringes videre av eksponering for sol, høy feber eller som svar på hormonelle svingninger.

Hvordan du justerer briller på nesen

Hvordan du justerer briller på nesen


Briller må være godt tilpasset til ansiktet ditt for å kunne gi synskorreksjon du trenger. Briller kan justeres ved tinningene, øretelefoner og nese. Din optiker kan gi brillene et skikkelig passende å skreddersy dem til ansiktet ditt. Over tid kan dine briller løsne på nesen. Dette skyldes vanligvis at en løsning av de små skruene som holder nesen bitene på plass. Heldigvis kan du gjøre enkle justeringer for å bedre passform og holder brillene dine sikkert på ansiktet ditt.

Hvordan du justerer briller på nesen

•  Undersøk nesen bitene av deg brillene bruker forstørrelsesglass. Nesen bitene er pads som holder glassene til broen av nesen. De trenger å være stram for å riktig forstå nesen.

Plasser tuppen av skrutrekkeren, følger med i pakken, inn i hodet på skruen.

Snu hodet på skruen med klokken for å stramme pad. Ikke stram. Slutte å skru når føler skruen avkastning mot avkjørselen.

Gjenta innstramming prosessen på den andre neseputen.

Sett glassene på og finne ut om passformen er behagelig. Om nødvendig, fjerne briller og bøy putene utover eller innover litt for å passe nesen. Elektrodene har begrenset fleksibilitet som gjør det mulig for finjustering. Bøye dem forsiktig å passe ansiktet ditt.

Vernebriller med mindre press på nesen

Vernebriller er tyngre enn vanlige briller og noen ganger føre til press på ørene og nesen. Det er flere måter å redusere press på nesen av vernebriller.

Betydning

Vernebriller beskytte øynene og ansiktet mot skader. Occupational Safety and Health Administration (OSHA) bemerker at sikkerhets rammer og linser er kraftigere enn kjole eller street-wear briller. Den ekstra vekten, spesielt fra linsene, setter ekstra press på neseryggen.

Objektiver

Linsene er vanligvis den tyngste delen av vernebriller. Du kan bruke en lettere materiale for din sikkerhet linser for å redusere presset på nesen. Polykarbonat linser er den letteste typen sikkerhet objektiv og også den mest støtsikre. Glass er den tyngste materialtype.

Nosepads

Sikkerhets rammer har en av to typer nosepads: faste eller justerbare. Et fast bro må måles nøyaktig og sitte i en behagelig plass på nesen eller det vil føre til at trykket og smerte. En justerbar neseputen, men kan flyttes og justeres for å endre vekten av brillene på nesen, ofte slik at det er en mer komfortabel løsning.

Hvordan fikse nesen Pads på solbriller hvis de holder Slipping Down

Hvordan fikse nesen Pads på solbriller hvis de holder Slipping Down


Personer med perfekt syn ofte bruke solbriller for å beskytte øynene mot solens stråler og reduserer gjenskinn under kjøring. Siden ingen resept er nødvendig, forbrukerne ofte kjøper solbriller fra en avdeling eller klesbutikk heller enn en optiker. Som et resultat, kan solbriller passer dårlig og gli av nesen når brukeren tilter hodet hennes ned. Du kan fikse løse solbriller ved å justere eller erstatte nesen putene.

Hvordan fikse nesen Pads på solbriller hvis de holder Slipping Down

•  Ta av solbriller og inspisere neseputer for å avgjøre hvordan de er montert. Sunglass 'neseputer kan skru på, presse på, snap inn, skyver på, klipp på eller feste på. De kan også bygges inn i brilleinnfatningen rammer.

Bøy vakt armene - armene som fester nesen putene til rammen - med snipe tang til å bringe pads tettere sammen for å lage en smalere passform rundt nesen. Ikke alle solbriller har vakt armer, så ignorere Hvis nesen pads er bygget inn i rammene.

Vinkel pads, hvis mulig, slik at de vipper 20 grader mot nesen.

Prøv på brillene igjen. Hvis nesen putene fortsatt skli etter justering vakt armer og vippe pads, må du erstatte klossene eller legge stick-on pads.

Ta slitte eller skitne neseputer, hvis det er mulig å fjerne dem. Skru skruen på pads med en liten skrutrekker funnet i brillereparasjonssett. Bruk en pad Popper å fjerne trykk på eller knipse i pads. Forsiktig løsne, gli av eller skrelle av klebeputene.

Bytt ut de gamle pads med nye puter. Hvis dine solbriller var alltid løs, velger neseputer litt tykkere enn din gamle par.

Trykk selvklebende silikon nese pads over den eksisterende neseputer for å gjøre dem tykkere Hvis nesen pads er umulig å fjerne, eller om det er vanskelig å finne et par tykk nok for ditt behov. Plasser klebeputene der briller rammet nesen for å sikre en tettsittende passform.

Slik Clear nesen for å hjelpe deg å puste

Slik Clear nesen for å hjelpe deg å puste


Ifølge "The Allergy Bibelen" puste gjennom nesen kan være gunstig fordi det bidrar til å rense og varme luften som kommer inn i kroppen. Det oxygenates også luften i bihulene, som bidrar til å holde bihulebetennelse unna. Puste gjennom nesen er mest gunstig for dem som lider av astma og bihulebetennelse. En tett nese gjør det vanskelig å puste riktig.

Bruksanvisning

Fjern nesegangene ved hjelp av vekslende pusteteknikker. Denne yoga praksis er enkel. Steng høyre nesebor med tommelen og puste gjennom venstre nesebor mens du teller til fem, deretter bytte og gjenta to eller tre ganger.

•  Gjenta trinn teknikk i en igjen, men ta raske og dype åndedrag for hver side av nesen. Dette andre trinnet vil bidra til å presse ut eventuelle blokkeringer, noe som gjør det lettere å puste.

Bruk en blanding av mentol og eukalyptus som en gni på øvre del av brystet. Du kan velge mellom mange merker av brystet gnir inneholder disse ingrediensene. Denne kombinasjonen vil slappe av bronkiolene i lungene, noe som gjør det lettere å puste i brystet og lungene.

Hold nesen fri for rusk ved å blåse det ofte når det synes å være å få fylt opp ofte, som i løpet av allergi og kalde årstiden.

Hvordan stoppe nesen Fra Whistling

Hvordan stoppe nesen Fra Whistling


En nese som plystrer hver gang du tar en pust kan være irriterende for deg, dine venner og kjære. Den nådeløse, grating, høyfrekvent lyd driver mange nese-whistlers, eller de rundt dem, for å søke en løsning. I de fleste tilfeller er nese-piping et symptom på et større problem, vanligvis en nasal septum perforering, et hull i brusk mellom de to nesebor. Diagnostisering og behandling av denne tilstanden er den beste måten å stoppe nesen fra piping.

Bruksanvisning

•  Bestem hva som kan ha forårsaket den nasal septum perforering. Dette vil hjelpe legen din for å behandle tilstanden. Nasal septum perforering har mange mulige årsaker, inkludert eksponering for industrielle kjemikalier, en historie med kokainmisbruk, kirurgi eller traumer til nasal septum, smittsomme sykdommer som syfilis eller sjeldne nese tilstander som Wegner granulomatose, eller til vaner som nese-plukking.

Snakk med legen din for å finne ut om du har en nasal septum perforering og finne ut hvilken underliggende tilstander. Legen din kan undersøke din septum å finne perforasjon og bestemme dens alvorlighetsgrad. Hun også kan kjøre tester for å fastslå årsaken til perforering og begynne treatmentt.

Adresse eventuelle underliggende årsaker. Hvis forårsaket av en enkel vane som nese-plukking, eliminerer vane er ett skritt mot behandling som vil bidra til å stoppe nesen fra piping. Behandling for Wegner granulomatose innebærer en diett av kortikosteroider. Riktig behandling for smittsomme sykdommer som syfilis og tuberkulose vil hjelpe behandle sykdommen og lindre symptomene.

Bruk en saltvannsspray eller gel for å lindre symptomene på perforeringen. Du kan kjøpe noen spray over disk, eller legen din kan forskrive en. Den spray eller gel lindrer symptomene ved å opprettholde fuktigheten i nesegangene for å hindre tørrhet, skorpedannelse og irritasjon av passasjene.

Bruk en nasal mykgjørende hvis symptomene fortsetter. Snakk med legen din for å be om en resept. Den mykgjørende vil bidra til å redusere nesetetthet og betennelse som constricts luftstrøm i nesegangene, så det kan lindre nese-piping.

gjennomgå en operasjon for å korrigere perforasjon. Du kan legen anbefale operasjon når perforeringen ikke leges på egen hånd eller symptomene ikke svare på annen behandling. Når legen reparerer perforering, vil piping stoppe. Små perforeringer er lettest å reparere kirurgisk. Store perforeringer kan aldri leges på egen hånd og er vanskelige å reparere.

Hvordan å rense nesen med saltvann

Hvordan å rense nesen med saltvann


En tett nese er en elendig tilstand å oppleve. Tette bihuler kan være forårsaket av en forkjølelse, influensa eller allergi. Mens du kan ta reseptbelagte og over-the-counter medisiner for å hjelpe din tett nese, kan disse produktene noen ganger være kostbart. Noen medisiner kan også forverre stuffiness. En naturlig middel for å bøte på en tett nese er å rense nesegangene med saltvann. Denne rimelig løsning er skånsom og effektiv.

Bruksanvisning

•  Kjøp en neti pott fra din lokale stoffet butikken. Disse potter er utformet for nasal vanning.

Fyll en kopp eller glass med åtte gram vann. Du kan varme opp vannet til litt over romtemperatur hvis du vil, men pass på at det ikke er varmt.

Rør en åttendedel ts. salt i vannet og hell den i neti potten.

Hold hodet over en vask og vippe den ene siden.

Sett tuten av neti potten inn i neseboret som peker oppover og hell forsiktig saltvann inn i denne nesebor, slik at løsningen å kjøre ut av det andre neseboret og i vasken.

Gjenta denne prosessen på den andre siden.

Blås nesen i en vev etterpå for å fjerne det av overflødig fuktighet.

Tips og advarsler

  • Du kan også kjøpe ferdiglagde saltløsninger fra apotek for å bruke i en neti pott.

Hvordan Pust inn gjennom nesen

Hvordan Pust inn gjennom nesen


De primære nerver som brukes av kroppen til å regulere puste ligger i nasal passasje. Omgåelsen disse nervene gjennom munn pusting gjør regelmessig pusting vanskeligere over tid. Puste inn gjennom nesen har mange helsefordeler i tillegg til å øke bevisstheten om luftbårne lukter. Når den primære metoden gjort inhalering, nese pusting øker lungekapasitet, sykdomsresistens, reduksjon av hypertensjon og stress. Regelmessig praksis vil resultere i en økt automatisk respons å puste gjennom nesen.

Bruksanvisning

Lukk munnen. En delvis åpen munn trekker luft ned i lungene. Den begrenset inntak av nesegangene fører til en økning i arbeid av lungene å trekke inn og slippe ut luft. Munn pusting gir utilstrekkelig motstand og resultater i lommer av dårlig sirkulert luft i lungene.

Bruk både mellomgulvet og magemusklene til å trekke inn luft gjennom nesegangene. Bruk magen muskler for å utvide mellomgulvet. I tillegg til de helsemessige fordelene av nasal pusting, ved hjelp av din fulle kjernen til å styre inntaket og utvisning av luft resulterer i større mage kontroll og styrke. Tregere, fremmer dypere pust også avslapning og stressreduksjon.

ut luften gjennom nesegangene. Bihulene produsere en liten mengde av nitrogenoksid, som er toksisk for bakterier. Tilstrekkelig strøm gjennom bihulene bidrar til å holde kroppen din sykdom gratis. Bakterier, virus og andre sykdommer blir stoppet på slimhinner membraner for å beskytte kroppen mot infeksjoner.

Bruk haken stropper for å trene kroppen til å puste gjennom nesen. De hindrer bunn kjeve fra slippe under avslappede stater og kan brukes under søvn. Chin stropper er tilgjengelig på de fleste stoff butikker eller på nettet.

anbefalingen inntil nesepust er den primære metoden for å puste. Opprettholde bevisstheten om hvordan du puster i løpet av dagen og bevisst korrigere puste metoden når du merker at du er puster gjennom munnen. Munn pusting er enklere, men med årvåkenhet, kan vanlige nesepust bli vane.

Hvorfor nesen vår Run på kalde dager?

Hvorfor nesen vår Run på kalde dager?


Stående ute på en kald dag eller sitter i et kjølig rom kan resultere i en rennende nese. Selv om dette rennende nese kan virke som en plage når du finner deg selv sniffling eller på jakt etter en vev, er det faktisk et tegn på at nesen fungerer som den skal. Forstå hvorfor nesen renner i kalde temperaturer kan hjelpe deg å se din rennende nese som en nødvendighet snarere enn en plage.

Slimproduksjon

Slimproduksjon er en del av sunn kropp funksjon. Nese og bihuler produserer slim for å hindre bakterier, skitt, pollen og bakterier fra å komme inn i lungene. Men slim produksjon resulterer i en rennende nese når kroppen produserer for mye slim. Dette overskudd slim drenerer ned i halsen og ut av nesen. Visse forhold kan føre til at nesen til å produsere overflødig slim. Vanlige årsaker er allergi eller en kald eller influensa. Imidlertid kan forhold som ikke er relatert til sykdom, for eksempel gråt eller kalde temperaturer også forårsake nesen til å kjøre.

Oppvarming Air

I tilfelle av lave temperaturer, er en rennende nese på grunn av kroppens forsøk på å varme opp luften. Når du er i kaldt klima, prøver nesen for å varme luften du puster inn før det går inn i lungene. Denne kalde luft ofte er tørr, slik at i tillegg til oppvarming av luft i nesen forsøker også å legge til fuktighet. I respons, blodkar inne i nesen ekspandere for å varme luften og nesen begynner å produsere mer fluid for å legge til fuktighet til luften. Men begge disse tiltak også resultere i nesen produsere så mye slim at det begynner å renne fra nesen.

Kald luft og Kondens

I tillegg til forsøk på å varme luften, er rennende nese også et resultat av luften reaksjon på skiftende temperaturer. Når varm luft kommer i kontakt med kalde temperaturer, kondenserer fuktigheten i luften. Som du puster varm luft fra nesen den kommer i kontakt med kalde temperaturer utenfor. Denne kontakten fører til kondens på tuppen av nesen. Dette kondens blander seg med slim og overflødig fuktighet strømmer fra nesen.

Behandling

En rennende nese skyldes kaldt vær vil vanligvis klare seg på egen hånd når du skriver inn et varmt område. Forsiktig blåser nesen din så ofte som nødvendig kan gi lindring. Du kan også bruke vaselin til nesen din hvis den blir sprukken eller sår på grunn av det kalde været og blåser din.

Hvordan vet jeg om du Broke nesen

Hvordan vet jeg om du Broke nesen


En brukket nese er ekstremt smertefullt. Du kan ikke engang vet at du har en brukket nese i begynnelsen, fordi noen symptomer ikke dukke opp før tre dager senere. Ofte, men symptomene på en brukket nese er åpenbare. Når en brukket nese er bekreftet, kan behandlingen starte. Behandling kan være så enkelt som å pakke nesen og venter på det å helbrede, eller så komplisert som å ha et par operasjoner.

Bruksanvisning

•  Se etter hevelse. Hvis er brutt nesen, vil det hovne opp. Hele nese kan være oppblåst, eller det kan bare være oppblåst på den ene siden. Dette avhenger av hvor bruddet er.

Hold et øye for blåmerker. Ødelagte neser ofte forlate ekle utseende blåmerker rundt nesen og under øyet.

Se etter blod. Hvis du bryter nesen, er det svært sannsynlig at du vil blø ut av nesen.

Ta på nesen din og se om det gir smerter. Er det anbud i det området? I så fall kan du ha brutt den.

Undersøk formen på nesen. Har det forandret form, eller ser det skjevt? Dette er en utmerket indikator på at nesen er brukket.

Prøv å puste gjennom nesen. Ved pustevansker, har du mest sannsynlig har brukket nesen.

Få en X-ray hvis du har de ovennevnte symptomene. Dette er den eneste måten å bekrefte at nesen er brukket. Din fastlege kan bestille X-ray, eller du kan besøke en legevakten og få det gjort.

Tips og advarsler

  • Plasser en ispose eller noen frosne erter på nesen din så snart du tror du kanskje har brutt den. Dette vil hjelpe med hevelse til du kan få hjelp.
  • Få undersøkt av en lege. Hvis du ikke gjør det, og nesen er ødelagt så dårlig at du trenger kirurgi, kan det hende du har pusteproblemer for resten av livet ditt.

Hvordan stoppe Blowing nesen

Hvordan stoppe Blowing nesen


Konstant snufsende og nysing er de klassiske symptomene på forkjølelse og plagsom allergi som resulterer i hyppig blåser nesen for å midlertidig lindre drenering. Over tid utsiden av nesen kan bli irritert fra vev som ikke er behandlet med lotion, som forverres med hvert slag. Heldigvis, over-the-counter (OTC) allergi medisiner inneholde redusere drenering og behovet for å blåse nesen. Disse medikamentene inneholder antihistaminer, som blokkerer utgivelsen av histaminer som forårsaker drenering, ifølge FamilyDoctor.org.

Bruksanvisning

•  Ta antihistamin medisiner som anvist av medisinering instruksjoner: vanligvis én pille per dag hver dag for å hindre drenering.

Unngå områder som inneholder høye nivåer av allergener. Utendørs fungere som et arnested for gress, mugg og pollen allergener, mens innendørs er suspectible til en opphopning av kjæledyr dander, støvmidd og støv.

Bruk en resept nesespray. Resept saltvann spray er tryggere enn OTC medisiner, siden OTC medisiner kan føre til høyt blodtrykk, ifølge Walgreens.

Vask ark eller alle klær som kommer i kontakt med allergener umiddelbart etter eksponering. Vaske ark etter eksponering reduserer alvorlighetsgraden av den allergiske reaksjonen.