Digidexo.com

fleksibel diett

Positivt og ulemper med Weight Watchers Diet

Vekttap er et stort problem for amerikanerne, på grunn av den stadig mer overvektige og overvektige befolkning. Mange diett planer og medisiner eksisterer for å hjelpe de som ønsker å gå ned i vekt. I tillegg vises hjem trimutstyr alternativer å være økende med avansert teknologi. Gym medlemskap er en annen vanlig motivator for mange enkeltpersoner som ønsker en plan for å slippe pounds.The beste planen, men må avgjøres av den enkelte, som livsstil og personlighet er viktige aspekter å vurdere.

Møter / Support

The Weight Watchers Planen omfatter møter og støtte økter. Disse møtet kan være nyttig for de som trenger et nettverk. Møtene starter med en ukentlig veie-in, og blir fulgt opp med anerkjennelse tildelinger og diskusjoner. Diskusjonene tillate Weight Watchers medlemmer å bytte strategier og dele suksesser og oppskrifter. For de med tidspress, eller andre problemer som kan forstyrre ukentlige møter, online møter er et alternativ.

System

Den vekt overvåkere plan omfatter et poengsystem som er bestemt av vekten av individet. Punktene representerer matvalg at dieter kan gjøre, så lenge han holder seg innenfor sine daglige eller ukentlige tildelte poeng. Punktene må være strengt talt opp, for å sikre at de enkelte ikke overstiger sin daglige kaloriparti.
På den negative siden, kan dette systemet være nyttig for de som lærer å ta smarte kosttilskudd beslutninger; men nøye planlegging er nødvendig for å unngå over-overbærenhet.

Restriksjoner

Mange diett planer begrense visse matvarer for å øke hastigheten vekttap. Dette er kanskje ikke passer hver enkelt, men sies å være effektive for å redusere cravings. Dietter som reduserer karbohydratinntak er sagt å hjelpe slankere med cravings, ved rensing kroppen av høy glykemisk mat. The Weight Watchers dietten tillater enkeltpersoner å velge noen matvarer.
På den negative siden, mens denne tilnærmingen til vekttap lar enkeltpersoner til å nyte en fleksibel diett, cravings fortsatt kan vedvare.

Verktøy

For personer som foretrekker å gå online, Weight Watchers tilbyr mange virtuelle verktøy til støtte og hjelp i vekttap prosessen. Oppskrifter med pre-beregnet poeng verdier er nyttig for de som liker hjemmelagde måltider.
På den negative siden, kan matoppskrifter må bli fornyet, og punkter må beregnes (som kan være arbeidskrevende).

Produkter

Travle mennesker, eller de som reiser, kan finne de Weight Watchers matvarer hendig. En rekke on-the-go muffins, snacks og frosne matvarer er tilgjengelig. Andre produkter inkluderer magasiner, skalaer og kokebøker.
På den negative siden, kan noen av produktene være kostbart, i forhold til lignende elementer som selges andre steder.

Daglige menyen planer for en lav karbohydrat diett

Siden den første low-carb revolusjon, startet av Dr. Atkins på 90-tallet, har en rekke undersøkelser om low-carb dietter dukket opp. Ifølge Mayo Clinic, er forutsetningen av dietten at "karbohydrater øke blodsukkernivået, som deretter slår inn insulin. Teorien bak low-carb dietter er at insulin driver blodsukker inn i cellene og forhindrer fett sammenbrudd i kroppen. Dette betyr at du vil ikke brenne overflødig fett og gå ned i vekt. "

Frokost

Egg, svart kaffe, fettfattig ost og bacon er levedyktige alternativer for frokost. Hvis du leter etter variasjon og er villig til å følge en mer fleksibel diett kan du inkludere en liten mengde av komplekse karbohydrater, som for eksempel et eple eller halvparten av en hel-korn engelsk muffin. Mens den opprinnelige Atkins dietten var no-carb, mange dietter, som for eksempel South Beach Diet, nå argumentere for en lav-karbo diett med integrasjon av komplekse karbohydrater som hele korn og frukt. En fleksibel diett er enklere å vedlikeholde, og det er ingen bevis som støtter at å legge frukt eller hele korn vil negativt påvirke din vekttap. Faktisk, ved å legge til flere valg til menyen, du bedre sjansene dine for å stikke med dietten.

Lunsj

Du kan ha alle festene i en kalkun eller roastbiff sandwich mens følge en lav-karbo diett, minus brød. Prøv innpakning din kjøtt, ost og grønnsaker i en stor salat blad eller blande innholdet i sandwich i en salat. Bytt ut potetgull med selleri å tilfredsstille ditt ønske om noe crunchy. Det kan ikke tilfredsstille dine krav i starten, men kroppen din vil vokse vant. Legge variasjon til lunsj med en suppe, men pass opp for krem-baserte supper, poteter og korn, som de ikke er low-carb-diett vennlig. Den klarere suppe og grønnere grønnsakene, jo tryggere du er.

Middag

Fisk, kylling, biff eller svinekjøtt med en stor side av nonstarchy grønnsaker er en typisk low-carb middag. Selv om det er sunnere å dampe din vegeyables, grilling eller sautéing gir variasjon. Holde måltidene interessant ved hjelp av ulike krydder og alternerende mellom grilling, broiling og baking. Low-carb dietter er alkoholfritt. Prøv glitrende vann med en skvett tranebærjuice som et alternativ til vin. Low-carb desserter en være vanskelig. Ricotta ost med en dråpe vanilje ekstrakt og litt usøtet kakaopulver er South Beach Diet idé om dessert. Kroppen din vil etter hvert vokse vant, og hvis du ikke gi etter, vil sjokoladekake craving avta.

Diabetiker dietter for tenåringer

Et barn med diabetes trenger å se sin diett for å sikre at han holder sin blodsukkeret på riktig nivå. Undervisning tenåringer rett vaner tidlig bygger tillit og hjelper dem å håndtere en ansvarlig måte med sine diabetes. En streng diett er ikke nødvendig, men undervisning en tenåring hvordan å holde sitt kosthold balansert kan bidra til å holde lav sukker hendelser til et minimum.

Sjekker Etiketter

Det er viktig at tenåringer lære å sjekke etikettene på maten de spiser, slik at de kan overvåke hvor mange enkle sukkerarter de forbruker. Hver mat etiketten indikerer hvor mange karbohydrater er i en servering av mat. Sukkere og stivelser er de to varianter av karbohydrater i næringsmidler. Sukkere inkluderer fruktose, glukose og laktose, som kan bli funnet i ingrediensene i maten etiketten. Stivelse inkluderer mais, poteter, ris, korn og brød. Finne ut hvor mye karbohydrat ungdoms forbruker kan bidra til å overvåke hva som forårsaker blod sukker toppene og det som holder det på et normalt nivå.

Godt balanserte måltider

Sørg for at din tenåring lærer seg å spise en godt balansert måltid som en del av et sunt kosthold. En tenåring bør spise 10 til 20 prosent av hennes kaloriinntaket fra protein, som kan finnes i kjøtt og soya alternativer. Twenty-fem til 30 prosent av det daglige kaloriinntaket bør være fra fett, med bare 12 prosent av det som kommer fra mettet fett. Femti til 60 prosent av kaloriene forbrukes bør komme fra karbohydrater, spesielt karbohydrater fra frukt og grønnsaker.

Vanlige Meal Plans

Velg en av tre vanlige måltid planer; diabetikere utveksling måltid plan, konstant karbohydrat plan eller karbohydrat telling måltid plan. Utvekslingen plan bryter matvarer inn i seks kategorier, inkludert stivelse, frukt, melk, fett, grønnsaker og kjøtt. En typisk utveksling måltid plan fastsetter visse mengder av hver matvarekategori som kan brukes i løpet av dagen. Utvekslingsprogrammet kan du erstatte en del av en matvarekategori for en annen, så lenge du ikke spiser mer enn de spesifiserte enheter i løpet av dagen. Denne planen er bra for de som er nye til diabetes.

Den konstante karbohydrat måltid plan innebærer en tenåring spiser en viss mengde karbohydrater i løpet av hvert måltid og tar insulin i spesifiserte beløp på samme tid hver dag. Dette er en enkel å følge diett, men er svært strenge. Det er best lagret for de som trenger en streng diett plan.

Karbohydrat telling plan krever tenår å telle mengden karbohydrater forbrukes ved hvert måltid og deretter matche deres insulin til dette beløpet. Dette er en fleksibel diett som lærer ansvar for senere år.

Hva er noen sikre og gode dietter for tenåringer?

Hva er noen sikre og gode dietter for tenåringer?


Spise riktig og opprettholde en sunn vekt er viktig for barn i alle aldre. Tenåringer er i en fase i livet der kroppen er i vekst og går gjennom merkbare endringer. På dette stadiet de vanligvis blitt mer selvbevisst på kroppen sin og begynner å føle mer press fra samfunnet til å se en bestemt måte. Tenåringer ofte til dietter for å oppnå sine kroppsvekt mål og ønsket kroppsbilde. Hvis en tenåring bestemmer hun ønsker å følge en diett, er det viktig å velge en som fremmer helse og er trygg og effektiv.

Weight Watchers

Weight Watchers er godt etablert og har vist seg å være trygt og effektivt for å oppnå gradvis vekttap. Dette programmet er styrt av sine Points Plus-systemet, som klassetrinn matvarer basert på deres næringsprofil. Protein og fiber rik mat får færre poeng Plus mens kalori tett mat og enkle karbohydrater er høyere i poeng. Dette systemet oppfordrer dieters å spise et bredt utvalg av næringsrik og mettende matvarer, for eksempel frisk frukt og ikke-stivelsesholdige grønnsaker, mens du bor innenfor en sunn kalori rekkevidde.

"The F-Factor Diet"

Tanya Zuckerbrot, en registrert kostholdsekspert og ernæringsfysiolog i New York City, er forfatter og skaperen av "The F-Factor Diet" bok (www.ffactordiet.com). Denne dietten er sentrert rundt viktige matvarer for å inkludere i kosten, som for eksempel fiber. "F" i F-Factor står for fiber, som finnes i mange helsefremmende matvarer og er hemmeligheten til å miste vekt uten å føle sulten hele dagen. Hennes tilnærming er flott for tenåringer fordi hun gir verktøy for enkel og bærekraftig vekttap.

"Du: På en Diet"

Denne bestselgende diett boken ble skrevet av Dr. Mehmet Oz og medforfatter Dr. Michael Roizen. Deres kosthold er vitenskapelig basert, fokuserer på midjemålet i stedet for kroppsvekt, og inkorporerer sunn mat og mosjon. Midje størrelse er viktigere enn vekt som studier viser at fettlagring rundt magen øker ens risiko for forhold som hjertesykdom. Helse kan ikke være på toppen av en ungdoms liste i denne alderen, men det bør være. Oppnå en sunn kroppsvekt er viktig for kort- og langsiktige helsemessige fordeler.

Diet Velge Tips for Teens

Tenåringer er vanligvis svært opptatt i løpet av uken. Velge en enkel å følge og fleksibel diett programmet vil bidra til å maksimere tilslutning. Velg en diett program som bygger på kunnskapsbaserte retningslinjer for å oppnå en sunn vekt. Leger advarer tenåringer mot å følge en ekstrem diett, som en som er svært lavt i kalorier, fordi tenåringer er i en høy vekstperiode og trenger mye energi og næringsstoffer for bein vekst og utvikling.

Hvordan spise Right 4 Your Type

Peter J. D'Adamo er forfatter av "Eat Right 4 Your Type", som er noen ganger referert til som blodtype diett. Han hevder at å spise visse matvarer basert på din blodtype vil hjelpe deg å gå ned i vekt og vil forbedre helsen din. Dr. D'Adamo sier at hver blodtype kan disponere deg til forskjellige helseproblemer, og at det å spise riktig for din type vil avverge disse problemene på.

Bruksanvisning

•  Finn ut din blodtype ved å spørre legen din. Hvis du ikke har hatt en blodtype test gjort, er andre alternativer for å kontrollere blod donasjon kortet, hvis du har en, eller bestille en av flere kommersielle blodtype barna tilgjengelig på nettet.

Hold deg til et vegetarisk kosthold hvis du er blodtype A. type A mennesker har en tendens til å ha mindre av magesyre som er nødvendig for å fordøye kjøtt, forårsaker kjøttprodukter for å slå til fett. Tillatte matvarer inkludere belgfrukter (unntatt for lima og kidneybønner), frukt, grønnsaker, korn (med unntak av hvete), tofu og sjømat. Skriv inn som bør unngå melkeprodukter.

Ha en fleksibel diett hvis du er blodtype B. Folk med type B blod som ønsker å spise riktig for deres type inkluderer kjøtt, meieriprodukter, korn, belgfrukter, frukt og grønnsaker. Spesifikke matvarer som skriver Bs bør unngå å inkludere mais, peanøtter, bokhvete, linser og frø.

Unngå rødt kjøtt, frø, lima bønner og kidneybønner hvis du er en type AB. Anbefalte matvarer er fra alle matvaregrupper, og inkluderer tofu, sjømat, hvitt kjøtt, korn, bønner, frukt og grønnsaker. Personer med type AB blod dele egenskaper med både de med type A og de med type B blod. De kan ha lave nivåer av magesyre som Type As, men er i stand til å fordøye magert kjøtt og meieriprodukter som type B

Stick med en høy-protein diett, med minimale mengder av karbohydrater hvis du er blodtype O. Spis kjøtt, meieriprodukter, frukt og grønnsaker. Unngå å spise hvete, mais, bønner, belgfrukter, kål, linser og blomkål.

Tips og advarsler

  • Snakk med din lege eller ernæringsfysiolog før du begynner på diett program, for å være sikker på at det er trygt for deg.

Metabolsk Diet Typer

Den Metabolsk Type Diet identifiserer fem kroppstyper som vil diktere det beste måltidet plan for å ernære din naturlige fysiske make-up. Hypofysen Type, Thyroid Type, binyre Type, Gonadebeskyttelse Type og Gonadebeskyttelse hypofyse har ulike kosthold, livsstil og mosjon anbefalinger.

P-Type

Hypofysen typer har flere egenskaper som er høyere enn gjennomsnittet, har en lang stort ansikt, eie svært sterke hender og å være veldig selvstendig. Kosthold anbefalinger inkluderer spise magert kjøtt, masse frisk frukt og rikelig med grønnsaker. De bør unngå melkeprodukter og korn. Denne typen metabolisme regnes som en av de første evolusjonære typer. Mange har funnet høye protein dietter som Atkins gunstig for å miste vekt.

T-Type

Thyroid typer har en drømmende predisposisjon og er ofte analytisk. Mange T-Typer er av gjennomsnittlig høyde, har slank ansikt, eier lange hender og fingre, kan være veldig kreativ. Det er viktig for disse typene å spise en diett høy på protein med lite korn og karbohydrater. Turgåing og andre lav effekt øvelser har vist seg å redusere stress i disse typene.

A-Type

Binyre typer er vanligvis gjennomsnittlig høyde, har en firkantet ansikt og faste hender, er svært ambisiøse og har vanligvis en sterk overkropp med muskuløse ben. Disse typene er ledere. Det er viktig å få mye trening for å unngå stress relaterte sykdommer og å ikke spise stivelse og protein sammen.

G-Type

Mange som er en Gonadebeskyttelse typen kjærlighet slite jorden og vise en pleie side i sine relasjoner. Du kan være denne typen hvis du er under gjennomsnittet høyde, er stort for kroppen din hodet ditt, har du myke hender og elsker å være i sosiale situasjoner. En kombinasjon av overspising og langsom metabolisme pest G-typer. Ifølge denne dietten, bør folk spise litt i løpet av dagen og avstå fra å spise krydret mat.

GP-Type

Gonade Pituitary typer er svært petite, har små delikate hender og er svært tilpasningsdyktig til å leve i landlige omgivelser. Disse typer svært godt egnet for stress og har en fleksibel mentalitet. De er tilbøyelige til å spise mye sukker og røyking. De bør prøve å spise en rekke matvarer, men avstå fra sukkerholdige godbiter.

Best Vekttap dietter

Folk blir mer helsebevisste. Mange mennesker som er overvektige er kosten for å unngå dårlig helse. Mange diett programmer er tilgjengelig som vil tillate en suksess hvis programmet følges riktig og konsekvent. Å miste vekt er ikke en lett oppgave, men det kan gjøres hvis du er bestemt.

Weight Watchers

The Weight Watchers programmet har eksistert i mange år. Dette programmet er basert på et poengsystem, med flere poeng tilgjengelig for du holder deg innenfor antall poeng. Ukentlige møter bidra til å holde deg ansvarlig. Dette programmet oppfordrer deg til å spise sunt og innlemme øvelsen i din vekttap innsats. Det er ingen forbudte matvarer, men poenget systemet må følges. God ernæring er stresset. Dette er en svært fleksibel program. Online-bare medlemskap er også tilgjengelig. Ulike prisalternativer er tilgjengelig og spesifikk for ditt område.

Nutrisystem

Nutrisystem vekttap programmet selger sine prepackaged næringsrike måltider på Internett. Måltidene kommer på døren din - alt du trenger å gjøre er å varme dem opp og spise dem. Det er ikke nødvendig for fremstillingen. Nutrisystem programmet fungerer ved å tillate deltakerne å spise sine sunn og næringsrik, lav-kalori måltider. Det er ingen unødvendig tid brukt på kjøkkenet, hvor de fleste Kosten kan komme i trøbbel hvis de henger rundt lenge. Omtrentlig kostnad for én måneds forbruk av mat er 300 dollar.

Jenny Craig

Den Jenny Craig programmet først startet i USA i 1985 Prinsippene for programmet er basert på sinnet, mat og kropp-tilkobling i å få vekttap suksess. Deltakerne lærer porsjonskontrollerte spise, måter å øke aktivitetsnivået og hvordan å balansere livet sitt til å holde seg friske. På dette programmet, kjøper du Jenny Craig måltider som er ernæringsmessig balansert, prepackaged måltider basert på kaloritelling. Dette programmet kan gjøres online, hvis ønskelig. Ulike alternativer betalings er tilgjengelige.

The Fat Smash Diet Plan

The Fat Smash Diet Plan


The Fat Smash Diet plan er en 90-dagers vekttap program som består av fire faser og er fremmet av sin skaper, Dr. Ian Smith, MD, som en diett plan som gir fleksibel lav-fett menyalternativer og som oppfordrer sunn livsstil endringer som regelmessig mosjon.

Fase 1 - Avgiftning

Den første fasen av Fat Smash Diet er laget for å bli kvitt eller kroppen for giftstoffer som koffein og alkohol over en ni-dagers periode og måltider involverer hovedsakelig frukt og grønnsaker med noen melkeprodukter og eggehviter tillatt. Det er ingen grense for hvor mye deltakerne kan spise i løpet av fase én og inkluderer 30 minutter med aerobic trening etter middagen.

Fase 2 - Stiftelsen

Under fase to av dietten matinntaket økes til å omfatte flere proteinkilder som hele egg og magert kjøtt og gir mulighet for to ts salt per dag og ubegrenset bruk av urter og krydder. Vektløfting og andre typer anaerobe øvelser er innlemmet i denne fasen i 35 minutter om dagen, fem dager i uken.

Fase 3 - The Construction

Byggefasen av dietten varer i fire uker, og består av fire daglige måltider som gir mulighet for større porsjoner av mat, inneholder hele korn, sjenerøse porsjoner med frukt og grønnsaker og 45 minutter med daglig mosjon.

Fase 4 - The Temple

Alle typer mat er tillatt under den fjerde fasen av dietten inkludert hvite samt tre øl eller glass vin per uke. En time med moderat til intens trening i en time per dag, er fem ganger i uken også en del av denne fase.

"The Fast Diet" av Michael Mosley

"The Fast Diet" av Michael Mosley


Basert rundt planlagt, periodisk faste, hevder Fast Diet å stimulere vekttap, forbedre helsen og forlenge livet ditt. MayoClinic.com kardiolog Martha Grogan sier det finnes bevis på at en og annen faste kan nytte for din helse, men Fast Diet kan ikke være en god vektkontroll valg for alle slankere. Ikke start denne dietten til du har snakket med legen din om mulige fordeler og ulemper.

Bakgrunn

The Fast Diet ble utviklet i 2012 av den britiske legen, medisinsk journalist og BBC dokumentar produsent Michael Mosley. Etter hans lege fortalte ham at han var overvektig, pre-diabetiker og nødvendig medisinering for sin høyt kolesterolnivå, Mosley studert vitenskapelig forskning utført på faste og bestemte seg for å prøve planlagt kalori begrensning på seg selv. Han dokumenterte sitt eksperiment med periodisk faste i BBC-dokumentar, "Horizon:. Eat, Fast og leve lenger" Mens på sin faste plan, Mosley tapt nesten 20 pounds, får hans kolesterol og blodsukker nivåer under kontroll. I 2013 utga han "The Fast Diet: gå ned i vekt, holde seg frisk og leve lenger med Simple Secret of Intermittent Fasting" med mote og helse forfatter Mimi Spencer.

Grunnleggende

The Fast Diet instruerer tilhengere til å følge en 5: 2 regelen - hver uke, spise normalt for fem dager og faste i to dager. På de raske dager, vil du forbruke bare en firedel av din normale daglige kaloriinntak. For den gjennomsnittlige mann, dette er ca 600 kalorier; for en kvinne, er det ca 500 kalorier. Mosley og Spencer stress som å være vellykket på Fast Diet, bør du spise sunn mat i moderate mengder på de fem "frie" dager og fokus på mat med høyt protein og fiber i løpet av de to fastedager, for eksempel sjømat, kjøtt og grønnsaker. Du kan dele dine fastedager opp i løpet av uken; Du kan også dele dine fastedag kalorier i flere små måltider eller ett stort måltid.

Fordeler

I 2010, en studie publisert i "International Journal of Obesity" fant at kvinner på en 5: 2 diett ligner på Fast Diet mistet så mye vekt som kvinner etter en typisk lav-kalori diett. Andre studier, blant annet en "American Journal of Clinical Nutrition" review fra 2007, har konkludert med at den type periodisk faste oppmuntret i Fast Diet kan redusere risikoen for hjertesykdom, kreft og type 2 diabetes, men mer forskning er nødvendig. Planen er fleksibel og ikke begrenser Kosten fra å spise spesielle matvarer. Å vite at det er bare to lav-kalori dager hver uke kan gjøre det lettere for tilhengere til å feste med programmet langsiktig.

Ulemper

Mange av forskningsstudier brukes til å fremme fordelene av Fast Diet, også de som kobler faste med et lengre liv, ble utført bare på dyr; resultatene har ikke blitt gjentatt i menneskelige forsøk. Diabetikere, gravide eller ammende kvinner, barn og de som har blitt diagnostisert med en spiseforstyrrelse som anoreksi bør ikke forsøke Fast Diet. Unngå diett hvis du er på en reseptbelagte medisiner som blodfortynnende warfarin - Mosely advarer planen kan øke mengden av tiden det tar for blodet å koagulere. Ikke start programmet hvis du er syk eller utvinne fra en medisinsk prosedyre. På fastedager, kan du oppleve tretthet, humørsvingninger, dehydrering eller problemer med å sove.

South Beach Fase 1 Diet

The South Beach Diet er en populær vekttap plan. Dietten Planen understreker viktigheten av å spise riktig kombinasjoner av mat for optimal vekttap. Dietten har tre faser; den første fasen vil bli utredet her.

Betydning

Den første fasen av South Beach dietten er en eliminasjonsfase der du kutte ut alt brød, ris, poteter, pasta, bakevarer, frukt og sukker. Dette eliminering er bare midlertidig, og er ment å hoppe starte din diett.

Time Frame

Den første fasen varer i to uker. Selv om denne første fasen kan være vanskelig, Kosten er oppmuntret av ser frem til andre fase der visse matvarer er tillatt tilbake til kostholdet.

Akseptable Foods

Den første fasen alllows normale mengder magert kjøtt, kylling, kalkun og fisk. Masse grønnsaker er også inkludert, som er egg, magre oster, nøtter og grønne salater med bare 100 prosent olivenolje som dressing.

Hvor mye mat

Tre måltider om dagen pluss to snacks er tillatt i denne innledende fasen. Kaffe og te er ubegrenset, og drikker mer vann anbefales.

Forventet vekttap

I løpet av den første fasen, slankere rapporterer et vekttap på mellom 8 og 13 kg.

Kalorier og porsjonskontroll

Den første fasen er fleksibel og omfatter ikke kalori telling eller del kontroll.

Seven-Day Brown Rice Cleansing Diet

Seven-Day Brown Rice Cleansing Diet


Brun ris inneholder dobbelt fiber av hvit ris. Når hvit ris males, er mye av dets vitaminer og fiberen blir fjernet. Men brun ris beholder de fleste av sine næringsstoffer, inkludert fiber. Fiber renser tarmen ved å skyve toksiner ut sammen med den, som gjør sin vei gjennom systemet. God kolon helse er viktig for kreftforebygging og generelle velvære. Den følgende diett bruker brun ris for å rense kroppen for urenheter.

Ting å spise

Du bør spise mer enn bare ris på en syv-dagers brun ris rensing diett, inkludert noe frukt unntatt bananer og alle grønnsaker unntatt sopp eller mais. All frukt og grønnsaker du spiser må være frisk og organisk, og ingen hermetisert eller frosne frukter eller grønnsaker er tillatt. Grønnsaker bør spises rå, lett dampet, eller ovn stekt. Noen urter og krydder og en liten mengde olivenolje er tillatt. Du kan drikke så mye vann, fersk presset fruktjuice, koffeinfri urtete, eller vann med sitron eller ingefær som du vil.

Forberede Rice

Det er viktig å koke ris grundig for å gjøre den lett fordøyelig. Soaking ris over natten før matlaging bidrar til å myke opp kli i ris korn. Cooking brun ris vil vanligvis ta lengre tid enn hvit ris på grunn av sin høyere fiberinnhold. Pass på at risen du koker er myk.

Omrisset av måltider

Følgende er noen eksempler på måltider du kan spise på en syv-dagers brun ris diett (kosthold er fleksibel, og du kan spise hva du vil, når du vil, så lenge du holder deg til de grunnleggende matvarer er tillatt): Til frokost, har frukt og fruktjuice, urtete, eller sitron vann. Spis brun ris, frukt, eller dampede grønnsaker med urter eller krydder for lunsj. Som en matbit, kan du ha rå grønnsaker eller en hel frukt. Dampet eller bakt grønnsaker med brun ris er en stor tallerken til middag.

Mengden mat du spiser er opp til deg, så lenge du holder deg til disse typer matvarer i syv dager.

Mat som gjør at blodkar Fleksibel og elastisk

Mat som gjør at blodkar Fleksibel og elastisk


Som hjertet ditt slår, arteriene utvide slik at blodet å strømme gjennom dem. Over tid, kan blodårene blir stiv og lite fleksibel på grunn av en oppbygging av plakk. Plakk består av "dårlige" kolesterol og annet avfall i kroppen. Hvis nok plakk bygger seg opp i veggene i blodårene dine, kan alvorlige komplikasjoner oppstår. Sunn mat og matvarer rike på gode kolesterolet kan bidra til å holde blodårene klart.

Omega-3 fettsyrer

Mat som er rik på omega-3 fettsyrer kan bidra til å fjerne dårlige kolesterolet fra blodårene. Tunfisk, laks, tilapia og sverdfisk er alle gode kilder til omega-3 fettsyrer.

Omega-3 fettsyrer kan også finnes i planteriket, ifølge WebMD. Raps, nøtter, soyabønner, og linfrø alle inneholder omega-3 fettsyrer.

Enumettet fett

Enumettet fett er sunt fett som bidrar til å fjerne dårlig plakk fra arteriene. Koke mat i peanøtter eller solsikke oljer for å høste fordelene av dette fettet. Bruk olivenolje som base av en vinaigrette. Avocado er en rik kilde til enumettet fett, så vel som kostfiber. Konsumere nøtter som mandler og peanøtter. Mandelsmør og peanøttsmør er også gode kilder til enumettet fett.

Kostfiber

Kostfiber bidrar også fjerne plakk fra arteriene. Nyt hele korn som bygg, brun ris og fullkornspasta å få rikelig med fiber i kosten. Velg hele korn brød i stedet for loff. Spis havregryn og andre hel-korn korn. Mange frukter er også høy i kosttilskudd fiber, inkludert epler, pærer og bananer.

Sunt kosthold

Spise et sunt kosthold kan holde plakk fra forming i arteriene. Unngå kilder til mettet fett, inkludert rødt kjøtt som biff. Bytt biff hamburgere med de laget kalkun eller soya. Avstå fra å spise kaker, paier, chips, kjeks og andre høy-fett snacks. Spis en diett rik på fargerike frukter og grønnsaker, som inneholder viktige næringsstoffer og er lav i kalorier. Konsumere rikelig med grønne blader, samt gulrøtter, selleri, søte poteter og tomater. Nyt frukt som fersken, ananas, appelsiner og plommer.

Effekten av diett og mosjon

Effekten av diett og mosjon


Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), er den typiske amerikanske dietten klassifisert av oversize porsjoner og usunn mat. I tillegg trenger mange amerikanere ikke får den anbefalte mengden fysisk aktivitet. Voksne 18-64 bør trene på et moderat intensitet i minst fem timer i uken eller på et kraftig intensitet i to timer og 30 minutter i uka. En stillesittende livsstil og dårlige matvaner kan føre til hjertesykdom, diabetes, høyt blodtrykk, hjerneslag og kreft. Med kosthold og trening, kropp og sinn bli sunnere og sjansene for å utvikle kronisk sykdom og andre forhold er redusert.

Sunn vekt

Presidentens råd for fysisk trening holder at kombinasjonen av kosthold og mosjon er den mest kraftfulle verktøy i å nå og opprettholde en sunn vekt. Vekttap og vekt vedlikehold komme ned til kalorier forbrukes gjennom kosten versus kalorier brukt av trening. For å gå ned i vekt, må kroppen bruke mer kalorier enn den forbruker. Gjennom kosthold og mosjon, kan kroppen nå en sunn vekt og redusere kroppsfett. I denne tilstand, er det en redusert risiko for å utvikle kronisk sykdom og andre tilstander assosiert med overvekt eller fedme.

Hjertehelse

Koronarsykdom er forårsaket av oppbygging av fettavleiringer og kolesterol i arteriene som pumper blod til hjertet. En høy-kalori, bidrar høy-fett diett til dette buildup. The American Heart Association anbefaler å spise en diett basert på hele korn, frukt, grønnsaker, magre proteiner som er lav i kalorier og høy i fiber, vitaminer og mineraler.

Trening har også en innvirkning på hjertehelsen. Ifølge University of Maryland Medical Center, hjertet er styrket med trening akkurat som alle andre muskler i kroppen. Jo sterkere hjerte blir, jo lettere det kan pumpe blod, og jo mer åpen og fleksibel blodårene blir.

Mental Helse

The Mayo Clinic har funnet at trening lindrer depresjon og stress. Øvelse utgivelser "feel-good" kjemikalier i hjernen som reduserer følelser av depresjon. I tillegg gir trening en positiv utløp for mestring og sosialisering og hjelper folk få tillit når de oppnår sine mål, eller når de føler seg bedre om sitt utseende.

Mat har også en innvirkning på psykisk helse. En 10-årig studie publisert i 2010 viste at kvinner som spiste en diett høy i fett og bearbeidet mat var mer sannsynlig å føle depresjon og angst. Den Alzheimerâ € ™ s Association siterer også en langtidsstudie som fant fedme, høyt kolesterol og høyt blodtrykk hos middelaldrende voksne økte sjansene for å utvikle demens senere i livet.

For å holde hjernen sunn, anbefaler Alzheimers Association spise mat som mørkhudet frukt og grønnsaker som har høye nivåer av antioksidanter, samt fisk, som er høy er Omega-3 fettsyrer. Dette næringsstoffet er antatt å hjelpe hjernen fungere mer effektivt.

Bone Health

Mat rik på kalsium og vitamin D bygge sterke bein. Disse omfatter melk, yoghurt, ost og fisk. På samme måte kan en diett blottet for disse næringsstoffene forårsake bein å miste masse, som fører til en økt risiko for osteoporose og brudd. Nesten alle av kroppens kalsium finnes i skjelettet. Når kroppen ikke får tilstrekkelige mengder gjennom maten, det tar det fra bein i stedet.

Akkurat som muskler, bein blir større og sterkere gjennom trening. The National Osteoporose Foundation anbefaler regelmessige vektbærende øvelser for å hjelpe folk å bygge sunne bein. Trening er spesielt viktig for barn å hjelpe dem å utvikle bein til sitt høyeste tetthet.

Fleksibel Sigmoidoskopi Forberedelse

En fleksibel sigmoidoskopi er en diagnostisk prosedyre anvendt for å detektere kreft i tykktarmen. I løpet av denne prosedyren, setter inn en lege et langt rør inn i legemet via anus og avanserer til det tykktarmen. Et kamera er festet til den enden av røret som gjør at en lege for å påvise tilstedeværelsen av kreftfremkallende eller cancerøse polypper i kolon og rektum. For å oppnå de beste resultatene, må tarmen være fri for avføring, er derfor forberedelse behandlinger brukes til å rense tykktarmen.

Snakk med legen din

Når du forbereder for en fleksibel sigmoidoskopi, bør en lege vurdere din medisinske historie og eventuelle medisiner allergi å bestemme den beste forberedelsen behandling for å bli tatt. Når en lege velger en metode, bør han eller hun fullt ut forklare behandlingen, gi noen ekstra materialer for å ta med hjem og gi et telefonnummer å ringe for ytterligere informasjon når det er på tide å ta behandlingen.

Det er viktig å spørre din lege om det er noen medisiner du bør ikke ta, som noen kan forstyrre med prosedyren resultater.

Fosfor-Soda avføringsmiddel

Den vanligste fleksibel sigmoidoskopi forberedelse behandling, fosfor-brus avføringsmiddel, er tilgjengelig for kjøp i de fleste stoff butikker. Ca 24 timer før prosedyren er å finne sted, vil du begynne bare fordøye en klar væske diett, som buljong og saft. Etter fire timer, vil du ta 3 spiseskjeer av fosfor-brus forberedelse, som er tilgjengelig i smaker som kirsebær, druer og frukt punch, blandet med 4 gram vann. Så, du drikker tre, åtte unse glass klar væske.

Fire timer etter dette, ta en ny dose, etterfulgt av en annen 8-unse glass klare væsker. Dette mønsteret gjentas inntil fire timer før eksamen, når du slutter å drikke væske helt.

Citrate of Magnesia

Noen pasienter, inkludert de som har lidd hjertesvikt eller har nyresvikt, ta en alternativ fremstilling kjent som citrate av Magnesia. Dette avføringsmiddel er konsumert 20 timer før eksamen. Den øker avføringsmiddel fluid i tynntarmen, noe som i sin tur bevirker en avføring. En full glass vann skal konsumeres følgende ta preparatet for å unngå dehydrering.

Hvordan utvikle en Low Calorie Diet

Hvordan utvikle en Low Calorie Diet


Uansett hva du kaller det - punkter, telle karbohydrater, begrense fett - det legges opp til å redusere kaloriinntaket. En grunnleggende kunnskap om porsjonsstørrelser og standardernæringsmessige målinger utstyrer deg med å utvikle en lav kalori diett som passer din personlige livsstil. Uansett hvordan du pakker det, er den eneste måten å gå ned i vekt for å endre dine spisevaner for å redusere det daglige kaloriforbruket. Men du trenger ikke å gi opp alle dine favoritt mat å gjøre denne jobben for deg så lenge du ser hvor mye og hvor ofte du spiser dem.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din eller en registrert kostholdsekspert for å vurdere din vekt mål, aktivitetsnivå og medisinske forhold. Bestem et sunt nivå av redusert kaloriinntak som vil beskytte din velvære samtidig som du kan kaste den vekten du trenger å miste.

Utdanne deg selv på hvor mange kalorier (karbohydrater, proteiner og fett) finnes i standard del størrelser av dine matvalg. En standard servering av de fleste matvarer går mellom 1/2 og 1 kopp (07:56 gram), men kaloriinnholdet varierer mye mellom ulike matvarer. The American Dietetic Association gir utveksle lister som kan hjelpe deg med å identifisere disse viktige ernæringsmessige fakta når du planlegger din diett.

Del dine anbefalte daglige kalorier inn 3-6 måltider eller snacks fordelt utover dagen. Tillate mer for morgen og ettermiddag når kroppen din mest trenger energi til å brenne i dine daglige aktiviteter. En mindre kveldsmåltid runder ut din nødvendig kaloriinntak for å holde kroppen sunn uten å forlate overflødige kalorier for å somle i systemet ditt mens du sover når bremset fordøyelsen kan bidra til vektøkning.

Design en mal meny som angir hvor mange porsjoner av hva slags mat du kan ha til hvert måltid for å holde seg innenfor de fastsatte kalori grenser. For eksempel kan en 500-kalori frokost inkluderer: tre magert kjøtt porsjoner, en frukt porsjon (1/2 kopp, 60 kalorier), en stivelse servering, to (tre ozs, 175 kalorier.) (1 oz, 80 kalorier.) fett porsjoner (to teskjeer til 2 spiseskje, 90 kalorier), en lettmelk porsjon (1 kopp, 90 kalorier) for totalt 495 kalorier.

Lag et personlig repertoar av menyer for frokost, lunsj, middag og snacks som inneholder dine personlige mat preferanser mens du bor innenfor kalori grenser for hvert måltid. For eksempel kan du fullføre frokost planen ovenfor med 3/4 kopp cottage cheese, 1/2 kopp fersken, 1/2 bagel med fire teskjeer peanøttsmør og en kopp lettmelk. Å gjøre flere alternativer for hvert måltid på forhånd sparer den kjedelige problemene med å telle kalorier på hvert måltid, som fraråder deg fra å fortsette å følge dietten plan. Inkludert noen av dine favoritt mat råder deg til å feste med det.

Hint

  • Du må omskolere kroppen og hjernen til å være fornøyd med mindre som den kulturelle utviklingen mot større del størrelser forhold deg til å tenke at kroppen din trenger mer mat enn det som faktisk er nødvendig for sunn funksjon råder National Center for Chronic Disease Prevention and Health Promotion .
  • Skyld er mot sin hensikt. Vær snill mot deg selv. Hvis du splurge tidvis for en spesiell anledning eller bare fordi, bare kutte tilbake overskudd på et annet måltid eller kompensere med ekstra trening. Poenget er samlet reduksjon i kalorier og endre spisevaner. Innse at kosthold planlegging er en flytende og fleksibel prosess. Hvis du er for rigid med din meny, er du sette deg opp til å mislykkes. I stedet tillate deg selv litt frihet til å spise hva du vil, slik at du vil være mer sannsynlig da å holde seg til planen og oppnå dine vekttap mål.
  • Extreme kalori begrensning, spesielt når fortsatte over en lengre periode kan forårsake alvorlig skade på kroppen din mentale og fysisk funksjon. Utvise ekstrem forsiktighet og fortsett bare under kvalifisert medisinsk tilsyn.
  • Motstå trangen til å ha tilfeldige, ikke planlagte snacks hele dagen. Denne vanen av "beite" visker ut effekten av noe vekttap innsats som det øker kaloriinntaket.

Hva er en fleksibel Sigmoidoskopi?

En fleksibel sigmoidoskopi er en viktig del av utstyret som brukes i screening for tykktarmskreft. En fleksibel slange 60 cm (ca. 23 inches) lang, inneholder sigmoidoscope enheten et kamera for inspeksjon av video-kolon-området.

Usage

Fleksibel sigmoidoskopi er en av to metoder som brukes for å oppdage tykktarmskreft via rektalblødning kilde identifikasjon, strukturell abnormalitet, og bevis og prøvetaking av polypper, malignitet som er en forløper til kreft.

Sigmoidoskopi Versus Koloskopi

De to prosedyrene er relativt like i at de utfører en video probe av tykktarmen området og kan smake eller fjerne polypper (små uregelmessige utvekster på tarmveggen). Hovedforskjellen mellom de to er området som kan inspiseres. For eksempel, er en kolonoskopi stand til å vise hele lengden av tykktarmen, mens sigmoidoscopy kan bare få tilgang til det nedre parti.

Effektiviteten og nøyaktigheten av begge prosedyrene er økt i tandem med en fekal okkult blod test (FOBT). Denne test kan anvendes for å indikere kreft i ethvert område av tykktarmen, og er basert på evnen til å detektere spormengder av blod i avføring, noe som indikerer muligheten for en rekke problemer kolon.

Prosedyre Forberedelse

Tykktarmen må bli renset for å oppnå de mest nøyaktige resultater. Dette innebærer generelt pre-prosedyre diett modifikasjoner og anvendelse av en resept avføringsmiddel, som bestemt av den behandlende lege, basert på symptomene. Denne delen av prosedyren kan ikke benyttes oif det er tegn på overdreven diaré.

Vanligvis vil ingen endring i bruken av reseptbelagte medisiner være nødvendig. Unntaket fra denne ville være en hvilken som helst medisin eller over disk produkt (for eksempel aspirin) som virker som en blod tynnere, noe som reduserer effektiviteten av FOBT, så vel som å øke risikoen for blødning i tilfelle av en polypp biopsi.

Prosedyre

Før starten av en fleksibel sigmoidoskopi prosedyren, er en generell anestesi vanligvis administrert. Prosedyren sjelden forårsaker målbare smerte, de vanligste symptomene være en følelse av press, kramper, oppblåsthet, eller en følelse av fylde. Pasienten vil ligge på venstre side, og sigmoidoscope er satt inn gjennom anus og langsomt beveget gjennom endetarmen og inn i den nedre tykktarm. Tykktarmen er inspisert ved hjelp av en TV-skjerm, slik at undersøkelse av kolon vegger. Biopsier (vevsprøve) av alle mistenkte området kan tas i løpet av denne tiden. Prosedyren tar vanligvis ikke mer enn 15 minutter og kan gjennomføres på så lite som fem minutter.

Risiko

Siden det er administrert av en profesjonell i et kontrollert miljø, risiko forbundet med prosedyren er minimal. Mest vanlig, men sjelden, er punktering av kolon veggen (som krever kirurgi for å reparere) og blødning på stedet av biopsi.

Diabetic Exchange-Diet

For diabetikere, kan administrere et riktig kosthold være en konstant utfordring, men det er en av de ferdighetene som trengs for å holde blodsukkeret i sjakk. Diabetikere ofte tenker i form av matvarer som må elimineres, men glemmer å vurdere matvarer som kan eller bør spises. Den diabetiker utveksling kosthold, designet av American Diabetes Association (ADA), er en av de enkleste måter å planlegge delikate og næringsrike måltider.

Hvordan dietten Works

Den diabetiske utveksling diett deler de fleste matvarer i seks grunnleggende grupper: brød / stivelse, frukt, grønnsaker, melk, kjøtt / protein og fett. De brød / stivelse, frukt, grønnsaker og melk er alle vurdert en del av karbohydrat gruppen. ADA har også en liste over andre karbohydrater, som for eksempel kaker, paier og puddinger, som kan være kombinasjons matvarer, ved hjelp av utveksling fra stivelse, frukt eller melkelister, eventuelt i kombinasjon med fett, og en liste over svært magert kjøtt og kjøtt substitutter. Utveksle lister også "gratis" mat som kan spises i moderate mengder i løpet av dagen.

Arbeid med en kostholdsekspert for å lage en personlig anbefaling for den spesifikke antall sentraler du trenger fra hver matvaregruppe. Din kostholdsekspert vil også hjelpe deg å avgjøre den riktige måten å spre dine børser utover dagen. Måltid planer vanligvis er delt inn i tre måltider og 2-3 mellommåltider, men dette kan justeres av legen din eller ernæringsfysiolog hvis dette ikke passer inn i din daglige rutine. Disse beslutningene ta hensyn din treningsplan, tidspunktet for insulininjeksjoner eller andre medisiner, og om du trenger å gå ned i vekt eller redusere kolesterol eller blodtrykk.

Utvekslingen kosthold gjør det enkelt å spise en rekke matvarer samtidig som den er i samsvar med din karbohydratinntak. Det gjør det også lettere å være fleksibel fordi matvarer kan erstattes lett så lenge du spiser samme antall porsjoner fra den samme listen. For eksempel, to skiver av redusert kalori brød, en tortilla, eller en tredjedel kopp pasta er alle ett stivelse utveksling. Hvis du opprinnelig planlagt spaghetti til middag, men føler at taco i stedet, kan du bytte pasta for en tortilla.

Fordeler

Ett av målene med noen diabetes måltid plan er å nå og opprettholde normale blodsukkernivåer. Medisinering nivåer må koordineres med karbohydrater og kaloriinntaket. Utvekslingen kosthold kan være spesielt gunstig for insulinbrukere, fordi det gjør det lettere å regne ut din carb inntaket og være sikker på at du tar riktig insulindosen.

Forsiktighetsregler

Ikke gjør noen diett eller medisiner endringer uten å rådføre deg med legen din. Hvis din diabetes er godt kontrollert, og det er ingen andre problemer som ville kreve en endring, kan legen anbefale at du bo hos din nåværende kosthold.

Diet Mat levert på døren

Innlemmelsen av World Wide Web og 24/7 medier har etablert en mengde diett selskaper, hver lovende å kaste pounds og gi balansert ernæring. En rekke selskaper har tatt dette et skritt videre ved å innføre leveringsalternativer, slik at diett mat leveres fersk til din dør. Her er en god strategi for å finne den beste dietten mat levering service.

Finn noe som passer dine behov

Velg diett plan som passer dine behov. Diett planer kommer i alle former og størrelser. De fleste dietter krever en streng følgende av tre sunne daglige måltider og fjerning av de fleste om ikke alle søtsaker og fett. Diett mat levering selskaper har ulike planer og imøtekomme til en bestemt diett eller interesse. Kartlegge din plan før du søker etter et produkt. Hvor mye vekt vil du miste, og hvor raskt? Er det noen matvarer du nekter å spise eller er allergisk mot?

Beliggenhet

Butikk basert på plassering. Selskaper som Bistro-MD og Diet-to-Go skipet til hvor som helst i USA. Disse to selskapene tilby rimelige planer (med et gratis måltid eller måltider inkludert) og er svært fleksibel takket være deres shipping range. Andre diett selskaper som 5 Squares, Diet Gourmet og California Chef Services er fantastiske slanke tjenester, men skipet til bare noen få utvalgte stater eller regioner. For en oversikt over internasjonale diett mat selskaper, sjekk ut Resource delen.

Alternativer

Velg en diett alternativ (hvis aktuelt) og foretrukket fraktmetode. Noen tjenester vil gi kun én diett alternativ mens andre, mer individualistiske, bedrifter (som DineWise) tillate kundene å velge alternativer ned til den enkelte måltid. Noen selskaper kan inkludere forsendelse gratis, mens andre vil sannsynligvis gi en flat sats eller serie av forsendelsesmetode. Finn den plan som passer dine behov best.

Quick Vekttap Diet Meny

Hvis du er interessert i å miste vekt raskt uten at det går din helse, South Beach Diet tilbyr menyer av deilige, hjerte-sunn mat som vil hjelpe deg å miste mellom 8 til 18 pounds i de første to ukene av dietten. Med noen retningslinjer kan du gjøre gode menyvalg mens slanking.

Frokost

Fase 1

Spise to skiver av Canadian bacon; en omelett laget av to egg, urter og lav-fett ost; og en kopp usøtet urte te. Du kan variere denne menyen på en måte som inkluderer protein, grønnsaker og en usøtet drikke. Siden det ikke er noen grenser for hvor mye av disse typer mat du kan konsumere (innen rimelighetens grenser), kan du spise så mye som du føler at du trenger å være full.

Mid-morgen snack

Klipp opp en rød paprika, og dypp skivene i en lav-karbohydrat bønne eller grønnsak dip. Spis seks ristede mandler, og drikke et glass V-8 juice eller urte usøtet te. Prøv å spise minst ett protein og en vegetabilsk kilde på hvert av dine to snack ganger.

Lunsj

Grill en kyllingbryst i olivenolje og rosmarin. Lag en kastet salat med friske romanosalat, paprika, agurk, tomater, en halv et kokt egg, fire smuldret valnøtter, saften av en halv presset sitron og olivenolje. Dryss 2 gram av lav-fett geitost og friske urter over salaten for ekstra smak. Drikk vann eller usøtet urte te. Lunsj bør inneholde et protein og et vegetabilsk, samt en usøtet drikke. Du kan variere menyen din, og porsjonene er fleksibel, i grunn, men sørg for at du får disse typer matvarer i det daglige lunsj.

Afternoon Snack

Spis fem mandler eller 14 ristede solsikkefrø. Stappe et stykke selleri med 2 ss hjemmelaget tunfisk salat. Drikk en 8-unse glass vann. Som med din mid-morgen snack, prøv å inkludere minst ett protein kilde og en vegetabilsk kilde.

Middag

Spise en liten salat av blandet salat i olivenolje og en bakt eller grillet svinekotelett med sort pepper, salt og olivenolje. Har to porsjoner grønnsaker, inkludert en porsjon belgfrukter og en servering av fersk brokkoli, spinat, erter eller sennep greener. Drikk usøtet urte te eller vann med middag, og inkluderer en dessert på opp til 75 kalorier - mints, harde drops, en sjokoladebit eller diett pudding er alle gode valg. Ta med minst en porsjon protein, flere porsjoner grønnsaker og en liten mengde av meieriprodukter, hvis du vil, for middager. Du kan bruke opp til to spiseskjeer av fett i matlagingen eller i dressing på din salat.

Diabetic Koloskopi Diet

En koloskopi er en prosedyre utviklet for å oppdage magesår, betent vev og abnormaliteter som polypper og svulster inne i tykktarm og endetarm. En fleksibel kameraet er ført inn i rektum for å søke etter slike uregelmessigheter. Eventuelle funnet polypper i tykktarmen kan fjernes på samme tid. Diabetiske pasienter trenger til å følge spesielle forhånds procedure instruksjoner for å redusere risiko for hyperglykemi eller hypoglykemi før og i løpet av denne prosedyren.

Pre-Koloskopi Diet

På dagen før prosedyren, stokk med en lav fiber, høy protein og karbohydrat diett. Ta din diabetes medisiner som foreskrevet. Spis en lett frokost bestående av egg og hvitt brød eller yoghurt. Ikke forbruke noe kjøtt, havregryn, frokostblandinger eller frukt. Før 14:00, spise en lett lunsj bestående av karbohydrater og magre proteiner som skinn kylling eller fisk, stenfrie grønnsaker og frukt, og hvitt brød eller pasta. Skyv klare væsker hele dagen. Disse inkluderer vann, te og kaffe uten krem, italiensk is, sorbet, Gatorade, Jell-O, popsicles, eplejuice og buljonger. Det er viktig ikke å drikke noe med rød, blå eller lilla farge lagt. Disse tilsetningsstoffene kan skew dine testresultater.

Pre-Koloskopi Betraktninger

Enhver prosedyre som krever at du endrer dine planlagte måltid planer vil påvirke forvaltningen av blodsukkernivået. Prøv å planlegge dine avtaler for tidlig på dagen slik at du kan spise og ta diabetes medisiner så nær sin planlagte tiden som mulig. Inntil etter inngrepet, vil det være viktig å strengt overvåke blodsukkernivået hver time. Ta deg god blodsukkermåler og strimler med deg til prosedyrene. La teknikeren vite hvis du mistenker at du har en ugunstig lavt blodsukker reaksjon under testen. Ta en umiddelbar kilde til sukker til prosedyren i tilfelle du trenger å behandle en lavt blodsukker hendelsen.

Post-Koloskopi Betraktninger

Ta din diabetes medisiner med deg til prosedyren. Så snart det ender, ta medisiner og spise din vanlige måltid for å unngå lavt blodsukker hendelsen. Følg spesifikke instruksjoner som er gitt før du forlater koloskopi området. La de ansatte vet hvis du opplever noen kvalme eller ubehag i magen som følge av koloskopi medisiner. Vent til kvalme passerer eller spør legen din om du kan ta en over-the-counter syrenøytraliserende for å lindre disse symptomene. De fleste pasienter kan gjenoppta normale aktiviteter dagen etter inngrepet.