Digidexo.com

fatigue behandling

Fibromyalgi Fatigue Behandling Medisinering

Fibromyalgi Fatigue Behandling Medisinering


Fibromyalgi er karakterisert ved svekkende smerte og tretthet. Flere behandlinger er tilgjengelige, men inklusive medikamenter.

Diagnose

The American College of Rheumatology utviklet en liste over symptomer som inkluderer utbredte muskelsmerter på 11 av 18 "ømme punkter", leddsmerter, tretthet, søvnforstyrrelser, og kognitiv dysfunksjon.

Symptomer

Ifølge National Fibromyalgi Association (NFA), er fibromyalgi trøtthet mye mer enn tretthet: "Det er en gjennomgripende, altomfattende utmattelse som kan forstyrre selv de mest grunnleggende og enkle daglige aktiviteter."

Medisinering

Cymbalta, et antidepressivum, og Lyrica, en krampestill --- som begge har blitt godkjent av US Food and Drug Administration som fibromyalgi behandlinger --- kan hjelpe tretthet og smerter, sier NFA. Ifølge Dr. Michael Brown, kan sentralstimulerende midler som Ritalin (en ADD behandling) være foreskrevet for å holde deg våken på dagtid.

Trening

Leger anbefaler ofte mild trening for fibromyalgi lider, så lenge du tåler det. Trening hjelper til å bygge utholdenhet, noe som kan redusere tretthet.

Sleep forordning

Fibromyalgi ekspert Dr. Mark Pellegrino sier at anti-angst medisiner og søvn hjelpemidler kan hjelpe deg å sovne eller få dypere søvn, for å redusere tretthet på dagtid.

Alternative behandlinger

Massasje kan slappe muskler og bedre søvn. Forskning pågår for rollen som utilstrekkelig vitamin B-12 og D i fibromyalgi, rapporterer NFA. La legen få vite om eventuelle over-the-counter kosttilskudd du tar.

Natural Cure for ekstrem trøtthet

Natural Cure for ekstrem trøtthet


Selv om mange mennesker opplever perioder med tretthet, er mange andre plaget med ekstrem tretthet som kan vare i dager eller uker av gangen. Denne kronisk tretthet er ikke bare skadelig for sine følelser som det kan være følelsesmessig forstyrrende for kontinuerlig bli oppbrukt, men det kan føre til alvorlige komplikasjoner til andre områder av livet hvis de er for trøtt til å fungere på jobb.

Årsaker til ekstrem trøtthet

Mange ulike faktorer kan bidra til ekstrem trøtthet. En av de viktigste årsakene til kronisk, er ekstrem trøtthet et dårlig kosthold. Når vi ikke klarer å forsyne kroppen med nødvendige næringsstoffer som den trenger, kan den slås ned og få oss til å bli utmattet i et middel til å få oss til å hvile slik at kroppen kan reparere skadede celler.

Stress er også en viktig årsak til ekstrem trøtthet. Når vi er konstant stresset, den mentale spenningen som vi føler gjør at resten av kroppen vår til å bli spent opp og ute av stand til å slappe av. Som vår kroppens muskler forblir spent, er enorme mengder energi brukt som etterlater oss følelsen konstant utmattet.

Mange medisinske tilstander kan bidra til ekstrem trøtthet. Vitaminmangel og tilstander som anemi ofte føre til ekstrem tretthet.

Extreme Fatigue Behandling

Det første trinnet i naturlig behandling av ekstrem trøtthet er å evaluere din diett. Hvorvidt en dårlig kosthold er den ledende årsaken til din trøtthet eller ikke, endre kostholdet til å inkludere alle naturlige, vil hele matvarer bidra til å gjenopprette energi og gi kroppen din med de næringsstoffene den trenger for å fungere skikkelig.

Selv endre kostholdet til å inkludere rike, vil næringsrik mat bidra til å gi energi og bekjempe tretthet, bør du også vurdere å legge visse kosttilskudd til kosthold. Magnesium og kalium kan bidra til å beskytte kroppen mot tretthet og er mineraler som mange mennesker ofte mangler tilstrekkelige mengder, som er natrium og sink. Legge til et kalsiumtilskudd er også viktig fordi det hjelper kroppen din til å slappe av naturlig og hvile, som også vil bidra til å forhindre trøtthet oppstår.

Enten ekstrem trøtthet er stress relatert, kan ved hjelp av visse belastningsreduserende teknikker også bidra til å redusere tretthet. Yoga, meditasjon, pusteøvelser og lett fysisk trening hver dag vil bidra til å redusere muskelspenninger som kan tappe kroppen for energi. Disse teknikkene også bidra til å fremme sunn cellular funksjon som kan redusere tretthet som er forårsaket av andre faktorer.

Naturlige måter å behandle Adrenal Fatigue

Naturlige måter å behandle Adrenal Fatigue


Binyrene sitte på toppen av nyrene og produserer mer enn femti hormoner som er nødvendige for livet. Symptomene på binyretretthet inkluderer morgen trøtthet, cravings for mat med høyt salt og fett, økt allergier, depresjon, mangel på energi, og redusert libido. Det er naturlige måter å behandle binyretretthet.

Pregnenolon

Pregnenolon er et svært viktig supplement for dem som lider av binyretretthet. Pregnenolon er merket som et hormon, men er egentlig et sammensatt som andre hormoner er gjort. Hvis du føler utbrenthet, så du kan være lite på slike hormoner, og må kanskje prøve pregnenolone supplement. Det kan bidra til å bekjempe allergi, produsere mer energi, og kjempe smerter.

Rhodiola

Rhodiola er en helt naturlig urt å bidra til å øke energinivået utover dagen. For best resultat, bruk om morgenen før du spiser med varmt vann eller te.

Vitamin C

Vitamin C er viktig for å bekjempe enhver sykdom eller sykdom inkludert binyretretthet. Vitamin C gir en reduksjon i inflammasjon, så vel som en reduksjon i histaminnivåene for allergi lidende. Bygg opp din vitamin C nivåer for å 8,000- til 12.000-milligram per dag.

Asiatisk ginseng

Asiatisk ginseng er en utmerket kinesisk urt for behandling av binyretretthet. Det er mange fordeler ved å bruke asiatisk ginseng. Det kan bidra til å lette stress og det har vært kjent for å ha en direkte effekt på binyrene. Asiatisk ginseng bør ikke blandes med sentralstimulerende midler.

Licorice Extract

Kortisol, også kjent som den stresshormon, er produsert av binyrene. Ved å opptre akkurat som hormonet kortisol, kan lakris ekstrakt hjelpe behandle binyretretthet.

Trening og ernæring

God trening og ernæring er viktig for behandling av binyretretthet. Spise mat rik på vitaminer og mineraler er en god måte å behandle symptomer på binyretretthet. En høy potens multi-vitamin og B-kompleks vitamin kan bidra til å lette utmattelse. Matvarer som for eksempel grønne grønnsaker, hele korn, og bær er gode mat å spise for å få vitaminer og mineraler en person som lider av adrenal fatigue behov.

Slik behandler Chronic Fatigue Syndrome

Kronisk utmattelsessyndrom er en vanskelig tilstand å ha. Ikke mange mennesker er kjent med den og dens symptomer. Hver person som lider med kronisk utmattelsessyndrom er annerledes. Men det er noen vanlige måter hver lidende kan følge for å hjelpe administrere den.

Bruksanvisning

Slik behandler Chronic Fatigue Syndrome

•  Finne riktig lege eller annet medisinsk faglig er av største betydning. Finn noen som er i stand til å diagnostisere og behandle kronisk utmattelsessyndrom. Det er noen spesialister, slik som indre, orthopedists og revmatologer, som kan tilby hjelp. Uansett hvem du velger, må de være i stand til å fungere godt med deg og din familie. En familie utøveren som forstår tilstanden kan være det beste alternativet.

Kontroller at din familie og venner forstå dine symptomer og behandlinger. Hjelpe dem til å innse dine begrensninger, og hvordan disse begrensningene kan endre seg på en daglig basis. Dele dine følelser med dem og la dem til å dele sine følelser med deg også. De kan være et vell av informasjon og kan bli flinkere til å spore dine symptomer og fremgang enn du er. Kommunikasjon med de som er nærmest deg er nøkkelen i å håndtere kronisk utmattelsessyndrom.

Støttegrupper er et must. Finn en støttegruppe i nærheten av deg og delta på møter så ofte som mulig. Bli venner med andre i gruppen. Lene seg på de venner om hjelp når du lever med kronisk utmattelsessyndrom. La dem lene seg på deg, også. Støtte grupper, og spesielt tilretteleggere, har informasjon om de nyeste behandlinger og medisinske fagfolk som virkelig kan hjelpe, samt tilby måter å leve bedre med denne sykdom.

Vær nøye med å overvåke humøret. Følg nøye med på tegn på depresjon, som er et stort problem for dem som lider av kronisk utmattelsessyndrom. Skyld du føler fordi du ikke er i stand til å gjøre de tingene du ønsker og trenger å være overveldende. Spør de som er nærmest til deg å hjelpe deg med å overvåke eventuelle endringer i humør og ha dem fortelle deg hvis de oppdager tegn på depresjon.

Lag en daglig journal på hvordan du føler deg og dine nåværende behandlinger. Ta med dine aktiviteter i dette tidsskriftet. Se etter mønstre som kan hjelpe deg å håndtere bedre med kronisk utmattelsessyndrom. Verve familie, venner og til og med kollegaer (hvis du fortsatt er i stand til å arbeide) for å hjelpe deg å se etter mønstre. Del denne journalen med dem du føler kan hjelpe deg med å tyde disse mønstrene, som din lege og din familie.

6. Ta en aktiv rolle i behandlingen. Snakk ditt sinn med medisinske fagfolk og sørge for at du blir hørt. Du vet kroppen din bedre enn noen andre noensinne kunne. Stille spørsmål. Det finnes ingen dumme spørsmål når det kommer til din helse med unntak av den du ikke spør. Del ny informasjon med legen din.

Slik behandler Medfølelse Fatigue

Slik behandler Medfølelse Fatigue


Medfølelse trøtthet er en type kronisk stress eller "emosjonell utmattelse" oppleves av omsorgspersoner som ofte står overfor andres lidelser, midlertidig redusere deres evne til å føle medlidenhet. Symptomene varierer fra individ, men vanligvis inkluderer apati, tristhet eller depresjon, tretthet, søvnvansker, irritabilitet, konsentrasjonsvansker eller fullføre oppgaver, økt fravær eller vedtakelsen av usunn coping mekanismer, som for eksempel rusmisbruk. Proaktiv egenomsorg kan hjelpe deg å unngå eller behandle symptomer på medfølelse tretthet.

Bruksanvisning

Sett klare grenser i ditt personlige og profesjonelle liv for å beskytte deg mot utbrenthet. Dette kan bety å skru ned ekstra ansvar når det er mulig, be om hjelp når du begynner å føle seg overveldet eller regelmessig sette av tid til deg selv.

Utvikle og vedlikeholde et nettverk av folk som støtter og bryr seg om deg. Inkluder venner og familiemedlemmer som lytter godt og gjør at du føler deg godt om deg selv.

Spis en sunn diett, holde seg hydrert og ta alle nødvendige medisiner eller kosttilskudd. Disse trinnene kan bidra til å bekjempe virkningene av medfølelse trøtthet på immunsystemet.

Tren regelmessig. Trening hjelper å avlaste stress og forbedrer immunsystemet funksjon og generelle helse. Avspenningsteknikker, for eksempel yoga eller meditasjon, kan også bidra til å avlaste stress.

Balance omsorgsansvar med andre aktiviteter, spesielt de du synes er morsomt, for eksempel hobbyer eller fysiske, sosiale eller åndelige aktiviteter.

Søk profesjonell rådgivning om dine medfølelse fatigue symptomene ikke bedres med egenomsorg. Også søke profesjonell behandling hvis du sliter fra rusmisbruk, inkludert alkohol og reseptbelagte eller illegale rusmidler.

Hvordan behandle Crashing Fatigue

Hvordan behandle Crashing Fatigue


Krasje tretthet er en ødeleggende tilstand som er vanligvis forbundet med overgangsalderen. Kroppen føles helt utmattet selv uten fysisk anstrengelse. Utmattelsen kan ikke bli hjulpet av å sove eller spise, og kan føre til mangel på appetitt og konsentrasjon, samt depresjon og irritabilitet. Krasje tretthet er antatt å være forårsaket av hormonelle endringer kvinner gjennomgår i løpet av overgangsalderen. Vellykket behandling innebærer vanligvis en blanding av endringer og medisiner livsstil.

Bruksanvisning

Lær avslapningsøvelser, for eksempel meditasjon eller yoga. Dette bør regelmessig praktisert å holde puste på en langsom, forfriskende rente, og til å slappe av muskler og ledd.

Hold deg til en rutine å gå til sengs og våkne opp på samme tid. Dette vil hjelpe deg til å etablere en sovende rutine og vil også bidra til å hindre deg fra å bruke for lang tid i sengen.

Sjekk din diett. Pass på at du spiser minst to timer før du går til sengs, slik at magen til å begynne å fordøye maten. For å bidra til å bekjempe tretthet, spise et utvalg av frisk frukt og grønnsaker, samt matvarer som mandler, fiken og dadler.

Skjær ut vanedannende stoffer som alkohol, nikotin og koffein. Disse kan alle påvirke søvnen og gjør tretthet verre.

Forskning alternative behandlinger som massasje, aromaterapi og akupunktur. Diskuter dine ideer med helsepersonell, og be om anbefalinger. Sørg for at du kun motta behandling fra en sertifisert person. Din lokale helse Styret bør ha en liste over registrerte fagfolk.

Snakk med legen din om mulige medisiner. Hormonbehandling, eller HRT, er en vanlig foreskrevet medisiner for å krasje tretthet. Du kan også være foreskrevet søvn hjelpemidler. Alle medisiner kommer med bivirkninger. Disse bør være fullt diskuteres med legen din slik at du kan foreta en informert beslutning.

Ta kontakt med en alternativ helse for å diskutere andre mulige løsninger. Det er vanligvis to typer urter foreslåtte: phytoestrogen, som inneholder plante østrogen, og ikke-østrogen urter, som stimulerer kjertler for å hjelpe deg med å produsere mer østrogen naturlig. Alternative løsninger kan også ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner du tar.

Tips og advarsler

  • Konsultere legen din før du begynner å ta noen medisiner eller behandlingsforløpet, for å sikre ulike medisiner er kompatible.
  • Sørg for at soverommet er et godt sovemiljø. Du bør ha en komfortabel madrass, nok puter og rommet bør være mørkt og kjølig. Bruk soverommet kun for å sove.

Slik behandler Fatigue

Slik behandler Fatigue


Trøtthet kan la deg trøtt, sliten eller mangel på energi. Det kan være mange årsaker til trøtthet, og selv om det kan være en naturlig reaksjon på fysisk eller mental utmattelse, søvnmangel eller kjedsomhet, kan tretthet være et tegn på en mer alvorlig tilstand. Det er viktig å søke hjelp når du får en god natts søvn eller endre miljøet hjelper ikke. Føler vedvarende utmattet kan bli et langvarig problem som påvirker livskvalitet, men det finnes måter lider kan hjelpe klare det.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en medisinsk faglig. Fatigue har mange årsaker, og legen din vil vite mønsteret av tretthet for å fastslå den underliggende årsaken. Forhold som anemi, depresjon eller en underactive skjoldbruskkjertelen kan føre til tretthet, ifølge Medline Plus. Fatigue kan også følge sykdommer som lupus, diabetes og visse infeksjoner, så legen må utelukke eventuelle underliggende medisinske årsaker.

Forbedre søvnen din rutine. Bupa anbefaler går til sengs og stå opp på samme tid hver dag og samtidig unngå naps i løpet av dagen. Lag et par pre-søvn ritualer som å lytte til avslappende musikk, drikke varm melk eller ta et varmt bad som vil forberede kroppen din for søvn. Unngå koffein, sigaretter og tunge måltider før sengetid. Ideelt sett bør soverommet være mørkt, stille og jevn temperatur. Noen mennesker liker å skrive ned noen endelige tanker om dagen i en journal for å unngå å ligge våken hele natten tenkning.

Spis sunn, godt balanserte måltider jevnlig hele dagen, og drikk rikelig med vann. Ditt kosthold kan ha en betydelig innvirkning på hvordan du føler deg, og det er derfor viktig å kontrollere vekten. Reduser koffein og alkohol inntak, spesielt om kvelden, som både kan være sentralstimulerende midler. Spør legen din om å ta en daglig multivitamin.

Utfør regelmessig mosjon. Bupa foreslår å gjennomføre 30 minutter med moderat intensitet aktivitet minst fem dager i uken. Videre kan aktiviteter som yoga også hjelpe deg med å slappe av. Trening kan også bidra til å forbedre og vedlikeholde din følelse av velvære og kan bidra til å øke energinivået.

Overvåk arbeid og personlige plan, og om nødvendig endre dine omstendigheter for å skape en mer balansert livsstil. Dette kan bety å skifte jobb eller håndtere et forhold problem. Skrive ned en liste over ting som at du føler utmattet kan hjelpe deg med å tenke på forskjellige måter å håndtere dem, slik at du føler mindre bærer i fremtiden.

Adrenal Fatigue naturlig behandling

Adrenal Fatigue naturlig behandling


Adrenal tretthet, snarere enn å være en spesifikk sykdom, refererer til en gruppe av symptomer. Binyretretthet anses å være en mildere form for binyreinsuffisiens, som oppstår når binyrene ikke produserer nok hormoner. Ifølge Mayo Clinic, er det ikke tilstrekkelig bevis for binyretretthet som en akseptert tilstand. Noen naturlige behandlinger inkluderer sunn ernæring og mosjon.

Identifikasjon

Ifølge NaturalNews.com, mulige symptomer på binyretretthet inkluderer salt cravings, tretthet, depresjon, nedsatt libido, en manglende evne til å takle stress, følelse ør og muskelsvakhet.

Advarsel

Når du føler deg trøtt, kan du prøve å fylle bensin selv med koffein og sukkerholdig snacks. Dette gir ikke en sunn, langsiktig løsning, så vil du bare lider av en energi "crash" i et par timer.

Misforståelse

Det siste du kan føle at du gjør når du lider av binyretretthet er trener. Men trener kan gi deg en energi boost - prøve aktiviteter du vil nyte, for eksempel yoga, svømming eller turgåing.

Ernæring

Spis for langvarig energi. Spis regelmessige måltider med magre proteinkilder og komplekse karbohydrater, samt rikelig med grønnsaker og frukt; avstå fra å spise junk food. Din generelle ernæring er viktig for å støtte funksjon av binyrene.

Kosttilskudd

Du kan supplere din diett med vitaminer, spesielt B-kompleks vitaminer og vitamin C. Ifølge kvinner til kvinner, andre kosttilskudd som kan være nyttig for behandling av binyretretthet inkluderer Astragalus, sibirsk ginseng, Cordyceps (en sopp), golden rot og lakris rot.

Alternativ behandling for Adrenal Fatigue

Binyretretthet syndrom (AFS) er et resultat av konstant stress som fører til utmattelse av binyrene. Alternativ behandling for binyretretthet er utviklet for å helbrede kroppen naturlig å gjenopprette binyrene funksjon og øke energinivået.

Nutritional Supplements

Urte kosttilskudd inkludert ginseng, ashwagandha, magnesium, lakris og ingefær kan bidra til å gjenopprette energi og støtte binyrene.

Dype avslapping teknikker

Ekstra søvn og lange perioder med hvile er nødvendig for å roe ned kroppen og redusere spenningen; dype avspenningsteknikker kan også bidra til å redusere stress og spenninger i kroppen og fremme helbredelse.

Å spise en organisk, Fresh Food Diet

Binyrene kan bli overarbeidet fra behandling av for mye sukker, koffein og hvitt mel i kostholdet; tre små måltider og tre snacks bestående av ferske, økologiske frukt, grønnsaker og helkorn kan gjenopprette kroppen til optimal funksjon.

Emotional Freedom Technique

Holistisk emosjonelle healing behandlinger som den følelsesmessige frihet teknikk (EFT) kan bidra til å fremme helbredelse og hjelpe den lidende gi slipp på negative følelser som kan påvirke hans nervesystemet.

Lett Exercise

Milde øvelser som yoga, stretching, svømming og gåing kan hjelpe kroppen bedre takle stress og forbedre nervesystemet fungerer; over tid, kan dette forbedre binyrene fungerer.

Hvordan behandle og kurere Adrenal Fatigue Syndrome

Hvordan behandle og kurere Adrenal Fatigue Syndrome


Hvis du eller en du er glad man har binyretretthet syndrom, er det viktig å vite at tilstanden er helbredelig. Det er relativt enkelt å sprette tilbake fra utmattelse og andre symptomer, hvis du vet hva du bør og ikke bør gjøre.

Hvordan behandle og kurere Adrenal Fatigue Syndrome

Gjør få masse hvile. En av de tingene som forårsaker binyretretthet syndrom arbeider for hardt, og holder svært sene timer. Disse tingene har satt stress på kroppen din, og det er på tide å snu denne. Fordi hvis kroppens indre klokke, og de gangene hvor kortisol vanligvis sluppet, er det viktig at du får til sengs så nær 22:00 som du kan. Oppholder seg utover ti vil føre til at kroppen til å prøve å ri ut en "second wind", som vil sette kroppen din under videre stress. Våkn opp så sent som mulig. 9am er det som vanligvis anbefales, men med mindre du jobber hjemme, det er nesten umulig. Sov i et rom som er kjølig og helt mørkt, slik at kroppen din til å lage melatonin som vil tillate en dypere, mer avslappet søvn.

Spis et sunt kosthold. Stekt mat, hydrogenert fett, "hvit" karbohydrater, og uraffinert sukker føre mennesker med binyretretthet syndrom å oppleve stress når deres blodsukkeret krasjer omtrent en time etter å ha spist disse giftige matvarer. Spise rikelig med magre proteiner, rå økologiske grønnsaker og nøtter vil hjelpe kroppen begynner å kjøre mer effektivt. Unngå koffein fullstendig.

Gjør ting som gjør deg glad og avslappet. Dette er forskjellig for alle. For noen kan det være kunst og håndverk, og for andre kan det være hagearbeid eller fiske. Uansett hva bringer deg avslappende nytelse er hva du bør gjøre med jevne mellomrom, for å avlaste stress i livet ditt.

Ikke hopp over måltider. Spis frokost innen en time etter å ha våknet. Har flere små måltider i løpet av dagen, slik at blodsukkernivået aldri raser nedover. Dette er ikke en unnskyldning for å overspise. Dine måltider bør være liten (halv sandwich og noen friske grønnsaker).

Rest hele dagen. Hvis du arbeider ut av et hjemmekontor, eller på kontoret har en sofa, ta flere pauser i løpet av dagen. Legg ned og hvile øynene og kroppen.

Foreta et program for mild, avslappende øvelse. Mens sprek trening som vektløfting eller løping er altfor taxing for en kropp med binyretretthet syndrom, skånsom trening som å gå eller restorative yoga er svært gunstig å slippe stress og oppmuntre avslapning.

Drikk beroligende urtete. Unngå te med koffein.

Laugh ofte. Latter utgivelser "feel good" hormoner som bidrar til å avlaste stress og bidra til å helbrede kroppen. Bli med i en postordre film rental sted, slik at du kan ha en konstant strøm av komedie filmer som ankommer hjemmet ditt, uten å måtte kjempe trafikk å leie dem.

Gå til AboutAdrenalFatigue.com å få en bedre forståelse av tilstanden.

Naturlig behandling med mat for Adrenal Fatigue

Binyrene 'funksjon er å styre kroppens respons på stress. Symptomer på binyretretthet er dårlig stressrespons, følelser av å være kald, sliten og nedkjørt, svakhet, hodepine, lavt blodtrykk og mange andre. Kosttilskudd hensyn må alltid faktor i når det gjelder å bedre binyrefunksjon.

Vitamin B

Inkluder ølgjær, brun ris, hele korn, nøtter, belgfrukter, hvetespirer, brokkoli og frø til kosthold for en vanlig dose av vitamin B, som er lett oppbrukt i perioder med stress.

Immun Boosters

Løk, hvitløk og shiitake og maitake sopp alle kan bidra til å stimulere immunforsvaret og senke adrenal belastning.

Aminosyre

Egg, fjærkre, fisk og en kombinasjon av bønner og ris (sammen, bønner og ris gjør en komplett aminosyreprofil) bidrar til å regulere nevrotransmittere, som hjelper hjernen kontroll sin reaksjon på stressende forhold.

Magnesium

Magnesium er elementært for nesten alle funksjoner i kroppen. Det bidrar til å redusere binyrene byrden ved å slappe av kroppen. Magnesium finnes i nøtter, mørk sjokolade (bruk sparsomt hvis i det hele tatt), mørke grønne grønnsaker, egg og tofu.

Matvarer for å unngå

Koffeinholdige produkter som kaffe, te og cola, sukker, hvitt mel produkter, ikke-økologisk kjøtt og bearbeidet mat bør begrenses eller unngås helt inntil binyrefunksjon er stabilisert.

Hvordan behandle Adrenal Fatigue & Thyroid Problemer

Binyretretthet og skjoldbrusk problemer oppstå på grunn av kroppens manglende evne til å produsere hormoner, ifølge "The Thyroid Sourcebook for Women." Hypotyreose er en tilstand som er forårsaket av kroppens kjemiske ubalansen av tyroksin, et hormon som produseres av skjoldbruskkjertelen. Binyretretthet, også kjent som Addisons sykdom, er forårsaket av binyrene under-produserende glukokortikoider og mineralkortikoider, ifølge Mayo Clinic. Begge disse forholdene føre til tretthet, muskelsvakhet, depresjon og muskelsmerter. Begge forholdene krever reseptbelagte medisiner for å erstatte hormoner, ifølge "The Thyroid Sourcebook for Women."

Bruksanvisning

•  Besøk din lege. Hun kan avgjøre om din trøtthet er Addisons sykdom, hypotyreose eller annen medisinsk tilstand som gir lignende symptomer. Dersom det fastslås at du har enten tilstand gjennom blodprøver, vil legen din sette deg på erstatning hormonbehandling.

Ta medisiner som anvist. Addisons sykdom bruker hydrokortison, prednison eller kortison acetat for å erstatte manglende hormoner. Hypotyreose krever reseptbelagte syntetiske hormoner, og disse bør tas i henhold til legens retninger for å redusere tretthet og andre symptomer.

Øk fiber inntaket. Hypotyreose forårsaker kroppens funksjon å bremse ned, noe som betyr at du trenger å spise sunt for å redusere symptomer som tretthet, forstoppelse og oppblåsthet. Fiber finnes i grønnsaker, hel-hvete korn, bønner og frukt.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig med jern og multivitamin tilskudd. Jern kan binde seg til skjoldbrusk hormoner, som påvirker kroppens evne til å absorbere det, ifølge "The Thyroid Sourcebook for Women." Ta hormonpiller 5 timer før du tar en multivitamin / jern supplement.

Hvordan behandle underarm Fatigue fra å bruke en mus

Hvordan behandle underarm Fatigue fra å bruke en mus


Datamaskiner er utbredt, og folk bruker mye tid på å skrive og bruke en mus. En mus er operert av flexor og extensor musklene i underarmen. Trøtthet og smerter er ofte forårsaket av overdreven bruk av disse enhetene. Selv om en minimal mengde av kraft er nødvendig, disse musklene krever utholdenhet for å utføre små bevegelser over en lang tidsperiode.

Bruksanvisning

Velg en datamus som sitter godt i hånden. En mus som er for stor eller for liten kan forårsake muskler til tretthet raskere.

utforme en ergonomisk riktig arbeidsstasjon. Sitt i en justerbar høyde stol og sett maskinen musen på et stabilt underlag. Juster høyden på stolen, helt til albuene er bøyd i ca 90 grader og håndledd er i en nøytral, rett posisjon. Plasser musen ved siden av tastaturet for å minimere nå.

Strekk underarm muskler flere ganger hver dag. Plasser din høyre arm rett ut foran deg med håndflaten vendt mot taket. Ta venstre hånd og forsiktig bøye det høyre håndleddet, slik at fingrene peker mot gulvet. Hold denne strekningen i 10 sekunder. Gjør din høyre arm over, slik at håndflaten er vendt mot gulvet. Bruk venstre hånd til å bøye håndleddet, slik at fingrene peker mot gulvet og hold denne strekningen i 10 sekunder. Gjenta på venstre side.

Ta en fem minutters pause hver time i databruk, slik at underarmen muskler til å hvile. Hvis det er mulig, rotere jobbaktiviteter, slik at dataarbeid er vekslet med andre oppgaver.

Hvordan behandle trøtthet i multippel sklerose

Hvordan behandle trøtthet i multippel sklerose


Trøtthet i multippel sklerose er en overveldende og ødeleggende tretthet. Følelsen kan være fysisk og psykisk. Fatigue påvirker evnen til å utføre oppgaver og vedlikeholde relasjoner. Personer med multippel sklerose kan ta skritt for å kontrollere tretthet og til slutt forbedre kvaliteten på hjem og arbeidsliv.

Hvordan behandle trøtthet i multippel sklerose

•  Øke søvn. Løse eventuelle multippel sklerose problemer som forstyrrer natten sover. Dette omfatter ofte inkontinens og muskelspasmer. Trøtthet mounts løpet av dagen. Mens hjemme, ta naps. På jobb bruker lunsjpausen for en kort lur.

Spar fysisk energi. Bruk en rullator eller rullestol. Handle på Internett eller telefon med hjemkjøring. Gi kjedelig husarbeid til andre familiemedlemmer. Velg avslappende fritidsaktiviteter. På jobb be om eventuelle overnattingssteder som vil redusere fysisk tretthet.

Spar mental energi. Planlegg aktiviteter som krever konsentrasjon for tidlig morgen før trøtthet intensiverer. Trøtthet festene gjennom arbeidsuken for de med multippel sklerose, så planlegge viktige møter tidlig i uken etter en avslappende helg.

Senk kroppstemperatur. Heat utløser tretthet i multippel sklerose. Skru ned termostaten betraktelig. Drikk kalde, alkoholfrie drikkevarer. Bruk bærbare fans og andre personlige kjøling enheter spesielt når du er borte fra hjemmet.

Søke støtte fra andre med multippel sklerose. De kan dele tips for å forebygge og håndtere tretthet. Sosial støtte minsker også depresjon som bidrar til tretthet.

Ta foreskrevne medisiner. Leger ofte behandle tretthet i multippel sklerose med amantadin hydrochloride eller modafinil. Begge er tatt av munnen daglig.

Hint

  • Finne lokale støttegrupper ved å spørre en lege som behandler multippel sklerose eller kontakte National Multiple Sclerosis Society.
  • Hvis tretthet forårsaker problemer på jobben, husk multippel sklerose er en overbygd funksjonshemming under Americans with Disabilities Act som gir vern mot diskriminering i arbeidslivet.

Medisin for MS Related Fatigue

Medisin for MS Related Fatigue


MS-pasienter kan lide av tretthet for en rekke grunner, inkludert blæredysfunksjon, muskelkramper og depresjon. Men matthet, en annen form for MS relatert tretthet, har ingen åpenbar årsak.

MS-Related Fatigue

Matthet skjer daglig, vanligvis blir verre etter hvert som dagen går, og kommer på raskt. Dette tretthet er mer alvorlig enn det som er et resultat av andre årsaker.

Årsak

Matthet har ingen kjent årsak, og det er ingen tester som definitivt diagnostisere en pasient med denne type tretthet.

Behandling

En lege vil først utelukke andre mulige årsaker til trøtthet, for eksempel depresjon eller søvnapné. Pasienter diagnostisert med matthet kan trenge yrkesmessig eller fysisk terapi, og søvnregulering og stressmestring kan også forbedre symptomer. Kliniske studier av medisiner amantadin HCl og modafinil har vist potensial for å lindre trøtthet symptomer.

Amantadine HCl

Amantadin hydrochloride vanligvis behandler Parkinsons symptomer, men det kan også fungere som en antiviral mot influensa. Medisinen kan forårsake ekstrapyramidale bivirkninger, for eksempel malignt syndrom. Denne potensielt dødelig tilstand som forårsaker stive muskler, feber og høyt blodtrykk.

Modafinil

Modafinil behandler narkolepsi og søvnforstyrrelser forårsaket av arbeids atypiske timer. Medisinen selges under merkenavnet Provigil i USA alvorlige potensielle bivirkninger av modafinil inkluderer hallusinasjoner, depresjon og hevelse.

Medisin for Fibromyalgi Behandling

Fibromyalgi er en sykdom der personen føler smerter i hele muskler, sener og leddbånd, ledsaget av tretthet. Det finnes flere medisiner som en lege kan forskrive for å hjelpe en pasient avtale med disse symptomene.

NSAIDs

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) --- som for eksempel paracetamol eller aspirin --- kan bidra til å lette noe av smerte og stivhet av fibromyalgi. Men NSAIDs vanligvis fungere bedre i kombinasjon med andre medisiner.

Trisykliske antidepressiva

Trisykliske antidepressiva som Elavil (amitriptylin) eller Pamelor (nortriptylin) kan hjelpe behandle fibromyalgi fordi de øker mengden av serotonin og noradrenalin i hjernen; nivåene av disse to kjemikalier har en tendens til å være lav i hjernen hos mennesker med fibromyalgi.

Selektive serotoninreopptakshemmere

Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) som Prozac (fluoksetin), Zoloft (sertralin) eller Cymbalta (duloksetin) øker mengden av serotonin i hjernen, noe som kan redusere smerte og forbedre pasientens generelle stemningen.

Muskelavslappende

Muskelavslappende som Flexeril (cyclobenzaprine) har blitt brukt til å behandle fibromyalgi; Disse medikamentene kan slappe av musklene og bedre søvn.

Antiepileptika

Anti-anfall medisiner kan stabil neuronal aktivitet. Lyrica (pregabalin), en anti-anfall medisiner, er den første medisinen godkjent av US Food and Drug Administration for behandling av fibromyalgi. Gabapentin (neurotonin) er en annen anti-anfall medisiner som er til vurdering hos pasienter med fibromyalgi.

Andre medisiner

Noen leger foreskrive benzodiazepiner (for eksempel, Xanax) eller anti-fatigue medisiner som modafinil å behandle fibromyalgi. Men ville det være svært sjelden å trenge å bruke et opioid medisiner som Oxycontin å behandle denne tilstanden.

Binyre behandling med Resepter

Binyrene slipper støtte kjemikalier inn i kroppen for å hjelpe det å håndtere stress. Under visse forhold kan binyrene enten under eller over produsere hormoner. I begge tilfeller, er behandling med legemidler anbefalt.

Adrenal Fatigue

Sekundær adrenal insuffisiens, kjent som binyretretthet, oppstår når kortisol produksjonen svikter på grunn av hypofysen ikke produserer nok adrenocorticotropin (ACTH) sier National endokrine og metabolske sykdommer Information Service. Leger fore syntetisk kortisol i form av et glukokortikoid, slik som hydrokortison, i tablettform som skal tas 1-3 ganger per dag for behandling.

Addisons sykdom

Skadede binyrene kan forårsake Addisons sykdom, eller primære binyreinsuffisiens. Ifølge National endokrine og metabolske sykdommer Information Service nettside, denne tilstanden er også behandlet med syntetisk kortisol. Når aldolsterone produksjon beviser utilstrekkelig under et tilfelle av Addisons sykdom, leger ofte anbefaler en resept for fludrocortisones acetate å gjenopprette aldolsterone nivåer.

Cushings syndrom

Når kroppen blir utsatt for langvarig, høye nivåer av kortisol, kan Cushings syndrom eller hyperkortisolisme oppstå. Legemidler som hjelper til å kontrollere overflødig kortisolnivå inkluderer ketokonazol, aminoglutetimid og metyrapone.

Svulster

Adrenal svulster kan føre til en over eller under produksjon av steroidhormoner. Kjemoterapi behandlinger hjelpe til å kontrollere, og muligens forhindre krymping, tumorer. Ifølge American Cancer Society hjemmeside, er den hyppigst forskrevne kjemoterapi narkotika mitotane.

Bivirkninger

Kortikosteroidbivirkninger inkluderer kvalme, hodepine, søvnløshet, angst, akne, og depresjon. Alvorlige bivirkninger er hudutslett, hevelse i ansikt, ben eller ankler, synsproblemer og muskelsvakhet. Bivirkningene av cellegift er kvalme, tap av appetitt, håravfall, munnsår, utslett, tretthet og blåmerker.

Slik behandler autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer inkluderer flere tilstander hvor immunsystemet angriper forskjellige deler av kroppen. Mennesker som lever med en autoimmun sykdom kan behandle kroniske muskel-og leddsmerter, tretthet, mental forvirring og problemer med fordøyelsen. Dessverre, det er ikke en kur for autoimmune sykdommer. Men, det finnes måter å håndtere disse forholdene, og lever et symptom-fritt liv.

Slik behandler autoimmune sykdommer

•  Få en medisinsk undersøkelse. Autoimmune sykdommer inkluderer tilstander som lupus, leddgikt, polymyositt og multippel sklerose. Fordi disse sykdommene kan etterligne hverandre, er det viktig å få en nøyaktig diagnose. Leger kan be om en rekke medisinske undersøkelser, som kan inkludere røntgen, blodprøver og MR. Dette er nødvendig for å bekrefte en diagnose, og for å utelukke ikke-autoimmune tilstander slik som kronisk tretthetssyndrom og fibromyalgi.

Ta reseptbelagte medisiner. Det er naturlige måter å takle autoimmune sykdommer. Hvis venstre ubehandlet, er noen forhold ødeleggende, og leger kan foreskrive medisiner for å kontrollere eller stoppe betennelse.

Få nok hvile. Fatigue er en viktig symptom på autoimmune sykdommer. Fordi kroppen angriper sitt eget immunsystem, sufferers tendens til å føle seg uvanlig sliten. Sove minst åtte timer hver natt for å bekjempe tretthet. I tillegg kan ta hyppige pauser eller en lur i løpet av dagen forynge kroppen.

Start en øvelse rutine. På grunn av ledd-og muskelsmerter, kan folk med autoimmune sykdommer være ute av stand til å utøve. Imidlertid tilbyr en regelmessig mosjon rutine spesifikke helsemessige fordeler. Bevegelsen kan minske ledd-og muskelsmerter, og trening kan øke et lavt energinivå.

Lær stress management teknikker. Ofte ganger, stressende situasjoner og angst kan bringe på smerter og tretthet. Mennesker som lever med en autoimmun sykdom burde lære praktiske måter å redusere stress og kontrollere tvangstanker. Ta naturlige humør enhancers eller anti-angst medisinering.

Spis et sunt kosthold. Sunn mat er den beste måten å holde immunforsvaret sterk og aktiv. Spis rikelig med frukt og grønnsaker, og begrense junk food og koffein inntak. Å ta en daglig multivitamin forsyner kroppen med viktige mineraler og næringsstoffer.

Tester for Adrenal Fatigue

Binyretretthet er en tilstand som oppstår når binyrene jobber på en sub-par nivå. Dette er ikke alltid anerkjent av leger som et syndrom, men det blir stadig mer anerkjent i th medisinske fellesskapet. Hvis du tror du har binyretretthet, sørg for å søke medisinsk intervensjon fra en utøver som er godt bevandret i dette området.

Binyrene

Binyrene er to små kjertler som sitter over nyrene. Disse kjertlene er svært nødvendig for optimal helse, fordi de skiller ut mer enn 50 hormoner. Disse hormonene er involvert i noen av kroppens prosesser, inkludert energiproduksjon, fettlagring og balansering elektrolytt. Hormonet kortisol er et av de stoffer som utskilles av binyrer. Cortisol er aktiv i å opprettholde immunsystemet, normalisere blodsukkernivåer, og regulering av blodtrykket.

Symptomer på binyretretthet

Symptomer på binyretretthet er mange. En vesentlig er at det er en tydelig energimønster. Hvis du er som regel trøtt om morgenen og føler meg ikke helt våken før etter lunsj og deretter ha en annen lav 02:00-04:00 på ettermiddagen, er du viser en binyretretthet mønster. Noen andre symptomer er salt cravings, manglende evne til å gå ned i vekt, vektøkning, økt blodsukker når stresset, depresjon, glemsomhet og muskelsvakhet.

Tester for Adrenal Fatigue

Det er en spytt test som måler kortisol og andre hormonnivåer i løpet av dagen. Denne testen er ikke en del av normal medisinsk testing, men Verdens helseorganisasjon og National Institute of Health har anerkjent denne testen som et alternativ i helsevurderinger. Denne prøven er svært enkel, da det bare omfatter spytter inn i et testrør. Dette gjøres fire ganger om dagen, og da rørene er sendt til den opprinnelige laboratorie for resultater. Du kan be legen din for denne testen, men hvis ikke er tilgjengelig, kan du bestille dine egne tester på nettet.

Andre tester

Noen andre tester som leger bruker er ikke spesifikke adrenal tester, men kan bidra til å fylle i vurderingen bildet. For eksempel vil noen leger bestille en AM kortisol test eller mål på skjoldbruskkjertelen, som noen ganger hypotyreose kan påvirke adrenal funksjon).

Andre tegn

Det er en gruppe av selvtester som også kan gjøres for å begynne å utforske hvis binyretretthet er ditt problem. Den ene heter Ragland er skiltet. Ta blodtrykket mens du sitter ned og så stå opp og ta det igjen. Den øverste nummeret burde ha hevet 8 til 10 mm. Hvis det falt, kan du ha denne tilstanden. En annen rask test er å trykke over nyre og se om det er smerter. Smerte kan forventes hvis du har adrenal problemer. En tredje egenevaluering er å se i et speil og lys med lommelykt inn din elev. Din elev bør trekke seg sammen. Hvis det forblir den samme eller utvider, kan dette også støtte en diagnose av binyretretthet.

Advarsler

Disse testene er måter å begynne å klargjøre hva som skjer i kroppen din. De bør ikke brukes uten å rådføre deg med lege. Hun vil være i stand til å jobbe med deg for å bekrefte diagnosen og hjelpe til med behandling planlegging og alternativer.

Raw Diet for Adrenal Fatigue & Candida

Binyretretthet er hovedsakelig anerkjent av den alternative helsefeltet som en tilstand hvor kjertlene ikke produserer nok hormoner. Candida er en sopp som finnes i kroppen; imidlertid en overvekst fører til en rekke problemer. Begge forholdene deler mange av de samme symptomene som trøtthet, muskelsvakhet og fordøyelsesproblemer. Kosthold og ernæring er et viktig element ved behandling av disse forholdene. Finn ut hva rå mat diett er best for herding binyretretthet og candida.

Årsaker til Adrenal Fatigue og Candida

Et dårlig kosthold kan forverre eller forårsake problemene som provoserer candida og binyretretthet. Candida er en gjærsopp som trives i sukkerholdige miljøer. Mat som sopp, raffinert sukker, bearbeidet mat, bakevarer, meieriprodukter, syltet mat og eddik gjør at candida å overpopulate fordøyelsen og endetarmskanalen. Sukker, mye fett matvarer, meieriprodukter og stress også undertrykke immunsystemet. Stress er en av de viktigste komponentene i adrenal tretthet. Binyrene produserer hormoner som hjelper kroppen takle stress. Hvis personen undergår langvarig stress, produksjonshastigheten av disse hormonene avtar. En person kan være å spise en dårlig diett for å takle stress og vind opp med binyretretthet og oppmuntre veksten av candida. Rå mat er blottet for mange av de matvarer som reduserer immunforsvaret helse. Mange mennesker på diett avtale med både veksten av candida og stress som mat steder på kroppen sin.

Raw Foods Diet

En rå mat diett er blottet for meieriprodukter og animalske proteiner. Troen bak dietten er at oppvarming av mat utover 116 F ødelegger næringsrike enzymer i frukt, grønnsaker og nøtter. Enzymer er viktige for kroppen, fordi de hjelper til fordøyelsen. Ved å hindre enzymene i å bli ødelagt, matvarer har en høyere næringsverdi. Dietten består av spirer, frukt, grønnsaker, korn, hav grønnsaker og nøtter. De med en overvekst av candida finne denne dietten nyttig, fordi det er gratis for de fleste av de matvarer som hjelper gjær vokse. Binyretretthet pasienter vedta denne dietten, fordi den ikke inkluderer de matvarer som demper immunsystemet og føre til mer stress.

Ting å spise

Start morgenen med en mutter smoothie. Suge en kopp mandler i vann over natten i kjøleskapet, slik at de vil spire. Spirende lar mandel å delvis spire, som er tenkt å øke sin næringsverdi. Bland sammen mandelmelk, spiret mandler, vanilje fra en vaniljestang og is. I tillegg må en grønnsak drink med tomater, gulrøtter, selleri, en dash av Tabasco og sellerisalt. Til lunsj måltid, lage din egen veggisburgere forhånd. Å lage din burger, satt en dehydrator for 105 grader. Følg linken for oppskriften funnet i referanser. Flip din burgere etter fire timer og ta ut etter fem timer. Lag en rask lunsj ved å lage en salat av nøtter, frø, salat, grønnsaker og kaldpresset olivenolje med Braggs aminosyrer. Andre hovedrett ideer inkluderer blande strimler av squash med pesto eller stuffing jalapenos med guacamole. Eksperimenter med disse oppskriftene å finne noen som oppfyller dine behov for å redusere candida og øke binyrene.