Digidexo.com

fordeler ved handicap skilt

Ti Fordeler ved ikke å røyke

Ti Fordeler ved ikke å røyke


Røyke sigaretter bidrar til over fem millioner dødsfall hvert år på verdensbasis. Selv med denne svimlende statistikken, om lag 1,3 milliarder mennesker fortsetter å røyke. Det er mange fordeler ved ikke å røyke, inkludert større sjanser på et langt og sunt liv.

Kreft

Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO) kreft er den fremste dødsårsaken i verden. Ved å ikke røyke sigaretter, lavere du risikoen for visse typer kreft, for eksempel lunge, hode, nakke, urin, bryst, bukspyttkjertel og tykktarmskreft. Selv om statistikken varierer etter type kreft, så mange som 90 prosent av dem diagnostisert med lungekreft er nåværende eller tidligere røykere.

Mage-tarmkanalen

Røyke sigaretter i stor grad øker mengden av syre produsert av magen og har vært knyttet til tilfeller av magesår. En annen bivirkning av syreoverproduksjon, gastrointestinal reflux forårsaker magesyre å komme tilbake opp gjennom spiserøret, noe som skaper en smertefull brennende følelse.

Hjerneslag

Ifølge American Heart Association (AHA), røyking nesten dobler en persons risiko for hjerneslag.

Hjerte og arterier

Ifølge The AHA, røyking kan føre til en hardere og innsnevring av arteriene, noe som gjør deg mye mer utsatt for livstruende blodpropp. I tillegg har røyking vært knyttet til høyt blodtrykk og nesten 30 prosent av alle koronar hjertesykdom dødsfall i Amerika.

Ufruktbarhet

Menn som røyker tungt er på et mye større risiko for impotens, fordi det kan føre til en reduksjon i blodstrømmen til penis. Røyking kan også føre til at sædcellene å være mindre livlig og til å dø raskere. Kvinner som røyker en pakke om dagen eller mer har en mye større sjanse for infertilitet. Ved å ikke røyke, kan en kvinne forvente lengre fertil år, så tung røyking kan også føre til tidligere overgangsalder.

Oppførsel

Siden de fleste røykere er sterkt avhengige av nikotin i sigaretter, når en person ikke får nikotin de krever at de kan bli irritabel og har alvorlige humørsvingninger. De humørsvingninger er ikke et problem for folk som ikke røyker.

Sanser

Sigaretter påvirke luktesansen smak og enda syn. En nonsmoker visjon er 15 til 20 prosent større enn om de var en røyker. Mange røykere ikke merke lukten av røyk på dem, mens noen som røyker ikke vil merke lukten i det øyeblikket de er i umiddelbar nærhet til de røyker.

Hud, tenner og negler

En person som røyker i mange år kan synes å være eldre enn hennes virkelige alder. Dette er fordi røyke sigaretter forårsaker merkbare rynker og misfarging av huden. Sigaretter også føre til en gulfarging av negler og tenner, og skaper en eldre utseende.

Finanser

Selv en "light røyker" kan merke en forskjell i mengden av penger brukt hver måned på sin vane. I mange stater over hele Amerika, er kostnaden for en pakke sigaretter $ 5. Røyke en halv pakke per dag i gjennomsnitt koster $ 75 per måned og $ 900 per år. Røyke en hel pakke hver dag koster $ 1800 i løpet av et år. Nonsmokers kan bruke de pengene til andre ting.

Omgjengelighet

Mange bedrifter over hele verden har forbudt innendørs røyking. Røykere, derfor må våge utendørs (noen ganger langt borte fra etableringen) å røyke, ofte alene.

Hvordan sjekke om Medicare fordeler Ved hjelp av et bekreftelsesnummer

Medicare forsikring er en statlig finansiert forsikring plan tilgjengelig for kvalifiserte personer. Hvis du oppfylt kravene og søkt om Medicare, kan du være engstelig for å lære status på søknaden din. Men du trenger ikke å sitte rundt og ikke vite tilstanden til Medicare fordeler. The Social Security Administration har måter for deg å sjekke status på din Medicare fordeler ved å bruke bekreftelsesnummeret du fikk når du søker.

Bruksanvisning

Online

•  Gå til Social Security program Status Informasjon hjemmeside. Skriv inn din Social Security Number. Skriv inn bekreftelsesnummeret som ble gitt til deg når du søkte om Medicare.

Klikk på "Next" -knappen. Vent mens informasjonen i bearbeidet og statusen er levert. Nettstedet sier at dette kan ta opptil et minutt å fullføre. Du vil få informasjon om din søknad og personlig informasjon om dine fordeler, inkludert din Medicare politikk nummer.

Gå til mymedicare.gov. Opprette en konto, hvis du ikke allerede har en, ved hjelp av Medicare politikk nummer. Logge inn på kontoen din ved hjelp av påloggingsopplysningene du valgte når du registrerte deg. Dine Medicare nytte detaljer vil bli vist når du har logget inn.

I Person

Besøk din lokale Social Security Administration kontor.

Ta et nummer og vente på det å bli kalt til å snakke med en representant. Gå til vinduet av den tilgjengelige representant når nummeret kalles. Du kunne ha en lang ventetid, avhengig av hvor mange som er foran deg.

Gi din representant Social Security Number og bekreftelsesnummeret som ble levert til deg da du søkte om Medicare. Representanten vil legge inn informasjon i datamaskinen hans og gi deg informasjon om dine Medicare fordeler.

Hvordan få helsemessige fordeler ved å bruke Vitamin E

Hvordan få helsemessige fordeler ved å bruke Vitamin E


Ved hjelp av Vitamin E olje kan gi deg massevis av helsemessige fordeler. Vitamin E er en svært kraftig antioksidant, som beskytter organer immunsystem. Antioksidanter er svært nyttig å fremme friske celler, og dreper skadelige celler i kroppen din. En rik mengde vitamin E olje kan finnes i matvarer som solsikkefrø, blåbær, grønne grønnsaker, spinat, oliven, papaya, avokado, nøtter og sennep greener. Det er vitamin E tilskudd som kommer i kapsler du kan ta hver dag. Vitamin E olje, som kommer i form av olje, uten at kapselen. For å bidra til å få nok vitamin E i kostholdet ditt, må du ta det daglig. Den anbefaler vanligvis en en dag med et måltid. Du trenger vitamin E for å overleve, det er en veldig viktig vitamin for å komme inn i kostholdet ditt.

Hvordan få helsemessige fordeler ved å bruke Vitamin E

•  Vitamin E olje bidrar til å fremme sunn hud og beskytter huden. Vitamin E kan bidra til å beskytte huden mot ultrafiolett lys. Denne oljen er stor på å bedre hudfarge av huden din. Det bidrar til å gi deg selv et naturlig utseende. Vitamin E kan stramme huden din, og er veldig anti-aging. Det kan redusere urenheter og redusere rynker. Det kan også bli brukt som en hud helbreder, ved behandling av kutt i huden. Det kan redusere infeksjoner og være bruk for akne også.

Vitamin E kan redusere Revmatoid artritt. Vitamin E bekjemper frie radikaler i legemet, og kan redusere betennelse. Vitamin E er sunt på din blir med og kan bidra til å eliminere smerte også. Kanskje ikke en revmatoid artritt kur, men kan definitivt bidra til å redusere smerte.

•  Vitamin E olje fremmer hårvekst. Fordi Oil Vitamin øker oksygen og hjelper til med blodsirkulasjon, kan det fremme hårvekst. Håret ditt krever næringsstoffer i tillegg for å overleve, akkurat som kroppen din gjør. Mange gjelde selve Vitamin E olje til håret, så vaske det ut med sjampo.

Vitamin E olje kan bidra til å redusere kreft. Vitamin E olje beskytter cellemembranen og redusere kreftceller fra å vokse i kroppen. Det er blitt sagt å bidra til å redusere prostatakreft og brystkreft. Det kan bidra til å redusere magekreft, lungekreft, blærekreft, kreft i bukspyttkjertelen og tykktarmskreft i tillegg. Antioksidanter er anti-kreft og Vitamin E olje er en stor kilde for antioksidanter.

Vitamin E olje fremmer et sunt hjerte. Studier sier tar vitamin E kan bidra til å forhindre, sammen med behandling av hjertesykdommer. Det antas Vitamin E olje kan beskytte deg mot hjerteinfarkt også.

Vitamin Oil bremser ned aldring. Det flotte med Vitamin E olje er det er anti-aging. Det hjelper i utseende og fysisk. Evnen til å beskytte kroppen fra radikaler, hjelper forsinke aldringsprosessen. Noe som bidrar til din generelle fysiske og mentale helse. Ta Vitamin E olje daglig, for å begynne å få fullt utbytte av det.

Helsemessige fordeler ved økologisk Coconut Oil

Organisk kokos olje er en matvare som brukes til å behandle og beskytte kroppen mot mange plager, internt og eksternt. En utmerket kilde til laurinsyre, hjelper kokosolje kroppen bekjempe skadelige bakterier og virus som forårsaker sykdom og infeksjoner. Den kan brukes i matlaging, spist av seg selv eller påføres lokalt.

Hårpleie

Økologisk kokosolje naturlig fremmer sunt, skinnende hår. Bruker det som en conditioner bidrar til å ernære skadet hår og stimulere gjenvekst. Rubbing kokosolje i hodebunnen lindrer også flass og lus. Kokosolje er brukt som en base i mange naturlige hårpleieprodukter.

Hudpleie

Organisk kokos olje fukter tørr, flassende hud og bidrar til å behandle hudsykdommer som eksem, eksem og psoriasis. De anti-aging egenskaper kokosolje bidra til å forhindre rynker, bretter og sagging.

Immunitet

Vanlig forbruk av organisk kokosolje hjelper kroppen bekjempe skadelige bakterier og virus ved å forbedre immunforsvaret.

Vekttap

Økologisk kokosolje kan hjelpe til med vekttap ved å øke metabolismen, brenne energi, og fremme sunn skjoldbrusk og enzymsystemer.

Infeksjoner

Fordi økologisk kokosolje er anti-sopp, maur-bakteriell og anti-virus, hjelper det å behandle infeksjoner som fotsopp, trøske, ringorm, bleieutslett, influensa, hepatitt, meslinger, herpes, sår, lungebetennelse og urinveisinfeksjoner.

Andre fordeler

Andre fordeler med økologisk kokosolje omfatter forbedret fordøyelse og næringsopptak, sunne blodsukker og kolesterol nivåer, og redusert risiko for kreft og sykdom.

Helsemessige fordeler ved økologisk frukt

Økologisk frukt er hevet ved hjelp av naturlige teknikker og uten kunstige kjemikalier, og som et resultat er mer næringsrik. Sammen med sine helsemessige fordeler, er økologisk frukt oppvokst på en måte som beskytter miljøet ved å senke forurensnings priser og fremme bærekraftig oppdrett.

Strenge retningslinjer sikrer at sertifiserte økologiske frukt levere de mest vitaminer, næringsstoffer og smak.

Fakta

Økologisk frukt er dyrket uten bruk av kunstgjødsel, genmanipulerte frø, bestråling, kloakkslam, plantevernmidler, ugressmidler eller soppmidler. Konvensjonelt oppdretts frukt inneholder giftige kjemiske rester; Environmental Protection Agency melder at 90 prosent av soppmidler, 60 prosent av ugressmidler og 30 prosent av insektmidler forårsake kreft (Going Organic).

I USA, ikke-økologisk drift resultere i frigjøring av mer enn 1 milliard pounds av plantevernmidler hvert år. Cornell entomolog David Pimentel fant at bare 1 prosent av plantevernmidler er effektive i å utrydde skadedyr og sopp; de resterende 99 prosent forurenser avlinger, jord og omkringliggende vannkilder.

Økologisk drift bruke manuell og naturlig skadedyrbekjempelse, vekselbruk, og tid-testet crop management teknikker for å fremme produktive avlinger av høy kvalitet frukt og grønnsaker.

Funksjon

Fordi kunstige konserveringsmidler er forbudt i de fleste matvarer er sertifisert som økologisk, må fruktene høstes, sendt og behandlet svært raskt. Ferskere og mer smakfull smak av økologisk frukt gjør den ideell for bruk i personlige hjem og profesjonelle restauranter. Ifølge en artikkel i The Journal of Alternative and Complementary Medicine, økologisk frukt gir mer vitaminer og mineraler enn vanlig frukt: generelt, 21,1 prosent mer jern, 27 prosent mer vitamin C, 29,3 prosent mer magnesium og 13,6 prosent mer fosfor.

Funksjoner

Økologisk frukt er lett identifiseres hvis de er sertifisert av offentlige instanser som er registrert av United States Department of Agriculture (USDA). Mat som bærer USDA organisk segl faller inn under tre kategorier: 100 prosent organisk; organisk; og "laget med organiske ingredienser."
• "100 prosent organisk" mat må oppdretts bruker kun økologiske prosesser og inneholder kun organiske ingredienser.

• Den "organisk" label gjelder mat som er minst 95 prosent organisk.
• Mat sertifisert som "laget med organiske ingredienser" består av minst 70 prosent organisk materiale.
Det er mange andre sertifiserings organisasjoner som vil låne sin godkjenning til visse frukter, selv om standarder varierer og ikke alle sertifiseringsbyråer er troverdig. Når du er i tvil, gå med en USDA-anerkjent sertifisering.

Betraktninger

Økologisk frukt er ofte dyrere enn konvensjonelt dyrket produsere; forbrukeren må ta stilling til om de helsemessige fordelene oppveier den økte finansielle kostnader.

Fordeler

I tillegg til de helsemessige fordelene av økt næringsstoffer og redusert gifteksponering, økologisk frukt også nytte for miljøet ved å redusere plantevernmiddel forurensning og fremme bærekraft, ifølge Organic Trade Association.

Jord og grunnvann forurensning truer mange arter. For eksempel har Mexicogolfen et 8000 kvadrat mile "død sone" hvor fisken ikke kan overleve på grunn av oksygenmangel forårsaket av gjødselavrenning. Økologisk landbruk reduserer forstyrrelse av økosystemer ved å eliminere bruken av dødelige kjemikalier, ifølge informasjon fra Princeton University. De skadelige effektene av plantevernmidler formere som skadedyr blir resistente mot kjemikalier. Ifølge Environmental Protection Agency, har mengden av plantevernmidler som brukes i USA doblet på 30 år; kjemisk potens har økt fra 10 til 100 ganger for å holde tritt med utviklingen av kjemikalieresistente insekter, ugress og sykdommer.
Bærekraft praksis, for eksempel vekstskifte, naturlig jord berikelse, og naturlig skadedyr rovdyr, beskytte det biologiske mangfoldet og støtte jordstabilitet og fruktbarhet. Biologisk mangfold, også kjent som arter variasjon, beskytter mot utryddelse; tilgjengeligheten av forskjellige stammer (for eksempel proliferasjon av såkalte "arve" varianter av forskjellige frukter og grønnsaker) gir mulighet for økt plante motstand mot ulike klimaer.

Fordeler ved å bruke Refleksologi om barn

Fordeler ved å bruke Refleksologi om barn


Refleksologi er betegnelsen på den dype massasje av føtter, primært på fotsålene. Utøvere av dette feltet for alternativ medisin tro at hvert område på foten svarer til en hoveddel av legemet, og at ved å massere et bestemt område av foten, som tilsvarende en del av kroppen blir stimulert. Mens mange mener at denne behandlingen er gunstig for voksne, bemerker Bromley helseledelse nettsted som refleksologi har også fordeler for barn. Andre hevder at det kan hjelpe rolige barn som lider av ADHD (ADD), oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), cerebral parese og stress, samt hjelpe babyer avtale med øreverk, kolikk, kutte nye tenner og muskelsmerter.

Hvorfor Refleksologi er effektiv på barn

Barn er mer tilbøyelige til å slappe av og gi seg selv opp til fordelene med refleksologi, fordi de ikke har noen forutinntatte ideer om behandlingen. I tillegg er de unge, og livsbelastninger har ikke hatt tid ennå til å gjøre stor skade på kroppen sin, så kortsiktige behandlinger er alt som de fleste barn vil kreve.

Hvordan Barn er Forberedt for Refleksologi

Alle ønsker å holde en baby, og hver og en av oss har en baby annerledes. Noen vil kose barnet og strøk ryggen mens andre vil holde barnet i en mer horisontal posisjon og klapp hans nederst. Andre voksne vil forsiktig gni baksiden av babyens hode eller lett slag i nakken hans. Alle disse erfaringene lærer babyer om positive innslag, så når føttene blir massert, de er mer sannsynlig å ikke bare tillate det, men også nyte den.

Refleksologi Effect på barnesykdommer

Utføre refleksologi på en baby kan bidra til å lindre smerte og stress av kolikk, forkjølelse, øreverk, sår hals og muskelsmerter. Det kan slappe av en baby nok til at han kan passere gassen forårsaker kolikk smerter, og det kan hjelpe barnet å sovne selv om han har smerter i øret eller halsen. Også, ved å massere den delen av foten som tilsvarer tykktarmen, en forelder kan "kurere" en forstoppet baby. I tillegg, på hans "Bestått Torch" blog, bemerker Dr. David Allan at refleksologi har hatt positive effekter på barn som lider av cerebral parese.

Andre fordeler av Refleksologi hos barn

Refleksologi begynt i tidlig alder kan hjelpe innpode tillit i en baby. Dette vil resultere i en glad og fornøyd barn. I tillegg kan en enkel fotmassasje før leggetid kan hjelpe en baby sovner raskere og med inn i et dypere søvnsyklus. På hans "Bestått Torch" blog, melder Dr. David Allan at det har vært flere tilfeller der refleksologi har hjulpet rolige barn med ADD og ADHD.

Advarsler

Refleksologi bør utføres forsiktig på babyer, og hvis du er usikker på riktig mengde press for å bruke, ta kontakt med en sertifisert refleksolog. Hvis du ikke kan finne en i ditt område, ta kontakt med en kiropraktor, hvorav mange også øve refleksologi. Refleksologi bidrar til å lindre symptomer, men hvis de fortsetter å oppstår på nytt, er det viktig å søke årsaken til symptomene. Noen ganger kan en profesjonell refleksolog kan bidra til å finne årsaken. Hvis hun ikke kan, vil hun henvise deg til en spesialist.

Risikoer og fordeler ved å bruke reseptbelagte sove medisiner

Under stressende tider, mange mennesker har problemer med å få sove og bor sover. Fordi problemet er så vanlig, har farmasøytiske selskaper utviklet en rekke reseptbelagte medisiner som hjelper med søvnproblemer. Disse medikamentene har ulike fordeler og risikoer, og mange kan tas bare for en kort tid. Pasienter bør konsultere tett med leger ved bruk og uttak fra disse medikamentene.

Ambien og Ambien CR

Ambien (zolpidem) er et tungt annonsert reseptbelagte medisiner som brukes primært for å hjelpe folk med søvnløshet, men brukes også for hjerneskade og koma pasienter. Ambien fordel er at det virker raskt, å sette deg til å sove innen 15 minutter, og den har en kort halveringstid, forlater systemet innen to til tre timer.

Noen mennesker rapportert ikke å kunne bo i søvn, men, og det franske selskapet som utviklet medisiner, Sanofi-Aventis, kom ut med en kontrollert-release versjon, Ambien CR, for å sikre lengre levetid søvn ganger. I 2007, Food and Drug Administration godkjent 13 generiske versjoner av Ambien.

Ambien har en lang liste over bivirkninger, hvorav noen kan være alvorlige og til og med livstruende. De inkluderer hallusinasjoner, vrangforestillinger, dårlig koordinasjon, svekket dømmekraft, impulsivitet, uhemmet utadvendthet, økt appetitt, økt libido, rebound insomnia og kortsiktig hukommelsestap. Den hukommelsestap kan føre til at pasienter glemmer de har tatt en pille og ta en annen. Anekdotiske bevis for søvngjengeri, søvn-kjøring og andre automatiske atferd har blitt rapportert. Ambien kan også bli vanedannende, så bruk er vanligvis begrenset til to uker. FDA har godkjent en muntlig spray av Ambien er aktiv ingrediens for bruk som en resept sovne.

Lunesta

Lunesta (eszopiclone) er et beroligende hypnotiske medisiner utviklet av Sepracor og introdusert i USA i 2005. Det er effektivt i å hjelpe pasientene til å falle sove raskt, men kan bare brukes for en til to uker. Lunesta er utpekt som et Schedule IV stoff som kan forårsake avhengighet og har blitt koblet med økt risiko for depresjon og selvmord. Abstinenssymptomer kan oppstå, for eksempel angst, magekramper, svette, skjelving og kramper. Bivirkninger inkluderer angst, hallusinasjoner, agitasjon, aggressiv atferd, forvirring og selvmordstanker. Andre bivirkninger er en bitter eller metallisk smak i munnen, svimmelhet, forkjølelseslignende symptomer, halsbrann, hodepine, tretthet, utslett, kløe, nedsatt libido og urolig mage.

Halcion

Halcion (triazolam) er et benzodiazepin derivat stoff som brukes til å behandle søvnløshet. Det gjør at pasienter til å sovne raskt, men kan ikke være nyttig for de som har problemer med å sove på grunn av sin korte halveringstid --- betyr sin evne til raskt å la systemet. Halcion har også hukommelsestap, antikonvulsiv og muskelavslappende effekter. Det bør bare brukes på en kortsiktig eller tilfeldig basis.

Halcion kan produsere narkotikaavhengighet. Bare den minste dosen nødvendig bør brukes, og bare for et kortest mulig tid. Halcion bivirkninger inkluderer hukommelsestap, forvirring, søvnighet, en bakrus følelse, nedsatt kognitiv funksjon, dårlig koordinasjon og forvirring. Abstinenssymptomer kan oppstå etter avsluttet bruk.

Er det helsemessige fordeler ved å bruke en oppvarmet madrass Pad?

Et oppvarmet madrass pad kan tilby mer enn bare snuggly komfort på en kald dag. Ifølge Electric Blanket Institute, har omtrent 25 prosent av folk som har kjøpt en elektrisk teppe eller oppvarmet madrass pad gjort det av helsemessige årsaker. Forskning har vist at bruk av en oppvarmet madrass pad gir helsemessige fordeler for noen bestemte forhold, for eksempel leddgikt, fibromyalgi eller muskelstivhet og sårhet.

Betraktninger

Avgjøre om en oppvarmet madrass pad vil hjelpe en pasient innebærer forske hvilken rolle den langsiktige bruken av varme spiller i kampen mot en bestemt tilstand. Helseinformasjon nettsider som revolutionhealth.com eller webmd.com kan være nyttig. Spør en lege, sykepleier eller fysioterapeut kan også bidra til å unngå eventuelle misforståelser.

Hjelpe leddgikt

Oppvarmet madrass pads kan redusere smerte, stivhet og sårhet at resultatene fra leddgikt. The Arthritis Foundation Pain Senter anbefaler å bruke oppvarmede pads for å bekjempe smerte. Pasienter med leddgikt har rapportert at bruk av en oppvarmet madrass pad først i morgen reduserer stivhet og øker fleksibiliteten.

Andre vilkår

Forskere har også funnet ut at varmeputer, for eksempel oppvarmet madrass pads, kan bidra til å behandle smerte av Fibromyalgi samt hjelpe pasienter med sår eller stive muskler. Selv om legene er ikke sikker på hvordan det oppvarmede pad hjelper fibromyalgi lider, viser bevis for at det fungerer. For pasienter med stivhet, hjelper varmen slappe spente muskler.

Langsiktig kontra kortsiktig varme

Selv om en av de mange tilnærminger til ryggsmerter antyder at vekslende varme og kulde kan bidra til å redusere smerte, forskere ved National Institutes of Health advarer mot bruk av et oppvarmet madrass pad for ryggsmerter fordi det gir langvarig eksponering for varme . NIH anbefaler i stedet kortsiktige varme kompresser vekslet med kalde seg for ryggsmerter, noe som tyder på at ikke alle forhold som er mulig å behandle med varme lar seg behandle med en oppvarmet madrass pad.

Advarsler

Oppvarmet madrass pads tilby pasienter med spesifikke problemer noen trøst, men pasienter bør bruke dem med forsiktighet, spesielt når du stiller inn temperaturen. Utsette huden for svært høye nivåer av varme i lange perioder kan føre til betennelse eller brenning.

Kan du tegne Medicare fordeler ved 65 hvis du fortsatt Arbeide?

Medicare fordeler er vanligvis for folk som når pensjonsalder eller har en funksjonshemming. Hvis du jobber og betale Medicare skatt, er du kvalifisert til å motta Medicare del A dekning for gratis. Hvis du velger å fortsette å jobbe i stedet for å pensjonere seg, kan du også motta Medicare hvis du møter noen Medicare krav.

Medicare Hvis du arbeider

Generelt, for å være kvalifisert til å motta Medicare, krever den føderale regjeringen du være 65 år eller yngre hvis du har en funksjonshemning. Folk som slutter før eller ved 65 år blir automatisk innmeldt i Medicare del A og B. Hvis du når 65 år, men du fortsatt arbeider og betaler skatt, er du også kvalifisert til å motta Medicare fordeler. Men er du ikke automatisk innmeldt. Du må registrere deg med kontoret Social Security for å begynne å motta disse fordelene. Hvis du har betalt Medicare skatt, er du kvalifisert for Medicare del A for gratis. Ellers må du betale månedlig premie for del A og B. Hvis du er yngre enn 65 år, og du mottar trygd uføretrygd, blir du automatisk registrert i Medicare etter at du mottar disse fordelene i 24 måneder.

Registrere seg for Medicare

Hvis du når Medicare kvalifikasjon alder for å motta ytelser, og du fortsatt arbeider, kan du kontakte kontoret Social Security for å registrere deg for fordeler. Du kan registrere deg tre måneder før du fyller 65 år. Jo før du registrerer deg, jo raskere dine fordeler vil starte. Hvis du melder deg før fødselsmåned, starter dekningen på den første dagen i den måneden du fyller 65 år. Ellers, det starter på den første av neste måned fra og med den måneden du melde deg på. Du har opp til tre måneder etter fødselsmåned for å melde deg på Medicare uten å betale en sen straff.

Spesial Påmelding Periode

Hvis du fortsatt arbeider når du når 65 år og du ikke kontakte kontoret Social Security for å registrere deg for Medicare, blir du belastet høyere månedlige premie når du melder deg på. Men hvis årsaken til ikke å melde deg er fordi du er fortsatt under gruppen forsikring, når du registrerer deg for Medicare, du blir ikke belastet så lenge du registrerer deg under spesiell måleperioden en straff. Denne perioden varer opp til åtte måneder etter at kollektive forsikringsopphør eller du gå fra jobben.

Gruppe Forsikring og Medicare

Hvis du fortsatt arbeider, og du har kollektiv forsikring når du når 65 år, bestemme om du vil bli med Medicare nå eller senere. Så lenge du registrerer deg under de riktige innmelding perioder, trenger du ikke å betale bøter. Du kan også være i stand til å bli med Medicare mens du har kollektiv forsikring, siden noen gruppe forsikringsselskaper arbeider med Medicare. Men, andre ikke, og hvis du blir med Medicare, vil du miste sin dekning. Snakk med din leverandør for å finne ut hvordan din forsikring fungerer før du registrerer deg for Medicare.

Fordeler ved å bruke en Video Baby Monitor

I mange år har foreldrene brukt lyd-babymonitorer å lytte til barnas aktiviteter på lur tid og sengetid. Nylig har imidlertid dette nyttig teknologi har blitt oppgradert, som video babymonitorer har truffet markedet. Disse skjermene leverer både lyd og visuell informasjon. Selv om videobabymonitorer er dyrere enn de eldre variasjon, fordelene med videobabymonitorer gjør dem vel verdt prisen.

Peace of Mind

En video babymonitor gir større trygghet for en forelder enn en lyd-skjerm på grunn av tilleggsinformasjon det tilbyr. Et visuelt bilde kan foreldre være klar over barnets posisjon, sikkerhet og crib vaner selv når barnet blir stille. Det hjelper også foreldre til å sove godt om natten, noe som gir dem full tillit til at de kan sjekke på deres baby når som helst uten selv å komme ut av sengen.

Omfanget av overvåkings

En video monitor lar foreldre å overvåke et bredere utvalg av deres barns barneseng aktiviteter enn bare lyder han gjør i senga. Hvis et barn er gjentatte ganger kaster opp i sengen sin, kan en video monitor viser at han er gagging seg selv, eller om han trekker i hans crib fra en nærliggende bord, kan en videoskjerm viser hvordan han administrerer feat slik at den kan unngås i fremtiden.

Ser uten å våkne

Foreldre ofte føler behov for å sjekke regelmessig på deres barn under hennes lur eller i natt for å være sikker på at hun sover, pust og hviler komfortabelt. En videomonitor lett oppfyller dette behovet, uten risiko for å vekke barnet.

Felles soverom

Når en eldre søsken deler en babyens rom, kan en videomonitor hjelpe foreldre overvåke ungdom samspill med yngre barn. En forelder kan tillate de to barna å lur i samme rom, vel vitende om at skjermen vil avsløre når ungdom våkner, før at barnet er i stand til å utilsiktet sette barnet i fare ved å slippe leker i crib eller klatring i sengen.

Helsemessige bekymringer

En video monitor kan tjene som et nyttig verktøy for å øke helse og sikkerhet for barn med fysiske problemer. For eksempel kan en videomonitor varsle foreldre til et barns astma eller allergi angrep som kan være umulig å oppdage på en lyd-monitor. For barn med hudproblemer som eksem, kan en videomonitor varsle foreldre til et barns skrape og ubehag.

Helsemessige fordeler ved å ta vitamin E

De helsemessige fordelene ved å ta vitamin E er enorme. Vitamin E kan bidra til å forhindre mange sykdommer og forstyrrelser, så vel som å behandle mange sykdommer. Mens du enkelt kan plukke opp en vitamin E supplement i butikken, er det også finnes i mange matvarer som strekker seg fra mørke, bladrike grønnsaker, nøtter og hele korn til ris, egg, havregryn og mer.

Forebygge grå stær

Studier har vist at de som tar en daglig vitamin E supplement har høyere objektiv klarhet i øyet da de som ikke tar vitamin regelmessig.

Bremser aldring

Vitamin E tilskudd kan bremse aldringsprosessen og forebygge pigmentflekker.

Forhindre hjerteinfarkt

Nyere studier har vist at å ta en vitamin E supplement kan fungere bedre mot et hjerteinfarkt enn å ta aspirin.

Premenstruelt syndrom

Innlemme mer vitamin E i kosten kan bidra til å forebygge symptomer på premenstruelt syndrom, for eksempel kramper, tretthet og uro.

Senker Alzheimers sykdom

Ifølge en studie publisert av "The New England Journal of Medicine" i 1997, kan ta vitamin E bidra til å bremse utviklingen av Alzheimers sykdom med opptil 25 prosent.

Øke blodsirkulasjonen

Tar vitamin E kan forbedre kroppens generelle sirkulasjon, bidrar til å hindre en rekke lidelser og sykdommer.

Advarsler

Hvis du har diabetes, revmatisk hjertesykdom, en overaktiv skjoldbruskkjertel eller tar noen medisiner, bør du kontakte lege før du tar en ekstra vitamin E supplement.

Helsemessige fordeler ved å ta Vitamin B Complex

B-vitaminer å opprettholde riktig hjernefunksjon, så vel som helse av nerver, hud, hår, øyne, lever og munn. De hjelper også opprettholde en sunn mage-tarmkanalen. På grunn av at B-vitaminer arbeide sammen, en mangel på ett vitamin ofte indikerer en mangel i en annen. The B-vitaminer fungerer som et team for å hjelpe til med generelle generelle helse. B-vitaminer bør tas sammen, som er lett oppnådd ved å ta en B-kompleks supplement.

Vitamin B1 (Tiamin)

Tiamin er en antioksidant som beskytter kroppen mot degenerative effekter forårsaket av aldring, alkoholforbruk og røyking. Det optimaliserer hjernefunksjon og kognitiv aktivitet. Tiamin forbedrer også blodsirkulasjonen og bloddannelse.

Vitamin B2 (riboflavin)

Riboflavin bidrar til å hindre og behandle grå stær. Det er nødvendig for røde blodlegemer og vekst. Riboflavin hjelper forbrenne karbohydrater, fett og proteiner, og bidrar til å fjerne flass.

Vitamin B3 (niacin)

Niacin bidrar til å senke kolesterolet og øker blodsirkulasjonen. Det er også et minne enhancer. Niacin hjelpemidler i funksjon av nervesystemet og bidrar til å forbrenne karbohydrater, fett og proteiner.

Vitamin B5 (Pantotensyre)

Pantotensyre er en utholdenhet enhancer og bidrar til å hindre visse former for anemi. Alle celler i kroppen krever pantotensyre, men det er stort sett konsentreres i organene. Dens viktigste rolle er produksjonen av adrenal hormoner og dannelse av antistoffer. Det hjelper også i konvertering av fett, karbohydrater og proteiner til energi. Pantotensyre kan også være nyttig i behandlingen av depresjon og angst.

Vitamin B6 (pyridoksin)

Pyridoksin er involvert i flere kroppsfunksjoner enn nesten alle andre næringsstoff. Det er nødvendig for normal hjernefunksjon, immunsystemets funksjon, og antistoffproduksjon. Det hjelper med kreft immunitet og hjelpemidler i forebygging av arteriosklerose. Pyridoksin er også nyttig i behandling av allergi, astma og artritt.

Vitamin B12 (Methylcobalamin)

Den mest effektive formen for B12 er methylcobalamin. Imidlertid er den mest vanlige form cyanokobalamin, som er vanskelig for kroppen å absorbere. Ta hensyn til den formen du tar.
Methylcobalamin er aktiv i vern og vekst av nervesystemet. B12 kan bidra til å forhindre Parkinsons sykdom, og kan faktisk bremse utviklingen av sykdommen hos dem som allerede har det. B12 er viktig i kardiovaskulær funksjon. B12 hjelper også til å regulere dannelsen av røde blodceller, og hjelper på bruk av jern, som er nødvendig for å hindre anemi.

Biotin

Biotin er nødvendig for en sunn hud og hår. Det hjelper også i cellevekst og metabolization av karbohydrater, fett og proteiner. Biotin hjelper også fremme sunne svettekjertler, benmarg og nervevev.

Fordeler ved å bruke en Steam Room

Dampbad og badstuer er begge assosiert med avslapning, men det er mange andre fordeler også. Damprom bruke fuktige varmen mens badstuer bruke tørr varme, og fuktigheten av dampbad skaper ekstra fordeler som ikke finnes med badstuer.

Åndedretts Forbedring

Den store mengden av fuktighet i et damprom tilbyr spesielle fordeler for luftveisproblemer, inkludert astma, bronkitt, allergier, og sinus problemer.

Blodsirkulasjonen

Varm i et damprom øker blodsirkulasjonen, og bringer mer oksygen og næringsstoffer i hele kroppen.

Immune System

Denne varmen skaper også en økning i kroppstemperatur som øker immunforsvaret og hjelper avgifte lymfesystemet.

Skin Fordeler

Svette åpner porene og renser huden for smuss og døde hudceller, noe som gir huden en sunn glød, og forbedre akne og andre hudsykdommer.

Pain Relief

Steam varmen lindrer også ledd- og muskelsmerter, gjennom avslapping, enkel spenning, og bringe oksygen og næringsstoffer til disse områdene.

Fordeler ved å bruke Tanning Lotion i tanning beds

Sommeren er en populær tid for en sexy, bronse brunfarge som gjør at folk ser slankere og sunnere. En god tan vises raskere og varer lenger med en tanning lotion.

Soling Med Tanning Lotion

Hvorfor bruke en tanning lotion når tanning i en tanning bed? Svaret er melanin. Melanin er hva huden produserer for å sole ved mørkere hudens pigment. Tanning lotions godkjent for innendørs soling hjelp stimulerer produksjonen av melanin.

Unngå solbrenthet

Solbrenthet kan oppstå selv i solarium, noe som er grunnen til at mange innendørs tanning lotions kommer med SPF beskyttelse. Tanning lotions med SPF som er godkjent for solarium vil tillate en person til å sole seg uten å forårsake smertefulle solforbrenning.

Hud fuktighetsgivende

Uten en tanning lotion, kan solarium og overdreven soling tørke ut huden. Ved å bruke en tanning lotion, kan huden bli hydrert og tan uten å tørke ut, eller uten å ha brun hud tørr, sprekke og flasse for tidlig.

Aldring av huden

En negativ bivirkning av tanning bed bruk er at huden kan alder raskere. Tanning lotions godkjent for innendørs bruk kan forsinke aldringsprosessen forårsaket av tanning bed bruk, holde huden kondisjonerte og mykere.

Innendørs tanning lotions

Det er en stor forskjell mellom tanning lotions som er godkjent for solarium og innendørs bruk, og de som er ment for utendørs. Når tanning i en seng, alltid bruke innendørs tanning lotions, og aldri bruke babyolje eller lotion ment for strand bruk.

Ulemper og fordeler ved å bruke Wind Energy

Ulemper og fordeler ved å bruke Wind Energy


Ettersom prisen på olje har stadig klatret opp gjennom årene, har det vært et økende søk etter billig, naturlige former for fornybar energi. En av de foreslåtte alternativene har vært vindenergi, som kan utnyttes ved hjelp av vindturbiner og er lett høstes fra vindfulle kystområdene. Teorien om vindenergi høsting er relativt enkel og har store muligheter for å samle energi; men det er fortsatt noen ulemper med å bruke vindenergi.

Advantage - Gratis Wind

Vindenergi har vært spioneringen av noen energianalytikere som en effektiv, naturlig kilde til energi som er gratis og fornybar. Store, høye vindturbiner fange vinden og behandle den til elektrisitet eller energi. I kystnære områder eller fjell, er det mulig å generere en stor mengde energi som kan brukes til å drive bolighus eller offentlige tjenester. Produsentene av vindturbiner har skapt forskjellige størrelser, avhengig av størrelsen eller behovene i samfunnet installere teknologien befolkningen.

Advantage - Ingen forurensnings

Fornybar vindenergi er spesielt attraktiv som energi alternativ fordi metoden for å utnytte energien er forurensningsfri. Andre former for energiproduksjon, for eksempel kjernekraftverk eller kullkraftverk, slipper skadelige biprodukter i form av karbonutslipp eller brukt radioaktivt materiale. Vindkraft er ren fornybar energi, og kan ikke bli tømt, noe som ikke gjelder for andre energikilder som olje eller uran.

Ulempe - Upålitelig

Vindkraft er ganske upålitelig og inkonsekvent. Selv om vindkraft er alltid tilgjengelig, er vinden sjelden forutsigbar når det gjelder både styrke og konsistens. Plasseringen av turbinene må få konstant vind; ellers, vil kostnadene forbundet med å installere den turbinen langt oppveier energien fått fra det. Dette betyr at ikke alle samfunn vil dra nytte av vindturbiner. Bare de samfunnene som grenser kyst / fjellområder som mottar store mengder vind kan sikkert avhengige av vindenergi.

Ulempe - Cost & Noise

Bygging av vindturbiner er fortsatt relativt dyrt, og det tar flere år å hente inn noen av de innledende kostnadene forbundet med bygging denne energigenererende verktøy. Vindturbiner også generelt produserer mye mindre strøm enn fossile kraftverk, noe som betyr lokalsamfunn installere turbiner vil mest sannsynlig nødt til å installere flere turbinheter, forklarer Clean Energy Ideas. Enhetene er også bråkete når de er i drift, slik at eventuelle hus eller samfunn relativt nær turbinene vil oppleve støy.

Hvor lenge må jeg jobbe for å motta Medicare fordeler ved alder 65?

Hvor lenge må jeg jobbe for å motta Medicare fordeler ved alder 65?


Medicare er USAs største helseforsikring, som dekker mer enn 40 millioner amerikanere. Medicare dekker de fleste helsetjenester behov gjennom del A sykehus forsikring, del B sykeforsikring og del D reseptbelagte stoffet dekning. De fleste amerikanere blir kvalifisert til å melde i Medicare når de slår 65, hvis de har nok arbeidskreditter.

Medicare Credits

Generelt, hvis du eller din ektefelle jobbet i 10 år i Medicare-dekket sysselsetting, dette gjør deg kvalifisert til å motta Medicare del A fordeler betale en premie. Medicare-dekket sysselsetting er enhver jobb du eller din ektefelle holdt der du betalt Medicare eller FICA skatter. For hver $ 1120 av skattbar inntekt, tjener du en kreditt, opp til maksimalt fire studiepoeng per år. Det tar vanligvis minst 10 år for å tjene 40 studiepoeng er nødvendig for å melde deg på Medicare, men du trenger ikke å tjene disse studiepoeng i år på rad. Medicare kvalifikasjons kreditter utløper ikke.

Betale for Medicare

Hvis du ikke har nok arbeids studiepoeng for å tjene gratis Medicare del A, vil du måtte betale en månedlig premie på opp til $ 461, avhengig av hvor mange studiepoeng du har tjent. Hvis du har tjent mellom 30 og 39 arbeider kreditter din Dele en premie, som i 2011, er satt til $ 254 per måned. Dette beløpet kommer i tillegg til den månedlige del B premie som alle Medicare begunstigede betale. For stønadsmottakere som ble rekruttert Medicare før 2010, den månedlige del B er $ 96,40; noen melde i 2010 eller senere betaler $ 110,50 per måned for Medicare Part B.

Self-Sysselsetting

Du kan fortsatt tjene studiepoeng mot Medicare hvis du er selvstendig næringsdrivende. Når du filen din føderal inntektsskatt retur, og har inntekter på mer enn $ 400 i året, betaler du 2,9 prosent av inntektene mot Medicare skatt. I noen tilfeller, hvis du er selvstendig næringsdrivende kan du tjene kreditt hvis din netto inntekter er mindre enn $ 400 i året. En kvalifisert skatt regnskapsfører kan hjelpe deg å avgjøre om du kvalifiserer til å tjene kreditter gjennom valgfri metode.

Arbeide Etter Alder 65

Når du slår 65, blir du automatisk registrert i Medicare om du er kvalifisert. Men hvis du fortsatt arbeider og har helseforsikring gjennom arbeidsgiver, kan du avvise Medicare Del B dekning før du slutter å jobbe og ikke lenger har helseforsikring. Du får deretter åtte måneder for å melde deg på Medicare Del B; hvis du venter lenger, må du betale en bot for hvert år som du gikk uten del B. Men hvis du slår 65 og har ikke nok arbeidskreditter å melde deg på premium-fri Medicare del A, du kan fortsette å jobbe til du tjener nok studiepoeng, og melde deg på Medicare på den tiden uten straff.

Fordeler ved å bruke MSM for Acne

MSM (methylsulphonylmethane) er en naturlig forekommende næringsstoff som kan finnes i matvarer og i våre egne kropper, men noen ganger trenger vi å supplere vår egen produksjon av det eller inntak, for å bidra til å gi huden vår en lysere, sunnere glød og kan brukes til å rydde opp akne utsatt hud.

Acne Treatment

Den menneskelige kroppen ikke generelt produsere nok MSM å behandle akne. MSM, når det tas oralt eller brukes som en aktuell salve, kan hjelpe med å kontrollere akne betennelser og smerter av slike utbrudd samt nedtoningen huden din.

Dose

MSM er tilgjengelig i pulver, flak, aktuell, gel og kapsel form. Når den brukes for akne, er 2000 mg nødvendig per dag, men ikke ta mer enn angitt på flasken eller tube MSM, med mindre regissert av legen din eller legen.

Sunn Approach

MSM er en av de sikreste kosttilskudd som du kan ta ut på markedet i dag. Det er vanligvis ikke mange bivirkninger av å ta MSM med mindre du tar for mye, og da kan du oppleve mild kramper, hodepine eller diaré.

Soft Skin

MSM mykgjør huden din, gir det elastisitet, noe som kan bidra til å skylle ut giftstoffer i huden din celleveggene. MSM gir hudcellene permeabilitet for å absorbere gode næringsstoffer og utvise giftig avfall fra dem.

Aminosyre

MSM støtter svovelholdige aminosyrer, noe som gjør kroppen bedre i stand til å reparere, helbrede og opprettholde helsen til huden din, forebygge akne og gir deg en ren, ren hud glød.

Fordeler ved å bruke Pau D'Arco Tea for Cancer

Pau D'Arco Tea er en gammel indisk folkemedisin fra regnskogen i Amazonas i Sør-Amerika. Den vokser i Bolivia, Paraguay, Northern Argentina og Brasil. Det er en av de best kjente urter fra den regionen. Den er laget av trær kalt Lapacho Colorado, Lapacho Morado eller pau d'arco som betyr "bow pinne." Det blir det navnet fordi de innfødte gjøre sine bueskyting buer ut av samme tre.

Betydning

Det te er laget av treets indre bark. Urte healere sier det angriper årsaken til kreft og hjelpemidler behandling mot tumorreduksjon og undertrykking.

Time Frame

Talsmenn hevder at i tillegg til umiddelbar smertelindring, pasienter ikke lenger viser symptomer på cancer i løpet av 30 dager etter behandlingen.

Teorier / Spekulasjoner

Talsmenn sier pasienter med leukemi eller andre kreftformer ble lettet av smertene i løpet av timer etter å ha drukket den Pau D'Arco te. Ifølge American Cancer Society, studier tyder på at lapachol og andre forbindelser i te kan påvirke noen sykdommer, men det er ikke kjent om det vil ha den effekten på mennesker.

Expert Insight

Ifølge University of Maryland Medical Center, har studier som evaluerte pau d'arco effekt på kreft ikke vært avgjørende. De viser blandede resultater, og selv når te lykkes i å redusere antall av kreftceller, vil den mengde som er nødvendig være giftig for mennesker.

Ingredienser

Pau D'Arco består av kjemiske forbindelser som lapachol, isolapachone og lapachone. Men mange utøvere kreditere sine helbredende evner til sine tanniner.

Forsiktig

Pau D'Arco kan intensivere blodfortynnende effekter fra andre medisiner, føre til overdreven blødning, kvalme eller oppkast, og samhandle med andre urter eller kosttilskudd.

Fordeler med lipodrene

Lipodrene er en patentert diett pille som hjelper forbrenne kalorier og fett, styrer sukker cravings og undertrykker appetitt. Det retter seg mot og forbrenner fett på hofter, rumpe og lår. Det er mange fordeler ved å bruke lipodrene, men den inneholder efedrin, som forårsaker bivirkninger hos noen mennesker. Forbrukere bør aldri ta mer enn anbefalt dose av lipodrene.

Funksjon

Lipodrene stimulerer frigjøring av fett og hemmer lagring av fett. Det gjør den ved å undertrykke utslipp av målrettede enzymer som styrer lagring av fett og stimulerer celleenergien. Dette fører til at de enkelte fettceller til å frigjøre fettsyrer. Lipodrene fungerer som en fettforbrenner, appetitt suppressant, energi booster og en naturlig vanndrivende.

Fordeler

Det er flere fordeler forbundet med lipodrene bruk. Den inneholder naturlige ingredienser som etterligner effekten av Meridia, Xenical og Fastin slankepiller. Meridia demper appetitten ved å blokkere gjenopptaket av serotonin i kroppen. Xenical hemmer opptaket av fett og Fastin øker metabolske priser og brenner fett.

Funksjoner

Undertrykke appetitt er avgjørende for vekttap. Lipodrene inneholder Hoodia kaktus, som fungerer som en effektiv appetitt suppressant. Den inneholder også efedrin, akasie rigidula ekstrakt, methylsynephrine, grønn te ekstrakt, koffein og andre ingredienser som hjelpemiddel i vekttap og appetitt kontroll.

Ephedra

Kanskje den viktigste ingrediensen i lipodrene er ephedra. "Forskning har vist at ephedra øker stoffskiftet og bidrar til å fremme vekttap, slapper luftrørene i lungene for å behandle astma og hoste, fremmer svette for å hjelpe en person gjenopprette fra en mindre kald og bidrar til å fremme urinering å lindre ødem", ifølge til ephedra.com. Dette stoffet ble brukt vekslet i tusenvis av år før den fikk sin debut som en vekt-tap supplement i moderne tid.

Dosering

De normale anbefalte doseringsanvisningen kaller for en til to tabletter om morgenen en time etter frokost og en tablett om ettermiddagen en time etter lunsj. Lipodrene inntaket bør begrenses til maksimalt fire tabletter daglig.

Advarsler

Lipodrene bør ikke brukes av de som er under 18. Ikke ta det hvis du har å trykke medisinske problemer, som ephedra kan overtax en persons system. Bruk av efedrin kan øke kroppens kjernetemperatur. Mennesker med alle typer hjertesykdom bør avstå fra å bruke ephedra. Ikke ta lipodrene hvis du er gravid eller ammer, så det kan gå over i morsmelken.

Fordeler med konge Bee Jelly for menn

Utskilles av en kjertel i arbeideren bier hoder, Royal Jelly feeds bee larver og dronning honningbier. Dronning bier 'eksklusive Royal Jelly diett får dem til å doble i størrelse og leve opp til 40 ganger lengre enn arbeideren bier, og de også bli de eneste fruktbare kvinner i sine elveblest.

Helse og ernæring næringer markeds royal gelé som en supermat som gir fordeler til menn, blant annet økt energi, økt seksuell funksjon og prostata kreft forebygging.

Historie

Professor Remy Chauvin, som senere ble kåret til styreleder i etologi på La Sorbonne og medgrunnlegger den franske League of Animal Rights, anbefalt denne bee mat for menneske medisinske formål i 1922 De gamle kinesiske og egypterne brukte også royal gelé.

Komponenter

Royal Jelly er en hvit væske sammensatt av 12 til 15 prosent protein, 10 til 16 prosent sukker, 3 til 6 prosent fett, B-vitaminer, feromoner, frie aminosyrer, mineraler, antibakterielle og antimikrobiologiske komponenter. Royal Jelly kosttilskudd er tilgjengelig i kapsel, væske og krem ​​former.

Spekulasjoner

Anekdotiske historier om royal gelé fordeler ved inntak av mennesker inkluderer forbedret immunitet, leddgikt og multippel sklerose forebygging, bremser aldringstegn, helbreder benbrudd, senker kolesterolet, lindrer hjerte-plager og rettsmidler leversykdom, pankreatitt, søvnløshet, tretthet, sår og fordøyelses og hudlidelser.

Hevdet fordeler spesifikke for menns helse inkluderer økt seksuell appetitt, forbedret seksuell ytelse, og forebygging av mannlig skallethet og prostata kreft.

Påviste helsefordeler

Ifølge FAO (Food and Agriculture Organization of the United Nations), studier bekrefter at LO-hydroxydecanoic syre i Royal Jelly viser fungicid, antiviral og antibiotika aktivitet mot salmonella, e. coli og Staphylococcus. Resten av krav, herunder menns helsepåstander, har ikke blitt bevist.

Advarsel

Astmatikere og personer med allergi mot honning og andre bee produkter kan oppleve farlige reaksjoner på kongelig gelé. Elveblest og anafylaksi er rapportert. Barn, bør gravide og ammende kvinner ikke bruke royal gelé.