Digidexo.com

Kan marijuana senke stressnivå

Hvordan kan jeg senke blodtrykket uten Meds gjøre?

Herbal rettsmidler

Vanndrivende midler, som senker blodtrykket ved å øke urinmengde, også øke utskillelsen av to av kroppens viktige mineraler, kalium og magnesium. Alternativt gjør urte diuretika, for eksempel selleri frø, mais silke, kjerringrokk og einer, ikke denne negative bivirkning. Men alltid konsultere legen din før avslutte ethvert foreskrevne medisiner.

Phyllis Balch, sertifisert ernæringsfysiolog og forfatter av "Resept for Herbal Healing" rapporterer at kliniske forskere har fastslått urte-behandlinger lavere blodtrykk i noen dager akkurat som reseptbelagte legemidler gjør, selv om reduksjonen beløpet kan være litt mindre. Balch foreslår følgende urter for å senke blodtrykket: Amerikansk ginseng, bitter orange (te), Coleus ekstrakt, hagtorn, og reishi eller shiitake sopp.

Matvarer som lavere blodtrykk

For å redusere blodtrykket, spise mer kalium-rik mat, for eksempel aprikos, avokado, økologiske bananer, dadler, fiken, hvitløk, poteter, rosiner, blackstrap melasse, ølgjær, brun ris, nøtter og hvetekli. Kalium motvirker natrium blodtrykk innsamlingen effekter.

Kosttilskudd for å senke blodtrykket

Ifølge James Balch, MD, medforfatter av "Resept for Nutritional Healing," å ta en B-kompleks supplement, pluss ekstra niacin, kolin, inositol og vitamin B6, kan bidra til å redusere vanninnholdet i kroppens vev og avlaste presset på hjerte system. Dr. Balch foreslår også følgende kosttilskudd for å senke blodtrykket: 1500 til 3000 mg. av kalsium og 750 til 1000 mg. av magnesium per dag, så vel som kalium, co-enzym Q10, essensielle fettsyrer, hvitløk, L-arginin og 100 IE (langsomt økes til 400 IU) av vitamin E (som d-alfa-tokoferol), 3,000 til 6,000 mg. av vitamin C, og lecithin (tatt før måltider).

Reduser inntak av natrium

Les mat etiketter og unngå mat med salt, soda, natrium, mononatriumglutamat (MSG) eller symbolet "NA" på etiketten. Også unngå natron, hermetiske grønnsaker, rask mat, diett brus, konserveringsmidler, sukker erstatter, kjøtt tenderizers, soyasaus og bløtt vann.

Trene og gå ned i vekt

Vekttap synker blodtrykket ett poeng for hver to pounds tapt. Holde vekten nede ved å få regelmessige, men moderat, trening, som gåing, svømming eller sykling. Fasting for tre til fem dager hver måned kan også være nyttig.

Andre hensyn

Noen legemidler er kjent for å øke blodtrykket, inkludert aspirin, anti-inflammatoriske medisiner, p-piller, ibuprofen og slankepiller. Andre kjente risikofaktorer inkluderer store mengder protein eller kalorier, koffein forbruk, undertrykt sinne og fiendtlighet, kronisk stress og blodsukkersvingninger.

For høye blodnivåer av insulin forårsaker arterieveggene til å trekke seg sammen og nyrene til å beholde natrium, som begge øker blodtrykket. Av denne grunn bør diabetikere gjøre en betydelig innsats for å holde blodsukkeret kontrolleres med diett og mosjon for å holde sin insulin og / eller diabetes krav medisinering minimal. Aldri slutte å ta foreskrevet medisiner eller redusere mengden du tar uten først å rådføre deg med legen din.

Hvordan kan jeg senke kolesterolet med en lav-fett diett?

Hvordan kan jeg senke kolesterolet med en lav-fett diett?


Høyt kolesterol er en av de mange potensielle helserisiko hvis du er overvektig. Kolesterol kan tette opp blodårene og øke risikoen for slag eller hjerteinfarkt. Forbruker mye av matvarer som inneholder mettet fett er en av de viktigste årsakene til høyt kolesterol i en gjennomsnittlig voksent menneske. For å redusere kolesterol du må kutte ned på matvarer som inneholder disse fett.

Hvordan kan jeg senke kolesterolet med en lav-fett diett?

Skift smør og margarin med et sunnere alternativ, for eksempel badekar sprer seg. Meieriprodukter generelt har høyt mettet fett, så hvis du ikke kan kutte dem ut av kostholdet ditt, erstatte dem for lavere fett alternativer. Prøv sunnere ost, som mozzarella eller cottage cheese, og erstatte helmelk med skummet melk.

Spis mat som vil øke fiber i kosten slik som brød, pasta, korn, ris, tørkede bønner og erter etc. Også spise fem til 10 g om dagen av havre baserte matvarer som de inneholder løselig fiber som senker kolesterol. Unngå rik og kremet sauser brukes med pasta og ris som inneholder en høy mengde mettet fett.

Spis mer frisk eller frossen frukt og grønnsaker. Unngå frukt som er lagret i bokser med sirup. Også kutte ned på panerte eller frityrstekt grønnsaker.

innlemme sjømat i kostholdet ditt. Visse typer fisk-inkludert laks, tunfisk, sild, makrell-inneholder svært sunne typer oljer som kan senke kolesterolet.

Unngå kjøtt som bacon, pølse, ribbe, skinke, fårekjøtt, corned biff og innmat med høyt fettinnhold. Velg slankere kjøtt med mindre synlig fett som magert kjøtt, vilt, fasan, skinn kylling og kalkun etc. Forbered kjøttet ved grilling eller broiling for å sikre at du er slik at fett og olje å rømme og dryppe av maten.

Unngå snacking på tallsklassikere som sjokolade, chips eller desserter. Disse er alle laget med ingredienser som er vanligvis svært høy i mettet fett.

Hvordan kan jeg senke kolesterol?

Kolesterol er et nødvendig fettstoff som brukes til å lage "hormoner, vitamin D og og stoffer som hjelper deg å fordøye mat", ifølge National Heart, Lung and Blood Institute. Det er to typer av kolesterol: high-density lipid-protein (HDL) og lav-densitet lipid-protein (LDL). Selv om det er nødvendig, hvis du har for mye LDL, kan det bygge opp plakk i blodårene dine, noe som kan føre til åreforkalkning, hjerteinfarkt eller angina.

Livsstil

Bestemte livsstilsfaktorer kan bidra til høyt kolesterol, og endre disse bør ha en betydelig effekt på kolesterolnivået. Gå ned i vekt, trene mer, slutte å røyke, drikke mindre alkohol, se på maten du spiser og spesielt holde seg borte fra kommersielt bearbeidet og rask mat og begrense inntaket av rødt kjøtt, egg åk og fete meieriprodukter. Gjør det til en vane å lese mat etiketter og sjekk mettet fettinnhold.

Søte mandler

MedlinePlus rapporterer at studier viser hele mandler kan senke LDL kolesterol og øke HDL kolesterolet. Selv om en bestemt dose er ikke fastslått, kan voksne forbruker 80 til 100 gram daglig uten bivirkninger. Søte mandler kan senke blodsukkeret, så vær forsiktig hvis du er diabetiker eller hypoglycemic.

Red Gjær Rice Extract

Red gjær ris ekstrakt er en stift diett i mange asiatiske land. Forskere har studert dette kosttilskuddet siden 1970-tallet, ifølge MedlinePlus, og har funnet ut at rød gjæret ris ekstrakt kan betydelig lavere LDL kolesterol og triglyserider. Voksne kan trygt ta 1200 mg av rød gjær pulver kapsler daglig, eller de kan spise 14-55 gram av naturlig forekommende rød gjæret ris per dag. Ikke ta ekstrakt med stoffer som kan være giftig for leveren, som alkohol, eller hvis du tar blodfortynnende.

Hvordan kan jeg senke hjertefrekvens?

Det er mange måter å senke pulsen. Det første trinnet er å finne ut hvorfor du har en høy hjertefrekvens. Hjertefrekvensen er antall hjerteslag per minutt. Det kan være for fort eller for sakte. Takykardi er en hvilepuls på mer enn 100 slag per minutt. I hvile, slår gjennomsnittlig voksen hjerte 60 til 100 ganger per minutt. Hvilepulsen kan øke med alderen og er vanligvis lavere i fysisk aktive og passer folk.

Årsaker til en rask hjerterytme

En rask hjerterytme kalles av takykardi, noe som betyr at de elektriske impulsene i hjertet ditt blir forstyrret. Dette kan oppstå av mange grunner, for eksempel:
• Skade av hjertesykdom
• Medfødte hjerteproblemer
• Høyt blodtrykk
• Røyking
• Overdreven alkoholbruk
• Overdreven koffein forbruk
• Stoffmisbruk
• Overaktiv skjoldbruskkjertelen

De fleste av disse forholdene er forebygges eller behandles.

Livsstil endringer

Det er enkle endringer du kan gjøre som kan bidra til å senke pulsen. Først bør du opprettholde et riktig kosthold. Et hjerte sunt kosthold inneholder frukt, grønnsaker og helkorn, begrensende fett. Med riktig kosthold, kan du også holde kolesterolet under kontroll, noe som kan føre til ytterligere hjerteproblemer. Sekund, drikke alkohol og koffeinholdige drikker kun i moderate mengder. Disse stoffene kan gjøre deg dehydrert og er generelt usunn.

Neste, ikke røyker eller bruker narkotiske stoffer. Hvis du er overvektig, kan du gå ned i vekt. Fedme er en vanlig årsak til økt hjertefrekvens. Kroppen din er nødvendig mye vanskeligere å utføre vanlige aktiviteter. En regelmessig mosjon rutine arbeider for å holde pulsen lav.

Lindre Stress

Stress er en adaptiv respons. Når du opplever stress, begynner adrenalinet å jobbe overtid. Pulsen øker, kan det hende du har hjertebank, svetting og økt blodtrykk. I å finne stress utløser, kan det være mulig å lindre stress-forårsaker situasjoner eller lære teknikker for å håndtere situasjoner med letthet. Stress Eraser er et verktøy du kan bruke som overvåker pusten din og hjelper deg til å slappe av, og dermed bremse pulsen.

Andre behandlinger

Hvis pulsen holder seg høy, kan det hende du må ta medisiner. En slik medisinering er en blod tynnere. I tillegg, hvis din tilstand er alvorlig, kan det hende du trenger en injeksjon eller elektrisk støt. Dette kan brukes i en umiddelbar respons på pulsen slo for fort eller mangler beats.

Hvordan kan jeg senke farlig høyt kolesterol Umiddelbart?

Høye nivåer av LDL, ellers kjent som "dårlig kolesterol", kan føre til blokkering i arteriene som forsyner blod til hjertet og hjernen. Disse blokkeringer kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Det er viktig å senke LDL nivåer og heve HDL-nivåer, som er den "gode kolesterolet". Du kan gjøre noen endringer med start i dag som vil hjelpe deg å leve et lengre, sunnere liv.

Diett

Bytt ut dine biffer med hvitt kjøtt. Rødt kjøtt er beryktet for å heve LDL kolesterol. Pare et måltid av bakt, ikke stekt, fjærkre og dampede grønnsaker med et enkelt glass rødvin, som også antas å bidra til lavere dårlige kolesterolet. Du bør forsøke å holde total kolesterol inntaket til 200 mg per dag.

Spise ute

Vær oppmerksom når du spiser ute. I stedet for å spise pommes frites med middag, har en side salat, med lav-fett eller fettfri dressing, eller en skål med frukt. Spør din servitør for å foreslå noen måltider som er hjertet sunt. Å gjøre sunnere valg også hjelper deg å miste det pesky 5 eller 10 ekstra pounds, som i seg selv kan bidra til lavere dårlige kolesterolet.

Fiber

Legg en hel-korn brød eller pasta til måltidet for å få en porsjon fiber, noe som bidrar til å senke LDL-kolesterol ved å utrydde fettstoffer. Andre kilder til løselig fiber inneholder linfrø, nøtter, bygg, frukt og grønnsaker.

Trening

Trening i minst 30 minutter hver dag. Disse kan være lav-effekt øvelser, som å gå, eller aerobic trening som sykling eller svømming. Du trenger ikke å utføre 30 minutter med kontinuerlig trening heller. Hvis det er mer gjennomførbart, spre det ut i to 15-minutters turer eller jogge i fem-minutters intervaller, seks ganger om dagen. Igjen, det spiller ingen rolle hvor lenge disse aktivitetene sist, bare så lenge de legger opp til minst 30 minutter.

Hvordan kan jeg senke Kolesterol Do?

Den vellykkede måten å senke kolesterolet innebærer regelmessig mosjon og et kosthold som består av ikke-stivelsesholdige grønnsaker og frukt, en begrenset mengde stivelsesholdige matvarer og ingen mettet fett eller trans fett. Snakk med din kostholdsekspert for å garantere sikkerheten til en diett før du prøver det, og alltid varsle ham hvis du merker noen bivirkninger eller mulige symptomer på hjerte- og karsykdommer.

Sunn mat

Matvarer gir enten low-density lipoproteiner (LDL) eller high-density lipoproteiner (HDL). Høye mengder av LDL i kroppen din sak plakk å danne i blodet ditt, og over tid kan dette føre til blokkering og hjerte- og karsykdommer. HDL fanger overflødig kolesterol i blodet og sender det til din nyre for avhending. Nøkkelen til å opprettholde et sunt nivå av kolesterol øker forbruket av matvarer som produserer HDL og spise mindre av matvarer som produserer LDL. Ifølge American Heart Association, et sunt nivå av kolesterol er mindre enn 200 mg / dL en dag. Omega-3 fettsyrer som finnes i fisk bidrar til HDL og bør inkluderes i kosten to eller tre ganger hver uke.

Eliminer mettet og trans fett

Mettet fett og transfett bidra til LDL plakk, som kan tette blodårene og føre til hjertesykdom. Mettet fett finnes i oksekjøtt, svinekjøtt, butters og margariner. Reduser fettinntaket ved å erstatte fettstoffer svinekjøtt og oksekjøtt med mager kjøttdeig, fjærkre og fisk. I stedet for å bruke margarin eller smør i matlaging, kan du bruke oliven, raps eller peanøttolje. Slå meieri fra helmelk til lettmelk eller nonfat å redusere mettet fett inntak. Reduser forbruket av kaker, kaker og kjeks som er laget med delvis hydrogenert fett. Kast ut eggeplommene og spiser bare eggehvitene til å redusere kolesterolet.

Trening

Deltagelse i 30 minutter med kondisjonstrening om dagen holder hjertet sunt og reduserer risikoen for å utvikle hjerte- og karsykdom. Å være aktiv holder risikonivået lavt, og trening kan bli innlemmet i din daglige rutine. Begynn i det små ved å gå i 10 minutter i morgen etterfulgt av en 20-minutters tur i kveld eller ettermiddag, og gradvis øke tiden eller intensiteten av fysisk aktivitet.

Hvordan kan jeg senke CO2-nivåer i My Home?

Folk ofte bruker store mengder energi i deres hjem uten å tenke på konsekvensene for miljøet. Hvis du leter etter måter å redusere utslippene av karbondioksid (CO2) i ditt hjem av hundrevis og tusenvis av pounds i året, bør du vurdere noen strategier når kjøling, oppvarming, belysning og drive din stue.

Isolerende og Windows

Forsegle ditt hjem kanaler og isolere noen deler som passerer gjennom ubetingede områder, som for eksempel loft, kjeller eller garasje. Caulk og vær-stripen for å redde enda flere CO2-utslipp. Ta kontakt med en hjem energi revisor hvis du trenger hjelp å identifisere områder som trenger mer isolasjon.

Ikke la vinduer åpne for lengre perioder; holde så mye varme i ditt hjem, slik at det ikke koster så mye å varme huset ditt under kalde måneder. Vurdere å erstatte enkeltvinduer med dobbelt glass. Mens dobbelt-glass koster mer på forhånd, vil du miste mindre energi gjennom vinduene i det lange løp.

Oppvarming og kjøling

Environmental Protection Agency anslår at halvparten av en husholdning årlige regninger betale for kjøling og oppvarming, noe som betyr at potensialet for høye CO2-nivåer i ditt hjem.

Å redusere CO2-nivåer som stammer fra kjøling og oppvarming, senke termostaten din et par grader om vinteren og heve den et par grader om sommeren. Eller du kan bruke en automatisk termostat som senker varme eller air condition om natten og hever dem i morgen.

Dekk en varmtvannsbereder som er 10 år eller mer med en isolert teppe; nyere modeller med tilstrekkelig isolasjon bør ikke trenger et teppe. Still termostaten mellom lav og medium, eller på rundt 120 grader.

Rengjøre eller erstatte luftfiltre for å redusere CO2-nivået ytterligere, og vurdere å erstatte konvensjonelle varmtvannsbereder eller air condition system med mer energieffektive nyere modeller.

Energieffektive produkter

Andre husholdningsapparater bruker mer energi enn andre. Vurdere å bruke en front-loaded vaskemaskin, eller en topp-loader modell som er mer energieffektiv enn en tradisjonell top-loader.

Bruke vaskemaskinen når du har nok tøy til å fylle maskinen, eller bruke økonomi innstillinger når du ikke har en full last. Vaske klær i varmt eller kaldt vann i stedet for varmt, og, hvis mulig, henge klærne til tørk i sommermånedene.

Tine gamle kjøleskap og frysere regelmessig. Hvis kjøleskapet og fryseren er mer enn 10 år gammel, vurdere å få nyere, mer energieffektive modeller som har automatiske avrimingssykluser. Hvis kjøleskapet og fryseren er ved siden av en kjele eller komfyr, flytte dem slik at de står på sine egne, bruker mindre energi.

Dine belysning valg kan redusere CO2-nivå. Erstatte glødepærer med sparepærer (CFL), som varer lenger enn vanlige pærer og bruker betydelig mindre energi. CFLs inneholder kvikksølv, så når pæren går sin gang, kast den nøye.

For mer informasjon om energieffektive produkter, besøk www.energystar.gov.

Spare energi og vann

Hvis du har en eldre modell datamaskin og er ferdig med det for dagen, slå den av. Nyere-modell datamaskiner bruker ikke mye energi i dvale- eller ventemodus, slik at du ikke trenger å slå av datamaskinen hvis du tar en kort pause. Slå av TV-en når du ikke ser på det, og koble ladere hvis du ikke bruker dem.

Spare vann for å bidra til å redusere CO2-nivået i ditt hjem. Når du pusser tennene, barbering eller oppvasken, ikke la vannet renne. Hvis du har en lekk kran eller toalett, fikse det. Snarere enn å ta et bad, ta en dusj og bruke lav-flow dusjhoder

Hvordan kan jeg senke triglyserider?

Hvordan kan jeg senke triglyserider?


Triglyserider er bare en form for fett båret inne i blodet. Mest kroppsfett er faktisk triglyserider lagret i fettvevet i kroppen din. Forhøyede nivåer av triglyserider er ikke alene skylden for å forårsake tilstoppede arterier; men de spiller en betydelig rolle. Et høyt nivå av triglyserider hos voksne er ofte ledsaget av en høy total kolesterol nivå.

Behandlinger

Forhøyede triglyseridnivåer ofte følger en usunn livsstil. Noen av de fellestrekk hos personer med høye nivåer er: fedme, røyking, mangel på mosjon, fråtseri i alkohol, og folk som hengir seg til store mengder karbohydrater i kosten (opp til 60 prosent eller mer av totale kalorier fra karbohydrater.)

The American Heart Association, i seksjonen sin på triglyserider, anbefaler mange måter å hjelpe lavere triglyserider i kroppen din. Start med å kutte ned på kaloriinntaket for å nå din idealvekt. Redusere fettinnholdet i ditt daglige matinntak, inkludert mettet, trans fett og kolesterol inneholder matvarer. Drikke alkohol bare i små mengder. Selv moderat sosial drikking kan påvirke dine nivåer. Forplikte seg til å trene i 30 minutter eller mer om dagen, minst fem dager i uken, på et moderat intens aktivitet. Prøv å erstatte enumettet og flerumettet oljer i kostholdet ditt, for eksempel oliven og raps olje, i stedet for de med mettet fett. Fisk høy i omega-3 fettsyrer bør byttes ofte for mat med høyt mettet fett som hamburgere. Valg som makrell, sardiner, laks og tunfisk er høy i de gunstige omega-3 fettsyrer.

Legen din kan også anbefale medisiner for å senke triglyseridnivåer, slik som kolestyramin, gemfibrozil, og clofibrate, men disse kan ofte føre til mer problemer enn fordeler. Leger og ernæringsfysiologer reke kosttilskudd og endringer i livsstil er viktigere i rollen holde triglyserider på et trygt nivå. Små endringer kan legge opp til store fordeler hvor din helse er bekymret.

Retningslinjer

Det er satt av National Cholesterol Education Program for triglyseridnivåer og de er basert på faste før du får blodet trekkes. Disse nivåene er som følger: Normal er mindre enn 150 mg / dl (milligram per desiliter), er grensen 150 til 199 mg / dl, høy anses å være 200-499 mg / dl, og meget høy anses å være over 500 mg / dL. Ifølge Harvard Pilgrim Healthcare, bør en årlig fysisk anses obligatorisk ved alle voksne. Hvis legen din notates et høyt triglyseridnivå, vil han anbefale endringer og følge opp med blod arbeid oftere.

Hvordan kan jeg senke Plakk?

Hvordan kan jeg senke Plakk?


Plakk fester seg til veggene i blodårene. Oppbygging av plakk kan være ganske betydelig over tid. Dette kan føre til en rekke helseproblemer. Et hjerteinfarkt eller hjerneslag kan lett bli en trussel med mindre du gjør noe for å senke plakk i sirkulasjonssystemet. En av de beste måtene å redusere plakk er å øke HDL nivå. Ifølge Fremme Health.com, "HDL ... bidrar til å plukke opp overflødig plakk fra blodårene dine og overfører den til leveren, hvor det er brutt ned."

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om å starte en regelmessig mosjon rutine. Moderat trening kan bidra til å øke dine nivåer av HDL og bekjempe usunn plakk. Walking i et moderat tempo i 30 minutter tre dager i uken er et godt sted å begynne.

innlemme sunne omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Omega-3 finnes i fisk og nøtter. Å spise disse matvarene på regelmessig basis vil bidra til å øke HDL. Ifølge den til University of Maryland Medical Center.com, "Klinisk bevis tyder på at EPA og DHA (eikosapentaensyre og dokosaheksaensyre, de to omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje) bidra til å redusere risikofaktorer for hjertesykdom, inkludert høyt kolesterol og høyt blodtrykket. "

Kutt ned på mettet fett. Ifølge Cleveland Clinic.com, "The kosttilskudd referanse inntak for fett hos voksne er 25 til 35 prosent av totale kalorier fra fett." Dette betyr at det fra det totale antall kalorier som forbrukes i løpet av en dag, bør bare 25 til 35 prosent av det fett. Kutte ned på usunn fett ved å spise en godt balansert kosthold. Hold deg unna fast food og søte godbiter.

Få mer fiber i kosten. Matvarer som hele korn, frukt og grønnsaker er naturlige måter å få mer fiber. Kjøp fiber i pulverform til å bidra til å bekjempe plakk.

Drikk litt alkohol for å bidra til å øke HDL-nivåer og bekjempe plakk. Ifølge American Heart Association, "En til to drikker per dag av en hvilken som helst alkohol typen har blitt vist å øke HDL-kolesterol med ca. 12 prosent."

Hint

  • Alltid konsultere legen din før du starter en ny diett eller treningsprogram.

Måter å håndtere stress og angst

Stress og angst kan være bra i små doser: de gir motivasjon til å få arbeidet gjort. Imidlertid kan for mye stress og angst i livet ditt forstyrrer normale aktiviteter. Hvis du føler deg redd for å gjøre noe eller overveldet, kan humøret ditt være ute av kontroll. Lære noen avspenningsteknikker kan hjelpe deg å få disse nivåene under kontroll.

Balansere livet

En av de viktigste årsakene til stress er å ha for mye som skjer i livet ditt. Sjonglerer jobb, familie og andre forpliktelser kan være overveldende. Se på timeplanen: Har du sette av tid til deg selv? Du kan også senke stressnivået ved å opprettholde en vennekretsen. Å ha et støtteapparat kan forbedre din emosjonelle helse. Vennene dine kan også hjelpe deg å sette stress i perspektiv.

Trening

Trening er en fin måte å håndtere stress og angst. Men du trenger ikke å delta i et treningsstudio. En daglig spasertur kan holde deg i form. Andre aktiviteter, som yoga eller pilates, er også gode øvelser for å håndtere stress og angst.

Avslapping Skills

Avspenningsøvelser er også nyttig i å håndtere stress. Meditasjon kan hjelpe deg å fokusere ditt sinn og ditt vesen. Når du føler deg stresset, prøve å ta et dypt åndedrag og holde den i fem sekunder. Puster langsomt, la pusten ut i fem sekunder. Fortsett for noen flere repetisjoner, og du vil begynne å legge merke til spenningen drenering fra kroppen din.

Hva kan forårsake plutselig Senking av kolesterolnivået?

Høyt kolesterolnivå er en av de ledende risiko for hjertesykdom. Du kan bruke en rekke alternativer for å redusere kolesterolnivået, inkludert medisiner, kosthold, mosjon og kosttilskudd. Mange av disse tiltakene vil ta minst seks måneder før du begynner å se effekten av en endring i kolesteroltall.

Kolesterol

Ikke alle kolesterol er dårlig. Forståelse som er noe som kan hjelpe deg å ta bedre valg av livsstil. Kolesterol er et voksaktig stoff som finnes i blodlipider. Det bidrar til å danne cellemembraner og noen hormoner. Kolesterol kan ikke oppløses i blodet. Lipoproteiner har å transportere kolesterol - den siste L i LDL og HDL. LDL-kolesterol har en tendens til å tette arterier, mens HDL-kolesterol er en effektiv transportør av kolesterol. I blodprøver, er begge typer kolesterol målt individuelt og lagt sammen. Legen din vil ikke bli bekymret hvis HDL er høy, bare hvis LDL er.

Hva må antallet?

Måling av kolesterolnivået i blodet forteller legen din hvor mye kolesterol og lipider er i blodet ditt. Målingen er i milligram per desiliter, eller mg / dL. Din måling bør være mindre enn 200 mg / dL. Borderline høy regnes mellom 200 og 239 mg / dL. Høy regnes som 240 mg / dl og oppover. Hvis målingen er høy eller borderline høy, må du senke kolesterolnivået ditt.

Vekt

Å være overvektig er en risikofaktor for høyt kolesterol. Mest sannsynlig er dette fordi en diett som fører til høyt kolesterol også en tendens til å gjøre en person overvektig. Men kan være overvektig også være en genetisk problem. Å miste vekt er en av de raskeste måtene å senke kolesterolet tall. Den tommelfingerregel er at for hver kilo i vekt du taper, bør kolesteroltall komme ned etter en. Du kan gå ned i vekt ved å trene og å vedta et sunt kosthold, som i seg selv kan bidra til å senke kolesterolet. Men kan folk som ikke er overvektige har høyt kolesterol også.

Diett

Mat kan øke kolesterolet. Diett alene vil ikke skape en rask senking av kolesterol, men et sunt kosthold vil legge til effektiviteten av ditt treningsprogram. Dette vil hjelpe deg å miste vekt raskere, noe som vil hjelpe deg med å redusere kolesterol tall raskt. Ved å spise mat med høyt mettet fett du heve LDL. Transfettsyrer fra hydrogenert vegetabilsk olje øke kolesterolet. Kolesterol er også funnet i matvarer som kommer fra animalske kilder som kjøtt, egg og meieriprodukter. Velg mat lav i mettet fett som frukt, grønnsaker og korn, og du redusere mengden av kolesterol går inn i din kropp og ditt blod.

Hvor raskt kan du senke kolesterolet?

En sikker retningslinje for vekttap er ansett å være ikke mer enn to eller tre pounds en uke. Dette tillater deg å miste fett og ikke muskler eller bare vann. Etter to pounds en uke, som skal senke kolesterolet nummer ved to poeng hver uke eller åtte i en måned. Taper tre pounds en uke, og du bør senke nummeret ditt med 12 i en måned.

Måter å senke blodtrykket

Måter å senke blodtrykket


Høyt blodtrykk eller hypertensjon, kan være en "stille" sykdom --- det noen ganger viser ingen symptomer i mange år. Men det kan skade blodårene og øke risikoen for hjerneslag, nyresykdom og hjertesykdom, og kan også føre til åreforkalkning. Det finnes både reseptbelagte og naturlige måter å senke blodtrykket tilgjengelig.

Medisinering

Reseptbelagte medisiner er en frontline behandling for de som allerede er diagnostisert med hypertensjon. Mer enn ett medikament er ofte foreskrevet for behandling. Vanlige typer blodtrykkssenkende medisiner inkluderer diuretika, betablokkere, ACE-hemmere, kalsiumkanalblokkere og alfablokkere.

Diuretika er vann piller som hjelper rense kroppen for overflødig natrium og væske, mens betablokkere arbeide for å blokkere effekten av adrenalin, og ACE-hemmere hindre blodkar fra constricting fra kjemikalie angiotensin II. Kalsiumkanalblokkere arbeide for å blokkere kalsium fra å komme inn celler, og hindrer blodårene fra sammentrekkende. Alfablokkere bidra til å holde blodårene åpne.

Vanlige bivirkninger av reseptbelagte antihypertensive medikamenter inkluderer svimmelhet når du går fra legging / sittende til stående, lav kalium i blodet, søvnløshet, døsighet, munntørrhet, hodepine, oppblåsthet, forstoppelse og depresjon. Men noen ganger har seksuelle bivirkninger.

Livsstil

Holde stress på et håndterbart nivå er viktig i å håndtere hypertensjon, som stress fører blodtrykket til å stige midlertidig. Hvis du lider av konstant eller hyppig stress, kan dette bli problematisk. Øv en form for avslapning, for eksempel meditasjon eller yoga for å senke stressnivået.

Det er også en god idé å holde vekten på et sunt nivå. Folk som er overvektige er mer utsatt for å utvikle høyt blodtrykk. Jo mer en person veier, jo mer press kroppen trenger for å sirkulere blodet gjennom arteriene. Følg DASH diett (se nedenfor) og mosjon på regelmessig basis. Kardiovaskulær trening er svært nyttig. Målet for å trene minst fem timer i uken. Selv aktivitet rundt huset, for eksempel hagearbeid, kan gjøre en forskjell.

Overvåke blodtrykket med jevne mellomrom. Se for noen trender. Tar blodtrykket hjemme kan sikre at du ikke lider av "hvit frakk" hypertensjon, eller høyere blodtrykk i legekontoret. Du kan kjøpe en på-hjem blodtrykksmåler fra ditt lokale apotek.

Diet

Det er en spesiell diett for å hjelpe høyt blodtrykk kalt DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension). Dette spiser planen omfatter åtte til ti porsjoner med frukt og grønnsaker, syv til åtte porsjoner med hele korn, to til tre porsjoner med magre meieriprodukter og mindre enn to porsjoner av kjøtt per dag. DASH arbeider for å senke systolisk blodtrykk (øverste rekke en blodtrykksmåling) med mer enn 11 poeng og diastolisk blodtrykk (den nederste tallet i en blodtrykksmåling) med mer enn fem poeng. DASH er også lav i fett og kolesterol. Forbruk av rødt kjøtt, søtsaker og sukker er begrenset.

Omega-3 fettsyrer også bidra til å senke blodtrykket. Fisk eller fiskeolje kosttilskudd er en god kilde til omega-3 fettsyrer.

Ifølge en artikkel publisert av HealthDay nyheter i juli 2009, en internasjonal diett studie viste en 4,74 prosent høyere inntak av glutaminsyre (aminosyrer i vegetabilske proteiner) inntas som en del av total protein resulterte i 1,5 til 3-poengs reduksjon i det gjennomsnittlige systoliske blodtrykket og en 1 til 1,6-punkt lavere diastolisk blodtrykk.

Hvordan kan sole for bedre helse

Solen har fått et dårlig rykte. Soling kan forbedre din helse ved å bidra til å redusere risikoen for enkelte typer kreft, og hjelper deg å sove om natten, redusere astmalignende puste symptomer, senke stressnivået og påskynde healing. Dette er på grunn av vitamin D som produseres av kroppen din mens du er i solen. Den beste måten å trygt sole seg er ved å følge disse trinnene.

Bruksanvisning

•  Sol deg mellom 10 på morgenen og formiddagen i løpet av sommeren. Solen er fullt skinnende og ikke for varmt i løpet av denne tiden. Dette maksimerer fordelene for din helse.

Utsett deg selv for solens midt på dagen i vinterhalvåret, mellom 2 og 16:00 i ettermiddag. Siden dagene er kortere, når solen sitt beste potensial for bedre helse i løpet av disse timene.

Arbeid på soleksponering gradvis ved å legge til noen flere minutter hver økt, slik at du ikke vil ende opp med å få en sol brenne. Starter på omtrent fem minutter, og jobbe deg opp i fem minutters intervaller til du kommer til en time.

Bruk solbriller når du trenger dem, som for kjøring. Men når du soler deg for bedre helse er det bedre å lukke øynene og la de gunstige lys siver inn gjennom øyelokkene.

Unngå soling mellom middag og 02:00 i sommermånedene. Varmen vil være for høy, og solen vil være mer sannsynlig å forårsake brannsår.

Bruk solkrem når du skal ut i solen i lengre mengder tid, er det til hvor liten risiko for at du blir brent. Gjør ikke bruk det når du arbeider med å sole deg for din helse og vil være i solen for en time eller mindre.

Tips og advarsler

  • Folk som ikke kan få utenfor regelmessig trenger å utstyre sine arbeidsområder med full-spektrum lysarmaturer.
  • Prøv å få ute i solen i minst 20 minutter, men ideelt sett en time for maksimal helsefordeler.
  • Eksperter anbefaler minimum 1.000 enheter av vitamin D per dag. De fleste av oss får om lag 200 fra mat, og ytterligere 400 fra kosttilskudd. Du kan få 1000 enheter av vitamin D ved å tilbringe 10 minutter i solen midt på dagen med armer og ansikt utsatt.
  • Sollys eksponering følge disse retningslinjene kan også hjelpe folk overvinne vinterdepresjon kjent som Seasonal Affective Disorder (SAD).
  • Vær oppmerksom på din hudtype. Hvis du er lyshudet du bør øke eksponeringen mer gradvis enn de med mørkere hud.
  • Ikke se direkte mot solen, da dette kan forårsake skade på øynene dine.
  • Begrense soleksponering, slik at du ikke får en sol brenne. De brannskader er det som kan føre til hudkreft.

Hvordan Øvelse Reduserer stressnivå

Hvordan Øvelse Reduserer stressnivå


De fleste vet at trening kan redusere stressnivået, men få vet hvorfor. Det kan være fristende å avfeie denne fordelen som en liten effekt. Men kraftige vitenskapelige krefter gi innsikt i hvordan hjernen og kroppen fungerer, og måter å leve et bedre liv ved å redusere stressnivået gjennom regelmessig mosjon.

Bruksanvisning

Øvelse øker din "feel good" nevrotransmittere. Nevrotransmittere, de små kjemiske bunter i hjernen, diktere dine tanker og følelser. Den rette balansen av nevrotransmittere kan skape følelser av tilfredshet, lykke og indre fred. I noen med depresjon, beroligende nevrotransmittere som noradrenalin er lavere enn de burde være. Øvelse øker disse. Det skaper også et utbrudd av dopamin, fuzzy glad kjemisk ansvarlig for følelser av nytelse og glede. Dette er den samme kjemiske utgitt av stoffer som nikotin eller opium, men genererer det naturlig gjennom trening betyr å få til å føle seg bra, med en bikini kropp og uten bivirkninger av avhengighet.

Regelmessig mosjon senker din "føler dårlige" nevrotransmittere. For hver signalstoff som gir deg følelsen salig, er det en tilsvarende ett til å føle deg nervøs, stresset eller trist. I menneskehetens historie kan det ha vært nyttig å alltid se etter faren fra en løve eller fallende treet, men i moderne samfunn de pesky nevrotransmittere er mer sannsynlig å holde deg oppdatert om natten og bekymre deg om kaffetrakteren er satt i stedet beskytte deg mot ekte fare. Heldigvis, nevrotransmittere som kortisol reduseres med daglig mosjon - og en reduksjon i kortisol senker stressnivået.

Ifølge en studie publisert i tidsskriftet "Neuroscience," daglig mosjon kan faktisk vokse nye celler i hjernen. Disse nye cellene kan hjelpe deg å unngå å gjøre små feil, som misplacing bilnøklene. Redusere daglige stressfaktorer kan hjelpe deg å opprettholde en følelsesmessig balansert og avslappende liv. I tillegg er de celler som er opprettet gjennom trening også virke annerledes enn andre hjerneceller. Hjernene til rotter har vist at hjerneceller skapt gjennom trening er mindre sannsynlig å overreagere i stressende situasjoner. Hvis menneskelige hjerne fungerer på samme måte, betyr det trening over tid faktisk rewires hjernen din til å være mindre utsatt for stress.

Trening reduserer stress mens forsterkende positiv atferd. Det krever tålmodighet og praksis, gradvis jobbe seg opp til å kjøre en hel kilometer eller bøyd i lotus stilling. Kan brukes ferdigheter sett nødvendig for å oppnå disse målene til andre aspekter av ditt personlige liv. For eksempel, ditt engasjement for oppgaven bygger selvtillit, selvfølelse og gir deg mulighet til å inspirere andre mot en sunnere livsstil. Etter å ha mer selvtillit og selvfølelse kan redusere stress forbundet med å ta viktige livsbeslutninger. Trening er en effektiv måte å styrke dine valg, mens mye bedre humøret og hjelpe deg å få en bedre natts søvn, noe som også reduserer stress.

Tips og advarsler

  • Hva slags trening du gjør vil gjøre en forskjell på stressnivået - aktiviteter som yoga kan være mer avslappende på kort sikt, men for langsiktige nevrologiske fordeler cardio aktiviteter, som løping eller sykling, er mer effektive.
  • Hvis du har en alvorlig medisinsk tilstand alltid konsultere med helsepersonell før du starter en ny øvelse diett.

Naturlige måter å senke noradrenalin og kortisol

Kroppen din reagerer på en haug med ubetalte regninger akkurat som det gjør til en brølgrizzlybjørn: ved å skille høyere nivåer av kortisol og noradrenalin. Noradrenalin øker hjertefrekvensen og utgivelser sukker for rask energi, mens kortisol hjelper med minne, immunforsvaret fungerer, og toleranse for smerte. Mens disse fysiske endringene vil hjelpe deg i "fight or flight" situasjoner, over tid kan de føre til store helseproblemer. Hvis du er under langvarig stress, bør du vurdere å ta skritt for å redusere din "stresshormon" nivåer.

Kronisk stress

Mange synes at nivået av stress i livet har økt, mens evnen til å takle stress har ikke. Den dårlige nyheten er at kroppens stresshormoner kan forårsake eller forverre tilstander som depresjon, søvn problemer, fordøyelsessykdommer, hjertesykdommer og autoimmune sykdommer. Udiagnostisert smerte kan være et resultat av stress, som kan utslett og problemer med å miste abdominal fett. Den gode nyheten er at potensialet vaksinen ligger i dine egne hender.

Noe du kan gjøre for å få kroppen din ned fra sin fight-or-flight respons vil bidra til å holde deg frisk. Martha Davis, Elizabeth Robbins eshelman, og Matthew McKay, forfatterne av "The Avslapping og Stress Reduction arbeidsbok," tout følgende blant de mest nyttige aktiviteter: progressiv avslapning, selvhypnose, meditasjon, mosjon og dyp pust.

Naturlige måter å finne Relief

Under progressiv avslapning, du anspent og slappe av musklene, som begynner med hender eller føtter og flytte hele kroppen. Innen du er ferdig, kan kroppen din føler en usedvanlig komplett følelse av velvære.

Selvhypnose er en måte å gi deg selv avslappende forslag som du vil følge når økten er over. For å legge inn en mottakelig tilstand, mange utøvere forestille synkende en trapp eller blir vasket med varme bølger. MP3 og CD-er kan veilede denne prosedyren.

Meditasjon er en prosess med quieting og fokusere sinnet. Praktisert av kulturer over hele verden, tar meditasjon en rekke former. En utøver kan sitte i den ikoniske lotusstilling for å meditere, men han kan også gå, spise, sang, eller bare følge nøye med på sine omgivelser. Poenget er å ta tankene utover forstyrrende og stressende tanker i hverdagen.

Trening kan ta form av turgåing, jogging, yoga, turer til treningsstudioet, eller hva som fungerer for deg. Det viktigste er å gjøre det regelmessig. I 15 januar 1998 utgaven av New England Journal of Medicine, Bruce S. McEwen, Ph.D. skriver: "Av alle de tingene vi kan gjøre for å senke stressnivået ... trening ser ut til å være den mest effektive, sammen med et forsvarlig kosthold."

Dyp pusting er en enkel stress lettelse teknikk som kan praktiseres nesten hvor som helst. Fokusere på å puste inn gjennom nesen og ut gjennom munnen, fylle magen heller enn den øvre del av brystet. Mange utøvere anbefaler å telle som du puster. Joan Borysenko, Ph.D., skribent for Prevention.com, anbefaler en enkel diett av "sirkel puste" som inkorporerer hyggelige visualiseringer (se Ressurser).

I tillegg til de teknikkene som er beskrevet ovenfor, ta deg tid til å nyte ditt eget selskap og selskap med venner og familie kan bidra til å gjenopprette disse "stresshormonet" nivåer til det normale. Slå av datamaskinen, lytte til musikk, ha sex, ring din beste venn - noe som vil bidra til å bryte usunn syklus av stress.

Måter å senke triglyserider

Å ha høye triglyseridnivåer kan være dårlig for kroppen. Triglyserider er den vanligste fettet som finnes i maten vår. Å ha en høy triglyserid teller er farlig fordi det har vært knyttet til hjertesykdom. Men vi kan gjøre mange ting til lavere triglyseridnivåer i kroppen.

Hvordan Triglyserider Are Made

Triglyserider er et vitenskapelig begrep for fett innskudd som er holdt i kroppen. Triglyserider dannes når legemet svinger karbohydrater som den forbruker til glukose som skal brukes til energiformål. Når alle celler i kroppen har all den energi de trenger, de sender tilbake det overskytende glukose, som går inn i leveren, og er skrudd inn i glykogen, og deretter blir sendt inn i kroppens muskler. Når musklene har all den glykogen de trenger, går den ekstra tilbake i leveren, og er skrudd inn i triglyserider, som kroppen til slutt lagrer som fett. Når masse triglyserider er i kroppen, Noe av det forblir i blodet. Dette tykner blodet og fører til blokkeringer som kan føre til hjerneslag eller hjertesvikt.

Måter å senke triglyserider

Ting som forårsaker høye triglyseridnivåer er overflødig sukkerinntak, mettet fett og transfett, og alkohol. En måte du kan senke triglyseridnivåer er å få noen form for aerobic trening; den anbefalte mengden er 30 minutter for 5 dager i uken eller mer. Du kan også senke triglyseridnivåer ved å se på maten du spiser. Du bør spise mye frukt og grønnsaker samt fiber-rik mat som hele korn og havregryn. Også spiser mat som ikke inneholder mye mettet eller trans fett og bytte til mat som er lav i total fettinnhold. Det er også viktig å redusere forbruket av alkoholholdige drikkevarer som økningen triglyseridnivåer.

Inkludert mat eller kosttilskudd som inneholder mye Omega 3 er viktig for å senke triglyseridnivåer. Omega 3 finnes i laks, fiskeoljer og linfrø. Vitamin C spiller også en viktig rolle i å redusere triglyseridnivåer samt guggulipid ekstrakt, gurkemeie og grønn te-ekstrakt. Totalt er det viktig å ikke overspise og å utøve ofte for å redusere triglyseridnivåer.

Hvordan å senke blodtrykket på tre minutter

Høyt blodtrykk kan være langsomt livstruende. Personer med kronisk høyt blodtrykk har høyere risiko enn andre for hjerteproblemer. Unngå røyking, overdreven drikking og stress kan senke blodtrykket på lang sikt. Du kan også senke blodtrykket i løpet av minutter.

Hvordan å senke blodtrykket på tre minutter

Stopp uansett hva du gjør som gjorde blodtrykket øke. Enten det var røyking, drikking, trener eller stress, stoppe umiddelbart.

sitte eller ligge, fordi blodtrykket er høyere når du beveger deg rundt. Aktivitet får blodet pumpe og hjertet flyter. Hvis du må flytte, gjør det sakte og rolig. Sitte på et par minutter kan bidra til å bringe blodtrykket nede.

Være i en komfortabel stilling. Hvis du er i en posisjon der bena eller armene ikke støttes, må hjertet jobbe hardere for å pumpe blodet til disse områdene. Blodtrykket, i denne situasjonen, går opp. Hvis du ligger nede, alle områder av kroppen din er stabil og flat og kroppen din ikke trenger å jobbe så hardt for å effektivt pumpe blod til alle områder og organer som trenger det.

Pust dypt og rolig. Ditt blod pumper hardere når du er andpusten fordi hjertet er å gjøre et forsøk på å finne oksygen for å sette inn i blodet. Tar dype, rolige åndedrag hjelper oksygen inn i blodstrømmen slik at hjertet kan roe ned og redusere blodtrykket. Bruke en inhalator eller puste tank hvis du må. Puste dypt og rolig kan redusere stress som du føler deg.

Ta blodtrykk medisiner foreskrevet til deg av din lege. Hvis du har høyt blodtrykk og er foreskrevet slike medisiner, kan ta medisinen reduserer blodtrykket nivå raskt.

Kan High Blood Pressure bli kurert av Næringsstoffer & Not Drugs?

Kan senkes høyt blodtrykk ved næringsstoffene i maten du spiser. Det kan også senkes ved å eliminere matvarer som ikke er sunt i kostholdet ditt. Her er noen måter å redusere blodtrykket gjennom mat og kosttilskudd og eliminere ta et reseptbelagt legemiddel til å gjøre det.

HDL

Høy tetthet lipoproteiner (HDL) er bra for kroppen din, og når du har dem de holde hjertet sunt, og dermed redusere blodtrykket. Her er noen ting du kan spise for å øke HDL i kroppen din.

Niacin

Niacin bidrar til å skylle kroppen din når det tas i store doser. Spør legen din om riktig dosering.

Sunt fett

Legge til matvarer som olivenolje, valnøtter, fisk og DHA Omega-3 bidrar til å bidra til å redusere blodtrykket ved å øke HDL.

Vitamin B5

Tar Vitamin B5 bidrar til å redusere blodtrykket. Ta 300 mg daglig.

Alkohol i moderate

Å ha en drink av alkohol om dagen er bra for hjertet. Dette betyr ikke minst en drink. Det betyr bare én.

Trening

Ved å trene tre ganger i uken i 20 minutter du øke blodsirkulasjonen gjennom arteriene.

Nonmedical måter å senke blodtrykket

Personer med borderline høyt blodtrykk kan redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag ved å trene oftere, ikke røyke, å miste vekt, senke deres inntak av natrium og pakking sine måltider med flere næringsstoffer. Enkelte ernæringseksperter foreslår pæling tallerkenen med frukt og grønnsaker, hele korn brød og korn og til og med nøtter og bønner. Kalsium, magnesium og kalium alle har blitt funnet å redusere blodtrykket.

Spise riktig

Hvis blodtrykket opplesninger er høy, men ikke alvorlig nok til å kreve medisin, kan legen din foreslå å miste vekt, trene, slutte å røyke, redusere natrium og spise visse matvarer.
Å bli kvitt den middelaldrende spredning og legge mat rik på kalium, magnesium og kalsium kan redusere blodtrykket. Unngå salt og alkohol er anbefalt, som er stress relief.
The American Heart Association har sluttet seg til Dietary Approaches to Stop Hypertension, eller DASH kosthold. Med 28 dager etter måltid planer, oppskrifter, vekttap tips og råd om å spise ute, kan kostholdet senke blodtrykket i 14 dager, ifølge forfatterne av "The DASH Diet handlingsplan."
Boken anbefaler å spise minst tre hel-korn matvarer daglig; spise 05:56 porsjoner hver av både frukt og grønnsaker; ha 03:58 porsjoner med lav-fett eller ikke-fete meieriprodukter; begrensende magert kjøtt, fisk og fjærfe til to og en halv porsjoner eller mindre; spise nøtter, frø og belgfrukter, som bønner, tre til seks ganger hver uke; og begrense fett og søtsaker til 03:58 porsjoner, eller enda mindre enn to, daglig.
Fordi få at mange frukter og grønnsaker kan være vanskelig å mage, kan du også ned heaping porsjoner med mat rik på kalsium, kalium og magnesium.

Kalium, Please

De fleste av oss ikke får nok kalium i kosten vår. I 2008, en studie i Journal of Clinical Hypertension funnet at å spise kalium-rik mat kan bidra til å senke blodtrykket. Se etter oppskrifter med soyabønner, hermetiske bønner, tomatsaus og pasta, bete greener, spinat, kveite, Lima bønner og linser.
Mens potetene er presset av de fleste menyer på grunn av karbohydrater, de også er fulle av kalium og kukoamines, et stoff en gang funnet bare i kinesisk urtemedisin. Hvis du ser på din karbohydrater, spise tomater i stedet. De inneholder også kukoamines, men i mindre intensitet.
I en annen studie av 11.000 mennesker, rapportert i American Journal of Clinical Nutrition, ble en høy-natrium diett direkte knyttet til høyt blodtrykk. Du kan kjøpe lavere natriumsalt på matbutikken og kutte ned på potetgull, pretzels og andre salte snacks.

Mer Magnesium

Finn måter å legge magnesium til måltider. Mineralet kan også hjelpe hjertet ditt, som en studie linker magnesium inntaket til en redusert risiko for hjerneslag og graviditet induserte hypertensjon. De beste kildene inkluderer kli frokostblandinger, brun ris, mandler, hasselnøtter, lima bønner, spinat og melk.
Melk inneholder også kalsium, et annet mineral vist seg å redusere hypertensjon. Det amerikanske Department of Agriculture anbefaler 1000 mg til 1200 mg kalsium daglig, eller 2:58 8-unse glass melk. Hvis du ikke er en melke fan, se etter yoghurt, ost, tofu, kinakål, brokkoli, spinat og grønnkål.
Stevia er en søt urt som kan også redusere blodtrykket. Urten selges som kosttilskudd i USA; det har ingen kalorier eller karbohydrater og lite eller ingen effekt på blodsukkeret. Selv om det smaker søtt for de fleste, andre at det er bittert, spesielt i store mengder. Noen naturlig matbutikker dele ut vareprøver.
Mange sunne eaters vet at omega-3 fettsyrer er bra for hjertet. Laks, tunfisk, sild, makrell og kveite er beriket med disse syrer, som også kan bidra til å redusere blodtrykket. Hvis sjømat er ikke noe for deg, prøve omega-3 beriket egg, margarin eller peanøttsmør. Eller diskutere tar fiskeoljekapsler med legen din.
Valnøtter, spesielt engelsk valnøtter, har også en av disse syrer. Syrer er også til stede i flaxseeds og tofu, eller linfrø, valnøtt, soya og raps olje.

Spice It Up

Forskere har funnet ut at mange andre matvarer tilby fordeler. De inkluderer krydder som fennikel, oregano, sort pepper, basilikum, estragon og selv safran. Hvitløksfedd og pulver inneholder allicin, en annen ingrediens som kan bidra til å senke blodtrykket. Spinat og andre folat forbedret matvarer, spesielt mørk grønn, bladrike grønnsaker; belgfrukter; og asparges, også pakke en kraftig slag.
Og til dessert eller som en treningsøkt belønning, spise en liten mengde av mørk sjokolade. Forskning viser det hjelper blodtrykket og beskytter ditt hjerte. Endorfiner kan også løfte de mørkeste ånder.

Non-food Metoder

Stress har en innvirkning på blodtrykket, og mosjon, muskelavslapning, meditasjon, lytte til musikk og lignende aktiviteter kan alle redusere risikoen. The Heart Association foreslår 30 minutter med mosjon daglig.
Å drikke alkohol i moderate mengder, noe som betyr en drink om dagen for kvinner og to for menn, kan også redusere blodtrykket. På den annen side har undersøkelser vist at når stordrikkere absorbere mindre, faller blodtrykket. Alkoholholdige drikkevarer er lite næringsstoffer og høy i kalorier, så Kosten bør unngå dem.

Hvordan kan jeg DETOX Fra Suboxone naturlig?

Sparker et opiat vane --- enten heroin eller reseptbelagte smertestillende --- er ikke en enkel ting å gjøre. Suboxone er et opiat som er den siste i en serie av "step down" narkotika i kampen mot opiatavhengighet. Selv om Suboxone har sine egne vanedannende kvaliteter, er det ansett som den minst vanedannende --- og har færrest abstinenssymptomer --- alle opiat-baserte legemidler. I denne siste fasen av kampen mot avhengighet, kan du avgifte fra Suboxone ved å redusere doser og styrkende kroppens systemer.

Suboxone i et nøtteskall

Den viktigste ingrediensen i Suboxone er buprenorfin, et opioid agonist. Suboxone kommer i 2mg og 8 mg tabletter eller kan tas under tungen. Suboxone inneholder også nalaxone, som blokkerer de behagelige effektene av metadon, heroin og morfin. En person kan ikke få "høy" på Suboxone, så det er mindre sannsynlighet for at han vil prøve å injisere eller "sniffer" den.

Lavere doser av Suboxone

Hvis du har vært å ta Suboxone for en lengre periode, og har nå sluttet å bruke heroin og metadon, og legen din kan begynne å senke dosen av Suboxone. Men selv om du har fått ned til 1 mg per dag av Suboxone, eliminere den helt er et vanskelig punkt for noen opiat rusavhengig.

Det er noen stoffer som klonidin som kan bidra til å redusere abstinenssymptomer; Men er det noen bivirkninger til klonidin som tørr munn, forstoppelse og tretthet. Og mens det er ingen kjente naturlige måter for å avgifte fra et opiat avhengighet, er det mange naturlige måter å lindre abstinenssymptomene.

Naturligvis Reduser Suboxone Abstinenssymptomer

Etter din lege har senket din Suboxonedosen nok til å endelig slutte å ta medisinen helt, må du møte de endelige abstinenssymptomer, som kan vare alt fra fire til syv dager.

Symptomene på opiatavvenning skyldes lave endorfiner (smertestillende i kroppen) forårsaket av langvarig bruk av opiater.

Trening er en stor våpen mot suboxone tilbaketrekning, som fysisk aktivitet løfter dine endorfin nivåer. Walk for en halv til én kilometer på morgenen, og gjenta en gang i ettermiddag eller kveld. På grunn av effekten av opiater på kroppen din, kan du være for svak til å gjøre mye mer enn det.

Svette gjennom trening eller en badstue kan bidra til å fjerne noen av giftstoffer i kroppen og bør kutte ned avgiftning tid av en dag eller to. Fordi manglende evne til å sove er ett symptom på suboxone tilbaketrekning, vil trening hjelpe å bære kroppen din ut slik at du kan sove.

Noen matvarer å spise mens du går gjennom uttaks inkluderer spise bananer og andre kalium-rik mat for å fylle dette mineralet utarmet av fra diaré og rastløse ben syndrom. Drikker mye fruktjuice og vann gjennom hver dag for tilbaketrekning.

Gjennom din avgiftning, ta L-tyrosin (500mg) tabletter opp til 2000mg og skalere opp eller ned etter behov. Denne aminosyren skal hjelpe deg å få flytte i morgen ved å gi deg en bølge av energi og øke naturlige hjernen kjemikalier som kan forbedre humøret. Ta en vitamin B-12 supplement sammen med L-tyrosin til å forbedre absorpsjonen, og omfatter en multivitamin hver dag.